37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 25 ... 33 34 [35] 36 37 ... 45 ... 139 140 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Lepsényi K. Kolos
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 2
Összes hsz: 2
Írta: 2019. január 26. 16:15 | Link

K.


Idejét sem tudom, mikor szoktam rá a turmixokra. Az okát még annyira sem tudnám megmondani; egyik pillanatról a másikra lettem arra figyelmes, hogy addikcióvá vált. Olyan, mint a feszes fenekű, rózsadombi milfek jóga-függősége, csak nem kell az elasztikus elasztán és poliészter keverékéből készült, színes, rikító nadrágba bújni hozzá, ezzel megspórolva még a lehetőségét is a bepálló, bepirosodott bőrnek.
Amikor az Ikeában vásárolt közepesen ótvar minőségű, közepesen életlen kés hozzáér a roppanós kelhez, hogy aztán cafatokra hulljon alatta; az első adrenalinlöket. A kivi lédús fröccsenése, ahogy a penge hegye belemélyed majdhogynem eufóriát okoz. A gyümölcsök váltakozása -  ezzel pedig a textúrák és illatok szoros egymásutánja – az ászanák, a turmixgép ütemes berregése -  bár lehet, hogy erről a szomszéd Vilma néni mást gondol reggel hatkor, amikor Fifikéje ugatja, ezzel felkeltve az egész házat – pedig a savászana, a végső megnyugvás.
Ebben zavar meg Kende; amikor belép a konyhába, a tekintetem sem kell felé fordítanom és tudom, hogy kereste és nem találta meg a gyógyszereit. Tudom, hogy minden apró lélegzetvétellel egyre ingerültebb; nem sok mindennel lehet kihozni a sodrából, nem is sok embernek sikerül, de azon kevesek közé tartozom, akik képesek rá, tudják, hogyan kell.  
Köszönésképpen csak biccentek felé, miközben a megboldogult Keravillben vásárolt turmixgép  megsárgult műanyag fedeléről próbálom a zöld takonynak beillő matcha turmixot lehámozni egy pohárba, ami szintén látott szebb napokat; a mosogatás egyikünknek sem erőssége, bár Kende meg van róla győződve, hogy a kategóriájában nagyszerűen teljesít.
Hosszú percek telnek el némaságban, míg meg nem szólal. Az ezáltal keletkezett csodálatos, szabad perceket a dührohama előtt azzal töltöm, hogy kinézek az ablakon – Fifike épp a bejárati ajtó melletti fa tövébe szarik, Vilma néni pedig gondos körültekintéssel lépdelek mellőle anélkül, hogy felszedné, elvégre lumbágója van, meg elmeszesedett ízületei, senki nem várhatja el tőle, hogy hajolgasson -, a leheletem nyomot hagy, amibe játékosan bele is firkálok – értelme nincs, de legalább Kendét bosszantja. Meg az időt is húzom vele a válaszadás előtt, nem igazán van ma kedvem A Hisztihez. . Persze elkerülhetetlen, ha nem válaszolok, attól borul ki.
- A csatornázási műveket kérdezd, valahol félúton járhat köztünk és a szennyvíztelep között. A számuk benne van az Arany Oldalakban, van egy nappaliban a fotel lába alatt – beszéd közben megvonom a vállam. Minek is idegeskednék? Értelmetlen lenne. Ő mindenképpen dührohamot kap, így hát inkább csak szó nélkül kisétálok a konyhából. A nappaliban megtalál a kanepén elnyúlva, ha akar valamit.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Grünwald Olivér Dávid
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 143
Írta: 2019. január 27. 00:59 | Link

Praliné
#godisgood >> ×××

//Köszönet, Krumpli.//
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kárpáti Damian
INAKTÍV


there's a flaw in my code | elektromágus
offline
RPG hsz: 29
Összes hsz: 185
Írta: 2019. január 28. 20:33 | Link
Úgy megörül nekem, hogy kivágja elém a telefonját. Gyorsan utána kapok, de amíg kiszedem a zsebemből a kezem, annak már mindegy. A csaj is érte nyúl, visszakapom a kezem, és csak távolról figyelem, hogy még egyben van-e. Kiénekel belőle a Queen, nem rossz egy boszorkányhoz képest, hallgathatna valami csajbandát, mint a többiek, vagy ami mégrosszabb, valami mugli nyálgépet, tudod, azt a kanadait, akit minden 80 IQ fölötti ember utál, és sokan az alatt is, egyszerűen mert bántja a hallójáratukat, és a vizuális inger sem épp az a kellemes fajta..
- Helló, telefongyilkos királynő - ejtem meg felé a köszönést újra, ha nem lett volna egyértelmű először. Most miért tettem ezt? Próbáltam egyszerre referenciát mondani és humoros lenni, pedig tudom, hogy egyik sem szokott összejönni. Szemforgatok egyet saját magamon, ezzel már úgysem ronthatok a helyzeten, aztán átállok a másik lábamra.
- Igen, egy család estifecske vonult vissza hibernálni, ingyenélők, tudod. - Ez már nem volt olyan béna, ugye? Beletúrok óvatosan a hajamba, illusztrálom, hogy hol is élnek ezek az ingyenélők, aztán lelapítom kicsit az antennáimat, s mire a mozdulat végére érnék, elbizonytalanodok az egészben s csak lassan engedem le a kezeim, meg sem állva a kabátom zsebéig. Mindeközben az arcomon az apátia átadja a helyét először valamiféle mosoly-embriónak, de halva születik a szerencsétlenje, úgyhogy az egész egy én-megpróbáltam vállvonás mimikai megnyilvánulásában ér véget.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
offline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 591
Írta: 2019. január 29. 21:21 | Link

my king


Minden sokkal könnyebb lenne, ha belovagolna Freddie a porszívóján és elvinne messzire. Mondjuk sosem értettem, talán - biztosan - nem is fogom, miért ringatod magad ilyen álmokban. Maximum akkor, kicsikém, ha szerzel egy időnyerőt és visszamész...
Kevésbé észrevehetően is megrázhatnád a fejed annak érdekében, hogy kiverd a fejedből ezt a gondolatot. Még akkor is, ha leginkább téged vernélek ki onnan? Még akkor is. De tudod, mi a legrosszabb? Hogy könnyen meg lehetne szavaztatni a világgal, melyik megnyilvánulásod cikibb így öt perc alatt. Én a telefon édes kis landolására adom le a voksom, hol a fülke...?
Telefongyilkos királynő.
Nézek rá pár másodpercig, igyekszem levonni a következtetést és megérteni, mire akart ezzel most pontosan kilyukadni. Lassan, vagy gyorsan (?) esnek le a dolgok, újabb pár másodperc - te is hallod a madárcsicsergést? - és elvigyorodom. Meg el is pirulsz, Nárci, még ha nem is akarsz róla tudomást venni.
- Szeretem a fecskéket. Rendes tőled - tovább mosolygok miközben követem pillantásommal mozdulatát. Tudod...talán ő az a fajta gyilkos, aki cuki is és levesz a lábadról. Most komolyan tetszik a srác?
Fogd már be.
- Szóval én amúgy Nárcisz vagyok és szívesen csinálnék valamit, ami alatt nem áll be kínos csend - ez az, végre határozottan mondod el, mit akarsz.Szerinted ő is így gondolja? Nyilvánvaló, hogy be fognak állni kínos csendek? - Mondjuk egy játékterem! Imádom a játékgépeket.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas
Lewy Bojarski
INAKTÍV


Lengyel csk | Satan | Apuci | Mr Schwarz| kewy
offline
RPG hsz: 1199
Összes hsz: 2273
Írta: 2019. január 30. 17:33 | Link


daddy | december 10. |Pécs  | #adoptdontshopNem igazán folytam bele a Cel-Dustin kérdésbe, ennyire nem érintette meg a lelkemet, hogy mi van velük. Persze, egy időben sportot űztem belőle, hogy az amcsit megpróbáljam visszakeríteni a családba azon túl, hogy Wojtekkel randizik folyton, de azóta volt saját életem és családom, jobban lefoglaltak ők, mint az, hogy a kis vöröst felügyeljem.
- Oh, akkor én le vagyok maradva - állapítottam megtétovázva, kicsit el is húzva a számat, de aztán csak vontam egyet a vállamon és inkább a kislányaink figyelgettem. - Akkor?
Kicsit megfogott a kérdés végével, az jobban érdekelt, mint az, hogy a Czerny lány mit akar nagyon és mit nem. De nem zárta le a mondatot, mert miért is tette volna?
Hirtelen nagy volt az ijedelem, nem is értettem, mire fel, mert mire odakocogtunk a másik édes brekivel, ők már látszólag megoldották a helyzetet. Klara is nagy lelkesen kezdett magyarázni a kutyusnak, hol gagyogva, hol beszúrva egy-egy értelmes szót is.
- Vigyük haza a nagy macit? - kérdeztem, miután a néni megválaszolta a kérdéseket és úgy tűnt, hogy a fekete kompatibilis lenne a családdal. A nőci kicsit húzta ugyan a száját, de közölte, hogy hozza a papírjait. - Mi legyen a neve?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Maja Bojarska
INAKTÍV


méhecske° | mom, the bee°| babygirl°
offline
RPG hsz: 1311
Összes hsz: 4929
Írta: 2019. január 30. 20:32 | Link


TörpékADiszkóban és a Méhike | december 10. |Pécs  | #adoptdontshop


- Lehetséges, de úgyis elmesélem, mondjuk mikor legutóbb mondtam, hogy Stellának meg nekem is van ugyanolyan Macskarisztokratákos bugyink, azt mondtad ezt inkább nem szeretnéd részletesen tudni - zártam le kicsit elhalkulva, mert a nénire aztán nem tartozott. Neki úgyse mutatnám meg. de Cel. Nem volt annyira meglepő, hogy nincs képben, hát nyilván nem vele beszélget Cel, hanem velem. Mert hozzám szokott átjönni megtervezni dolgokat, megcsinálni a csillámportrékat, mesézni vagy hasonlók. Nem hiszem hogy vele csinálná ezt, mikor én nem vagyok otthon. Leginkább mert ez elég ritka volt, azaz most már megint ritka. Még próbálkoztam ezzel az egyetem dologgal volt ilyen, de azt hiszem tényleg nem az én világom, vannak szép és okos nagylányok, akiknek ez jól fog menni. Anya szerint én is megtalálom majd a minden jó útját, sőt, igazából azt mondta már olyanon vagyok, de mindig lehetnek buckák, de meg kell tanulni kikerülni. Nehéz ez a felnőttes élet. Miért nem kellett Aranyhajnak ennyit kerülgetni?
- Akkor már... - vonogattam picit a vállaim beszívva az ajkam, még rá is néztem egész elmosolyodva, ahogy a szám újra nem rágcsálósan volt, majd csak a földre pillogtam kicsit zavartan. Akkor. Ha ez kívánságra működne nem tudom hogy történne, vagyis nem tudom nálunk mi történne, lehet akkor most nem kellett volna ennyire sok rosszba belepróbálkozzak, mert mikor brekisség van meg minik, nincs is ilyenre idő, lehetőség vagy kedv. Tudom ez nem munka, ettől nem leszek okosabb vagy jobb, de én szeretem. De néha megijedek, mint mikor a pici kacsó a rácsok között akart ragadni, de kint volt mielőtt kimondjuk, hogy Kipufogófürdő! A fekete meg barátságos volt. Szaglászott, de nem kapott oda, még csak durván meg sem nyalt senkit, csak olyan ismerkedősen, tetszett, nagy és barátságos szemei voltak, puha bundája. És tudom, hogy a nagyobb tapis babákkal nem bánnak túl szeretetesen, így ő megérdemelné.
- Én szeretném - közöltem kicsit billegve Aniaval az ölemben, aki csak tapsikolt, éppen szerintem csak az ugatásnak, de azért örült. - Nincs még neki? - kérdeztem a néni felé fordulva, mert elő szokott fordulni, hogy nem csak úgy kiteszik, hanem beadják a kutyikat, akkor már van nevük, amit vagy szeretnek, vagy legalábbis megszoktak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Brownie°|Hápi°|Commander Sunshine°|Bee Happy°
Kárpáti Damian
INAKTÍV


there's a flaw in my code | elektromágus
offline
RPG hsz: 29
Összes hsz: 185
Írta: 2019. február 1. 20:19 | Link
Próbálom kilesni a reakcióját anélkül, hogy nagyon bámulnám, mert ahhoz, hogy bámuljam, rá kell nézzek, s ha ránézek, akkor valószínűleg vissza fog nézni rám, és végül csak állunk egymással szemben és bámuljuk egymást. De láttad már milyen fejem van? Láttad a szemeim? LÁTTAD? Ezzel a fejjel nem lehet diszkréten bámulni.
Na de végre-valahára csak leesik neki és akkor megnyugodhatok. Nem volt ez olyan rossz, hiszen mosolyog. S olyan rendesen, bár lehet, hogy csak jól takarja a véleményét, ami bizonyára a hülye-vagy-fiam vonalon mozog. Önértékelésem épp csak annyira nincs mélyen, hogy felismerjem pirulását annak, ami, vagyis pirulásnak, amit olyankor szoktak az emberek megejteni, amikor tetszik nekik valaki. Vagy amikor nagyon szégyellik magukat. Választhatsz.
- Azért ne add le a drótot többnek, kevés a hely - szövöm tovább a remekbe szabott allegóriám fonalát, aminek a kezdete is olyan csapnivaló volt, hogy kár érte levegőt pazarolni, de ha már egyszer elindultam az önégetés lejtőjén, nincs többé megállás.
- Én is - egyezek bele rögtön, aztán rájövök, hogy nem egyértelmű, hogy most én is csinálnék valamit, vagy én is Nárcisz vagyok. - Damian - közlöm is felé. Tinderen csak Dami volt. A nagyi szerint cuki. De szerinte a csipke a tévén is cuki. I rest my case.*
- Elég új vagyok… Ismersz itt ilyen helyet? - Remélem, nem derül ki, hogy ő is új és lövése sincs. Rákereshetünk, hogy hol van ilyesmi, de nem mindegy, hogy a cseresznyés-fajta pénzevő gép, vagy valami igazi arcade játék. Olyanban nagyon benne lennék.

*
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
offline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 591
Írta: 2019. február 6. 20:16 | Link

my King


Néha, mondom néha megesik, hogy első látásra működik az a bizonyos kémia két ember között. Na most kezdjük azzal, hogy ez még nem két ember közötti, egyelőre csak te vagy ilyen hülye, hogy beleesel - vagy azt hiszed, hogy beleestél - egy srácba, akit a tinderen szedtél össze és egyébként még mindig elgondolkodhatnál azon, mekkora az esély rá, hogy meggyilkol sötétedés után. Aztán ott van ugye az a tény is, hogy elég nagy hülyét csináltál magadból az első fél percben, ezek után nem is muszáj elvárnod, hogy majd második randit kérjen és hozzá menj feleségül.
Freddie kezeslábasára, hallgass már!
Mutató és hüvelykujjamat összecsípve cipzárat húzok a számra, ezzel ígérem meg, hogy nem kürtölöm szét jószívűségét. Elég ott az egy családnyi madár is. Majd talán a másik az enyémbe költözik bele.
- Damian? Honnan jöttél? - kíváncsiskodok egy kicsit, ha már így bemutatkozott. Valljuk be, nem szokványos nevet kapott a szüleitől, legalábbis én még nem hallottam ezt idehaza. Vagy te igen? Ugye, hogy nem.
- Persze! - olyan fejjel és vigyorral nézek rá, mintha karácsony lenne és én lennék az egyetlen gyereke egy hulla gazdag családnak. Valójában még a szemeid is csillognak, kislány. - Itt van két utcára, mindig látom és megcsodálom, de sosem mentem még be, nehogy a mug... Nehogy kinézzenek azok, akik értenek hozzá.
A vigyorgósból hirtelen váltás zavart mosolygásba nem lehet kívülről valami biztató. Én a helyében most azonnal elgondolkodnék rajta, hogy milyen ütődöttel sodort össze a szél és lépnék le valami "a nagyim rosszul lett" szövegre hivatkozva.
- Bocsi, csak kicsit furcsa ez nekem, nem szoktam így...randizni, vagy mi - mentem, ami menthető. Mondjuk így. Aztán ha már unjuk az egy helyben ácsorgást, én pedig tudom az utat, végül is meg is indulok a cél irányába remélve, hogy Dami is velem tart.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas
Kárpáti Damian
INAKTÍV


there's a flaw in my code | elektromágus
offline
RPG hsz: 29
Összes hsz: 185
Írta: 2019. február 6. 21:56 | Link
Szólnál, ha nagyon béna vagyok? Ha teljesen rosszul csinálom? Nem próbáltam még eddig, nem tudom, hogy működik, és nagyon szeretném tudni, mert frusztrál minden, amit nem értek, nem szeretem, ha csak úgy átmos az ignorancia és hagyom, vigyen az ár. Ugye szólnál?
- Boston - felelem szórakozottan, amerikai akcentusomat elővéve. A magyar nagyon jól megy - elméletben. Úgy neveltek, hogy jó kis zöldkártyás kölyök legyek, akinek nem szagolhatják ki a bevándorlóságát, s aki felnőtt korára már semmit sem ismer az anyanyelvéből - tehát én pontosan az ellentétjét tettem és a magyart legalább olyan jól ismerem, mint az angolt. Sajnos az akcentus már más téma. Azt nehezebb levakarni.
Hogy felragyogott az arca. Láttad te is, ugye? A szemei fényesek lettek és úgy néz rám, mintha a Mikulás lennék. Azon kapom magam, hogy bambán mosolygok vissza rá és várom, hogy vezessen, megyek én utána. Jó, az arcade már meggyőzött, szinte bármeddig követném, ha tudnám, hogy a végén játszhatok. Uuu biztos lesz pac-man, az klasszik, de ha van space invaders is, akkor beköltözök oda.
Már nagyon mehetnékem van, amikor valami furcsa megjegyzést tesz és bocsánatot kér, mert nem szokott randizni. Hogy jön ez ide? Megvakarom a pár centis hajat a tarkóm fölött. Szeretném visszahúzni a csuklyát a fejemre, de mindig azt mondják, hogy ne tegyem, amikor másokkal beszélek, nem lehet látni az arcomat és az - állítólag - nem szockonform. Hát bocs, ha megmentelek a fejem látványától, meg ne szakadjon a szíved.
Aztán inkább leengedem a kezem, hogy rögtön utána az egyiket felemeljem és a táskám pántjába akasszam.
- Én se szoktam, ne aggódj - nyugtatom meg. Felhúzott vállal pislogok rá. Számít ez valamit is? Két ember, aki nem szokott randizni. Legalább egyenlően indulunk.
Aztán végre abbahagyjuk az ácsorgást - pedig rohadt profik vagyunk benne -,  követem, csak egy picit mögötte haladva. A lábam elé nézek, kicsit slattyogó járásommal kacsázok utána, néha felpislogok azért, hogy figyeljem az irányt. Jó lenne, ha máskor is megtalálnám a helyet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lewy Bojarski
INAKTÍV


Lengyel csk | Satan | Apuci | Mr Schwarz| kewy
offline
RPG hsz: 1199
Összes hsz: 2273
Írta: 2019. február 7. 22:26 | Link


daddy | december 10. |Pécs  | #adoptdontshop- Nem, mert aztán jön Gabe Dustin újabb leckéje után, hogy szétrúgja a seggem, hogy ne nézegessem más littlek bugyiját - horkantam fel. És még csak nem is túloztam, olyan furcsa dolgokra tudtak ugrani, mintha nem egy csónakban eveznénk, hanem éppen próbálnám valamelyik hajóját elsüllyeszteni, mielőtt még elhagyhatnák a zátonyos részt. Eleget kapok a pályán, köszönöm pluszba már nem kell több fizikai erőszak.
- Akkor már? Babygirl, motyogsz, tudod, hogy annak se eleje, se vége, se teteje, se alja, nem igazodom ki rajta, csak állok, mint smaci a ködben - horkantam fel kicsit, változtatva azon, ahogy fogom a kislányt, mert a karom kezdett már beállni és őszintén? Kinek hiányzik az? Néha azért szeretnék egy Little-normál ember szótárat, ami alapján gond nélkül lehetne kommunikálni velük. Csak szerintem túl sok a rokonértelmű szó és nem mindig lehetne kikövetkeztetni, melyik kontextust használják.
A fekete maciivadék meg csak szagolgatta az apró kezeket, látni lehetett, ahogy a falka meg-megbillen lelkesen, de aztán mindig csak tovább érdeklődött, mintha nem is lenne annyira fontos örülni.
A néni végül csak tanácstalanul nézett a nejemre.
- Talált kutyus, az itteni neveire pedig nem igazán hallgat - közölte, majd megmutatta a papírját, amin volt már vagy három különböző név, de mindet kihúzták.
- Akkor? Kerítsünk neki egy újat, vagy válasszunk egyet az eddigiek közül, hátha csak nem szokta meg? - böktem az állammal a papír felé. Klarcia is közben bedugta a kicsi kezét a nagyfiúhoz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Guinevere Frances Yazel
INAKTÍV


She-hulk
offline
RPG hsz: 80
Összes hsz: 149
Írta: 2019. február 8. 00:55 | Link


Frankie | február 14 | Szabadkikötő

Ha bárki azt mondja nekem, hogy az egyetem egész izgalmas lesz gyógyítás szakon, tuti kiröhögöm. De itt vagyok, vége az óráimnak és egészen élveztem őket. Visszakocogok a koliba, csak hogy kicsit összekapjam magam. Újraszínezem a hajam, mert ha valamikor, most ki kéne nézni valahogy. Tavaly rohadtul vicces volt, az aktuális kalandom a Supperclubba vitt. Mármint, komolyan Amsterdam? Egy étterem, ahol ágyban eszel? Good job.
De idén semmi kedvem nem volt felszedni valakit csak azért, hogy ne kelljen egyedül tartani, így még végigsimítok a babarózsaszín tincseimen, majd besuvasztok egy rakás pénzt a táskámba és indulok is a dolgomra. Azt mondják, hogy a Szabadkikötő egy jó hely arra, hogy kikapcsolj. Nekem pedig éppen erre van szükségem, így a rózsás martensem felrángatva kilépek az ajtón és miután bezárom azt, vissza sem nézek.
Talán vannak olyanok, akik nem szívesen mászkálnak egyedül, pláne sötétedés felé, de én nem az a fajta lány vagyok. Én egész egyszerűen leszarom, egész addig a pontig, míg a helyre nem érek. És őszintén? Nem tudom eldönteni, hogy ez a legtrébb hely, ahol valaha jártam, vagy egyből szerelembe estem. Talán egy egész kicsit mindkettő. Megigazítom a méregdrága, fordító kütyüként szolgáló karperecet a kezemen, majd a pulthoz sétálok.
- Két gint kérek, tonikkal - közlöm magabiztosan, fel is mutatva két ujjam, hogy véletlen se tévessze el a mennyiséget. Nem ugyanaz, mint otthon, ott megkérdeznék, milyet is. Én pedig azt válaszolnám, görögdinnyéset, de az a kesernyés valami is jó lesz. Just life.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Igor Bendegúz
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 55
Írta: 2019. február 8. 00:56 | Link


MiB ♦ feb. 14. ♦ Szabadkikötő


Tudom-e milyen nap van ma? Kérdezi a csaj, ahogy a kabátom felrántva elindulok kifelé a dobosommal együtt Csinosból. Elvigyorodom, majd egy fél vállrántással közlöm, hogy csütörtök. Látom szinte a csalódottságot, de ahogy voltam, úgy már nincs a helyemen semmi, mire az italával visszaér a csapostól. Remekül értek hozzá, hogy egy este alatt több helyen törjek össze valakit, mint illene. Azt hiszem most kéne kezdeni magam szarul érezni, de őszintén, még csak a nevét sem kérdeztem meg és nem is bánom. Kapott egy közös képet, pár mosolyt meg két italt. Mára elég volt a Máltai Szeretetszolgálat által is megirigyelhető szívemből. Gondolod te, fiam.
A tér felé sétálva kénytelen voltam hangos röhögésben kitörni, mikor Ivánt leszólította egy csávó van-e tüze, majd olyan finoman karolta át a vállát, mintha muszáj lenne. Ő mindig kifogja, van valami mágnese ezekre a csávókra. Szóval egy intéssel siettem előre és a Fő utcán végiglépdelve, ahogy sikeresen elhagytam a színházat majd egy-egy helyet a messziről is jól ismert helyre fordultam és be is léptem. A pulthoz sétálva könyököltem fel és kezeltem le a kiszolgálóval, hogy aztán egyből soroljam, mi is lenne az estindítónk, ha beérnek.
- Két almáspite lesz, egy hosszúlépés, két... - és megakadtam, ahogy nézelődni kezdve oldalra megláttam. Azt hiszem a szám is a mondandóm közepén maradt nyitva, éreztem, ahogy Csabi néz a pult mögül, mi van velem, én meg csak beszűkültem, vágjátok mikor minden olyan, mint egy lassított felvétel, tök homályos azon túl, amit nézel. Meggörbítette a csaj a teremet, de rendesen, mert arra eszméltem csak, hogy valaki a hátamra vágott egy isteneset. - B-szd meg... nem, a kettő az jéger lesz, és egy jeges szivárványt a lánynak - intek fejemmel oldalra még a vigyort is magamon felejtve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Guinevere Frances Yazel
INAKTÍV


She-hulk
offline
RPG hsz: 80
Összes hsz: 149
Írta: 2019. február 8. 00:58 | Link


Frankie | február 14 | Szabadkikötő


Hogy van-e bajom a Valentin nappal? Mint ünnep? Nem hiszem, egészen szórakoztató, de csak akkor, ha olyan társasággal vagy helyen tartod, ami nem csupa vidám, idegesítő párocskából áll. Sóval biztosan nem valami rózsaszín nyáltenger helyet keresek ma.
Az utcák hangulata kevésbé nyugtató és barátságos, mint otthon, de nem érdekel. Valamiben meg kell halni, hm? Én köszönöm, nem tervezek megöregedni, mert mégis hogy néznek ki a színes hajú öreg nénik? Tuti én lennék az első, aki ezt is működőképessé teszi, de nem kísérletezünk, ha nem muszáj. Inkább még lecsekkolom, hogy a zsebemben ott pihen-e a tárcám, meg a cigisdobozom. Azok nélkül butaság lenne tenni egy lépést is.
Kissé fanyar mosollyal gondolok bele, hogy az itteni gin és tonik mennyivel lesz majd szarabb, mint az, amit otthon szoktam inni, de aztán nem sokkal később leteszik elém a két poharat, én pedig átcsúsztatom a bankjegyet, majd odébb pöccintem a plusz szívószálat.
- Kösz, ez nem kell - rázom meg a fejem, majd legondolkozva kezdem kortyolgatni az italom. A pultos pedig nem sokkal később elém csúsztat egy meglehetősen színes, nagy poharas jégkását. Egyből felszalad a szemöldököm, majd a csávóra nézek. - Én nem rendeltem ilyet.
Azzal egy látványos mozdulattal bök a bőrkabátos srác felé, én pedig megint úgy érzem magam, mint akinek az arcán egy hatalmas kérdőjel van. Vagy inkább az arca helyén. Úgy teljes egészében egy nagy kérdőjelnek érzem magam, mi a f.sz? Mintha rémlene valahonnan az arca, így csak ledöntöm az egyik gin-tonikom, majd szépen átsétálok hozzá és a poharaim lepakolva dőlök a pultnak.
- Deja vum van. Találkoztunk már? - kérdezem, mielőtt a jeges löttyre pillantanék megint, majd megvillantok egy féloldalas mosolyt. - Egyelőre fontolgatom, bele merjek-e inni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Igor Bendegúz
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 55
Írta: 2019. február 8. 01:00 | Link


MiB ♦ feb. 14. ♦ Szabadkikötő


Még mindig röhögve pillantottam a karórámra, majd magam mögött hagyva a haverom folytattam a már betervezettek szerinti utam. Nem különösebben ingatott meg az idő, a hétközbennek számító nap, még csak az sem, amin mindenki a piros meg rózsaszín színnel pörög. Ha jól csinálod az életed, minden napod lehet ilyen. Bár van egy pont, amikor már csak monoton tolod, ezt ismerem, és nincs ezen mit ünnepelni, csak mondom.
- Mindjárt megjelenik, jobb esetben egyedül - közöltem a közbevágó érdeklődőnek, hogy Ivánt hol is hagytam el, ha már tudtával közösen ígérkeztünk el ide, aztán nem ez szakított félbe a rendelésbe, de annyira, hogy totál kiesett vagy két perc teljesen, még ennek a fogyatékosnak is volt ideje hátba b-szni úgy rendesen, érezzem, szeretetből van. Meg ne röhögjek többet. Pedig fogok, mindketten tudjuk. - Ez itt az enyém, ezt vidd - böktem oldalra a fejemmel a félretolt italokra, az egyik jégert lehúzva pedig csak a fejem csóválva vigyorogtam magam elé, még meg nem éreztem, hogy néznek. És a hang. Túl ismerős. Ezer közül is, tudom, mert kibaszottul hazudnék, ha azt mondanám, nem pörög ezen az agyam minden alkalommal, mikor beülök próbálni, mikor állok a színpadon, mikor utána a buliban ránézek valakire.
- Remélem igen - közöltem oldalra fordulva és félig könyökölve nézve rajta végig. Nem, nem a ruhája, az alakja, vagy hasonló alapvető szarságok érdekeltek. Inkább tudatosítani akartam, hogy a belém égett képet nem csak keverem... bármivel, bárkivel. Közben egy szívószálért nyúlva beletoltam az édes cuccba és szívva egy nagyobbat ízlelgettem, mielőtt oldalra billentett fejjel biggyesztettem le az ajkam. - Elkeserítő ez a bizalmatlanság. Vagy csapda, és én leszek mindjárt beginázva? Szólj, még lemondom előtte a programom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Guinevere Frances Yazel
INAKTÍV


She-hulk
offline
RPG hsz: 80
Összes hsz: 149
Írta: 2019. február 8. 01:01 | Link


Frankie | február 14 | Szabadkikötő

Szoktam italokat kapni, ebben a résében nem sok meglepő van. A tényben, hogy nem vagyok itt öt perce sem és szerintem magamhoz képest még a ruha is egész sok rajtam, így viszont bonyolódik az ügy. Pláne, hogy a mellékelt ábra szerint a srác sem egy Frankenstein, aki meglepett a szivárványos pohárkával. Elég hamar össze is kapom magam, hogy az ügy végére járjak, de ahhoz nem árt némi folyékony önbizalom, így az egyik gin elég gyorsan le is csúszik.
- Reméled vagy tudod? - kérdezek vissza összeráncolt homlokkal. Az én memóriámra nem hagyatkozunk, vannak képek, amik alapján mintha már hallottam volna a hangját, találkoztunk volna, de amilyen pontos... akár álom is lehet, legalább annyi eséllyel, mint amennyivel emlék. Végigmér, mire a poharaim letéve teszek egy kis fordulatot, mintha a kifutón lennék, de aztán csak elnevetem magam. Rossz vagyok ebben. Inkább végignézem, ahogy lecsekkolja a italom, hogy bizonyítsa, hogy nincs benne semmi olyan.
- Vagy a bizalom, vagy a vesém, utóbbit nem tudom csak úgy visszanöveszteni - nevetek, majd elhúzom előle a poharam és a szívószállal szintén belekortyolok. A nagyi most azt mondaná ez undorító és nem használunk ilyet közösen senkivel.
- A francba, ennyire átlátszó vagyok?! Ki kell találnom egy új módszert - horkanok fel, mielőtt még elismerő hümmögéssel ismét a jégkásába kortyolnék. Nem vagyok türelmes és kivárós alkat, egyszer ez fog a sírba rakni, az már k.rva élet. - De te mindenkinek ennyire készséges áldozata vagy? Mondták már, hogy ez nem egészséges?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mitzinger Igor Bendegúz
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 55
Írta: 2019. február 8. 01:01 | Link


MiB ♦ feb. 14. ♦ Szabadkikötő


Ismertek már, vagy csak szerették rám hagyni a dolgokat, magamtól szaladjak a tavasznak, ha arról van szó. Képletesen is, meg egyébként, így el is vitték Ivánék a poharakat én meg lehúzva a jégert könyököltem fel, mert YOLO, minek a holnap. Egészen fel is nevettem a visszakérdésén, de csak hümmögtem egy kört.
- Kicsit mindkettő, tudhatom, ha te nem, az elég lelombozó lenne - mondtam, hogy aztán ne is tököljek sokat és a szívószálat az innivalóba tolva egy adag dinnyés-kókuszos sziruppal vodkát szívjak fel. Nem mondom, hogy szar, de azért ezt meghagyom az édesebb élményt tolóknak. A gyógynövényes tereppel még elvagyok, de inkább a füstös vonz. Meg más is, leginkább. Ezért is felejtettem a tekintetem a színes haj tulaján, és még csak nem is zavart a pörgése, de a veséjét illető vicce se.
- Ha már szervek, egy májra előbb lenne szerintem szükségem. De elvagyok - támasztottam ki a fejem a kezemmel, még egész oldalra is billentve a tenyerembe. - Ha gondolod becsukom a szemem a következő jéger előtt - jegyeztem meg totálisan ignorálva a nekem köszönőket, még a szervezőt is, aki megpróbált rákérdezni, ma is kiállunk-e, mert van felszerelés. Csak a szabad kezemmel intettem, hogy majd később beszéljünk.
- Nem akárkinek, maradjunk abban. Fanny? Franc? Frankie? Az F betűben biztos vagyok, azt minden mellre elég fixen kanyarítom - böktem felé, mintegy hintet, honnan is kéne előássa, ki vagyok én. Nem, igazából ezen kívül is remek lenne, ha egy vigyorból már tényleg vágná a fél világ, de még az országban adott, egyelőre kis lépésekben haladjunk. Igaz? Közben megjött a jégerem, amire rámutattam és ezzel a lendülettel el is kezdtem dúdolni, bár nem voltam hangos, amihez értek, az használni is szokott.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Guinevere Frances Yazel
INAKTÍV


She-hulk
offline
RPG hsz: 80
Összes hsz: 149
Írta: 2019. február 8. 01:02 | Link


Frankie | február 14 | Szabadkikötő


- Lelombozó? - a hangom kicsit tán feljebb is csúszik. Elkezdem fejben összelegózni, honnan is ismerhetem, de nem tudom elcsípni az emlékképet pontosan, hogy honnét is ismerős. Szóval csak hagyom, hogy kiperegjen az ujjaim közül, mint a Keukenhof földje. Inkább az arcát figyelem, ahogy az italba kortyol, látszik is, hogy ez annyira nem az esete. Mással ellentétben.
- A májammal nem sokra mész, tök tropa - nevetem el magam, hangosan, őszintén, lepillantva, miközben a kezem a hasamra csúszik egy pillanatra. Aztán csak összepréselem az ajkaim és rántok egyet a vállamon. - Hm... nagylelkű ajánlat, de nem tudom, hova raktam a ginás tasakot. Elég népszerű vagy itt, hm?
Mert nem kerülte el a figyelmem, hogy elég sokan megnézik, meg van, aki le is akarja szólítani, csak aztán nem kap reakciót, így tovább evickél ennek a fura helynek az aurájában elmerülve. Mintha nem is lenne annyira fontos.
Kicsit megütközöm a dolgon, nem tudom, miről beszél, aztán valahogy sikerül összeraknom, hol is írattam legutóbb alá magam. Az egy nagyon cifra négy nap volt.
- Frankie. Frances - pontosítom magam, bólintva apróbbakat, magam elé húzva a jégkását és egy elég nagyot kortyolok belőle. Ő pedig halkan elkezd dúdolgatni, nekem pedig végre megvan, hogy honnan is a deja vu. - Tavaly felléptetek a Best Kept Secreten, ugye?
Mert ha nem ez, akkor fogalmam sincs és jobb is, ha iszok inkább még egy pohár valami, csak hogy ne is érdekeljen, honnan is ismerjük egymást. Vagy legalábbis, találkoztunk már.
- Elég jó a memóriád, én a seggem is csak azért nem hagyom ott sehol, mert hozzám van nőve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2019. február 8. 02:46 | Link

Korinna
#her | 5th January | Keszthely, Kori háza

Nem gondoltam volna, hogy ennyire elborul rajta. Bár... lehet, hogy kellett volna, mert a saját reakcióm is egy ehhez nagyon hasonló volt, elsőre nem tudtam, hogy le fogom hányni a kabátom - megint -, vagy elájulok ott a helyszínen és őszintén, így visszatekintve egyik se hangzik egy ideális megoldásnak.
- Öccse van, de sajnos már házas. De ha találok más, helyes, hímnemű rokont, majd szólok - nevettem el magamat kicsit. Szerettem azt a családot, édesek voltak és támogatóak is, meg minden. Össze meg vissza lettem ölelgetve akkor is, mikor visszaértünk a sétából, a kezemen a gyűrűvel. Mondjuk az öccse csak annyit közölt, hogy "ideje volt". Nem engedtek visszakérdezni rá.
Én is szorosan öleltem Korit, jobb esetben egyikünkben sem esett maradandó kár, de azért ezt majd ellenőrizni kell később, ha elmúlt a adrenalin. Kicsit én is megint bekönnyeztem, ahogy felidéztem, így végül azt törölgetve nevettem el magam és adtam oda neki a tasakokat. Szót is fogadtam és leültem a székre, miután megszabadultam a cipőmtől, majd törökülésbe húztam a lábaimat.
- Majdnem. De nem. Hát, ugye 21 volt az egyik barátunk esküvője, aztán másnap pihentünk,mert elég sok volt a pezsgő meg az ilyen-olyan nagylányos itóka, meg ettünk sütit utószülinap miatt.  Aztán 23-án még az anyukájánál voltunk, elmentünk templomba, meg közös ebéd volt, délután pedig elmentünk Orionnal sétálni - kezdtem bele a mesémbe, mert akárhogy is vesszük, ez az én mesém volt, senki nem tudta volna elvitatni tőlem, mert csak is hozzám tartozott. - Aztán a parkban leültünk az egyik padra, ameddig a kis vörös futott egy kört. És ugye hát, beszélgettünk, és egyik dolog követte a másikat, és szóba került, hogy korábban említettem, hogy hát én... szeretnék babát. Ő viszont ugye elég hagyománykövető, szóval... szóval megkérte a kezem.
És most már lassan lehetnek babák. De ezt már nem tettem hozzá, csak az ajkam harapdálva piszkálgattam a szaggatott részt a farmeromon.
- És? Te hogy vagy kedves?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
offline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 591
Írta: 2019. február 9. 11:32 | Link

my KingMiért Nárci, mit tippeltél? Most miért vonod fel a szemöldököd meglepetten? Az az ó, amit formál a szád és a hang, amit kiadsz, szerinted felér egy kérdéssel? Egyáltalán rá akarsz kérdezni itt az utca kellős közepén, hogy Amerikából hogy lett Magyarország? Nem, nem. Mindketten tudjuk, hogy jobban vonz most valami más, valami, amivel nem kell felesleges és zavarba ejtő kérdéseket feltenned egy még idegen - továbbra is gyilkosságra esetlegesen felbérelt - embernek. Elvégre, ez az első randitok, nem? Randink. Az első randink vele.
Látod...te...is? Látod azt a mosolyt? Hirtelen túl sokat pislogok két másodperc alatt, aztán fel- és eltűnő mosollyal nézem őt. Nekem óráknak tűnik, míg ezt csinálom, neki talán fel sem tűnik. Egy biztos; zavarban vagy. Mióta? Talán még sosem láttalak ilyennek.
Röpke sóhajjal nyugtázom, hogy mindketten ugyanolyan kezdők vagyunk ebben, amit csinálunk. Ideje indulni, egyébként is kezd fázni a lábam, ott majd biztos meleg lesz. De ha nem, egyben biztos lehetsz. Tudod mi az? Hát hogy el fogja terelni a figyelmed a sok csipogó, hangoskodó játék és játékos róla.
Az a két utca néhány perc alatt megtehető, de útközben azért egyszer-kétszer rápillantok Damira. Tudjuk, elég cikis lenne, ha félúton inkább visszafordulna és úgy mennél tovább, mintha egy képzelt barátod lenne.
- Nézd, ott van - mutatóujjammal előre mutatok a szemközti épületre. AZ egyetlen, amivel kirí a többi közül, az a lapos tető szélén néhány méteren mászkáló Rontó Ralph, aki a kalapácsával próbálja lecsapni a hely cégéreként szolgáló táblát.
Eszedbe ne jusson.
Miért?
Mert nem kell tudnia, hogy az egyetlen amit ismersz, az Ralph a meséje miatt és miatta állsz meg rendszeresen az ajtóban bámészkodni.
Megpróbálok nem túl feltűnő lenni azzal, ahogy figyelem a reakcióit. Az előbbiből ítélve tetszeni fog neki a hely és emiatt izgatott vagyok, meg kíváncsi. Vajon erre gondolt ő is?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. február 9. 21:27 | Link


| |


Karba tett kezekkel vár, türelmetlenségét alig látni, csak a finoman doboló ujja árulja el. Nem gondolkozott, amikor feljött, hogy újra találkozhatnának, azonnal igent mondott. Ha bármi jó hatása is volt a hajtós decembernek és a rémes januárnak, az, hogy nem éri meg aggódni az ilyen dolgokon. Nem történhet semmi rossz, ha egyszer kicsit lazábban tartja a gyeplőt, és nem próbál meg mindent és mindenkit irányítani maga körül.
Az ajkába harap, ahogy az órára pillant. Persze, hogy korábban érkezett, nem akarta megvárakoztatni a fiút. Csak azzal nem számolt, hogy addig ő fogja elunni az életét, meg hatszor átgondolni, hogy nem választott rossz ruhát. A kabátja alatt csak egy egyszerű fehér ruhát viselt, a lábát szabadon hagyta, ami miatt jó páran megnézték. Nem foglalkozott ezzel, csak a fiúra várt.
Amint megérkezett, mosolyogva lép oda Denishez, kezei lehullanak maga mellé.
- Szia. Mehetünk? - kérdezi mosolyogva, bármelyik pillanatban készen állva, hogy az otthonába hoppanáljon vele.Utoljára módosította:Eleonore Santos, 2019. február 9. 21:51 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Denis A. Brightmore
Tanár, Mestertanonc Tanár, Elemi mágus, Legilimentor, Egyetemi hallgató, Okklumentor, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 686
Összes hsz: 3851
Írta: 2019. február 9. 22:04 | Link

Ivana - újra velem

Alapjáratom nem érdekel, ha elkésem valahonnan, de most nem tehetem. Nem vele. Ha másról lenne szó, vagy más helyzetről, simán leszarnám. Azonban ez most más. Meglepett, hogy szinte azonnal igent mondott, gondolkodás nélkül, ráadásul felajánlotta, hogy menjünk hozzá. Nem a pub hátsó részébe, mint ahogy megszokhattam. Nem titokban a diákjai elől, nem bujkálva, nem sötét pulóverben a kapucnit a fejembe húzva kiosonni a hátsó ajtón. Hanem nála.
Gyorsan kapom össze magam, szinte pár perc alatt a helyszínre is érek. Nagy mosollyal lépkedek Ivana felé, odaérve rögtön homlokon is csókolom. Szemeimet egy pillanatra lehunyom, mélyen magamba szívom illatát. Nem fogok hazudni, hiányzott.
Óvatosan ujjai közé fonom sajátjaimat, egy aprót bólintok felé. Menjünk. Jelenleg - nem, nem menekülés céljából -, de bárhol szívesebben vagyok, mint a kastélyban vagy annak környékén. Ha kell a világ végéig tudnám most követni a mellettem álló nőt. Szó nélkül tennék meg neki mindent, amit kér. Csak had felejtsek, had ne keljen foglalkoznom semmivel másnap reggelig.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


RÉDNÜT CSÓTÁNY
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. február 9. 22:23 | Link


| |
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Denis A. Brightmore
Tanár, Mestertanonc Tanár, Elemi mágus, Legilimentor, Egyetemi hallgató, Okklumentor, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 686
Összes hsz: 3851
Írta: 2019. február 10. 09:41 | Link

Ivana
újra velem | FONTOS:
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


RÉDNÜT CSÓTÁNY
Maja Bojarska
INAKTÍV


méhecske° | mom, the bee°| babygirl°
offline
RPG hsz: 1311
Összes hsz: 4929
Írta: 2019. február 10. 18:12 | Link


TörpékADiszkóban és a Méhike | december 10. |Pécs  | #adoptdontshop


- Micsoda után és miért bántja a popód? - néztem rá nagyon bután, még az arcom is úgy maradt, olyan nagyon értetlenül. Aniacska is jól megnézett, hogy mi bajom lett hirtelen, még a cumi is kiesett a szájából, jó hogy van kis névre szóló lánc rajta, ami megfogja, mielőtt is bekoszosbacisodik. Nem mintha félnénk ettől, de ami azt illeti, azt elmondta minden okos, hogy nem szabad úgy visszaadni. Mindig megmosom én is nekik, ha véletlen leesne.
- Pedig a tetők szépek, néztünk múltkor egy babaházat Cellel, aminek olyan volt a cserepe, mintha Ariel uszonyáról mintázták volna. Az a szép zöld, és csillámlott is ám! - Lelkes tudtam lenni mindig, mikor kellett, pláne, ha olyat láttunk, ami csak úgy hívott, hogy gyere és nézz meg. Sok mindennel jártam már így, de most már nagyon nem ám csak erről szól. Mindig rám tör, ha meglátok valamit, hogy vajon a brekiim mikor fognak ilyeneket nézni, szeretni fogják-e. Mint az is sokáig előttem volt, a mancsossal hogy jönnek ki. Nagyon szerencsések vagyunk, mert mindenki imád mindenkit. Talán ezért is ijedtem meg, mi van ha nem ilyen kutyusba botlottunk. De elhárult a baj!
- Több név? - néztem Lewyre nagyokat pislogva. Persze, hogy nem hallgat rá, ha Voltnak azt mondanák Tappancs vagy Géza, vagy Rex, tutira nem menne sehova, hát nem ez a neve. Szegény macis kutyát is biztos össze meg vissza zavarták már meg. Néztem egy darabig a kutyusra, aztán kicsit késve ingattam meg a kezem felegyenesedve a guggolásból és dobva picit Anian, hog le ne csússzon a kezemből.
- Szerintem kellene neki egy saját, amit úgy megszeret, ami ohanás és nem ilyen rossz emlékes. Ha ezekre nem hallgatott, biztos oka van rá - mondtam kicsit halkan, de aztán ám leesett, hogy egész másra feleltem korábban, mint kérdezett, így még a néni papírozott, én odamentem Lewy mellé aztán csak egy ideig tátogtam mint a halacskák.
- Én csak azt mondtam a kutyus előtt, hogy ha a brekik kívánásra is működnének, biztos hogy kibővíteném a levelem a Jézuskának....
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Brownie°|Hápi°|Commander Sunshine°|Bee Happy°
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. február 10. 21:02 | Link


| |
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
offline
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. február 12. 22:25 | Link

Édes Celestyna


- Mindenképpen! Tudod, hogy petrezselymet árulok. Hát hogy megyek én bálokba, ha nincs férfi az oldalamon, még kinéznek az úri nagyasszonyok!
Vannak ilyen hülyeségeim tudom. De engem alapból is kinéznek, főleg a savanyú nyanyanépek. Mondjuk nem mintha nagyon érdekelne, hiszen ez csak abban erősít meg, hogy nem vagyok hétköznapi. Megmondom, őszintén untat az átlagos. Nekem kell valami, ami felráz. Ha megnézzük életem embereit, tagadhatatlan a különlegességi mágnes dominanciája. Itt van Cel, a művészet maga, aztán Jack, Mr. Rejtély, akire úgy vágyom, mint soha senkire, és aki kézzel írt soraival olyan különleges élményt hoz a napjaimba, hogy elmondani se tudom, és ott van Ophelia, a nő maga. A kifinomult, tökéletes és mégis harcias amazon. Imádom a barátaimat, mert olyan kincsek ők, akiket nem lehet nem észrevenni, nem lehet nem tenni értük, velük, miattuk. Hol lennék én nélkülük? Egy huszonhat éves özvegy, aki azt hitte ott és akkor, hogy az élete semmit sem ér a szerelme nélkül? Sehol sem lennék. Hol vagyok mégis? Egy kiadó résztulajdonosaként megtehetem azt, hogy egy lovasbirtok ügyeit intézzem. Szabad vagyok. Ha akarom, máris Bécsben teremhetek, vagy Velencében, esetleg Amszterdamban. Bárhol lehetek. Bárki lehetek. Miattuk. Mert ők láthatatlanul is megtanítottak arra az életfilozófiára, hogy a világ tehet egy szívességet, méghozzá tövig, mert mindig van holnap, és a holnap tele van mindennel, ami csodálatossá tehet. Csodálatos vagyok, mert a barátaim csodálatosak. Mert csodálatos életet kaptam, általuk.
- Csak így elmondtad neki, hogy babáznál, ő meg oké, akkor házasodjunk?
A szám csodálkozósban marad, mert annyira édes ez az egész. Nem volt nagy hercehurca, rákészülés. Csak beszélgettek az életről, tervezték a jövőt, és Cel álmai szépen valóra válnak. Mennyire tökéletes! Szeretném és megkapom. Ő meg is érdemli. Azt is, hogy Dustin az élete része, és azt is, hogy az akar maradni, hogy családot szeretne vele. Van ennél nagyobb csoda? Aligha. Sokan nem hiszik el, de imádom a boldog történeteket, azt, ha valakivel ekkora csoda történik. Én is szeretném ezt átélni, megtapasztalni, magamévá tenni. Olyan nyugodtan és bájosan, olyan tökéletesen, ahogy az övé. Mert ez így volt tökéletes. A legtökéletesebb. Nem azt kapta, hogy "értem", sem azt, hogy "rendben", sőt, el sem futott. Nem! Azt mondta, hogy akkor legyenek társak, egy életen át. Mennyire igaz, mennyire csodás.
- Egy ilyen csodálatos történet után? Fel vagyok villanyozva. A világ legszebb és legboldogabb menyasszonya leszel. Aztán jönnek majd a babáitok, és én mindegyiket végig fogom puszilgatni, és mélyen beszívom majd az illatukat. Készülj! Nagyon illatos babáitok kell, hogy legyenek, mert különben mindenki elől elszívom őket.
Nevetek, mert tudom, hogy a babák illata - amikor nem kakilnak be éppen -, mindig csodálatos. Puderes és megnyugtató, tele törékeny csodával.
- Azt hiszem, csodálatosan vagyok. Nem tudok mást mondani. Annyira boldog vagyok a boldogságodtól, hogy muszáj beszélnem, mert különben örömömben csa sírnék és sírnék.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Denis A. Brightmore
Tanár, Mestertanonc Tanár, Elemi mágus, Legilimentor, Egyetemi hallgató, Okklumentor, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 686
Összes hsz: 3851
Írta: 2019. február 18. 22:36 | Link

Ivana
újra velem | FONTOS:
Utoljára módosította:Denis A. Brightmore, 2019. február 21. 19:48 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


RÉDNÜT CSÓTÁNY
Lewy Bojarski
INAKTÍV


Lengyel csk | Satan | Apuci | Mr Schwarz| kewy
offline
RPG hsz: 1199
Összes hsz: 2273
Írta: 2019. február 19. 17:42 | Link


daddy | december 10. |Pécs  | #adoptdontshop- Duh, ez egy... bonyolult sztori, Gábriel elég sok dologhoz... buta. És olyankor Dustintól kér tanácsot. - Azaz, inkább sikogat és üti az ajtaját, de végül is, majdnem ugyanaz a kettő, nem? Ha Gaberől beszélünk, nem sok különbség van a kettő között. Nem szokott ő csak úgy mások szakértelmére szorulni, olyankor úgyis sikít.
- Babaházat? - kérdeztem vissza kissé értetlenül, mert erről valahogy elfelejtett szólni. Pedig, ha valami tetszik neki, akkor általában szokott szólni miatta, még ha nem is direkt, de valahogy csak kiderül. De erről csak nem szólt, mert minek azt? Ah. Mióta volt ez az egyetemes hisztéria, azt hiszem, hogy kicsit idegesebb vagyok minden ilyen szarra.
- Az elsőre nem hallgatott két hét után sem - vont egyet a vállán a nőci, én meg kicsit kiegyenesedtem, hogy ne álljon be a derekam a hercegnő mellett. Mert akárhogy nézem, kicsit túl sokat hajlongok így, a gerincem annyira nem szereti.
- Akkor majd kitalálunk neki valamit hazafelé, vagy... vagy nem tudom - vontam meg a vállamat ezúttal én, majd inkább felemeltem Klarciat, aki erre csúnyán nézett rám, mert ő még a kutyust akarta molesztálni.
Láttam, hogy mondani akar valamit, de minden egyes alkalommal elakad benne, így csak felszusszantam, úgy téve, mint aki nem veszi észre.
- Akkor miért nem bővíted? - kérdeztem enyhén felvonva a szemöldököm, nem igen tudtam ezt most hová tenni. Mi ebben a rossz?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Maja Bojarska
INAKTÍV


méhecske° | mom, the bee°| babygirl°
offline
RPG hsz: 1311
Összes hsz: 4929
Írta: 2019. február 19. 20:55 | Link


TörpékADiszkóban és a Méhike | december 10. |Pécs  | #adoptdontshop


- Buta? De ő most akkor nem olyan, mint te csak Stellának? Te se vagy buta - ingattam a fejem, mert ez egyre zavarosabb volt. Persze mondta Cel is néha mikor délután összeültünk, hogy a lakótársai, köztük Gabe is elég fura szerzet, meg alig ismeri a meséket és mindig fintorog rájuk. Lewy sosem csinált ilyet, nem értem én ezt akkor. El is engedtem, inkább a cumit emeltem vissza a minim szájához és csak néztem rá széles mosollyal. Egy nagyobb sóhaj is kint volt a számon, mert szerettem, sőt, imádtam amit látok.
- Igen, olyan nagyot, de ilyen szűk babáknak való, nem férne bele egy tsum se, szóval nem is volt annyira jó - mondtam kicsit csalódottan is, mert nem volt valami lenyűgöző. Az már olyan lenne, ha csinálnának egy naaagy kastélyt, amibe beférnek a kis puffiplüsik, mindenkinek lehetne szobája, kis helye az ebédlőasztalnál, sőt, mehetnének a teraszra napozni. Meg nyáron csinálnánk nekik medencét és lenne mini étkészletük is. Én ezt eléggé tudnám szeretni. Ezt lehet később megkérdezem a nyuszót, hogy ilyen miért nincs.
- Biztos rosszul tetszettek nekik a nénik meg bácsik, mint maga, mondani - tettem hozzá megsimizgetve a kis feketét. Nem akartam én háborogni, de olyan furán beszélt ez a nő, mintha a kutyának kötelessége lett volna jól érezni magát ebben a pici valamiben, ahova bezárták. Erről beszéltem az előbb, ahogy az az Arieles kastély nem tsum, ez nem mancsos kompatibilis.
- Már jöhet is? - néztem rájuk, ahogy mi is felálltunk Aniaval. Nem is annyira figyeltem a többre, a neve biztos meg fog találódni időben, lehet már mikor elindulunk ki, csak úgy tudni fogjuk. De valahogy én is azt éreztem mint Klara. Szerettem volna a kis feketének még egy kicsit megmutatni, milyen sok szeretet járna neki, de egyelőre ezt vissza kellett fogni. Megvártam még a nénike kikerül minket hogy intézzen valamit és akkor léptem Lewy mellé.
- Én nem tudom. Lehet fogom, ő majd úgyis tudja jár-e, nem? - néztem rá azt hiszem tanácstalanabbul, mint szerettem volna. - Úgy értem, ha nem ez az idő, mikor a gólyának megint mi adunk munkát, akkor nem ez...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Brownie°|Hápi°|Commander Sunshine°|Bee Happy°
Eleonore Santos
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. február 19. 21:52 | Link


| |
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 25 ... 33 34 [35] 36 37 ... 45 ... 139 140 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek