37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék
Fénylő Lelkek Udvara - Vattai Júlia hozzászólásai (14 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2021. április 5. 14:03 | Link

Betti
A Vallatás

______________________________________________________


Picit depisnek érzem magam, ami egészen furcsa, általában ezek az érzelmek még a legsötétebb történések után sem szoktak előtörni belőlem. Meglepő tehát, hogy Hunor elengedése megmozgatott bennem valamit. Szomorú vagyok, már legalább három vagy négy napja. Érdekes dolog ilyeneket megfigyelni magamon, mintha kicsit a hétköznapi emberek szintjére süllyedtem volna és tényleg csak egy kamasz lennék, akinek szerelmi bánata van. Ez a gondolat mulattat, én mint egy átlagos tizenhat éves. A hormonok mindig tudnak meglepetéseket okozni.
A nap tűz mint állat, az idő kezd melegedni, már elég egy vastagabb pulóver,nem kell a kabát. Az ölemben Puha Gombóc csücsül, negyed órája ugyanazzal a fűszállal a szájában. Valószínűleg elaludt. Ez a dög remek alibi arra, hogy kijöjjek térfigyelőkamerásdit játszani. Az udvaron sok ember megfordul, a padok tele vannak párokkal, baráti társaságokkal. Egészen jól hallom a beszélgetések részleteit. A szokásokat, amiket csinálni szoktak, a jellemeket amik elősütnek szavaikból és hanghordozásaikból. Jól fog jönni néhány arc, ezért hát a számomra értékesebb nevek mellé kis füzetemben buzgón jegyzetelem, hogyan is kell majd egy szép napon előadnom őket.
Gyorsan felfigyelek arra, hogy valaki néz. A füzetemet lustán becsukom, mintha amúgy is meg akartam volna tenni, majd nyújtózva odapillantok rá. Egy barna hajú lány, irritálóan édes ruhácskában. Még nem beszéltem vele, de tudom ki ő és azt is, hogy van egy közös ismerősünk, akivel tettem ezt meg azt. Halványan rámosolyodom, aztán visszafordulok, a nyúl fejével kezdve bíbelődni. Csak remélni tudom, hogy nem jön ide. Levitás, talán nincs annyi bátorsága, hogy szemtől szembe nekem szegezzen egy olyan nagy kaliberű kérdést, hogy hali, Hunor miért nem emlékszik rád, amikor pedig néhány napja még majd meg volt veszve érted?
Hát, tévedtem.
- Szia - köszöntöm csivitelve - Betti ugye? - kérdezem, s intek, hogy ha szeretne üljön csak le nyugodtan mellénk. Puha Gombóc még most sem ébredt fel. Ez a világ végét is könnyedén átaludná.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2021. április 11. 00:44 | Link

Betti
A Vallatás

______________________________________________________


Nyugodt testtartást erőltetek magamra, próbálva minél jobban elrejteni a lány elől, hogy fejemben mennyire is kattognak a fogaskerekek. Ezer meg egy variáció száguld át agyamban mit is mondhatnék neki. Ha odáig elment, hogy leüljön mellém, tovább is fog menni. Megpróbálom minden erőmmel ettől elbizonytalanítani, de ha túl makacs ott fogom magam találni, hogy azt a kérdést szegezi a mellkasomhoz, amire egyelőre nincsen válaszom.
- Igen - bólintok mosolygósan, a füzetemet letéve a padra magam mellé. Aztán még magam alá is húzom feltűnésmentesen, hogy félig rá tudjak ülni, még csak az hiányozna, hogy valami botor verset keresve kirántsa mellőlem és beleolvasson. Igaz láthatatlan tintáról van szó, sőt annak is egy olyan fajtájáról ami leginkább véd a varázslók ellen. Mugli vacak ami UV lámpával működik. Na erre próbáljon bárki bármit is ráolvasni. Azonban az üres füzetbe belesve meg azt a kérdést lehet feltenni, hogy akkor meg mi a faxt körmöltem itt néhány perccel ezelőtt.
- Persze - még meg is bököm, hogy felkeljen az az isten adta dögje, s legalább valami túlcukrozott édességgel tompítsa Betti kíváncsiskodását - A neve Puha Gombóc, szereti nagyon a dajkálást - mutatom be, bár szinte biztos vagyok abban, hogy ez a lány nem csak a nyulam nevével van tisztában de még a lábméretemmel is ha Hunoron múlt a dolog.
Ezután csend telepedik ránk. Odaát a távolban virágzó fákat figyelem, mint akit lenyűgöz a látvány, de leszarom azokat a fogyatékos gazokat, azon gondolkodok milyen témát tudnék bevetni, ami talán eltéríti a céljától. Esetleg ha hosszas beszélgetést kezdeményeznék a semmiről, talán olyannyira halálra tudnám untatni, hogy bealszik mellettem mint a nyúl.
- Lassan itt a tavasz, odaát annyira szépek a virágzó fák - szólalok meg szelíd hangon. Egek de gyűlölöm ezt az élt, mint valami nyomorék pszihomókus és lelki nyugis hippi kombója.
- Annyira szeretek órákat eltölteni azzal, hogy ezekben gyönyörködöm - pillantok rá fülem mögé tűrve egy kósza hullámos tincset - ha nem sietek még a végén lekésem aztán várhatok újabb egy évet arra, hogy lássam ezt. Butaság ugye? Ilyesmivel foglalkozni - tettetek elvörösödést, mint aki szégyelli, hogy ennyire romantikus jellem és a természet sekélyes látványa letaglózza őt.
Tényleg megpróbálom elvinni az irányt. Növény, természet, virág, tavasz, de hiába. Már akkor tudom mi fog következni, mikor arcáról eltűnik a vidám mosoly. Kérdésére kérdő pillantásokkal felelek. Közben meglett a taktikám, ami kegyetlen, de nem hagyott más választást.
- Hunorral? - úgy teszek, mint aki picit keresgél elméjében - a kedves levitás fiúra gondolsz ugye akivel a bálra mentem? Dehogy vesztünk össze, igaz nem is igazán beszéltünk azóta - felelem elgondolkodva, a lehető legnagyobb és legőszintébb szemeket vetve Bettire, amire csak fizikailag képes vagyok. Sunyi megoldás, de ez a legjobb alibi. Ha Hunor amnéziás hát én is.
- Miért kérded? Csak nem tetszik neked? - nem bírom ki, hogy ne nyúzzam tovább, bár valószínűleg így is sokkot kaphatott a válaszomtól.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2021. április 12. 21:46 | Link

Betti
A Vallatás

______________________________________________________


Miután mind a ketten megbeszéltük, hogy a tavasz mennyire szép, bár szerintem undorító, és amúgy vagy retek hideg van vagy irracionálisan meleg ebbe a dög időszakba, megint elcsendesedünk.
Új témán gondolkodok, de hiába, elkéstem. A lány felteszi a kérdést és elkezdődik a színházasdi. Mármint az alapon túli. Úgy döntök én is a hülyét fogom tettetni ahogy Hunor is. Ugyan már, ez egy varázslóiskola, ahol elsőtől kezdve konkrétan van legalább három olyan óránk, ahol ki tudunk kotyvasztani ilyesmit ha ügyesebbek vagyunk. Ha meg nem, akkor meg azért kapunk amnéziát mert elbasztuk a dolgot és csinos mellékhatást kaptunk a bájitaltól, varázslattól. A Bagolykő nem egy életbiztosítás.
Ahogy Bettire tekintek legbelül szakadok, de arcomról semmi hasonló érzelem nem olvasható le csak értetlenség, hogy valaki miért hoz fel olyan embert, akit jóformán nem is ismerek. Azt se gondoltam volna, hogy tovább fog faggatózni és nem kap azonnal errort az agya. Az, hogy kicsit sikerül kizökkentenem elégedettséggel tölt el.
A magyarázkodásra csak bólintok. Végül is meg lehet érteni, hogy az ember messzire elmegy csak azért, hogy a legjobb barátjának segíthessen. Nekem is van ilyen barátnőm, de ő most a feketepiacon tesz-vesz, nem folytatta a sulit, valószínűleg soha a büdös életbe nem lesz semmi végzettsége vagy egyáltalán érettségie. De ha bajba lenne és tudnék róla, tuti, hogy embert is ölnék akár érte.
- Aztán megittunk egy italt és ő elhopponált - bólintottam, mintha csak segíteni akarnék neki befejezni a mondatot.
- De aztán valamikor bocsánatot kért, csak nem emlékszem egész pontosan mikor - ajkamhoz tettem kezem, mint aki nagyon agyal, aztán megvonom inkább csak a vállam, mintha ez az infó már soha nem lenne meg.
- Úgyhogy ha ezért aggódik Halloween óta mond meg neki, hogy nem haragszom, meg amúgy is az ital tehetett róla nem ő - teszem még hozzá megértő mosollyal. Mint akinek totál nem fura, hogy egy októberi eseményt fél évvel később hoznak fel.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2021. április 26. 20:56 | Link

Betti
A Vallatás

______________________________________________________


-A popcorn volt az oka? Mindig is azt hittem az ital - lepődök meg, amúgy ténylegesen is. Én kajakra bekajáltam, hogy az italtól. Úgy tűnik nekem se jó mindig a megfigyelőképességem, bár ennek kifejezetten nem örülök. Ilyen hibákat ha máshol vétettem volna, már bajom is származhatott volna belőle. Pontosítva, Bettinél nagyobb bajom.
- Köszönöm - bólintok, aztán visszaemelem tekintetemet a fákra. Bízom benne, hogy ennyi volt az egész, hogy végre zavartan elmegy és nem kérdezősködik többet. Mégis minden reményem ellenére tervek milliói özönlötték el az agyamat. Azon rágódtam mit mondhatnék, ami annyira ki tudja zökkenteni, hogy tényleg abbahagyja az áskálódást. Lett barátom? De hát nincs. Nem az esetem Hunor? Hiszen az túl meredek kijelentés lenne, ami inkább gyanúsabbá tenne, mintsem ártatlanná.
Tessék, hát igazam lett, Betti újból megtöri a csendet. Összevonom szemöldököm a kijelentésre. Az lenne a legjobb ha álomnak tartaná, ám ha odamegy néhány diákhoz aki látott minket és megkérdezi, akkora csoportos álom nincs a világon, hogy az egész falu benne legyen. Faszom az egészbe. Ha elkapnám egyik éjjel simán megoldhatnám az egészet mielőtt még fecsegni kezdene. A szájpadlásához szegezhetném a nyelvét, vagy összevarrathatnám, nem is, talán a nyelvdagasztó lenne az ideális. Az egy brutálisan nehéz igézet, azonban legalább fáj is és megtanulhatná, hogy ne üsse mások dolgába azt a nagy orrát. Így kellene. De nem lesz semmi sem. A poklokban is meglazult hitem. Hunor szomorú lenne, ha Bettit bántódás érné. Ostoba gyengeség, buta, buta érzelmek.
Együtt érző mosollyal nyugtázom végül szavait, mint úgy gondolja tényleg álom lehet a dolog, mégsem akarja kinevetni társát.
- Néha intenzív álmai vannak az embernek, teljesen valóságosnak hitt képekkel - próbálom vigasztalni, biztató mosolyra húzva számat.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2021. május 28. 15:47 | Link

Betti
A Vallatás

______________________________________________________


Úgy tűnik ezt a kört én nyertem, bár nem vagyok benne biztos, hogy Betti álomnak tartja az egészet. Jobban belegondolva millió meg egy okot találhat az álmon kívül és ebből csak egy az, hogy én hazudok.
Mindenesetre jobb ha rajta tartom a szemem, hiszen ha közbe kell avatkoznom jobb, ha minél előbb megteszem. Addig is csendben figyelem a fákat, ahogy ő is. Egymás mellett ücsörögve. Idilli is lehetne akár, két barátnő, akiknek nem kellemetlen a csend, annyira összeszoktak már. Néhány percig így maradok. A fákat tanulmányozom, s néha lopva odapillantok a csukott szemű lányra. Lassan ideje lenne indulnom. Az emberek megfigyelése társaságban nem megy, és egy átadási idő is eléggé közeledik. Miután megbizonyosodom arról, hogy Betti szeme csukva van megcsípem Puha Gombócot, aki így leugrik az ölemből és elvágtázik a messzeségbe.
- Jaj ne, Gombóc! - kiáltok fel, aztán már talpon is vagyok.
- Ne haragudj, de most mennem kell. Örülök, hogy tudtunk kicsit beszélgetni - mosolyodom el színészi tehetségemet megcsillogtatva, aztán még mielőtt szólni tudna el is rohanok, remélve, hogy nem akar nekem minden áron segíteni. A nyúl rémes lassú egy teremtés, vad társaihoz képest inkább csiga a szentem mintsem nyuszi. Hamarosan úgy is utol fogom érni, ha másért nem, hát mert megunja a rohangálást és kifekszik napozni az iskola előtti járdára.
Nem is értem, ilyen temperamentummal hogy tudott a fajtája fennmaradni ilyen sokáig. Prédák és mégis jóhiszeműen pihennek és napozgatnak, mintha nem szerepelnének egyetlen étlapon sem. Naívak, mint a legtöbb iskolai diák akik mellett elrohanok Gombócot üldözve. Ha nem lennének életben tartó kezek, a legtöbbjüket már régen elkapta volna az ordas farkas.Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2022. augusztus 24. 12:16 | Link

Marina|
WIWT| 3/6 |4
______________________________________________________


Nem egészen tudom mióta fekszem a szobám padlóján a plafont bámulva pizsamában. Egy ideje feltehetőleg, mert már kezdem realizálni a lét nagy dolgait, mint mondjuk a csípőmbe szűrődő kurva újság kurva sarkát.
Azét a hülye újságért amit az itteni nyomik írnak, mert nincs jobb dolguk. Mérgesen kivájom az oldalamból a papírt, ami olyan megviselt mint kurva a kifizetett éjszaka után, csak, hogy még egyszer el tudjam olvasni azt az ezerszer átfutott sort.Kőszegi Róza Amélia és Marina Darik megmutatták, mi az igazi girl power.
- "együtt ment el színházba egy romantikus darabot megnézni, majd együtt vacsoráztak egy étteremben." hagyjuk már Marina nem is tudja a színház fogalmát, nemhogy darabokat nézzen meg benne. - jobb híján a nyulamhoz intézem szavaimat. Kicsit megnyugtatóbb mint önmagamhoz beszélni, kevésbé hatok őrültenk.
- Tudod te hol szokott ez darabokat nézegetni? Esetleg ha katonákra van vágva  a szendvicse ott szokott  - morgom, elvágva a nevébe az újságot. Az csörögve landol pár centire tőlem a földön. Nem ment messzire. Nyöszörögve feltápászkodom, a fejem enyhén hasogat. Próbálok visszaemlékezni, hogy ittam-e alkoholt is, de nem vagyok képes megmondani. A leheletemmel próbálom lecsekkolni de nem érzek semmit.
- Idióta dán...izé, idióta Amélia. Idióta felvilágosodás...ki a franc hitte, hogy jó ötlet a lány-lány randi? Nem, Marina csak ne randizgasson nem? - az ablak felé félúton megállok visszanézve a nyúlra, aki pont leszarva a hangulatomat zabálja a tápját. De jó akkor megetettem. Jó tudni, hogy önkívületi állapotban is egészen felelősségteljes vagyok.
- Nem hát, üljön a seggén és nézzen csak ki a fejéből - bólintok végre elérve az ablakhoz. Kipillantva aztán azt a szamarat pillantom meg. Persze, még az ég is súlyt a látványával, ahogy ott szenved a könyvekkel. Most jobban idegesít mint bármikor máskor.
- Ezaz, megmondom neki! Igazam van vagy igazam van? Hol az a szar, na itt van, mindjá' jövök - azzal ahogy vagyok levágtatok az udvarig.
- MARINA! Marina! De te azt se tudod mik azok a darabok! - semmi szia, semmi mizu. Amint kilépek a fénylő faszom tudja mi ajtaján máris fennhangon elkezdek pofázni felé indulva.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2022. augusztus 24. 13:49 | Link

Marina|
WIWT| 3/6 |
______________________________________________________


Ahogy Marina megfordul a pofája csupa rózsaszín izével megtorpanok. Kicsit kell gondolkodnom, hogy egyáltalán mit is akartam annyira kibillentett a gondolatmenetemből. Mi a fenéért kent rágót az arcára? És ő volt színházba? Lehet, hogy inkább az Edictum szerkesztőségébe kéne berontanom, hogy mit hazudoznak már? - Na ez az - mutatok rá. Hát mondtam, hogy nem tudja. Hát megmondtam csessze meg, hogy nem tudja.
- Össze kéne őket verni, mert hazugok. Az egész rohadt szennylap hazugság - mérgesen ülök le mellé a padra, közöttünk a sok szerencsétlen, valószínűleg egyszer kinyitott könyvekkel.
- Milyen darabok? Hát mondtam, hogy nem tudod, hogy mik azok a darabok - ez már csak magamban való dünnyögés.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2022. augusztus 24. 19:15 | Link

Marina|
WIWT| 3/6 | 3
______________________________________________________


Összevonom a szemöldökömet, valahol megnyugtató, hogy fingja sincs mi van, de valahol nagyon felhúz ezzel.
- Rólam? Mi? Neem! - mély levegőt veszek, lassan ott tartok, hogy elkezdem előről, szájbarágósabban, amikor kiveszi az újságot. Így is jó.
Nézi, nézi, aztán itt kellene elkussolnia, de nem teszi. Az operaház fantomját. És Párizsba a Rómeó és Júliát. Nem kéne, hogy zavarjon. Willnek felesége van és ő sem zavar, sőt kifejezetten imádom Adélt, mióta nem rohadék. Winter nőügyeit is telibeszarom. Igazából mindenki nőügyeit telibe szartam eddig, Marinával meg még annyi se volt, mint ezzel a kettővel. Sőt nem is lesz soha, mert egy öntelt, hülye kis nyominger aki buborékban él, magas hangon rikácsol és még ostoba is.
- Nem, nem szeretem ezeket a faszságokat. Az egész nagy hülyeség, csak a nyomi levitások élnek halnak ilyesmiért - csattanok fel - Nem csoda, hogy Amélia az Operaház fantomját szereti, neki se kéne kijönnie maszk nélkül a fényre - teszem még hozzá, kicsit halkabban, amolyan morgós kutya módjára, csak hogy mondjak valamit. Amélia béna. Marina is béna. Mindenki béna.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2022. augusztus 28. 20:35 | Link

Marina|
WIWT| 3/6 | 2
______________________________________________________


Gyűlölöm, hogy Marina védi azt a lányt, jobban, mint arra valaha számítottam volna.
- Egy liba, L I B A - még le is betűzöm neki, hogy biztos értse. Még akkor is ha dobbant meg ha rögtön fejre is áll. Amélia nem több egy levitás libánál.
Ez a mérges, sértődött tekintet viszont csak addig tud a képemen ülni amíg Marina ajka le nem biggyed. Ez övön aluli fegyver, nem szép húzás ilyen kiskutya szemeket kijátszani egy ilyen...veszekedésben? AZ volna? Elfordítom a fejem tőle, hogy ne is lássam.
- Nem haragszom. Akkor ti most jártok vagy mi? - hülyeség megkérdezni. Nem is érdekel, miért izgatna az, hogy mit csinál? Tök leszarom.  
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2022. szeptember 4. 21:22 | Link

Marina|
WIWT| 3/6 |
______________________________________________________


- Liba - segítek a szóban, de valahogy már kicsit kevésbé érzem annak. Csak barátok. Remek, nem mintha amúgy érdekelne. Szarok bele, hogy kihez van köze Dariknak. Már veregetném meg a vállát, hogy jó'van fiam én léptem ha, mert végül is random pizsamában vagyok, amikor folytatja.
Úgy kapom felé a fejemet, hogy majdnem leszédülök a padról. A coming out-os rész teljesen hidegen hagy, sőt kicsit meg is lep. Az én világomban ez igazán, totálisan felesleges, akit megkíván az ember, azzal dug, aztán ha lány, ha fiú, hát mindegy.
- Aha, aha, oké, ki a lány? Vagy várj, ne mond el. Vagy de mégis, jaj de, gondolod, hogy a lány akarja tudni? Mert lehet, most így furi lenne, és nem tudna mit kezdeni vele...tudod tetszik vagy szereted, túl sok érzelem, vagy kevés, vagy nem is vagy benne biztos? Meg sokszor összekeverhetőek az érzések ám, és lehet még az a lány se tudja mit akar, és akkor úgy kimondani, lehet a végét jelentené mindennek mert a változás rémisztő... - habogok meg makogok, már-már megközelítve Marina fecsegését, amikor túl szokott pörögni. Nem akarok tőle szerelmi vallomást. Hát mit mondjak rá vissza? Fingom sincs, soha nem gondoltam Marinára úgy, nem? Vagy talán néha, de inkább megütném mert idegesítő és összezavaró.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2022. szeptember 5. 00:13 | Link

Marina|
WIWT| 3/6 | 2
______________________________________________________


A szavak kirobbannak a számból, fel se tudom fogni a legtöbb jelentését, csak az utánuk tátongó csendet és Marina kikerekedett szemét. Nos erre tényleg egyikünk se számított.
- Igaz, igaz - bólogatok, ritkán beszélünk, mármint, hogy biztos azzal a lánnyal is, de mi a faszt kéne neki más lányokkal amúgy is beszélnie?
- És izé, szép lány? - kérdezek rá, ez biztonságos kérdés. Félek a nevére rákérdezni egyenesen. Az túl konkrét lenne és bármilyen nevet is hallanék valószínűleg felzaklatna. Vagy hát bánom is én mit izél itt Marina a hülyeségeivel.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2022. szeptember 10. 22:48 | Link

Marina|
WIWT| 3/6 | 1
______________________________________________________


A válaszára elmosolyodom, pláne, hogy közben azok a melegbarna szemek mélyen az enyéimbe fúródnak. Szép. A külsőm dicsérése sohasem tudott igazán letaglózni, elvégre nyilván szép egy test, amit a gazdája kénye-kedve szerint formál, mintha csak agyagból volna. Azt se egészen értem, hogy Marina válasza miért lelkesít. Hülyeség az egész.
Amikor elkezdi sorolni, a mosolyom csak szélesedik. Az arcomon enyhe, majd egyre erősebb pír jelenik meg, a hajas részénél pedig nem tudom megállni, ujjaimmal végigsimítok a göndör fürtökön. Csillog a naplementében. Hirtelen nem is rémlett, hogy voltunk együtt naplementekor. Talán, kilesett az ablakból? Meglátott valamikor egy kis sarokból és csak távolról csodált? Beteg, de hízelgő.
Már egészen beleolvadok a kis felsorolásba, amikor hirtelen véget ér. Randi. A szó megrémít és a mosoly azonnal zavart grimasszá torzul.
- izé, igen azt hiszem talán….talán egy nem randi randi működhetne - köhintek, aztán tarkómat kezdem vakarni. Kényszermozdulatok a zavartság levezetésére. Nem mintha ezzel a hülyével bármikor is randira akarok menni. Csak hizelgő a sok nyalás, bármely egománnal megesik.
- És ő…milyen izé, milyen nem randi helyszínre gondoltál?- csak egy kicsit megyek tovább, pusztán kíváncsiságból, semmi személyes nincs benne.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2022. szeptember 15. 17:38 | Link

Marina|
WIWT| 3/6 | 3
______________________________________________________


A kérdésre csak megfonom a vállamat.
- Nem igazán kell, hogy tiszták legyenek a határok - jelentem ki, a nem randi randi, épp úgy lehet randi mint nem randi, és pont ettől gyönyörű, hogy a címkézés értelmezése rajta kvázi annyira tág, mint egy magyar politikai beszéden. A koncertre csak a szemöldököm ráncolom, hát az mondjuk maximum részeg dugások színtere szokott lenni, de azért bólogatok míg előhúzom pálcám, hogy szórakozottan visszalebegtessem a lány könyvét a helyére. Már majdnem újra a padon van a tököm se tudja milyen tankönyv, amikor meghallom a nevet. Borka. Borka. KI A FASZOM AZ A BORKA???
Rá emelem tekintetem, pontosan ugyanezzel az agresszíven feltett kérdéssel szemeimben. De mivel fogyatékos dán, azért a számat is kinyitom.
- Ki a faszom az a Borka baszdmeg? - és a könyve már repül is egyenesen felé, kár, hogy nem akkora erővel, hogy lekaszálja a fejét a nyakáról.
- Merlinre, mi bajod van neked Marina? Hagyd már abba a szoknyapecérkedést baszki, hát rosszabb vagy mint egy kanos harmadikos! Undorító! - Borka. Ki a jó ég az a Borka.
Szál megtekintése

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1175
Összes hsz: 1241
Írta: 2022. október 22. 17:08 | Link

Marina|
WIWT| 3/6 |
______________________________________________________Megint azok a bociszemek, de most nem tudnak megvigasztalni. Borka. Hát akkor manipulálják azt a flancos Borkát. Aztán amikor kinyitja a száját a hangja csak olaj a tűzre. Az értetlenkedésse, az, hogy szinte követeli, hogy megértsen engem, mikor én se értem magam. Elhúzom a kezemet előle. Nem akarom, hogy hozzám érjen, sőt, azzal a lendülettel fel is állok.
- Ennyire nem akarom, hogy boldog legyél! - mordulok rá, ökölbe szorított kezekkel. Boldogság. Hát nyilván NE legyen boldog azzal a csajjal. Essenek pofára mint a ketten vagy ilyesmi. Essen rájük egy-egy meteorit.
- Mert csak egy hülye dán vagy, azét nem érted - azzal sarkon fordulok és elviharzok. Borka. Az anyja valagát Borka. Hülye Borka, hülye Marina. Hülye, hülye Marina!
Szál megtekintése

Fénylő Lelkek Udvara - Vattai Júlia hozzászólásai (14 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék