32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!

Megnyitotta kapuit a Karácsonyi vásár és a Korcsolyapálya a Boglyas téren!

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumHírek és események

Oldalak: [1] 2 » Le | Témaleírás
Angelinne Stanwood
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 2354
Írta: 2012. szeptember 27. 22:18 | Link

Aki szeretne a karakterének, egy testvért, rokont, barátot, vagy bármilyen ismerőst, hogy karakterként is létezzen, ám álmodót még nem talált hozzá... Itt megkeresheti! Írjátok le, milyen karakterhez keresnétek álmodót, remélhetőleg hamar akad majd lelkes vállalkozó!
Az így kitalált és megalkotott karakterek rendes multikarakternek számítanak, így a létrehozásukhoz Navigátorok engedélye szükséges.

Kivéve persze, ha valakinek olyan kérése van, amely már meglévő karakterrel is teljesíthető (pl. valaki legjobb barátot keres a karakterének) ha nincs új karakter, úgy kérvény sem kell.

Mindenki a maga egy darab hsz-ében helyezheti el a hirdetését.
Ha megtaláltad a számításaidat, nincs más dolgod, mint a hozzászólásodba belemódosítva jelezni, hogy már nem aktuális és a felelős törli azt, vagy te magad is megteheted ezt. Amennyiben hosszú ideje nem aktív (karanténos/nem jelenlévő szerepjátékosan) tag hirdetése sokáig áll, úgy ítélheti meg, hogy elavulttá vált, az is törlésre kerül.

Karakterkereső felügyelője: Machay Ábel Alexander
Utoljára módosította:Vajda Eszter, 2020. január 11. 12:42
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Független varázsló, Rellon Vezetőségi Segítő, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 193
Összes hsz: 823
Írta: 2017. április 23. 21:42 | Link

Jó és rossz ismerősök
Utoljára módosította:Maja Bojarska, 2018. március 31. 23:06
Hozzászólásai ebben a témában
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 472
Összes hsz: 1960
VÁRFFY ÉS ZOLLER CSALÁD
Írta: 2018. március 8. 19:15
| Link

Családtagokat keresek
Utoljára módosította:Várffy-Zoller Róbert, 2018. március 16. 08:53
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Liam Laoiseach
Független varázsló, Animágus


† lawful chaotic †
offline
RPG hsz: 194
Összes hsz: 497
Írta: 2018. április 17. 21:16 | Link

Barátok, haverok

Reménytelen vagy kevésbé reménytelen szerelem

Ellenség, csatlós

Ismerősök
Hozzászólásai ebben a témában

Nérel Danka
Diák Navine (H), Színjátszós, Világalkotó, Negyedikes diák


bukott angyal
offline
RPG hsz: 131
Összes hsz: 365
Írta: 2018. augusztus 17. 15:24 | Link

Az öcsémet
Hozzászólásai ebben a témában
Ariana Roxanne Payne
Bogolyfalvi lakos, Végzett Hallgató, Vendéglátós


Payne 5.0 | önző dög
offline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 366
Írta: 2019. január 6. 01:08 | Link

Kapcsolatok...


Család
Utoljára módosította:Ariana Roxanne Payne , 2019. január 31. 19:43
Hozzászólásai ebben a témában

Csepreghy Péter
Mestertanonc Eridon (H), Eridonos patrónus, DÖK tag, Színjátszós, Edictum lektor, Elsős mestertanonc


a Pösze Petya
offline
RPG hsz: 235
Összes hsz: 647
Írta: 2019. augusztus 7. 15:04 | Link

- B E S T    F R I E N D –


avialany: Joe Keery

Név: Hajmási Áron – ha neked egy másik név
szimpatikus, akkor beszélgetünk majd róla;
a lényeg, hogy legyen kedved ehhez a karakterhez^.^

V. évfolyam, végzős diák

Menő vagy. Vagyis leginkább az voltál, mert egy olyan csapat tagjaként tartottak számon, akik a legnagyobb királyok voltak a suliban. Persze ennek is, mint mindennek egyszer vége lett, mert azért ha nem is olyan éles az eszed, legalább a szíved nagyon is a helyén van. A banda már nagyon lehúzott, ezért teljesen más vizekre eveztél, és milyen jól tetted. A régi Séró báróból kinőtted magad, és… mellém szegődtél, így ugyanolyan szánalmas lettél, mint amilyennek engem is néznek. Szívesen. Együtt szoktunk lógni, mert vicces vagy és én is az vagyok. Szeretünk együtt jókat dumálni, és hihetetlen nagyokat röhögni. Emellett mindig tanítgatod nekem, hogyan is kell csajozni. Igaz, hogy már neked sem megy úgy, mint régen, de én annyira felnézek rád, hogy fel sem tűnik, amikor valami félre sikerül. Együtt még majd kidolgozzuk, hogy mi minden köt még össze bennünket.


Várok rád, pajtás!

Vagy ha csak úgy szeretnél velem barátkozni, már meglévő karakter vagy… akármi, de tényleg!
Akkor csak PM me, pal ^.^


Utoljára módosította:Csepreghy Péter, 2019. szeptember 13. 09:09
Hozzászólásai ebben a témában


„Petya és én barátok vagyunk,
Csak egy kicsit furcsa a kapcsolatunk”


Angelica Black Wing
Mestertanonc Levita (H), Szélvész Szalamandrák csapattag, Animágus, Színjátszós, Harmadikos mestertanonc


extekergő, Várffy ösztöndíjas
offline
RPG hsz: 258
Összes hsz: 1115
Írta: 2019. szeptember 12. 17:54 | Link

Elvesztettem, most keresem:
Angelica édesanyját...
...barátait...
...és amit te kitalálsz.

Vátom a baglyokat szeretettel, és egy kis csemegével.
Utoljára módosította:Angelica Black Wing, 2020. február 17. 19:09
Hozzászólásai ebben a témában

El se mentem, visszajöttem
Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett Hallgató, Művészetis tanoncoffline
RPG hsz: 178
Összes hsz: 653
Írta: 2019. szeptember 17. 12:48 | Link

Rendhagyó koncepcióra adom a fejem, a keresett karakter bizonyos vonásai eléggé egzaktak, de hátha érkezik rá jelentkező.


Keresem a legfiatalabb Eszterházy lány (ez lenne Diána, igen) jegyesét!


Te már nem mai dolmányos gödlice vagy. Okéé, persze azért a 39 éves kor annyira nem is idős, főleg varázslóviszonylatban, de a kor az csak egy szám, ugye. Főleg neked. Merthogy néha öregebbnek érzed magad, mikor munkáról van szó, összességében viszont inkább azt kapod visszajelzésként a környezetedtől, hogy a szellemed sokkal fiatalosabb. Az apád szerint néha egyenesen gyerekes, de az apád egy világméretű cég elnöke és jogtulajdonosa, már szinte belekövült a 7300 talléros görgős székének támlájába.

De legyen elég a bevezetőből. Ki vagy te amúgy?
A sablonneved egyelőre Solomon Cavanaugh, de ez igazából változtatható, részletkérdés. Arcodat viszont nem más kölcsönzi, mint a kissé infantilis, de zseniális rendező és színész: Taika Waititi.

Annak a Morphe nevű mágikus játékokkal (illúziószobák, virtuális illúziójátékok, MMORPG stb.) foglalkozó cégnek vagy a Vezérigazgató-helyettese és Kreatív igazgatója, amelyik jelenleg majdhogynem a teljes piacot egyedüliként uralja. Azért ez nem rossz teljesítmény; mondjuk lehet nem volt hátrány, hogy az apád az elnök.

Neked amúgy is kicsit kapuzárási pánikod van így a negyedik X előtt közvetlenül, szóval mikor a magyar minisztérium külügyi attaséjával való több éves barátság fejében felmerült az eljegyzés lehetősége, kapva kaptál az alkalmon.
Találkoztál már a lánnyal, voltál korábban az Eszterházy birtokon, ugyan akkor még pofátlanul fiatal volt – belegondolva ez most sem változott. Neki úgy tűnt, nem okoz gondot az eljegyzés gondolata, mondjuk gyanúsan nem is veszi komolyan, de semmi baj: ebben teljesen egy húron pendültök, mert te sem! Nem véletlenül vagy még facér, ez az egész dolog a kötöttségekkel, határokkal meg szigorú szabályokkal valahogy nem a te világod – azért is foglalkozol egy olyan műfajjal, ahol gyakorlatilag csak a fantázia és a mágia híresen sokrétű lehetőségei szabnak határt.

Generációs különbség? Van, egyértelműen, bár ennek ellenére mikor találkoztok, baromi jó a hangulat köztetek. Neked meg azért mégiscsak hízeleg, hogy a csinos fiatal lánynak totál egyértelműen bejössz a borostáddal, az itt-ott már szálakban őszülő hajaddal, az underground művész stílusoddal és életérzéseddel. Akár még működhet is a dolog, nem? Láthatóan nem tervez korlátokat állítani, és neked is nonszensznek hangzik a dolog. Ezt nevezi a milleniumi generáció nyitott kapcsolatnak, vagy mi... ? Van még idő, hogy kiderüljön, házasságra úgyis legfeljebb csak a felsőoktatás elvégzésével kerülhet majd sor.
/Kísérleti próbálkozás, mert tudom, hogy némileg kötött karakterkoncepcióról van szó. Ha valakinek netán mégis megtetszett és van tapasztalata, illetve szeret is felnőtt férfi karaktert alakítani: bagolyban keressen ‘agegap’ jeligével! :3/
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. szeptember 17. 13:30
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Pataki-Molnár Csenge
KARANTÉN


Csengettyű || Szösz
offline
RPG hsz: 77
Összes hsz: 263
Írta: 2020. január 13. 22:12 | Link

Sporttársat vagy sporttársakat keresek! o/

Csenge egészen eddig egyéniben versenyzett, de ha akadna rá jelentkező, szívesen kipróbálná a párost (ketten egy seprűn) vagy aröptáncot (mindenki a saját seprűjén). Fontos tudni, hogy a seprűakrobatikában nincs nemi megkötés, szóval két lány is ugyanolyan simán alkothat párt, mint két fiú, úgyhogy az ne tartson vissza, ha netán lány a karaktered.
(Kormegkötés nincs, de ha 14-16 éves vagy, tudtok indulni ifjúsági korosztályban versenyeken is. Ha esetleg idősebb, akkor majd csak, ha Csenge 17 lesz. Ha fiatalabb, akkor meg, ha előfordul, hogy egy korosztályba estek.)

Ha nem akarnál a párja lenni, de érdekelne maga a sport, esetleg az egyéni verseny (ott külön van női és férfi), szívesen játszom bárkivel ezzel kapcsolatosan, és bagolyban is örömmel válaszolok bármilyen kérdésre.

Plusz: 4 főtől már kiscsapatként lehet indulni szinkron szakágban, és mivel Magyarországon jelenleg nincs csapat, ha összegyűlne a minimum 4 ember, mehetnénk egyből az EB-re. XD (Jó, ott mondjuk ennyi felkészüléssel valószínűleg utolsók lennénk, de a részvétel a lényeg... meg az a pár nap lógás valamelyik európai nagyvárosban. Grin )

Valószínűleg még fogalmad sincs, hogy mi a fene az a seprűakrobatika, de ha láttál már női szertorna versenyt gerendán, ritmikus gimnasztika szabadgyakorlatot, illetve műkorcsolya előadást, akkor már egészen képben vagy, ha ezeket összekevered. De ha mégis szeretnél többet tudni, akkor ITT találsz némi kapaszkodót.

//Tudom, tudom, nem vagyok még haladó, és ez így nem gerjeszti túlzottan a bizalmat, de eskü rajta vagyok az ügyön. És nem vagyok igazán új a szerepjátékot illetően, csak itt. Cheesy //
Hozzászólásai ebben a témában
Radetzky Médi
Diák Rellon (H), Világalkotó, Ötödikes diák


hercegnő
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 259
Írta: 2020. február 8. 20:53 | Link

Isabelle Guilbeaux - anyukám

Apa elhunyt, amikor nyolc éves voltam. Ennek már hat éve. Életed szerelme volt, fiatalok voltatok, de mindenki tudta, hogy egymásnak lettetek teremtve. Nem született testvérem, engem szerettetek a világon legjobban. Aztán apa meghalt. Egyedül maradtunk, összeomlott minden. Nagyapáék befogadtak magukhoz, azóta is Bogolyfalva az otthonunk és a nagy Radetzky család a miénk is. Tudom, hogy neked épp úgy hiányzik Apa, mint nekem.
Visszahúzódó, csodálatos nő voltál, de megerősödtél a történtek hatására. Igazi anyatigrisként védesz nem csak engem, de a család többi tagját is. Imádod a gyerekeket, már jó ideje az előkészítőben tanítasz. Szerintem te nem félsz semmitől, csak attól, hogy magamra maradok, vagy fordítva. Bercin kívül te vagy a legfontosabb az életemben, a példaképem.
Nagyon örülnék, ha csatlakoznál a családhoz és sok-sok izgalmas játékunk lenne.  Pirul
Kor: 31+
Avatar alany: Katheryn Winnick
Tinikorba lépő kislány keresi lázadni vágyó barátait!

Eljött az az idő, amikor ki kell próbálni új dolgokat. Az első szökést, órákról lógást, alkoholt és az első cigit, az első szerelmet. Mindent, ami része a "felnőtté válásnak".
Korban nagyjából azonost, néhány évvel idősebbet keresünk, aki beleviszi Médit a rosszba. Na nem mintha annyira rángatni kellene.


Ha Te vagy a megfelelő személy, jelentkezz bagolyban!
Love
Utoljára módosította:Radetzky Médi, 2020. február 18. 15:14
Hozzászólásai ebben a témában

Nadia Rosales
Igazgatóhelyettes, Tanároffline
RPG hsz: 102
Összes hsz: 130
Írta: 2020. március 25. 21:31 | Link


Név: Manuel Rosales
Kor: 28
Vértípus: Kvibli
Végzettség: szakács
Foglalkozás: Túravezető

Avatar: Mario Casas


Nadia öccse egy igazán karizmatikus fiatalember, egy kicsit vad, egy kicsit gyerekes, egy kicsit önző. Elég makacs, forrófejű a legtöbb helyzetben, de ez a család valamennyi tagjára jellemző. Manuel eddig Mexikóban élt, apja vállalkozásában volt túravezető. Mióta a szülők elváltak, azóta Manu elég ritkán találkozott az anyjával és Nadiaval, bár skypeon és telefonon rendszeresen tartják a kapcsolatot. Manu eddig nem panaszkodott az életére, most valamiért mégis úgy döntött, hogy lelécel Mexikóból, és megveti a lábát Bogolyfalva utcáin. De vajon mi lehetett az oka erre? Talán már megunta a túravezetést, vagy csak hiányzott a családja?
Állítólag összejött az apja fiatal barátnőjével, még az is lehet, hogy a bűntudat vezérelte el őt külföldre. Vagy talán az egyik legjobb barátjának az esete, akit nem is olyan rég gyilkossággal vádoltak meg. Lehet, hogy neki is köze volt ehhez?

Miért is jöttél haza drága öcsém?


// nagyon várom az öcsköst, ha valaki kedvet kap hozzá, csak egy bagoly az ára és egyeztetünk Smiley Az avatáralanynak örülnék, ha ez maradna, így tudom elképzelni Manuelt. Az, hogy miért érkezik, változtatható. Az is lehet, hogy nyitna egy túraboltot Bogolyfalván, vagy esetleg egy mexikói éttermet, de ezek csak ötletek Smiley A karaktert nagyon várom, de szeretném, hogy a saját lábán is megálljon a játéktéren Smiley //
Hozzászólásai ebben a témában
Bakker H. Dusán
Diák Rellon (H), Harmadikos diák


× the Hound ×
offline
RPG hsz: 45
Összes hsz: 50
Írta: 2020. április 4. 20:17 | Link

Kedves Mindenki!

Ha szeretnétek kapcsolódni eljövendő, vagy létező karakterekkel gyönyörű személyemhez, itt az alkalom! :3

A meghirdetettek mellett keresek (meglévő karakterek is játszanak):

 • ellenségeket (ha skinhead vagy, még jobb!)
 • embereket, akikkel verekedhetek
 • ijesztő arcú haverokat, akikkel borozhatok
 • holland állampolgárokat, akikkel beszélhetek a nyelvemen        
        

        
        
Utoljára módosította:Bakker H. Dusán, 2020. április 4. 20:20
Hozzászólásai ebben a témában


| a Jeti |
Olsovszky Laura
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 73
Írta: 2020. április 16. 15:48 | Link

Hozzászólásai ebben a témában
Eördögh Lars Tobias
Auror, Rellonos szavazásfelelős, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Eat the rude | bloodhound
offline
RPG hsz: 287
Összes hsz: 3460
Írta: 2020. május 8. 10:34 | LinkKeresem a húgomat, jobbik felemet, szépeszemet és olykori életbentartómat

Neved: Eördögh Silje (második keresztnevet választhatsz, ha szeretnél)
Korod: 16-19 között valahol (végzős bagolyköves vagy első éves MT lehetsz nagyjából)
Házad: Eridon (de ha meggyőzől, még kerülhetsz máshova)
Nemzetiség: dán-magyar
Avataralany: Camren Bicondova
Milyen is vagy?
Életrevaló, vagány kiscsaj, szülei rémálma, bátyját imádja, s az is őt. Mindened a mozgás, legyen az sport, tánc, vagy csak simán a tanáraid idegein való pattogás. Extrovertált vagy, tudod, hogy a tesód helyett is annak kell lenned. Nincsenek neurózisaid, alapjában véve tök normális vagy, ami kész csoda. Lehetsz kicsit megszállottja valaminek, mint a tinik sokszor. Hogy minek, azt megbeszélhetjük. Nem vagy félénk, udvarias sem, mindig számítani lehet arra, hogy jól beszólsz a világnak. És én szeretlek ezért.

Szóval ha lennél a testvérem, csak küldj egy baglyot.
Hozzászólásai ebben a témában

Damien Sebastian Felagund
Mestertanonc Rellon (H), Másodikos mestertanonc


Dadogós | Bukott diák | Varázsképtelen
offline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 138
Mester/Mentor és egyebek
Írta: 2020. május 30. 21:15
| Link

Halihó! Keresgélek, ha te is éppen, tekerj lejjebb:

Mentor

Haverok, cimbik, spanok

+ha szemet szúr neked egy dadogós és másféle kapcsolatötleted van, dobj meg egy bagollyal. Nyitott vagyok szinte bármire, halljuk, mi kéne...

Hozzászólásai ebben a témában

Ambrózy Henrik
Tanár, Mestertanonc Tanár, Világalkotó, Navigátor, Staff, Bogolyfalvi lakos


HeRNik | naGIGÁThor
offline
RPG hsz: 244
Összes hsz: 1195
Írta: 2020. június 24. 09:52 | Link

U P D A T E ! ! !


Mindkét karakterötlethez elkeltek a rokoni szálak, azokra már csak a kapcsolódó álmodók beleegyezésével tudok majd igent mondani! Ettől függetlenül továbbra is nyitott vagyok:
 • régi vagy új, rövid vagy hosszútávú szerelmekre;
 • barátságokra, mert mindkettejüknek nagy szüksége lesz rá;
 • ellenségekre, mert biztos lesz olyan, akiknek ártanak vagy ártottak akaratuk ellenére;
 • egy személyre a múltból, aki hajdanán jelentett valamit;
 • egy személyre a jelenben, aki megváltoztat mindent, de legalább az apróságokat;
 • bármit, amihez kedved van.

Az érdeklődés az ismert platformokon továbbra is mehet. :3
Utoljára módosította:Daróczy Elizabet, 2021. szeptember 14. 07:09
Hozzászólásai ebben a témában

Rothstein Elektra
Bogolyfalvi lakos, Edictum szerkesztő


Kolumnista - Igazságvadász
offline
RPG hsz: 507
Összes hsz: 810
Írta: 2020. augusztus 26. 17:14 | Link

Füles adók, informátorok kerestetnek!


Hosszútávú együttműködésre keresek éles szemű és fülű városiakat, aurorokat, diákokat, akik hasznos információkkal látnának el többek közt a városban és a tanodában zajló, sajtóért kiáltó ügyekkel kapcsolatban. Mindezt természetesen kölcsönös bizalom, titoktartás, honorálás és főleg óvatosság mellett!

Amit garantálhatok az soook sok jó játék! Cheesy

Ha érdekel a dolog, csak írj egy baglyot!


Köszönettel:

Hozzászólásai ebben a témában


"...To Forget Someone You Love, is as Hard as, To Remember Someone You Never Met..."

Denis A. Brightmore
Tanár, Mestertanonc Tanár, Elemi mágus, Legilimentor, Egyetemi hallgató, Gyakorlótanár, Okklumentor, Végzett Diák, Független varázsló, Előkészítős tanár


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 603
Összes hsz: 3720
Írta: 2020. szeptember 1. 14:38 | Link

No, ez jónak ígérkezik...

Nyisd le, pls
Hozzászólásai ebben a témában

Vattai Júlia
Diák Navine (H), Animágus, Ötödikes diák


A Poros néni
offline
RPG hsz: 402
Összes hsz: 435
Írta: 2020. szeptember 5. 23:07 | Link

Sziasztok!
Keresek és kínálok, lesd meg, hátha mind a ketten jól járunk   Rolleyes


Auroroknak kínálok

Kuncsaftokat keresek

Avatarok keresek
Hozzászólásai ebben a témában
Mihail Vladiszlav Sztravinszkij
Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


#fattyú #szőke/édes ördög
offline
RPG hsz: 374
Összes hsz: 1015
Írta: 2020. szeptember 10. 13:08 | Link

Üdvi-üdvi! Aki kicsit is nyomon követett - ami nem lenne meglepő, mert nézz csak rám -, annak nem mondok újat az alábbiakkal: KATT
Hozzászólásai ebben a témában

Návay Fanni
Prefektus Eridon, DÖK tag, Művészetis tanonc, Másodikos mestertanonc


sziporka
offline
RPG hsz: 25
Összes hsz: 108
Írta: 2020. október 8. 17:54 | Link


 • hatodikos vagy (tavaly együtt jártunk órákra, csak nekem sajnos nem jött össze a VAV)
 • ötödikes vagy (most évfolyamtársak vagyunk Rolleyes )
 • gyakori vendég vagy az iskolapszichológusnál, vagy épp csak megfordultál ott és összetalálkozhattunk
 • valamiféle kötődésed van a zehéhez: pl. egy zeneiskolába jártunk, összefuthattunk egy klasszikus koncerten, vagy netalántán te is fuvolázol
 • csak szimplán megismerjük egymás fejét a folyosón, és nem fordulunk el köszönés/integetés nélkül
 • vagy neadjisten a barátom szeretnél lenni ShockedHa bármelyik eshetőség fennáll, jelezd kérlek egy finoman hozzámvágott bagollyal. Grin

Hozzászólásai ebben a témában

Kállay Ákos
KARANTÉN


Cursed Crow
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 173
Írta: 2020. október 10. 10:15 | Link

Régi ismerősök...


Ákos ismerhető a Bagolykőből, ahová 5 éven keresztül járt az Eridonba. Most 28 éves, úgy gondolom, hogy +/- 3-4 évvel eltérő emberekkel lehetett némi kapcsolata. Akkoriban social butterfly volt, sokakkal jóban volt, barátkozott, de a kapcsolatai mind felszínesek voltak*. Lehettetek jóban, irritálhatott, hogy mindenhol ott volt (és egy kicsit arrogáns volt). Ötödikes korában jegyezték be, mint legilimentor, mászhatott a fejedbe engedély nélkül, amikor gyakorolt - simán megtette. Nem volt tipikusan balhés, de teljesen szent sem.
*Egészen pontosan az ET szerint volt 1-2 ember, akivel volt potenciál igazi barátságra, de nem lett belőle semmi, mert másfelé kerültek.


AMS - mérsékeltelten vett részt a bulikon, a legtöbb órát nem lógta el. Kutatott tanár mellett, később gyakornok lett az MMM-nél.

Magyar Mágiaügyi Minisztérium
- gyakornoki évekkel együtt 7-8 évet húzott itt le (jelenleg papíron van a rangja).


Ezen kívül voltak hölgyek az életében, túlzottan mély szerelmek nem, mert eléggé felszínes emberke volt ő mindig is. Ezzel az információval nem tudom mennyit tudunk kezdeni, mert #nodramalama.Mosolygós Mákos a végére C:

PS: amúgy új ismerősök is jöhetnek, csak ők már kicsit máshogy ismerik meg.
Hozzászólásai ebben a témában
Széplaki Alíz
Bogolyfalvi lakos, Jövendőmondó, Végzett Diák


° Jövendőmondó | Miss Tragikomédia | Blondie °
offline
RPG hsz: 562
Összes hsz: 2288
Írta: 2020. október 11. 16:15 | Link

Sziasztok!Szeretnék Alíznak új kapcsolatokat szerezni, legyen akár barát, ellenség, stb.
Amit a leányzóról tudni érdemes:
- Bogolyfalván lakik;
- Macskabolond;
- Hajadon;
- Képes megálmodni mások jövőjét;
- Feltörekvő fotós;
- Szeleburdi;
- Árvaházban nőtt fel, a nevelőanyja a mugli világban él;
- A vér szerinti anyja párszor felkereste, de azóta eltűnt a lány életéből;
- Alapvetően jó indulatú, viszont képes gyorsan felkapni a vizet.
Ha szeretnél a szöszke életének részesévé válni valamilyen módon, akkor ne kíméld, vágj hozzá egy kuvikot.
Utoljára módosította:Széplaki Alíz, 2020. október 11. 16:16
Hozzászólásai ebben a témában

Keserű Mátyás Flórián
Házvezető Levita, Tanár, Mestertanonc Tanár, Legilimentor, Bogolyfalvi Tanács tag, Okklumentor, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős igazgató


OwO
offline
RPG hsz: 25
Összes hsz: 571
Írta: 2020. október 24. 20:08 | Link

LÉGY TE IS ELŐKÉSZÍTŐS!

//azaz figyelem, reklám következik//

Nincs ötleted mi hiányzik az életedből? Beliánnal segítünk; ha az alábbiak közül akár csak egy állítás is igaz rád (meg akkor is ha nem), lesd meg a lenyílót. Wink
Szeretnél szerencsétlenkedni? Csupán az alkalmat keresed, hogy hozzászólásaidba kreatív, mások által még sosem használt kifejezéseket húzz be, mint a fülrevalómelegbigyó (=fülmelegítő), vagy a sziszegős cérna (=kígyó)? Szereted, ha egy pár kiskutyaszemmel mindent elérhetsz? Hiányzik, hogy büntetlenül hisztizz, sírj, verekedj, karmolj, csúfolódj? Szeretnél cukibbnál cukibb tanároktól tanulni, és (egy egészen picit) őket kikészíteni? Angel

Mi most kedvcsinálónak, ihletadónak hoztunk pár kisgyerkőcöt, akikről írtunk pár érdekességet is, amolyan gondolatébresztőnek. Lessetek rá, és ha úgy érzitek, megfogtak a kicsik, ne habozzatok írni, vinni őket. Love Természetesen változtatgathattok rajtuk, ahogy jön. :3 Szépen nézünk ki, osztogatom itt őket, rosszabb vagyok mint egy cukros bácsi...

Köszönettel,
Az Előkészítő
Utoljára módosította:Keserű Mátyás Flórián, 2020. december 10. 10:59
Hozzászólásai ebben a témában
Charlotte Elisabeth Felagund
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 133
Összes hsz: 614
Írta: 2020. október 29. 19:52 | Link

Kicsit frissítek


Keresem/keressük az ikreket, akik most már második-harmadik osztályosok lehetnek. Ha szeretnél Felagund lenni, ne habozz.

Emellett szeretnék szert tenni pár kapcsolatra, ehhez vannak infóim is:
- elvégezve a Grosserliebet zene és dalszerzővé váltam
- Mrs. Bianchival karöltve a Pannon Filharmonikusok tagja vagyok, zongorázok
- Idén kezdtem az AMS-en, mint átoktörő
- Visszaköltöztem Bogolyfalvára, így a város szerves lakója vagyok ismét
- Van két kutyám, akikkel napi szinten járok sétálni
- Bulizni továbbra sem bulizok, és az alkohol sem játszik, de nem foglak lehordani, amiért te ezt az életvitelt folytatod

Szeretnék barátokat, olyanokat is, akiknek esetleg szúrom a szemét. Szeretnék valakit, akit érdekel az átoktörés, vagy azt is tanulja/tanulta, szeretnék más kutyásokkal is összefutni, hogy eszmét cserélhessünk, de egyébként bármi jöhet ^^
Hozzászólásai ebben a témában

- Szeretlek!
- Hol?
-Mi?
-Mutasd meg! Hol az a szerelem? Nem látom, nem tudom megfogni, nem érzem. Hallok szavakat, de semmire sem megyek a súlytalan szavaiddal.
Bossányi Karola
Prefektus Levita, Ötödikes diák


Boska | Karcsi
offline
RPG hsz: 528
Összes hsz: 940
Írta: 2020. november 2. 13:54 | Link

Sziasztok!


Csatlakoznék néhány korábbi rendhagyó hirdetőhöz, ez a hirdetés is az lenne, mert egy még nem létező karakter motoszkál a fejemben, és ahhoz keresnék játszópartnert, akivel megvalósíthatnám a dolgot Smiley

Egy idősebb (55 feletti) hölgyet szeretnék hozni Meryl Streep-ből, egy olyasmi karaktert jellemre, mint az Ördög Pradát visel c. filmben Miranda. Hozzá szeretnék egy idősebb (mestertanonc pl, 18-30) fiú/vagy/és lánygyermeket, illetve egy problémás férjet (55+) akiknek az életére nagyon komoly nyomást gyakorolna az anyuka, és megnehezítené a mindennapjaikat.
A család mindenképp aranyvérű lenne, ezt leszámítva minden egyéb képlékeny. Ha valakit érdekelne ilyen szál, kérem dobjon egy baglyot, és kreatívkodjunk közösen  Cheesy
Hozzászólásai ebben a témában
Ariana Roxanne Payne
Bogolyfalvi lakos, Végzett Hallgató, Vendéglátós


Payne 5.0 | önző dög
offline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 366
Írta: 2020. november 23. 19:54 | Link

A panzió leendő dolgozói kerestetnek!


panzióvezető

recepciósok

éttermi dolgozók

kávézói dolgozók

úszómester

kertész

Amennyiben bármelyik poszt betöltése érdekelne, vagy kérdésed van, dobj meg egy bagollyal!  Wink
Hozzászólásai ebben a témában

Vizsnyiczky Médea Lilla
KARANTÉN


bulbulimia
offline
RPG hsz: 152
Összes hsz: 199
Írta: 2020. november 29. 21:16 | Link

Unod már az előre lebeszélt, elrendeltetett kapcsolatokat?
Érdekelne egy igazán kemény dió, amihez nincs elég kemény kalapács?
Valaki, akit nem fogsz tudni levenni a lábáról két szép szóval?
Akivel jól kijönni melósabb, mint ledoktorálni elméleti fizikából?

Ha ilyen mazochistának érzed magad*, ne habozz, küldj egy baglyot Cheesy


* persze ha csak hajszolod a kihívásokat, az is egy logikus magyarázat ¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólásai ebben a témában

Bernáthy Zsófia
Diák Eridon (H), DÖK tag, Színjátszós, Másodikos mestertanonc


azért is
offline
RPG hsz: 94
Összes hsz: 124
Írta: 2020. december 7. 10:06 | Link

Keresem nővérkémet, akivel kellően kiveszekedhetem magam, akit kellő mértékben szidhatok, de ha kell, akkor mégis ott van számomra (nem mintha valaha felkeresném).


Név: Bernáthy Lídia
Kor: 21-22 év
Származás: Magyar; aranyvérű
Avatáralany: Francesca Reale
(ő van a képen, de ki tudok egyezni másban)

Te vagy az idősebbik lány, ami azt jelenti, hogy te nyúlhatsz mindenhez előbb, te vagy a mérce, téged kell utolérni. Pláne, ha egy büszke aranyvérű család gyermeke vagy.
A húgodnak természetesen nagyon örültél, hiszen kaptál egy új játszópajtást, egy barátot, akivel együtt lehetsz majd egész életedben. Igen, ezt gondoltad három évesen. Ám ahogy növekedtünk, egyre inkább kezdtek kiütközni a különbségek, kezdett megmutatkozni, mennyire mások is vagyunk mi ketten. Egy valamit azonban örököltünk mindketten: a szüleink tüzességét, határozottságát, céltudatosságát. Azt a gőgöt, amivel könnyedén földbe tiporhatjuk egymást.
Te szorgosan tanultál, érdeklődéssel szippantottad magadban mindazt ami eléd került, míg én a sárban ugráltam, játszottam. A szüleink persze nem is lehettek volna büszkébbek rád. Hát még amikor a Bagolykőbe kerülve tiszta Kiválóval tértél haza. Engem sosem érdekelt a történelem, az átváltoztatás és a többi. Én éppen csak annyira tanultam meg a dolgokat, hogy ne bukjam meg.
Hiába nem mondtam, hat éves korom óta végtelenül féltékeny vagyok rád. Hogy mindent jobban tudsz, hogy mindenből te kapsz dicséretet, míg én csak a szidást és lenéző tekintetedet. Pláne nem mondanám soha, de hiányzik, hogy jobb kapcsolatunk legyen, hogy beszélgetni tudjunk, és ahelyett, hogy elfordulunk, mikor találkozunk a folyosón egymásra mosolyogjunk.

//Második vagy harmadikos mestertanonc. Elsőre Levitásként képzeltem el, de az Eridonban is megtalálja a helyét (ott még jobban Zsófi agyára mehet) Személyiségileg szeretném, ha a szorgalma megmaradna, ahogy az a bizonyos tüzessége is. Minden más viszont a Te kezedben van, kedves jövendőbeli álmodó! Bármit kezdhetsz a karakterrel, a céljaival, egyedül a családi háttér ezzel együtt pedig egy kellően idegesítő húgocska adott.//


Ezen kívül szeretnék valakit, aki érzelmileg kicsit megkavarja Zsófit. Akár egy családtag, akivel régen nem beszéltek, vagy ugyanígy egy barátnő, aki visszakerül az életébe. De jó lenne akár egy fiú is, akibe beleszerethet. Lehetsz meglévő, vagy új karakter is. Ha van egy kedved egy ilyesmi történetszálhoz a karakterednek, ne habozz szólni nekem!
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] 2 » Fel
Bagolykő Mágustanoda FórumHírek és események