37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
offline
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2024. április 16. 20:31 | Link

Dia
- Pécs | A „depressziópark” -


Soha jobb szombat délelőtti programot el nem tudna képzelni, mint a menyasszonyával szellem spotokat vadászni Magyarországon. A leendő anyósát és apósát látogatták meg, fél lábbal a majdnem-sógornőjéhez is eljutottak- nézett egyet a random gyerekre Zsófi ölében, de isten neki, ő is néha elfelejt közölni dolgokat. Egy gyerek ide vagy oda nem a világ.
- De lehetne "Nightmare before Christmas" témájú is az esküvőnk. Megnéznélek Sally ruhájában. - Megnézné ő Diát sokféle ruhában... hogy aztán feltörölje vele a padlót a Sierrában a házastársi miheztartás végett, ahogy a leendő felesége szokta vele fifty-fiftyben. Ha nem fáj néha, nem is igazi ez a szerelem.
- Na! Erről beszélek, végre valami autentikus! Sosem mondtad, hogy ennyire vagány elhagyatott helyek vannak Magyarországon. - Abszolúte lenyűgözi a gazzal-gyommal benőtt repülőmodell, a fémet már rég megrágta a rozsda. Oda meg vissza van a disztópikus helyekért, remek referencia anyagot jelentenek későbbre, ha hasonló projektbe vágnák a fejszéjüket. A magával hozott mágikus tárgy a cégé, és elég érzékeny szerkentyű, kívülről egy sima jósgömbre hasonlít, azonban funkcióját tekintve ettől nyilván sokkal szofisztikáltabb: hasonlít a mugli radartechnológiára, letapogatja adott tárgy formáját és elmenti emlékként későbbre minden részletével együtt. Fotózni is szeret, de ezt adatként fel tudják használni, a telefonos képek pedig túlságosan 2Dsek.
Hozzászólásai ebben a témában
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett Hallgatóoffline
RPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2024. április 18. 22:33 | Link

Solomon
- Pécs | A „depressziópark” -

- ÚÚ! És és..! - Nagyon benne vannak éppen az ötletelésben séta közben, mert mikor máskor jobb az esküvőről elmélkedni, mint egy hátborzongatásra szánt helyen.
- Ha ilyen halloween jellegű Tim Burton stílus lenne, akkor nem csak neked kell Jacknek lenni, de a ceremóniamester öltözéke idézhetné Boogie Mant. A te öltönyöd pedig burton-i fekete alapon fehér csíkos lenne. Még tovább nyújtana az alakodon. - Egyébként valószínűleg végül nem ez lesz a végső győztes, de jó játszani a gondolattal. Azt a családjának már így is nehéz volt elfogadnia, hogy nem hagyományos lakodalom és eskövő lesz, de az már végképp kiakasztana mindenkit, ha még'ijesztőre' is vennék a figurát. Az anyja csak egy dolgot mondott: mindegy a téma, nem vár tőle már semmit az ég világon, hiszen ismeri. Csak legyen a maga módján fényűző és lássák azért az emberek hogy a páros kreativitása mellet megcsillogtatják kicsit a vagyont is. Csak a miheztartás végett.
- Figyelj, én nagyon szeretem ezt az országot, de.. tele vagyunk totálisan lelakott, romos elhagyatott helyekkel, még artificialnek sem kell lennie.
Elnézegeti a roncsot, amelyet már félig-meddig benőtt a flóra és fauna, aztán elmutat egy szakasz felé, ahol töredetett betonút maradványai mellett sorakoznak romos, bódék egy évtizete eldőlt Cornettot hirdető jégkrémtáblákkal.
- Az a sor ott egész jól nézne ki az "Echoes of Desolation"-be, már most látom, hogy mindenki be fog mászkálni lootot keresve. - Mostanában teljesen rá van kattanva erre az új projektükbe, bár az örök szerelme akkor is a Sierra marad a maga varázslatos fantasy világával. De ez az új horrorjáték viszonylag új vállalás még a Morphe-nak is.
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Solomon Cavanaugh
Független varázsló


The Irish
offline
RPG hsz: 23
Összes hsz: 23
Írta: 2024. április 18. 23:57 | Link

Dia
- Pécs | A „depressziópark” -


- És ne felejtsd el, nekem kell egy Frankenweenie is! De lehet, mégis inkább Edward Scissorhandsre kellene váltsunk? - Nagyon nagy dilemmában vannak, annyi minden közül lehet választani, mert ez csak egy hatalmas cosplay esemény lesz a részükről.
- Vagy... - Megmozgatja a szemöldökeit az alakuló, "csábos" (röhejes, de édes) vigyorával. - ... szeretnéd, ha Astarion venne el? Na? - A statisztikák szerint a nők megőrülnek érte, neki viszont a haja elég bongyor és az alakja tökéletesen szálkás-szikár ahhoz, hogy megugorjon egy remek Astarion-beöltözést.
- Attól még mindig le tud nyűgözni, tudod, nálunk más a divat: nyikorgó, nem túl hurrikán-rezisztens házak és átkozott kórházak. Ez a brutalista-féle építészeti stílus annyira más a miénkhez képest. - Ő azért megmaradna a penthouse-uk madártávlatában, amit jó ideje Diával együtt élvez, de időről időre jó kiszakadni a megszokott környezetből ebbe az elhagyatott, közép-európai közegbe, és felfedezni a saját két szemével, kezével az ország varázsát.
- Rakhatnánk bele side quest taskot vagy easter egget. Fogd be rá Nikitát, teszteljétek le. - Úgyis szeretnek kísérletezni és most a fejébe vette, hogy tűnjenek ki valami frissel, mással a versenytárs játékok közül. Nem árt megragadni a kicsit is ígéretesnek ígérkező ötleteket.
- Mondtam már, hogy lassan elő akarlak léptetni? Brigitte agya a mennyezetre fog robbanni, és alig várom, hogy lássam. - Hiába mocskosul tehetséges a beosztottja, egy akkora áskálódó szemét, hogy párját ritkítja. Solomon csendes élvezkedése, hogy egyáltalán nem próbálja diszkrétre fogni a Diával való kapcsolatát; nem játssza túl, de minimális tapintatot sem gyakorol főleg Brigitte közelében, amikor az irodában vannak és úgy jön ki a lépés, hogy Diával interaktál.
Hozzászólásai ebben a témában
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett Hallgatóoffline
RPG hsz: 210
Összes hsz: 685
Írta: 2024. április 26. 19:29 | Link

Solomon
- Pécs | A „depressziópark” -

- Nem, az Ollókezű témakör nem tetszik. Szükségem van az ujjaidra, hogy.. máshogy hozzuk összefüggésbe az ollókkal. - Szélesen elvigyorodik, és úgy dobja be a szégyentelen kis utalgatásait,  minthe egy derűs szombat délelőtt lennének. Ja, hogy derűs szombat délelőtt vannak?
Eltátja a száját a Baldur's Gate utalásra, mert hát véletlenül sincs mostanság mindenféle lementett videókkal tele a tiktokja. Szóval, ha Solomon thirstrapelni akarta, akkor viszonylagos sikerrel járt.
- Oké, halljam, hogyan mondod, hogy.. "Daarling". - Próbálja utánozni a karakter duruzsoló, flamboyant hanglejtését, de már Dia hangjának tónusa miatt is egész lehetetlen. Ilyenkor kicsit sajnálja, hogy "kísérletező korszakában" (ami másokhoz képest elég sokáig tartott és elég intenzív is volt) nem sikerült csípni magának konkrétan egy vámpírt. Mondjuk ha még mindig tartana ez a korszak sem lenne több szerencséje ezzel a dologgal, mert mégsem túl gyakori hook-up partnerek.
Egyáltalán fel tud nekik állni? Vagy vért kell inniuk előtte, hogy.. hja, hogy legyen mi leszálljon oda? Többet kellett volna Vámpírológia órára járni, míg a Bagolykő diákja volt.
- Úú! Amúgy is imádok tesztelni, csóró agyában el fog pattanni egy ér, ha megint lecsapok rá. - Szélesen elmosolyodik, mert mostanában Nikita nyerte meg magának a cégnél Dia lelkesedését és társaságát. Ezzel együtt pedig a megtisztelő szerepet, hogy mindenféle tesztelésekre, amikre nem is lenne alapvetően beosztva, rángatja magával a lány. Mert fun.
- Majd nézzünk rá a main questre, hátha hirtelen megtetszik valami olyan részlet, amiből tudunk mellékküldit kerekíteni. - Általában valahogy vissza kell kanyarodnia a fő történetszálhoz, hogy a játékosok figyelme azért ne terelődjön el teljesen a lényegről. Egy-egy jó melléktörténet sokat árnyal vagy tehet hozzá az alap vázhoz.
Az előléptetés említésére lehetne bűntudata. Felmerülhetne benne, hogy mennyire privilegizált helyzet ez - és hogy a legtöbb cégnél ezt nem is engednék meg különösebben. Tulajdonképpen fel is merül, de... nem érdekli. Ezt most épppen nagyon szereti csinálni, kiélheti benne a kreativitását, hülye lenne azon szenvedni, hogy ne legyen jobb dolga a ranglétrán.
- Teljesen ki fog borulni. Attól a perctől utál, mióta betettem a lábam az irodába, pedig akkor még nem is volt tudvalevő, hogy kik vagyunk mi egymásnak. - Sok verbális nyilat próbált már kilőni felé a nő, sőt, mindenféle kis apró irodai stiklivel próbálkozott. Meetingen számonkérni dolgok miatt, mindenki előtt és egyebek. Dia lelkes mosolyáról azonban ezek a próbálkozások többnyire lepattannak.
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek