36. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Bencze Sára összes hozzászólása (46 darab)

Oldalak: [1] 2 » Le
Bencze Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. április 28. 15:28 Ugrás a poszthoz

Jónapot ^^
Bencze Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. április 28. 15:50 Ugrás a poszthoz

ATánya

A Vingardium Leviosa sose tartozott a bonyolult bűbájok közé, gondolom, meg se fognak lincselni azért, ha kamatoztatva ezen tudásom, a bőröndöm magam előtt reptetve, veszem be a birtokot.
Te jó ég, hogy én mennyire vártam ezt már. Az utolsó hónapban már karikáztam a napokat. És végre. Itt vagyok. Megállok még mielőtt belépnék a kapun. Csak egy kicsit, hogy rendesen szemügyre vegyem a helyet és a birtokot. Már amennyit látok belőle, mert tudom, hogy ennél sokkal, de sokkal nagyobb ám. Megigazítom magamon a talárt, rajta meg az eridonos címert, elvégre büszke vagyok én, hogy oda kerültem. Eszembe jut annyi minden, amit erről az iskoláról meséltek. Az emlékek csak úgy cikáznak a fejemben, és hirtelen nem is tudom, melyiket kapjam el.
Vannak kint páran, mégse megyek oda hozzájuk, pedig a késztetés hatalmas, de sejtem, nem sokan vannak, akik elbírnának ezzel a lelkesedéssel, és az út is lefárasztott kissé. Mit ne mondjak a családom nem a közelben van. Hála égnek annyira távol se, hogy ne mehessek haza, amikor lehetőségem adódik rá. Ki se bírnám. Leengedem a pálcám, hagyva, hogy a bőröndöm is a friss pázsiton landoljon, és ismét felveszem a napszemüvegem, mert sokkal jobb úgy figyelni másokat, hogy azok nem látják azt.
Utoljára módosította:Bencze Sára, 2018. április 28. 16:13
Bencze Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 2. 13:32 Ugrás a poszthoz

Sziasztok Smiley Mi ez a csend erre? Smiley
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 3. 11:35 Ugrás a poszthoz

Thomas Middleton - 2018.05.03. 11:30
szép jó regg... öm... délelőttöt, Bagolykő!


Sziaaaaa
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 3. 11:48 Ugrás a poszthoz

Thomas Middleton - 2018.05.03. 11:44
hellóóó!hétágra süt odakinn. alig lehet kimenni, mert éget. de innen bentről jó

a te bőröd bírja a napot?


Most voltam vele dokinál Cheesy allergiás vagyok a napra Sad meg valamelyik gyógyszeremre Sad
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 3. 18:07 Ugrás a poszthoz

Sárközi Erik Levente

Én próbáltam megállni, de tényleg, viszont a hőség annyira tikkasztó, hogy egyszerűen le kellett jönnöm. Szabályt nem sértek vele. Miután apám eljött, és megbizonyosodott arról, hogy milyen útvonalak vannak, és azok a vonalak egyáltalán nem haladják meg a képességeim, személyesen írta alá a nyomtatványt, hogy lemehessek a faluba. Ez bizalom. És ha nekem azt mondja, hogy ezen az úton mehetsz, meg ezen, akkor ezen is megyek. Nem azért, mert félnék a nyaklevestől, hanem, mert a köztünk lévő bizalom számomra sokkal fontosabb, és nem mellesleg azzal is tisztában vagyok, hogy okkal mondja meg, melyiken. Nem, nincs meg bennem a kényszer, hogy felfedezzem a másikon miért nem, teljes mértékig tisztában vagyok a ténnyel, miféle varázslók és hasonlók lehetnek ott. Ezért sem kezdek hisztizésbe sem, mert a másik kikötés az, hogy sötétedésre vissza kell érnem. Így is több szabad kezet kapok. Nem kell lógnom meg ilyesmi, és... nekem így jobb na. Szeretem, ha az eszemnek megfelelően kezelnek a szüleim, minek is játszanám el ezt? Ők is büszkék arra, hogy tizenévesen is van bennem már önállóság és nem kell a kezemet fogniuk, sose akartak teljesen élhetetlennek nevelni.
- Szia Levente leülhetek? - hallatszik a hangom a hatalmas fagyi kehely mögül, amit aztán letéve az asztalra, meg is mutatom a mosolygó fejem.
- Láttalak apud irodájában... jobban mondva a képedet, onnan tudom, hogy ki vagy - döntöm oldalra a fejem, és ha megengedi, akkor szépen le is ülök, hogy elfogyasszam a szerzeményem, még mielőtt az megolvadna.
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 3. 18:49 Ugrás a poszthoz

Levente

- Parancsolsz? - vonom össze a szemöldököm, meg ráncolom kicsit a homlokom, mert ezt a szót még életemben nem hallottam, így fogalmam sincs, mit jelenthet. Viszont Levente arcából ítélve, jobban teszem, ha semmi jóra nem számítok.
- Az apukád a házvezetőm... csak innen tudom, hogy ki vagy. Az én nevem meg Várffy Sára, nagyon örvendek - az illem megkívánná, hogy kezet nyújtsak, csak nem merek, sőt, a hangom is megszeppent lesz kissé. Nem akarom, hogy tőből tépje le, vagy hasonló. Sárközi professzorral nem mentünk bele a gyermekei lélektanába, így utólag belegondolva... lehet, hogy ez hiba volt. Na mindegy.
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 3. 19:33 Ugrás a poszthoz

Levente

- De most komolyan, mi az? - nem mondanám, hogy frusztrál a tény, hogy nem tudom, egyszerűen csak érdekel. Mint minden új dolog. Leventén is látszik egy kisebb fajta döbbenethez hasonló valami, így már csak nem hagy a tudatlanságban.
- Igen, tudom...  a tied is volt? Biztos marha jó lehetett - a család hátterével se vagyok tisztában teljesen, így csak fejtegetem a szálakat, s könnyen meglehet, tévesen, de sebaj, addig is telik az idő, közben meg elkezdem pusztítani azt a hatalmas fagyis kelyhet.
- Ohhh bocsáss meg - pattanok fel, majd beszaladok, kérek még egy kanalat, amit egyetlen árva szó nélkül teszek Levente elé, a kelyhet pedig középre helyezve kínálom meg őt is. Mert így is lehet.
- Igen sejtem. Nekem ráadásul rossz szokásom ez. Hiába jobbára csak a nevét tudom az illetőnek, szeretem úgy kezelni, mintha ismerném. Eddig azt hittem, ez imponáló - aprót rántok én is a vállamon, mert nekem is jobban tetszik,  a Sára, mint a "héj, te gólya" és társai. De persze nincs két egyforma ember sem.
- És? Mit csinálsz? Édesapád nyomdokaiba lépsz?
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 3. 20:55 Ugrás a poszthoz

Levente

- Édes Merlin. Ilyen eszembe se jutna - kerekedik el a szemem. És igen, kicsit sért a feltételezés, mert amit ő most szépen leírt, az egy hatalmas illetlenség, amiért nekem jól megmosnák a fejem otthon. Egy nő... én nem viselkedhetek így semmikor, és semmilyen más módon sem. Gondosan belém nevelték a szüleim, mikor és hogyan kell viszonyulnom az adott helyzethez és az emberekhez. Sehol nem szerepelt a mások után való leskelődés.
- Értem - nem feszegetem, hisz látom rajta, hogy nem szeretné. Pedig az előbbi sértés után megérdemelné, de a Robi a bosszúálló, nem én. Én inkább belekanalazok a fagyiba és már el is felejtem.
- Nem szereted? Van itt más íz is... meg kérhetek is rá, amilyet szeretnél esetleg... - nekem aztán igazán nem nagy fáradtság. Barátaim meg amúgy sincsenek olyanok, akikkel így le tudnák járni fagyizni. Egyedül Bence van, akit barátnak mondhatnék, de őt meg lefoglalja a kviddicsdilemma, biztos nem érne rám.
- Hmmm ez érdekes. Eddig mindenki, akivel beszéltem, azt mondta, hogy pont a terep miatt szeretne auror lenni, mert az izgalom ott van. Hát én nem tudom. Apukám is kijár terepre, igen, izgalmas, de anyukám meg átoktörő, nekem az izgibb, és terepre se kell menni érte... de akkor mi leszel, ha nagy leszel? Vagyis... te már nagy vagy, de érted... - nagy kék szemeim az övéibe mélyesztem, a fagyizást persze abba nem hagynám, hisz ezért jöttem le.
Utoljára módosította:Várffy Sára , 2018. május 3. 21:00
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 4. 09:33 Ugrás a poszthoz

Jó reggelt ^^
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 12. 21:28 Ugrás a poszthoz

Hajrá AWS *itt sincs*
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 12. 22:11 Ugrás a poszthoz

Az biztos o.o Nem is emlékszem, hogy volt-e olyan, mikor ennyi minden tetszett... ezek most nagyon jóóóóók  Shocked
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 14. 10:02 Ugrás a poszthoz

Thomas

Nem tartozik a kedvenc óráim közé, de hasznos... elvileg. Épp csak a szemem alig bírom nyitva tartani, pedig Oravecz prof igazán jó tanerő, talán csak magába a tárgyba sikerült beleválasztania.
Akkor is elnyomok egy ásítást, mikor nyílik az ajtó, és az iskola egyik dolgozója jön be, akit valaki más követ. Diák. Biztos, hogy az, és... hozzánk jön? Szuper. Legalább van valaki, aki nálam is később érkezik a suliba. Gyorsan körbepillantok a termen, mert tényleg nem mindegy, hogy a prof hová ülteti le szegény srácot, de hamar szembesülök azzal, ez is csak egy nem létező probléma, mivel már csak mellettem van hely.
Nem jövök zavarba, és hasonlók, egy ilyen helyen könnyen megesik az emberrel, hogy a másik nem egy képviselőjével kell megosztania jelen esetben a padját, s mikor ez hangosan is ki lesz mondva, a srác pedig elindul, még egy halvány mosolyt is küldök felé.
- Sára majd segít a felzárkózásban - szól a további kijelentés, mire én biccentek, mert ilyet tőlem tényleg kérni se kell. Nem nagy fáradtság ez nekem.
" Hogy hívnak? " várom meg, hogy kicsit leüljön a csend, és minden visszatérjen a régi kerékvágásba, csak azután csúsztatom oda a papírt, amire ráfirkantottam a kérdést. A beszélgetést nem tűrik, de ha elég ügyes vagyok, ez talán nem szúr szemet a profnak. Viszont tényleg nem hallottam a nevét.
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 22. 15:15 Ugrás a poszthoz

Lóránt Bence - 2018.05.22. 10:33
Szép keddhétfőt mindenkinek Cheesy

Most már jó délutánt is Smiley


Most már jó is *-*
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 22. 15:16 Ugrás a poszthoz

Vége a munkának *-* Így szeretem a délelőttös hetet... ha rövid Cheesy
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. május 30. 22:45 Ugrás a poszthoz

Pánti Gergő - 2018.05.30. 21:03
Hali mindenkinek! Smiley


Öcsipók  Love jó estét Smiley
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. június 4. 18:55 Ugrás a poszthoz

Lóránt Bence - 2018.06.04. 16:42
Ki vagytok halva, mint a diroszaruszuok! Smiley


Nem is haltak ki  Shocked
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. június 4. 19:00 Ugrás a poszthoz

Átmentek másik bolygóra  Angel * nem is akar közel kerülni a Bencéhez *
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. június 4. 19:04 Ugrás a poszthoz

Adrian Ivanorovics Black - 2018.06.04. 19:02
Micsoda kisajátítások mennek itt kérem szépen *küld Bence felé egy együttérző-sajnáló pillantást*


Ugye?  Shocked Ezek a lááááányok Rolleyes
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. június 4. 19:06 Ugrás a poszthoz

Élvezd ki Bence.... élvezd ki Cheesy
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. június 7. 20:51 Ugrás a poszthoz

Öcsipók  Love
medence

Azért mégse lejtek végig bikiniben a folyosókon, még nekem is van tartásom. A hírt viszont megkaptam, és hamar le is csapok a lehetőségre.
Mégis, először a Navine felé veszem az irányt - tudom, hol van, már hogyne
tudnám - és elkapva az első belépni készülőt, megkérem, szóljon már az öcsémnek, hogy marha gyorsan jöjjön ki, mert esóes van. Persze az erős túlzás, hogy az öcsém, öt perccel fiatalabb nálam csak, mégis... ez így belém ivódott, ő a fiatalabb, és én voltam a gyorsabb, ez azért mégis csak szuper.
- Geriiii, te is hallottad mi van kint? - kapom el a kezét, és cipelem az ablakhoz, ahonnan tökéletesen látszik a majdnem egész rétet eltakaró medence.
- Akarom, hozz fürdőnacit, le kell oda mennünk, ja tessék - nyújtom neki oda a csokibékáját, hisz ő is legalább annyira rajonghat érte, mint én, meg hát... ő legalább ki tudja nyitni.
- Apuék neked is írtak? Tiszta rossz, hogy jönnek a Helgáék, mi meg nem leszünk otthon - Helga anyánk testvére, én meg rajongok a furcsa nőért. Azt mondjuk nem tudom, fivérem hogy áll vele.
- Tényleg, te láttad már Robit? Szerinted tud már róla, hogy itt vagyunk? Apu tuti megemlítette neki - karolok bele, ha sikerült felszerelkeznie, persze tartok szünetet is, ha netán tényleg vissza szeretne szaladni fürdőruciért.
- Belépsz a kviddicscsapatba? - szegezem neki következő kérdésem, neki azért több esélye van továbbvinni ezt a hagyományt is, mint nekem.
- Szerintem Robi simán segít majd, körülnéztem a trófeaszobába is, rengeteget nyertek, és ott van a neve szinte mindenhol.. eszméletlen - a nagybátyánk iránti rajongásunk viszont közös. Robi egy jelenség, és én is szeretnék olyan lenni, mint ő. Legalább egy kicsit.
Utoljára módosította:Várffy Sára , 2018. június 7. 21:15
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. június 7. 21:22 Ugrás a poszthoz

Thomas

Sokan megörülnek, hogy kicsit megzavarják az órát. Mindenki szereti az ilyen random dolgokat, mert addig se kell tanulni. Nem mintha nekem bajom lenne azzal a részével, épp csak nem a legkedvencebb elfoglaltságom. Mondjuk ennek ellenére se engedem, hogy a jegyeim romoljanak, de ahogy jön a jó idő, úgy lanyhul az én szorgalmam is. És sejtem, sőt biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
Thomas megérkezik, és pont mellém ültetik le. Örülök neki, végre van egy padtársam, akivel lehet némiképp kommunikálni, és nem kell folyton unatkoznom. És most nagyon remélem, hogy Oravecz tanárnő nem gondolatolvasó, mert rövid úton penderítene ki innen. Egyszerűen nem tehetek róla, a mugli világ nem mozgat meg a legkevésbé se, de hát... nevelés talán? Meglehet.

Üdv Bagolykőn Thomas. Nyugi csak az első napok nehezek, aztán mindenbe úgy belejössz, hogy észre se veszed. Viszont a tanárnő jól mondta, bármiben segítek, ha gond, csak szólj. Neked is ijesztően nagy a kastély? Én nagyon paráztam itt az első napokban, de már elmúlt. Mondjuk egy csomó helyet még mindig nem sikerült felfedeznem.


Észre se veszem, hogy kisvártatva egy kisregény kerekedik belőle. Élvezem ezt, mert ha nagyon elővigyázatos vagyok, nem bukunk le, a suttogás meg amúgy sem jó, nem is megy túlzottan. Most vagy beszélek normálisan és érthetően, vagy nem. Számítok rá, hogy a bűbája visszafelé is működik, így most én is megbabonázva nézem a betűk cikázását.
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. június 8. 20:15 Ugrás a poszthoz

King Jr David - 2018.06.08. 20:12
Ki intett az utcán?
Hát a BÁL INT Cheesy


Eeeeeeeeeeeeeeeez fájt... nagyon fájt Cheesy Cheesy Cheesy

Jó estét ^^
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. június 8. 21:16 Ugrás a poszthoz

Dehogy... én határozottan karrierista vagyok például Cheesy

Szegény Bálint meg folyton hoppon marad *sajnálja is nagyon *
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. június 8. 21:18 Ugrás a poszthoz

És neked mi a karriered Dimitri? Cheesy
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. június 8. 21:20 Ugrás a poszthoz

Egressy Bálint - 2018.06.08. 21:18
Én nem sajnálom Bálintot Cheesy

Vannak módszerei és eszközei, amikkel majd meg fogja találni a saját kis útját a lányok szívéhez XDDDDDDD

csak még érnie kell.


Ohh leszek szívesen a személyi tanácsadója *-*
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. november 21. 12:06 Ugrás a poszthoz

Kukuccs Smiley
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. november 21. 14:57 Ugrás a poszthoz

HV bácsi
Budanekeresd | nov. 18.

Végre most már tényleg számolhatom vissza a napokat. Nem gondoltam volna, hogy ilyen vége lesz a dolgoknak, és azt sem, hogy ami eddig az életet jelentette nekem, azt most már abba kell hagynom.
De már csak egy hét. És már tudok menni. A mankó persze még mindig kell, de legalább tudok menni.
Történt ugyanis, hogy kvalifikált lettem az egyik rangos díjugrató bajnokságra. A szüleim persze óva intettek, de hát mit tudtak volna velem kezdeni? Boldog voltam, apuval sikerült elérnünk, hogy halaszthassak, hisz ilyen alkalom csak egyszer kopogtat be.
Arra viszont nem voltam felkészülve, ami engem az ilyen rendes nagy igazi bajnokságon várt. Kedvem szegte már a fogadások sora is, de a hab a tortán csak az volt, hogy a jeles nap előtt már kezdtek bolondulni a lovak. Sheila is mutatott furcsa jeleket, de naivan arra fogtam, hogy a helyváltozás nem tetszik neki, meg a légkör. Bizonyítani akartam, elvakított a tudat, hogy felkerülhet a nevem a nagy lovasok közé, így az apróságok már nem fértek bele.
A nagy napon, viszont cserben hagyott a lovam, és minden más is. Nem, utólag tudom, hogy Sheila nem magától tette, valamit tettek vele. Akkorát viszont pályafutásom alatt nem estem. Főleg nem le a tulajdon lovamról, aki aztán meg is taposta a lábam, hogy az biztosan szilánkosra törjön. Eszméletemet vesztettem, és azóta se tudom, hányadik vagyok, vagy mi történt, a csalódottságom hatalmas, és nem... én se akarok egy ilyen világba kerülni, még akkor sem, ha lehetne.
De nem lehet.
Az Ispotályban hála égnek már-már csodát téve - számomra legalább is - hozták helyre a lábam, de közölték, ha még egyszer lesz egy ilyen balesetem, nem fognak tudni segíteni, egy jól patkózott lópata, nagyobb kárt is okozhatott volna, szóval még szerencsés is vagyok.
Nem, nem süllyedek depresszióba, csak nagyon kiábrándult vagyok, és igazat adok anyunak. Fiatal vagyok még, találhatok más hobbit is, de belőlem csak egy van.
- Csókolom - a sziluettet viszont nagyon is felismerem, és bár távol áll tőlem, vidáman csengő hangom, hangosan köszön rá a pár méterre előttem lévőre. Hogyisne ismerném fel a házvezetőm.
- Bemegyek a kávézóba, ott megvárlak, oké? Menj csak - hadarom apukámnak, de aztán mégis én iramodok meg, hogy a körülmények ellenére is beérjem Norbi bácsit. De mankóval nehéz.
- De jó látni magát - és ezt tényleg őszintén mondom. Senki Bagolykövessel nem találkoztam a hetek alatt, és hát nem is volt időm kapcsolatokat kiépíteni, de majd most.
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. november 26. 23:31 Ugrás a poszthoz

Jó estét *-*
Várffy Sára
INAKTÍVRPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. november 28. 12:45 Ugrás a poszthoz

Velem pont most volt ugyanez xD Privát akartam menni gasztroenterológiára, mondom rákérdezek, mennyi az annyi. Azt mondja, 9-40000, vizsgálattól függően. Hát oké.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Bencze Sára összes hozzászólása (46 darab)

Oldalak: [1] 2 » Fel