37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Eszterházy Diána összes hozzászólása (274 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] Le
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2024. január 21. 15:25 Ugrás a poszthoz

Kilián

- Na ezt sem igazán szoktam hallani, majd ne felejtsem el elrakni ezt az emléket egy külön fiolába. - Na igen, az érettség nem éppen az a vád, amellyel gyakorta illetik az Eszterházy lányt. Jól esik neki azért, hogy Kilián így félti, és hogy úgy érzi tényleg érdekli a férfit a jelenlegi helyzete és élete. Mármint amúgy összességében Diána elég szerencsésnek mondható. A családja jóindulatú és megértő vele, felnőve némi szigorral párosulva (de semmi vészes) ugyan, de szeretet és törődés vette körbe - és veszi mostanáig.
- Időpontra még nincs, de már tervezgetjük a témát, meg hogy egyáltalán hol legyen megtartva. Még arra is gondoltunk, hogy az egészet egy illúzióba pakoljuk.
A Morphe miatt a felszerelés meg van hozzá, és lényegében mindenki másnak egy ilyen stunt elképesztően drága mulatság lenne. Minden egyes vendégnek biztosítani egy használati lehetőséget a Morphe mágikus eszközeihez, amellyel átléphetnek a varázslattal kialakított illúzióvilágba.
- Ez sokkal inkább mi lennénk. Jobban, mint drága és agyonhasznált venue-k után rohangálni, amiket aztán teljesen át sem alakíthatunk úgy, ahogy akarunk.
Aztán Kilián ledobja a bombát azzal, hogy ők még tulajdonképpen nem is látták a vőlegényt. Úr-is-ten! Hogy lehet ennyire paraszt?! Mármint gondolja ezt Diána saját magáról. Annyira jól elvolt Solomonnal, hogy össze-vissza mászkáljanak a világban (vagy ponthogy a Sierrában kockuljanak) - alapvető dolgokat felejtett el. Mint mondjuk bemutatni a család többi részének!
Hangosan csattan a facepalm, amit letol.
- Te jó ég! Naná, totál kiment a fejemből, hogy menjünk egy túrát az egész családnál. Tutira veheted, hogy megyünk hozzátok nemsokára.
Közben mostmár a latte valószínűleg lekerül elé az asztalra, azt kezdi el elkeverni a hosszú kávéskanállal, amit kap mellé.
- De ne csak rólam beszéljünk, nálad mizujs? Azon kívül, hogy mostmár egy Ödönnel gazdagabb vagy.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2024. január 21. 17:27 Ugrás a poszthoz

Kilián

Csak kibújik a szög a zsákból, bár Diána nem annyira attentív, hogy észrevette volna korábban Kilián kérdései mögött a többszörös jelentéstartamot. Érdeklődve eszi le a tejhabot a kávé tetejéről, miközben a nagybátyja beszél.
Nem ül ki negatív ítélkezés az arcára a lány korát említve sem, inkább csak elgondolkodónak tűnik a témában. Merthogy nagyon vitatkozni tényleg nem tud azzal, hogy 18 és 28 között egész világok vannak általában. Általában. Ugyanakkor nem ismeri ezt az említett lányt egyáltalán, nem tudja milyen.
- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számít egyáltalán. Mármint egyéjszakás kaland esetén nem. - Vállat von. A tizennyolc már nagykorú, törvényes. Ilyen szempontból pedig aztán tényleg Dia legyen az első ember, aki követ vet bárkire.
- Tuti mesélte már anya, de én majdnem egész suli alatt próbáltam összegabalyodni a férfi tanárokkal. Mondjuk a bagolykő hibája, mindig olyan nyálcsorgatós daddyket alkalmaznak tanárként.
Mindegy. Legyint ténylegesen is, ez most egy felesleges mellékvágány volt, most Kiliánról van szó. És készséggel vissza is tér az eredeti topikhoz.
- De ha így együtt akartok lenni, akkor általában számít. Mármint tizennyolc.. te meg már gondolkodás és hozzáállás tekintetében is sokkal felnőttebb vagy. Szexelni könnyű nagy korkülönbséggel, együtt döntéseket hozni és menedzselni egy kapcsolatot tök más kérdés.
Végig tényszerűen beszél, egy pillanatig sem érződik, hogy bármiről is le akarná beszélni a férfit. Egyszerűen csak hangosan gondolkodik - és amikor rájön, hogy ez akár elbátortalanító is lehet, rámosolyog Kiliánra.
- Viszont gondolom kivételesen normális és koraérett gondolkodású lehet, hogy ha nem idegel ki a világból és egyáltalán komolyan veszed. Ha tényleg ilyen, akkor úgy is működni fog. Ha meg tényleg túl nagy a szellemi és mentális gap köztetek, akkor úgyis vége lesz, mielőtt a közvélemény választana szét titeket. Nem?
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2024. április 18. 22:33 Ugrás a poszthoz

Solomon
- Pécs | A „depressziópark” -

- ÚÚ! És és..! - Nagyon benne vannak éppen az ötletelésben séta közben, mert mikor máskor jobb az esküvőről elmélkedni, mint egy hátborzongatásra szánt helyen.
- Ha ilyen halloween jellegű Tim Burton stílus lenne, akkor nem csak neked kell Jacknek lenni, de a ceremóniamester öltözéke idézhetné Boogie Mant. A te öltönyöd pedig burton-i fekete alapon fehér csíkos lenne. Még tovább nyújtana az alakodon. - Egyébként valószínűleg végül nem ez lesz a végső győztes, de jó játszani a gondolattal. Azt a családjának már így is nehéz volt elfogadnia, hogy nem hagyományos lakodalom és eskövő lesz, de az már végképp kiakasztana mindenkit, ha még'ijesztőre' is vennék a figurát. Az anyja csak egy dolgot mondott: mindegy a téma, nem vár tőle már semmit az ég világon, hiszen ismeri. Csak legyen a maga módján fényűző és lássák azért az emberek hogy a páros kreativitása mellet megcsillogtatják kicsit a vagyont is. Csak a miheztartás végett.
- Figyelj, én nagyon szeretem ezt az országot, de.. tele vagyunk totálisan lelakott, romos elhagyatott helyekkel, még artificialnek sem kell lennie.
Elnézegeti a roncsot, amelyet már félig-meddig benőtt a flóra és fauna, aztán elmutat egy szakasz felé, ahol töredetett betonút maradványai mellett sorakoznak romos, bódék egy évtizete eldőlt Cornettot hirdető jégkrémtáblákkal.
- Az a sor ott egész jól nézne ki az "Echoes of Desolation"-be, már most látom, hogy mindenki be fog mászkálni lootot keresve. - Mostanában teljesen rá van kattanva erre az új projektükbe, bár az örök szerelme akkor is a Sierra marad a maga varázslatos fantasy világával. De ez az új horrorjáték viszonylag új vállalás még a Morphe-nak is.
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett HallgatóRPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2024. április 26. 19:29 Ugrás a poszthoz

Solomon
- Pécs | A „depressziópark” -

- Nem, az Ollókezű témakör nem tetszik. Szükségem van az ujjaidra, hogy.. máshogy hozzuk összefüggésbe az ollókkal. - Szélesen elvigyorodik, és úgy dobja be a szégyentelen kis utalgatásait,  minthe egy derűs szombat délelőtt lennének. Ja, hogy derűs szombat délelőtt vannak?
Eltátja a száját a Baldur's Gate utalásra, mert hát véletlenül sincs mostanság mindenféle lementett videókkal tele a tiktokja. Szóval, ha Solomon thirstrapelni akarta, akkor viszonylagos sikerrel járt.
- Oké, halljam, hogyan mondod, hogy.. "Daarling". - Próbálja utánozni a karakter duruzsoló, flamboyant hanglejtését, de már Dia hangjának tónusa miatt is egész lehetetlen. Ilyenkor kicsit sajnálja, hogy "kísérletező korszakában" (ami másokhoz képest elég sokáig tartott és elég intenzív is volt) nem sikerült csípni magának konkrétan egy vámpírt. Mondjuk ha még mindig tartana ez a korszak sem lenne több szerencséje ezzel a dologgal, mert mégsem túl gyakori hook-up partnerek.
Egyáltalán fel tud nekik állni? Vagy vért kell inniuk előtte, hogy.. hja, hogy legyen mi leszálljon oda? Többet kellett volna Vámpírológia órára járni, míg a Bagolykő diákja volt.
- Úú! Amúgy is imádok tesztelni, csóró agyában el fog pattanni egy ér, ha megint lecsapok rá. - Szélesen elmosolyodik, mert mostanában Nikita nyerte meg magának a cégnél Dia lelkesedését és társaságát. Ezzel együtt pedig a megtisztelő szerepet, hogy mindenféle tesztelésekre, amikre nem is lenne alapvetően beosztva, rángatja magával a lány. Mert fun.
- Majd nézzünk rá a main questre, hátha hirtelen megtetszik valami olyan részlet, amiből tudunk mellékküldit kerekíteni. - Általában valahogy vissza kell kanyarodnia a fő történetszálhoz, hogy a játékosok figyelme azért ne terelődjön el teljesen a lényegről. Egy-egy jó melléktörténet sokat árnyal vagy tehet hozzá az alap vázhoz.
Az előléptetés említésére lehetne bűntudata. Felmerülhetne benne, hogy mennyire privilegizált helyzet ez - és hogy a legtöbb cégnél ezt nem is engednék meg különösebben. Tulajdonképpen fel is merül, de... nem érdekli. Ezt most épppen nagyon szereti csinálni, kiélheti benne a kreativitását, hülye lenne azon szenvedni, hogy ne legyen jobb dolga a ranglétrán.
- Teljesen ki fog borulni. Attól a perctől utál, mióta betettem a lábam az irodába, pedig akkor még nem is volt tudvalevő, hogy kik vagyunk mi egymásnak. - Sok verbális nyilat próbált már kilőni felé a nő, sőt, mindenféle kis apró irodai stiklivel próbálkozott. Meetingen számonkérni dolgok miatt, mindenki előtt és egyebek. Dia lelkes mosolyáról azonban ezek a próbálkozások többnyire lepattannak.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Eszterházy Diána összes hozzászólása (274 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] Fel