37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Solomon Cavanaugh összes RPG hozzászólása (22 darab)

Oldalak: [1] Le
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2022. november 1. 02:30 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
Outfit


Az egészhez nem volt kedve, úgy ahogy van, nem is akart eljönni, nem is értette, mi ütött az édesapjába. Eddig remekül megegyeztek, hogy Liam Cavanaugh viszi a vezérigazgatói teendőket, ő pedig megmarad a kreatív részleg igazgatójának, aki egyébként áttestálja a legtöbb igazgatói feladatát egy szűk csapatra, és minden idejét a tervezőasztal mellett tölti. Példaértékű főnök, komolyan.
Úgy hogy eldöntötte, megszökik ez elől az egész elől. Igen, üzleti szempontból roppant előnyös, igen, a menyasszony jellemrajzán és viselkedésén is kellemeset csodálkozott, hogy nem egy rémesen elkényeztetett kislányra gondoltak, de mégis csak egy gyerek hozzá képest. Nincs ő ezekre kiképezve.
A teraszra úgy tudott elmenekülni a többi pincér elől, minekutána folyamatosan utánaszóltak, hogy vigye már ki azt a hat pohár pezsgőt és jöjjön vissza gyorsan a többiért. Phörsze, vár rá egy rahedli munka, ami ezerszer jobban érdekli két tucat páva tollászkodásánál. Azért a tálca pezsgőt megtartotta, és kifejezetten elegánsan csusszan ki a terasz üvegajtaján, majd tolja be maga mögött azt. Természetesen nem is olvasta el az apja e-mailjét, hol lesz az összeismerkedés.
- Óh...! - Kiszélesedik a vigyora a meglepettségtől, szinte azonnal konstatálja, hogy pechére nincs egyedül. - Kér egy kis pezsgőt? - Nem zavartatja magát, a kis tálcát leteszi az asztalra a lány elé egy gáláns, pincérekhez illő mozdulattal. Egyébként a zakójától szándékosan megvált, hogy elvegyülhessen a felszolgálók között, de a ruhája anyaga így is sokkal jobb minőségű a többiekénél.
- A party odalent van, kisasszony. - Ha már pincér akar lenni, miért ne játszaná el, hogy egy szemtelen pincér?
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2022. november 1. 03:46 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
Outfit


Majdnem felhorkan a visszafojtott nevetéstől: iszonyatosan komikus tud lenni, ha a semmiből ráijesztenek valakire. Nagy önuralomra van szüksége, hogy ne vinnyogjon, mint egy infantilis ötéves a saját, remek teljesítménye után.
- Nana, csak akkor kiáltsunk gyilkost, ha holttest is van. Egyelőre kegyed még elég virgoncnak néz ki számomra. - Olyan édes kiskutya ábrázata lesz, ahogy oldalra dönti a fejét beszéd közben. A tálcától gyorsan megszabadul, és nekitámaszkodik a korlátnak szembe helyezkedve a lánnyal, oldalvást lepillantva a lent andalgó emberszórványra: befektetők, ezt így hívják. Csevegés, szép szavak, felületes, udvarias megjegyzések, aztán rátérhetnek a lényegre. Nem mintha ne tudna ehhez akklimatizálódni; menne, de nem akar. Az önazonosság túlságosan értékes számára ahhoz, hogy ezt felcserélje a pénzre és a kapcsolatokra. Elismeri azok hasznosságát és szükségességét, de nem gondolja úgy, hogy önmagát be kellene áldozza értük.
- Csak nyugodtan, nem tesz semmit. - Hanyagul legyint, neki aztán tényleg édesmindegy, mert öt perc múlva nem szándékozik itt lenni tovább.
- De ez még egy nyitójelenetnek is kevés lenne egy rpg-be. - Kissé megvakarja az állát, aztán teljes testével visszafordul a lányhoz.
- Amúgy vár valakit? -
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2022. november 1. 15:01 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
Outfit


Vajon hova is kellett volna menjen menyasszony-nézőbe? Egy SMS-t azért küld, ha már Harajuku-ba hoppanált, hogy ne akaródzon azonnal utána jönnie egyik testőrnek sem. Szegény lánnyal sem kellene kiszúrnia, hát mi van, ha nagy reményekkel érkezett ma, hogy itt nyélbe ütik az évszázad üzletét? Mindegy, ez a kisasszony remek társaság a merev beszélgetésekhez képest.
- IGEN! - Lelkesedésében egy fokkal hevesebben helyesel a kelleténél. - Vagy legalább rendezték volna meg egy elhagyatott kikötőben, annak van hangulata, tudja! Aztán elférne egy óriási víziszörny is az egyenletben. - Amolyan "de amúgy nem az én felelősségem lenne" módon megvonja a vállát, de az arcára húzódó lelkesedés elárulja utcahosszal. Hajnalig tolta azt a játékot, az sem zavarta meg a mindennapjait, hogy utána egy-két napig rémeket látott a sötétben, míg lecsengett az adrenalin maradéka is.
Elképed. Látványosan és elrejthetetlenül eltátja a száját, és legbelül nyel is egyet. Nahát, ezt a lány házassági interjúra hozták? Milyen kicsi a világ. Csak ne legyen az ő jelöltje, elvégre lehet akárki más is, aki ugyanígy házasodik, ugye? UGYE!?
- Sosem értettem, ez mire jó. Nem is hagynak döntési lehetőséget, csak a házasság az elfogadott. Na és, ha az ember szingliként akar meghalni macskák és kutyák közt? - Ez a drámai sopánkodás a saját, gyerekes izélése a házasság ellen. Eddig nem tudott huzamos ideig megmaradni működő kapcsolatban a munkamániája miatt, és ez köszöni szépen, így teljesen jó volt. Csak az apja akar ebbe beleköpni, pedig annak a házassaga se jött össze.
- Nem gondolt rá, hogy lelépjen inkább? Biztos lenne jobb elfoglaltsága, mint várni, hogy férjhez adják. Nekem tuti lenne. -
Utoljára módosította:Solomon Cavanaugh, 2022. november 1. 15:17
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2022. november 4. 19:12 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
Outfit


Tetszik neki a hirtelen támadt élénkség a lány arcán, egészen átrajzolja a vonásait, még élőbbé teszi. A testtartása, a gesztusai egészen kilógnak az itteni, száraz, szürke népesség soraiból. Talán mégsem volt elvesztegetett idő eljönnie. A felajánlott poharat egy félmosolyos biccentéssel elfogadja.
- Nem, nem folytassa! Máris izgalmasabb setting ez, mint a lenti komédia. - Hanyagul bök a hátuk mögé a korlát túloldalán, lent zajló pingvinkosztümös előadás felé. Nem fogja soha megszeretni ezeket az összejöveteleket. Idővel elviselni? Muszáj lesz, de megszeretni? Soha. Fél, hogy ez egyet jelentene a kreativitása megölésével, mert olyan terheket venne magára, amiket sosem akart.
- A szülei tényleg nagyon szeretik önt. - Beleiszik a pezsgőbe közben. - Főleg, ha a hátrányokkal együtt fogadják el. Ez egy szülőtől hatalmas teljesítmény, nem ez szokta őket jellemezni. - A poharat letéve elgondolkodóan megvakarja az állát, aztán összefonja a kezeit a mellkasán, de ez a komoly mozdulat szinte rögtön megtörik a rágórózsaszín hajat látva: visszatér a széles vigyora és újból inkább előrekönyököl. Mint valami rossz, fitringes gyerek. Csak a tekintete röpke elkalandozása árulkodhat arról, hogy igenis feltérképezi beszéd közben a lány külsejét.
Csak egy apróbb köhögés fogja el a "felültetni" szóra. No igen, ő viszont pont, hogy épp felülteti a partnert, mert nem akar megjelenni ezen az elrendezett programon. Enyhe kínosság fogja el; talán illene írnia egy sms-t, nem?
- És mit fog csinálni, ha mégsem jön el a kiválasztottja? Ha felülteti? - A helyzetben eddig tanúsított teljes leszaromságát latba vetve nekiáll az asztalra helyezett tál gyümölcsből a szőlőt szemezgetni, miközben a lányt fixírozza. - Nincs kedve inkább továbbjönni innen? Úgyis épp indulni készültem... Szereti az árkádokat? -
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2022. november 5. 02:30 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
Outfit


- Régebben meg tudtam csinálni a mátrixos mozgást... amíg hátra nem estem a hátrafordulás legalsó pontján és minden whisky rajtam landolt. De a szándék ott volt! - Még büszkén ki is húzza hozzá a mellkasát, hogy ő bizony, hajdanán, mikor még hajlékonyabb volt... akkor sem ment neki ez a zsonglőrködés, szóval igazán nincs mivel flexelnie, mégis megteszi.
- Az ő vesztesége, más nyeresége. - Pimasz a vigyora, de nagyon is értette a célzást. Úgy beszél, mintha neki nem épp egy randevún volna a helye egy hasonlóan ifjú hölggyel, de ha belegondol, hogy szalonmosolyognia kellene, és itt egy lány, akivel el tud értelmesen beszélgetni játékokról és lore-okról, nem nehéz döntenie, mi mellett tegye le a voksát, és az semmiképp sem a teadélután lesz.  
- Természetesen. Országomat egy játékért! - Hősies pózban égnek emeli a pohár pezsgőt, felpattanva pedig fél lábát felteszi a székre, hogy megfelelő pozitúrából ihassa az italt... amit aztán mesterien köp maga mellé a lánnyal... Diana Eszterhazy-val ellentétes oldalra, és köhögés közben a felpakolt lábát és leszedi a székről.
Mennyi volt az esélye, hogy a subtle szökési kísérlete közben sikerül egyenesen a kiszemeltje szobájába besurrannia? Ez az ő szerencséje ma! De, ha tényleg szerencsés, addig rezeg az sms miatt a zsebében a mobil, amíg kiköhögi a tüdejéből a pezsgőt. Most pattanjon meg mégis egyedül, vagy...
Kizárt, hogy ezek után elszalassza a lehetőséget! Mennek árkádozni és kész, hát ki gondolta volna, hogy ez a csaj ekkora forma? Az első dolga lesz kioktatni a lány profilját összerakó adminisztrátort, hogy van még mit tanulnia a szakmáról, marhára más ez a lány, mint ahogy leírták. Közben a hangját is végre megtalálja, pohár sincs már a kezében.
- Akkor? - Már nyújtja is a kezét a társas hoppanáláshoz. - Indulhatunk? - Ha Dia leokézza, egy halk pukkanással eltűnnek a kényszeredett party színhelyéről.
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. március 19. 17:41 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
- Hónapokkal ezelőtt -


"Mesélj, milyen volt?"
"Hát... Kell egy második kör. Mindenképp. Egy után ki tudja eldönteni ezt, Fiona?

Kár tagadnia, nagyon meglepődött és tök másnak képzelte a lányt. Elképzelte egyáltalán? Ami azt illeti, talán életében először nem tudta, mire gondoljon. Valami szürke, unalmas no name, arctalan lányt vizualizált, ehhez képest a napjukat egy árkádban zárták, ahol úgy érzi, elég tisztesen megpróbálta a döntetlent kihozni a lehetőségeihez mérten. Diana nem volt egy egyszerű ellenfél, és valahányszor vesztett, azonnal visszavágóért kezdett csapkodni, annyira elragadta a hév.
A húga úgy nézett rá, miután hazaért és mindezt közölte, mintha Solomon ördögűzőnél járt volna minimum. Eeez nem az ő bátyja, hát vonakodott az egésztől. Elég volt ránéznie Fiona arcára és sejtette, mit gondol a húga: muszájból és üzletből belemegy a házasságba, de a munkába kívánja temetni magát, ez volt az első számú terv, de Fiona láthatóan megdöbbent, hogy a hazaérkező bátyja elégedetten csapja össze a sarkait és néha még el is vigyorodik, mintha megháborodott volna.
Így érkeztünk el a mai napig, pontosabban ahhoz a részhez, amikor a két bejárat közül Dianát bevezették az egyiken, ő pedig a másiknak a kulcslyukán bámul befelé és gondolkodik, ezt hogy is kellene felvezesse... kevésbé rosszul? Végül is csak közölnie kell, hogy a múltkori pincér, akivel a lány lelépett, ő volt.
Áhh, sutba az egésszel, arra jut, ugyanabban a pillanatban pedig lenyomva a kilincset, belép a szobába. A zakója és a farmere csöppet sem alkalmi, de megfelelően elegáns és jó külsőt kölcsönöz részére, a haja kissé csapzott, mert éjszakázott, de ennyi baj legyen.
- Ön itt? - Muszáj tennie a hülyét, mert még nem találta ki, mi a megfelelő megfogalmazás ebben a helyzetben. Nem akar pofont, na, és a nők olyan kiszámíthatatlanok! Hát két húggal nőtt fel, nem hibáztathatják az óvatosságáért!
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. március 21. 01:55 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
- Hónapokkal ezelőtt -


- Így van! - Majdhogynem diadalittasan ejti ki a szavakat, mint aki megkönnyebbült, hogy a beszélgetőpartnere rögtön megértette a helyzetet. Ők bizony. Ő meg a félreértés nagy mestere, na mindegy.
Ezek után kifejezetten megkönnyebbülten szeli át a köztük levő távolságot és minden teketória nélkül veti le magát a kanapéra a lány mellé, lábait lazán keresztezve.
- Nem is tudom, hogy tudtam volna elmagyarázni ezt. - Már-már pofátlanul bosszantó a látványos megkönnyebbülése. Nem mintha nem ő verte volna át szegény Diát és vitte el a világ másik felére játszani. A megbánás fikarcnyi jelét sem mutatja. Miért? Jól szórakoztak.
- De azért a Berzerk vereségért még egy visszavágóval jön nekem. - Valaki vágja nyakon.
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. március 21. 02:53 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
- Hónapokkal ezelőtt -


Most rajta a sor, hogy meglepődjön, majdnem megdöbbenjen, de még a "vádló" bökdösésekért se tud felháborodni, csak eltátja a száját, mint akit igazságtalanul vádolnak. Most ő értette félre? Akkor Diana nem is világosodott meg hirtelen? Oh damn! De kutya legyen, ha hagyja magát ezek után!
- Kompenzációóó? - Szándékosan elnyújtja a műfelháborodását. - Mondhatnám, ez volt a minimum! Hiszen... fel sem ismert! - És hála az égnek, hogy fel sem ismerte. Ő sem tudta, hogy ez Diana, amíg a lány be nem mutatkozott, utána meg már ciki lett volna közölnie, hogy amúgy nem is pincér, szóval csak ment az árral.
Persze a külsejét ért bókra már ő is sunyikat kezd vigyorogni a bajsza alatt.
- Nos... Én se panaszkodhatok, egészen más a pakk, mint amire számítottam a vérvonal alapján. - Ezt lehet bóknak és sértésnek is értelmezni, de a somolygása alapján inkább csak számításba sem vette, hogy utóbbira is gondolhatna a beszélgetőpartnere.
- Én sem hittem, hogy Tacocat ilyen jól néz ki élőben. A játékai alapján egy tizenéves koreainak tudtam volna be. - Micsoda bókok. Az anyja büszke lenne rá, a húgai pedig, ha szintén hallgatóznak valamelyik ajtó túloldalán, valószínűleg facepalmolnak.
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. április 3. 23:04 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
- Hónapokkal ezelőtt -


- Hahh, már hogyne ismertem volna fel!? - Talán túl diadalittas is az a rikkantás. Némileg megbicsaklik az elégedett vigyora is, amint emlékezteti magát, hogy... - ... miután bemutatkozott... - Nos, ezt igyekszik az orra alatt elmotyogni, bár félő, a lány hallása nem egy nyolcvan és a halál között tengődő boszorkányé. Igazság szerint nem is szégyelli magát túlságosan, csak olyan kényelmetlen, ha lebukik a hülyeségeivel, na! Jön a fülrágás meg a fejmosás a rokonságától, bahh, ki nem állhatja!
- Azért mondtam tizenévest, kisasszony. Ha profi lenne, már e-sportoló volna. - Felkúszik félig az egyik szemöldöke alattomos-kissé kötekedőn, mellőzve minden sértő szándékot. Inkább hasonlít egy zabolátlan gyerekre.
- A Morphe kreatív igazgatója sok mindent csinál a szabadidejében. Érdeklik a részletek? - Telibe lerí az arcáról, hogy a legnagyobb örömmel pletykálkodik, ha van hozzá partnere, és őszintén reméli, Dia nem utasítja vissza ezt a nagyszerű lehetőséget, főleg mert akkor esélyesen megúszhatja a fejmosást a kis húzásáért is.
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. április 4. 01:44 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
- Hónapokkal ezelőtt -


Titkon igazán örül Diana lelkesedésének, de a személyisége sokkal nagyobb hányada épp belelovalja magát a játékok iránt érzett szeretetébe. Végre olyan területre evezhet, ami a jelek szerint mindkettejük számára izgalmas és sokkal tartalmasabb, mint megbeszélni, milyen pocsék tud lenni Írország időjárása.
- Ugyanezt én is elmondhatnám. Ha nem lett volna olyan jól sikerült az első találkozónk, nem hívtalak volna el a másodikra. - Nagyon simulékonyan siklik át a tegezésbe, főleg, hogy ezt a váltást az angolban érzékelni sem lehet jobbára. - De a harmadikra is van már ötletem, hol legyen. - Gondolatban már valahol utcahosszal előrébb van a tervekben, mint a jelen. Majd megpróbál lassítani.
- De az izgalmas dolgokra rátérve... A közhiedelemmel ellentétben, az én munkám a tervezőasztal mellett zajlik. Az igazgatói száraz dolgokat a titkárnőm és a húgaim végzik. És ebben az a legszebb, hogy annyi játékot próbálhatok ki tesztelés címszó alatt, amennyi csak jólesik. - Mondanám, hogy szerény arcot vág, de akkor hazudnék. A nyilvánvalóan büszke vigyora elég öntelt színezetű is, de ha azt vesszük, jogosan büszke: a Morphe felívelő pályán halad, terjeszkednek, alkalmazottakat vesznek fel, új játékok kerülnek szinte naponta a tervezőasztalaikra.
- És ami azt illeti, egy tesztelő partner mindig jól jön. - Felhívás keringőre?
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. április 4. 02:17 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
- Hónapokkal ezelőtt -


- No lám, hadd halljam. - Már nagyban rákészült, hogy ecsetelni kezdi, milyen Tolkien-alapú story-based mmorpg-t készítenek elő épp, és a világdesign már nagyjából kész is van, de úgy néz ki, előbb nagyobb aggályokkal kapcsolatban kell értekezniük. Őszintén szólva elképzelni sem tudja hirtelen, mi lehet olyan fontos... egészen addig, míg el nem hangzik A kérdés. Pár másodpercre olyan arcot vág, mint a pislogó mém pasas, nehéz eldönteni, hogy megrökönyödött, vagy épp meg van sértve, hogy ilyen kevés számértéket feltételez a lány?
Aztán végül hátradől a kanapén, a fejét a támlára dönti, az ujjait gondolkodón összefűzi és az ölébe ejti.
- Hmmm... Ez inkább partnertől függ nálam... Tudod, ha unalmas a partnerem, nem túl sokat, úgy háromszor egy héten, de akkor inkább bemegyek dolgozni az idő nagy részében. - Megvakarja az állát, miközben visszafordítja a tekintetét Diára. - De, ha minden egybecseng, nos... Hát, volt már, hogy a titkárnőm végül ránk törte a lakásajtót. Az egy elég drága javíttatás volt, nem olyan könnyű egyik napról a másikra kezelt ébenfát találni. - Látszik az arcán a dohogás, bár ezzel talán sikerül jól elmaszkíroznia, hogy épp szeretne gondolatban megfulladni a röhögéstől. Kifogott egy túlontúl egészséges huszonévest? Az nem kérdés, fogja-e bírni a tempót, hát persze! De, hogy egyből belecsapjon a lecsóba... Zseniális lány! Percről percre jobban bírja Diánát. Természetesen adni fogja alá a lovat a továbbiakban is.
- Szóval itt inkább az a kérdés, te mennyire vagy jó az ágyban? - Még jó, hogy a szüleik nem vesznek részt ezen a kis meetingen. Holnap már temethetnék az anyákat, mert meghalnának a szégyentől.
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. április 11. 01:14 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
- Hónapokkal ezelőtt -


Kár volna hazudnia, rendkívül vicces a szeme sarkából végignézni, ahogy Diana kifújja a bent tartott levegőt. Ezek a kérdések nagyon lutrik, mert vagy megtalálta a kérdező hozzá a jó válaszadót, vagy beletenyerelt egy társadalom gránát közepébe, és berobbantotta.
- Ilyeneken ne izgulj, nem vagyok egy túl tabu-követő ember. A kompatibilitás egy elég fontos kérdés és elkerülhetetlen bármilyen párkapcsolatban. - Már párkapcsolatról beszél, azért figyelik? Smooth sailing ez a hajó, főleg, hogy ez egyenes rávezetés már a párkapcsolati kitételeik megbeszélésére. Az egyik fontos pontot érintették, és persze lesz még megannyi apró részlet, de az a helyzet, hogy a kezdeti idegenkedését Dia már a múltkor eloszlatta, miután volt alkalma egy teljes délutánt vele tölteni. Az éppen megfelelő kacérsága külön pikantériáját képezheti, és ez roppant mód imponáló! Meg is fordul ültében Dia felé, hogy nagyjából tükrözze annak testhelyzetét és szemtől szemben cseveghessen tovább vele.
- Sokféle tesztelés szóba jöhet: játék is, mert mondjuk gyakornokokat mindig szívesen látunk, vaaaagy az említett szex, de én a rokonaink idegi tűréshatárát is ide sorolnám. Elvégre az első randevúnkon leléptünk árkádozni. Ettől már csak vagányabb dolgokkal rukkolhatunk elő, nem? - Solomon láthatóan átkapcsolt az "Utánam az özönvíz" üzemmódra abban a magabiztos lelkiállapotban, hogy Dia vele tart majd ebbe a fejvesztett futamba. A szülők nem is tudják még, milyen lavinát indítottak el azzal, hogy összeeresztették ezt a két különc embert.
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. április 18. 21:32 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
- Hónapokkal ezelőtt -


Bárcsak a titulusához mért komolyság lakozna benne, de nem, az infantilitás, a makacsság és néha a fékevesztettség sokkal jobban körbeírja őt, mint a felelősségteljes, érett gondolkodás. A gyerekessége pedig rögtön megmutatkozik a jóízű nevetésében Dia virtuóz készségeinek hallatán.
- Most elképzeltem... hogy a családom és a családod... ott ülnek szoborrá vált arccal... és azon gondolkodnak, mit rontottak el az életben? És az egyetlen válasz... hogy minket összeeresztettek. - Igen, közben rázza a nevetés, és abszolút nulla bűntudatot érez a meggyötört rokonsága iránt. Elvégre ők akarták kiházasítani, hát most viseljék ennek következményeit.
- Mátrix-style? Adom! De vedd fel a listára, hogy ha közös karácsonyt vagy szülinapot vagy bármit tartunk, berendeljük őket a virtuális térbe. Majd lefoglalom a teszt szobát előtte, de van néhány design, ami ütős lenne. - Az elf-tematikát se hagyják már ki, de a futurisztikus megoldások is szemet gyönyörködtetően szépre sikerednek általában a grafikusaik keze alatt.
- Kérdés: vehetem akkor úgy, hogy folytatjuk ezt az eljegyzést? - Olyan lelkes, mint egy kiskutya, hát meg lehetne simogatni a fejét. Mint aki rátalált a legújabb játékára, csak egy jóváhagyást vár, hogy mindenféle újdonságba belerángassa majd... menyasszonyát végül is.
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. április 26. 21:52 Ugrás a poszthozŐszintén? Pokolian fáradt! Nem hiába húzza a száját, ha meghívják egy formális eseményre, mert kinek van kedve órákat szmokingban lehúzni és semmitmondó csevegéseket folytatni? Ma is átcikázott egy-két nagyon megkapó ötlet az agyán, és ha Dia nem lett volna vele, vagy lemarta volna az arcát, vagy meglóg ideje korán az egész eseményről.
- Ne is mondd. Ezért nem szoktam eljárni ilyen ostobaságokra. Egyszerűen van egy réteg, ami még mindig nem jött rá, hogy magunk mögött hagytuk már az agyi sötétséget. Szegény lányt sajnálom legjobban ebben a sztoriban. - Elég borús arccal csóválja meg a fejét, elvégre az a színház felért egy szociális kollektív kínzással hat tonna szekunder szégyennel megfűszerezve.
- Különben nem is értem, honnan veszed a bátorságot, hogy csak úgy véleményt formálj? - Csípőre teszi a kezét, felvonja a szemöldökét nagyon próbálkozva, hogy valamennyire visszafojtsa a röhögését. - Én vagyok az urad és parancsolód. Megengedtem, hogy beszélj? Nem! Na látod! -
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. október 3. 07:07 Ugrás a poszthoz- Látod, van ahol az agymosás olyan méreteket öltött, hogy mi azt elképzelni sem tudjuk. - Úgy csóválja a fejét, ahogy a helyzet megkívánja. Persze mindenki foglalkozzon a maga dolgával, de ez a szótárában már borderline domestic abuse-nak számít. Nem tudná elképzelni, hogy korlátozzon valakit, de tisztában van vele, hogy régen tényleg ez volt a szokás. Azóta feltalálták az egyenjogúságot és eléggé divatban van.
- Hm? - Nem tudja, hova fog kifutni ez a játék, ettől még szórakozott jókedvvel bólint és elkezdi kigombolni a mandzsettáit, meglazítani és kihúzni a csokornyakkendőt a gallérból, aztán jó messzire eldobja, hogy ne is lássa.

Tíz perc múlva őszinte kíváncsisággal nyomja le a kilincset... és szinte rögtön össze kell préselje a száját, hogy ne kezdjen el hangosan nevetni a jelenet abszurditásán. Annyira életidegen, annyira prűd, annyira... nem Dia, és mégis milyen jól kifigurázza társadalmuk hátramaradott, káros szokásait.
Javára legyen mondva, őszintén próbálja megzabolázni a vihoghatnékát, de nagyon nehéz, amikor ilyen "szívből jövő" vallomásokat is nekibombáznak. Párszor meg kell köszörülje a torkát, mielőtt a menyasszonya előtt megállva képes megszólalni nyikorgó nevetés nélkül.
- Te tisztátalan lány! Borzalmas bűnt követtél el! - Meg-megremeg a mű-mérges hangja, nagyon nehezére esik tartani a színlelt szigort.
- Ezért megtorlást érdemelsz, el kell fenekeljelek! Hozzám! - Sírni fog a röhögéstől, komolyan, nem sokáig bírja ezt a színjátékot, de hősiesen tartja az egyre vörösödő álcáját. Az egyik keze Dia csuklóján landol, kényelmesen, nem erőszakosan (játék ide vagy oda cibálni nem fogja se most, se máskor), de megfelelően határozottan, és amint leül az ágyra, a térdére húzza ezt a "bűnös jószágot" .
- Bánod, amit tettél? - Első csattanás. Wow, mindig rácsodálkozik, milyen feszes Dia feneke. Egy pillanatra szigorból elismerésbe vált át az arca, hogy utána visszatérjen az eredeti szerepköréhez. Itt most büntetni kell!
Utoljára módosította:Solomon Cavanaugh, 2023. október 3. 10:13
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. október 3. 10:11 Ugrás a poszthoz

Diana Eszterhazy
- Hónapokkal ezelőtt -


- Figyelj, amíg nem léptél be az egyenletbe, én se terveztem házasodni. A szingliségnek megvannak az előnyei: nem isszák meg a kávédat, nem kell sorba állni a fürdőszobába, és nem rúg le senki az ágyról, vagy tehénkedik rád. Az azért... lássuk be, számít. - Vannak prioritásai, és előre kalkulál vele, hogy nem lesz olyan könnyű ez a tranzitálási időszak egyedülállóból házas emberbe, de ha Diana mostani személyisége nem csak cukormáz és külcsín, akkor az is lehet, hogy minimális hozzáigazodásokkal meg tudják majd oldani az egész történetet. Akárhogy is, úgy tűnik, tényleg elindul a kiházasítási folyamatuk.
Onnantól kezdve, hogy Dia "megpecsételi" a kis egyezségüket, valahol sínen érzi magukat, a vigyora ettől töretlenné válik.
- Ámen! - A testvérei hülyét fognak kapni. Alig várja, hogy lássa az arcukat, amikor közli, hogy néhány hónap és nős lesz.
Diát természetesen hazakíséri ezek után, de előtte megeshet, hogy tesznek egy-két kitérőt, mondjuk néhány óra játék belefér bőven.
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. október 3. 10:31 Ugrás a poszthoz

Dia


Pokolian vicces, ahogy belecsúsztak a romlott menyasszony-zsarnok vőlegény szerepbe, de kötve hiszi, hogy még néhány percnél tovább bírja röhögés nélkül, annyira nevetséges az egész.
- És mégis megtetted! Hát erre neveltek? Arcátlan! - Itt már hallhatóan megcsuklik a hangja és egy megtört röttyenés is belefonódik a feddő beszédbe. El fogja nevetni, a fenébe is, ezt nem lehet csak úgy bírni cérnával.
Aztán a habsburg áll és röviddel utána az az egy, nyamvadt kis slap-on-the-butt mindent visz, akárcsak a gátat az özönvíz. Úgy elkezd nevetni, mint akit ráznak, és annyira futja csak az eszéből, hogy Diát felhúzza az ölébe, de egyébként folynak a könnyei és kapkodja a levegőt két vihogási hullám között.
- Miért... van neked ilyen... mamaszerelésed? - Sosem látta még ezt a harci jelmezt a menyasszonyán. Van egy bizonyos bája, de a csipke alsói vagy a teljes meztelensége jobban tetszik neki.
Utoljára módosította:Solomon Cavanaugh, 2023. október 3. 10:38
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. október 3. 11:22 Ugrás a poszthoz

Dia


A röfögésbe átcsapó röhögése nem segít túl sokat a helyzeten és egy teljes percbe beletelik, mire képes leállítani magát és letörölni a könnyeket az arcáról fél kézzel.
- Aha... Nem, nem fognak rám húzni semmiféle pizsomát. El tudnál képzelni skót kockamintás kisgatyában? Bár... - Megvakarja az állát, mintha elgondolkodna, csak hogy utána játékból rácsaphasson ezúttal Dia combjára. Nagyobb a hangja, mint hogy ténylegesen fájhatna. - ... majd befeszítem az izmaimat. A nagynénéd meg beadja a derekát, hogy abban aludjunk, amiben akarunk. A testemnek senki nem tud ellenállni. - Hogyne, reggelente azért szokott újabban úgy felkelni, mint akinek becsípődött egy idege a derekában, és összetojta magát. Aztán kitornázza fekvőtámasszal és guggolásokkal a merevséget Dia kommentárjaitól kísérve (amikkel egyébként nem tud vitába szállni, validak). Állítja, hogy átlépve a negyvenet már nem ugyanúgy működnek az alkatrészek, kell a finomhangolás.
- De mindenféle esküvő előtt ide kellene költözz. Azt se tudom, bírod-e a horkolásom. - Nem horkol, dehogy horkol, hazudik, aki azt állítja, hogy hallotta. Hangosan veszi a levegőt. - Szóval mikor is hozod át a holmid végleg? Nem csak két bugyit és egy fogkefét. -
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. október 8. 20:25 Ugrás a poszthoz

Dia


- És Bogar bárd meséit olvassam fel pipával a számban? - Ami azt illeti, poénból egyszer biztos ki fogja próbálni. Majd bepózol olyan Poirot-san a rend kedvéért, egyik kezében pipa, a másikban a könyv, a fején az alvósapka, és a következő útja vezethet is a temetőbe, mert olyan öregnek érezné magát.
- Mi az, féltékeny vagy? - Úgy csíp bele Dia derekába, mint valami utolsó suhanc. Dehogy cserélné le őt! Hát hol talál még egy nőt, akinek az ízlése ennyire klappol az övével?
A kezei önálló életet élve nagyon hamar fenékre találnak, amint Dia elhelyezkedett az ölében.
- Igen? - Az egyik keze feljebb mozdul a lány gerincoszlopa mentén. - Az irodámba is bemasíroznál egy szál bugyiban, mi? Igazgató kiskedvence. - Ezen mai napig röhögnie kell, egyeseknek mennyire fáj, hogy az amúgy kompetens menyasszonyát bevették gyakornokira  részlegére. Nyilván suttognak, az emberek élnek-halnak a pletykákért, de annyira nevetségesnek és kicsinyesnek tartja az egészet, hogy csak röhögni tud rajta a négy fal között, Diával karöltve. Nem is vette volna fel, ha a lányban nulla tehetség lenne.
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2023. október 14. 06:01 Ugrás a poszthoz

Dia


- Elismerem, a gondolat hirtelen jobban izgat, mint a gyerekmesék. Bízom benne, hogy van kedvenc válogatásod is? - Diából kinézi, hogy teljes like-gyűjteménye van hasonló posztokból. Nem hiába csipkedi itt az oldalát ennek a született kisördögnek. Elégedetten vigyorogva engedi egy pillanatra még hátrébb Diát, hogy aztán visszahúzza megfelelő közelségben, ahol bőven elérheti a vállát, és beleharaphat játékosan.
- Ha lecsuknak, kiváltalak... egy éjszaka után. Nem mondom, hogy nem látnálak szívesen rács mögött a játék kedvéért. - Már tudja, legközelebb milyen szimulációt futtatnak le a saját szórakozásukra. Mekkora már, ha a leendő feleséged ugyanolyan őrült, ha nem őrültebb, mint te magad?
- You're so mean. Do it again. - Itt már nem állja meg röhögés nélkül, mert valahányszor Dia bemegy az irodájában, utána tapintani lehet a duzzogást egyeseknél, pedig ennyi idő után már láthatták, hogy munka terén abszolút nem kivételez a lánnyal. Odavette? Igen, megtehette. A semmire alkalmazza? Egyáltalán. Dia designjai ugyan az elején még meg-megbicskalottak, azóta látványos fejlődésen ment keresztül. Nem hülye és szívvel csinálja, amit csinál, neki ezek az alapkövek kellene, hogy építeni lehessen az embert magát. A munkahelyen érezhetően előjön belőle amúgy is a munkamániás énje és legtöbbször csak négyszemközt ennyire szemtelenül incselkedő.
- De addig is... - És itt végre átfordítja magukat, hogy Dia kerüljön alulra, ő meg Dia lábai közé. - ... ideje rendre tanítanom téged. A végén még rám szólnak, hogy nem tudom fegyelmezni a menyasszonyom. - Szólna a halál, a húgai örülnek, hogy nem egyedül fog meghalni a bátyjuk. Ha Diának valaha eszébe jutna elhagyni Solomont, valószínűleg a Cavanaugh-lányok testületileg könyörögnének neki, hogy ne tegyen ilyen meggondolatlan cselekedetet.
Utoljára módosította:Solomon Cavanaugh, 2023. október 14. 07:41
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2024. április 16. 20:31 Ugrás a poszthoz

Dia
- Pécs | A „depressziópark” -


Soha jobb szombat délelőtti programot el nem tudna képzelni, mint a menyasszonyával szellem spotokat vadászni Magyarországon. A leendő anyósát és apósát látogatták meg, fél lábbal a majdnem-sógornőjéhez is eljutottak- nézett egyet a random gyerekre Zsófi ölében, de isten neki, ő is néha elfelejt közölni dolgokat. Egy gyerek ide vagy oda nem a világ.
- De lehetne "Nightmare before Christmas" témájú is az esküvőnk. Megnéznélek Sally ruhájában. - Megnézné ő Diát sokféle ruhában... hogy aztán feltörölje vele a padlót a Sierrában a házastársi miheztartás végett, ahogy a leendő felesége szokta vele fifty-fiftyben. Ha nem fáj néha, nem is igazi ez a szerelem.
- Na! Erről beszélek, végre valami autentikus! Sosem mondtad, hogy ennyire vagány elhagyatott helyek vannak Magyarországon. - Abszolúte lenyűgözi a gazzal-gyommal benőtt repülőmodell, a fémet már rég megrágta a rozsda. Oda meg vissza van a disztópikus helyekért, remek referencia anyagot jelentenek későbbre, ha hasonló projektbe vágnák a fejszéjüket. A magával hozott mágikus tárgy a cégé, és elég érzékeny szerkentyű, kívülről egy sima jósgömbre hasonlít, azonban funkcióját tekintve ettől nyilván sokkal szofisztikáltabb: hasonlít a mugli radartechnológiára, letapogatja adott tárgy formáját és elmenti emlékként későbbre minden részletével együtt. Fotózni is szeret, de ezt adatként fel tudják használni, a telefonos képek pedig túlságosan 2Dsek.
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2024. április 18. 23:57 Ugrás a poszthoz

Dia
- Pécs | A „depressziópark” -


- És ne felejtsd el, nekem kell egy Frankenweenie is! De lehet, mégis inkább Edward Scissorhandsre kellene váltsunk? - Nagyon nagy dilemmában vannak, annyi minden közül lehet választani, mert ez csak egy hatalmas cosplay esemény lesz a részükről.
- Vagy... - Megmozgatja a szemöldökeit az alakuló, "csábos" (röhejes, de édes) vigyorával. - ... szeretnéd, ha Astarion venne el? Na? - A statisztikák szerint a nők megőrülnek érte, neki viszont a haja elég bongyor és az alakja tökéletesen szálkás-szikár ahhoz, hogy megugorjon egy remek Astarion-beöltözést.
- Attól még mindig le tud nyűgözni, tudod, nálunk más a divat: nyikorgó, nem túl hurrikán-rezisztens házak és átkozott kórházak. Ez a brutalista-féle építészeti stílus annyira más a miénkhez képest. - Ő azért megmaradna a penthouse-uk madártávlatában, amit jó ideje Diával együtt élvez, de időről időre jó kiszakadni a megszokott környezetből ebbe az elhagyatott, közép-európai közegbe, és felfedezni a saját két szemével, kezével az ország varázsát.
- Rakhatnánk bele side quest taskot vagy easter egget. Fogd be rá Nikitát, teszteljétek le. - Úgyis szeretnek kísérletezni és most a fejébe vette, hogy tűnjenek ki valami frissel, mással a versenytárs játékok közül. Nem árt megragadni a kicsit is ígéretesnek ígérkező ötleteket.
- Mondtam már, hogy lassan elő akarlak léptetni? Brigitte agya a mennyezetre fog robbanni, és alig várom, hogy lássam. - Hiába mocskosul tehetséges a beosztottja, egy akkora áskálódó szemét, hogy párját ritkítja. Solomon csendes élvezkedése, hogy egyáltalán nem próbálja diszkrétre fogni a Diával való kapcsolatát; nem játssza túl, de minimális tapintatot sem gyakorol főleg Brigitte közelében, amikor az irodában vannak és úgy jön ki a lépés, hogy Diával interaktál.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Solomon Cavanaugh összes RPG hozzászólása (22 darab)

Oldalak: [1] Fel