34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Katniss Flechter összes hozzászólása (72 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Le
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 7. 20:37 Ugrás a poszthoz

Varga Dávid

Szeretek ülni a cukrászdában,nézni ahogy mindenki rohan vagy beszélget vagy bármi mást csinál.Szeretem a nyüzsgést.Nyüzsgés, s mégis olyan nyugodtság és jókedv kering.Éppen rendeltem egy finom sütit,amikor megláttam valakit.
Utoljára módosította:Inedra Pote, 2012. december 28. 12:18
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 7. 21:41 Ugrás a poszthoz

Varga Dávid
-Igen kérek egy forró csokit.-mondom.
-Nagyon örülök,hogy tudtunk találkozni,nagyon rég nem láttalak.-közbe végig az járt a fejemben,hogy szinte semmit sem változott és hogy, még mindig mennyire helyes.Sajnos soha nem volt elég bátorságom neki elmondani,hogy,mennyire tetszik nekem és mennyire szerelmes vagyok belé.Annyi év eltelt és még mindig ha,rágondolog a szívem félrever és összevissza kalimpál.De,már annak is örülök,hogy a barátjának elfogad engem,aki ilyen jelentéktelen.Régebben sokat álmodoztam róla hátha,megcsókolna....Elég! Megráztam a fejem.Ez a múltban volt bár a jelenre is igaz de most ezeket a gondolatokat háttérbe kell szorítanom,ha normálisnak akarok látszani.
-Mit csinálsz mostanában?-kérdezem.Közben megjött a pincér is a forró csokival.Nagyon finom....
Utoljára módosította:Inedra Pote, 2012. december 28. 12:19
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 7. 23:21 Ugrás a poszthoz

Varga Dávid
-Megtudom érteni, mikor én megtudtam hogy,varázsló vagyok és ide fogok járni....Nagyon meglepődtem,de imádok itt lenni.Bár az elején nagyon féltem, nem igazodtam ki sehol, nem volt egy barátom se és ráadásul a régiek is nagyon hiányoztak, de most már vannak új barátaim és nagyon megszerettem ezt a világot is.Mindenki olyan kedves és segítőkész.A legjobban a sötét varázslatok kivédése  szeretem,de majd szívesen tanulnék vámpírológiát is.Neked melyik óra a kedvenced?Szereted a kvidicset?Én nagyon.Melyik házba vagy?-jajj most már igazán lakatot tehetnék a számra,de olyan jó beszélgetni.Bár úgyis tudja,hogy mennyire bőbeszédű tudok lenni. Miközbne a kviddiccsről kérdezek eszembe jut,milyen jól mutatna a kviddiccs csapatban,mivel régen kifejezetten ügyes volt a sportokban.
-Várod már a karácsonyt? Tényleg és mit hozott a mikulás?-kérdezem. Szeretem a karácsonyt. Olyankor minden díszben van mindenki jobban odafigyel a másikra és ez a szeretet ünnepe, ráadásul egy régibaráttal ez még szebb lesz.Aztán,amikor eljön a nagy nap és kibontod az ajándékokat....és az előtte való várakozás és készülődés...Elég csak rágondolnom és máris érzem az ismerős mézeskalács illatot. Nyam!
-Mit szeretsz a legjobban a karácsonyban?-erről még soha nem beszélgettünk.Valahogy soha nem beszélt a karácsonyról. Általában, amikor erre terelődött a szó inkább témát váltott. Remélem, hogy most nem lesz így és válaszolni fog nekem. Már sokszor gondolkodtam ezen, hogy miért kerüli ezt a témát,de ez is egy olyan kérdés volt a sok közül, amit nem mertem neki föltenni. Újabb kortyot ittam a forró csokimból.
-Tényleg, mikor is tudtad meg hogy varázsló vagy?-össze-vissza kérdezek, de remélem, hogy mindenre válaszol. Annyi mindenre vagyok kiváncsi. Olyan régen láttam..jól esik nézni,ahogy csak ül és issza a teáját. Olyan békés most. Olyan, mint régen....Mindig visszarántanak az emlékek.Született nosztalgiázó vagyok. De, jól esik.Szép emlékeim vannak amikre jó vissza gondolni.Már csak egyet remélek,hoy nem fogom elriasztani a hihetetlen nagy szó és kérdés áradatommal. Hiába, ha egyszer rám jön...nehéz leállni és hagyni a másikat is beszélni,pedig nagyon szeretem hallgatni,ahogy mesél magáról.
-Ha, túl sokat beszélek azért állíts le,jó? Mert akkor lehet hogy itt ülünk még holnap után is!-figyelmeztetem mosolyogva. Hátradőlök a székemen és élvezem, hogy végre ennyi idő után ismét itt van velem....
Utoljára módosította:Inedra Pote, 2012. december 28. 12:21
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 14. 14:40 Ugrás a poszthoz

Dávid-Kérek szépen! Szóval, én se vagyok itt olyan régóta, sőt szerintem te kicsit előbb érkeztél, mint én! Egyébként a Levita házba kerültem, szóval hajrá kékek!De, szerencsére, hamar találtam itt barátokat, például Nikit vagy Alexet, akik segítenek nekem mindenben. Niki nekem amolyan örökbefogadóm. Tényleg neked van örökbefogadód? Egyébként sok mindent lehet a Levitába csinálni. Tegnap például hócsatázni voltunk a téli csodaországban. Azt hiszem így hívják. Olyan gyönyörű hely. Érdemes oda ellátogatni. A kviddics tetszik, de nem szeretnék csapattag lenni, viszont a színjátszó szakkörbe szeretnék járni.-mély levegő, néha emlékeztetnem kell magam, hogy levegőt is kell vennem, ha nem akarok mindjárt megfulladni.Bár azt mondják, szép a fulladásos halál, de csak színpadon. Sajnos nem levitás. Kár, pedig tök jó lett volna. Na mindegy.
-A Levitáról jut eszembe, nálunk járt a Mikulás a klubhelységben. Sőt, hozott nekem egy gyönyörű ládikót, amibe a szemem előtt íródott be a nevem gyöngybetűkkel. Ha kinyitom egy gyönyörű dallamot játszik, amitől elmúlik a félelmem. Ráadásul, tértágító bűbájjal van ellátva, szóval bármilyen mennyiségben pakolhatok bele. Berakni bárki belerakhat, viszont kivenni, csak én vehetem ki a dolgokat. Tessék itt is van nálam.-ezzel elő is veszem a ládikámat és átnyújtom Dávidnak. Kíváncsi vagyok a véleményére. Még mindig nem értem, miért kerüli ennyire a karácsonyi témákat. Az arca éppen egy másodpercre, de mintha grimaszba torzult volna. De miért? Mi történhetett vele? És miért nem mondja el nekem? Vajon nem bízik már bennem? Akkor viszont vissza kell szereznem a bizalmát. Bár, lehet hogy jobb volna nem erőltetni a témát. De kíváncsi vagyok. Tudni szeretném mi bántja, hogy hátha, ha valakinek elmondja meg szabadul a rossz élményeitől, és idén talán végre neki is szép karácsonya lesz. Talán. De ahhoz ki kell szednem belőle! Ki is fogom, de azzal még egy kicsit várnom kell. Nem szabad ajtóstul rontanom a házba.
-Hiányoznak a régi barátaid?-egyszerű kérdés de, ha elkezdünk beszélgetni, talán megnyílik.

Utoljára módosította:Inedra Pote, 2013. január 30. 18:55
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 23. 15:35 Ugrás a poszthoz

Rosy

Izgatottan igyekszem, a találkozó helyre. Imádok korcsolyázni. Útközben megállok, hogy vegyek Rosynak egy kis ajándékot, egy pár fülbevalót. Szép zöldek. Amint, meglátom rögtön az az érzés fog el, hogy ennek Rosy nagyon örülne. Miután megvettem, tovább sétálok.
~Remélem, nem fogok elkésni! Utálok késni.~kicsit izgulok is. No, nem a korcsolyázástól, hiszen abban mindig is jó voltam. Balettozás és a korcsolyázás. Szeretem mindkettőt. Olyan kecses olyankor az ember, mintha hattyú lenne és repülne. Ráadásul, ha szól a zene és magával ragad a ritmus! Az valami mennyei érzés. Pontosan Rosyval egyszerre érek oda. Mikor meglátom, megölelem. Remélem, nem bánja nagyon. Nagyon ölelgetős fajta vagyok, amit a legtöbben nem díjaznak. Persze, vígyázva ölelem meg, nehogy kiborítsam a két teát. Tuti fahéjas. A kedvencem. Imádom a fahéjas teát!
-Na, készen állsz egy kis korcsolyázásra? Nagyon szép a korcsolyád.-azzal leülök a padra, hogy felhúzzam a korcsolyámat. Szép fehér, a pengéje borotva éles. Magam törtem be, amire mindig is nagyon büszke voltam.
-Indulhatunk?-állok fel ám, hirtelen eszembe a jut az ajándék, amit neki vettem.
-Tessék, ez a tiéd. Megláttam a boltban és te jutottál róla eszembe.-és átnyújtom neki a fülbevalókat.....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 23. 21:22 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Imádom a fahéjas teát! Őszintén szólva, minden jöhet ami fahéjas.- nagyon örülök, hogy tetszik neki az ajándékom. Jól eltaláltam. Illik is neki. Jól tettem, hogy hallgattam arra a bizonyos megérzésre.
-Még szép, indulás!- és már futunk is fej fej mellett a korcsolya pálya felé. Bent, a pályán megfogom a kezét és együtt elindulunk. Nagyon kellemes. Olyan szép az élet! Mindjárt itt a karácsony is, ilyenkor ünneplőbe öltözik a világ. Mindenhol égősorok, szép színes díszek...
-Verseny vagy fogó?-kérdezem, és már suhanok is el Rosy mellett. Élvezem a sebbeséget, ahogy a szél csípí az arcomat. Olyan érzésem van, mintha enyém lenne a világ. Legszívesebben átölelném az egész világot. Ilyen a boldogság! Ráadásul, ezt az érzést megoszthatom, egy baráttal! Ez több, mint amit bármikor is álmodni mertem, amikor ide jöttem. Mikor, elkezdődött ez az egész, azt hittem itt is olyan magányos leszek. De, nem! Örülök, hogy tévedtem! Hirtelen ötlettől vezérelve, forgok egyet a jégen. Régen csináltam már, mert sose mertem megmutatni senkinek. Csak a tanáromnak, aki viszont nagyon tehetségesnek tartott. Aztán neki lódulok, és ugrok egyet, majd tökéletes mérlegbe megérkezem, miközben hátra felé haladok, egyenesen Rosyval szemben. Egy kicsit megijedtem. De, aztán hamar emlékeztettem is magam, hogy ő a barátom és sose bántana engem. Az is jó itt, hogy nem kell megvédenem magam. Régen állandóan bántottak, és én mindig némán tűrtem a sorozatos megaláztatásokat. A gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni a muglik világában. De, itt eddig nem tapasztaltam ilyet. Remélem ezután se fogok! Oda siklok Rosy mellé megfogom a kezét, és tovább andalgunk együtt a jégen, sok másik boldog emberrel együtt....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 28. 21:04 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Huh, Rosy! Tudod, hogy én mennyit gyakoroltam! De, ha ráérsz szívesen megtanítalak, csak sok türelem kell hozzá.-csodálkozom, hogy ennyire elképedt a mutatványomtól. Annyira, azért nem volt szép! Egyszer csak zuhanásra leszek figyelmes és mire észbe kapok már ketten fekszünk Rosyval a jégen. Hirtelen kirobban belőlem a nevetés. Rég szórakoztam ilyen jót.
-Semmi baj! Esni tudni kell!-Még mindig fuldoklok a nevetéstől, mikor föltápászkodom. Aztán már suhanok is Rosy után. Nem volt nehéz utolérni.
-Mit szeretsz a legjobban a télben?-mindenki mást szeret. Bár, szerintem ezt nem lehet egy dologra korlátozni. Minden dolognak több szépsége is van. Ahogyan több hátránya is. Ezt sajnos nem lehet kikerülni. De, ha okosak vagyunk, akkor inkább a dolgok jó oldalait nézzük, mint a rosszakat. Mert akkor folyton csak panaszkodhatnánk. Így viszont sokkal boldogabb lehet az életünk. Na jó, elég a filozófiából! Vissza a jelenbe.
-Miért szeretsz korcsolyázni?-kérdezem, miközben éppen szlalomozunk a pályán....
Utoljára módosította:Katniss Flechter, 2012. december 28. 21:12
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 30. 20:28 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Van lovad? Elmegyünk, majd egyszer közösen is lovagolni? Te és Nightmare, én és Ezüst Hold. Ezüst Hold, egy gyönyörű szürke telivér. A sörénye és a farka is szürke, kicsit szürkébb mint a teste és nincsenek jegyei.-Jaj, Ezüst Hold. Annyira hiányzik, hogy az már fáj! Ő volt az, aki mindig mellettem állt. Ha szomorú voltam, ő hozzám bújt, nagyokat prüszkölt és olyan édesen viselkedett, hogy mindig felvidultam tőle. Hirtelen érzem, hogy egy-két könnycsepp kicsurrant a szememből. Gyorsan letörlöm az árulkodó nyomokat. Különben is, Ezüst Hold otthon vár engem! Ettől a gondolattól felvidulok.
-Télen, a lovagláson kívül, hóembert szoktam építeni. Melyik a kedvenc lovassportod?-Miközbe kérdezem, körbe-körbe keringek Rosy körül. Remélem nem szédül el! De, ha ideges vagyok, akkor általában járkálni szoktam oda-vissza. Mivel itt azonban nem lehet járkálni így marad a keringés.
-Mit sportolsz, a lovagláson kívül?-Vajon mennyire sportos lélek? Én szeretem a sportot. A tanulást már kevésbé de, kevesen szeretik mindennél jobban a tanulást. Vagy nem? Bár, a sportok közül se mindet szeretem. Például a birkózást gyűlölöm. Nem szeretem az erőszakot. Borzalmas, amikor egy ember egy ártatlan életet olt ki. Sose értettem az ilyet. De, nem most kéne elmerengnem az élet nagy dolgain. Egyszerűen csak élveznem kellene, hogy újra a jégen lehetek.
-Ide süss Rosy!- Mosolyodom el és elkezdek eszeveszett sebbeséggel száguldani. Emberek között szlalomozok, jobbra-balra, föl-le, a szélrózsa minden írányába, majd Rosy háta mögé settenkedve ráordítok.
-Bú!-Szegény, lehet hogy halálra rémisztettem, de hát a barátok is ugratják egymást! Rosy pedig a legjobb barátom, akivel valaha is találkoztam. Remélem, rengeteg kaland vár még ránk....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 30. 21:35 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Nyugi! Semmi baj!
-Nem szép dolog kinevetni a barátodat, de ha egyszer ilyen képet vág, hát nem lehet megállni.
-Bocsi, hogy nevettem, csak olyan képet vágtál.-Szabadkozom.
-Tényleg balettoztál? Én is. Kicsi koromtól kezdve. Akkor hagytam abba, mikor megtudtam, hogy felvettek. Bár nekem a baletott a korcsolya tanárom tartotta a színészmesterséggel együtt. Heti háromszor volt edzésem. Hétfőn, szerdán és pénteken. Nekem a kedvenc lovassportom a díjugratás. Amikor, nem volt edzésem, akkor lovagoltam. Ezekkel kötöttem le az időmet, mert így elkerültem a mugli gyerekeket.--A kedvenc tevékenységeim voltak. Ilyenkor éreztem, hogy hol a helyem. Ilyenkor boldog voltam és nem gyötörtek folyton azok a kérdések, hogy miért vagyok más mint a többi. Így utólag már sokkal okosabb vagyok. De, akkor ez nagyon nehéz volt számomra. Hirtelen, bevillant egy kép. Miért is ne?
-Gyere!-Megfogom Rosy kezét és elindulok vele eszeveszett sebességben. Majd hirtelen kanyarodok egyet és elengedem. Nekem a tanárom így tanította meg a forgást a jégen. Remélem Rosy is ráérez, hogyan kell. A tanárom mindig azt mondta amikor csináltuk, hogy ösztönösen ráérzek mit kell csinálnom, mert az agyamba be van kódolva, hogy megtartsa magát. Meg fejleszti az egyensúly érzéket is. Aztán, már annyira bennem ragadt az érzés, hpogy bármikor simán megpördülök a jégen. Az egyensúlyérzékemet pedig kívállóra gyúrta. Fogom magam és én is forgok egyett, majd Rosy mellé siklok. Sok meglepetést okozok neki. Remélem nem kap sokkot az őrűlt ötleteimtől. A mugliknál mindenki folyton elvette az ötletemet. Pedig jók voltak. Bár, amúgy is mindennel kapcsolatban ellenségesek voltak. De, Rosy nem ilyen. Nem ítél el. Végre, valaki.....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 30. 22:12 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Bocsi! Azt kérted tanítsalak. Előszzör is az egyensúly érzékedet fogom javítani ezzel a gyakorlattal, ami később a forgás alapjává fog vállni.-Vígyázok, nehogy átmenjek tanárba vagy okoskodóba. Ezekkel a gondolatokkal segítem fel Rosyt a földről.
-Fogdd meg a kezem! Bízol bennem?-Remélem igen. Azzal elkezdek száguldani körbe-körbe és mikor már érzem, hogy Rosy szorítása elég erős, elkezdek szalomozni. Előszzör nagy kanyarokban majd szépen fokozatosan egyre kisebbekben.
-Ez az ügyes vagy! Látod megy ez!-Dicsérem meg. A dicséret az nagyon fontos. Bíztatást ad és egy löketet arra, hogy még jobban próbáldd csinálni.
-Ne ijedj meg!--Figyelmeztetem és elkezdem forgatni a jégen. Egy pillanatra sem engedem el a kezét. Egyenletes sebbeséggel megyek körbe körülötte.
-Csinálj úgy mintha húználak!-Adom az instrukciót. Teljesen olyan mintha forogna. Remélem ő is észreveszi. De, elég biztosan is tartom ahhoz, hogy ne essen el. Amikor még nem tudtam forogni az órák végén mindig megkértem az edzőt, hogy csináljuk ezt, mert ez tényleg olyan érzés mintha forognál. Aztán, ha sokat gyakorolsz már nem lesz szükséged segítségre, akkor a segítség már csak emlék marad, amit a tűz körül elmesélhetsz....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 3. 21:13 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Szívesen Rosy!-Jól esik az ölelése. Szorosan vissza ölelek, vígyázzva nehogy halálra roppantsam. Sajnos az öleléseim elég fájdalmasak tudnak lenni, ha nem figyelek. Az ölelés után, hagyom had próbálgassa. Mindenesetre nagyon ügyes. Még egyszer-kétszer megmutatom és szerintem simán rá fog érezni. Amíg próbálkozik én egy kicsit arrébb siklok, hogy egy kis teret adjak Rosynak. Egy kis körben korcsolyázok, de a szemem egy pillanatra sem veszem le róla, mert nem tudhatom mikor van rám szüksége. Amikor érzem hogy a lelkesedése alábbhagy csendben oda settenkedem a közelébe.
-Persze! Hidd el fog ez menni! Már most nagyon sokat fejlődtél!-Eszembe jut az a rengeteg év, amire ezeket a dolgokat megtanultam. De, megérte! Pláne, hogy Rosyt is mennyire fel tudom vidítani vele. Rosy jó diák. Méghozzá, azért mert nagyon szorgalmas. Aztán, megfogom a kezét, jó erősen mint az első alkalommal.
-Mehet?-Azzal el is kezdem pörgetni. Most is fokozatosan haladok, de most már csökkentem a fokozatok átmeneti idejét, hiszen már hamar tud kapcsolni. Méghozzá azért, mert már tudja mi fog következni. Így forgunk és érzem, ahogy egyre kevesebb dolgom van, aztán hirtelen olyan lesz mintha csak a kezemet fogná és én még forgok de már nem rám támaszkodna. Még nem engedem el, de próbálom egyre kevésbbé forogni, hátha az a lendülete ami most van neki tovább hajtja. Legrosszabb esetben se eshet el. Ha, viszont sikerül neki, akkor hamarosan el is engedhetem és akkor már nincs sok hátra ahhoz, hogy Rosy forogjon....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 4. 19:03 Ugrás a poszthoz

Rosy

Sikerült! Megtanítottam Rosyt forogni! Mennyire jó az arcán látni ezt a fülig érő vigyort. Aztán hirtelen, mint a bomba megölel. Majdnem hátra vágódom meglepetésemben, de még idejében si8kerül vissza hoznom az egyensúlyomat és így meg is spórolok magamnak egy pár véraláfutást. Nem szeretem őket. Ronda a színük és retenetesen fájnak.
-Igen. Olyan szépek.-Közben büszkén nézem Rosyt. Bevallóm jót tesz az egómnak. Kezdd hideg lenni. Már éppen javasolni akarom Rosynak, hogy igyunk meg valami jó forrót, mikor egy esés kiséretében indítványozza azt az ötletet, amit már én is fontolgatok.
-A számból vetted ki a szót!-Felsegítem Rosyt és együtt elindulunk kifelé a pályáról. A standoknál, veszek magamnak egy fahéjas teát. Mennyei! Hogy lehet valami ilyen fenséges? Közben elindulunk a bódék közt.
-Mi leszel, ha felnőlsz? Hol fogsz tovább tanulni?-Ezen én is rengeteget gondolkodtam már. Nehéz kérdés. Pláne így, hogy varázsló vagy. Mugli világban kell-e elhelyezkednem, vagy a varázslók közt? Hol a helyem? Ezek számomra nehéz kérdések. Sajnos nagyon sokszor nem találom rájuk a választ. De, remélem, hogy kellő időben helyesen fogok dönteni....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 4. 19:46 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Írónő? Azta! Sok sikert. Az király. Csodállak.-
De jó neki. Az írók annyira mázlisták. Van tehetségük hozzá. Ha, akarnék se tudnék jókat írni. Viszont nekik az írás a vérükben van.
-Hát, színésznő vagy régész szeretnék lenni.-Na, hát nem mindennapiak vagyunk. Ez a legjobb. Mindketten nagyokat merünk álmodni. Nem akarjuk, hogy beskatulyázzanak. az a legrosszabb, ha valakit besaktulyáznak és nem tud érvényesülni.
-Bár, ez még messze van, csak szeretek álmodozni. tudom, hogy álmodozás az élet megrontója, de akkor is!-Hiába, vannak álmodozó lelkek és én ilyen vagyok. Így vagyok jó. Így vagyok csak én....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 6. 19:46 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Az álmaim szereplői általában az ismerőseim, vagy könyv illetve film szereplők. Izgalmas álmaim szoktak lenni. De, egyaránt játszódnak számomra ismerős és ismeretlen helyeken és van, hogy egybefolynak ezek a helyszínek. Az álmok mindenesetre elég érdekesek.-Sokszor gondolkodtam már el ezeken. Nagyon jó lehet annak, akik álmokat tudnak fejteni és megálmodják a jövőt.
-Igazad van. Nem is vettem észre, hogy már ennyi az idő. Mégegyszer szeretném, ha megcsinálnánk a gyakorlatunklat, nehogy elfelejtsd a következő ilyen alkalomig.-Kacsintok rá. Egy hajtással kiiszom a teám maradékát. Ez jól eset. Mindenesetre átmelegített. Mostmár újúlt erővel mehetek vissza a jégre. Azért, mielőtt elmegyünk még én is szeretnék egy kicsit atrakciózni, persze feltűnés mentesen. Felállok keresek egy kukát és beledobom a műanyag poharat.
-Indulhatunk?-Kérdezem Rosytól. Nem akarok elmenni, legszívesebben öröké csak a jégen maradnék....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 6. 20:32 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Na ugye, hogy megy!- Arcomon fülig érő vigyor, a melkasomat majd szét veti a büszkeség. Aztán, nekem is kedvem támad és együtt forgunk
Rosyval. Király érzés. Együtt sokkal jobb. Egyedül is enagyon jó érzés, mert kecsesnek érzed magad, de együtt! Amikor érzed, hogy együtt vagytok kecsesek és szépek és száguldotok!
-Versenyzünk?-Alig, hogy elhadja a számat a kérdés, már szlalomozok is az embertömegben. Csak győzön utánam jönni! Halkan kacagok, miközbe siklok és forgok. Aztán, egy sasszé és egy levegőge ugrás, fönt a levegőbe pördülés és vissza a földre, ahonnan már száguldok is tovább. A fejemben egy dal megy."Száguldás porse szerelem, száguldás, ohhhhh" A szél az arcomba kap, a hidegtől kipirul az arcom. Anyu mindig ilyenkor azt mondta, hogy természetes arcpirosító. Sunyin megfordulok és odalopakodok Rosy háta mögé. Aztán, befogom a szemét. De, gonosz vagyok! De, nem bántásból csinálom, ezért nem számít gonoszságnak. Így siklunk tovább a jégen.
-Hagydd csukva a szemed és bízz bennem! Utánna te is megcsinálhatod velem. Ez egy jó gyakorlat arra, hogy jobban bízzunk egymásban, mert a jó barátoknak bízzniuk kell a másikban!-Suttogom neki halkan.....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 6. 20:59 Ugrás a poszthoz

Rosy

Nagyon óvatosan, hogy ne essen el és ne vigyem neki semminek, elkezdünk siklani. Aztán szlalomozok is egy kicsit, de erősen tartom. Egy idő után, megállok. Visszaértünk oda ahonnan elindultunk.
-Kinyithatod a szemed!-Mondom Rosynak halkan és elveszem a kezem a szeme elől.
-Most te jössz!-Már be is csuktam a szemem és várom, hogy Rosy megfogja a kezem és vigyen arra és úgy, ahogyan neki tetszik. Bízom benne. Nem azért, mert a jég az otthonom, hanem azért, mert a barátom. Amúgy is félek csukott szemmel. Szóval, hogy ezt felajánlottam hatalmas tett a részemről. Aztán, egy kéz szorítását érzem és már siklok is a jégen. Milyen, csodás így! Nem látom, olyan mintha..Nem is tudom szavakba önteni. Egyszerűen lélegzet elállító. Hagyom, hogy Rosy vezessen, hiszen most övé az irányítás...
Utoljára módosította:Katniss Flechter, 2013. január 6. 20:59
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 7. 19:46 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Mesés. Leírhatatlan.-Mosolyodom el. Örülök, hogy eljöttünk. Nagyon jó itt. Rengeteget nevettünk.
-Tényleg, jössz az iskolai hógolyó csatára?-Izgatott vagyok. Remélem jön. Jó lenne egy szövetséges. Ráadásul együtt, még jobb móka lenne. A levitás hócsatában egymás ellen voltunk. Ő Nikivel szövetkezett én pedig Ágóval és Alexel.
-Neked ki az örökbe fogadód?-Erre kíváncsi vagyok. Az én örökbe fogadóm nagyon jófej. Nem is tudodm mi lett volna nélküle. Az biztos, hogy a felét se tudnám annak, amit most tudok. De, ebben a többi Levitásnak is hatlmas szerepe volt és nagyon hálás vagyok nekik. Meg Fédra néninek is. Jó, hogy ebbe a házba kerültem, ahol ilyen összetartóak az emberek. Büszkén vagyok a kékek tagja. Hirtelen ötlettől vezérelve elkiálltom magam.
-Hajrá Levita!-Egy páran felkapják a fejüket. Ennek örülök. Legalább jó sokan hallották. Legszívesebben elszavalnám a Levita himnuszát, de ettől inkább megkímélem az embereket.
-Te szereted a Levitát?-Kérdezem Rosytól. Mindenesetre jó, hogy ide kerültem. A kalandok pedig csak rám várnak. Vígyázzatok kalandok jövök.....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 8. 21:43 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Én Hegyi Nikit. Nagyon örülök neki, hogy őt kaptam. De, mások is sokat segítettek. Szóval, rengeteg embernek lehetek hálás.-Mosolyogva gondolok:Nikire, Alexre, Inedrára és Laurenara. Rosy is egyetért velem, hogy a Levita a legjobb. Büszkeséggel tölt el Rosy kérése.
-Hát persze! Ki nem hagynám!-Kacsintok Rosyra. Már siklok is a jégen. gyönyörű forgásokkal haladunk. A szemem sarkából figyelem Rosyt. Nagyon ügyes. hihetetlen, mennyit fejlődött! Ráadásul, az egyensúlyérzéke is jobb lett. A fejemben egy gyönyörű dal szól. Aztán bele is merülök. mint otthon régen Mikor egyedül szólóztam. De, most már van partnerem. Duózhatok végre. Annyira vártam már. Így, míg Rosy forog én körbe forgom őt. Aztán egy elegáns ugrással, hátra menetben köröket írok le körülötte. Gyönyörű az összhatás. A szemem sarkából észreveszem, hogy páran néznek minket.
-Úgy látom, hogy akadt egy kis közönségünk.-Sugom Rosynak, miközben oda forgok mellé, hogy aztán az ő ritmusát fölvéve tovább forogjunk.
-Csirizünk?-Fogom meg Rosy kezét....
Utoljára módosította:Katniss Flechter, 2013. január 8. 21:43
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 8. 22:10 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Nyugi Rosy.-Próbálom megnyugtatni. Hu, de megijedt. Pedig, szerintem nagyon jó. Találnom kell valami módszert, hogy megnyugtassam. Én nem vagyok lámpalázas. De, úgy látszik Rosy igen.
-Gyere, csukd be a szemed.-Mondom neki. Azzal megfogom, a kezét és elkezdek vele siklani el az ember tömeg mellett, a pálya másik végébe, ahol elkezdek szlalomozni. Majd, mikor érzem Rosy kezén, hogy kezdd feloldódni, el kezdem forgatni, pont ugyanúgy mikor még az elején tanítottam forogni. Az tetszett neki.
-Kinyithatod a szemed. Jobb már? Nem néz már senki. Azért kár, hogy becsuktad a szemed nem láttad, hogy mennyi elismerő pillantást kaptunk. Mennyire csalódottak voltak, hogy abbahagytuk a produkciót. Te, nem látod magad, de hidd el nekem, annyira ügyes vagy!-Mély levegő. Már megint rám jött, hogy addig beszélek, amíg meg nem fulladok. Pedig nem szép a fulladásos halál, Kivéve színpadon. De, ott aztán remek. Olyan szép, hallgatni és nézni, ahogy a dalt teljes átéléssel eléneklik. Fény és füst és.....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 11. 21:15 Ugrás a poszthoz

Rosy

-Hát, lássuk csak. Elsabeth Mary Bost és Edmund Peter Flechter gyemekeként. A teljes nevem, Katniss Elisabeth Flechter.Budapesten láttam meg a napvilágot. Vidéken lakom Budapest mellett. A szüleim aranyvérűek. Nagyon szeretem őket. Nincs testvérem. Egy emeletes házunk van. Enyém, a fölső emelet. Nagyon szép ház. Ráadásul van egy erkélyem, ahová kiszoktam menni és csak így nézelődök. Nagyon békés. A szobám olyan, mintha egy mezőn lennél. Van két kutyám. Ők feketék és kábé a derekamig érnek. Van még egy kutyám, ő egy keverék és Surdának hívják. Van ezenkívül még három cicánk, Zoli Ében és Remény. Zoli szürke, a többi fekete. Ezenkívül van egy lovam Ezüst Hold. Ő egy gyönyörű telivér. Fehér színű és jegytelen.-Azt hiszem mindent elmondtam, amit elmondhattam magamról. Hát, legalábbis most muszály lesz mély levegőket vennem, ha nem akarok megfulladni.
-Most te jössz.-Mert, ehhez képest a tömérdek információhoz képest, amit Rosyra zúdítottam én még semmit se tudok róla. Mennyire is hiányoznak nekem az állatkáim. Nagyon szeretem őket. A családom teljes értékű tagjai ők is. Sokan, nem veszik őket ember számba pedig ők is érző lények. Akkor, miért bántják egyesek őket? Miért viselkednek velük felelőtlenül? Miért használják őket úgy, mintha egyszerű tárgyak lennének?
-Rosy szerinted miért használják az emberek az állatokat néha egyszerű tárgyakként? Mert, ha kedvük tartja kidobják, rosszabb esetben még meg is kínozzák őket.-Állatvédő vagyok. Sok állatott láttam szenvedni és meghalni, mert egyes emberek gonoszul bántak velük. Kegyetlenség....
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 17. 11:43 Ugrás a poszthoz

Charlotte

Jó kedvűen sétáltam be a Nagyterembe. Egyenesen a Levitások asztala felé vettem az irányt. Elvégre Levitás vagyok! Nagyon örülök, hogy oda kerültem. Jó a társaság, rengeteg játék, barátok, saját szoba a legjobb barátnőmmel. Ráadásul a pontversenyben is jól állunk, bár nem szeretném elkiabálni. Nem azért jöttem le, mert éhes vagyok, csak egy kis társaságra vágyom. Rosy nem ér rá, mert tanulnia kell. Én már kész vagyok vele, szóval addig sétálok egyet, hátha megismerkedem valakivel. Végül is még mindig nem ismerek sok embert, bár annyian járnak ide, hogy lehet, hogy egész itt tartózkodásom alatt nem leszek képes megismerni ennyi embert. Aztán, valahogy ide keveredtem. Mielőtt belépnék lenézek a ruhámra. Egy kék hosszú ujjú pulcsi, amiben narancssárga vonalak szaladnak keresztbe kasul vagy éppen körbe. Alatta egy kényelmes farmer van. A nyakamban pedig, Rosyval kötött barátságunk záloga, a lófejes nyakláncom kék színben pulzál. Ahogy, belépek a terembe nagy nyüzsgés fogad. Még színben is jól öltöztem, bár nem ezért öltöztem kékbe. Az asztalnál lehuppanok az egyik szabad helyre. Csöndben hallgatom, ahogy mások cseverésznek. Az alapzaj nem hangos, inkább kellemes. Egyszer csak valaki leült mellém és elkezdd enni. Szegény, biztos nagyon éhes lehet.
-Jó étvágyat.-Mondom bátortalanul. Nagyon szimpatikus lány. Olyan ismerős, de nem emlékszem honnan. Lehet az egyik óráról, vagy a folyosóról. Ki tudja?
-Persze. Tessék.-Mosolygok rá kedvesen.
-Akkor onnan voltál nekem annyira ismerős. Igen, én is voltam, bár szerintem a mandalámat összekeverhetted valaki máséval. Az én rajztehetségem egyenlő a nullával.-Csapok a homlokomra. Tényleg, a hátsó sorban ült. Egyszer-kétszer amikor hátra pillantottam. Bár az nem igaz, hogy csodaszép lett volna a mandalám. Borzalmasan rajzolok és akkor még finoman fogalmaztam.
-Katniss Flechternek hívnak. De, hívj csak Katnissnek. Én is nagyon örülök. Hányadikos vagy és milyen órákat vettél fel?-Csevegek kedélyesen. De jó, most már őt is ismerni fogom. Ráadásul, tényleg nagyon szimpatikus.
-Jársz valamilyen szakköre? Szeretsz olvasni?-Csak óvatosan a kérdés áradattal, vigyázz, ne legyél nagyon tolakodó Katniss, figyelmeztetem magamat. Egyelőre nem kérdezek többet, hagyom hadd válaszoljon és hadd egyen, ugyanis beszéd közben nem nagyon lehet enni....
Utoljára módosította:Bánfai Odett Zoé, 2013. január 20. 19:33
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 17. 12:40 Ugrás a poszthoz

Dávid

-Nem tudom, olyan evidensnek tűnt. Megérzés, ha az úgy jobban tetszik.-
Gondolkodom el, miközben mosolygok. Tényleg melyikünk van itt régebben? Tök mindegy. Az a lényeg, hogy itt vagyunk. Ráadásul barátokkal.
-Tényleg? Annyira rosszak voltatok, hogy még virgácsot se hozott?-Kérdezem gonoszkodva.
-Nálunk tizenöt ajándékot hozott és ilyen gyorsaságra ment.-Még egy plusz pont, amiért jó a Levita. Jobban átjár minket az ünnep. Aztán, egy pillanatra elgondolkodom. A rellonosok a rosszak? Ezt nem is tudtam. Bár nem nagyon hallgatom, ki mit pletykál, de lehet. Majd megkérdezem az egyik tapasztaltabb Levitást. Ha már itt tartunk, minket minek gondolnak? Ezt is majd meg kell kérdeznem. Aztán visszaterelem a figyelmem Dávidra.
-Ebben, egyetértek. Nekem nem is volt nagyon olyanom. De optimista vagyok és remélem itt ki tudok alakítani olyan barátságokat, melyek aztán egy életre fognak szólni.-Mondom meggyőződéssel. Biztos vagyok benne, hogy így lesz. Innen nem lógok ki. Itt már eddig is könnyebben elfogadtak.
-A szüleim jól vannak. a karácsonyi szünetre haza utazom, meglátogatni őket, meg természetesen az állatkáimat.-Szeretettel gondolok rájuk. Az anyukámra és az apukámra, a kutyáinkra és a macskáimra is. Sőt, ha arra gondolok, hogy a lovam Ezüst Hold is otthon vár, olyan izgatott leszek, hogy legszívesebben cigánykereket hánynék. De azt azért mégsem. Nem szeretnék, felfordulást okozni. Nincs feltűnési viszketegségem. Sőt, inkább eltűnési viszketegségem van, ha van egyáltalán ilyen.
-Nincs testvérem. Egyke vagyok.-Hát, nálunk én vagyok az egyetlen gyerek, aminek épp annyi előnye van, mint hátránya. Közben visszajött a pincér is. Szegény, jó sokat ugrál miattunk.
-Nagyon köszönöm!-Hálálkodom a pincérnek. Aztán, beleharapok a sütibe. Mennyei! Ahogy, a csokis tésztába beleharapok és szétárad a számban, a csokiöntet! Nagyon finom.
-Köszönöm Dávid! Nagyon finom.-Igyekszem nagyon lassan enni, hogy minél tovább tartson. Kicsit töprengek, hogy milyen témáról beszélgessünk, ami neki is és nekem is kellemes. A karácsony és a család kilőve.
-Tényleg, hogy viseled az elektronika hiányát?-Kérdezem egy ravasz mosoly kíséretében. Hiszen régen nagyon sokat gépezett. Lehet, hogy azóta változott. Bár az emberek nehezen változnak. De a változás jó, bár nem mindig. A legtöbb dologban érdemes az arany középutat választani.
-Mesélj valamit! Olyan rég láttalak, mi történt veled mostanában, mielőtt ide kerültél?-És rád nem uszítottam, a kivallató tulajdonságaimat. Addig, amíg messél, lesz időm valami témát kitalálni, vagy a mondókájából elindítani egy új témát, mert hirtelen kifogytam a szövegből. Ilyen ritkán fordul elő velem. Elég ijesztő.
Utoljára módosította:Inedra Pote, 2013. január 30. 19:04
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 20. 21:40 Ugrás a poszthoz

Rosy

Ámulattal hallgattam Rosyt. Milyen jó neki, hogy ennyi ló között élhet! Nagyon szeretem a lovakat. Emlékszem, amikor megkaptam Ezüst Holdat, madarat lehetet volna fogatni velem. A nyelvekkel úgy látszik mindenki jól áll. Én angolul, spanyolul, oroszul és természetesen magyarul tudok beszélni. Szomorú lenne, ha pont magyarul nem tudnék beszélni.
-Semmi baj. Végre nemcsak mindig én beszélek.- Mondom mosolyogva.  
-Egyetértek Rosy. Menjünk haza. Már csontig átfagytam. - Mondom és a fogaim mintegy bizonyításként, hangosan összekoccantak.  Azzal vidáman indultunk útnak haza a Levitába, azon belül is a Rainbow nevezetű szobába, hogy ott folytassuk azután a beszélgetést.  
-Mindenesetre holnap tuti izomlázam lesz, hiszen már vagy fél éve nem korcsolyáztam.-  Már előre tudom, hogy az elkövetkezendő egy két nap nehéz lesz ilyen téren. De megérte! Belekarolok Royba kifelé menet és így ballagunk haza…

/Köszönöm a játékot Rosy/
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 21. 20:01 Ugrás a poszthoz

Charlotte

-Tényleg? Hát, nagyon köszönöm.-Mondom megilletődve. Ilyet még senki nem mondott nekem. Nagyon jól esik. Mosoly suhan át az arcomon.  
-Tetszeni fog neked itt, biztos vagyok benne.-Hiszen nekem is nagyon tetszik itt, teszem hozzá gondolatban.
-Csomó új barátot szerezhetsz és rengeteg új emberrel ismerkedhetsz meg.-Én itt találtam meg az egyik legjobb barátnőmet, de egy csomó másik emberrel is jóban vagyok.
-Mindenképp vedd fel a Mugliismeretet, mert az nagyon élvezetes tantárgy. Az SVK is jó. Meg a Jóslástan is.  Az Önismeretet és a Bájitaltant akkor ismered.  Én még csak elsős vagyok, szóval Átváltozástant még nem vehetek fel. Majd, Vámpírológiát szeretnék felvenni. Szakkörökből pedig, a színészetre járok, és nagyon szeretem. Kicsi korom óta szeretem a színészetet, szóval örülök, hogy itt is van erre lehetőségem.–Számomra a színészet és a musicalek az örök szerelem. Nincs is annál jobb a világon. A légkör, az energia és a zene. Színház varázsereje, mikor magával ragad és az egész közönség együtt lélegez, vagy épp visszafolytja azt, mikor egy-egy izgalmas vagy torokszorító rész jön. Ezt azonban csak az értheti, aki már ezt az élményt átélte. Na de most térjünk vissza a jelenbe.
-Remélem, hogy a Levitába fogsz kerülni. Jó lenne ott is találkozni.–
Nagyon jó lenne. Bár, nem ismerem annyira, hogy tudjam a jellemét. Lehet, hogy a jelleme alapján nem Levitás lesz, hanem más. Ki tudja? Majd kiderül. De, itt lesz és ez a lényeg. Órán és a folyosókon is simán összefuthatunk bármikor…
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 26. 13:17 Ugrás a poszthoz

Charlotte

-Megtudlak érteni. De, itt most már nem lesz ezzel gondod.- Biztatom. Nekem nem csak a kor különbségek voltak a bajom a barátkozás terén. Nekem a furcsaságaim is közre játszottak. De, ez a problémám most már megoldódott.
-Tudok róluk mesélni, ha akarod. hiszen, én mugli tánciskolába is jártam, mielőtt megkaptam a levelet, hogy ide jöhetek. Az SVK az sötét varázslatok kivédése órát takarja. Ne aggódj, ha ide jársz, akkor egy idő után természetesen fogod ezeket a rövidítéseket használni.-Nyugtatom meg. Eszembe jut, hogy az elején mennyire furcsa volt itt minden. Aztán szépen lassan mindenbe bele jöttem. Bár, még a mai napig vannak kérdéseim, de már sokkal jobb a helyzet, mint amikor ide jöttem.
-Gyere csak! Nagyon jó. Tetszeni fog. Meg akkor egy szakköre járnánk.-Kacsintok a lányra. Ha, legalább fele annyira szereti a színészetet mint én, akkor imádni fogja. Inedrának is jó lesz, hiszen toborzok egy új tagot a csapatba. Hurrá!
-Még szép. Ha, nem is leszel Levitás, bár én remélem, hogy az leszel, akkor is összefuthatunk bárhol. Órákon, órák után, vagy akár valamelyik szakkörön is.-Tök jó lenne.
-Gondolom, ha a színészetet szereted, akkor a zene is közel áll hozzád.Milyen jellegű zenéket szoktál hallgatni?-A musicaleken kívül számomra a pop a minden. A rockot se vetem meg, de a pop mindent felül múl.
-Vannak kedvenc előadóid?-Mosolyogva gondolok az én kedvenceimre. Például MWS-re. A világ legjobb énekese. Nagyon sok száma van. Én pedig mindet imádom. De, a magyar előadókat is nagyon szeretem. Szerintem, ha nem lenne zene a világon, nagyon sok ember meghalna. Köztük én is...
Utoljára módosította:Katniss Flechter, 2013. január 28. 10:21
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 29. 13:39 Ugrás a poszthoz

Charlotte

Nagyon jó érzés, ha figyelnek rád. De, ahogy Charlotte szinte issza minden szavam, ez valami felemelő dolog. Ilyen ritkán történik az ember lányával, hogy valaki ekkora nagy figyelemmel kíséri a szavait.
-Igazából, ezt ne úgy képzeld el, mint egy rendes iskolát. Ez délutánonként működik. De, hidd el nem veszítettél sokat, hogy nem tartózkodsz mugli környezetben. Nagyon nagy önuralomra van szükség, hogy ne vegyék észre, hogy más vagy. Elég egy rossz mozdulat, egy hirtelen érzelem és már is kész a baj. Aztán pedig sokáig fognak miatta gúnyolni. Hidd el, nekünk varázslóknak itt a helyünk.-Lehet, hogy ez most keményen hangzott, de a tapasztalataim ezt diktálják. Igaz, hogy nem vagyok rosszban a muglikkal és eligazódom köztük, ha kell, de a mugli gyerekek tényleg nagyon borzalmasak tudnak lenni. Minden hibádat egyből kiszúrják és szóvá teszik. De, erre nem is akarok gondolni.
-Tényleg? Én is. Anyukám révén ismerkedtem meg a musicalekkel és az óta is imádom. Neked melyik a kedvenced? Én mindegyiket szeretem. Kedvenc előadóim? Lássuk csak. Például MWS. De, a Magyar és külföldi előadókat egyaránt szeretem. Műfajokat tekintve, meg a pop a kedvencem, de szívesen hallgatok dzsesszt meg klasszikust is. Sőt, ha olyan hangulatban vagyok még operetteket is. Elég széles a zenei spalettám.-Mosolyodom el. Ugyanis az nem kifejezés, hogy széles. Olyan kifejezés nincs, amivel az én zenei ízlésemet be lehetne határolni. Bármikor bármilyen fajtát. Talán egyedül, a kemény rockot nem szeretem. De, ha muszáj, meghallgatom, bár nem szívesen.  
-Mennyit kell még várnod, hogy járhass ide?-Kérdezem meg. Szegény, biztos már vágja a centit. Amikor kicsi voltam és nagyon vártam valami nagy eseményt, anyukám mindig csinált papírból egy hosszú szalagot. Minden nap levágtam belőle egy centit és mire elfogyott a szalag, addigra megkezdődött a szünet. Most is kaptam egyet, mert nagyon féltem, hogy honvágyam lesz. De végül nem is vágom egyáltalán, hiszen nem várom a szünetet, mert annyira jól érzem magam itt. Ráadásul, a lovagláson kívül, amit nagyon sajnálok, az összes hobbimat űzhetem itt is. Bár, az állataim hiányoznak. A kutyáim és a macskáim, a lovam Ezüst Hold nyerítése, amikor meglát, és amikor lágyan belefúj a kezembe. Amikor a puha orrát a tenyeremhez dörgöli. Ezek a pillanatok, hiányoznak.
-Van otthon állatod?-Bár, lehet, hogy itt nem a kutya vagy a macska számít háziállatnak, hanem valami egészen más. De, nagyon feltűnő lenne otthon, egy mitikus lény szóval meg kellett elégednünk, a muglik által elfogadott háziállatokkal. Hozzáteszem, én ezt egyáltalán nem bánom. Nekem ezek az állatok is tökéletesen megfelelnek. A legjobb az állatokban az, hogy értékelnek téged és hálásak neked. Egy életen át szeretni fognak téged. Bezzeg az emberek, ha megunják, fogják őket, és mintha csak egyszerű kellékek lennének, nem pedig érző lények, kidobják őket. Sokan, arról sem győződnek meg, hogy hova kerül az állatkájuk. Az ilyen emberekkel ugyanezt kéne megcsinálni. Huh, de most ideje megnyugodnom, mert most nincs kedvem rossz dolgokkal foglalkozni. Most csak élvezni szeretném a beszélgetést…
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 30. 11:52 Ugrás a poszthoz

Dalma

Gyönyörű napra virradtunk. Bár az időjárás lehetne melegebb, de nem panaszkodom. Miután felöltöztem nagyon halkan elhagytam a szobámat. Ugyanis nem akartam felverni a szobatársamat, aki még az igazak álmát aludta, mikor én fölkeltem. Varázslatos táj fogadott, mikor kiléptem a kastélyból. Szeretem az ilyen kiruccanásokat. Ilyenkor lehet a legjobban gondolkodni. Az úti célom egyelőre még számomra sem volt teljesen világos. Valami új helyet szerettem volna meglátogatni, ahol haraphatok valamit. Ahogy felnézek egy táblán ez állt: Pillangó-varázs Étterem és Teaház. Na ez az a hely, amit keresek. Nem jártam még itt és harapni is lehet valamit. Giling-Galang szólt a csengő, mikor beléptem. Egy kedves hölgy fogadott, aki beinvitált. A teaház részét választottam, mert igazából csak nassolni való kell, nem komplett ebéd. Majd miután levettem a kabátomat, egy puffot szemeltem ki magamnak, amibe bele is huppantam. A szomszédos puffon egy lány ült. Olyan ismerős. Szerintem már láttam a Levitában, de nem vagyok biztos benne... De! A Vízkeresztes bulin láttam. Miután rendeltem a hölgytől egy kis csokis sütit és a hely specialitását, szóba elegyedek a lánnyal. Jó, hogy ezt a puffot választottam, hiszen a lányhoz közel helyezkedik el.
-Szia! Katniss vagyok. Téged, hogy hívnak? -Kérdezem meg. Többet egyelőre nem kérdezek. Ezzel választási lehetőséget adok neki, hogy akar-e velem beszélgetni, vagy csak egyedül akar lenni. Mindenesetre amíg várom, hogy befusson a rendelésem, meggyőződőm róla, hogy nálam van-e a pénztárcám. Szerencsére semmit sem felejtettem otthon. Amilyen feledékeny vagyok néha, ez a lehetőség sajna mindig fennáll. Aztán a tekintetem lesiklik a ruhámra. Egy kényelmes farmer van rajtam, egy lila fölsővel és egy szintén lila fülbevalót is viselek. A nyakamban a nyaklánc a lila különböző árnyalataiban játszik. Majd keresztbe rakom a lábam és várom, hogy a lány válaszoljon, de nem akarom kényszeríteni. Szívesen megismerném…
Utoljára módosította:Amira Loveguard, 2013. február 6. 21:35
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 30. 14:23 Ugrás a poszthoz

Dalma

Bólogatok, mikor a lány felém fordul, és magára mutat.
-Igen, hogy hívnak téged? Mert már láttalak a Levitában, csak még sohase beszélgettünk.-De, most itt a nagyszerű alkalom, teszem hozzá gondolatban.  Közben kihozzák az ő megrendelését. Remélem hamarosan az enyém is megérkezik. Egy gyönyörű pillangó van a teája mellett, természetesen sütiből.  A pillangó szárnyait suhogtatva repül. Lenyűgöz a szépsége és művészi a kidolgozása. Egy igazi remekmű. Tiszteletem annak, aki sütötte. Ilyenkor kicsit szomorú vagyok, hogy nem itt élnek a szüleim. Nálunk otthon ugyanis nem kapni ilyen finomságokat. Pedig milyen jó lenne.
-Én is remélem. Nagyon ötletesek és szépek! Gondolom finomak is.-Bár ezt még nem tudom. Csak akkor mondhatok róla véleményt, ha már megkóstoltam. Egy pillanatra belenézek az egyik gyertya lángjába és megpillantom magam benne. Eszembe jut a családi szokásunk. Az egyik ősöm, annyira szerette a gyertyákat, hogy megcsinálta a világ legnagyobb gyertyáját. Akkora volt, mint a bábeli torony lett volna, ha elkészült volna. A gyertya lángja táncot jár és fényét a falak visszaverik. A gyertyák olyan meghitt és kellemes hangulatot tudnak árasztani. Megnyugszik tőle az ember.  Merengésemet a pincér szakítja félbe, aki felszolgálja nekem a sütit. Megköszönöm a pincérnek, aki hamarosan odébb áll, hogy más vendégeket is ki tudjon szolgálni. Az enyémen is van pillangó. Bele kortyolok a teába. Jaj de finom és ráadásul fel is melegít. Az én pillangóm lila színű és kecsesen szálldos a teám körül.
-Nincs szívem megenni!-Panaszolom. Annyira szép. De, ha arra gondolok, hogy amikor először ettem csoki békát és az első az kiugrott a kezemből. Lehet, hogy ez is ugyanolyan. Így hát győz az éhség és bekapom a röpködő pillangót. Azonnal édes csoki íz árad szét a számban. Mesés!
-Mit olvasol?-Kérdezem tőle a könyvre mutatva, azzal nagyot kortyolok a teámból...
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 30. 14:43 Ugrás a poszthoz

Charlotte

-A szüleim és a tanítom, kezdettől fogva készültek rá, hogy el fog következni a perc. Mert aranyvérű a családom, de a mugli környezetet nem mindig tudjuk kiküszöbölni és nagyon féltettek, hogy pont a muglik közt lesz az első varázslatom. Szerencsére, az első varázslatom otthon volt. Méghozzá az, hogy a falnak vágtam a könyvet. Annyira mérges voltam akkor valamiért már nem is tudom miért, hogy az indulat varázslatba ment át. Meg is ijedtem. De, aztán a mesterem megnyugtatott, hogy nincs semmi baj.-Mulatságos így visszagondolni rá, de akkor nem volt az. A harag, aztán félelem érzésétől elég sokkos állapotba kerültem.  
-Én is nagyon szeretem azokat a musicaleket, amiket mondtál. Majd, szívesen megnézném, azt a magnót. Biztos szuper lehet.-Sose fogom megunni, hogy itt minden tele van meglepetéssel és varázslattal. A szobák, a sütik, még a legapróbb tárgyakban is van valami, amitől ámulok és bámulok. Az élet itt egy nagy ajándék nekem, amelyet nem tudok eléggé megköszönni a sorsnak, amely úgy döntött, hogy ide hív.
-Remélem, hogy minél hamarabb!-Kacsintok Charlottera.
-Az tök jó. Én is szeretnék egy baglyot. Egy szép fehéret. Lenne kedved velem egyszer elmenni a kisállat kereskedésbe, hogy vegyünk egyet magunknak?-Kérdezem fellelkesülve. Egy saját bagoly, milyen király lenne. Bár előtte mindenképp meg kellene beszélnem Rosyval, hiszen nemcsak enyém a szoba. De, szerintem meg fogja engedni. Ha nem, akkor meg addig rágom a fülét, amíg igent nem mondd rá. Kicsit gonosz módszer.
-Ne haragudj, de éhes lettem mindjárt visszajövök, csak hozok magamnak valami harapni valót.-Kérek elnézést tőle és pár perc múlva egy jól megrakott tálcával térek vissza. Ahogy, belekóstolok az ételbe, az ízeket szabadjára engedem a nyelvemen és elönt a jó érzés. Nagyon finom. Itt, mindenhol jókat lehet enni. Bár, egy kicsit hiányzik a pizza meg a Mc Donalds, de ezek az ételek mérföldekkel jobbak, mint amilyent a mugliknál lehet kapni. Varázslatos…
Utoljára módosította:Katniss Flechter, 2013. február 3. 08:55
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 30. 16:40 Ugrás a poszthoz

Dalma

-Szép neved van!- Mostmár őt is ismerem. Dalma, nagyon szép neve van és ráadásul nagyon jól néz ki. Szép szőke haja lágyan omlik a vállára. A szeme pedig világoskék. Elmerengtem már megint. Katniss légy szíves fegyelmezd magad.  Borzasztó, hogy ennyire hamar bármin el tudok gondolkodni. Még a kis apróságokon is. Hihetetlen mennyi csodája van a világnak. Sokan csak a nagy monstrumokat veszik észre és nem figyelnek a kis dolgokra, mint például a réten a kis virágra, vagy a méh döngicsélésére.
-Gemmológia? Nem tanulom a tantárgyat. Tanulsz vámpírológiát?-Kérdezem, hiszen ha jól becsülöm, van vagy harmadikos. Harmadiktól lehet azt a tárgyat tanulni. Kíváncsi vagyok, arra a tantárgyra csak sajnos még sokat kell várnom mire, tanulhatom. Nem igazság. Nagyon érdekelnek a vámpírok. Egy csomókérdést fel tudnék tenni a témával kapcsolatban. Annyira érdekes.
-Jól éreztem magam. Aleen remekül főz. A játékok is szuperek voltak. Szeretem a Levitás bulikat és te?-Kérdezem meg. Alexék és Aleenék bulija egyaránt csúcs volt. Ráadásul Alexék buliján találtam meg a legjobb barátomat, akivel az óta közös szobánk van. Rengeteg dolgot csinálunk mi együtt. Korcsolyázunk, vásárolunk meg ilyeneket.
-Melyik szobában vagy?-Lehet, hogy meglátogatom. Meglepem egy sütivel vagy valami kis aprósággal.
-Mi a hobbid?-Kérdezem. Ezen a szálon elindíthatom a beszélgetést. Hiszen, az ember szeret beszélni a saját hobbijáról. Közben az arra járó pincértől kérek még egy sütit és egy csésze fahéjas teát. Az egyik vendégnek most hozták ki a teáját. A pillangó kecsesen csapkod a szárnyaival. A vendég elmerül a látványban. Majd megrökönyödve veszi észre, ahogy a pillangó kirepül az ablakon. Mosolygok a dolgon. Tehát igazam volt, azzal kapcsolatban, hogy olyan, mint a csoki béka. De jó, hogy mégis megettem. Szegény vendég, bár rendelhet újat és a hibájából tanulva szerintem nem fogja hagyni, hogy a következővel is pórul járjon.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Katniss Flechter összes hozzászólása (72 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Fel