33. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet

Oldalak: « 1 2 ... 38 ... 46 47 [48] Le | Téma száljai | Témaleírás
Bontovich Miksa
Mestertanonc Eridon (H), Harmadikos mestertanonc


#Zrudwj
offline
RPG hsz: 143
Összes hsz: 267
Írta: 2022. június 30. 14:07 | Link

Piros Párduc

Ez ám a valami, hát itt fogadkozik nekem, mint valami Szent vagy egy apáca. Úristeeen, de jó, hogy még a szerepjátékos, beöltözünk ennek annak időszak nem jött el nála, bassza meg, de végem lesz akkor, ha a közeljövőben érik meg rá.
– Jaj kicsi, elszoktál menni? Érezni szoktad, hogy az egyre gyűlő feszültségtől megszabadulsz? Jól érzed magad utána és nem úgy fekszel mellettem, mint aki csalódott és kimaradt valamiből? Na, ha ezek megvannak, ígérem ez igazi. Oké, nem szerelemből csinálod, hanem a vágy és a kíváncsiság hajt, de szeretsz, én is téged, csak nem úgy, mint egy szerelmes pár, hanem barátként. A barátok meg segítenek egymásnak, nem? - elsimítok egy hajszálat a füle mögé. - Ők fáradtak, mert már Isten tudja mióta űzik az ipart. Te meg még lelkes vagy és minden új, mindent tudni akarsz, átélni, tapasztalni. Semmi baj nincsen veled, fiatal vagy még, azért is van ennyi erőd. Nem ám úgy, mint nekem, akinek már a lélegzetvétel is fáj - jajgatok is néhányat, hogy teljesen hiteles legyen a mondanivalóm. Imádom, hogy ez a lány minden hülyeségen aggodalmaskodni tud.
– Milyen szerencséd van, hogy én a barátod vagyok. Írd csak le, hogy melyik könyvek voltak azok és majd jól elintézem - nélküle, mert ő okos és tisztelettudó prefektus. Hát mégse rángathatom bele valami rosszaságba.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kis Laura Grace
Prefektus Eridon, Bogolyfalvi lakos, Harmadikos diák


Puzzle Királylány | Cserfes Gerle | Piros Párduc
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 269
Írta: 2022. június 30. 14:08 | Link

Miksagyerek

Annyira édes, hogy ilyeneket mond, és ahogy viselkedik velem, az is teljesen megnyugtat. És nem érzek semmit sem rossznak. Nem zavar, hogy látott már meztelenül, vagy, hogy tudja a tényt, hogy szeretek ruha nélkül lenni. Egy csomó olyan dolgot is elárultam magamról, amit azt hittem, hogy sosem fogok, és bátran kérdezhetek, ha valamit tapasztalok, nem kell aggódnom, hogy illetlen. Sok mindent nem tudtam, nagyon sok mindent, és még többet nem tudok most sem, de mivel mind a ketten elégedettek szoktunk a végére érni, tudom, hogy őszintén rendben van. Így hát, megengedek magamnak egy csúnya nézést, amikor jajgat.
- Ugye tudod, hogy ha alattam halsz meg, akkor simán belöklek az ágy alá, és mindent tagadok. Mindent.
Komolyan mondom, de nem mondom komolyan, és ezt szerintem a megjelenő mosolyom is megmutatja. Furcsa tudom, de tényleg van olyan jó, hogy ajánlanám másoknak. De ő nem olyan, mint egy sampon vagy egy ruha, amiről csak elmondom a véleményem sok tesztelés után.
- Hát, onnan minden.
Ha őszinte akarok lenni, én tényleg mindent kiolvastam már. Jó voltak unalmasak meg ismétlődések, azokat csak úgy átlapoztam, és mentem tovább. Istenem, nekem tényleg minden könyvben ott a nevem, ami a szexről szól.
- Mutathatok valamit?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bontovich Miksa
Mestertanonc Eridon (H), Harmadikos mestertanonc


#Zrudwj
offline
RPG hsz: 143
Összes hsz: 267
Írta: 2022. június 30. 14:09 | Link

Piros Párduc

– De azért ígérd meg, hogy hamvasztani fogtok és majd a Balatonban szórsz szét, hogy a lányok bugyijába még egy utolsó kört bejussak - és ezt nem viccnek szánom. Nem akarok egy sírban feküdni, engedjenek szabadon, ha nem a Balatonban, akkor valami forgalmas tengerparton a lényeg akkor is a lányuk alsója.
– Ha nem ismernélek akkor ezen most nagyon kiakadnék, de tudod mit? Tőled már az sem lepne meg, ha a Disney mesék helyett pornó filmeket néztél volna - de komolyan, ez a lány nem normális. Hogyan lehet ennyi könyvet kiolvasni bármiről is? Hihetetlen. Na, de majd ha nem lesz itt, megoldom. Kitépem, kisatírozom, olvashatatlanná teszem a nevét, ezen ne múljon a híre.
– Nem akarlak elkeseríteni, de már nem nagyon tudsz újat mutatni - vonogatom meg a szemöldökömet nevetve. - Na ne kímélj.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kis Laura Grace
Prefektus Eridon, Bogolyfalvi lakos, Harmadikos diák


Puzzle Királylány | Cserfes Gerle | Piros Párduc
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 269
Írta: 2022. június 30. 14:10 | Link

Miksa gyerek

- Ez csak természetes,  nem tudnálak elképzelni egy sírban, családi kriptában meg ilyenek.
Még a gondolattól is megborzongok, nem igazán ápolok jó viszont a temetésekkel. Nem szeretném elképzelni, hogy Miksa élete véget érhet, akár egyetlen pillanat alatt. Pedig tudom, hogy ez ilyen, csak ugyebár nem beszélünk róla. A nagypapa sosem hozzá fel például, én meg nem merek kérdezni.
- Még nem néztem, kellene?
Őszinte érdeklődéssel kérdezem, mert ha tanácsos, akkor a hétvégén megint egyedül leszek, de akkor nem maradok fent, hanem hazamegyek, és ott kényelmesen tudok tanulni a filmekből. De előtte még mutatni akarok neki valamit, így körbepillantok, és mivel nem látok senkit,  a kezét megfogva húzom fel, hogy abba a bizonyos sorba kalauzoljam, ahhoz a bizonyos könyvhöz, amit levéve, álmomból fellapozom az oldalt.
- Na. Vannak benne ilyen álló, de közben meg levegőben fejjel lefelé lógós figurák. Szerintem ezt nem lehet kivitelezni. Mármint, meg kell tartanod a súlyom, de közben mást is csinálsz. Olyan bonyolult, de ezt szeretném este. Ha ráérsz persze.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bontovich Miksa
Mestertanonc Eridon (H), Harmadikos mestertanonc


#Zrudwj
offline
RPG hsz: 143
Összes hsz: 267
Írta: 2022. június 30. 14:11 | Link

Piros Párduc

Meglepődve fogadom, hogy még nem nézett. Pedig az eddig látottak és hallottak alapján lazán mertem azt feltételezni, hogy a következő téma az lesz, hogy elkezdi felsorolni a pornó színésznők és férfiak neveit, ráadásul ABC sorrendben. - Ja nem, Isten mentsen minket attól, hogy te onnan kezdj el ötleteket gyűjteni - aztán tényleg jönne a szerepjátékos dolog, én nekem meg már nem lenne se éjjelem, se nappalom. Nem tudok én ennyi igényt egyedül kielégíteni.
Érdeklődve követem, már látom lelki szemeim előtt, hogy elvisz a könyvtár legsötétebb sarkába és egy gyors akcióra behúz, de nem. Ő egy könyvet kezd fellapozni, majd elém tolja. Nézem, nézem, aztán nevetni kezdek. - Hát ezt biztosan nem - nevetek tovább. Nem tudom milyen erő embernek és tornásznak nézek ki, de erre képtelen vagyok. - Valami cirkuszi akrobata biztos, hogy megoldja, de én nem tudom ezt kivitelezni, ne haragudj - meg se akarom próbálni, mert biztos, hogy beletörne a farkam, arra meg még bőven szükségem van.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kis Laura Grace
Prefektus Eridon, Bogolyfalvi lakos, Harmadikos diák


Puzzle Királylány | Cserfes Gerle | Piros Párduc
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 269
Írta: 2022. június 30. 14:12 | Link

Miksagyerek

- Tudtam én, hogy ez csak nagyzolás.
Húzom el a számat, mert valójában tudtam, hogy ez halandó embernek kivitelezhetetlen, de meg kellett próbálnom.
- Eszembe jutott még valami. Azt ígértem, hogy ha engedsz nekem, és nem ellenkezel, akkor te is megtehetsz bármit, én sem ellenkezem.
Bizony, így szólt az egyezség, amiből aztán rendszeres találkák lettek. Mivel ismernek kicsi korom óta, és a nagypapit is, így amikor elmentem a rendelőbe, elmondtam, hogy miért jöttem, senki se kérte, hogy szülővel jöjjek vissza. Nem vagyok hülye, tudom, hogy szükséges, és elolvastam mindent azzal kapcsolatban, hogyan lehet ezt teljes biztonságban csinálni. Imádom Miksát,  de Merlin óvjon minket attól, hogy ebből valami végzetes lesz.
- A hétvégén egyedül vagyok otthon, ha nincs más terved, akkor akár, át is jöhetnél.
Utoljára módosította:Kis Laura Grace, 2022. június 30. 14:12 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bontovich Miksa
Mestertanonc Eridon (H), Harmadikos mestertanonc


#Zrudwj
offline
RPG hsz: 143
Összes hsz: 267
Írta: 2022. június 30. 14:12 | Link

Piros Párduc

Én nem tudom, hogy ez mi, de aki bevállalja és meg is csinálja, az bizony bűvész. Hát nézzük már meg azt a csajt, hogy tekereg, a faszi meg.. A faszinak minimum méteres véreres van a gatyájában, ha erre képes. Na mindegy. Nem irigylem.
– Jajj te lány, ha ilyeneket mondasz nekem, mindjárt viszlek a sarokba - nyomok az okos buksijára egy apró csókot. Olyan lelkes, hogy a világon nincs még egy ilyen, én már csak tudom. Vannak azok, akik kéretik magukat és van Laura, aki mellett vén fasznak érzem magam. Hát lassan tolószékre lesz szükségem, ha ezt az iramot tartom amit ő diktál.
– Sajnos a hétvégém már beprogramozták, de tudod jól, hogy bárhol, bármikor elkaptak, ha úgy alakul - óvatosan megpaskolom a fenekét, majd derekát elkapva fordítom az ajtó irányába. - Na gyere te kis energiabomba, ebédeljünk egyet, mert éhesen nem vagyok képes koncentrálni, se rád, se másra - az alma nem volt jó semmire sem és kifejlett férfi vagyok, így muszáj ennem. Aztán, hogy utána mi történik, az már csak rajtunk múlik.

//puszinyuszi//
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hayden M. Wilson
Diák Navine (H), Illúziómágus, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Róka
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 261
Írta: 2022. július 12. 22:13 | Link

Áron

Sosem volt egy buta lány, a jobb jegyekhez inkább csak szorgalma, és nem az esze hiányzott. Most viszont eldöntötte, hogy legalább így a VAV előtt kicsit rákapcsol, és komolyabban veszi ezt az egészet. Egyrészről, már nem versenysportoló, nem foghatja arra, hogy nem marad elég ideje, másrészről gondolatai mostanában túl sokszor kalandoznak olyan tájakon, amelyeket messzire kerülnie kéne. Nem szabadna arra a délutánra gondolnia az erőnlét termében, mégis, minden nap százszor, ezerszer visszajátja minden apró másodpercét. Az esze tudja, hogy nem szabadna többször belemennie ebbe, de a szíve, és az az áruló teste többre vágyik. Ettől sokkal többre. És a probléma valójában ott kezdődik, hogy már érzései vannak. Az érzések pedig rosszak, nagyon rosszak. Semmi mást nem hoznak, csak a bajt.
A könyvtár szinte üres, érthető, ilyenkor senkinek nincs kedve egy sötét, könyvekkel teli teremben poshadni. Ettől a tudattól valamelyest megnyugodva válogatja ki a megfelelő könyveket, amelyek alapján készül megírni házidolgozatát. Már csak egy helyet kell választania az olvasóteremben, és minden tökéletes lesz. Legalábbis lehetne, ha odabent nem az egyetlen ember ülne, aki mellett nem hogy olvasni, de épkézláb mondatokat összerakni sem képes. Egyetlen pillanatra átfut az agyán, hogy mellé telepedjen, ám végül egy másik asztalnál foglal helyet, egy olyan széken, amelyről kölcsönösen jól láthatják egymást. Már-már feltűnő nyugalommal söpri válla mögé rakoncátlan tincseit és nyitja ki a vaskos kupac tetején álló ódon kötetet. Nem, nem érdekli Áron. Egy kicsit sem. Tanulni jött, tanulni fog. Csak fel tudná fogni végre mit jelent az a mondat, aminek már ötödjére fut neki...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Romhányi M. Áron
Mestertanonc Rellon (H), Harmadikos mestertanonc


aszondja Mózsi | a szerencse fia
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 136
Írta: 2022. július 27. 12:07 | Link

B O N G Y O L A
The Hills


Egy ideje már A bájitalok hatása címet viselő, meglehetősen kopott (maradjunk annyiban, hogy nem én vettem emeltem le először a polcról) kötet mögött ülök, hátamat kényelmesen a széktámlának támasztom, a vaskos könyvet pedig nyitott állapotában, az asztal legszélére állítva futok végig bonyolult sorain. Odakint rég besötétedett már, de nem bánom, szeretem az éjszakák meghitt békéjét. Bár a legtöbben nappal is találnak jobb elfoglaltságot annál, minthogy itt legyenek, ilyenkorra már tényleg senki nincs bent. Nekem is külön engedélyem van arra, hogy hajnalig a kedvenc asztalomnál ücsörögjek. A magam csendjében, zavartalanul. Csak a bal kezemben tartott penna serceg a könyv melletti sárga pergamenen; számolok, így sokáig fel sem tűnik, hogy társaságom akadt.

Aztán kipillantok a számokból, és szürkészöldes tekintetem azonnal rátalál a közelben üldögélő bongyorra. Ajkaim halvány mosolyra húzódnak, de ahelyett, hogy sokáig nézném a lányt, visszafordulok a munkámhoz, és változatlan nyugalommal tintába mártom a penna hegyét, hogy azután újra írni kezdjek. Az erőnlét termében történtek óta nem beszéltünk, igaz, ott sem szóltunk egymáshoz egy szót sem, így továbbra is kérdés, hányadán is állunk. Hányadán állunk, Hayden?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hayden M. Wilson
Diák Navine (H), Illúziómágus, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Róka
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 261
Írta: 2022. július 27. 15:39 | Link

Áron

Szereti az éjszakai órákat hasznosan tölteni. Kora reggel és késő este a legaktívabb, ilyenkor funkcionál legjobban az agya. Nem tudja, hogy miért nem tud úgy működni, mint a normális emberek, hogy este leteszi a fejét, aztán alszik szépen nyolc órát legalább, de igazából mióta tisztában van azzal, hogy sosem lesz a szó társadalmilag elfogadott értelmében normális, azóta nem feszegeti ezt a témát.
Rendkívül gyerekes lenne menekülőre fogni, valójában csak ezért dönt a maradásnál. Mereven bámulja a maga elé tett könyvet, már legalább öt perce, minden eredmény nélkül, majd végül egy mély sóhajtás kíséretében becsukja. Nem baj, ha ez nem megy, majd valamelyik másik. Természetesen a kupac tetején lévő könyv nem megfelelő számára, ezért megkísérli az azt követőt ügyesen kihúzni. Tökéletesen is működhetne, ha nem Rókáról lenne szó, így azonban a legfelül lévő könyv hangosan puffan a földön. Halk káromkodások közepette mászik be érte az asztal alá - valamiért ez logikusabb megoldásnak tűnik hirtelen, mint felállni, megkerülni az asztalt és úgy felvenni. A kis kalandtúrája egyetlen hátulütője, hogy visszafelé nem számol azzal, milyen széles valójában az asztallap, így lendületből szeretne visszaülni székére, amely eredményeként olyan lendülettel üti be butuska buksiját a fentemlített bútorba, hogy azt talán még a szomszéd toronyba is áthallatszik. Fájdalmas grimasszal, tarkóját dörzsölgetve keveredik vissza végül a székre, dühösen lecsapva minden probléma okozóját, a kirándulókedvű szakkönyvet (naná, hogy minden a hülye bájitaltan hibája). Ha kétlábon járó definíciót keresünk a rakás szerencsétlenségre, íme, Hayden tökéletesen alkalmas a szerepre.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Linzenbold Inez
Diák Rellon (H), Magántanuló, Harmadikos diák


Die junge Duellmeisterin
offline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 10
Írta: 2022. július 28. 22:12 | Link

Jacob

Persze, nagyon komolyan fogja venni a sulit. Ezúttal nem fog lemaradni az edzések miatt. Igen, mindenre fog figyelni, a kis bőrnoteszébe feljegyzi az összes határidőt.
Hogyne... ez természetesen nem történt meg, hiszen kinek van ideje ennyi mindennel foglalkozni edzés mellett? Időnként bejárt az óráira, ahol azért hellyel-közzel még figyelt is.
Már olyankor, amikor nem volt éppen hulla fáradt. Gyakran esett be a nap közepén két edzés között, amikorra már persze kimerült volt és semmi kedve nem volt az elhangzott dolgokkal foglalkozni. Meg persze nem várt nehézség is érkezett a magyarországi tanulmányokkal: a nyelv. Izzi első nyelve a magyar volt otthon, azonban az iskolában és az edzéseken mindig a németet használta, a sulis szakszavak is így jutottak az eszébe. Gyakorta fel sem ismerte csak a hallottak alapján, hogy most éppen melyik bestiáról vagy gyógynövényről van szó, hiszen otthon minek beszélgetnének ilyenekről?
Azonban év vége vészes közeledtével ismételten mentenie kell a menthetőt, hogy ha legalább közepes eredményt szeretne elérni a vizsgákon.
Maga sem hiszi, hogy megtette, de a ma délelőtti edzését egy órásra vágta és lezavarta hajnalban, hogy a délelőtti lyukas órájában a könyvtárat fel tudja túrni tananyag után kutatva. Kezében egy pohár jeges kávéval, vállán nehéz táskával tipeg be a csendes helyiségbe, ahol délelőtt lévén nem sokan lézengenek még.
A könyvtáros segítségével elnavigálódik a tankönyvek és a kötelező olvasmányok irányába, ahol drámaian rogy le az egyik székre, zárt fedelű innivalóját pedig gondos távolságba helyezi a veszélyzónától. Nagyot sóhajtva kezdi el kipakolni a cuccait az asztalra. Talán a gyógynövénytannal kéne kezdenie, abban eléggé sok ismeretlen szó van, amiket képek és leírások alapján kellene beazonosítania a tankönyvéből.
Utálja az ilyen nagy tanulási alkalmakat, az elején mindig pánikol, hogy hogyan is tudná elkezdeni. A kávéja után nyúl, ezt nem lehet száraz torokkal bírni. Fejét felemelve pillantja meg az egyik évfolyamtársát, Jacob Lehmant. Megjegyezte magának a fiút, mert egymást követik a névsorolvasásnál, ráadásul ő sem magyar nevű, akárcsak Inez.
Cuccait hátra hagyva ugrik, hogy megkörnyékezze a navinést.
- Szia Jacob! - Köszön fejét kissé oldalra biccentve. Nem édeskedik, de nem is próbál szánalmat kelteni. Egyből a tárgyra térve folytatja. - Neked megvannak, hogy melyik tárgyból kell beadandó? Sajnos... - Insert gondterhelt sóhaj here. - lemaradtam a sulis dolgokkal... - Mondja száját kissé lebiggyesztve. Nem a srác érzelmeire próbál hatni, noha egy szőke gondterhelt kislánynál könnyen tűnhet így. Viszont Inez komolyan aggodalmaskodik, volt már rossz tapasztalata a vizsgákkal.
- Valamennyit megcsináltam, de nem minden szót értek. Neked ezek hogy mentek? - Az egyértelmű, hogy nem itt nőtt fel Jacob sem, csak az a kérdés, hogy hogyan alkalmazkodott.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jacob Lehman
Diák Navine (H), Harmadikos diák


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 48
Írta: 2022. július 29. 21:33 | Link

Izzi


Nem rossz ő, csak néha akadnak kihágásai. Persze nem úgy, mint mondjuk a Bontovich gyerek, akit mondjuk legutóbb rongáláson kapták, legalábbis a pletykák szerint. Jacobnek mindössze annyi volt a számláján, hogy kétszer is elhagyta hálókörletét a takarodó után, s egyik alkalommal sem akarták elfogadni az indokát. Kapott is büntetőmunkát, ami a könyvtárra esett, itt kellett egész héten húznia a gályát, mikor épp szabadideje támadt. A könyvtárban pedig akadt temérdek feladat, hiába volt könyvtáros, meg annak segéde, bőven voltak lexikonok és könyvek, melyek az évek során rossz helyre keveredtek. Jacob pedig azt a nemes feladatot kapta egyik prefektusától, hogy segítsen a könyvtárosnak, rendezze megfelelően a könyveket.
Meg is tette, amit kértek tőle, legalábbis igyekezett a tőle telhető legjobb módon rendezni azokat cím, témakör , szerző és évjárat szerint. Nem kis munka volt ez, de volt rá bő egy hete. Ő pedig szorgosan pakolászta a köteteket, ha valamit nem talált, akkor visszasétált a könyvtároshoz, kérdezett. Ott is nyomtak a kezébe néhány kötetet, mert időközben a visszaérkezett könyveket is a helyükre kellett pakolni.
Kezében roskadozó, torony nagyságú irományokkal egyensúlyozott a polcok közt, mire sikerült az egyik soron egy asztal tetejére lepakolnia a lexikonokat. Meg is izzadt picit, na nem látványosan, de azért alkarjával törölte meg gyöngyöző homlokát. Jól esett volna neki mondjuk egy limonádé, vagy bármi, csak ne itt legyen. Egy picit már unta is a könyvek rakodását, ezért szinte már felvillanyozta az, hogy saját neve csengését hallotta egy lány szájából. Megfordulva észre is vette a szöszit, rá is mosolygott. - Halihó Izzi! - még a kezét is a magasba lendítette intés gyanánt, aztán visszaengedte maga mellé, úgy figyelte érdeklődve a lányt.
- Húha, igen, van egy listám, de a szobámban van. Fejből meg nem tudom pontosan. Gyógynövénytanból kell beadandó három gyógynövényről, azok hatásairól, felhasználásáról. Ez egész biztos. Aztán úgy tudom, hogy mugliismeretből egy esszét kell írni a kedvenc mugli korszakunkról, azt részletesen bemutatva. Bájitaltanból főzetet kell készíteni, és másnap bevinni, de hogy milyet, az nem jut eszembe - látszott, hogy erőteljesen gondolkodik, még sem libbent fel elméjében a lista.
- Hát igen, észrevettük. Az egyik professzor szóvá is tette, hogy túl sokat hiányzol és hogy ennek nem lesz jó vége - nem tudta, miért, de ezt az információt is megosztotta a lánnyal.
- Változó, van ami jól ment, van ami meg kevésbé. Ööh, mond csak Inez, miért lógsz annyit az órákról? Nem sértésből, csak érdekel - nem akarta elítélni a lányt, de tényleg érdekelte, hogy miért hiányzott az elmúlt időszakban olyan sokat az órákról.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Linzenbold Inez
Diák Rellon (H), Magántanuló, Harmadikos diák


Die junge Duellmeisterin
offline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 10
Írta: 2022. július 29. 23:41 | Link

Jacob

Lehetséges, hogy komolyabban venné a sulit, ha látna valamilyen célt, ahová elvezetheti. Azonban semmi, de semmi nem jut eszébe, hogy mégis mit akarna csinálni ezzel a papírral.  Gondolt már rá, hogy auror lehetne a párbajozással, viszont az marha sok tanulás és hatalmas elköteleződés. Miért tenne bármi ilyet, amikor a családi vállalkozásuk bármikor eltartja? Új csoki ízekkel játszadozhat ő is otthon, nem szakad le a körme, a gazdasági részét meg elintézi az, aki szeret a számokkal szórakozni.
Hiába kezdik otthon pedzegetni, hogy valamit választani kéne, ne egy dologra tegye fel az életét, ő képtelen dönteni. Valahonnan jönnie kéne egy hívásnak, amikor órán hallgatja az anyagot, hogy IGEN, én ezt akarom csinálni.
Mondjuk ahhoz lehet be kellene járnia órákra, hogy ilyen heuréka pillanat elkapja közben.
Nap végére olyan kimerült,hogy szinte elalszik a fürdőkádban, így mégis mikor kellene életreszóló döntéseket hoznia?
Először csak apránként, például azt, hogy most megír vagy két beadandót, hogy törlessze a tartozását a tanárok felé.
Még szerencse, hogy itt pakolászik a srác, így nem kell egyedül megfejtenie, hogy mivel tudná boldoggá tenni az iskola pedagógusait.
Meglepetten fogadja, hogy a navinés még örül is neki, ugyanis néhány szónál többet nem váltott a többiekkel a szünetekben, gyakorta el is tűnt a tanítási nap közepén, másszor pedig éppen akkor jelent meg.
- Te itt dolgozol? - Kérdi döbbenten látva a srác szorgos pakolását meg a körülötte lévő könyveket. Vagy nagyon könyvmoly, vagy tényleg itt vállalt melót. Hallotta, hogy nagyon sok fiatal dolgozik suli mellett még pluszban, hogy így szerezzenek zsebpénzt. Szerencsére ő sosem szorult ilyenekre, nem irigyli azokat, akiknek az óráikat még munkahellyel kell egyeztetni. Ha valamit, akkor ezt nagyon átérez.
Először csillogó szemmel kezdi el hallgatni, ajkai sarkában is megbújik egy halvány mosoly, mert azt hitte, hogy sima liba lesz így, hogy tudja mi a feladat. Azonban a felsorolás végére egyre ínkább ezt kétségbeesni. Tekintete lemondóan a távolba réved, fejét lassan megcsóválja. Hogy jössz ki ebből Inez?
Lesz az 6 beandandó is ma.
Mielőtt újból szólásra nyitná a száját gondterhelten sóhajt ismét. Hiába nem volt ma sok edzése, olyan általános fáradtság van rajta, hogy minden legyőzhetetlen akadálynak tűnik.
- Huh... hát... köszi. - Hálálkodik zavartan elmosolyodva. Ez nagyon sok edzésébe fog fájni. - Milyen mugli korszakok? Ilyen harmadik világháborús vagy a hippi korszak? - Aranyvérű hercegnőként nem túl sok ismerete van a muglikról, néhány félinformációból gazdálkodik. Azt hallotta, hogy nagyon modern a technológiájuk, azonban sosem hozta különösebben lázba.
Ajkait ismét lefelé biggyesztve bólogat Jacobnak. Ha tudnák, hogy mennyire nem volt legutóbb sem jó vége. A navinés egy váratlan kérdést szegez neki, amire kitör az önsajnálatból és meglepetten pislog a srác barnáiba.
- Nem tudod? -
Kérdezi őszinte döbbenettel a hangjában. Egy pár másodperc átviteli idő kellett neki, míg leesett, hogy ez nem a Herzberg. Itt nem kell mindenkinek tudnia, hogy mivel foglalkozik. Talán ez így is van jól. Elvégre még nem nyerte meg a világversenyt, amin most már Magyarországot fogja képviselni.
- Igaz, honnan is tudnád, nem beszéltem róla. Versenyzem és minden nap edzem. - Azóta nem kérkedik a párbajozással, amióta mélységesen csalódott a saját képességeiben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jacob Lehman
Diák Navine (H), Harmadikos diák


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 48
Írta: Ma, 14:52 | Link

Inez


- Áh, nem dolgozom itt. Büntetőmunkának kaptam - kezdett bele, majd kicsit közelebb hajolva, halkan súgta a továbbiakat. - A könyvtáros meg állandóan sasol, szerintem most is figyel, hogy csinálom-e a feladatot - elmosolyodott. Egyébként nem volt nehezére ez a feladat, sokkal szívesebben pakolászott könyveket, mint hogy a mosdókagylót sikálja. Itt amúgy is nyugalom volt, de néha összefuthatott egy diáktárssal, mint mondjuk most Inezzel.
Apropó, Inez! Elég rég látta a lányt, meg is jegyezte őt, mert a névsorolvasásnál mindig egymást követték, és sosem látta őt. Már pletykák is keringtek arról, hogy vajon merre lehet, egyesek arról csámcsogtak, hogy nem járhat közösségbe, mert összeszedett valami fertőző betegséget, mások meg azt híresztelték, hogy biztosan sztárok gyerekeivel fotózkodik, akik házhoz rendelték a csokival együtt. Szóval rengeteg pletyka felreppent, de Jacob nem volt az a fajta fiú, aki csak úgy el is hitte volna bármelyiket is, főleg, ha azoknak nem volt alapja.
Szóval, mivel a lányt jó ideje nem látta, a szőkeség meg kérdezett a sulis teendőkről, Jacob szépen el is mondta neki, hogy miről is kell beadandókat készíteni. Volt feladat bőven, látta is a lány arcán, hogy lesápad a sok nehézség hallatán.
- Látom, most nagyon kiakadtál, ugye? De figyu, annyira nem vészes, és a hatból kettőt elég csak a jövőhéten leadni. A beadandók nagyrészét meg megtalálod a könyvekben, csak ki kell másolni - mondta egy mosollyal, kicsit biztatva Inezt.
- Aha, ilyen korszakok. Mondjuk kiválasztod a hatvanas éveket, és akkor azon belül be kell mutatnod a muglieszközöket, azt hogy éppen milyen zenét hallgattak és milyen ruhákban jártak, ilyesmi - egészítette ki, de ennél sokkal többet ő sem tudott, főleg nem a zenékről, mert ott az amish közösségben ők inkább a saját zenéjüket hallgatták, túl sok előadót Jacob sem ismert, csak azokat, akik az elmúlt három évben ragadtak rá iskolatársainak köszönhetően.
- Mit nem tudok? - kicsit meglepetten pislogott a szőkére, mert tényleg nem volt képben, de remélte, hogy nem a többieknek van igaza, s nem valami betegség miatt marad távol a lány.
- Versenyzel? Wow és mit? - izgatottan tette félre a könyveket és már le is telepedett a lány mellé, kíváncsian kémlelte, mert imádta a sportokat. Közben felvillant feje felett a képzeletbelei villanykörte. - Áhá, már értem! Akkor a többiek csak baromságokat magyaráznak rólad. Annyira tudtam, hogy nem igazak a pletykák - szólta el magát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 38 ... 46 47 [48] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet