37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Bianca Charlotte Shanes összes RPG hozzászólása (58 darab)

Oldalak: [1] 2 » Le
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 6. 16:33 Ugrás a poszthoz

Geri ^^

~ Apa szokás szerint alkot, anya olvas, Milán pedig lusta. Oké, hogy vasárnap van, de ez már pofátlanság. Unalmasak. Vasárnap van, ilyenkor élni kell! ~
Ezzel a mondattal és a nyakába kötött sárga, cicás sállal lépett ki a kislány a házból, hogy kezdjen magával valamit. Nem sok ötlete volt, hogy mégis mit lehetne kezdeni. Amikor elindult, arra gondolt kihívja játszani Zsófit, de az anyukája azt mondta, barátnője csúnyán megbetegedett, így most pihennie kell, már az apukáját is megfertőzte, ami Auróra néni szerint egy fiúnál "halálos" betegség. Nagyon reméli, hogy Gergő nem lesz nagyon beteg soha, mert akkor nem fog beszélni vele. Ezzel az elhatározással elindul a fiúhoz, hogy ezt közölje vele és kihívja játszani, de két házat megtéve meggondolja magát. Ha most kihívná a fiút, a fiú megbetegedne, és akkor nem beszélne vele többet. Nem! Geri maradjon csak szépen otthon, melegbe és legyen egészséges.
Inkább a játszótér felé veszi az irányt, ha már kijött, legalább hintázik egy kicsit. Persze nem rendesen, hogy leül és hajtja magát, mert akkor felfázna, amit nem szeret. Helyette a hintába áll és úgy kezdi el lökni magát, hogy magasabbra és magasabbra jusson. Mivel unatkozik, és nincs meleg, ezért énekel is, a kis kece lányom dallamára, mindent, ami az eszébe jut, így a végén egy igen érdekes dal kerekedik ki belőle, de mivel nincs itt senki, ezért nem hiszi, hogy bárki is furán nézne rá, attól függetlenül, hogy a lánynak egész szép hangja van.  
- Süss fel nap, fényes nap, kertek alatt kiskacsa fürdik fekete tóba. Télen könnyen megfagy Piton prof karvaly orra. Stockworth bácsi nagyon okos, titokban egy újabb varázslatot okított. Arany a vérem, ezüst a szívem, bronz a körmöm színe. Egyszer egy királyfi mit gondolt magába, vér szerint bizony Krise a kicsi lányka. Zúúúg a Volga. Anyámhoz készül Lengyelországba.
A végére egyre hangosabban énekel, majd az utolsó mondat végén elrugaszkodik és kiugrik a hintából, hogy a csúszdának és a mászókának is meghajoljon. Olyan unalmas, hogy mindenki le tudja foglalni magát csak ő nem. Elhúzott szájjal néz körbe, majd indul meg a mászóka felé. Azért egy mászás még belefér.
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 6. 18:41 Ugrás a poszthoz

Gergő ^^

A nagy csendben való mászókázás nem olyan vicces, de kezd egészen hozzászokni. Bármit, csak ne kelljen otthon lennie. Olyan unalmas, amikor az emberek nem csinálnak semmit, csak léteznek. Viszont ez az az állapot, amikor senki sem sejti, hogy valaki megszólítja, így van ezzel a lány is, azonban, amikor megszólítják, annyira meglepődik, hogy még kapaszkodás előtt hátrapillant.
- Áááá!
Ez nem volt a legjobb ötlet, mert a hirtelen mozdulattal kiesett az egyensúlyából és egy szép, már-már filmbeillő esést mutatott be. Nem történt persze komolyabb baja, de egy pillanatra azért lefagyott, sikerült a fenekére érkeznie, ami azért néhány napig igen sok kellemetlenséget fog okozni neki, ha vacsorához hívják, vagy, ha csak ülni szeretne és nem elég puha a felület.
- Jó csúszós volt az a kapaszkodó.
Nem fog veszekedni, elvégre ő okozta magának az apró balesetet azzal, hogy meggondolatlan volt. Felkelve leporolja a kabátját és a kezeit is, majd a fiúhoz lépve végignéz rajta és kinyújtja a kezét.
- Szia. Lotti vagyok.
Bemutatkozhatna a teljes nevén is, de azt most feleslegesnek gondolja. Olyat a felnőttek csinálnak, neki bőven elég egy név is ahhoz játszani tudjanak egymással. Persze, ha megkérdezi, elmondja, de neki nem olyan fontos, legfeljebb még az, hogy merre lakik, ha át akar menni hozzá játszani.
- Van kedved játszani velem valamit?
Érdeklődik a bemutatkozás után a fiútól. Egészen szimpatikus a fiúcska, szerinte a játékokban is jól benne lesz majd.
- Itt laksz te is valamerre?
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 11. 16:55 Ugrás a poszthoz

Gergőm

- Persze, annyi folt van már rajtam, hogy lehet ez is rámászik egy másikra. Rossz az egyensúlyérzékem télen. Oda se neki.
Ez nem teljesen igaz, de valahogy ezt szeretné mondani neki. Nem akar felvágni, szó sincs róla, csak nem szeretne puhánynak se látszani. Maga sem érti miért, de szimpatikus neki a fiú első kérdésre már. Ösztönösen megigazítja a szőkésbarna tincseket, nem akar rosszul kinézni. Ez valami furcsa ösztönösség lehet. Maga sem érti miért viselkedik így.
- Szép neved van. Fiús.
Elég furcsán érzi magát. Olyan, mintha udvarolna. Pedig ő olyat nem szokott. Ő és az udvarlás? Miért tenne ilyet? Hiszen még csak tizenkét éves, szóval ez teljesen logikátlan. Biztos csak úgy kicsúszott. Az emberek amúgy is szoktak ilyet mondani, ha csak kedvesek akarnak lenni a másikhoz. Ezt is annak könyveli el, mert ennyi idősen nagyon nem gondol még bele a dolgokba. Majd eljön annak is az ideje egészen biztosan. Bár akkor nem kattogna ezen a kis agya.
~ Fejezd már be. ~
Mintha a vállán ülő ördöggel civakodna, miközben aranyosan mosolyog a fiúra. Nem akarja, hogy butának nézze, valamiért nagyon imponálni szeretne neki. Kezeit hátratéve forgolódik, látszik rajta, hogy zavarban van. Fel kell nőnie még egy kicsit.
- Pedig sokat jártam már erre. Itt lakok a születésem óta, a tizennégyes házban. Felagund professzor és Shanes professzorasszony lánya vagyok.
Régebben érdekelte, hogy miért nem az apja nevét viseli, de amióta tudja a családi titkot róla, azóta már egészen érthető a dolog.
- Jövőre. Mármint nem a most kezdődő tanévben, hanem az utána következőben, szóval két év múlva. Te idén kezded?
Nem lehet idősebb nála, de most örülne, azt mondaná, hogy nem, ő is két év múlva. Elkezdhetné már most is, elég sokat tanult már. A keresztanyukája szerint másodikos szinten van, de csak azért, mert nem tudja, hogy a keresztapukája mikre tanítja, amikor csak ketten vannak. Rafael szerint lemenne hídba a dologtól.
- Melyik házba fogsz kerülni szerinted?
Érdeklődik, miközben a lehetőségeken agyal. Mondjuk hintázni már az előbb hintázott. A fogócskához pedig két ember kell minimum és ők most ketten vannak, így egyértelmű a dolog. Miután a fiú válaszol a kérdésére megböki és elneveti magát.
- Te vagy a fogó.
Az arckifejezését meg se várva fut el a homokozó felé, remélve, hogy a fiú követi majd.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 16. 02:14 Ugrás a poszthoz

Yarista

Esik az eső. Ez akkora szívás, de nem? Szeretett volna kimenni, játszani. Ma a kastélyban van, mivel az anyukája a könyve miatt ment el Budanekeresdre, a tesójának egész nap órái vannak, így az apukája hozta fel magával. Olyan egy órája ül és rajzolgat. Egy közepesen hiperaktív tizenkét évesnek ez egy örökkévalóság, de megígérte, hogy itt marad. Elméletileg alig másfél óra múlva felbukkan Alexa, hogy elszórakoztassa ebédig. Tök jó, ebédelhet a diákokkal. Mivel nyakigláb típus, így nem nagyon lóg ki a diákok közül. Nem az anyjára ütött, az apja állítólag magas volt, ebben nem tud biztos lenni, mert csak egy képet látott róla.
~ Itt lehetnek képek…~
Mivel nincs itt senki felkel az asztaltól, melyen mintha bomba robbant volna. Alap járaton Alexáénál ül, mert az szembe van az ajtóval, de a ceruzák, kréták és lapok már a vele szemben helyet foglalt Felagund professzor asztalát is teljesen beterítették. Felkelve a polchoz sétál, ahol fiókok vannak, és amelyeken nevek hirdetik, hogy kihez tartoznak. Ismeri a korábbi Rellonos házvezetők neveit, így könnyű dolga van. Az első, ahol bizonyítékot keres Stockworth professzor fiókja. Élelmes kölyök révén könnyen ki tudja nyitni a fiókot, kicsit olyan, mint egy mini bűnöző.  Itt csak néhány képet talál, meg se nézi őket, csak a mögötte lévő asztalra dobja. A következő Pitoné, melyet nem olyan könnyen nyit, mint az előzőt, de konkrétan csak porcicákat rejt.
- Mit is hittem…
Fejcsóválva csukja vissza és veszi sorba a következő lehetőséget, vagyis Jersey Endersont és az ő pakkját. Ez viszonylag gyorsan nyílik, nem is üres és vannak benne képek is, rengeteg régi kép, melyek a dátum szerint éppen ideálisak. Neki pontosan ilyenekre van szüksége.
- Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Persze ezzel még nincs vége, minden képet kivesz, amit csak ott talál. Alexa pakkját ismeri, nem tenne képeket oda, ami nagyon helyes, azt azonban tudja, hogy a táskájában van egy külön tárca, amiben rengeteg kép van. A megszerzett képeket összeszedi, még van legalább egy órája. Van a teremnek egy nagyobb területe az ablak előtt, szembe az ajtóval. A földre kuporodva ide pakolja ki a képeket, amiket megszerzett, szépen egymás után, majd a tárcában lévő képek közül kiszedi azokat, melyeken olyanok vannak, akiket ismer és az ismeretlenekkel teli képeket szintén kiteszi, hogy keressen olyan embereket, akik mind a kettőn rajta vannak.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 16. 03:36 Ugrás a poszthoz

Gergőcském <3

- Ezek szerint akkor még nekem is lesz jó pár köröm.
Persze nem szarkasztikusan mondja, tizenkét éves, nem éppen a szarkasztikusság a főerénye. Inkább úgy mondja, mint aki könnyedén beletörődik a sorsába. Nem szeretne leszerepelni a fiú előtt. Nem tudja miért, csak egyszerűen nem. Érdekes dolog a kémia, ezt megállapíthatjuk már ennyi idősen is.
- A hajad is tetszik.
Fene egye meg azt a nagy gyermeki őszinteséget. Nem is érti, hogy miért mond ki ennyi mindent. Nem rá vall, de most már így járt. Viszont tényleg senki, még ő maga sem tehet az ellen, hogy valaki iránt komolyabban érdeklődést mutasson. Sokak szerint amúgy is az első szerelem a legszebb és a legtisztább, így ezek után, ha ebből esetleg az lesz, akkor sem tiltakozik, ha ezen múlik a világ sorsa.
- Ezek szerint mindenképpen találkoznunk kell még. Nagyon érdekel a történeted. Cserébe elmondom én is az enyémet.
Már most várja a következő találkozásukat. Mesélős nap lesz, annyi szent. Mondjuk az ő meséjében még sok a rejtély, amiket szeretne majd az évek során felderíteni. Persze erről még senkinek sem szólt, de lehet, ideje lenne, ha szerezne egy bizalmast, aki segít neki felgöngyölíteni a szálakat.
- Borzalmas és kelletlen alak. Mármint a többiek szerint. Én nagyon szeretem őt. Bájitaltant tanít, eddig három tárgya is volt, de mostanra már csak egy maradt, lehet csak azért, mert anyukám sokat panaszkodott arra, hogy többet van az iskolába, mint otthon.
- Araczki Endre. Hm. Nem ismerős a neve, jó fiú lehet, szoktam tudni azoknak a nevét, akiket az apukám nem szeret…vagy csak nem tanulja a tárgyát.
Igen ez a másik opció és az is biztos, hogy az anyukája nem tanítja, vagy igen, de akkor megint az áll fent, hogy rendes ember. Igen, mindenképpen kell valaki, aki segít helyrehoz a fejében keletkező hatalmas zűrt, és ahogy elnézi a fiú éppen ideális lesz. Futás közben is igyekszik eldönteni, hogy ő-e a tökéletes személy. Csak egy módon döntheti el, méghozzá, hogy hirtelen lefékez és szembefordul a fiúval, majd váratlanul, amikor nem számít rá puszit nyom az arcára.  
- Hm. Te vagy a megfelelő.
Ezt olyan természetességgel jelenti ki, mintha épp kérdezett volna valamit a fiú, pedig erről szó sincs. Reméli, a fiú nem veszi olyan rossz néven a dolgot.
- Én szerintem Rellonos leszek. Az igazi szüleim is Rellonosok voltak és apa mindig azt mondja, hogy olyan vagyok, mint az anyám. De nem vagyok gonosz, ő sem az, csak leleményes vagyok.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 16. 22:48 Ugrás a poszthoz

Katniss

Vééééggrrreeeee!!!! Eljött az ebédidő. Már majdnem kilyukadt a gyomra, annyira éhes volt, de a manók nem voltak kedvesek, nem adtak neki enni, csak odamorogták neki, hogy mindjárt ebéd van, ne különcködjön. Ma amúgy sincs jó idő, és úgy tűnik, ez kihat a manókra is. Ezt eddig nem tudta, de nem árt elraktározni, ha majd egyszer épp a manókról kell házi dolgozatot írnia. Mindenesetre végre itt van, szóval szabályosan berobban a nagyterembe egy csapat alsóbb évessel, akik szétválva helyet foglaltak a saját asztaluknál. Neki nincs olyan, azt se tudja, hogy hova üljön.
- Minek öltöztem ma?
Lepillant magára, fekete nadrágban, hosszú, kék, pillangós tunikában és fekete csizmában van. A hajpántja és karkötői szintén kékek. Úgy tűnik ez eldöntetett, a Levita asztala felé veszi az iránt, hogy dúdolva helyet keressen és talál is, valahol középtájon egy lány mellett, aki mellé kérdés nélkül lehuppan. Lehet meg kellett volna kérdeznie, de nem volt benne ennyi. Hihetetlenül éhes volt. A húslevesből vett egy nagy adagot. Szereti, olyan jó hosszú tészta van benne. Mondjuk, itt szétszedik, az anyukája nem szokta, persze miatta, szereti a hosszú tésztát, amit olyan sokáig lehet felszívni. A leves, amihez villa kell. Egyszerűen imádja.
A leves után azonnal hozzákezd a másodikhoz is, méghozzá brassóit eszik, mert az a második kedvence. Gondolatban már tudja, hogy a desszert valami epres lesz. Hihetetlen, de ebbe a gyerekbe rengeteg étel fér. Néha többet eszik, mint a bátyja, aki éppen most van abban a korszakban, hogy mindig tudna enni valamit.
- Bocsi… ide tudnád adni nekem az áfonyalevet?
Most már illendő volna megszólítani a lányt. Tuti, hogy látta már valahol. Tekintete a tanári asztalra téved, majd vissza a lányra és jön az isteni szikra. Minden világossá válik és már abban is biztos, hogy a lány neve K-val kezdődik…vagy J-vel vagy L-lel. A három közül valamelyikkel tuti.
- Láttalak már, önismereten. Te rajzoltad azt a csodaszép mandalát ugye?
Érdeklődik cseverésző hangon. Persze a lány nem nagyon láthatta, ő egészen hátul ült, mert éppen a sok szülője egyike felügyelte. Komolyan, mintha bűnöző lenne, pedig még nincs sok a rovásán, csak néhány zár feltörése, zsarolás, összeesküvés-elmélet. Nem olyan nagy ügy a dolog.
- Charlotte vagyok. Nagyon örvendek.
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. január 16. 22:48
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 17. 02:50 Ugrás a poszthoz

Mary

Szőkésbarna haja lófarokba kötve. Nagy, fehér, pamacsos fülvédői körül arca már piroslik a hidegtől, amikor belép a cukrászdába. Nem szeretne semmi mást, csak valami nagyon forrót inni, ami átmelegíti az egész testét. A kesztyűit kék kabátjába rejti, és a kedves vörös hajú lánytól, aki a pultba áll rendel egy kókuszos forró csokit, természetesen fehér csokiból.  A kedvenc helyére, azaz az ajtó melletti első boxba ül be, az ablakhoz, hogy lássa, kik járkálnak az utcán és kik jöhetnek be. Amíg a csokijára vár előpakolja a rajzfelszerelését. Nem volt kedve otthon unatkozni, így inkább eljött ide rajzolni. A fehér lap a csoki fogyásával arányosan telik meg színekkel. A kint járkáló emberek ruháit rajzolja le, valamint az utcát, de az alakok közül sok embernek nincs arca, mert éppen elfordul, lehajol vagy eltakarja a haja.
- Bocsi kérhetek még egy fagyi kelyhet? Hat gombócot szeretnék. Csokit, vaníliát, citromot, banánt, kiwit és madártejet sok epres öntettel és három csokis rolóval. Köszi.
Fiatal kora ellenére magabiztosan mozog a világban, könnyedén rendel, sokan, akik csak átutazóban vagy éppen ritkán járnak erre és kerülik a pletykákat simán elhiszik ránézésre, hogy egy elsős diákról van szó, pedig évekre van még tőle. Jó géneket örökölt, ha leszámítjuk a zsarolást, betörési kísérleteket, tényfeltárói vágyat és a megszállottságra való hajlamát. Emellett klausztrofóbiás és közepesen hiperaktív. A figyelme gyakran elterelődik, ha talál valami érdekesebbet. Az érdekesebb lehet akár a légy is a falon. Borzalmas jellemet hoztak össze a szülei, ő pedig erre egyáltalán nem büszke.
Ahogy a fagyi megérkezik, úgy vesz magához egy újabb lapot. Most nem a kinti embereket kezdi el rajzolni, hanem a bentieket, akik nem messze ülnek tőle. Természetesen nekik sincs arcuk, azzal még nem mert megpróbálkozni egyrészt, másrészt jobb, ha nem ismerik fel az alakokat, lehet ez olyan titkos randi és nekik nem is lenne szabad találkozni. Nem kellene idő előtt bajba kerülnie. Közben persze fogy a fagyi is, örül neki, hogy ennyire sok epret kapott. Ha ezzel végez, akkor talán még egy sütit is bevállal. Imádja az édességeket.  
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 21. 01:03 Ugrás a poszthoz

Katniss

- Neked is. Nagyon jól néz ki minden.
Igen, valóban nagyon éhes és ez kivált belőle némi illetlenséget is. Pedig alapjába véve egy kedves teremtés, aki ismeri azt, hogy mi illendő, elvégre megtanították neki a szülei, sőt tanítják most is. Kedvence a zárd össze a szád és egyél kijelentés. Ilyenkor mindig vághat csodálkozó és egyben megütköző fejet, hiszen a kettőt nem lehet egyben értelmezni.
- Köszönöm, kedves vagy.
A másikra csak megrázza egy kicsit a fejét. Emlékszik arra a mandalára, amit a rajztehetségről mond azt pedig szépen enyhe túlzásnak fogja fel vagy szerénységnek. Nem ismeri annyira a Levitásokat, de szeretne rajta változtatni persze. Jó is, hogy ma hozzájuk öltözött, így ide ült és pont egy olyan ember mellé, aki megfelelő alanynak tűnik a feladatra. Ez így eddig igen jól hangzik.
- Hát akkor a nulla rajztehetségeddel lettél igazán tehetséges, szerintem nagyon király lett. Meg is kértem any…Alexát, hogy csináljon belőle nekem egy másolatot.
Egy pillanatra meg is lepődik, hogy majdnem más szót mondott. Nem szokása, mert nem őt tartja annak és most mégis. Sokáig azonban nem köti le a dolog, majd ha később még eszébe jut a dolog, akkor elgondolkozik rajta. Jelenleg az ebéd sokkal jobban leköti.
- Még csak az óralátogatás van engedélyezve. Hamarosan ide fogok járni, de egyelőre még fiatal vagyok hozzá.
Olyan kedves ez a lány, hogy nem fog hazudni neki. Pedig ez volt a célja. Arra gondolt, hogy szépen előadja majd, hogy ő elsős Levitás és mekkora királyság a suli, de rá kellett jönnie, hogy fogalma sincs milyenek a Levitások, így nem menne a dolog, szóval inkább őszinte lesz vele, úgy biztos jobban jár.
- De elmesélhetnéd, hogy neked milyen óráid vannak, nem tudom, hogy miket érdemes felvenni és csak a Bájitaltant ismerem, mert az apukám tanítja, és az Önismeretet, mert Alexa a keresztanyám. Ezen kívül még az átváltoztatástant, mert azt az anyukám tanította itt régebben, de ennyi. Ez pedig nem elég és nem szeretnék mellélőni. Az elején könnyebb tárgyakkal kezdenék, majd fokozatosan nehezebbekkel. Persze, csak ha nem zavarlak ezzel. Húúú, és a szakkörökről is. Ott ismerem az Edictumos írásos dolgot, de a többit nem, pedig szeretnék szakköröket is.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 21. 01:04 Ugrás a poszthoz

Mary

- Szia, persze, ülj le nyugodtan.
A cuccait is arrébb pakolja, hogy a lánynak kényelmesen legyen helye. Különben is megérkezett a hatalmas fagyikehely, amit rendelt, nem kellene, hogy az a sok fagyi kárba vesszen. Amikor már teljesen elolvadt, akkor már nem olyan vicces a dolog. Szóval szépen összepakolja a rajzokat és a ceruzákat, filceket is. Mikor mindennel végzett maga elé húzza a fagyit és egy nagy kanállal a szájába töm belőle. Igen hideg, de mivel még gyerek, az ilyen problémákat nem fogja fel hibának. Majd ha elkezd kamaszodni, akkor csak elkezd majd tanulni is belőle. Valamikor a vége felé esetleg, szóval addig még évei vannak.
- Bianca Charlotte Shanes.
Ha már a lány is a teljes nevével mutatkozott be, akkor illendő volna, hogy ő is így járjon el.  Valamiért nem szereti a teljes nevét. Sok kérdést felvet. Az egyik ilyen, hogy attól még, hogy örökbefogadott gyerek, miért nem az apja nevét kapta, hogy miért lett két neve és, ha már itt tartunk, ami a legjobban bosszantja, hogy ki lehet az apja. Ráadásul a tükörbe nézve kezd egyre jobban hasonlítani az anyjára, szóval még csak azt se sikerült elérnie, hogy felkel, belenéz a tükörbe és bumm, megvilágosodik. Ez annyira nem ér, hogy nagyon.
- Ha a Bianca nem tetszik, hívhatsz nyugodtan Charlottenak, valamiért mindenki inkább azt használja.
Kivéve talán Gergőt. Ahogy a fiúra gondol, egy picit hevesebben kezd el verni a szíve. Nem is érti, vagyis de, csaknem tudja, hogy ilyen fiatalon azt érzi-e. Hamarosan találkoznak. Gergő elhívta a cukrászdába, ami miatt, mintha lassabban kezdene el járni az idő. Jó lenne, ha már ott tartanának. Nem előtte, nem utána, hanem akkor. Mondjuk előtte még lesz egy beszélgetése a dologról, de állítólag kérhet érte valamit, és ő már azt is tudja, hogy az a valami türkizkék színű és ott lóg a vér szerinti anyukája szekrényében.
- Igen, a faluban lakom. Szoktam az iskolában is lenni, de még csak tizenkettő vagyok. Vagy idén, vagy jövőre, vagy utána vesznek fel. Eléggé kiszámíthatatlan a dolog. Az anyukám tizenöt évesen kapta meg a levelét, de a barátnője lánya, tizenkettő vagy tizenhárom volt, amikor elsős lett. Szóval három éve van még Wickler bácsinak, hogy felvegyen. Mondtam apának, hogy kérdezze meg, ha találkozik vele a suliban, de azt mondta ne türelmetlenkedjek. Te melyik házba jársz? Mesélsz róla nekem kicsit?

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 21. 01:05 Ugrás a poszthoz

Gergő  <3 Kiss
A randi 2013. 01. 18. délután

Nagyon várta ezt a napot. Annyira nagyon, hogy az idő háromszor olyan lassan ment, mint általában. Mivel tudta, az első pillanatban, ahogy tudatosult benne, hogy most mi is lesz, hogy mit akart felvenni. Nem borította ki a szekrényét, ott nem lenne ehhez megfelelő darab. Helyette célirányosan a szomszéd házhoz ment, szépen, őszintén elmesélte, hogy Gergő különös a számára, és nagyon szeretne igazán jól kinézni. Alexa egész jól viselte a dolgot, jobb volt, mint amire számított. Ezek szerint az őszinteség jó dolog. Megkapta a türkizkék felsőt, emellett Alexa begöndörítette olyan király módon a haját, mint, ahogy a sajátját szokta, sőt egy kis átlátszó, apró csillámokkal ellátott szempillaspirált és szájfényt is kapott. A szájfényen kívül nem látszott semmi, mégis olyan más lett, olyan nagylányos. Percekig csak állt és nézte magát a tükörben. Olyan másnak érezte magát és ez tökéletes volt. Sokáig tartott, mire felfogta, hogy ez most tényleg ő. Már késésbe volt, amikor a cipőjét húzta. Pont most nem akart futni, hogy nagyon szép legyen, de vagy fut, vagy nagyon sokat késik.
Egy kis kocogás azonban senkinek sem árt. Kicsit furcsán áll az emberek szeme, akik szembejönnek, de nem nagyon nézi meg őket. Már a sarkon jár, amikor belegondol, hogy a nő, aki köszönt neki, valószínűleg az anyukája volt, akinek mondta, hogy ma fontos találkozója lesz, de azt lehet elfelejtette, hogy nagyon részletesen is be kellene számolnia róla. Ennek a legnagyobb oka az volt, hogy ezt egyelőre se az apukája, se a tesója orrára nem szerette volna kötni, márpedig van egy olyan érzése, hogy ha otthon egy ember megtudja a dolgot, akkor mindenki megtudja. Ez nem hangzik túl bíztatóan. Mindenesetre néhány perc késéssel ugyan, de megérkezik. A kabátját gyorsan leveszi, a haját megigazítva kérdezi meg Zoey-t, hogy itt van-e már Gergő. Kiderült, hogy igen, így a szíve még jobban el kezdett dobogni. Igyekezett normális arcot vágni, és normálisan lélegezni, de ez nagyon nehezen ment. Besétálva egyszerre ugrott ki a bőréből és érezte teljesen jól magát. A fiúhoz lépve megborzolja kicsit a szépen megfésült haját, majd mellé ülve elmosolyodik.
- Így jobban tetszik. Jól nézel ki. Te is…kék vagy.

ruhám
Utoljára módosította:Szakács Ágota-Beáta, 2013. január 21. 19:20
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 26. 00:51 Ugrás a poszthoz

Yarista

- Simán lehetnék tanár. Jó a memóriám és nem nagy kunszt néhány papírból felolvasni.
Válaszol a fiúnak, felkelve megkerüli a képeket, mintha elé állva meg tudná akadályozni azt, hogy a fiú lássa miben is mesterkedik. Tekintete a fiú pálcájára kúszik, és felvont szemöldökkel néz végig rajta.
- Milyen fa? Az enyém szilfa.
Mintha csak csevegne, még bájosan mosolyog is hozzá, mintha mindenben ártatlan lenne. Persze szó sincs róla, közben azért ő is előhúzza a pálcáját, nem lehet tudni. A srác ezek szerint Rellonos, ott a pince mélyén valahogy mindenki olyan bizalmatlan lesz, az anyukája is mindig magánál tartja a pálcáját, pedig már nem is dolgozik aktívan, csak ír, de azt is otthon és nem valószínű, hogy Bogolyfalván bárki is rá tudna támadni a másikra.
- Van engedélyem.
Persze ez nem igaz, és olyan szépen hazudik, hogy már kellemetlenül kellene éreznie magát tőle, de valahogy nem jön neki. Sokszor mondták neki, hogy a hazugság nem éppen jó, de ez valahogy zsigerből jön neki. Lehet, hogy az apja nagy széltoló volt és ezt kapta örökségnek.
- Az enyémek.
Újabb hazugság. Összelopkodta őket, és most, ha vehetjük úgy, minden, amit nem a pénztárcából vett ki az övé, a többi meg, hát az bizony véletlenül kicsúszott és összefogta a többivel, de előfordul az ilyesmi nem?
- Alig várom, hogy elkapjon egy prefektus.
Még a szája is szélesebb mosolyra húzódik, bizony, nagyon izgi lenne, de takarodó után ő már nem császkálhat már itt, olyankor már régen az ágyban alszik.
- Még nem járok sehova, majd jövőre, de szerintem Rellonos leszek. A nevem Charlotte. Ha kitalálod, kinek a gyereke vagyok, elfelezem veled a csokimat. Tippelhetsz hármat. Vagy segíthetsz is akár. A felső képeken olyan embereket keresek, akik az alsó képek valamelyikén is ott vannak. Fiúkat.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 26. 04:27 Ugrás a poszthoz

Mary

- A szüleim nem tudnak róla, hogy fagyit eszek. Szerintük ez nem egy téli édesség, de szerintem az édességek nem évszakfüggőek.
Észrevette ugyanis a lány tekintetét, és a csodálkozását a fagyi irányába. Jó megfigyelő, így könnyen észreveszi a lány reakcióját a kehellyel kapcsolatban. A nevére elmosolyodik, ő is szereti, persze nem hangoztatja, nem az a fajta.
- Persze, csak nyugodtan. Van választási lehetőség, így mindent lehet. Mindenre hallgatok.
Mint egy jó kutya, vagy inkább rossz, mert néha még akkor is felkapja a fejét, amikor még az övéhez nem is hasonló nevet mondanak hangosabban az utcán. Amikor a lány beleegyezik, hogy mesél örömmel és hálásan pillant rá, mindenre kíváncsi, ami ott történik, és minden érzést szeretne megismerni, hogy amikor majd odakerül, sokkal könnyebben kezelje majd őket. Szeretne mindenre felkészülni és magabiztosan venni az akadályokat.
- Szóval akkor ti ilyen békés emberek vagytok, akik nyugodtak és megfontoltak. Afene, akkor mi tutira nem leszünk háztársak. Én ennél pörgősebb vagyok, mármint nem úgy, mint az Eridonosok, hanem inkább, mint a Rellonosok. Vér szerint félig én is Rellonos vagyok.
A másik felét sajnos nem tudja, de szeretné megtudni, hogy mi a helyzet ezen a téren, persze csak úgy, hogy egy fontos szereplő se jöjjön rá, mennyire mélyen beleásta magát a titok felfedésébe. Amikor éppen nem tudja mivel lefoglalni magát, akkor ezen agyal és próbálja csökkenteni a szálakat, amiket eddig alkotott.
- Tetszik a Navine. Aranyosak vagytok. Gergő is Navinés lesz, ő a barátom.
Gergő is mondta, hogy szeretné, ha Navinés lenne, de most már egyre biztosabb, hogy ő nem oda való. Persze lehet, hogy még változik a dolog, de egyelőre úgy tűnik, hogy tényleg vagy Rellonos vagy Levitás lesz.
- Nem is tudom, vannak jó pasik? Helyes tanárok?
Érdeklődik mosolyogva. Nem mintha neki jelenleg szabad volna, de kit nem érdekel, hogy ki a legjóképűbb tanár vagy éppen kiért vannak oda a tanárok.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 26. 04:28 Ugrás a poszthoz

Katniss

- Már nagyon várom.
A mosolya még szélesebb, még őszintébb. Nagyon várja, ez igaz, nagyon szeretne már itt lenni és tanulni, megismerni mindent, ami ismeretlen még. Az első két évet simán kihagyhatná, legalábbis már tart ott, persze erről mélyen hallgat mindenki a családjában, amúgy se szeretnék, ha feltűnő jelenség lenne. Különösen a keresztanyja nem. Régen látta már annyira megfeszülni a nő egész testét, mint amikor bejelentette, hogy ő ismert, híres és feltűnő jelenség akar lenni, amint tud. Akkor azért kicsit visszavett az arcából és inkább új cél után nézett.
- Barátok. Ez jól hangzik. Nincs sok barátom, a faluba mindenki vagy sokkal idősebb, vagy sokkal fiatalabb, mint én.
Van három barátja persze, vagy inkább kettő. Gergőt nem tudja barátként kezelni, mert ő valami több, de persze mellette még barát is, de ez mégsem ugyanaz. Mindenesetre szeretne sok embert megismerni és sok emberrel összebarátkozni, és szívesen kezdené a sort Katnissal.
- Mugliismeret? Király, nagyon kíváncsi vagyok a muglikra. Nem jártam még a falun és a sulin kívül, illetve csak néhányszor voltam még Lengyelországba is, de oda hopp porral mentem, szóval az ilyen kütyüket, mint a metró nem is tudom használni, csak beszélgetésben hallottam róluk. SVK?
A rövidítésekkel még nincs tisztába, ezért kell némi segítség, hogy jobban tudjon tájékozódni. Szeretne ebbe is belejönni. Közben elfelejtett enni, így gyorsan bekap egy krumplit és egy húst, még mielőtt eltűnne előle a kaja. Eddig várta, hogy ehessen, akkor már szeretne jól is lakni, mert ma sokáig lesz itt és a manókhoz nem szeretne bemenni kaját kunyizni.
-Vámpirológia. Ez tetszik. Mindenképpen felveszem én is.
A színészet még jobb an felvillanyozza és szinte hatalmas szemekkel fordul a lány felé, ami úgy csillog, mintha ékkövek lennének a szeme helyett. Mindig is imádta a színészetet, mindig is szerette volna kipróbálni magát is benne.
- Annyira szeretnék már most idejárni, bárcsak feljárhatnék már most a színészszakkörbe, akkor nem unatkoznék, amikor apának órája van. Ez nagyon zsír lenne.
Annyira nagyon, hogy már most eldöntötte, ebéd után megy könyörögni, hogy az apukája kérdezze meg, nem lehetséges-e, hogy vendégszerepel vagy csak kicsit, hogy színészkedjen, amíg mindenki más el van foglalva.
- Tetszetek, mármint ti, Levitások. De remélem akkor is találkozhatunk, ha máshova kerülök.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 28. 06:07 Ugrás a poszthoz

Yarista

- A szülőanyám sem egy magas ember, még olyan hat centi és beérem, nem az ő génjeit örököltem a növekedésben.
~ Csak azt szeretném tudni, hogy kiét. ~
A gondolatra majdnem elhúzza a száját, de Yarista még hasznára válhat, így nem szeretne kockáztatni. Neki most szövetségesek kellenek. A második megállapítás, hogy nem pakolnak ki képeket jogos megállapítás, gondolatban biccent is hozzá egy aprót. Teljesen jogos a dolog, így most már nem adhatja el, hogy tanár. Na igen, éles váltás lett volna, de már annak is örül, hogy sokan azt is kinézik belőle, hogy diák, pedig addig még legalább két éve van. Ilyenkor persze felmerül az is, hogy nem lesz-e majd koravén az arca, de mivel az anyja is kortalannak néz ki, reméli, hogy ez vele is megtörténik majd. Ha mondjuk, úgy hozza az élet, hogy egy napon bűnözésből kell majd megélnie, szeretné, ha fiatalos arca megtévesztő lenne addig, amíg lelép a tetthelyről.
- Ez lehet, mondjuk egy kísérlet is. A tanárok kísérleteznek az órán, ez lehetne, emberismeret. A testtartásból, az aktuális gesztikulációs jelekből és a mimikából találd ki, hogy mit mondanak, mit gondolnak, és, hogy milyen a viszonyuk a körülöttük lévő emberekkel.
Ebből látszik, hogy ő tényleg odafigyel arra, amit mesélnek neki, sőt utána is olvas és tanul is. Mivel mugli iskolába nem jár, de a szülei és keresztszülei otthon azért tanítják, így sok olyan tudás birtokában van, mely talán meglepi az embereket, akkor, amikor megismerik a valós korát.
- Tiszafa. Erős pálcának tartják.
Az övé is erős pálca, nem éppen illik egy kislány kezébe, vagy egyáltalán lány kézbe, mégis ez volt az a pálca, mely őt választotta. A néni, aki nekiadta azt mondta érződik, hogy dúl benne a mágia és a tettvágy. Ez nem is kérdéses, minimum olyan erős boszorkány akar lenni, mint a szülő – vagy a nevelőanyja és ehhez, már most nagyon jó úton jár.
- A leendő testvéreimnek elég annyit mondanom, hogy papíron Felagund professzor gyermeke vagyok, és már kifutnak a világból.
Emiatt tart is egy picit, mármint, hogy a többiek nem nézik majd jó szemmel, hogy Felagund az apja, hiszen a férfinek már így is rémhíre van az iskolában, persze azt sem szeretné, hogy mini maffiózónak nézzék, és csak azért barátkozzanak vele, hogy reggelre ne egy levágott unikornis fejjel az ágyukban ébredjenek.  
- Ismerős a neved, te egy kiskedvenc vagy. Alexa kiskedvence.
Főleg, amikor kimondja, hogy hozzá jött. A másikra, hogy hasonlít, felvesz egy képet, és a hasának simítva közelebb lép, végignézve a fiún, mintha éppen azt tesztelné, mennyire megbízható.
- Remélem, tudsz titkot tartani, mert ha nem, akkor elintéztetlek Don Papussal.
Halálos nyugalommal mondja ki a szavakat, majd megfordítva a képet a fiú elé teszi. A kép régebben készült, az előbb emlegetett fiatal tanerő még egészen fiatal, talán Yarista korában járhat. Látszik, hogy a mosolya nem őszinte, és a vörös hajú lányba kapaszkodik, aki több ízben is a legrellonosabbnak volt választva.
- Ott vagyok. Álcázó bűbájjal. Ezért érzed úgy, hogy ismersz. A szememen, a fülemen és az államon kívül, minden tőle van.
Mutat a hasára, majd magabiztosan felnéz a fiúra és közli a nyilvánvalót.  
- Azt akarom megtudni, hogy ki tett oda.
Mintha épp csak azt mondaná, érdekli, hogyan lesz olyan gyorsan olyan nagy a jégcsap, pedig ennél azért komolyabb a téma.  
- 75%-ban az én képeim, de az több, mint a fele, így nagy általánosságban az enyémek a képek.
Persze ez azért egy erős túlzás volt a részéről, de el lehet neki nézni, hiszen most csodálatos felfedezéseket tehet, soha ennyi kincs és ennyi lehetőség még nem volt a birtokában arra, hogy megtudja, ki is ő valójában.
- Ő a keresztapám, Rafael. Róla tudom, hogy ártatlan. Annyit tudok, hogy magas, sötét hajú, világos szemű, de ez lehet ő is, meg ő is, sőt ő is, és ő is. Nem tudom, kit kérdezhetnék meg, aki akkor ide járt. Sokan nem is tudtak a terhességről, aki meg igen, az hallgat.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 28. 06:40 Ugrás a poszthoz

Katniss

- Ez jól hangzik, most már még jobban várom, hogy ide járhassak.
Örül neki, hogy a lány mesél, így aztán – bármennyire is illetlen – felkönyököl és a fejét megtámasztva, érdeklődve figyeli, szinte már issza a szavait.
- Milyen egy mugli iskola? Szerettem volna kipróbálni, de a szüleim nem engedték, inkább otthon tanítanak, ők és a keresztszüleim, de valahogy nem az igazi, nem érzem úgy, hogy bűbájok és bájitalok ismerete elég ahhoz, hogy mindent megismerjek a világról.
Ezek talán erősek egy tizenkét éves gyerek szájából, de ő mindig is ilyen volt. A koravénsége néha komoly problémát okoz, ezt már Zsófi is többször megmondta neki, Milanról nem is beszélve. Kicsit még gyereknek kéne lennie, de a titkok, melyeket fel akar kutatni, túl felnőttesek ahhoz, hogy gyerekként viselkedjen. Ez pedig együtt jár a lebukás veszélyével is, amit egyelőre szeretne elkerülni, hiszen akkor biztos, hogy a felnőttek minden apró nyomot felégetnek, amin elindulhat.
- SVK. Király. Ismerem a tanárt, szegről-végről a rokonom. Igen, a szakkör is nagyon jó lenne, talán el tudom intézni, hogy oda már most eljárhassak, hogy egy kicsit hozzászokjak az itteni élethez, könnyebb lenne, ismerném a rövidítéseket, meg az embereket is, és akkor már magabiztosabban jönnék ide.
Ezt még ma mindenképpen meg kell kérdeznie. Örülne neki, ha igent mondanának, ha el lehetne intézni, hogy legalább erre feljárjon. Akkor találkozhatna Gergővel is, mondjuk, amikor vége van az óráinak és neki még nem kezdődött el a szakköre. Örülne neki, mert még csak most ismerte meg és máris el kell majd válniuk az iskola miatt. Ez nagyon nem ér és jelenleg nagyon bosszankodik is miatta.
- Szeretem a musicaleket, az indiai zenét, azokat, amelyeknek nagyon jó a ritmusa, lehet rá táncolni, az se baj, ha nincs szövegük és a komoly zenét se vetem meg. Az egyik nagy kedvencem Vivaldi. Tudom, ez egy kicsit furcsán hangzik. Szeretem a mugli zenéket, amelyeket könnyen lehet énekelni, előadókat nem tudok mondani, azokat a számokat szeretem, amelyek könnyen megmaradnak az emberben és a következőnél már én is együtt tudom énekelni velük.  Te kiket szeretsz?
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. január 29. 22:55 Ugrás a poszthoz

Katniss

- Mint amikor véletlenül átváltoztattam Milan haját fehérre! Az volt az egyik legelső varázslat megnyilvánulásom. Neked mi volt az első?
Ezek mindig olyan érdekesek szoktak lenni. Az első varázslásakor ő személy szerint nagyon meglepődött, akkor is, ha tudta, hogy ez valamikor bekövetkezik. Azonban fogalma sincs milyen az, amikor egy mugli származású gyereknél jelentkeznek először a varázslási képességek.
- Főleg a Rudolfot, Mozartot szeretem, de szívesen megnézek mindent. A legszebb számok a Valahol Európában című darabban vannak, onnan a kedvencem a Zene az kell. Annyira szép. Előadók tekintetében nagyon szeretem Sia-t, szerintem csodálatos a hangja. Viszont neked tényleg nagyon széles. Mutathatnál majd néhányat, van lent a faluban egy zenelejátszó. A keresztapámtól kaptam, aki felrúnázta nekem.
Nagyon örült, amikor megkapta, mert így bármikor hallgathat zenét. Az egyik kedvenc elfoglaltsága, és a világ legjobb karácsonyi ajándéka volt. A mai napig senki sem tudta überelni ezt a remek kis ajándékot.
- Egy tanév múlva, de az is lehet, hogy már most jöhetek a következőben, attól függ, mikor kapom meg a levelemet, de remélem, nem kell még vagy másfél évet várnom, mert már nagyon szeretnék ide tartozni. Még szobám is lenne. Milan mindig hazajár, meg a lenti ismerőseim is.
A következő kérdés meglepi, de csak annyira, hogy egy pillanatig el kell gondolkoznia, hogy van-e otthon háziállata, pedig erre a kérdésre gondolkodás nélkül tudná a választ, így bólint egy nagyot.
- Van egy Crup kölyköm, néhány hónapos még csak és mellette egy tricolor macskám, ami csupa folt és nagyon elkényelmesedett. Neked vannak otthon vagy itt állataid? Én nagyon szeretnék egy baglyot még, de nem tudom, hogy melyik fajtája lenne a legjobb.


Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. február 3. 00:49 Ugrás a poszthoz

Katniss

- Könyvet vágtál a falhoz és mégis Levitás lettél? Ez nagyon jópofa, tetszik az, ahogy kezdődött a kapcsolatod a saját mágiáddal, olyan igazán érdekesre sikerült.
Örül, hogy talál valakit, akinek hasonló az érdeklődése, legalább egy ember biztosan lesz, akivel tud majd beszélgetni ilyesmiről. Mondjuk, ez a színjátszás nagyon tetszik neki és az biztos, hogy amint alkalma lesz, mindenkitől megkérdezi, hogy idő előtt ugyan, de járhat-e színjátszásra. Az biztos, hogy nagyon élvezné, és nagyon odatenné magát, hogy mindenki elégedett legyen vele.
- Okés, várlak bármikor, mármint előtte jobb, ha megbeszéljük, de elég csak egy baglyot dobnod, és lezsírozom a dolgot otthon.
Bárkit hazavihet, csak az anyukája szereti tudni, hogy mikor ki fordul meg náluk. Kivételt képez talán ez alól Zsófi, aki gyakorlatilag már családtagnak számít, így akkor jön, amikor csak szeretne. Viszont örülnek neki, hogy barátkozik, talán ezért is hozzák fel olyan sokszor a kastélyba. Ezen mondjuk még nem gondolkozott.
- Szívesen elmegyek veled, megvehetnénk őket egyszerre, és akkor legalább biztos, hogy a legszuperebb baglyokat vesszük meg. Ez nagyon tetszik.
Erről is kell majd szólnia, főleg azért, hogy pénzügyi támogatásban részesítse az anyukája. Tetszik neki, hogy a lány fehéret szeretne. Ő is gondolkodott benne, meg abba is, hogy fekete baglyot vesz. Egyszer látott egy fekete baglyot, és nagyon megtetszett neki. Persze ez majd akkor fog kiderülni, ha ott lesznek végre. Már nagyon várja a közös kiruccanást, amit megfejelhetnek, mondjuk egy sütivel, fagyival vagy forró csokival.
- Okés.
Amíg a lány távol van, addig ő is eszik néhány falatot, majd a brassóit sütire cseréli, ha már itt van, akkor minden fogásból a legszimpatikusabbat szeretné megkóstolni és most ez a málnás szelet, amiben rengeteg hab és gyümölcs. Tesz rá egy kis csokiszószt is, ami nem igazán illik hozzá, de így sokkal jobban szereti.
- Nagyon várom már ezeket a programokat, nagyon jók lesznek. Remélem megengedik a színjátszót, nagyon felcsigáztál.
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. február 3. 00:52 Ugrás a poszthoz

Yarista

- Sajnos. Biztos, hogy Rellonos vagy? Inkább Levitásnak mondanálak.
Túl okos neki a fiú, kihívás, de talán pont ez a lényeg, hogy legyen mellette egy eszes gyerek, aki megtalálja az összefüggéseket, na meg persze a hibákat az egyenletekben. A kérdésre, hogy ott lakik-e nála bólint, bizony ott lakik nála, méghozzá gyakorlatilag születése óta. A körbepillantásra kuncog egyet, ismeri ezt a "jó" szokást, így kicsit megrázza a fejét.
- Tripla bájitaltanon szívatja az ötödéveseket. Vicces, amikor kijönnek, mindenkinek össze-vissza áll a haja, a lányok sopánkodnak, hogy begöndörödött a hajuk, meg mindenkinek tiszta bájitalszagú lesz a ruhája, és hát senki sem szeret epeszagúan közlekedni az iskolában, kivéve, ha határozottan magányra vágyik.  
Ő sem szereti, ha valamelyik családtagja a bájitaloktól bűzlik, vagy amikor annyira megbetegedik, hogy bájitalt itatnak vele. Oké, tényleg hamar használ, de ez nem érdekli akkor, amikor nem tud aludnia ténytől, hogy orrfacsaróan büdös gőz szivárog a füléből, főleg akkor nem, amikor a kedvenc, bárányos ágyneműje frissen van felhúzva. Az egy nagyon igazságtalan pillanata volt az életének.
- Csak így és tényleg. Szokott rólad mesélni, nem is keveset, szerintem nagyon csíp téged. Simán megkérdezheted, órák kérdése és itt is van.
Nem is baj, hogy kitértek erre, legalább rá tud nézni az órájára, hogy még mennyi ideje van. Nem akar lebukni, de ha most visszateszi a képeket, akkor tuti bajba kerülne, hiszen Yarista a saját bőrét mentené, ami teljesen természetes neki is, valószínűleg ő is hasonlóan cselekedne valakivel, akit most lát először és már tudja róla, hogy lopott és hazudott.
- Megértem, ezért legalább fél évet kapnál, és nem szabadulhatnál jó magaviselettel, de te legalább nem kell, hogy éjjel azon agyalj, mikor kelt fel, hogy valami hajnalban nyíló gazt keress, ami a falu egyetlen apró pontján nő, és az se biztos, hogy mindegyik teljesen jó. Kezdek félni attól, hogy iskolába járjak. Mondhatnám, hogy nem veszem fel a tárgyát, de az meg nagyon ciki lenne.
Na igen, végül is együtt él vele és mivel elméletileg tehetsége is van hozzá, így biztos, hogy a tárgyfelvételi lapja fölött ülve a professzor alakja is fölé fog nyúlni, hogy biztosan bejelölje a tárgyat.
- Mondhatod nyugodtan, tényleg csini, de mi köze van ennek ahhoz, hogy tizenévesen gyereket szült?
Nem igazán érti az összefüggéseket, de biztos igaza van. Ő még nem érheti pontosan, hogy a csinosságnak olyan nagyon nagy jelentősége van. Kíváncsian pillant hát a fiúra, reméli, hogy megmagyarázza neki, hogy mire is gondolt pontosan.
- Tudja a választ, de azt mondja, nem számít, de nem hiszek neki, szerintem igen is fontos neki, mert amikor erre terelődik a szó, a szája széle megremeg egy picit, majd megfeszül az arca, mintha botox-szal telenyomták volna. Az Edictumot is végignéztem már, de valahogy az a rész egy sötét lyuk, mintha lenne ott valami. Valami, amit mindenki hallgat.
A fiú kezét zavartalanul megfogva vezeti a nő székéhez és leülteti rá, ő pedig szembe vele foglal helyet, Felagund professzor asztalánál, magához húzva egy lila, levelekkel és madarakkal díszített könyvecskét.
- Semmi sem lesz. Mármint, én csak szeretném megismerni a múltam, hogy kitől örököltem néhány részemet, hogy milyen örökletes dolgaim lehetnek. Azt mondják erősen hiperaktív vagyok, ez akkor is lehet, ha rokonok a szülők, de a családomban, mármint a vérszerintiben, Alexáéban inkább őrültek vannak, és szervi betegek, mazochista emberek, ezek viszont nálam nem mutatkoztak még.
Egy pillanatra elhallgat, majd megvonja a vállát és egy nagy sóhaj után folytatja.
- Szerintem már nincs életben. Mindenki úgy beszél róla, tudod, múlt időben. "Ő egy nagyon tehetséges varázsló volt." Meg "Ő tanította meg anyádnak, hogy erős legyen és kitartó, amíg itt volt, sokat segített azon, hogy ki lett belőle." Szóval szerintem már nem tudna mit szólni hozzám.
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. február 6. 04:50 Ugrás a poszthoz

Gergő <3

- Örülök, hogy egyetértünk.
Kicsit zavarban van, de azért figyel arra, amit a fiú mond és elmosolyodva foglal helyet, a kihúzott széken és engedi, hogy a fiú udvariasan egy kicsit visszatolja. Olyan furcsa és mégis nagyszerű érzés itt lenni, vele lenni, és bár ez neki kicsit hivatalos, mégis igyekszik fesztelen lenni.
- Köszönöm.
Felpillant rá és el is mosolyodik, majd megvárja, amíg a fiú is helyet foglal. Már el is felejtette, hogy megígérte neki, hogy elmeséli, hogy mi is az ő nagy titka, hogy mi az, ami annyira foglalkoztatja. Ez még mindig bonyolult ügy és nem tudja, hogyan is tálalja, fél, hogy furcsán fog a másik fél ránézni, amiért ilyen dolgok foglalkoztatják. Ha valaki megkérdezné, miért teszi ezt, nem tudna rá rendes magyarázatot adni, egyszerűen, csak tudnia kell, ennyi az egész.
- Magamról vagy a titkomról?
Végül is ezzel lehet egy kis időt nyerni, addig, amíg összeszedi a gondolatait. Mesélhet éppen magáról, és Gergőre is igen kíváncsi, szóval jobb lenne nem egyből belevágni a dolog problémásabb részébe. Mit is mondanak erre? Előbb az élvezet ugyebár.
- Azt már tudod, hogy kihez tartozok, mármint családilag, szeretem az állatokat, a lila színt, a fagyit, az egészségtelen ételeket. Szeretek mozogni, kicsit túlmozgónak tartanak. Nem szeretem, ha valaki sipákol és megjátssza magát, tudod, ilyen hajdobálósan.
Az utolsó mondatnál elkezdi úgy dobálni a haját, mint a lányok, akiket az előbb leírt és közben heherészik is, de mielőtt bárki bolondnak nézné, leáll és picit megrázza a fejét. Képtelen nyugodtan viselkedni, valahogy mindig produkálnia kell magát, de egy idő után mindig kapcsol, csak néha ez már túlkésőn van.
- A kedvenc gyümölcsöm az eper, és nagyon szeretem az áfonyalevet. Nem tudom mit mesélhetnék még, inkább kérdezz, úgy könnyebben megy, és mesélj is, nagyon kíváncsi vagyok rád és neked is van egy hosszú történeted azzal kapcsolatban, hogy mit is keresel itt, Bogolyfalván.
Az utolsó szó végén szisszen egyet, mintha megcsípte volna valami, de nem lát semmit, pedig egyből odakapott. Érdekes, bár lehetett valami nagyon kicsi állat is, hiszen azok lesből támadnak az emberre, mindenesetre, amikor felpillant Gergőre valahogy máshogy látja, olyan jóleső melegséget érez, Gergő olyan aranyos és kitűnik a tömegből.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. február 7. 10:07 Ugrás a poszthoz

Mary ^^

- Pontosan. Rebellis típus vagyok, imádok ellenszegülni a szabályoknak. Alig várom, hogy legyen valami, amiben a rendszer ellen lehetek. Tudom, érdekes életcél, de amíg gyerek vagyok, azt hiszem, ezt kell tennem.
Érzi azért, hogy a lány egy kicsit furcsán néz rá, de ezt már megszokta, mintha egy kicsit élvezné is azt, ha furcsán pillantanak rá. Szeret feltűnést kelteni, ebben valószínűleg az anyai nagyanyjára ütött, aki egy harsány, feltűnő jelenség, akinek a lételeme a szórakoztatás és, aki elvárja, hogy csodálják őt.
- Akkor te is egy színfolt vagy!
Válaszolja lelkesen nagyot kanalazva a fagyiból, majd lenyelve azért meg is magyarázza, hogy ezt mire értette.
- Akarom mondani, te is olyan ember vagy, aki nem illik a házába. Vannak emberek, akiket néha félre osztanak. Van valami oka, hogy odatartoznak persze, de alapjáraton mondjuk, máshová tenné az ember. Abból, amit mondasz, te Eridonos típus vagy, érdekes lehet akkor a Navinében lenned. Tudod érdekes ez. A Rellonosok és az Eridonosok ilyen szempontból hasonlítanak, mert a vérmérsékletük hasonló, míg a Navinések és a Levitások inkább nyugodtak
Int a lánynak, aki kihozta a fagyit és kér tőle egy forró csokit extra adag tejszínhabbal és cseresznyével. Utána visszafordul a lányhoz, próbál nem sokat beszélni, de valahogy lételeme a fecsegés.
- Gergő is a faluban lakik, Janey-nél, akinek ajándékboltja van. Én majd csak a következő utáni tanévkor jövök, nagy mázli lenne, ha már a következőnél felvennének, bár azt hiszem volt már egy hasonló korú. A keresztanyám egyik barátnőjének a lánya, um, Ashley… Stanwood. Igen, ez a családneve. Az anyukája is tanár volt itt, szóval még van remény.
Az összefutás remek ötlet, lelkesen bólogat is hozzá, bizony szeretné, ha így lenne, jó lenne összefutni olykor egy-két szóra. Most már két helyről is van ismerőse, hiszen ott van Katniss is, aki Levitás.
- Értem persze, én meg mondjuk, még kicsi vagyok hozzá, meg hát ott van Gergő is, de azért nem árt tudni, hogy mi a helyzet. Mondjuk ezért otthon nagyon furcsán néznének rám, az apukám elég szigorú ember. Az anyukám nem, ő elég szabadszellemű, három vagy négy férfit is ott hagyott az oltárnál, mármint ténylegesen az oltárnál, menyasszonyi ruhában, mielőtt igent mondott az apámnak, de ha jól emlékszem, akkor ők sem házasok, csak jegyben járnak, de elvannak így.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. február 7. 10:09 Ugrás a poszthoz

Katniss

- Igazad van, neki is van beleszólása.
Neki nem valószínű, hogy lesz szobatársa, hiszen Milan is minden nap hazajár, így valószínűleg neki is haza kell majd járnia, amit egy kicsit bán is, meg nem is. Majd, amikor benne lesz a helyzetben, amikor már ténylegesen ide fog járni, akkor elválik, hogy mi lesz. Szerinte lehet beszélni a szüleivel, de ebbe a részbe még bele se gondolt.
- Milyen érzés szobatársakkal lakni?
Lehet buta kérdés, de neki sosem volt senki, akivel hosszabb távon együtt aludt volna, néha ugyan Zsófi náluk aludt, vagy ő Zsófiéknál, de az is maximum egy hét volt, semmi több. Érdekes lehet, amikor figyelemmel kell lenned két-három másik emberre, mert nekik is ugyanaz a tér a sajátjuk, mint ami neked és annyira mások is lehettek, mint a fekete meg a fehér. Mindenképpen szeretné kipróbálni, mondjuk nem biztos, hogy az első évben, de mindenképpen meg akarja ismerni ezt az életvitelt.
- Mindenképpen szólj és megnézem, hogy mit adtok elő, már ha nem járhatok majd én is oda, nagyon kíváncsi vagyok rá.
A kérdésre, hogy van-e színház a faluban megrázza a fejét, mert éppen tele van a szája és nem lenne tanácsos illetlenül viselkednie, mivel magán érzi az apja tekintetét. Ezek szerint kiszúrta, hogy most éppen merre ül. Jó időbe telt neki, mire eljutott idáig, biztos a Rellonosok között kereste. Ezen a gondolaton halványan elmosolyodik és
- A minisztériumok össze vannak kötve, így van lehetőség gyorsabban közlekedni. Pestre szoktunk általában színházba járni, de már voltam Angliában is. Ale…Flaviu tanárnő anyukájának színházában. Egyik este én is fent lehettem a színpadon.
Nem volt semmi szövege, se tette, épp csak annyi, hogy a gyerekekkel együtt átsétáljon a színpadon, illetve, amikor mesét hallgattak a jelenetben, akkor ő is hallgatta velük, egy elnyűtt macit ölelve.
- Persze, nagyon szeretek. Meséket, verseket főleg, de a tankönyveket is, amik otthon vannak. Illetve vannak gyerekregények is, amik tetszenek. Te milyen típusú könyveket szeretsz?
Érdeklődik, mivel, ha a lány kérdezett, akkor nyilván ő is csinálja és éppen arra  kíváncsi, hogy a dolog viszonzást kap-e.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. február 15. 04:26 Ugrás a poszthoz

Katniss

- Ez nagyon jól hangzik, nem tudom ki a szobatársad, de már most szimpatikus. Nagyon tündéri lány vagy lányok lehetnek. Nagyon jól hangzik.
A szeme előtt máris megjelent egy lány, akivel az éjszaka közepén beszélgetnek, majd reggel futkosnak, mert elaludtak, hiszen már a nap is elkezdett feljönni, amikor belealudtak a beszélgetésbe. Muszáj lesz rávennie a szüleit, hogy engedjék fel, neki beszélgetőtárs, barátnő, szobatárs kell. Aki határozottan lány és határozottan nyíltabb, mint például a testvére, aki szobalakó és morcos.
- Igen, remek volt, hú, nincs kedved eljönni velem? Mivel van ismeretségem, szinte bármire tudok jegyet szerezni. Vannak otthon műsorfüzeteim, nézhetünk szimpatikus darabokat. Azt is simán el tudom intézni, hogy az igazgató bácsi elengedjen. Na, mit szólsz?
Most egy kicsit olyan, mint egy mini maffiózó, akinek minden és mindenki a kezében van. Egy lelkes, mini maffiózó, hiszen a gondolattól, hogy esetleg együtt mennek el, majdnem kiugrik a bőréből.
- Mindent szeretek, lehet varázslatos, muglis, minden, amit el lehet képzelni. Mesés és valós, nagyon sok minden meg tud fogni, elég egy jó történet.
Persze nem mindegy, hogy milyen a színészi játék, de általában nem szokott csalódni a megnézett darabokban. Csacsogna is tovább, ha valaki nem simogatná meg a hátát. Felpillantva elmosolyodik a nő láttán, nem hitte volna, hogy az anyukája erre jár ma.
- Szia, ő az új barátnőm Katniss, Katniss, ő az anyukám, Elisabeth.
A fekete hajú nő mosolyogva nyújt kezet a lánynak, és mutatkozik be, majd jelzi, hogy elvinné magával, csak még vált néhány szót az apjával. A lány bólint egyet, majd visszafordulva gyorsan iszik egy kortyot még.
- Úgy tűnik mennem kell, de baglyot tudunk küldeni egymásnak a kisállat kereskedés meg a színház miatt. Örülök, hogy találkoztunk.
Hirtelen ötlettől vezérelve megöleli a lányt és nyom egy puszit az arcára, majd integetve elsiet az anyukája után.


Anyuka

Köszönöm szépen a játékot! <3
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. február 15. 04:32
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. február 21. 17:25 Ugrás a poszthoz

Yarista

- Csak nehogy én lepjelek meg.
Válaszol rá nyugodtan, mosolyogva. Na igen, ismeretes, hogy az önbizalomnak nincs híján a drága. Az ő kezében is ott a pálca, és ismer olyan varázslatokat is, melyeket itt nem is tanítanak. Köszönjük Shanes néninek, hogy Rafaelt kérte fel keresztapjának, így aztán a férfi sok időt tölt vele és olyan dolgokra is megtanítja az igen fogékony kislányt, melyek bizony nem a korának megfelelőek, például már ismeri a részleteit is annak, hogyan is kell embert lóherévé változtatni.
- Ha gondolod, szólhatok az érdekedben.
Huncut kis mosoly jelenik meg a szája szegletében, persze nem gondolja komolyan, de, ha a fiú ennyire szeretné, akkor lesz olyan jószívű, hogy mindent elkövet az ügy érdekében. Mondjuk, megemlíti, hogy pálcát fogott rá a fiú és elfelejti azt, hogy ő sem volt védtelen.
- Párterápiára? Néha neki kellene elmennie rá.
Ez csak úgy kicsúszott, persze, komolyan gondolta, de annyira nem szerette volna kimondani, mert még a végén egy erre tévedő portré vagy ember pletykát szül belőle, aminek eredménye egy hatalmas nagy botrány lenne, amihez nagyon nincs most kedve, mert akkor minden szülője és hozzá közelálló ember annyira megharagudna rá, hogy azt többé nem tudná kimagyarázni.
- Négy gyereke van. Ha többször is óvatlan lett volna, akkor több lenne. Illetve két babája meghalt, mert beteg volt. Nem hisz az abortuszban, meg ilyen dolgokban. Blankára majdnem ráment a házassága.
Túl sokat beszél, nem képes előtte gondolkozni, ha beindul a nyelve, akkor valahogy nem sikerül megfékeznie, pedig jobb lenne.
- Huncut? Tetszik neked? Mondjuk nem gáz, csak érdekel.
Furcsa kérdés, de ezt most valahogyan jogosnak érzi a dolgot és tényleg érdekli a válasz is. Közben persze nézi a képeket és azokat, akikről tudja, hogy ki, illetve nincs rajta senki gondosan összepakolja.    
- Biztos vannak, Hidoi azt mondta az aranyvérűek mind kattantak és ne lepődjek meg semmin. Megnyugvást tényleg nem adna, de azt már tudom, hogy aranyvérű. Talán vannak feljegyzések arról, hogy kik voltak itt aranyvérűek akkor. Hányan lehetnek? Úgy házanként negyvenen? Áh. Ez nagyon gáz.  
                                                                    
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. február 21. 17:27
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. február 26. 12:05 Ugrás a poszthoz

Yarista - Köszönöm szépen a játékot!  Kiss

- Magabiztosság nélkül csak egy gyereknek látszom. Az idősebbek nem vennének komolyan. Elég bosszantó a gyerek szerep.
Talán nem is baj, ha nem henceg azzal, hogy mit tud, mert még a végén bajba kerülne. Nem szeretné, ha eltiltanák Rafaeltől, hiszen ő mindig nagyon kedves vele és mindig nagyon sok új dolgot tanít neki, szóval egyértelműen nem kellene lebuktatnia magát. Azért reméli, hogy lesz párbajszakkör, amin kiélheti magát. Az apjára tett megjegyzésre csak nevet egyet és bólint egyet, hogy megértette.
- Ugyan, nem olyan rossz szám ez, meg aztán ez bonyolultabb ott, a házassága meg minden, hm. Bonyolult ez a lényeg.
Talán jobb lenne, ha nem menne bele a dologba, mert attól még, hogy ő tudja, az nem jelenti azt, hogy mással kellene megvitatnia, szóval inkább felteszi a kérdést vagy inkább megállapítást, hogy a fiú vonzódik szülőanyjához és elmosolyodik a válaszon.
- A házvezetőd. Meg férjnél van ugyebár. Szeretem Petrét, mert jó fej, csak nem illenek annyira össze, mindketten uralkodni szeretnének a másikon és ez nehezíti a helyzetüket. Szakembert? Erre vannak szakemberek?
Ez a téma jobban foglalkoztatja, így a másikat el is felejti és csillogó szemekkel fordul a fiú felé. Ha erre van valaki, akkor őt akarja és tudni akarja milyen gyorsan tudja kideríteni, hogy ki is az apja. Nem tudja, miért érdekli a dolog, de úgy érzi, hogy nélküle nem lenne teljes ember. Igaza van abban is, hogy ha majd ide jár, minden könnyebb lesz.
- Oké! Benne vagyok.
Gyorsan összekapkodja a fényképeket. Alexa képeit visszateszi, úgy, ahogy találta őket, majd a többit a saját táskájába rejti és a kabátját felkapva, ír egy üzenetet az apjának és már ott sincs. Ez meggyőző érv volt.
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 22. 17:43 Ugrás a poszthoz

Évzáró/Évnyitó

Csudijó móka lehet az évnyitó, és most végre ő is megtapasztalhatja. Hivatalosan is elsős lesz a holnapi naptól, már nagyon várja a tanórákat, holnap fel is veheti már őket. Van néhány fix, amiket fel kell vennie, de nem szeretne ötnél megállni, azonban a saját határait is fel kell mérnie. Tény, hogy tervei között szerepel, hogy a világ legerősebb és legokosabb boszorkája legyen, de azért nem kéne rögtön az első iskolai évében meghalnia a sok tanulástól.
Egész nap azzal volt elfoglalva, hogy miként is öltözzön fel, aztán egy pillanat alatt lerombolták, amikor közölték, hogy tök mindegy, mert a talárja mindent eltakar majd. Mindenesetre azt megengedték, hogy egy kis szempillaspirált és egy leheletnyi szájfényt felkenjen magára. Így indult el, vadonatúj, talárjában, amihez megkapta az anyja régi nyakkendőjét. Ez fontos dolog, kicsit már bele is törődött a dolgokba, sőt ma meghatódott, amikor a nyakkendő megkötése közben látott egy kósza könnycseppet a szeme sarjában. Megölelte a nőt, mielőtt elindult volna ide, hiszen nagyon jól esett neki, hogy ilyen fontos emléket, mint a nyakkendője, neki ajándékozott.
Belépve a terembe olyan másnak érzi magát, most már ide tartozik, nem csak úgy belép és eszik ott, ahol szeretne, most már van asztala, vannak háztársai, sőt már büntetőmunkája is, amire annyira nem kéne büszkének lenni, de ebben a percben most ez megengedett neki. Néhány előre kószált tincsét megigazítja, miközben a háza asztalához sétál és kiszemel egy szimpatikus helyet, egy lány mellett.
- Szia, leülhetek?
Érdeklődik kedves mosollyal Lyrától. Szeretné megfigyelni a tanári kar új tagjait, hogy már most elgondolkozni azon, milyen tantárgyakat venne fel még pluszban. Nem szeretne semmiről sem lemaradni, nagyon izgatottá teszi ez az első év.
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 24. 03:13 Ugrás a poszthoz

Lyra, Yar, HV néni, Ophelia

- Köszi szépen!
Még egy mosolyt is küld Lyra felé, és lehuppanva mellé végignéz az érkező tanárokon. Van pár új arc, akik szimpatikusak neki. Épp kérdezne valamit a lánytól, amikor belép a képbe a friss házvezetője, akinek ruhájához füttyent egyet, még akkor is, ha nincs is benne semmi kihívó, tetszik neki a színe, meg a fazonja. Ezzel felhívja magára a figyelmet, és szájhúzva átvesz a nőtől egy zsebkendőt.
- Nem vagyok már kislány.
De azért engedelmeskedik neki és letörli a szájfényt, majd teljes nyugalommal visszaadja a zsebkendőt a nőnek, aki simán elrakja. Azt hitte leszedi a fejét, de nem, teljesen nyugodtan viseli a dolgot, ezek szerint ma extrán nyugodt, hát jó, akkor nem ő lesz az, akit ma felbosszant, de nem kell félnie, hiszen rengeteg a jelentkező.Az érkező Opheliát megnézi magának, idősebb, mint ő, így valószínűleg az a lány, akiről hallott már.
- Te az a lány vagy, aki átjelentkezett a Navinéből ugye?
Érdeklődik, majd miután a tanárnő tisztes távolságba került, büszkén válaszol Yarnak.
- Nem is volt kérdéses, azóta már megtudtam, hogy az apám is Rellonos volt, mert csak Rellonosokkal járt. Szűkül a kör, egyre izgisebb.
Lyra kérdésére büszkén bólint, nem sokan vannak, akik már az első évük előtt büntetőmunkán töltik a szabadidejüket.
- Persze, Alexa már rám unt, a legutóbb az unokanagybátyámhoz, Serenhez küldött, mert megátkoztam pár lányt, akik útban voltak, de már érik a következő, ha rájön, hogy én mázoltam össze egy képet, ami bosszantott a szobája mellett.
Mosolyogva néz fel a nagy pocakkal rendelkező igazgatóra. Az utolsó három helyezettet megtapsolja, a nyerteseknél azonban összefonja a kezét jó Rellonoshoz méltóan.
- Na, majd idén!
Kicsit hangosabban szólal meg, de állja a pillantásokat, amiket kap, már most bemutatkozik, hát ez igazán remek.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 25. 05:38 Ugrás a poszthoz

Noel <3

Újabb büntetőmunkán túl. Ez most kivételesen tényleg nem volt jogos. Két lány cicaharcba keveredett a könyvtárban, valami csalfa fiú miatt és valaki megátkozta őket, hogy most már hallgassanak. Mást is zavartak, nem csak őt, de hogy azonnal őt vegyék elő az előítélet, vagy hírnév, még nem döntötte el. Mindenesetre a könyvtár takarítás közben lenyelt port muszáj leöblítenie valamivel, és ha már itt tartunk, rendesen ebédet is enne, mivel ez is elmaradt. Ezeket a büntetéseket mindig a legrosszabb időpontra tudják időzíteni.
A már szürkére vált talárját leveszi, kiporolja, de csak annyit ér el vele, hogy ő is és a mellette elhaladó szellem is prüszkölni kezdenek, igen, még a szellem is. Utánakiáltanak, hogy lehet nem is halt meg annyira, de az nagyon nagy bunkóság lenne. Összehajtva a táskájába gyűri a csodadarabot, majd az egyik közeli ablakhoz lép és kiengedi kontyba fogott haját. Szegény konty már inkább szénakazal, mint haj. Ujjaival kicsit átfésüli és két felé szedve, előre fésülve összefonja őket két fonatba, így a köldökéig ér a haja, melyekbe egy-egy zöld szalagot fűz. A művét megcsodálva kihúzza magát, megigazítja a pulóverét, és így indul tovább a folyosón énekelve, egy-egy festménynek címezve a mondandóját.:
- Give me a second I need to get my story straight My friends are in the bathroom getting higher than the empire state my lover she is waiting for me just across the bar My seat's been taken by some sunglasses asking 'bout a scar...
Pördül egyet, táncikál egy kicsit jobbra, majd balra is, megint forog és egy újabb képet választ ki magának, akinek énekelhet.
- And I know I gave it to you months ago I know you're trying to forget but between the drinks and subtle things the holes in my apologies you know I'm trying hard to take it back...
Megállva a keretnek dől, mielőtt még belépne a konyhára, és úgy fejezi be ezt a részt:
- So if by the time the bar closes and you feel like falling down I'll carry you home...
Benyitva a sürgő manók tömegébe kiáltja bele a következő sorokat, több manót megállítva, ami majdnem csúnya következményekkel jár:
- Toniiiight...We are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the suuuun...
Közelebb lépve felkapja a legközelebbi manócskát, akit megpörget és táncosan mozog vele kicsit. Ismeri, ő egy kislány, aki nem fogadhatta el tőle a masnit, amit neki szeretett volna adni.
- Tonight we are young so let's set the world on fire we can burn brighter than the sun... Éhes és szomjas vagyok, szeretnék egy nagy pohár áfonyalevet, rizses húst és madártejet, azt mondták ezek ma voltak ebédre, maradtak belőle?
Érdeklődik a manótól, akit úgy tart a kezében, mintha kisgyerek lenne. A kislány igennel válaszol, így leengedi, hogy elszaladhasson ebédet hozni. Addig magához vesz egy narancsot, és a pulcsiját levéve, folytatja a dalolászást, csak már halkabban, a refrént elhagyva.
- Now I know that I'm not all that you got I guess that I...I just thought maybe we could find a ways to fall apart But our friends are back So let's raise a toast Cause I found someone to carry me home ...Carry me home tonight Just carry me home tonight Carry me home tonight Just carry me home tonight...
 


Ruci

Daloljatok ti is!
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. március 25. 05:46
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 27. 07:28 Ugrás a poszthoz

Noel *-*

A megszólításra csodálkozva pillantott fel, nem hitte volna, hogy más is lesz itt, de ezek szerint tévedett. A tekintete összeakadt a fiúval és egy cicamosoly kíséretében feltápászkodott, hogy átsétálva a másik asztalhoz megölelje a szendvicsével viaskodó fiú nyakát, és puszit nyomjon az arcára.
- Noel!
Szegény manók, akik a sok ételt és italt automatikusan oda vitték, ahogy a lány ült, most éles kanyarral változtatnak helyszínt és indulnak el a másik asztalhoz, ahol már a lány helyet foglalt a fiú bal oldalán. Furcsa a kapcsolata vele, olyan közvetlen és őszinte tud lenni az első pillanattól fogva. Vannak, akik megbámulják a fiút az arca miatt. Az ilyeneket nem szereti, ő egyszer észrevette, aztán na bumm, ha ilyen az arca ilyen, neki meg például túl vastag a felső ajka, és az egész arcát összevetve így néha úgy néz ki, mint egy kacsa.
- Tetszett? A kedvenc számom. Úgy döntöttem a gyújtogatás után meglépek a környékről, szerencsét próbálok a világ legelismertebb színpadán, férjül veszlek és leigázzuk a világot, persze csak ha éppen ráérsz. Amúgy a szendvics sokkal finomabb, ha van benne chips is, mondjuk hagymás-tejfölös, az nagyon király tud lenni.
Ezt még Alexától tanulta, amikor kicsi volt, ő is ezzel borzolta a szülei idegrendszerét. Egyszer megkóstolta ő is, és azóta nem volt megállás, ha volt rá alkalma, tett a szendvicsébe. Nagy vigyorral nézi a fiút, majd kortyol egyet az áfonyaléből. Teljesen finom még mindig. Gyomorfájásig tudja inni ezt a csodaitalt.
- Ha ez nem jön össze, akkor viszont itt kell sztárnak lennem. Megbeszéltem egy lánnyal, hogy járok majd színjátszóra, erre puff, nem feloszlanak? Totál szívás.
Miközben beszél, maga elé húzza a madártejet, mert még csak véletlenül se tudná sorba enni a kajákat, és a kis fehér gombócokkal kezd el játszani, egymásnak ütköztetve őket.
- Ez volt a bűvös tizenharmadik büntetésem. Most már nyugodt szívvel lehetek elsős. Már csak hasznos tárgyakat kell összeválogatnom. Apa azt mondta nem tanít méregkeverést, de ha nem veszem fel a tárgyát megsértődne, pedig gőz fölött begöndörödik a hajam.
A végére látványosan rájátszik és hátradobva a haját a plafonra tekintve pillog párat.
- Láttam egy ilyen csajt, nem Rellonos, valahova felfelé ment, de már a bőröndjét is úgy fogta, mint egy kis nebántsvirág. Az ilyenektől fog kihullani a hajam. Komolyan, ha eltanulod valakitől ezt a stílust…
Megáll, felnézve csücsörít egy kicsit, látványosan végigmérve a fiút, majd visszafordulva bekap egy gombócot és miután lenyelte teszi hozzá a "végső csapást".
- Akkor köztünk mindennek vége.
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. március 27. 07:28
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 27. 23:57 Ugrás a poszthoz

Gergő

Zsófit útnak indította, ma nem akar hazamenni, a lány pedig látta a szőkén, hogy jobb ha tényleg megy. Kezdett sötétedni, esteledni, neki pedig még időben haza kell érnie, nem akarja egyikük se, hogy valami baja essen a lánykának. Gergővel tízre beszélte meg a találkozót, nem emlékezett rá, hogy tízkor vagy tizenegykor  van-e takarodó, de gyakorlatilag neki tök mindegy.
Háromnegyed tízkor kilépett a klubhelyiségből és hátra sem nézve, zsebre dugott kézzel indul el a találka helyszínére. Már nem visel talárt, egy zöld nadrágot és zöld kardigánt húzott, amit nem gombolt be, így jól látható a felsőjére írt üzenet, melyet most teljesen átérez. Egy fekete cipőt húzott még, amire a keresztet egy unalmas délutánján készítette, amikor éppen senki nem volt otthon. Ez az egyik kedvenc cipője, mindig szerencsét hozott neki, most is ez a helyzet, reméli, hogy türelmet és nem erőt ad, mert akkor megöli Gergőt. Erre a gondolatra megsimítja a pálcáját, de aztán csak gondolatban megrázza a fejét, nem, nem lenne helyes, elvégre más is tudja kezelni az ilyen helyzetet, csak már nem ő, ő ki tudná nyírni akkor is, ha csak arra gondol, ahogy rámosolyog.
Odaérve a hely egészen kihalt, sőt, mintha a fáklyák is gyérebben égnének. Mindegy, felismeri a fiút, ezer közül is. A lépcsőre ülve felpillant az órára, még van öt perce, szokás szerint korábban érkezett, nem szeret késni, inkább vár. Lábait keresztbe téve ringatja kicsit, ujjait egymásba fonva a térdén. Ezek után egy tonna csokit akar majd enni, az talán elfeledteti vele, hogy mégis miket mondtak a többiek. Nem hitte volna, hogy éppen Gergő, hogy komolyan meg tudta ezt tenni vele. Ez nagyon súlyos és ő most nagyon rosszul is érzi magát, de inkább azon van, hogy minél inkább semlegesnek mutassa magát. Nem fogják itt az ő érzéseit boncolgatni a festmények, meg a reakcióit, olyanról pedig, hogy könnyek még csak hallani sem akar. Lassan elkezdte ütni a nagy óra a tízet, ő pedig várt, hogy lépteket halljon, melyek közelednek.

Ruhácska
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. március 27. 23:58
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 28. 01:01 Ugrás a poszthoz

Gergő és Amira

A megérkező fiúra felvonja a szemöldökét, és a puszi elől kitérve pillant le ő is a pólójára. Na igen, úgy tűnik a célját elérte, a mai este témája máris megfogalmazódott.
- Válasz a pletykákra. Hallom milyen elfoglalt vagy mostanában.
Felkelve kisurran abból a vonzáskörzetből, ahol a fiú bárhol is sarokba tudja szorítani. Nem akar sarokba szorulni, hiszen ebben a beszélgetésben eljön az az idő, amikor menekülne és, ha van egy kis olyan érzés Gergőben, ami elméletileg összetartja őket, akkor biztos meg akarja majd állítani. Jó kusza mondat, de jelenleg a gondolatai is kuszák. Éppen kezdene bele a történetbe, amikor előlép Amira. Hát ez remek, ezek szerint elszámolta magát a takarodót illetően. Viszont ez az összekötözős nem volt a legjobb ötlet, hiszen ezzel igencsak felbőszítette az amúgy sem nyugodt lányt. Mivel a pálcáját épp előhúzta, így rezzenéstelen arccal és Rafaelt sűrűn imádva, rezzenéstelen arccal mondta ki a varázsigét, melyet - elméletileg - ismernie se lenne szabad.
- Finite Incantatem.
A kötél könnyen lehullott róluk, ő pedig ellépve Gergőtől gondolkodás nélkül Amirára fogta a pálcát, és a szeme villanása jelezte, hogy bizony sok mindenre képes lenne most. Nem akarja szánt szándékkal bántani, de ezt most akkor is el fogja mondani.
- Nem érdekel a büntetőmunka, tőlem azt adsz, amit csak akarsz, de nem félek megátkozni téged.
A pálcát a lányon tartva Gergő felé fordul, a szeme sarkából a lányt is szemmel tartva. Az tuti, hogy az elkövetkezendő két hónapban nem szervez programokat.
- Ezer éve nem láttalak, és azt hittem azért, mert tanulsz, ezt meg is értettem volna, de... állítólag te nagyon jól megvagy könyvek nélkül és nélkülem. Tegnap is, ma is többen összesúgtak a hátam mögött. Ma megkötöztem egy lányt, a mosdóban, miután követtem, az egyik sugdolózót. Meg kérdeztem, mi a problémájuk, és elmesélték nekem, hogy te, baromira jól érzed magad. Csajozol, legalábbis ingyen sütit kaptál a cukrászdába, mert szépen mosolyogtál, aztán még büszkélkedtél is, és egy másik lánnyal is együtt voltál, állítólag még a kezét is megfogtad. Tudod ez nem gáz, csak nem tisztességes. Szólhattál volna.
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. március 28. 01:02
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Bianca Charlotte Shanes összes RPG hozzászólása (58 darab)

Oldalak: [1] 2 » Fel