33. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet

Oldalak: « 1 2 ... 27 ... 35 36 [37] Le | Téma száljai | Témaleírás
Athanaczkovics Kornél
Diák Levita (H), Magántanuló, Harmadikos diák


Bicebóca ][ mocsag
offline
RPG hsz: 120
Összes hsz: 145
Írta: 2022. május 25. 13:34 | Link

Pol🌸⬅
ennek nem szabadna megtörténnie

Minden reményem Polba rakom, hogy tudjon segíteni. Mióta az iskolába kerültem, nem állok a helyzet magaslatán, de ha így folytatom, onnan is le kell szállnom, ahova eddig feltornáztam magam kommunikáció szinten. Ez a hátránya, ha évekig magántanulónak kell lenned, mert a felnőttekkel való kommunikáció nem ugyanolyan, mint a korombeliekkel.
- Hogy hogyan? Reggel felkeltem, minden oké volt, majd a kezembe került az Edictum legújabb száma, ahol valami pasis lista közepén virított a nevem - felelem immár mellette ülve. - Nem akartam elhinni, és őszintén még mindig nem akarom. Aztán kiderült, hogy Szofi írta. Tudod, Zalán unokatesója, a lány, aki volt a birtokon is szünetben - magyarázom hadarva az egészet, hogy be tudja azonosítani a levitást. - Hát így a lehet legrosszabb. Szofi írta a cikket. Szofi szerint a listán van a helyem. Utána megölelt, majd elfutott én meg nem kaptam szikrát. Maaaaajd - nyújtom el a szót érezhetően kétségbeesve, ami nevetésbe is torkollik, miközben felegyenesedem egy mély sóhaj közben. - Zalán közölte, hogy szerinte tetszem neki. Mármint Szofinak. Azért vagyok a listán - harapok alsó ajkamba. Fejemet ingatom meg a kérdésre, fáradtan dőlök hátra a kanapén.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 69
Írta: 2022. május 25. 14:53 | Link

Kornél

Elég kaotikus a leírás, próbálom elképzelni, hogy egyszer csak arra kelek, hogy újságszenzáció lettem, de nehezemre esik. Nem vagyok ilyen fajta és szerintem amúgy Kornél sem, ezért viseli ezt most ilyen rosszul.
- Nagyon sajnálom, hogy nem láttam. Mármint, az arcod, nem a listát - vigyorogtam mint a fakutya (Mi a jó élet az a fakutya???, de aztán lehervasztottam az arcomról, mert nem akartam, hogy miattam még nagyobb krízisbe essen. Nem ő tehet róla, hogy mások vonzónak találják és nem tudja kezelni a helyzetet. - Szofi? Oh! oh. Szofi, igen, így tudom.
Nem mintha jártam volna a birtokon, de hallottam róla, a sztorihoz meg most annak is elégnek kell lennie, tudom kiről van szó. Kissé kuncogva képzeltem el, ahogy a lány megöleli, aztán ő meg tátog ott, mint hal a szatyorban, de inkább hogy csendben maradjak, töltöttem még egy pohár gyümölcslevet. Varázslatos.
- Persze, hogy tetszel neki. Más különben minek rakott volna arra a nyomorult listára, Kornél? - forgattam meg a szemeim látványosan, mert szerintem ő nem beszéli ugyanazt a nyelvet, amit a lányok. Én sem tökéletesen, de én Afrikában nőttem fel egy faluban, neki mi a mentsége?? - És most nekem ezzel mit kell csinálnom? Ő is tetszik neked? Beszéltél vele erről? Jó, ez hülye kérdés volt, nyilván nem.
Én is nagy huppanással dőltem hátra, elhúzva a számat gondterhelten, éreztem, ahogy elmélyülnek a ráncok a homlokomon.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.
Athanaczkovics Kornél
Diák Levita (H), Magántanuló, Harmadikos diák


Bicebóca ][ mocsag
offline
RPG hsz: 120
Összes hsz: 145
Írta: 2022. május 25. 15:48 | Link

Pol🌸⬅
ennek nem szabadna megtörténnie

Hangtalan motyogok magam elé, ahogy kifigurázom Polt, majd szinte már durcásan támasztom arcomat tenyerembe. Ennek így semmi értelme, amikor csak még jobban összezavarodok azzal, hogy ismét el kell mondanom a történetet. Főleg a Zalános részt. Az a legrosszabb. Nem hiszem el, hogy erre Zalán hívta fel a figyelmem. Hogy lehetek ennyire vakon?
- Igen, Szofi - erősítem meg, majd folytatom a monológot, ami még mindig hihetetlen. Hogy az ördögbe kerültem én ilyen helyzetbe? Én vagyok a srác a mankóval, akit mindenki sajnál, kivéve azok, akik ismerik és vége.
- Jól van már! Most teremts le, mert nem volt egyértelmű! Mit tudom én miért tett rá. Mert kedves? Azt akarta, hogy rokkantként is legyen esélyem? - tárom szét karjaimat teátrálisan. Hátradőlve csapódok a kanapénak, karjaimat fonom magam előtt össze.
Fejemet oldalra fordítva nézek hitetlen rá. Beszélni vele? Erről? Hát hülyének vagyok nézve? Mégis, hogy kellene? Szia, az unokabátyád azt mondta, tetszem neked. Így van? Végül is nem lenne rossz, azon kívül, hogy elsüllyednék zavaromban és szégyenemben.
- Hát segítened kellene. Leginkább - nézek rá még mindig kicsit kikerekedett szemekkel. - Mármint mindketten tudjuk, hogy borzasztó vagyok ilyen téren, szóval... várj, hogy tetszik-e? Honnan kellene azt tudnom? - szalad ráncba szemöldököm, ahogy előre fordulok ismét elgondolkodva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 69
Írta: 2022. május 25. 19:31 | Link

Kornél

Miután letisztáztuk, hogy ez a Szofi az a Szofi, már sínen volt a történet, szóval nem is vágtam közbe, hagytam, hogy befejezze magától a mondandóját. Szerintem nagyon keményen ítélkezett maga felett, keményebben, mint a legtöbb ember tette ezt róla. De, lehet, hogy csak én vagyok túl naiv (azt hiszem, hogy ezt a szót használják rá).
- Ez aranyos, de ugye tudod, hogy a legtöbb  lány alapjáraton nem ilyen kedves? Legalábbis, én nem úgy vettem észre, hogy azok lennének - grimaszoltam, az orromat ráncolva, hogy amúgy ez nem így megy. Az itteniek nagyon furcsán tudtak viselkedni, amit nem tudtam értelmezni, de nem hiszem, hogy azért tette volna a lány, mert annyira jótékony lélek. - Ha csak jótékonyságból tette volna, miért ölel meg?
Örülök, hogy ez egy stabil kanapé, mert ha ilyet csinál a falubeli ülőalkalmatosságokon, tuti, hogy mindketten hanyatt vágtuk volna magunkat a porba nagy elegánsan. Találékonyak ezek a helyiek. Láttam, ahogy a fejében pörögnek a gondlatok -  na, nem szó szerint, de van, amikor tudod, hogy valaki nagyon gondolkozik, rajta az a fej volt.
- És hogyan is tudok ebben segíteni? Kérdezzem meg, tetszel-e neki? Vagy... vagy mi? Őt mégsem hívhatom el randira! Az nem oldana meg semmit. Várj... - meresztettem rá meglehetősen nagy szemeket, le is téve a most már üres poharamat és kicsit hintáztam előre hátra ültő helyemben. - Mi az, hogy nem tudod, tetszik-e? Szerintem azt az ember csak úgy tudja. Nekem tetszik Grace, hát megmondtam neki. Ez nem agysebészet, Kornél!


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.
Athanaczkovics Kornél
Diák Levita (H), Magántanuló, Harmadikos diák


Bicebóca ][ mocsag
offline
RPG hsz: 120
Összes hsz: 145
Írta: 2022. május 25. 20:11 | Link

Pol🌸⬅
ennek nem szabadna megtörténnie

Azt mondja nekem, tudom-e? Persze, tudom, azért ülök itt teljesen kétségbeesve, mint akivel most közölték, hogy soha többet nem ülhet lóra. Oké, ez végül is megtörtént, de tudjuk, hogy nem így lesz, úgyhogy mindegy.
- Ha te mondod, akkor elhiszem, de... ugye nem tapasztalatból beszélsz? - ráncolódik szemöldököm, majd kapom felé fejemet. Nem mintha sokat tudnék segíteni neki, ha éppen kipécézték maguknak valami lányok, de legalább egy tanárnak szólhatnánk vagy ilyenek. Ott van például Brightmore, tőle mindenki fél, szóval nem lenne rossz döntés. - Nem tudom. Csak mondtam neki, hogy jó lett a cikke. A listától elvonatkoztatva - szögezem le még az elején, mielőtt még bárki azt hinné, hogy a lista nyert meg. Nos... nem.
- Mondjuk útmuuu- mi?! Nehogy megkérdezd! Merlinre, Pol, ne! Jó, de... várj. Grace igent mondott? - pislogok rá várakozóan, türelmetlenül ficergek a helyemen, mert hát azért képben vagyok ám én itt a dolgokkal és bakker, mennyire önző vagyok! Egészen idáig a saját problémáimat halmoztam rá, míg az ő élete is zajlik és a legjobb mederben, ami csak lehet, mert szinte biztos vagyok abban, hogy az eridonos igent mondott neki. Mi mást is tehetne? Pol elragadó és kedves.
- Hát az, hogy nem tudom. Amikor Zalán megkérdezte, minden erőmmel próbáltam tagadni előtte, de... nem vagyok benne biztos, hogy igazat mondtam - és csak még tovább mar a bűntudat, amiért nem mondtam el neki, hogy lehetséges, hogy tetszik az unokatesója. - Csak így simán? Elé álltál és közölted, hogy tetszik neked?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 69
Írta: 2022. május 26. 00:30 | Link

Kornél

- Nem... friss tapasztalatból, ez így jó? - kérdeztem kissé értetlenül, hogy mi ebben az akkora nagy baj. Otthon, ha valaki úgy érezték, nem elég jó tagja a közösségnek, azt elhajtották, így itt sem lepett meg, hogy ahova nem illettem, oda nem akartak. Érthető, így inkább el is kerültem azokat a lányokat. Amúgy is idősebb vagyok, meg a bőröm színe is más.
- Attól még nem kezdenek el lányok ölelgetni, Kornél. Te sem ölelgeted a tanárt, ha K lesz a dolgozatod, nem? Tudom, hogy ez nem egészen ugyanaz a szituáció, de majdnem - hevesen gesztikuláltam a mondandóm mellé, jobbra-balra mutogatva a kezeimmel, hogy abból, hogy egy munkádat elismerik, még nem következik az, hogy kitörő örömmel akarsz valakit tapogatni.
Elkerekedett szemekkel figyeltem a kis híján idegösszeomlást kapó Levitást a kanapén, próbálva értelmezni, hogy most mi olyat mondtam, ami ilyen reakciót váltott ki belőle.
- Persze, szerinted máskülönben beszélgetnék róla? - kérdeztem zavarodottan, éreztem, hogy az orrom ráncosodik és a barázda is elmélyült a szemöldökeim között. Inkább csak figyeltem a fiút, hogy végre elmondja, akkor mit is vár, hogyan segítsek rajta ebben a hülye helyzetben.
-Nyilván nem a rokonával fogod rögtön megbeszélni, nem a kezét akarod megkérni, csak az érdekelt, tetszik-e neked - emeltem fel  kezeim megadóan, hogy hát jaj, nem akkora nagy dráma ez, ha jól értettem a tanárokat, ez amúgy is az agyban lefutó folyamatokon múlik. - Nem, beszélgettünk, és mondta, hogy várta, hogy elhívja egy bizonyos valaki randira, de nem hívta, én pedig azt mondtam, hogy akkor elhívom én, mert nekem van szemem és szép lány, meg kedves is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.
Athanaczkovics Kornél
Diák Levita (H), Magántanuló, Harmadikos diák


Bicebóca ][ mocsag
offline
RPG hsz: 120
Összes hsz: 145
Írta: 2022. május 31. 18:03 | Link

Pol🌸⬅
ennek nem szabadna megtörténnie

Bólintok. Nem mondanám jónak, de mondjuk jobb, mintha friss lenne az a tapasztalat. Tudom, hogy az embernek vannak, sőt szükségesek az életébe a rossz tapasztalatok is, mert azoktól fejlődünk, de ha elkerülhetőek, főleg az ilyenek és ehhez hasonlóak, akkor inkább meg se történjenek.
- Tényleg nem - szalad ráncba szemöldököm, ahogy magam elé nézek. Hirtelen ölelt meg. Utána sietve köszönt el, majd konkrétan elrohant. Azért tette volna, mert zavarban volt?
- Hát nem tudom. Te mindig olyan jókedvű vagy és határozott. Szerintem egész jól viselnéd azt is, ha nemet mondott volna. De ha nem történt meg, annak nagyon örülök - bólintok végül határozottat. Jó tudni, hogy vannak ilyen határozott személyiségek is a baráti körömben, mert Pol mellett tényleg mindig olyan érzésem van, mintha bármire képes lennék. Kivéve arra, amiről ténylegesen szó van, márpedig: Szofival alig lehetnék képes bármire. Egy kész csődtömeg vagyok. Tenyerembe temetve arcomat dőlök előre.
- Van egy olyan érzésem, hogy Zalán nem örülne neki, ha a tetszene az unokatesója - amit valahogy meg is tudok érteni. Először fejemet fordítom Pol felé, majd törzsből fordulok felé, ahogy mesélni kezd. - Bátor vagy. Akkor nekem is ennyit kellene tennem? Szofi elé állni és megkérdezni, tetszek-e neki? Ez sokkal könnyebben hangzik, mint megcselekedhetőnek érződik - csúzok lejjebb a kanapén, abban a reményben, hogy esetleg elnyel. Vagy ilyesmi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 69
Írta: 2022. június 1. 17:59 | Link

Kornél

- Látod? Ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek hiszed - mosolyodtam el szélesen. Bár lehet, hogy pont olyan bonyolult, csak más a számokhoz ért, én meg ehhez. Nem lenne meglepő. De jobb szeretném, ha igazam lenne és Kornél gondolná túl a dolgokat ebben a helyzetben.
- Oh, szokott nekem is rossz kedvem lenni, csak nem mutatom. Attól nem lesz jobb senkinek - ráztam meg a fejem hevesen, a tincseim jobbra-balra rugóztak az arcom előtt. Egyszer sírtam a kávézóban, mert eltörtem egy csészét és nem tudtam megjavítani, de egy bácsi odaült mellém és azt mondta, attól, hogy "az egereket itatom" (ki itat rágcsálókat? Nem barátságosak.), a csésze nem fog összeforrni. Szóval fel a fejjel és keressek valakit, aki ért hozzá. Én a nosztalgiába süppedtem térdig, Kornél meg a kanapéba, szóval rá is néztem gyorsan.
- És akkor mi van? Ha tényleg olyan jó barátod, majd megnyugszik. Engem az sem érdekelne, ha a tesómmal randizol. Igaz, egyke vagyok, de a lényeget érted - hadonásztam kicsit, hogy érzékeltessem a helyzet súlyosságát. Ha meg mérges, akkor - ahogy Borka mondaná -, egy igazi szararc.
Amúgy a felvázolt ötlete tök egyszerű lenne, sokkal könnyebb, mint itt ülni velem és beszélni róla, de ki vagyok én, hogy ilyeneket mondjak neki? Helyette bólogatni kezdtem.
- Hát vagy az, vagy kérj meg valakit, hogy kérdezze meg. Az is megoldás - tártam szét a karjaim tanácstalanul, hogy nem akkora ördöngősség ez.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.
Athanaczkovics Kornél
Diák Levita (H), Magántanuló, Harmadikos diák


Bicebóca ][ mocsag
offline
RPG hsz: 120
Összes hsz: 145
Írta: 2022. június 8. 16:43 | Link

Pol🌸⬅
ennek nem szabadna megtörténnie

Nem vagyok biztos abban, hogy minden szavát értem. Mármint érteni értem, csak nem feltétlenül úgy, ahogy kellene. Nem olyan bonyolult? Fenéket nem. Igaza van, tényleg ölelget, amikor én nem teszem meg, keresi a társaságom, ami nem zavar, mert szeretek a közelében lenni. Mindig vidám leszek tőle, hiszen Szofi kisugárzása maga a vidámság, ami átragad rám is. De ez... nem baj, nem? És attól még nem biztos, hogy tetszik. Még ha aranyos is a mosolya, és ahogy örül dolgoknak.
- De ha rossz kedved van, akkor ne rejtsd el - ráncolom szemöldököm. - Keress meg és beszéljünk róla - mosolyodom el féloldalasan. Szeretnék akkor is Pol mellett állni, amikor nem olyan kicsattanóan boldog, mint ahogy a legtöbbször, hanem amikor valami nehézségen megy át. Ezért vagyunk barátok.
- Értem, persze, de ez akkor sem olyan egyszerű. Mármint gondolj csak bele: Szofi fontos neki, együtt nőttek fel lényegében, mintha a húga lenne inkább. Jó, van neki húga, de Szofi is olyan neki - legyintek egy aprót. - Ha kiderülne, hogy tényleg tetszik, akkor... nem tudom. Nem akarom elveszteni a legjobb barátomat - és nagyon sokáig az egyetlen is. És ha tetszik, ez miatt meg Zalán megorrol rám, akkor mi a teendő? Mélyet sóhajtok és igyekszem eggyé válni a kanapéval. Eddig nem haladok jól.
- De az olyan... fura. Megkérdezem én. Egyszer. Valamikor - biztosan nem mostanában. Előbb Zalánnal kellene beszélnem, hogy lehetséges, hogy hazudtam neki a lelátón, amikor azt mondtam, nem tetszik Szofi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 69
Írta: 2022. június 9. 15:40 | Link

Kornél

Furcsa, az emberek milyen sokféleképpen képesek kifejezni magukat, vagy éppen visszafojtani a dolgokat mélyen magukba. Én inkább az a fajta voltam, aki a rosszat lenyomja magába mélyen, majd soha többet nem gondol rá, ha nem muszáj.
- Jó... jó majd megpróbálom - mosolyodtam el halványan, rá is nézve, mert hálás voltam az ajánlatért. Korábban nem volt senki, akihez fordulhattam volna, abban az időben talán kicsit hibának is éreztem, hogy ott hagytam a falut, anyát annyira nagy bajba sodorva ezzel az egésszel.
Nem értem. Tudom, hogy értenem kéne, mert ahogy elmagyarázza, látom benne a logikát, de az én szempontomból ez egészen feldolgozhatatlan. Kissé hintázva előre-hátra ültő helyemben próbálom összerakni a képet, de a kirakós nem áll össze. Ha a "testvérem" boldog és a legjobb barátom is boldog, miért rossz az nekem?
- Nem fogod. Ha rendes gyerek, nem fogod. Ezzel senkit nem bántasz, sőt. Ha jót akar a testvérének, azt szeretné, hogy boldog legyen. És ha Szofi tényleg kedvel, az, hogy neked is tetszik, boldoggá tenné. Nem boszorkányság. - Igazából az, hiszen mi itt ezzel foglalkozunk, de nem egészen az a fajta, amit az iskolában tanítanak.
- Ha van szükséged valakire, aki támogat lelkileg, majd elbújok egy sarok mögé, bokorba, vagy valami - ajánlottam fel lelkesen. Tudom, hogy fura, de azt hiszem, ez is hozzám tartozik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.
Athanaczkovics Kornél
Diák Levita (H), Magántanuló, Harmadikos diák


Bicebóca ][ mocsag
offline
RPG hsz: 120
Összes hsz: 145
Írta: 2022. június 10. 13:32 | Link

Pol🌸⬅
ennek nem szabadna megtörténnie

Minden ember a saját problémáit érzi a legnagyobbnak. Mikor otthon kellett maradnom, és a tanárok váltakozva jöttek hozzám, én is így éreztem. A legnagyobb probléma volt a világon, hogy nem mozdulhattam ki, hogy nem elég, hogy eddig, de ezután sem lesznek barátaim. Amint a kastélyba jöttem, tudtam, hogy ezen változtatni kell, és igyekeztem is ennek megfelelően cselekedni: lassan, de biztosan lettek barátaim. Pol egy közülük, aki mellett ott szeretnék állni teljes vállszélességgel. Csak bólintok. Próbálja is meg. Azért vagyok.
- Zalán... védelmező. Főleg Szofival és a húgával is valószínűleg. Nem tudom, hogy bemerném vállalni, hogy bevalljam, tetszik Szofi. Mármint... honnan tudom egyáltalán, hogy tetszik? - nézek rá értetlen megint, kékjeimben a színtiszta értetlenség, kis kíváncsiság és kétségbeesés villan meg. Csak én lehetek ekkora szerencsétlen.
- Ez egész jó ötletnek hangzik amúgy - gondolkodom el hangosan. - Csak valószínűleg rád néznék mindig, hogy szemtől szemben is kapjam a támogatást, ami meg elég hamar lebuktatna minket. Oké. Beszélek majd Szofival, amint összeszedtem a bátorságom - bólintok határozottan egyet térdeimre csapva, mint öregapám teszi mindig, ha kicsit többet ivott a kelleténél, és elhatározásra jutott bármilyen apró dologgal kapcsolatban.
- Megnézzük a Nagytermet? Hátha kiraktak valami uzsonnát. Olyan sokat beszéltem, megéheztem - nevetek fel hangosan, majd állok fel és nyújtom Pol felé kezemet, hogy felsegítsem, majd induljak a Nagyterem felé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 69
Írta: 2022. július 5. 17:44 | Link

Kornél

- Védelmező vagy sem, amúgy semmi köze hozzá, hogy Szofi kivel jár vagy kivel nem - fújtattam egyet határozottan. Csak azért, mert lány, még neki is megvannak a jogai. Ezt már megtanultam itt a pár évem alatt, kb ez volt az első dolog, amire amúgy rájöttem. Hogy itt több jogod van, mint otthon és hogy igenis ki kell állnod magadért. - Hát... hogy szívesen nézel rá, meg eszedbe jut dolgokról, szeretnél vele több időt tölteni... ilyesmik.
Legalábbis nekem így működött, de hallottam a mamától, hogy minden ember máshogy szeret és szerintem ez nagyon szép és bonyolult dolog. Láttam rajta a kétségbeesést, így bátorítóan elmosolyodtam. Minden oké lesz.
- Igen, ez mondjuk lehet, ez nem tuti, hogy annyira jó ötlet. De mindenképpen beszélned kell Szofival, máshogy ez nem működhet - ráztam meg a fejem, hogy nyomatékosítsam a szavaimat. A szavak amúgy sem fájnak senkinek, legalábbis nem úgy, ahogy az, ha apa megemelte a kezét. Szóval ebben nem volt semmi félnivaló a részéről.
- Persze, mehetünk. Én is ennék már valamit, lassan annyit ittam, hogy lötyög a gyomromban - ráztam meg magamat jobbra-balra, aztán szélesen elvigyorodtam. Igaz nem nagyon hallatszott, de nem is az volt a lényeg, csak a szándék. Inkább hagytam, hogy felsegítsen és elevezzünk kettesben a nagyterem felé.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.

Oldalak: « 1 2 ... 27 ... 35 36 [37] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet