37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: « 1 2 ... 64 ... 72 73 [74] 75 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Dragomán M. Aurél
Diák Eridon (H), Elemi mágus, Ötödikes diák


boldogsággombóc
offline
RPG hsz: 71
Összes hsz: 100
Írta: 2024. június 18. 22:42 | Link

Breagha


Elkezdtem összegezni az eddig szerzett információkat, ha már ragaszkodom ahhoz a kifogáshoz, hogy ez önismeret házi. Nem szeretek hazudni, hát megbeszéltem magammal, hogy meg is írom, aztán Zsófi legfeljebb csak elolvassa vagy el se olvassa, vagy ha éppen elolvassa, hátha talál benne valamit, ami arra motiválja, hogy végre színt valljon Ezrának, mert már Avával ketten tudjuk, hogy valami van köztük a levegőben, nem csak odaképzeltem. Tényleg szép pár lennének, és nem bánnám, ha ebben a közvéleménykutatásomnak is része lenne. Engem már amúgy is hozzásegített néhány felismeréshez, azt is beleértve, hogy meglepően hasonló elképzelésünk van erről az egészről Avával, és már biztosra veszem, hogy a tóparti séta inkább randi lesz, semmint egyszerű séta. Az egyik padot néztem ki magamnak egyébként, hogy sorba rendezzem az összes feljegyzésemet és kitaláljam, hogyan is lesz ebből valami sose kért szorgalmiként beadható összefoglaló. Felhúzom a lábam és az ölemben a paksamétával el is kezdem olvasgatni, ki mit mondott. Talán szednem kellene néhány szál virágot is, jut eszembe, hiszen olyan szép pipacsok virítanak a rét szélén. Sőt, nem is, inkább valami élőt kellene adnom, mondjuk valamelyik szépen virágzó kis növénykémet a szobámból, ami nem hervad el pár nap alatt. Elmosolyodom az ötleten, mert úgy vélem, nagyszerű a maga nemében, jobbat ki sem találhatnék, már csak azt kell kiderítenem, hogy nem allergiás-e valamire vagy éppen mennyire olyat kellene választanom, ami nem igényel sok figyelmet, mert kérdés, mennyire van jóban a növényekkel. Vajon az elemi mágiája is hatással lehet erre? Jó sok kérdésem lett hirtelen, és amíg ezen rágódom, egy kósza szellő egészen váratlanul fújja odébb a papírkupacom tetejéről a legfelső két lapot. A harmadikat is megpróbálja, de azt még éppen sikerül elkapnom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Breagha Beth Gillins
Mestertanonc Navine (H), Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Vélaszép királykisasszony
offline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 89
Írta: 2024. június 19. 16:20 | Link

Dragomán M. Aurél


Percek óta üldöz egy fiút. Nem hibbant még meg, ha távolabbról tekintjük, a kezében fogott néhány papíros és apró, sebes léptei arra engednek következtetni, hogy valamit az illető elhagyhatott, amit Brèagha lélekszakadva próbál ifjú tulajdonosának visszaszolgáltatni. Annál szomorúbb nincs is, ha az iskolai tömegben elhagyod az órai jegyezteidet és amikor pedig kellene, akkor nincs meg.  Nemesünk úgy látja, a barna hajú egyenes utat jár ehhez és szeretné megelőzni ezt a sokszor semmibe vett katasztrófát. Valószínűleg a másik talán nem is sejti, hogy pont őt követik, a hölgyünk ugyanis nem szól utána. Elnyomja őt a többi diák. De aztán végre kiérnek és egészen valamiféle rétig meg se állnak. Nem szokott kint ücsörögni, a nő törzs helye újabban az Espresso Patronum, mivel a történtek után képtelen otthon ücsörögni. Nagyon élénknek maradtak meg benne a múltkori konferencia bál emlékei... Elkalandozna, amikor feltámad a lágy szellő és néhány papír ismét az útjára kell. Kirántja kontyba fogott hajából pálcáját, így tincsei művészi zuhatagként omlanak vállaira. Csuklójával finoman int, így az összes szökevény egy újabb kupacba rendeződnek a levegőbe, amit pálcát tartó kezének pár szabad ujjával gyorsan közrefog, és finoman másik kezébe veszi, ahol eddig három lapot tartogat. Miközben ezt csinálja, tekintete óhatatlanul átsiklik a lapok fejlécein, és leszűri, hogy valamilyen kutatás vagy esszé részét képző oldalakat fog éppen, de nem olvassa tovább őket. Odasétál a padhoz, ahová végre leül akit keresett és drámaian felsóhajt.
- Bocsánat. Az iskolában szerintem kilöktek a kezedből pár papírt, és útjára kelt kettő. Körülbelül öt oldalt sikerült megmentenem. Remélem a többit nem hagytad el - mosolyog barátságosan. Ó igen. Valószínűleg Dávid örökké a sznob nemest fogja látni benne és most először nem érdekli. Már megcáfolta abban, hogy Merlinnek hála tanulja, hogyan tegezzen másokat anélkül, hogy ő maga abban a minutumban zavarba jönne.
- Mit tanulsz éppen? - kérdezi kíváncsian, felé nyújtva a papírhalmazt. Így talán kevésbé fog illetlennek tűnni, amiért fél percig a másik munkásságát nézte, ha az övé egyáltalán. A szellő tovább dolgozik, nem is bánja. A friss levegő jót fog tenni. A szürke falak között meg lehet sülni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dragomán M. Aurél
Diák Eridon (H), Elemi mágus, Ötödikes diák


boldogsággombóc
offline
RPG hsz: 71
Összes hsz: 100
Írta: 2024. június 19. 22:47 | Link

Breagha


Észre se vettem, hogy több lapot is sikerült elhagyni útközben, mintha csak morzsákat szórnék egészen a rétig, hogy nehogy ne találjak vissza. Jó, ez vicces, mert meglehetősen jól ismerem már az utat, végtére is ötödik éve tanulok már az iskolában, volt alkalmam rengeteg helyet felfedezni az oda meg onnan visszavezető útvonalakkal együtt. Mindenesetre ezt nem a madarak csipegették fel, hanem egy lány szedte össze, és egyáltalán nem tűnt fel, hogy a nyomomban van, annyira sikerült elmerülni az Ava körül forgó gondolataimban, egészen addig, amíg fel nem bukkan és még a két felröppenő lapot is begyűjti nekem. Milyen rendes dolog ez tőle, hiszen így fel se kell kelnem.
- Óh, fel de tűnt, hogy többet is elhagytam... hajaj, nagyon köszi. Meg bocsánat, szia - köszönök a mondat végére hálás mosoly kíséretében, miközben átveszem a lapokat és a paksaméta tetejére rakom. Most majd rendezhetem ismét újra az egészet, de ez legyen a legnagyobb gondom amúgy is.
- Csak önismeretre csinálom. Közvéleménykutatás arról, hogy mi is a szerelem - válaszolom, és már abban is biztos vagyok, hogy ha nem siet, mindjárt meg is interjúvolom őt is. El is kezdek keresni egy olyan lapot, amin még akad hely jegyzetelni, amennyiben válaszolna is, a tollat közben a fülem mögé tűzve átmenetileg. - Nem lenne kedved nyilatkozni egyébként a témában? Aurél vagyok amúgy, szerintem még nem ismerjük egymást. Dragomán Aurél, Eridon, idén végzek az alapképzéssel. Te mestertanonc vagy? Vagy csak nem eridonos és nem ötödikes?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Breagha Beth Gillins
Mestertanonc Navine (H), Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Vélaszép királykisasszony
offline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 89
Írta: 2024. június 27. 19:47 | Link

Dragomán M. Aurél


Arca meglepődötté válik. Ajkai enyhén szétnyílnak és elpirul. Aztán barátságosan elmosolyodik, kezeit háta mögé kulcsolva. Ez igazából neki semmiség, hisz logikailag beszélve a fiú nem igazán szorult segítségre. Brèagha biztos benne, hogy előbb-utóbb feltűntek volna neki a hiányzó lapok, csak így nem kell aggódnia miattuk.
- Á, vagy úgy - kissé elkomorodik. Látja, hogy az ismeretlen nagyon kutat a papírjai között. Szerelem. Micsoda keserű szó.
- De, nagyon szívesen - bólint, továbbra is az eridonos előtt állva. Kezet nyújt neki - Én Brèagha Beth Gillins vagyok. A Beth-tel bőven megelégszem. Elsős MT szakon tanulok a Navinében.
Aurél szemszögéből a jobb oldalt üres a pad. Odasétál és fehér ruháját finoman lesimítva helyet foglal, lábait automatikusan szorosan összezárva. A szíve korholja azért, amiért látszólag mindenféle megfontolás nélkül belement az interjúba, viszont kíváncsisága minden negatív érzésénél erősebb és jelenleg mindent felülír benne. Még nem heverte ki azt a rosszul sikerült bált Dávidékkal, de itt lenne az alkalom, hogy tesztelje magát, hogy egyáltalán a szerelem amit ő annak gondolt, tényleg az-e.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Farkasházy Rudolf
Házvezető Eridon, Tanár, Egyetemi tanár, Navigátor, Staff, Avatarfelelős, Bogolyfalvi lakos


Pertner a könytösben
offline
RPG hsz: 203
Összes hsz: 685
Írta: 2024. június 29. 06:52 | Link

Medenceparti
az Eridon szervezésében!


Van az úgy, hogy egy ötlet őrülten hangzik, és ahogy a kitaláló hangosan is visszahallja a hangját, rájön, hogy ez minden, csak nem az évszázad ötlete... és van olyan is, hogy még aznap délután megvalósítja. Az utóbbi történt akkor is, amikor anno a múltban Kedves és Sárközi professzorok ellátogattak a WIKEA nevű mindent is árusító mágikus csodaboltba, és megtalálták a hatalmas, és itt értsd úgy, hogy tényleg hatalmas, a rét majdnem teljes területét lefoglaló medencét, mely azon az éjjelen már fel is lett állítva. Aztán a professzorok után házvezetők jöttek, házvezetők mentek, és a normál helyzetben egészen kis helyen elférő medence csak várta és várta, hogy újra rábukkanjanak.
Végül egy könyv elvesztése vezetett oda, hogy néhány éve a medence előkerült, és a medencéhez a használati útmutató is, vagyis, hogy nagyon sok víz kell bele, és egyáltalán nem számít gyermekrabszolga munkának, ha ezt a műveletet a házunkba járó diákokkal tesszük. Éppen ezért péntek éjjel az Eridonban nem volt takarodó, helyette, amint a kastély népe elszenderült, a ház lakói leosontak, és házvezetőik vezetésével felállították, majd meg is töltötték a medencét. Az eridonosok kihozták hozzá a grillsütőket és a megbűvölt fagyi automatát is, vagyis, senkinek sem lehet oka panaszra. Sőt, az élményhez hozzáad az is, hogy a vezetőség a tanítás utáni időszakban főtt kukoricával is várja az idelátogatókat.
Emellett a nagy WIKEA körtúrán, amit idén tett a ház első két embere, A tavaly vásárolt számos felfújható matrac mellé újakat is vásárolt, hiszen a trendiséget, mint mondták a diákjaik, őrizni kell. Így hát vannak gyümölcs-  és állatformájúak, óriásflamingók és unikornisok valamint számos vízi játék is, amit lehet használni.

És ugye emlékszünk még arra, hogy mi történt néhány éve? Úgy bizony! Matracszerelem kis matrac gyümölcsei láttak napvilágot!

Az köztudott, hogy a tárgyakra is hatással van a mágia, de az, hogy pontosan milyen módon ivódik a szövetekbe, vázakba a varázslat, nem minden esetben tisztázott. Tuti ami fix, arra nem sokan számítottak, hogy amikor anno a kastély aljában lévő raktárakból Rudi bácsi megpróbálta előkeríteni a szokásos medencét a rétre... Nos, nem egy darabban találja meg. Egy huncut szerelmi bűbájra reagált volna így? Sokszorozóra? Nem tudni, mégis, a kávé felett álmosan pislogó, dobozában normálisan nyugvó gumikötegre készült Eridon HV egy sereg kölyökmedencét talált fékevesztetten nyargalászni. És ők ma is vígan élnek.

Hogy kérem?

Ugye. Tovább ugyan nem szaporodtak, de az öt tartja magát. Az öt medencét végül az eridonosok együttes erővel fogták el, és cibálták a felszínre, igencsak érdekes látványt nyújtva közben. Amit nem árt tudni róluk:
Alapvetően mint a legtöbb gyerekmedence, nagyjából térdig ér a vizük, de négyen öten elférnek benne pancsolni.
Mindnek megvan a maga csínja-bínja, de ami közös, az a mozgékonyságuk. Nappal, a melegben 10-20 centinél nem vándorolnak odébb, de ha épp rosszkor mártózol bennük, érezheted a halvány fodrozódást, és hallhatod a súrlódást, ahogy peremét hullámoztatva pilinckál odébb.
Este bezzeg! Vadállatok. Vízzel nem spórolva vágtatnak fel alá a réten, pacsálva, csikorogva, huppogva.
A rózsaszín a legszeszélyesebb köztük. Ha boszorkányok szállnak be, jól hallhatóan sóhajt fel, sokszor buborékokat csalva felszínre ezzel. Ne lepődjön meg senki, ha a falát behúzva próbálja megakadályozni, hogy belelépj, vigyázz, el ne csússz!
A lila medence fala szinte folyamatosan hullámzik, szépen, lassan, olyan nyugodtan, hogy ha ránézel, hirtelen mintha minden gondod elszállna. Nyugtató, békés, picit hullámzik... Feküdj rá egy órára, és garantáltan legszebb álmaidat alszod aznap éjjel!
A sárga medencében folyamatos kuncogást hallani. Nem csoda, apró örvények keringenek benne, amik mintha direkte a talpakat céloznák be...
A narancs medence... csak egy medence. Látszólag semmi különleges nincs benne, ám a ház vezetése számára valahogy ez a bizonytalan tudatlanság még nyugtalanítóbb.
A piros aztán igazán csak a bátraknak való! Ülsz, nyugodtan, kényelmesen és hopp, egyszercsak besüpped alattad a medence feneke, mélysége sokszorosára nő. Esetleg ácsorogsz, beszélgetsz... és ugyanígy, eltűnik talpad alól a talaj, csak hogy aztán egy fél perc múlva újra megemelkedjen, és csupán lábszárig érő vízben pancsikolhass.
//Az eseményt az Eridon szervezi, de nyitott minden kastélyban tartózkodó számára. Természetesen a kastélyon kívülieknek sem kell csüggedniük, hiszen Bogolyfalván is van medence, és Szalamantonnak is van Balatonja. Akik itt tartózkodnak, azoknak azonban van lehetőségük éjszakai fürdőzésre is, a nagymedencében, hiszen a kicsik komiszok, és a bűbájoknak köszönhetően teljesen biztonságos, nincs fulladás veszély. A medence hivatalosan a nyár végéig áll, vagyis 2024. augusztus 31-ig hagyjuk, amennyiben igény van rá. Elő a fürdőruhát és érezzétek jól magatokat! Ja igen, és egymáshoz szálazzatok.  Wink //


A komisz kis medencéket köszönjük Herbert Aodhan Piper-nek[/
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Markovits Boglárka
Diák Eridon (H), DÖK elnök, Ötödikes diák


Markovits 2.2
offline
RPG hsz: 223
Összes hsz: 349
Írta: 2024. június 29. 21:33 | Link

Domi

- Ebben a dög melegben tanulni... Mennyivel jobban járt Levi, nem? Ő télen készült a VAV-ra. Szívesebben magolnám a mágiatörit a kandalló előtt és lennék ilyenkor mindig a vízparton - drámai sóhaj helye. Strandpapucsban és magára tekert törölközőben csattog a rétre, félúton Domiba karol. Nagyon igyekszik, hogy jól sikerüljenek a vizsgái és felvegyék az egyetemre, úgyhogy a mai napot is tanulással töltötte. Kiérdemelték a pancsolást.
- Beszéltél Nixszel? Hogy érzi magát? - kérdezi kíváncsian. A medencéhez érve nem nagyon van mit pakolnia, csak ledobja a törölközőt, felkontyolja a haját és már mászik is a hatalmas medencébe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 436
Összes hsz: 513
Írta: 2024. június 29. 22:04 | Link

Bogi

- Ne is mond, gyűlölöm ezt az időszakot, míg mások lébecolnak, nekünk tanulni kell - sóhajt együttérzően, ahogy vonul Bogi mellett így a sötétben. Neki a vállán fityeg a törölköző, egy pálmafás türkizkék alapon fekete pálmafás fürdőgatya van rajta, lábain pedig csattogó papucs. Míg jobbjában van egy kis kosár, benne némi frissítővel meg rágcsával, másik karjával Bogit fogja, vagy inkább a lány karol belé, a lényeg, hogy ott van támaszként, ha megcsúszna.
- Most amúgy jó a levegő, és nincs is itt senki - legalábbis nem úgy látja, hogy bárki lenne, de ki tudja, talán más is erre téved még. - Délelőtt az ablakból láttam, hogy az egész tele volt az alsósokkal. Ordítoztak - ez most nem hiányzik neki ennyi magolás után, abban már le is zsibbadt az agya.
- Jaja, párszor. Nehéz egyeztetni, mert mikor itt hajnal van, ott este, ha meg itt este, akkor ott meg ilyen dél körül és akkor nem ér rá. Egyébként láthatóan jól elvan, bulikba jár...ma hajnalban is, szerintem nem volt szín józan - utóbbinál érezni, ahogy Domi mondja, hogy ez annyira azért nem tetszik neki. Közben a medencéhez érnek, a srác el is engedi Bogit, lerakja a kosarat, és meggyújt egy-két szúnyogirtó fáklyát, amit le is tűz a közelben, mikor látja Bogit, amint ledobja a törölközőt és bemászik a medencébe. Hát, azért megakad rajta a tekintete, de aztán ki is zökken ebből, ahogy látja fordulni Bogit, rámosolyog, majd elindul utána és ő is bemászik a medencébe. - Hú jó a víz, kellemes - jegyzi meg, le is ül az egyik részen és kinyújtja a lábait. - Még van addig idő, de gondoltam, hogy eljöhetnél velem a végzősök báljára, ha más még nem hívott - jegyzi meg, bár ki tudja, lehet már Jankovits elhívta, a grillpartin nagyon úgy tűnt, mintha nyomulna a lányra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Markovits Boglárka
Diák Eridon (H), DÖK elnök, Ötödikes diák


Markovits 2.2
offline
RPG hsz: 223
Összes hsz: 349
Írta: 2024. június 29. 22:28 | Link

Domi

- Remélem nem is lesz itt senki, nincs kedvem hozzájuk - Bogi is lemerül néha, ilyenkor pedig a testvérei közül csak Bencét, barátai közül pedig Domit képes elviselni úgy, hogy ne legyen morcos vagy akaratán kívül bunkó. Igaz, ez velük is megesik néha. - Szerinted mi is ilyenek vagyunk amikor együtt van a banda? - Nem igazán tudja már, hogy ő lett-e túl ingerült így az év végéhez közeledve vagy a mostani kicsik tényleg borzasztóak.
A medencében elmerülve hallgatja Domi beszámolóját párkapcsolatának alakulásáról, de nem túl biztató amit és ahogy mondja. Bogi is lecseszte már, amikor elaludt órán azért, mert hajnalban felkelt telefonálni.
- Jóóó, de te is berúgtál már párszor mióta elment. Nem várhatod, hogy mindig a tökéletes csajod legyen. Inkább örülj, amiért te láthatod ezt az oldalát is és még a buliból hazaérve is felhív - próbálja kicsit jobb kedvre deríteni, mert úgy tűnik a lány bármit csinál, Dominak az nem tetszik.
Bogi a sárga csíkos bikinijében jött, a tavalyi nyárhoz képest eléggé megnőiesedett, formásodott, nem csoda, ha még besztije is lopva megnézi magának. Ő meg csak a mosolyt kapja el. Nem mintha Domin nem látszana az egész éves edzés...
- A végzős bálra? Már azt hittem nem hívsz el - vigyorogva közeledik felé és az arcába spriccel egy kis vizet. - Ki hívott volna szerinted? A három Markovitsból esetleg Bence. Hogy nézne már ki?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 436
Összes hsz: 513
Írta: 2024. június 29. 23:05 | Link

Bogi

- Kéne kitennünk védőbűbájt, ami elrejti a medencét a többiek elől - neveti el magát, ez még nem is lenne olyan rossz ötlet, mert bár késő van, nem tiltott az esti medencézés, és biztosan lesz majd, aki szintén kedvet kap hozzá. - Tuti hangosabbak vagyunk, de nem hinném, hogy ennyire. A múltkori buli is egész…nyugis volt - nevet, mert ez azért túlzás, de azért még sem visonganak már úgy, mint a kicsik. - Kétszer, és a legjobb barátaimmal voltam - jegyzi meg. - És nem is ez a baj, örülök, hogy jól érzi magát, de idegen környezetben van és aggódom érte. Ki tudja, hogy kikkel bulizik és milyen emberek? Nem tudok innen vigyázni rá. Érted is aggódnék amúgy, ha azt látnám, hogy random bulikból járkálsz ittasan haza - teszi hozzá, mert ez így van, akik közel állnak hozzá, azokat félti. Emellett azért egy kis féltékenység is van benne, bár ezt nem vallaná be, meg akar is bízni Nixben, de mégis, tudja, hogy milyen csinos és biztos benne, hogy odakint vannak, akik rányomulnak. Ha meg csak magából indul ki, az sem javít a helyzeten, mert hogy szereti Nixet, vele képzeli a jövőjét, de most mégis tetszik neki Bogi. Persze régen is tetszett neki, és ez talán normális kellene, hogy legyen, vagy még sem?  Persze csinos lány, szóval ez talán még nem probléma, és amúgy is, a legjobbja, ezt igyekszik is szem előtt tartani. - Hát ami azt illeti, először Levit akartam, csak nemet mondott - röhögve felel , miközben az arcát beteríti a víz, de máris visszatámad, lefröcsköli Bogit. - Mondjuk a Jankovits Dorián, láttam, hogy bejössz neki - jegyzi meg, aztán hirtelen bukik le a víz alá, s mielőtt még Bogi felocsúdhatna, már mögötte van, hátulról elkapja és beforgatja kicsit a vízbe, ügyelve, hogy azért ne fulladjon bele.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dragomán M. Aurél
Diák Eridon (H), Elemi mágus, Ötödikes diák


boldogsággombóc
offline
RPG hsz: 71
Összes hsz: 100
Írta: 2024. június 29. 23:06 | Link

Breagha


Egészen hamar sikerül szereznem még egy alanyt, akit kikérdezhetek, hogy vajon szerinte mi is a szerelem. Minél több választ kapok, annál kerekebb lesz ez az egész közvéleménykutatás, az összefoglalóval együtt, amit meg akarok még írni Zsófinak minél előbb, majd pedig még beadás előbb széljegyzetelni kellene Avával. Csak hogy biztosan értsen a kedvenc tanárunk minden célzásértékű megállapítást is, ami hasznára válhat Ezrával kapcsolatban. Ez azonban egy másik történet, most maradok annál a változatnál, hogy pusztán egyszerű szorgalmiról van szó az önismeret óráimra, mert mégiscsak jó lenne jó jegyekkel végezni a VAV mellé, hogy majd mestertanoncnak is tudjak maradni azt követően. A visszakapott lapokat közben a kupachoz sorolom, majd később újra átnézem az egészet, hogy a sorrend mégiscsak ideális legyen, jelenleg azonban sokkal fontosabb egy üres oldalt találni, amire jegyzetelhetek, ha már Breagha Beth Gillins, mint megtudom, vállalja, hogy válaszol a kérdésemre.
- Á, akkor már értem. Bizonyára eléggé elkerüljük egymást, főleg ha nem is a kastélyban laksz esetleg. Vagy ott laksz? - érdeklődöm tovább barátságosan mosolyogva, miközben hol rá pislogok, hol meg a papírjaimra, mert még mindig keresem azt az üres oldalt. Amint megtalálom végre, ismét kézbe kapom a tollamat is, készen arra, hogy jegyzeteljek.
- Közben, ha készen állsz, csak az lenne a kérdés, hogy szerinted mi a szerelem? - teszem fel a kérdésemet is, hátra dőlve a padon, és várva, hogy meséljen, legyen mit leírnom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Másodikos mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 148
Összes hsz: 776
Írta: 2024. július 1. 13:16 | Link

Stephen ZimmermannMedence partyoutfite

Mindenki arról beszélt hogy milyen jó lehet a buli. Eleinte vonakodtam, mert lett volna egy-két elintéznivalóm, de végül megadtam magamnak azt a pár nap szabadidőt. Felvettem a fürdőruhámat, arra pedig egy rövid farmert, és egy pólót amíg odaérek, és egy kis táskát. Elindultam. Mikor a rétre értem már javában nyüzsögtek az emberek. Körbenéztem. Nagyon jó volt a hangulata a helynek. Szemem megakadt egy napozó ágyon. Oda sétáltam, és rátettem a cuccomat. Levettem a ruhámat és a medencéket kezdtem szemlélni. Először kicsit lazulni szerettem volna. Szememmel egy nyugodtan hullámzott kerestem. Kis nézelődés után meg is találtam a lila színűt. Mellé sétáltam és a medence szélére ültem. Csak leengedtem a lábamat. Majd szépen lassan bele merültem. Éreztem ahogyan megnyugszom. A kikapcsolódás már rám fért. Hiszen folyton volt valami. Amikor már eléggé ellazultam, kimásztam a vízből. És átsétáltam egy másikhoz. A medence mellet ácsorogtam amikor megpillantottam valakit magam mellett.
Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2024. július 14. 10:54 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Jóval nagyobb súlya van a szavadnak, mint azt gondolnád."
Markovits Boglárka
Diák Eridon (H), DÖK elnök, Ötödikes diák


Markovits 2.2
offline
RPG hsz: 223
Összes hsz: 349
Írta: 2024. július 1. 19:01 | Link

Domi

A saját buli mindig más, ott az ember jobban elengedi magát, de egyébként sem arról szólt, hogy diszkót varázsoljanak a nagyszülők udvarából. Mióta Domi párkapcsolatban van eléggé megváltozott, egyrészt jó irányba, másrészt viszont túl gyakran féltékenykedik és aggódik a barátnője miatt.
- Gondolom ő tudja kikkel bulizik. Ne aggódj már ennyit miatta, nem lesz semmi baja. Ahogy nekem sem, pedig én szoktam random emberekkel bulizni. Múltkor Koniékkal buliztam. Na az durva volt - fel is nevet ahogy visszaemlékszik az estére. Nem egy sógorféle éjszakában volt része, csak kocsmáztak és táncoltak egy-két helyen.
Bogi is hamar megkapja a maga fröcskölését, de ez nem tartja vissza attól, hogy Domi közelében kezdjen úszkálni és megtámaszkodni a medence szélén.
- Áh, szóval a bátyámat csinosabbnak tartod nálam. Vagy csak azért, mert őt láttad már meztelenül a zuhanyzóban? Te is, Domi? - ciccegve ingatja a fejét és vigyorog, direkt cukkolva legjobbját. - Dorci?! - ezen viszont úgy röhög már, hogy a szájára kell tapasztania a kezét. Ha tovább nevetve, az egész kastély felkelne rá, ám Dominik a vízbe húzza. Így csuromvizessé válik, amit aztán viszonoz azzal, hogy egy nagy adag vizet lötyköl a fiú arcába.
- Te totál féltékeny vagy! Tudom ám, hogy neked is bejön Dorián - nevetgélve úszik el biztonságba Domi elől. - Neki ott van a cicusa, ráadásul együtt lettünk szobatiszták. Nem kell tőle féltened.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 436
Összes hsz: 513
Írta: 2024. július 1. 20:24 | Link

Bogi

- Kimész Amerikába, összehaverkodsz vadidegenekkel és akkor biztosan tudod, hogy nem emberkereskedők - érezheti Bogi a hangjából, hogy Domi nagyon is hisz az ilyen amerikai horrorsztorikban, vagy legalábbis túl sok dokufilmet nézhetett ilyen témákban. - Azzal a tuskóval? - bukik ki belőle, mert neki rossz emlékei vannak, egész pontosan az, hogy a csávó pofátlan módon kiadta magát Boginak. Emiatt egyáltalán nem kedveli, jobb is, hogy nem futnak össze, mert abból csak baj lenne. - Tessék, lebuktam. Én is, odavagyok érte - röhögi el magát, persze hogy nem erről van szó, de ha Bogi nem menne vele, akkor már szívesen lógna valamelyik haver társaságában, mint sem hogy elhívjon egy random csajt, aki meg aztán ráakaszkodna. Annak Nix sem örülne, biztos ő is nyugodtabb, ha Dominik Bogit viszi magával. És ha már erről-arról szó van, azért csak megjegyzi, amit látott a grillpartyn, bár azon meglepődik, hogy Bogi mennyire röhög ezen. - Most mi van? - néz rá Domi, majd inkább kihasználva az alkalmat, beborítja a csajt a vízbe, hogy ezzel egy kicsit lehűtse őt. Persze, jön is a visszatámadás, mert Domi is kap az arcába egy jó nagy adagot, nem is győzi elsöpörni a tenyereivel, meg pislog is párat, hogy újra lássa Bogit a félhomályban.  - Én féltékeny? - kérdez vissza, így ez meg sem fordult a fejében, de igen, valamelyest zavarta az, hogy ott a buliban ez így ment. Viszont mielőtt még reagálhatna, Bogi menti meg a szituból a feltételezéssel, mire Domi is elröhögi magát. - Ó igen, bírom a virgácsait - nevet a lánnyal együtt, hülyéskedik. - Szerintem meg rád mozdult, tudom ez hogy működik, átlátok rajtuk - mondja immár teljesen komolyan. - Kilián vigyázhatna rád jobban. Tényleg, mi van vele? Most is dolgozik? Vagy nagypapi papucsban issza a konyakot? - utóbbinál egy szemtelen mosoly kúszik az arcára, jó oké, talán még mindig nem teljesen emésztette meg Boglárka választását, így lehet, hogy emiatt szurkálódik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Markovits Bence
Diák Navine (H), Ötödikes diák


Markovits 2.3
offline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 50
Írta: 2024. július 1. 20:59 | Link

Lili
fürdőfelszerelés

Nem igazán bírja a meleget sokáig és hiába van hűvös a kastélyban, egyedül sem szeret lenni. Még akkor is így van, ha visszahúzódóbb, akkor is szereti hallgatni a Navinés társait csak úgy. Most mindenki lement már az újabb medencés bulira, amit előzőekben ő csak szemmel követett, de most kivételt tesz és megmutatja magát. Bazsitól elcsórt egy fürdőruhát, hiszen sokkal nagyobb ruhatárral rendelkezik, mint ő, ráadásul menőn öltözködik, nyilvánvaló, hogy a saját elnyűtt fürdőnadrágjában nem jelenhet meg Bagolykő népe előtt. Még a végén kicikiznék, vagy ilyesmi. Úgyhogy a piros nadrág tökéletesen fest, amikor törölközővel, papucsban letrappol a rétre. Más kérdés, hogy gondolhatott volna arra is, hogy sokan megbámulják, amíg eljut a célig, de út közben már nem sunnyog vissza. Letelepedik a lila medence mellé, és mustrálni kezdi a társait. hirtelen nem is találja meg a Navisokat, így csak egy feltűnően ismerős lányt kezd bámulni. A gond az, hogy észre sem veszi, hogy ezt csinálja, csak annyi pörög az agyában, hogy: "honnan a fenéből ismerhetem?". Főleg a lány arcát mustrálja, aki még egyelőre nincs olyan közel hozzá, de hason fekve, felkönyökölve, két keze közé fogja a fejét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Várkonyi Lilien
Diák Levita (H), Bogolyfalvi lakos, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 47
Összes hsz: 53
Írta: 2024. július 1. 21:24 | Link

Bence


Zombi mesélt neki erről a jó kis medence partiról, és ugyan Lili nem szívesen mutatkozik sokak előtt alulöltözötten, végül a srác csak meggyőzte őt, hogy talizzanak a medencénél és csobbanjanak egy jót. Egy alap, fekete bikinit húzott magára, teste köré pedig egy fekete alapon virágos strandkimonót öltött és így, egyujjas papucsban vágott neki a medencézésnek. Vitt magával egy törölközőt, egy palack ásványvizet és még egy kis naptejet is, nem beszélve egy vaskos könyvről, aminek elolvasását tervezte.Leérve a medencékhez, az első dolga az volt, hogy leterítette a törölközőjét, lepakolta rá szépen a holmiját, majd törökülésbe vágva magát, bekente magát a naptejjel. Megbeszélték, hogy nagyjából ekkor találkoznak, de hiába nézett a kastély felé, onnan nem látta jönni a navinés srácot, ezért döntött úgy, hogy kicsit körbenéz a medencék körül, hátha már ott úszkál valamelyikben a barátja. Zombi szőke üstökét viszont sehol nem lelte fel, ellenben egy másik szőke srácon megakadt a pillantása, aki nagyon bámulta őt. Először kicsit meg is lepődött, de ahogy jobban megnézte a fiút, rájött arra, hogy ő bizony Levi egyik tesója lehet. - Szia! De rég láttalak. Mizu? - Lili mosolyogva lépdel oda a sráchoz, és letelepszik mellé a fűbe. - Te ugye a Bence vagy? Bocsi, csak eléggé hasonlítotok és néha még én is belekeveredek - mosolyodik el, de meglehetősen közvetlenül viselkedik a fiúval. - Jó meleg lett, igaz? Merre vannak a többiek? - kíváncsi, egész pontosan most a Markovits kompániára gondol, ezt viszont nem feltétlenül tudhatja a szőke srác.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Markovits Bence
Diák Navine (H), Ötödikes diák


Markovits 2.3
offline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 50
Írta: 2024. július 1. 21:41 | Link

Lili
fürdőfelszerelés

Vajon ki lehet, vajon ki lehet? A gondolattól szinte megfájdul a feje, annyira ismerős a lány. Talán Bazsi valamelyik csaja? Az mondjuk nem lenne meglepő nagyon... vagy Bogi barátnője? Dominké? "Jaj, az nem lehet, ő Nix, vagy szászor elmondta már. Igaz, kilencvenkilencszer nem jegyeztem meg, hihi!" Biztosan nem Navinés, akkor ismerné. "Volt valami Markovits bulin? Hííí, lehet!" Eddig jut a gondolatmenetben, amikor is realizálja, hogy a lány végül odaér hozzá és mosolyogva hozzászól. Felkapja a fejét és felül, de úgy érzi, hogy muszáj lesz válaszolnia, ha nem akar túl ciki lenni. Már ha eddig nem lett volna az a bámulással!
- Heló, hát én is! - mosolyodik el végül. - Igen, jó a tipp! Pedig azt hittem senki sem tud megkülönböztetni Bogitól - neveti el magát. - Nem tudom, hogy kire gondolsz. Én a Navisokat kerestem, a tesóim meg passz, nem tudom merre járnak. Mondjuk jó lett volna szólnom nekik, úgy mókásabb - fixírozza tovább a nagyon ismerős lányt, de tudja, hogy ki kellene találnia valamit, hogy ne tűnjön sík hülyének.
- És veled mi van? Senki sem mesél semmit - mosolyogva büszke magára, mert ebből az információból talán majd rájön, hogy kivel van dolga. Aztán ha nem, akkor bedobja a lányt a vízbe. Igen, ez egy jó terv!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Várkonyi Lilien
Diák Levita (H), Bogolyfalvi lakos, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 47
Összes hsz: 53
Írta: 2024. július 2. 15:43 | Link

Bence


- Nem egyszerű, de azért van köztetek némi különbség - neveti el magát, azért egészen jó megfigyelő, amit lehet, hogy a sok tanulásnak köszönhet és vannak apró jellegzetességek, amikre odafigyel, olyan kis apróságok, amik másnak tűnnek. Le is telepszik Bence mellé a fűbe, de hiába is néz körbe a srác közvetlen közelében, nem lát ismerős arcokat. - Ó, szóval akkor nem tesókkal jöttetek - mosolyog, bár egy kicsit sajnálja, mert így ma sem fogja látni Levit. Igazság szerint egy jó ideje nem is látta őt, és van is benne egy kis aggodalom emiatt. Nem emlékszik arra, hogy bármi rosszat mondott volna-e, így fogalma sincs, hogy mi lehet a háttérben. Eszébe is jut, hogy rákérdezzen Bencénél erre, de végül inkább nem tesz fel ilyen kérdést. - Én is az egyik navinést kerestem, Zombit, vele beszéltük meg, hogy kijövünk egy kicsit, de mintha elnyelte volna a föld. Biztos a fürdőnadrágok közt válogat - mondja nevetve, majd kényelmesen megtámaszkodik, hogy így élvezze a nap sugarait. Feltűnik neki az is, hogy Bence őt nézi, fogalma sincs, hogy miért, de egy idő után oldalra fordítja a fejét, hogy a srácra nézzen. Már épp rákérdezne, hogy van-e rajta valami furcsa, amikor jön a kérdés. - Velem minden rendben, közelednek a vizsgák és így elég sok a dolgom. Van, hogy napi szinten kell valakit korrepetálnom - mosolyodik el. Szereti csinálni, de néha azért sok, mégis úgy van vele, hogy inkább segít, és ha rajta múlik, akkor menjen át minél több diák. - És Veled mizu? Azon túl, hogy napozol- kérdez vissza érdeklődve. Túl sok mindent nem nagyon tud Bencéről, csak azt, hogy Markovits és egészen nyugis, rendes srác. - Brutál meleg van. Én lehet, hogy kicsit bemegyek a vízbe, csatlakozol?  - és már kászálódik is fel a földről, hogy aztán belemásszon a lila medencébe, ami kellemes hőmérsékletű és még hullámzik is. Lili be is vackolja magát az egyik sarokba és nyakig elmerül a vízben. - Ez olyan jó - hunyja le mosolyogva a szemeit. - Azt hiszem, hogy gyakrabban kellene ilyen medencés szórakozást rendezni itt a kastélyban. Sokkal jobb, mint mondjuk elmenni egy fizetős helyre, ahol még sokan is vannak. Te ma jöttél ki ide először? -
  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Markovits Boglárka
Diák Eridon (H), DÖK elnök, Ötödikes diák


Markovits 2.2
offline
RPG hsz: 223
Összes hsz: 349
Írta: 2024. július 3. 18:25 | Link

Domi

Ezekre a feltételezésekre és kérdésekre inkább nem is reagál, mert ismeri már annyira a barátját, hogy tudja, csak rosszabb lenne. Dominik majdnem annyit morcizik, mint Levente. Ezekkel a kamasz pasikkal csak a baj van.
Ha Domi nem éppen a barátnőjét félti, akkor Bogit és jaj azoknak, akik a lányok közelébe merészkednek. Szécsi lovag lesben áll. A bált ugyan ők szervezik majd, egyelőre kérdéses, hol lesz megtartva. Az biztos, hogy a tanárok nem igazán díjaznák, ha külsősök is megjelennének a táncparketten.
- Dehogy mozdult rám, alig beszéltünk - megforgatja a szemét és legyint. Bogi számára nem jelent flörtöt semmi, amit a bulikban a barátokkal csinálnak.
Idő közben leül a medence szélénél és lebontja vizes kontyát. Lebukik a víz alá amikor elhangzik a Kiliánt érintő kérdés, csak egy pillanatra, amíg a haját hátrasimítja.
- Nem tudom most éppen mit csinál, mert veled voltam egész délután. Azt viszont felvetettem neki, hogy majd gyakran lennék nála az egyetem miatt... - ezen a pontos elhagyja ajkait egy halk sóhaj. - Nem akarok összeköltözni vele vagy becuccolni hozzá, viszont nagyon úgy tűnt, hogy ő sem akarja. Sokat dolgozik, elvonná a figyelmemet a tanulásról, blabla, ilyen duma. Úgyhogy maradok a tesóim nyakán. Remélem Bencét rá tudom venni, hogy jöjjön velem Pécsre. - Most Bogiból szaladnak ki a gondolatok, mert hát ne esett túl jól neki ez a párja részéről.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 436
Összes hsz: 513
Írta: 2024. július 3. 18:51 | Link

Bogi

- Ha Te mondod - elmosolyodik és inkább fröcsköl egyet, mert nem fogja kielemezni, hogy ők mint srácok, éppen mikor és mit vetnek be azért, ha valakivel flörtölni akarnak. Inkább érdeklődik, hogy mizu van a pasijával, mert az utóbbi időben se négyes randi nem volt, se semmi és Bogi sem túl sokat mesélt arról, hogy mi van velük. Ebből mondjuk Dominik azt szűrte le, hogy minden tökéletes, ami végett egy kicsit még irigy is lehetett, hisz neki azért amióta együtt van Nixel, nem egy súrlódásuk volt már. - Oh - meglepi ez Domit, de még mielőtt belemenne a témába, jön is a folytatás, ami meg még inkább meglepi őt.- Várj már, Te miért nem akarsz? Meg nem vágom, ha úgyis sokat dolgozik, akkor miért is vonná el a figyelmed? - kissé zavaros neki ez, ezért is néz értetlenül Bogira, miközben odaúszik mellé és barátian átkarolja.- Figyu, ha ez vigasztal…én is Pécsre megyek - jelenti be egy mosollyal. - Ha gondoljátok, nézhetünk közösen is albit.
Utoljára módosította:Szécsi Dominik, 2024. július 3. 18:52 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Markovits Boglárka
Diák Eridon (H), DÖK elnök, Ötödikes diák


Markovits 2.2
offline
RPG hsz: 223
Összes hsz: 349
Írta: 2024. július 3. 21:34 | Link

Domi

Míg Dominik kapcsolata nem túl meglepő, annyiszor előfordulnak köztük viták, Bogiéknál hónapok óta nyugalom van. Talán kicsit túlzottan is.
- Nem akarok összeköltözni, egyelőre az életvitelünk eléggé eltér egymástól. Gondolj bele mit szólna, ha minden második nap ott lógnánk csapatosan - megrázza a fejét, mert ez számára is eléggé elképzelhetetlen. Domi vállára hajtja a fejét és egy kis időre a szemét is lehunyja. - Közösen? Bence, te meg én? Egyébként nem hangzik rosszul. Bár nem tudom mennyit tudnék elviselni abból, hogy te állandóan hazahozol valakit. Bence miatt nem aggódok - félreértés ne essék, nem féltékenységből zavarná, pusztám hozzá van szokva, hogy fiúkkal él együtt, akik nem visznek haza lányokat csak úgy.
- Jövőre minden más lesz, nem? Azon még nem gondolkodtál, hogy az Ilvermornyban tanulj tovább? Ha Nix is kint akarna maradni... Állítólag jó a kviddics ösztöndíjuk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 436
Összes hsz: 513
Írta: 2024. július 3. 21:53 | Link

Bogi

- Jó, ebbe tényleg nem gondoltam bele. Ő mégis csak más…korosztály, érted mire gondolok, lehet tényleg zavarná, ha ott lógnánk - és ebben van némi igazság, pontosan nem tudja, hogy Kilián hány éves is, de nyilván más dolgok érdeklik, már egy nyugodtabb életvitelt folytat és valószínűleg nem repesne a házibulikért sem. Érzi azért, hogy Bogi mintha kissé rosszkedvű lenne, vagy csak nem annyira vidám, mint általában, tartja is a vállát, miközben bedobja az ötletet az albérletről.
- Aha, mi hárman, szerintem menő lenne - mosolyodik el, igaz, korábban felmerült benne az, hogy bepecózhatna Bálintékhoz is, viszont ők elég jól elvannak Levivel, és nem biztos, hogy akarnának maguk mellé új lakót. A második megjegyzésen viszont meglepődik, rá is néz Bogira. - Már hogy állandóan? Ezzel most mire célzol? Barátnőm van, nem vinnék haza senkit, vagy nem értelek - némi értetlenség is az arcára fut. - Szerinted én csajokat akarok felvinni? - hát ez most tényleg meglepte őt, nem is érti, hogy vajon Bogi miért gondolt erre. Lehet, hogy ő nem gondolja úgy, hogy Nix visszajönne Amerikából? Mintha csak telepátia működne kettejük közt, máris ehhez köthető kérdést kap.
- Biztos, hogy nem. Én magyar vagyok és nem szándékozom külföldre menni. Nixnek ez most egy jó lehetőség volt, és támogatom a karrierjében, mert neki ez most fontos. De csak fél évről van szó, és utána hazajön. Vagy szerinted kint akarna maradni? - eddig Dominik ebbe bele sem gondolt, de ez most kissé lesápasztja a srácot, bámul is maga elé rendesen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Breagha Beth Gillins
Mestertanonc Navine (H), Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Vélaszép királykisasszony
offline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 89
Írta: 2024. július 9. 06:38 | Link

Dragomán M. Aurél


Bólint Auráélnak arra a kijelentésre, hogy eléggé elkerülik egymást. Aztán fejét rázza.
- Nem, én Bogolyfalván élek, eléggé a szélén - mosolyodik el. Az egyetlen büszkesége ebben az országban az épület, amire rátette a kezét. Tágas és igazán szép fekete színű. Hatalmas kertjében jut hely a lovának is - Te még a kastélyban laksz?
Abból indul ki, hogy ismer már olyan diákokat, akik merészebbek voltak és viszonylag korán léptek a kastély falain kívülre. Ő biztosan kihasználta volna, hogy ingyen lakhat valahol, mert hiába saját tulajdon, a közműveket ugyanúgy fizetni kell.
Meghallgatja a fiút, aki elő is áll azzal az üres oldallal. Nagyot nyel, megköszörüli torkát. Automatikusan térdére mered. Mit mondhatna, hogy segítsen ennek a fiúnak?
- Szerintem tortúra - válaszolja gyengén, tekintetét kényszeredetten visszaemelve a másikra - Sosem éreztem magam még annyira fáradtnak, mint amikor a szerelmet hajkurásztam.
Jobb ha Aurél felkészül, mert lnem biztos, hogy tudja, kérdésével milyen csapot nyitott ki.
-  Szeretnék szeretve lenni. Nem arról van szó… De épp az életem egy olyan szakaszában járok, amikor a szívem örülne olyan ember társaságának, aki nem szimplán a barátom. Hanem valaki aki megölel, aki ezekben a szürkének tűnő csendes pillanatokban van velem. Akivel ha sokat is kell kompromitálódni, működőképes marad a kapcsolat. Most hosszúnak tűnő két év után visszaléptem egy kapcsolatba, ami korábban megszakadt a párom által, de… Nem alakultak jól a dolgok. Csak mindketten sebződtünk. Az meg szerintem nem olyan konstruktív, mint amilyen cukormázas imádnivaló érzésnek lefesteni tudják egyesek a szerelmet. Érted?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dragomán M. Aurél
Diák Eridon (H), Elemi mágus, Ötödikes diák


boldogsággombóc
offline
RPG hsz: 71
Összes hsz: 100
Írta: 2024. július 10. 21:04 | Link

Breagha


- A tó fele vagy a másik végén? A tó fele szerintem nagyon szép - reagálok is a kijelentésére lelkesen. Szerintem Bogolyfalva aranyos kis város, a tó meg egy igazán szép kis csücske, nem véletlenül tervezek Avával is ott sétálni a randinak nem nevezett talán randin. Legalábbis én nagyon remélem, hogy randi lesz, de majd kiderül, hogy ő mit gondol erről.
- Aha, az Eridon toronyban, mert amúgy Budanekeresden lakik a családom, a kertváros részében. Az is szép. Jártál már ott? - érdeklődöm. A Sámán-köz kifejezetten a szívem csücske, főleg a mi kis telkünk a szép nagy udvarral meg a házunkkal, aminél tökéletesebbet el se tudnék képzelni. Találok aztán némi keresgélést követően egy üres oldalt a pergamenjeim között, és jegyzetelésre készen a kérdést is felteszem, majd meglepetten pislogok a kiábrándítónak hangzó válasz hallatán.
- Óh... hát... nem hiszem, hogy hajkurászni érdemes, ha nem jön magától, de szerintem amúgy jönni fog előbb-utóbb mindenkinek. A nagymamám azt mondja, hogy akit az embernek szántak, attól meg nem szabadul, ha kell az ördög is utána viszi talicskán - közlöm egy kissé visszafogott mosollyal, hátha a nagyi sajátos humora kicsit kizökkenti ebből a gondolatmenetből. Persze, csak akkor, ha jól adom át ezt a humort én is, és ő meg vevő erre. Egyelőre nem is jegyzetelek inkább, csak figyelmesen hallgatom, mit mond még, aztán kicsit megrázom a fejem. - A beadandóhoz csak azt próbálom feltérképezni, hogy miből tudja az ember, hogy szerelmes... de amúgy... azt hiszem, értelek is, de nem is. Miért kell kompromittálódni? A cukormáz... na hát az tényleg nem igaz. Úgy értem, nem rossz a rózsaszín köd, de az életben minden kapcsolat munka... de a szeretve lenni részt értem, meg a támogatást is, az tényleg fontos. Sajnálom amúgy, hogy nem alakult jól, de akkor nem ő volt az igazi. Majd biztosan megtalálod vagy megtalált ő, és le se fogod tudni rázni. Fogadjunk?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Stephen Zimmermann
Prefektus Levita, Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Pro Levita-díjas, Harmadikos mestertanonc


Villámkezű
offline
RPG hsz: 287
Összes hsz: 355
Írta: 2024. július 14. 10:42 | Link

Fekete Nonó
Medence party

Én kurvára nem örülök a melegnek. Nehezen viselem, mert minden lépésnél amit a medencés bulihoz teszek, az-az érzés van bennem, hogy mindjárt szétolvadnak a végtagjaim. Előbb vájnék léket a jeges tóba és fürödnék ott, de szükségem van arra, hogy az elememet nyílt terepen is gyakorolhassam. Ezért is remélem, hogy nem lesznek sokan. Persze hiába érkezem délután négy után, korábban kellett volna felkelnem ehhez. Nyüzsög a part és épp nem minden medence szabad, kivéve a csajosabbak. Ejtőzésre készen nyújtom a bal lábamat, de a pink medence összehúzza a száját én meg ijedten hátrálok pár lépést, hogy mi van. Ezután elszántan próbálom belegyömöszölni a lábamat, sőt, véges türelmem folytán ami a hőség eredménye, már-már előrehajolva, térden csúszva az ujjaimmal feszegetem, erre arcon köp.
Felállok és nem érdekel ha csupa földes a térdem. Érzem a beleragadt kavicsokat és letaposott kis növényi darabkákat is. Heves mozdulatokkal törölgetem a szemeimet, mintha legalább ecet ment volna bele, és ekkor kapok észbe, hogy valaki mellém ácsorgott.
- Ne is álmodj róla! Az a pink rohadtul megmakacsolta magát - mondom az érkezőnek, akiről egyelőre azt se tudom ki, mivel még nem látom. Az se biztos, hogy a medencét nézi, én csak ezt feltételezem. Aztán tisztul a kép és a lehető legfancsalibb képet sikerül vágnom. Nos, ha Nonó esetleg vágyott már arra, hogy szimpla fekete fürdőgatyában lásson feszíteni, kipipálhatja a képzeletbeli listáján azt a pontot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A remény hal meg utoljára.
Aztán zsiráf.
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Másodikos mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 148
Összes hsz: 776
Írta: 2024. július 14. 11:29 | Link

Stephen ZimmermannMedence partyoutfite

Na hát ez vagyok én… A legszerencsétlenebb ember. Hiszen mekkora esély van egy nyílt bulin összefutni azzal aki éppen tetszik. Inkább nem is részletezem. Csak lenézek a medencére ami előttünk hullámzik.
Legalább, már azt is tudom miért olyan elhagyatott.
– Így érhető, miért áll olyan üresen. – mondom kuncogva. Mikor ránézek Stephenre, szaltózik egyet a gyomrom.
Egyelőre csak a szemét nézem, de tekintettem lejjebb vándorol felsőtestére. Ami öhm… Nem is részletezem. Inkább elkapom a tekintetem, és a vizet figyelem. Huh ez kínos. A tüdőm százszorosára gyorsul. Végül egy apró sóhaj kíséretében nyugtatom a lélegzetemet. Elvégre ez normális egy medencés bulin de akkor is... Jaj.
Amikor utoljára találkoztunk akkor is eléggé zavarban voltam. És hát… Így…
– Öhm… Mizu? – kérdezem. Tekintettemmel az előttünk fodrozódó vízett figyelem. Hátha a hullámzása kicsit nyugtat. Egyelőre nem sok sikerrel. Viszont a képtelen vagyok a fiúra nézni. Mert nem szeretnék úgy le égni mint a múltkor. Csak ne történjen meg az ami a stégnél. Ha ez itt megtörténik nem tudom mi lesz…

Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2024. július 14. 11:40 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Jóval nagyobb súlya van a szavadnak, mint azt gondolnád."
Stephen Zimmermann
Prefektus Levita, Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Pro Levita-díjas, Harmadikos mestertanonc


Villámkezű
offline
RPG hsz: 287
Összes hsz: 355
Írta: 2024. július 14. 12:55 | Link

Fekete Nonó
Medence party

Szerencse, vagy balszerencse. Én se tudom bekategorizálni. Nem is biztos, hogy van már értelme ezen gondolkodni. Egy nyílt bulin sanszos volt, hogy egymás botlunk, bár így nehezebb lesz gyakorolni a víz irányítását.
-  Én még nem jöttem rá teljesen, hogy mi baja van, de amikor megpróbáltam beletenni a lábam, összezárta a száját - Először vagyok ezen a bulin és elég szürreális egy medencét olyan zártan látni, mint egy tornazsák szája. Ráadásul nem is olyan kicsi. Miközben kuncog, tetőtől talpig végigmérem. Lehet nem a legeszesebb nő az iskolában, viszont tud vigyázni magára. Jól néz ki. Arcom vörössé válik. Tekintetemmel akkortájt térek vissza az arcára, amikor rám néz. Vagy lehet, hogy végignézte, ahogy megbámulom? Ijj, eddig az a tapasztalatom vele, hogy hat rá a negyedvélaságból származó kellemes aurám. Életmentő tud lenni. Ha most nem lenne, szerintem Nonó a vízbe fojtana. Mondjuk nincs arra garancia, hogy ne tehetné még meg.
- Aaah, szinte semmi se változott a legutóbbi találkozónk óta - mutatóujjammal arcomat vakarászom - Veled? Esetleg... meg szeretnéd próbálni ezt a pink bánatot? Van egy teóriám, hogy miért nem engedett be.
A második kérdésem elején elkapom a tekintetem róla, aztán visszairányítom. Nem biztos, hogy én vagyok a legjobb ember akivel együtt fürödne ma.
- Vagy öhm, barátnőkkel vagy? - biccentem oldalra fejemet.
Utoljára módosította:Stephen Zimmermann, 2024. július 14. 13:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A remény hal meg utoljára.
Aztán zsiráf.
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Másodikos mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 148
Összes hsz: 776
Írta: 2024. július 14. 13:32 | Link

Stephen ZimmermannMedence partyoutfite

Tekintetemet a fiúra vezetem és elmosolyodom.
– Lehet személyes problémája van. – vigyorgok a fiúra. – Bár azt nem tudom hogy lehet, de biztos. Végül is ha elvarázsolták lehetnek saját igényei. – válaszolom frappánsan.
– Értem. Hát jó tudni. – vonom meg a vállam. Mondjuk iszonyúan érdekelt volna. Hiszen ha valami izgi történt vele az csak jó.
– Elvagyok a színjátszóval. De, azon kívül semmi. – vajon miért ilyen unalmas az életünk?
– Próbáljuk. – válaszolom. – És miért? – kérdezem alig palástolt kíváncsisággal.
Kicsit elpirulok. – Nem. Egyedül jöttem. Mert nem volt most annyira kivel. – lesütöm a szemem.
– Mindenki vagy elígérkezett, vagy pont nem ért rá. – veszek egy mély levegőt. – Igazából nem is volt feltétlen tervezet az, hogy jöjjek így nem gondoltam rá hogy barátokkal tegyem. – Hadarom zavartan. Mert hát tényleg nem volt. És nem is tudtam, hogy úgy szokták hogy másokkal. Nagy részt az ilyenekre egyedül megyek. És nem, nem azért mert esetleg nem lenne társaság csak nem. Utoljára a fürdőben voltam Zselykével. Meg sokszor találkozom a helyszínen osztály és iskolai társakkal. Így nem is kell feltétlen.
Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2024. július 14. 18:18 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Jóval nagyobb súlya van a szavadnak, mint azt gondolnád."
Stephen Zimmermann
Prefektus Levita, Mestertanonc Levita (H), Elemi mágus, Pro Levita-díjas, Harmadikos mestertanonc


Villámkezű
offline
RPG hsz: 287
Összes hsz: 355
Írta: 2024. július 14. 18:10 | Link

Fekete Nonó
Medence party

A felsőtestemről ugyan még nem esett szó, de Nonó megfigyelheti, hogy szélesedtem vállban. Nem tudom mennyire észrevehető, talán attól függ, mert amikor jöttem le ide, eléggé megbámultak. A suliban meg amúgy is kapom ezt a treatmentet eleget. Régebben kicsit cingárabb voltam, most már pedig izmosabb. Jót tesz az a kis mozgás a suli edzőtermében. Kevesen használják ki, pedig jobb még ingyen van.
Hát az sok mindenkinek van, felelném a személyes problémára, de inkább nyelvemre harapok.
- Egy introvertált medence, például? - nevetem el magam és viszonzom vigyorát. Úgy látom, elég átlagosan telnek a napjaink. Nem igazán akartam rátérni neki arra, hogy sikerült majdnem másodjára is a tóba fulladnom, máskülönben Nonó a maradék életkedvét is elvesztené mellettem.
- Lehet, hogy a nőket jobban kedveli, viszont kell valami éles teszt, hogy igaz-e a felvetésem. Először járok ezen a partyn - magyarázom meg neki, hátha ez világossá teszi számára, hogy a kíváncsiság mellett más is rejlik bennem. Nem ismerem a medencék viselkedését, szóval ez olyan amit sajnos ki kell tapasztalni és ciki, nem ciki, nélküle most ez szó szerint nem menne.
- Nem unalmas mindig egyedül? - kérdezem karba tett kézzel, egy lépéssel közelebb sétálva a medencéhez, aztán várakozón a lányra pillantok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A remény hal meg utoljára.
Aztán zsiráf.
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Másodikos mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 148
Összes hsz: 776
Írta: 2024. július 14. 18:47 | Link

Stephen ZimmermannMedence partyoutfite

Elgondolkodom.
– Meg lehet – megint felnevetek. – Akkor, már is érhető miért ilyen elhagyatott. – csak vigyorgok, de azt viszont megállás nélkül.
Elsőre meghökkenek. Enyhe célzás, de érthető.
– Hát… – kezdem és úgy teszek mintha elgondolkodnék. Hosszú percekig csak “gondolkodom”
– Próbáljuk meg a teóriádat – közelebb lépek én is, a medencéhez és óvatosan bele teszem a lábamat. A víz kellemes. Felnézek Stephenre.
– Megpróbálsz jönni? – kérdezem, huncut mosollyal. Hátha sikerül bejönni. Lehet, hogy most hagyja nem úgy mint az előbb, amikor próbálta a fiú. Lehet, hogy csak egy nőnek is benne kell lenni-e. (De ezek mind csak feltételezések.) A medencéket is ki lehet trükközni szerintem.
– Nem feltétlen. Néha jó lenne a társaság, viszont elvagyok a tanulmányaimmal és a saját bajaimmal. – vagyis a szerelmi bánataimmal, javítom ki magamban.
– Valahogy mindenki el van. Valamikor majd találkozunk Zselykével és vele leszek, de amúgy nem igen van társasság. De a színjátszóval jól elvagyok. És sok az anyag. – kicsit elhallgatok. A vizek hangja hallatszik csak, amint egy-egy medence falára csapódnak. Kellemes, és legfőképp nyugtató. Feljebb tolom magamat a vízbe és lábammal meg tartom, hogy ne süllyedjek el a vízben. És közben a fiút nézem.

Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2024. július 20. 13:38 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Jóval nagyobb súlya van a szavadnak, mint azt gondolnád."
Markovits Boglárka
Diák Eridon (H), DÖK elnök, Ötödikes diák


Markovits 2.2
offline
RPG hsz: 223
Összes hsz: 349
Írta: 2024. július 17. 20:09 | Link

Domi

Szereti Kiliánt, mellette általában jól érzi magát, de mindketten egyetértenek azzal, hogy még nem kellene becuccolnia hozzá annál is jobban, mint ahogy jelenleg állnak. Ehelyett Bogi inkább maradna otthon, hoppanálva minden megoldható.
- Azt hiszem ebben az esetben Kilián inkább fogná minden cuccom és bepakolná magához, mint hogy veled lakjak. Tudod miért - reméli nem kell ezt kifejtenie, mert nagy valószínűséggel a legnagyobb féltékeny simán megértheti, miért nem örülne a másik párja az összeköltözésüknek.
- A barátnődre gondoltam, Domi - azonnal megforgatja a szemét, mert barátjának megint sikerült túlgondolnia. Habár így belegondolva ha mégis szakítanának, még több ismeretlen lány járna fel. Melyik rosszabb?
Aztán a túlreagálást újabb túlreagálás követi. Bogi csendben elgondolkodik közben azon, Domi vajon miért nincs dráma kategóriában jelölve az Oscarra. Erőlködés nélkül is nyerne.
- Figyelj, mentőt hívjak? Fehérebb vagy a seggemnél. - Közelebb úszva megveregeti Dominik arcát, hátha lesz egy kis színe. - Kérd meg a kezét, csinálj neki gyereket és magadhoz láncolhatod. Mit tudom én mit akar, nem én vagyok ő. Az utóbbi egy évben úgy viselkedsz, mintha nem lenne saját életed a csajaid nélkül. - Szavai talán fájóak lehetnek, de nem tudja magában tartani.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 64 ... 72 73 [74] 75 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék