37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: « 1 2 ... 49 ... 57 58 [59] 60 61 62 63 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Agárdi Kornélia Auróra
Prefektus Eridon, Egyetemi hallgató, Másodikos mestertanonc


be Lilith. never Eve.
offline
RPG hsz: 310
Összes hsz: 469
Írta: 2023. szeptember 18. 22:19 | Link


X Kinézet X ORAL HEX - bludnymph X égjenmind X bbguyzjóvoltezabanda


- Ó, hogy nyúlna meg a nyakad. Hát hogy érjelek be, Zazi?! - észbe se kapott, de már csak egyedül ácsorgott a tavacska partján. Jól faképnél lett hagyva, és még csak nem is abban az értelemben, ahogy faképnél szokták hagyni az ember fiát-lányát. Felszívva magát határozottan kebleire fogott, na nem ám örömszerzés céljából - te kis hamis -, hanem mert belegondolt abba is, vajon mennyire engedi ruházata számára a futást. Lásd: Kitette, amit ki lehetett. Őszintén? Rohadtul megbánta, de ki a fasz gondolt arra, hogy Kornéliánk ma öt éves módjára rohangálni kell? Részeg kacsára hajazva próbálta beérni a levitást, aki addigra már elhaladt Theo mellett is. Még szerencse, hogy nem vette el tőle korábban a felé nyújtott üveget, hisz most végképp nem tudna futni, így is vért izzadt.
- Haliii! -  köszöntötte sietősen, s már futott is tovább, mert Zalán addigra Willy Fognak hitte magát, lassan körbeéri a földet azokkal a hosszú lábakkal. Elérve állomásuk végét, végre leereszthette kezeit és rájött, neki bizony edzeni kell.
- Ja - pihegte - Zalánt kellett hánytatni, mert erős volt neki a Lángnyelv - felelte, hangjában játékos füllentéssel. Egyértelmű volt, nem hányni voltak, de milyen ciki lenne már, hogy beárulja, Zalánt epres vízzel locsolták képen? Még fel sem ocsúdott a futásból, de újabb rellonos lépett oda hozzájuk, őt nem igazán ismerte még látásból sem.
- Biztos ütős mindkettő - vonta fel egyik szemöldökét, hol a Troll Torokégetőt, hol a Rasztovich(?) pálinkát méregette. Nem tudott dönteni, melyik az erősebb.
- Igyatok ti először - szemei előbb a mestertanoncra, majd a másik háromra villantak. A reakciók alapján tervezte eldönteni, melyikből igyon. Legjobb esetben mindkettőbe beleiszik.
- De szupii, akkor van bőven whiskey! - elvigyorodott Stephen irányába, ahogy meghallotta nincs híján a kis csapat ütősebb piákból. Ez jó este lesz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Don't fucking bark if you can't fucking bite.
Simon Gellért
INAKTÍV


golden retriever
offline
RPG hsz: 9
Összes hsz: 11
Írta: 2023. szeptember 18. 22:43 | Link

TÁBORTŰZ


Az otthoni dolgok miatt nem sokszor mozdult ki, ha igen, akkor inkább a csapattársaival lógott. Egy kivétel volt, a háztársa szülinapi házibulija, ahova Panna vagy Panka... szóval, hogy meghívta a szőke lány. Miután elérte az infó, nem sokat gondolkodott, megindult. Bőven ráfér egy buli, szóval Simi rágóját pattogtatva sétált le a tóhoz, hogy most kezében egy köteg megviselt jegyzettel ácsorogjon a tűz mellett.
Kedves mosollyal az arcán szemlélődik, főleg a felsőbb évesek felé, mert az mégis csak izgalmasabb, hogy a nagyobbak mit csinálnak. Aztán amikor a Navinés lány megküldi a Levitás magas, nagyfülű srácot, még ő is behúzza a nyakát. Pár perc múlva már nagy lendülettel hajítja a jegyzeteit a többi mellé, rá, elé, alá, hogy a karcsú jegyzet kupac ott égjen ahol van. Néhányan odajönnek, beszélget pár szót, leginkább bólogat és nevet, egyre jobban kezd feloldódni. Elbújni úgy sem bújhatna el ha akarna, egy olyan tagbaszakadt gyerek, mint ő.
Megvakarja fejét, majd zsebre tett kezekkel lépked oda a korábban mérges lányhoz, szeme sarkából pillant rá, hogy felmérje mennyire dühöng még most is. Ismét maga elé néz, majd szeme sarkából újra a lányra mielőtt megköszörüli a torkát és megszólal: - Minden oké?
Hozzászólásai ebben a témában

Én általában értelmes vagyok.      Kivéve, amikor nem.
Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2023. szeptember 18. 22:47 | Link

Tábortűz


Úgy sietett, először csak egy futó heló-t eresztett meg, bár fogalma sem volt, ki köszönt rá... na várjunk csak.
 Derékból fordult a hang irányába, ami azt eredményezte, hogy figyelmetlenül elbotlott egy kiálló fűcsomóban. Szerencsére még akadt annyi egyensúlyérzéke, hogy korrigálja magát, de a látvány így is árulkodó volt, hogy meglepődött Theodore-on. Kori az utolsó métereken így sikeresen elhúzott mellette, míg ő bevárta a rellonost. Fojtott hangon kezdte faggatni.
 - Te meg mi a fenét keresel itt? - Úgy kérdezte, mintha a fiú nem is egy diáktársa lett volna, hanem valamiféle képzeletbeli barát, akivel meg szokta vitatni a látomásait és csupán akkor látja, amikor valami fontos megbeszélnivalójuk van. - Jószagú trolltakony... - nyúlt meg arca és amennyire az alkohol okozta pír még engedte neki, elsápadt. - Megint láttál valami újat?
 Armand felé fordította fejét, amikor az ecsetelni kezdte, miféle kincseket hozott még magával a tüzijátékon kívül, tekintete pedig el is laposodott, mikor Kornélia benyögte, hogy éppen hánytatni voltak őt, de figyelmét még így is inkább Ebony felé irányította.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. szeptember 18. 22:48 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Theodore Julias Ebony
Prefektus Rellon, Jövendőmondó, Okklumentor, Ötödikes diák


× golden child ×
offline
RPG hsz: 258
Összes hsz: 261
Írta: 2023. szeptember 18. 22:58 | Link


× Mindenki × Bloodshot ×Már hallom is Felagund szavait, ahogy valamilyen alkoholt kínálgat éppen a távolból, de még hiányzik pár lépés, hogy élni is tudjak az ajánlattal - úgy látom, szükségem lesz rá. Zimmermann ugyanis integetésbe kezd, még Agárditól is kapok egy futó köszönést, ahogy éppen Zalán felé lohol - aki pedig majdnem eltaknyol, mint troll a láposban. Közben Kornélia szavai igencsak jó magyarázattal szolgálnak, Zalánt hánytatni kellett, mondja, mire a fejemet csóválom. Merlinre, mire értem ide? Micsoda ámokfutás?
Aztán Hollósi megbolondul.
- Meg vagy huzatva? - Sziszegem rögtön, de aztán inkább fájdalmasan felnevetek. Tényleg, nagyon fájdalmasan. - Részeg Hollósit még sosem láttam, ez minden, amit fel tudok mutatni. Gyökér - zárom le egy jelentőségteljes bólintással. Közben persze a szemem tikkel valahol tudati szinten, de ezt most hagyjuk.
- Igyál vizet - mondom, majd Armandék felé terelődik a tekintetem, ahova egy másik háztársam is becsatlakozik. - De abból a whiskeyből igazán adhatnátok egy pohárral.
Ezt máshogy nem fogom bírni. Egy meg úgysem árt.
Utoljára módosította:Theodore Julias Ebony, 2023. szeptember 18. 23:03 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanKárási-Tóth Zsanna
Diák Eridon (H), Animágus, Harmadikos diák


neveletlen hercegnő | napraforgó
offline
RPG hsz: 281
Összes hsz: 402
Írta: 2023. szeptember 18. 23:07 | Link

Jegyzet Roast
utolsó... legalábbis idén| ruhácska
Időm sincsen felocsúdni, hirtelen lesznek marha sokan. Ebből a marha sokból párat nem ismerek, párat bárcsak ne ismernék, és ott van...
- Úristeeeeeeeeeeeen!!!!! - visítok fel olyan jó lányosan, mikor az LB-m a nyakamban landol. Abban a fél pillanatban még el is felejtem, hogy Lacát kerestem az imént. Ez van. Lencsu az Lencsu.
- De miért nem szóltál, hogy jössz? Akkor megvártalak volna... uhh az az új szemceruzád? - hajolok közelebb a rellonoshoz, hogy megvizsgáljam .
- Tényleg marha jó ötlet volt, ez az árnyalat pont megy a hajadhoz, és mégse vagy panda - dícsérem meg természetesen, aztán kézen fogom, és félre húzom magunkat egy kicsit, mielőtt még a nagy vadulásban, kár keletkezne a ruhámban. Akkor nagyon kiborulnék.
- Uhh megvan, gyere - ahogy meglátom Lacust, vezetem is oda Lencsit, ha hagyja, hogy aztán prüszköljek a füsttől.
- Jobb helyet nem találtál? - még hunyorgok is mellé, de aztán elvigyorodok.
- Lencsu, Laca... az LB-m, ő meg jó arc, mióta nem előkészítős - mutatom be szépen őket egymásnak, közben tekintetemmel még egy valakit keresek. Gyorsan le akarom tudni, mielőtt tényleg elszabadul a pokol.
- Egy pillanat - tipegek el tőlük gyorsan, ahogy megtalálom Doriant, és vigyorogva megyek oda hozzá is, miközben a kabim zsebéből kihalászom a borítékot.
- Na mizu, VAV-ok hőse? Izé... búcsúajándék - nyújtom neki oda mosolyogva, hisz tudom, ha én visszajövök, ő már nem lesz itt, ami egy kicsit rosszul esik, mert hát... őt is mindig megtaláltam a hülyeségeimmel, és egyszer nem küldött el a francba. Amúgy semmi extra, egy ajándékutalvány a Horcruxba..., mert nem tudom, hogy azóta sikerült-e tetkó, de abban biztos vagyok, hogy azért talál még magán helyet egy másiknak.
- Én sajnálom, hogy elmész. Szerintem Kakasi is. Annyira odavolt érted, hogy még álmában is azt kiabálta, Jankovits - biggyesztem le az ajkam, na nem azért... csak nem fair, hogy Bella nem átkozta le a nőt.
Utoljára módosította:Kárási-Tóth Zsanna, 2023. szeptember 18. 23:10 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Év prefije <3
Év eridonosa <3
Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2023. szeptember 18. 23:49 | Link

Tábortűz


Ajkai elnyílnak, egyre jobban, ahogy leesik neki a tantusz. Alapjáraton visszavágott volna. Főleg a gyökér-jelző ragadt meg neki, de helyette inkább elnevette magát és megveregette Theo vállát - a kelleténél talán kicsit erősebben. Szóval ilyen az, amikor érti is a humorát a srácnak. És ehhez tényleg innia kell annak, akivel leáll beszélgetni? Ma is tanult valami újat.
 - Bocsánat, de nehezen lehet elképzelni, hogy te... - kezdte, mikor a rellonos srácok készleteinek megcsapolására tett kísérletet. - ...szoktál szórakozni is, Ebony.
 Kíváncsian vonta fel szemöldökét és udvariasan elvett ő is egy pohárral abból, amivel Armand kínálta, de azért még kért mellé abból a gyömbéres cuccból is, hogy lassabban szálljanak a fejébe a dolgok. Egyelőre még nem is ivott bele. Kornélia üvegével együtt letette azt a farönk tövébe, mert valami azért még mindig váratott magára. A táskájából szedett-vedett mozdulattal kotorta elő a saját jegyzetkupacát. Bőven volt azért még annyi lélekjelenléte, hogy átlapozza, biztosan nem lesz-e ezekre már szüksége. Ujjai egy gyűrött pergamenen állapodtak meg, s mikor felismerte azt, őszintén meglepődött, vajon hogyan keveredhetett oda. Rue kézírása volt az. Az utolsó gondolatai, amit még Kornéliával küldött el neki arról, amit a Lélekszobában látott. Belefagyott a mozdulatába és arcáról is lassacskán leolvadt a mosoly.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Podlovics Yulia Lenke
Diák Rellon (H), Harmadikos diák


A legkisebb Podlovics
offline
RPG hsz: 90
Összes hsz: 110
Írta: 2023. szeptember 19. 00:16 | Link

Tüzeskedés
Jegyzetégetés a tónál


Széles mosollyal viszonozza legjobb barátnője üdvözlését. Hízeleg ám a rellonosnak, hogy ennyire örülnek neki. Na meg aztán élvezi az egész helyzetet, a diákok látványát, az este izgalmát.
- Utolsó pillanatos döntés volt - von vállat. - Mhm. - Egy hosszabb pillanatra be is hunyja a szemét, hogy Zsazsa megszemlélhesse a gondosan húzott vonalat. Úgy érzi, megtalálta a tökéletes külsőt az estére.
Közben megérkezik háztársa is, akire még az évnyitóról, az asztal alól emlékszik. Oda is int neki, miközben mások már el is tűnnek a körből. Lelkesen, csillogó szemekkel pillant körbe, ismerős és teljesen ismeretlen diáktársakon. Mielőtt még kibámészkodhatná magát, kezében landol egy üveg kóla, barátnője pedig már meg is ragadja, hogy magával vigye. Nem bánja egyik részét sem. Kötelességtudóan követi Zsannát. Visszapillant még azért és pont látja, ahogy a tűzijáték szétpattan a levegőben. Csilingelően kacag fel a feliratot látva. Aztán megtalálják, azt akit Zsazsa keres.
- Hali - emeli balját vidáman, hogy intsen az eridonos srácnak. Már az előkészítőből ismeri látásból, de sosem beszéltek. Viszont ha Zsanna azt mondja, jó arc, akkor annak úgy is kell lennie. Ellenben a csajtól kevésbé jófejség, hogy úgy otthagyja őket. - Kólát? - Jobb ötlet híján a kezében tartott palackot tartja Laca felé, hátha kedvet kap hozzá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Stephen Zimmermann
Prefektus Levita, Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Pro Levita-díjas, Harmadikos mestertanonc


Villámkezű
offline
RPG hsz: 287
Összes hsz: 355
Írta: 2023. szeptember 19. 06:20 | Link

Jegyzetégetés

- Lesz bizony! Bírom a gondolkodásod, csajszi! - kacsintottam Kornéliára, akit abszolút nem láttam mai napig az iskolába. Még csak a folyosókon se hallottam róla, de jó csajnak tűnt. Igazából még a gonoszkodó szöszke is remekül festett, ha engem önt le, lehet kap pár kevésbé keresett szót, de egyébként simán lehet, hogy csak arcon röhögöm. Nem akartam kipróbálni az elméletemet és azon filózni, melyik válna be.
- Van még a whiskeyből, ha a lángnyelvből kérsz, Theo! - szóltam oda kicsit betompulva. Akkortájt közelítette meg a tőlem magasabb évfolyamú fickót, amikor sikeresen beütött a lángnyelv. Fél pillanatra lefagyott és újraindult az agyam, felélénkültem tőle, mintha egy nagyon erős espressoból ittam volna.
Mindeközben fél szemmel Zsannát kémleltem. Vitte a lába mindenhová, csak pár emberhez nem, engem is ideszámolva. Próbáltam elhelyezni valahol az éterbe és azt hiszem a napraforgó jellem a legszebb kifejezés, amit mondhattam rá anélkül, hogy megsérteném. Arra fordult, ahol többet éri napfény, ha ezt kicseréljük a figyelemre, teljesen egyértelművé válik a gondolatmenetem. Várjunk... mikor ittam magam filozófusra?
Ellenőriztem, a fehér szatyor bal karomon lóg -e még. Alig fogyott belőle, ezt hamarjában pótolni kellett, szóval letettem a whiskeymet a fiúkhoz (Armand, Márk) egy halk "Elnézést" kíséretében és közelebb baktattam a tűzhöz. Lábam közé dobtam a zacsit, majd leguggolva elővettem egy vaskosabb papírköteget.  Nem hirtelen, egyszerre raktam a tűzre, hanem az ölembe vettem a stócot és próbáltam mindenhová pakolni. Voltak közöttünk akiket valahonnan ismerek, szóbeszédből, látásból, és van akik számomra teljesen ismeretlenül fogják hátrahagyni a Bagolykövet. Van ellenben aki csak a másodikat kezdi, ezért sokáig itt marad még. Kicsit félelmetes abba belegondolni, hogy talán két év múlva hasonló körülmények közt én is búcsúzom. Én legalábbis is szerettem volna, ha így lenne. Elmerengve figyeltem a papírokat, ahogy elszürkülnek és feketévé válnak. A láng érdes nyelvével lyukat égetett beléjük, ezért egyenletlenül váltak semmivé, hogy aztán füst formájában, egyben távozzon minden. Kinyújtottam a kezem a rakáshoz, esetleg mások számára ijesztően közel, hogyha pár milivel beljebb tolom, akkor tényleg megperzsel; mert érezni akartam azt a melegséget amit ad, de igenis erős jelenléttel bírtam, így ténylegesen nem fenyegetett a veszély, hogy ideje korán elmentek volna otthonról és megégetném magam. Pár pillanatig tartottam így magam, aztán leültem a szatyor mellé, a földre, tűzközelben maradva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A remény hal meg utoljára.
Aztán zsiráf.
Theodore Julias Ebony
Prefektus Rellon, Jövendőmondó, Okklumentor, Ötödikes diák


× golden child ×
offline
RPG hsz: 258
Összes hsz: 261
Írta: 2023. szeptember 19. 09:44 | Link


× Mindenki × Bloodshot ×Zimmermann egész szelíden ajánlja fel a Lángnyelvet.
- Köszönöm, élek vele - bólintok, ám a srác hamarosan el is veszti érdeklődését, hogy a tűzhöz közelebb evickéljen - láthatóan nem túl józan állapotban. Így hát kiszolgálom magam, egy kisméretű pohárba töltök az italból, hogy majd szépen lassan elfogyasszam. Zsanna is feltűnik a tömegben, ahogy az egyik rellonos kislánnyal bandázik. Finoman megcsóválom a fejem. Még nem intek neki, azért ha nem vesz észre, akkor inkább lopakodó üzemmódba kapcsolok, magamtól nem hívom fel a figyelmét.
Ez a hatalmas zsizsegés igencsak eltér attól, amiben valaha részem volt. A Beauxbatonsban az ilyen események inkább zárt ajtó mögött történtek - és általában nem vettem részt bennük. A Roxfortban azért volt részem benne valamelyest a Mardekárban, de mi is kevésbé nyilvánosan csináltuk.
Zalán viszont kísérletet tesz arra, hogy vállbaveregetésével méginkább növelje köztünk a magasságkülönbséget, ugyanis feltett szándékának érzem, hogy bokáig besüllyedjek a földbe. Mindezek mellett viszont nevet, amit igencsak ritkán látok tőle, s szinte furcsa az arcán ez a felhőtlen kifejezés.
- Mert nem szoktam - közlöm szenvtelen arccal, melyet pár pillanatig ki is tudok tartani, ám hamar elmosolyodok, jelezvén, hogy ezt sem mondtam komolyan. - Nem így. Egészségedre - emelem poharam, hogy az övéhez koccintsam.
Mosolya azonban hamar leolvad az arcáról, mikor elővesz egy csomag papírt. Az én táskámban is lapul tüzelő, de nem a tanórákról, s abban is biztos vagyok, hogy Zalán nem a mágiatörténet jegyzeteitől kámpicsorodott el. Kíváncsian lesek be a válla fölött (inkább mellett), hogy lássam, mit nézeget, miközben a társaság csak egyre nagyobbra és nagyobbra duzzad körülöttünk. Bármikor beúszhat a képbe egy-egy ismerős vagy ismeretlen arc a lángok narancs fényétől megfestve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanBencsik Bonnie
Prefektus Navine, Elemi mágus, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár, Másodikos mestertanonc


Földleányka | BOOnnie
offline
RPG hsz: 144
Összes hsz: 166
Írta: 2023. szeptember 19. 10:26 | Link

Tábortűz

Egy kicsit azért összerezzenek, mert bár láttam a mozgást, valahogy mégis a fiút követem a tekintetemmel, aki olyan nagyon behajolt Zalán arcába, így a kérdés váratlanul ér, és csak amikor odafordítom a fejem a fiúhoz, akkor érzem meg, hogy még most is ráncolom a homlokom, aminek zavartan véget is vetek.
- Minden.
Egy pillanatig habozok, hogy a következő pillanatban kuncogós nevetéssel megingassam a fejem. Lehet, hogy színésznek kellett volna mennem?
- Zalán egy barátom barátja, és az a másik fiú belement az aurájába, ami láttam, hogy zavarja, én sem szeretem az ilyet, és nem is tudom, olyan furcsa az a fiú, mintha másféle mágia is lenne benne.
Miközben beszélek a hangom elmélkedővé válik, az után, hogy rámutatok lopva a másikra, akit eddig követtem a tekintetemmel.
- Szóval arra gondoltam, hogy lehet, hogy Zalánt megbűvöli, és olyanra kényszeríti, amit nem akar megtenni. Láttam már ilyet, az anyukámnál, így arra gondoltam, hogy ha megbűvölte, és én arcba locsolom, akkor kijózanodik a váratlan hatástól, de kellett valami indok, amivel ezt megteszem, és én eljátszottam, hogy átvert. De nem csinált ilyet, Zalán kedves fiú. És nincs barátom, így nem volt furcsa a kiakadásom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Armand Cedric Felagund
Mestertanonc Rellon (H), Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 75
Összes hsz: 83
Írta: 2023. szeptember 19. 10:28 | Link

Égessük az égetnivalót, bicsiz
-megjelenés-

Mostmár annyi alkohol és annyi üveg gyűlt össze az érkezők után a közös stashben, hogy lassan pókerhez lehetne használni tétként. Kornélia viccelődésére csak cinkosan összekacsint vele, ja, naná, Zalán a buligép - hát ki gondolta volna, hogy máris hánytatni kell! Egyébként ő maga is önt a gyömbérből a torokégetőhöz, főleg, ha még magyar pálinkát is helyeztek neki kilátásba, muszáj lesz legalább ezt valamivel fellazítani, máskülönben Armand saját maga is a fején fog pörögni tíz perc elteltével. Lehúzza az italt, és a tömény alkohol kiváltotta sziszegő sóhajtással együtt egy kis elhaló lángcsóva hagyja el a száját.
- Opsz. Ja igen. Troll Torokégető. Más megvilágításba helyezi a reggeli lehelletet.
Szélesen elmosolyodik, bár ez színpadias túlzás. Ezzel, hogy gyömbért töltött magának hozzá, ezt az enyhe mellékhatást érte el.
- Ha töményen iszod, akár két mondaton keresztül is okádhatsz tüzet. Mondjuk nem olyan autentikus, mint mikor Kakasi éppen lebasz valakit.
Azért nincs ám ennyire elfoglalva magával, van alkalma végignézni a közelében összegyűlt társaságon - és így kapja el Zalán elkámpicsorodó tekintetét. Armand viszont sajnos-nem sajnos, nem az a tapintatos "együttérzőn oldalranéző" alkat.
- No. No-no-no, my friend. Ezt itt mi nem csináljuk. A búsuló hercegnő nézés az itt bannolva van. Na várjál.
A táskából elővesz még egy olyan fémcső alakú varázstárgyat, amit érkezéskor ő maga is használt. Felkészült, na, fun ez a cucc, de nem vicces egyedül csinálni. Áthajol az alkoholos stash fölött és Zalán kezébe nyomja a tárgyat, mielőtt visszahuppanna a helyére.
- Gyűrd össze, tépd szét, büntesd meg a kis rohadék jegyzetet, tömd bele a csőbe. Utána suttogd bele a szavakat, amiket látni akarsz az égen. Lehet bármi. Valami jó kis genya üzenetet. Vagy valami vicceset. Ami jólesik. Aztán tartsd el az ég felé és BUMM.
Két karjával jazz-hands mozdulatot imitálva artikulálja testbeszédével is azt a bizonyos bummot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Gergelyfi László
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


A metamor fia
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 302
Írta: 2023. szeptember 19. 11:12 | Link

Jegyzetégetés
szett

Hirtelen indulnak be az események, szinte percről percre a többszörösére duzzad a társaság. Kapok két puszit és egy ölelést egy felsőstől - azért ez mindig fura, ha egyenrangúnak tekintenek ilyen csajszik -, gyorsan viszonzom is. Hát nem mondom, hogy ez egy kicsit nem varázsol el, mert de. Sokáig nem tart ez sem, mivel tényleg beindulnak az események, megérkezik Zsazsi is és egy ismerős csajszi vele. A tüzijátékra kissé megrezzenek és hátralépek, de aztán üdvözlöm a mókát és felkacagok rá.
- Helló-helló - köszönök vissza gyorsan a lányoknak. - Gondoltam itt vagyok a legközelebb a tűzhöz - csapom el egy rossz szóviccel Zsannának válaszolva. - Egyébként innen a legkönyebb bedobálni a jegyzeteket - vonok vállat, majd közelebb lépek Lencsuhoz. Lemerem fogadni, hogy nem ez a neve, de hát ez van. Hirtelen ötlettől vezérelve - azaz lelopom Gréta mozdulatait - megölelem a két lányt és adok nekik két puszit, ha közben nem löknek be a tűzbe. Megpróbálom azért, biztos, ami biztos, meg hát legalább valami jó legyen a mai napban. - Ez remélem nem vont le semmit a jófejségemből, ami már két éve tart, mint megtudtam - nevetem el magam, miközben otthagy minket jól Zsé. Nem is ő lenne, ha nem azonnal egy idősebb sráchoz lavírozna oda és köszöntené őt is. Nem meglepő annyira, csak hülyén jön ki, hogy itt hagy ismerkedni minket. Nem baj egyébként, Lencsu jó fejnek tűnik.
- Persze - elveszem tőle a kóláját és iszom pár kortyot. - Remélem ez nem valami ócska utánzat volt, mert megfájdul a gyomrom - szólalok meg Zsazsi hangján, félrebillent fejjel és olyan stílusban, amilyen ő szokott lenni,a mikor kérdőre von. Természetesen teljesen szélességgel vigyorogva utána, legalább ő is tudja, hogy csak hülyülök, szerintem magától is rájön, miközben visszaadom a megdézsmált kólásüveget. - Én is hívjalak Lencsunak? Nekem jó a Laca... nem veszélyes az LB-jének lenni? - vigyorgok rá és már a saját hangomon kérdezgetem, remélem nem untatom halálra. - Mit hoztál? - bökök az égetnivaló dolgaira.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy-Zoller vándordíj 2023 tavasz/nyár
Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2023. szeptember 19. 12:03 | Link

Tábortűz


Megérezte magán Theodore tekintetét, de nem mozdult, amikor kíváncsian mellésomfordáltak. Úgyis csak ő tudta, kihez tartozik az a kézírás. Akkor viszont már összereztent, mikor Armand kezdte korholni a hangulata miatt, ami épp most indult el a lejtőn. A rellonos minden szava elevenébe vágott. Bár nem tudhatta, pontosan minek okán, de Zalán elgondolkodó tekintete többet sugallt annál, minthogy csupán a kínkeservesen megírt jegyzeteitől képtelen megválni. Hosszú pillanatokig tépelődött magában, mikor keze a hűvös fémmel találkozott.
 Szemeit végül lehunyta, mert nem akarta látni, amit most fog csinálni. Esély volt rá hogy visszakozik vagy még idő előtt megbánja. Tenyerét nyomta először a papírdarabra a stóc tetején, majd ujjai görbültek, hogy összegyűrje azt és a hurkolt betűk végképp olvashatatlanná váljanak. Csak azután mert újra felpislantani kék íriszével. A többiek már azt olvashatták le róla, hogy valami vak merészség motiválja őt és ez akkor vált bizonyossá, mikor szabad kezével a papírhalom maradékát ideiglenesen ledobta a lábuk elé.
 Követte Armand utasításait és a galacsint a csőbe tuszkolta, s mikor a szájához emelte azt, suttogva hagyta el ajkait az első dolog, ami eszébe jutott.
 - Búcsúzom attól, mit más idő eltörölni képtelen...
 Eltartotta magától, hogy véletlenül se robbanjon az arcába, a szerkezet pedig tette a dolgát. Fülsiketítő durranás kíséretében lőtte a lángoló pergament a fejük fölé, hogy Zalán elsuttogott ígéretét perzselje a csillagok közé.
 Nem merte sokáig bámulni, mert úgy érezte, hogy valami mardossa őt belülről és sajnos nem az alkohol volt az. Határozottan nyúlt a poharáért, megemelte a srácok előtt és húzott rajta egyet, remélve, hogy ez javítani fog a kedélyén. Ha pedig mégsem... Nos, még temérdek papír várt arra, hogy hamuvá égjen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Oshiro Noa
Házvezető-helyettes Navine, Tanár, Mestertanonc Tanár, Egyetemi tanár, Bogolyfalvi lakos


astro boy 2.0
offline
RPG hsz: 84
Összes hsz: 107
Írta: 2023. szeptember 19. 18:38 | Link

Stephen

Remegő ujjai az életért küzdenek, amit a lélek már eldobna magától. Megérintem őket, aztán újra elveszítem a fiúval együtt. Ilyenkor nincs idő gondolkodni, cselekedni kell. Nem tudom, hogyan csináltam. Magasabb nálam, én tapasztalatlan vagyok az életmentésben, erősnek se mondanám magam, hogy valakit csak úgy felhúzzak onnan. A víz mély, hideg és sötét. Tökéletes helyszínt választott, csak éppen az én sorsszerű felbukkanásommal nem számolt. Mindenfajta realitásérzék megszűnik körülöttünk. Mintha a hely atmoszférája lenne átkozott, mert a következő emlékképem nekem is az, ahogy fölé hajolva, bátortalanul szólítgatom.
Tudom, hogy életben van. Mégis megijesztenek ernyedt végtagjai, erőtlen, földön fekvő teste, de leginkább az az üres tekintete, amivel keresztülnéz rajtam. Szemeim könnybe lábadnak a félelemtől, hogy elveszíthetem egy tanítványomat, gyakorlatilag a karjaim közt. Nem akarok lemondani azokról, akikhez ha minimálisan is, de közöm van. Túl sok embert veszítettem már...
Térdelőülésben óvatosan a mellkasára helyezem a tenyeremet, kitapogatva gyenge, de létező szívdobogását. Ezek után mutatóujjam hegyénél gyertyalángszerű fényt gyújtok, amit végighúzok Steph halántékának vonalában, abban bízva, hogy reagálni fog rá, ha más nem, a pupillája összeszűkül, majd kitágul. Nálam van a pálcám, de nincs rá szükségem. Magabiztosabbnak érzem, ha az ősi keleti mágiát hívom segítségül, amiben mindig is erősebb voltam.
Ha vizet nyelt, vagy lélegzett, annak távoznia kell. Alulról felfelé végighúzom ujjaimat a mellkasán, légcsöve mentén haladok felfelé, a varázslatra összpontosítva, ami nyomást keletkeztetve szabaddá tenné a tüdejét.
- Anapneo - mormogom magam elé a bűbájt, ami segíthet. Leveszem a csuromvizes dzsekimet, Steph feje alá helyezve, felsőtestét kissé megrázva, megemelve. Remélem, hogy ettől sikerül magához térnie.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jankovits Dorián
Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


muffmágus | Babyface | mester
offline
RPG hsz: 125
Összes hsz: 162
Írta: 2023. szeptember 19. 22:37 | Link

Jegyzetégetés
Tanévzárás stílusosan


- A biztonság kedvéért azért Terézkét is megkérdezném a helyedben a fecsegő portrék folyosóján. Az ő szavára még az Edictum is ad - húzom tovább Zimmermannt, majd Bonnie képen önti Zalánt, Kori meg elkíséri a tóig, hogy lemoshassa magáról a ragacsot. Micsoda csapatmunka. Ha nem lenne feltűnő, még egy tapsot is megérdemelne a dolog, így azonban ezt elkerülendő inkább kicsit fellobbantom a már amúgy is égő tábortüzet, ünnepélyesen is megnyitva ezzel a beharangozott jegyzetégetést. A gyógynövénytan jegyzeteim mennek is azzal a lendülettel a lángok közé. Amilyen rondán írok, ez úgyse lenne Panka hasznára, csak a könyveket hagyományoztam neki örökül. A telefonomat is megnézném aztán, nem írt-e Bella vagy éledt fel a bátyám, akit önkényesen előléptettem piafelelőssé, de előbb érkezik meg Gréta meg Juli. Fel is szusszanok, hogy Pirit ezúttal otthon hagyták, és nem fogja megint egész este duzzogással rontani a hangulatot valamin, ami évekkel ezelőtt történt. Szétnézek azért, hogy tényleg nincs-e itt mégis valahol, de szerencsére nem látom. Addig is Zimmermann nyakába veti magát, majd Korinak oszt puszit, végül nekem. Lepillantok a kezére a mellkasomon, aztán vissza rá.
- Gréta, te már ittál? - kérdezem tőle vigyorogva, fejemet kissé oldalra döntve mérve végig. - Mizu? Kérsz vajsört? Dávidnak már úton kellene lenni a mézsörrel is, addig ez van - vetem fel, pusztán baráti alapon, remélem, ez mindenkinek tiszta. A helyzet ugyanis az, hogy ha bárki pletykálni szeretne, Gréta testi épségét jobban kell félteni, mint az enyémet. Zsanna is visszaérkezik nemsokára.
- K lett, hallod. Még én se hiszem el - húzom ki magam, amikor VAV-ok hősének nevez. Persze, tudom, hogy nem enyém az egyetlen Kiváló, de amikor ez még engem is meglepett, el lehet képzelni, mekkora dolog ez. Most már tuti felvesznek a pszichológia szakra ilyen eredménnyel.
- Búcsúmicsoda? Nekem? - kérdezem meglepetten pislogva, amint felfogom, mit mond, aztán kitárom a karomat, hadd öleljem meg. Hát mekkora ez már? A saját húgom bezzeg azt közölte, hogy biztos csak elírta Holló a jegyet.
- Igazán nem kellett volna, tökmag, de köszönöm - mondom, aztán még egy nagy cuppanós puszit is nyomok a homlokára, mielőtt megnézném mit kaptam. - A Horcruxba? Te aztán figyeltél, hallod-e. Amúgy ha sikerül is bekerülni az AMS-re, anyuékat fogom boldogítani továbbra is, szóval nem megyek messzire. Hol hagytad a kis barátaidat? Cuccoljatok ide, ha van kedvetek - javaslom neki.
- Kakasi meg vissza ne hallja, de olyan, mint a nagyanyám. Jut eszembe, hol hagytad a kis csivaváját? Nem náluk laksz éppen? - folytatom aztán még mindig fülig érő vigyorral, mielőtt még tényleg rápillantanék a telefonomra. Tudom, turbék, turbék, de hát muszáj. Úgy tűnik, Berci valami buliba is elrángatta Bellát, de majd holnap átjön. Addig is, újabb smst küldök Dávidnak, hogy kiderítsem melyik kanyarban tévedt el. Ideje lenne ideérnie már annak a mézsörnek is, majd arra még Zalánt is előkerítem.
Utoljára módosította:Jankovits Dorián, 2023. szeptember 19. 22:42 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Agárdi Kornélia Auróra
Prefektus Eridon, Egyetemi hallgató, Másodikos mestertanonc


be Lilith. never Eve.
offline
RPG hsz: 310
Összes hsz: 469
Írta: 2023. szeptember 20. 01:22 | Link


X Kinézet X ORAL HEX - bludnymph X égjenmind X bbguyzjóvoltezabanda


Kornélia arcára huncut mosoly ült ki. Nyelvével csettintett egyet és Stephre kacsintott. Nem tudni, hogy a lány túlzott mosolygóssága valóban a még megiható alkohol mennyisége miatt volt-e vagy a már megivott alkohol miatt volt. Ugyan otthon is alapozott, de nem vitte túlzásba, hiszen valahogy le kellett jöjjön a tóig. Vissza hogy fog menni? Majd hazaviszi Zalán vagy ő Zalánt, maximum Aladár egyengeti hazaútját egy-egy fantomfájós fenékbe csípéssel.
Armand után Kornélia is ivott a Troll Torokégetőből. Amint legurult torkán a szesz, arca párhuzamosan eltorzult, torkában pedig égető érzést tapasztalt. Alig számolt el fejben háromig, elő is tört belőle a sárkányokat megszégyenítő tüzes lehelet. Gyorsan le is kísérte egy kis gyömbérrel a biztonság kedvéért. Armandnak igaza volt, a kettő tényleg nagyon jól passzolt egymáshoz, szótlanul elismerő bólintással tette le poharát.
-  Ha Zalán nem melegíti tovább, nálunk is van valami igazán forró ital. Lángnyelv Whiskey! Igyatok abból is bátran, ezt a ma estére tartogattam! - jelentette be ünnepélyesen.
Megfordult és picit ingatagabb járással, de hatalmas koncentrációval közelített táskájához, amiből kirámolta az utolsó fecnit is. Mindnek égnie kellett. Levitás barátja után szerette volna folytatni, így Armandtól kért is egy csövett magának. Még fél füllel hallotta is a lépéseket és aszerint cselekedett. Széttépte a jegyzeteket, jól össze is gyűrte, hogy belezsúfolhassa a csőbe mindet. Ezután ajkaihoz emelte és sutyorgott valamit, de hamar az ég felé tartotta, hogy kilőhesse: “Ah shits here we go again.”
Rövid, de annál több jelentéssel bíró mondat rajzolódott ki az égen hangos robbanással, fényekkel. Ez a vizsgaidőszak egy ajtót bezárt mögöttük, azonban kinyitott egy újat és lesz még nehézség mindannyiuk életében. Ráadásul, akik ismerik a mugli mémeket, sejthetik honnét is származhat Kornélia ideillő ikonikus mondata.
- Kaphatok valami töményet? - kérdezett körbe egyetlen kérdéssel. Nem konkrétan egy embernek címezve, aki válaszol és ad is neki, annak fog. Köszöni szépen előre.
Utoljára módosította:Agárdi Kornélia Auróra, 2023. szeptember 20. 01:26 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Don't fucking bark if you can't fucking bite.
Stephen Zimmermann
Prefektus Levita, Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Pro Levita-díjas, Harmadikos mestertanonc


Villámkezű
offline
RPG hsz: 287
Összes hsz: 355
Írta: 2023. szeptember 20. 06:37 | Link

Jegyzetégetés

- Terézke akkor nagyon művelt is; ugyanis idejövetelem előtt leszólított, elmondta, hogy először látott téged kócos hajjal és először azt hitte, hogy egy vérfarkas battyog előtte a folyosón. Elmondtam, hogy valószínű csak téged látott, és megnyugodott - fejemet csóváltam, miként megpróbáltam én is folytatni a szívózást - Cöh-cöh. Ennyit arról, hogy mindig stílusos sörénnyel járod ezt az iskolát.
Azt több ízből tudhattuk szájhagyomány útján, miként egyesek mennyi időt képesek voltak eltölteni a hajukkal. Virágosi Kamilla, édes, drága háztársunk volt Zalánnal (egy ház NJK), nekem ő töltötte be az említett portré szerepét, aki konkrét listát vezetett ezekről a hapsikról szerte az iskolában. Nem tudta senki, mégis milyen fétis ez, de inkább nem is firtattuk. Megmutatta nekem egyszer, rajta volt Jankovits, onnantól mondtam, hogy imádom a csajt és folytassa, csak engem ne tegyen rá.
- Áh bocs Theo, nekem most itt dolgom van a tűznél, de fogyaszd egészséggel! - szabadkoztam, miután kicsit odébb másztam tőle. Nem adtam még ki felgyűlt érzelmeimet, ahhoz többre több piára! volt szükségem, de leginkább arra, hogy társaságban legyek, amiből remekül kivontam magam. Sóhajtozva felálltam, kihúztam magam, majd emelt fővel az égre tekintettem az ismételt tűzjáték láttán. Tekintetem akaratlanul is Zalánon landolt. Kurvára nem értettem a szívügyekhez, de sokatmondó tekintettel rendelkezett, amiben bár olvasni nehezen lehetett, valahogy átjött a sanda gyanú, hogy esetleg erről lehet szó. A fejemet ingattam, jobbnak láttam nem közbevágni, Theo barátja és a dögös tomboy ott voltak, hogy megvigasztalják. Csak szólniuk kellett, szívesen beszálltam én is, na persze csak beszélgetéssel, ha a helyzet úgy kívánta. Nem sokára az előbb említett lány is tűzjátékot csinált és felcsillant a szemem, hogy egy született gamer is akadt köztünk, akinek a GTA szintén egy remek meme materialnak bizonyult. Megvigyorogtam őt, főleg, hogy eljutott hozzám játékos csettegése és kacsintása. Visszakacsintottam rá, aztán úgy döntöttem, szocializálódom kicsit. Odaléptem a szőke nőhöz, aki nem Zsanna, s aki mellett már állt egy fiú. Kezet nyújtottam neki.
- Stephen Zimmermann, elsős mestertanonc, Levita-ház. Remélem én kapok az arcomba semmit - vigyorogtam.
Utoljára módosította:Stephen Zimmermann, 2023. szeptember 20. 07:02 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A remény hal meg utoljára.
Aztán zsiráf.
Salamon Gréta
Egyetemi hallgatóoffline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 257
Írta: 2023. szeptember 20. 20:06 | Link

Jegyzetégető banda  

Annyira szuper idő volt, hogy még fel sem kellett vennem a derekamra kötött inget, meg azért valljuk be, hogy a rum is fűtött rendesen, pedig még túl sokat nem is ittam belőle. Mindenesetre a kedvemnek extrán jót tett, és persze Julcsi kedvének is. Leérve a tűzhöz tényleg mindenkinek majd hogy a nyakába ugrottunk, még az ismeretlenek is kaptak egy-egy puszit, bár volt aki kicsit vonakodott tőle, de hát, így járt. Aki meg a szívemhez közel állt, az tényleg érezhette, hogy mennyire imádom. Ilyen volt például Steph is, akinek a nyakába csimpaszkodtam, bírtam a srácot, főleg mióta együtt zenélgettünk a RagDollz-al.
- Remekül Steph- feleltem a kérdésére mosolyogva, még kicsit összeborzoltam a haját, aztán már perdültem is tovább, egyik-másik emberen át eljutottam Doriánhoz is, ő extra vigyort kapott. - Ennyire látszik? Csak egy kicsit - mutattam hüvelyk és mutatóujjammal a mértéket, miközben tovább vigyorogtam rá, a vajsörre viszont nemlegesen bólintottam. - Nem-nem, most épp ezt iszom, Te kérsz? - kínáltam felé a bacardi-s üveget, ha ivott, odaadtam, ha nem, tovább lóbáltam, míg Julcsi ki nem kapta a kezemből, hogy ő is igyon.
- Nem sok amúgy, de picit azért haragszom rád - jegyeztem meg, persze ezt is mosolyogva, s hiába kereszteztem a mellkasom előtt a karjaimat, tökre nem is volt igaz, hogy haragszom. Legfeljebb morcos voltam, amiért bealudt, miközben épp az egyik Vérnyulak titkos felvételt akartam lejátszani neki. Hát mégis, milyen rajongó?
A tűz egyre nagyobb lángokkal csapott a magasba, szép lassan mindenki égetni kezdte a jegyzeteket, magam is a tűzre dobtam saját irományaimat, melyekre már nem volt szükségem. Közben feltűnt, hogy Kori is visszatért egy egész helyes srác társaságában, a kis kompánia hamar inni kezdte a Steph által felkínált whiskey-t, Zsanna meg letámadta Doriánt és valami borítékot nyújtott át neki. Gyanús volt, nem értettem, hogy miért ad neki ajándékot, tulajdonképp fogalmam sem volt arról, hogy szülinapja van-e vagy valami másért ad neki ajándékot. Julcsi viszont ekkor karon ragadva rángatott oldalra, hogy segítsek neki valamit előkotorni a zsákjából.
Közben röhögcséltünk, mert hiába használt tértágító bűbájt, az a cucc valahogy fennakadt, és alig tudtuk kiszabadítani a durva vászonból. A kütyü - mit kütyü, nagy batár dög - végre kint volt a zsákból, de ekkor mintha lett volna valami pukkanás, s a levegőben szavak tűntek fel. Aztán nem sokkal később még egy és még egy, mintha tűzijáték lett volna. Pár pillanatig néztem is, hogy ki mit lőtt ki magából, de addigra mellettem Julcsi is beüzemelte a dögöt, pontosabban egy megbűvölt gramofont, amin olyan korong pörgött, ami bármilyen dalt le tudott játszani, ha a varázsló/boszorkány megérintette a készüléket és az adott dalra gondolt. Meg is érintettem , egy klassz kis mugli dal jutott az eszembe, s máris felcsendült a sláger, kellő hangerővel ahhoz, hogy ne lehessen figyelmen kívül hagyni, de nem olyan hangosan, hogy megzavarja ezt a jó kis bulit.
- Adsza - kikaptam kezéből a Bacardi-t, kortyoltam belőle egyet, aztán Kori felé vettem az irányt, aki tömény pia után ácsingózott. - Rum megfelel? - nevetve nyomtam kezébe, s tovább perdülve megálltam a már-már szörnyen mélabúsnak tűnő, rettentő szomorúságot sugárzó srác elé. - Mit szólnál egy kis bugihoz? - bugi egyenlő tánc volt, még a nyakamat , meg a kezeimet is ingattam, hogy vegye a lapot, de csak azért, hogy ne legyen már annyira mélabús.
  
Utoljára módosította:Salamon Gréta, 2023. szeptember 21. 19:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Karamakov Léna
INAKTÍV


B É K A - suttogó tiszt rendjel
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 60
Írta: 2023. szeptember 20. 20:46 | Link

Andris
békalencse / még a vizsgaidőszakban

Ebben a pillanatban, a világ ezen kicsi országában egyszerre nagyon sokan gondolják ugyanazt: ez az időjárás córesz. Ha engem kérdeztek két mód van kibírni: a hűvös bűbájos kastélyban, vagy valami víznél. Mert három hónap után csak így nem lesz unalmas ez a gatyarohasztó idő. Magamra aggattam valamit, fogtam a hátizsákomat és a békámat, elraboltam otthonról a legjobb barátomat majd meg sem álltam vele a tópartig. A szabadban kell kérlek vizsgára készülni.
- Nem tudom eldönteni, hogy a vizsgaidőszak szívás-e vagy sem. Több a szabadidőnk, de közben… kellene tanulni, nem? Mondjuk nekem van egy aduászom. Te - lépés közben lekapom Andrisról a baseball sapkáját és a fejemre húzom. Szinte már reflex-szerű, megszokott mozdulat ez.
- Ha elvarázsolom Horgot, ő is számít legendás lénynek? Mert ezerszer könnyebb munkám lenne - az LLG jegyzeteim, amik inkább színezőre hajaznak mindenfelé hevernek a füvön és ők is tudják, hogy ma már nem fogok beleszagolni a sorok közé. Akaratlanul is programot csináltam magamnak. Levágódok a fűbe, kezemmel kezdem lökdösni a gördeszkát, amin Horog úszóhártyáit pihenteti.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Andrés S. Moreno de Aranda
INAKTÍV


#literal_sunshine
offline
RPG hsz: 115
Összes hsz: 124
Írta: 2023. szeptember 20. 21:16 | Link

Léna

Ez már a sokadik hét, hogy nem húzhatom fel egyik pulcsimat sem, és most már kezdek hisztis lenni emiatt. El kellett mennem pólókat venni, hogy ne legyek olyan srác, akinek csak három van. Pedig eddig rendben volt, a hétfőit szellőztettem szerdáig, a keddig péntekig, a csütörtökit meg arra az esetre, ha hétvégén mentem valahova, vagy, ha nem mostunk és kellett hétfőre. Nem volt más hátra, el kellett mennem, és szereznem kellett egy pár darabot, így már van kilenc pólóm. Még a végén tisztára lányos leszek.
- Kellene, de ebben a nagy melegben szerintem esélytelen.- Sóhajtok bánatosan, ahogy mellette elheveredek, úgy, hogy a teste árnyékot képezzen a fejemnek, ha már elvette a sapkámat, és a térdében lévő két kis mélyedést kezdem el piszkálni. Olyan, mint egy mosolygós néni, amikor így ül, pont úgy ráncolódik. - Horg így is legendás. Legendásan rondán tud rám nézni, legendásan hosszú a nyelve, de akár fel is dobhatnánk valamivel. Nem is tudom, színekkel, vagy lehetne szárnya. Repülőbéka.- A kezem a homlokomra teszem, és nézem, ahogy az állat teljesen ki van készülve szintén.- Kéne neki egy társ nem? Vagy van csaja? - fogalmam sincs, hogy a békáknál ez hogyan működik, de szerintem nem tesz jót neki, hogy csak így tesped csóringer állatja.- Hozhatok neki egy spanyol, forróvérű szeretőt, szerintem Gabi bá értékelné.
Utoljára módosította:Andrés S. Moreno de Aranda, 2023. szeptember 20. 21:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Másodikos mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 148
Összes hsz: 776
Írta: 2023. szeptember 20. 21:48 | Link

Jegyzet égetés
Nézelődés


A napokban sokan beszéltek a nevezetes “égessük el a jegyzeteinket” buliról. Én csak fogtam a fejemet, hogy mi van?! Ki akarja elégeti azokat a jegyzeteket amiket megírt az ember. Aztán egy iskolatársam elrángatott.Olyan sokat mesélt, hogy milyen jó meg minden, hogy végül úgy voltam vele jól van nézzük meg. Szóval így kerülők a tóhoz ezen a “csodálatos” napon. Csak egy kis oldal táskát hoztam. Egy két dologgal. Például egy képzelet belli csipeszt. Mert nem szeretem a tűz füstjét. Körbenézek és próbálok keresni egy olyan részt ahol kevés a füst. Viszont sok az ember. Mert talán el tudok valakit csípni egy kicsi beszélgetéssel.  Végül találok egy pont jó helyet és letelepszem. Körbe nézek a sok diákon. És mivel pont rá látok a tűzre látom ahogy égnek a jegyzetek. Megborzongok…
Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2023. szeptember 20. 21:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Jóval nagyobb súlya van a szavadnak, mint azt gondolnád."
Jankovits Dorián
Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


muffmágus | Babyface | mester
offline
RPG hsz: 125
Összes hsz: 162
Írta: 2023. szeptember 21. 01:51 | Link

Jegyzetégetés
Tanévzárás stílusosan


- Szerintem ő is tudja, hogy sörénye az oroszlánnak van, ja meg a lovaknak - válaszolom, magabiztosan kacsintva rá, kihúzva magam és beletúrva a hajamba. Mondjuk nem érzem magam az ügyeletes csődörnek, főleg, mióta már viszonylag monogámnak lehet mondani Tüncibogárral az oldalamon, de ez egyáltalán nem baj. Csak lassan nő be a fejem lágya, vagy olyasmi. Aztán megérkezik Gréta is, aki mellett azért nemrég mégis sikerült kikötnöm egy hosszú este után.  
- Kicsit... - válaszolom a kérdésére, közben mutató és hüvelykujjammal mutatva, hogy mennyire is. Csak megkínálom ennek ellenére vajsörrel, majd pedig a fejemet rázom, amikor megkérdezi, nem kérek-e inkább Bacardit. Korán van még ahhoz, hogy keverjek mindent is. Zsannának aztán megköszönöm az ajándékot, bár szegény lány szerintem azt hitte, hogy holnapután fogom magam és végleg Pécsre is költözöm.
- Na szedd össze a társaságod, mielőtt nekem kell egyenként idecipelni titeket - mondom neki vigyorogva. A felcsendülő zenére elhúzom aztán a szám kicsit önkéntelenül is.
- Mindjárt jövök, de itt a táskám, megkaphatjátok a maradék vajsört, mit szólsz? - kérdezem meg Zsannát. Igaz, ez amúgy is viszonylag kevés alkoholt tartalmaz alapvetően, a mézsörből meg úgysem áll szándékomban adni nekik. Még az hiányzik, hogy úgy kelljen hazacipelni és az apjának magyarázkodni, hogy mi is történt. Nem hiszem, hogy túlságosan boldog lenne, ha a sárga földig leinná magát a kiskorú lánya. Majd igyekszem a fél szememet rajta tartani. Előbb viszont ezt a felmerült zenei problémát kellene megoldani gyorsan, mert már látom, hogy Grétának táncolhatnékja van és Zalánt szemelte ki. Fordulok is egyet, és jöhet a Halott pénztől a Van valami a levegőben inkább, Zalánt meg vállon veregetem mellékesen útban vissza a táskámhoz, hogy aztán a sötét varázslatok kivédése jegyzeteimet is a tűzre vessem. Szeretem Ármint, rohadt jó fej, még ha néha be is nézi az évfolyamot vagy a leckét éppen, de nem hiszem, hogy különösebben nagy szükségem lenne a még mindig nehezen olvasható jegyzeteimre, a húgom meg szintén aligha venné hasznát. Legfeljebb kinyerítené magát azon, hogy ebből én bármit is értettem. Visszaülök aztán a fűre, figyelve, mit kezd Zalán azzal, hogy vele akarnak táncolni, majd dobok egy üzit Bellának, képet mellékelve a tábortűzről is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2023. szeptember 21. 02:39 | Link

Tábortűz


Ajkait préselte össze Armand Torokégetőjétől, ami azt eredményezte, hogy az orrán kifújt levegővel együtt egy pár apróbb láng is távozott. Nem volt ideje ezen meglepődni, mert újabb durranás bolygatta fel mégjobban az egyébként sem nyugalmas tópartot. Kíváncsian fordult meg, hogy megbámulja Kornélia tüzijátékát. Sokkal nagyobbra sikerült, mint az övé, és ezért végtelenül hálás volt. Pillanatok alatt sikerült túlragyognia Zalán égresuttogott melankólikus gondolatait.
 Éppen lehajolt volna egy újabb adag papírért, amit már a máglyára szánt, mikor két idegen láb úszott be a látóterébe. Értetlenül egyenesedett fel, csak a kérdést követően lett egyáltalán figyelmes arra, hogy azóta valaki zenét is intézett. Méghozzá eléggé...
 Mire megtalálta a dal forrását, addigra már látta is, hogy Dorián egyenesedik fel a gramofontól. Zalán fülének szintén ismeretlen volt, ám lényegesen emészthetőbb. Ha nem szállt volna a fejébe olyan gyorsan az alkohol, valószínűleg zavarában magához szorította volna a jegyzeteit és hosszú, kínos pillanatokig mérlegelte volna, mit kéne csináljon azt követően, hogy tűzbe vágta Autumn utolsó neki szánt szavait. Utoljára is akkor táncolt lánnyal, amikor...
 - Hamu se maradjon - nyomta Theodore kezébe a sárkánytan jegyzeteit. Amúgy is kérdőre akarta vonni, miért nem hozott magával a rellonos semmi tűzrevalót. Dorián buzdító vállonveregetése pedig már csak a rajtot jelezte neki.
 - Vétek lenne kihagyni - eresztett meg egy pimasz mosolyt, ahogy elkapta a lány kezét, hogy olyan helyre irányítsa, ahol senkit és semmit nem boríthattak fel, azt követően kérdés nélkül közelebb húzta magához. A mosolya őszinte volt, de mégis testidegen lehetett annak, aki már ismerte őt. Ő maga sem tudta volna megmagyarázni teljesen, mitől csillan ridegség a szemében.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. szeptember 21. 03:21 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jankovits Dávid
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Vendéglátós, Harmadikos mestertanonc


a báty
offline
RPG hsz: 97
Összes hsz: 99
Írta: 2023. szeptember 21. 18:58 | Link

Jegyzetégetés
tábortűz a tavacskánál


Imádom, amikor elfelejtik, hogy dol-go-zom. Nem hagyhatom csak úgy magukra a srácaimat, pláne közvetlenül zárás előtt, amikor számolják a kasszát, nyomunk egy gyors leltárt, kipucoljuk a helyet, meg ilyenek. Túl nagy felelősség. Dorián pedig ahelyett, hogy segítene, mindig valami hülyeségen töri a fejét, hogy a középpontban legyen. Most kitalálta ezt a jegyzetégetést, amit abszolút hülyeségnek tartok. Legalábbis azoknak, akik még nem tudták maguk mögött a VAV-ot. Gondoljatok bele, egyszer még hasznosak lesznek azok a fránya jegyzetek! Elő fogják venni ötödéves korukban, és sokkal könnyebb a saját maguk által kidolgozott anyagból tanulni, de ők tudják. A legszomorúbb az egészben, hogy belerángatják a sok tudatlan fiatalabbat a saját ökörségükbe. Aztán majd mehet a nyivákolás. Éppen emiatt jegyzetek nélkül érkezem. Papír azért van nálam. Találtam a raktárban egy halom doksit, még az előző előtti tulajdonosi viszonyokból, és már csak a helyet foglalták hátul. Azt hiszem, nem fogják nézni, hogy mit hoztam, csak égjen az a szar.
Rohanok, ahogy csak tudok. Lihegve szedem lábaimat egymás után. Tömött táskával persze nehéz. A tértágító alap, több rekesz mézsör, meg málnasör kerül be, a fiataloknak limonádé, na meg kóla, hogy sokáig bírják. A reklám helye, mert mindent az étterem áll, de így fogok csődbe menni, hiszen marhára nem tudok majd összegyűjteni semmire.
A hangokat már messziről hallom, idefele valami tűzijátékszerű durranás-sorozatot is kiveszek, na meg a tábortűz fénye is szem elől téveszthetetlen. Meglepően sokan gyűltek össze, hirtelen azt sem tudom, hogy kihez merjek társulni. Széles integetés és hangos köszönés közepette berobbanok Dorián mellé, jól vállon veregetve.
- Szevasztok, szia mindenki! - nézek körbe. - Mit hittél, majd csettintésre fogok ugrani? Meghoztam a cuccot, csinálj velük, amit akarsz...- fordulok a tesóm felé, majd lerakom magunk elé a táskámat, könyékig süllyesztem benne karjaimat, és kihúzok belőle egy-egy rekeszt a kívánt italokból. Egy málnasört már ki is sajátítok magamnak. Ennyi jár, péntek van, lazítás... Kezemben magam előtt szorongatva mérem végig az egybegyűlteket, ismerős arcok után kutatva, hátha tudok valakikkel beszélgetni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Salamon Gréta
Egyetemi hallgatóoffline
RPG hsz: 238
Összes hsz: 257
Írta: 2023. szeptember 21. 20:07 | Link

Jegyzetégetés

Fogalmam sem volt, hogy mire számítsak, csak reméltem, hogy bejön a kis csípőmozgás, ami úgy általában a többi bulin tetszeni szokott a srácoknak. Hozzá még egy-két varázsló mozdulat a kezekkel, s szinte biztos a siker. Legalábbis ez volt az elképzelés, hogy így vidítsam fel a szépszeműt, de váratlanul valaki lecserélte ezt a jó kis dalt, s ahogy oda kaptam a pillantásom, láttam, amint Dorián hagyja maga mögött a gramofont és felénk tart. Nem is nagyon értettem, hogy miért cserélte le ilyen gyorsan a számot, ahogy az is kicsit furán jött le, hogy vállon veregette Zalánt, s már tovább is állt. Egy pillantás erejéig követtem is a mellettünk elszáguldó srácot, megfordult a fejemben, hogy talán féltékeny? De az nem lehet, van barátnője. Vagy mégis?
Mindenesetre mindez nem vonhatta el a figyelmem a másik srácról, akire máris visszapillantottam, s legnagyobb meglepetésemre láthattam, ahogy szemtelen mosoly kúszik az arcára. - Na ugye, én is így gondoltam - feleltem, viszonozva pimaszságát, majd ujjainak kellemes fogságában kavarodtunk arrébb a tűztől, hogy megkezdjük táncunkat.
Ami azt illeti, nem is gondoltam volna, hogy ennyire ügyes, s hogy rögtön átveszi a kezdeményező szerepet. Tetszett az, hogy irányított és közelebb húzott magához, úgy éreztem, nem először táncol. Ám kevésbé érdekelt valós tánctudása, mint sem, hogy jobb kedvre derítsem, márpedig úgy tűnt, hogy sikerült.  - Ó, csak nem egy mosolyt látok az arcodon? - a kérdésem inkább költői volt, meg azt reméltem, hogy ettől majd még jobban felfelé fog ívelni. Hogy ez megtörténjen, tettem is néhány “vicces” táncmozdulatot, hogy megnevettessem, aztán visszahúzódtam karjai közé, s közelebb hajolva hozzá, a fülébe súgtam.
 - Bárki miatt vagy most szomorú, kapja be, inkább mosolyogj szépszemű, mert az irtó szexi - aztán közelebb hajoltam hozzá, vállaiba kapaszkodva nyújtóztam kicsit feljebb és egy puszit nyomtam az arcára, miközben a dal véget ért.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Stephen Zimmermann
Prefektus Levita, Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Pro Levita-díjas, Harmadikos mestertanonc


Villámkezű
offline
RPG hsz: 287
Összes hsz: 355
Írta: 2023. szeptember 21. 21:22 | Link

Oshiro Noa professzor

Lelkem a fizikai test börtönéből kitörni készült. Nem talált utat Somihoz, akihez szeretett volna, de nem tudtam megfogalmazni soha úgy igazán. Már mindegy. Minden. Mindegy. A fiú képe halványodott, végül eltűnt. Helyette vakító, fehér fényt láttam, majd ama dimenzió ködös birkafelhői fölött egy peronon álltam. Magabiztosan vártam egy vonatra ami úgy hírlett, továbbvisz ahová csak akarom. Mit is akartam? Nem tudom. Nem lényeges. 3 perc volt az érkezésig, a mozdony úticélját valójában senki se ismerte, szó aligha létezett rá, de zsigerében érezte, hogy az út merre vezet.
Nézzünk szembe azzal, amivel kell, mielőtt... Eljönne az időm. Olyan hibáim vannak, amire rossz ránézni. Haha, „A magyar helyesírás szabályait” nekem kéne adni karácsonyra! Csapnivalóan írok. Azt reméltem, hogy öt év alatt kikupálódom és helyrejön az önértékelésem is. Lesznek majd haverok, bulik. Amit eddig kimaxoltam, a depresszióm. Csupa, sétáló kék felhő az egész lényem. Ha még csak a házam kékjét viselném magamon, én lennék a legboldogabb negyed-véla, de így?! Így inkább csak egy apró bogár a kő alatt.
Mindeközben a professzor ujjából feltörő fénye egy pókhálós, letakart bútorokkal teli lakást próbálta beragyogni. A lélek maradványait kereste, találni nem biztos, hogy rátalált, de ott volt még. Amikor az enyémhez hasonló eset történik, az emberi tekintet még öt óráig érzékeli a fényt. Pupillám a kívánt reakciókat nyújtotta, összehúzódott és tágult, ahogyan azt elvárták tőlük.
Még két perc volt a teoretikus vonat indulásáig.
Valamiféle ármány részese lehetett a bűbáj, amit rajtam használtak. Mit sem éreztem belőle. Egy darabig. Mozdulatlanul feküdtem a puha anyagon, mit se tudva arról kihez tartozott és hogy egyáltalán alárakták korábban tudástól súlyos fejemnek.
Végül egy perc se maradt, már jött a környezetbe illő, fehér színű gyorsvonat, hogy magával rántson. Lefékezett, ajtajai mormogtak, és halvány, rejtélyes gőzt eresztettek, ahogy kinyíltak. Úgy hiszem, a magamfajtáknak, ki tudásra és tapasztalatra vágyott, kimaxolta az itt töltött éveket és nekem végleg befellegzett. Legalábbis addig úgy hittem, míg…
Furcsát láttam, de olyat, hogy azt senkinek se kívántam. Nem hiszek a testen kívüli élményekben, viszont hirtelen a tónál álltam, é esküdni mernék, hogy valaki megkönnyezett, még ha csak az illető szeme sarkában is csillogott. Valaki fontosnak tartott annyira, hogy a nyíló ajtót ne lépjem át, és sarkon fordulásomban hátra dobjam az eddig kezemben szorongatott jegyet.
De miért? Miért hagyod ott?, kérdeztem magamtól. Nem érkezett válasz.
Ahogyan, külső szemmel nézve, a professzor rázta testemet, mai naptól tett, örök némasági fogadalmamat teljesen átstrigulázta. Tüdőmbe égető kéz markolt két oldalról. Belülről feszegetett, mint a beragadt ajtót, próbált valami kiszabadulni, de nem tudott. Furcsa, mélyről morajló gurgulázást hallattam, aztán felizzott szemeimben az ismerős fény, de a professzor nem hiszem, hogy ezt láthatta volna még. Számból elkezdett víz folyni és rövidesen oldalra fordulva, lebicsakló fejjel vergődtem, levegőért kapkodva. Hacsak nem segített, hogy miként kéne a fejemet tartani, úgy nehezebben kaptam levegőt. Rémes hörgések közepette visszaköhögtem a tüdőmbe került víz jelentős részét. Próbáltam közben az orromon levegőt venni, de rettentően nehéz volt, hogy egy kevés földet éreztem magamra tapadni. Nagyon hirtelen ért a stimuláció, egyszerre fájt a tüdőm és égetett, de közben amolyan belső nyomás hajtotta az igát, nem engedett leállni. Belerázkódtam egész testemmel. Aztán néhol már nagyobb lélegzetvételre is futotta és ez így ment tovább, míg végül a roham hirtelen abbamaradt. Vállam megállt a rázkódásban. Néhány pillanatig feküdve próbáltam ismét hozzászokni az itt léthez, elmosódott látásommal környezetemet tanulmányoztam; ámbár csak a fentről visszaverődő valamennyi fényt voltam képes észlelni. Bőven elégnek bizonyult, éreztem, hogy kicsivel odébb hullámzik a hűs víz, én meg valahol mellette partra vetett halként hevertem. Már ez is apró siker annak dacára, hogy tudatomat köd tompította: fogalmam se volt, épp a létnek melyik síkját járom jelenleg. Nem tudtam eldönteni, hogy álmodok -e esetleg. Esetlenül, remegve a hátamra fordultam. Jobb kezem ujjait próbáltam mozgásra bírni, kevés sikerrel. Éreztem velük a talaj hidegét. Szemeimet lazán csukva tartottam. Óvatosan nyeltem, bár a torkom kapart és szúrt. Szomjas voltam és ha lett volna gusztusom, meg tudtam volna inni a mellettem fekvő tavat is teljes egészében.
Utoljára módosította:Stephen Zimmermann, 2023. szeptember 22. 00:21 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A remény hal meg utoljára.
Aztán zsiráf.
Stephen Zimmermann
Prefektus Levita, Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Pro Levita-díjas, Harmadikos mestertanonc


Villámkezű
offline
RPG hsz: 287
Összes hsz: 355
Írta: 2023. szeptember 22. 06:41 | Link

Jegyzetégetés

Amióta nálam járt Dorián a pálcájával, utána lightosan szívtuk egymás vérét. Sörényes beszólására fejemet ingattam vigyorogva, had lobogjon bele picit szőkésbarna, hullámos hajkoronám, így kicsit utánozhattam a mugli világ patásait. Utána egy darabig csak a tüzet figyeltem némán, szocializálódási lehetőségeimet méregetve, akadt néhány, de nem igazán léptem. Először vissza kellett vonulnom kicsit a tömegen belül némi energiát gyűjteni, mert kicsit lemerültem. Gréta közeledtekor egyenesedtem fel kb., akinek ölelését egyből viszonoztam.
- Jól van, örülök! - engedtem el, s már ment is tovább. Ismételten képes lettem pörögni, egyedül idő kellett hozzá (no meg a jó kis, csajos ölelése valakinek). Dobtam még pár elpazarolt lapot, amikor elkezdtem jegyzetelni, és értelmes szöveg helyett a lap háromnegyede képeslappá vált, zéró átmenettel. Mindenféle apró rajz borította, a legfeltűnőbb talán egy mosolygós arc lenne, amit ahogyan elléptem, felemésztett a tűz.
A leányzó, kiről nem tudtam, hogy Navinés, egyelőre elfoglaltnak tűnt, megkíséreltem kezet nyújtani, aztán rajta állt, miként dönt. Nem fogok miatta keseregni. Most már a lángnyelv whiskey negyede bennem volt, ez pedig tovább fokozta magabiztosságomat, lazaságomat. Tudja mindenki, hogy van az a típus, aki dumagéppé issza magát, ugye? Ha tartanának ebben a csoportban névsor olvasást, vigyorogva integetnék.
Na de, boncolgassunk ma esténk témáinak egyikét. Mi bajom volt Zsannával? Úgy őszintén bevallva semmi sem, csak őszintén nehézségekbe ütköztem, hogy miként érdemes egy napraforgóemberhez közeledni. Azt hiszem nem szégyen, ha bevallom, hogy féltem. Kínos volt a szituáció, hogy akivel együtt lógtam, ő előzőleg vele lógott, csak... megkapta a visszautasítást és nem tudta feldolgozni. Gyerek volt még mindkettő, Somi és Zsanna is, ugyanakkor jogosan mondogatják, hogy a lányok előbb érnek.
- Szia Zsanna - léptem közelebb, nem törődve azzal, milyen párbeszédet zavarok meg épp - Jó a szerelésed!
Vigyorogtam rá és lazán továbbmentem. Úgy döntöttem, az est hátralevő idejében megpróbálom kicsit elengedni magam, ha már Grétának és Doriánnak köszönhetően most már zenénk is lett, akkor a szorongásom táplálásával csak keresztülhúztam volna az erőt amit a hangulat fenntartásába beleöltek.
Ezúttal valódi tömegbuli volt, csalogatónak bizonyult az Eridonos jegyzetégető ötlete. Jöttek még néhányan, akik közül egyedül egy sötéthajú lánynak nem köszöntem. Nonóról úgy hírlett, hogy stréber, de azért meglepett, hogy még ő is jelenését tette itt. Azt hittem máshol kucorog majd, elvonul, erre--! Az összes szó, amit rá, vagy a helyzetre mondani akartam, egyszerint belém fagyott. A legjobb amit tehettem, az elkerülés. Elkerültem őt, azt akartam, picit ő is lazulhasson, ha tudott a piás tinik mellett. Az alkoholnak ugyebár vannak kedvező hatásai, ki beszédesebb lesz, ki...  Zalánék felé sandítottam. Elég elszántan mosolygott, újdonsült zenekari tagom pedig még bátorította, meg táncikált neki. Időnként tekintetem csípőjére siklott, tudott egyet, s mást. Elismerőn bólogattam. Örültem volna, ha az összetört szívű hollófiókának összejön egy kapcsolat, s Gréta ígéretes volt. Ő számomra az Eridonos lány ideál, laza, barátságos, party szellem.  
Ejj, nem hittem volna, hogy megesik a szívem valakin, aki alapból az ellenségem, de erős vágyat éreztem arra, hogy a gitáromat korábban tönkretevp taghoz sétáljak, így ennyit arról, hogy kerülni fogom. Be kell őt is rántani a társaságba!
- Bármerre állsz, így is jutni fog rád. Ha a szerkód miatt aggódsz, akkor meg lehet, hogy érdemesebb lett volna mást fölvenni - tekintettem le az "apróságra" - Most kivételesen tiszták a szándékaim, amúgy.
Tettem hozzá csakúgy mellékesen, s tűnődő pillantásokat vetettem a tűzre.
- Van társaság bőven, akihez odacsapódhatsz. Vaagy nem vaaagy... az a bulizós típus, Nonó?
Utoljára módosította:Stephen Zimmermann, 2023. szeptember 23. 01:19 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A remény hal meg utoljára.
Aztán zsiráf.
Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2023. szeptember 22. 13:00 | Link

Tábortűz


Merőben más volt, mint amikor Autumn-ot vezette a parketten. De talán pont erre volt szüksége akkor és ott. Futólag ismerte az arcot is, és talán ezért nem feszengett a következményektől sem. Tekintetét járatta végig a partnerén, még pislogni is csak akkor jutott eszébe, mikor már égette a szemét a tábortűz melege.
 Ajka rándult meg aztán kérdéstől, a hangja kizökkentette őt az üresjáratból. Nem akart beszélgetni, és ezt a lassan fakuló mosoly is jelezte. Mozdulatain inkább valami eszetlen motiváltság tükröződött, hogy kiverje a fejéből azokat a zöld szemeket. Már ott megmutatkozott, hogy nem hagyta sokáig eltávolodni magától a lányt, ujjai hamar a derekára fonódtak, pillantása révetegen tükrözte a lángokat. Nem nevetni akart, hanem felejteni.
 Mikor belékapaszkodtak, engedelmesen hajolt kicsit lejjebb. A suttogástól borzongás futott végig a gerincén a másik is érezhette, ahogy kicsit megremeg a kezei alatt. És akkor még fel sem fogta, miféle szavakat intéztek hozzá. Zalán ledermedt és nemhogy válasz nem jutott eszébe hirtelen, azt sem tudta mit csináljon, amikor még lejjebb húzták, hogy felérjenek az arcáig. Csak abban volt biztos, hogy a tánc segített neki, de amikor megálltak, a határozottság szertefoszlott. Nem húzódott el, de tanácstalanul fonódott össze tekintete a barna írisszel.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. szeptember 22. 17:38 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Armand Cedric Felagund
Mestertanonc Rellon (H), Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 75
Összes hsz: 83
Írta: 2023. szeptember 22. 22:57 | Link

Jegyzetégetés
-megjelenés-

Nyilván kipróbálja a pálinkát, nem kell kétszer kérni - és némi fulladozás után megállapítja, hogy bár nem rossz, de ehhez az italhoz ő túl francia. Neki kell valami markánsabb íz az etilalkoholon felül. Szóval visszatér a Torokégetőhöz és a gyömbérhez. Emberek jönnek-mennek, cserélődnek, az érkezőknek vidáman odaköszön vagy lekezel velük, igazán nem tesz különbséget senki között.
Közben a kis búslakodó feketetollasuk (aka Zalán) eltűnik, még mire kissé már megkérdőjelezhetően fókuszáló tekintete megtalálja, a srác már Grétával táncol.
- Woow. Olyan hamar kirepülnek - érti ezt arra, hogy nemrég biztatta, hogy hagyja ezt a búslakodást. Zalán pedig láthatóan megfogadta a tanácsát.
- Oké, két tallért teszek rá, hogy a csaj megpróbálja lekapni. - A fogadás abszolút nyitott, szól ez mindenkinek, aki körülötte vagy a közelében lebzsel, de azért nem kiáltja a világba igazán emelt hangon. Akkor van értelme a fogadásnak, ha annak tárgyai nem hallják és nem tudnak róla.

Utoljára módosította:Armand Cedric Felagund, 2023. szeptember 22. 23:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Agárdi Kornélia Auróra
Prefektus Eridon, Egyetemi hallgató, Másodikos mestertanonc


be Lilith. never Eve.
offline
RPG hsz: 310
Összes hsz: 469
Írta: 2023. szeptember 23. 00:23 | Link


X Kinézet X ORAL HEX - bludnymph X égjenmind X bbguyzjóvoltezabanda X meme


Büszke volt művére. Félszemmel látta is az ott lévők arcán, hogy voltak olyanok, akik értették mi a csízió. Hülye lett volna kamu motivációs mondatokat az égbe lőni, mint: Légy önmagad! Felettem csak Merlin ítélkezhet! Fuck u VAV! Kakasi is my bitch. Talán ez az utolsó hamarabb visszajut a tanárhoz, minthogy a csipet-csapat elégesse utolsó jegyzetét is. Nem, Kori még élni akart. Aladár is.
Steph visszakacsintására csak hátradobta haját, úgy vigyorgott. Örömének több okozója volt, de az egyik legjelentősebbnek azonban az alkohol bizonyult. Arca kipirult, kedélye mámorossá, reakcióideje pedig valamivel lassabbá vált. Bár nem volt még túlzottan a pia hatása alatt, de annak keverésével erősen dolgozott egy csinos rókázós hajnalért. Ezt úgy is mondhatjuk, dolgozott a színes ásításért erősen.
A zene felcsendülésével szemei Gréta-Zalán duó táncára szegeződött. Bamba tekintetét szemöldöke kérdőn felhúzásával cifrázta s végig azon járt az esze, mégis mikor nőttek így össze. Korinak miért nem mesélt róla?! A kezében lévő rumra nézett, aztán vissza a párosra, majd újra le és ismét fel. Gyanakodott, nem-e a Bacardi szórakozott vele, de nagyon is valósnak tűntek azok ketten. Döbbenetét az idő múlásával kezdte felváltani bárgyú mosolya, pláne Armand megjegyzése hallatán, aki mellett ott állt alig másfél méterre. Elismerően bólintott, eljátszva mellé, mintha egy könnycseppet is elmorzsolt volna. Ilyenek a büszke szül...barik.
- Tartom. De megdobom még kettővel, hogy vissza is fog csókolni Grétának - és Kori nem szarakodott, emelte a tétet. Talán már tökös csajra itta volna magát?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Don't fucking bark if you can't fucking bite.

Oldalak: « 1 2 ... 49 ... 57 58 [59] 60 61 62 63 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa