37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Eszterházy Diána összes hozzászólása (274 darab)

Oldalak: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 » Le
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. február 16. 21:45 Ugrás a poszthoz

Csáóó. :3 Unatkozom a buszon, gondoltam, benézek.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. február 16. 21:55 Ugrás a poszthoz

Némi sejtelmet, hogy lehet, unatkozhatok tovább, de mivel válaszoltál, ezt szerencsére cáfoltad. Grin
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. február 16. 22:29 Ugrás a poszthoz

Aha. Otthon végre. Hosszú volt a nap, szobák jól esik kicsit elterülni.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. február 16. 22:40 Ugrás a poszthoz

Fárasztó. Pénteken melóban mindig elő kell készíteni hétvégére a dolgokat. A kompetens kolléga felmondott és elment - maradtam én, aki csak pár hónapja van itt, de már két új embert kellett volna betanítanom. Az egyikkel nincs is gond, az csak a betanítás természetes fáradalma, de  a másik...
...
A legegyszerűbb feladatot is olyan vele megértetni, mint síkelméletet oktatni egy ugróegérnek. Reménytelen.
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2018. február 16. 22:41
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 1. 17:39 Ugrás a poszthoz

Nemár, ez tök nehéz. Egyet? .__.

Szabó Lőrinc: Semmiért egészen
Pilinszky János: Apokrif és Ne félj
Karinthy Frigyes: Pitypang
Ady Endre: A fehér csönd

Kortársat még annyira se tudok választani, mármint túl sok van - (mert nekem a slam is vers), szóval inkább maradnak ezek. :X
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2018. március 1. 17:40
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 9. 15:49 Ugrás a poszthoz

Wittner Dávid
Megjelenés

A Blahától nem messze egy régi építésű polgári ház földszintjén kialakított művészeti galériájának egy kisebb helyiségében ücsörög, amely valamikor hajdanán talán egy félszoba szerűség lehetett. Most amolyan kis elkerített helyiség, ahol tudtával majd a zsűri meg fogja beszélni a pályamunkákat, hogy kihirdethessék az eredményt.
Nem nagy cucc az egész igazából, csak azért adta be az egyik rajzát, mert pont abban a "miért ne?" hangulatában jött vele szembe a hirdetés. Most meg itt van, azt mondták üljön le itt, majd jön valaki, aki beszélni akar vele. Nem nagyon tudja, hogy miért hívták félre, de tippjei azért vannak. Olyasmire gondol első körben, minthogy most jön az a rész, amikor kenőpénzt adhat a helyezésért, vagy az az öregebb, szakállas fazon rányomul a zsűriből.. vagy valami ilyesmi. Szórakozottan hintázik a székén előre hátra, a két hátsó széklábon egyensúlyozva, míg várakozik. Kintről enyhén beszűrődik a többi versenyző és azok hozzátartozóinak, haverjainak a beszélgetése, de csak tompán, értelmezhetetlenül. Remélhetőleg jön már valaki, mert mostanra kezd unatkozni.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 9. 17:08 Ugrás a poszthoz

Wittner Dávid
Megjelenés

Hangos koppanással érkezik vissza a földre, mikor nyílik az ajtó - azzal egyidejűleg, hogy a hintázást is befejezi. Fesztelenül int Dávid felé.
- Hali, ja, jó helyen jársz. - Legalább mintha ő lenne otthon ebben a szobában, bár ennek az örökkévalóságnak (10 perc) köszönhetően, amit itt töltött, ez nem is túl szarkasztikus gondolat.
Nem az idős fószer szóval akkor az egyik tippjét ezennel diszkvalifikálja a versenyből, maradt további körülbelül 5-6 lehetőség. Nem nagyon aggódik miatta, elvégre néhány percen belül valószínűleg úgyis kiderül, hogy mi ennek az egész félrehívogatós dolognak az oka. Megvárja, míg a férfi (srác?) beljebb kerül, becsukja maga mögött az ajtót meg ilyen apróságok, viszont végül mégis ő lesz az első valószínűleg, aki megszólal.
- Nem nagyon láttam, hogy mást is elhívtak volna így.. szóval ... ?
Szóval mi van? Le kell fizetni valakit? (Mondjuk nem erre költené a pénzét, annyira nem fontos, hogy komoly kiadást bevállaljon emiatt, jó családi háttér vagy sem.) Valami gáz van a rajzzal? Fú! Mi van, ha kiderült, hogy rossz formátumot adott le? Nem is A/3-ban kellett volna! Ez simán lehet, annyira figyelmesen azért nem nézte meg azt a kiírást...
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2018. március 9. 17:14
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 9. 17:46 Ugrás a poszthoz

Wittner Dávid
Megjelenés

Dávid.. az tök jó, vannak jó élményei Dávidokkal, mindig jó, mikor valakinek a nevét jó dolgokhoz tudja kötni. Kár, hogy szegény úgy néz ki most, mint akinek a fogát húzzák - nehezen is lehetne mostmár egyértelműbb, hogy nem pozitív vonzatok miatt ücsörög itt egy ideje. Úgy fordítja a széket, hogy rálásson a másikra, az asztal felé eső kezével pedig felkönyököl az asztalra. Ha már jön valami kellemetlen, akkor fogadja minél kényelmesebb helyzetben, nem?
- Nyugodtan, nem igazán szoktak magázni, csak a nagyon öregek - legyint rá a kérésre szabad kezével egy féloldalas vigyor kíséretében. Aztán Dávid szavaival lassan-lassan az arckifejezése is megváltozik. Nem túl drasztikusan, inkább csak némi értetlenség tükröződik róla.
- Hát, nem igazán tudom, hogy lehetne az ilyesmit bizonyítani, én csak beadtam egy régebbi rajzomat, mert szerintem illett a témához.
Kicsit meglepett is meg nem is. A művész szcéna meglepően könyöklős tud lenni, ezért nem is veszi lelkére az ügyet - na meg a higgadtságán biztosan sokat dob az is, hogy tényleg nem élete versenye ez a mai. Valószínűleg a mezőny háromnegyede kompetitívebb nála itt. Igaz, annak a mezőnynek valószínűleg a saját egyetemén, iskoláján belül volt is már kiállított alkotása, vele ellentétben. Mintha az előtérben hallott volna olyan elejtett intézményneveket is, mint a MOME.
De hogy tényleg azzal gyanúsítják, hogy lenyúlt egy kiállításon korábban látott képet vagy mi?
- Hogy mondjam, megvan a saját vonalvezetésem meg stílusom, tényleg olyan durván hasonlít?
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 9. 18:38 Ugrás a poszthoz

Wittner Dávid
Megjelenés

- Ahm.. Aha.. - Egy sort hümmög a kiterített rajzok felett, nyilván főleg a másikat nézi, a sajátját látta eleget, miközben rajzolta meg javítgatta. A különbség egyébként nyilván látszik a kettő között, a másik vonalvezetése sokkal tanultabb, képzettebb, az övé a hobbirajzoló vázlatossága és Photoshopos egyszerűsége. Nem is érti, hogy a másik miért aggódik annyira, mert amúgy egy szakmai versenyen, ahol nem az ötlet számít, hanem a profizmus, a másik rajt a polírozottabb. Az más, hogy Dia egészséges önbizalma miatt igenis szereti a saját vonalvezetését és stílusát, és kicsit sem akarja "egyetemire" szabni.
- Hát, azt értem, hogy csillagok-csillagok, meg mindkettőn csillagok borítanak egy lányt per nőt, de ezen túl..
Vállat von, nem túl motivált a magyarázkodásban, mert nem érzi úgy, hogy magyarázattal tartozna. Ettől függetlenül, mivel szépen kérték, meg egyébként is tök cuki a zsűri srác, nem vágja el élből a dolgot.
- Csak annyit tudok mondani, hogy vannak más rajzaim is ezekről a karakterekről, egy csomó. Ez csak egy azok közül, és már azokban is megvolt ez az egész égitest motívum.
Picit összeráncolja a homlokát mostanra, mert ahogy elmerül ennek a kifejtésébe, azért csak-csak felbukkan némi tüske ezzel az egész bemártogatósdival kapcsolatban, akármennyire is úgy érezte, egyáltalán nem érdekli.
- Nem fogom megváltoztatni, hogy miket rajzolok azért, mert valami csajt vagy srácot zavar a vélt hasonlóság.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 9. 20:47 Ugrás a poszthoz

Wittner Dávid
Megjelenés

- Hát azt képzelem. - Fura ez az egész, neki eszébe sem jutna, hogy ilyet csináljon. Akkor, ha mondjuk tényleg nyilvánvaló lenne a lopás, akkor zavarná, fel is lépne a dolog ellen, de akkor sem így. Még csak nem is azonnal a zsűrihez menne, hanem először az illetővel beszélné meg. Ennek viszont így nincs sok értelme. Ráadásul úgy tűnik, be is fog fürdeni ezzel a vádolgatással. Cserébe viszont tény, hogy Diának ment el x idő az életéből.
- De látom, neked is kijutott a jóból, szóval nem panaszkodom. Ú, naná, hogy ne lenne, pill. - A hanyagul asztal lába mellé dobott táskában kezd kutakodni, bár nem kell sokat keresnie, hogy megtalálja a Batman mintás tokba bújtatott telefont, ami mindig egy kézre eső zsebben csücsül. Feloldja a billentyűzárat rajta, majd néhány ujjmozdulat után már a galériában is van. Becsatlakozik Dávid mellé, hogy a másik is rálásson a telefon kijelzőjére.
- Ezt például kicsivel előtte csináltam. - Lejjebb görget, átugorva néhány nyilvánvalóan valami buliból származó képet, ahol ismerősök ölelgetik egymást meg vigyorognak bele a kamerába. Meg egy Rellon KH-s selfien.
- És ezen is ők vannak. Meeeg... Ez meg teljesen új.
Kicsit úgy tűnt, mintha a srác jobban kilenne a helyzettől, mint ő, bár ebben nyilván benne van, hogy zsűriként biztos sok mindennel kell dealelni, még egy ilyen félhivatalos rendezvényen is.
- De cserébe tök király, hogy itt van egy rakás versenyző meg képek, és ti tudtok válogatni, nem? Én imádnám.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 9. 22:53 Ugrás a poszthoz

Wittner Dávid
Megjelenés

Néha nem árt egy kis dráma az életbe, legalábbis Dia így van vele, de azért nem ártana megválasztani a jó időt, helyszínt és alkalmat rá. Ilyen kicsinyes ostobaság miatt meg kár volt valószínűleg saját magának is elrontania az eseményt a másik versenyzőnek.
- Aha, imádom. - A tokot. Meg Batmant is, de erre nem tér ki külön szóban. Zsófi teljesen értetlenül állt eleinte az előtt, hogy a szintén aranyvérű testvére mikor és hogyan és miért bolondult bele ennyire a mugli pop- meg underground kultúrába. Dehát Dia mindig az a szociális alkat volt, haverkodik mindenkivel, mugliszármazásúakkal is, nem csoda, hogy ragadnak rá át a dolgok.
- Eladni? Pénzért?
Mármint erre még nem is gondolt. Persze, tudja, hogy nem rajzol rosszul. Illetve, hogy az átlag hobbirajzolónál kicsit jobban. Nem utálja a rajzait sem, nem szenved abban a "művészbetegségben", hogy a kész műveket máris utálja, amint elkészültek. Ám ez a magabiztosság mindig csak addig terjedt, hogy hát a szabadidő eltöltésének egyik módja. Eddig és nem tovább.
- Akkor nem vagyok diszkvalifikálva ezek szerint. -Szélesen elmosolyodik.- Király.
Nem törte össze volna igazán, ha ez történik, de az biztos, hogy piszkálta volna a csőrét, hogy ilyen pitiáner, jogtalan okkal tették ki a szűrét a mezőnyből.
- Mondhatjuk így is. Csak feldobta a Facebook a hirdetést reklámként, és gondoltam, miért ne. De ezek szerint te meg sokat zsűrizel.. vagy versenyeztél.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 12. 20:49 Ugrás a poszthoz

Ejnye-ejnye, a pirosaknál ilyen komolyan megy a terror? Nem is tudtam. Grin
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 13. 13:00 Ugrás a poszthoz

Én szeretem a diétás kólát. o.o ._. Jobban mint a simán. :C
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 13. 13:19 Ugrás a poszthoz

Jah, igen a kávénak egyébként rám szerintem már fiziológiailag egyetem óta nincs sok hatása, mert immunis lettem, annyit ittam. xD De még mindig beindul a placebo meg a pavlovi reflex, ha iszom.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 13. 13:31 Ugrás a poszthoz

:O AZ ELSŐ EMBER AZ ISMERŐSI KÖRÖMBEN!

Úúú. Azt hittem, már egyedül vagyok. XD
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 13. 13:49 Ugrás a poszthoz

Én szeretem az édeset is, de a kólával pont úgy vagyok, hogy túl gejl a sima.

Azta... kiterjedt kapcsolatrendszered van. : D
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 13. 14:13 Ugrás a poszthoz

Szia Bencus, mi a stájsz? :3
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 13. 14:26 Ugrás a poszthoz

Még a végén kiderül, hogy van egy csendes, az árnyékokban meghúzódó kisebbség, ami nem is kisebbség - és valójában többen vagyunk. : o

Jaj, akkor tényleg elkezdődött a tavasz, ha már előkerült az allergia.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 20. 21:13 Ugrás a poszthoz

Wittner Dávid
Megjelenés

- Jah, nem, csak nem számítottam rá. Sosem gondoltam még arra, hogy eladhatnám őket. - Vállat von, kicsit tanácstalanul, kicsit olyan kamaszos flegmán. Belegondolva, hiába underground verseny, mindenki, akivel kinn találkozott olyan nagyon lelkes, nagyon elszánt volt. Komolyan vették, még akkor is, ha nem a MOME nagybemutatója volt a tét, csak egy alternatív galéria jelképes díja. Valahol mélyen, de tényleg csak mélyen (nem annyira, hogy valóban rosszul érezze magát miatta) kicsit el is szégyellte magát a nemtörődömsége miatt. Ám ez leginkább csupán halvány gondolatfoszlányként suhan át rajta, mielőtt eltűnne a következő téma mögött, ami az előtérbe furakszik.
- Ezazz. - Vékony ujjait ökölbe szorítva boxol egy nem túl széles mozdulattal a levegőbe.
- És milyen témákban? Vagy az titok? - A második kérdés végére kiszélesedik a mosolya, közben ő is szedelődzködni kezd, hosszú távon úgysem kényelmes ez a picurka kis szoba. Átdobja a vállán a táskát, de a telefont inkább nem is rajta vissza, csak a zsebébe csúsztatja - így bármikor előkaphatja majd, mikor szüksége lesz rá. Kilépve az ajtón, a közelben lévő egy-két versenyző diszkrét oldalpillanttást vet rá. Kétli, hogy végigfutott volna a pletyka ilyen hamar, ennyi egymást csak érintőlegesen ismerő emberen, viszont azt elhiszi, hogy gyanús, mikor az ember lánya egy kis szobából távozik az egyik zsűri társaságában. Hazugság lenne azt hazudni, szende, szégyenlős kislány lenne, de valahogy mindig sokkal többször szolgál rá ezekre a feltételezésekre, mint indokolt volna. Hát... ilyen ez. Járhatott volna sokkal rosszabbul is, inkább ilyesmit feltételezzenek, mint rosszabbat.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 22. 21:31 Ugrás a poszthoz

Dustin Axel Westwood
- megjelenés -

Aaa. - Csak magában bámészkodik csodálkozva. Pár perce már itt van, de még nem jutott el addig, hogy az első, nagy "hallból" továbbjusson akár a tanterem.. meg úgy egyáltalán bármelyik terem felé. "Szégyenszemre" sosem tanulta a tárgyat, nem érezte szükségét, hogy felvegye, így hát nem is volt oka soha, hogy ellátogasson a keleti szárnynak erre a részére.
Jó, nem mintha varázsló viszonylatban olyan nagy cucc lenne az efajta látványosság, de mindig érdekes új részeit felfedezni az épületnek. Biztos benne, hogy még sokkal nagyobb részén nem volt soha, mint amennyit már meglátogatott.
Nnnnaa mindegy, ennek örömére előkapja a felrúnázott telefonját, és csinál egy-két látványos képet a felette elterülő búráról és az oszlopról. Tetszik neki ez a geometriai vonal, olyan.. egyszerre modern és stílusos. Lő is egy selfiet gyorsan, aztán letelepszik a lépcsősor tetejénél lévő márvány(?) kiszögellésre törökülésben. Nem is biztos benne úgy sem, hogy merre kell menni - és ha tudná is, mi van, ha nincs nyitva? Szóval inkább bevárja itt a fószert, akivel találkozója van - és addig is kiposztolja a képet instára és facebookra.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 25. 20:50 Ugrás a poszthoz

Dustin Axel Westwood
- megjelenés -

Annyira nincs belemerülve a telefonba, hogy ne tűnjön föl neki az érkező, főleg, mert a szokásos lépések mellett szapora lépéseket is hallani, sőt, az a feltűnőbb, ahogy a sima  kőlapot karcolják a négylábú körmei járás közben. Felnéz, el is pakolja a mobilt, nem akar túl bunkónak tűnni, meg aztán.. most lesz úgy is jobb dolga a posztolgatásnál.
Nem nagyon tudja, hova figyeljen. Egyrészt: uh. Nem kell nagyon kommentálni, még az a jó, hogy nem ül ki az arcára túl látványosan, mert túl sok befogadnivaló információt dolgoz fel épp. - De attól még uh.
- Üdv, igen, Eszterházy Dia. Kérlek, bánj velem jól. - A kézfogás mellé angolul teszi hozzá a formális félmondatot, jókedvű félmosollyal az arcán, mert ezt mindig is ki akarta próbálni. Tudja, így nem egészen tölti be formális funkcióját, sőőőt. Megfordult benne, hogy nem olyan jó ötlet, azért mégiscsak pedagógus, minden blablabla. De Dia nem szeret ellenállni a kísértésnek. Nem is nagyon tud.
Az apja utálni fogja. Azért pakolta be ide, hogy na itt majd rendet tanul, itt nem lesz akkora szerencse, hazai terepen, olyan lébecolás, mint külföldön. Csak arra nem gondolt, hogy a tanári kar, úgy tűnik, nagyon jó material öhh sokmindenre. És most plusz egy.
A másik pedig, ami teljesen lefoglalja, hogy..
- De aranyos.. - Fogalma sincs, mi lehet ez. De ha azt látja, hogy az állat nem morog rá, nem viselkedik ellenségesen, akkor egy pillanatra odatartja a kézfejét, biztonságos távolságra, hogyha akarja, az állat megszaglászhassa.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 26. 13:14 Ugrás a poszthoz

Utálom az óraátállítást. Q_Q

Tiszta hulla vagyok. :c

*kidől*
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 26. 14:12 Ugrás a poszthoz

Mit romboltál le? xD Mármint.. de tényleg. :X
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 26. 14:31 Ugrás a poszthoz

Sose felejtem el, amikor még a líránál dolgoztam, volt itt egy ital meg csokiautomata, ami folyton elnyelte a pénzem. Első alkalommal még szorgalmasan körbenéztem, lát-e valaki, mielőtt belerúgtam volna (olyankor volt rá esély, hogy visszaadja a pénzt vagy.. vagy legalább a beszorult ropi leesik xD).

Aztán ezek az óvatos körbenézések elmaradtak. Így történt, hogy egyszer a közvetlen főnököm, a marketingvezető és a művészeti igazgató így állt mögöttem, miközben kitartóan rugdostam a cuccot. xD Istenem, de ciki volt. :X
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 26. 14:41 Ugrás a poszthoz

Nemár... XDD Ez az egyik nap félelmem amúgy nekem is, hogy egyszer beleejtem. Álltam már közel a katasztrófához, de szerencsére még nem volt rá precedens.

UGYE?! Jó, a sztori jó része az, hogy teljesen megértően bólogattak rá, hogy így kell ezt. Ettől nem volt kevésbé kínos, de azért mégsem kellett magam elásni.

Amúgy meg rendszeresen mindig kicsapattam rá egy post it-et, hogy ha valakinél kipottyan a KitKat, az juttassa már el epekedve várakozó gazdájához a 2-es irodában. :X
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 26. 14:49 Ugrás a poszthoz

Kénytelen voltak eljuttatni. Mindig kilestünk, hogy na-na? Nagy volt a lebukás kockázata. :3 *bio-figyelőkamerák*
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. március 27. 16:49 Ugrás a poszthoz

Meg dolgoznak. Q___Q
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. április 2. 19:07 Ugrás a poszthoz

Dávid

- De azokat nem is veszi meg senki, gondolom. Vagy nagyon ízléstelennek és nagyon gazdagnak kell hozzá lenni. Mondjuk én azt sem értettem, mikor néhány éve azért az eszméletlen sok zsozsóért eladtak egy teljesen kék képet, középen egy fehér csíkkal, mi a tök.
Természetesen a "tanult" elvont ízlés is annyira távol áll tőle, mint az a bizonyos Makó attól  bizonyos Jeruzsálemtől. MOME-n, egyetemen, fősulin, művészeti képzőben az emberek tanulnak egy csomó elméletet meg művészettörténetet, beléjük dumálják, hogy miért kell értékesnek tartani ezeket a képeket, és.. lehet, hogy a szakma szerint értékes is. Dia sajnos csak egy kék vásznat átszelő fehér csíkot lát.
- Ú, várj, akkor te rajzolsz saját képregényt? Nemár, ez király. Nekem ebben a műfajban a legszámottevőbb firkáim csak ilyen Teen Titansos fanartok.
Mert amikor fiatalon megmutatták neki a mesét mugli származású iskolatársak, egyből volt egy egész tisztességes crusha Robinon.. meg Ravenön. Egy ideig még úgy is öltözködött, olyan gótosan, mert irtó menőnek találta. Ma is hajlamos olyan göncöket felvenni, de ez nem meglepő, manapság bármit hajlandó felvenni, amiről úgy gondolja, hogy jól áll neki és egyedi.
Egy ponton Dávid átveszi a vezetést a tömegben, de jobb is, mert részéről nem szúrja ki azonnal a többi zsűri tagot. A telefonját a szükséges képekkel megnyitva a galériában azért kéznél tartja.
- Semmióta. Mármint nem tudom, hogy nevezhető-e komolyabbnak akár ez is. Nézek tutorialvideókat meg nyilván tök jó, ha fejlődöm benne, de azokhoz képest, akik iskolában is tanulják, ez nem számít komolynak, gondolom. Heellóó.
Alighogy az egyik mondat végére ért csevegő hangnemben, úgy viszi fel a hangsúlyt a köszönés miatt, mire odaérnek a zsűrihez. Hagyja, míg Dávid röviden összefoglalja a beszélgetést, valószínűleg úgyis arra kíváncsiak elsődlegesen, Dia meg nem akar beleszólni. Mindenesetre némi kétkedést még így is lát az arcokon, még akkor is, mikor arra kerül a sor, hogy a felefonja képernyőjét feloldva megmutogasson néhányat a korábbi rajzaiból.
- Ez novemberi, itt a mentés dátuma, tessék, ez meg.. - lepuskázza, mert fejből ő sem tudja - szeptemberi, ez meg tavaly nyári.
Széttárja a kezeit, majd visszasüllyeszti a telefont a zsebébe, miután a többi zsűritag is megnézhette a képeket, ellenőrizve a dátumokat is. Érzékeli, hogy ez az egész szitu egy kicsit mindenkinek kínos, de ezzel nincs mit tenni.
- Szóval sajnálom, ha valakiben rossz érzést keltett a téma hasonlósága, de tuti nem másoltam egy évre visszamenőleg a karaktereimet.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. április 21. 14:58 Ugrás a poszthoz

Dustin

- Óó, az enyém? Hát szia.. - Az egyelőre még eszébe sem jut, hogy ez egy kicsit nagyobb felelősség lehet, például helyet kell neki kialakítani, etetni, gondozni, ilyesmi. Otthon volt ugyan egy papagája, de az mégsem egy mágikus lény. Csak egy nagyon hangos madár, ami néha úgy viselkedik, mint egy macska. Hagyja, hogy megszaglásszák a kezét, aztán érzi, amint egy nedves orrhegy hozzányomódik a mutatóujjának bütykéhez. Óvatosan megfordítja a kézfejét, így meg tudja simogatni az állat fejét. Nem tűnik úgy, hogy nagyon kellemetlen lenne a Lunarinak az érintés, de tény, hogy nem is kezd rögtön farokcsóválásba, mint egy domesztikált szobakutya. Inkább csak érdeklődve hegyezi a füleit a lány felé, akinek minden fejmozdulatára követi az élénk színű haj mozgását.
- Szóval.. őő.. így eléggé kitöltötte az időt a papírmunka meg ilyesmi, nem volt túl sok időm foglalkozni a lényeggel, csak nagy vonalakban. Hogy fog ez az egész menni? Ez most egy ilyen plusz tantárgyként fog működni?
Jellemző tinédzser kérdés igazából, amolyan burkolt "akkor most több órám lesz"? Származtathatott volna le ennél mélyenszántóbb dolgokat is, de minden sorban érkezik, nála először a gyakorlati kérdések és részletek bootolnak be.
- És lesznek még ilyen mágikus kitöréseim? - Na ez a másik, ami szöget ütött a fejében. Nem valami király, ha igen, eddig mindig olyan büszke volt rá, hogy annak idején az első vadmágiája után az ő varázsereje valahogy nem rakoncátlankodott annyit. Igaz, nem is számottevően tehetséges diák, de az az erő, amit magáénak tudhat, legalább kontroll alatt volt, amennyire lehetett. Most akkor ez kuka?
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2018. augusztus 1. 20:27 Ugrás a poszthoz

Halihó. : D (beköszönök, hátha akad itt valami élet, olyan rég merült feledésbe hsz-em az OFF-ban, hogy pótolni kell a lemaradást. :Đ)
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Eszterházy Diána összes hozzászólása (274 darab)

Oldalak: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 » Fel