33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet

Oldalak: « 1 2 ... 82 ... 90 91 [92] Le | Téma száljai | Témaleírás
Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 716
Összes hsz: 728
Írta: 2022. május 19. 21:22 | Link

Elias


A hirtelen váltás az, ami igazán megriasztja. Mintha a férje agressziója köszönne vissza, az a fajta, ami ledermwszti és hirtelen nem tud vele mit kezdeni, csak meredten bámulni a röhőgő férfire. Hol rontották el ennyire? Nem, hogyan tudta volna ezt kevesebb károsodással kivitelezni? Elias fontos neki de ezek után majdnem semmi esély sincs rá, hogy az életében maradjon.
- Az elejétől tudtam, hányadán állok vele, Jeremy. Neked hónapok kellettek, hogy elmondd a további részleteket. - Oldalra dönti a fejét nagyon gyorsan maszkírozva a vonásait ismét kifejezéstelenné. Elias... kiszámíthatatlan.
Ahogy feláll, és meghajol előtte, végigfut a hideg a hátán. Ez nyílt fenyegetésnek is beillik akár, ami azt jelenti, hogy ezután duplán kell a háta mögé néznie majd. A saját nyakába szabadított két bájitalmestert is.
- Egyvalamire válaszolj még nekem.... kérlek. - Kérdezze? Ne? Végül úgy dönt, most már mindegy. - Szerettél őszintén valaha? -
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Elias Napoleon Diaboli
Mestertanonc Rellon (H), Animágus, Másodikos mestertanonc


Diablo × Kisördög
offline
RPG hsz: 174
Összes hsz: 177
Írta: 2022. május 19. 21:34 | Link

× what? ×
---ADÉL---
× with all my love × crown of thorns ×

- És az nem jutott eszedbe, hogy erre jó okom volt? - kérdezek vissza azonnal. Játszom a sértettet, holott tudom: szó, bűntudat és megbánás nélkül áldoznám fel az előttem ülőt azért, hogy Mesternek jó legyen. Ha azt kérné tőlem, pár óra múlva a lány már nem mozogna, ahogy a benne növekvő fattya sem - egyetlen szóra lenne szükségem ehhez.
Felegyenesedve figyelem arcát, amire semmi nem ül ki. Már nem is kell. Elég volt látnom a féltékenységet, majd az elhatározottságot Krise felé, hogy tisztában legyek azzal, ezt a csatát elvesztettem. Halványan mosolyodom el - pontosan az a mosoly pihen arcomon, amit Adél már remekül ismerhet. Ezzel a mosollyal simogattam a bőrét, ezzel a mosollyal beszélgettünk éjszakánként, ez a mosoly a védjegyem mellette.
- Nem helyes a múlt idő - csóválom meg fejemet. - Még mindig szeretlek - zsebembe csúsztatom egyik kezemet. Ujjaim automatikusan a fiolára fognak, amiből elég lenne pár csepp, hogy ennek örökre véget vessek. Másik kezem nyúl ki Adél mellett, kissé előrébb dőlve kapom fel a könyvet az asztalról és markolok rá. Halkan szusszanva hátrálok egy, majd két lépést, végül fordítok hátat és - hacsak Adél másképpen nem gondolja - hagyom el a termet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

“a legg**ibb” ...
“a g**i ISTEN
- W.K.
Adele Nadia Krise
Mestertanonc Rellon (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanonc


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 716
Összes hsz: 728
Írta: 2022. május 19. 21:47 | Link

Elias


- De, de a bizalom nem erről szól, ezt tudjuk. - Akkora egy kétszínű, amekkorának lennie kell az adott helyzetben, hogy a maga javára fűzze tovább a gondolatmenetet. Elvégre ő hazudott folyamatosan Willnek, ő lehetne a két lábon járó példája a ferdítésnek, most mégis a tőle kapott leckéket használja fel Jeremy ellen.
Ezt viszont nem várta. Érzi, ahogy kiszárad a szája, és nem bír utánanyúlni. Azt is érzi, hogy szédül. Elias már kiment a teremből, de ő csak most tér magához a révületből, hogy felálljon. Majd ugyanazzal a lendülettel hátrazuhan a padok köhé, ájultan. A háztársai zajosak, de nem hallja miket kiáltoznak. Valaki felviszi a gyógyítóhoz, és egy óra múlva a Machay család inasa már meg is jelenik, hogy hazakísérje a mai napra. Gyenge, reszket és csak két jókora adag nyugtatótea után kezd visszaköltözni belé az élet. Amint odahaza egymagában marad a szobájában, kitör belőle a hisztérikus sírás. Így, könnyek között hívja fel Joannát, hogy megkérje, hadd töltse nála a következő két hetet, mert itt lenni most pokol számára.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 32
Összes hsz: 55
Írta: 2022. július 21. 14:40 | Link

Sarolta

Nem tudom, hogy merült fel az ötlet, hogy itt a reggelizés afféle szociális esemény, de úgy nézem, a kontinensen ennek nagy a divatja. Többet kihozni az étkezésekből, mint amik. Lényegében olyan, mint az autóik. Feltöltöd a testedet üzemanyaggal, hogy a nap további részében tudj pörögni, mint a búgócsiga. Éppen ezért én soha nem is figyeltem, hogy éppen mit kellene enni, csak arra, hogy nekem mi esne jól. most például rengeteg gyümölcslé esett volna jól, foszlós kalács és esetleg mellé még egy kevés lekvár is. Ezek mind nagyon jól hangzottak a számomra. Szóval kicsit elkésve csörtettem be a nagyterembe, majd ledobtam magamat az első adandó szabad helyre. Rögtön el is martam a gyümölcsleves kancsót, majd töltöttem magamnak inni, miközben a mellettem ülő lányra néztem. Ismertük már egymást, hellyel-közzel.
- Szia Sarolta. Mi újság? Zaklatottnak tűnsz, doga lesz ma valamiből? - kérdeztem, miközben nagy puffanással ledobtam a táskámat. Éhen haloook.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.
Sarkady Auróra Morgána
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 12
Írta: 2022. július 21. 14:52 | Link

Fülöpöm
forróóvééérű sráááác | az alapmű | lehet jönni nevetni

Auróra az a személyiség, aki imád a figyelem középpontjában lenni, pörög, bulizni jár és természetesen állandóan bolondot csinál a körülötte lévőkből. Talán ezért nem meglepő, hogy sok barátnője van, ő pedig amolyan humorzsákként szakadatlanul (érted, zsák, szakadatlan, höhö) szolgáltatja a viccesebbnél viccesebb szituációkat.
Ahogy belépnek a nagyterembe, rögtön a megszokott helyük felé igyekeznek, csakhogy megpillantja Fülöpöt - a fiú legnagyobb bánatára - és rögvest tervet változtat. Ki nem hagyná, hogy csipkelődjön és cukkolja a másikat, az már igazán mindegy, hogy eme cselekedet hol kap helyet a kastély falai között. A létező legjobb testvéri viszonyt tudhatják magukénak, ami nem feltétlenül látszik a körülöttük lévőknek. Csipőjét kicsit jobban oldalra billegetve közeledik felé, majd galambként kezdi fejét rázni előre és hátra. A lányok mögötte már elfojtott nevetéssel figyelik a jelenetet, pedig még fogalmuk sincs, hogy most jön csak a java.
- Végre péntek van... Forr a vér most a városbannn - tudni kell, hogy Aurórának semmi hangja nincs, rá tipikusan igaz, hogy inkább táncoljon, mert a port ezerszer jobban bírjuk, mégis, félig prózaian, félig énekelve, az eredetit meg sem közelítve (bár ez akár a javára írható is lenne, ismerve az alapművet) zendít rá, hogy odaérjen bátyjához és elkezdje rázni magát. Nos, legalább a tánc jól áll neki. - Ha nekem táncolsz az rendbenn vann, gyere táncolj mééég! - még tapsol is egyet, majd egyetlen huszárvágással kihagyva a következő két sort, felteszi az i-re a pontot. - Fooorróóóvééérű srááááác!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sarkady Fülöp Lucifer
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 9
Összes hsz: 9
Írta: 2022. július 21. 15:00 | Link

Hajnalfény Love


Nyugodt napjaim vannak, így végre van lehetőségem egy kis mugli irodalomnak szentelni az időmet, ahogy itt hívják. A valóság az, hogy nekem ezt az egész mugli dolgot még mindig nem sikerült megemésztenem, pedig tizennégy éves korom óta a mágia világában élek. Igen, jól sejted, bájos olvasóm, nem ide születtem, nincs elképesztő vérvonalam, de még csak egy titkolt mágikus szülőt se tudok felmutatni. Igen, igen, kedves vérmániás mamák, egy kicsit élesebbre kéne még azt a karót hegyezni. Köszönöm.
Egy szó, mint száz, olvasok. Mint egy normális ember, aki nem számít arra, hogy élete normálatlanabbik fele megjelenik, és kizökkenti ebből a remekműből. De megtörténik, méghozzá olyan mozdulatokkal, hogy a kanalam megáll félúton, ahogy a számat is elfelejtem becsukni, és kék szemeimmel úgy nézek, mint akivel éppen most közölték, hogy varázsló. Hát az is volt egy sztori, és igen, lett is kistányér szemem, mert tudjátok, akkor volt menő minden ilyen dolog. Varázslók meg jedik. Szóval jó volt, ellenben a jelen pillanattal, amikor érzem, hogy több szem szegeződik ránk, mint amennyit egyszerre jól kezelek - mondjuk ez nem nehéz -, és bár azt hiszem, hogy ennyi, de nem. Jön az a dal. Az az átkozott dal.
- Te hülye vagy.
Közlöm vele higgadtan, de érzem, hogy kirázott a hideg, a hideg verejték egy pillanat alatt kicsapódik, és úgy érzem magam, mint amikor először vizsgáztam Felagundnál. Hát arról nem volt szó, hogy gyerekkínzás is lesz itt! Erre tessék, itt a méltó utód.
- MIVAN?!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sarkady Auróra Morgána
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 12
Írta: 2022. július 21. 15:17 | Link

Fülöpöm
forróóvééérű sráááác | az alapmű | lehet jönni nevetni

Remekül szórakozik Fülöp reakcióján, le sem tagadhatná, hogy kimondottan élvezi ezt az egészet. Talán nem ez a legtestvériesebb dolog, amit tehet, azonban látva a fiút, a korábbi nagyon komoly cigánypopra nyomott gettórap-je megfűszereződik egyre szélesedő mosolyával. Most már határozottan egyre többen nézik őket és az is tényként kezelendő, hogy mulatságosnak és valahol aranyosnak találják, ahogy a cuki húgi táncikál a bátyja idegein. Hadd tegyem hozzá, elég szexin tolja.
- Hazudjunk egymásnaaaaaaaaak, ha már rossz a vérüüünk, menjünk ahol senki nem láthaaaaat, holnap majd elmeséljük... - és itt már nagyon komoly danszok vannak kérem szépen, mintha maga a híres Szentmihályi Norbert tanította volna. Csípőkörzés, forgás közben tagjainak dobálása, amikor pedig kimondja, hogy elmeséljük, összecsapja tenyereit, hogy felkiáltson. - ÉS MOST A REFRÉN JÖN! Végre péntek vaaannn, forr a vér most a városbaaann - és nyomja, mintha az élete múlna rajta, kezeivel hívja azokat, akik ismerik, hogy énekeljék együtt és, míg ez bárki másnak ciki lenne vagy gáz, ő tényleg jól szórakozik és úgy tűnik, a többiek is. - Ha nekem táncolsz az rendben vaaann, gyere táncolj mééég, mééég!! Nem bííírok a véremmeeeel, hogy találkoztunk nem véletleeeen - és ekkor következik be, amitől Fülöp a legjobban tarthatott egész életében. Mindkét kar lendül a magasba és teli torokból hangzik fel az utolsó sor, amit Auróra "énekelni" tervez.
- FOOOORRÓÓÓVÉÉÉÉRŰ SRÁÁÁÁÁÁÁC! - és póz. Vége. Teli pofával vigyorogva bólogat, szerinte az szupcsi volt. Mhm. Meglátjuk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sarkady Fülöp Lucifer
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 9
Összes hsz: 9
Írta: 2022. július 21. 18:03 | Link

Hajnalfény Love


Nem tudom megmondani, hogy mi a legnagyobb baj ezzel az egésszel. Minden. Egyrészt az, amit énekel, mert ne már, mi nem ezen nőttünk fel, hanem szépirodalmon, a szüleink, akik könyveket írnak, sírnának, ha azt hallanák, hogy az amúgy elképesztően tehetséges lányuk száján ilyen ízléstelenül megkomponált módon esnek ki a szavak. Másrészt ott van a tény, hogy még testvéri szemmel is fel tudom mérni, hogy mit vált ki a teremben ülőkből az, ahogy mozog, és akkor emelkedem meg kissé, amikor az egyik fügyülni kezd. Hát na nem, azt biztos, hogy nem, hát a húgom az nem olyan, akire te fütyülsz haver, van itt elég lány, aki ezt akarná elérni, de ő még ártatlan. És harmadszor, ennek a számnak, amit nem is minősítek, a szövege, amit nekem énekel, erősen arra utal, hogy... nappal húgom, este dugom. Normális? Nem, egy kicsit sem.
- Nem véletlen, mert testvérek vagyunk.
Nyomom meg egy kicsit, arra az esetre, ha valaki még nem látott volna minket együtt, vagy nem tudná, hogy kik vagyunk, bár ahogy kimondom, rögtön rá is jövök, hogy éppen erről papoltam eddig magamban, hogy így azt hihetik, hogy illetlenek vagyunk, és törvénytelenül fajtalankodunk, erre most mi van? Még én egészítem ki, hogy rokonok vagyunk. Hát more... már elnézést. Jézusom, két perc ebből, és már a gondolataimban is ez van. Azt meséltem már, hogy tudok néhány roma káromkodást? Laktak a szomszédunkban, én pedig fogékony gyerek voltam mindig is, ne szépítsük, szóval kiválóan megy, hogy olyan nyelven morogjak, amit nem sajátítottam el. Félig felemelkedve nézem őt, végül, ha már elkezdtem, befejezem a mozdulatot.
- Csodálatos volt. Ha nem lesz elég pénzünk a felújításra, egy ketrecben megkeresheted a hiányzó részt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Deák Sarolta
Diák Eridon, Elsős diákoffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 11
Írta: 2022. július 23. 23:09 | Link

Polly

Borzalmasan parázik, mert nem igazán volt számára világos a legutóbbi téma asztrológiából, és fél, hogy doga lesz. Persze ez egyeltalán nem biztos, de régen nem volt már számonkérés. Nem is aludt valami jól, úgyhogy elég gyűrötten néz ki, pedig próbálta összeszedni magát.
– Sziaaaa – valójában örül a háztársának, mégsem látszik ez most rajta annyira, fáradtan elmosolyodik, tör még a kakaóscsigájából és megeszi a kis darabot, mielőtt válaszolhatna.
– Még nem biztos, de valószínűleg asztrológiából – valósággal kirázza a hideg ahogy rágondol, egy ideje nagyon nem szereti, mert egyeltalán nem megy neki, mindig elkalandozik a figyelme az órákon és csak akkor veszi ezt észre amikor már egy valóságos képregényt firkantott a pergamenjeire. – De ezen kívül minden okés azt hiszem – ahogy mindig mindenkinél, most is alaposan szemügyre veszi, hogy mit eszik a másik, magában megjegyzi, hogy az általa választott kombó finomnak tűnik, úgyhogy majd valamikor feltétlenül ki fogja próbálni.
– Na és feléd mi újság? – bár kívülről kicsit úgy tűnik mintha ezt csak azért kérdezné, hogy udvariasnak tűnjön, tényleg érdekli a másik. ~ Nem máskor szoktál reggelizni? Vagy csak én szoktam máskor kelni?~ végül gondolatait nem mondja ki hangosan, nem akarja jobban stresszelni magát a lehetséges késése esélyeiről.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sarkady Auróra Morgána
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 12
Írta: 2022. július 25. 09:33 | Link

Fülöpöm
forróóvééérű sráááác | az alapmű | lehet jönni nevetni

Rá se hederít Fülöp folyamatos közbeszólására és vélhetően mások sem, mert vagy nevetnek, vagy tapsolnak, vagy be is szállnak, ha épp ismerik a dalt. Zenének nem nevezném, mert barokkos túlzás lenne, de értitek.
Olyan magabiztossággal - és olyan végtelenül hamisan - tolja végig a számot, hogy az nem csak az elmét, hanem a dobhártyákat is erősen kikészíti, de kit érdekel? Amikor végez, jön a tapsvihar, csupán bátyja savanyú képe árnyékolja be eme remek produkciót. Durcásan teszi keresztbe kezeit, amin nem segít Fülöp egyáltalán nem kedves megjegyzése sem. Tudhatná, hogy egy félig rellonossal nem illik packázni.
- Örülnék, ha a perverz vágyaidat nem rajtam próbálnád meg kiélni, bátyó - gonosz mosolyra húzódnak ajkai, mert ő bizony most inkább Morgána, mint Auróra. Ketrec, pénzkereset, mi lehetne más, ha nem az, hogy a lány ribancnak álljon, rosszabb esetben örömlánynak? Nos, ha titokban ilyen mocskos élvezeti cikkekre vágyik, ne rá vetítse ki, hanem induljon útra. A hallgatóság húzik mindkettejük megszólalására egyébként, hiszen egyik sem kifejezetten... kedves. - Na ne legyél már ilyen antipartyarc, mindenki érti a viccet - közelebb léve megböki a fiú vállát és bedobja a legcukibb, legártatlanabb, legszeretetreméltóbb húgibociszemeket, mert az mindig bejön. Tényleg nem tud neki ellenállni. KO.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 32
Összes hsz: 55
Írta: 2022. július 25. 16:52 | Link

Saci

Általában nem szeretek másokat zaklatni, mikor olyan gondterhelt az arcuk, mert ugye, kinek jó az? De reménykedtem benne, hogy az elsős lánynak semmilyen komoly gondja nincs, ami miatt most könnyekben törne ki a reggeli kellős közepén. Nem szerettem, mikor valaki miattam sír, nem az a fajta lány vagyok, aki az ilyesmit jól kezeli. Elsőre úgy tűnt, talán nagy baj nem lesz, így csak rámosolyogtam, majd kalácsot és lekvárt pakoltam a tányéramra, meg némi sajtot, szinte már csak
reflexből. Annyit tudok enni, mint egy horda tinédzser fiú.
- Oh, röpdoga? Vagy csak megint odatette, hogy "lehet", hogy ebből számonkérés lesz? Nagyon utálom, mikor ezt mondják. Vagy legyen, vagy ne legyen, mitől függ ilyenkor? A csillagok állásától, vagy a szél irányától? Nevetséges - vágtam le nagy lendülettel a lekváros kanalat, kicsi az arcomra is fröccsent, mire elnevettem magamat tehetetlenül, egy szalvétával letörölgetve az árulkodó gyümölcsfoltokat. - Akkor jó, már aggódtam, hogy valami komoly. Mármint ne érts félre! Tudom, hogy e is az, csak ez nem... tragikus.
Rögtön védekezni kezdtem, nehogy azt higgye, hogy csak azért, mert nem omlott össze a gazdaság, én azt mondom neki, hogy nem szabad aggódnia mindenfélén. Csak úgy gondoltam, hogy volt már rosszabb is a helyzet.
- Uuuuum, semmi különös igazából. Tegnap alig tudtam elaludni, tuti a hülye holdállások miatt, fél órával később keltem, mint kellett volna, most meg nem biztos, hogy be tudom fejezni a beadandóm a bájitaltan óra előtt. Az a tanár a lelket is kiijeszti belőlem - grimaszoltam kicsit, de aztán összeszedtem magam és visszatettem mindent a helyére, hogy mások is tudjanak enni. - Mostanában meg vagyok őrülve az egyik sütiért a cukrászdában. Te szereted az édességeket?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.
Sarkady Fülöp Lucifer
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 9
Összes hsz: 9
Írta: 2022. július 25. 21:34 | Link

Hajnalfény Love


- Ne már, haver.
Morgom az orrom alatt az egyik háztársunknak, aki kaján fütyenget neki, amíg a csípőjét rázza. Hát könyörgöm, a húgom, a kishúgom. Aki vagy két percig egyáltalán nem nézett ki úgy, mint anya meg apa szeme fénye, sokkal inkább egy hódításra kész nő, és ez nagyon riasztóan hatott a számomra. Mert itt most, ebben a teremben, senkit sem zavar, hogy hamis, hogy gyerek még, akkor is, ha nem az. Sőt, vannak többen, a Rellon asztalánál főleg, akik felpattannak, és a csípőjük félreérthetetlenül mozdul. Na biztos, hogy nem. Ha kell, acélbugyit adok rá, de nem.
- Nem nekem vannak itt perverz vágyaim, hanem a teremben mindenkinek. Nézz oda, most nézz oda! Hát rád gerjednek!
Nem hittem volna, hogy valaha az életben a "gerjednek" szót fogom a húgom állapotára használni, vagy akárcsak bármilyen kontextusban alkalmazni. Erre tessék, egy nagy csoport ember előtt, vöröslő tarkóval és fülekkel, zavarom teljében teszem. Miért is akartam én visszajönni tanulni?
- Ez...félelmetes Auróra. És ha valaki megerőszakol?
Mondanám már, hogy milyen derűsen látom az életet? Nem. Hát úgy néz ki, hogy ez nem véletlen. A húgom szép, okos, határozott, de ez őrült boszorka is, és tessék, meg is van ennek az eredménye, én itt teljesen frászba vagyok.
- Mindazonáltal, dicséretes a bátorságod.
Hopp egy bók, jól van, azért csak kibuggyant.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sarkady Auróra Morgána
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 12
Írta: 2022. július 25. 21:47 | Link

Fülöpöm
forróóvééérű sráááác | az alapmű | lehet jönni nevetni

Auróra a szó szoros értelmében nem vesz tudomást a srácokról: hogy nem látja vagy nem érdekli, igencsak jó kérdés, elvégre nem lehet elsiklani mellette, neki mégis sikerül. Mert nem az számít, hogy nekik tetszen, hanem Fülöpöt akarja cukkolni és igazából neki mindössze ennyi a lényeg.
- Jaj Fülöp, ezek mindenre gerjednek, ami nem gyorsabb náluk - megforgatja szemeit, bár azért szórakoztatja bátyjának védelmező ösztöne. A kis hamis. Próbálja nem kinevetni, vagy inkább csak nem szórakozni rajta nyíltan, de egyre viccesebb, ahogy vörösödik mindene, majd végül érkezik a hatalmas felismerés. Ekkor valami eltörik, mivel a lányból kipukkad a nevetés, göndör kacaja betölti a nagytermet, úgy kell szájára tapasztania kezét. - Nem hiszem, hogy ilyesmi meg fog történni. Ez egy iskola, nem a gettó - még akkor sem, ha sokszor annak tűnik, tenné hozzá mókásan, ám visszafogja magát. Annyira imádja Fülöpöt, hogy konkrétan megesik rajta a szíve, így odasétál, hogy aztán mögé lépve jó szorosan átkarolja és adjon egy szerető, testvéri puszit arcára.
- Úgy tűnik, nem véletlenül voltam én az, aki többször meglógott otthonról. Már akkor is a kalandokat kerestem - kuncogva felel, mielőtt elengedné a fiút, hogy megsimítsa vállát. - Ne aggódj, a szomszéd asztalnál leszek, erőszakmentesen - felemeli mindkét kezét és kiölti nyelvét. Csak azért is cukkolja, nem bírja megállni, hogy ne menjen az idegeire.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sarkady Fülöp Lucifer
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 9
Összes hsz: 9
Írta: 2022. július 25. 22:08 | Link

Hajnalfény Love


- Ezzel azért tudnék vitatkozni.
Mert azért vannak pillanatok, amikor úgy érzem, hogy az alatt az idő alatt is, amit kihagytam, ez az egész hely nagyon elment valami negatív felé, vagy talán én nem vettem eddig észre a dolgokat, vagy a tény zavar össze, hogy a húgom ivarérett állapotba került, és ezt mások is észrevették. A gondolatot azonban mellőzi a tény, amikor átölel, szeretem, mert ilyenkor mind a kettőnket biztonságban tudom. Szeretem érezni, hogy rendben van, az illata a sajátja, a szívverése egészséges. Talán kicsit túlzottan ragaszkodom hozzá, de vele teljesnek éreztem végre az életet, és így kétszer annyira aggódom, mint azok, akik normálisak.
- Én pedig az, aki fedeztelek.
Már akkor, amikor sikerült, amikor elég gyorsan kapcsolatam, hogy mondanom kell valamit, és amikor úgy jutott haza, hogy azt csak én tudtam. Azért voltak kellemetlen helyzetek, amiket Merlin se tudott volna megmenteni.
- Nem akarnál inkább itt maradni? Olyan régen volt, hogy együtt ettünk, csak mi ketten.
Otthon persze igen, de ott a szüleink is itt vannak, míg az iskola felé megállapodtunk abba, hogy hiába a közös ház és a közös évfolyam, és talán a közös órák, egyáltalán nem fogunk egymás nyakán lógni, hiszen mindkettőnknek megvan a maga baráti köre. De egy ilyen tánc után... megjárna nekem a húgom társasága.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sarkady Auróra Morgána
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 12
Írta: 2022. július 25. 23:23 | Link

Fülöpöm
forróóvééérű sráááác | az alapmű | lehet jönni nevetni

Gettó ide vagy oda, mindketten szeretik ezt az iskolát, meg kell hagyni. Talán lehetne néha jobb, szebb, rendezettebb, de mégis itt nőttek fel, itt váltak azzá, akik. No meg persze otthon, de az egészen más.
- Ez így van. Kár, hogy néha nem sikerült... Bár akkor anyáék miből írtak volna könyvet? - töprengőn mered bátyja tányérjára, melyben még szinte érintetlenül várja az étel, hogy elfogyasszák. No mindegy, régi szép idők, szokták volt mondani. Épp elengedné Fülöpöt és megindulna a lányokhoz, amikor érkezik a kérdés. Nem is kellene látnia a fiút, hogy tudja, milyen édes, szomorú kiskutya szemekkel néz rá. Lehet ennek ellenállni?
- Dehogynem, csak szólok a lányoknak - meleg mosoly költözik arcára, majd jelez barátnőinek, hogy inkább itt marad, ők pedig nevetve és bólogatva nyugtázzák, hogy ezúttal külön töltik az étkezést. Auróra kényelmesen helyet foglal Fülöppel szemben, s mivel a műsornak vége, mások is saját vacsorájukra fókuszálnak. - Arra gondoltam, hogy mivel anyáék házassági évfordulója nemsokára itt van, meglephetnénk őket egy vacsival. Mármint, mi főznénk. Tudom, nem megölni akarjuk őket, hanem ünnepelni, de... Szerintem tök jó ajándék lenne, ha meg rosszul sül el, írnak egy újabb bestsellert. Csak jól jöhetünk ki a dologból - a gondolat, hogy Fülöppel fognak főzni, rögvest felvillanyozza. Nem arról van szó, hogy teljes és totális analfabéták, inkább arról, hogy mindkettejüknek más az erőssége, ezt pedig keveset gyakorolják.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sarkady Fülöp Lucifer
Mestertanonc Levita (H), Művészetis tanonc, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 9
Összes hsz: 9
Írta: 2022. július 26. 10:06 | Link

Hajnalfény Love


- Ezzel nem tudok vitatkozni.
Valóban az, hogy belőlünk írták a könyveket, amikkel ismertek lettek, nagyon jól esik. Mert mi vagyunk ők, a mi eseteink. A polcon szépen sorakoznak életünk emlékei. Néha csak nézem a könyvek gerincét, és még mindig nem hiszem el, hogy valóban ilyen sok csodában volt részünk. Nekem a legnagyobb csoda ő maga, a húgomat mindennél és mindenkinél jobban szeretem. A szava szent számomra, és igen, ha nem is tetszik az, amit mond, hajlandó vagyok megfontolni a szavait, mert tudom, hogy üzenni akar nekem általuk.
- Valóban célszerű lenne. De biztos örülnének, ha a kedvenceiket mi készítenénk el. Szerintem ez egy nagyon jó ötlet.
A tányéromat közben közelebb tolom hozzá, hogy ha szeretne, akkor vegyen belőle. Szokás szerint többfélét halmoztam rá, ma elsősorban olyanokat, amiket kézzel is lehet enni. Az ok igen egyszerű, olyan nagyon elmerültem a rajzolásba, hogy túlerőltettem a kezeimet, és most túl gyengék ahhoz, hogy stabilan fogjam az evőeszközt és vágjak velük, majd mindezek után még a számba is juttassam a falatot. Ez időnként megesik, ha olyan személyt látod, akibe teljesen beleveszek, és olyankor csak rajzolok és rajzolok, megállíthatatlanul. A kézzel evős ételek ezt az állapotot leplezik, és mivel nem akarok beszélni a legújabbról, inkább a barátnői felé pillantok.
- Ha a pasid lennék, megérteném, ahogy néznek, de ez az állandó mustrálás, főleg attól a szőkétől, eléggé zavarbaejtő.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Herbert Aodhan Piper
Prefektus Eridon, Másodikos mestertanonc


Hörbencs
offline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 19
Írta: 2022. július 29. 23:43 | Link

CSAK MA, CSAK MOST, NEM CSAK NEKED


És még az egészből ő jön ki rosszul! Furák ezek a magyarok, szokásaik vannak, kínosan viselkednek, ha valaki kihúzza magát alóluk, de aztán... Az is baj, ha beleállsz a játékba? Hmph. Azt még csapongó tinédzsersrác agyával is fel tudja dolgozni, hogy a nem-is-igazán-vörös-csak-vöröses srác és a megmentésére viharzó eridonos között van valami, de odáig már nem jut empátiával, hogy ezt a felfedezését, nos, magában is tartsa. Ajkait lebiggyesztve hagyja végül, hogy a mentőövként felkínált karokat lefeszegessék (ő csak segíteni akart, de van az a dolog a pokolba vezető úttal, meg a jó szándékkal, ugye), és csalódottan téblábol immár elveszett magányos csónakként, két viharvert sziklafal között. Egyik oldalhoz se merne nagyon csapódni, nem bocsátkozna most hirtelen kárbecslésekbe. - Értem - nyugtázza a létező legsemlegesebb hangon a visszakozást, és még ha nem is ért egyet vele, a hirtelen arcszínváltozás kiváltja belőle a tapintatosságot (a mit?), így nem forszírozza tovább a témát... Lenne akivel tenné, de az is egy állat, és neki már nem árt. Zalán jelenleg inkább úgy néz ki, mint akinek... Hát, minden IS árt.
- Én nem szek- - veti pillantását ezúttal Rue felé, és még egy pillanatnyi zavar ideéig kapkodja is kettejük között, észre sem véve, hogy önkéntelenül túrt tincsei közé. - Felajánlottam, oké! Jézus, nem kell itt rögtön nekemesni, hol vannak azok a híres eridonos szociális készségek? - "nem vagyok ideges", mondaná, ha bárki kérdezné, de közben mindenki látná, hogy hamar idegbe jött. Herb Herb...
- Köszönöm, csinálok magamból hülyét, nem merheti mindenki, na majd én, Jézus, de ha végig sem hagyod mondani a kérdésemet, meg a válaszát, meg a kérdésemet, meg a válaszát, hanem modortalanul betolakszol egy privát - jól megnyomva, kihangsúlyozva, mert bizony privát - beszélgetésbe, az szekálás! Jézus, és még csak nem is vicces. - Kedvenc leprikónunk ezt olyan sebességgel darálja el, hogy a fordítómedálnak igencsak meggyűlhet vele a küzdelme. És ó, beza a kis kirohanáson még az se segítene, ha Rue is dalra fakadna - sőt, gyönyörű lenne, ahogy mind a ketten egyszerre riposztolnak a másikra, zöngő hangzók kakofóniájában. Ismét beletúr a hajába, pírra érzékeny bőrének hála pedig az orcáján két kis rózsaszín folt egyre határozottabban tolakszik a nagyteremben ülők figyelmébe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 555
Összes hsz: 791
Írta: 2022. július 30. 15:04 | Link

Herb és Autumn


A pillanatnyi gyomorgörcs alábbhagyott attól, hogy nem kellett tovább győzködnie a srácot. Egy gonddal kevesebb... gondolta ő.
 Ajkát beharapta Herbert heves reakciójától, amit Autumn váltott ki belőle. Ha nem ismerné a legkisebb Danverst, egyből levonta volna a következtetést, hogy ez a viselkedési forma közös vonása az íreknek.
 Visszasírta a pillanatot, amikor még az az ostoba tábla jelentette a legnagyobb problémát, s mikor már harmadszorra hangzott el Jézus neve, szükségesnek látta egy óvatos lépéssel benavigálni magát a két eridonos közé. Hogy innentől kezdve mit kéne csinálnia, arról halvány lila puffskein fingnyi fogalma nem volt.
 - Semmi gond nincs, megbeszéltük - intézett gyors magyarázatot Autumn irányába, megelőzvén, hogy visszavágjon a fiúnak. Most már tényleg csak Merlin kegyelméért tudott fohászkodni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 82 ... 90 91 [92] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet