37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Eszterházy Diána összes hozzászólása (274 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » Le
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2017. október 4. 21:03 Ugrás a poszthoz

*felcsüccsen Felhőre egy horgászbottal, aminek a végén káposzta lóg*

Hali. Grin
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2017. október 5. 20:40 Ugrás a poszthoz

Nah, hát fontos volt neki a győzelem. Igazi kompetitív alkat. Grin

Megöltem az offot. :C

Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2017. október 5. 21:26
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2017. október 10. 18:57 Ugrás a poszthoz

Várffy-Zoller Róbert tanár úr
-este fél 12 környékén-

Az a jó a konyhában, hogy manók dolgoznak benne. A manók pedig nem ítélkeznek, sem nap közben, ha betéved (használjuk ezt a szót mint a véletlenszerűség illúzióját) az ember, sem takarodó után. Ezek a sürgölődő pici lények azonos lelkesedéssel ültetik le az asztalhoz, és hordják oda elé a különböző fogásokat napszaktól függetlenül - évszakokról még nem tud nyilatkozni, hiszen egy hete van itt nagyjából. Egy jóérzésű ember megállt volna a magyaros gulyásleves és a nagy tál spagetti felszolgálása után, udvariasan elhárítva a további fogásokat, hiszen úgysem tudná megenni. De nem úgy Dia, aki éjszakai nassolás címszó alatt az alábbi mondatot is elejti a kastély mélynövésű étkeztetői felé.
- Valami édes nincs? Tudjátok, desszertnek.
Pedig amúgy nem rossz fej velük. Mármint másfél perce kedvesen learanyosozta az egyiket, egy másikuk fejét meg meglapogatta. Még nem tudja, hogy puszta jószándék vezérelte a gesztust vagy csak biztatni akarta valami édesség kiadására. Határozottan jó döntés volt eljönni a hálókból, Felhőt lekenyerezte egy káposztával, így a rellon újdonsült őrzője sem öklelte át az n-edik dimenzióba - és nem az ágyában unatkozik, hanem elfoglalja magát valamivel. Lehetne rosszabb is, az evés egy egész konszolidált verziója az előtte álló lehetőségeknek.
- Lehetne rajta vaníliafagyi, aannyira finom, ahogy itt csináljátok a fagyit, jobb mint a Mekis. - Egy kis hízelgés sosem árt, motiváltabbak tőle az alkalmazottak.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2017. október 11. 01:16 Ugrás a poszthoz

Várffy-Zoller Róbert tanár úr
-este fél 12 környékén-

Pedig már a kanalat is a kezébe vette, hogy formabontó módon a desszerttel kezdje az étkezést. Bő adagot szedtek neki, miután megállapították, hogy milyen kis vékonyka ez a lány. Lehet, hogy a nagymamák valamilyen módon evolúciós kapcsolatban állnak a manókkal. Annyira ráfókuszál a leendő-estebédjére, észre sem veszi az érkezőt. Azt már annál inkább, hogy egyszeriben rajta köt ki az, aminek a gyomrában kellett volna.
Ösztönösen reagál egy rövid sikkantással, a nyakát is behúzza a hirtelen érkező hideg inger miatt.
- Mi a faaaa.. jóestéttanárúr. - Mutatóujjával leír az arcán egy apróbb ívet, amivel lekanyarint róla egy pici fagylaltot, és legalább azt megkóstolja. Ennek már annyi. Pedig a fenébe is, finom. Illetőleg annak ellenére, hogy kijavította nem túl nőies megfogalmazását, az összecsapott üdvözlésben nincs egészségtelenül sok meghunyászkodás.
Ami azt illeti, az egészséges mértéket sem üti meg. Lemondóan sóhajt, és kamaszos csalódottsággal ejti le a vállait, miközben előkaparja tiszafa pálcáját a zsebéből.
- Eszterházy Diána, Rellon, negyedik.. - Amolyan gyerünkmár-gyerünkmár monotonitással hadarja el az adatokat, vet még egy szomorú pillantást a vállán nyugvó, félig elolvadt fagyidarabokra, majd a szükséges bűbájt eldünnyögve megtisztítja magát és a ruháját is.
- Ez nem nassolás, csak a biológiai szükségleteimet elégítettem ki. Mi van, ha rosszul leszek az éhségtől a hálókörletemben? Van elérhető távolságban megfelelően kvalifikált gyógyító? Nincs! Az is alszik, szóval a szervezetem felelős tulajdonosaként gondoskodtam róla. - Az a szomorú, hogy a gesztusaival, a hanghordozásával, az előadásmódjával még rendkívül meggyőző is lehetne.. ha nem lenne hülyeség, amit mond. De legalább jól hangzó hülyeség.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2017. október 11. 11:58 Ugrás a poszthoz

Várffy-Zoller Róbert tanár úr
-este fél 12 környékén-            

- Jajistenemmár.. - sóhajt fel akaratlanul a hosszú magyarázatra, még a szemét is megforgatja erre. Mert mintha komolyan gondolta volna. Na mindegy, amíg VZR magyaráz, addig visszaküldi a gulyást a manókkal, mert mégiscsak forró leves, azt nem lenne király a nyakában találni. A spagetti egy vállalható kockázat. Mivel láthatóan ez nagyon sokáig fog tartani, akár tulajdonképpen még ehetne is, ha már azért jött ide, világért sem vágna bele a tanárúr szájába.
- Hát izé, valahogy sikerült. - Vállat von. Egy káposzta itt, egy összepacsizás ott, nem olyan nagy cucc "átverekednie" magát a védelmen, ha a prefektusok kis részével már most felszínesen pozitív kapcsolatba került. A bűbájok meg pffffh, Felhőcskén kívül (aki egyébként tényleg szorgosan lapítja a szabálytalankodókat kettődimenziósra, HA nincs náluk káposzta és nem olyan rendesek vele, mint Dia) nem sok van, ami a kijutást gátolná. Ez a "rossz" (neki jó) a XXI. században, hogy a személyi szabadságra jobban kell figyelni, mert jönnek a mérges szülők meg a mágikus ombudsman és akkor jaj a sulinak, jól bevarrják a vezetőket. Logikátlan? Igen. Szabályzatban van, hogy x óra után nem lehet elhagyni a körleteket? Igen. Tűz- és balesetveszélyes lenne egy tényleges gátlót kitenni? Igen. Vannak itt pro meg kontra érvek. Maradnak az éjszakai járőrözések, ami pedig az emberi tényező miatt megintcsak nem túl hatékony sokszor.
- Inkább tessék leülni mellém, itt egy csomó munkára éhes manó, aki arra vár, hogy megkínálja valamivel, közben megbeszéljük a büntetést. - Meglapogatja maga mellett a helyet. Nem szándékosan szemtelenkedik, de valahogy benne van ez a zsigeri könnyedség.
Az első egy-két évében még megilletődött attól, hogy rajtakapták szabályszegésen, aztán ahogy nőtt az esetek száma, úgy alakult ki benne is az immunitás a bűntudat iránt.
- Ugyanmár, nem igaz, hogy maga nem járt ki anno. - Felteker egy falat tésztát a villájára és bekapja. Kicsit kihűlt, de mennyei. Megtehetné, hogy amikor kimerészkedik ilyenkor, sunnyogva kerülőutakon megy, hogy ne vegyék észre, de az annyira unalmas és annyi plusz erőbefektetés. Mindig készenlétben állni, hogy hopp, na, jön-e valaki! Meh, inkább nem, akkor már kapják el és legyenek túl rajta, ennyivel kevesebb stresszt neki megér az idézőjeles fülcibálás.
- Egy hete vagyok itt, frankón nincs még kedvenc tárgyam. Tök mindegy, hogy szeretek-e valamit, ha a tanár egy paraszt, szóval ez még a jövő zenéje. De mittudomén, átváltoztatástan. - Vicces az oktató monogramja. KAN. Ezen még mindig el tud nyomni egy févigyort.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2017. október 15. 00:15 Ugrás a poszthoz

Evan P. Lawrence

Az ember azt gondolná, hogy tanul a hibáiból, és nem jár ki a legutóbbi eset után a klubhelyiségből. Ami azt illeti, amúgy meglepően hajlamos a korábbi hibáit fontolóra véve fejlődést tanúsítani - csak nem ebben. A személyes szabadságának korlátozását mindig is valamiféle sértésként fogta fel. Ez ugye akkor kellemetlen, illetve abban az esetben okoz problémát, ha egy egyszerű iskolai kijárási tilalmat könyvel el a már említett személyes szabadság korlátozó erejeként. Merthogy ne mondják meg neki, hogy mikor hova mehet, mikor hol kell maradnia. Ezért sem hajlandó úgy sunnyogni sem, mintha tilosban járna, mivel a saját kifacsart logikája szerint alapvető emberi joga oda menni este 11-kor, ahova csak akar.
A nagyterembe például. Nem találkozott idefelé senkivel, Felhő egy jellegzetes röffenéssel esett neki a káposztájának. Még nem volt sem ideje, sem kedve átöltözni a napközbeni kötelező ruházatból, amelynek szoknyáját magától értetődően szabta rövidebbre. Nem ízléstelenül, de legalább annyira, hogy apácának ne hasson benne. Jó ég, irtó béna ez a szoknyahosszúság, amit elvárnának, mi ez, valami internátus? A zöld-ezüst nyakkendőjét is kényelmesen kilazította, az blúzt is úgy, felül szenvtelenül kigombolva hordja, ami miatt nap közben ma kétszer is rászóltak az órák elején, hogy ugyan gombolja már be illedelmesen. Eredetileg nem a nagyterem volt a célja, csak pont látott némi mozgást a bejáratnál, mikor befordult a szemközti sarkon.
Na, társaság! Király. Széles vigyorral indul meg a nagyterem ajtaja felé, hogy aztán ő maga is beslisszoljon rajta. A maga megszokott svungjával huppan le Evan mellé.
- Helló. - Oldalra néz és..
Fú, a lányok az ilyen srácokra szokták azt sóhajtozni, hogy te jó ég, milyen aranyos már. Kevésbé ártatlan értelemben használva az aranyos szót, mondani sem kell. Nem nagyon számított erre, így hát a teljes kognitív disszonancia káoszába süppedve sikerül az alábbi, szemantikailag nem túlzottan helytálló közlést összehoznia:
- Szia vagyok. - Pislog egyet. - Mármint Dia. - Szélesen elvigyorodik, nem jön zavarba a nyelvbotlástól.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2017. október 15. 00:52 Ugrás a poszthoz

Evan P. Lawrence

Nyelvbotlások előfordulnak, tegye fel a kezét, akinek még sosem akadtak össze a fejben már előre összeállt szavak vagy nem volt freudi elszólása! Senki? Milyen meglepő. Igazából meg sem próbál úgy tenni, mint aki tényleg enni jött vagy enni szándékozna. Most kivételesen nem az éhség hajtotta ki a ház körleteiből, hanem csak a szükség, hogy járjon egyet. Mivel vannak órái, amiket annyira un, hogy el-elszundikál rajta, túl sok energia marad benne estére.
Feltűnik ugyan tudatának peremén a természetes, folyékony magyar, de egyelőre nem foglalkozik ezzel behatóan, majd talán később jobban tudatosulni fog. Annyira, hogy, rá is kérdezzen esetleg.
- Van is, mázlid van, hogy nem tanárral futottál össze. De hogyhogy csak hitted? Új vagy? - Mondaná, hogy "mert még nem láttalak lenn", ugyanakkor ő sincs annyi ideje a kastélyban, hogy erre bizton támaszkodhasson. Még ha az arcmemóriája nem is olyan rossz, sőt, kimondottan jó.
Mivel átlagos, hogy az emberek nap közben érkeznek, azt feltételezné, hogy Evan már legalább egy napja a kastély lakója, akkor viszont fura, hogy még nem mondta el neki a szabályokat, még ha azokat meglehetősen lazán is kezelik a diákok.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2017. október 15. 01:29 Ugrás a poszthoz

Evan P. Lawrence

Megszokta a vizslató tekinteteket. Vannak az a fajta fürkésző szemek, amelyek enyhe rosszallással vagy nyílt felháborodással néznek a színes tincseire. Vannak furcsállkodó, kínos pillantások, amikor a másik nem szeretné, hogy lássa, de csak-csak visszatér rá mindig. Nem a szimpátia végett, hanem mert az ember nehezen szakad el a szokatlantól. És hát persze van a fiúknál az a jellegzetes nézés, amiről a lányok úgy ösztönösen tudják, érzik, mi van mögötte. Az első kettőt már egy ideje nem veszi magára, már rájött, hogy arra sok megoldás nincs, legfeljebb, ha a társadalmi konvenciók szerint feladja magát és meghajol. Márpedig ő ilyen hervasztó dolgoknak nem hajlandó letérdelni. Az utóbbinak meg.. hát azt szívesen fogadja, mint a legtöbb korabeli lány.
- Jó későn futottál be, nem is tudtam, hogy ilyenkor még jár vonat. - Igaz, nem is tanulmányozta részletesen a menetrendet, elég volt azt az időpontot kinéznie, amelyikkel ő jött.
- Köszi. Fú, hát.. - pont ő? Ahogy a vonat menetrendjét, úgy az iskolai szabályzatot sem tanulmányozta át beható figyelemmel. Egy szál sültkrumplit vesz az ujjai közé, és leharapja a felét.
- Valamikortól nem lehet kimenni, tíz vagy tizenegy. A többi meg ami máshol is szokott lenni. Ne átkozz meg másokat SVK órán kívül, nem lehet verekedni, ezek. Melyik házba pakoltak? Eridon? - Csak abból tippel, hogy jelenleg is a piros asztalnál ülnek, így hát máris kötötte a fiú arcát a főnixek házához.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2017. október 25. 10:19 Ugrás a poszthoz

Várffy-Zoller Róbert tanár úr

Leejti a vállait, amikor ahelyett, hogy mellé ülnének, vele szemben foglal helyet a férfi.. ám hamar túlteszi magát a megrázkódtatáson. Akkor legyen így. Valóban nem olyan feszült, mint amennyire feszült lehetne valaki, akit épp szabályszegésen kaptak rajta. Talán már csak abból kifolyólag sem, hogy VZR nem tűnik túl idősnek. Mármint nem olyan “oktató-pedagógus-professzor idősnek”. Igaz, ahogy szépen lassan folydogálnak a percek, úgy kezd körvonalazódni az is, nem olyannal sikerült összeakadnia, amilyenekről a némelyik háztársa mesélt neki. Nem úgy volt, hogy ez a suli tele van laza, fiatal tanárokkal, akik még entyempentyemezni is hajlandóak?
Pedig tökre rajta van a bakancslistáján a kavarás egy idősebb faszival.
- De annak úgy mi értelme? Baromi unalmas a szobában egész este… - ő inkább ponthogy valami mondvacsinált indokot keresett (és talált) arra, hogy megmozgathassa magát. Az a baj, hogy ebben az évben túl sok az elméleti tárgya, alig van valami igazán gyakorlati, emiatt pedig sok a felgyülemlett energiája. Bizalmas források, közeli barátok olyasmiről számolnának be, hogy teljesen lényegtelen a tantárgyi elosztás, hatszáz SVK mellett is lenne még ereje mindenféle szükségtelen tevékenységre.
Hosszan hallgatja a másikat anélkül, hogy belevágna a szobába.. és egy pillanatra még azt is lehetne hinni, hogy meg is értette és egyet is ért Várffy szavaival. Nyugalom, ez csak egész addig tart, amíg meg nem szólal.
- Ez így úgy hangzik, mintha lenne súlya.  - Valahol itt van a kutya elásva. A kijárási tilalom szabályát mint olyat nem tartja egetrengetően szükségszerűnek. Természetesen azt érti, mi történne, ha mindenki kijárkálna, az oktatóknak is kell valamikor pihenni, nehéz lenne állandó felügyeletet gyakorolni a diákok felett etc. etc. Ugyanakkor így, hogy csak néhány diák járkál ki, mi olyan nagy dolog ebben? Jaj, kiment a sötétbe, jaj-jaj. Nem az erdő mélyén bóklászott egy “szuicid hajlamaim vannak” feliratú táblával magán, mindössze kijött a konyhába. Dia szemszöge nagyjából ilyen viszonyításból tekint a jelen szituációra. Mintha a dietetikusa (ami nincs) rászólna, hogy ejnye, 11 után nem eszünk édességet.
- Ez csak egy szabály, amit közös konvenciókon alapuló meggyőződéssel sokan betartanak, de amúgy meg csak szavak arról, hogy egy adott időpont után korlátozzuk a saját személyi szabadságunkat egy nem túl nagy térre. Elég lame.
Valahogy nem viszi rá a lélek, hogy annyi energiát belefeccöljön a mentegetőzésbe és trükközésbe, mint amennyit Várffy felvázolt - mindezt olyasmiért, amit ő nem gondol főbenjárónak.
- Svédországban. De egyébként elvoltam ott is, aztán a Durmstrangban meg méginkább. Fura, hogy annyi rosszat meséltek arról a helyről, fele annyira nem volt vészes.
Ennek ellenkezőjéről minden valószínűség szerint többszázan lennének hajlandóak tanúvallomást tenni eskü alatt, főleg fiúk és kevésbé szociális emberek. Dia szerencsés intuícióval találja meg mindig azt a társaságot, azt a közeget, akikkel aztán elütheti az időt. Az, hogy a kviddicscsapattal az érkezése utáni negyedik napon már együtt vizipipázott, nyilvánvalóan nagyban megkönnyítette a dolgát; ha lett is volna konfliktusa, megfelelő emberek mellett állt.
- Nem igazán felvettek, ez egy fizetős suli.  - Persze-persze, vannak ösztöndíjak, de ismerjük be, az iskola fele nem él ezzel, hiszen sokak mögött elég jómódú család áll ahhoz, hogy ne kelljen aggódniuk a tanulmányi átlaguk miatt. Futó pfh hanggal reagál az
újabb kérdésre, miért nyúzzák ennyire? Nem mintha nehéz lenne válaszolni, csak nem érti, mit akar ebből kihozni a férfi.
- Az alkotás, mármint a legkirályabb dolog, hogy mágiával létre lehet hozni akár a semmiből is dolgokat. Vagy már meglévőket alakíthatsz úgy, ahogy akarod.  - Néha félbeszakítja a mondatait, miközben eszik, mostanra viszont kiürül a tányér, így félre is tolja, hogy egy manó elvihesse előle. A leírásával sikerült lefednie a bűbájok egy bizonyos részét, illetve a már említett átváltoztatásokat is.
- Meg hát a legilimencia, mindenki mondja, hogy baromi nehéz, szóval ..  - vállat von - nem hinném, hogy megpróbálnám, de érdekesen hangzik.  
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2017. november 14. 18:37 Ugrás a poszthoz

Evan

Ú! Tud hoppanálni. Mondjuk nem nagy cucc, ő is fog tudni záros határidőn belül, túlságosan szeretne szabadon mozogni nagy távok között ahhoz, hogy motivált legyen a varázslat elsajátításához. Sokkal könnyebb lenne neki dolgokat tanítani, ha mindenben motivált lenne - így viszont marad az, hogy éppen jobb vagy bal lábbal kelt fel. Vagy mi passzol a személyiségéhez.
- Tudsz? Tök jó lehet, én még csak majd nemsokára állok neki tanulni.
Nem is lenne semmi különös ezzel a beszélgetéssel, átlagos ismerkedés.. lenne. Ha nem derülne ki hamar, hogy egy tanárral van szerencséje összetalálkozni. Már megint. Furcsállná is, hogy milyen fiatal Evan, de ebben az iskolában pofátlanul fiatal a tanárok nagyja, illetve aki korra nem is mai csirke, az is úgy néz ki, mint egy frissen végzett diák. Ebből kifolyólag nem tűnik számára teljesen esélytelennek ez az eshetőség.
- Miiii. Nemár! Miért van az, hogy mindig a tanárok .. - azok, akikre legszívesebben rátenné a mancsát - .. találnak meg.
Még időben módosít felháborodásának valódi okán. Fenébe. Hogy a rajta átfutó elégedetlen frusztrációt legyűrje, elcsen egy újabb sültkrumplit a másik elől.
Mindig mondták, hogy az élet sanyarú és igazságtalan, de ennyire... Első alkalommal a konyhában összeakad egy savanyú és uncsi emberrel, most meg csak egyszerűen tiltott gyümölcs ténye elkeserítő.
Összesen 6 másodperc, 34 századmásodperc szükséges ahhoz, hogy feldolgozza magában az információt és az ezzel járó lehetséges variációkat.
- Háááát.. - jajmár, nem akarja megint elveszteni a haját. Mondjuk legutóbb tök jól megoldotta, kipróbálhatott néhány olyan sminket, amelyeknek YouTube-on látta a tutorialját és kifejezetten kopasz megjelenéshez illőek. Egy-két feltűnő fülbevalót is fölvett (nem lógósakat, az ízléstelen lett volna), meg ál-piercinget is pakolt az orrába. Volt már félig is lenyírva a haja, az extremitás nem rázza meg, helyette megtalálja az alkalmat a kísérletezésre. Emiatt nem is ment el azonnal a gyógyítóhoz, csak amikor már tanárok szóltak rá, hogy hé, azért ez a megjelenés kicsit sok. Dia meg mondta, hogy dehát VZR professzor úrnak köszönheti, gondolta "megtartja a dizájnt" - ez egyaránt érdemelt ki felé és a tanerő felé is rosszalló fejingatást. Na mindegy, ahány tanár, annyi büntetési mód biztos, Dia nem sértődött meg a fószerre. Akkor már azt jobban sajnálja, hogy a fagyi odalett.
- Egyébként is nagyon szomorú lenne, ha az érkezésed büntetéssel "ünnepelnéd" meg - ujjaival is mutatja az idézőjeleket - de, ha mégis úgy döntenél, biztos meg tudunk egyezni valamiben.
Miért ne jöhetne be?  Nem tudhatja, ha nem próbálja meg, ésaztán, ez a cuki szöszi nem tűnik olyan karótnyeltnek.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 12. 17:04 Ugrás a poszthoz

Kevin

Szóval ráparancsoltak, hogy lehetne kicsit szorgalmasabb és gyakorolhatna többet. Ez úgy egyébként nem nagyon hatna - mármint lol, Dia és a parancsok. Erről a szülei is tudnának mesélni. Meg a fodrásza is. (Már nincs fodrásza.) De aztán azt mondták neki, hogy ha legyakorolja a heti x alkalmat, akkor legközelebb megírnak helyette egy házit. Van egy sanda gyanúja, hogy inkább valami szerencsétlennel megíratják, mármint ismerve Kai-t, így oldaná meg a problémát. Isten ments, hogy Kai írja meg az anyagait, pontosan emlékszik a srác arckifejezésére, mikor egyszer nekiültek valami őrült pillanatban mágiatörténet szorgalmit írni. Pontosan ugyanolyan reménytelenül kétségbeesett volt, mint ő.
Tehát most itt van, mellette egy mágiával kilebegtetett, láda, benne gyakorló kvaffokkal. Megbűvölt labdák, amelyek automatikusan, mintha csak valaki dobná őket, megindulnak a karikák felé. Mivel senkit sem sikerült gyakorlásra elcsípnie, a semminél ez is jobb. Hanyagul leül a még ki sem nyitott ládára,
 és mielőtt még felszállna, gyorsan eligazgatja a cipőjének csatjait a biztonság kedvéért.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 12. 17:45 Ugrás a poszthoz

Kevin

Eleinte fel sem tűnik neki, hogy más is jött gyakorolni, túlságosan lefoglalják a csatok. Van belőlük pár, mert kviddics közben aztán tényleg kell, hogy a cipő rendesen tartsa az ember lábát. Ez is megvan. Már épp kelne fel, és ekkor fut be Kevin is. A nem várt érintésre hátra kapja a fejét. Nem tartozik a cukin alacsony lányok sorába, de még így először elméri a "szemmagasságot", így a szótlanul köszön az ismeretlen vállnak. Aztán feljebb vándorol a tekintete, és szélesen elmosolyodik. Jellegzetesen a semmilyen különösebb szándékkal nem rendelkező gesztusok egyike ez, amit általában minden idegennek készséggel kiosztunk.
- Cssá. Ja bocs, persze. Nem tudtam, hogy melyikek vannak elvarázsolva, szóval kihoztam az egészet. - Felpattan a helyéről, és meglapogatja az említett csomagot. Meg ha már itt tartanak, akkor felpattintja a zárat rajta.
- Ú, te vagy az egyik Eridonos hajtó ugye? - Mintha meccs előtt említette volna Cole-nak, hogy ne hagyják a srácot rádobni, mert könnyen elbambulna az izmain.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 12. 18:36 Ugrás a poszthoz

Kevin

- Aha, láttam, kicsit meg is könnyebbültem, hogy az első meccsemen csak egy hajtó erősebb dobásaitól kell félnem.
Annyira igaza volt, hogy azt a büntetőt, amit Kai miatt szereztek, jóformán védenie is alig kellett, olyan messziről indította az újoncuk. Azt hitte, hogy onnan maximum csak indítani fogja a támadást. Elfogadja a kézfogást a másiktól, nem tulajdonítva túlzottan nagy jelentőséget a módnak. A lényeg, hogy a gesztus megvolt.
- Én meg Dia, igen az őrző.
Félig nevetős vigyorral idézi fel a gurkós esetet, pedig az ott abban a helyzetben nem volt ám annyira szórakoztató - csak azóta túl sokan mondták, hogy kívülről vicces volt nézni.
- Reménykedtem, hogy a póznát csak nem kerüli meg. De a fogótok visszakapta. - Egy büntetőbe került ugyan, de sajnos-nemsajnos, Kelemen ezzel csak alkalmat adott Kainak arra, hogy kiélje a pályán az agresszív hajlamait. Felderül az ajánlatra, egyedül gyakorolni elég unalmasnak ígérkezett, nem is volt túl lelkes a gondolattól. Társaságban (mint minden) ez is jobb időtöltésnek tűnik.
- Akkor már ketten leszünk, én meg még csak egy meccsen játszottam úgy állecuzámmen. Eddig csak a fiúim kviddicseztek mindig. - Keze ügyébe kerül akkor már a seprű, de még nem száll fel rá, csak tartja, bevárja a másikat.
- Terelő? - Geez. Mondjuk az izmokból igazán tudhatta volna. A srác testalkata eléggé árulkodó. - Az a legmenőbb poszt az összes közül szerintem. Már bocsi, nem izélni akarlak, hogy hajtó vagy vagy ilyesmi.
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2018. január 12. 18:38
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 15. 18:52 Ugrás a poszthoz

Kevin

Neki nem olyan kellemetlen emlék ekcsölli, éppen nagyon mérges volt, amiért a fogó megpróbálta ráhúzni a gurkót, szóval ő volt az egyik, aki felhurrogott egyetértően Kai akciójára. Más kérdés, hogy ez a történtek forgatagában egy teljesen mellékes esemény volt, valószínűleg keveseknek tűnt fel. Még egy pillantást vet a széles vállra, mielőtt ő is felpattanna a seprűjére.
- Igen, látszik. - Szélesen elvigyorodik, nem szégyellős, Dia mindig is nagyon könnyen beleállt kisebb (és nagyobb) flörtökbe az ellenkező nem képviselőivel. Különösebben nagyívű céljai sincsenek ezekkel, csak jólesik, egyszerű kommunikációs forma - neki legalábbis. Elemelkedve a földtől, becsatlakozik Kevin mellé.
- A nővérem is terelő a rellonban, kettőnk közül ő jobb ebben a sportban. - A színeshajú lány csak brahiból jelentkezett a csapatba, mert viccesnek hangzott abban a pillanatban. Egyelőre nem bánta meg, igaz, ritkán bán meg bármit.
- Jah, jobb a gurkókkal elvégeztetni a piszkos munkát - hunyorít szórakozottan az eridonosra, elvégre az ő meglátása és tapasztaltai (a testvére játékmodora) alapján a terelőknek ez a lényege. Ezzel lehetne amúgy vitatkozni, biztosan vannak olyanok, akik defenzív módon kezelik a gurkó kérdését, nem pedig támadásra használják.
- Pedig még nem is csináltam semmit, hogy kiérdemeljem.. - biggyeszti le a száját, de nem tartja fenn az arckifejezést olyan sokáig, hogy modorossá váljon. Végül egyik kezét megemeli és maga felé int, mintegy jelzésérzékűen.
- Jöhet. Úgyis van egy sejtésem, hogy az idényben bőven kell majd még büntetőket védenem.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 13:10 Ugrás a poszthoz

Csááááó mindenkinek, aki hasonlóan a BK-n unatkozik már megint/még mindig - mint én. :3
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2018. január 23. 13:10
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 13:16 Ugrás a poszthoz

Medzsik. :3 Én bármire képes vagyok, ha színekről van szó. : D

Alig várom a navi meccset, hogy sárga legyen, már kicsit unom ezt a pirosat. xD
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 13:26 Ugrás a poszthoz

És az ellenfél csapata meg gólt dob, mert Dia azzal foglalkozik, hogy megfürdőzzön a dicséretben. XD
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 13:47 Ugrás a poszthoz

De én tudom, hogy nem tudtok rám haragudni nagyon. Love Love

Majd behozzátok a lemaradást. :X

Meg majd Colton megnyeri nekünk a meccset is jól.
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2018. január 23. 13:51
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 15:57 Ugrás a poszthoz

Dehogynem volt neki. Van egy egész folyosónk a lovagoknak. :3
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 16:07 Ugrás a poszthoz

Ki gonosz velee? Grin Ez a kemény rögvalóság, az itteni lányok igazi cápák!

Kivéve én. Én aranyos vagyok, kedves és ártatlanul szelíd. : D
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 16:12 Ugrás a poszthoz

Ez nekem szólt? o.o
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 16:16 Ugrás a poszthoz

Jeee! :3 *Felcsapja a határidőnaplóját, titkárnősen megnyalja a mutatóujja hegyét, aztán akkurátusan belelapoz.*

Szóval a beosztásom szerint szabad vagyok... xD
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 16:53 Ugrás a poszthoz

Adrian Ivanorovics Black - 2018.01.23. 16:51
Egressy Bálint - 2018.01.23. 16:45
:O azt a települést nem ismerem :O


Jahm ez csaj egy erdélyi megye
Ott használják ezt a kifejezést
Valszeg erről a tájegységről is terjedt el :x


Ez most nagyon zavarja a nyelvészemet, szóval csak érjek haza, felcsapom az etimológiai szótárat.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 16:59 Ugrás a poszthoz

Adrian Ivanorovics Black - 2018.01.23. 16:56
Antoinette Myra Blackburn - 2018.01.23. 16:54
ilyen csajozós dumát szerintem Adrian nyomott utoljára 10 éve Cheesy Cheesy


Azért még.... *visszafojtja* azért még te ráakadtál a legutóbbi információim szerint :3


REKT. XD
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 17:31 Ugrás a poszthoz

Pedig cukik vagytok egymás alatt. :3
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 17:48 Ugrás a poszthoz

KAI! XD Egyszer nem gondolok semmi rosszra, és megjelensz mint valami rossz lelkiismeret. :Đ És persze oc. :3
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 17:55 Ugrás a poszthoz

Ha Dia unatkozik, mások magánélete a világ legérdekesebb dolgává válik. *-D
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 18:09 Ugrás a poszthoz

PONTOSAN! Ez kéne, hogy legyen 2018 jelszava, és akkor ez az év már jól alakul. Neki. xD És ha lefoglaljátok, akkor valószínűleg másoknak is.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 18:39 Ugrás a poszthoz

Egressy Bálint - 2018.01.23. 18:32
és ha Diácska véletlenül kapna valami szerelmes bájitalt s egy óvatlan pillanatban felhörpintené? Cheesy
Vannak olyan értékek, amelyeket nem biztos, hogy jó ötlet szerelmi bájitallal beszorozni. XD De amúgy én egy alkalmi játékra adom a dolgot, biztos vicces lenne. : D Diának tuti.

Kai-Kai.. :X Én értékelem, hogy ennyire támogatsz mindenben. Valódi barát vagy. Ahogy a kviddicsmeccsen is nyilván engem bosszultál meg. Nyilván.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. január 23. 18:46 Ugrás a poszthoz

Hát egy bájitalból származó dolog nem lehet más, csak alkalmi. : D
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Eszterházy Diána összes hozzászólása (274 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » Fel