36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Hayden M. Wilson összes hozzászólása (119 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Le
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2020. december 26. 23:24 Ugrás a poszthoz

Gitáros fiú


Utálja ezt a helyet. Mindenki annyira mogorva és ellenszenves, a falak penészszagúak és sokkal melegebb van. Hiányoznak a metszően jeges szelek és a hóval borított fenyők. A nagyszülei folyamatosan szemmel tartják, percre pontosan be kell számolnia minden idejéről, és hiába szereti őket néha fontolgatja a szökés gondolatát. Két dolog tartja életben: a faluban felállított aprócska jégpálya illetve a folyamatosan a fülében szóló zene. Áldja a mugli technológiát, amiért feltalálták végre a vezetéknélküli fülhallgatót, illetve azt a kedves otthoni rúnázót, aki meg tudta oldani az aprócska szerkezetek felrúnázását, hogy mágikus körülmények között is tudjon működni. Bízott az apukája barátainak szakértelmében, eddig nem volt oka rá, hogy ne tegye.
A folyosó kihalt, alaposan körülnéz mielőtt ráénekelne a fülében szóló zenére. Hangja halkan, de tisztán csendül a folyosók rideg csendjében, ahogy elhalad a bezárt ajtók sora mellett. Szeretne találni egy termet, ahol kicsit egyedül lehet és kiénekelheti a fájdalmát anélkül, hogy valakivel összefutna, mert az szinte biztos, hogy halálos végkimenetelű lenne számára. Nem hallhatja meg senki más, hogy énekel. Nem és kész.
Naivan megörülve a nyitva lévő ajtónak még mindig énekelve lép be, hogy aztán hirtelen jövő dermedt csendbe temetkezzen, mikor meglátja a bent hangoló évfolyamtársát. Van néhány közös órájuk Hunorral, de ennél alaposabban nem ismeri őt. Ajkai kerek formát öltenek, ahogy áll ott egy helyben és megriadt őzike tekintetét hol a fiúra, hol az ajtóra kapva. Villámgyorsan kapja ki a fülhallgatókat a füléből, hogy nem foglalkozva a tokkal zsebre vágja azokat. Láthatólag nagyot nyel, mert most nem tudja, mihez kellene kezdenie. Ha hátat fordít az rosszabb vagy jobb, mintha itt marad?
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 5. 20:21 Ugrás a poszthoz

A viccesfiú és a katasztrófamágus


Nehezen veszi rá magát, hogy emberek közé menjen, de tudja, hogy néha muszáj rászánnia magát. Végül is, nem olyan nehéz ez. Csak leül oda. Nem kell szóba állnia senkivel. Olyan, mintha csak órán lenne.
Mindenesetre magával viszi a telefonját és a fülhallgatóját, az előző nap készített sütit, és egy kellemes szakkönyvet, a jégkorong technikai részéről. Nem kifejezetten szeret olvasni, de az ilyen irányú olvasmányokat szívesen fogadja. Mindig aláhúzza benne a legérdekesebb részeket, megszamárfülezi azokat az oldalakat, amikhez később vissza szeretne térni. Egy vérbeli könyvmoly ezért biztosan átharapná a torkát, de ő nem foglalkozik ilyenekkel.
Az egyik kedvenc szürke pulcsijában és egyenesfazonú nadrágjában érkezik meg. A pulóver elején ott díszeleg a kedvenc hokicsapatának címere és neve. Elhordott már néhányat ezekből, ahogy nő úgy veszi sorra az egyre nagyobb és nagyobb darabokat. De úgy tűnik ez a férfirészlegről darab már kitart, amíg a minta olvashatatlanná nem kopik rajta.
Vöröslő arccal foglal helyet, hajzuhataga szabadon omlik a vállára. Legalább ez eltakarja, ahogy a könyv fölé görnyed. Jobbjával az egyik arcába hulló tincset csavargatja, míg baljával szorgosan jegyzetel a lap szélére. Mármint jegyzetelne, ha valaki nem kezdene már el az ajtóban üvöltözni, és utána nem bukna fel, egy... vödörben? Hogy kerül oda az a vödör? Összevont szemöldökkel bámul a fiúra, majd halkan felkuncog, ahogy a felsőbb évesek egyszerűen átlépnek rajta. Jobbját azonnal ajkai elé kapja, nem, ezt nem szabadna. Hiszen szegény most esett keresztül ezen a vödrön, ki tudja, nem esett-e valami bántódása. Azonban nincs ideje és lehetősége azon gondolkozni, hogy odamenjen-e segíteni, mert a - már épp ülésbe helyezkedő - fiatalember tekintete egyenesen rá és az előtte álló sütisdobozra szegeződik. Paradicsomszínűre pirul és ajkát beharapva aprót bólint. Igen, itt határozottan van kaja.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 15. 18:59 Ugrás a poszthoz

Hé te ott


Megfújt egy megkezdett üveg bort, meg egy drágának tűnő pezsgőt otthonról. Sosem ivott még alkoholt, és lopni sem volt szokása, de azt hallotta, az alkohol mindenre megoldás. És tudta jól, hogy a nagyszülei nem támogatnák kifejezetten ilyen irányú törekvéseit, így hát muszáj volt a tudtuk nélkül cselekednie. Az árnyas sétány nappal sem túl barátságos, de így sötétben különösen nem túl biztató. Mindenesetre Hayden magabiztosan keresi meg a legeldugottabb padot, ahová leteszi csinos kis fenekét és nekiesik a bornak. Rossz döntés.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 15. 19:46 Ugrás a poszthoz

Hé te ott


Fintorog, ahogy a savanykás íz először betölti a száját, de idővel hozzászokik. Úgy issza, mint mások a szörpöt szokták. Az alkohol belülről melegséggel tölti fel, így alig érzi meg a kinti fagyot. Rendkívül gyorsan beüt az alkohol, kezdi magát jól érezni. Kissé bódulttá válik, és kedélyállapota határozottan javul. Egész addig, míg valaki meg nem áll felette. Nemtörődöm módon vállat von, mielőtt felé nyújtaná a bort. - Kérsz? - rendkívüli természetességgel bukik ki belőle ez az egyetlen szó. Mintha amúgy beszélne. Úgy tűnik, nem csak megvidámítja az alkohol.


Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 15. 20:06 Ugrás a poszthoz

Hé te ott


Ismét csak egy laza vállvonással tudja le a mondatot. Kit érdekel, mit írnak. Az sem érdekli, ha holnap mindenki ezen csámcsog majd. Csak legalább egy estére el akarja felejteni, hogy hol van és miért. - Nem adom. Csak ha iszol - biccent maga mellé, hogy üljön csak le. Nem foglalkozik a második kérdéssel, semmi kedve arról beszélni, hogy mi baja van. - Különben is, honnan tudod, hogy kiskorú vagyok? - ráncolja a szemöldökét némi fáziskéséssel. Az agyának kicsit tovább tart feldolgozni ennyi újdonságot ilyen állapotban.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 15. 20:22 Ugrás a poszthoz

Hé te ott


-Ülj már le - morogja, és ismét rendes adag tűnik el az üvegből. Lassan, de biztosan csak el fogy, főleg ha az előtte álló fiú is segít neki. De addig nem ad, míg ilyen vádlón áll felette és nézi. Üljön le, mintha igazából barátok lennének, és igazából akarnának együtt inni, nem csak kényszer szülte helyzet lenne ez. - Okos fiúnak tűnsz. - Nem nevet, nem mosolyog, szimplán tényeket állapít meg. Mintha ő is olyan okos lenne, mint amilyennek Beliánt gondolja. Olyan... okos feje van, nem tudja igazából megmagyarázni.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 15. 20:40 Ugrás a poszthoz

Hé te ott


Meglepően... aranyos. Egyébként lehet, hogy elküldené volna a fenébe, hogy mondja másnak, de ez az este a furcsaságok estéje. Elvégre iszik és beszél. Ezek után a cukiság már a legkevésbé furcsa.
Keserédes nevetés szakad fel belőle, mikor azt mondja, okos lánynak tűnik. Jó vicc, hagyjuk már. Inkább visszacsaklizza az üveget, vagy ha Belián nem hagyja magát hát a pezsgőt veszi elő, és abból kortyol. - Utálok itt lenni. Utálom ezt az egészet. Utálom magam. Ennyi. Egyébként elég hatásosan meg tudom védeni magam. - Fizikailag rendkívül jól van. Kemény edzésekhez van szokva, és hiányozna, ha kimaradna a napjából ez a fajta rutin.

Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 15. 21:07 Ugrás a poszthoz

Hé te ott


Hát akkor marad a pezsgő. Végül is, nem rosszabb. Sőt, mi több. Még jobban is ízlik neki, mint a bor. Jelenleg élete felfedezésének véli, hogy erre rájön. - Mert nem vagyok normális. Mármint sose voltam. De nem különleges vagyok, vagyis mindenki bámul mer' amúgy fura a hajam meg izé, de amúgy több pszichiátriai tanulmányt lehetne írni rólam. - Kicsit összefolyik a beszéde, jobban előjön az akcentusa, de azért egész vállalható. Nem kesereg, még csak nem is sajnáltatja magát, szimplán közli a puszta tényeket. -Nem tom'. Lehet. - Egyelőre valóban nem tudja. Végtére is foglama sincs, hogy megbízhat-e a fiúban, de valójában nem is ez érdekli. Inkább csak az, hogy tényleg kíváncsi-e rá, vagy udvariasságból kérdezi.

Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 15. 21:31 Ugrás a poszthoz

Hé te ott


Érzi ő, hogy elég lesz mára, ezért egy utolsó korty után szófogadóan felé nyújtja az üveget. Nem hiányzik belőle sok, talán még a negyede sem fogyott el. Kezd kifejezetten kótyagossá válni, és ez már annyira nem tetszik, mint a korábbi melegség például.
- Göndör, nem hullámos - motyogja. Lábát maga alá húzza, fejét a fiú vállának támasztja. Maga sem tudja, hogy honnan ez a nagy közvetlenség. Mármint alapvetően bújós lány, ha valakihez közel kerül. Valamiért szimpatizál Beliánnal.
- Az apám agresszív alkoholista volt, az anyám meghalt, jelenleg a nagyszüleim és a nevelőapám közt ingázok. Visszaeső szelektív mutista vagyok, és több mindentől félek mint amitől nem - sorolja az ujjain számolva, bár a végére eggyel kevesebbet mutat, mint kéne.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 15. 21:54 Ugrás a poszthoz

Hé te ott


Nem veszi magára, csak szereti ha a dolgok pontosan történnek. Vagy pontosan tudják őket. Szóval úgy összességében a pontosságot. Összekucorodik, mintha mondjuk egy meleg szobában ülne, egy kedves baráttal. - Hogy is mondják ezt magyarul? Asszem' választott némaság. Vagy ilyesmi. A lényeg hogy nem beszélek. Mármint mikor nem vagyok becsiccsentve - ráncolja a szemöldökét. Csak most esik le neki, hogy az elmúlt percekben (vagy órákban? elvesztette az időérzékét) tényleg beszél. Gátlások és szorongás nélkül.
- Aszonták' jobb lesz. De tényleg nem jobb. Hogy hova mennék? Jégre. Vissza a pályára. - Sóvárgó sóhaj szakad fel, ahogy megjelennek előtte csapattársai. Majd nagyot ásít. És még egyszer. Mitől lett hirtelen ilyen fáradt?


Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 15. 22:15 Ugrás a poszthoz

Hé te ott


- De rossz - motyogja őszinte sajnálattal. Ő már csak tudja, milyen egedül lenni, hiába nem volt fizikálisan sosem magányos. Esetében ez inkább társasmagány volt. Egyetértően hümmög, hogy igen, valahogy úgy. Nem igazán érti mi van.
- Sosem lesznek barátaim. Nem is voltak. Ez ilyen. - Hogy ez csak kamaszos sajnáltatás, vagy valóban ez a helyzet... ki tudja. - Jégkorong. voltam már, de ez nem oly. Túl sokan vannak. - Az utolsó szó második fele hangos ásításba fullad. Álmos, és kezd fázni kicsit.
- Haza kéne mennem. De így nem mehetek haza - motyogja inkább magának, mint a fiúnak. Tényleg, jó lenne már valami meleg helyen lenni. A nagyszüleinek azt mondta, hogy egy sosem létezett barátjához megy. Valójában nem volt terve arra, hogy mit fog csinálni az éjszaka, az egész elég spontán volt. Idióta, és spontán.

Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 15. 22:49 Ugrás a poszthoz

Hé te ott


Ő legalább mindig tudta, hogy ez az egész úgy rossz ahogy van. Ennek aztán nem volt jó oldala, csak rossz, meg még rosszabb. Halkan, őszintén felnevet Belián ajánlatára. Leszek a barátod. Talán még sosem mondtak neki ilyen szépeket, mégis... nem tudja komolyan venni.
- Szenvedély - fejezi be az elkezdett kérdés suttogva. Keserédes téma ez számára, fájdalmas, hogy elveszítette mindezt az életéből. Ugyanakkor még mindig hatalmas örömmel gondol rá. Nehéz megtalálni, hogy pontosan mit is érez.
- Nem, így nem mehetek vissza. Legfeljebb... nem is tudom, bekpogok Ardai profhoz. Ő nagyon cuki, meg szereti a sajátjait - gondolkodik hangosan, bár ő maga is tudja, hogy biztosan nem fog a házvezető-helyettesnél éjszakázni. Akkor inkább megfagy idekint.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 15. 23:07 Ugrás a poszthoz

Hé te ott


- Egyik sem olyan - ejti ki lassan a szavakat. Az éneklés talán, de mégsem, hiszen azt megtartja magának. Ha igazán belegondol... tényleg semmi más nem érhet a nyomába. Ez már egy életforma volt, ami után nehéz az átállás.
- Mit? Tényleg? Nem lenne baj? - értetlenül pislog néhány másodpercig. Nem egészen erre akart kilyukadni, de végül is ez az opció még mindig jobban hangzik, mint egy padon éjszakázni. Annál igazából bármi jobb. - De csak ha tényleg nem baj - teszi hozzá még egyszer, hiszen annyira már kijózanodott a hidegtől hogy belássa, nem akar senkinek a terhére lenni. - Hayden. De szólíts Rókának, mindenki így hív. - Nem bánja, hogy a beceneve továbbél. Olyan számára, mint egy nagy téli kabát: melegséggel tölti el, és elrejtőzhet benne vagy épp mögé, ha a helyzet úgy hozza.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 15. 23:18 Ugrás a poszthoz

Hé te ott


Fáradtan bólint, hogy persze, biztos talál majd valamit. Vagy nem. De azt nem most kell megbeszélniük.
- Nekem is van macskám. Szeretem a cicákat - válaszol elmélázva. Csapong a negyvenes kiégett világfájdalmas és az ötéves mindenre rácsodálkozó szeretete közt. És nem érti, hogy az emberek miért nem értik őt. Elgondolkodik egy pillanatra, hogy mi lehet az a tévé, de túl fáradt ahhoz, hogy valóban érdekelje. Az utolsó kérdésre is csak bólint egyet, majd minden erejét összeszedi, hogy fel tudjon állni, és képes legyen elvonszolni magát Beliánékhoz. Azt azért nem hagyja, hogy támogassák. Ő erős. Neki nem kell segítség.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 21. 21:22 Ugrás a poszthoz

A viccesfiú és a katasztrófamágus


Náluk ilyen sosem történhetett volna meg. Egyszer akar emberek közt időt tölteni és akkor is ez lesz. Mármint nem az, hogy ez a fiú ilyen szerencsétlen, hanem az, hogy egyből kiszemeli magának. Mindkettő. Ennél jobbat el sem tudna képzelni. Vagy talán mégis. De eldöntötte, hogy bátor lesz, és nem futamodik meg az ilyen kihívásoktól, hogy Evelynnek pozitív eredményekről számolhasson be. Hiába utalták be az iskolapszichológushoz, benne még nem tudott annyira megbízni mint abban a nőben, aki megváltoztatta és megmentette az életét.
Megrázza a fejét Elijahnak, hogy nem, jelenleg inkább se nem enne, se nem inna. Inkább csak eltűnne a föld színéről is, ha lehetne. De persze erre nincs mód, így helyt kell állnia. Jól áll neki a piros? Hogy tessék? Meghökkenve pislog Ricsire, aki látszólag nem zavartatja magát, mindenesetre azért visszainteget. Nem olyan bunkó ő, mind amilyennek látszik. Néha nem tudja eldönteni, hogy jobban érezné-e magát, ha ő is ilyen közvetlen lenne, mint ez a srác, vagy jobb neki így, némán. Talán egyik sem. Valahol az aranyközépút lenne az ideális.
Gyorsan beszél és furán, Haydennek kell egy kis idő, hogy felfogja mit akar. Még így is kérdések ezre marad benne, például hogy miért akarja lefotózni és mi az Instagram vagy mi, amiről beszélt? Talán valami mugli cucc lenne? Ő meg a telefonhasználat két külön dolog, a zenét be tudja kapcsolni, meg rácsatlakoztatni a fülhallgatóját, és ennyi nagyjából. De amint feldolgozza az információt felé nyújtja a sütis dobozt, hogy vegyen csak magának, majd ha ez megtörtént Elijaht is megkínálja. Senki ne maradjon éhen. Süti van bőven, szóval ebből nem lehet olyan nagy gond.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. január 21. 21:26 Ugrás a poszthoz

Gitáros fiú


Legközelebb sokkal óvatosabbnak kell lennie. Miért is gondolta, hogy ilyenkor már nincs erre felé senki, és szabadon tehet amit akar. Nem, jobban kell vigyáznia. Ez még egyszer nem fordulhat elő. Az ének valójában semmiben sem különbözik a beszédtől, vagyis de, a zenétől nem szorong annyira. Sokkal nagyobb esély van arra, hogyha valakihez elkezd közeledni, akkor előbb énekelni fog az illetőnek, minthogy hozzászóljon. De ilyen mostanában ritkán esik meg.
Pipacspiros arccal és ideges mosollyal int vissza, elvégre ismerik egymást, és nem akar bunkónak látszani. Bár ha nem ismernék egymást is köszönne valószínűleg, mert az anyukája így nevelte. Az édesanyja volt a legjobb, legszerethetőbb és legkedvesebb asszony, akivel valaha találkozott. Igyekezett, hogy lányának a lehető legtöbbet tudja átadni mindebből. Mióta nincs vele, nem telik el úgy nap, hogy ne jutna eszébe valamiről. Akár egy szó, egy illat vagy egy kép képes visszaidézni az emlékeibe. Legalább ott láthatja, ha már máshol nem is.
Ajaki még mindig kissé zavartan görbülnek, ám felfelé mutató hüvelykujjával jelzi, hogy tök jó. Nem sokszor osztja meg másokkal a zene ízlését, egyrészt mert nincs kivel, másrészt ha van is, akkor őket általában nem az érdekli, hogy milyen zenét hallgat. Pedig véleménye szerint ez rengeteg mindent elárul az emberről, de igyekszik nem felszínesen ítélkezni. Elég sok mindennel találkozott az évek alatt, hiszen muglikkal edzett együtt javarészt. A kultúrájukból ha tanult is valamit, sok minden nem maradt meg, azonban náluk, köztük felnőve tanulta meg, hogy hogyan kell manapság igazán modern módon élvezni ezt a tevékenységet. Bár Hayden kifejezetten kedveli a klasszikusabb megoldásokat is, a bakelit lemezekért egyenesen rajong. Épp ezért hallgatni sem csupa modern zenét hallgat ám, rendkívül lenyűgözik az elmúlt év tizedek változatos stílusai.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 1. 12:41 Ugrás a poszthoz

Gitáros fiú


Kínos. Már megint minden olyan elképesztően kínos. És persze újfent önmagát sodorja ebbe a helyzetbe. Mint mindig. Elege van abból, hogy rendszerint ilyen hülyeségeket csinál meggondolatlanul. változtatnia kéne, de képtelen. Mindenesetre igyekszik nem szegény Hunoron leverni azt, amit érez, és kifelé kedves mosolyt és bájt sugároz. Mert ő ilyen aranyos.
Kedvesen rázza a fejét, hogy nem, nem tud gitározni, ezért inkább nem is kísérelné meg kézbe venni a csodásnak látszó hangszert. Még a végén valami baklövés folytán tönkretenné. Azt meg aztán végképp nem akarja. Bár neki sosem volt érzéke a zenéhez, vagy legalábbis úgy gondolja, hogy nincs, de azért csodálattal és lenyűgözve figyel mindenkit, aki képes ilyen varázslatot létrehozni. Neki legfeljebb a hangja lehet az, amire büszkeségekén és tehetségeként gondolhat, de mégsem teszi, mert akkor fel kéne vállalnia mások előtt is, arról pedig szó sem lehet. Még nem. Túl korai lenne.
Ismét csak a fejét rázza, hogy nem, dehogy jött tanulni, még csak nem is zavarja. Előrenyújtott tenyerével és kedves mosolyával jelzi, hogy maradjon csak nyugodtan. Ha valakinek itt mennie kell, az ő kell hogy legyen, hiszen egyrészről neki nincs itt semmi keresnivalója, másrészről bepofátlankodott ide kéretlenül, és rabolta a fiú idejét. Valamiért azonban még sincs mehetnéke. Talán valahol mélyen a hangos ellenzés mögött mégiscsak vágyik egy kis társaságra, hogy ne legyen annyira egyedül. Hunor mg sosem bántotta, és nem úgy tűnik, mint aki most akar a torkának esni - akár szó szerint, akár csak képletesen. Ezért ha Hunornak sincs ellenére és nem tiltakozik hangosan, akkor helyet foglal az egyik pad tetején. Kíváncsi.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 1. 20:39 Ugrás a poszthoz

Szöszkeherceg


Kész csoda, hogy Kende képes volt rávenni, hogy szombat délelőtt maradjon bent vele. Egészen jól összehaverkodtak a smárolós eset után, és úgy volt vele, hogy végül is ennyit megtehet azért, hogy nyisson mások felé is, hogy ne csak Beliánt tarthassa számon, mint barátot.
Gondosan felkészült, haját két copfba fonta, magára öltötte kedvenc leggingsét illetve egy szűkebb fazonú, egészen egyszerű fekete felsőt. Meghökkentően nem is hasonlít, a szokásos önmagára így. Ahogy a tükörbe néz, mielőtt levágtázna a klubhelyiségben ő maga is megállapítja mindezt, dehogy ne lője le a poént egyből, magára kapja gyorsan az egyik legnagyobb pulóverét, ami majdnem a térdéig ér. Egyszerűen imádja az ilyeneket, igazán nem tehet róla.
Szóval összefutnak a klubhelyiségben, és együtt mennek le a teremig. Hazugság lenne azt állítani, hogy Haydenben nincs meg a szorongás, de már azt is tudja, hogy mivel fogja levezetni. Odabent lekapja magáról a pulcsit, így felfedve tökéletesen lapos és egyenes alakját. Sminket nem tett, úgyis csak leizzadná, így messziről világítanak arcán szeplői, ahogy végignéz magán ajkai elégedetlen fintorba torzulnak, de hamar rendezi vonásait. Rövid bemelegítésre invitálja Kendét, majd fejével vigyorogva a boxzsák felé int. Nincs nála a füzete, így muszáj lesz ismét a mutogatás ősi módszeréhez folyamodni.
Önkényesen úgy dönt, ő kezdi a püfölést. Régen ugyanis, a jégkorong mellett több sportot is kipróbált. Az apja nem szerette volna, ha leragad egy dolognál, így boxolt, úszott, focizott és röplabdázott is, rövidebb-hosszabb időszakokban. A boxot egészen szerette, de időhiány miatt abbahagyta, hogy az így felszabaduló idejét is a jégen tudja tölteni. Látszik rajta, hogy rutinos mozdulatokkal üt, majd rúg. Egész veszélyesnek és halálosnak látszik.
Ahogy befejezi a sorozatot lihegve vigyorog rá, lehúzza a kesztyűt, és egy elegáns mozdulattal Kendének dobja. Gyerünk Kende, most mutasd meg.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 5. 11:20 Ugrás a poszthoz

Gitáros fiú


Könnyen észreveszi, hogy bár próbálkozik rendezni arcvonásait, mégsem sikerül neki. Őszintén, ő maga is biztosan zavarba jönne, ha egy ilyen helyzettel találná szembe magát normális emberként. Ezért csak halovány, alig láthat mosoly költözik szája sarkába, hogy ezzel próbálja meg kifejezni szolidaritását.
Ingatja a fejét, hogy nem feltétlenül erre gondol, majd bólogat, hogy azért igen, azt szívesen fogadná. De hát nem várhatja el, hogy mindenki elsőre értse, mit akar elmutogatni. Elvégre néha még neki sem világos, hogy mivel mit akar mondani. Ki kell találnia, hogy hogy értesse meg magát. Kint volt egy barátnője, aki már szinte a szempillája rezdüléséből tudta, hogy mit kell közvetítenie a külvilág felé Ha nevében. Itt azonban nincs ilyen személy, kis segítené őt, szóval muszáj feltalálnia magát. És ez néha nem feltétlenül úgy alakul, ahogy ő szeretné.
Összevont szemöldökkel gondolkozik, hogy akkor vajon hogy akarja megtanulni, ha nem is ismeri? Majd eszébe jut, hogy esetleg a telefonján megmutathatja a fiúnak, hátha az segít, így tétován előhúzza a zsebéből, és felé nyújtja. A két legnépszerűbb zenemegosztó elérhető, és a rúnázás miatt simán működik itt is. Egy próbát mindenesetre megér, még ha vissza is utasítja a levitás az ajánlatot.
Bólint egyet, hogy oké, várja szeretettel. Az azonban fel sem merül benne, hogy ennyire csodás lesz. Majdnem nyitva marad a szája is, de ügyel rá, hogy azért ez ne történhessen meg. Az hiányozna csak. Bár igazából, ettől kínosabb helyzetbe úgysem hozhatná magát. Lelkesen megtapsolja, amint a végére ér, hogy ez igen. Valóban le van nyűgözve, a hozzánemértők teljes csodálatával néz Hunorra. Bár valószínűleg akkor is így le lenne nyűgözve, hogyha tudna gitározni.

Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 5. 12:41 Ugrás a poszthoz

Szöszkeherceg


Biccentéssel és az ajkain bujkáló aprócska mosollyal köszöni meg. Szerinte is elég király. Muszáj volt megtanulnia, hogyan fonhatja meg magának úgy, hogy az elég szoros is maradjon, hiszen rengeteg időt töltött edzéssel, és minden más formában a rengeteg haja csak útban lett volna. Időbe telt kikísérletezni, míg rájött, melyik forma a legjobb, de nem bánta, hogy annyi időt szentelt ennek.
Fintorogva rázza a fejét vállkörzés közben, hogy ő ugyan biztos nem ment volna bele ebben. Ő, aki nem is olyan régen smárolt Kendével, just for fun. Lehet, hogy azt hangoztatja, hogy nem nyitott egyáltalán az ilyen spontán és lázadó dolgokra, pedig valószínűleg némi unszolásra ő is csatlakozott volna a buliba. Még jó, hogy nem volt ott.
Felvont szemöldökkel néz Kendére, hogy most mégis mit akar. Mert ha agyrázkódást vagy eggyel kevesebb fogat hát azt zsák nélkül is elintézi, csak szóljon. Felidéződik benne egykori edzője kedvenc mondata, miszerint "Ha jó technikával püfölöd a zsákot, nem leng túl a zsákod". Mindig igyekezett ehhez tartani magát. Mielőtt bevinni az első ütést megigazítja balján a kesztyű alatt feszülő bandázst. Az utolsó időkben már a hokiedzéseken is hordott kesztyűje alatt, mert az ízületei kezdtek elgyengülni. Na nem annyira, hogy még nem állhatna előtte jó tíz-tizenöt évnyi profi karrier. Szimplán nagyobb biztonságban érezte így a kezeit.
Aztán rávetődik a zsákra, mint egy vadászó tigris. Hirtelen üt, de pontosan. Kifordul magából, van benne valami ösztönös vadság, zöld szemében égő tűzből egyértelműen látszik, hogy nem tanácsos ilyenkor felbosszantani.
Kifújva magát elegánsan hajítja el a kesztyűket. Ő mindösszesen egyértelmű utalásnak szánja, hogy mi a következő pont a mai programtervben. Kende meg persze viccet csinál belőle, amit egy egyszerű, kissé flegma szemforgatással reagál le. Nincs több hozzáfűznivalója. Helyet foglal a földön, ő nem olyan vakmerő, hogy beálljon a fiú ütései mögé. Bár valószínű kapott már rosszabbat is, de inkább nem kísérti a sorsot.
Elismerően bólint párat, hogy nem is olyan rossz. Úgy tűnik, ellenfelére akadt. Határozottabb mozdulattal helyesel, hogy nem, nem ez az első alkalom. Bár szép lenne, ha kezdőként így ütne.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 8. 22:17 Ugrás a poszthoz

Kisfarkasom


Hát megtalálták. Mikor az élete kezdene végre irányba állni a régi, ismerősként visszaköszönő szavak, az erőszakos mozdulatok itt is útól érték. Csak később, mint várta. Három napja nem alszik a kastélyban, a házvezetőnek azt mondta, otthon szeretné tölteni ezt a hetet, mert a nagymamája beteg, mg ők úgy tudják, hogy a kastélyban van. Alvás helyett futni jár. Ki az erdőbe, messze mindenkitől. Alig alszik, alig eszik, épp csak annyit, amennyi nagyon kell, csak menekül a rémképek elől, amint lehet. A karja még most is ég, ha visszagondol, hogy csavarta ki az a felsőbb éves tagbaszakadt állat, hogy szóra bírja. De a szavai, amiket a fejéhez vágott mindennél jobban fájtak. Mindenesetre csuklóját még mindig alaposan bekötözve, magát megfelelő mennyiségű ruhába és némi melegítőbűbájba csomagolva vág neki ismét az erdőnek. Itt legalább nem kell félnie az árnyaktól.
Már messziről hallja a fájdalmat. Gyorsít, de nehezen találja a forrást, amint azonban megpillantja legkedvesebb, és talán egyetlen barátját szívében egyszerre gyullad szomorúság és mérhetetlen düh. Csak áll ott vele szemben némán, megpróbálja kitalálni, mihez kezdjen először.

Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 8. 22:38 Ugrás a poszthoz

Kisfarkasom


Hogy miért van itt? Az ő problémája látszólag eltörpül Beliáné mellett. Most neki kell segítő kezet nyújtani, tartani a vállát, hogy hadd sírja ki magát és végül hazakísérnie. Nem az a dolga, hogy panaszkodjon. - Miattad - feleli végül egyszerűen. Bízik a fiúban, és szüksége van most néhány megnyugtató szóra. Nem fél beszélni. Most nem.
Leül mellé, pálcáját elővéve elmormog egy újabb melegítő bűbájt és némi fényt idéz maguk elé, majd felső pulcsiját levéve gyors mozdulattal a fiú hátára teríti. Nem tűr ellentmondást. Biztosra akar menni, neki úgysem árt a hideg már, van ami megvédje. A kisebb horzsolásokat is el mulasztja egy bűbájjal, ha akarja Belián, ha nem. Annyival is kevesebb szenvedés. Végül, de nem utolsó sorban magához öleli barátját. Ez az egyetlen mozdulat többet jelenthet minden szónál.
Utoljára módosította:Hayden M. Wilson, 2021. február 8. 22:38
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 8. 22:55 Ugrás a poszthoz

Kisfarkasom


Dacos fintorral ellenkezik, majd látványosan körbetekint, hogy mégis milyen holtakról beszél, majd értetlen arccal csóválja meg vörös loboncát, hogy ő tényleg nem érti. Igazából csak normálisnak akar látszani. Meg sem kísérli jobb kedvre deríteni, tudja, hogy semmit sem ér. Viszont ha van valaki, aki visszahúzza a való világba, az annál többet számít. Szükséges segítség.
- Nem lesz jobb ha fáj. - Próbálkozott. Többször. Kísérletezett, hogy a fizikai fájdalom átveheti, elmúlaszthatja-e a lelki gyötrelmeket. Nem. Határozottan nem.
Hosszú percekig öleli, hagyja, hogy a csend beszéljen helyettük. Nem kérdezi meg, ki bántotta, még nem. Ha mesélni akar úgyis fog, addig meg felesleges lenne forgatni a szívében a kést. Nem a világot akarja megmenteni, csak segítő kezet nyújtani, mikor szükség van rá.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 8. 23:08 Ugrás a poszthoz

Kisfarkasom


Hasonlóan nagy és fájdalmas sóhaj hagyja el ajkait. Nem tudna vitatkozni vele, ha akarna sem. Ismeri ezt az érzést, mikor ez az egyetlen fény az alagút végén. Többet szenvedett már, mint kellett volna. Sokkal többet.
- Minden rendben lesz - súgja halkan, mielőtt karjai ismét keresztül fonnák a fiú derekát. Most még talán nem hiszi el, hogy van kiút. De Róka tudja, hogy talpra fog állni. Nem fogja feladni, mert nem adhatja fel. És ő mindig ott lesz neki. Rá bármikor számíthat.
Vékony ujjai nyugtató köröket rajzolnak Belián hátára, hagyja, hogy a haja és a pulóvere elázzon a fiú könnyeitől. Kellenek ezek a könnyek most.
Utoljára módosította:Hayden M. Wilson, 2021. február 8. 23:12
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 9. 10:30 Ugrás a poszthoz

Kisfarkasom


Hagyja, mondja csak. Az elkeseredés és a fájdalom beszél belőle, Róka tudja, hogy idővel jobb lesz. Sosem fogja tudni elfelejteni, és nehéz lesz nyitnia, de idővel jobb lesz.
Meg sem próbálja csitítgatni, értelme sem lenne sok. Csak tartja szorosan, hogy éreztesse, mellette áll. Megvárja míg az érzések maguktól csillapodnak. Addig nem ereszti, míg nem érzi azt, hogy Belián eléri a pillanatnyi, átmeneti békét. Mert ha most meg is nyugszik az semmit sem jelent, később ugyanolyan keserű lesz törött, mint most, a vörös karjaiban.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 9. 16:20 Ugrás a poszthoz

Kisfarkasom


Vár. Türelmesen és hallgatagon. Néha előnyére válik a csend, és az a sok trauma, amivel együtt kell élnie. Sokkal empatikusabb, mint a kortársai többsége. Aprót sóhajt, nem tetszik hogy
- Nem számít - válaszol halkan, szomorkás mosollyal. Mindeközben olyan könnyedséggel vonja meg vállait, mintha tényleg nem lenne fontos. Most nem. Majd egyszer talán, ha Belián jobban lesz elmeséli, de most nem ő fontos. Talán sosem volt az.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 9. 18:40 Ugrás a poszthoz

Kisfarkasom


Lemondóan legyint, hogy ugyan. Cseppet sem számít. Vagyis inkább neki nem kell, hogy számítson. Majd őszinte mosollyal rázza meg fejét, hogy nincs mit sajnálnia. Most legalább visszadhat mindabból a jóból egy keveset, amit eddig a fiútól kapott.
- Menjünk haza - áll fel végül, hogy kezét nyújtsa Beliánnak. Addig nem nyugszik, míg nem látja a két szemével, hogy barátja belép az ajtón. Bízik benne, hogy a lakótársa vigyáz majd rá.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 9. 18:53 Ugrás a poszthoz

Kisfarkasom


- Van egy kanapé a szobámban. Nem kell hazamenned. - Nem fogja feladni. Nem hagyja, hogy Belián itt üljön egész éjszaka. Vagy ha mégsem sikerül, hát itt fog ülni vele egész éjszaka. Ha ez kell, hát megteszi. Nem tágít és kész. Ha eldönt valamit, akkor úgy lesz. És nincs vita.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 9. 19:06 Ugrás a poszthoz

Kisfarkasom


- Innen sem. - Reális meglátás, bár Hay nem tart ettől. Tudja, hogy talpra fog állni. Erős fiú. - Kérlek. - Utolsó, erőtlen próbálkozás, hátha mégis képes hatni rá. Semmi cuki szem, vagy esdeklő hang, inkább csak őszinte féltés.  Nem fogja erővel rábeszélni, vagy megátkozni és elhurcolni. Ő csak jót akar. Semmi mást, csak jót.
Hayden M. Wilson
INAKTÍV


Róka
RPG hsz: 134
Összes hsz: 269
Írta: 2021. február 9. 19:25 Ugrás a poszthoz

Kisfarkasom


Megállja, hogy megforgassa zöldjeit, kedve lenne rá, de nem teszi. Nem szabad. Inkább továbbra is igyekszik fürkésző pillantásával a jóra ösztökölni a fiút. Megkönnyebbül sóhaj szakad ki belőle, ahogy elhagyja Belián száját ez az egy szó. Óvatos mozdulattal karolja át barátját, az hiányozna, hogy orra essen. - Köszönöm - pillant fel rá hálás tekintettel. Napok óta ez az első olyan pillanat, hogy nem érzi magát csődtömegnek.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Hayden M. Wilson összes hozzászólása (119 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Fel