34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Ryan Wolf Falkom összes RPG hozzászólása (13 darab)

Oldalak: [1] Le
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2018. április 8. 13:06 Ugrás a poszthoz Bence

-Semmi gond- átnyújtja neki a könyvet. Gyorsan elkapja tekintetét a polcról és az ismeretlenre néz. Nem ismeri és mivel látja hogy Fanni csinálta a haját Eridonosnak ítéli. Mivel a fiú is őt nézi, teljesen kínosnak érzi és visszanéz polcra. Észreveszi a könyvet amit keres, és macska ügyességgel felmászik érte.
A könyv egy 500 oldalas kötet a varázstalizmánokról. Egy kérdés jut az eszébe és fel is teszi a -még nem biztosan- Eridonos fiúnak:
-Mért nem másztál fel érte?
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2018. április 8. 13:47 Ugrás a poszthoz

Bence

-Nyugi a könyvtáros miatt, úgy se vett volna észre- elfogadja a kézfogást- Falkom- mutatkozik be. Aztán elkezdi tanulmányozni a könyve hátulját, amin egy jáde nyaklánc látható, és egy jelenet, ahol egy idős emberen van a nyaklánc és egy tűzgojó repül feléjük majd mintha egy falba ütközne, eltűnik.
Viszanéz Bencére, és eszébe jut a fiú kérdése:- Hol tanultál meg így mászni-és arra jutott, hogy válaszol:
-Még kiskoromba, amikor még mindenhova felmásztam- mondta.
Utoljára módosította:Széplaki Alíz, 2018. április 22. 16:13
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2018. április 9. 13:16 Ugrás a poszthoz


 Bence

-Nem, még a kastélyon kívül nem jártam, pedig szeretnék, mert már másodikos vagyok-válaszolta.Belepillant a másik fiú könyvébe, majd a salyátjába, elkezd lapozni és Bencének mutat egy varázsrojtokról szóló fejezetet, ami elméletileg  
felgyorsítja a varázs szőnyegeket.
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2018. április 9. 19:58 Ugrás a poszthoz


Bence

-Nem akarok dicsekedni, de már benne vagyok- közben átles a másik fiú vázlatára, és halkan szól- Oda adom, ha kell- mondta. A nap már lassan kezd lenyugodni, és vöröses szín tölti meg a termet.Átnéz a válla fölött, és látja, hogy a széjjel hagyott könyvek a helyükre repülnek. Hirtelen fogja magát, leteszi az asztalra a könyvet, és elrohan. Tíz perccel később tér vissza egy szakácskönyvvel. Mikor visszaért kilihegte magát és hozzáfogott a magyarázathoz: -Tudod, mindig is szerettem volna azt, hogy milyen szakács vagyok.A könyv egy 100 oldalaskötet, a címe: Főzés, sütés alapfokon I..
aztán megkérdezte : -Nem próbáljuk ki, hogy mire vagyok képes a konyhában?
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2018. április 29. 17:21 Ugrás a poszthoz

Nóra

-Helo -köszön az épp most érkező lányra egy fa rejtett árnyékából. Kezében egy könyv melynek címe: Alap védekező varázslatok legendás lények ellen. Az étel illatára a saját szegényes kis csomagára pillant, és elvesz belőle egy natúr kekszet egy szem szőlővel, mivel reggel nem akart bemenni a nagyterembe reggelizni.Lapoz, és végignézi a következő oldalt, majd felszisszen: -Barbárság- jelenti ki , majd Nóri felé fordítja a könyvet. A képen egy csupasz, fehér bőrű sárkányt kínoztak. -Attól még hogy nem tetszik nekik a külseje nem kell kínozni, igaz?- kéri közben a lány véleményét is.
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2018. április 30. 18:51 Ugrás a poszthoz

Nóra

-Én Ryan Wolf Falkom vagyok, eridonos, másodéves, és köszönöm szépen- mondja, miközben elvesz egy szendvicset virslivel párost. Tovább nézte a könyvet, lapozott, majd lettem a könyvet. A diákok lassan lesétálnak a rétre. Hirtelen megrázza a fejét,: egy termetes vízcsepp esett a fejére. Örül, hogy a lány nem látja az ő arcát, viszont ő látja őt. Mivel egy kissé zavarja a dolog előveszi a pálcáját, és ezt mormogta :Lumos - mire a pálcájából fény gyullad ki.
Utoljára módosította:Ryan Wolf Falkom, 2018. április 30. 19:43
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2018. május 31. 13:02 Ugrás a poszthoz

   Lily


 Egy sötét pléd alatt olvasok a könyvtárban. Szerencsére nem járkál tanár
 ilyenkor . Egy könyvet olvasok melynek címe :Titokzatos állatok .
 Hajnali kettő . Lépteket hallok . Most fogok lelepleződni ! Kinézek . Egy lány tétovázik hogy mit válasszon . Megijedek, hogy prefektus.
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2018. június 16. 13:21 Ugrás a poszthoz

Nóra


 -Hát, én már hajnal óta kiszöktem, azért nincs nálam semmi kaja. - Nevetem el magamat. A diákok lassan ellepik a rétet. Piknikeznek, hangoskodnak , szórakoznak , olvasgatnak, csókolóznak. - Hmm... -kezdek hangosan gondolkodni -Talán megcsinálhatnám a házimat. Tovább fürkészem a lányt, és tekintetem a prefektusi jelvényére vándorolt. -Kérlek szépen, ne adj büntetőmunkát, mert már így is elég házit kaptam - mondja , majd előveszi a háta mögül a táskáját, kivesz belőle pennát és pergament, és elkezd írni.
Utoljára módosította:Ryan Wolf Falkom, 2018. július 9. 10:39
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2018. augusztus 11. 12:18 Ugrás a poszthoz

Róza

 Szóval ilyen nagynak lenni - mondom magamnak már harmadszorra. Ryan sose gondolta volna hogy csak egy bájitaltan órába kerül, és máris nagy lehet.
Nagyon élvezi  ezt, mert végre megtapasztalhatja az életet felülről. Csak egy  gondja van: nem mehet ki a gyengélkedőről. Lassan be kell vennie a gyógyszerét. Nem látja. észreveszi hogy egy lány bámulja az ajtóból. Elhatározza magát. -szia, nem láttad a gyógyszerem?
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2019. december 23. 21:28 Ugrás a poszthoz

Adél
RT

 A vásárban sétálgatva, pénzel a zsebemben, keresek valamit. Azt nem tudom hogy mit, de valami unalom űzőt, mert az unalmam ölni tud. Miközbena bódék között ballagok, feltűnik egy lány, és nem tudom mi késztet rá, de elkezdtem követni.
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2019. december 23. 21:57 Ugrás a poszthoz

Adél

Ahogy sejtettem, a lány piált.mondjuk, én is ittam egy kevéske forralt bort, de azért rajta meglátszik. És hát nem is öltözött fel rendesen. De itt az ideje hogy kilépjek az árnyékból, és veszem a bátorságot, vagyis megszólítom:
-Ööö, szia, látom, fázól, meghívhatlak egy bögre forralt borra, és egy mézes kalácsra?- Igazából nem tudom hogy mi vett rá erre, de remélem, barátok leszünk.
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2019. december 24. 09:31 Ugrás a poszthoz

Adél

Nem vagyok legilimentor, de látszik rajta hogy csöppségnek néz. Tény, hogy kisnövésű vagyok, de hát már vagy 19 éves vagyok! És hogy öcsinek nevez!
Ezt nem hagyom szó nélkül, de a piát odaadom azért a termoszomból, amit időközben elővettem, is feles poharakkal együtt, de látva az arckifejezését, elmagyarázom neki:-Tessék, csak tudod, a kastélyban kicsit átalakítottam, és főztem hozzá pálinkát.-közben odaadom neki, majd én is legurítok egyez,és már töltöm magamnak a következőt -És ha még egyszer öcsinek hívsz, eskü megbánod - teszem hozzá az aranyos kissrác fejet vágva
Ryan Wolf Falkom
INAKTÍVRPG hsz: 27
Összes hsz: 190
Írta: 2019. december 25. 11:32 Ugrás a poszthoz

       Adél

   Közben elrágcsálom a mézeskalácsomat, (konyakos  meggy van a közepén, ami isteni) majd egy másik termoszt veszek elő, természetesen megkínálom a lányt:
-Kérsz ebből, ebbe több a pálesz, meg rum is van benne? -. Már megint ez a kis haverozás! Az agyam eldobom! De azért válaszolok a kérdésére, miközen  a pálcámért nyúlok: -jHogy barátok legyünk, tudod, haverok, együtt piát főzni, robbantgatni,  átkokat kitalálni. Na? - látszik rajta, hogy nem erre számított, de hát már félig felnőttem. Ellököm magamtól a cigit tartó kezét. Türelmesen várom a választ, miközben legurítok egyet.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Ryan Wolf Falkom összes RPG hozzászólása (13 darab)

Oldalak: [1] Fel