37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: « 1 2 ... 38 ... 46 47 [48] 49 50 ... 58 ... 72 73 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Angelica Black Wing
INAKTÍV


extekergő
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 1143
Írta: 2018. június 2. 16:29 | Link

Zippzhar Mária Stella

Éppen kint sétáltam a tűző napon, amikor megláttam valami kék csillogó felszínt, és hallottam a gyerekzsivajt. Közelebb mentem, és elállt a lélegzetem. Egy medence! És ez még nem minden. Már kezdtem egyedül érezni magamat az angolságommal, és erre mit hallok? "Tudod én amúgy is Angliában nevelkedtem, így még nagyon is szoknom kell, itt ezt a meleg időjárást." Szerintem beszélek velük. Hogyha jól látom ők is Levitások. Legalább az egyikőjük. Érdekes. Még sosem láttam őket. Igaz, főleg a könyvtárban szoktam téblábolni. Felszaladok a fürdő ruhámért, és lejövök beszélgetni és úszkálni.
-Szervusztok!-köszöntem.- Angelica vagyok, Levitás. Még csak idén jöttem, és bocsi, hogy idetolakodtam. Jól hallottam, hogy Angliából jöttél? -kérdeztem a fiút, aki elég megszeppent arcot vágott. Nem is csodálom. Én se örülnék egy magamfajta alaknak, de hát én már csak ilyen heves természetű vagyok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Slivovics Lily
INAKTÍV


LoLilo
offline
RPG hsz: 133
Összes hsz: 897
Írta: 2018. június 2. 17:04 | Link

Dina Uncsitesa
Medencee

Fürdőruháckaa

Kaptam egy levelet az unokatestvéremtől hogy jöjjek el lubickolni picit. Nagyon örültem, talán nem lesz olyan nagyon melegem. Ide is értem, és elkezdtem a szememmel Edinát keresni. Mikor megpillantottam, egyből elindultam felé. Beugrottam a medencébe, és odaevickéltem hozzá.
   -Szia Dina! - mosolyogtam rá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


A Lilo és Stitch-ben élek! - Moshi szerint | A legrellonosabb levitás 2018 tavasz-nyár
Adrian Ivanorovics Black
INAKTÍV


cigarette daydream
offline
RPG hsz: 403
Összes hsz: 2893
Írta: 2018. június 2. 17:08 | Link

Buli
xx


Nem mondom, hogy azzal a kitörő örömmel fogadtam ezt a kis medencés bulájt, mint a lány mellettem, aki még mindig abban a korban él, hogy menő legyen beugrani a vízbe, ezzel összespriccolva mindent és mindenkit. Eltakarom a poharam száját, hogy ne csapjon bele a medence, amiben ki tudja mik áznak már így is, majd ahogy elhárul a koktélom fenyegető veszély, tovább iszogatom, békésen lógatva a lábaim, a napszemüvegem mögül lesve az embereket.
Nehézkesen sóhajtok fel, majd ereszkednek le a vállaim, ahogy előre dőlve támaszkodom meg térdeimen. Nem akarok most az élet nehézkes döntésein gondolkodni, mert végül is ez egy medencés buli, illene kiegyensúlyozottnak és boldognak lennem, ha már ennyire akkor sem fogok felpörögni, ha megitatnak velem hat kávét egymás után. Várakozva nézek körbe magam körül. Jó lenne, ha jönne valaki, akit ismerek, és mondjuk nem fog el a konstans undor ha a közelembe jön ilyen kevés ruhában, mert sajnos ez a legtöbb embernél elfog, de hát ilyen ez, ha az ember fia a kelleténél finnyásabb. Legfeljebb megyek sütögetni Sárközivel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Since you’re going back to hell you might as well get used to it.
Emily Dorothea Fisher
INAKTÍV


Mrs. Bianchi <3
offline
RPG hsz: 394
Összes hsz: 1136
Írta: 2018. június 2. 17:49 | Link

Bulizunk!!!

Még nincs teljesen kész a nagy mű, de már csak pár simítás. már az időpontom is megvan Dávidnál, jövőhét péntek. Régóta pihentetjük, meg sok volt a suli és egyéb ilyen problematikák. Nem is akartam lejönni, mert nincs is egy rongyom se, amit ide viselhetnék, meg amúgy is, de Gréta rámerőszakolta, hogy le kell jönnöm, sőt még valahonnan - azt mondta, ne akarjam tudni honnan -, egy fürdőrucit is hozzám vágott, ami vadiúj volt és vadi fehér. Gyönyörű volt, és nem olyan, amit nekem kellene viselnem, mégis, amikor felhúztam, imádtam. Annyira nem én voltam a tükörben, hogy az hihetetlen. Még magamnak is tetszettem. Farmershort leig, aztán már az sem, és mire legközelebb feleszméltem, már nevetve csúsztam le random srácba kapaszkodva a csúszdán. Azért random szegény, mert olyan kifacsart neve van, hogy én meg nem jegyzem, pedig próbáltam már, tényleg. Szóval random sráccal leérkeztünk, majd ő vissza indult, de nekem kellett egy kis pihi, így a part felé indultam meg, Adriant észrevéve pedig megkezdtem az osonást. Ami nem könnyű, de azért remélem, hogy sikeres, és csak akkor bukkanok elő, pofátlanul a térdeibe kapaszkodva, és ezzel összevizezve őt, amikor már nem menekülhet.
- Búú.
Pillogok párat, hogy a pilláimról lecsepegjen a víz, és csak utána mosolyodok el, majd húzom ki magam, hogy mellé üljek. Kicsit feljebb húzom a fürdőrucit, mert azért eléggé rizikós, hogy nincs egy nyakbaakasztós része se, de jól tart, vannak benne ilyen kis cuccok, amik rácuppannak a bőrödre, és ezért nem pereg le. Különben már mindenki megcsodálhatta volna a cicijeimet, és ennek annyira nem örülnék.
- Mit iszol és hol szerezted?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adrian Ivanorovics Black
INAKTÍV


cigarette daydream
offline
RPG hsz: 403
Összes hsz: 2893
Írta: 2018. június 2. 18:15 | Link

Buli
xx


Ösztönösen emelem megint a kezem, hogy óvjam a poharam tartalmát, mert én aztán igazán nem szeretném a szervezetembe juttatni mások elhalt hámsejtjeit és a velük járó baktériumokat. Nem azok baktériumaival van baj, akiket ismerek, hanem mindenki máséval, akik ki tudja miben szenvednek akár a tudtukon kívül. Az is lehet, hogy valaki belepisilt, mert én mindent kinézek ezekből.
Aztán mégis, amit először meglátok a fehér fényvisszaverő fürdőruhán kívül, azok a mellek, csak így, mellek. Több okból is jó ez így, hogy van rajtam napszemüveg, nem látja, hogy épp a melleit nézem, bár még így is, az illemesnél némivel több ideig tartom a fejem ugyan abban a pozicióban, mert hát... Bárkihez is tartoznak ezek a mellek, az biztos, hogy nem csapja arcon a lengőajtó. A nagy ijesztés el sem jut az agyamig, csak amikor már éppen nagyban beszél velem, nekem meg fel kell ocsúdnom az előbbi látványból.
- Tessék? - szerencsére ennél többet nem is mondok, akár még úgy is értheti, hogy jaj, ugyan már Emily, neked amúgy sem szabad alkoholt innod, mert nem.
- Ez a tiéd? - gond nélkül akasztom be mutatóujjam a fürdőruha alá a csípőjénél, és húzom éppen csak meg, hogy aztán a feszes anyag visszacsapódjon a bőréhez. Nem, nem akarok oda nézni, ahova gondolják, hogy akarok.
- Jól áll - állapítom végül meg.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Since you’re going back to hell you might as well get used to it.
Emily Dorothea Fisher
INAKTÍV


Mrs. Bianchi <3
offline
RPG hsz: 394
Összes hsz: 1136
Írta: 2018. június 2. 18:26 | Link

Bulizuuunk!!!

- A múltkor még úgy volt, hogy elmegyünk bulizni, mert meg parti van, és nem akarod, hogy igyak? Mondjuk nem kellene beleszédülnöm a medencébe, de azért lássuk be, ez állati.
Mondom mindezt egy levegővétellel, mondjuk kellett az a kis szünet, amíg legalább a szívverésem újra a régi lett, mert ennyit csúszdázni és pancsolni, ezer éve nem tettem. Nagyon nagyon jó ötlet volt ez a bácsiktól.
- Csodálom, hogy Kriszpin ezt engedi.
Ahogy kimondom, sejtem a választ. Valószínűleg jelenleg fogalma sincs arról, hogy itt bármi is történik. Talán a kastélyban sincs. Remélem, nem rúgják ki a bácsikat emiatt. Kár lenne értük.
- Hm?
Lepillantok, ahogy Adrian megcsípi a fürdőruhám, érzem, hogy zavarba jövök, és amikor elengedi, a leplezése miatt felnevetek.
- Nem, Grétáé. De azt mondta, ha felszedek vele egy srácot, vagy legalább megnéz egy magának, megtarthatom. Van egy, otthon, de eléggé sokat mutat, úúúgy mindenhol.
Pillanatnyi elmezavaromban vettem meg, de igazából nagyon is bejön, csak hát én nem olyan lány vagyok. Mondjuk most pont nem látszik. A hátam mözött megtámaszkodva hunyom be a szemem, és kezdem el élvezni a napsütést.
- Azt mondták, többször kéne megmutatnom, hogy lányból vagyok. Ez azért jó, nem?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

David Clark
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 4
Összes hsz: 8
Írta: 2018. június 2. 20:15 | Link

Zippzhar Mária Stella és Angelica Black Wing

Mária válaszát megvárja, kicsit jómagam is zavarba jöttem, hogy ennyire nem hagytam szóhoz jutni. Nagyon ritka hogy tudok valakivel beszélgetni, elég nehezen kezdeményezek, de hát próba cseresznye ahogy szokták mondani.

Hatalmas zsibongást halottam, nem is olyan távolról, mint ha valamire készülődnének itt az iskolás társaink. Ha jól látom Eridon képviseletében egy medencét állítanak fel? Hú a mindenit, gondoltam magamban, én nagyon nem szeretem a medencéket, kiskoromban majdnem bele fulladtam, azóta kerülök mindenféle vizes dolgot a zuhanyzón kívül.

- 47 fok, ezt komolyan mondod? Én nem fogom azt bírni, az szinte biztos, majd keresek valami hűsítő bájitalt, vagy varázslatot. Hosszú távon azért eléggé megterheli a nagy hőmérséklet az embereket szerintem. És igen,, a suli tényleg jó vastag kőépület, tuti nem fog felmelegedni, szóval ritkaság lesz, hogy kidugom majd a fejemet, maximum erdőbéli sétára vetemedek a nagy melegekben - válaszoltam Máriának, miközben észre vettem, hogy egy újabb hölgy tart felénk, hosszú barna haja lobogott a lenge szellőben, ami körülvette a rétet.


Végül is, semmi titkos témáról nem beszélgettünk, így hát jó kedélyűen fogadtuk.
Intettem neki, hogy nyugodtan üljön le, miközben köszönt, és bemutatkozott, válaszoltam is neki.

- Szia, én David vagyok,, és igen jól halottad, Angliából érkeztem. Rothburyben éltem egész eddig. Épp most csatlakoztam ide Máriához, éppen csak elkezdtünk ismerkedni. Jómagam is elsős vagyok, így még szoknom kell az iskolát, tiszta labirintus számomra. De igyekszek közben a tanulásnak is megfelelni, szorgalmikkal bajlódok, stb. - Válaszoltam neki, miközben leült velünk szembe, és kényelembe helyezte magát.

-Igyekszek minden órára eljárni, de néha kicsit eltévedek sajnos még. Nagyon szeretem a Legendás Állatokat, és a Gyógynövénytant is, biztos azokon futhattunk össze, vagy esetleg a sötét varázslatok kivédése órán? - Kérdeztem Máriától, miközben máris szegeztem fel a kérdést Angelicának

- És te milyen órákat vettél fel Angelica?
 
Utoljára módosította:Zelei Viktória, 2018. június 3. 20:21 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanZippzhar Mária Stella
Egyetemi hallgató, Animágus, Legilimentor, Világalkotó, Bogolyfalvi lakos


minden lében villa
offline
RPG hsz: 673
Összes hsz: 6318
Írta: 2018. június 2. 20:48 | Link

David Clark és Angelica Black Wing

Még éppen csak felajánlottam Davidnek, hogy szívesen keresek vele valamilyen bűbájt, ami lehűt majd a melegebb napokon, amikor vidám köszönést hallottunk. Egy nagyjából velünk egyidős lány sietett felénk széles mosollyal az arcán, kezében egy fürdőruhával.

Miután David bemutatkozott, és Angelica leült mellénk a fűbe, mosolyogva én is elmondtam magamról pár szót.

- Szia, én Mária vagyok, szintén elsős levitás. – Megeresztettem Angelica felé egy barátságos mosolyt, és elkezdtem elpakolni a gyógynövénylexikont és a regényt a táskámba. – Jól megtaláltuk egymást. Mindannyian elsősök vagyunk, levitások, és itt kötöttünk ma ki, ebben a kertben.  Micsoda véletlenek!

David megemlítette a gyógynövénytant, és igen, már kezdett derengeni, hogy ott láttam már többször is. Úgy rémlik, hogy az is ő volt aki…

- Te voltál az, aki meghajolt a kalaplengető gomba előtt ugye? Annyira kedves gesztus volt tőled! Végülis megértem, ha már ő is hajolgat, néha-néha viszonozhatjuk a kedves üdvözlését. Tényleg tetszett! – mosolyogtam felé elismerően.

Közben feltűnt, hogy ezzel a felkiáltással a szavába vágtam, így gyorsan bocsánatot kértem, majd kérdőn néztem én is Angelica felé. Közben, hogy elfoglaljam magam, a korábban csak hanyagul ledobott kék taláromat összehajtottam, majd a már becipzározott táskám tetejére raktam.
Utoljára módosította:Zippzhar Mária Stella, 2018. október 30. 17:55 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

RAWRR :3

*-*-*-*-*-*-*-*
 I  I III I  I
  I  IIIII  I
    IIIIIII  
    IIIIIII~~~~~~
     II II
Angelica Black Wing
INAKTÍV


extekergő
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 1143
Írta: 2018. június 3. 10:05 | Link

Zippzhar Mária Stella és David Clark

A felvett tantárgyaim:
A mágia elmélete és gyakorlata
Bájitaltan
Bűbájtan
Elfeledett Varázslatok Tana
Legendás Lények Gondozása
Mugli-és mágusismeret
Önismeret
Repüléstan
Sötét Varázslatok Kivédése
Eléggé zsúfolt órarendem van. Egyébként jó is hogy kérdezed. Ugyanis éppen egy talált tankönyvnek keresem a gazdáját. Ha jól látom, akkor egy levitás volt az illető aki a könyvtárban hagyta ezt a Legendás Lények Gondozása tankönyvet. Nem a tiétek véletlenül? Persze az se baj ha nem. Bizony, nagyon nagy a kastély. Szerencse, hogy még nem kellett időnyerőt kérnem az órákra.
-talán egy kicsit hadartam. Hiába, amikor a mugli iskolában néztük a Harry Pottert, már akkor is rám ragadt Hermione stílusa-Furcsa nem, hogy a muglik mi mindent tudnak a világunkról, és mégse szólnak semmit? A volt osztálytársaim között csak egy, ha volt olyan, aki hitt a mágiában.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sárközi Norbert Dorián
INAKTÍV


#fatherofthecentury | #sukhar_deddi
offline
RPG hsz: 185
Összes hsz: 800
Írta: 2018. június 3. 11:03 | Link

Strandolósban

Az már biztos, hogy egyszer ki fognak csapni minket Kedvessel, mert rosszabbak vagyunk, mint a diákság. De igazából eléggé élvezhető most ez az állapot, ellentétben a hőséggel, ami annyira nem, így ezért is döntöttünk amellett, hogy elmegyünk és szerzünk valamit, ami segíthet a problémán. Azt mondjuk nem gondoltam, hogy valóban ekkora, de most már mindegy. Nem fogom átcipelni a tisztásra, hogy később bukjunk le. Mellék szépen felállítottunk pár rendezvényes sátrat, amit lehet, hogy véletlenül kiloptunk a DÖK raktárából, de hát senki sem akarja, hogy a kölykök szétégjenek.
Ezek után jött az élelmezési részleg, vagyis a grillszekció felállítása, és a konyháról szerzett alapanyagok meg a vásároltak szakszerű felhasználása. Egy adag már el is fogyott, komolyan, mintha nem kapnának enni itt ezek a srácok, vagy csak a tökéletes pácomra álltak rá ennyire. Mindenesetre most a hús mellett nekiállok kis kolbászokat és virslit is gyártani, a másikon pedig a zöldségeket grillezem. Egész jó a buli, és remélem, hogy a vezetőség elnéző lesz velünk.
- Vihetitek a virsliket!
Kiáltom el magam öblösen, hogy a távolabb ülők is meghallják, majd elpillantva a medence felé a kötelező maffiózó szemüvegemben, elkiáltom magam.
- Gábor fiam, ha lelököd onnan, és is lelöklek, amíg meg nem tanulod, hogy nem vagy vicces!
Azt, hogy "kis gyökér" már csak halkan morgom hozzá, hogy csak a hozzám legközelebbiek hallják. Alapból minden kölyköt szeretek, de azt, aki sorozatosan és szándékosan pofátlan és tapló, nem tudom ugyanúgy értékelni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
offline
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. június 3. 12:31 | Link

Medencés buliiii Love
Lily uncsim
Fürdőruci

Amint megpillantottam az uncsitesómat, vadul integettem felé a vízből. Jól esett a hűvössége, ahogy körbeölelt a H2O-sereg szelíd hullámok formájában.
– Nem igazán legális a parti, de... néha nem árt egy picike bűnözés – kacsintottam rá, amint beértem. Amit meghallottam a kész a kaja-felkiáltást, felcsillant barna őzikeszemem. Kaja! Ilyen melegben legszívesebben két dolgot csinálnék egyhuzamban: sellő módra hideg vízben lubickolnék és kajálnék. Kár, hogy messze az év vége, fontolgatom, hogy elhívom Lilcsót, nyaraljon velünk az idén. Kíváncsi vagyok, tetszene-e neki a Miskolc-Tapolai tavas barlang. A szüleim mindig spórolnak erre egész évben, hogy utána jól kiélvezzük a munka gyümölcsét. Max. egy hét, de tartalmasan az bőven elég szokott lenni ennyiünknek. Szerintem Donát és Csilla is kedvelné Lily-t.
– Megyünk kajálni? – biccentek a grillrészleg felé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Slivovics Lily
INAKTÍV


LoLilo
offline
RPG hsz: 133
Összes hsz: 897
Írta: 2018. június 3. 14:08 | Link

Dina uncsitesah
Medencee

Fürdőruháckaa

Nem igazán legális? Nem baj! Tényleg nem árt. Maximum mindenki büntetést kap, azt meg túl lehet élni. A kész a kaja után hallottam unokatestvérem kérdését, és rájöttem hogy éhes vagyok.
   -Mennyünk, éhees vagyok mint a nem tudom mi!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


A Lilo és Stitch-ben élek! - Moshi szerint | A legrellonosabb levitás 2018 tavasz-nyár
David Clark
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 4
Összes hsz: 8
Írta: 2018. június 6. 12:44 | Link

Zippzhar Mária Stella és Angelica Black Wing

- Igen Mária én voltam, aki hajolgatott, gondoltam jópofa lenne - mosolyogtam miközben a rövid felzselézett hajamba túrtam, azon gondolkodván, hogy egy kis fodrászkodás sem ártana most már.

Miközben ezen gondolkodtam, egy hűsítő szellő megcsapott, és milyen jól esett, kicsit felélénkült a levegő, mert már nagyon dunsztos meleg volt úgy is, bár remélem azért eső nem fog esni, abból elég volt már bőven.

- Nekem megvannak a könyveim, tuti nem én hagytam el, bár igazad van, jó sok tárgyat vettél fel, vizsgákig meg is kell ám tanulni mindent, szóval én egyenlőre csak 5-öt mertem felvenni. Talán majd jövőre veszek még fel hozzá, ha  lehetséges - válaszoltam Angelicanak miközben néztem,a  réten felállított medencét, hogyan csobbannak bele a többiek. Nem tudom, én valahogy sose voltam híve az efféle partiknak, jobb szeretek elpihengetni, vagy ha már mozgás akkor kirándulok, gondoltam magamban, de hát akkor meg is osztanám a társaimmal, hátha van kedvük majd kirándulni egyet a közeljövőben.

- Ti szoktatok kirándulni, vagy inkább csak elterülni valahol és pihenni? - Valahogy nem tűnik, nagyon kiránduló helynek itt az iskola környéke, de majd utána kérdezek, egy felsőbb évesnél esetleg, hátha el tudunk valamerre menni - agyaltam rajta.  

- Melyik a kedvenc tanórátok egyébként, szorgalmikkal hogy haladtok? - kérdeztem tőlük, miközben azon gondolkoztam, vajon mennyire segítőkészek a csajok, hátha össze tudnánk dolgozni, egy két témában.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanZippzhar Mária Stella
Egyetemi hallgató, Animágus, Legilimentor, Világalkotó, Bogolyfalvi lakos


minden lében villa
offline
RPG hsz: 673
Összes hsz: 6318
Írta: 2018. június 6. 19:56 | Link

Angelica Black Wing és David Clark

Visszamosolyogtam Davidre, örültem, hogy beigazolódott, hogy tényleg ő volt az. Kínos lett volna, ha mégis összekevertem volna valakivel.

-Nem az én könyvem Angelica, az tuti! Túlságosan vigyázok rájuk ahhoz, hogy el tudjam hagyni őket! - nevettem fel, majd bizonytalanság lett úrrá rajtam - De azért megnézem, biztos ami tuti... - miközben beszéltem, kinyitottam a táskámat, és elkezdtem keresgélni a benne lévő könyvek, és füzetek között - Minden tankönyvemet magammal hordom, hogy bármikor tudjak olvasni, ha kedvem szottyan rá, úgyhogy itt kell lennie vala... Igen, itt is van! Megtaláltam! De azért köszi Angelica! Ha szeretnéd később segíthetek megkeresni a gazdáját!  - megkönnyebbülten mosolyogtam, hogy nem vagyok olyan szétszórt, hogy egy tankönyvemet elhagyjam, majd szépen visszacipzároztam a táskámat, és félre raktam.

Valahol azt olvastam, hogy bizalmatlanságot árul el, ha beszélgetés közben magam és mások közé pakolom a dolgaimat. Amikor ez átfutott a gondolataimon, kicsit arrébb toltam a táskámat, így most már az nem Angelica, és köztem, hanem mögöttem volt.

- Én is csak az alap kötelezőket vettem fel egyenlőre, de majd meglátom hogyan sikerülnek a vizsgáim, és a szerint változtatok jövőre. Kicsit aggódom a dolgozatok miatt, remélem nem lesznek túl nehezek...

- Én szeretek kirándulni, nyaranta rendszeresen megyek egy mugli táborba, még az előző iskolámban ismertem meg valakit aki mesélt róla. Általában egyhetes, sokat túrázunk, de mellette vannak mindenféle vicces programok, fürdés, éjszakai túra, különböző játékok... - a kedvenc részeim mindig a játékok, és ezt talán láthatják is rajtam, hiszen rendesen fellelkesültem, ahogy meséltem. - És természetesen mivel muglikkal megyek, folyton vigyáznom kell, de hát páran azt sem vették észre amikor véletlenül (mikor még kisebb voltam) színváltóssá változtattam egy százszorszépet. Kicsit megijedtem, mert visszacsinálni már nem tudtam, de senkinek nem tűnt fel végül semmi.

- Jó volna, ha itt is szerveznének egy-két kirándulást év közben. Biztosan vannak érdekes helyek, ahova mondjuk egy mugli túravezetővel nem is tudnánk eljutni. Szívesen jelentkeznék, ha lenne ilyen.

David kérdésére (hogy melyik a kedvenc tantárgyam) egyből a gyógynövénytan ugrott be, nem is kellett sokáig gondolkodnom. Elmerültem a gondolataimban ahogy felidéztem magamban a szebbnél szebb és érdekesnél érdekesebb növényeket, amiket a lexikonban láttam. Ki is ment a fejemből, hogy válaszoljak, elmerengve, a képzeletemben gyönyörködtem a pipacsnarancs-csíkoscsalán hajtásainak gyönyörű színében.
Utoljára módosította:Zippzhar Mária Stella, 2018. október 30. 17:55 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

RAWRR :3

*-*-*-*-*-*-*-*
 I  I III I  I
  I  IIIII  I
    IIIIIII  
    IIIIIII~~~~~~
     II II
Várffy Sára
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. június 7. 20:51 | Link

Öcsipók  Love
medence

Azért mégse lejtek végig bikiniben a folyosókon, még nekem is van tartásom. A hírt viszont megkaptam, és hamar le is csapok a lehetőségre.
Mégis, először a Navine felé veszem az irányt - tudom, hol van, már hogyne
tudnám - és elkapva az első belépni készülőt, megkérem, szóljon már az öcsémnek, hogy marha gyorsan jöjjön ki, mert esóes van. Persze az erős túlzás, hogy az öcsém, öt perccel fiatalabb nálam csak, mégis... ez így belém ivódott, ő a fiatalabb, és én voltam a gyorsabb, ez azért mégis csak szuper.
- Geriiii, te is hallottad mi van kint? - kapom el a kezét, és cipelem az ablakhoz, ahonnan tökéletesen látszik a majdnem egész rétet eltakaró medence.
- Akarom, hozz fürdőnacit, le kell oda mennünk, ja tessék - nyújtom neki oda a csokibékáját, hisz ő is legalább annyira rajonghat érte, mint én, meg hát... ő legalább ki tudja nyitni.
- Apuék neked is írtak? Tiszta rossz, hogy jönnek a Helgáék, mi meg nem leszünk otthon - Helga anyánk testvére, én meg rajongok a furcsa nőért. Azt mondjuk nem tudom, fivérem hogy áll vele.
- Tényleg, te láttad már Robit? Szerinted tud már róla, hogy itt vagyunk? Apu tuti megemlítette neki - karolok bele, ha sikerült felszerelkeznie, persze tartok szünetet is, ha netán tényleg vissza szeretne szaladni fürdőruciért.
- Belépsz a kviddicscsapatba? - szegezem neki következő kérdésem, neki azért több esélye van továbbvinni ezt a hagyományt is, mint nekem.
- Szerintem Robi simán segít majd, körülnéztem a trófeaszobába is, rengeteget nyertek, és ott van a neve szinte mindenhol.. eszméletlen - a nagybátyánk iránti rajongásunk viszont közös. Robi egy jelenség, és én is szeretnék olyan lenni, mint ő. Legalább egy kicsit.
Utoljára módosította:Várffy Sára , 2018. június 7. 21:15 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Várffy Gergő
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 31
Várffy Sára
Írta: 2018. június 7. 21:32
| Link

Nővérkém  Love
Medence


A cuccaimat rendezgettem a ládámban, bár tudom, hogy teljesen felesleges, mert ha kell valami, úgyis feltúrom az egész ládát. Viszont anyáék arra tanítottak, hogy rend a lelke mindennek. Amúgy sem szeretném, hogy a többiek "trehánykának" hívjanak az ágyamnál összegyűlt ruha és könyvkupacok miatt. Hamarosan egy nálam idősebb fiú zavar meg a nagy pakolászásban, hogy a nővéremnek azonnal szüksége van rám. Villám léptekkel szaladok ki a szobából, hiszen tudom, hogy ez nem lehet tréfa dolog, ha Sári kimondta a varázsszót. Kiérve a  szobából Sári már le is szólít, majd az ablakhoz ráncigál.
- Ó, szóval erről beszéltek a diákok. Fogalmam sem volt, hogy milyen medencét emlegetnek.
Már indulnék is vissza a ruhámért, mikor Sára átnyújt nekem egy csokibékát. Kissé meglepődöm és kérdőn tekintek rá pár percig, míg végül ki tudok nyögni egy köszönömöt. Egyelőre félre kell tennem, hiszen most nincs se időm se kedvem kinyitni, ebben a nagy izgalomban.
- Én nem kaptam levelet. Gondolom feltételezték, hogy úgyis elmondod nekem. Kár, hogy nem leszünk ott, de majd bepótoljuk. Ez egyszer esetleg mi mehetnénk hozzájuk. Mit szólsz?
Kedvelem Helga néniéket, főleg azt amikor náluk vagyunk, mert náluk annyi érdekes és izgalmas dolog van.
- Igen, van vele Mágia elmélete és gyakorlata órám, bár személyesen még nem igazán tudtam vele beszélni.
Még csak néhány órám volt vele, de mindenképpen sort fogok keríteni a dologra, ha nem ő keres fel engem előbb.
- Gondolkoztam rajta és szeretnék jelentkezni, de szigorúan csak fogónak. Ebben vagyok a legjobb. Remélem én is, hogy kapok tőle egy kis támogatást. Talán még edzeni is fog, ha lesz egy kis ideje.
Robi valóban a család büszkesége és én minden áron igyekszem olyan lenni, mint ő. A kviddicsel, pedig egy lépéssel közelebb kerülök a célomhoz.
- Nade! Megyek  gyorsan hozom a holmim.
Elindulok befele, lecserélem a nadrágomat egy úszónadrágra, majd a vállamra kapok egy törülközőt és felhúzok egy papucsot, végül vissza slattyogok Sárihoz.
- Én kész vagyok. Mehetünk?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

David Clark
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 4
Összes hsz: 8
Írta: 2018. június 11. 12:19 | Link

Zippzhar Mária Stella

Hatalmas hangzavarban amit a réten lubickoló iskolatársak okoztak, elég nehezen halottam Mária mondatait, de azért igyekeztem figyelni rá.

-Szerintem rendezzünk Levitás kirándulásokat, hátha lenne kedve még valakinek csatlakozni, végig nézzük itt a környéket - mondtam Máriának, de közben figyeltem Angelika reakcióját is, hátha lenne kedve csatlakozni majd a későbbiekben.

-Én azt halottam felsőbb évesektől, hogy elég könnyűek szoktak lenni az év végi vizsgák, szóval nem kell annyira félnünk. De hamarosan meg tudjuk úgy is, hogy mire számíthatunk
- mondtam kicsit már én is idegesen, mert rájöttem, hogy még elég sokat kellene tanulni, túl sok lazsálás volt mostanában.
Elővettem egy szép nagy piros, mézédes almát a táskámból, kérdően pillantottam a hölgyekre, hogy nem-e gond, ha én közben elmajszolnám, kezdek éhesedni egy kicsit.

Ahogy beleharaptam, egyből  éreztem, ahogy a folyadék oltja egyből a szomjamat, és közben telítődik a gyomrom is.

-Ti nem vagytok éhesek? - kérdeztem tőlük, miközben rájöttem, hogy már órák óta itt pihenünk, és beszélgetünk, lehet lassan vissza kellene indulni a kastélyba, mielőtt ránk sötétedik. Ideje vacsorázni, meg egy frissítő zuhanyt venni. Ránk férne a tényleges pihenés, a rengeteg tanulás után. Bár a sötét varázslatok kivédését még át kell olvasnom de az már gyorsan menni fog lefekvés előtt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanZippzhar Mária Stella
Egyetemi hallgató, Animágus, Legilimentor, Világalkotó, Bogolyfalvi lakos


minden lében villa
offline
RPG hsz: 673
Összes hsz: 6318
Írta: 2018. június 13. 20:33 | Link

David és Angelica

- Jövő héten körbe kellene kicsit kérdezősködni, hogy tényleg akadna-e rá jelentkező, - javasoltam a szervezett kirándulások ötletére - és ha esetleg összegyűlne egy kisebb csapat akkor kereshetnénk vele egy tanárt, vagy prefektust. De szerintem nem kéne leszűkíteni levitásokra, biztos más házakban is vannak akiket érdekelne.

- Hát félni, még nem félek... Aggódni is csak most aggódom, mire eljutunk a vizsgákig, addigra valószínűleg megtanulom az anyagokat... Legalábbis... Remélem...

Az előző iskolámban rendszeresen tanultam, mindig jól felkészültem a dolgozatokra, és szeretném ezt a jó szokásomat itt is megtartani. Eddig a sok újdonság kicsit hátráltatott, nagyon sok mindent olvasok a könyvtárból is, úgyhogy kicsit el vagyok havazva, de ha beleszokom az ittlétbe, biztos könnyebben haladok majd a tanulnivalókkal. Apropó, könyvtári könyvek... Még ki akartam venni egy csillagképelemzésről szóló kötetet, hogy legyen mit olvasnom, ha végzek a gyógynövénylexikonnal. Annyi minden lehet ebben a könyvtárban amit máshol nem tudném elovasni, és ez olyan kíváncsivá tesz! Tudom, hogy most egy kicsit csapongok a témák (gyógynövénytan, asztrológia) között, de hát csak így érhetem el, hogy találjak valamit ami igazán tényleg komolyan a szenvedélyem lesz majd! Viszont most hogy így elszaladt a mai nap, lehet ráérak majd holnap menni a könyvtárba...

David kérdésére megkordult a gyomrom. Hiába, régen volt az a reggeli. Gyorsan megköszörültem a torkom, és éreztem ahogy a hajam takarásában a füleim elvörösödnek (meg talán az arcom is?! Jujj, ugye nem?!). Elkezdtem babrálni a szoknyám szegélyével, miközben válaszoltam.
- De, most hogy mondod, éhes vagyok. Kihagytam az ebédet, mert nagyon belemerültem a könyvembe, úgyhogy most már tényleg ideje lesz majd egyek valamit. - nevettem el magam a saját szétszórtságomra visszaemlékezve. - Szerintetek ideje bemennünk? Hány óra lehet?

Ahogy körülnéztem, láttam, hogy egyre hosszabb árnyékot vetnek a fák, és rózsaszínesedik az ég alja (Holnap nagy szél lesz). A felmelegedett rét még ontotta magából a meleget, de itt az árnyékban kezdett kicsit hűvös lenni. Gyors oldalpillantást vetettem a taláromra, méregettem, hogy vajon lehűlt-e már annyira az idő, hogy jól esne felvenni.
Utoljára módosította:Zippzhar Mária Stella, 2018. október 30. 17:55 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

RAWRR :3

*-*-*-*-*-*-*-*
 I  I III I  I
  I  IIIII  I
    IIIIIII  
    IIIIIII~~~~~~
     II II
Angelica Black Wing
INAKTÍV


extekergő
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 1143
Írta: 2018. június 13. 21:37 | Link

David Clark és Mária Stella

Egy kicsit fáradt lettem, így hát egy kissé kótyagosan válaszolgattam a kérdésekre.-Olyan 8 körül járhat. Mennem kell lassan asztronómia órára. Apropó tanóra. A kérdésedre válaszolva, a sötét varázslatok kivédése a kedvencem. Igazából, ha megfigyeléseim helyesek, akkor nem muszáj be mennem, hisz annyi szorgalmim van tartalékra is, hogy untig elég. Ha szeretnétek segíthetek nektek is, elvégre egy házbeliek vagyunk.-ezt gyorsan elhadartam, majd egy ásítás közepette hozzátettem-Nem ártana enni valamit, de mivel mindjárt becsöngetnek, ezért inkább megoldom óra után.-Davidnek válaszolva-Nem feltétlen izgulok a vizsgák miatt, hiszen nem mindenből kell írni, de ettől függetlenül én csak szeptemberben tudom őket megírni.-Nem is sejtettem, hogy ennyi kérdést tesznek fel, amíg nem figyelek.-Ha nyaralásról van szó, általában haza megyünk Cornwallba, az ősi családi házba.-Szólt az aznapi utolsó órát jelző csenő, és én egy félmosollyal, és egy gyors-Majd még találkozunk-felkiáltással elballagtam szépen a kastély felé. Tényleg jó lenne majd még találkozni velük. Egész jól elvoltunk. Remélem tényleg nem kell aggódnom a vizsgák miatt. Hiába, a mugli suliban is minden dogát túl reagáltam, aztán mind kiváló lett. Az is jó ötlet volt, hogy rendezzünk valami kirándulást az iskolában. Talán a házvezetők bele is egyeznének, és így a házak egy kicsit összekupálódhatnának.
Utoljára módosította:Angelica Black Wing, 2018. június 13. 21:37 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Varga Nóra
INAKTÍV


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 137
Összes hsz: 714
Írta: 2018. június 15. 22:30 | Link

Ryan
Ruha
04.29. 10:00 körül


A fiú bemutatkozik és elvesz egy szendvicset virslivel. A neve hallatán kissé elgondolkodok, de rémlik, hogy az elsősök közt volt egy Ryan. Igen, biztos, hogy volt, de nem rám volt bízva.
- Nincs mit. Olyan jó idő van, hogy úgy gondoltam, jó lenne kint reggelizni - mondom neki, majd leteszi a könyvet, miután megnéztem. Ja igen, hallottam valamit róla, talán könyves fiú vagy mi a beceneve, mert vagy a könyvtárban van, vagy olvas. Ezután egy Lumos hagyja el Ryan száját, majd a pálcája világítani kezd. Szemügyre veszem az arcát, és most már ismerősnek tűnik. Láttam a toronyban is, meg persze a könyvtárban.
- És hogyhogy erre jártál? Téged is kicsalt a napsütés? - Közben harapok egyet a melegszendvicsembe, majd lehunyom a szemem kicsit. Olyan jó, hogy a hosszú tél után végre jó idő van.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2018. június 16. 13:21 | Link

Nóra


 -Hát, én már hajnal óta kiszöktem, azért nincs nálam semmi kaja. - Nevetem el magamat. A diákok lassan ellepik a rétet. Piknikeznek, hangoskodnak , szórakoznak , olvasgatnak, csókolóznak. - Hmm... -kezdek hangosan gondolkodni -Talán megcsinálhatnám a házimat. Tovább fürkészem a lányt, és tekintetem a prefektusi jelvényére vándorolt. -Kérlek szépen, ne adj büntetőmunkát, mert már így is elég házit kaptam - mondja , majd előveszi a háta mögül a táskáját, kivesz belőle pennát és pergament, és elkezd írni.
Utoljára módosította:Ryan Wolf Falkom, 2018. július 9. 10:39 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

#Sólyombarát #Főnixbarát
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
offline
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. július 4. 17:29 | Link

Lily uncsim
Medencés buli


– Jó, kajáljunk! – Karon ragadtam Lily-t, és egészen a kajás részlegig cincáltam, nehogy éhen vesszen nekem. Apám, ha megkérem, biztos küld a legjobb kajából nekünk, hogy megkóstoltassam. Nem ismerek az öregemnél jobb szakácsot.
 – Uh, figyelj, valamikor leugorhatnánk a faluba csatangolni. Mit szólsz? – nagyon jó lenne, ha, nem egyedül kénem ennem. Szeretem a jó dolgokat, de csakis társaságban. Egyelőre úgy éreztem, remekül sikerült beilleszkednem, lettek barátaim saját évfolyamomból is, de idősebbek is.
Semmi nem hiányzott az életemből, tökéletes elégedettség áradt szét rajtam. Kaja van, pia van, társaság akad csak meg kell szólítani a másikat, mi kell még?
Arról nem i beszélve, hogy rokonom is van itt a suliban Lily személyében. Tök jó, hogy nem én vagyok az egyetlen boszorkány a családomban.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Slivovics Lily
INAKTÍV


LoLilo
offline
RPG hsz: 133
Összes hsz: 897
Írta: 2018. július 4. 17:36 | Link

Dina uncsitesah
Medencés bulika


Mentem az engem cincáló Dinával. Kaja kaja kaja! Éhees! Annyit tudnék enni hogy nem is tudom!
   -Hmm jól hangzik! Mikor? - válaszoltam meg a kérdését. Jó ötlet a faluban csatangolás, szeretem a falut, olyan jó érzést áraszt magából. Aztán rájöttem hogy még van egy kis dolgom, ami azt takar hogy tanulok hogy később ne kelljen.
   -Én lépek, megtanulom a dolgokat hogy később ne kelljen! Szia! - indultam meg.
Utoljára módosította:Slivovics Lily, 2018. július 4. 17:52 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


A Lilo és Stitch-ben élek! - Moshi szerint | A legrellonosabb levitás 2018 tavasz-nyár
Erdős-Prinz Dóra
INAKTÍV


Kleine Prinzessin
offline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 107
Írta: 2018. július 5. 17:17 | Link
Én olyan leszek, mint a Kisherceg, csak jobb, mert én hercegnő vagyok. Meg fogom tudni szelídíteni az állatokat, és lesz egy szarkám. A szarkám pedig bárkitől el fog tudni lopni bármit, hallgatni fog rám. Nekem meg fogja tenni, mert tudja, hogy szeretem és én szelídítettem meg.
Erre ennek a srácnak meg egy igazi puputevéje van. Sokat tudnék tőle tanulni, biztosan ért az állatokhoz, hogy ha tudott egy ilyet szerezni. Mert a tevék a sivatagban élnek és a púpjukban tartják a vizüket. Van olyan, aki egy púpban, van olyan, aki kettőben.
- Puputeve… tudod teve. Olyan. Van neki… púpja.- Felelem a karomat széttárva, majd rámutatok az állatkájára. Azt hittem, hogy észrevette már, hogy mi van a hátán.  A szám kissé félrehúzom. Azt hittem, hogy könnyebb vele beszélgetni az állatokról, ha már van tevéje meg ilyenek.
Hevesen bólogatok neki minden kérdésére, picit értetlen. Lehet nem magyar? Mondták, hogy sokan nem magyarok itt, apu sem volt az, csak valamiért itt tanult. Nem is kérdeztem soha, hogy miért jött ide. – Te se nem vagy magyar? -Tudakolom őszinte érdeklődéssel. Hannah néni sem az, de ő ért minket, mert kicsit magyar, csak a neve nem. Mamó is jól tud magyarul, pedig lengyel. Igaz, picit furán beszél. – Szoktak köpködni? – Kérdem enyhe sokkba kerülve, majd biztonságból hátra lépek egyet, nehogy rám menjen. Még Vivi sem venné be, hogy én nyálaztam le ennyire a ruhámat evés közben. Meg hát undii. – Biztosan nem köp meg harap? – Kíváncsiskodom, majd egy tétova lépést teszek a feléjük. – Én is megsimogathatoooooooom? – Könyörgőre fogom a hangom és nagy szemekkel nézek a srácra. Nekem is kell egy teve. Egy teve is.

Utoljára módosította:Erdős-Prinz Dóra, 2018. július 5. 17:18 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Juhász Laura
INAKTÍV


Nyárfalevél kisasszony ^^
offline
RPG hsz: 919
Összes hsz: 3147
Írta: 2018. július 20. 08:26 | Link

Laura sietősen szeli át a pázsitot korán reggel. Amikor gyógynövénytanra ment a legutóbb, akkor fedezte fel, hogy milyen tökéletes is ez a hely. Meg is fogadta hogy ide mielőbb kilátogat. Sietségének oka pedig nem más, mint a legjobb hely megszerzésének vágya, ugyanis a múltkor eléggé sokan tartózkodtak ezen a csodás helyen.
Körbe-körbe pillant, néha megáll egy-egy fa, vagy bokor mellett, majd megcsóválja a fejét és továbbáll. Mennyivel másabb ez a rét, mint a házának kisrétje. Itt sima pázsit van, ami sokkal kellemesebb illatot áraszt magából, harapós gazok sincsenek, viszont sajnos a párnák is elmaradnak.
Végül aztán az egyik pad mellett talál magának alkalmas pihenőhelyet, ahová egy közönséges fűzfa vet hatalmas árnyékot. Ágai és levelei lekonyulnak ugyan, mégis hívógatóan rázza őket a fa a szélben, szinte súgja Laurának, hogy oda menjen az ő törzse alá. Gyorsan kiveszi a táskájából azt a kis plédet, amit a szobájából emelt el. Vagy kitudja, lehet hogy ki szabad hozni, mindenesetre nem volt senki, akitől megkérdezhette volna. Letelepszik rá, kikerül mellé pár könyv és jegyzet, illetve a reggelinek való tonhalas szendvics és sütőtöklé is.
Hátát nekiveti a fa törzsének, majd inkább pergament vesz elő, kiteríti a gyógynövénytan könyvön és nekiáll levelet körmölni.
Kedves Apu - írja fel a lap tetejére, ám ekkor abbahagyja az írást. Hogy folytassa? Hogyan közli az ember a szüleivel, hogy ne tartsanak igényt az ő segítségére? Hogy inkább marad a kastély körül nyárra, semmint hogy hazamenjen?
Egy nagy sóhaj kíséretében belemártja pennáját újra a tintába, azonban mielőtt a lapra bármit is írhatna, felszisszen a fájdalmas bizsergéstől, amit a kézfejében érez. Erőteljesen rázogatni kezdi a csuklóját, hátha elmúlik ettől az érzés, de csak azt éri el, hogy csupa tintapaca lesz körülötte minden.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Thomas Middleton
KARANTÉN


cinnamon roll
offline
RPG hsz: 800
Összes hsz: 3957
Írta: 2018. július 24. 23:50 | Link

LAURA
délután a padon | x

Ilyen szép időben igazán érdemes kijönni kicsit a szabadba. A baj viszont az, hogy legszívesebben mindig egyből mennék haza az órák után, akármilyen jól érzem magam itt. Túlságosan szeretek otthon lenni. Az új otthonomban. Mondjuk a tanoda meg a második otthonom. Szóval mivel Liam bácsi is mondta, hogy nyugodtan maradjak ám itt hosszabban délutánonként, hiszen úgysem ér haza olyan korán, ezért fogom a táskámat és kiballagok a rétre.
Csodák csodájára üres az egyik pad. Csak az egyik háztársam üldögél a fűzfa tövében nem messze. Lerakom hátizsákomat, aztán leveszem a taláromat és a háttámlára terítem. Leülök aztán, kioldom kicsit nyakkendőmet és fejemet hátravetve élvezem az árnyast. Jó lenne talán a fűbe is leheveredni, csak nincsen mire, az ingemet meg nem akarnám összepiszkolni. Nem tudok még elég jó tisztítóbűbájt ahhoz.
Körbenézelődök kicsit és szemem sarkából látom, ahogy a lány viaskodik a pennájával. Pont odapillantok, amikor repül szegénynek a tinta mindenfele. Fájdalmasan szorítom össze a fogaimat együttérzésem jeléül. Egyebet nem nagyon tehetek érte. Mint mondtam, nem vagyok még túl nagy varázsige tudor.
- Én is jártam már így - közlöm azért ezt vele, mintegy megnyugtatásnak szánva, hogy megesik az ilyesmi. Bár igaz, az embereknek pusztán csak egy részét tölti el bármiféle békességgel az, hogy a másiknak is volt már ilyen rossz, mint nekik. A másik felét pedig talán az vígasztalja, hogy nincs egyedül.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Juhász Laura
INAKTÍV


Nyárfalevél kisasszony ^^
offline
RPG hsz: 919
Összes hsz: 3147
Írta: 2018. július 25. 19:51 | Link

Thomas


Amíg ő lázasan szenved, hogy enyhüljön a fájdalom a kezében, addig a szomszédos padot elfoglalja egy fiú. Elég egy pillantást vetnie rá, és máris tudja hogy nemcsak hogy évfolyamtárs, de ráadásul háztárs is. Igaz, hogy még sose beszéltek egymással. Amikor meglátja, hogy milyen arccal nézi őt akkor abbahagyja a kézrázogatást, és rögtön rájön, hogy persze a kezébe maradt a penna, ami persze csupa tinta, szóval most nem csak a lap, de a táskája is, sőt a ruhája is csupa paca lett. ~Remek~
- Mármint úgy, hogy teljesen összekented magad tintával úgy, hogy észre sem veszed? - kérdezek vissza. Valahogy kétlem, hogy tényleg járt volna már így a srác. A hátát a talárjának támasztja és nem a puszta fának, szóval eléggé úgy néz ki, mint aki szereti ha rendezettek a ruhái, elegánsak, és főleg tiszták. Ahogy elnézem, akár egy divatmagazinból is idecsöppenhetett volna, amitől cseppet sem érzem magam jobban.
- Igazából nem szoktam hadonászni tintás dolgokkal, most is csak a kezem miatt tettem. Még nem gyógyult be rendesen. Izé, belenyúltam egy idióta gazba, a gyengélkedőn ellátták, de azt mondták hogy még napokba telik, mire újra a normális lesz. Most meg levelet akartam írni, de hát persze, hogy jobb kezes vagyok, és azzal is nyúltam bele a bokorba. - mutatom fel a még mindig vörös és láthatóan duzzadt kezemet. Az igazat megvallva így szabadkozni sem nagyon szoktam a furcsaságaim miatt. Határozottan zavarban vagyok, és ettől a felfedezéstől még el is pirulok. Ki nem állhatok zavarban lenni.
- Laura vagyok, Juhász Laura. Láttalak órákon, sőt talán még a klubhelyiségben is. - mutatkozom be a pedáns fiúnak. Apukám ugyan arra nevelt, hogy először a fiú mutatkozik be, sőt valami tegezős-magázós dolgot is magyarázott, de úgy érzem azok egy kicsit elavult információk voltak.
- Honnan érkeztél? Mármint, most nyilván a kastélyból, de úgy értettem, hogy hol laktál a suli előtt? - zagyválok össze vissza.
Vetek egy gyors pillantást magamra, és egy sóhaj kíséretében konstatálom, menthetetlen a helyzet. Úgyhogy jó képet kell vágnom ahhoz, hogy most estig csupa paca leszek. A pergamenemet azért gyorsan eltüntetem. Ledobálom a cuccaimat a plédről, így bőven marad hely, hogy ha már visszanyerem méltóságom kényelmesen elfeküdjek rajta.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Thomas Middleton
KARANTÉN


cinnamon roll
offline
RPG hsz: 800
Összes hsz: 3957
Írta: 2018. július 28. 23:29 | Link

LAURA
délután a padon | x

Ismerem ám én is a lányt. Több órán is együtt ülünk. Igazából nagyon sok órán. Ez persze nem csoda, hiszen tényleg egy ház és egy évfolyam. Mondhatni osztálytársak vagyunk, csak hát nem teljesen egyezik az órarendünk és így nem feltétlenül futunk össze állandóan.
- Hát... nem, nem így. Csak hogy összepacáztam valamit tintával - magyarázom kissé hebegőn, de mosolyogva. Nyilván nem ugyanez volt a helyzet, hiszen nem itt kint a réten voltam, nem a fa tövében ültem és nem azt írtam, amit ő. Hiszen nem is ő vagyok. De pacázni pacáztam. Megesik.
Én? Divatmagazinból? Ha tudnám, miket gondol rólam, valószínűleg jót nevetnék. Az igazság az, hogy azért ügyelek ennyire a ruháimra, mert ezek végre nem hogy újak, hanem még a méreteim is. Eddig másodkézből kaptam minden darabomat, amik vagy szűkek voltak rám, vagy végtelenül nagyok. Az iskolai egyenruhám viszont -csak úgy, mint mostmár a többi holmim is-, illik rám és még tetszik is.
- Ó - hallgatom fájdalmas, együttérző képpel a keze történetét.
- Melyik növény volt az? - nézek körbe úgy, mintha bármelyik pillanatban rám támadhatna az említett gaz valamelyik bokorból. Vagy talán pont a bokor az!
- Thomas Middleton - viszonzom a bemutatkozást derűsen, kicsit közelebb húzódok a padon és a lány felé fordulok, megkapaszkodva ülőhelyemben combom két oldalán.
- Londonból. Londonban éltem eddig egy otthonban, de most már Budanekeresden lakok a bácsikámmal - számolok be neki, arcomon jóleső mosollyal. Akárhányszor is kimondhatom ezt, nem szűnik meg hihetetlennek és fantasztikusnak lenni.
- Hazajárok minden nap - teszem még ezt hozzá. Számomra tehát nem bentlakásos a tanoda. Ettől még jó sok időt itt töltök. Az estéket meg a hétvégéket viszont nem.
- És te? Honnan jöttél? - kérdezek vissza, már régóta csak a lány arcát nézve, meg néha talán a pórul járt kezét, a tintafoltokra azonban ügyet sem vetek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Juhász Laura
INAKTÍV


Nyárfalevél kisasszony ^^
offline
RPG hsz: 919
Összes hsz: 3147
Írta: 2018. július 29. 20:46 | Link

ThomasMosolyogva bólogatok, amikor a fiú bevallja, hogy ő bizony a hagyományos módon ken össze mindent tintával, már amikor összeken. Hiába, csak én tudok ilyen ügyetlen lenni. Jó ez nyilván nem egészen igaz, mások is járnak így, csak hát általában a mi fajtánkból vannak a kevesebben.
- Még szerencse, hogy nem nekünk kell kimosni a ruháinkat. Az ecetes ollón kívül ötletem sincs, hogy mivel jönne ki a tinta a ruhából. - mondom nevetve. A mosás sose vonzott különösebben a házimunkák közül. Főzni tudok, sőt varrni is, de azt hogy melyik folt mivel jön ki vagy hogyan, nos az Anyu dolga volt.
Kicsit csodálkozva látom, hogy reagál a sebesülésemre, még azt is kinézem belőle, hogy mindjárt idesiet és megvizitálja a kezem. Vagy nagyon empatikus, vagy egy gyógyító veszett el benne. Vagy ki tudja, inkább nem gondolkodom túl sokat ezen. Az viszont nagyon mókás, ahogy körbe-körbe forog, nézegetve, hogy melyik növény lehetett a ludas.
- Jaj ne aggódj, nem ezek a gonosztevők! - nevetem el magam, ideérkezésem óta először. Annyira rámjön a kacagás, hogy csak pár perccel később tudom elmagyarázni neki a dolgot. - Viszont a házunk kis kertjével jobb lesz ha vigyázol! Van ott egy hatalmas nagy bokor, magasabb mint én, fehér virága van. A gyengélkedőn azt mondták, hogy valamilyen medvetalp a neve. Sajnos nem emlékszem, de a gaz név bőven megfelel ha a véleményemre vagy kíváncsi. - szedem össze magam annyira, hogy tájékoztatni tudjam háztársam. Igen, azzal a növénnyel vigyázni kell, bár a fene se tudja, hogy egy ilyen veszélyeset minek is ültettek a kertbe.
- Öhm, amúgy maga a kert nagyon szép, a rejtett ajtó megtalálása sem túl bonyolult. Ha még nem voltál és érdekel akkor szívesen megmutatom. Esetleg. De ha nem, nem. - habogom, magam sem tudom, hogy miért. Biztos, mert nem szeretném ha emiatt ne látogatna el oda, ha szeretne. Tényleg gyönyörű az a kert, remekül lehet ott kikapcsolódni, és kevésbé látogatott, mint ez.
- Middleton? -ráncolom össze a homlokomat. Hallottam már ezt a nevet, még mugliként, de hol is? - A cambridge-i hercegnő rokona vagy? Vagy csak névrokon? - ugrik be a sztori. Hát persze, Anglia, királyi család, esküvő, gyerekek, tucatnyi főcím ugrál a lelki szemeim előtt. A londoni dolog is stimmel, az otthon meg ki tudja milyen. Ott vannak még talán csak fiúiskolák is. Kicsit hiányosak az ismereteim.
- Minden áldott nap?? Hátde, hátde - száguldozik lázasan az agyam. - Az nem túl megterhelő? Sokat kell utaznod?
Érthetetlen számomra az egész, hiszen ha utazgat minden nap ide-oda, akkor kevesebb ideje van tanulni, vagy barátokat szerezni. Az oké, hogy otthon édes otthon, de hát akkor is. Végigfut az agyamon, hogy milyen furcsa, hogy ilyet engedélyeznek a suliban, illetve főképp az, hogy csak meg ne tudják a szüleim! Tuti elvárnák, hogy hazajárjak folyton és segítsek be a boltba.
- Én? Fehérvárcsurgóról. Icipici település, nem hiszem, hogy hallottál róla. Igazából ebbe a suliba többen vannak szerintem, mint ahányan ott lakunk. Mindenki ismer mindenkit, mindenki tud mindent. Kivéve azt, hogy boszorkány vagyok. Azt titkolnunk kell. Örülök, hogy ez bentlakásos suli, igazából jobban szeretnék szünetekbe is itt maradni. - válaszolom a pokrócomat bámulva, ami valami okból kifolyólag telis tele van darabokra tépett falevéllel. Nyelek egy nagyot és lázasan töröm a fejem, hogyan tudnám kicsit vidámabb témák felé terelni a beszélgetést. Ez a kaland a gyengélkedővel megtépázta az idegeimet, és úgy tűnik mégsem viselem olyan könnyen a dolgokat, mint hittem.
- Na és hogy tetszik neked itt? Miket szeretsz? A réten való lazuláson kívül.- kérdezem végül. Elég béna témák, de jobb hirtelen nem jut eszembe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Thomas Middleton
KARANTÉN


cinnamon roll
offline
RPG hsz: 800
Összes hsz: 3957
Írta: 2018. július 29. 23:22 | Link

LAURA
délután a padon | x

Ecetes olló. Ez borzalmasan hangzik. Még elképzelni is szörnyű, úgyhogy tényleg jó, hogy nem magunkra kell mossunk. Mondjuk nem lehet túl nehéz. Hacsak nem ilyen foltokról van szó, persze.
- Huh - fújok megkönnyebbülten, mosolyogva, amikor megnyugtat afelől, hogy itt a parkban, egy ültő helyemben nem vagyok veszélyben a gaz gazoktól. Mosolyom aztán csakhamar vigyorrá formálódik, ahogy a lány nevet. Nevetek én is kicsit. Az ilyesmi ragadós. Rám főleg ragad.
- Ó, rendben. Köszi! Majd figyelek - fogadom meg a tanácsát a fehér virágokat illetően. Jártam már a Navine kertjében, de ez a növény nem rémlik. Legközelebb viszont megnézem magamnak tisztes távolból.
- Voltam már ott, megmutatták nekem. De... szívesen megyek el veled is oda majd - teszem azért hozzá, hiszen tényleg jó lenne megint eltölteni ott némi időt, azonban egyedül fele olyan klassz sincsen. Oké, az igaz, hogy mindig találkozhatsz ott valakivel, azonban sokkal jobb, ha eleve egy valakivel mész.
- Nem hiszem - nevetek fel. Kétlem, hogy vérkötelék lenne köztem meg a hercegnő között. Csak névrokon. Viszont az tök jó volt, mikor az ő feltűnése és középpontba kerülése nyomán a társaim gyakran királyi fenségnek és hasonlóaknak szólítottak. Ez jóval üdítőbb volt, mint azok a becenevek, amiket előtte kaptam.
- A hopp-hálózatot használom, úgyhogy hamar hazaérek - nyugtatom meg a lányt afelől, hogy nem kell vonatoznom vagy hasonló. Az tényleg kimerítő lenne.
- Lesétálok a hivatalba, ott beszállok egy kandallóba és otthon vagyok. Úgyhogy egy ilyen fél óra legfeljebb - legyintek. Nem nagy dolog. Más kérdés, hogy ennek a sokszorosát is elviselném.
- Rossz lehet. Mármint titkolózni - mondom elgondolkozva, ahogy arról mesél, hol lakik. Részemről varázslók és kviblik közt nevelkedtem, hiszen egy mágikus árvaház az, ahol felnőttem. Úgyhogy nekem nincs ki előtt takargatni, mi is vagyok.
- Megértem - bólintok arra, hogy legszívesebben mindig itt lenne. Megértem az ő helyzetében. Neki ez olyan menedék lehet, mint nekem a közös otthonunk Liam bácsival. Meg persze a tanoda is, csak másként.
- Nagyon tetszik itt - felelem csillogó szemekkel.
- Hú... igazából mindent - folytatom a válaszolást, kicsit zavarban.
- Mármint az órákat is, a szüneteket is, a felfedezhető helyeket, a lehetőségeket - sorolok azért kicsit, bár tényleg nehéz, mert valóban mindent kedvelek és nincs semmilyen elfoglaltság, amit ki tudnék emelni a sorból.
- Mindig azt, ami éppen van - vonok vállat derűsen.
- És te? Mivel szereted tölteni az idődet? Író vagy? - osztom meg vele feltételezésem, amelynek az az egészen egyszerű oka van, hogy most is éppen körmölt valamit, amikor ideültem. Szóval csaknem semmi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 38 ... 46 47 [48] 49 50 ... 58 ... 72 73 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék