35. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Andretzky Korinna összes hozzászólása (165 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 » Le
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2018. december 9. 14:35 Ugrás a poszthoz

Én és a Kisöcsém!
Felöltöztem


Tovább a hszhez!
Utoljára módosította:Maja Bojarska, 2019. január 10. 22:33
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2018. december 26. 02:10 Ugrás a poszthoz

Pszichológusi ülés 200
Felöltöztem


Tovább a hszhez!
Utoljára módosította:Maja Bojarska, 2019. január 10. 22:38
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2018. december 26. 15:58 Ugrás a poszthoz

Pszichológusi ülés 200
Felöltöztem


Tovább a hszhez!
Utoljára módosította:Maja Bojarska, 2019. január 10. 22:38
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2018. december 29. 16:37 Ugrás a poszthoz

Moon Jun Seo


Sajtosroló. Nem az az átokvert, elégetett kakaóscsiga, ráadásul anyám rikácsolása nélkül. Ebben az évben túl ment minden határon, amikor az ügyvédem keresett telefonon. Nem is tudtam, hogy van ügyvédem. De van. Vagyis volt. Amíg azt nem mondtam neki, hogy ha még egyszer a közelembe jön, akkor távoltartási végzést kérek ellene is, meg anyám ellen is, sőt tönkreteszem egy életre. Nem nagyon szeretik, ha valakiről az terjed el, hogy zaklató vagy perverz.
Idő előtt kellett visszajönnöm, hogy intézzem a birtok ügyeit, de nem is zavart, csak nem szóltam senkinek. Anyám, ha akar valamit, Keszthelyen fog keresni, én azonban, nem leszek ott. De nem ám. Eszemben sincs visszamenni, mert bár a dolgot letudtam, el nem indultam. Helyette inkább ide jöttem, a mindig vidám színekkel tarkított cukrászdába, ahol kikértem hat sajtosrolót. Egész nap nem ettem semmit, sőt, pár napja már csak bekaptam egy-két falatot, a gyomrom nagy részét kitette a bánat meg az alkohol. Utálom ezt az időszakot, őszintén és nagyon. Viszont a hatalmas rolók isteniek, mosolyogva harapok bele az elsőbe már harmadszor. A vajas krém tökéletes, a sajt isteni. Imádom, ha valami jól sikerül, és nagyon szeretném, hogy ez a délután jó legyen.
Az elmúlt egy év Edictumjait is kikértem, így van időm egy kicsit elmerülni a pletykákban, illetve elmerengni azon, hogy milyen jó is volt az, amikor a jura korban én diák voltam itt. Edictumosként estem végső szerelembe az újságírás iránt, és itt szereztem meg az első sikeremet is. Persze álnéven, mert a botránykönyv eléggé, nos botrányosra sikerült. Azóta az ilyeneket inkább meghagyom Marjorie Manussennek, én magam pedig megmaradok az egyszerű önéletrajzoknál. A nevem és az arcom így is ismert, mégsem akar senki megdobálni száraz péksüteménnyel.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2018. december 29. 18:12 Ugrás a poszthoz

Moon Jun Seo

Lapozok, már a májusi számnál járok, és éppen elmélyülten olvasom a Gergely-Fábián Annabellával készült interjút, amikor hallom a köszönést. Nem is csak a köszönést, az hagyján, hanem a köszönést, ami nekem szól. Az ujjaim egy pillanatra jobban tartják az újságot, de csak egy pillanatra, a nyomtatott sajtó nekem régi nagy szenvedélyem, értékként kezelem. Sóhajtok egy aprót, és felnézek a megszólítómra.
- Szia, persze.
Egy édes mosolyt is megengedek magamnak, amivel azt üzenem, hogy nem most szidtam el az összes valaha volt felmenőjét a lehető legcifrább módon. Nagyon kedves vagyok, amikor eleget ettem, és ha valaki, hát én tudok enni. Hat óriás sajtosroló, és igen, mind el is fog fogyni, és igen az én hasamba. A kupacot arrébb pakolom, és a málnás forrócsokimat is arrébb húzom, hogy oda tudjon férni. Olvasnék tovább, de az elég bunkó dolog lenne, és zavar is, ha ilyen közelről nézik, ahogy én olvasok. Az edictumot összecsukva nézek fel a velem szemben elhelyezkedőre.
- Király a pulcsid.
Mutatok rá hanyagul a jobb kezem mutatóujjával, mert pontosan tudja szerintem, hogy hol a pulóvere, csak kell valamilyen mozdulatot tennem, mielőtt felveszem a már megrágcsált rolómat, és újabb falatot eszek belőle.
- Nyugodtan tegeződjünk, nem vagyok a tanárod.
Most legalábbis nem. Oké, ha még a tanárkodásba is belevágnék, akkor tényleg elmondhatnám, hogy nincs életem. Nem mintha amúgy lenne, a készülő könyveimnek élek, meg annak, hogy az anyámat totálisan kifuttassam a világból, szóval sosem lehet tudni, hogy egyszer nem leszek a tanára.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2018. december 29. 19:59 Ugrás a poszthoz

Moon Jun Seo


- Jó étvágyat!
Viszonozom én is a kívánást. A hangom borzalmasan cukorkaszerű, kedves. Utálom, mert, amikor új emberrel találkozom, mindig ilyen. Gyerekként is ilyen voltam, hogy először mindig jött a simulékony én, aztán, amikor már benne voltam az ismeretségbe, akkor megmutattam, hogy ki is az az Andrássy Korinna. Kár, hogy azokból az időkből már szinte senki se tanít az iskolában, biztos örülnének, ha megjelennék, és a maradék hajuk is kihullana tőlem. A srác megköszönésére kuncogok egy aprót, és meg kell állapítanom, hogy eléggé megváltozott a fiatalok összetétele az utóbbi időkben. Nálunk még nagyon kötötték az egyenruhát, most meg kábé csak akkor kell, amikor a tanórák tartanak.
- Korinna.
Nyújtom ki felé a kezem, hogy azért ne csak úgy üljünk egymás mellett, mint két idegen. Két eltérő ízlésvilágú ráadásul, mert ő rózsaszínben van és macskásban, amikért én annyira nem rajongok, míg én mélybordóban és feketében, amiért meg lehet, hogy ő nem rajon. Aztán a kókuszkockákkal szépen szemben állnak a sajtosrolóim is, és biztos vagyok benne, ha forrócsokit inna, azt tejcsokiból vagy fehércsokiból tenné, és semmi esetre se piros gyümölcsös extra ízesítéssel. Ilyen az én formám, mondhatjuk így is, igaz?
- Melyik házba jársz?
Érdeklődöm tovább, hogy legyen valami beszédtémánk is, és hát itt, ha valamivel, akkor az iskolával, úgy vélem, nem foghatok mellé. Szeretném ezt hinni legalábbis.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2018. december 30. 14:58 Ugrás a poszthoz

Moon Jun Seo


- Rellonba?!
Olyan hirtelen csattanok fel, hogy még magam is meglepődök. Nem rosszból, esküszöm, hogy nem, de a beosztásnál szerintem az is számít, hogy mennyire vagy tesztoszteron-túltengéses, és a legdurvább példányokat küldik a Rellonba. Nézd meg a házak kviddics csapatát, és meglátod az igazságot, vagy egy csoportképet a házak tanulóiról. A Rellon az asztaltársaságom esetében akkora baki volt, mintha engem a Navine sárga falai közé száműztek volna. Mondjuk lett volna eredménye biztos annak is, de nem. Csak nem.
- Bocsi, csak ezzel most megleptél.
Nem szeretném megbántani, komolyan nem. De ő olyan aranyos srác, akinél elgondolkozik az ember, hogy melyik kapura is játszik. Rózsaszín pulcsi, macskás vicceskedés, ugye másnak sincs több kérdése? Én biztos vagyok benne, de abban nem, hogy ő is kikövetkeztette-e már ezt. Aranyos, de azért van életben, mert elkerült a Rellonból, meg mert nem erőltette a csókolomozást. Na az a másik halálom, de ezek után, ha hazamentem, tuti átvizsgálom az arcom, hogy tényleg ennyire öregnek nézek-e ki. Nem akarok öregnek kinézni. Nem akarok öreg lenni. Van nekem elég bajom azzal, hogy a lelkem valahol a tizennyolcadik században ragadt, nem kell nekem még olyan extra is, hogy a testem meg a nyolcvanas éveibe, vagy a negyvenes. Jézus szent szerelmére, negyvennek nézek ki?! Az aggodalom eddig nem ismert hulláma söpör végig rajtam. Nem akarok negyvennek kinézni.
- Én rellonos voltam, de egy levitással jártam, szóval ez így rendben van.
Kicsit még legyintek is rá, mintha nem most akadtam volna ki azon, hogy ez a kis cukorbomba abba a házba járt, ahova én is. Tudom, hogy sokat változott a világ, de azért remélem, hogy a nagy ellentétek ilyen téren megmaradtak.
- Egyszer belógtam a Levitába, egy hónapig Felagund profnál kellett kémcsöveket tisztítanom. De jó buli volt belógni.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 15:17 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown
Ruciban


Homlokomon egy izzadságcsepp úszik végig, ahogy szusszanva fújom ki a levegőt, és bámulok a plafonra. Larának megírtam, hogy bújkál bennem valami, de nem az, amire ő gondolt, mert nem betegség, hanem valami különös érzés. A vágy. Jack, a különös tinder idegen olyan, mintha nem is idegen lenne, mintha minden mozzanata azt kívánná, hogy mondjak le az életről és innentől csak az övé legyek. Ahogy a "k" vonalai végigszaladnak a papíron, elképzelem, ahogy az ujjaival megérinti az ajkam...
Hát szóval van baj, mit ne mondjak. Elég csúnyán vannak itt problémák. Inkább iszok azt hiszem. Gyorsan a pub felé veszem az irányt, és rendelek egy üveg vodkát, nem, itt nem lesz elég egy pohár, meg narancslevet. Nem kell keverni, majd én megoldom, és ki is pécézek egy szimpi csajt magamnak, ahogy közeledek felé, úgy lesz mosolyom egyre szélesebb.
- Szia, szabad?
Puff, azzal le is csüccsentem mellé csak így, hoppá.
Utoljára módosította:Andretzky Korinna, 2019. január 6. 16:04
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 15:34 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown

- Vodkát?
Kérdezem én is, hátha szívesen inna mást is. Én a magam részéről elfogadom amit kínál, így mielőtt kevernék, felé tolom a poharát. Örülök, hogy van itt normális ember még.
- Pasi?
Utoljára módosította:Andretzky Korinna, 2019. január 6. 16:04
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 15:47 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Férfi.
Bólintok, miközben töltök neki így kvázi szépen kicseréljük azt, amit kifizettünk. Közben kínomban felnevetek, szépen összesodort minket az élet. Felemelem a kezem pacsira.
- Vicces lenne, ha ugyanaz a pasi lenne.
Nem, nem lenne vicces kicsit sem.
Utoljára módosította:Andretzky Korinna, 2019. január 6. 16:03
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 16:03 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Ezt nehezen tudnám megfogalmazni.
Az aranyszín italt lötyögtetve nézem, a poharamat, és ahogy játszik benne a gördülő ital.
- Az van, hogy, jobbra húzott a tinderen.
Elnevetem magam a gondolatra, hogy én adtam neki egy esélyt, aztán azon paráztam, hogy vajon nem-e fiatal, közben meg nem volt az, és csak beszélgettünk, de milyen egy beszélgetés volt.
- Nem egy tinderező pasi. Elhívott egy teázóba, és forrócsozkiztunk és beszélgettünk, és nem tudom. Azóta folyton lázban ég a testem. Annyira ciki, hogy beteget kellett jelentenem.
Most is, ha csak felrémlik előttem, azon elmélkedem, mit inna. Ő is whiskey típus.
- Felétek?
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 16:23 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Író.
Ez olyan egyszerű a számomra, én értem, hogy mit jelent az, hogy író, hogy az nem egy olyan könnyű dolog, mint amilyet az ember feltételez.
- Az a baj, hogy én is író vagyok. Olyan más vele beszélni, olyan...
Kicsit elhúzom a számat, mert fogalmam sincs, hogyan magyarázzam el, végül a poharat lerakva feljebb tornázom magam.
- Oké. Ha te beszélni akarsz valakivel, akkor küldesz neki egy baglyot vagy egy patrónust, smst, ráírsz messengeren. Helló, ötkor a szökőkútnál. De mi ezt nem így csináljuk.
Oké, ha eddig nem nézett furcsának, akkor majd most.
- Mi levelezünk. Mármint papír, toll, tinta, oldalakon át. És ahogy olvasom őt, nem igazán csak levelezni szeretnék, ha érted mire gondolok.
Oké, ciki, de azóta eléggé hullámzó az egyéb életem, mióta vele találkoztam.
- Mondjuk az elejétől. Létezik?
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 16:36 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Komolyan? Csináljunk már egy írótalálkozót.
Nevetem el magam, mert ezt komolyan nem hiszem el, hogy ennyire szűk helyen ennyien vagyunk. Legalább négyen most már ezek szerint, sőt, Lara is ide készül költözni, vagyis öten leszünk. Imádom. Arra amit mond figyelek, majd keverve magamnak egy is narancsos csodát, billegni kezdek a székkel, végül pedig könyökölve felé fordulok, és mélyen a lány szemébe nézek.
- Drága J! Ébren álmodom, mióta első tollvonásod tekintetembe égett. Úgy képzelem, mikor a nevem leírod, ajkaddal ajkaimat téped. Kínzó fogságban tart minden sorod, félek testem sosem szabadul. Légy megmenő hősöm, álomőrzőm, s ha nem alszok úgy kérlek, melegítsen tested melege.
A végén sóhajtok egyet, majd inkább megint a pohár után nyúlok.
- Nem tudom, mi van velem, mintha idióta tizenhat éves lennék. De ez a pasas, az a tekintet. Borzalmasan éget.
Nem szoktam emlékezni, a szemekre, de Jack szeme különösen mélyen benne van az elmémben.
- Hevesen? Feldobott az asztalra, aztán had szóljon?
Kérdezem nevetve, mert hát hirtelen mi másra gondolna az ember. Itt és most, légy enyém, majd eltűnök mikor nem nézel... öhm... szegénykém.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 16:46 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown

- Úristen, komolyan?!
Nézek rá elkerekedő szemekkel, ahogy arról beszél, hogy valóban úgy kezdődött, és azóta meg olyan, mint én voltam, amikor Balázzsal éltem. Hát nem hiszem el, hogy itt ül.
- De... de akkor miért vagy itt? Miért nem nála vagy? Nekem úgy tűnik, hogy megvolt a kémia.
Az asztalon. Egy kicsit oldalra fordítom a fejem, és elgondolkozom. Azt hiszem, ez a pár nappal ezelőtti eset. Néha, későn járok haza. Azt hiszem, dolgok, amiket nem kell neki tudnia.
- Vagy úgy gondolod, hogy csak egyszer volt fantasztikus?
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 17:01 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- És attól még, hogy csak most jöttél vissza, nem élhetsz? Nekem nem úgy tűnt, hogy annyira nagyon ellenkeznél az ellen, amit a srác csinált.
Hoppá! Hogy is volt, hogy nem mondjuk ki azt, hogy láttam őket, mert még a végén majd furcsán néz rám. Na, pontosan nem azt csináltam, amit kellett volna.
- Láttalak. De nyugi, hátulról és csak egyedül voltam az utcán. Mondjuk az tuti, hogy ezentúl nem én fogok vele kiadásról tárgyalni.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 17:10 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- A kiadója vagyok. Vagyis félig enyém a kiadó, ahol a könyveit kiadja.
A két őrült vörös, ahogy minket Larával emlegetni szokott. De igaza is van, bolondok vagyunk mind a ketten.
- Arie jó srác. Csendes, nagyon megfontolt. Mondjuk ez a legutóbb egy kicsit megdőlt, de amúgy az szokott lenni. Tisztességes és nyitott. Ha rápörög valamire, rá kell hagyni. Egyszer fél évig kutatta La Voisin életét, ilyenkor nem nagyon lehet hozzászólni. Talpig úriember, pocsék háttérrel.
Iszok egy kortyot, nem tudom, hogy mire kíváncsi, vagy mit kéne még mondanom.
- A menyasszonya miatt vagy éppen itt?
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 17:23 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Hm. Könyvet írok a családjától.
Mondom, miközben a tekintetemmel Arianat nézem, ahogy a pultot törli le. Milyen érdekes, hogy nekik igazán nincs szükségük a munkára, aztán az egyik orvos, a másik pultozik, a harmadik ruhákat tervez, önkénteskednek, jól tanulnak. Mintha komolyan nem lenne mindegy, hogyan élnek, bármit megtehetnek.
- Tudod, az úgy működik, hogy odamész, kinyitod az ajtót, belépsz rajta, és befelé sétálsz. Ha csak odamész, majd eljössz, az nem váltja meg a világot. Adsz még egy kicsit?
Közelebb tolom hozzá a poharat, igen jó érlelést sikerült választania.
- Különben is, lehetsz mondjuk éhes, és ennél pizzák, az alkohol csak konzervál.
Dr. Andretzky megmondja. Ilyen az, amikor kezd hatni az ital.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 17:35 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Nanananana!
Emelem fel a mutatóujjam, miközben iszok egy kortyot, csak utána folytatom.
- Nekem nem érzéseim vannak, hanem az agyam és a testem összefogott ellenem, és szivat. Elmondom neked mim van.
Közelebb hajolva, megsúgom neki azt, amit nem merek kimondani. Én! Én nem merem kimondani! Hát a pofám leszakad a helyzettől.
- Az mondjuk gázos. Ez a baj a hévvel, hogy csak úgy elkap, aztán magyarázkodhatsz utána. Mi lesz, ha összefuttok az utcán, azért nem Miamiban vagyunk.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 17:54 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Mmmmm!
Olyan gyorsan nyelem le a kortyot, hogy az égeti a torkom, nevetve köhintek kettőt.
- Menjünk el szexi fehérneműket vásárolni, kééérlek.
Kiskutya szemekkel nézek rá, mert bár a nevét se tudom, de nagyon lenne kedvem vásárolni. Nem, nem Jack miatt, nem teljesen. Jóó, oké, egy hollónak szexizek, aki a leveleit hozza, de akkor is, na. Tényleg okos madár, mert elnézegeti a fehérneműmet.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 18:01 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown

- Ha ő nem akarja? Akkor csapunk egy lányos estét pezsgővel és csokifagyival. Eljátsszuk a Victoria's Secretes felvonulóshowt és szerzünk más pasikat.
Jó tudom, hogy ez így egyszerűen hangzik, de mind a ketten szívunk amúgy eléggé rendesen.
- Jack, az író, nem tudom, hogy értékelné-e. Én azt se tudom, hogy milyen vele, mindig csak elképzelem. Fúúú, ez nem gáz? Mi van, ha egyszer megtörténik, és kiábrándulok?
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 18:09 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Remek!
Tapsikolok egy párat, és koccintásra emelem a poharam. Szerintem, ha oldjuk a feszkót, akkor ő legalább oda tud menni a sajátjához, és akkor neki legalább jó lesz. Én meg majd szagolgatom a tintát.
- Puuh, hát, egy rejtély. A tekintete olyan, mint egy háborús hősé. A keze, mint egy bútorkészítőé, tudod, olyan nagy és magabiztos tenyere van. Konzervatívnak tűnik, totálisan nem olyan, mint én. Szerintem ő egyszer regisztrált, egyszer húzott jobbra és az éppen én voltam. Imádom a rejtélyeket, a titkokat. Úgy tud nézni, de ezt halál komolyan mondom neked, hogy nem tudsz nem azon agyalni, hogy ki is vagy te és milyennek lát ő.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 18:30 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Iiigen, képzeld el mennyire ciki volt, annyira zavarban voltam egész végig. Én? Érted. Előtte nap láttam egy régi ismerősömet, kérdezem, hogy mi van az asszonnyal, mondta, hogy szétmentek, este már nála voltam, aztán jött ez a pasi, és nagy bajba kerültem.
Azóta valahogy rendesen a napom fénypontja az, ha egy csőr kocogtatja az ablakomat. Walid okos madár, olyan, mint a gazdája. A szeméből azt látom, hogy ért mindent, mintha mindent tudna.
- Korinna.
Fogok vele kezet, mert valóban érdemes legalább a nevét tudnom.
- Huszonhat és fél év alatt te vagy a második Ophelia, akit megismertem, pedig azt hittem, hogy gyakoribb név.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 18:44 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- És ha tudnád, hogy mennyire nem.
Elvégre nyolc éve özvegy vagyok és csak most leszek huszonhét. Nem, nem igazán mondanám magam "könnyű esetnek". A poharam már megint üres, töltök, keverek, ennek holnap csúnya eredménye lesz.
- Ne!
Szinte rákiabálok, de aztán elnevetem magam, és megrázom a fejem, mint a kiskutyák. Most még bátran teszem.
- Pasizz és élvezd, aztán állapodj meg Arie-nál. De ne akarj addig kertvárosi feleség lenni, amíg nem éltél.
Közelebb hajolva hozzá, bizalmasan nézek rá.
- Szóóóval, ennyire jó volt?
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 19:12 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Szerintem, ha arra vagy kíváncsi, hogy mi a gyors és mi a nem gyors, nem én vagyok az embered.
Ebben biztos vagyok, ahogy visszaemlékszem anyám arcára, amikor tizenhat évesen elé toltam a papírokat házasság céljából.
- Ha ő a nagy ő, akkor ne várj, mert még a végén elbizonytalanodik. Ő nem fog lépni Ophelia, ezt elhiheted nekem Az első időkben, amikor leszerződtünk, olyan voltam, mintha a hárpia felesége lennék. Folyton szívtam a vérét. Mi jó, mi nem jó, mondjon valamit. Ő az a fiú, akinek kell a fenékbe rúgás. Ha nem mész el hozzá, ő nem fog nálad zavarogni, de ha ott vagy, akkor kinyílik azért a csipája.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 19:38 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Mondjuk. Ballonkabátban, ami alatt csak fehérneműben vagy.
Mondjuk nincs éppen meleg odakinn, de ha csak fele annyira fűti a vágy, mint engem, akkor valószínűleg nem fog fázni, és nem hiszem, hogy csak fele annyira lenne.
- Figyi, ha nem is akar semmit, egy kört szerintem még akkor is bevállal, és legalább a mulatság része megvan.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 20:07 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


Elnevetem magam, amikor a lány felcsattan, majdnem hátra esek a székkel, vonásaimat rendezve pillantok rá megint, amikor már visszaöl.
- Eridonos voltál?
Kérdezem nevetve, nem tudok nem nevetni. Náluk szokott ilyen lenni, hogy rálelkesednek, aztán hirtelen visszakoznak.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 20:16 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Tényleg? A férjem is levitás volt, de ő sosem volt ennyire impulzív.
Balázs mindig az a kimért, kedves fiú volt, aki nem nagyon akart zavarni, de kiváló elméjével rabul ejtett.
- Biztos, hogy el fog jönni.
Bólogatok egyetértően a szavaimmal.
- Szerintem majd jön egy bekattanás, hogy na ennyi volt, most vagy soha, és akkor megteszed, mert te olyan csaj vagy.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 20:29 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Sárkányok? Azt hittem, modell vagy vagy ilyesmi.
Nem gondoltam volna, hogy éppen sárkányok. De ezek szerint az Ophelia nevű lányok kedvelik a sárkányokat.
- Férjem. Balázsnak hívták. Tizenhat évesen mentem hozzá, anyám azóta is őrjöng, mert a temetés után nem vettem vissza a családnevem.
Elnevetem maga, ahogy eszembe jut a drága anyám neve, és töltök inkább még.
- Ne aggódj, ha beparázol, akkor kitalálunk valamit. Elhívom inni, oldjuk a gátlásokat.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 20:44 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Aham. Olyan modell alkat vagy.
Simán kinézem belőle, hogy az. Jó, mondta, hogy író, de az író is még messze van a sárkányoktól.
- Andretzky.
Nem tudom, hogy miért olyan fontos neki, de azért elmesélem, hogy mi a vezetéknevem. Kérdezné anyámat, aki sipítva közölné, hogy "Andrássy".
- Csak annyira, amíg bevallja, hogy csak téged akar, aztán elengedlek titeket gyermekeim, hogy egyesüljetek.
Hajaj, elég tisztességgel elfogyott már ez a két üveg.
Andretzky Korinna
INAKTÍV


Cinkelány
RPG hsz: 166
Összes hsz: 289
Írta: 2019. január 6. 20:59 Ugrás a poszthoz

Ophelia Carolina Brown


- Igen.
Olyan szinten megilletődök, hogy nagyon, de aztán bemutatkozik és a homlokomra kell csapnom.
- Kiszőkültél! Jól áll. És innentől visszaszívom, csak egy Opheliát ismerek.
Nevetem el magam. Örülök, hogy ő az, mert így tényleg van egy múltunk. Nem szoros, de azért múlt.
- Ugye tudod, hogy Arie... vagy nem?
Elbizonytalanodva nézek rá.
- Arie az évfolyamtársam volt, szóval a tiéd is. A háztársad is. Balázs szobatársa.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Andretzky Korinna összes hozzászólása (165 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 » Fel