36. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet

Oldalak: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 ... 16 ... 94 95 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Ronald Little-Leah
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. március 10. 18:51 | Link

Antonio Welse

-Hát, engem is a vizsgaidőszak előtt írattak be. Épp most tettem le a különbözeti vizsgákat. Hatot megírtam, ötből átmentem, míg kiderült, hogy mugli ismeretből mégsem kell beadni a vizsgalapot. Anélkül is átmentem.
De jó, gondoltam magamban. A vizsgák után élvezni a finom kajákat, miközben a többiek még idegeskednek.
-Amúgy milyen Madrid? Csak annyit tudok, hogy épp olyan nyüzsgés lehet ott is mint Londonban. Habár mi Londonon kívül élünk, de sokat járunk a nagyvárosban. Néha még mugli eszközökkel is utazunk.
Habár a metrót nem szeretem, sötét büdös hely. A többi eszköz mulatságos. Szépek a házak, na meg a Temze, de akkor is. Nem nagy szám, de ezt nem akartam mondani barátomnak.
-Van otthon barátnőd? -tettem fel egy elég nehéz kérdést. Én épp nemrég dobtam odahaza a barátnőmet, mert nem voltunk egy hullámhosszon.
-Eszek még egy kis szilvás gombócot. Nagyon finom.....
Csak tömöm a fejem, mintha nem ettem volna még ma.
-Tényleg Gwen! Milyen volt az ötödik?- kérdeztem félvállról, habár mire én ötödikes leszek, úgysem számít mit hallok most, így is úgy is elfelejtem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Zsolt Perott
INAKTÍV


Demokrata fogó, Golyóálló Griffek terelő
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 567
Írta: 2013. március 10. 20:02 | Link

Adria
Nőnap

A lányok sorra érkeztek, és én sorra adtam nekik a virágokat. Egynéhányukkal beszélgetésbe kezdtem, ami szerintem nekik jól esett, hogy látják, hogy törődök velük. A törődés, egy nő nagyon szereti, ha törődnek vele, és ezt a törődést mind, egytől-egyig megérdemlik. Örülök, hogy egy pár lányt boldoggá tudtam tenni. Egy hirtelen ötlet vezérelt, de most nem bánom. Egy pár fiú kinevetett, főleg nagyobb rellonosok. Az ő bajuk kit nevetnek ki. Ekkor jött a szőke navinés csapattárs. Adria, akivel már párszor beszélgettünk, találkoztunk. A legutóbb az érdekes volt. Az erkélyen ejha, nem is beszéltünk ott sokat, de legalább egy oldalon álltunk, és nem hagytuk cserben közös ismerősünket Leoniet. Most csak véletlenül jár erre, vagy engem keres? Ekkor megszólított.
-Szia, zavarj. Ez most a ti napotok.
Mosolyodtam el. Vajon most mi okból szeretne zavarni?
-Szerintem nem kell semmit rendeznünk.
Mit szeretne tisztázni? Nem küldtem rá átkot, nem veszekedtem, ordibáltam vele. Akkor most mit akar rendezni? Hogy miért nem együtt álltunk a mellett a nagyképű Ron mellett. Ha rá gondolok is felfordul a gyomrom, és ökölbe szorul a kezem.
-Ez nem kedvesség. Szerintem minden lány megérdemli. Még az is akivel épp rosszban vagyok, mert lehet valaki mással jó, és a nőnap ezért van, hogy megköszönjük a lányok jó tetteit.
Nincs igazam? Szerintem teljes mértékben igazam van. Amelyik nő nem érdemel meg egy szál virágot, az az aki veri gyermekét. Borzalmasok ezek a lények, mert ezek nem emberek.
-Mugli kóla? Szeretem, de ne értsd félre, kösz nem kérem.
Most ki kellene, magyarázzam magam? Ez azért elég illetlenség, hogy visszautasítom. Az igazat fogom mondani.
-Tényleg ne értsd félre, csak tudod a szünetben Leonie, meg én, meg még páran megyünk a Balatonra, és ott majd tudok én is venni. Addig csak kibírom.
Egy kicsit nevettem. Nem nagyon, mivel ez nem olyan nagy poén. Ekkor ide nyújtotta a kólát. De nekem nem kell... Jah, hogy csak kinyissam? Elvettem az üveget, majd egy könnyed mozdulattal kinyitottam. Rossz döntés volt. A kóla kifutott az üvegből, mint egy vulkán. Szállt belőle az üveg tartalma szét fröcskölve mindent. Próbáltam hamar reagálni, próbáltam visszacsavarni, és kicsit elfújtam, hogy Adria legalább ne legyen kólás. Sajnos így is kijutott belőle neki is. Szerencsére a virágoknak nem lett baja.
-Sajnálom. Nem szerettelek volna összefröcskölni, hisz jót akartál. Tessék.
Odanyújtottam az üveg maradék tartalmát. Láttam, hogy Adriának alaposan jutott kóla, sajnos a ruhájára. Ezt nem hiszem el.
-Suvickus-szal kijön? Remélem.
Mivel tudnám jóvá tenni? Megfogtam három szál rózsát és odaadtam neki is.
-Boldog nőnapot, és még egyszer bocs a kóláért. Majd hozok a Balatonról, ígérem.
Utoljára módosította:Gál Botond, 2013. március 17. 22:22 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Antonio Welse
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. március 11. 13:01 | Link

Ronald, Gwen
-Madridnak nem nagyon sok részét ismerem. Általában otthon ülök, vagy az apám munkahelyén. Érdekes szakmája van. Seprűgyártó. olykor elküldenek az erdőbe jó minőségű fáért és szintén jó minőségű gallyakért. Utána néha-néha megengedik, hogy egy seprűt lelakkozzak. Nem nagy szám ott ülni, de érdekes. Amikor meg otthon vagyok, segítek anyunak bajital főzésben. Ami érdekes Madridban az a Belvárosi nagy szökőkút. Mellette van egy telefon fülke apám azt mondja hogy oda olyan varázslók mennek akik a mágia-ügyi minisztériumban dolgoznak és az nekik valamifajta lift. Barátnőm pedig nincs. Szerintem nincs most értelme lerakni a vizsgákat mivel még csak most jöttem ilyen hamar nem tudok mindent bemagolni. Következő tanévbe kezdek elsősnek. Így a témát is jobban megértem nem pedig csak tudom.
Miközben ezt mondta valaki elé lökött egy üveg narancslevet. Megnézte, nehogy valaki viccből elátkozta volna vagy rókázó rágcsát rakjon bele.
Semmi baja állapította meg és beleöntött abból egy keveset a kelyhébe.
Utoljára módosította:Gál Botond, 2013. március 17. 22:23
Hozzászólásai ebben a témában
Péterfy Dorisz
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 44
Írta: 2013. március 11. 16:37 | Link

Zsolt

*Ma baromi sokáig aludtam. Nem is értem, hogy hogyan aludhattam ilyen sokáig. Bár lehet, hogy az a jó kis krimi könyv az oka, amit az egyik Rellonos csaj hagyott kint a kh-ban. Kis naiv, azt sem biztos, hogy vissza fogja kapni. Habár annyira azért nem vagyok gonosz és szemét, hogy esetleg egy könyvtári könyvet nyúljak le, úgyhogy azért azt mindenképpen meg fogom nézni, hogy itteni-e a könyv. Ha igen, akkor azután - csakis!! - , hogy kiolvastam, vissza fogom rakni a kh-ba. Vagy egyszerűen visszaviszem a Könyvtárba. Majd még kigondolom. Jó lenne előbb megtudni, hogy kié a könyv.
A lényeg, hogy mivel későn keltem, még csak most jutottam el oda, hogy elinduljak és tömjek valamit a hasamba. Szerencsére vizsgaidőszak lévén nincsenek órák, aminek baromira örülök. Nem kell hajnali 8-kor kelnem, meg ilyesmi... Mindegy is. A lényeg, hogy a Nagyterem felé veszem az irányt, ahol is kiválasztok egy asztalt, ahol nem sokan ülnek. Intek néhány ismerősnek és elfintorodom, amikor meglátom, hogy van, aki még mindig tanul. Mekkora pech. Nekem is lenne még egy vizsgám, de mivel tudom ,hogy másból már meghúztak, nem erőlködöm a tanulással. Bár lehet, hogy egy kicsit ráhajtanék, akkor végre végzős lehetnék, de annyira nem vonzz a dolog. Totál jól elvagyok itt. Magam elé húzom a péksütis tálat, teszek ki néhány darab lekváros fánkot egy tálcára, majd töltök magamnak egy bögre kakaót és falatozni kezdek.*
Hozzászólásai ebben a témában
Zsolt Perott
INAKTÍV


Demokrata fogó, Golyóálló Griffek terelő
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 567
Írta: 2013. március 11. 16:55 | Link

Dorisz

A reggelihez készülődtem a nagyterembe, mikor épp a Levita asztalához közeledtem. Nincs messze, az időpont mikor véget ér a vizsgaidőszak, amikor is végre elmehetünk nyqaralni a barátokkal. Már rég megbeszéltük, minden meg van egyezve, még csak a dátumra kell várni. A mai nap szokásosan indult, nem tanultam sokat, mivel nagyjából megvannak a vizsgáim, és jövőtől kezdődhet a másodikosok élete. Másodiktól lesz új tantárgyunk vajon? Azt tudom, hogy a felsőbb éveseknek, majdnem minden évben kezdődik valami új. Ragálytan, Sárkánytan, fotográfia. Épp a rellonos asztal mellett sétáltam, mikor is egy jókedvű, jóhumorú illető kitette a lábát. Mivel a reggelim a kezembe volt, nem volt más amit csináljak. Eldobtam. A tálca egy kicsit repült, majd egy lánynak a hajában landolt. Őt még nem ismerem, ráadásul biztosan rellonos. Azt hiszem szerencsésebb ha elfutok. De nem hagyhatom ott magyarzat nélkül, még a végén azt gondolja, hogy szándékos volt, pedig ez nem igaz.
-Bocs, nem szerettem volna, kiakasztottak.
Remélem nem lesz nagyon dühös.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Péterfy Dorisz
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 44
Írta: 2013. március 11. 17:05 | Link

Zsolt

*Nagyban eszegetem a lekváros fánkomat, amit kipakolgattam gondosan a tányéromra, amikor valami nagy zaj üti meg a fülemet. Leesett egy tányér, egy szerencsétlen flótás pedig a földön köt ki, valamelyik másik idióta lába miatt. De ez még nem minden, ugyanis érzem, hogy valami folyik le a nyakamra. Visítva ugrok fel és rázom meg a hajamat, mire néhány kajadarab esik ki belőle. Haragos szemekkel, dühtől vörös fejjel fordulok körbe és keresem a tettest. Egy elsős forma srác jön oda hozzám és kér bocsánatot. Legszívesebben visítanék, de hamar meglátom a röhögő  harmadikos Navine-s csávót, aki vélhetőleg a láb kitevője volt.*
- Egy pillanat. *szólalok meg hűvös nyugalommal és nézek Zsolt szemébe, majd előkapom a pálcámat és a sráchoz sétálok. Megfogom a haját, hátrahúzom a fejét és erőteljesen ágyékon térdelem, majd a pálcáját a torkához szegezem.*
- Nem vicces ám a kisebbekkel szórakozni, Te idióta barom. És amúgy is szétment a hajam a te hülyeséged miatt. Óvatosan te szerencsétlen! *hagyom ott a vörös fejű, vinnyogó srácot, majd visszatérek Zsolthoz. A pálcámat egyelőre nem teszem el, és felvont szemöldökkel, csípőre tett kézzel állok meg a fiú előtt és úgy pislogok rá.*
- Szóval... Mit is kezdjek veled. *vigyorodom el gonoszul és a srác ágyéka felé kalandozik a tekintetem, de az túl durva lenne.*
- Elsős vagy, ugye? *nézek le rá, hiszen kicsit alacsonyabb mint én. Naná, nem nehéz, hiszen alapból magas vagyok és még magas sarkú is van rajtam.*
- Melyik házba tartozol? *nézek kissé fenyegetően a fiúra. Habár nem az ő hibája, az ő kajája landolt a hajamon, amitől még most is kiráz a hideg. Muszáj, hogy ő is kapjon valamit...*
Utoljára módosította:Péterfy Dorisz, 2013. március 11. 17:10 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Zsolt Perott
INAKTÍV


Demokrata fogó, Golyóálló Griffek terelő
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 567
Írta: 2013. március 11. 17:14 | Link

Dorisz

Ez nem igaz, most meg fogok halni, pedig én nem tettem semmi rosszat ami miatt bűnhődhetnék. Kinéz 4-5.-esnek ráadásul rellonos. Tuti van egy kigyúrt pasija, aki elhúzza a nótámat. Úgy meg fognak verni, vagy rámküldenek egy átkot, hogy nem fogom kitenni az ablakba. Én nem ismerek olyan sok varázsigét, mint egy 5.-es, nekem még egy capitulatus sem megy tökéletesen. Eddig egyszer sikerült, bár akkor is csak a lábához esett a pálcája az egyik háztársamnak. Mit kezdjen velem? Szívesen megmondtam volna, hogy semmit, mivel nem az én hibám, de ebben a pillanatban, még azt sem mertem kimondani, hogy gonosz. Láttam, hogy a szemeiben tűz ég, és ebben a tűzben én állok. Egy üstben főznék éppen és rettenetes szenvedek. Keserű halál. Nem fogok nyápicként meghalni, férfiasan fogok állni.
-Csinálj velem amit akarsz.
Próbálkoztam határozottnak tűnni, hátha megkegyelmez. Persze, hogy elsős vagyok. Nem látszik rajtam?
-Igen, elsős. És a levita a házam.
Remélem elég információt sikerült kinyögnöm magamból ahhoz, hogy utamra engedjen.Remélem megkegyelmez, és nem hívja a testőrségét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Péterfy Dorisz
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 44
Írta: 2013. március 11. 17:20 | Link

Zsolt

*A srác úgy tűnik, hogy érzékeli a helyzet súlyát és azt, hogy bizony nem volt valami kellemes a belépője. Kinyögi, hogy elsős és Levitás, mire elvigyorodom.*
- Levitás vagy? Nocsak! *csillan fel a szemem, és láthatóan elgondolkozom.*
- Amúgy édes vagy, hogy megengeded, hogy azt csináljak veled, amit akarok. *lépek közelebb és hajolok a srác füléhez, ahova lágyan belesúgom a mondatot, miközben végighúzom egyik ujjam a fiú arcán.*
- De ha nem engednéd, is megtenném. *kacsintok rá pajkosan vigyorogva. Dögös vagyok, ezt tudom magamról, és biztos vagyok benne, hogy azért asrácban is megindul valami, hogyha nem is zúg belém azonnal. Bár az elsősöknél ez könnyen megesik.*
- Nos, figyelj csak. Hogy is hívnak? *pislogok rá, miközben lazán letelepedek az asztal szélére.*
- Áhh, mindegy is. *legyintek. Oldalra döntött fejjel nézek rá, közben a pálcámmal szórakozom a kezemben.*
- Az a helyzet, hogy imádom a hajamat. És egyszerűen gyűlölöm, hogyha valaki hozzá ér, vagy bármit tesz, ami neki nem jó. Most a kajád - egyértelműen nem volt jó. Szóval... *hagyok egy kis hatás szünetet, és a földön lévő kajára mutatok.*
- Azt hiszem, hogy azt meg kell enned. *nézek angyali mosollyal a fiúra, majd intek a pálcámmal, mire a kaja, habár kicsit koszosan ugyan ,de ismét szépen elrendeződik a srác tálcáján.*
- Jó étvágyat!*vigyorgok rá gonoszul,mégis angyali arcot mímelve. A színészkedés mindig is jól ment. *
- Megvárom. *bólogatok mosolyogva és lelkesen leülök a fiú tálcájával szemben az asztalhoz.*
Utoljára módosította:Péterfy Dorisz, 2013. március 11. 17:20 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Zsolt Perott
INAKTÍV


Demokrata fogó, Golyóálló Griffek terelő
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 567
Írta: 2013. március 11. 17:39 | Link

Dorisz
(zárás)

Itt állok reménytelenül. Nincs mit tennem a futás az egyetlen menekülési lehetőségem. Szerintem úgy csak rosszabbul járnék. Hősies, reménytelen arccal vártam a következő pillanatot. Édes? Ez így egyre rosszabb... Kezdek félni kérésétől. Remélem nem lát most Leonie... Csak most, csak itt ne lásson. Csak vele ne! Egy boszorkány ahogy élvezi mások szenvedését. Helyesbítek, ő csak egyszerűen rellonos.  Most minek kelleti magát mint egy utcalány? Miért hajolt hozzám, és miért súgta a fülembe? Nem értem. Mit akar velem tenni?
-Gondoltam...
Most kezd felgyűlni az önbizalmam. Várom, hogy jöjjön a végzet. Miért érdekli a nevem? Névsort vezet kiket alázott már meg nyilvánosan? Ekkor önbizalmam teljesen eltűnt. Hogy én egyem meg a kaját, ami lesett a földre?
-Nem cserélhetnék a navinés sráccal?
Néztem rá nagy bociszemekkel, és vártam azt ahogy kinevet, és a szájamba kezdi gyűrni az ételt. Tennem kell valamit. Túl sokan vagyunk a nagyteremben. Ráadásul nagy részük rellonos. Megtámadhatnám, de ha őt sikerül lefegyvereznem, a többiek támadnak rám. Azt mondta, hogy szereti a haját nem? Óvatosan elővettem taláromból a pálcám, mintha az evőeszközért nyúlnék.
-Megegyem? De nem ma!
Kiáltottam rá. Ekkor egy gyors mozdulattal rászegeztem a pálcám. Ekkor tudtam, hogy melyik varázsigét fogom használni. Egy varázsigét, amit nagyon könnyen elsajátítottam, és tökéletességre vittem. Szinte biztos, hogy sikerülni fog. Érzem!
-Lacarnium Inflamare!
Ha sikerül akkor a lány haja égni fog, ráadásul melege is lesz.
-Jóétvágyat!
Majd méltóságteljesen kimentem a nagyteremből. Ahogy kiléptem az ajtón futtam a klubhelyiségbe, ahogy csak a lábam bírta. Boldog voltam, mikor már egy kanapéban ülhettem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Péterfy Dorisz
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 44
Írta: 2013. március 11. 17:51 | Link

Zsolt

*A srác csak áll és várja, hogy mit is fogok vele tenni. Nagyon jól teszi, hiszen mást nem nagyon tehet. Még csak elsős, én pedig negyedikes vagyok (már egy ideje).  Perszenem vagyok én olyan nagyon gonosz, mit amilyennek látszik és igazából semmit nem akarok egy elsős sráctól. Elmesélem neki, hogy mit is várok tőle és igazából sejtem, hogy nem fogja ő olyan könnyen hagyni magát. Csalódnék is benne, hogyha simán megenné a cuccost. Mikor megszólal, hogy nem cserélhetne-e a sráccal (aki már időközben kitámolygott), elnevetem magam.*
- Nahát, vállalkozó szellemű vagy! *vigyorodom el, és még mindig a pálcámat forgatom a kezemben. Kíváncsian pislogok rá, hogy vajon mit is fog tenni, amikor az evőeszközért nyúl. Majdnem... Nem túl feltűnően, de épp eléggé ahhoz, hogy lássam pálcát ránt. Hát igen, hogyha az embernek figyelik minden mozdulatát, akkor elég nehézkes védekezni. Nem számítottam rá, hogy egy ilyen varázslattal fog meglepni az elsős srác, de persze valahol számítottam rá.*
- Protego! *szólalok meg határozottan kiejtve a pajzsbűbájt, így az ő bűbája még idejében lepattan a pajzsomról.*
- Ez igen! Gratulálok a talpraesettségedhez. *kacsintok a srácra, majd a kajáját egyszerűen a földre lököm.*
- Ne hidd, hogy végeztünk. Még találkozunk! Puszika! *intek utána gonoszul vigyorogva, majd én is ott hagyom a kajáldát, hogy felmenjek a szobámba. Hajat mosni...*

//Köszi a játékot, élveztem!//
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Zelei Viktória
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 90
Összes hsz: 2129
Írta: 2013. március 14. 15:55 | Link

Leonie

* Vigyorogva bólogat a lánynak, akivel már annyit nevettek ma, hogy kezd fájni az arcocskája. Nagyon jól ellesznek odafent, vannak kifestői, színes ceruzái, zsírkrétája, sőt vízfestéke is. De ha a vörös pajti nem szereti ezeket, akkor tudnak teadélutánt tartani, babázni, vagy akár plüssökkel szórakozni.  Ha szerencséjük van, akkor az anyukája is beszáll játszani, mondjuk életre kelti az egyik sárkány makettet, vagy ilyesmi. * - Mit szeretnél játszani? Szoktál kifestőzni? * Kérdi csillogó szemekkel a leendő házigazda. Fog felhozni sok csokis sütit, hogy ha megéheznének a nagy játékban.* - Csak kívülről egyformák, belülről nem. Letti kedves, Vivi meg vicces. * Meséli komoly hangon, mint aki valamit tudományosan szeretne elemezni.* - De Letti sokszor parancsolgat, hogy mit ne csináljak. Vivi szerint stéber. * Folytatja elmerengve, miközben beletúr a hajába.* - Te tudod mit jelent az? * Teszi fel a következő kérdését érdeklődő hangon. Csak hallotta, amikor a nővérei tépték egymást, de senki nem árulta el neki, hogy Vivien mit mondott akkor. Lehet, hogy valami csúnya dolog? Reméli, hogy nem, mert nem akar csúnyán beszélni, azért haragszik a mami. Ezzel hamar nem foglalkozik, amikor Leonie elmeséli, hogy szeretne egy ikertesót. Hangosan felkacag, miközben a fejét rázza. Ő is örülne egynek, akkor nem lenne olyan egyedül. Ha nem járhatna oviba, akkor szinte csak nagy barátai volnának itt Magyarországon.* - Ők szokták csinálni, amikor vizsgáznak. Huh! * Kiáltja a végén, miközben a két kis mancsát a szájára tapasztja. Ezt nem szabadott volna elkotyognia, mert megígérte, hogy nem szól róla senkinek. Főleg az anyukájuknak nem, mert Ő is tanár, nem örülne, ha megtudná. Próbál úgy tenni, mintha nem mondott volna semmit, és tovább magyaráz, ám ezúttal Leonie testvérei keltették fel az érdeklődését.* - Ha mind a ketten 20 évesek, akkor ikrek? Ők nem egyformák, mert az egyikük fiú, a másik meg lány. * Állapítja meg lelkesen. Vicces neveik vannak, a Kevinről már hallott a Barbie miatt, de a többit nem is ismeri.* - Ti nem magyarok vagy lengyelek vagytok, igaz? *Teszi fel az újabb kérdését, amit az iménti megállapítása hozott ki. A lengyel és a magyar neveket már ismeri valamennyire. A legtöbb játékának lengyel nevetet adott, mert elég sokáig éltek ott, emiatt azok jobban ragadtak rá annak ellenére, hogy csak a nagymamája beszélt hozzá lengyelül. * - A te neved is aranyos. Mit jelent? * Kíváncsiskodik újból a pici leányzó. Talán Leonie nem unja meg a folytonos faggatózást, de ha egyszer felkelti Riri érdeklődését, akkor bizony nincs menekvés a kérdés-cunami elől.* - Viktória Sára, de azt nem szeretem. * Susogja a lány fülébe, arcát a kis kezével letakarva, nehogy bárki olyanhoz is eljusson az információ, akihez nem szabadna. Pláne, hogy mindenféle troll járkál errefelé, így a gyors meglépés érdekében Leonie hátára pattan.  Nem fél, hogy elejtik, biztosan nem ajánlotta volna fel a lány, hogy elviszi, ha nem bírná el. Amikor elérik a zöldek asztalát a kicsi lány megszerzi pöttyöst, boldogan a feje fölé emelve hozza ki. *- Itt vaaaan! * Visítja boldogan, majd pattogtat rajta egyet, majd átnyújtja Leonienak, hadd fókázzon. Figyelni fogja, hogy megy neki, mert ő tanította meg rá. *- Sütiii! Együnk marcipánosat! *Csicsergi vidáman tapsolva egyet.*
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Alexandra Rachel Hanna Flaviu
INAKTÍV


Vajszívű cicamami =^-^=
offline
RPG hsz: 194
Összes hsz: 2533
Írta: 2013. március 16. 18:58 | Link

Dwayne Warren

Most, hogy már körbevezette és elmagyarázta neki a lényegesebb részeket, jöhet a diákság. A diákokat legjobban pedig a nagyteremben, evés közben lehet megszemlélni. Itt vannak a legtöbben egy helyen, és ilyenkor egészen megszemlélhetők.
- A hosszában lévő asztalokhoz a diákok ülnek, a keresztbe fektetett pedig a tanároké. Persze van olyan, hogy a diákok is lent esznek, ha valakivel megbeszélni valójuk van, vagy csak simán kialakítottak egy baráti viszonyt és szívesebben vegyülnek el a diáksággal. Meg persze, van aki hiú, és így érzi, hogy nem öregszik.
Neki ez utóbbival nincs baja, most még kifejezetten jól tartja magát, hiszen fiatalabbnak néz ki, mint a drága férje, pedig életkorát tekintve ő az idősebb vagy két évvel.
- Itt a legkönnyebb közlekedni, a Levitás diákok igen elegánsak a többiekhez képest, itt nem valószínű, hogy bárki nyakon önti valamivel. Persze nem kötjük meg, hogy mindenki csak a saját asztalánál ülhet, leszámítva az évnyitókat, illetve az ünnepi alkalmak elejét, később amúgy is vándorolnának az emberek.
Elhaladva a Levitások asztala mellett néhány diák rájuk köszön, melyet viszonoz. Többen megfigyelik a férfit is, a kis másodéves Vadász Csenge majdnem kiesett az asztaltól annyira érdekesnek tartja a férfit. Elpirulva húzódik vissza, amikor billen egyet a széken és a csendesebb beszélgetésekben nagyot robbant, amikor mind a négy lába a földet ér és csúszik egy kicsit. A nő halványan elmosolyodik, de megjegyzés nélkül vezeti fel a férfit az emelvényre, ahol a tanári asztal található. Elvétve vannak csak kollégák, akik itt vacsoráznak, ilyen például Goldman professzor, illetve az épp távozni készülő Rédey professzor.
- Általában mindenkinek van többnyire megszokott helye, még nem bővült az asztal, mindig annyi hely van, ahány tanár, hátha egyszer mindenki itt vacsorázik. Ide most nyugodtan leülhet, Széles professzor a faluban lakik, ott vacsorázik.
Mutat a jobbján lévő helyre, majd ha a férfi leült, ő is helyet foglal.

Ruha
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1645
Összes hsz: 3684
Írta: 2013. március 16. 19:19 | Link

Alexandra Rachel Hanna Flaviu

Többnyire csöndben lépked a nő mellett, hallgatja annak magyarázatát.
Nem ma volt, amikor utoljára ehhez hasonló iskolában járt. Az ő hazájában pedig messze nem így néznek ki a dolgok. Ki tudná elképzelni a liberális Államokban, hogy a gyerekeket pusztán a vérmérsékletük szerint külön sorolja be? Dwayne szemében el alsó hangon is eléggé, nos, rasszista felfogásnak tűnik. Ennek azonban nem ad hangot, csak figyeli a magyarázatot és bólint, amikor szükséges.
 - Mert a többiek hol laknak? Itt?
Még mindig nehezen hiszi el, ez volt az első, ami nála végérvényesen és visszafordíthatatlanul kiverte a biztosítékot. Mi vesz rá egy érett, felnőtt embert hogy munka után is az iskolában pizsama partizzon a diákokkal? Rémes. Alig észrevehető módon megrökönyödött pillantásokat vet az ott evő kollégákra, majd le is dobja magát az egyik szabad helyre.
 - És milyen itt az ellátás? Az ételek. Csak magyar dolgok vannak vagy valami normális is?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Alexandra Rachel Hanna Flaviu
INAKTÍV


Vajszívű cicamami =^-^=
offline
RPG hsz: 194
Összes hsz: 2533
Írta: 2013. március 17. 19:37 | Link

Dwayne Warren

- Itt.
Összevont szemöldökkel pillant a férfire, mindig emlékeztetnie kell magát, hogy ő bizony egy másik világból jött, szóval ehhez a helyzethez még hozzá kell szoknia. Szólt neki Zétény előre, hogy ez a helyzet. Szóval nem akad fent, inkább megmagyarázza.
- Ez egy bentlakásos iskola, vannak órák, szakkörök, melyek sokáig elhúzódnak, illetve korán kezdődnek, sokaknak könnyebb, ha itt van szobájuk, hiszen megspórolják az utazást, könnyebb helyettesítést találni. Azok, akik a faluban laknak például családos emberek, nekik ez a kényelmesebb, hiszen így nap közben is haza tudnak menni.
Tölt egy pohár áfonyalevet, amit szerinte rajta kívül szerinte senki sem fogyaszt, majd egy korty után válaszol a következő kérdésre is.
- Nemzetközi a konyha. Sok a külföldi diák, akiknek a gyomra nem bírná a magyar ételeket. Az igazgató úr utasítása szerint a manók minden olyan konyhából főznek, amilyen diákok ide járnak, így mindenki megtalálhatja a fogára valót. Nekik nem macerás, és legalább ilyen módon is nyitnak a nemzetköziség felé.
Azt már nem teszi hozzá, hogy a magyar is normális, mert kötekedni nem akar. Mi más lenne, hiszen ez is egy nemzet és nekik is vannak szokásaik, történelmük, jobban, mint egy amerikainak például.
- Ön hogy tervezi? Ingázik?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1645
Összes hsz: 3684
Írta: 2013. március 17. 19:50 | Link

Alexandra Rachel Hanna Flaviu

 - Furcsa... Európában nem tudtam, hogy ennyire elfogadott ez a dolog... ez az iskolában alvás. Nem csodálom, hogy a tanárok egyedül vénülnek meg.
Fejti ki a véleményét egykedvűen. Egy apró pálcaintéssel közelebb lebegteti magához az egyik tálat, közelről megszemléli a tartalmát, csak aztán szed, mielőtt kellőképp ehetőnek ítélte. Spagettibe még nem halt bele senki. Mást mondjuk nem gazán merne kipróbálni.
 - Azért remélem egy nap nem lesz giliszta meg ilyenek a tányéron...
Bár hallott már ő olyan városi legendákat, hogy a magyarok zsírt és mindenféle belsőségeket is megesznek. Ő különben nem finnyás, egyáltalán nem, az otthonában sem volt lehetősége erre sosem. De a zsíros kenyér gondolatától még mindig kavarogni kezd a gyomra.
 - Gondolom. Én nem költözöm ide.
Vonja meg a vállát, a villájával beletúr a spagettibe. Nincs sok étvágya, pláne hallva, hogy ezt mindet manók csinálták.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Leonie Rohr
INAKTÍV


padláslakó
offline
RPG hsz: 467
Összes hsz: 3431
Írta: 2013. március 17. 20:35 | Link

Szotyi

Ha tudná, hogy Riri anyuka életre szokta kelteni a makett sárkányokat, már rég a vállára dobta volna a kis szotyolát, és rohanna hozzájuk, hogy azokkal játszhassanak. Mázli, hogy ilyen tudatlan, mert így semmit nem tesz, csupán folytatja a roppant jó kedélyű társalgást.
-Nagyon régen kifestőztem utoljára – Mereng el egy kissé ezen. A szülei szerint már túl nagy ahhoz, hogy ilyesmikkel foglalkozzon. – De szeretek rajzolni meg színezni, úgyhogy benne vagyok! – Remek móka lesz ez, már előre látja, talán még Fédra néni is megdicsérné, amiért így ki tudja fürkészni a jövőt, és ehhez még csak üveggömböt sem kellett használnia, elég volt ránéznie Rirrentyűre.
-Úúú, a stréber nem kedves szó – Csóválja meg a fejét, de azért elvigyorodik, mert Kev is mindig stréberezi az ikertestvérét otthon. Leonie sosem mondana ilyet, nehogy megbántsa nővérét vele, de azért néha átfut az ő agyán is, hogy van igazságtartalma a vádaskodásnak.
-Hmm… az olyan… mint amikor valaki túlbuzgó, vagyis úgy mindent megcsinál, csak idegesítő módon. – Hogy is fogalmazhatná ezt meg szebben? Inkább nem is próbálkozik nagyon vele, mielőtt még Véda néni kitalálja, hogy az egyik órán vele szemlélteti a sárkányok táplálkozási módszereit. De még mielőtt túlaggódhatná ezt a kérdés, mert mint tudjuk, ő aztán tényleg az az aggódós fajta… szóval a kis törpike elszólja magát a testvéreit illetően. Hölgyünk pedig nem győz ezen elég jót mulatni.
-Ne aggódj, nem adom tovább! – Ma már annyi titkot megosztottak egymással, hogy eggyel több vagy kevesebb nem oszt, nem szoroz. Bezzeg, ha igazi rellonos vér csörgedezne ereiben, biztos elraktározná ezt az információt, és ezzel zsarolná a két illetékest, de még talán Ririt is, amíg azok fel nem fogadnak valakit a vöröske elhallgattatására.
-Igen, az én testvéreim is ikrek. – Lelkesen bólogat a kisasszony remekül levont konklúzióira, mind az ikrekkel, mind a származással kapcsolatban. Okos a kicsi, az egyszer biztos.
-Lengyelek semmiképpen, de magyarok félig. Tudod, anyukám magyar, apukám meg német. És azért kaptunk német neveket, mert amikor születtünk, anyuék még kint éltek külföldön. – Furcsa egy dolog, hogy egyszer valaki többet kérdez nála. Amióta itt van a kastélyban, talán az első alkalom ez, de remekül mulat rajta, hogy Riri nem hazudtolja meg korát, és az azzal járó kíváncsiságot.
-Németül leginkább a lány oroszlánt jelenti – Összeborzolja saját haját, és kezeivel a levegőbe karmolva morog és fúj egyet, amennyire tőle telik. Egész találó rá a megszólítás.
-Óóó, de Neked is nagyon szép ám a neved! Miért nem tetszik? – Értetlenkedik egy sort, miután egy újabb titok tudójának mondhatja magát, és hogy azért a műsor se maradjon el, a labdát elkapva, elkezd fókázni. Nyilvánvaló, hogy a laszti mindenfelé elkalandozik, csak éppen a helyén nem marad. Még volna mit gyakorolnia ebben a mutatványozásban. Nem biztos, hogy a Cirque du Soleil felvenné állandó tagnak ilyen tudás mellett.
-Együnk marcipánosat! Csak anyukád meg ne tudja, hogy mivel tömlek, amíg ő nincs itt. – Vigyorogva lehuppan az asztalhoz, és átnyújt a tökmagnak egy sütit, majd maga is jóízű falatozásba kezd. Miután lenyomták az ellenfelet a torkukon, nagyot sóhajt, és ránéz a kis szotyira.
-Nekem most mennem kell sajnos, de elkísérlek még haza, ha szeretnéd – Nem venné a lelkére, ha Ririke eltévedne útközben, és nemsokára ő lenne a kastély bolyongó törpeszelleme. Tehát, ha a leányzó igényt tart szolgálataira, elkíséri, ha nem, akkor lelkesen megöleli, és eltávozik. No, nem az élők sorából, hanem a szobája irányába.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Zsolt Perott
INAKTÍV


Demokrata fogó, Golyóálló Griffek terelő
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 567
Írta: 2013. március 17. 20:51 | Link

Levita mozgalom
A szünidő után, ahogy visszajöttünk tanulni

Ezt nem hiszem el! Fédra néni nem lesz a házvezető helyettesünk? Ráadásul el is hagyja az iskolát? Ezt nem hiszem el! Csípjen meg valaki, biztosan csak álmodom. Én nem fogok tudni tanulni. Fédra néni, oly melegen fogadtatott, mikor első napomon félénken a teszlek süveg elosztása után botorkáltam. Meg kell győznünk Fédra nénit, hogy maradjon velünk, mert minden levitás számít rá. Anyánk  helyett anyánk volt. Amint megtudtam rohantam a klubhelyiségbe, és mindenkit kérdezgettem, hogy ő hallotta-e a hírt. Egyből az asztal mellé ültem, és kreatívkodni kezdtem. Majd megkértem pár embert, hogy terjessze a hírt. És rohantam a naygterembe. Kiálltam, és magasba emeltem a frissen készített táblát: "Szeretjük Fédra néni, ne tessék elmenni". Egyedül álltam a nagyteremben, könnybe lábadt szemekkel és vártam,hogy Fédra néni megjelenjen. Mikor láttam, hogy sehol nincs kiáltani kezdtem.
-Fédra néni, Önt mindenki szereti. Nem teheti meg velünk.
Az iskola sokkal szebb hely, mint amúgy ha Fédra néni velünk van. Szíves kitűzőt viseltem a szívem felett. Piros volt és a közepében csak annyit írt: "Fédra néni".
Ha valakit szerettem, Ő volt az. A klubhelyiségben, soha egy rossz szót nem hallottunk róla. Tartotta bennünk a lelket, bíztatott és mosolyt csalt az arcunkra. Álmaink házvezetőhelyettese. Minden ház diákja irigykedhetett a levitára, mert Fédra néni is kék volt. A közös pillanatok, activity, viccelődés. Ha megláttuk szebb volt a napunk. Ha nem ment a jóslástan, ő azonnal ott termett, hogy segítsen rajtunk. A levitások szive, az Ő szivénem ritmusára dobog, és szívünk mélyébe zártuk a jóslástantanárnőnket. A helyesség kedvéért: a legjobb, a tökéletes tanárt. Ő az én egyetlen példaképem, akit mindig tisztelni fogok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dolánszky Alex
INAKTÍV


Hakuna Matata
offline
RPG hsz: 498
Összes hsz: 14900
Írta: 2013. március 17. 21:20 | Link

Fédrabúcsúztató

Fédra néne - ahogy magamban szólítom általában, de neki konkrétan sosem merném ezt elejteni - úgy tűnik, elmegy a Bagolykőből. Ez eléggé meglepett és hirtelen jött. Iszonyú sokat köszönhetünk neki. Nem véletlen, hogy több, mint ezer ponttal járultam hozzá a házkupa elnyeréséhez! Elsős koromban, két évvel ezelőtt közel sem voltam ilyen szorgalmas gyerek! Mikor Saci néne (nem, őt sem szoktam szemtől szembe így nevezni, pedig neki legalább a kora indokolja - amit meg szintén nem emlegetek neki...) nem ért ránk, egyszer csak jött Kékessy, és úgy gatyába rázott mindenkit, hogy még! Szolgalmi író szakkörök alakultak, és szerintem neki köszönhetem azt is, hogy annyira lelkesen törtem a házkupáért, hogy magammal sodortam másokat is. Gyakran rávettem Ágot és Abit is a pályázatkészítésre, Keikoval és Katnisszal együtt dolgoztunk a meseíráson sárkánytanra... szóval jól összehozta a bagázst, és a maga felnőtt módján, de benne volt a játékokban is. Tényleg mindig számíthattunk rá.
Most kicsit aggódom, hogy leszünk meg nélküle. Persze mi diákok már összerázódtunk, úgyhogy a közösségi tevékenységek biztos nem fognak elhalni, de mi lesz a tanulmányi eredményeinkkel és a házversenyben való helyezésünkkel, ha nincs ott Kékessy prof., hogy fenékbe billentsen néha?
Így amikor meghallottam, hogy Zsolt ilyen különös módon akarja csodálatát kinyilvánítani, felszedelődzködtem én is. Nem visszacsábítani akartam Fédrát, elfogadtam, hogy el fog menni. Biztos jó oka van rá. Nem terveztem ordibálni sem a nagyterem közepén, csak ott lenni, hogy megtámogassam a kis srácot, aki eléggé megzuhantnak tűnt. Kicsit túlzásnak tartom, de még csak tizennégy éves. Nem emlékszem, milyen tizennégy évesnek lenni. Biztos vacak.
Ami Fédrát illeti, nem nagyon tudtam, mit mondhatnék egy tanerőnek, aki lelépni készül az iskolából. Így csak elkértem Aileentől egyet a tavaly vízkereszti activity kártyák közül, amelyet ő maga készített szfinxesre. Azt a lapot hoztam, amelyikre a "család" szó van írva. Jó, lehet, hogy kicsit nyálas, de a "holdfogyatkozás", a "feketeleves" meg a "boszorkányüst" még kevésbé tűnt helyénvalónak.
A nagyterembe érek, s odagurulok a kétségbeesett Zsolthoz hogy hátba veregessem, hátha az használ.
- Nyugi, tesó.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. március 18. 15:21 | Link

Fédra néni távozássa

-Micsoda?! Nem, nem, nem és nem. Ez nem lehet igaz!-Idegesen járkáltam föl és alá szobámban miközben folyamatosan ismételgettem a mantrámat. Ilyen nincs. Elment Rosy, a világ legeslegjobb barátnője, ezért egyedül vagyok a szobámban. Kiderült, hogy Saci néni se lesz már a házvezetőnk, de legalább őt bármikor elcsíphetem a folyosókon. Erre a fülembe jut, hogy Fédra néni is elmegy. Sokkolt a hír. Hiányozni fog! Milyen jó volt, amikor még remegő lábakkal, először léptem át az iskola küszöbét és volt valaki, aki megfogta a kezem és segített! Ő volt a Levita mozgató rugója! Most pedig elmegy.  Alexék lemennek a nagyterembe elbúcsúztatni. Én is megyek, hiszen legalább ennyivel meg tudom neki hálálni a rengeteg törődést, amit kaptam. Így hát, feltankoltam magam egy adag zsepivel  és egy csokor virággal, amihez írtam egy levelet a tanárnőnek. Azzal bánatosan lesétáltam a nagyterembe. Még csak Zsolt és Alex volt ott és mivel nagyon magányosnak éreztem magam így csendben odaosontam Alex mellé. Közben lopva elővettem egy zsebkendőt és kitöröltem a könnycseppeket a szememből...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eric M. Chabot
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 100
Összes hsz: 594
Írta: 2013. március 18. 16:37 | Link

Tanár búcsúztató

A  hír, amit Zsolti juttatott hozzám sokkoló volt. Nem lehet, hogy elmegy Fédra néni! Ez biztos csak egy vicc. Meg voltam győződve róla, hogy csak szívatnak a vicces kedvű felsőbb évesek, de a folyosón sétálva elkaptam pár mondatot, ami ténylegesen bizonyította a tanárnő távozását. Hamar eljutott hozzám az a hír is, hogy Saci néni búcsúztatójához hasonlóan Fédra néni is kap egy ilyen kis meglepetést. A helyszín pedig a Nagyterem. Összekaptam magam, és első utam Bogolyfalvára vezetett, ami után a pontos helyszínre érkeztem. Egyik kezemben egy csokor virág volt, másikban egy doboz bonbon. Ez a legkevesebb, amivel megköszönhetem azt, amit ő adott nekem. Érkezésemkor nagyon elveszett voltam, és ő volt az, aki bátorított és eligazított. Nehéz dolga volt, hiszen egy tudatlan francia voltam, aki nehezen értette a magyar szót.
A nagyteremben hárman voltak. Katniss, Zsolti és Alex. Zsolti tűnt a legmegviseltebbnek, így odamentem hozzá, és miután az asztalra helyeztem az ajándékokat, megveregettem a hátát.
- Nyugi, haver. -Fűztem hozzá pár szót, de a fiú arcát látva nem biztos, hogy segített. Leültem egy székre, közben az ajtót néztem, hátha megjön a várt tanárnő.
Utoljára módosította:Eric M. Chabot, 2013. március 18. 21:21 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Emma McNeilly
INAKTÍV


zsiráfmami ¤ emmus
offline
RPG hsz: 266
Összes hsz: 15051
Írta: 2013. március 18. 17:25 | Link

Alex a Simbám  Cheesy


- Igen, az olyan puha és olyan rózsaszín, ahogyan el bírod képzelni. – Kacarászni kezd, majd egyből részletezi is tovább. – Az annyit jelent, hogy mókás és jó hatással van a kedvedre, nem úgy, mint ez… - Mutat a rántottára, amire utalgat.
A cuki levitás igazság szerint teljes joggal nézheti elmebetegnek Emmust. Az a sziruposság, ami a hanglejtéséből származik, kergetett már embereket fel a falra. Közben kedvesen felé nyújtja az egyik szendvicsét, aminek bátran neki is lát az időközben névvel is ellátott kerekes székes fiú. A dicséretre pedig csak nagyokat mosolyog. Valóban igazi kis szakácsnő, képes összerakni egy szendvicset! Ha még azt is tudná, hogy sütikét is tud készíteni meg kész 3 fogásos vacsorát még a végén megkérné a kezét, azt meg ugye nem kellene, mert hát még is csak egy ismeretlen fiú, meg juj, ugyan, ő hozzámenni valakihez, úgyhogy maradjon csak titokban ez egyelőre.  
A kérésre szó nélkül, de mosolyogva tovább pattan fel és száguld vissza oda, ahol készítette, gyorsan összeszedi a hozzávalókat és készít neki még egyet. Jókat mosolyog magában is Alex szavain, meg azon a vigyoron, amivel a szendvicset kérleli, úgymond. Hamarosan, bár nem egy ferrarie, de jó tempóban visszabaktat és leül ismét a már egyszer elfoglalt helyére.
- Tessék, de csak, mert ilyen aranyos vagy. – Kiemelten kedvesen mondja az aranyos szót, valahogy úgy, mint, ahogyan az anyuka szokta azt az újszülöttnek mondani, mikor először találkoznak. Igen, ez megint egy bizonyíték rá hogy nem százas a lány, maximum kilencvenkilences.
- Én sem hiszem, hogy Aurorok fognak elhurcolni innét, csak sosem lehet tudni, azért 1 tanév alatt még nem ismertem ki magam teljesen. – Mondja mosolyogva, és közben befejezi a saját szendvicsét, amivel jól is lakik. Közben már zúdul is az új téma amire reagálnia kell, kicsit sem leplezve a kíváncsiságát.
- Tér-idő szoba? Hű, ez nagyon jól hangzik, mitől olyan különleges? – Kezd bele, de gyorsan válaszol is. – Jajj, igen van fürdőnk meg Játéktermünk is, de a tetőtér az egyik kedvenc helyem.
Közben a formás kis kerekeit figyeli, jobbról is meg balról is. Adja az ötleteket, Alex pedig vevő is rá, ennek őszintén örül, hiszen általában kinevetik és egy „Jól van Emmu” mondattal ráhagyják, de ő más.  
- Nem vagyok egy Picasso, azt tudnod kell. – Kacarászik, majd folytatja. – De ha lehet, szeretném.
Nagy csillogó szemekkel néz, mint a cukorkaboltban a kisgyerek. Majd a járgányt figyeli ismét, amit már mind a két oldaláról megcsodálhat. Aztán egy békuska is előkerül. A kis szépség nagyon jól mutat, amit nem hagyhat szó nélkül.
- Jól áll a kerekeiden. – Mosolyog rá. – Megoldjuk, hogy jó páros legyenek a lángocskákkal.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Fehér Beatrix
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 306
Írta: 2013. március 18. 20:54 | Link

Fédra néninek és a többi Levitásnak

Trixi csatlakozott a diákok menetéhez, és ő is elfoglalta helyét a Nagyteremben. Mivel ott elég szomorú hangulat uralkodott épp, kötelességének érezte, hogy kicsit feldobja a népet, mivel nem sokáig bírja a depizést.
- Tudjátok, az az igazság, hogy már nem fogunk találkozni Fédra nénivel. Út közben összeakadtam Hóbortos Hobó portréjával, és azt mondta, látta őt távozni egy csomó csomaggal. Még egy kocsi is várta a kastély előtt, az vitte Bogolyfalvára a vonathoz.
Csóválja a fejét, és elképzeli, milyen is lehet most a tanárnő szobája, ahogyan üres, bútorok és tárgyak nélkül várakozik. Szomorú látvány lehet.
- Azért fel a fejjel! Nekünk már sokat segített Fédra néni, biztos eljött az ideje, hogy másoknak is segítsen. Ismeritek Mary Poppins történetét? Ő jutott eszembe róla. Ő is csak jön és megy, ahogy változik a szél, mindenkivel jót tesz, aztán egy szó nélkül továbbáll.
Megvonja a vállát, és az egyik hajtincsét piszkálja, miközben a hevenyészett beszédét intézi a Levitásokhoz.
- Kár, hogy az új címét sem hagyta meg. De talán lenyomozhatjuk, vagy megkérdezhetünk egy csésze teafüvet.
Kicsit mosolyog a saját viccén, aztán elhallgat, úgyis eleget locsogott már. De nem nagyon bírja ezt a tespedt csendet, úgyhogy hamarosan megszólal újra:
- Nektek mi a legjobb emléketek róla? Vannak jó sztorijaitok?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dolánszky Alex
INAKTÍV


Hakuna Matata
offline
RPG hsz: 498
Összes hsz: 14900
Írta: 2013. március 21. 11:09 | Link

Roar:)

Míg a második szendvics megérkezik, én erőlködés nélkül eltüntetem az elsőt. Jól számítottam, még van hely a következőnek. Átveszem agasztronómiai remeket, és abba is beleharapok. Biztos ezzel is lehetne udvariaskodni, de az az öröm a szakácsnak, ha látja, hogy jóízűen falják az étkét, nem?
- Hát ha lehet, ez még jobb mint az előző! Mivel háláljam meg? Kóstold meg ezt - szakítok neki egy poharat, és töltök az italból, amiből már előttem is állt egy adaggal. - Valami gyümölcslékeverék, de még nem tudtam rájönni, mikből lehet pontosan. Nagyon finom. Bár nem én főztem, de talán kicsit törlesztek.
- Egy tanév? Elsős vagy? - kérdem, és beleiszok a sajátomba. Nem vagyok jó a kor megállapításában, de azért nem tűnik tizennégynek. Mondjuk szerintem nálam nem idősebb. Komolyan, nem tudom, mi lehet ez a gyümölcs, ami még benne van...
- A tér-idő szobába ha bemész, nem látsz mást, csak egy fénylő gömböt a közepén. De tényleg semmit, ha lenézel, még a lábadat sem látod. Ha a gömbre teszed a kezed, elrepülhetsz valahová, de nem csak helyváltoztatásra alkalmas, mert az időben is lehet vele utazni. Persze nem leszel ott fizikailag, inkább csak úgy, mint valami szellem. Vagyis. Nehéz ezt elmagyarázni. Ott leszel teljesen, de nem tudod megváltoztatni a múltat, vagy ilyesmi - magyarázom neki.
Pontosan nem értem a szerkezetét, de szerintem senki más sem. Amiket mondok, azok csak a kevés tapasztalatomból meg a mások által hallottakból erednek. Meg abból, hogy a múltat megváltoztatni szigorúan tilos, talán törvényellenes is.
Az én fantáziámat meg a játékterem izgatja.
- Milyen játékaitok vannak? - kérdem érdeklődve, hiszen nálunk nincs ilyesmi, pedig jó lenne. Bár tudom, hogy valamelyik szinten van a kastélyban egy külső játékterem is, de oda nem szoktam menni. Na, de azt mondta, a tetőtér a kedvence, ezért illik arra is rákérdezni. - És miért a tetőtér a legjobb?
A lány, Emma, nagyon belelkesedett a kerékfestés gondolatára, ami egy kis aggodalommal tölt el. A békát már megszoktam, de nem vagyok benne biztos, hogy nem néznének-e hülyének lángokkal a kerekeimen. Most már késő, "lapot ért" a gondolat. Talán megcsinálhatnánk leszedhetősre. Vagy elfelejti az egészet.
Vagy még az is lehet, hogy jó lesz - ismerem el magamnak, bár nem túl nagy meggyőződéssel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Főmesélő
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 79
Összes hsz: 95
Írta: 2013. március 22. 11:59 | Link

Évnyitó/Évzáró


Elérkezett hát ez a nap is, egy újabb tanév végét készül megünnepeli a mágustanoda, és ha már ilyen szépen összegyűltek a tanárok és diákok, akkor egyben megkezdődik az új tanév is. A házak felett zászlók jelzik, melyik házhoz is tartoznak az ott ülő diákok, a tanári asztal mögött elterülő kék és bronz zászlón pedig békésen szemlélődik egy szfinx, hiszen idén a Levita nyerte el a házkupát. A vacsora finom illatai még nem érték el a nagytermet, a manók igyekeznek minél tovább húzni a dolgot, hogy az igazgató úr beszédét ne az evőeszközök csörömpölése zavarja meg. A behömpölygő diákokkal érkeznek a tanárok is, akik lassan elfoglalják a helyüket és az igazgató érkezéséig halk beszélgetéseket folytatnak egymással.    

Játékidő: 2013. március 22 - 2013. április 5.
Utoljára módosította:Alexandra Rachel Hanna Flaviu, 2013. március 25. 01:37 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Yarista Palarn
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 580
Összes hsz: 5878
Írta: 2013. március 22. 12:35 | Link

Tanévzáró/tanévnyitó

Csak tegnap érkezett vissza a Palarn kastélyból, és máris nincs kedve semmihez. Pedig milyen jó kis szünet volt! Jól érzete magát, ráadásul bemutatta Amandát is otthon, és végre normális emberként kezelték Yart is, na meg kedvesek voltak Mandyhez is. Igazából sok kedve nem volt ma lejönni, hiszen a kékek biztos kimutatják, hogy mekkora okosak voltak, főleg a főkolompos fog dicsfényben fürödni, az a Dolánszky. vagy ezer pontot összeharácsolt, esetleg még többet, részletkérdés. Erre aztán igazán nem kíváncsi, és mivel a kviddics is már vegyes felvágott csapatokból áll, annak az eredménye sem olyan vonzó már számára, bár a Sárkánylovasok holtversenyben győztek. Ilyet sem hallott még, valahogy el lehetett volna dönteni, hogy ki a győztes, de hát új játékvezető, új szabályok. Végül is ez nem vérre menő küzdelem, a legtöbben úgyis csak a játék szeretete miatt játszanak, akkor meg nem is érti, hogy igazán miért is elégedetlen. Nem sok ismerőse van még jelen, úgyhogy a zöldek asztalánál foglal helyet, és fürkészi az új tanárokat, meg nézi, hogy esetleg ki távozott, de egyelőre akkora a járkálás, hogy nem nagyon tudja felfedezni a hiányzókat. Elvesz egy forró csokit, és lassan kortyolgatni kezdi, majd elbambulva üldögél, amíg hagyják…

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Montrose Magpies hajtó | animágus | exrellonos  | exlevitás | apuka | Csin<3
Újvári Adria
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 102
Összes hsz: 5025
Írta: 2013. március 22. 12:38 | Link

Zsolti
Nőnapi zárás

* Nem hitte volna, hogy lesz még bármi, ami ennyire fel fogja lelkesíteni, mint ez a mai nőnap dolog. Az ilyen dolgok általában lelombozzák, szíve szerint ki sem mozdulna az ágyából és csak olvasgatna, meg langyos kakaót majszolgatna keksszel egész álló nap. Ő amúgy is köszöni, nagyon jól elvan egyedül, sőt mondhatjuk, hogy irritálja az emberi társaság, főleg ha az némi butasággal is párosul. Ám most a klubhelyiségben hallottak nagyon felbirizgálták a fantáziáját, így ennek hála meghozta amazon döntést , miszerint ma közösségi programot tart.  A nagyteremben sok nőtársa mászkált virággal a kezében, részben valószínűleg a jó öreg Zsolti közbenjárásának hála. Az óriási csarnokban szétpillantva egyetlen legényt sem lát még a vidéken, aki megtenné ezt a gesztus a nőtársaiért. A srác meglepően kedvesen fogadja a szőkeséget, ahhoz képest, hogy a múltkor megszabadította a felsőruházatától, és nem épp kedves dolgokat mondott rá meg arra a Ronra. * - Ja, a miénk... hurrá! * Feleli némi iróniával a hangjában, picit szem forgatva. Még mindig nincs kedve ezekhez az anyagi haszonhajtásra létrejött ünnepnapokhoz. A kereskedők drágábban kínálják a portékáikat, a virág és a csokoládé ára is emelkedésnek indul. Olyan ez, mint az anyák napja, meg a ballagás a muglinál. Zsolt egyre meglepőbben viselkedik. Ha belé fele annyira kötöttek volna, mint amennyire azon az este ő kötött a kék fiúba, akkor bizony halálnak halálával halna az illető, nem még efféle baráti hangnemben csevegne vele.* - Áh, oké. Kösz. *Válaszolja szűkszavúan, inkább nem hozza fel a dolgokat. A kviddics meccsen majd a fiú fogja védeni, érdemes feszültségmentessé tenni a viszonyukat, ha nem akar Winnetunál kikötni. A férfi biztosan pikkel rájuk, amiért viccelődtek rajta, ráadásul Adri is életében először volt annyira szőke, hogy magát buktatta le. Goldman sem volt rest, egyből az új pszichológushoz küldte, pár nap múlva fogadta is.* - Rosszban vagy? Én melyik kategóriába esem? * Kapja fel a fejét a fiú mondandójára, miközben nagy kék szemekkel figyeli annak minden reakcióját. Tényleg különös teremtés a Levitás, majd kikérdezi róla a bátyját. Hogy lehet, valaki egyszeriben ilyen érzelmes, és olyan agresszív, mint amilyen a múltkori eset alkalmával volt? * - Balcsi? Bele is mersz menni? * Kérdi némileg célozgatva a srácnak. Ha elég bátor, akkor biztos meg mer mártózni a még hideg tóban. Ha ő is menne, egészen biztosam cukkolná, hogy tegye meg. Ha olyan jól rá tudja venni, mint a bunyóra, akkor cudar nagy mókában lenne része. Ő is finoman elmosolyodik, amikor a fiú elneveti magát. Könnyen azt lehetne hinni, hogy viccesnek találja, amit az előbb mondott az évfolyamtársa, pedig csak azt képzelte el, ahogy az visítva menekül ki a néhány fokos vízből. A vigyor hamar lelohad a képéről, amikor Zsolti összefröcsköli a kólával. Kezeivel a föld felé suhint egyet, miközben morog egyet. Nem lehet igaz, hogy a fiú nem tud kinyitni egy szénsavas üdítőt! A muglik között nőtt fel, tudhatná a helyes technikát.* - Ó, hogy a… fokozatosan engedd ki a szénsavat… * Akad ki még mindig erős morcossággal a hangjában. A végén még motyogott valamit, amit a fiú nem érthetett, de talán jobban is járt így. Átveszi a kólát, durcás pillantások kíséretében.* - Ki kell neki, megyek… megoldom. *Folytatja még mindig szikrákat szóró tekintettel. Nagy levegő kicsi szőke, ő fog megvédeni a gurkóktól, nem szabad ledarálni.  A rózsát bólintva elfogadja, a fiú amúgy sem számíthatott volna tőle nagy puszikra meg ölelésekre, de így pláne nem kap. Összefogja a virágot meg a flaskáját, s neheztelő arckifejezéssel a képén biccentve elköszön, majd sietősen eltűnik, hogy minél hamarabb átcserélje a pecsétes gúnyáját.*
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 491
Összes hsz: 1989
Írta: 2013. március 22. 14:01 | Link

Évnyitó / Évzáró

Az ételek-italok miatt gondoltam megéri részt venni az iskolai ünnepségen, ha másért nem is. Tanulmányi téren várhatóan a Levita fog tarolni, de valójában ez nem nagy szám, ők csak hozták a papírformát. Biztos menni fog a tömjénezés, de megpróbálok majd nem odafigyelni. Kviddicsben bezzeg nem ilyen nagymenők, egyetlen egy hajtójuk sem szerepelt a bajnokságban. Tipikus nyuszi viselkedés, ha valamiben nem ők a legjobbak, akkor már meg se próbálják. A kviddicsben tehát nem, de a párbajszakkör keretében azért adódott idén lehetőségem megmérkőzni egy levitással. Persze elcsalták ezt is, a körülrajongott iskolaelső nem kaphatott ki egy új arctól. SVK-val amúgy se volt idén szerencsém, az értékelésnél még jóindulattal is csak halvány nyomát lehetett felfedezni a tárgyilagosságnak. Tipikusan egy szívató vizsga volt, ahol a tanár kénye-kedve szerint dönthet.
Kiöltöztem a miheztartás végett, de legszívesebben lezseren lett volna kedvem megjelenni. A nagyterembe fokozatosan tódult be a tömeg, a díszítés sejtetni engedte, hogy ma minden a Levitáról fog szólni. Enyhe undor fogott el.
A rellonos asztalnál lassan gyűltek a diákok, legelőször Yar világító szőke feje tűnt fel. Elhaladtam mögötte, és amikor éppen az italába kortyolt, rácsaptam hátára, majd igyekezem elvegyülni a még javában izgő-mozgó diákseregben, hátha nem vett észre. Ha meg észrevett, hadd örüljön a fejének, hogy rájött, ki a tettes. Ha egy jó kis heccre adódott alkalom, nem számított, hogy háztársamról van szó, válogatás nélkül megszívattam bárkit. Egy Yartól távoli székre ültem le, bár ismertem annyira, hogy tudjam, nagyon is érti ő a tréfát, és esze ágába se lenne nagy ügyet keríteni ebből a semmiségből.  

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

2x Év tanára 2018 & 2019 tavasz-nyár

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél

Kérdezz!

Lyra Castle
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. március 22. 14:58 | Link

Tanévzáró/Tanévnyitó

Változnak az idők. Kicsit idegesen érkeztem a tanévnyitóra, és nem azért, mert annyira izgultam volna az eredmények miatt, hanem azért, mert ez volt az első hivatalos megjelenésem rellonosként. Zöld nyakkendő, rellon jelvényes talár - valójában kifejezetten jól éreztem magam benne, de ahogy közeledtem a nagyterem felé, kicsit aggódva tekintgettem körbe. Csak remélni mertem, hogy lesznek olyan belátók a zöldek, hogy nem akarnak majd meglincselni. De különben is, én mától már mestertanonc vagyok, nincs is közük hozzám! Félni persze nem féltem, ismertem én őket egytől egyig, majdnem egy évig tanítottam is őket, amíg Seren nem volt itthon, sőt, a Rellon-táborban felügyeltem is rájuk, de talán épp ez volt a problémám. Kicsit ciki csak egy diák lenni köztük, na!
Mikor beértem a terembe, szétnéztem, és a rellon asztala felé indultam. Kétségtelen, nem voltam feltűnésmentes, mert egészen az végéig lejtettem mellette, közel a tanári asztalhoz, hogy legalább közel legyen pár barát. Azt nem tudtam, hogy Noel vagy Oph is eljön-e a tanévnyitóra, gondolom volt nekik bajuk elég, de ha igen, akkor majd idehívom őket is, elvégre mi az, amit csak kevés diák tud? Hogy a tanárok legkevésbé az első padban ülőkre figyelnek. Nos, ez érvényes az ünnepélyekre is.
Ez volt az első alkalom, hogy nagyobb tömegbe jöttem, mióta visszaértem a kastélyba, de nem sokkolt annyira, mint amennyire hittem, hogy fog. Igazából jó is volt kicsit eltűnni a többiek között, nem gondolni rá, hogy mi történt. Ez csak egy átlagos nap volt, és kész.
Miután kényelmesen elhelyezkedtem, unaloműzőként a többieket kezdtem figyelni. Ott volt Yar, aki ezek szerint legalább idén nem akart nagy felhajtással berobbanni ide, meg az az undok srác a párbajszakkörről. Most is úgy nézett ki, mint akit majd szétvet az önbizalom. Remek.
Aztán míg vártam, hogy olyasvalaki is feltűnjön, akivel szót tudok érteni, öntöttem magamnak egy pohár vizet, és elkezdtem azt kortyolgatni.
Hozzászólásai ebben a témában
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 22. 17:43 | Link

Évzáró/Évnyitó

Csudijó móka lehet az évnyitó, és most végre ő is megtapasztalhatja. Hivatalosan is elsős lesz a holnapi naptól, már nagyon várja a tanórákat, holnap fel is veheti már őket. Van néhány fix, amiket fel kell vennie, de nem szeretne ötnél megállni, azonban a saját határait is fel kell mérnie. Tény, hogy tervei között szerepel, hogy a világ legerősebb és legokosabb boszorkája legyen, de azért nem kéne rögtön az első iskolai évében meghalnia a sok tanulástól.
Egész nap azzal volt elfoglalva, hogy miként is öltözzön fel, aztán egy pillanat alatt lerombolták, amikor közölték, hogy tök mindegy, mert a talárja mindent eltakar majd. Mindenesetre azt megengedték, hogy egy kis szempillaspirált és egy leheletnyi szájfényt felkenjen magára. Így indult el, vadonatúj, talárjában, amihez megkapta az anyja régi nyakkendőjét. Ez fontos dolog, kicsit már bele is törődött a dolgokba, sőt ma meghatódott, amikor a nyakkendő megkötése közben látott egy kósza könnycseppet a szeme sarjában. Megölelte a nőt, mielőtt elindult volna ide, hiszen nagyon jól esett neki, hogy ilyen fontos emléket, mint a nyakkendője, neki ajándékozott.
Belépve a terembe olyan másnak érzi magát, most már ide tartozik, nem csak úgy belép és eszik ott, ahol szeretne, most már van asztala, vannak háztársai, sőt már büntetőmunkája is, amire annyira nem kéne büszkének lenni, de ebben a percben most ez megengedett neki. Néhány előre kószált tincsét megigazítja, miközben a háza asztalához sétál és kiszemel egy szimpatikus helyet, egy lány mellett.
- Szia, leülhetek?
Érdeklődik kedves mosollyal Lyrától. Szeretné megfigyelni a tanári kar új tagjait, hogy már most elgondolkozni azon, milyen tantárgyakat venne fel még pluszban. Nem szeretne semmiről sem lemaradni, nagyon izgatottá teszi ez az első év.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lyra Castle
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. március 22. 18:41 | Link

Bianca

Na most ha azt vesszük alapul, hogy évente egy olyan ünnepség van a kastélyban, amire eljövök, Edictumot nem olvasok, és egyébként se figyelem az embereket, akkor szerintem talán nem is olyan meglepő, hogy csodálkozva néztem azt, hogy ki kivel üldögél, vagy hogy micsoda változások történtek a mi kis társadalmunkban. Igaz, mindez csak unaloműzésnek szolgált, mert ha őszinte akartam lenni, akkor nem érdekelt.
Még nem birkóztam meg egészen a gondolattal, hogy ezek után már mestertanonc leszek. Hiába voltam így is ugyanolyan diák, mint a többiek, mégis más volt, mert más szabályok vonatkoztak rám, másféle óráim lesznek, és cseppet sem voltam benne biztos, hogy jól választottam pályát. Gyorsan kellett leadnom a papírokat, hogy egyáltalán tovább mehessek, és hirtelen döntés volt az egész, csak egy megérzés alapján firkantottam be az ereklyekutatást a rubrikába. Innen már csak remélni mertem, hogy nem döntöttem rosszul.
Meglepődtem, mikor hozzám szóltak, és felemelve a fejem egy ismeretlen lánnyal találtam magam szemközt. Na ő biztos elsős lesz.
- Ülj csak le nyugodtan - biccentettem egyet felé, aztán folytattam a bámulást. Nem voltam én ahhoz hozzászokva, hogy idegenekkel csak úgy nekiálljak beszélgetni, meg hát mit is kérdezhetnék tőle? Legalább kezdene már el az ünnepség, annyira azért nem vagyok oda az ilyenekért, hogy ennyit várjak rá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 ... 16 ... 94 95 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet