37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet

Oldalak: « 1 2 ... 84 ... 92 93 [94] 95 96 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Szentesi Kevin
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 52
Összes hsz: 59
Írta: 2023. március 28. 00:27 | Link

Winkler Ábel
/^^/

Régen érezte azt, hogy ekkora teher esik le vállairól. Az idei vizsgaidőszak - és nem csak a vizsgák miatt -, sokkalta nehezebbnek érződött, mint eddig bármelyik. Rá kell jönnie, hogy ahogy idősödik és lép évfolyamból évfolyamba, úgy nehezednek a tárgyak és a tanárok elvárásai. Megmondja az őszintét, hiányoznak neki azok az idők, amikor még Szalamandra-Szentegyeden tengette mindennapjait és lényegében semmit nem kellett csinálnia, csak gyereknek lenni. Oké, voltak kötelességei, de ha azokat letudta... szabad volt a napja.
Minden teher ellenére, könyv van előtte, jobb kezénél a reggeli gofrija és a teája, míg a ballal tartja az asztalon a könyvet. Külső szemmel úgy tűnhet, nagyon bele van mélyedve az olvasmányba, de csak igyekszik elkerülni a feltűnést, mielőtt ismét megtalálnák a nem éppen barátai.
A hangra először csak felsandít, megbizonyosodik arról, hogy jól azonosította be, majd lesz őszinte és széles mosoly ajkain.
- Jó reggelt! - üdvözli rég nem látott barátját. - Igazából kicsit izgulok, mert úgy érzem, nem mindegyik sikerült jól, de igyekszem pozitív lenni - helyezkedik kicsit Ábel mellett, a könyvet szavai közben csukja be, hogy ne legyen útban barátjának és ne tűnjön bunkónak. A kötetet teszi a másik oldalra maga mellé, figyel a navinésre.
- És te?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lónyay R. Hargita
Előkészítős tanár, Illúziómágus, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Gitta | Dzsidzsi
offline
RPG hsz: 209
Összes hsz: 237
Írta: 2023. március 31. 20:01 | Link

Illúziómágia


Nagyon élvezem ezt az egészet. Teljesen családias program, és még a kreativitásomat is nyugodtan kiélhetem. Ez olyasmi, ami igazán nekem való és igyekszem is alkotni, figyelve arra is, hogy azért a többiek alkotásával összhangban legyek. Megalkotom a kis csokrokat is, minden ház színében, szép dúsra, a szemnek is kellemes látványt alkotva, majd megtalálom a helyüket is. Arabella pedig a házak állatait alkotja meg. Jót mosolygok az összképen, főleg amikor először meghallom az unikornis cérnavékony nyerítését.
- Csodálatos - állapítom meg teljesen őszintén, elégedetten ütve össze a tenyerem puhán magam előtt, elkerülve, hogy tapsikoljak, mint egy elégedett óvodás. A csúcsdísz kérdéséig is eljutunk meg a világításig, közben pedig hullni kezd a hó Selwyn tanár úrnak köszönhetően, én pedig pördülök egyet a tengelyem körül. Igazán karácsonyi lett a hangulat. Fülig is ér a szám is ennek örömére.
- Nagyszerűen hangzik - helyeslek Arabella újabb ötletére. Nem mondom, hogy néha nem kihívás a társasága, de ma egészen jól tudunk együtt dolgozni szerény véleményem szerint. Talán ez is egy kis karácsonyi csoda, ki tudja. Megalkotja a fényfűzért, én meg apró kis szentjánosbogárra emlékeztető fényecskéket alkotok még mellé, amelyek meleg, aranyló fényt árasztanak magukból kicsit ellensúlyozva és egyben kiegészítve a csillagocskák fehéresebb fényét. Igazán elégedetten mérem fel az eredményt. Hayden pedig a csúcsdíszt alkotja meg, egy meseszép csillagot. Elgondolkodom, hogy vajon néhány csillagocska szabadon a fa körül milyen lenne, de ezt inkább elengedem, mielőtt még túlzás lenne, a fa viszont véleményem szerint gyönyörű és tökéletes. Amint minden a helyére kerül, még megsimogatom a kutyát és segítek elpakolni, ha szükség van a segítségemre, aztán szaladok is a dolgomra, mert sajnos még nagyon sok tanulnivaló vár ezután.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Winkler Ábel Julián
INAKTÍV


Julianus barát | Cézár
offline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 24
Írta: 2023. április 1. 21:54 | Link

Szentesi Kevin

Egészen biztos vagyok benne, hogy évről évre nehezebbek ezek a vizsgák, de úgy érzem, hogy jól teljesítettem annak ellenére, hogy Elfogadható is becsúszott a képletbe.
Összességében úgy gondolom, hogy megtettem mindent és megérdemlem a pihenést, ami rám vár. Nagyon sok tervünk van a családdal, alig várom, hogy a Nagymamáékat is meglátogassuk. Ő mindig annyi sok jót tud nekem tanítani, olyan kár, hogy ennyire keveset látom.
Annak ellenére, hogy itt zabkásázgatok, lélekben már otthon vagyok. Emiatt is nem vettem először észre, hogy Kevin egy könyv társaságában készült elfogyasztani a reggelijét.
- Ó, mi jót olvasol? - Kérdem érdeklődve oldalra biccentve a fejem. Nem bámulok bele a könyvébe, sokkal inkább a tekintetét keresem.
- Áh, tuti jók azok is. Maximum nem K, hanem V. - Vonom meg a vállam egy biztató mosoly keretében. Én sem akarok rosszul tanulni, de igyekszem nem túl komolyan venni a sulit.
- Melyiktől tartasz a legjobban? - Érdeklődöm nekikezdve a saját kis elemózsiámnak, amit hoztam magammal a messzi Navine asztaltól.
- Én? Hát.. Bájitaltan és Legendás lények gondozása... szerintem ez a kettő ment legrosszabbul. Az SVK viszont szerintem jó lett. - Igazán jó értekezést írtam a dementorokról, szerintem a tanár úr is értékelni fogja, amire gondoltam.
- Te mikor mész haza? Vannak terveid? - Csevegek tovább, ahogy lenyeltem az első falatot.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2023. április 9. 23:47 | Link

Zalán
- Egy csodás, szombat esti vacsoránál -


Konkrétan fülig ér a szája a vigyortól és az izgalomtól. Hát hogy lehet, hogy ez a pletyka csak most jutott a fülébe, pedig itt van már harmadik éve ebben a suliban? Biztos nem ma röppent fel a mendemonda, de úgy tűnik, itt az emberek nem szeretik a horror sztorikat, ami elég nagy kár. De semmi gáz, ő imád minden baromságba belemászni csak úgy, mert miért ne? Ha leugorhatsz egy veszélyes sziklaszirtről, muszáj megnézni, milyen a landolás, nem igaz? Fene fog visszamászni gyáva nyúlként. És azt is tudja, ki lehet a legtökéletesebb partnere ehhez.
Úgy hogy amikor letáboroz a Levita asztalánál vacsoraidőben, nagyon taktikusan a Zalán melletti helyet gyűjti be, és módszeresen elereszti a füle mellett a vékony hangú "Oda én szerettem volna leülni..." szemrehányó megjegyzést egy másodikos lánytól. Hát már nem ide fogsz leülni, sorry not sorry.
- Zalán, barátom! Mondd, hogy szabad az estéd! - A lehető legkomolyabb fejjel fordul felé. Tekintsünk el attól, hogy közben a villájára szúrva ott egy nagy darab csirkehús, amiről még fityeg a ropogós bőr, mert ez belerondítana a légkörbe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2023. április 10. 15:30 | Link

Lafayette


Összerezzent, amikor valaki levetődött mellé. A legtöbben már feladták, hogy Zalánnak étkezések alkalmával próbáljanak szóbaelegyedni, mert rendszerint üres tekintettel bámulta Autumn hűlt helyét az Eridon asztalánál.
 - Jószagú trolltakony, Lafayette... - szitkozódott, hogy levezesse riadalmát, majd a pohara után nyúlt, mintha ezzel palástolni tudná, hogy nem a vacsorával foglalkozott idáig. - Úgy tudtam, már nem vagy prefektus. Miért akarnád most rám pazarolni az estédet? - dörmögte a fanyar szavakat, ahogy szeme sarkából követte le a másodikos lányt, ahogy zavartan továbbkullog egy másik helyet keresve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2023. április 10. 16:17 | Link

Zalán
- Egy csodás, szombat esti vacsoránál -


- Mon ami, a kettő nem függ össze. Jelvény nélkül is meghívhatlak életed kalandjára! - Baltaarccal bámul az apatikus beütésű háztársára. De miért ilyen letört, mint a bili füle? Néha-néha eszébe jut rákérdezni, hogy újabban miért olyan ez a srác, mintha egy dementor megpróbálta volna megcsókolni? Aztán mindig eltereli a figyelmét, hogy Laylával éjszakába nyúlóan pofáznak telefonon, de annyit, hogy már elgondolkodtak a szobatársai, hogy kiköltöztetik a tetőre.
- Olyan helyet találtam, hogy nem is értem, miért nem jött szembe velünk ez hamarabb? Jó, nem találtam, csak elkaptam a hetedikes navinés lányokat beszélgetni a bájital labor előtt. Állítólag valami bátorság próbán voltak ezen a helyen. Sejted már, hova akarok kilyukadni? - Olyan joviálisan hunyorog Zalánra, mintha óvodás koruk óta minden ökörséget együtt csináltak volna végig. Lafayette néha elfelejti azt a szót, hogy boundaries. Meg elé a respect is hiánycikk a szótárából. Úgy telepszik teljes jelenlétével csóró Zalánra, hogy jó, ha nem hajtják el érte a vérbe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2023. április 10. 18:35 | Link

Lafayette


Szóvá tehette volna, hogy a bátorság nem az ő házuk erényeihez tartozik, hogy azt fitogtassák. Azt is mondhatta volna még, hogy nem éppen etikus ilyen hamar sutba dobni a prefektusi attitűdjét a fiúnak. Vagy akár azt, hogy tényleg egy lányok közt terjengő pletykára fektet ennyi alapot, hogy éjjel kiszökjön a körletükből? Utóbbi tényleg elég tragikus, talán el kéne gondolkodnia azon, hogy Rue tényleg csak azért barátkozott vele, hogy áldozati bárány legyen belőle. Vagy realizálni, hogy igazából bármilyen lányt megkaphat az iskolában, hisz az Edictum szerint elég csak találkozni egyszer velük, hogy valamennyi a karjába boruljon. Grimaszolt a bizar gondolatra, majd derékból Lafayette felé fordult.
 Mi vesztenivalója lett volna? El akarta felejteni az utóbbi négy évét, sőt: a rohamokkal sem akart foglalkozni, hiszen nem volt képes higgadtan tanulmányozni a látomását. A nagyapja emlékének értelmezésével pedig megrekedt. Csak simán el kéne fogadnia, hogy ennyi volt. Ki kell használnia az iskolában töltött időt, amíg még viszonylag kevés felelősség van a vállán.
 - Mikor akarsz oda elindulni?
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. április 10. 18:35 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2023. április 10. 22:24 | Link

Zalán
- Egy csodás, szombat esti vacsoránál -


Még jó, hogy mindezt nem hallja meg, mert lehet, itt ülnének holnap délig az értetlenkedése miatt. Amíg prefektus volt, úgyszintén semmi nem akadályozta meg abban, hogy szabadon rója a folyosókat bajt keresve. Sajnos akkor nem találta meg a baj, de talán most! Akarom mondani, a kaland! És amúgy is volt egy beígért éjszakai kiruccanása Zalán kollégájának, természetesen az ilyen ígéreteit nem felejti el.
- Még van időnk. - Ehhez mérten nekiáll szedni az előttük gőzölgő, friss vadasból. - A könyvtár éjfélkor nyílik meg a Déli szárnyban és pontosan egy percünk van bejutni. A többit nem hallottam, mert bementek pisilni. - Makarónit is szed a hús mellé, úgy az igazi a vadas!
- Ha a Bibisóhos Baha möhötti átháhót haháljuh, vahóhíhűhe a pehehuhoba he bohunk behe. - Tele szájjal nem beszélünk, kisfiam. Még az a szerencse, hogy nem köpköd kaját, mert az tényleg undorító lenne.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2023. április 13. 01:22 | Link

Lafayette


- Könyvt... Ember, azért akarsz kirángatni a folyosókra éjszaka, hogy elmenjek veled valami könyvtárba? - Távolabb tolta Lafayette-től a tányért, hátha úgy oda is figyel arra, miket beszél. - Áruld már el, miért kéne ilyen baromságra pazarolnom az időmet.
 Nem fordult vissza, de egy sanda pillantást megint megejtett Rue hűlt helye irányába. Hiányzott neki. Főleg ilyenkor. Ő sokkal fölhözragadtabb volt nála, ha itt lenne, most egy véleményen lennének.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2023. április 13. 01:37 | Link

Zalán
- Egy csodás, szombat esti vacsoránál -


- Zalán, Zalán...Ce n’est pas la mer à boire. Ez a könyvtár él, oui? Nem egy közönséges hely. - Akkurátus mozdulatokkal elkezdi visszahúzni a tányért maga elé. Mert éhes. Mert enni akar. Mert harap, ha a kajájától megfosztják.
- Alábecsülsz mon ami. Az a hely állítólag ritka bájitalrecepteket és varázstárgyakat rejt. És persze nem adja ezeket csak úgy. Vagy eltompult a fejed és már nem érdekel, csak a szfinx unalmas rejtvénye? - A provokáció legkisebb szikrájával indítja a meggyőzési hadjáratot. Itt ma felfedezni fognak, ha addig él is!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2023. április 13. 01:48 | Link

Lafayette


Fáradt sóhajjal dőlt hátra az idegen szavak hallatán. Neki aztán mondhatja... még az angol kifejezésekkel is meg szokott gyűlni a baja, a mugli szlengről nem is beszélve. Aztán közönyéből csakazért is visszarántották a fiú érvei.
 Égkék szemét kapta vissza háztársára. Valami vészjósló csillant benne. Az önfejűség csírája, ha pontosabbak akarunk lenni. Ha igaz, amit a másik mondd, akkor még lehet esélye a képessége után kutatni.
 - Ne erőlködj, Lafayette. Mindenki tudja, hogy én szoktam a leggyorsabban megoldani azokat. Mert nem kihívás. - Eltolta magától a saját tányérját, amibe épphogycsak beletúrt, majd felállt a helyéről. - Fél tizenkettőkor a klubhelyiségben.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. április 13. 01:48 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Theodore Julias Ebony
Prefektus Rellon, Jövendőmondó, Okklumentor, Ötödikes diák


× golden child ×
offline
RPG hsz: 258
Összes hsz: 261
Írta: 2023. szeptember 11. 09:05 | Link


× Tanév közben × Overdose ×A szemem alatt meghúzódó karikákat nem igazán sikerült elfednem, állapítom meg a reggeli kapkodásban, ahogy elhaladok a tükör előtt. De persze mindenkinek lehetnek nehezebb estéi. Egyszer-egyszer belefér. Nem igaz?
Gyors tempóban igyekszem a nagyterem felé. Nem sokkal később fogok leérni a reggelire, mint mindenki más, és nyilvánvalóan nem az étkezés hiánya hajt, nem túlzottan foglalkoztatna, ha a mai napon nem sikerülne táplálékot bevinnem a tanórák előtt. A helyiségbe beérve ügyet sem vetek saját házam asztala felé, azonnal a kék nyakkendők között kezdek keresni, míg meg nem találom a megfelelő tulajdonosát. Ahogy haladok feléjük, egy bögre kávét kapok csak fel az asztalunkról, bár nem érzem, hogy most épp különösebb szükség lenne rá.
Megkocogtatom Zalán vállát.
- Zalán. Jó reggelt. Ráérnél? - Vetem azonnal oda a kérdést kissé zilált hangon, s rögtön intek is fejemmel a nagyterem ajtaja felé. Az sem érdekel kifejezetten, ha épp teli szájjal pillant majd fel rám. Nagyon fontos ügyben keresem ugyanis.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanLafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2023. szeptember 11. 17:32 | Link

The boiz
- A háttérközönség részeként -


A reggelek főleg az Instán romantikusak, kávéillatúak, ősztől tavaszig puha papucsos, bárányfelhős álmok. Nem úgy a valóságban! Ébredtél már úgy, hogy az egyik oldalra meg sem tudtad mozdítani a nyakad? Harmincon felül ez már a reggeleid része, sőt, ha minden reggel másutt fáj, tudod, hogy még élsz- főleg, ha egyáltalán fáj, mert ha már azt se érzed, lehet, felmondták az utolsó keneted. Tizenévesen ez inkább akkor jelentkezik, főleg Lafayette kedves szobatársánál, ha a barátnője egész éjjel a karján aludt. Paul, a Németországból idevergődött évfolyamtársa igen hamar rámozdult Zsófiára a harmadik évfolyamukból, és noha a szerelem gyönyörű, a reggeli, elaludt kar és nyakizom miatt most Paul úgy ül Lafayette bal oldalán, mint egy vécécsészényi válogatott hígfos. Úriemberünk jobbján szabad az ülőhely, nem úgy a túloldalán, ahol Kristóf az ötödévről épp egy hat tojásnyi rántotta adagot halmoz a tányérjára, mellette Karola pedig épp Zsófiával böngészi a Shein legújabb akcióit. Komolyan, sose fogja megérteni, mit zabálnak a lányok azon az oldalon, mint a disznók. Jó, olcsó meg minden, de helló, mágusok? Átváltoztathatnak bármit bármivé, könyörgöm. Néha annyira muglik...
Mellette Paul már nagyjából huszadjára nyaffan fel, hogy fáj a válla, mire ő türelmét vesztve végre rászorít a kérdéses testrészre, mire a másik hangos nyikkanással kap oda.
- Ember, észnél vagy? -
- Jajj mit vered már magad? Most rendbe akarod hozni a karod vagy sem? Vagy vigyelek a gyengélkedőre? A kigyúrt gyógyító jobban bejön a húsz köbméter izmával? - Az a nézés... ha ölni lehetne, Lafayette már gyufásdobozban tartana hazafelé.
A másik oldalra elnyúlva Zalán orra előtt elcsaklizza a lekvárt a miheztartás végett, miközben a szabad kezével barátságosan vállon veregeti. Néha indokolatlan szimpátiát érez három másodpercig a srác iránt tudván, hogy az éjszakai kiabálás és rémálmodás nagy mestere, valószínűleg megint nem aludt túl sokat, vagy ki tudja... Azért nem követi nyomon Zalán életét, hell no.
Nagyjából egyidőben a rellonos srác érkezésével Kristóf nagy hangon, szofisztikáltan bejelenti az újságát összetűrögetve, hogy "A kávé végre hatni kezdett, elnézést!".
A Levita asztala tehát nyüzsög, ébredezik, a diákok legtöbbje közel áll a műzli és a virsli lefejeléséhez az első kávé előtt, néhányan meg már elindultak megrohamozni a vécét a kávé után. Gyönyörű ez a reggel is, nem igaz?
Utoljára módosította:Lafayette David Saint-Venant, 2023. szeptember 11. 18:12 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Stephen Zimmermann
Prefektus Levita, Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Pro Levita-díjas, Harmadikos mestertanonc


Villámkezű
offline
RPG hsz: 287
Összes hsz: 355
Írta: 2023. szeptember 11. 21:32 | Link

Kanbuli Levita-módra
Csak a háttérben...

Mi a legjobb megoldás, ha rémálom után pánikrohammal kelsz és aztán örülsz, hogy végre nem csak a seggeden át kapsz levegőt? A) bájital? B) azonnal a gyengélkedőre mész és ott töltöd az egész napod? Az én válaszom kérem: mire van a kávé? Nekem aztán mondhatta bárki, hogy ne igyak többé koffeintartalmú szereket, mert attól csak többet szorong az ember; ha egyszer felkeltett és még az íze is isteni, hülye lettem volna leadni belőle. Két szemem alatt gyönyörű, fekete bőröndök húzódtak, a mugli származású Gucci megirigyelte volna; amilyen méregdrágák voltak az ő cuccai, én röhögve ingyen gyártottam magamnak - akárcsak néző közönséget is, betoppanásomat követően. Hiába járok már öt éve ebbe az iskolába, mindig meglepő látványt nyújthatott egy magas, a kialvatlanság mintapéldájaként szolgáló szőke úriember, aki kómásan saját házának asztalához kullogott. Ahogy végighaladtam a saját kis közösségemhez, már zsibogott mindenki , háztól függetlenül. Néha egy zsúfoltabb erdőben éreztem magam. Fáradt, hörgő sóhajom után normál beszéd helyett valahol a kutyák morgása és a bálnák magas frekvenciájú, kommunikációra szolgáló hangjai között motyogtam valamit köszönés gyanánt háztársaimnak és ásítva lehuppantam valahová a fél-belga csávó mellé. Egy csokis croissant után nyúltam, mivel fejben remekül összepasszolt a kávéval, viszont ekkor egy babaarcú kissrác úgy gondolta, hogy a teli teás kancsót elég egy kézzel megfogni a kettő helyett és elegánsan megdöntötte annyira, hogy bögréje helyett centikkel odébb kidekorálja a terítőt és végigcsorgassa a jobb combomon egészen ékes középpontomig. Legutoljára talán egy Navinéstől hallottam, hogy támogassuk a sokszínűséget, nem tudtam elképzelni hogy mit érzett és miként érthette, az én arcom viszont most felvette a szivárvány kezdőszínét és olyan piros lett a hirtelen méregtől, hogy azt hittem a random emberkéből is kancsót csinálok. Mégsem robbantam, ugyanis még ehhez is hulla voltam, inkább erőltetett nevetésbe kezdtem, ami hamarjában őszintévé vált.
- Nagyszerű, nem csak leöntöttél, de legalább pont úgy is nézek ki, mint aki behúgyozott! - Az asztal köré összegyűlt társaság egy része nevetett, másik része úgy tett, mint aki mélyen elmerülve olvassa az éppen aktuális dolgát, a többiek meg amit akartak. Hangomban leheletnyi szemrehányást se tanúsítottam, próbálva könnyedén venni az akadályt. Minden esetre a pletykásként hírhedt fél-belga srác után én is megpaskoltam Zalán vállát, reménykedve, hogy neki jobb napja lesz, nem úgy, mint nekem, aki hozzám hasonlóan kifacsat lószarnak nézett ki. Nem sokkal később végre eljutottam addig, hogy egy kevésbé forgalmas pillanatban kihorgásszam a családi ékszerre vákuumocsomagolásként tapadó ruhadarabot és némiképp méltóságomat megőrizve kávét töltsek magamnak, mert ha a kíntól meg is haltam éppen... A kávé akkor is egy isteni nedű, én pedig nem voltam hajlandó távozni nélküle.
Utoljára módosította:Stephen Zimmermann, 2023. szeptember 11. 21:36 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A remény hal meg utoljára.
Aztán zsiráf.
Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2023. szeptember 12. 13:57 | Link

Levita asztal
Nem vagytok normalisak


Az Álomtalan Álomnak hála a körletük már nem zengett éjszakánként Zalán miatt, de hazudott volna, ha azt mondja, minden rendben volt. Hajnalban kelt, hogy lemehessen futni egyet a tisztásra, ám a roham így is megtalálta, mikor visszament a Levita toronyba lezuhanyozni. Szerencséje volt, hogy a többiek akkor még aludtak, mert fél órát töltött azzal a vizesblokkban, hogy leküzdje a fantomfájdalmat és meg tudja mozdítani magát. Kornél már csak annyit látott az egészből, ahogy épp próbálja kimosni a vér ízét a szájából. Immár sokadjára.
 Maga elé meredt a reggelivel megpakolt asztal felett, ujjai pedig lassan forgatták az emlékkel töltött fényes fiolát. Mintha teljesen kivonta volna magát a valóságból. Füle sem rezdült, amikor a fiúk az orra előtt csipkedték egymást, és még a kávétól meghajtott háztársa nyűgje sem tudta kirántani a gondolataiból, csak amikor Lafayette hozzáért. Értetlenül pislantott fel és konstatálta, hogy mindenkinek van valami reggeli mizériája, ami miatt a feje fájhat és ezt nem szégyellték hangoztatni sem. A sors fintora volt, hogy neki eközben egy hang nem volt képes kijönni a torkán.
 Mikor Zimmermann felegyenesedett vele  szemben, homlokát ráncolta a látottaktól s kérdőn pislantott fel, mégis miért képes ennyire nyugodtan kezelni azt, hogy csurom vizes ágyéktájon. Ha fel sem tűnt neki, az kétszer olyan kínos. Mikor ő is vállonveregette, jelentőségteljesen nézett a kritikus pontra, majd Stephenre, hogy vegye már észre magát.
 Amint ez megtörtént, egy oda nem illő hang csendült a háta mögött, amitől úgy megrémült, hogy az üvegcse kiesett a kezéből és csilingerő zörejjel gurult le az asztal másik feléről.
 - Basszus - hadarta feszülten, ahogy ráhajolt az asztallapra az emlék után kapva. Eredménytelenül.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. szeptember 12. 14:24 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szikszay Izidóra
INAKTÍV


Izzy | Izgidóra
offline
RPG hsz: 47
Összes hsz: 101
Írta: 2023. szeptember 12. 21:25 | Link

Levita asztal


Zsófi mellett ül és fogalma sincs, hogy ilyenkor hol van Amélia. Aligha tévedt el a Levita folyosóin, bár ki tudja. Vissza azért biztosan nem megy, hogy megnézze, nagy lány már úgyis, ha enni szeretne, idetalál még addig, amíg tart a reggeli. Ő addig is időnként szemét forgatja, miközben mellette a lányok arról áradoznak, hogy úristen, az a szoknya vagy blúz mennyire jól néz már ki és milyen jó áron van. Időnként oda is pillant, hogy aztán elszörnyedve forduljon vissza a tányérja felé. Tölt egy kis teát, szerez egy kis kenyeret, aztán lefoglalja magát azzal, hogy a mézet keresi, amiről nem tudja pontosan, hogy igazság szerint ma látta-e és titokzatos módon eltűnt azóta az asztalról vagy tegnap és rosszul emlékszik. Lehet, hogy inkább lekvárt kellene ennie. A káosz eggyel odébb közben fokozódik, ám egyelőre úrilányhoz méltóan igyekszik nem annyira tudomást venni arról, hogy a fiúk úgy viselkednek mint a... nos, pont mint a fiúk ebben a korban.
- Pff... és még Roliról van az embereknek véleménye - szalad ki a száján mégis a maga meglátása, miközben éppen a megfelelő pillanatban kapja el Stephen nagy jelenetét mindenféle nedves foltokkal. El is pillant azért a Rellon asztala felé is, ahol a prefektus ülni szokott, száját kissé csücsörítve próbálja felfedezni, hogy pontosan hol is ül most, de pillanatokon belül feladja. Még belefájdulna a nyaka ebbe a pózba, ahogy a válla fölött néz hátra, és különben is, délután majd úgyis találkoznak a szokásos bűbájhasználati különórára, elvégre ki kell használni az időt, mielőtt még beköszönt a szünet, aztán meg már az aurorképzőben fogja szédíteni a rellonos a lányokat. Szusszan egy aprót az újabb sipákolást hallgatva az éppen felfedezett akciós ruhadarabról, és inkább lekvárt ken a szelet kenyérre, közben teljesen véletlenül lökve meg könyökével az útba eső pohárnyi narancslevet, amitől máris nem az akciókon folytatódik a sipákolás, hanem a katalógus mentési folyamatát hivatott eléggé észrevehetővé tenni.
- Hoppá... bocsika - pillant fel ártatlan arcot vágva, majd beleharap a kenyére. Még lehet, hogy mindjárt nyakon öntik az egész kancsó teával, ha nem lesz miből tovább válogatni akárcsak átmenetileg is, de ki tudja, lehet mégsem. Mindjárt kiderül.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kőszegi Róza Amélia
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Edictum szerkesztő, Navigátor, Harmadikos mestertanonc


Kiscsibe
offline
RPG hsz: 368
Összes hsz: 644
Írta: 2023. szeptember 12. 22:39 | Link

Van ez a hely
[ Levita / Jó reggelt! / felöltő ]


Ma a megszokottnál is korábban ébredtem, hogy elmenjek kocogni. Nagyon régen volt, hogy utoljára futni mentem - úgy két éve - szóval azóta sem lettem csoda folytán maratonfutó. Bezzeg boszorkány tudtam lenni egyik napról a másikra. Ah, mindegy is. A futás után gyorsan lezuhanyoztam, addigra már üresen találtam a szobát. Úgy öltöztem fel, hogy ne közöljék velem a tárgyalóteremben, hogy hátra arccal távozhatok is, hanem mint aki tényleg az első nagyobb ügyében vesz részt dr. Laines oldalán. De előtte muszáj reggeliznem, különben valakinek a fejét fogom leharapni.
A Nagyterem most is ugyanolyan hangos, mint mindig. Futva pillantok csak körbe miközben automatikusan a kékek felé veszem az irányt, közben odaintek Marinának a Rellon asztalához. Egy nagyon fájdalmas képű srác úgy szuggerálja Zalánt, hogy akaratlanul is követem a tekintetét. Így toppanok oda időben, hogy elkapjam az asztal szélén egyensúlyozó fiolát. Hüvelyk és mutatóujjam közé fogom, a fény felé tartom, majd Zalánra pillantok.
- Óvatosan. Tudod, hogy rövidéletű lett volna, ugye? - kérdezem a fél szemöldökömet felvonva, de alatta ajkam kedves mosolyra húzódik. Mint mindig, amikor meglátom Zalánt, akkor is, hogyha még mindig gyanús nekem a réten zajló beszélgetés óta. Sőt.
Ahogy fordulnék, hogy Izzyhez szóljak észreveszem a bevizelt fiút is. Ajkam összepréselve nyomom el a nevetést, hogy elhúzott szájjal egy fokkal érettebben viselkedjek a többieknél. Középről veszek el szalvétát, majd felé nyújtom egy szó nélkül. Hátha egy bűbájjal megoldja, de ha mégsem, hasznos lehet. Ha nekem is ilyen szerencsém van esélytelen, hogy megússzam Saint-Venant elmés megjegyzéseit.
- Jó reggelt - érintem meg Izzy vállát és ahogy találkozik tekintetünk, szerintem már azzal is mindent megbeszélünk. Szerencsére nagyon egy húron pendülünk a szobatársammal. Ritka az ilyen, de annál jobb. - Látom minden a szokásos - teszem azért hozzá egy szórakozott csillanással a szememben. - Hozok magamnak valamit, jövök mindjárt. Neked hozzak bármit? - és mielőtt leülök elindulok a reggeli beszerzésre.
Utoljára módosította:Kőszegi Róza Amélia, 2023. szeptember 12. 22:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Meg nem értett, különleges hópihe.
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2023. szeptember 12. 22:55 | Link

Levita
- A háttérközönség részeként, ügyeletes bohóc szerepben -


Tessék, két percre nem figyel, mert épp Paul vállát akarja kiugrasztani a helyéről karját akarja rendbe hozni, és máris beindul a nem várt élet körülöttük: Stephen megérkezik és míg ő épp Paullal birkózik, a másik oldalán teás támadás történik (inkább nem emlegeti fel hangosan, ez bárkinek ritka kínos eset lenne), Zsófiék valószínűleg már berakták a kosárba a fél Sheint, és... még jó, hogy a hallása megfelelően funkcionál!
- Te is hallottad? - Rögtön összedugják a fejüket Paullal csöppet sem próbálva leplezni a hangos sutyorgást. Mintha egy sitcomban lennének a srácok.
- Naná. -
- "Roli" -
- Létai? -
- Gondolod? Nem hittem volna, olyan tűznek és víznek néznek ki.
- Ne viccelj, Létai is legyet röptében rellonos. -
- Szegény lány. -
- Szegény lány. -
Hogy a pofátlan kibeszélésüket méltóképp zárják, látványosan felsóhajtanak, miközben a szemüket le se vették mindvégig a másodéves levitásról. A produkcióért cserébe Karola rögtön megküldi őket egy almával olyan elgondolásból, hogy ha egyikük ki is térne a támadás elől, a másik... és milyen igaza van, Pault fejen találja a lövedék, mert a merev nyaka miatt nem tud időben elhajolni.
- Nyugi van már, na! Csak vicceltünk! -
- Óvodások vagytok, mind a ketten! -
- De legalább nem savanyú citromok, mint egyes vénlányok itt az asztalnál! Túl sokat nyalizol Kakasinak, már lassan olyan vagy, mint a Nagyi! - Karola ettől szabályosan felfújja magát, mint egy pulyka, és kockacukorral kezdi dobálni a pofátlan Lafayette-et több-kevesebb sikerrel, míg Zsófi látványosan forgatja a szemét és inkább elfordul Izidóra felé.
- Ne is foglalkozz velük, gyerekkorukban fejre ejtették mindkettőt a szülőszobán. -
Közben a kockacukor dobálás abbamaradt négy-öt darab után, ebből egy még a hajában van, úgy nyújtja a nyakát a vadászatra induló Amélia felé (végre észrevette, hogy a Levita rendőrnője is berobogott közéjük).
- Nekem hozhatsz egy pirítóst, de csak mert tudom, hogy imádod a mosolyom. - Meggyőzésképp mind a harminckét fogát megpróbálja kirakatba tenni.

Utoljára módosította:Lafayette David Saint-Venant, 2023. szeptember 12. 23:08 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Theodore Julias Ebony
Prefektus Rellon, Jövendőmondó, Okklumentor, Ötödikes diák


× golden child ×
offline
RPG hsz: 258
Összes hsz: 261
Írta: 2023. szeptember 12. 23:31 | Link


× ...és Levita asztal × Overdose ×A Levita asztala sokkal hangosabb, mint ahogy azt az én ízlésem megkívánná. Bár a hatalmas nyüzsgés olyan szempontból kapóra jön, hogy nem igazán vetnek rám ügyet, kissé megbotránkozva pillantok fel a zűrzavarra, még akkor is, ha a Rellon sem panaszkodhat ilyen szempontból. Először is: egy srác visszautasítja a pálcák használatát, és inkább vizes gatyával üldögél, míg egy másik felpattan az asztaltól, hogy hangosan is bejelenthesse mosdóhasználati igényét. Aztán persze ott van Saint-Venant is, aki társai kóstolgatása után sutyorogni kezd. Lányok nézegetnek magazinokat, mugli telefonokat, majd rögtön el is áztatják őket; és még a reggeli posta talán meg sem érkezett mindezen káosz közepébe. Meg kéne talán lepődnöm - hiszen ez biztos, hogy nem mindennapos a Levitában... igaz? -, ám fáradtságom és feszültségem nem engedi ezt, még akkor sem, ha normál helyzetben lehet, hogy még szórakoztatónak is találnám ezt a reneszánsz festményekre hajazó jelenetet. Zalán pedig...
Egy fiolát szúrok ki, mely vészessen tart lefelé az asztalról. S az a fiola egészen úgy néz ki, mintha...
Mielőtt pálcát emelhetnék, az egyik levitás mestertanonc már meg is oldja a problémát, egy barátságos mosollyal nyújtva a fiolát Hollósi felé. Ezen kívül nehezen tudom felfogni, mit nyüzsögnek a többiek; túl fáradt vagyok, hogy értsem, vagy hogy beazonosítsam az elhangzott neveket.
- Azért ennyire nem kell megörülni - jelzem Zalánnak, utalva az ominózus mini szívrohamra, ami majdnem egy... ki tudja, milyen emlék vesztét okozta. - Na... most, hogy megvan a kis titkos fiolád, beszélhetnénk végre? - Utalok az üvegcse tartalmára türelmetlen, érdes reggeli hanggal.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanSong Jiyun
Mestertanonc Levita (H), Animágus, Harmadikos mestertanonc


> Bóbita <
offline
RPG hsz: 56
Összes hsz: 81
Írta: 2023. szeptember 13. 02:05 | Link


Nem ott vagy jó helyen, ahogy úgy érzed: fura dolog normálisnak lenni. Hanem ott, ahol normális dolog furának lenni.   //Vámos Robi//


Már megint az egyik krimi olvasása közben szunnyadt el valamikor a hajnali órákban. Reggel azt sem tudta, hányadik századot írjuk, nem még azt, mennyi volt az idő. Az ébredést egy gyors zuhany és öltözés kísérte, hogy vihesse Ubit, annak nagy dolgát elvégezni. Természetesen, az eb által emelt piramist pálcája suhintásával könnyedén eltűntette, megelőzvén a csúfosan barna meglepetéseket mások cipőjének talpán. Ezt követően - természetesen alapos kézmosás után - a nagyterem irányába indult, hogy megreggelizhessen az órák előtt. Óvatos léptekkel haladt, nagyon figyelve környezetére, nehogy nekimenjen valakinek és ijedtében lenyelje vagy megint kiejtse a szájában tartott mandragóra levelét, melyet már ott tartott néhány napja. Sajnos, addigra nem az első levél volt, legalább a harmadik, erre pedig szeretett volna nagyon odafigyelni. Ne kelljen újra elkezdeni a számlálást.
Leült egy szabad, számára szimpatikus helyre, majd nekilátott reggeli teájának elfogyasztásához, mikor különös hangokra lett figyelmes. Tulajdonképpen Jiyun egészen a pisis nadrágtól, a fájdalmas nyögdécselésen és izgatott ujjongáson keresztül, Amélia fiolamentésén át nézett mindent végig biztonságos távolságból. Egy-egy szófoszlányt bár elkapott, nem tudta miről volt szó pontosan, igazából még a csésze is megállt a levegőben, annyira koncentrált a többiekre. Az arca vörösödött, zavarba jött a többiek láttán. Mi van, ha meglátta valaki, ahogyan értetlenül bámulta őket? El kellett rejtőznie, s jobb ötlet híján bekuporodott az asztal alá, azóta is azt a nyomorult csészét szorongatva.
- Ha nem mozogsz, nem látnak téged - sutyorogva mantrázta magának anyanyelvén.
Utoljára módosította:Song Jiyun, 2023. szeptember 13. 14:20 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2023. szeptember 13. 02:59 | Link

Levita asztal


Lassú jelenetként pergett le szeme előtt az üvegcse útja az asztal széle felé, amikor egyszer csak karcsú ujjak fonódtak rá. Zalán még mindig félig az asztalon nyújtózkodott, mikor annak gazdájára pillantott fel. Megkönnyebbült sóhaj készült volna feltörni belőle, de összeszorított ajkai porlasztották el annak csak töredékét, mert nem tudta, milyen válaszra számíthatott Améliától, amikor közelebbről is szemügyre vette a folyékony selyemre emlékeztető anyagot. A megjegyzése pedig felért egy gyomrossal. Az... rövidéletű lett volna...
 Még mindig bamba ábrázata volt, mikor visszakapta az emléket, de a tükörreflex halovány mosolyt varázsolt az ő arcára is. Szeme sarkából akkor érzékelte, hogy pár lány tőle balra úgy pattan fel a padról, mintha petárdát robbantottak volna mellettük. Csak egy felborult pohár. Lehet, hogy Zimmermann sem azért néz így ki, mert neki nem sikerült időben utat találnia a mosdóba? Ahhoz túl higgadt volt, szóval ki van zárva.
 Lafayette beszólása merész volt, még Zalán is nyakát behúzva dőlt hátra, hiszen úgy nyitotta ki Saint-Venant a száját, hogy Amélia csupán kartávolságra volt tőle. Nem mintha a terem végéből nem lett volna képes leátkozni egyetlen pálcamozdulattal. Akkor a legkisebb gondja a felé hajigált kockacukor lesz.
 Lendületből fordult végül Theodore felé és már nyelve hegyén volt a diszkrét lekoptatás, hogy nem most kéne, de helyette csak egy sokatmondó nyögést volt képes produkálni. A rellonos szeme alatt sötét folt éktelenkedett.
 - Szent szalamandra, úgy nézel ki, mint akinek behúztak egyet... kettőt - tette hozzá vontatottan, de még erre a látványra is nehéz volt úgy koncentrálnia, hogy valaki idegen nyelven kántált mellette az asztal alatt.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. szeptember 13. 03:01 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Stephen Zimmermann
Prefektus Levita, Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Pro Levita-díjas, Harmadikos mestertanonc


Villámkezű
offline
RPG hsz: 287
Összes hsz: 355
Írta: 2023. szeptember 13. 12:28 | Link

Kanbuli Levita módra
Csak a háttérben...

Megéreztem Zalán, a nyeles aszpirint filozofikusan fürkésző tekintetét, ami gondoltam, hogy csak jelzésértékű szeretne lenni, mégis átható szemeitől már én éreztem magamat zavarban. Picit bele is pirultam, amit ő simán vehetett másként is, tehát abszolút tudatába voltam helyzetem kínosságának. Köhintettem egyet az isteni nedű után nyújtózkodva.
- Ez... Nem az amire gondolsz. Viszont én a kávé miatt vagyok itt részben, úgyhogy ha megbocsájtasz - feleltem illedelmesen és a holtak nyugalmával kortyoltam a sötétbarna színű italba. Lazán haraptam croissantomból és Zalán legnagyobb, lehetséges döbbenetére továbbra is nyugodtan kezeltem a helyzetet. Ez itt mindennapos volt, ha hálát mellett mutatni, hát a háztársaimnak simán megtettem! Megspóroltak pár borotváltkozásra szánt időt számomra. Hamarosan felém nyúlt egy kéz, finom ujjai közt határozottan szorított egy csokor szalvétát. Ahogy résnyire nyíltak ajkaim, hogy megköszönjem, kiszökött belőlem egy rövidke, harsány nevetés és hozzá hasonlóan elvettem. Szó nélkül. Nem volt rá szükségem úgy igazán, mert körülbelül félretettem és talárom zsebéből pálcát rántottam, hogy körkörös mozdulatokat téve a folteltávolító bűbájjal szárazra súroljam a félreérthető folt helyét. Volt gond, nincs gond!
Tőlem balra a pad széle felé úgy áll és sikítozott pár lány, mintha most futott volna végig valamilyen pók az étkező asztalon
 Ahogy elnéztem, csak egy újabb tea borult ki. Éppenséggel el is csíptem ennek a "balesetnek" a forrását, de jobbnak véltem nem belefolyni az ilyen értelmetlen dolgokba. Valahol Zalán furcsa kis üvegcséje, amiért többek közt én is reflexből nyúltam, de végül nem volt rá szükség. Elkapta egy közelben lévő mestertanonc. Azt hittem ezzel lenyugodnak a kedélyek, de az ügyetlen kezű, amikor megpróbált felállni jobb oldalamról, ügyesen visszahuppant és elég szerencsétlen módon le is sodorta talára ujjával a félig rágott kajámat. Megpróbálta meggátolni, hogy a földre essen, ekkor szent ékszeremnek préselte, s egy olyan gyönyörű mintát nyomott oda, hogy a kétballábas házimanók egyike se csinálhatta volna jobban. Ekkor döntöttem úgy, hogy egy határozott jobb horoggal utat segítek neki eltávolodni az asztaltól, és dacosan takarítgattam a gatyámat... Megint.
Utoljára módosította:Stephen Zimmermann, 2023. szeptember 14. 19:15 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A remény hal meg utoljára.
Aztán zsiráf.
Hollósi Szófia
Diák Levita (H), Edictum szerkesztő, Ötödikes diák


Szoff
offline
RPG hsz: 67
Összes hsz: 138
Írta: 2023. szeptember 13. 13:25 | Link

Leviteaparty

Vannak azok, akik bal lábbal kelnek, és azok, akik azt tettetik, hogy az életükben minden a legnagyobb rendben megy. Közben lehet, hogy elalvás előtt Ödönöket puffogtatnak hangtompító bűbájjal ellátott szobában, az ordításra bűvölt párnákhoz, de reggel, ahogy csipás szemük az új napra sandít, csak magukban, mosolyogva mantrázzák a "gyűlölöm a hétfőt", nem hangosan. Ez természetesen sose lenne Szofi. Ez annyira nem lenne az ő stílusa...
Mintha az én kicsi pónim varázslatos csillámbarátság plakátjáról lépett volna be, felragasztott dudorászos vigyorral libeg be a nagyterembe. Szinte látszanak feje körül a pattanó virágszirmok, ahogy ragyogó tekintettel, ruganyos léptekkel rohamozza meg kedvenc asztaltársaságát, éles kontrasztot alkotva a többi szerencsementessel, akiknek a Disney már könyörögve fizetne, hogy zombiapokalipszis-túlélőket alakítsanak.
- Madárcsicsergős szép jó reggelt mindenkinek - trillázza, ahogy Stephen mellett megállva áthajol a fejek között egy gazdátlan zsömléért és nutellás késért. A zsemle aljára nemes egyszerűséggel lapátol fel egy kisebb Sziklás-hegységnyi mogyorókrémet, majd azt szájába tömve szívja magába a reggeli életképet. - Te egy varázsló vagy Zimzim - hörgi maga elé két morzsafulladás között a folteltávolító bűbájok láttán. - Óvatosan a kávéval, vagy máshol is lesznek foltjaid. - Azzal jóízűen harap egy következőt, még mindig társai mögött ácsorogva, nem érezve késztetést arra, hogy helyet foglaljon. Ide-oda mocorog, kicsit más mögé is beáll - Mizu Zsófi? -, hogy őt is frusztrálja a nyakba lihegéssel - Mizuka? - intézi szavait az éppen jobbhorgolt, felé dőlő egyénhez, és mindeközben fel-felveszi Mufurccal a szemkontaktust. Foglalkozz velem, kedves kuzin! Valaki ma igazán needy.
Utoljára módosította:Hollósi Szófia, 2023. szeptember 13. 13:32 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

hsz
Theodore Julias Ebony
Prefektus Rellon, Jövendőmondó, Okklumentor, Ötödikes diák


× golden child ×
offline
RPG hsz: 258
Összes hsz: 261
Írta: 2023. szeptember 13. 22:17 | Link


× és az a bizonyos Levita asztal × Overdose ×A srác, aki a nadrágjával szenved, hamarosan megoldást talál, s még egy változó megérkezik a képletbe, méghozzá a másik Hollósi, aki valamilyen módon az engem érdeklő rokona, ám őszintén nem vagyok ezzel pontosan képben. A cukormérgezést kockáztató lány nem sok ügyet vet ránk, Zalán figyelmét viszont végre megnyerem, mikor válaszol.
- Nem mondod, Sherlock - nézek a srácra, s legnagyobb döbbenetemre szemem még nem kezd el rángani, holott ezt már csak a fáradtság is indokolná. - Úgy is érzem magam. Tudod, kissé inszomniás lettem tegnap óta. - Lököm felé a lehető legegyértelműbb célzást az ügyünkkel kapcsolatban, ezzel próbálván rábírni, hogy kapja már magát, és tűnjünk el a levitások reggeli lelazulós lélekemeléséről. Talán csak akkor tűnhetnék türelmetlenebbnek, ha ott helyben állnék neki toporogni és az órámat nézegetni. Meg akarom úszni, hogy megérkezzen a reggeli posta... és különben is, ez épp elég fontos ahhoz, hogy Hollósi most azonnal felálljon az asztaltól, és kövessen végre, tulajdonképpen bárhova, ahol nincsen közönségünk.
Utoljára módosította:Theodore Julias Ebony, 2023. szeptember 13. 22:44 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanKőszegi Róza Amélia
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Edictum szerkesztő, Navigátor, Harmadikos mestertanonc


Kiscsibe
offline
RPG hsz: 368
Összes hsz: 644
Írta: 2023. szeptember 13. 22:25 | Link

Van ez a hely
[ Levita / Jó reggelt! / felöltő ]


Na mit mondtam? Nem is lenne igazi a reggelem egy látványos szemforgatás nélkül, amit Saint-Venant kéretlen megszólalása vált ki. Vállam felett nézek hátra, kék tekintetemmel végig nézek rajta, majd halkan horkantok egyet.
- Hogyne. Talán baj van a lábaddal? Használd őket, Saint-Venant - azzal vissza is fordulok, hogy a tányéromról hamarosan egy croissant és pár gyümölcs nézzen vissza rám. Olyan jó lenne, ha végre tényleg őszi idő lenne, akkor még egy jázmin teát is csinálhatnék, de harminc fokban egy forró tea után leszédülnék a sperűről! Hogy a boldogságom pótoljam, a kekszért nyúlok. Mosolyogva hallgatom magam mögül a kisebbik Hollósit és amint újabb becenév születik a Levitán belül. Aztán ennyi pont elég is belőlük és a kamaszfiúkból. Még egy utolsót Zalánra sandítok, lopva fürkészem egy pillanatig mert egyre inkább kíváncsivá tesz mindaz amit a réten beszéltünk és a mellé társuló fiola átlátszó tartalma. Ha pedig egyszer gyanakodni kezdek... nem lennék a helyébe, ez a lényeg.
A társaság mellett elhaladva ülök le Izzy mellé és bedobok egy témát, hogy Songot is bevonjuk a beszélgetésbe. Végignézve ezen az asztalon, bárki könnyen megmondja, hogy Adler professzor fele annyira sem alkalmas házvezetőnek, mint Keserű volt. Rendesen hiányzik, még a reggeli tornák is, de tényleg. Két sóhaj között dobok a számba egy áfonyát és azt majszolva beszélgetek tovább a többiekkel.Utoljára módosította:Kőszegi Róza Amélia, 2023. szeptember 13. 22:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Meg nem értett, különleges hópihe.
Harmat Betti
INAKTÍV


Harmatcsepp
offline
RPG hsz: 267
Összes hsz: 534
Írta: 2023. szeptember 13. 23:54 | Link

Levita
Reggeli káosz
Egyenruhában


Az utolsó vizsgám van csak hátra, azon viszont szeretnék jól teljesíteni, így előttem fekszik a nyitott pszichológia könyv az asztalon. Majdnem az asztal legvégén foglalok helyet, ott tudtam leülni, mikor beértem a Nagyterembe. Nagy szerencsém, hogy zsivajban is tudok olvasni és tanulni, mert a terem szokásosan nyüzsög.
Mosollyal intek Améliának, ahogy elsétál előttem, és már hajolnék is vissza könyvem fölé, kezemben a frissen megkent pirítósommal, de a szemem elé tárul a Levita asztalának a szokásoknál is nagyobb káosza. Kezemben megáll az eperlekvárral vastagon kent kenyérszelet, ahogy szemem megakad a nedves nadrágban álló mestertanoncon, róla pedig Karolára siklik. Felvont szemöldökkel követem a kockacukrok útját, ám mielőtt észbe kapnék, már sikítanak is az asztal túloldalán ülő lányok, mert a narancslé csöpögni kezd előttük a tányérok között a földre. Míg ők a katalógust próbálják menteni, fél füllel tanúja vagyok Amélia és Lafayette párbeszédének is. Valahol még csilingel is valami, és nem esküdnék meg rá, de mintha láttam volna valakit eltűnni az asztal alatt.
Inkább csak rázok egyet a fejemen, és ismét megpróbálok visszatérni az olvasmányomhoz, de ekkor pont elkapom a tőlem nem messze lejátszódó jelenetet: először a tányér borul, majd Stephen keze lendül.
- Merlinre, mi a fene folyik itt? - egyenesedem fel az asztaltól, rátámaszkodva annak lapjára. Tekintetem főleg a Zimmermann felé fordul, s csak fél szemmel próbálom felmérni, hogy az addig mellette ülő háztársunk egészben van-e még.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2023. szeptember 14. 01:22 | Link

Levita
- A háttérközönség részeként, ügyeletes bohóc szerepben -


Egy pillanatra a rellonos talároson ő is jócskán végigbámul, de csak addig, míg a mellette ülő Paul le nem tapossa felebaráti szeretetből.
- 'nyádat már, haver! - Paul erre hangosan belecsámcsog a képébe a miheztartás végett. Szeretik egymást.
- Még szebbet minden Szófiának Bulgárián innen s túl! - Kitárt karokkal viszonozza Szofi érkeztét, mintha csak rég nem látott kebelbarátjáról lenne szó. Ezen a ponton az önprodukálás táplálja a baromsága forrását, miközben visszasandít Améliára vigyorogva, és leereszti a karjait, miközben Szofi ott körülöttük nyúlkál.
- Szeretnéd, ha futnék utánad rajtuk, mi, Kőszegi? - A rend kedvéért dob felé egy csicsás csókot is fél kézzel. Ha most nem, akkor semmikor nem fogja Amélia leátkozni, ennek tükrében nagyon gyorsan inkább átmegy búvárba és a mellette röhécselő Paulra ügyet sem vetve lebukik az asztal alá, nagyjából egyidőben Stephen újabb gatyatragédiájával. Az asztal alól felhangzó röfögés tőle származik, amint épp kiröhögi a balszerencsés háztársát.
- Most nézd meg, kiszabadult az állatkert. - Zsófi ciccegő hangok kíséretében bök a fejével Paul és a frissen eltűnt Lafayette felé, mikor Szofi mellé ér. - Amúgy, ha akarsz rendelni Sheinről, csinálhatunk nagy vásárlást. Karola is talált néhány cuccot. - Amaz helyeslően bólint, de le nem veszi a szemét Paulról, sőt még szinte fenyegetően tartja a kezében a doboznyi kockacukrot, hogy megdobálja szükség esetén a galádokat.

Lafayette-ünk odalent időközben sikeresen felfedezte, hogy nem ő az egyetlen, aki menekülőre fogta a dolgot. Egy darabig, úgy egy percig csak pislog Jiyunre, mint hal a szatyorban, aztán elkezd felé mászni ezzel elég nagy eséllyel telibe rátérdelve Stephen lábfejére, hacsak háztársa teljesen ki nem húzta a lábait az asztal alól. De amennyiben találat érte Stephent...
- Bocs, haver! - Ez is odalentről szűrődik ki, aztán villámgyorsan még arrébb kúszik, egyenest Jiyun felé (lehet, Betti közelébe is?).
- Te is felhúztad Améliát? - A köszönés olyan apró formalitás, lényegtelenség igazán.
Utoljára módosította:Lafayette David Saint-Venant, 2023. szeptember 14. 01:23 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2023. szeptember 14. 02:00 | Link

Levita asztal


Theodore beszólása süket fülekre talált, amikor kuzinja beúszott a képbe. Zalán kapkodva vágta zsebre a nagyapjuk emlékével sűrített üvegcsét, hogy véletlenül se vegye észre. Azt a kérdésáradatot nem élné túl főleg ha ennyi... cukorral kezdi már megint a napot.
 Lafayette túlzóan harsány köszönése Szofi irányába azonban olyan falkavédelmi ösztönt élesített a fiúban, amit még a kentaurok is megirigyelnének. Pillantásával jószerével gyomrost küldött Saint-Venantnek és még az asztal alatt is emberesen rátaposott a lábára. Csak a miheztartás végett.
 A rellonostól érkező megjegyzés viszont hamar visszaterelte figyelmét. Fejét döntötte előre, hogy szavak nélkül vonja kérdőre a másikat, mert hát a mai nap mindenre számított csak arra nem, hogy fejleményei lesznek a látomások ügyében.
 Betti kifakadása tette fel a pontot az i-re, hogy ideje távoznia. Nem akar itt lenni, amikor a prefektusuk verekedés ügyében intézkedik. Zimmermann felkötheti a szebb napokat is látott gatyáját.
 Hamar átlendítette lábát a padon és megcélozta a nagyterem kijáratát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Song Jiyun
Mestertanonc Levita (H), Animágus, Harmadikos mestertanonc


> Bóbita <
offline
RPG hsz: 56
Összes hsz: 81
Írta: 2023. szeptember 14. 02:21 | Link


Nem ott vagy jó helyen, ahogy úgy érzed: fura dolog normálisnak lenni. Hanem ott, ahol normális dolog furának lenni.   //Vámos Robi//
>>Külön utakon az asztal alatti világ mélyén, kedves Lafayette társaságában.<<
pofi


Nem mondhatta el magáról, hogy minden rendben volt vele. Fizikailag tényleg semmi problémája, egészsége is nagyon jól szolgált, mentálisan is rendben volt, de valami baj mégis volt az emeleten nála. Ki az a nemnormálishülye, aki zavarában asztalok alá bújkál? Következő szintre, majd csak akkor fog érni, ha megkísérel bebújni valaki talárja alá. Aki mondjuk rellonos. És nem kedves. Bár szegény lánynak sosem volt rossz szándéka senki irányába, de valljuk be: a szükség nagy úr, megtenné. Simán bebújhat félelmében akár a TE talárod alá!
Nem lehetett olyan régóta az asztaluk alatt, hallotta a történéseket, odébb is húzódott, amikor a narancslé kiborult. Idegesen forgatta szájában lévő mandragóra levelét jobbra-balra, míg gondolkodott hova tovább. Olyannyira hevesen forgatta, hogy majdnem le is nyelte, de csak majdnem! Amélia és Izzy megjelenése reménysugár volt Jiyun számára az asztal alól. Mélyen zsebébe nyúlt, hogy ujjára húzza fordító gyűrűjét, végül négykézlábra emelkedve elindult kifelé, ám mandula szemei újdonsült asztal bunker partnerére villantak. Arca meglehetősen hasonlított egy bizonyos négyéves kislány arcára, aki épp nővérén kringézett, mert szüleik meglepetésből elviszik őket a Disneyland-be.
Lefagyott teljesen. Még jó, hogy levegőt nem felejtett el venni, amíg Lafayette oda nem ért hozzá. Elefánt a porcelánboltban. Továbbra is azon gondolkodott, vajon miért kezdett évfolyamtársa is bújkálni. Talán ő is bámult? Finoman szája oldalához tapasztotta a levelet, amennyire a hely engedte, de csak annyira, hogy tudjon normálisan beszélni. Az iménti kántálása is inkább hangzott kérődzésnek, mint artikulált beszédnek.
- A szégyen elől bújtam el - sziszegte halkabban, hisz újra szemei előtt volt Stephen és foltos nadrágja. Majd belepirult zavarában.
Utoljára módosította:Agárdi Kornélia Auróra, 2023. szeptember 16. 22:36 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Stephen Zimmermann
Prefektus Levita, Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Pro Levita-díjas, Harmadikos mestertanonc


Villámkezű
offline
RPG hsz: 287
Összes hsz: 355
Írta: 2023. szeptember 14. 19:47 | Link

Kanbuli Levita módra
Csak a háttérben...

Éppen eltettem a pálcát és ismét csillogó csokis croissantomba haraptam, amikor megjegyezte egy női hang, hogy varázsló vagyok. Ezt bizony én is elhittem. Vidám fél mosollyal fordultam az "egércincogás" forrása felé. A reggeli kómának hála a hölgy neve eszembe nem jutott épp, de látásból már megvolt. Egyik kezemben kajámat tartottam, másikkal intettem neki és őszintén örültem, hogy legalább már kettőnél többen döglünk meg diabéteszben. Közben valaki az asztal alá menekült, valami halk mormogást hallottam is onnan, viszont be tudtam az iskola szellemeinek. Nekik se lehetett egyszerű minket, diákokat elviselni...
Örömöm, önuralmam addig tartottak, míg szerencsétlen nadrágom ismételten büntetést kapott puszta létezéséért a sorstól! Pedig semmi gond sincs a fekete-sárga kockás darabbal, aminek a közepén, "ott" egy bazi nagy lila szívecske volt. Feszülős darab, színes, ráadásul kedvenc darabjaim egyike, a Sheinen vettem akciósan, persze senkinek se kötöttem az orrára. Most, hogy csokis lett, ösztönből lendült az a jobbos, persze a legjobbkor, amikor imádott Bettink tyúkanyó módjára egyből odacaplatott hozzá(m)nk. Csakúgy. Tipikusan a ködből. Hozzátenném, el voltam annyira foglalva saját magammal, hogy észre se vettem korábban, miközben valószínű ő is csak élni próbált valahol a többiek között.
- Hát az úgy v'ót... - kezdtem bele jó parasztosan, amikor Laffy-boi úgy döntött, hogy istenesen rátérdel a lábfejeimre.
- Semmi gond haver! - szóltam vissza, felemelve a terítőt, mert hát reméltem még ott látom a srácot. A helyzet kínosabb volt, a húzott szemű csinos bige egyből beugrott, a love listámon a harmadik helyen szerepelt a Levitás hölgyek között és hát ott térdelt fülig pirulva előttem, nekem meg a lábaim eleve enyhén széttárva voltak. Kissé mögöttem Bettivel sajnos sokkal súlyosabbnak tűnt a helyzet, mint amilyen ténylegesen volt. A srác akit megütöttem, felült, arcát fogva rám nézett olyan sunyisággal, hogy olyan a rókának nincsen! Imádott, szeretett prefektusunk felé fordult, elhüppögve bánatát, illetve hogy a húzott szemű kisasszonnyal itt egész másra készültünk, tehát a croissant korántse baleset volt, inkább egy perverz terv része.
- Hé skacok, beférek még ide? - kérdeztem az asztal alatt összegyűlő társaságnak, s amennyiben marhára nem fértem be, szemeimmel cikázva kerestem a mihamarabbi kiutat Harmat kezei közül.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A remény hal meg utoljára.
Aztán zsiráf.

Oldalak: « 1 2 ... 84 ... 92 93 [94] 95 96 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet