37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalva

Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Athanaczkovics Kornél
Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


bugyuta herceg >>> "élő Ken baba"
offline
RPG hsz: 323
Összes hsz: 418
Írta: 2024. április 23. 13:43 | Link

Szofi
look a like / egy éjjelen át veled szaladnék

Hallom, ahogy utánam szól, de eszem ágában sincs megállni. Eleget hallottam ahhoz, hogy tudjam, teljesen mást várunk a másiktól. Ez már az eleje óta halálra volt ítélve ezek szerint, mert aligha jutnánk dűlőre azzal, amit a másik akar. És bár egyszerűnek tűnik, hogy mindketten a másikat akarjuk, mégsem az, mert... mert egyszerűen nem. Mert túlságosan könnyű lenne, ha minden úgy menne, ahogy szeretnénk és elképzeltük. Hogy mondjuk a lány, akire évek óta csorgatom a nyálam, nem lemond rólam, hanem egymás karjaiba borulva nevetünk, mint az elcsépelt írásokban.
Megállok, mikor elém kerül, de lehetőségeimhez mérten kerülöm a szemkontaktust.
Elmosolyodom a Hollósis résznél, mert tényleg hátrányból indulnak ilyen szempontból, de hamar leolvad a mosolyom. Hajamba túrok, kezemet azonban nem húzom el Szofiéból.
- Úgy véled, hogyha eddig nem sikerült, majd később, szünet után esetleg, hirtelen csodával határos módon felnőttekként tudjuk megbeszélni majd mindezt? - megcsóválom fejemet. - Nem vagyok biztos abban, hogy sikerülne. Főleg nem nekünk, indulj csak ki az előzőekből - vállaimat vonom meg. - De ez nem baj. Megpróbáltuk. És van egy olyan érzésem, hogy nem tudnál megérteni, Szofi. Igazán értékelem, hogy megpróbálnád, de nem ugyanolyan az életünk, aranyvérűség ide vagy oda - szomorkásan mosolyodom el, vállamat vonom meg.
- Tényleg visszakísérlek, ideje lenne már.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Kid, you'll move mountains.
Literally.

Fülöp Máté
Előkészítős tanár, Bogolyfalvi lakos


Farkaskölyök
offline
RPG hsz: 67
Összes hsz: 69
Írta: 2024. április 27. 08:19 | Link

Lónyay R. Hargita


Nem tudom, hogy mi lesz ezután. Itt maradtam, munkát kell találnom, lakhatást, pénzre van szükségem és rutinra. Ezt az erdőt ismerem, a többi farkast meg fogom ismerni, mert tudom, hogy vannak még, mindig voltak. Sok mindent meg kell oldanom, ami talán egy kicsit kétségbe is ejt, de ugyanakkor vágyom is rá. Biztos pontok. Ez egy teljesen új élet lenne, ami ki tudja, talán nem ér véget néhány hónap alatt. Talán ezért történt minden, hogy megállapodjak végre. Vajon egy farkasnak is lehet boldog befejezése?
Jelen pillanatban, életemben először, azt hiszem, hogy igen, ahogy az ajkai az ajkaimat érintik. Még arra sem marad időm, hogy a napszemüveget gyorsan lekapjam, pedig van egy pont, ahol az agyam átkattan, és tudom, hogy csók lesz a mozdulat vége. Belemosolygok a csókba, a karjaimat köré fonom, és nem engedem, hogy elhúzódjon, amíg nem viszonoztam a csókot. Most még nincs bennem követelés, pedig egyetlen pillanat alatt számos dolgot csinálnék. Elvinném a nagyszüleimhez töltött bundáskenyeret enni, a szüleim sírjához, oké, ez kicsit morbid, de hát az életem része. Elvinném a kedvenc helyeimre, végigszaladnék vele egy életet, hogy lássam, hova futunk ki. De most csak tudnom kell állni, és mosolyogva lepillantani rá, meg persze végre levenni azt a szemüveget, hogy a szemébe nézzek.
- Olyan bénán hangzik az, hogy járunk-e, mi lenne, ha inkább átugranánk ezeket és párként hivatkoznánk egymásra? - ennél valamivel romantikusabb dolog is kijöhetett volna a számon, nekem mégis ezt a kérdést sikerült feltenni, csodálatos.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lónyay R. Hargita
Előkészítős tanár, Illúziómágus, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Gitta | Dzsidzsi
offline
RPG hsz: 209
Összes hsz: 237
Írta: 2024. április 27. 13:14 | LinkOlyan érzésem támad, mintha egy felhőn lebegnék hirtelen, ahogy átkarolja a derekam, és visszacsókol. A nyaka köré fonom én is a karjaim, elfeledkezve minden másról. Olyan tökéletesnek tűnik ez az egész, mint a könyvekben. Érzem, ahogy ma már ki tudja hányadjára pirulok el, ahogy végre leveszi a napszemüvegét is, és belenézek azokba a gyönyörű kék szemeibe.
- Ühümm... jó - válaszolom mosolyogva, és a füle mögé tűzöm a virágot, amit az imént adott. Eszembe jut, hogy anyuék is biztos kedvelnék, akárcsak az öcsém és Becca, de az is, hogy előtte még szeretném kicsit megtartani magamnak. Nem titkolni vagy rejtegetni, csak örülni annak, hogy egymásra találtunk, és nem osztozni másokkal a figyelmén meg az idején, még ha ez önző gondolat is.
- Megmutatom, hol lakom. Gyere - mondom végül, mert mégiscsak az utcán állunk, holott már nincs messze az otthonom. Elengedem lassan a nyakát, hogy ismét megfoghassam a kezét, aztán már sietős léptekkel indulok neki annak a majdnem száz méternek, amit meg kell tennünk. - Ha van kedved... meg időd, maradhatnál egy teára... vagy vacsorára is.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Szófia
Diák Levita (H), Edictum szerkesztő, Ötödikes diák


Szoff
offline
RPG hsz: 67
Összes hsz: 138
Írta: 2024. április 27. 22:15 | Link

Kornél
Tulipántündér vagyok, less meg!

Ha bárki megkérdezné, nem tudná megmondani, mit reagált az elhangzó szavakra. Ő az aki mozdul, és mégsem ő bólint akadozva, ő lép ki oldalra, hogy ne állja Kornél útját többé, de mégsem az övéi azok a lábak, amik visszatámogatják a bál helyszínére. Nem sír, nem hisztizik, és már nem próbálja tovább piszkálni a helyzetet, kívül helyezi rajta saját magát. Az utca csípős hidegébe keveredő illatokat lassanként realizálja, a bálhoz közeledve a színek, hangok egyre élesebbé válnak.
Menetel előre, az emberek tömegében Zalánt keresve. Tekintete tétovázás nélkül siklik át a bulizó csoportokon, olyan, mintha hógömbbe zárva ráznák össze-vissza, az emberek hópiheként térnek ki útjából és zárulnak össze mögötte. Némán találja meg végül kuzinját, és megszólalnia sem kell, elég egy hosszú, üres pillantást vetnie a fiúra, és úgy néz ki, jól ráérez arra, Szofinak mire is lenne most szüksége. Haza. Csak menjünk haza.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

hsz
Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1496
Összes hsz: 1812
Írta: 2024. április 28. 07:30 | Link

Szofi, Bonnie és Kornél.


Már kezdte úgy érezni magát, mintha Bonnie mellé tervszerűen vetődött volna oda aznap este. Meglepően sokat mosolygott, s noha kezdetben az udvariasság tette csupán, el kellett ismernie, hogy terápiával ért fel neki az, hogy normálisan kezelik őt. Azt is kezdte elhinni, hogy a többieknek is jól mennek a dolgok, neki pedig nincs oka aggódni sem Kori miatt, sem pedig...
 Megkocogtatta Bonnie vállát, mikor megpillantotta feléjük közeledni Szofiékat. Megakadt a nyelve, pedig már tervezett egy cinkos megjegyzést tenni a lánynak a gerlepárról. Nem tudta, milyen scenáriónak örült volna jobban, de hétszentség hogy egyikben sem szerepelt ilyesféle arckifejezés, mint amit Szofi produkált.
 Zalán vonásai megkeményedtek. Rákérdezett volna legszívesebben, de tudta jól, hogy fordított helyzetben a háta közepére nem kívánná, ha valaki faggatni kezdené.
 - Azt hiszem, mi most indulunk. Sajnálom - fordult aztán vissza Bonnie-hoz. A hangja mégha ridegen is csengett, pillantása inkább sajnálkozó volt. Nem így akart elköszönni tőle. De csak hogy egyértelmű legyen, jól érezte magát mellette, Zalán lehajolt, és egy szelíd puszit lehelt a navinés arcára búcsúképp.
 Szofi vállára tette aztán a kezét, hogy irányba állítsa őt anélkül, hogy egy szót is kéne szólniuk egymáshoz. Akkor vette észre, mi van rajta. Talán kicsit jobban szorított az ujjain, de nem kuzinjának szólt ez. Kornél kabátját gyűrte meg és kanyarította le Szofi hátáról. Eddig csak a kisebbik Hollósira koncentrált, és lehet jobban jártak volna, mint most, amikor Zalán majdnem legyilkolta Kornélt a szemével. Nem akart jelenetet rendezni egyik lány előtt sem, de azért a mozdulat, amivel barátja mellkasának nyomta a saját zakóját, felért egy kisebb gyomros erejével. Mentségére szóljon, hogy ez számított nála a visszafogott verziónak.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2024. április 28. 07:34 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Bencsik Bonnie
Prefektus Navine, Elemi mágus, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár, Másodikos mestertanonc


Földleányka | BOOnnie
offline
RPG hsz: 144
Összes hsz: 166
Írta: 2024. április 28. 07:44 | Link

Szofi, Zalán, Kornél

Végre jó minden odabent, érzem, ahogy nyugodt és vidám vagyok, hogy boldogságot érzek. Zalán rendes fiú, és remélem, hogy egy nap ráeszmél majd arra, ami kívülről nézve egyértelmű, hogy Rami mellett van a helye. Bárcsak nekem is lenne ilyen ember az életemben, akire csak rá kell jönnöm, és azt hiszem, mindenképpen nekem kell rájönnöm, mert a fiúkat elnézve... Zalán sügér, Ezra sügér, és ahogy visszafelé közelednek, van egy olyan érzésem, hogy Kornél is az, bár ő talán már szintet is lépett, ami nem jó.
- Valami baj van.
Suttogom Zalánnak, ahogy nézzük a közeledőket, és lélegzetvisszafojtva figyelem a jelenetet, az erőt, ami Zalánból hirtelen kitör, és vaó, azt kell, hogy mondjam, van egy pillanat, amikor férfiasabbnak látom őt, mint eddig bármikor. Azta. Nem hittem volna, hogy ilyenre is képes, de igen, ezer százalék lett, hogy Rami mellett van a helye, vele figyelmes és simán meg tudná őt védeni. Elmosolyodom a puszi nyomán, nem igazán viselem könnyen az érintést, de ez most annyira jól esett, hogy érzem, azon a ponton kicsit melegebbé is vált a bőröm, de nem olyan lányos zavar ez, inkább Bonnie féle boldogság. Zalán ma olyan sok mindent mutatott meg magából, amiért örökre hálás leszek neki.
- Azt hiszem, jobb lesz Kornél, ha mi is hazaindulunk.
Mondom ki végül csendesen a mondatot, miután látom, hogy Szofiék nem fordulnak meg, és a vibráló feszültség és szomorúság nem múlik el úgy, mint a filmekben. Kinyújtom felé a kezem, hogy kapaszkodjon belé nyugodtan, ha szeretne, mert úgy érzem, hogy éreztetnem kell vele, hogy itt vagyok, még akkor is, ha nem értem, hogy hol szúrta el. Kornélnak, ahhoz, hogy az eleme jól funkcionáljon, véleményem szerint pont egy olyan stabil pont kellene, mint Szofi. Nekem Kornél volt, egészen addig, amíg Ezra nem segített megtanítani arra, hogy már egyedül is elég erős vagyok. De ahhoz, hogy ide jussak, kellett Kornél, és Kornélnak kellene Szofi. Én ezt nem értem.
Utoljára módosította:Bencsik Bonnie, 2024. április 28. 08:22 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Athanaczkovics Kornél
Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


bugyuta herceg >>> "élő Ken baba"
offline
RPG hsz: 323
Összes hsz: 418
Írta: 2024. április 28. 19:56 | Link

Szofi, Bonnie és Zalán
look a like / egy éjjelen át veled szaladnék

Csendben sétálok visszafelé. Úgy érzem, rengeteg mindent kellene még mondanom, miközben semmit nem tudnék kipréselni magamból. Elcsesztem? Igen. előbb kellett volna lépnem? Igen. Mindent és mindenhogy elcsesztem ebben, ahogy csak lehetett, és nem tudom visszacsinálni. Szofi találni fog majd maga mellé egy olyan srácot, aki nem ekkora... mamlasz. És nem is úgy kezel mindent, mint én. Megérdemli majd - a békát pedig le fogom nyelni, csakhogy boldognak lássam.
Visszaérve állok meg a bejáratnál, habozva lépek is beljebb, de nem akaródzik tovább mennem a ruhatárnál.
Várok, amíg oda nem érnek.
Hátrébb tántorodva, némán nyögve kapom el a mellkasomnak nyomott kabátot, igyekszem még véletlenül sem Szofira nézni. Addig sikerül, még teljesen nincsenek háttal nekem. Vágyakozva és valahol sajnálkozva nézem a hátát, ahogy távolodik tőlem.
- Igen. Menjünk - fogom meg kezét mosolyogva. - Csak egy ideig tudlak visszakísérni, már itt vannak értem. Nem baj? - nézek mindig az ajtó felé. Végül észbe kapva hagyom el a bált, magam mögött az egész hóbelevancot és indulok a kastély felé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Kid, you'll move mountains.
Literally.

Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 66
Írta: 2024. május 4. 22:58 | Link

NÁRCISZ ׀ SAD STYLE

előzmény pub

- Freddie? Ki az a Freddie? - kíváncsi mosollyal nézte a lányt, megpróbálta értelmezni a kódnyelvezetét, és egyben helyre tenni fejben a szereplőket. Azért valahol mélyen merte remélni, hogy ez a Freddie nem egy futtató, vagy valami sötét alak, mert nem lett volna most se kedve, sem pedig energiája egy bunyóhoz. No persze nem is feltételezte azt a lányról, hogy olyan lány lenne, inkább csak próbálta kizárni az eszement feltételezéseit. - Aha, azt - még rá is mosolygott Nárciszra, teljesen ártatlan mosoly volt ez, nem volt mögötte hátsó szándék. Atlas egy kicsit ki akart kapcsolni, elterelni a gondolatait Nayáról és Eddieről. Meg akarta fogadni a vele szemben ülő nő tanácsát és tovább akart lépni. Ismerkedni. Élni. Meglehetősen gyors döntés volt ez a részéről, nem is nagyon gondolta át, de mivel szimpatikus volt neki Nárcisz, nem akarta elszalasztani az alkalmat, hogy megismerhesse őt. - Menjünk - mosolyogva nyúlt a söre után, hogy kiigya az utolsó néhány kortyot, aztán zsebéből előhúzva a pénzt, lerakta az asztalra az italok árát és még némi borravalót is, majd felkászálódva a székről a karját nyújtotta a nőnek, hogy úgy kísérje ki a helyről, onnan pedig egyenesen a Tündérmanóba hoppanáljon vele.
- Itt is volnánk, ez lenne az, de így sötétben kintről nem nagyon látszik, hogy milyen - elmosolyodott, csak az utcai világításnak köszönhetően látszott valami a házból. Atlas a kulcsai után nyúlt, közben egy sóhaj hagyta el a száját, nem akart a szomszédjára gondolni, így inkább Nárciszra fókuszált.
- Gyere - ismét tartva a karját, bevezette és már nyitotta is az ajtót, fényt varázsolt, hogy a ház teljes terjedelmében és a maga szépségében látszódhasson.
- Ez lenne az - a folyosón elég sok doboz hevert, így lehetett köztük manőverezni. - Az előtér után jön a nappali, jobbra a konyha, itt felfelé pedig az emelet és a háló. Van egy kis dolgozószoba is a földszinten, mosdó és fürdő mindkét szinten. Kérsz valamit? - lesegítette a kabátot a lányról, aztán maga is megvált a sajátjától. - Van egy üveg borom, vagy csapvízzel szolgálhatok. Szendvicset? - már a hűtőben turkált, hogy megmutassa, milyen lehetőségek vannak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
offline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 591
Írta: 2024. május 5. 12:32 | Link

Atlas || megjelenés

Freddie Mercury, Nárcisz életének nagy szerelme, akit soha, semmilyen körülmények között nem feledne. Ezt egyébként csak röviden mondta el Atlasnak, olyan nem létezik, hogy valaki a nagy Freddie-t ne ismerné.
Nárcisznak egészen más elképzelései vannak arról, miért is akarja a férfi megmutatni neki a házat. Ezért amikor megállnak a sötét utcán az épület előtt, mosolyt varázsol arcára és bólint.
- Kellemesnek tűnik, berendezkedtél már? - Kérdésére amint belépnek, választ kap. Határozottan nem. Már a nyelve hegyén van, hogy szívesen segítene, amikor a kávésfiú beljebb vezeti.
- Mi ez az illat? - beleszagol a levegőbe, az orrát könnyű megvezetni, mert odáig van az illatokért. Szinte biztosra veszi, hogy a ház tulaja igényes a környezetére is, nem csak a ruházatára. - Köszönöm - mosolyogva néz fel a kék szemekbe, innentől pedig kabát és cipő nélkül követi.
- Hé, hagyd azt - hangja lágyan szól. A férfi mögé lépve a hátára simítja tenyerét és magára irányítja a figyelmét. - A bor jól hangzik. És szép az otthonod, mesélj, hogyhogy épp ide jöttél?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas
Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 66
Írta: 2024. május 5. 13:09 | Link

NÁRCISZ ׀ SAD STYLE

előzmény pub

- Örülök, hogy egy zenészről beszélünk, frusztrálva érezném magam, ha mondjuk a maffiózó nagybátyád lenne - neveti el magát a séta közben, így már nem kell attól tartania, hogy mikor akarná lecsapni egy tagbaszakadt fazon. A zenét maga is szereti, Mercuryról is hallott már, kedveli is a munkásságát, akár csak a régi, neves előadókét, akik már nem élnek. Máguselőadók közül is fel tudna sorolni néhányat, de most nem teszi, mert épp elérik a házat, amit már nagyon szeretne megmutatni a lánynak. Befelé menet reagál is a kérdésre, de a küszöbön túl már egyértelművé is válhat az, hogy közel sem sikerült még berendezkednie.
- Nem tudom, mire gondolsz. Régiek a bútorok, azoknak lehet fura illata, vagy a friss festésnek a falakon, és tegnap takarítottam is - illatosítót is használ, mert egy kicsit tényleg tisztaságmániás és szereti, ha az otthona jó illatú. Emellett elég sok növényt is tart, azok egy jó részét Nayától kapta, és azóta is hűen gondozza őket.
- Nincs mit - mosolyog vissza, ezután akasztja a fogasra a kabátot és jó házigazdaként már indul is, hogy valamivel megkínálja Nárciszt - Hagyd csak a cipőt - legyint, a vendégtől nem várná el, hogy levegye, mert most nem tudna neki hirtelenjében papucsot szolgáltatni. Valamelyik doboz mélyén rejlik pár női vendégpapucs, azokat Naya és a húga szokták felvenni, mikor nála tanyáznak. Ezeket hozta magával Pécsről, sok más holmival együtt, de még nem volt ideje arra, hogy mindent ki is pakoljon.
Félig még a hűtőben lóg, éppen kikászálódik, amikor megérzi a hátán végig simító tenyeret. Majdnem sikerül is megfejelnie a hűtőajtót, de elkerüli a koccanást, kicsit meglepetten és enyhe zavarral pillant a mellette álló fiatal nőre, akitől egyébként nem érzi idegennek az érintést, sőt, éppen ellenkezőleg, fizikai vonzalmat érez irányába.
- Akkor legyen a bor - mosolyodik el, és a szendvicshez valókat már teszi is vissza. Ha Nárcisz jól megfigyeli, láthatja, hogy enyhén el kezdett vörösödni Atlas füle, tényleg zavarban van kicsit, de kihasználja az alkalmat és távolabb is lép, hogy a dugóhúzó és két pohár után nyúljon. - Az egész ahhoz a nőhöz köthető, akiről már meséltem. Hosszú sztori - pillant Nárciszra, miközben az egyik poharat felé nyújtja, és elkezd a másikba is bort tölteni. - Régóta barátok vagyunk már, a legjobbak és mindig egymás támaszai voltunk, de én elkövettem azt a hibát, hogy beleszerettem, ami nyilván nem kölcsönös és ma tudatosult is bennem. És nyugodtan nevezz egy hülyének, mert az vagyok, hogy éppen itt a szomszédjában vettem házat - sóhajt is egyet, egy kicsit már meg is bánta, azt viszont nem, hogy a sors összesodorta Nárciszra, mert úgy érzi, hogy szívesen megismerné a nőt.  - Gyere, mutatok valamit - kézen fogva vezeti őt át a nappaliba, előhúzva a pálcáját begyújtja a kandallót, így pedig a kellemesen megvilágított helyiségben már nagyjából szemügyre vehető néhány dolog.
- Ez az egy rész van eddig, amit sikerült már az ízlésem szerint berendezni - mutat a kandalló feletti falra, ahol már felfüggesztve pihen tokjában egy igazi szamurájkard. Atlas a poharát a kandalló tetejére helyezi, nyújtózva emeli le a falról a harcieszközt és nagyon óvatosan húzza ki a penge egy részét a tokból, hogy megmutathassa a lánynak. - Látod ezeket a karcolásokat? Egy szöveget karcoltak belé, és ez egy igazi szamurájé volt - meséli lelkes mosollyal Nárcisznak.
A lehullott virág hátrahagyja az illatát.
- Ezt jelenti és a történet szerint a fiatal szamuráj azért vésette bele ezt a kardjába, hogy mindig emlékeztesse magát arra, ha egy napon használja a kardot, és azzal életet vesz el, annak nyoma marad. Így kétszer is meggondolta, hogy megtegye-e azt, amire készült - kissé hosszasan is mesél már, így szokta Nayát is fárasztani. - Ne haragudj, szólj rám nyugodtan, ha sokat beszélek. Te gyűjtesz valamit? - kérdi kíváncsian,miközben a poharáért nyúl, hogy kortyoljon a borból. - Mit lehet tudni rólad Nárcisz? - rámosolyog,hosszan néz a szemeibe, tényleg érdekli, hogy ki lehet ez a titokzatos lány, hisz róla ma este még alig beszéltek.
Utoljára módosította:Atlas Henri Desgrange, 2024. május 5. 13:13 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
offline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 591
Írta: 2024. május 5. 15:38 | Link

Atlas || megjelenés

Amikor elvonja a figyelmét a hűtőszekrény tartalmáról, nem arra számít, hogy ezzel zavarja fogja hozni és szinte elmenekül előle. Elmondható, hogy Nárcisz nem a legszerencsésebb a férfiakkal. Előbb egy családos, most meg egy láthatóan más irányába elkötelezett férfit sikerül kifognia. Utóbbi még csak nem is tagadja, sőt, szívesen mesél a nőről, kiről még az is kiderül, hogy a szomszédjában vett házat. Ez a pasi vagy tiszta őrült...vagy tiszta őrült. Biccent köszönetképpen a pohárért és követi Atlast a nappaliba, ami legalább már a férfi ízlését mutatja.
- Elmondtad már neki hogy érzel, vagy csak a saját feltételezéseidre bocsátkozol egyébként? - Ez a történet ugyanis inkább a nők kusza gondolataira emlékezteti, amitől mindig is falnak tudott menni. Nárcisz az egyenes beszéd híve.
- A kandalló a kedvencem - mosolyogva lépdel közelebb, szinte már reménykedik, hogy a bor és a kandallóban ropogó tűz megadja a hangulatot a hancúrnak, csakhogy egészen másfajta kardot kezd el mutogatni a férfi Nárcisznak. Felvont szemöldöke a beszéd alatt leereszkedik.
I see a little silhouetto of a man
Scaramouche, Scaramouche, will you do the Fandango?

- Hm? A-aha, nagyon szép - de mi? Mert a gondolatai igen hamar elterelődtek, valamit a halálról mesélt, nem? - Az első szerelmemnek fénykardja volt. Ismered a Star Warst? - tényleg nagyon igyekszik érdeklődőnek mutatkozni, de kezd kissé türelmetlenné válni.
- Régen rénszarvas mániás voltam, mára csak a bakelit gyűjteményem növekszik. Mire vagy kíváncsi? Nekem nincsenek ilyen ninjacuccaim a falon. Ma este nagy sikere volt az előadásunknak... A budanekeresdi színházban játszom, ha nem az ovisokkal vagyok. Szóval ünnepeltünk a barátnőimmel.
Miközben beavatja még random dolgokba, leül a kanapéra keresztbe tett lábakkal és a bort kortyolja. Leülsz végre, vagy a nadrágot is lebeszéljem rólad?
- Megsúgjak egy titkot? - ha nem, akkor is megteszi, nem is halkan. - Álmodtam rólad miután párszor már láttalak a faluban.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas
Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 66
Írta: 2024. május 5. 17:56 | Link

NÁRCISZ ׀ SAD STYLE

előzmény pub

- El akartam, most legutóbb például a pikniken. Rákérdeztem nála, de azonnal terelt. Ebből is úgy gondolom, hogy csak nem akar megbántani, és kezdem úgy érezni, hogy egyedül vagyok ebben az egészben - megválaszolva a kérdést rájön arra, hogy azért nem ez a legjobb pillanat arra, hogy ezeket a dolgokat megvitassa a nővel. Szegény biztosan unhatja Atlas nyűgjét és a férfi sem azért hívta el magához, hogy fölöslegesen untassa. Bár nem a legjobb időben és helyen találkoztak, mégis úgy érzi, hogy ez okkal történt, ezért is szeretné megismerni Nayát. Nárciszt. Emlékeztetnie kell magát arra, hogy ez a szépség, akit most néz, nem Naya. Pedig kétség sem fér hozzá, hogy mennyire hasonlóak. Éppen emiatt nem tudja eldönteni, hogy vajon csupán emiatt érez ilyen vonzalmat a másik irányába, vagy alapból is ennyire tetszik neki a lány. Abban viszont biztos, hogy most szeretné elfelejteni a szomszéd nőt és kizárólag a vendégére akar koncentrálni. Menni fog. Emlékezteti magát gondolatban, aztán bele is kezd egy kis tárlatvezetésbe, de időközben rájön arra, hogy egy kicsit talán túlságosan is belemerült a témába. - Jó, nem versz át. Az sem baj, ha nem tetszik - neveti el magát és ekkor kér elnézést, hogy egy kis történelemórával hozakodott elő. Vissza is csúsztatja a kardot a hüvelyébe, azt pedig visszailleszti a falra, pontosan a helyére.
- Star Wars? Persze! Remek alkotás - közben a magával hozott borosüveg után nyúl, odalép és tölt még a vendégének, majd a saját poharát is újra tölti, miközben figyelve hallgatja sztoriját. Egy kicsit úgy érzi, mintha a lány nem akarna neki annyira megnyílni, de ezt nem is feltétlen várhatná el ilyen rövid ismeretség alatt. - Bármire, amit szívesen elmesélnél - faggatni sem szeretné, így hagyja, hogy Nárcisz szabadon mesélhessen egy kicsit, közben pedig végre helyet foglal mellette a kanapén, karját a támlán fekteti el és testével is úgy fordul, hogy láthassa a nő minden mozzanatát.
- Színésznő is vagy? De jó! Miben láthattalak? - igazán lelkes lesz, hisz nagy színházrajongó többek közt és elég sűrűn is jár előadásokra, ha teheti.
- Micsodát? - meglepett mosollyal hajol közelebb és tartja a fülét, arcán egy mosoly terül el és így közelebb hajolva pillant Nárciszra. - És mit álmodtál? Leöntöttelek kávéval? -kérdi egy kíváncsi mosollyal, meglepő, de ő is álmodott a lánnyal.
Utoljára módosította:Atlas Henri Desgrange, 2024. május 5. 17:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
offline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 591
Írta: 2024. május 5. 19:22 | Link

Atlas || megjelenés

Ha nem érdekelné, nem kérdezné, ez természetes. Na de a választ önös érdekből szeretné tudni. Atlas úgy biztos a dolgokban, hogy nem kérdezett rá, esetleg ténylegesen visszautasították? Meddig mehet el Nárcisz anélkül, hogy ebből ő rosszul, esetleg sértetten jönne ki?
- Bocsi - ő is elneveti magát, egyszerűbb ez, mint megmondani, lövése sincs arról, amit a szamurájkardról mesélt az imént. Plusz nem érdekli. - Szerintem is, zseniális. - Ebben legalább egyetértenek. Kár hogy nem ezért jöttem.
Ez a "mesélj magadról" az egyik legrosszabb ismerkedési módszer, amivel valaki elő tud hozakodni. Már majdnem fel is sóhajt, hogy akkor hagyjuk, mikor a színház legalább megragadja a férfi figyelmét. Nem lesz elég egy üveg bor ide.
- A legújabb darabunk a Tükörország, elég friss, ez még csak a második hétvége volt. Korábban... Szerelem első látásra, A hercegnő és a béka... - sorol egy párat az elmúlt évekből, amik jól sikerült előadások voltak. - Kiskoromtól imádtam színészkedni, anyukám divattervező és szebbnél szebb jelmezeket varrt nekem. Amikor apu meghalt, a színházban éreztem magam újra otthon - végül csak beavatja valami személyesbe is. Nárcisz nem titkolózik, mindig szeretett magáról beszélni, most viszont már tényleg mást csinálna a végre mellé helyezkedő férfival.
Szabad kezét a kanapé támláján csúsztatja Atlas felé, de most nem akarja zavarba hozni, ezért megáll tőle néhány centire.
- Ha abba belepirultál, hogy hozzád értem, attól félek az álmomtól felgyulladna az arcod - súgja, mintha nagy titok lenne és alsó ajkába harap. - A kávéfoltnál sokkal izgalmasabb volt, annyit elárulhatok...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas
Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 66
Írta: 2024. május 5. 19:49 | Link

NÁRCISZ ׀ SAD STYLE

előzmény pub

Miközben hallgatja Nárciszt, alaposabban is szemügyre veszi a vonásait, tetszik neki a szája és a szemei is. A téma is izgalmas, nem sűrűn sodorja az élet egy színésznő társaságába, az a világ számára mindig különlegesnek, és egy kicsit távolinak is tűnt, most viszont úgy érzi, hogy egy csipetnyit kaphat belőle. - Tehát egy óvónő, aki színészkedik, izgalmas - mosolyodik el, főként mikor a gyermekkori dolgok jönnek szóba, egészen addig, míg meg nem tudja, hogy a lány elveszítette az édesapját.
- Nagyon sajnálom, hogy ez megtörtént, de akkor a színház egy kicsit segített és ez jó - most egy kicsit még komolyabb is, hisz maga a téma is komoly. Kortyol is a borból, ezt a pillanatot használja ki a lány, hogy talán terelve a témát édesapjáról, más vizekre evezzen. Kíváncsi az álomra, de a válasz épp úgy meglepi, ahogy ott a hűtőnél az az érintés. Szemöldökei kicsit feljebb is szaladnak, miközben érzi a közelségét is, hisz túl közel hajolt, a lehelete szinte cirógatja a fülét. Nárcisznak pedig igaza van, mert hogy még csak magát az álmot sem kell megosztania, Atlas füle máris vörösödni kezd. - Izgalmasabb? - ahogy visszakérdez, jobbjával megtámaszkodik a kanapén, nyújtózva leteszi poharát az asztalkára, hogy aztán Nárcisz combjára helyezze a tenyerét és nagyon lassú mozdulattal csúsztassa feljebb, miközben mélyen a szemeibe néz. Attól ugyanis, hogy képes őt zavarba hozni a nő, Atlas még nem szűnt meg férfiként létezni, hatással van rá a mellette ülő és azt is érzi, hogy Nárcisz nem beszélgetni akar. Atlas pedig lehet bármennyire is úriember, van az az ital, ami után már őt sem tartják vissza gátak és különféle történetek. Ez a pillanat pedig most jött el.
- Mi volt benne? Elmeséled? - hajol egyre közelebb, egészen közel Nárcisz ajkaihoz, míg keze megállíthatatlanul kúszik feljebb a ruha alatt.
Utoljára módosította:Atlas Henri Desgrange, 2024. május 5. 19:50 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
offline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 591
Írta: 2024. május 7. 18:58 | Link

Atlas || megjelenés

Van, amiről nem szeret beszélni és az az apjuk halála. Nem titok, hogy a kviddicsező hogyan hunyt el, ahogy az sem, hogy Nárcisz rosszul viselte. Ennek viszont már több, mint hét éve, most a jövőre, de legfőként a jelenre koncentrál.
Ebben a jelenben szeretné megértetni a férfival, aki áthívta magához, hogy nem a szamurájkardját jött megnézni. Egészen más célja van, de legalább már érti, miért se veled, se nélküled kapcsolatban vannak azzal a bizonyos nővel...
- Sokkal...izgalmasabb - a két szó között félmosollyal pillant a combjára csúszó kézre. Lassan kortyol a borból, ahogy Atlas keze egyre feljebb vándorol és lassan a ruhája alá ér.
- Benne voltál te... Meg én... - leheli a férfi ajkaira. Nem sietnek sehová, ezért elhúzza a szavakat. Ez idő alatt ujjai a férfi taróját cirógatják. - Az ágyam... De előbb a falnak toltál. Pontosan...ott...járt a kezed - elakad a lélegzete és elhajol, hogy a poharat letegye. Szabad keze felfedezőútra indul a férfi izmos karján, mellkasán, megállapodik a mellény gombjánál és kiszabadítja azt.
- Mondjam, vagy mutassam, hogyan volt tovább? - búgja alig hallhatóan. Egy újabb gomb szabadul ki, ez most az ingen. Nárcisz ajkai súrolják a férfi ajkait, pillanatok választják csak el tőle, hogy megcsókolja. Kivár. Tegye meg ő. Végre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas
Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 66
Írta: 2024. május 21. 13:47 | Link

NAYA ׀ HOME STYLE
A hétvégéje egész gyorsan eltelt, bár leginkább társaság nélkül. Szombaton ugyanis a lovardába ment ki, meghívta Nárciszt is, a fiatal nőnek azonban dolga akadt, így Atlas kénytelen volt egyedül bebarangolni lóháton a környéket. Ettől függetlenül még jól érezte magát, rá is fért egy kicsit az egyedüllét, így legalább sok mindenről tudott gondolkodni. Példának okáért, elhatározta, hogy a festésbe komolyabban is beleveti magát és megpróbálkozik egy portré festésével. Ehhez majd azért le kell akasztania a szögről valakit, aki szívesen vállalja azt, hogy órákig mozdulatlanul ül előtte, de egy próbát megér. Ha nem sikerül jól, akkor legfeljebb dupla árat fizet, a képet pedig elégeti a kandallóban. Aztán az is felmerült benne, hogy mihez is kezdjen Nárcisszal, aki nagyon tetszik neki, csak még mindig nem sikerült kiűznie belőle a Naya iránti érzéseit. Nem is tudja, hogy ez egyáltalán lehetséges-e, mindenesetre úgy érzi, hogy ezt kellene tennie, hisz nem szerethet örökké valaki olyat, akinek egészen más tervei vannak a jövőre nézve. Furcsa, hogy épp erre gondol, miközben magát a nőt hívta meg magához lakásnézőbe. Vasárnap van, így sok más teendője nem akadt, mint hogy kicsit rendbe szedje a házat, kitakarítson és még össze is üssön egy kis kaját. Választása egy hagyományos, olasz tésztaételre esett, ami nem áll másból, mint paradicsomból, zöldségekből, fűszerekből, ízesítésként pedig sajtból. Éppen elzárja a tűzhelyet, amikor is hallja a kopogást, nagy lábaival gyorsan az ajtóhoz ér, még az előszobai tükörben ellenőrzi magát, azután nyit csak ajtót. - Szia! - basszus, most is úgy üt a pillantása a nőnek, mint amikor először látta meg, és bármennyi harag is volt benne az elmúlt napok hozadékából, azért még mindig nem tudja megállni, hogy ne mosolyogjon rá Nayára.
  

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Asteria Naya Saint-Venant
Gyógyító, Bogolyfalvi lakos


VIII. - Az Erő
offline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 61
Írta: 2024. május 21. 14:42 | Link

Oldalbordám | a vendég

Egy héttel ezelőtt álmában sem gondolta, hogy majd a testvére fel fogja keresni. Vagyis az a testvére, aki olyan dühösen elviharzott, miután felvilágosította az ő és húga létezéséről. Most mégis a francia birtokról ért haza, ahol hosszú beszélgetésben volt része a levitás öcsikéjével. Seraphine valószínűleg már visszament a kastélyba, kivételesen nem állt ott Naya az ajtóban integetve, míg eltűnt, így oka sincs a maradásra.
Indulás előtt megnézi a növényeket a kertben, majd nagy sóhajjal ugyan, de átsétál a szemben álló házhoz. Ezen a héten még kevesebbet beszéltek Atlasszal és érezhető a feszültség kettejük között.
- Szia - mosolyogva üdvözli barátját és kinyújtja a kezét a papírtáskával. - Tudom, hogy nem kértél semmit, de hoztam a kedvenc édességeidből. Meg egy üveg bort.
Ha a férfi beengedi, beljebb sétál, máris kezd körbenézni az új otthonában. Több, mint tíz éve legjobb barátok, ennyire viszont még soha nem érezte ismeretlennek magát. Mintha egy egyszerű vendégként nézelődne, nem mer tovább menni. Talán csak nem szeretne senkibe belefutni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 66
Írta: 2024. május 21. 15:21 | Link

NAYA ׀ HOME STYLE
Végig pillant Nayán, egyszerű, mégis nagyszerű és ezt magában el is könyveli. A feszültség ellenére pedig mégis csak odahajol, vállát érinti és két puszit is ad Nayának a már jól megszokott módon, ahogyan azt mindig is tették egymás közt. Ezt viszont nem szeretné túllépni, és az sem fordult meg a fejében, hogy a vacsorát követően majd a hálóban kössenek ki. Nem, abba nem mehet bele, bár talán nem is lenne erre már esély azóta, hogy összeugrottak ott a kávézóban, de még ha lenne is, netán Naya kezdeményezné, neki kell majd észnél lennie és visszalépni. Egyelőre viszont nem fenyeget veszély, csupán egy csomag az, ami felé nyúlik, meglepetten pislog.
- Ajándék? Köszönöm - elmosolyodik, ahogy kinyitja a zacskót és meglátja annak a tartalmát. Valóban sikerült kiválogatni a kedvenceit, örül is a hazai ízeknek.
- Köszönöm, már hiányzott ez- húz ki egy tábla csokit a tasakból és mutatja fel a nőnek, aztán visszasüllyeszti, az ajtóból pedig félre is áll, hogy bejöhessen rajta a vendége.
- Na gyere csak, érezd magad otthon- mondja a lánynak, nehogy már ott toporogjanak az előszobában. - Ez van egyedül berendezve száz százalékosan - mutat a nappalira, ahol semmi nyoma annak, hogy egy héttel korábban még vendége volt. Atlas mindenre ügyelt, amúgy is igényes fiatalember, és igyekszik rendet tartani maga után. - Innen tudunk az emeletre menni, ez itt a fürdő, mellette a wc, ott pedig a konyha - meséli, ahogy haladnak előre és mutat jobbra-balra, meg kitárja az ajtókat, hogy a lány kedvére nézelődhessen.
- Tudom, ráférne még némi dekoráció, gondoltam, hogy abban adhatnál tippeket - mosolyog rá, közben a konyhába tereli, ahol már meg is terített a két fős vacsorához. - Foglalj helyet, tésztát készítettem. Kérsz egy italt? Bort? - házigazda módjára kínálja meg, még egy picit talán érződik az a nem megszokott közvetlenség kettejük közt, de talán idővel elmúlik, ha rendeződik a viszonyuk.
Utoljára módosította:Atlas Henri Desgrange, 2024. május 21. 15:23 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Asteria Naya Saint-Venant
Gyógyító, Bogolyfalvi lakos


VIII. - Az Erő
offline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 61
Írta: 2024. május 21. 16:22 | Link

Oldalbordám | a vendég

Akkor és ott valami eltörött, kérdés az, hogy meg lehet-e javítani. Naya nem akar féltékenykedni, hisz ő volt az, aki hárított mikor Atlas szóba akarta hozni kettejüket. Ő az, aki férjhez akar menni valaki máshoz. Azzal viszont nem számolt, mi lesz fordított esetben.
- Otthonosnak tűnik - állapítja meg bekukkantva a nappaliba. Rendezett, nem túlzsúfolt, olyan, amilyen a pécsi lakásban is volt. Hiányzik neki az az időszak. A körbevezetés alatt megtapogatja a tárgyakat, a falat, az ajtók erezetét. Szeretné otthon érezni magát, ha van erre esély egyáltalán.
- Szerintem arra a barátnődet kellene megkérned - válaszol gondolkodás nélkül. Hangjából nem érezhető ki, mennyire nem kedveli a dolgot, még mosolyog is, nehogy rosszul jöjjön le amit mondott. Abból, amit a kávézóban mondott, majd a program lemondása, erre következtet.
Követi a konyhába és elfoglalja helyét az asztalnál. Kellemes illat van, ettől pedig kis időre visszarepül az időben.
- Igen, kérek - bólint a poharát tartva. - Tényleg csinos ház, gratulálok. Idővel a sajátodnak fogod érezni minden sarkát. A Tündérmanó új lakójára - koccintásra emeli poharát. - El akarok mondani neked valamit és kérlek ne gondold, hogy ki lettél hagyva bármiből is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 66
Írta: 2024. május 21. 16:42 | Link

NAYA ׀ HOME STYLE
- Köszönöm, igyekeztem, hogy azért hasonló legyen, mint a pécsi, mert azt a lakást nagyon szerettem - vallja be, talán épp akkor hozza szóba, amikor Naya is erre gondol, szinte ott vannak egymás fejében. Atlas imádott ott élni, rengeteg sok közös emlék és élmény köti őket ahhoz a lakáshoz, egy kicsit sajnálja is, hogy el kellett onnan jönniük, de nem akart ott maradni Naya nélkül. Mikor a Tündérmanóra esett a választása, egy kicsit azt gondolta, hogy a közelséggel együtt majd beindul alattuk a szekér, és végre együtt lehetnek. Nem csak, mint barátok. Aztán valahogy ez a gondolat szertefoszlott.
Ennek ellenére lesz köztük egy elválaszthatatlan kötelék, Atlas ha máshogy nem is, talán barátként még lehet a lány életében. Ezért is hozakodik elő a lakás berendezésével, de egy picit meg is torpan, amikor a lány szóba hozza a barátnő szócskát. - Még nem a barátnőm, ha Nárciszra gondolsz - immár ki is mondja a lány nevét, akit eddig nem neveztek nevén. Közben Atlas a lány reakcióit figyeli, de nem különösképp érzi, hogy ez a téma zavarná Nayát. Kár, abból legalább egy hangyányit érezné, hogy talán még van remény, de azonnal a belső hangja figyelmezteti is, hogy most álljon le. Nayának más kell, nem pedig ő. - Én szeretném, ha te rendeznéd be, jó érzéked van hozzá - teszi még hozzá, ezzel el is kanyarodva a barátnő témától. Ha Nárcisz az is lenne, nem hiszi, hogy a lány nagyon pakolászni akarna a lakásában, és valószínűleg ezt Atlas sem feltétlen díjazná. A nyakához ér közben, most kivételesen azért, mert kissé feszült, így jön az ital, mint lehetőség, elő is vesz egy palacckal, kibontja, tölt Nayának és magának is. - Köszönöm, remélem jó vétel lesz hosszútávra. Egészségedre - koccint a lánnyal, majd kortyol is jó párat a borból, ez kell ahhoz, hogy kicsit lazuljon és ne akarjon olyannal előhozakodni, amiből még baj lehet. Aztán úgy tűnik, hogy talán épp Naya az, aki előáll majd valamivel, a hangvételéből legalábbis ez szűrődik le.
- Ne csigázz, miről van szó? - kérdi komolyan, és inkább kortyol még, biztos ami biztos, mert már tényleg csak egy esküvői bejelentés hiányzik a nyakába.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Asteria Naya Saint-Venant
Gyógyító, Bogolyfalvi lakos


VIII. - Az Erő
offline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 61
Írta: 2024. május 21. 17:38 | Link

Oldalbordám | a vendég

- Igen, azt én is. - Nem meglepő, hogy egyre gondolnak, ez általánosságban jellemző rájuk. El is mosolyodik, felidézi egy pillanatra a kis lakásukat, ahol legtöbb idejüket töltötték. Ez azonban nem a nosztalgia, hanem a jövőtervezés ideje, Naya pedig nem szeretne Atlas boldogságának útjába állni. Legalábbis direkt nem.
- Nárcisz... Szép neve van - és valahonnan ismerősen cseng, de a képet még nem rakta össze. Vajon a férfi mit fog szólni, ha megtudja, Eddie húgával randevúzik? - Rendben, elmegyünk majd együtt szétnézni. Néhány fotó otthonossá tenné.
Kettős érzései vannak a házzal és az egész életükkel kapcsolatban. Legszívesebben most a testvére helyett arról kezdene beszélni, mennyire szeretné, ha minden a régi lenne és ők nem szomszédok lennének, hanem együtt laknának. Mégis a családi szálakba kezd bele, remélve, hogy Atlas nem fog fennakadni azon, miért nem tud a titokról.
- Azért nem értem rá korábban, mert találkoztam a testvéremmel. Lafayette-tel. Az apámnak van egy fia rajtunk kívül, valami francia nőt vett el mikor fiatal volt. Ő nem tudott rólunk, míg ide nem költöztünk, de ahhoz képest egészen...kibírható volt az első találkozásunk. Nemrég pedig ő hívott el a családi birtokra, vele töltöttem a napot - meséli hol a poharát, hol Atlast figyelve. - Még a húgom sem tudott róla, ezért csak most mondom el neked is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 66
Írta: 2024. május 21. 18:07 | Link

NAYA ׀ HOME STYLE
- Igen, amilyen szép, annyira titokzatos - teszi hozzá, mert hogy tőle is kisomfordált az éj leple alatt, és azon túl, hogy óvónő és színésznő is egyben, aki remekül játszik és egyébként nagyon jó társaság, még túl sok dolgot nem tud róla. Akár barátja is lehet, erről sosem faggatta, csak reméli, hogy nincs senkije. Egyelőre nem is hozza szóba, hogy bemutatná őket egymásnak, hiszen ez még igen csak korai lenne. Idővel talán, ha úgy alakul, akkor valószínűleg arra is sor kerül majd.  - Jó ötlet, megnézem majd a dobozokban, hogy hoztam-e magammal régebbi képeket, ha nem, kénytelen leszel kölcsönözni - rámosolyog Nayára, mert azért vele rengeteg közös képe van, így biztosan akad néhány a múltjukból, akár az iskolai évekből is. A bor kortyolásánál akkor akad el, amikor Naya végre kiböki, hogy miről is van szó és mi az, amit eddig eltitkolt. Egy kicsit félre is szalad neki, így megköszörüli a torkát, miközben szája elé emeli a kezét. - Még egy testvér? - nem tagadja, hogy meglepi ez a hír, egy kicsit talán rosszul is esik neki az, hogy erről sosem mesélt neki Naya, mert mégis csak régóta nagyon jó barátok. - Értem, hát igyunk a titkokra - mosolyogva újra koccintja a poharát, ezzel azért picit jelezve, hogy nem esik neki túl jól, hogy csak most hall róla, de azért próbál megértést is gyakorolni. - Jó, nem kell magyarázkodnod, biztosan okod volt arra, hogy ne mesélj róla. Tulajdonképp nekem is van olyan titkom, amiről sosem beszéltem még neked - vallja be, aztán lerakva a poharat, egy fél fordulattal emeli el a spagettis tálat, az asztalra helyezi, utána hozza a szószos edényt és a sajtot is. - Szedhetek? - pillant Nayára, most szeretné őt kiszolgálni, elvégre vendég. - És amúgy milyen az új testvér? Jó volt a kiruccanás? - végig figyeli őt, nem venné le róla a tekintetét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Asteria Naya Saint-Venant
Gyógyító, Bogolyfalvi lakos


VIII. - Az Erő
offline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 61
Írta: 2024. május 21. 21:14 | Link

Oldalbordám | a vendég

Semmire sem kíváncsi a nővel kapcsolatban, aki át fogja venni a helyét Atlas életében. Emiatt elengedi a füle mellett és nem fejti ki, hogy a titokzatos miért nem a legjobb választás.
- Lehet, hogy nálam vannak a tieid is. - A lakásban nem nagyon volt olyan, hogy enyém és tiéd. Az életük pp annyira közös volt, akárcsak a tárgyak, berendezések. Ezért ha Atlas át akar hozni a képekből párat, válogathat kedvére. Van miből.
Miközben asztalhoz ülnek és a bor fogy, Naya elmeséli a családi titkot. Atlast az apja úgymond elfogadta, de mindig csesztette, valószínűleg ő is mást képzelt legnagyobb lánya mellé. A titkok pedig olyasmik voltak odahaza, amiről még a családtagok sem tudtak.
- Mit titkolsz előlem? - felvonja szemöldökét, ez a kijelentés meglepetésként éri. Épp csak bólint a tálalásra, nem is túl éhes, de annál kíváncsibb. - Jó volt, normális, mondjuk. Majd meglátjuk. Inkább te beszélj. Miről nem tudok? Merlinre, Attie, mondd, hogy nem ejtetted teherbe máris a nőt...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 66
Írta: 2024. május 22. 16:55 | Link

NAYA ׀ HOME STYLE
Mintha Naya kissé fura lenne, valahogy így érzi most Atlas, de ezt végül betudja annak, hogy biztosan mérges, amiért nem ő láthatta először a házat. Ő ugyanis neki ígérte meg, hogy ő lesz az első és így, akárhogy is nézzük, már csak a harmadik helyre került be Noa és Nárcisz után. Szóba inkább nem is hozza a dolgot, hisz amúgy is ingoványos talajon járnak, de majd valahogy kiengeszteli őt, például a finom spagettijével, mert azt remekül készíti és tudja, hogy Naya is szereti. - Igen, az előfordulhat - mosolyog rá, mert tényleg nagyon sok közös holmijuk volt, főleg a pécsi lakás okán, így elképzelhető, hogy néhány holmija elkeveredett. - Emlékszel arra a repedt szélű, töredezett kviddicskártyára, amit elsős korunk óta őrizgettem? Azt se találom sehol, meg az egyetemi pólóm sincs meg. Ha így haladok, lassan elvesztem a személyes tárgyaim nagy részét - nevet, de inkább kínjában, nem is érti, hogy az ilyen fontos dolgokat hogyan is hagyhatta el. Még szerencse, hogy a Nayától kapott ajándékokat féltve őrzi egy dobozban, az legalább megvan.
A bor mellé közben az asztalra kerül a főfogás is, addig is van ideje Atlasnak emésztenie a híreket az eddig titkolt testvérről. Kicsit rosszul is esik neki, de azért reméli, hogy ennél több dolgot csak nem titkol előle Naya. A lány tányérjába közben mer, de egy pillanatra meg is merevedik a mozdulatban.
-  Nem, dehogy! - vágja rá nagyon is határozottan, de ahogy elgondolkodik, rá kell jönnie arra, hogy nem is emlékszik tisztán arra az estére. Lehetséges az, hogy ne védekezett volna? Könnyen megeshet, hisz mindketten alkoholt fogyasztottak. Ezúton pedig máris egy apró kőhalom terül el a gyomrában, köszönjük Naya. Most majd izgulhat egy kicsit, de azért hiszi azt, hogy Nárcisz egy érett felnőtt nő és gondolt mindenre is. A röpke zavar talán érezhető rajta, de aztán pillanatok alatt vissza is rázódik térbe és időbe.
- Igazából nem is olyan nagy titok és talán már régóta tudod is. Jean-Pierre Desgrange az apám és nem csak névrokonok vagyunk - avatja be a lányt, aki biztosan hallott már a férfiról, hisz ismert személyiség Párizsban. A szószt elteríti a tésztákon, sajtot szór rá, tölt még bort a poharakba és helyet foglal Nayával szemben. - Jó étvágyat! - most mintha megint csak kínos csend lenne, ő sosem mesélt a lánynak az apjáról, mindig csak az anyját emlegette.
- Sót, borsot, bármit? - kényszerkérdések, mert egy kicsit tart tőle, hogy mi lesz Naya véleménye.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Asteria Naya Saint-Venant
Gyógyító, Bogolyfalvi lakos


VIII. - Az Erő
offline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 61
Írta: 2024. május 23. 19:39 | Link

Oldalbordám | a vendég

- A pólód nálam van, tudod. Abban szoktam aludni - emlékezteti Atlast, hogy miért nem a tulajdonosa hordja már jó ideje. Még Olaszországban nyúlta le, amikor Atlas hazament egy hétvége után. - Visszaadom - teszi hozzá azonnal, hisz most, hogy Nárcisz képbe került, nem kellene hordania tovább.
Ahogy belemelegednek a témákba, úgy megy el azonnal az étvágya is. Ismeri a férfit. Látta már ezt a pillanatnyi zavartságot, mint most, amikor arról kérdezi, volt-e következménye az új kapcsolatának. Leteszi a villát, inkább a bor után nyúl. A korábbi egy-egy éjszakák másokkal nem zavarták ennyire.
Aztán jön a titok, amivel Atlas félve hozakodik elő, Nayának azonban a szeme sem rebben. Mihaeltől tud olyasmiket, amik titoknak számítanak.
- Elég régóta tudom - ennyit mond és nem szeretné megmagyarázni, honnan tudja. Ezért inkább ráveszi magát az evésre. A kínos csend sosem volt még ennyire kínos.
- Tudom, hogy szeretnél végre megállapodni, családot alapítani és szeretném, hogy tudd, nem fogom megakadályozni. A kórház egyébként is lefoglal, nem járok majd a nyakadra - borzasztóan fáj a nőnek, hogy ezt ki kell mondania. Keserű a mosolya is, de tartja magát, nem akar adni semmiféle szalmaszálat, amibe Atlas belekapaszkodhat és továbbra is utána fut majd. - Ne legyél olyan, mint az apád. Felejtsd el, honnan származol és alakítsd magadnak, ahogy te szeretnéd. - A legjobbat akarja barátjának akkor is, ha ebbe egy időre két szív is megszakad.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 66
Írta: 2024. május 24. 22:12 | Link

NAYA ׀ HOME STYLE
- Ohh tényleg, már el is felejtettem - ez valóban kiment a fejéből, hisz már jó ideje nem járt Naya szobájában. - Nem, nem kell, használd csak nyugodtan, jó helyen van. Csak majd ne dobd ki, régi emlék - jegyzi meg, tényleg a legszebb egyetemi éveit idézi fel az a darab, ami már amúgy is kopott, de úgy tűnik, hogy Naya valamiért szereti viselni, ő meg úgy sem hordaná, szóval ebből igazán nem csinál nagy ügyet.
Az est meglehetősen döcög, Atlas is érzékeli, hogy van valami gond, mintha már nem azok a régi jó barátok lennének, mint valaha voltak. Furcsa ez, hisz számára még mindig nagyon fontos Naya, még mindig ragaszkodik hozzá, csak épp nehéz. Nehéz neki az, hogy másként tekintsen rá, hogy elkerülje a közelségét és legyűrje a vonzalmát. Ahogyan az is nehéz, hogy felhőtlenül beszélgessenek, mióta Edwardot látta bemenni a kiskapun. Mintha az a pillanat éket vert volna kettejük közé. Talán ezért sem kérdez rá még jobban arra a délutánra, nem szeretne olyan vitát, mint amibe a kávézói reggel torkollott. Ehelyett mindenféle családi titok bukkan a felszínre, azon viszont meglepődik, hogy Naya tudott az övéről. - Tudtad? Kitől? - és még sok más kérdés is felmerül benne, mint hogy a lány miért nem kérdezett rá erre, ha megtudta a titkát. Egy falat tésztát gyűr a szájába és azt kezdi rágcsálni, amikor is megtorpan a mozzanatban és felpillant a vele szemben ülőre. Egy kicsit váratlanul éri ez a kijelentés, ahogyan hidegzuhanyként az is, hogy Naya így áll ehhez a témához. Nem szeretném megakadályozni. Ezt a legrosszabb hallania, hisz így csak még egyértelműbbé válik számára az, hogy bármit is csinálhat, Nayának mindig mindegy lesz.
- De ez most hogy jött? - ezt viszont nem érti, miért épp most merült fel ez a másikban? Némi értetlenség is kiérződhet Atlas vonásaiból, mert hogy tényleg nem tudja ezt mire vélni. - Nézd - lerakva az evőeszközt, a szalvétáért nyúl és azzal törli meg a száját. - Nem vagy a terhemre, sosem voltál és ilyet ne is mondj - aztán nyújtózik át kezével, hogy megérintse Naya kezét. - Bármi történjék is, mindig a barátom leszel és számíthatsz rám - őszintén néz a szemeibe, ahogy gyengéden rászorít a nő kézfejére. Nehéz most a szíve, mert legszívesebben kimondaná azt, amit valójában érez. Ráadásul még a kis Gina szavai is az eszébe jutnak, ettől viszont feszült lesz, érződik is felőle, és látszik is rajta, ahogy összepréseli az ajkait. Nyúl is a pohár után, innia kell, de el nem engedné Naya kezét addig sem. - Na jó, ezt nem kerülgethetjük állandó jelleggel. Nekem sokkal több vagy, mintha a barátom lennél és tudnom kell, hogy Te hogyan érzel? Lehet köztünk több annál, ami eddig volt Naya? - és kijön belőle, most viszont izgul, ideges és fél, bal kezével idegesen gyűrögeti a szalvétát, míg jobbja még mindig Naya kezén pihen, ha a nő nem húzta el még hirtelen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Asteria Naya Saint-Venant
Gyógyító, Bogolyfalvi lakos


VIII. - Az Erő
offline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 61
Írta: 2024. május 25. 10:36 | Link

Oldalbordám | a vendég

Eszébe sem jutna kidobni semmit, ami Atlashoz köti. Pedig talán a döntésével, hogy férjet keres, ezt a szakaszt is le kellene zárnia az életében. Életének eddigi legnagyobb részét mellette töltötte, onnan kezdve, hogy a Beauxbatons-ban töltött első napjukon összemosolyogtak egy viccen. Atlas volt az egyetlen, akit Naya hazavitt és az apja elfogadta, hogy az évek során közelebb kerültek egymáshoz. Mindenki tudja, még ha ki sincs mondva. Gina nem hiába cseszteti állandóan ezzel a nővérét, az apja pedig emiatt avatta be mindenbe, amit a férfi családjáról megtudott.
- Az apámtól, ki mástól. Azt is tudom, hogy egy seggfej a magánéletben is - utal ezzel arra, milyen féreg az, aki titokban tartja balkézről született gyerekét. Mondjuk mint Mihael?
Ha pedig család, a nő azt szeretné, Atlasnak normális jövője legyen, megtalálja az igazit és majd az elképzelése szerint rohangáljanak a gyerekek a háziállatokkal odakint.
- Az apád és Nárcisz... Gondoltam ideje tisztáznunk ezt - röviden megadja a választ. Villáját lerakja, majd a kezükre függeszti tekintetét. Annyira természetes érzés. Ezzel szemben a szavak, mint valami ígéret, már nem így hatnak.
- Nem így értettem, te is tudod - ingatja lassan a fejét, követve a férfi mozdulatait. Zavartsága szembetűnő, az ebből következő vallomás azonban meglepetésként éri. Most Nayán a sor, hogy értetlen arcot vágjon. A szíve most furcsán kalimpál. - Te tényleg nem tudod, igaz? Mindig is ugyanúgy éreztem irántad, attól a pillanattól fogva szeretlek, hogy negyedikben virágot szedtél nekem a réten... - csalódott mosoly rajzolódik ki arcán, akkor még azt gondolta, ez akár tündérmese is lehet. - Ha egy évvel korábban feleségül kértél volna, már a nevedet viselném. Most már arra kell gondolnom, hogy a húgomnak biztosítsam a jövőjét. A családi kassza is véges, Atlas, te most vettél hitelre egy házat.
Elhúzza a kezét, de csak mert feláll és közelebb lép a férfihoz. Két kezébe fogja arcát, egy kis ideig a szemeit figyeli. Ebben a pillanatban egyáltalán nem érdekli, van-e valakije vagy nincs, lehajol hozzá és megcsókolja - már ha Atlas nem tolja előbb el.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 66
Írta: 2024. május 25. 11:13 | Link

NAYA ׀ HOME STYLE
- Szóval az apád lenyomoztatott, mondjuk ezen nem kellene csodálkoznom - kínosan felnevet, ahogy a seggfej apjára is csak ez a reakciója, mert hogy a lány jól látja, Jean-Pierre pontosan az. A titok tehát nem is volt titok, így lehet Atlasban némi megkönnyebbülés, mert úgy tűnik, hogy Nayát ez nem érte váratlanul és nem is haragszik, amiért a férfi eddig nem mesélt erről egyetlen szót sem. A másik kérdésre is magyarázatot kap, mert hogy elhangzik Nárcisz neve, így kezd összeállni a kép Atlas fejében. Lehetséges, hogy lenne némi féltékenység Nayában? Végül is, megtörténhet, hisz van baráti féltékenység is. Atlast azonban csak nem hagyja nyugodni ez az egész helyzet, a kettejük közt lévő feszültség már lassan felemészti, és úgy érzi, hogy muszáj kimondania azt, ami egy ideje már érik benne. Biztosan kellett ehhez az a löket is, az a kis beszélgetés a fiatal Ginával, de valószínűleg talán magától is kibökte volna egyszer. Most viszont ideges, félve fürkészi Naya tekintetét, miközben idegesen gyűri tovább ujjai alatt a szalvétát. - Micsodát? - értetlenül vizslatja a másikat, majd ledöbben a kijelentésen, szíve meg egyre hevesebben ver. - De miért nem mondtad soha? - ő sem érti, hogy miért hallgatta el a lány, hisz Atlas próbálkozott. Talán nem volt kellően határozott, és sokszor csak kerülgette a forró kását, mégis célozgatott kettejükre. És most a nyakába zúdul hirtelen minden. Lesokkolva érzi magát, tarkóját kezdi masszírozni és agyal. Ezernyi pillanat pereg le előtte, hogy akkor ezt ő hol ronthatta el? Aztán felpillant újra, kissé szomorkásan, hallva Naya szavait. - De szeretlek - mondja ki most ő is, ekkor viszont Naya elhúzza a kezét, emiatt nem érti, hogy most mi a gond, már el is szorul a torka, arra viszont nem is számít, hogy Naya odalép hozzá. Gyengéd érintésére rezonál, ujjaival megérinti az arcát érintő kézfejet és a nő szemeibe pillant. A csókba beleolvad, karjával vonja magához közel Nayát, hogy az ölébe húzza őt. - Gyere hozzám - pillant rá aztán a csókból, miközben gyengéden simít végig a hátán.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Asteria Naya Saint-Venant
Gyógyító, Bogolyfalvi lakos


VIII. - Az Erő
offline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 61
Írta: 2024. május 25. 11:59 | Link

Oldalbordám | a vendég

Talán túlságosan beleszokott, azért nem vette észre, Naya hogy néz rá. Ez a távolságtartás sem jellemző rájuk, mindig olyan jól megvoltak. A nő számára világos volt, mit éreznek egymás iránt, ezért elég meglepő Atlas vaksága.
- Te miért nem mondtad soha? - kérdez vissza felvont szemöldökkel. Kényelmes volt így, mindig egymás mellett voltak, mégsem egy párként. Amíg minden rendben volt otthon, esze ágában sem volt férjet fogni. Aztán beütött a krach, hiába orvos, Atlas hiába jogász, nem tudná azt mondani, ez elég.
- Mondd ezt még párszor, talán meggyőzöl. - Mosolyog rá és gyengéden érinti az arcát. Hiányolta már a közelségét, nagyon is, így a mostani csókhoz ragaszkodik. Elhelyezkedik a férfi ölében, mikor magához húzza és átöleli a nyakát. Ha erre a beszélgetésre nem számított, akkor arra, amit ezután hall, főleg nem.
Kissé elhúzza a fejét, hogy a szemébe nézzen. Túl sok gondolat kering odabent, pedig egyszerűen a szívére kellene hallgatnia, ami jelen pillanatban zakatol.
- Ennél azért romantikusabb lánykérést vártam volna - sokkal jobban reagál, mint azt ő maga gondolta volna, még el is neveti magát. - Szeretlek, mindennél jobban szeretlek, de nem tudom neked megadni azt, amire vágysz. Mást akarunk az élettől. - Fáj ezt kimondania, most azonban nem menekül el. Kitartóan öleli, cirógatja a férfi tarkóját és tartja a szemkontaktust.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Atlas Henri Desgrange
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 66
Írta: 2024. május 25. 13:22 | Link

NAYA ׀ HOME STYLE
- Én többször is céloztam rá, kettőnkre. Még ott a Pikniken is - jegyzi meg, mert ha még hülye módját is választotta, valamilyen szinten mégis csak kifejezte az érzéseit. - Meg aztán, szerinted ki az a hülye, aki venne csak úgy egy házat hitelre, hogy a szomszédod legyen? - tárja szét a karjait, hogy nem elég egyértelmű-e ez, mint bizonyíték. A csók viszont elfeledteti vele azt, hogy most vajon melyikük is a hunyó, valószínűleg mindkettő. Most végre ő is kimondja és rámosolyog Nayára, közelebb húzza magához, mert most, hogy az ölében ül, nem szívesen engedné távolabb. És ha már szóba került a lánykérés, hát akkor ezzel sem habozik tovább, úgy érzi, hogy eljött a pillanat, még ha nem is a hagyományos formáját választja a lánykérésnek, azért mégis csak kimondja, mert bizony elvenné Nayát, akár már ma. Ráadásul a válasz sem tűnik elutasítónak, így Atlas el is mosolyodik. - Bocsi, nem mára terveztem - neveti el magát, de aztán ez a röpke kis jókedv is alább száll, amint Naya előhozakodik azzal a témával, hogy ki mire is vágyik.
- Miért? Szerinted mire vágyok én, amit Te ne tudnál nekem megadni? - egyértelmű, hogy hosszú évek óta Nayára vágyik, és vele mindenre, ami a nő életében fontos, miért is olyan nehéz ez most?
- Nem akarhatunk mást, Naya - sóhajt. - Nézd, tudom, hogy úgy érzed, gondoskodnod kell a húgodról és ez rendben is van így, de miért ne társulhatnék be hozzád, hogy ketten viseljük a gondját? Orvos vagy és jó beosztásban, nekem is van munkám és idővel sokkal jobb lesz a fizetésem is. Az egyik házat is eladhatjuk. Hidd el, neked rám van szükséged, és nem valami jött-ment alakra, meg az erszényére - megpróbál észérvekkel hatni rá, hisz ezt most kell megbeszélniük, túl sokat vártak már. - Leszel a feleségem? - teszi fel a kérdést újra, miközben tovább cirógatja Naya hátát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalva