37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 127 ... 135 136 [137] 138 139 140 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Machay Adél
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - ex-Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1646
Összes hsz: 1667
Írta: 2024. április 14. 01:13 | Link

Will
- Április vége -
ELME


Nem tudja, nem hiszi, a paranoiája ilyenkor abszolút nem a barátja. Madlen, hogyne, mikor még Willt sem tudta kihozni innen (nyilván mindenkinek vannak határai, de Adél most túl zaklatott hozzá, hogy ezt belássa). Idegesen rágja a szája szélét, tördeli az ujjait időről időre, és a szemei közben egyszer-egyszer vörösen felvillannak, amikor épp a düh van felül a kétségbeesés helyett.
- Én nem vagyok... - Már kezdené az ingerült mantrát, aztán viszont visszanyeli félúton a mondatot. Willre pillant, végül bólint, de a gondolatai egyre-másra elkalandoznak a tegnap eseményeihez és Dominik önelégült arckifejezéséhez. Szét fogja tépni. Ha addig él is, ezt nem hagyja megtorlás nélkül... Hm?
Úgy dönti a fejét, hogy kissé közelebb kerüljön Will arcához, nem sokkal, nehogy már ugorjanak is a szétszedésükre, de könnyen elkapja a halk szavakat. A szemei elkerekednek egy pillanatra, de aztán csak jól láthatóan bólint, mintha csak az előző, hallható kérdésre felelne.
- Legyen így. - Kívülről ez aligha tűnhet többnek egy kellemes beszélgetésnél egy javulófélben levő emberrel.
- Beszélek Mihaillal. - Ugyanúgy halkra vált a hangja. - És Damiannel. Megjelent a faluban néhány hete, egy újabb családtag. - Eddig túlságosan el volt foglalva a saját problémáikkal, de Lucien elvétele élesebben előtérbe tolta a jóhiszeműnek tűnő rokon jelenlétét. Égetővé vált kiszednie innét a férjét, de talán Damian tehet még valamicskét az érdekükben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1927
Összes hsz: 1978
Írta: 2024. április 15. 18:40 | Link

Machay Adél


Hónapok óta először nem dühös. Most sem az, pedig kognitíve tudja, hogy ha valamikor, most lenne oka rá, az érzés azonban mégsem érkezik meg. A fenyegető hangokkal és a - most már általa is felismert - tévképzetekkel együtt az a reszkető gyűlölet, ami azelőtt naponta többször elkapta és letaglózta, egy reggelre nyomtalanul elpárolgott. Az érzés különös és megnyugtató, most először azonban zavarba ejtő is, hiszen tudja, hogy neki kellene úgy mély levegőket vennie, ahogy Adélnak, mégis csak ül mellette a padon és nézi őt.
Ez azonban nem jelenti, hogy az agyéban nem rajzolódtak ki bizonyos képek. Nem szabadna beszélnie - ó, még mennyire nem szabadna, amit pedig még jobban nem szabadna, az arra gondolni, hogy mi vár majd Dominikra akkor, ha egyszer kiszabadul innen.
Adél bólint, mintha jelezné, hogy megértette az üzenetet. Ő vérszegényen elmosolyodik - végül pedig, minta lezárta volna a témát, szusszanva ismét hátradől a padon.
   -  Ahol szar van, ott megjelennek a döglegyek - nyugtázza az unokatestvére megjelenésének hírét. - Te különben bírod egyedül? Médi melletted van, ugye?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


when you are not fed love on a silver spoon
you learn to lick it off knives

Machay Adél
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - ex-Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1646
Összes hsz: 1667
Írta: 2024. április 15. 20:49 | Link

Will
- Április vége -
ELME


Ki tudja, ugyanarra értette-e Will szavait, amire maga a volt férje? Ő csak emlékszik rá, hogy Will bosszúálló alkat és volt már szerencséje az "asserting dominance" koncepciója egy szeletéhez még Elias kapcsán. Az alapján pedig a bátyja semmi jóra nem számíthat ezek után, ami ugyancsak zene füleinek és a lelkének.
Ettől csak a meglepettsége látványosabb, hiszen Will mióta ismeri el Médi jelenlétét nyíltan? Mindig csak a szájhúzás ment. Nem csoda, hogy olyan csodálkozó őzike szemeket mereszt rá egy pillanatra.
- Igen, átjön kéthetente egy-egy hétre, vagy pár napra, nagy segítség. Lucien imádja. - És ő is Médit. Mérhetetlenül hálás a lánynak a támogatásért és a morális támaszért, pedig Médinek is van elég a fején a munka, az iskola és a magánélet területén.
- És a kuzinunk is. Megvette a pubot. Egyre több és több a család a koszos kis falunkban. - Hát még, ha tudná, hogy jövő tanévtől Elsie is érkezik. A Krise-kolónia újabb üdvöskéje poros kis portájuk környékén.
Még nagyjából húsz percet marad, a gondok mellett azt is jó látni, hogy Will szemei alól eltünedezőben vannak a karikák és az íriszeibe mintha csöpögne vissza az élet és a saját személyisége. Ki akarja élvezni, hogy jó döntés volt Mihailt kérni mellé, nem pedig más kezébe adni a gyeplőt.
Utoljára módosította:Machay Adél, 2024. április 15. 20:51 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
offline
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2024. április 16. 20:31 | Link

Dia
- Pécs | A „depressziópark” -


Soha jobb szombat délelőtti programot el nem tudna képzelni, mint a menyasszonyával szellem spotokat vadászni Magyarországon. A leendő anyósát és apósát látogatták meg, fél lábbal a majdnem-sógornőjéhez is eljutottak- nézett egyet a random gyerekre Zsófi ölében, de isten neki, ő is néha elfelejt közölni dolgokat. Egy gyerek ide vagy oda nem a világ.
- De lehetne "Nightmare before Christmas" témájú is az esküvőnk. Megnéznélek Sally ruhájában. - Megnézné ő Diát sokféle ruhában... hogy aztán feltörölje vele a padlót a Sierrában a házastársi miheztartás végett, ahogy a leendő felesége szokta vele fifty-fiftyben. Ha nem fáj néha, nem is igazi ez a szerelem.
- Na! Erről beszélek, végre valami autentikus! Sosem mondtad, hogy ennyire vagány elhagyatott helyek vannak Magyarországon. - Abszolúte lenyűgözi a gazzal-gyommal benőtt repülőmodell, a fémet már rég megrágta a rozsda. Oda meg vissza van a disztópikus helyekért, remek referencia anyagot jelentenek későbbre, ha hasonló projektbe vágnák a fejszéjüket. A magával hozott mágikus tárgy a cégé, és elég érzékeny szerkentyű, kívülről egy sima jósgömbre hasonlít, azonban funkcióját tekintve ettől nyilván sokkal szofisztikáltabb: hasonlít a mugli radartechnológiára, letapogatja adott tárgy formáját és elmenti emlékként későbbre minden részletével együtt. Fotózni is szeret, de ezt adatként fel tudják használni, a telefonos képek pedig túlságosan 2Dsek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 16. 20:56 | Link

- Médi -
- Kaposvár, főtér -


Médi diktálta az ütemtervet, ő pedig hozta magát és a motort. Már egy órája elindultak, most tettek egy kitérőt Kaposvár felé, mert istenigazából, marhára ráérnek, és addig rágta Médi agyát, hogy kiülni kávézni reggel tízkor teljesen megéri, míg esélyesen Médi ráunt és engedett neki. Most itt ülnek Kaposvár fő terén a reggelijük mellett, bár Eddie a maga szerelésében eléggé kilóg a turistaszagú összképből, de rá se rántson az ember.
- Ha nem figyelsz, átviszlek a határon. Tudsz hoppanálni, ugye? - Erről még sosem beszéltek, de jó lenne tisztázni, mert ha hirtelen eltűnik mögüle a járgányról Médi, legalább tudja, hogy nem otthagyta egy benzinkútnál, hanem megunták a társaságát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- M for mesmerizing -
Felagund-Radetzky Médi
Egyetemi hallgató, Világalkotó, Végzett Diák


hercegnő
offline
RPG hsz: 230
Összes hsz: 460
Írta: 2024. április 16. 21:09 | Link

Eddie

Borzasztóan jól érzi magát, az a helyzet. A motorozás valahogy kimaradt az életéből, meg a szőke pasikba való kapaszkodás is. Lehetne tippelgetni, melyik is tetszik neki az egészben jobban. Elengedte magát, ez látható az arcán, a fene nagy szemein, amik csillognak a kellemes érzéstől és persze az előtte elterülő habos-csokis gofrin.
- Megeshet - vonja meg a vállát vigyorogva. - Mi van a határon túl, amiért át akarnál csempészni? - kíváncsi, nem úgy, mint akár néhány nappal ezelőtt, amikor erre csípőből rávágta volna, hogy húzzon Eddie a francba.
- Kóstold már meg, nagyon jó - ajánlgatja a gofriját a tányérját közelebb tolva Szőke herceg urasághoz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 16. 21:11 | Link

- Médi -
- Kaposvár, főtér -


Ha tudta volna, hogy egy kirándulásba kerül feloldani Jégcsap Hercegnőt, hamarabb előállt volna ezzel a pofonegyszerű tervvel. Ráérősen kavargatja a feketéjét, miközben Médiben eltűnnek az első falatok a jól megrakott gofriból; elképzelni nem tudja, hogy lehet ezt az édes vackot megenni. Néha-néha egy-egy fa... Aha, szóval most jön el az egy falat ideje, király.
- Aaaa. - Tessék, ha azt akarják, hogy kóstolja meg, ő tartja a száját, egész pontosan nyitva és etetésre készen, elég nyilvánvalóan, mire akarja sarkallni Médit: adj a kajádból, de stílusosan.
- Európa, szabadság, élet, és nem hoppanálva, vagy seprűről nézve. Milliószor vagányabb átszáguldani rajta és megállni, ahol tetszik. Lepattanunk Portugáliáig, aztán vissza, egy hét múlva jövünk, na? - Az Őrség amúgy is túl közel van.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- M for mesmerizing -
Felagund-Radetzky Médi
Egyetemi hallgató, Világalkotó, Végzett Diák


hercegnő
offline
RPG hsz: 230
Összes hsz: 460
Írta: 2024. április 16. 21:12 | Link

Eddie

Médi kacag és a fejét ingatja, mindezt még véletlenül sem harsányan teszi. Közelebb hajolva repteti a jó nagy falatot a szájába, hát bolond lenne nem belemenni a játékba. Még meg is törli a férfi szája sarkát a szalvétájával.
- Vigyázzon Tóth úr, ha ilyen szép ötletei vannak, még a végén magába szeretek - viccel, tényleg csak annak szánja, sejtése sincs róla, hogy ezzel milyen lavinát indíthat el. Otthon a férje meg azt hiszi, biciklitúrán van a Balatonon...
- Mehetünk, de! Veszel nekem bikinit, mert azt nem hoztam - és vigyorog, mint a tejbetök, miközben lelkesen folytatja cukorsokkját.
Utoljára módosította:Felagund-Radetzky Médi, 2024. április 16. 21:12 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 16. 21:13 | Link

- Médi -
- Kaposvár, főtér -


Undorítóan édes, magától sosem venne ilyet, rögtön utána is küldi a maradék keserű, fekete kávéját, hogy leöblítse a tömény cukor ízét, miután Médi megtörölte a szája sarkát. Bájos , ahogy az is, hogy ennyitől beleszeretne. Vajon? Az eléggé komplikálná a dolgokat, őt csak a játszma érdekli az egészben, és a szex, de a szerelem nem igazán az ő asztala eddig. Semmi sincs kizárva, de ha túl hamar akaszkodni kezd a lány, az problémás lesz. A mosolya és az állhatatos bámulása, amint felkönyököl és fél tenyerébe támasztja az arcát, mit sem árul el a kevéssé tiszteletreméltó gondolatairól.
- Ám legyen, de akkor én választom ki neked.  - Az pedig lehet normális, kihívó, vagy nudista strand is, nála sosem tudni, épp melyik lábbal kelt fel. - De akkor nem egy hét lesz ebből, hanem három. Jobb, ha szólsz a lakótársadnak, hogy eltűnsz ennyi időre a térképről. - És a pofátlan vigyorából látszik, hogy a férjre érti, mert azt a múltkor már megértette, hogy egy bizonyos Adélért csapot-papot otthagy a lány és megy azonnal. A férjéről ugyanez nem hangzott el.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- M for mesmerizing -
Felagund-Radetzky Médi
Egyetemi hallgató, Világalkotó, Végzett Diák


hercegnő
offline
RPG hsz: 230
Összes hsz: 460
Írta: 2024. április 16. 21:14 | Link

Eddie

Ha Médi tudná, menekülőre fogná úgy két hónappal ezelőtt, tényleges eltiltásért folyamodva. Bárcsak ezt tette volna és nem Kaposváron üldögélne élete megrontójával...
- Jó, megveszem magamnak - az kéne még, hogy egy szál cérnatangában pancsikázzon miatta, na nem. Szabad kezével tol is egyet Eddie fején, hát ne nézze már őt így!
- Lakót... A férjemet lefoglalja a sok papír és ember, hidd el, örül ha otthon legalább csend van és nyugalom a macskákkal - talán most beszél először ennyit Damienről. - Fejezd be ezt az idegesítő vigyorgást, azt hiszed, nyert ügyed van, mi? Inkább egyél még. - Kérdés nélkül töm egy újabb falatot a férfi szájába, főleg mivel a kávé már elfogyott, így le sem tudja öblíteni. Médi pedig ördögien vigyorogva nézi a fancsali képét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 16. 21:15 | Link

- Médi -
- Kaposvár, főtér -


- Jó, jó, kapsz egy normális fürdőruhát. Boldog? - Milyen hamar öntudatoskodik, pff! Nem cipelte volna rögtön a nudista strandra, hát milyen nehezen vette rá, hogy lemondjon a makacs távolságtartásáról? Szívesen elkapná azt a kezet, de akkor meg kettőt hátralépne a harci nyuszija.
- Mha! - Tele szájjal nehéz visszaszólni, hogy de, igenis a lakótársa az a férfi, nem a férje, hát úgyse csinálnak semmit együtt. Igaz? Igaz? Tényleg elég fintorgó képpel nyeli le az utolsó, gejl édes morzsát.
- Nyert ügyem van, itt vagy velem. - Lazán megrántja a vállát, miközben a mellettük elsétáló pincértől kér még egy feketét. Borzalmas ez az édes.
- És a macskákon túl? Tudom, tudom, erről beszéltünk már, de te mit akarsz? - Mert az egy dolog, mit várnak el tőle ezek az agybeteg aranyvérűek, de arról sosem szólt a fáma, Médi mit akar.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- M for mesmerizing -
Felagund-Radetzky Médi
Egyetemi hallgató, Világalkotó, Végzett Diák


hercegnő
offline
RPG hsz: 230
Összes hsz: 460
Írta: 2024. április 16. 21:16 | Link

Eddie

Boldog-e? Jelen pillanatban nagyon, hisz szabadon van, egészen jó társaságban és cukorral tömi magát. A reggeliről egyébként fotót is csinált, amit aztán elküldött az Eddie szerint lakótársnak tartott férjének.
- Hát igen, főnyeremény vagyok - rájátszik azzal, hogy még a haját is hátradobja, mintha a társasága Adél lenne és a nevető keresztfia. Bizony, Lucien mellett bohócnak lenni a világ legjobb dolga.
- Attól függ, melyik énemet kérdezed. A néhány évvel ezelőtti a szőke herceget fehér lovon - ez amúgy majdnem itt van előtte, nem? Szőke is, berregő lova is van, csak koronát nem visel -, egy focicsapatnyi gyereket és nyomozói munkakört. Ha a mostani érdekel, jó ez így. Szeretem az életemet. Nézd csak meg, ők a családom. - Előkapja a telefonját, amin a legutóbb készült képeket mutogatja. Kutya és macska egymáson szundikálva.
- És te? Mire vágysz? A kávén kívül - érdeklődve figyeli a férfit, meg a friss kávéját, miközben hátradől napoztatni az arcát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 16. 21:22 | Link

- Médi -
- Kaposvár, főtér -


- A főnyeremény akkor egye a gofriját, mielőtt a sofőr belehal a kalóriákba. - Máris tudna öklendezni, csak a minimális viselkedési normák benne is fellelhetőek, hogy ne csináljon magából közröhejt ilyesmivel Kaposvár főterén.
- A szőke stimmel... - Rá is mutat a hajára, hogy az biza szőke, akármilyen szögből lehet ellenőrizni, természetes piszokszőke a haja. A többi azonban hibádzik.
- Hamar váltottál a szakajtónyi gyerekről a macskákra. A jó ez így nálam nem egyenértékű a boldog vagyokkal. - Sokkal mustrálóbban szemléli a húszas éveibe épphogy belépett lányt. Érdekes lenne hallani, mi cserélte le a lányos álmait valami sokkal vénkisasszonyosabbra, mint egy halom állat.
- Én? Elnyerni a haverok pénzét, elküldeni anyámat egy mediterrán hajóútra, elmenni nyáron fesztiválozni a húgomékkal... Tényleg, jönnél, ha hívnálak? - Na igen, csak hogy Nárciszt a falra mászassa, lazán elcipelné Médit arra a fesztiválra. Miért is ne? Elég belevaló lehet ehhez is, akárcsak lemenni Portugáliába két-három hétre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- M for mesmerizing -
Athanaczkovics Kornél
Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


bugyuta herceg >>> "élő Ken baba"
offline
RPG hsz: 323
Összes hsz: 418
Írta: 2024. április 17. 12:48 | Link

Zalán
look a like / Athanaczkovics kúria

Szemeimet forgatom meg. Nos igen, vannak azok az esetek, amikor hallani sem akarok arról, hogy Zalán repüljön, de: 1. itt vagyok én vele, 2. nem seprűre ül, hanem lóra. Talán ez nem olyan nagy baj, főleg, mert csak szeretném, ha élvezné, hogy van lehetősége repülni.
A táskái lebegnek a házon belülre, én azzal a lendülettel fordulok és indulok az istálló felé szélesen vigyorogva. Az istállóban már nyergelve várja az abraxán, nem kell mást tennie, mint felugrani a hátára, hogy indulhassunk is. Megvárom, míg felkerül rá, a fedett karámba vezetem őket.
Az első pár kör bemelegítés, mind a lónak, mind Zalánnak, mielőtt a lóhoz lépve szedném le szárnyáról a bőrszíjakat, hogy szabadok lehessenek. Megpaskolom a ló nyakát.
- Mielőtt felszáll, ugrani fog egy aprót, ne ijedj meg. Készen állsz? - lassan indulok el, tudom, hogy az állat követni fog a talajon: így van ideje barátomnak kicsit összekapnia magát, mielőtt a levegőbe szállnának.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Kid, you'll move mountains.
Literally.

Felagund-Radetzky Médi
Egyetemi hallgató, Világalkotó, Végzett Diák


hercegnő
offline
RPG hsz: 230
Összes hsz: 460
Írta: 2024. április 17. 17:07 | Link

Eddie

Nem ismeri eléggé Eddie-t ahhoz, hogy el tudja dönteni, lehetett volna-e ő az igazi, vagy sokkal jobban járt a férjével. Talán inkább utóbbi.
- Úgy nézek ki, mint aki nem boldog? - széles vigyor ül az arcán, jelen pillanatban tényleg boldog. Legfőként a napsütés és az édesség miatt. Felpörgeti, mint egy kisgyereket. - Úgy érzem sokkal rosszabbnak hiszed az életemet, mint amilyen valójában - teszi hozzá végül komolyabb hangra váltva.
- Haverok pénze helyett nyerd el gazdag vénemberekét. Nagy egó, kis szerencse - mert Médi is csak a szerencsének köszönheti a nyereményeit a pókerasztalnál.
- Kérdezz meg és megtudod - megvonja a vállát, a mosolya levakarhatatlan. Imádja a fesztiválokat, de nem vetítené előre, elmenne-e Eddie-vel szórakozni, ha egyébként csak elméletben szeretné tudni. - Vannak tesóid? Azt hittem valamiért, hogy egyke vagy - kíváncsiskodik, miközben visszadől és az asztalra könyökölve tartja meg a fejét. - Várj, kitalálom, igazából nem is vagytok tesók, csak buliban ismerted meg és lelkitársak lettetek!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 17. 19:49 | Link

- Médi -
- Kaposvár, főtér -


- Úgy nézel ki, mint aki még keres, de nem talált eleget. - Az anyja szokott ilyen mélyfilozofikus szarokat tolni, és Merlinre, de jó, hogy felszedett néhány ilyen frázist. Ki gondolta volna, hogy jól jöhet még?
- Oké, milyen valójában akkor? Bébicsősz vagy, adminisztrálsz, egyetemre jársz, a férjeddel és a macskákkal elütöd az időt... ezek nem mondanak el olyan sokat rólad, becsatlakoztál másokhoz, és kb ennyi. Nem, a munkád legalább annyit elárul, mi érdekelne, de azt nem, hogy mi villanyoz fel. - És csak megpróbál még többet kihúzni Médiből, és csak üti a vasat. Rém kellemetlen ember, másfelől manapság, ha nem nyomod untig-fáradtig a lemezt, nyugdíjas korodra talán eljutsz addig, hogy megismerd a másikat rendesen.
- Most majdnem mondtam valamit, amiért megint megcsapnál, de óvatosan ezekkel a kijelentésekkel. - Egyébként teljesen jól mondja, de most tényleg azt várják, hogy teregesse ki egyből, kikkel szokott játszani? No no.
- Eljössz nyáron fesztiválozni velem? Meg a tesómmal és a haverjaival, de őket szard le, rajtam van a hangsúly. - Mint mindig. Kivillan a fogsora attól az elbizakodott vigyortól, amit levág, mert szentül hiszi, hogy ha innentől elégszer nyüstöli Médit, rá tudja venni, akárcsak erre a kis kiruccanásra.
- Technikailag az apám csak jár az anyjukkal, de már úgy kezeljük egymást, mintha az öregek házasok lennének. Még az anyám és az új pasija is odacsapódtak egy adott ponton a brancshoz, látnád a családi ebédeket havonta egyszer, pfúhh. - Hangos, kajaszagú, pálinkás, nevetős, remek hangulatú összejöveteleik szoktak lenni. A kölykökre néha rászólnak a szülők, de nagyjából ennyi.
- De akkor én is találgatok: van egy eltitkolt bátyád. Vagy nővéred? Nem hiszem, hogy tényleg egyke vagy. - Nem minden szappanopera, ami annak látszik, Eddie.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- M for mesmerizing -
Felagund-Radetzky Médi
Egyetemi hallgató, Világalkotó, Végzett Diák


hercegnő
offline
RPG hsz: 230
Összes hsz: 460
Írta: 2024. április 18. 07:00 | Link

Eddie

Igaza lehet, de ezt nem nyilvánítja ki felé a szöszi. Épp csak bólint hosszan Eddie okosságára. Ha ő mondja...
- Csak nem a megfigyelők közé tartoztál aurorkorodban? - felvonja szemöldökét. Könnyű ilyen következtetéseket levonni, Médi nem szeret magáról beszélni (már), de útitársa csak nem hagyja. - Szeretek utazni és kiszakadni az életből, amit kaptam. Nem így terveztem volna tizenötévesen a jövőmet, gondolom ez nyilvánvaló. Damien egyébként a legjobb barátom, tavaly nyáron bejártuk Európát - igyekszik azért tudatosítani Krisztiánnal a valóságot.
- Mindig mondasz valami olyat - jókedvűen forgatja nagy szemeit, kezdi megszokni a férfi viselkedését. Ha nem így lenne, mondjuk nem ülnének most itt és nem beszélgetnének máris tervekről a jövőre nézve.
- Lehet. Attól is függ, melyik fesztivál, a drogos tuctucot nem bírom - márpedig kinézi belőle, hogy ő meg ezerrel tolja a coronitát és társait feketeöves karatemozdulatokkal a feje fölött.
- Oh! Mennyivel jobb lehet az, mint nálunk a Hollóházi porcelán fölötti villogás... - Elég csak elképzelnie azt a furcsa családot, amire ő is mindig vágyott. Radetzkyéknél csak Médi volt a fura.
- Ha van, akkor jól el van titkolva - nevet fel. - Egyke vagyok, de van egy unokabátyám, aki szinte a testvérem - azért Bercit nem lehetne ebből kihagyni, hát az oltárhoz is ő kísérte februárban. - Azt mondtad, téged örökbefogadtak. Lehet, hogy te vagy az eltitkolt bátyám!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. április 18. 12:59 | Link

- Médi -
- Kaposvár, főtér -


- Akkor azt is tudnám, hol laksz. - Érezze csak Médi, hogy lehetne ez rosszabb. Nyilván nem érdeke tudni, hol turbékol a férjével, mert abban semmi izgalmas nincs számára.
- Hmmm... Milyen ember? - Szóval vannak közös programjaik és pontjaik. Legjobb barát, milyen romantikusan hangzik, de azt sose bökte ki a lány, hogy szeretik-e egymást. A barátságban nem számít annyira, kivel mit csinálsz a pálya szélén, de jobb belekérdezni, ki áll Médi mögött a házastársi szituációban.
- Bírni fogod, nem drogos, de nem is apácás. A húgom a Phantomsért van oda, meg én is, szóval főleg azért megyünk rá. Na? Érdekel? - Érdekelje, egy fesztivál remek alkalom tovább nyüstölnie Médit.
- Fú, de puccosra veszitek. A möbelixes 10ks tányérszett már nem is jó? - Viccel, félig, a másik fele pedig magában csendes szemforgatás. Aranyvér, Merlinre, még a vécéjük is drága porcelán vajon? - Havonta van ilyen ebédünk, legközelebb gyere. Ha hoznád ... izé... Lucient, na, őt, szóval hozhatod, Nárcisz a Shanesben dolgozik óvónőként. - A húga egy kiaknázatlan kincs. Sosem gondolta volna, hogy Nárci óvónői munkája még hasznos lehet a nők megnyerésében.
Mondjuk ezzel a nővel elég döcögős az élet, de legalább mindig leköti.
- Ha az eltitkolt bátyád vagyok, kitérnék a hitemből. Úgy nem fűzhetnélek. - Mert van az a határ, amit nem lép át, kifogásolható viselkedés ide vagy oda. Azt sem tudná elképzelni ma már, hogy Nárci és közte legyen bármi, pedig a Bagolykőben kerülgették egymást néha.
- De sajnos le kell lőnöm ezt a buborékot, ha van is testvérem vagy bármilyen, vér szerinti családom, sosem regisztráltam semmiféle DNS családfakutatós adatbázisba a mugliknál. - Ha az a bizonyos szekér egyből lelökte, ő biztos nem fog kapálózni, hogy megtalálja és számon kérje. Startból jó családban nőtt fel, csak a válás kicsit bezavart, de még azt is sétagaloppozva letudta végül.
- Ha végeztél, indulhatunk akár. Most már nem táncolhatsz ki, és a fenekednek annyi lesz, mire odaérünk. - Bolondok, teljesen és abszolút bolondok, de valószínűleg ezért beszélnek még egymással ahelyett, hogy Médi felnyomta volna a HRen végül.
Utoljára módosította:Tóth E. Krisztián, 2024. április 18. 13:03 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- M for mesmerizing -
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett Hallgatóoffline
RPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2024. április 18. 22:33 | Link

Solomon
- Pécs | A „depressziópark” -

- ÚÚ! És és..! - Nagyon benne vannak éppen az ötletelésben séta közben, mert mikor máskor jobb az esküvőről elmélkedni, mint egy hátborzongatásra szánt helyen.
- Ha ilyen halloween jellegű Tim Burton stílus lenne, akkor nem csak neked kell Jacknek lenni, de a ceremóniamester öltözéke idézhetné Boogie Mant. A te öltönyöd pedig burton-i fekete alapon fehér csíkos lenne. Még tovább nyújtana az alakodon. - Egyébként valószínűleg végül nem ez lesz a végső győztes, de jó játszani a gondolattal. Azt a családjának már így is nehéz volt elfogadnia, hogy nem hagyományos lakodalom és eskövő lesz, de az már végképp kiakasztana mindenkit, ha még'ijesztőre' is vennék a figurát. Az anyja csak egy dolgot mondott: mindegy a téma, nem vár tőle már semmit az ég világon, hiszen ismeri. Csak legyen a maga módján fényűző és lássák azért az emberek hogy a páros kreativitása mellet megcsillogtatják kicsit a vagyont is. Csak a miheztartás végett.
- Figyelj, én nagyon szeretem ezt az országot, de.. tele vagyunk totálisan lelakott, romos elhagyatott helyekkel, még artificialnek sem kell lennie.
Elnézegeti a roncsot, amelyet már félig-meddig benőtt a flóra és fauna, aztán elmutat egy szakasz felé, ahol töredetett betonút maradványai mellett sorakoznak romos, bódék egy évtizete eldőlt Cornettot hirdető jégkrémtáblákkal.
- Az a sor ott egész jól nézne ki az "Echoes of Desolation"-be, már most látom, hogy mindenki be fog mászkálni lootot keresve. - Mostanában teljesen rá van kattanva erre az új projektükbe, bár az örök szerelme akkor is a Sierra marad a maga varázslatos fantasy világával. De ez az új horrorjáték viszonylag új vállalás még a Morphe-nak is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
offline
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2024. április 18. 23:57 | Link

Dia
- Pécs | A „depressziópark” -


- És ne felejtsd el, nekem kell egy Frankenweenie is! De lehet, mégis inkább Edward Scissorhandsre kellene váltsunk? - Nagyon nagy dilemmában vannak, annyi minden közül lehet választani, mert ez csak egy hatalmas cosplay esemény lesz a részükről.
- Vagy... - Megmozgatja a szemöldökeit az alakuló, "csábos" (röhejes, de édes) vigyorával. - ... szeretnéd, ha Astarion venne el? Na? - A statisztikák szerint a nők megőrülnek érte, neki viszont a haja elég bongyor és az alakja tökéletesen szálkás-szikár ahhoz, hogy megugorjon egy remek Astarion-beöltözést.
- Attól még mindig le tud nyűgözni, tudod, nálunk más a divat: nyikorgó, nem túl hurrikán-rezisztens házak és átkozott kórházak. Ez a brutalista-féle építészeti stílus annyira más a miénkhez képest. - Ő azért megmaradna a penthouse-uk madártávlatában, amit jó ideje Diával együtt élvez, de időről időre jó kiszakadni a megszokott környezetből ebbe az elhagyatott, közép-európai közegbe, és felfedezni a saját két szemével, kezével az ország varázsát.
- Rakhatnánk bele side quest taskot vagy easter egget. Fogd be rá Nikitát, teszteljétek le. - Úgyis szeretnek kísérletezni és most a fejébe vette, hogy tűnjenek ki valami frissel, mással a versenytárs játékok közül. Nem árt megragadni a kicsit is ígéretesnek ígérkező ötleteket.
- Mondtam már, hogy lassan elő akarlak léptetni? Brigitte agya a mennyezetre fog robbanni, és alig várom, hogy lássam. - Hiába mocskosul tehetséges a beosztottja, egy akkora áskálódó szemét, hogy párját ritkítja. Solomon csendes élvezkedése, hogy egyáltalán nem próbálja diszkrétre fogni a Diával való kapcsolatát; nem játssza túl, de minimális tapintatot sem gyakorol főleg Brigitte közelében, amikor az irodában vannak és úgy jön ki a lépés, hogy Diával interaktál.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Charon I. Yaxley
Diák Levita (H), Animágus, Negyedikes diák


rabid dog
offline
RPG hsz: 100
Összes hsz: 100
Írta: 2024. április 19. 17:24 | Link

Damian
- megjelenés -

Hetek teltek el a hétvége óta, de megvolt a maga baja, a maga programja, és egyébként is lefoglalta az új iskola és közeg megismerése. Szóval Damian létezése és jelenléte egész elhalványult az életében - mindössze az emlékeztette, hogy mégiscsak itt van Magyarországon. A lóversenyre való meghívást is inkább unalomból fogadta el, és mert egyébként.. nem utálja a lóversenyek hangulatát. Érdekes, izgalmas, kicsit közösségi, de nem annyira, hogy nagyon alja embereket sodródjanak arra. Mármint társadalmi tekintetben nem az alsó rétegből kerül ki a merítés. A sajátos hangulathoz hozzátartozik az izgalom, mindenki várja, hogy vajon az fog-e nyerni, akire megtették a tétjeiket, mindez igényes környezetben.
Tavaszi időhöz öltözött, ami azt jelenti, hogy már elmarad a télikabát, de még bőven elég réteget vesz magára, olyan cipővel és kesztyűvel párosítva, ami melegen tartja a fel-feltámadó még hűvösebb szélben. Úgy beszélték meg, hogy itt, a komplexum előtti parkban találkoznak, hogy magára az eseményre már együtt érkezzenek. Mivel nem ismerős a hely, ezért valamivel előbb érkezik, mert.. nos, egyszerűen nem érzi komfortosnak percre pontosan az érkezést olyan helyre, amit először fog látni. Amíg Flaviu befut, addig tértágított táskájából előhúzza aktuális olvasmányát "A varázstárgyak mágikus struktúrája" címmel. Alapvetően nem ez a kedvenc témája, de mostmár nagyon unja, hogy nem mindig érti az Orion és apja közötti beszélgetések egy részét, szóval nekidurálta magát. Legközelebb, ha a családi csevegés alkalmával előkerül, ezúttal ő is elő akar rukkolni valami hozzászólással.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Felagund-Radetzky Médi
Egyetemi hallgató, Világalkotó, Végzett Diák


hercegnő
offline
RPG hsz: 230
Összes hsz: 460
Írta: 2024. április 19. 17:45 | Link

Eddie

- Majd bemutatom és megtudod - fenyegetésnek is lehetne akár venni, Eddie nagy valószínűséggel úgysem akarja megismerni a férjet, Médi pedig nem azért jött, hogy róla meséljen.
A szöszi szeme abban a pillanatban felcsillan, ahogy az egyik kedvenc bandáját említik. A Lo Siento bagázzsal gyakran ment ide-oda, fesztiválra, koncertre és a srácok nem csak jó zenét és bulit csinálnak, de nagyon jófejek is.
- Megvettél, megyek - vágja rá gondolkodás nélkül. Ekkor még nem tudja, hogy az a bizonyos testvér olyasvalaki, akinél már meggondolja, megér-e annyit a Phantoms.
- Látod, ilyen ez a burzsuj népség - halkan felnevet, de valójában ezerszer szívesebben eszik akár papírtányérról is. - Ohhohóóó, máris be akarsz mutatni a családodnak? Ez még csak a...harmadik randink, korai, nem? - villant vigyort, ami aztán hamar le is fagy az arcáról. - Nárcisz ugye nem AZ a Nárcisz? - de, kurvára az, melyik másikról lenne szó? El is húzza a száját.
- Így sem fűzhetsz, férjnél vagyok - említi újra, most már szigorú pillantások helyett mosolyogva, szemforgatással. Valljuk be, igazán élvezi ezt, amit most csinálnak. - És ha nem a mugli világban kellett volna kutakodnod? Még csinálhatunk vértesztet. Ha Radetzky vagy, te is ehetsz a porcelánon. - Ha mégis kiderülne, hogy van egy eltitkolt, elpaterolt bátyja, nem repesne az örömtől. Arra pedig nem fogja buzdítani új barátját, hogy így lassan harminc év után kezdjen el kutakodni.
- Én nem fogok, de te sem dobhatsz le útközben - figyelmezteti a hoppanálásra visszagondolva. Még a végén megunja a csicsergését és egy könnyed mozdulattal megszabadul potyautasától. - Kimegyek a mosdóba - és már ott sincs, eltűnik az épületben, ahol előbb fizet, majd csak ezután intézi dolgait. Tíz perccel később pedig már úgy kapaszkodik Eddie-be, mintha hozzá lenne ragadva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Damian B. Krise-Flaviu
Független varázsló


nepo baby | "ewww"
offline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 404
Írta: 2024. április 19. 18:04 | Link

Charon I. Yaxley
Etyek


Két hetet adott neki. Pontosabban: miután a konkrétumokat kihagyva nagy vonalakban elmesélte a hétvégén történteket, az apja ennyit javasolt, ő pedig betartotta a fentről érkező tanácsot. Hiába élt köztük egész életében, valójában semmit sem tud róla, hogy működnek és gondolkodnak a nők - de ha tudná, a Charonnal való kapcsolata akkor is eléggé összezavarná hozzá, hogy fogalma sincs, mit tegyen. Csak adj neki teret, aztán hívd meg valahová, ahová a barátaiddal mennél, így szólt a szülői intelem, és ha azt akarod, hogy megkedveljen, ne helyezz rá felesleges nyomást.
Akarja, hogy megkedveljék? Persze. Eddig azonban ezért a státuszért sosem kellett dolgoznia. Akiket a személyisége nem, azokat megnyerte a háttere, így gyerekkorától fogva elég népszerű volt hozzá, hogy ne zavarja egy-két tag antipátiája. Azonban ez a tag történetesen a felesége lesz - és ez nem várt komplikáció az életében.
Nem sokkal a megbeszélt tizenegy óra előtt hoppanál a park környéki, erre kijelölt és muglik számára szeméttárolónak álcázott mellékutcába. Ugyan nem koszos, de reflexből porolja le magát és csak aztán indul tovább. A téren rajta kívül többen lézengenek és igyekeznek az épület felé (ami a muglik számára a Korda Filmstúdió része, megmagyarázva az esetenként számukra értelmezhetetlen "jelmezeket", "kellékeket" és "animatronikus állatokat"), így is hamar felismeri a ligetben álldogáló, könyvét olvasó lányt. Az agyában egymástól függetlenül két gondolat születik meg: Az első, hogy Charon legalább tudja, hogy kell felöltöznie. A második, hogy ettől a ténytől nem érzi kevésbé feszültnek magát.
   -  Hey! Örülök, hogy itt vagy. - Annyira közel érve szólítja meg, hogy ne kelljen kiabálnia, de ne rémissze meg, ha Charon esetleg belemélyedt a könyvébe? Mégis ki olvas az utcán könyvet? - Mehetünk?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


i can tell i am being lied to
all i ask is you put a little art into it

Charon I. Yaxley
Diák Levita (H), Animágus, Negyedikes diák


rabid dog
offline
RPG hsz: 100
Összes hsz: 100
Írta: 2024. április 19. 18:22 | Link

Damian
- megjelenés -

Egyébként sem valószínű, hogy megijedne, elvégre éppen várakozik, számít rá, hogy az a valaki előbb-utóbb meg fog érkezni. Felpillant az olvasmányból, és miután megállapítja, hogy valóban Flaviu érkezett meg, nem pedig valami kéretlen idegen szólongatja, összecsukja az olvasmányt és visszasüllyeszti a táskába.
Mit illik ilyenkor mondani? Hogy "én is"? De nem örül sem annak különösebben, hogy ő itt van, sem annak, hogy Damian itt van. Az érzései inkább semlegesek most, egyelőre, köszönhetően a tétlenségnek, amire ebben az új környezetben most még kárhoztatva van, mielőtt beilleszkedne. Ha egyáltalán be fog illeszkedni, mert még ez is egy jó kérdés.
- Kösz a meghívást. - Ez a leginkább még.. diplomatikus dolog, ami eszébe jut, és amit mondhat viszonzásul. Annyira kellemetlen az egész, nem érez semmi kémiát maguk között (és jobb is, mert nem áll szándékában lecserélni Sebet), persze el vannak jegyezve, de ő már kifejezte kelletlenségét a helyzetükkel kapcsolatban.
Felkel a helyéről, és elpillant az épület felé.
- Mehetünk. - Azzal igazából nem is bonyolít túl semmit, elindul célirányosan. Nem dob fel témát, mert nem érez kényszert arra, hogy mindenképpen beszélgessenek egymással. Persze, tudja, hogy illene, de.. meh.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Damian B. Krise-Flaviu
Független varázsló


nepo baby | "ewww"
offline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 404
Írta: 2024. április 19. 18:32 | Link

Charon I. Yaxley
Etyek


Tehát ő megáll a lánnyal szemben, az egyik kezét a zsebébe ejtve, megvárja, amíg az feláll a padról és még egyet lép is hátra, tiszteletben tartva a személyes terét. Az üdvözlés épp annyira semleges, mint amennyire arra számított, az azt követő beleegyezés pedig szintén tárgyilagos a lánytól. Bólintással nyugtázza és ő is elindul mellette az épület felé.
Percek telnek el. Nem sok - talán egy vagy kettő. A versenypálya felől ritmusos, tradicionális zene szűrődik ki, a téren néha beszélgetésfoszlányokat hord feléjük a fel-feltémadó szél, a lábuk előtt elbukdácsol egy eldobott, öreg újságpapír.
   -  Szóval... milyen az iskola?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


i can tell i am being lied to
all i ask is you put a little art into it

Charon I. Yaxley
Diák Levita (H), Animágus, Negyedikes diák


rabid dog
offline
RPG hsz: 100
Összes hsz: 100
Írta: 2024. április 19. 19:49 | Link

Damian
- megjelenés -

Felőle nem lenne az sem gond, ha ilyen csendben végigülnék a versenyt, mert.. csak legyenek túl ezen vagy mi. És itt megint rosszul kalkulál, mert a hétvége után, amikor is a bátyja és Damian beszélgetéséből Damian belilult orral jött vissza. A fennmaradó időben mindenki a saját társaságában töltötte az időt - és végülis élvezetes volt. Külön. Szóval nem hitte, hogy lesz itt bármi kapcsolatfelvétel vagy keresnék egymást.
Kínosan nyilvánvaló, hogy mennyire erőltetett ez a kérdés, és mennyire nem vár választ rá a másik. Nem sértő végülis, mert miért kéne érdekeljék egymást? Ez az házasság amúgy is csak ideiglenes becsípődés a családjaiknál, el lesz ez hamar engedve. És akkor majd nem lesznek egymásnak többek, mint két idegen, akiknek volt pár kínos hete.
- Még nem láttam belőle sokat, átlagos. - Ha őszinte akarna lenni, és nyíltabb lenne, akkor kerek-perec kimondaná, hogy utálja az egészet. Hogy ezt egyszer már végigcsinálta, a házakkal, a vizsgákkal. De Damian senkije sem, hogy bármiféle vigaszt vagy egyetértést várjon tőle. Vagy hogy egyáltalán beszéljenek róla. Nem csattannak a válaszai, nem támad, egész egyszerűen nincs mit mondania. És ez sokkal rosszabb az ő számára is, mintha valami konkrét célkitűzése lenne ezzel a beszélgetéssel.


Utoljára módosította:Charon I. Yaxley, 2024. április 19. 19:50 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Bánffy Albert Tamás
Egyetemi hallgató, Világalkotó, Végzett Diák


Berci | zsiráf
offline
RPG hsz: 118
Összes hsz: 206
Írta: 2024. április 19. 20:01 | Link- Ahhoz képest, hogy a nagypapánál mondhatni egy hajszálon függött, valóban szépen kiszélesedett mostanra. Ha egy valamit hajlandó vagyok a nagypapa javára írni, mint érdemet, akkor ezt mindenképp, főleg, hogy nem csak a családot tartotta életben, de minden egyes bővüléssel is csak a kapcsolati tőkénket növelte. Nagyban játszik az öreg. De képességek... igen, igen, hát nem is tudom. Talán nem lenne rossz. Vagy a tökéletes mosolyom esetleg számít? - kérdezi meg nevetve a végére, fehér fogsorát Benettre villantva. A kinézetére amúgy is rendkívül sokat ad, ezt Arabella igazolhatja leginkább, akivel gyakran jár mindenféle kozmetikai kezelésre például manikűrtől a fodrászon át a gyógyfürdőig. Mi tagadás, kifejezetten hiú, és ennek még tudatában is van. Bele is pillant az egyik kirakat üvegébe, futó pillantást vetve a saját tükörképére természetesen, aztán beletúr a hajába, hagyva szabadon omlani le két oldalt ujjai nyomán a válláig érő szőke tincseket. Az eredményről úgy véli, tökéletes, látatlanban is, de futólag még szemügyre veszi azért a következő kirakat előtt elhaladva, mielőtt visszafordulna a másikhoz.
- Valóban érdekes lehetőségek. Ezekről majdhogynem el is feledkeztem, mert gyakorlatilag mindig azok iránt a képességek és állapotok iránt érdeklődtem, amelyek esetében az egyénnek nincs választása. Vagy vannak, vagy nincsenek. Na de... ha már animágia, van elképzelésed, milyen állat lennél? Várj csak... van egy tippem, valami édes kutyafajta, talán egy border collie... - árad belőle a szó, nem is igazán hagyja szegény társát válaszolni hirtelen. Mi tagadás, szereti ő a saját hangját is hallani. Mégis befogja azért a száját végül, mert tulajdonképpen be kell látnia, hogy Benettével sincs semmi baja. Már korábban is megakadt rajta a tekintete, sőt, ha a tónál nem száll el attól a furcsa italtól, szó szerint, lehet, hogy azt is megpróbálta volna kideríteni, hogy vajon mennyire van igaza, amikor úgy véli, hogy Bennet nem vagy legalábbis nem csak a női nem csodálója.
- Írhatok egy listát, ha gondolod - ajánlja fel nagylelkűen. - Ez is, az is - válaszolja aztán fejét ingatva. Nem is emlékszik mindenre pontosan, bár abban biztos, hogy ahol kenguruból készül a steak, az talán nem éppen egy olcsó étterem. Azt azonban sosem tartja számon, hol mennyit fizetett, főként, ha esetleg még csak nem is ő fizetett, hanem valamelyik másik családtagnak jutott az érdem.
- Maradjunk Pécsnél egyelőre, aztán meg talán én is megmutathatom Szalamantont. Vagy jártál már ott? - veti fel cserajánlatként, aztán egyelőre ezt az Elefántot illetően teljesen a másikra bízza magát. Úgy tűnik, azért Benettnek is egészen kifinomult ízlése van, legalábbis ebből a helyből ítélve, így aggodalomra semmi oka. Mégiscsak más lenne a helyzet, ha valahol a város szélén kötöttek volna ki egy talponállóban, vagy minek hívják ezeket a helyeket. Fél füllel hallgatja a beszámolót, már az étlapot böngészve közben. Végül némi töprengést követően a lasagne-re esik a választása és egy bodzás limonádéra, és addig is, amíg azt elkészítik és kihozzák, most már teljes figyelmét Benettnek szenteli. - És hogy fedezted fel ezt a helyet? Igazán kellemes kis étterem. Tetszik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Damian B. Krise-Flaviu
Független varázsló


nepo baby | "ewww"
offline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 404
Írta: 2024. április 19. 20:38 | Link

Charon I. Yaxley
Etyek


   -  Az jó.
Charon nem segít a válasszal, ő pedig nem tudja, mit tehetne hozzá. Utoljára akkor látta belülről a kastélyt, amikor három évesen az anyja bevitte és hagyta, hogy összekrétázza a házvezetői iroda padlóját, így a mondat teljesen üres és inkább "how are you doing"- érzetű, mint valódi kérdés.
Hagyja, hogy a csend visszatelepedjen közéjük. Akkor szólal meg leghamarabb, amikor az épületet övező, állatalakokkal díszített kovácsoltvas kerítés előtt megállni kényszerülnek egy pillanatra, ő pedig a pultnál megadja mindkettejük nevét. Futólag a zakója zsebébe nyúl és miután aláírta a regisztrációhoz tartozó papírt, egy galleont csúsztat a pultra, amit a túloldalon teljes természetességgel vesznek át. Ismeri a járást, ismeri az etikettet és nem hiszi, hogy Charonnak magyaráznia kell, hogy ez az első volt csak azoknak a borravalóként odanyújtott érméknek a sorában, amit ezekben a körökben mindenki, akivel interaktálnak, várni fog tőlük.
   -  Jártál már versenyen? - Kérdezi tőle, ahogy továbbindul az épület felé.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


i can tell i am being lied to
all i ask is you put a little art into it

Charon I. Yaxley
Diák Levita (H), Animágus, Negyedikes diák


rabid dog
offline
RPG hsz: 100
Összes hsz: 100
Írta: 2024. április 19. 20:58 | Link

Damian
- megjelenés -

Legalább ennek a helynek van némi hangulata, így nézelődni van mit. Annyira nem, hogy meg is álljon vagy elidőzzön, de addig sem csak a semmibe bámul. Igen, úgy fogja felfogni ezt a kis kirándulást, hogy legalább volt alkalma megnézni egy másik ország újabb szegletét. A szokásos szavak nélküli, aranyban mért smúzolás után már mennek is tovább.
- Többször is, bár inkább griff- és agárversenyen.- Utóbbin kifejezetten sokat, a családjának kennele is van, és versenyeztetnek is saját kutyákat.
- Tekintve, hogy milyen otthonosan mozogsz itt, gondolom neked ez gyakori program. - Első alkalom, hogy valamiféle nyitányt ő is visszadob, de inkább csak a kínosságot elkerülendő.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Damian B. Krise-Flaviu
Független varázsló


nepo baby | "ewww"
offline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 404
Írta: 2024. április 19. 21:21 | Link

Charon I. Yaxley
Etyek


Igenre van nemre számít. Ami nem teszi kifejezetten csalódottá, de eldöntötte, hogy ha tényleg ennyit kap viszonzásul, akkor leülteti majd a lányt a lelátón, ő elnézést kér, kimegy a mosdóba és a magának tett ígéretével ellentétben beszedi azt, amit csak a miheztartás végett elhozott.
Azonban most először már majdnem használható mondatot kap válaszul. Az ő arca így most először válik már majdnem derűssé, ahogy oldalra néz a lányra.
   -  Ha van verseny, hétvégente általában kimegyek pár órára. Itt speciel csak kétszer vagy háromszor voltam csak.
Az épület ajtajában, ugyan annak tágassága ezt nem indokolná, mégis megtorpan, hogy előreengedje a lányt. Reflex. A küszöböt átlépve tágas csarnokba érkeznek, a közepén fekete márványból faragott hoppigriff-szoborral. Nem messze tőlük balra arannyal rácsozott ablakok hosszú sora kezdődik, mögöttük a fogadásokat bonyolító varázslókkal, míg a terem túlvégébenn jelenleg szélesre tárt, üvegezett ajtók vezetnek tovább a versenypályára, ahonnan a lelátók lépcsői is kezdődnek.
   -  Ha a griffek érdekelnek - folytatja -, két hét múlva az enyémek is versenyeznek Skóciában. Elkísérhetsz, ha van kedved.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


i can tell i am being lied to
all i ask is you put a little art into it


Oldalak: « 1 2 ... 127 ... 135 136 [137] 138 139 140 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek