32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Dwayne Warren összes hozzászólása (822 darab)

Oldalak: [1] 2 3 ... 11 ... 27 28 » Le
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 16. 19:19 Ugrás a poszthoz

Alexandra Rachel Hanna Flaviu

Többnyire csöndben lépked a nő mellett, hallgatja annak magyarázatát.
Nem ma volt, amikor utoljára ehhez hasonló iskolában járt. Az ő hazájában pedig messze nem így néznek ki a dolgok. Ki tudná elképzelni a liberális Államokban, hogy a gyerekeket pusztán a vérmérsékletük szerint külön sorolja be? Dwayne szemében el alsó hangon is eléggé, nos, rasszista felfogásnak tűnik. Ennek azonban nem ad hangot, csak figyeli a magyarázatot és bólint, amikor szükséges.
 - Mert a többiek hol laknak? Itt?
Még mindig nehezen hiszi el, ez volt az első, ami nála végérvényesen és visszafordíthatatlanul kiverte a biztosítékot. Mi vesz rá egy érett, felnőtt embert hogy munka után is az iskolában pizsama partizzon a diákokkal? Rémes. Alig észrevehető módon megrökönyödött pillantásokat vet az ott evő kollégákra, majd le is dobja magát az egyik szabad helyre.
 - És milyen itt az ellátás? Az ételek. Csak magyar dolgok vannak vagy valami normális is?
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 17. 19:50 Ugrás a poszthoz

Alexandra Rachel Hanna Flaviu

 - Furcsa... Európában nem tudtam, hogy ennyire elfogadott ez a dolog... ez az iskolában alvás. Nem csodálom, hogy a tanárok egyedül vénülnek meg.
Fejti ki a véleményét egykedvűen. Egy apró pálcaintéssel közelebb lebegteti magához az egyik tálat, közelről megszemléli a tartalmát, csak aztán szed, mielőtt kellőképp ehetőnek ítélte. Spagettibe még nem halt bele senki. Mást mondjuk nem gazán merne kipróbálni.
 - Azért remélem egy nap nem lesz giliszta meg ilyenek a tányéron...
Bár hallott már ő olyan városi legendákat, hogy a magyarok zsírt és mindenféle belsőségeket is megesznek. Ő különben nem finnyás, egyáltalán nem, az otthonában sem volt lehetősége erre sosem. De a zsíros kenyér gondolatától még mindig kavarogni kezd a gyomra.
 - Gondolom. Én nem költözöm ide.
Vonja meg a vállát, a villájával beletúr a spagettibe. Nincs sok étvágya, pláne hallva, hogy ezt mindet manók csinálták.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 18. 19:40 Ugrás a poszthoz

Gál Botond - 2013.03.18. 16:09
Juj nézed *-* Pirospont! Cheesy

Hát, már elkezdtem, eddig még, hmm, nem lövöm le Grin Nekem a múltheti is tetszett, a zene a végén iszonyat jó Cheesy


Piros pont, bizony.

Tudjátok a sorozatban feltűnő számok címeit? Smiley Nekem megvannak, már vérzik a fülem, annyit hallgattam azt, amelyik az előző rész végén volt.  
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 18. 19:55 Ugrás a poszthoz

A mairól még psszt, csak csütörtökön tudom megnézni. Rolleyes
Csak egy kis teaserként: jó volt?
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 20. 19:18 Ugrás a poszthoz

Kiva Faraday - 2013.03.20. 18:13
Mira ez egyszerű: tigrispöttyös. Cheesy


Bocsánat, én ezt csak megláttam. De a tigris csíkos, nem?
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 21. 16:20 Ugrás a poszthoz

Én most is a Pingvineket nézem, de a Comedyn.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 21. 16:41 Ugrás a poszthoz

Én nem bírom ezt a pingvines dolgot, de nem volt semmi más. Mondjuk azóta sincs.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 21. 18:25 Ugrás a poszthoz

Lyra Castle

Most sem sikerült visszaérnie a kastélyba vacsorára, bár ez sosem zavarta igazán. Valahogy nem kenyere a gyerekzsivaj, sem pedig a drága kollégák fecsegése körülötte. Senkit sem érdekel a vizsgák javítása, pláne őt, aki konkrétan még nem kezdett el tanítani. Mivel azonban jelenleg más feladata nincs a szülőhazájában sem, időzhet a kastélyban nyugodtan, ismerkedésképp.
Az éhség azonban nagy úr, így a kötelező esti futás után az útja egyenesen a konyhai manók főhadiszállására vezet. A sportruházatot, ami a Mágiaügyi Minisztérium jelvényét hirdeti, le sem cserélte, elégre minek, úgysem divatbemutatóra jött.
Az ajtóban megállva szét sem néz, nincs is rá ideje, az egyik ráncos kis manó már rohan is, hogy a szolgálatára legyen.
 - Wellington stake-t kérek, közepesen. A köret legyen meglepetés, csak ne valami magyar... izé.
Egy picit el is fintorodik, ahogy a manó elsiet, helyet foglal az asztal legközelebb eső helyén. Reméli gyorsabbak lesznek, mint tegnap.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 21. 18:58 Ugrás a poszthoz

Lyra Castle

Várja a vacsoráját, közben egy valaki, minden bizonnyal diák által ott hagyott újság címlapját nézi. A nyugalmát azonban pillanatokon belül a szinte fuldokló lány hangja töri meg, amire természetesen azonnal felkapja a fejét.
 - Jól érzed magad?
Szól át fennhangon a terem túloldalára. Ha baj van, természetesen közbelép, de csak azért, mert valami félrenyelt, nem fog egyből odarohanni.
Egy manó érkezik az asztalához, tojásfejét a tálat egyensúlyozva a gőzölgő fogással, egy másik az italt, harmadik az evőeszközöket hozza, hogy lepakolják elé. Ezt azért meg tudná szokni, bármennyire sem szereti ezeket a házi manókat.
 - Máskor azért ajánlanám a hivatalos vacsorát.
Szól ismét a terem másik végében kuksoló lányhoz. Az ő régi iskolájában tilos volt, hogy a hivatalos étkezéseken kívül egyenek, ez így inkább egyfajta reflex nála, mint valódi figyelmeztetés.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 21. 19:19 Ugrás a poszthoz

Lyra Castle

Finnyásnak hathat, ahogyan a tányérjára öntött párolt borsót és burgonyapürét kavargatja, pedig nem volt ez mindig így. Vidéki gyerekként mindent megevett ő, amit elé tettek, az új és felettébb irritáló szokását a pár hónappal ezelőtti mérgezéses incidens alakította ki benne. Addig idiótának nézte az idősebb, tapasztalt aurorokat, akik minden alkalommal ellenőrizték az ételt, azonban kellemetlen ispotályban töltött hét után már nem tűnik annyira ostoba ötletnek. Mindenesetre ezt a vacsorát látványra legalább is teljesen méregmentesnek ítéli. Már csak az ízével van némi problémája.
 - Aurorkiképző.
Válaszol könnyedén. Kifejezetten közlékeny hangulatban van, talán, mivel ma még nem beszélt senki mással. De hát van ez így, ha az ember egy olyan idegen országba keveredik, ahol a helyiekkel nem igazán érteti meg magát.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2013. március 21. 19:20
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 21. 20:38 Ugrás a poszthoz

Lyra Castle

Nyugodtan lát neki a stake-nek tehát. Mindig olyasmit rendel, ami az otthonára emlékezteti, esze ágában sincs valami olyasmivel próbálkozni, amit nem ismer.
 - Persze, gyere.
Felel, udvariasságból (amit Isten tudja, hol vertek belé) ki is húzza a mellette lévő széket. Ő sem szeretne így kiabálni, különben se nem harap, se nem szenved kóros antiszociálisságban.
 - Némelyiket igen. A különfoglalkozásokat nem. De más miért is szenvedné végig?
Teszi föl a teljesen költői kérdést. Amikor ő diák volt, meg sem fordult volna a fejében egyszer sem, hogy olyan órán vegyen részt, amihez semmi köze. Plusz foglalkozás, plusz kötelesség, ugyan már.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2013. március 21. 20:38
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 21. 21:11 Ugrás a poszthoz

Lyra Castle

Még a végén kíváncsi lesz, ki az a Seren. Hallotta ezt párszor, minden bizonnyal be is mutatták neki, de nem igazán érdekelte a dolog. Valószínűleg azért, mert SVK-t tanít - ez ugyanis olyan tantárgy, amit, érdekes, de Auror létére az iskolában teljesen feleslegesnek tart. Össze-vissza oktatnak mindent, semmi koncepció, semmi értelme. Ha párbajozást tanítanak, az legyen Párbajtan. Ha veszélyes lényekről, SVK. Egy ilyen katyvasz csak összezavarja a gyerekeket.
 - Akkor biztosan lenne valami, ami hasznodra válik - bólint, miután végighallgatta a lány beszámolóját - Szóval sírrablónak tanulsz. Oda nem árt néhány ütősebb átok és rontás.
Ez végtére is mindent elmond arról, mit gondol a történelemről és az értékekről, amiket képez. Talán múzeumban sem járt sosem. Az ereklyéknek legfeljebb akkor van hasznuk, ha varázserővel bírnak, illetve, ha el lehet adni őket. Különben nem sok.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 21. 21:38 Ugrás a poszthoz

Lyra Castle

Kissé elmosolyodik ő is. Becsülendő, hogy a lány nem kezdett el majrézni, amiért így degradálta a szent hivatását. Bár, valahogy úgy sejti, nem is tartja annyira szentnek ezt.
 - Megértem. Engem sem a szervezett vonzott, de abból nem lehet megélni, hogy konzervdobozokra lövöldözök az erdőben.
Íme, ennyi Dwayne nagy története. Nincs különösebb tragédia vagy fordulat, ami miatt bosszút esküdött volna, hogy aurornak áll. Mindössze ez az, amiben jó: élő pajzsként vagy fegyverként funkcionálni. Mivel pedig a családja sem különösen nagy múltú, neki pedig sem felesége, sem hivatalos gyermeke nincs, a szerveknek különösen jól is jött: teljes mértékben feláldozható.
 - Dwayne Warren. Auror és jelenleg tanár.
Viszonozza a kézfogást egészen derűsen.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 21. 22:07 Ugrás a poszthoz

Lyra Castle

 - Ilyenkor még úgysem tudhatod.
Vonja meg a vállát. A kelleténél kissé agresszívabban vágja fel a húst, melynek következményeként pár borsószem pattogva gurul szét az asztalon. A mozdulatain, a vonásain látszik, hogy nem olyan közegben nőtt fel, ahol bárki sokat adott volna a külsőségekre vagy a viselkedésre.
Szórakozottan nézi végig, ahogy egy manó kétségbeesetten siet, hogy eltakarítsa az imént előidézett szemetet. Milyen kis hasznos állatok.
 - Nem kockáztatok. Különben... ez olyan, mint otthon. Más pedig úgysem érdekel.
Lerí róla az amerikai öntudat. Talán túlságosan is, inkább egyfajta arrogáns mániának is lehetne nevezni, ahogy szeretett hazájához viszonyul. Ami onnan származik, szent, ami rajta kívül, legfeljebb puszta utánzat, bóvli vacak lehet. Talán ez a legfőbb oka, hogy nem tud és nem is próbál ebbe a közegbe beilleszkedni.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 22. 18:45 Ugrás a poszthoz

Gál Botond - 2013.03.22. 18:41
Csss Dmi, nem szabad.

Érdekes lenne Grin


Good boy. Cheesy
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 24. 21:32 Ugrás a poszthoz

Minden csütörtökön reggel héttől este kilencig a főiskolán vagyok, örülnék a hét órának. Cheesy
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 24. 22:42 Ugrás a poszthoz

Botond, sajnos bármennyire hihetetlen, legális. Cheesy
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 25. 12:59 Ugrás a poszthoz

Statisztika előadásom lesz, megöl az unalom. Undecided Valaki?
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 25. 16:01 Ugrás a poszthoz

Nekem óriáscsótányaim és karmos békáim voltak. Rolleyes Meg tudom érteni.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 25. 20:13 Ugrás a poszthoz

Épp csak erre járt.
Megfogadta, hogy amennyire teheti, elkerüli ezt az irodát, mindenekelőtt persze az itt dolgozó nővel való találkozást. Az előző beszélgetésük meglehetősen... kínosra sikerült, bár még szerencse, hogy Zója azonnal lelépett, ahogy kényelmetlenné vált. Nem volt kedve a témához, őszintén, a hideg is kirázza a gondolatra, hogy találkoznia kell esetleg azzal a gyerekkel. Márpedig muszáj lesz.
Miért nem maradt inkább otthon?
Az ilyen napokon különösen hiányoznak neki az Államok. A bátyjaira kellett volna hallgatnia és ott maradni. Inkább dolgozik a farmon mugli módjára, mint az ilyen... érzelmi izék.
Ezen morfondírozva áll meg az ajtó előtt és dörömböl be. Neki máshogy nem megy. A baglya megmakacsolta magát a napokban, esélye sincs rá, hogy azzal hozza el a papírokat. De ha szerencséje van, nem lesz itt senki és becsúsztathatja az ajtó alatt.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 25. 21:09 Ugrás a poszthoz

Mesélő

Az ajtóval szemben terpeszkedő hatalmas ablakon bámul kifelé, amíg várakozik. Számára elfogadhatatlan sok idő telik el, utál, szívből gyűlöl várakozni. Egyszer vitték el emlékei szerint vidámparkba a szülei, még nagyon, nagyon régen - az emlék azóta is nyomasztó rémálomként él benne, emlékezve a végtelen sorokra, amiket már akkor ki nem állhatott.
Hallja a lépteket az ajtó túloldalán és a matatást a zárral. A homlokát ráncolva fordul arra.
Elég aprók voltak ezek a léptek, eléggé ahhoz, hogy...
 - Uhm... Hi.
Egy kicsi lány áll előtte - mármint abban az értelemben, hogy alacsony, ezen kívül életkorban is. Mondjuk nem kell saccolnia, ha jobban belegondol, amit nem akar, egészen pontosan meg tudja mondani, hány éves is.
Hirtelen fel sem fogja a hablatyolását - amit ugye magyarul ejtett meg a kislány -, vissza kell emlékeznie a szavaira, hogy értelmezni tudja.
 - Nem, nem, csak ezért jöttem.
Hadarja zavartan, a kislány felé nyújtva a papírokat. El, csak el innen.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 26. 20:53 Ugrás a poszthoz

Mesélő

Kicsit későn kapcsol, így a gyermeknek van alkalma elkapnia a kezét - védekezni ellen pedig nemigen lehet. Engedelmeskedve a kényszernek, átlépi a küszöböt, az arcán passzív riadalommal. Miért kellett volna a dolgoknak egyszerűnek lennie?
 - Nem, thanks.
Böki ki egyszerűen,, dehogy kér még inni is, menekül a tiltott helyről, amilyen gyorsan csak lehetősége lesz rá. Sandán körbenéz a szobában, mintha arra számítana, itt lapul valahol a nő és majd jól fenéken billentve kizavarja innen. Az nem lenne rossz jelenleg.
 - Az vagyok... most kezdtem.
Ha így van, hát vár. Nem ül le, az végképp azt jelezné, sokáig tervez maradni. Ez persze nincs így.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 27. 10:04 Ugrás a poszthoz

Dr. Mácsai Zója és Mira

Végül megadva magát a felsőbb akaratnak, akit egy nyolc éves képvisel, helyet foglal. Belátja, hamarabb úgysem menekül, minthogy a kislány édesanyja visszaérjen.
Feszélyezve méregeti a gyermeket. Néha, szentimentálisabb pillanataiban, amikor eszébe jutott a lánya - alkalomadtán, pár évente -, valahogy úgy képzelte el, ha egyszer égi csoda folytán találkoznia kell vele, az egész valahogy más lesz. Az anyja mindig azt mondta neki, éreznie kell majd valamit, valami szokatlant vele kapcsolatban. Sosem vallotta volna be, de valahol mélyen hitt ebben, hogy általánosan, a normális emberek ráéreznek erre.
Most azonban, ahogy itt ül, kutya módjára billegtetve a fejét jobbra-balra, mégsem történik semmi ilyesmi.
A gyerek egyszerű idegen maradt.
Az ajtó nyikorgásának hangjára arra fordítja a fejét, a nő arcára kiülő, jeges döbbenetre nem reagál. Jogos. A legutóbbi elutasító magatartása óta nem telt el sok idő. Az elhatározásában pedig cseppet sem változott.
 - A baglyom egy barom. Hisztériás rohama lett, amint meglátta a papírt.
Fintorog egy aprót. Már rég meg kellett volna sütnie azt a madarat nyárson, akkor is sokkal több haszna lenne.
 - Talán.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. március 27. 16:46 Ugrás a poszthoz

Dr. Mácsai Zója

 - Just shut up.
A válasz jóval durvábbra sikerült, mint azt eredetileg eltervezte. Sosem tudott igazán uralkodni magán, gyerekkorában nem volt kötelező, manapság pedig a munkája nyomán megeshet, hogy cseppet... lobbanékonyabb a kelleténél.
Utálja ezt. Ezt az... okoskodást. Úgy beszél vele ez a nő, mintha a tanárnénije lenne, ő pedig egy hisztis gyerek (pedig nem az, de nem ám).
 - Totál normálisan kommunikálok, nem? - felkel, nem verbálisan is kifejezve a tényt, mennyire feszélyezve érzi magát a bőrében - És nem is... utálok senkit.
Sértődötten, mint egy gyerek, fonja össze a karjait. Nem megy neki ez az önkifejezés sem, talán több időt kellene a pszichológusi szobában töltenie anélkül, hogy kiborulna. Bár ez nem nevezhető kiborulásnak, hiszen még nem vágott semmit a földhöz. Azt teszi, ha végképp tehetetlen.
 - De ne nevezd a gyerekemnek, mert nekem nincs olyanom. Nem volt, nem lesz. Ennyi. Csináld meg a papírokat.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. április 4. 13:02 Ugrás a poszthoz

Dr. Mácsai Zója

 - Ez meg nem a te kényed-kedved szerint fog történni.
Megtartja a sértődött, már-már hisztérikus hangnemet, amiről tudatosan még csak elképzelése sincs. Nyilvánvaló, miért zavarja ennyire a téma és miért kerüli minden áron. Ezek azonban a lélek olyan rétegei, amibe hősünk nem akar, így nem is fog semmilyen belátást engedni.
Egyszerűen ingerült és kész. Paff.
 - Nincsenek nem tapasztalt érzéseim.
Vágja rá konokul, akár egy kisgyerek. Még hogy Ő. Ilyen témáról végképp nem szeretne vitát nyitni, de nem ám.
Reméli, hogy Zója nem rugózik tovább ezen. Egyáltalán, miért kellett szoba hoznia?
 - Semmit sem. Ezért jötten.
Vonja meg a vállát egyszerűen, részéről lezártnak tekintve mindent, de mindent.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. április 11. 19:55 Ugrás a poszthoz

Dr. Mácsai Zója

Zétényknál járt. Még mindig nincs igazán ínyére a tanítás, bár a kastélyban való életet többé-kevésbé megszokta már. Még szerencse, hogy Várnai kisegítette az elmúlt évek jegyzeteivel és tapasztalataival, nem mellesleg a felesége zseniális vacsorát is főzött, így legalább volt valami értelme annak, hogy ma felkelt.
A karácsonyi vacsorának beillő fogásoktól lomhán baktat az utcákon, zsebre tett kézzel, teljesen egyedül. A papírokat, amiket kapott, már korábban felküldte a kastélyba, így lényegében mára semmi dolga sincs. Elhaladva néha bepillant egy-egy ablakon, ahonnan fény szűrődik a járdára, egykedvűen tudatva magával, hogy bizony, bármennyire is nem férfias bevallani, számára is hiányzik a saját otthona.
A térre érve megtorpan egy pillanatra, eltekint az egyik épület felé, honnan némileg erőteljesebb fények és hangok szűrődnek a éjszakai utcára. Elmorfondírozik a lehetőségen, hogy talán iszik valamit a kocsmában, de a jelenlegi kényelmes jóllakottságra való tekintettel azonban inkább folytatja az útját a kastély felé. Pedig igazán ráférne már egy kis ünneplés. Vagy gyász. Bármi, aminek életszaga lenne, nem úgy, mint a mostani kis életének.
 - 'ya alright, lady?
A homlokát ráncolva áll meg a padtól nem messze, miután kellő közelségbe került ahhoz, hogy felismerve, mi is az a világos színű kupac, amit mintha a padra dobtak volna. Márpedig egy éjszaka az utcán fekvő nő mellett nem szokás csak úgy elmenni, őt nem erre tanították.
 - Zója?
Állapítja meg végül egy hosszas hunyorgás után.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. április 13. 17:57 Ugrás a poszthoz

Dr. Mácsai Zója

Az, hogy a nő láthatóan felismeri és mozogni is tud mindenképp jót jelent. Ki tudja, lehetett volna valami komolyabb baja is, akkor pedig semmiképp sem hagyhatta volna egyedül. Láthatóan így azonban csak heverészett ezen a padon ilyen... rendellenesen pozitív hangulatban.
Összevonja a szemöldökét, azzal a sanda gyanúval nézi a nőt, hogy ez márpedig nem lehet természetes jókedv. Messziről felismeri a szalonspiccet, elvégre a bátyjai, apja és, nos, ő is szokott ilyen formán szórakozni. Ellenben ez a kép, már a igaz, meglepő. Zója? Mondjuk, bárkinek lehet ünnepelni valója a faluban, lehet, hogy végre sikerült leakasztania a szögről egy apának valót a gyereklány mellé.
Ösztönösen hátrál pár apró lépést, ahogy a nő felé közeledik, nem tetszik ez neki, pláne, hogy így imbolyog járás közben. Sejtelme sincs arról, mit is akarnak tőle, így meghökkenéssel fogadja a nő gesztusát.
 - A kastélyba?
A belső, idegesítő kis hang és valahol a lelkiismerete is sugallja, hogy mégsem hagyhatja teljesen magára, azt minimum megteheti, hogy a kastélyig elmegy vele, onnan nagyobb baja már nem eshet.
Zsebre vágja a kezeit, tisztes távolságban követve indul utána. Na kézen fogni nem fogja azért.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2013. május 3. 21:52 Ugrás a poszthoz

Mácsai Zója

Bizalmatlanul zsebre csúsztatja a kezeit. Különben semmi köze sincs ehhez a nőhöz, így lényegében, miért is foglalkozik vele? Más sem hiányzik neki igazán, mint hogy  lehányják a ruháját (ó, azok a régi szép idők!), vagy még rosszabb, valaki picsogását kelljen hallgatnia.
Miért nem fordult inkább vissza? Ha bedobott volna egy ártalmatlan felest, talán össze sem futnak. de az ilyesmi elkerülhetetlen.
 - Fel fogsz fázni - figyelmezteti óvatosan erre az apróságra, mintha az apja lenne, miközben lassan elindul utána. Nagy baj így végtére is nem lehet belőle, követi, amíg a nő a falak közé nem ér, aztán, ha bármi történik vele, valaki majdcsak gondoskodik róla. Már nem tartozik a felelősségi körébe, nem úgy, mint kinn az utcán. Sajnos, aki egyszer auror lett, az a szabadidejében is az marad.
 - Én is madár. Galamb. Lecsinálhatnám a szobrokat.
Szórakozottan megvonja a vállát, ilyenen sosem gondolkodott, bár szórakoztató.
Biztosan valami menőt kellett volna mondania. Dwayne azonban egyáltalán nem menő.
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. február 26. 10:31 Ugrás a poszthoz

Avery Lyall

Túlságosan hosszú volt ez a nap is.
Az utcán lékedve elpillant a kastély felé, melynek most csak lustán terpeszkedő árnyéka látszik. Fél óra sem telt még el, hogy émelyegve kimászott az egyik magyarországi kandallóból, elhagyva szeretett hazáját és mindazt, amit a másik, valódi munkája jelent. Most nyugalmasabb napok jönnek, tétlen, elmélázó napok, amikor nem pattognak átkok és folyik a vér. Talán öregszik, hogy valahol álmos magányában örül ennek. Ráférne a pihenés, majdnem egy teljes hetet töltött távol.
Fázva összehúzza a kabátot magán, ahogy az esti szél az arcába mar. Leginkább csapzott, fekete madárnak látszik, amit megtépázott a vihar.
Fáradt, nyűgös és szinte mindene fáj. Nem kérdés, hogy gyógyszer kell ide.
Mondjuk egy remek, tömény gyógyitóka a közeli szomjoltó állomásról, na, az nem lenne rossz!
A hopp-hálózat emlékétől még mindig kissé kavargó fejjel és gyomorral löki be az ajtót maga előtt, majd célirányosan elbandukol a pultig. Nem volt kedve hisztériát csapni idebent, így az aurori jelvényét már előre zsebbe csúsztatta - a férgesének is hadd legyen egy szabad napja. Így mindössze két férfi settenkedik az ajtóhoz a láttán, akiknek már volt vele dolguk és tudják jól, milyen is a "warreni igazságszolgáltatás".
 - Egy olyan lesz.
Bök a pult mögötti barnás üvegre. Amíg a csapos tevékenykedik Dwayne egykedvűen nyúl a mogyoró után, tekintete pedig teljesen véletlenül siklik a majdhogynem mellette szobrozó, well... alakra.
A haja kihullik a szeméből, ahogyan már-már csodálkozva oldalra billenti a fejét. A mogyorót rágcsálva elmélkedik egy ideig.
 - Te most nő vagy... vagy férfi?
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. február 26. 12:27 Ugrás a poszthoz

Avery Lyall


 - Váó.
Furcsa, álmos vigyorral fordul vissza az itala felé. Már megérte ebbe az országba jönnie, ennyi félnótással az Államokban nem találkozott egy helyen. Biztos terjed valami a levegőben. Igen, csak ez lehet az oka, hogy a srácokból lányok lesznek és a szabadidejüket ilyen helyeken kénytelenek tölteni.
Legyen áldott az Ég, hogy neki (remélhetőleg) nincs fia. Most már tudja, milyen veszélyektől kell tartani ezen a helyen, hiszen némelyikük csak úgy... bekattan.
 - Erik kérdezi. De már megkapta a válaszát.
Válaszol a sós mogyorók köt babrálva. Annyi neve, személyazonossága és múltja volt már rövidke, koszos életében, hogy néha, a tükörbe nézve fel kell elevenítenie magában, ki is az a Dwayne Warren és miből keresi a kenyerét. A hazugság tehát erőlködés nélkül szalad ki a száján két korty között a barnás italból.
Álmosan megdörzsöli a szemét, jó lenne aludni végre, ha egyáltalán tudna. Sajnos, évek óta nem tud.
 - Nem keres az anyád ilyen későn, fiú?
Kérdi pár perc hallgatás után halkan. Ő nem szeretne semmit, nincs olyan hangulatban, hogy bárkit megbüntessen. Rengeteg, ó, rengeteg papírmunka, egyáltalán nem éri meg.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Dwayne Warren összes hozzászólása (822 darab)

Oldalak: [1] 2 3 ... 11 ... 27 28 » Fel