37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Mérey Nárcisz Mara összes RPG hozzászólása (25 darab)

Oldalak: [1] Le
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. január 8. 19:19 Ugrás a poszthoz

My King, Kárpáti Damian


...Ain't no sound but the sound of his feet, machine guns ready to go... Another one bites the dust... Te, te ott. Nézz csak ide! Szereted, mi? Azon gondolkodsz, hogy azok alapján, amit a maximumra felhangosított zenémből a fülhallgatón át hallasz, én vagyok életed szerelme.
Vicces. Te is az vagy. Ne nézz, mert nekimész a villanyoszlopnak. Mondjuk jó lenne, ha nekimennél, akkor legalább valami lekötné a figyelmem és nem ácsorognék itt magamban úgy, mint egy hülye. Mit gondolnak ezek? Biztos, hogy nem a szemfestékem folyt el, épp az előbb ellenőriztem. Hát akkor? Látják, hogy nem olyan vagyok, mint ők? Hogy nem mugli vagyok?
Unlak titeket, de többet már a csizmám orra sem köti le a figyelmem. Idegesen szusszanok fel újra, vagy negyedjére azóta, hogy megálltam itt, a könyvesbolt előtt, ahová megbeszéltük a találkozót.
Tök hülye vagy. Hülyét csinálsz magadból. Egyébként is, milyen szokás az, hogy a nő vár a férfira? Jó...szerinte ő inkább fiú, mint férfi, rólam nem is beszélve... Úgy értem... Hülye vagy Nárcisz, nem férfi. Sem pedig nő. A lényeg az lényeg, öt perc várakozás után erőteljesen unni kezdem magam és tuti, hogy a homlokomra van írva, hogy lúzer. Lemoshatatlan, fekete filccel. Nem is, tetoválva.
Üzenet jött. Vajon ő...? Lehúzom a kesztyűm mielőtt kihúznám a zsebemből életem szerelmét üvöltő kütyümet, majd a jól megszokott módon pöttyintek rá. Hát nem. Pedig már elhittem, hogy...hopp!
Basszus, élőben sokkal nagyobb szemei vannak. Mosolygok? Néhány üzenete alatt azt tettem. Most ez ciki? Ciki találkozni valakivel, akit a tinderen ismersz meg és alig két napja "ismered"? De hát valami megfogott benne.
Bugyuta, félszeg mosollyal intek neki. Ez az Nárcisz, ilyenkor hol az önbizalmad? Jaaa, hogy elbújt a takaró alá ahelyett, hogy találkozott volna egy vélhetően bérgyilkos, furcsa alakkal? Milyen jól tette. Te nem akarod ezt tenni? NEM.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. január 10. 20:38 Ugrás a poszthoz

my king


Valljuk be, jót tesz az egónak az a sok match helyes pasikkal. Ha pedig már ez így átfutott a fejeden, elmondhatnád, miért nem azzal a szőkével mentél bele az első ilyen randiba, aki százkilencven magas és a hóna alá csapva rak fel az unikornisára, majd ellovagoltok a naplementében. Drágám, mert sárkány vagyok, az unikornis maradjon meg Kírának.
Nem tudom, mi rosszabb. A hideg, vagy az ácsorgás kukán. Vagy mondjuk az, hogy mindjárt be is pisilsz izgalmadban és a hidegtől? Biztosra veszem, ez az alak vagy nem jön el, vagy most is az egyik sikátorból figyel meg és keresi a megfelelő pillanatot arra, hogy hozzám rohanjon, majd zsákot húzva a fejemre váltságdíjat követeljen anyáméktól.
Megint hülye vagy - nem, te vagy hülye, te kezdted ezt a bérgyilkosos történetet -, hisz itt áll szemben veled, sehol egy zsák, sem kés... Komoly, Freddie? Crazy little thing called love? Minimum a leghangosabban, hogy ő is hallja? Úgy van, te meg csinálj magadból az első percben tök hülyét, kapd ki a füledből a fülhallgatót és rántsd ki a telefont a zsebedből úgy, hogy azzal a lendülettel földet érjen. Hogy is? Ja, hogy kijelzővel lefelé? Az Ő lábai előtt?
- Helló, vagyis, bocsi...heló - hebegj és habogj még egy kicsit. Az arcod miatta, vagy a dühtől és rettegéstől lett ilyen vörös? Csak egy kicsit, egy icipicit kérlek, hogy fogd be, hadd vegyem fel és...rendben van! Freddie tovább énekelne törés nélkül, ha nem nyomnám ki. A fülhallgatót összetekerve a telefonnal együtt a zsebembe csúsztatom és két kezemmel hátralököm a hajam mindkét oldalon. Nyugi, tökéletesen áll a sapkád.
- Tetszik a madárfészked. Lakója is van? - tekintetemet a fiúra emelve csúszik ki a számon ez. Ne hidd, hogy nem érződik ki belőle a szarkazmus, hiába mosolyogsz ott a végén kínosan. De hát fogalmam sincs, mit kellene csinálnom!
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. január 27. 14:22 Ugrás a poszthoz

Lóránt Bence


Megpróbálhatnád rendesen megcsinálni végre, nem egy olyan bonyolult mozdulat ám, hogy hatodszorra is valami teljesen más, a koreográfiába nem illő akármit produkálj helyette. Gyerünk Nárcisz! Hiába fújsz a fejedet fogva, Freddie így nem lenne rád büszke.
Újból próbálom, forgok, csúszkálok, riszálok ahogy azt kell. Ahogy a zene egyre jobban a fülembe mászik, az agyam minden kis részét betölti és ösztönösen pörgök a színpadon. Remélem azért tudod, hogy nincs senki a nézőtéren, csak te képzeled hatalmas közönség elé magad. De nem baj, dobálj csókokat is nyugodtan két gyakorlat között.
Sokadszorra játszódik le a dal a megbűvölt hangszórókon át, nem tudom, mennyi ideje gyakorlom ugyanazt, de szomjas vagyok. Pihegek, mint egy kismadár a halálán, a lábam viszont még mindig nem bír magával. Néhány lassú korty között is forgok és egy finomabb verzióban csinálom a mozdulatokat. Na de...mi van? Ki az, aki be mer jönni előzetes bejelentkezés nélkül és még meg is mer szólítani?
- Nem hallottam jól amit mondtál - válaszom rideg és szúrós pillantással az idegent szuggerálom. Már bocsánat, de hogy jön ez ahhoz, hogy megjegyzéseket tegyen a világ legcsodálatosabb férfiára és zenéjére? Nyugodj le Nárci, az üveged nem bántott, nem kell szorongatni a nyakát...
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. január 29. 21:21 Ugrás a poszthoz

my king


Minden sokkal könnyebb lenne, ha belovagolna Freddie a porszívóján és elvinne messzire. Mondjuk sosem értettem, talán - biztosan - nem is fogom, miért ringatod magad ilyen álmokban. Maximum akkor, kicsikém, ha szerzel egy időnyerőt és visszamész...
Kevésbé észrevehetően is megrázhatnád a fejed annak érdekében, hogy kiverd a fejedből ezt a gondolatot. Még akkor is, ha leginkább téged vernélek ki onnan? Még akkor is. De tudod, mi a legrosszabb? Hogy könnyen meg lehetne szavaztatni a világgal, melyik megnyilvánulásod cikibb így öt perc alatt. Én a telefon édes kis landolására adom le a voksom, hol a fülke...?
Telefongyilkos királynő.
Nézek rá pár másodpercig, igyekszem levonni a következtetést és megérteni, mire akart ezzel most pontosan kilyukadni. Lassan, vagy gyorsan (?) esnek le a dolgok, újabb pár másodperc - te is hallod a madárcsicsergést? - és elvigyorodom. Meg el is pirulsz, Nárci, még ha nem is akarsz róla tudomást venni.
- Szeretem a fecskéket. Rendes tőled - tovább mosolygok miközben követem pillantásommal mozdulatát. Tudod...talán ő az a fajta gyilkos, aki cuki is és levesz a lábadról. Most komolyan tetszik a srác?
Fogd már be.
- Szóval én amúgy Nárcisz vagyok és szívesen csinálnék valamit, ami alatt nem áll be kínos csend - ez az, végre határozottan mondod el, mit akarsz.Szerinted ő is így gondolja? Nyilvánvaló, hogy be fognak állni kínos csendek? - Mondjuk egy játékterem! Imádom a játékgépeket.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. február 6. 20:16 Ugrás a poszthoz

my King


Néha, mondom néha megesik, hogy első látásra működik az a bizonyos kémia két ember között. Na most kezdjük azzal, hogy ez még nem két ember közötti, egyelőre csak te vagy ilyen hülye, hogy beleesel - vagy azt hiszed, hogy beleestél - egy srácba, akit a tinderen szedtél össze és egyébként még mindig elgondolkodhatnál azon, mekkora az esély rá, hogy meggyilkol sötétedés után. Aztán ott van ugye az a tény is, hogy elég nagy hülyét csináltál magadból az első fél percben, ezek után nem is muszáj elvárnod, hogy majd második randit kérjen és hozzá menj feleségül.
Freddie kezeslábasára, hallgass már!
Mutató és hüvelykujjamat összecsípve cipzárat húzok a számra, ezzel ígérem meg, hogy nem kürtölöm szét jószívűségét. Elég ott az egy családnyi madár is. Majd talán a másik az enyémbe költözik bele.
- Damian? Honnan jöttél? - kíváncsiskodok egy kicsit, ha már így bemutatkozott. Valljuk be, nem szokványos nevet kapott a szüleitől, legalábbis én még nem hallottam ezt idehaza. Vagy te igen? Ugye, hogy nem.
- Persze! - olyan fejjel és vigyorral nézek rá, mintha karácsony lenne és én lennék az egyetlen gyereke egy hulla gazdag családnak. Valójában még a szemeid is csillognak, kislány. - Itt van két utcára, mindig látom és megcsodálom, de sosem mentem még be, nehogy a mug... Nehogy kinézzenek azok, akik értenek hozzá.
A vigyorgósból hirtelen váltás zavart mosolygásba nem lehet kívülről valami biztató. Én a helyében most azonnal elgondolkodnék rajta, hogy milyen ütődöttel sodort össze a szél és lépnék le valami "a nagyim rosszul lett" szövegre hivatkozva.
- Bocsi, csak kicsit furcsa ez nekem, nem szoktam így...randizni, vagy mi - mentem, ami menthető. Mondjuk így. Aztán ha már unjuk az egy helyben ácsorgást, én pedig tudom az utat, végül is meg is indulok a cél irányába remélve, hogy Dami is velem tart.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. február 9. 11:32 Ugrás a poszthoz

my KingMiért Nárci, mit tippeltél? Most miért vonod fel a szemöldököd meglepetten? Az az ó, amit formál a szád és a hang, amit kiadsz, szerinted felér egy kérdéssel? Egyáltalán rá akarsz kérdezni itt az utca kellős közepén, hogy Amerikából hogy lett Magyarország? Nem, nem. Mindketten tudjuk, hogy jobban vonz most valami más, valami, amivel nem kell felesleges és zavarba ejtő kérdéseket feltenned egy még idegen - továbbra is gyilkosságra esetlegesen felbérelt - embernek. Elvégre, ez az első randitok, nem? Randink. Az első randink vele.
Látod...te...is? Látod azt a mosolyt? Hirtelen túl sokat pislogok két másodperc alatt, aztán fel- és eltűnő mosollyal nézem őt. Nekem óráknak tűnik, míg ezt csinálom, neki talán fel sem tűnik. Egy biztos; zavarban vagy. Mióta? Talán még sosem láttalak ilyennek.
Röpke sóhajjal nyugtázom, hogy mindketten ugyanolyan kezdők vagyunk ebben, amit csinálunk. Ideje indulni, egyébként is kezd fázni a lábam, ott majd biztos meleg lesz. De ha nem, egyben biztos lehetsz. Tudod mi az? Hát hogy el fogja terelni a figyelmed a sok csipogó, hangoskodó játék és játékos róla.
Az a két utca néhány perc alatt megtehető, de útközben azért egyszer-kétszer rápillantok Damira. Tudjuk, elég cikis lenne, ha félúton inkább visszafordulna és úgy mennél tovább, mintha egy képzelt barátod lenne.
- Nézd, ott van - mutatóujjammal előre mutatok a szemközti épületre. AZ egyetlen, amivel kirí a többi közül, az a lapos tető szélén néhány méteren mászkáló Rontó Ralph, aki a kalapácsával próbálja lecsapni a hely cégéreként szolgáló táblát.
Eszedbe ne jusson.
Miért?
Mert nem kell tudnia, hogy az egyetlen amit ismersz, az Ralph a meséje miatt és miatta állsz meg rendszeresen az ajtóban bámészkodni.
Megpróbálok nem túl feltűnő lenni azzal, ahogy figyelem a reakcióit. Az előbbiből ítélve tetszeni fog neki a hely és emiatt izgatott vagyok, meg kíváncsi. Vajon erre gondolt ő is?
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. február 17. 21:50 Ugrás a poszthoz

Török Dániel


- You are my fire. The one desire. Believe when I say. I want it that way - a hangom betölti az egész játszóteret és környékét, ahogy éneklem a buliban legutoljára hallott dalt teljes beleéléssel, karmozdulatokkal, tánclépésekkel. Nem baj az Nárci, hogy összeakadnak ilyenkorra már kicsit a lábaid, ott van Dani, majd ő megfog, ha elborulnál. Ne is foglalkozz vele. Igazából még így is tökéletesen csinálod!
Ugye?!
Ugye.
- Tell me why... Tell me WHY.
Jobb kezemmel megkapaszkodok a hinta állványában és pörögni kezdek körülötte még mindig a dalt énekelve. Olyan átéléssel zavarom fel az alvó szomszédságot, hogy esküszöm, hallom visszhangozni a Backstreet Boyst. Ebben az állapotodban nem csak őket hallod, de még a halálból visszatérő szerelmedet is látod kikukucskálni a mászóka csúszdájából? Hogy mi? Nem is képzeled?
- Freddie! Dani, ott van! Ott van Freddie! - lelkesen, de kába mosollyal és lassacskán leragadó szemekkel pislogok a cél irányába. Oda, bizony, hogy oda kell mennünk. Egyik láb, másik láb. Kavics. Nem, nem ment bele a cipődbe, csizma van rajtad.
Nem Nárcisz, szerintem sem jó ötlet leülni a fémekre mínusz fokokban, szoknyában...de persze, te tudod, fázz fel, ha azt akarod. Aztán nehogy nekem sírj otthon!
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. március 5. 20:10 Ugrás a poszthoz

my King


Biztos lehetsz benne, ez a paranoia jele. Egyáltalán mit akarsz csinálni abban az esetben, ha meggondolná magát és inkább sarkon fordul? Hát...gondoltam utána futok, lekaratézom és a torkához szorítok egy kést miközben a fülébe suttogom, hogy nem menekülhet.
Teljesen hülye vagy.
Te is.
Végülis...csak nem utál annyira, ha már megint mosolyog. Jó, jó, tudom, hogy nem nekem szól ez az édes vigyor, hanem a játékteremnek, de valljuk be, büszkeséggel tölt el a tudat, hogy én hoztam el őt ide.
Csak aztán nehogy elveszítsd az érdeklődését, meredek pálya. Vajon ha készítenének egy játékot belőled, hány szintet kellene megugrani, mire kiszabadítják a hercegnőt?
- Elég félelmetes az a majom. Tetszik - vigyorodok el megbabonázva figyelve a gépet. Ahhoz képest sokan vannak itt, de nem tud zavarni, hisz megegyezik az érdeklődésünk. Meg hát Damira kell figyelni, nem a többiekre.
- Neked kell választanod, valami olyat, ami a hozzám hasonló analfabétáknak is menni fog - nevetem el magam kislányos pironkodással. Hogy Nárcisz bevállalja, hogy valamiben rossz? Édesem, lázas vagy? Mentőt, tűzoltót, a lány mindjárt kigyullad!
Néha őt, néha a játékokat nézegetem. Villódzó fények, régi formák és pixelek, nálam fiatalabb gyerekek drukkja és sajnálkozó felkiáltásai. Ez amolyan életérzés, ugye? Olyasmi, amiben egy ideig levakarhatatlan az arcodról a mosoly, aztán a szomorúság a sorozatos vesztés miatt némi "éntöbbetsoha" után csak fokozza a teljesíteni vágyásod.
- Álljunk sorba - döntök végül az elsődleges pont mellett, amit nehéz lenne kihagyni, majd gondolkodás nélkül ragadom meg Damian kezét és húzom magammal a kisebb sorhoz.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. március 10. 17:15 Ugrás a poszthoz

Anti Cupido


Teljesen hülye vagy. Hogy jutott eszedbe Valentin napi üdvözletet küldeni neki? Azóta is ég az arcod? Megérdemled! Mondtam én neked, hogy attól mert cuki kiskutyás képet küldesz mellé, még nem fog beléd szeretni... Válaszra sem méltat.
A telefonom a táskám mélyén van, órák óta nem nézegettem. Hogy mi az oka? Hát az, hogy nem akarom, hogy őrültnek nézzen, mintha azt figyelném minden percben, ő elérhető-e, elolvasta-e, ír-e...
Jobban járok ezzel, hogy egyes embereket kutatok, de én hülye szeretek olyanokkal barátkozni, akiknek van kivel ünnepelni ezt a förtelmes napot. Szívek, szerelemesek, csoki mindenhol. Hánynom kell.
- Mit művelsz? - a kérdésem már az első olyan embernek szól, aki nem a párja kezét, illetve egyéb testrészét szorongatja, hanem egy csomó naptár felett filcet tartogat és bőszen firkál.
Látod amit én látok?
Látom.
- Nélkülem? - a döbbenettől megemelkedik a szemöldököm és kezemet a mellkasomhoz emelem. Mentem szívinfarktust kapok! - Moon Jun Seo, te nélkülem semmisíted meg ezt a borzasztó, hajfeltupírozós, marcipánnal nyakon öntött napot? Hogy jutott ez eszedbe?
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. március 12. 14:58 Ugrás a poszthoz

Török Dániel


Te is hallod, hogy próbál csitítgatni? Hallom, hallom, csak nem érdekel. Szabadlábon vagyunk, buliztunk egy jót, muszáj levezetnem a felesleges bennem maradt energiát. Te is tudod, mi történik, ha otthon állok neki afterezni... Anyáék nem annyira díjazzák, mint a játszótéren bújócskázó Freddie.
- Dani! - hogy mondhat ilyet?! Halott csávó? Életem szerelméről beszélünk, mély és maximális tisztelettel, nem ilyen hangon, az érzéseimet megkérdőjelezve kellene beszélnie. Egyébként is teljesen érthető, hogy bele vagy zúgva, a mai pasik egytől egyig kibírhatatlanok.
- Love of my life, you've hurt me - fájdalmas arckifejezéssel kezdem énekelni az újabb dalt, a legszebbet, amin bárhol, bármikor bőgni tudnék.
Mi ez?
Te is érzed?
Oldalra pillantok és látom, hogy a drága átveszi az irányítást és akaratom ellenére betapasztja a számat, majd a fák mögé visz. Most vajon tökön kellene rúgni? Dehogy, hát nem akar bántani. Jobban kellene figyelnünk. Figyelj. Fülelj.
- Psszt! Nehogy észrevegyenek - kuncogok az ölelésében. Egyik pillanatban ficánkolok, szabadulnék, a másikban pedig még a derekát is átölelem. Nárcisz, Nárcisz, legközelebb megkeressük azt a bizonyos mértéket a pohárban.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. március 12. 19:07 Ugrás a poszthoz

my King

Vajon feltűnt másnak is rajtam kívül, hogy a srác kezét fogod? Vajon neked feltűnt? És neki? Úgy hiszem, épp olyan meghibásodottak vagytok mindketten. Remélem valami jó sül ki belőle és legalább ez alkalommal nem kell leimádkozni az égből az egódat, vagy kezdesz el áradozni életed szerelméről.
Miért, nem volt vicces? Az a fiú tényleg azt hitte, hogy van barátom miközben vele randizok...
Az agyam felfogja lassacskán, melyik játékra is gondol, de annyi impulzus ér, hogy épp csak rápillantok mielőtt még nagy bámészkodva elhúznám a pulthoz, hogy ne csak nézegessünk. Minél előbb szeretnék játszani. Inkább nézni, ahogy ő játszik. Ez a helyes kifejezés, kedvesem. Mert te bizony képtelen leszel bármi hasznosat is csinálni.
Nem tudom, mikor éreztem magam ilyen jól. Ebben a néhány percben az ő kezét szorongatva, az a-ha dalt dúdolva elveszve az új világban egészen földöntúli. Mintha behúzott volna egy örvény, vagy egy hullámvasúton ülnék.
- Say after me, it's no better to be safe than sorry... Take on me... - énekelem Daminak egy lépéssel közelebb lépve hozzá. Visszafogom magam, nem vagyok hangos, de táncikálok is mellé egy helyben állva. Hova tűnt a pánik és a félelem attól, hogy lelép?
Kicsit elveszve a teremben, térben és időben magamhoz térek, de bárki kérdezné, nem tudom, mi történt Damian és a pult mögött ácsorgó alak között. Már csak arra figyelek fel, hogy a kezében vannak a zsetonok és ezt nem bírom ki vigyorgás nélkül. Szabad kezemmel kiveszek egyet a tenyeréből, majd feldobom és fogókat meghazudtoló mozdulattal kapom el.
Vicces vagy, Nárci, de a gyorsan kapjunk utána amíg le nem esik, majd fejeljük meg szegény randipartnerünket - másodjára már ténylegesen - nem éppen számít csini és profi mozdulatnak.
- Bocsi, nem szándékos... Totál béna vagyok. Jegeltessük le a Snow Brokkal - hebegem a homlokomat a kézfejemmel dörzsölve.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. március 31. 19:29 Ugrás a poszthoz

my King


Neked is megint előjön az az érzés? Az a fura, kételkedős? Normális dolog hirtelen ilyen emléket elmesélni? Tudom, tudom, elsőre én is azt hittem, hogy ez egy jó sztori lesz. Amiben apu jégkrémet is hoz. Rossz lehetett? Vagy örült, mert egyedül pakolhatott a kosarába? Szerintem látszik az arcodon, hogy nem tudod hova tenni a dolgot, de ezek után bármikor hallani fogjuk ezt a bizonyos dalt, látni fogod azt a kisgyereket magára hagyva a zöldségek között.
- De aztán visszament érted? - kérdezek vissza, ha már belekezdett a sztoriba, talán nem sértődik meg, ha rákérdezek. Biztos, hogy jól végződött a történet.
Nem úgy, mint az én kis magánakcióm a zsetonnal és az üdítővel. Nem tudom, hogy is gondoltam, hogy ez sikerülni fog és miért is élem bele magam ennyire, amikor egy randin állítólag oda kell figyelni, hogy a legjobb arcunkat mutassuk. Neked meg drágám eddig csak és kizárólag a rossz oldaladat sikerült bemutatnod. Jobban tennéd, ha mosdószünetre hivatkozva meglépnél és letörölnéd magad a tinderről, nehogy többször is így járj...
Túlságosan érdekel ahhoz, hogy lelépjek, de ő sem teszi, sőt. Mondjuk megeshet, hogy olyan ovisként tekint rám, akinek elkél a pesztrálás ha már a szülei nem érnek rá. Ó, csak apád meg ne tudja.
Figyelmesen hallgatom magyarázatát, de őszintén szólva kicsit félek, hogy nem fog ez annyira menni, mint várja. Legalábbis részemről, ő nem pont annak tűnik, aki ne tudná megoldani helyettem is, ha arról van szó.
- Igenis, kapitány - bólintok. Felsóhajtok mielőtt még bátortalanul elhelyezkednék mellette. Jó szög, nagy sóhaj, koncentráció. Ebben a pillanatban érzem, hogy tök hülyeség volt pont a játéktermet felhozni lehetséges randihelyként, amikor olyan vagyok itt, mint ember a Marson. Teljesen idegen.
A várt ellenére viszont egészen könnyű ráérezni, kicsit lesni, ő hogy csinálja és persze a homlokomra csapni amikor nem úgy jön össze, mint terveztem.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. április 17. 17:20 Ugrás a poszthoz

my King


Nem tudom, meddig fogok kételkedni még. Sok alkalma lehetett volna már ennyi idő alatt is lelépni, mégsem tette. Tudod Nárcikám, azt sem szabad elfelejtened, hogy olyan helyre hoztad, ami egy, itt tartja, kettő, talán ezzel megbocsátja, hogy hülye és béna vagy. Te meg...most már fogd be.
Mindig lelkesen néztem a bent játszókat, de egyedül biztosan nem tudtam volna, mit kell csinálni. Az meg hogy néz ki, hogy bemész és órákig csak figyeled az idegeneket, mert nem tudod, mivel működnek a gépek és egyáltalán mit kell húzogatni ahhoz, hogy a képernyőn ne egyből a game over jelenjen meg.
Valld be, baromira élvezed az egészet. Még engem is sikerül elcsitítanod egy időre, ami miatt igazából meg is sértődhetnék. Miért rá figyelsz? Miért nem rám? El fogsz nyomni, ha szerelmes leszel? Nem, nem! Jobb lenne, ha véget érne a randi.
- Hát ez nagyon tetszik! - lelkesen, mosolyogva fordulok a sráchoz. Nem csak a játék, de ő is, ez azonban most kevésbé lényeges. Büszkén húzom ki magam az elismerését hallva. - Jó tanárom volt - utalok egyértelműen rá, bár nem sokat kellett tanítani azon, hogy nyomjak egy gombot.
Míg a következő menetre várunk, én is kortyolok a colából, aztán tenyereimet összedörzsölve szállok vissza a ringbe.
- Mentsük meg a hercegnőt.
Utoljára módosította:Mérey Nárcisz Mara, 2019. április 17. 17:20
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. július 2. 21:57 Ugrás a poszthoz

love of my life
Balatonon


Van ez a fiú. Vagy férfinak kell neveznek? Semmit sem kell. Azért igen, inkább férfi, korban mérve biztosan. Szóval ő, ez a férfi, nevezzük nevén, a Damim, ő a pasim? Gondolom járunk, ha ide is kézen fogva érkezünk. Igaz, valljuk be, erre nyomós okunk van; máskülönben nem biztos, hogy le lehetne rángatni a partra a nyaralóból.
Csak pár nap, biztatóan mosolygok fel rá és élvezem, ahogy már most szívom magamba a D-vitamint. Hagyjuk, hogy szerencsétlen kedves bőre minimum tizenöt árnyalattal világosabb, mint a tiéd, Nárci...
- Nézd, ott árnyék van és nincsenek sokan - mutatok a nagy fára, mely alatt bőven van bujkálási lehetőség. A part ezen része egyébként sem annyira tömött, a turistáktól hemzsegő részt  én is inkább elkerülném, köszönöm. Maradjon meg az azoknak, akik beérik azzal, hogy félméterenként hatalmas fenekeket tolnak az arcukba és olajban tocsogó lángost ehetnek.
- Kelleni fog rád naptej, de sok - ezt már az árnyékban megállva, a táskámban kutatva jegyzem meg. Mosolyogva nézek rá és kap egy puszit is. Ettől megenyhül, nem igaz? Egyébként is, ha nem tetszik Mr. Usának a Balaton és a strand, hát mi van akkor? Eltölthetjük a házban is az időt, nyomkodhatjuk a telefont. Jut eszembe, megmutattuk már neki az új appot? Igen, igen, úgy rémlik...
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2019. július 6. 06:48 Ugrás a poszthoz

love of my life
Balatonon


Jó, jó, a Balaton nem egy tengerpart pálmafákkal, de egy kiruccanásnak és persze kezdetnek megteszi. Az is nagy szó, hogy ebbe belement az ember, akit néhanapján úgy emlegetek, mint a fiúm. Vagyis az, nem? Merse kezét is szoktam fogni, de... Hát igen, tőle nem ugrabugrál úgy a szíved, mint Damitól. Ez lehet a szerelem. Ez a szerelem? Nem Freddie a nagy Ő? Talán. Talán nem. Talán ő kevésbé halott?
- Ötven faktorost - Nárci, Nárci, ne vigyorogj úgy, mint aki a jövőbe látott. Szerencsés vagy, hogy neked nincs szükséged félóránkénti kenegetésre. Igazából erre vágytál, mi? Csak ezért a strandolás. Hogy bekend a hátát.
Hagyj már!
Elpirultál.
Halkan nevetek fel az arcát látva. Rosszul kellene éreznem magam, mert így kimozdítom a komfortzónájából, tudom. De van neki egyáltalán olyan? Talán. Talán a játékterem.
- Ha...leveszed a pólód, bekenem a hátad is - kissé bizonytalanul mondom miközben leterítem a nagy plédet, amin ketten is könnyen elférünk. Valahol a táskám mélyén bujkál a naptej, ott a sok egyéb dolog és ruha alatt. Elvégre a zavartság leplezésére mi sem jobb, mint a kutakodás?
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. március 26. 17:20 Ugrás a poszthoz

Lili || megjelenés

Előbb értem ide, bent várlak. Remélem kávézol. Puszi! Pötyögi Nárcisz az unokahúgának, mert valamivel korábban érkezett az étterembe és foglalta el az asztalukat az étterem lepkeházra emlékeztető részén. Kikért magának és Lilinek is egy-egy különleges kávét és amíg vár, Nagy Katalin új könyvének olvasását folytatja.
Unokahúga a felnőtt húga helyett terelgetni való kis barikája, úgyhogy amikor lehetősége van rá, szívesen tölti szabadidejét Lilivel. Hogy a mai program hogy alakul az ebédet követően, csak a lányon múlik.
- Lil! Szia! - int oda, mikor a Várkonyi lány megérkezik. Fel is áll, hogy puszival fogadja, aztán gyorsan végigméri. - Csinos vagy. Csak nem használtad a parfümöt, amit legutóbb vettünk? - beleszagol a levegőbe és nagy szakértőként hümmögni kezd. Emlékezteti az illat arra, amire azt mondta, "ez te vagy".
- Kértem neked is - mutat a gőzölgő kávéra, habár nem biztos benne, hogy szereti. Sebaj.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. április 7. 10:58 Ugrás a poszthoz

Lili || megjelenés

Csak kedvességből bókol unokahúgának, megalapozza a közös vásárlásukat, amikor majd kritikusabban fog hozzáállni. Lilinek szüksége van egy új ruhatárra, meg némi ízlésre is, az biztos.
- Vékonyka vagy, rád fér egy kis édesség - természetesen nem bántásból mondja, ha kritizálni akarná unokahúgát, egyértelművé tenné gondolatait. - Olvastad már? Remélem hamarosan érkezik a folytatás is, Kata egyszerűen lenyűgöző író - rajongóként beszél róla és így, hogy Lili szerint jó a vége, még lelkesebben fogja folytatni.
- Az oviban minden szuper. De a szülők... - úgy sóhajt fel, mintha valami gond lenne velük. - Az egyik kislány apukája, te Lili, az az ember... Úgy meghajtanám, ha érted... Ma volt egy elég érdekes álmom vele és egy sráccal, akit a faluban látok egyre gyakrabban. Húúúhhh - cinkosan mosolyog, tuti zavarba hozza nyíltságával unokahúgát és még a homlokát is megtörli.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. április 28. 21:52 Ugrás a poszthoz

Lili || megjelenés

- A pilates csodákra képes, barack feneked lesz tőle. Eljöhetnél velem, egyeztessünk majd - lelkes, hisz mentorálhatja unokahúgát, akire igencsak ráfér némi önbizalomfejlesztés és minden, ami ehhez hozzá tudja segíteni. Az egyensúly a fontos.
A könyv ugyan közös témát jelent, na de amikor a pasitémára terelődik a szó é Nárcisz belemegy az álmaiba, Lilinél márkibillenti a zavarmércét. Nárci is néz rá egy pillanatig, hogy mégis mi ez a kérdés, aztán elfojt egy vigyort.
- Láttam már ingben, melegítőben és hétköznapiban is, egyszerűen nem tudom, mivel foglalkozhat. Magas, barna, szép a mosolya, de mindig két kávét visz, gondolom van valakije - lemondó sóhaj hagyja el ajkait, majd kortyol a kávéjából, mielőtt folytatná. - Az apuka pedig fiatalos, Magnum bajsza van, irtó szexi. Felesége van, ő is esélytelen... Na de álmomban az ágyamban voltak mindketten, egyik alattam... - kezd bele, de abbahagyja, mielőtt Lili arcának színe beleolvadna a vörös rózsákba.
- Neked van kiszemelted, szívem? Valaki helyes az iskolában? - tereli a témát unokahúgára, mindenféle hátsószándék nélkül. Na jó, talán annyira nem anélkül. Jó lenne tudni, milyen fiúnak kell felkelteni az érdeklődését.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. május 5. 12:32 Ugrás a poszthoz

Atlas || megjelenés

Freddie Mercury, Nárcisz életének nagy szerelme, akit soha, semmilyen körülmények között nem feledne. Ezt egyébként csak röviden mondta el Atlasnak, olyan nem létezik, hogy valaki a nagy Freddie-t ne ismerné.
Nárcisznak egészen más elképzelései vannak arról, miért is akarja a férfi megmutatni neki a házat. Ezért amikor megállnak a sötét utcán az épület előtt, mosolyt varázsol arcára és bólint.
- Kellemesnek tűnik, berendezkedtél már? - Kérdésére amint belépnek, választ kap. Határozottan nem. Már a nyelve hegyén van, hogy szívesen segítene, amikor a kávésfiú beljebb vezeti.
- Mi ez az illat? - beleszagol a levegőbe, az orrát könnyű megvezetni, mert odáig van az illatokért. Szinte biztosra veszi, hogy a ház tulaja igényes a környezetére is, nem csak a ruházatára. - Köszönöm - mosolyogva néz fel a kék szemekbe, innentől pedig kabát és cipő nélkül követi.
- Hé, hagyd azt - hangja lágyan szól. A férfi mögé lépve a hátára simítja tenyerét és magára irányítja a figyelmét. - A bor jól hangzik. És szép az otthonod, mesélj, hogyhogy épp ide jöttél?
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. május 5. 15:38 Ugrás a poszthoz

Atlas || megjelenés

Amikor elvonja a figyelmét a hűtőszekrény tartalmáról, nem arra számít, hogy ezzel zavarja fogja hozni és szinte elmenekül előle. Elmondható, hogy Nárcisz nem a legszerencsésebb a férfiakkal. Előbb egy családos, most meg egy láthatóan más irányába elkötelezett férfit sikerül kifognia. Utóbbi még csak nem is tagadja, sőt, szívesen mesél a nőről, kiről még az is kiderül, hogy a szomszédjában vett házat. Ez a pasi vagy tiszta őrült...vagy tiszta őrült. Biccent köszönetképpen a pohárért és követi Atlast a nappaliba, ami legalább már a férfi ízlését mutatja.
- Elmondtad már neki hogy érzel, vagy csak a saját feltételezéseidre bocsátkozol egyébként? - Ez a történet ugyanis inkább a nők kusza gondolataira emlékezteti, amitől mindig is falnak tudott menni. Nárcisz az egyenes beszéd híve.
- A kandalló a kedvencem - mosolyogva lépdel közelebb, szinte már reménykedik, hogy a bor és a kandallóban ropogó tűz megadja a hangulatot a hancúrnak, csakhogy egészen másfajta kardot kezd el mutogatni a férfi Nárcisznak. Felvont szemöldöke a beszéd alatt leereszkedik.
I see a little silhouetto of a man
Scaramouche, Scaramouche, will you do the Fandango?

- Hm? A-aha, nagyon szép - de mi? Mert a gondolatai igen hamar elterelődtek, valamit a halálról mesélt, nem? - Az első szerelmemnek fénykardja volt. Ismered a Star Warst? - tényleg nagyon igyekszik érdeklődőnek mutatkozni, de kezd kissé türelmetlenné válni.
- Régen rénszarvas mániás voltam, mára csak a bakelit gyűjteményem növekszik. Mire vagy kíváncsi? Nekem nincsenek ilyen ninjacuccaim a falon. Ma este nagy sikere volt az előadásunknak... A budanekeresdi színházban játszom, ha nem az ovisokkal vagyok. Szóval ünnepeltünk a barátnőimmel.
Miközben beavatja még random dolgokba, leül a kanapéra keresztbe tett lábakkal és a bort kortyolja. Leülsz végre, vagy a nadrágot is lebeszéljem rólad?
- Megsúgjak egy titkot? - ha nem, akkor is megteszi, nem is halkan. - Álmodtam rólad miután párszor már láttalak a faluban.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. május 5. 19:22 Ugrás a poszthoz

Atlas || megjelenés

Ha nem érdekelné, nem kérdezné, ez természetes. Na de a választ önös érdekből szeretné tudni. Atlas úgy biztos a dolgokban, hogy nem kérdezett rá, esetleg ténylegesen visszautasították? Meddig mehet el Nárcisz anélkül, hogy ebből ő rosszul, esetleg sértetten jönne ki?
- Bocsi - ő is elneveti magát, egyszerűbb ez, mint megmondani, lövése sincs arról, amit a szamurájkardról mesélt az imént. Plusz nem érdekli. - Szerintem is, zseniális. - Ebben legalább egyetértenek. Kár hogy nem ezért jöttem.
Ez a "mesélj magadról" az egyik legrosszabb ismerkedési módszer, amivel valaki elő tud hozakodni. Már majdnem fel is sóhajt, hogy akkor hagyjuk, mikor a színház legalább megragadja a férfi figyelmét. Nem lesz elég egy üveg bor ide.
- A legújabb darabunk a Tükörország, elég friss, ez még csak a második hétvége volt. Korábban... Szerelem első látásra, A hercegnő és a béka... - sorol egy párat az elmúlt évekből, amik jól sikerült előadások voltak. - Kiskoromtól imádtam színészkedni, anyukám divattervező és szebbnél szebb jelmezeket varrt nekem. Amikor apu meghalt, a színházban éreztem magam újra otthon - végül csak beavatja valami személyesbe is. Nárcisz nem titkolózik, mindig szeretett magáról beszélni, most viszont már tényleg mást csinálna a végre mellé helyezkedő férfival.
Szabad kezét a kanapé támláján csúsztatja Atlas felé, de most nem akarja zavarba hozni, ezért megáll tőle néhány centire.
- Ha abba belepirultál, hogy hozzád értem, attól félek az álmomtól felgyulladna az arcod - súgja, mintha nagy titok lenne és alsó ajkába harap. - A kávéfoltnál sokkal izgalmasabb volt, annyit elárulhatok...
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. május 7. 18:58 Ugrás a poszthoz

Atlas || megjelenés

Van, amiről nem szeret beszélni és az az apjuk halála. Nem titok, hogy a kviddicsező hogyan hunyt el, ahogy az sem, hogy Nárcisz rosszul viselte. Ennek viszont már több, mint hét éve, most a jövőre, de legfőként a jelenre koncentrál.
Ebben a jelenben szeretné megértetni a férfival, aki áthívta magához, hogy nem a szamurájkardját jött megnézni. Egészen más célja van, de legalább már érti, miért se veled, se nélküled kapcsolatban vannak azzal a bizonyos nővel...
- Sokkal...izgalmasabb - a két szó között félmosollyal pillant a combjára csúszó kézre. Lassan kortyol a borból, ahogy Atlas keze egyre feljebb vándorol és lassan a ruhája alá ér.
- Benne voltál te... Meg én... - leheli a férfi ajkaira. Nem sietnek sehová, ezért elhúzza a szavakat. Ez idő alatt ujjai a férfi taróját cirógatják. - Az ágyam... De előbb a falnak toltál. Pontosan...ott...járt a kezed - elakad a lélegzete és elhajol, hogy a poharat letegye. Szabad keze felfedezőútra indul a férfi izmos karján, mellkasán, megállapodik a mellény gombjánál és kiszabadítja azt.
- Mondjam, vagy mutassam, hogyan volt tovább? - búgja alig hallhatóan. Egy újabb gomb szabadul ki, ez most az ingen. Nárcisz ajkai súrolják a férfi ajkait, pillanatok választják csak el tőle, hogy megcsókolja. Kivár. Tegye meg ő. Végre.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. május 26. 18:50 Ugrás a poszthoz

Atlas

Nem igazán akart belemenni ezekbe a találkozókba Atlasszal. Aztán mégis úgy gondolta, nem muszáj ennek csak a testiségről szólnia, szórakozhatnak, ismerkedhetnek, akár kötöttségek nélkül is. A mai randira ebből kifolyólag jókedvűen indult el, összedobott egy gyors süteményt is készülődés közben, ezt egy dobozban viszi magával.
- Késtem? - szólal meg a tóhoz közeledve. - Szia! Hoztam sütit, remélem szereted a brownie-t. - mosolyogva tartja Atlas elé a sütit és köszöntené, de elég szembetűnő a férfi hangulatváltozása. Nárcisz ismeri ezt, valami gond van, már csak az a kérdés, vajon beszélni fog-e róla vagy inkább eljátssza, hogy minden a legnagyobb rendben van. Leül a fűbe és felpattintja a doboz tetejét.
- Szóval? Mi történt? Ez a beszélnünk kell arc, felismerem. - Vesz a sütiből és azt kezdi majszolni. Ha már gond van, legalább legyen valami, amitől kevésbé lesz szar a helyzet.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. május 26. 21:03 Ugrás a poszthoz

Atlas

Nagyon úgy tűnik, hogy kár volt sütivel készülnie, mert maximum arra jó, hogy fejbe dobja vele a férfit. Valahol sejti, ki azonban nem mondaná feltételezését. Ezt meghagyja annak, akinek most jön a neheze, mert el kell mondani alakulóban levő randipartnerének; máris vége.
- Áh, szóval kölcsönös - megemelkedik a szemöldöke és hosszan bólint. Az igazság az, hogy nem érti a férfiakat. Nem akarja tudni, erre hogyan derült fény miközben épp lebeszélt randijuk van, mert ha megtudná, nagy valószínűséggel csattanós pofonnal jutalmazná Atlast.
- Remekül hangzik... Látod, ezért nem akartam belemenni, hogy randizzunk. Nem lett volna mindkettőnknek sokkal egyszerűbb párszor összejárni és kész? Tudod örülök, mert boldog vagy, de azért baszódj meg, Atlas. A nők nem játékszerek, akiket kedved szerint előkaphatsz egy dobozból - nehéz eldönteni, mit érez az egész összehordott szöveggel kapcsolatban. A sütis dobozt idő közben becsukja és a férfi mellé lerakja, tartsa csak meg. Borzasztóan sértett, amiért pótléknak volt használva, majd eldobták, amikor a kedvencük visszatért. Emellett inkább magára haragszik, amiért belement ebbe a játékba. - Gondolom nincs más mondanivalód, szóval megyek, keresek valakit, aki nem rak a polcra.
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. május 27. 20:48 Ugrás a poszthoz

Atlas

- Ki a tökömet érdekel a sajnálatod? - undorodva húzza el a száját. Jelen pillanatban Atlas nem tűnik többnek egy csúszómászónál. Még egy óvodás kisfiúnak is több esze van az utána nyújtózkodó férfinál.
- Azta, enyhe kifejezés, gyökér... - Igyekszik lerázni magáról a férfi kezét, de az a mondat, az a kérdés megállítja. Előbb a döbbenet ül ki arcára, majd elneveti magát. Képen röhögi a férfit, ahogy azt kell.
- Te normális vagy amúgy? Lesz a kis faszom a barátod...idióta - az undor továbbra is ott ül vonásain, miközben végignéz Atlason. A jóképűnek látott férfiban nem lát mást, csak gerinctelenséget. Ilyesmit anno az iskolában Nárcisz is csinált, ha az egyik nem jött össze, elővett talonból egy másikat. A különbség csupán bő tíz év és felnőtté válás, ami valószínűleg a franciának nem sikerült túl jól.
- Mondok neked valamit. Nem csodálom, hogy egész eddig nem jöttél erre rá, egy töketlen barom vagy, akit a nőnek kell felszedni, mert arra sem vagy képes. Fogadjunk, hogy soha a büdös életben még csak meg sem próbáltál a csajjal egyről a kettőre jutni. Aztán meg sajnáltatod magad, hátha elterelik a figyelmed? Freddie mentsen meg az ilyen emberektől, mint te vagy... - szánakozva néz egész idő alatt a szemébe. Kicsit sem fogja vissza magát, ha be kell olvasni valakinek, és még egész szépen fogalmazott. Hátradobja a haját, fújtat a sértett egójának darabkáit szedegetve és még mielőtt elindulna, megtorpanva felemeli mutatóujját. - Ja és csak, hogy tudd, mindkétszer színleltem az orgazmust.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Mérey Nárcisz Mara összes RPG hozzászólása (25 darab)

Oldalak: [1] Fel