34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:
Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumHírek és események

Oldalak: [1] 2 » Le | Témaleírás
Angelinne Stanwood
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 2354
Írta: 2012. szeptember 27. 22:18 | Link

Aki szeretne a karakterének, egy testvért, rokont, barátot, vagy bármilyen ismerőst, hogy karakterként is létezzen, ám álmodót még nem talált hozzá... Itt megkeresheti! Írjátok le, milyen karakterhez keresnétek álmodót, remélhetőleg hamar akad majd lelkes vállalkozó!
Az így kitalált és megalkotott karakterek rendes multikarakternek számítanak, így a létrehozásukhoz Navigátorok engedélye szükséges.

Kivéve persze, ha valakinek olyan kérése van, amely már meglévő karakterrel is teljesíthető (pl. valaki legjobb barátot keres a karakterének) ha nincs új karakter, úgy kérvény sem kell.

Mindenki a maga egy darab hsz-ében helyezheti el a hirdetését.
Ha megtaláltad a számításaidat, nincs más dolgod, mint a hozzászólásodba belemódosítva jelezni, hogy már nem aktuális és a felelős törli azt, vagy te magad is megteheted ezt. Amennyiben hosszú ideje nem aktív (karanténos/nem jelenlévő szerepjátékosan) tag hirdetése sokáig áll, úgy ítélheti meg, hogy elavulttá vált, az is törlésre kerül.

Karakterkereső felügyelője: Machay Ábel Alexander
Utoljára módosította:Vajda Eszter, 2020. január 11. 12:42
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 194
Összes hsz: 824
Írta: 2017. április 23. 21:42 | Link

Jó és rossz ismerősök
Utoljára módosította:Maja Bojarska, 2018. március 31. 23:06
Hozzászólásai ebben a témában
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 484
Összes hsz: 1977
VÁRFFY ÉS ZOLLER CSALÁD
Írta: 2018. március 8. 19:15
| Link

Családtagokat keresek
Utoljára módosította:Várffy-Zoller Róbert, 2018. március 16. 08:53
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Liam Laoiseach
KARANTÉN


† lawful chaotic †
offline
RPG hsz: 210
Összes hsz: 513
Írta: 2018. április 17. 21:16 | Link

Barátok, haverok

Reménytelen vagy kevésbé reménytelen szerelem

Ellenség, csatlós

Ismerősök
Hozzászólásai ebben a témában

Nérel Danka
KARANTÉN


bukott angyal
offline
RPG hsz: 131
Összes hsz: 365
Írta: 2018. augusztus 17. 15:24 | Link

Az öcsémet
Hozzászólásai ebben a témában
Ariana Roxanne Payne
KARANTÉN


Payne 5.0 | önző dög
offline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 366
Írta: 2019. január 6. 01:08 | Link

Kapcsolatok...


Család
Utoljára módosította:Ariana Roxanne Payne , 2019. január 31. 19:43
Hozzászólásai ebben a témában

Angelica Black Wing
Végzett Diák, Animágus


extekergő
offline
RPG hsz: 269
Összes hsz: 1131
Írta: 2019. szeptember 12. 17:54 | Link

Elvesztettem, most keresem:
Angelica édesanyját...
...barátait...
...és amit te kitalálsz.

Vátom a baglyokat szeretettel, és egy kis csemegével.
Utoljára módosította:Angelica Black Wing, 2020. február 17. 19:09
Hozzászólásai ebben a témában
Eszterházy Diána
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 179
Összes hsz: 654
Írta: 2019. szeptember 17. 12:48 | Link

Rendhagyó koncepcióra adom a fejem, a keresett karakter bizonyos vonásai eléggé egzaktak, de hátha érkezik rá jelentkező.


Keresem a legfiatalabb Eszterházy lány (ez lenne Diána, igen) jegyesét!


Te már nem mai dolmányos gödlice vagy. Okéé, persze azért a 39 éves kor annyira nem is idős, főleg varázslóviszonylatban, de a kor az csak egy szám, ugye. Főleg neked. Merthogy néha öregebbnek érzed magad, mikor munkáról van szó, összességében viszont inkább azt kapod visszajelzésként a környezetedtől, hogy a szellemed sokkal fiatalosabb. Az apád szerint néha egyenesen gyerekes, de az apád egy világméretű cég elnöke és jogtulajdonosa, már szinte belekövült a 7300 talléros görgős székének támlájába.

De legyen elég a bevezetőből. Ki vagy te amúgy?
A sablonneved egyelőre Solomon Cavanaugh, de ez igazából változtatható, részletkérdés. Arcodat viszont nem más kölcsönzi, mint a kissé infantilis, de zseniális rendező és színész: Taika Waititi.

Annak a Morphe nevű mágikus játékokkal (illúziószobák, virtuális illúziójátékok, MMORPG stb.) foglalkozó cégnek vagy a Vezérigazgató-helyettese és Kreatív igazgatója, amelyik jelenleg majdhogynem a teljes piacot egyedüliként uralja. Azért ez nem rossz teljesítmény; mondjuk lehet nem volt hátrány, hogy az apád az elnök.

Neked amúgy is kicsit kapuzárási pánikod van így a negyedik X előtt közvetlenül, szóval mikor a magyar minisztérium külügyi attaséjával való több éves barátság fejében felmerült az eljegyzés lehetősége, kapva kaptál az alkalmon.
Találkoztál már a lánnyal, voltál korábban az Eszterházy birtokon, ugyan akkor még pofátlanul fiatal volt – belegondolva ez most sem változott. Neki úgy tűnt, nem okoz gondot az eljegyzés gondolata, mondjuk gyanúsan nem is veszi komolyan, de semmi baj: ebben teljesen egy húron pendültök, mert te sem! Nem véletlenül vagy még facér, ez az egész dolog a kötöttségekkel, határokkal meg szigorú szabályokkal valahogy nem a te világod – azért is foglalkozol egy olyan műfajjal, ahol gyakorlatilag csak a fantázia és a mágia híresen sokrétű lehetőségei szabnak határt.

Generációs különbség? Van, egyértelműen, bár ennek ellenére mikor találkoztok, baromi jó a hangulat köztetek. Neked meg azért mégiscsak hízeleg, hogy a csinos fiatal lánynak totál egyértelműen bejössz a borostáddal, az itt-ott már szálakban őszülő hajaddal, az underground művész stílusoddal és életérzéseddel. Akár még működhet is a dolog, nem? Láthatóan nem tervez korlátokat állítani, és neked is nonszensznek hangzik a dolog. Ezt nevezi a milleniumi generáció nyitott kapcsolatnak, vagy mi... ? Van még idő, hogy kiderüljön, házasságra úgyis legfeljebb csak a felsőoktatás elvégzésével kerülhet majd sor.
/Kísérleti próbálkozás, mert tudom, hogy némileg kötött karakterkoncepcióról van szó. Ha valakinek netán mégis megtetszett és van tapasztalata, illetve szeret is felnőtt férfi karaktert alakítani: bagolyban keressen ‘agegap’ jeligével! :3/
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. szeptember 17. 13:30
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Radetzky Médi
Mestertanonc Rellon (H), Világalkotó, Elsős mestertanonc


hercegnő
offline
RPG hsz: 95
Összes hsz: 285
Írta: 2020. február 8. 20:53 | Link

Isabelle Guilbeaux - anyukám

Apa elhunyt, amikor nyolc éves voltam. Ennek már hat éve. Életed szerelme volt, fiatalok voltatok, de mindenki tudta, hogy egymásnak lettetek teremtve. Nem született testvérem, engem szerettetek a világon legjobban. Aztán apa meghalt. Egyedül maradtunk, összeomlott minden. Nagyapáék befogadtak magukhoz, azóta is Bogolyfalva az otthonunk és a nagy Radetzky család a miénk is. Tudom, hogy neked épp úgy hiányzik Apa, mint nekem.
Visszahúzódó, csodálatos nő voltál, de megerősödtél a történtek hatására. Igazi anyatigrisként védesz nem csak engem, de a család többi tagját is. Imádod a gyerekeket, már jó ideje az előkészítőben tanítasz. Szerintem te nem félsz semmitől, csak attól, hogy magamra maradok, vagy fordítva. Bercin kívül te vagy a legfontosabb az életemben, a példaképem.
Nagyon örülnék, ha csatlakoznál a családhoz és sok-sok izgalmas játékunk lenne.  Pirul
Kor: 31+
Avatar alany: Katheryn Winnick
Tinikorba lépő kislány keresi lázadni vágyó barátait!

Eljött az az idő, amikor ki kell próbálni új dolgokat. Az első szökést, órákról lógást, alkoholt és az első cigit, az első szerelmet. Mindent, ami része a "felnőtté válásnak".
Korban nagyjából azonost, néhány évvel idősebbet keresünk, aki beleviszi Médit a rosszba. Na nem mintha annyira rángatni kellene.


Ha Te vagy a megfelelő személy, jelentkezz bagolyban!
Love
Utoljára módosította:Radetzky Médi, 2020. február 18. 15:14
Hozzászólásai ebben a témában

Nadia Rosales
Igazgatóhelyettes, Tanároffline
RPG hsz: 111
Összes hsz: 145
Írta: 2020. március 25. 21:31 | Link


Név: Manuel Rosales
Kor: 28
Vértípus: Kvibli
Végzettség: szakács
Foglalkozás: Túravezető

Avatar: Mario Casas


Nadia öccse egy igazán karizmatikus fiatalember, egy kicsit vad, egy kicsit gyerekes, egy kicsit önző. Elég makacs, forrófejű a legtöbb helyzetben, de ez a család valamennyi tagjára jellemző. Manuel eddig Mexikóban élt, apja vállalkozásában volt túravezető. Mióta a szülők elváltak, azóta Manu elég ritkán találkozott az anyjával és Nadiaval, bár skypeon és telefonon rendszeresen tartják a kapcsolatot. Manu eddig nem panaszkodott az életére, most valamiért mégis úgy döntött, hogy lelécel Mexikóból, és megveti a lábát Bogolyfalva utcáin. De vajon mi lehetett az oka erre? Talán már megunta a túravezetést, vagy csak hiányzott a családja?
Állítólag összejött az apja fiatal barátnőjével, még az is lehet, hogy a bűntudat vezérelte el őt külföldre. Vagy talán az egyik legjobb barátjának az esete, akit nem is olyan rég gyilkossággal vádoltak meg. Lehet, hogy neki is köze volt ehhez?

Miért is jöttél haza drága öcsém?


// nagyon várom az öcsköst, ha valaki kedvet kap hozzá, csak egy bagoly az ára és egyeztetünk Smiley Az avatáralanynak örülnék, ha ez maradna, így tudom elképzelni Manuelt. Az, hogy miért érkezik, változtatható. Az is lehet, hogy nyitna egy túraboltot Bogolyfalván, vagy esetleg egy mexikói éttermet, de ezek csak ötletek Smiley A karaktert nagyon várom, de szeretném, hogy a saját lábán is megálljon a játéktéren Smiley //
Hozzászólásai ebben a témában
Bakker H. Dusán
KARANTÉN


× the Hound ×
offline
RPG hsz: 45
Összes hsz: 50
Írta: 2020. április 4. 20:17 | Link

Kedves Mindenki!

Ha szeretnétek kapcsolódni eljövendő, vagy létező karakterekkel gyönyörű személyemhez, itt az alkalom! :3

A meghirdetettek mellett keresek (meglévő karakterek is játszanak):

 • ellenségeket (ha skinhead vagy, még jobb!)
 • embereket, akikkel verekedhetek
 • ijesztő arcú haverokat, akikkel borozhatok
 • holland állampolgárokat, akikkel beszélhetek a nyelvemen        
        

        
        
Utoljára módosította:Bakker H. Dusán, 2020. április 4. 20:20
Hozzászólásai ebben a témában


| a Jeti |
Ambrózy Henrik
Tanár, Mestertanonc Tanár, Világalkotó, Navigátor, Staff, Bogolyfalvi lakos


HeRNik | naGIGÁThor
offline
RPG hsz: 245
Összes hsz: 1249
Írta: 2020. június 24. 09:52 | Link

U P D A T E ! ! !


Mindkét karakterötlethez elkeltek a rokoni szálak, azokra már csak a kapcsolódó álmodók beleegyezésével tudok majd igent mondani! Ettől függetlenül továbbra is nyitott vagyok:
 • régi vagy új, rövid vagy hosszútávú szerelmekre;
 • barátságokra, mert mindkettejüknek nagy szüksége lesz rá;
 • ellenségekre, mert biztos lesz olyan, akiknek ártanak vagy ártottak akaratuk ellenére;
 • egy személyre a múltból, aki hajdanán jelentett valamit;
 • egy személyre a jelenben, aki megváltoztat mindent, de legalább az apróságokat;
 • bármit, amihez kedved van.

Az érdeklődés az ismert platformokon továbbra is mehet. :3
Utoljára módosította:Daróczy Elizabet, 2021. szeptember 14. 07:09
Hozzászólásai ebben a témában

Denis A. Brightmore
Tanár, Mestertanonc Tanár, Elemi mágus, Legilimentor, Egyetemi hallgató, Gyakorlótanár, Okklumentor, Végzett Diák, Független varázsló, Előkészítős tanár


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 640
Összes hsz: 3783
Írta: 2020. szeptember 1. 14:38 | Link

No, ez jónak ígérkezik...

Nyisd le, pls
Hozzászólásai ebben a témában

Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Másodikos mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 852
Összes hsz: 914
Írta: 2020. szeptember 5. 23:07 | Link

Sziasztok!
Keresek és kínálok, lesd meg, hátha mind a ketten jól járunk   Rolleyes


Auroroknak kínálok

Kuncsaftokat keresek

Avatarok keresek
Hozzászólásai ebben a témában

Mihail Vladiszlav Sztravinszkij
Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


#fattyú #édes ördög
offline
RPG hsz: 409
Összes hsz: 1149
Írta: 2020. szeptember 10. 13:08 | Link

Üdvi-üdvi! Aki kicsit is nyomon követett - ami nem lenne meglepő, mert nézz csak rám -, annak nem mondok újat az alábbiakkal: KATT
Hozzászólásai ebben a témában

Návay Fanni
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanonc


sziporka
offline
RPG hsz: 25
Összes hsz: 108
Írta: 2020. október 8. 17:54 | Link


 • hatodikos vagy (tavaly együtt jártunk órákra, csak nekem sajnos nem jött össze a VAV)
 • ötödikes vagy (most évfolyamtársak vagyunk Rolleyes )
 • gyakori vendég vagy az iskolapszichológusnál, vagy épp csak megfordultál ott és összetalálkozhattunk
 • valamiféle kötődésed van a zehéhez: pl. egy zeneiskolába jártunk, összefuthattunk egy klasszikus koncerten, vagy netalántán te is fuvolázol
 • csak szimplán megismerjük egymás fejét a folyosón, és nem fordulunk el köszönés/integetés nélkül
 • vagy neadjisten a barátom szeretnél lenni ShockedHa bármelyik eshetőség fennáll, jelezd kérlek egy finoman hozzámvágott bagollyal. Grin

Hozzászólásai ebben a témában

Kállay Ákos
Mestertanonc Tanár, Minisztériumi dolgozó, Bogolyfalvi lakos


Cursed Crow
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 195
Írta: 2020. október 10. 10:15 | Link

Régi ismerősök...


Ákos ismerhető a Bagolykőből, ahová 5 éven keresztül járt az Eridonba. Most 28 éves, úgy gondolom, hogy +/- 3-4 évvel eltérő emberekkel lehetett némi kapcsolata. Akkoriban social butterfly volt, sokakkal jóban volt, barátkozott, de a kapcsolatai mind felszínesek voltak*. Lehettetek jóban, irritálhatott, hogy mindenhol ott volt (és egy kicsit arrogáns volt). Ötödikes korában jegyezték be, mint legilimentor, mászhatott a fejedbe engedély nélkül, amikor gyakorolt - simán megtette. Nem volt tipikusan balhés, de teljesen szent sem.
*Egészen pontosan az ET szerint volt 1-2 ember, akivel volt potenciál igazi barátságra, de nem lett belőle semmi, mert másfelé kerültek.


AMS - mérsékeltelten vett részt a bulikon, a legtöbb órát nem lógta el. Kutatott tanár mellett, később gyakornok lett az MMM-nél.

Magyar Mágiaügyi Minisztérium
- gyakornoki évekkel együtt 7-8 évet húzott itt le (jelenleg papíron van a rangja).


Ezen kívül voltak hölgyek az életében, túlzottan mély szerelmek nem, mert eléggé felszínes emberke volt ő mindig is. Ezzel az információval nem tudom mennyit tudunk kezdeni, mert #nodramalama.Mosolygós Mákos a végére C:

PS: amúgy új ismerősök is jöhetnek, csak ők már kicsit máshogy ismerik meg.
Hozzászólásai ebben a témában
Széplaki Alíz
Bogolyfalvi lakos, Jövendőmondó, Végzett Diák


° Jövendőmondó | Miss Tragikomédia | Blondie °
offline
RPG hsz: 578
Összes hsz: 2304
Írta: 2020. október 11. 16:15 | Link

Sziasztok!Szeretnék Alíznak új kapcsolatokat szerezni, legyen akár barát, ellenség, stb.
Amit a leányzóról tudni érdemes:
- Bogolyfalván lakik;
- Macskabolond;
- Hajadon;
- Képes megálmodni mások jövőjét;
- Feltörekvő fotós;
- Szeleburdi;
- Árvaházban nőtt fel, a nevelőanyja a mugli világban él;
- A vér szerinti anyja párszor felkereste, de azóta eltűnt a lány életéből;
- Alapvetően jó indulatú, viszont képes gyorsan felkapni a vizet.
Ha szeretnél a szöszke életének részesévé válni valamilyen módon, akkor ne kíméld, vágj hozzá egy kuvikot.
Utoljára módosította:Széplaki Alíz, 2020. október 11. 16:16
Hozzászólásai ebben a témában

Keserű Mátyás Flórián
Bogolyfalvi lakos, Mestertanonc Tanár, Legilimentor, Bogolyfalvi Tanács tag, Okklumentor, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


OwO
offline
RPG hsz: 26
Összes hsz: 592
Írta: 2020. október 24. 20:08 | Link

LÉGY TE IS ELŐKÉSZÍTŐS!

//azaz figyelem, reklám következik//

Nincs ötleted mi hiányzik az életedből? Beliánnal segítünk; ha az alábbiak közül akár csak egy állítás is igaz rád (meg akkor is ha nem), lesd meg a lenyílót. Wink
Szeretnél szerencsétlenkedni? Csupán az alkalmat keresed, hogy hozzászólásaidba kreatív, mások által még sosem használt kifejezéseket húzz be, mint a fülrevalómelegbigyó (=fülmelegítő), vagy a sziszegős cérna (=kígyó)? Szereted, ha egy pár kiskutyaszemmel mindent elérhetsz? Hiányzik, hogy büntetlenül hisztizz, sírj, verekedj, karmolj, csúfolódj? Szeretnél cukibbnál cukibb tanároktól tanulni, és (egy egészen picit) őket kikészíteni? Angel

Mi most kedvcsinálónak, ihletadónak hoztunk pár kisgyerkőcöt, akikről írtunk pár érdekességet is, amolyan gondolatébresztőnek. Lessetek rá, és ha úgy érzitek, megfogtak a kicsik, ne habozzatok írni, vinni őket. Love Természetesen változtatgathattok rajtuk, ahogy jön. :3 Szépen nézünk ki, osztogatom itt őket, rosszabb vagyok mint egy cukros bácsi...

Köszönettel,
Az Előkészítő
Utoljára módosította:Keserű Mátyás Flórián, 2020. december 10. 10:59
Hozzászólásai ebben a témában
Ariana Roxanne Payne
KARANTÉN


Payne 5.0 | önző dög
offline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 366
Írta: 2020. november 23. 19:54 | Link

A panzió leendő dolgozói kerestetnek!


panzióvezető

recepciósok

éttermi dolgozók

kávézói dolgozók

úszómester

kertész

Amennyiben bármelyik poszt betöltése érdekelne, vagy kérdésed van, dobj meg egy bagollyal!  Wink
Hozzászólásai ebben a témában

Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Másodikos mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 852
Összes hsz: 914
Írta: 2021. január 21. 22:27 | Link

Tanárbácsi és diáklány kerestetik


További infók
Utoljára módosította:Vattai Júlia, 2021. január 22. 11:11
Hozzászólásai ebben a témában

Harmat Betti
Prefektus Levita, Másodikos mestertanonc


Harmatcsepp
offline
RPG hsz: 248
Összes hsz: 492
Írta: 2021. március 20. 19:55 | Link

Helló Mindenki!

Több karakter után is kutatok. Melyik érdekelne?
Várom a tollasokat, ha valamelyik karakterrel tudsz nekem segíteni! Love


Keresem öcsikémet

vagy


Keresek egy előkészítőst
Hozzászólásai ebben a témában
Hayden M. Wilson
Mestertanonc Navine (H), Illúziómágus, Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Róka
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 262
Írta: 2021. április 14. 22:15 | Linkszületett: Alexander Wilson
életkora: 40-48 év
származása: kanadai magyar emigráns család második gyermeke
vértípus: félvér
foglalkozás: eddig jégkorong edző, jelenleg ?
play by: Goran Višnjić


//Hayden életében kétségtelenül a legfontosabb szereplő. Bár hivatalosan nem a vérszerinti apja, de a nevére vette és saját lánykaént tekint rá. A baleset után a lányt hazaköltöztette a nagyszülőkhöz és megígérte, hogy ő is hamarosan követi, így ideje lenne, hogy valóban megérkezzen Róka mindennapjaiba. Nagyon szeretném ha a pb maradna, de indokolt esetben (és ha csak ez tart vissza) változtatható, ahogy a fent leírtak is inkább csak iránymutatást adnak. Sok-sok ötlettel és még annál is több szeretettel és lelkesedéssel várlak, amennyiben megalkotnád bagolyban vagy discordon megtalálsz *-* Love //Hozzászólásai ebben a témában
Rothstein Elektra
Tanár, Mestertanonc Tanár, Edictum szerkesztő, Bogolyfalvi lakos


Igazságvadász
offline
RPG hsz: 566
Összes hsz: 884
Írta: 2021. április 15. 13:18 | Link

Eljött a nagy pillanat!
Az aprónép kiadó!


Egyetlen lányomat Rothstein V. Imolát viheti most, különleges akción belül a lelkes jelentkező, hogy végre életre keljen a szentem.  Love

Amit tudnod kell róla, ha szeretnéd őt:
 
- koránál (4,2 év) úgy egy évvel fejlettebb a gondolkodása.
- A haja sötétbarna, a szeme úgyszintén és ezek anyjáéra hasonlítanak, tekintete átható már most a vesédbe lát, vonásai bájosak.
-  Általam preferált pb alanya nincs. Szabad a gazda a kritériumok fényében.
- Jellemét tekintve a Levita és a Navine ház keverékének játszottam eddig ki, de ez alakulhat egészen a Rellon és/vagy Eridon irányba.
- Nagyon szeret rajzolni és tehetséges is benne.
- Szereti a zenét, de csak hallgatni, sem énekelni sem táncolni nem tud és nem is szokott.
- Semmilyen jelét nem mutatta még mágia jelenlétének. Lehet későn érő boszi, de a kvibbli lét is izgalmas lehet tulajdonosa számára.
- A szíve bár gyógyítói szempontból rendben van, nem tökéletes. Ösztönösen vigyáz magára. Később sem fog ez másként lenni! Tehát nem ő lesz a bulik dorbézoló éjszakai királynője!
- Nagyon éleslátó, aki megérzi az emberek szándékait. Akik szimpatikusak számára azokkal cserfes, akik nem azokhoz nem szól, csak annyit amennyit muszáj.
- Macskás lányka (Van is neki egy, csak lusta voltam kitalálni milyen is pontosan Grin)


Ugyanitt kiadó még két szülő:


Rothstein Izabella - Az aranyszívű parancsnok és Rosthstein Róbert - A bölcs mesemondó


Avatar alanyaik kötöttek: Annette O'Toole és John Glover

Róluk (és persze Imoláról is) bővebben az érdeklődőnek szívesen mesélek, de ha a Holdfény 33-ban olvasgatsz egy kicsit, az is irányadó lehet a döntés előtt. Pirul

Amennyiben tehát bármelyikük felkeltette érdeklődésedet, kérlek írj nekem! Bagolyban és Discordon sőt az Orcakódexen is egyaránt elérhető vagyok.  Wink
Hozzászólásai ebben a témában


"...Egy fájdalmas szívdobbanás...Szűnni nem akaró érzés, válasz nélkül maradt kérdés...Csendben lopakodó Végzet, Te vagy nekem...."
Oláh Milán
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 22
Összes hsz: 62
Írta: 2021. július 10. 22:13 | Link

Oláh-Orbán familjaMi is tudjuk, hogy minden vágyad csatlakozni ebbe a színes-hangos-bohém mégis mindennél jobban összetartó  családba, hoztunk hát néhány keresettet, hátha egyikük elrabolja majd a szíved. Bagolyban és Discordon szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre - mert tudjuk, hogy akadhat néhány Cheesy Figyelem, hosszú poszt képek nélkül, csak erős idegzettel megáldottaknak!

Orbán Sanel
Becenév: Nels, Nelli
Életkor: 13 - 14
Személyisége: Levita, esetleg Rellon
Javasolt play by: Sophie Cookson

Kissé nehezen nyílik meg a külvilágnak, csendes, visszahúzódó lány. Kevés baráttal. Hűséges, álhatatos, művész. Kiváló a ritmusérzéke, ért a művészetekhez. Énekel, táncol, és hangszeren is játszik. Szeret olvasni. Nagyon okos, az emberek nem gondolnák róla, hogy Klaudió húga. Ő érti meg a legjobban a szülei válását, és azt, hogy mind a ketten más oldalán találták meg a boldogságot. Végzős előkészítős vagy elsős.


Orbán Seron
Becenév: Roni
Életkor: 11-12
Személyisége: Eridon, esetleg Navine
Javasolt play by: Kayla Madison, Makenzie Moss

A család napsugara. Hangos, lelkes, beszédes, nyílt szívű, fecsegő, és nyitott. Nem nagyon érti, hogy miért kell elválni, de nagyon szereti az új embereket, a jókedve ragadós, hamar megkedveli mindenki, nincs ellenérzése az új felállással.

A lányokkal az apjuknak jó a viszonya, ketten együtt halálos páros, mivel Gábriel itthon van, ezért Erikával abban állapodtak meg, hogy a lányokat felesben nevelik, így itt is és ott is vannak, de akár huzamosabb ideig tartózkodhatnak itt is, beköltözhetnek az emeletre, ami nála teljesen üres. A Sanel és a Seron az, amihez ragaszkodnék, de második név választható, illetve bármilyen ötletre nyitott vagyok. Az avik is csak javasoltak, ahogy neked kényelmes. Előtte mindenképpen beszéljük kicsit, hogy hogyan képzeled a karit, de nyitott és aktív ember vagyok, vagy legalábbis kaptam már dicséretet az aktivitásomra, és állítólag játszani se olyan vészes velem. Mivel egy-egy játékban jelentek meg, így minden lehet, akár különleges képességek is.

Érdeklődni: Orbán Gábrielnél

Oláh Beáta Valentina
Becenév: Tina
Életkor: 20
Személyisége: Navine
Javasolt play by: Alisha Boe

Kétségkívül Milán kedvenc testvére, még ha nem is látja. A család második anyukája, vigyáz hiába fiatalabb, valójában ő vigyáz Milánra és nem fordítva, mint ahogy az elvárható lenne. Férjezett asszony, egy csodás kislány, Dzsenna anyukája.

Oláh Ádám Kálmán
Becenév: Ádi, Milánnak Kálmika
Életkor: 16
Személyisége: Eridon
Javasolt play by: Noah Contineo

Dettó olyan vagy mint Seron, csak éppen egy nagyobb, fiú kiadásban. Klaudióval és Seronnal terrorban tartanak mindenkit, mert állandóan valami rosszaságon, tréfán törik a fejüket. Ádi felnéz Milánra, példaképként tekint rá, ugyanakkor kicsit bosszantja is, hogy tőle is ugyanazt várják el, mint bátyjától, hogy legyen olyan okos, szorgalmas, jótanuló és sikeres, holott őt sokkal jobban érdekli a kviddics és a csajok hajkurászása.


Oláh Alexandra Dzsesszika
Becenév: Dszesszi
Életkor: 13
Személyisége: Levita
Javasolt play by: Neelam Gill

Elég csendes, szorgalmas teremtés. Sokkal jobban érzi magát a természetben, állatokkal és növényekkel körülvéve, mint emebrek közt, ami nem túl jó tulajdonsága, tekintve, hogy a szűk családi rendezvényeken is jó huszonöt ember jelenik meg. Sanellel nagyon jó barátok, talán a legközelebbi kapcsolatban állnak egymással a családból.

Milán családja nagyon muzikális, ezért elképzelhető, sőt szinte biztos, hogyha a tesók nem is játszanak hangszeren, énekelni akkor is szeretnek és tudnak is. Nem tartom kizártnak, hogy valamelyik kisebb Oláh is örökölt látói hajlamokat, vagy esetleg melodimágiára való érzékenységet. Mivel Milán testvérei és Gábriel gyerekei közel egyidősek, ezért nagyon szoros kapcsoalt van a két család közt. Az Oláh család minden tagja szívén viseli a kis Flóri sorsát, így ezer örömmel vigyáz rá mindegyik gyerek - bár tegyük hozzá, hogy van akire kevésbé szívesen hagyja rá.

Utoljára módosította:Daróczy Elizabet, 2022. június 4. 07:29
Hozzászólásai ebben a témában
Augustine René Meurice
Mestertanonc Levita (H), Elsős mestertanonc


Au | the Bully
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 74
Írta: 2021. augusztus 3. 12:42 | Link

AHOY DINGUS'

Hálás és kevésbé hálás szerepekre keresek embereket. Minden iskolában megvan az az arc, aki terrorizálja a többieket, ugye? Terjednek róla a pletykák dögivel:
 • betört az igazgatói irodába és eltörte Anton pálcáját
 • megvert egy első évest a saját székével
 • nem is verte meg az első évest, hanem leátkozta
 • nem is első éves volt, de nagy pofont adott a tagnak
 • megdöntötte Keserű egyik lányát
 • Keserűnek azt a lányát is megdöntötte, amelyik nincs is neki
 • látták, ahogy egy eridonos seggébe feldugta a...
 • igazából, nem is a pálcáját és nem is a seggébe

Igen, ilyen és ehhez hasonló, sőt ennél sokkal rosszabb dolgok is terjednek róla. Egy része igaz, egy része részben igaz, a nagyobbik hányada totál bullshit. De Te ezt nem tudod, éppen ezért több szerepre jelentkezhetsz.

Az áldozat és, amit tudni kell róla
 • valamiért kipécéztelek magamnak (akár azért, mert fiatalabb, akár azért, mert gyengébb vagy)
 • lehetsz alsóbb és felsőbb éves is
 • válogatott módokon terrorizállak; amint megkapod a zsebpénzed, lenyúlom; fizikai erőszakot alkalmazok; egyszerűen csak megalázlak és, amilyen mimóza vagy, nem kell actually bántsalak, utána már elég kínos a szitu ahhoz, hogy hülyét csinálhass magadból a segítségem nélkül; esetleg mind
 • nem állsz ellen, el akarsz tűnni előlem, félsz tőlem
 • próbálhatsz védelmezőket találni, de igazából teljesen mindegy, ki áll ki érted, tartasz tőlem, mert úgyis megtalálom a pillanatot, amikor egyedül maradsz és visszakapod kamatostul


A bűntárs és, amit tudni kell róla
 • nem működsz közre aktívan a bully-ban, de szemtanúja vagy és kellően hangosan röhögsz mindenen ahhoz, hogy ne kerülj a látóterembe
 • nem vagyunk legjobb barátok, de keresed a társaságom, mert ha velem vagy, tőled is félnek, valakivé válsz
 • rajtad áll, hogy mélyen elítélsz-e vagy Te magad is elhiszed, hogy ez menő
 • valószínűleg velem egyidős vagy idősebb lehetsz, alsóéves csak abban az esetben, ha a kiállásod (értsd magasságod és fizikumod) indokolja
 • nem szegülsz velem szembe és elfogadod, hogy én vagyok a falkavezér - de ha lehetőséget látnál arra, hogy átvedd a helyem, gondolkodás nélkül megtennéd

Az ellenfél és, amit tudni kell róla
 • vezér egyéniség vagy és örülnél, ha nem piszkítanék a területedre
 • hozzád képest valószínűleg pici hal vagyok, ellubickolok a tengeredben, de azért időről-időre helyreraksz - nehogy már újonc kis csipszarként azt higgyem, nekem mindent IS szabad
 • biztos, hogy beléd akarok kötni, hogy megmutassam, ki a Jani, de olyan erőfölénnyel rendelkezel, amit legfeljebb leleményességgel gyűrhetnék le, ám forrófejűségem miatt a vége mindig az, hogy péppé versz
 • nem vagyunk rosszban alapvetően, de jóban sem, mégis, a bully-zók általában ösztönösen összetartanak, szóval simán lehet, hogy van közös balhénk


Az aktivista és, amit tudni kell róla
 • egyáltalán nem félsz tőlem, sem attól, hogy bántani foglak, bár nem egyszer fajult majdnem tettlegességig a dolog
 • lehetsz fiú is és lány is, alsóbb és felsőbb éves is: lányt elvileg nem bántok, fiúként pedig pont úgy intézed a dolgokat, hogy minden esetben jelen legyen tanár, így nincs lehetőségem beverni az arcod
 • baromi idegesítő vagy, pszichoanalizálni akarsz, kitalálni miért lettem olyan, amilyen
 • próbálod védeni azokat, akiket bántok, mindig kiállsz értük, ha szemtanúja vagy akármilyen jelenetnek; a Te elveiddel nem összeegyeztethető, hogy hallgass (még akkor sem, ha így a pofon rajtad csattan)


Egyelőre sem barátnőt, sem igaz barátot nem keresek, mivel a kapcsolatom rendezetlen az ikertestvéremmel; amíg le nem hull a lepel arról, milyenek is vagyunk valójában, ösztönösen védekezni fogok, a tápláléklánc tetejére török, mert úgy tudom csak megvédeni magam, hogy támadok. Jelentkezés priviben lehetséges!

!FIGYELEM!

Olyan édesen lelkesen jelentkeztetek áldozatnak és aktivistának, hogy most már csak bűntársakat keresek. Cheesy Love Az ellenfelem úgy tűnik megvan, a későbbiekben beuszikázhat még egy halatka is, ha úgy jön ki a lépés. Addig is, ha bárki, akár csak egy-egy 2-3 hozzászólásváltásra kapna kedvet ÁLDOZAT szerepben, az vágjon hozzám egy tollast. Cheesy Megvannak a kedvenceim, de bárkit szívesen terrorizálok alkalomadtán. Grin
Utoljára módosította:Augustine René Meurice, 2021. augusztus 3. 13:29
Hozzászólásai ebben a témában
Mark D. McMillan
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 60
Összes hsz: 65
Írta: 2021. augusztus 10. 15:11 | Link

𝐌𝐜𝐌𝐢𝐥𝐥𝐚𝐧 𝐥á𝐧𝐲𝐨𝐤 𝐤𝐞𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞𝐭𝐧𝐞𝐤!


Keysha (18) az idősebbik lányom, most kezdte el mestertanonci képzését levitásként a Tanodában. Szeretne anyja nyomdokaiba lépve maga is ereklyekutató lenni, imádja a történelmet, de ezen kívül sok más dolog is érdekli. Fiatalkora ellenére egészen érett a gondolkodása, öccse halála óta csöndes és inkább magába forduló, alapvetően nyugodt természet.
Nevaeh (15) egy lázadó, fiús természetű tinédzser, akivel rendszerint magatartásbeli problémák adódnak. Emiatt a Roxfortból el is tanácsolták őt, kész csoda, hogy Bagolykőn tiszta lappal folytathatja a tanulmányait. Öccse halálát ő is nehezen viselte, az anyja eltűnése pedig csak olaj volt a tűzre. Harsány, szemtelen és nem tud megmaradni egy helyben, mindent csinál, csak ne kelljen tanulnia.
(Ezek röviden az alapok, ha megtetszik valamelyik karakter, írj egy baglyot és egyeztessünk róluk. Nagyon örülnék neki, ha elkelne mind a két lány *.*)avatar: Ella Balinska és Antonia Gentry
Hozzászólásai ebben a témában
Molnár Zselyke
Diák Eridon, Ötödikes diák


Mini Mulan|Zsezsi
offline
RPG hsz: 63
Összes hsz: 164
Írta: 2021. szeptember 28. 09:57 | Link

Hugica kerestetik!
Szóóval, Zselyke szülei végre hoztak neki haza egy kistesót, egy tizennégy év körüli kislányt fogadtak be, nagyon nagy megkötésem nincs, annyi, hogy elsős-másodikos a karakter évfoylam szerint, avataralany szabadon válaszott, a keresztnév is. Smiley Jelezz egy bagolyban, ha szívesen lennél a Molnár-család része. Love
Hozzászólásai ebben a témában

Erdődy Hella
Tanár, Mestertanonc Tanár, Elemi mágusoffline
RPG hsz: 75
Összes hsz: 86
Írta: 2021. szeptember 28. 12:44 | Link

Testvér nélkül, mit érek én?

Paramétereid a következők:

 • A neved Erdődy Nimród (a második keresztnév rád van bízva, de nem is kell, ha nem szeretnél adni neki)
 • Kvibli vagy, amit te lazán kezeltél, de a szüleinknek idő kellett hozzá, hogy feldolgozzák
 • Harmincötödik évedben jársz, vagy hamarosan betöltöd
 • Hajóskapitányként óceánjárókat vezetsz szerte a világban
 • Jóban vagy a szüleinkkel, bár apánkra kicsit zabos lettél a botrány miatt, amibe keveredett
 • Megértesz engem. Csak te tudsz rólam mindent és hiszed is el a dolgokat
 • Szereted piszkálni a nővéredet, vicces vagy és optimista alapvetően. Kalandor típus
 • Családi állapotod jelenleg facér, de tudod mit mondanak a hajósokról és a kikötői lányokról... Grin
 • Avi alanyod Danyila Kozlovszkij (de ha találsz olyat, akin jól mutat a tengerész egyenruha és még kicsit hasonlít is Hellára, simán jöhet az ötlet

Bagolyban megtalálsz, ha be szeretnél kerülni egy nagy múltú, aranyvérű famíliába. Az Erdődy klán csak rád vár!  Wink
Hozzászólásai ebben a témában

"Sic igitur per asperam, ad astra"
Eördögh Lars Tobias
KARANTÉN


Eat the rude | bloodhound
offline
RPG hsz: 287
Összes hsz: 3461
Írta: 2021. november 15. 10:41 | Link

Eördögh SiljeThe sun to my moon, the cat to my dog, the heart to my brain...


Keresem a húgomat, a jobbik felemet. Ki vagy te?
Neved: Eördögh Silje (választhatsz középső nevet)
Származásod: dán-magyar
Hol élsz: Bagolykövön és Dániában, Oro szigetén
Házad: Eridon, erős Rellonos tendenciákkal
Korod: valahol 18-19 környékén, végzős BK-s
Avataralanyod: Camren Bicondova

Nagyon sok tekintetben ellentétek vagyunk, mégis társak lettünk egy rideg, magányos családban. Ahol te emberek társasáságára vágysz, ott én menekülök az egyedüllétbe. Érted bármire képes lennék, ahogy te is értem.
Fontos számodra a mozgás, a mágia, az önállóság. Macskásan makacs vagy, öntörvényű és zabolátlan.
A gyerekkor és a felnőttlét homályos határán ingadozva sokszor vagy bizonytalan, vad, félsz és mersz. Bárki lehetsz még ezután.

Ha szeretnél bekerülni az Eördögh-családba (és ki ne szeretne?), megtalálsz bagolyban vagy DCn. Ha csak az avataralany bizonytalanít el, ajánlj másikat, talán-talán meglehet győzni róla, bár szeretném Camren pofiját látni.

Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] 2 » Fel
Bagolykő Mágustanoda FórumHírek és események