32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!

Megnyitotta kapuit a Karácsonyi vásár és a Korcsolyapálya a Boglyas téren!

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: « 1 2 ... 32 ... 40 41 [42] Le | Téma száljai | Témaleírás
Dévai Vince Áron
Diák Levita (H), Ötödikes diák


A˙D˙É˙V˙A˙I˙
offline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 66
Írta: 2022. január 1. 20:31 | Link

Kristóf
napi viselet

Most egész komoly, vagy ez a Kész Átverés show? Bánja a lótúró, über nagy forma a srác akárhogyan is gondolja az egészet. Dévai te barom állat, több féle személyiségi zavarban küszködő ember van a világban. Én is abban szenvedhetek, így meg is sajnálom a szegény pátyolgatásra szoruló védencemet. Egy biztos, ezzel a kuglibábuval csak haveri szinten ismerkednék, alá ugyan nem feküdnék még felsorolná nekem a honfoglaló vezérek nevét. Ő sem repesne az örömtől ha velem bármit kellene csinálnia, mert csont heterónak tűnik a prefi. Nem szólok egy szót sem semmire nála, mert annyira feldühített a modorával, ami nála lehet hogy megszokás de én nem ilyen vagyok. Legyen nagypofájú, tökös csávó és ne a tudásával akarjon engem megismerni. Részekben lehet a stréberség szexis, de ahhoz kellene rá egy szemüveg meg egy teljes tatarozás veszett ügy az egész. Nem veszi ám észre hogy meg sem mukkanok, csak nézek rá mint a moziban, úgy mint amikor az ember rossz filmre ül be de nincs más választása végig kell azt néznie. Ajkaimat benedvesítve hümmögök, mert érzem hogy kiszáradt a szám. Hátra kulcsolom a kezeimet, úgy járok mellette mint egy igazán felnőtt valaki. Piszkosul az vagyok már, de jobb a gyermeki bájjal mindent elérni, mint nagykorúként semmit sem. Reggel fürdött le? Az jó, csak nem hazudik róla. Akkor a tusfürdővel van baj, történetesen pedig az hogy nekem nem jön be, hozzá nem ez az illat illik. Be kellett volna magát pancsolni parfümmel is, ami a hiányzó láncszem lehet a készletei közül. Ember, a dezodorral nem mész semmire, használ kölnit is. Aztán nem baj ha elájulnak körülötted mert olyan erős, egy igazi férfitől döglenek az emberek mint a legyek a szarra. Ez a kemény valóság. Hm, prefi az már eleve nem rossz kezdés, mert mindig is ki akartam kezdeni eggyel, de nem ő vele.
- Hello Kristóf, Vince vagyok. Meg akarlak kérni rá, hogy velem ne beszélj úgy mint egy rohadt bankpénztárossal, akitől zsét szeretnél kikérni – kérlelem rá a srácot, mellette elhaladva és ismét beelőzve. Kiselőadást fogok neki tartani, hogy mitől bomlanak majd rá a csajok.
- Megint seggre ejtettlek, honnan tudod hogy auror szeretnék lenni? Nem tudod, csak tippelted nem? Biztiguszti? – kérdezem, megint közelebb lépve hozzá, és már elég nyilvánvaló hogy betolakodtam az intim szférájába.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A DÉVAI GYEREK
Draskovich Kristóf
Prefektus Rellon, Másodikos diákoffline
RPG hsz: 40
Összes hsz: 41
Írta: 2022. január 1. 21:06 | Link

Dévai Vince Áron

Küllem


Úgy tűnt, hogy valamilyen szinten mégiscsak dűlőre jutottam a másikkal. Látszott rajta, hogy nagy magabiztossággal bírt, ami igencsak dicséretes volt. Biztos voltam benne, hogy az ilyen tipusú emberek mindig is érvényesülni fognak az életben, legyen szó bármiféle szituációról. Persze az nem járt jól, akivel elszaladt az a bizonyos ló, de úgy tűnt, hogy a fiú nem ezek közé tartozik. Igaz, még a szavajárásán lehetett volna mit javítani a csúnya beszéd végett, de ez legyen a legkevesebb...
- Örülök, hogy megismertelek, Vince. Szép neved van. Öhm, nem értem, mire célzol. Sose kellett még pénzt kérnem senkitől. Viszont, szerintem még sokra fogod vinni az életben, mert megvan a kellő önbizalmad, és elég rátermett vagy - osztottam meg a gondolataimat az új ismerősömmel.
- Nos, nem tudom, de valami legbelül azt súgja, hogy tökéletes auror válna belőled. Megvan hozzá minden tapasztalatod, és a fizikai erőnléted is passzol hozzá - feleltem neki, miközben egyre közelebb lépett hozzám.
- Erről is beszélek részben, mert semmivel sem foglalkozva a másik intim szférájába vagy képes lépni. Ez igazi bátorságra vall. Ha ugyanezt képes vagy megcsinálni egy nálad nagyobb súlycsoportba tartozó egyénnel, akkor nyert ügyed van - ecseteltem Vincének a meglátásaimat, majd egy nagyobb lépéssel, egy könnyed mozdulat kíséretében kiléptem a másik intim zónájából.
- Ha az ember nem adja fel az álmait, bármire képes lehet - tettem még hozzá, bár úgy gondoltam, hogy ezzel a fiú is tisztában van. Ő azok közé tartozott, akik nem adják fel könnyedén az álmaikat, elképzeléseiket. Ha megvolt a megfelelő cél, akkor semmi sem állíthatta meg az embert, ha elég elszánt volt.
Utoljára módosította:Draskovich Kristóf, 2022. január 1. 21:07 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dévai Vince Áron
Diák Levita (H), Ötödikes diák


A˙D˙É˙V˙A˙I˙
offline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 66
Írta: 2022. január 2. 04:52 | Link

Kristóf
napi viselet

Úgy látszik nem hiába íratott be jóanyám mindenféle szakköre a szabadidőmben, akkor amikor még a tojáshéj a fenekemen volt, kisovis koromban. Most meg már itt koptatom végzősként az iskola padját, és egyre jobban szóba elegyedek a cseverésző sráccal. Őt hiába csesztetem, nem vesz sértésnek semmit, így próbálkozhatnék az utolsó évemig is vele. Az az év most van, de mivel maradnék tanoncnak rakjunk rá plusz hármat. Nem voltam a fejben számolás mestere az eddigi életem során, és bízom benne a továbbiakban sem leszek az. Ez a Kristóf kajakra emlékeztet engem Hollósira, annyi különbséggel hogy az a strébert jobban néz ki nála. Bejönni az sem jön be, de jó vele elütni az időt és néha szekálni amit persze mindig hisztis dorgálással köszön meg. Akkor a leghelyesebb amikor mérges, de ezt nem árulom el neki mert még meglegyezném a nemlétező hiúságát.
- Na jó, te tényleg ennyire rendes vagy amúgy? Mármint érted, senki sem ilyen, ühm kedves. Irigyellek érte, mert én nem tudok az lenni csak ha akarok valamit valakitől. Köszönöm tényleg a figyelmességed, és ez nagy szó mert nem köszönök meg semmit – valóban meglep a srác feltétel és viszonzást nem váró kedvessége. Túl jó ő erre a világra, és nem kellene leroncsolnom őt a parasztságommal. Bakker, megint elvesztettem egy áldozatot. Mi történik? Kezd kiolvadni a szívem? Áh, soha.
- Na már csak azért is auror leszek, és pofán verek néhány sötét mágust meg banyát – öklömmel adok hangsúlyt a szavaimnak, és erőteljesen bokszolok a levegőbe. Hamar abbahagyom, nehogy kinevessen érte a gyerek, nem akarom kicikizni magamat. Be is vernék neki egyet. Gondolatban.
- Jó-jó hagyjuk az én álmaimat. Mi van a tieiddel? Te mi szeretnél lenni? Már sértésnek ne vedd, de téged miniszternek tudnálak elképzelni. Olyan diplomatikus kifejezési módod van, hogy apám – füttyögök elismerésem jeléül. Az elején nem is gondoltam volna hogy ennyire jól elbeszélgetek a kis barommal. Rendes barom ez, meg jófej is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A DÉVAI GYEREK
Perényi Eszter
Diák Eridon (H), Harmadikos diák


Pöszi by Autumn
offline
RPG hsz: 24
Összes hsz: 35
Írta: 2022. január 2. 11:46 | Link

NONÓOdakint kezdett még hidegebb lenni, talán egy picit még a szél is felerősödött, ennek ellenére gyúrtuk a havat, mert szerettük volna megépíteni az év első hóemberét. Közben tök jól el tudtunk beszélgetni Nonóval, olyan dolgokat is megtudtam róla, amiket korábban nem, mint például azt, hogy egy cirkuszban nőtt fel. - Ez nagyon menő! - adtam tudtára, hogy tetszik ez a kis történet, nekem hozzá képest enyhén szólva is átlagos életem volt. Azt is megtudtam, hogy derült fény arra, hogy varázserőt birtokol, még ez is izgalmasan hangzott, jó volt őt hallgatni hóember építés közben.  - Ugyan ne bánd, tetszett, amit meséltél - mondtam egy mosollyal, a bulira pedig bólintottam. - Aha, értem én, és biztos örülni fog, főleg ha őt is meghívjuk - nevettem el magam.
- Oké, majd bemutathatsz nekik - biccentettem. - Hamar meg lehet szokni itt a kastély falain belül, először nekem is fura volt, de egyre otthonosabban érzem magam - fűztem hozzá szavaihoz, tényleg egyre jobban éreztem magam Bagolykőn.  
Közben elkészült a hóember alja, szó szót követett, tanárokról érdeklődtem, de nem sikerült választ kapnom, sebaj. - Ugyan, majd megkérdezem a többieket is - mosolyodtam el, és már épp az jött, hogy rápakolhattuk volna hóemberünk aljára a testét, amikor is Nonó esett egy nagyot. Rossz volt látni, azonnal abba is hagytam a hóember építését, majd odasiettem hozzá. - Várj, segítek, gyere - nyújtottam a kezem, és felállítottam a földről. - Figyelj, szerintem jobb lesz, ha ezt megnézi egy gyógyító, elkísérlek a gyengélkedőre - azzal ha Nonó is úgy látta jónak, visszakísértem őt a gyengélkedőre.


Köszönöm a játékot  Smiley
Utoljára módosította:Perényi Eszter, 2022. január 2. 11:46 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Draskovich Kristóf
Prefektus Rellon, Másodikos diákoffline
RPG hsz: 40
Összes hsz: 41
Írta: 2022. január 2. 21:25 | Link

Dévai Vince Áron

Küllem


Egész jól szóba elegyedtem a fiúval, arra is gondoltam, hogy jó pénz fejében időnként móresre taníthatna néhány diákot, akik teljesen el vannak szállva maguktól. Nem említettem ezt meg neki, de megjegyeztem azt, hogyha bárhol erőteljes beavatkozásra van szükség, akkor rá biztosan lehet számítani.
- Az helyzettől függ, kivel hogyan viselkedem, de igyekszem mindenkihez pozitívan hozzáálláni. Nagyon szívesen. Ami a szívemen, az a számon típus vagyok. Amiket rólad elmondtam, azzal csupán az igazságot és a tényeket tártam eléd - válaszoltam komoly arccal, de legbelül nagyon jólesett a fiú elismerése.
- Ez az! Meglásd, kiváló auror lesz belőled - mondtam mosolyogva Vincének, bátorítani egyáltalán nem kellett, látszott, hogy teljesen beleélte magát a dologba.
- Apám a Varázsbűn-üldözési Főosztály auror-parancsnok helyettese. Szóval, ha valóban ezt a szakmát választod, tudok pár szót szólni az érdekedben - világosítottam fel új ismerősömet. A világ így működött, főként jó kapcsolatok révén kerülhetett be az ember komolyabb pozíciókba. Ezt már megtanultam otthon a szüleimtől.
- Egész jól eltaláltad ezt, ugyanis a későbbiek folyamán a minisztériumban szeretnék dolgozni. Mindenképp valamiféle szellemi munkát szeretnék végezni. Itt igyekszem kiválóan teljesíteni mindenből, és kihozni magamból a maximumot - vázoltam fel röviden a jövőbeli elképzeléseimet.
- Szereted a kviddicst? Hogy megy? - dobtam fel egyet a kedvenc témáim közül.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dévai Vince Áron
Diák Levita (H), Ötödikes diák


A˙D˙É˙V˙A˙I˙
offline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 66
Írta: 2022. január 9. 18:28 | Link

Kristóf
napi viselet

Mintha ismernénk a másikat már egy ideje, fel tudjuk venni egymással a beszédben a ritmust, és nem untatjuk a másikat. Belátom, most csapdába estem mert a helyzetből nem ezt akartam kihozni. Egyáltalán nem. Bakker, már tököm teli van hogy senki mással nem tudok szívózni, nem tudom a másikat szapulni. Itt tényleg nagyon rendes meg öhm udvarias srácok meg lányok vannak. Dévai te segg, be kellene menned pár hónapra egy szanatóriumba, hogy napfény gyermek legyél te magad is. Olyan leszel mint Nyiszi Nyuszi, a Kristóf meg a Locsifecsi fatörzs. Ha viszont a fatörzs sokat dumál, a nyuszi ráül.
- Jó is az ha kimered mondani azt, amire gondolsz és nem vagy kétszínű alak. Egyenes embernek kell lenni, ez már döfi – szólok, és vágom erőteljesen hátba őt. Vigyáznom kell az erőmmel, mert múltkor pont ezzel a mozdulattal sikerült fellöknöm egy srácot, de nem volt belőle semmi harag. Balesetveszélyes vagyok, de majd próbálom visszafogni az erőmet. Az már haladásnak számít, hogy nem tanyázott el előttem. Bár ha a beszélgetés során bunkóskodni kezd, végig nyalatom vele a padlót. Nem hiszem, elpofázgatunk egymással nem kötne belém. Úgy tűnik.
- Na jó, okés. Szólhatsz is pár szót az érdekemben, mert ezt a szakot választom. Ha nem bukok meg a VAV-on. Majdnem VAU-nak mondtam tyű – röhögök a saját baromságomon. Nem lep meg hogy eltaláltam, hogy a minisztériumban akar dolgozni, akár csak én. Kicsit fejlesztek a modoromon, és odalesznek értem a dolgozók. Biztos lesznek helyes és dögös munkatársak, akik miatt érdemes lesz túlórázni.
- Kvidics? Nincs vele bajom, de nem szoktam űzni. Nézni azt szeretem, bár azt mondják jó vagyok benne. Te? – kérdezek vissza tőle.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A DÉVAI GYEREK
Draskovich Kristóf
Prefektus Rellon, Másodikos diákoffline
RPG hsz: 40
Összes hsz: 41
Írta: 2022. január 9. 22:07 | Link

Dévai Vince Áron

Egész jól elbeszélgettem az új ismerősömmel, kiderült róla, hogy legbelül valóban azokkal a tulajdonságokkal van felruházva, mint amikre a viselkedése alapján következtettem.
- Ezzel teljes mértékben egyetértek. Ha mindenki egyenes lenne a másikkal, sokkal egyszerűbb lenne az élet - sóhajtottam egy nagyot. Nem volt könnyű kiismerni az embereket itt, ugyanis sokan a hamis arcukat mutatták ahelyett, hogy őszintén közölték volna a szándékukat a másikkal. Ez pedig rengeteg felesleges körhöz és félreértéshez vezetett. Közben kaptam elismerésül egy erőteljes hátbavágást Vincétől, aminek hatására kissé meginogtam, de nem történt semmi komoly. Azt már megtapasztaltam, hogy nagy ereje van, bárcsak én is ekkora erővel rendelkeznék...
- Figyelj, ezen ne múljon semmi. Szívesen segítek neked a tanulásban. Nagyon jól tudok magyarázni, szóval ha rám bízod magad, akkor garantált lesz a siker. Viszont én is kérnék valamit tőled. Mivel erős vagy és bátor, egyes diákok ellen védelmet nyújthatnál számomra. Megegyeztünk? - nyújtottam a kezem a fiú felé határozottan. Úgy gondoltam, hogy ez egy teljesen korrekt ajánlat, és mindketten jól járnánk vele.
- Én nagyon szeretem a kviddicst, és jól is megy. Ez az egyik kedvenc tevékenységem. Na, és a konditeremben gyakran megfordulsz? Bevallom, én még sosem jártam ott - folytattam a társalgást Vince erejére összpontosítva. Biztos voltam benne, hogy naponta megfordul ott erősítő gyakorlatokat végezve. Tényleg egész jól elbeszélgettünk, egyre jobb véleménnyel voltam róla.
Utoljára módosította:Draskovich Kristóf, 2022. január 9. 22:10 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Fekete Nonó
Diák Eridon, Harmadikos diák


Első: Év legtöbb pontot gyüjtö diák
offline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 277
Írta: 2022. január 11. 22:37 | Link

Eszter
Végleges zárás
Szórakozás/rosszra fordul


Meglepett, mennyire figyel rám, és örültem, hogy érdekli a téma. Már nem beszéltem rossz szívvel a családról, és életemről.
– Örülök! – Mondtam nagy mosollyal orcámon. A bulival kapcsolatban nagyon örültem.
– Ja! Biztos. – Mondtam egy mosollyal a számon.
– Több dolgot is meg kell szerveznünk, a helyszínt, az ételeket, akár a témát, a meghívókat, a kellékeket, nagyjából ennyi. – Eszembe jutott valami.
– Amúgy……Tudod azt is lehet, hogy majd a bulin bemutatlak nekik. – Amikor elestem, éreztem hogy, meg fog, viszont a hangját nem hallottam. Valamit motyogtam.

Amikor felkeltem, egy kórteremben voltam. Nagyon fájt a fejem, viszont már felébredtem,  nem értettem, miért vagyok itt. Láttam Esztert, de a nővér nem engedte be. Sajnáltam, de tudtam, hogy igy jobb nekem is, meg neki is. Végül pár órával később bejött újra és akkor már beengedték. Mikor bejött, azt mondta, hogy nagyon sajnál és, hogy meg fogok gyógyulni, viszont én éreztem rajta, hogy rosszul érzi magát a történtek miatt – Szia! Majd befejezzük a hóembert, ha meggyógyultam. – Majd kicsit csevéztünk és megbeszéltük, hogy majd, ha kiengednek megszervezzük a bulit és ő addig megkérdezi Rudolfot. Végül lejárt a látogatási idő és ki kísérték. Gyorsan még megölelt, aztán az ajtóból még gyorsan integetet nekem. Én is megpróbáltam neki, de még a karom fájt, ezért csak egy mosollyal elköszöntem.
Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2022. január 11. 22:55 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanItt van egy hozzászolásom.
Egyre több éve van itt és ezt szereti
Dévai Vince Áron
Diák Levita (H), Ötödikes diák


A˙D˙É˙V˙A˙I˙
offline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 66
Írta: 2022. január 16. 12:12 | Link

Kristóf
napi viselet

Ha nem én maradtam volna vele még, azt mondanám hogy erőszakosan kényszerít arra hogy beszélgessek vele. Bár nem így történik, még élvezem is a helyzetet. Plusz erőszakosan nem is tudna semmire rávenni, mert én egy heti büntetőmunkát kapnék, ő meg három napi gyengélkedői pihenőt. Nem csak vele vagyok ezen a véleményen, ha valaki böki a csőrömet, azzal el szoktam bánni, vagy néha előfordul hogy én járok pórul, de arra nem volt még nagyon sok példa, bár sok jelentkezővel taníttattam meg a Dévai nevet, amit majd évek múlva is remélem hogy felidéz az ifjúság.
- Hát ja, ezért sincsen túl sok haverom vagy barátnőm. De akik vannak azok igaziak. Tudod, lehet valakinek van egy csomó barátja, de azok nem is igaziak plusz kibeszélik egymást, elveszik egymás pasiját vagy csaját, szóval vágod mit szeretnék ezzel mondani. Már ez alatt a kis idő alatt észrevehetted hogy nem bő a szókincsem, amit én be is vallok és nem is tagadok – mutatok rá a saját hibámra is, mert azzal igen is tisztában vagyok. Belém is lehet kötni bármilyen dologgal, mint például hogy a hapsik is bejönnek a csajok mellett. Így ha megkérdeznek, akkor frappánsan is vissza tudok válaszolni azzal, hogy szilva és banán párti is vagyok. Szeretem ezeket a sikamlós szóvicceket, és eddig mindenkinek bejött. Megrázom a fejemet, mire fürtjeim szanaszét reppenek, csak is azért mert egy csinos srác ment el mellettünk. Legcsábosabb mosolyommal ránézek, mire ő teljesen elpirulva tovább sétál. Körülbelül egy évfolyamban lehet Hollósival, majd megkérdezem tőle ki ez a dögös maca.
- Jó szólni fogok, mert nem szeretek tanulni csak akkor ha nagyon muszáj. A védelmet viszont elvárhatod, bár nem vonatkozik arra hogy finoman szekáljalak oké? Há – rángatom meg a kezét, a beleegyezése nélkül. Joggal mondhatná hogy ne rázd nem fütyülő, amit el is várnék bár őt ismerve nem sok reményt fűzök hozzá.
- Akkor ne miniszer legyél, hanem játékos. Frankón. Szoktam edzeni, kétnaponta lejárok futni meg a kondiban is megfordulok hetente. És te a kviddicsen kívül.. Valami? – kérdem tőle majd erősen megborzolom azt az egyenes haját, ördögi mosollyal várva a reakcióját.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A DÉVAI GYEREK
Draskovich Kristóf
Prefektus Rellon, Másodikos diákoffline
RPG hsz: 40
Összes hsz: 41
Írta: 2022. január 17. 23:09 | Link

Dévai Vince Áron

- Engem a szüleim őszintének neveltek. Az az egyenes út a boldogsághoz, illetve az igyekezet. Milyen igazuk van! - sóhajtottam fel kissé bánatosan, mert hiányzott már a jelenlétük. Bennük láttam az igazi reménysugarat a nevelési útmutatást illetően, de ezen a helyen idáig jó pár kirívó esettel találkoztam, amivel egyszerűen nem tudtam mit kezdeni lelkileg, mivel más volt a tanítás és eltérő volt a gyakorlat. Ki érti ezt... a fiú, mikor felhozta a partnerek úgymond lenyúlását barátok közt, arra csak hümmögtem. Nekem előre megtervezték a szüleim a házasságom, így emiatt nem kellett aggódnom, viszont az egymás házba szúrásának lehetséges esete már egyáltalán nem tetszett.
- Semmi gond nincs azzal, ha nem bőbeszédű az ember, nekem sincs mindig hangulatom a szószártyásághoz - válaszoltam Vincének komoly tekintettel. Közben figyeltem a fiú reakcióját, amikor megpillantott egy másik srácot, aki elég igényesen volt felöltözve. Valószínűleg már ismerte és jó barátok voltak, mert emelkedett hangulatba került az újdonsült ismerősöm, mikor meglátta a másikat.
- Remek, akkor ezt megbeszéltük! - boldog voltam már a tudattól is, hogy lesz védelmem azok ellen, akik a későbbiek folyamán kikezdtek volna velem. Ezt pedig még egy váratlan kézrántgatás sem tudta rosszabbá tenni, hiszen számítottam arra Vince reakcióiból, mivel ő egy úgymond hirtelen és közvetlen ember volt, így nem ért annyira váratlanul a reakciója. Azért szépen megéreztem az erős kézrángatást, de igyekeztem minden erőmmel jó arcot vágni hozzá.
- Nos, csupán miniszteri dolgozó szeretnék lenni, abból betöltve egy fontosabb pozíciót, ami később a társadalom hasznára válhat. A kviddicset is preferálom, de az csupán egy hobbi marad számomra. Ezen kívül szívesen töltöm a szabadidőmet olvasással, új ismeretek bővítésével, tanulással. Ezeken kívül szeretek utazgatni, partikon részt venni. Időnként még bizonyos csínytevésektől sem állok távol, de ez már nagyon személyes téma. Talán egyszer majd mesélek róluk - válaszoltam nagy beleéléssel, ámde másrészt óvatosan a fiúnak. Most még túl korainak gondoltam a dolgot, viszont úgy éreztem, hogyha a későbbiek folyamán is ugyanebben a kontextusban leszünk, még jobban megismerve egymást, akkor talán  vígan mesélek majd róla. Nem sokan voltak képesek a bizalmamba férkőzni, azt bizony nálam is ki kellett érdemelni. Ráadásul nem voltam egyszerű helyzetben a szüleim iránymutatása miatt, mivel ők mindig is arra tanítottak, hogy viselkedésben meg kell, feleljek annak, ami egy feljebbvaló célt szolgált mindannyiunk számára.
Utoljára módosította:Draskovich Kristóf, 2022. január 17. 23:23 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 32 ... 40 41 [42] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék