33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 30 ... 38 39 [40] 41 42 ... 50 ... 98 99 » Le | Téma száljai | Témaleírás
South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 24. 16:53 | Link

A N N E L I E, holnap és azután

Csúnyán félbeszakították őket, amit akkor nagyon bánt, később már valószínűleg hálát ad majd a biztonsági őrnek. Annie-t maga mögött húzva indult el, néha neki-nekiütközve néhány embernek, miközben folyton hátrapislogott.
Nem volt tudatában annak, mit is fognak tenni, vagy hogy hogyan változik majd meg utána a kapcsolatuk. Akkor, abban a pillanatban a puszta vágy volt, ami kiürítette fejét és száműzte a gondolatokat, amiket eddig tudatosan újra és újra elővett.
Lelassított, ahogyan érezte a másik lassulását, és nevetve engedett a kényszernek, hogy a bódék között kicsit megálljanak pihenőre. Csókot csók követett, már nem is igazán tudta követni. Egymásra hangolódtak a mozdulataik, és a kérdésre, csak egy apró bólintásra futotta, miközben ismét Annie ajkai után kapott. Aztán erőt véve magán fogta ismét kézen és húzta maga után a sátrak felé, hogy együtt tölthessék az éjszakát, és hogy a másnap aggodalma nélkül élvezzék egymás társaságát.

//Köszönöm szépen!  Pirul //
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 25. 08:54 | Link

A mindenem
- Engem aztán nem zavar, hogy éppen mitől bűzlesz - amilyen szorosan csak tudja magához húzza a nőt, hogy ölelni tudja és ezzel biztosítani arról, hogy mellette jó kezekben van. Bőrének illatát mélyen magába szívja, ez teljesen elnyomja az alkohol bűzét, amelyet, amúgy sem érzékelne, hiszen ő is ivott. Persze az feltűnik neki, hogy itt-ott ragad a test, amit éppen ölel, de ez sem igazán ejti zavarba. Látott és érzett ő már ennél kellemetlenebbet, Auróra akár pöcegödör szagú is lehetne, akkor sem tudná elűzni őt.
- Hát én is. De talán jobb lesz így - nem fog labdát adni, ha a nő azt akarja hogy maradjon, akkor majd magától megered a nyelve. Egy lefoglalt repülőjegy még nem azt jelenti, hogy fel is kell szállni arra a gépre. Sőt annak a pénznek a hiánya nem fogja a padlóra küldeni anyagilag, így még visszafordítható a dolog. Azonban ehhez az kell, hogy Auróra kimondja mi szeretne, bár ahogy a férfi érzékeli a nő egy teljese más formáját szeretné választani a marasztalásnak. Ez egyszerre dühíti és izgatja. Ha most a pár hónappal ezelőtti énje ücsörögne itt, akkor egyből hanyatt vágná a szőkeséget, ám az a férfi, aki szerelmes ebbe a nőbe, egyelőre nem képes rá.
- Kár bizony, de ezzel nem érsz el semmit, szóval kérlek, ne ingerelj  - megfogja a nőt és leállítja, nem szereti ha játszadoznak vele, de Auróra kifejezetten szereti ezt tenni. Nyilvánvaló, hogy mi lesz ennek a végkimenetele, de előtte szeretne pár dolgot letisztázni a nővel. Úgy érzi kell egy kis szentbeszéd és észhez térítés, mert amilyen irányt vesz ez a dolog, az kifejezetten nem nyeri el a tetszését egy bizonyos ponton.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 25. 08:54 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 25. 17:59 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye

Ingerelni? Ha teszi is, csak félig szándekosan. Az igazság az, hogy szeret vele játszani, szereti látni, hogy hogyan reagál rá a férfi, de úgy tűnik jelenleg vesztésre áll. Így kissé sértetten húzódik el és támaszkodik meg a feje mellett. Végre valahára kissé más irányba menne a dolog, békülne, játszana, de a férfi elutasítja.
- Tudod, néha oltári nagy paraszt tudsz lenni.
Nem, nem megbántani akarja, csak biztosítja arról, hogy a korábbi véleménye nem változott. Számtalanszor mondta már ezt a férfinek, eggyel több vagy kevesebb már igazán nem számít. Hangjából sértettség cseng, mert tudja, hogy Bálint csak az eszét játsza és ha nem tartaná tiszteletben az ő nem létező erényeit már rég nem kellene beszélgetniük.
- Csak el akarom érni azt, hogy akarj maradni. De nem engeded...
Nem fog könyörögni, most nem akar megalázkodni, tartja magát ehhez.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 25. 18:00 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 25. 20:02 | Link

A mindenem
Megmasszírozza a halántékát és csak egy sóhajtással reagálja le a nő elhúzódását. Tudta, hogy ez lesz. Auróra játszik, kelletti magát, közben közli, hogy nem lehet, utána meg ő van megsértődve. Ha meg egyből ráugrott volna, akkor meg azzal lenne a gond és a fejéhez vágná, hogy persze, mert csak arra kell. Szereti ő a nőt, élvezi a játékokat, de akkor nem tudja értékelni, amikor ilyesfajta módon űzi. Kezét kinyújtja a nő irányába, végigsimít az arcán, majd elkapja a közelebb eső kacsóját és ad rá egy csókot.
- Komolyan nem értem a kirohanásod. Itt ingerelsz állok, mint a nem is tudom mi és közben odaveted, hogy nem lehet. Hát akkor mi a fenének ingerelsz? - tényleg nem érti. Számára olyan megfejhetetlenek a nők, s mindig mikor azt hiszi, hogy végre már sínen van, nem lesz több meglepetés, akkor jön valami új, amivel még nem találkozott. Kissé kétségbeesetten néz a szőkeségre, de ez hamar átmegy indulatba, mert egyáltalán nem tetszik neki, amit hall.
- Ezzel?  Mint egy sztriptíztáncos? Bassza meg Auróra hányszor mondtam már neked, hogy ne dobd csak úgy oda magad?  - hangja megemelkedik, de nem kiabál. Hihetetlen számára, hogy a nő, a legegyszerűbb módját próbálta bevetni, amit csak lehet arra, hogy meggyőzze, de ez kifejezetten felnyomta az agyvizét.
- Ne testedet vesd be, hogy meggyőzz, szavakat használj - most már utasít. Szeretné, ha Auróra többre becsülné ennél magát. Persze, hogy bármit elérhet nála azzal, ha ilyeneket csinál, de jobban örülne a szavaknak néha. Amúgy sem kell sokat győzködni, hiszen bármit megad vagy megtesz neki.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 25. 20:02 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 25. 21:58 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Hihetetlen, de Bálint képes elérni azt, higy egy pillanat alatt magát okolja mindenért. Mikor Bálint csókot lehel a kezére alig láthatóan elhúzza a száját, mert tisztában van azzal, hogy most mi fog kövezkezni. Kioktatás...mint az általáos iskolában, csak épp a téma változott meg. Jön a költői kérdés (mintha bizony lenne tisztában az okokkal amúgy is), aztáb mikor a legmegfelelőbb a reakció, már el is durran a tanár bácsi agya. Ismeri már, végigszenvedte párszor és bár kifejezetten a tetszésére van a felállás, a téma annyira már nem.
- Sajnálom. Nem akartam sírni, vagy hisztizni, mert azt gondoltam attól még rosszabb lesz.
Lesüti a szemeit, mennyire tőle telik igyekszik bűnbánó lenni, mint egy kisgyerek, akit rosszaságon kaptak.
- Ezerszer, de könnyebb azt mondani, mint megfogadni.
Nem akar feleselni, de olyan könnyen gördülbek le a szavak a szájáról, hogy észre sem veszi. Egyszerűen csak ezt látta a könnyebb megoldásnak, mert az esetek többségében ilyenkor a férfit kenyérre lehet kenni. Ha érvel, vagy veszekszik, az nem mindig torkollik sikerbe. Magától értetődő, hogy a könnyebb és az amúgy sokkal élvezetesebb utat választaná.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 25. 22:21 | Link

A mindenem
- És ennyire egyszerű alapnak tűnök, aki egy kis etyepetye miatt úgy dönt, itt marad? - Jó tudni, hogy mit gondol róla igazán a nő. Ez eléggé sérti önbecsülését, mert nem gondolta volna, hogy számára ennyire felszínesnek tűnik. Mit gondolhatnak róla mások, ha még a párja is, hogy csak ez köti le és azzal könnyen lekenyerezhető. Siralmas.
- Határozott erős nő vagy, szabad akarattal. Viselkedj is úgy. Ne hisztérikusan, ne könyörögj vagy sírj. Kérj. Követelj, állíts kész tények elé - nem azt szeretné, ha Auróra az alárendeltje vagy a szolgálja legyen. Egyenlőnek kell lenniük és bizony ez akkor lehetséges a leginkább, ha a testüket nem fegyverként használják. Azt is tudja, hogy neki is vissza kell fognia magát ezen a téren, mert bizony sokszor fordult már elő, hogy egy-egy vita elkerülése érdekében, inkább cipelte a hálóba a nőt. Ha kell, hát megerőlteti magát, mert tényleg azon van, hogy leendő felesége is érezze, hogy egy szinten vannak a kapcsolatban.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 25. 22:21 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 26. 09:40 | Link

- Én ilyet nem mondtam.
És soha nem is mondana. Mindössze annyit, hogy ezzel a férfinél sok dolgot el lehet érni, na meg amúgy is szeret neki örömet okozni. De nem csak Bálint ilyen, tudomása szerint a legtöbb férfi rendelkezik ezen képességgel. Főleg ha egy szép nő tesz a kedvükre. Kár lenne tagadni, vagy játszani a sértetett Bálintnak.
- Mikor legutoljára kész tények elé állítottalak szakítottunk.
Válaszol kissé szárazon, mert nem szívesen emlékszik vissza arra a veszekedésre ami amúgy elég élénken él benne. Még az előtt volt, hogy Bálint megkérte volna a kezét. Annyira butaságnak tűnt innen, több ezer kilométerről, de a még hallja ahogy a férfi követelőzik, ahogy megszorítja a kezét, a sötétség a tekintetében...
Hetekig nem is találkoztak utána, ő pedig annyira maga alatt volt, akkor is csak azért volt hajlandó enni, mert az akinek az ölébe ül megfenyegette. Hát hogy lehetne őt erős nőnek nevezni? Talán másokkal szemben az, de Bálint, vele egész másmilyen.
Nem akarja még egyszer átélni, nyilván emiatt nem fog követelőzni. Könnyű azt mondani, hogy erős és független nő, amikor ő maga még erősebb férfi. Nyilvánvaló melyikük az erősebb. Ha ő nemet mond, akkor az nemet jelent.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 26. 14:30 | Link

A mindenem
- Mert mindketten önfejű barmok vagyunk, de azóta történt sok minden - megfogja a nőnek azt a kézfejét, amelyen a gyűrű pihen és most arra lehel egy apró csókot. - Tudod jól, hogy nem akárkinek adtam volna ezt oda, a szívemet kaptad meg vele, ez számomra egy visszavonhatatlan ajánlat volt, amelyet hála az égnek elfogadtál - még egy csókot nyom a kezére, majd tekintetét felvezeti a szemeibe. - Tudom, hogy sokat jelent a kapcsolatunkban a testiség, de azt akarom, hogy ne érezd azt, hogy csak azzal tudnál elérni bármit is velem szemben, mert ha így érzed, akkor eléggé vékony szálakon táncikálhat a kapcsolatunk - pontosan tudja, hogy ehhez neki is sokat kell változnia. Na meg ott van az is, hogy vallania is kell pár dologról. Nem tudja igazán, hogy azzal járnának jól, ha most sikerülne kiterítenie mindent vagy inkább majd otthon, nyugodt és nem idegen környezetben. Számára a hazai pálya előnyt jelentene az biztos, de nem bírja már sokáig magában tartani a dolgot, mert úgy érzi, hogy azzal minden egyes nap újra és újra átveri a nőt, akit szeret.
- És persze, hogy nem fogunk szakítani. Jesszus Auróra, ne szórakozz még  a végén kinyírna a családod.. - egy halk kacaj hagyja el a száját, majd tesz egy apró kis lépést a szőkeség irányába. A kettejük között kialakult távolságot megszünteti azzal, hogy odébb csusszan. Kezét a nő határa teszi és finoman megcirógatja.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 26. 14:31 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 27. 17:49 | Link

- Ezt tudom, pontosan ezért is nem merek kiállni a dolgokért. A végén még kicsúszik a számon, úgy, ahogy legutóbb...azt pedig nagyon nem szeretném.
Rossz érzéssel tölti el, hogy a férfi képes lenne bármikor elengedni, mikor ő ugyanerre nem képes, ez is csak hozzáad az amúgy is kiszolgáltatott állapotához, nyilvánvaló, hogy neki sokkal nagyobb szüksége van rá, mint fordítva.
- Annál azért jobban tartanak tőled.
Nevet fel finoman, majd megtámaszkodik a férfi vállai mögött. Tekintetét az övébe fúrja és próbál rájönni, mire gondol most Bálint, igazából. Mert hát ötletei vannak, de a nyilvánvalón túl. De nem tud mit mondani, nem tud tovább lépni csak úgy.
Pontosan ez a probléma, ha kiáll magáért, akkor sajnos nem tud illendően viselkedni. Legalább a testiség szabályait ismeri kettőjük között, a komkunikációét kevésbé.
- Hát azért valljuk be, üzletember vagy. Az apád...legalábbis a hivatalos, elég gazdag és befolyásos. Bár ami azt illeti,  hentes bárd is lehet nagyon befolyásos.
Csücsőrítve gondolkodik el, majd felnevet.
- Sajnálom. Szeretném, ha nem szállnál fel a gépre holnap. Tudom, hogy nehéz volt a kezdés, de ez csak egy első nap, kell az átfutási idő. Még Hannát is lepasszoltam, látod.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 27. 17:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 27. 18:32 | Link

A mindenem
- Állj ki magadért és ne ezzel próbálkozz – szemléltetésképpen le és fel húzogatja a kezét a nő testén, amivel hát semmi jót nem ér el, saját magával szúr ki. Egy mosolyt azért villant és kezét visszahúzza, hogy ne kínozza tovább egyiküket se. Nem tudja áterezni a nő helyzetet, ezért nem is fogja ezt állítani neki. Egyszerűen csak szeretné, ha tisztában lenne azzal, hogy szabad akarata van, amit örülne, ha néha ki is mutatna.
- Tőlem tartanak?  Ne nevettess – bár nem az olasz maffiával van dolga, de valahogyan így tudja elképzelni Auróra családját. Csak egy rossz lépés és máris a tenger mélyén vagy egy sikátorban végzi. Persze reméli, hogy ez  csak egy gyerekes elképzelés, de azért nem teszi kockára a dolgot azzal, hogy közölje is a nővel, hogy miképpen gondol a családjára.
- Ugyan már. Nem gondolod, hogy a te családod ellen bármit is bevetnék? - akármennyire is szarban lennének nem lenne képes keresztbe tenni a nőnek,  sőt a háttérből még támogatná is őt, úgy intézve a dolgokat, hogy ne is sejthesse, hogy ő áll mögötte. Bármit megtesz, azért, hogy a szőkeség olyan életet éljen a hátralévő életében, amit megérdemel. Az csak maga lenne a mámor, ha még ő is benne lenne az életében.
- Nehéz volt ezt kimondani? – önelégülten vigyorogva húzza közelebb magához a nőt, hogy az ajkaira végre csókot leheljen. -  Hát nézzenek oda, még mindig nem volt képes lenyugodni – illetve a csók sem segít rajta. Bármennyire is éppen azt próbálja beleverni a nőbe, hogy ne használja a testét, mégis csak férfiból van, aki majd két hete nem látta a kedvesét. Valószínű, ha Auróra egyedül érkezett volna érte a repülőtérre, már ott elkapja egy körre.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 27. 18:32 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 27. 19:27 | Link

- Ami azt illeti...egy nagyon picit igen.
Nyelvet ölt a férfire, majd egy picit ficereg, hogy rátegyen egy lapáttal a dologra. Ha már Bálint ennyire nyilvánvalóvá tette, akkor hülye lenne nem szórakozni vele egy kicsit, csakhogy oldja a hangulatot.
- Én nem. De szerencsére ők ezt nem tudják. Anyámat lenyűgözted délután, ami azt jelenti, hogy felkerültél a térképre.
Amin már amúgy is rajta volt, de nem akarja tovább pumpálni a férfi egyébként is hatalmas egóját. Pedig az igazság az, hogy az anyja szereti az egyenes beszédet és bár meglett belőle a baj, az anyjának valamiért mégis kivíva a megbecsülését. Bezzeg anno az apjával nem volt ilyen nehéz dolga, pedig az sokkal nagyobb kihívásnak tűnt. Bárcsak Auróra is elmondhatná magáról, hogy a választottja szülei legaláb kedvelik, vagy elviselik. Ehhez képest az anyja ki nem állhatja, az apját még soha nem látta, pedig boldogítják már egymást egy ideje. Ez idő alatt pedig annyit sikerült elérni, hogy az anyja majdnem szézromboltatta a lakásukat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Maja Bojarska
INAKTÍV


méhecske° | mom, the bee°| babygirl°
offline
RPG hsz: 1311
Összes hsz: 4930
Írta: 2017. június 28. 20:48 | Link

Vikike 🦄
így ni
Bayern Münchener Drachen - Berliner Bären, kupameccs
március 29. München, Németország


Nagy mosollyal az arcán próbált cseverészős maradni, mai meglepő módon - bár leginkább a helyzetnek betudhatóan - most egészen jól ment neki. Maja ritkán mer ennyit és így beszélni, valahogy mégis akadnak lánykák körülötte, akikkel egészen hamar könnyedebb légkörben érzi magát. Van két sorral mögöttük egy bácsi, aki már meccsek óta próbált szavakat kihúzni Majából teljesen sikertelenül, most meg alig hiszi el, amit lát. Hát, előfordul. A kijelentésre nevetve bólogatott kicsit, jobban belegondolva ez is igaz. Bár ő egyébként is érdeklődik a kviddicsről, így nem nehéz neki úgy előadni, hogy felcsillanjanak a szemei.
- Az, szeretem amikor beszél, meg egy csomó jó dolgot meg lehet fogadni és tanulni a meccseikből. Hát, részben ezért is vagyunk itt, nem? - Viki felé fordult pár pillanatra, aztán viszont a pálya pörgése, a gurkók és a kvaff nagyon elvonta a figyelmét. El is vesztette a szemeivel a kis szárnyast kergető fiúkákat. Na szépen vagyunk, bár ha őszinte kell legyen, nem ez volt neki fontos a pályán. Nagyon drukkolt, hogy a piros talárok tulajai végül diadalittasan szálhassanak majd le és ezt a buzdító szurkolókkal együtt tette.
Mikor szóbakerült a német szőkeség és érkezett a kérdés kérdőn tekintett a másik navinésra, majd mosolyogva vonta fel a szemöldökét. Biztosan érezte már ebből, hogy valamit tud, amit ő nem, de nem igazán szokta másokból kihúzni a dolgokat, ő se viseli ezt jól. Csak bólintott párat, miközben éppen egy sikertelen támadással szembesültek. Hát ez elég gyér volt, mintha fáradnának a csapatok vagy hasonló. Sosem jó, ha fogy az erő. Úgy tűnt, hogy az összelegózott hajtóval se mentek valami sokra a vőlegényéék, de legalább az ellenfél is szétcsúszott, mikor a gurkó lábszáron találta az őrzőjüket. Még Maja is felszisszent a találatkor, nagyon csúnyán nézett ki, de hát inkább ő, mint más a pályán... csúnya dolog ez, de másképpen már itt billegne magzatpózba kuporogva és nyünnyögne hogy lemehessen megnézni, mi a helyzet. Van aggodalom, ami sosem szűnik meg.
- Még kellene három gól, és meglenne az az előny, hogy a cikeszkergetéskor nem kell szívrohamot kapnunk... - Mert ez ugyebár játék közben is így van, mikor a navinés lány van a Viperáknál a pályán. Addig nagy a hajtás és a teher is, még nincs meg a kellő előny. Pláne ha a fogónál komplikációk vannak. Az csak gondot jelenthet. Szerencsére azonban ezen a meccsen a gurkók csak kisebb pusztításokat végeztek, bár azért még a vendég csapatnál bevittek két találatot. De így is a hazaiak örülhettek, Maja azonban az örömünnep és szurkolói ünnep elejét véve, ahogy a síp megszólalt felállt és megfogva Viki kezét egyből elindult a lelátón lefelé a pályalejáróhoz, hogy a még ép csapattagok felé vegyék az irányt, vagy legalábbis ameddig jutnak, aztán pedig ő felszedhesse Lewyt meg gratulálhasson, meg akkor már a szőkének is lesz egy kis társasága, na.//Danke Love //
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Brownie°|Hápi°|Commander Sunshine°|Bee Happy°
Haruka Yamasaki
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. június 29. 01:53 | Link

Sebby
A legédesebb pandának Love
Atashi
München, nálad


Hogy őszinte legyek, féltem. Sosem mondanám el másoknak, de az ilyen helyzetekben mindig remegett egy kicsit a lábam. Mégsem tudtam tétlenül üldögélni, míg arra várok, hogy megjöjjön a bátorságom, vagy elmúljon a félelem. Nem, ennél egy kicsivel több büszkeség szorult belém, ráadásul a célért bármire hajlandó voltam. Akár félretenni az érzéseimet, de még meg is változtam volna érte.
Szóval mély levegőt vettem, és bekopogtam Sebastian ajtaján. Nem voltam benne biztos, hogy itthon lesz, de kész vagyok várni rá.
Lenéztem a két óriási bőröndre, és ismét hálát adtam, amiért boszorkánynak születtem. A muglik nem tudom, hogy tudnak elférni ilyen apró helyen. Talán ha két napra ruccannék ki, elég lenne, de egy költözésről beszélünk.
Könnyebb lett volna költöztetőket hívni, nagyon ügyes varázslók vannak ott. Legutóbb is sokat segítettek, de a különbség a két esemény között, hogy most nem tudja az illető, hogy ide cuccolok. Ami azt illeti, azt sem mondtam el neki, hogy felmondtam a tokiói seprű műhelyben.
Csak abbab reménykedek, hogy mint mindent, ezt is meg tudjuk beszélni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sebastian Sieger
INAKTÍV


Vendégelőadó | Te terhes vagy?
offline
RPG hsz: 200
Összes hsz: 284
Írta: 2017. június 29. 01:58 | Link

Haru
Váratlan meglepetés, nálam
FashunHa az életem egy rakás romra és törmelékre emlékeztetett eddig, akkor azt hiszem, lassan mondhatom, hogy eszembe jutott a reparo. Nem mintha amúgy annyira rossz varázsló lennék, csak vannak pillanatok, mikor az ember ítélőképessége úgy dönt, felmondja a szolgálatot és csak úgy tesz, mintha nem is ismerne.
Viszont a pandarezervátum óta úgy tűnt, a dolgok kezdenek helyrerázódni. Már nem kerültem azt a bizonyos szőkét, sőt, a müncheni lakásomat is képes voltam rendbe rakni, ismét megszűnt a katasztrófa-turisták kedvenc helyének lenni. Visszakerült rá a hoppanálás-gátló és még kicsit új színezetet is öltött. Ezen kívül mivel is volt gondom? A kezem. Ja igen. Mondhatjuk, hogy az idő tette a dolgát, a kisujjam már nem zsibbadt folyamatosan, sőt, néha úgy is éreztem, hogy meg tudom mozdítani. Szenzációs, nem?
Szóval éppen a szobában próbáltam a tárgyaim kicsit rendezni, mikor a kopogás hallatszott az ajtó felől. Felvont szemöldökkel pillantottam abba az irányba, majd a tükörbe, oldalra túrtam kicsit a hajam, lejjebb rántottam a pólóm és már siettem is. Másokat megvárakoztatni bunkóság.
Aztán ahogy mély levegőt követően kinyitottam az ajtót, bekövetkezett a teljes rendszerleállás. Nagyokat pislogtam a lányra, majd a bőröndökre, majd vissza a lányra és megköszörültem a torkomat, hátha attól visszanyerem a hangom. Nem így történt.
- Öm... Servus, Haru. Hogy s mint? Mi járatban? - kérdeztem halvány mosolyt erőltetve az arcomra, egyik lábamról a másikra állva, közben néha-néha megpiszkálva a szikszalagot a sérült csuklómon.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Haruka Yamasaki
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. június 29. 02:00 | Link

Sebby
A legédesebb pandának Love
Atashi
München, náladMég a bőröndöket néztem, mikor hallottam az ajtó mögüli neszt. A szívem felkapcsolt egy gyorsabb tempóba, a kezeimet összekulcsoltam a hátam mögött, hogy ne lássa a remegést. Nehezebb lesz szóba foglalni mindent, mint az gondoltam eleinte.
De ha baglyot küldtem volna neki, és egy kicsit is visszakozna, biztosan nem lennék most itt.
- Szia Sebby - szólaltam meg.
A hangom legalább magabiztosnak tűnt, de nem csodálkoztam volna, ha átlát rajtam. Hiába jelentette ki, hogy nem szeret engem, barátként mégiscsak tisztelt engem, ezáltal ismert is.
Ahogy megláttam a szemeit, vissza akartam fordulni. Ő az, akit a legjobban szeretek, és hogy gondoltam, hogy problémát fogok neki okozni?
Nem Haru, koncentrálj - gondoltam komolyan.
- Gondoltam ide költözök - egyszerűen mondtam ki, mintha csak azt mondtam volna, mennyivel kellemesebb az itteni nyár, mint Japánban.
Egy rövid pillanatra megijedtem, hogy most fog eljönni a pillanat, amikor bezárja előttem az ajtót és úgy fog tenni, mintha meg sem történt volna az elmúlt pár perc.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sebastian Sieger
INAKTÍV


Vendégelőadó | Te terhes vagy?
offline
RPG hsz: 200
Összes hsz: 284
Írta: 2017. június 29. 02:03 | Link

Haru
Váratlan meglepetés, nálam
FashunA mai napomat semmiképpen nem arra kalkulálta, hogy majd váratlan látogatók érkeznek, de amint a sors otromba fintora is mutatja, a sors engem sosem szeretett. Rohadt nornák.
Szóval ott állt a menyasszonyom, a háta mögött összefont karokkal és két hatalmas bőrönddel, szinte egyértelművé téve, hogy nem egy blitzbesuchot tervez. Kissé haboztam, de persze, nem terveztem megbántani, csak azért, mert éppen rossz időszakomban kapott el.
- Helló Haru - a hangom még egészen kedvesen is csengett, magamhoz képest legalábbis biztosan. Az utóbbi időben mondhatjuk, hogy hanyagoltam őt kissé, de csak nem akartam, hogy ilyen állapotban lásson. Érthető, nem?
Már éppen felajánlottam volna, hogy mi lenne, ha megölelne, mert úgysem láttam egy ideje, erre kijelentette, hogy ő ideköltözik. Egy pár pillanatig köpni-nyelni nem tudtam. Mert hát ugye nem túl gyakori, hogy ezzel állnak meg az ember ajtajában. Van, amit jobb elengedni.
- Igazán? És honnét veszed, hogy ez jó ötlet? - kérdeztem, de aztán csak szélesre tártam az ajtót és az egyik hatalmas bőröndöt bevontattam, mert egyrészt baromi aranyos vagyok, másrészt ő egy nő, harmadrészt nem kell az egész utca tudjon mindenről. Bent letámasztottam a mázsás poggyászt a folyosón és a fejem kissé oldalra biccentve mértem végig a lányt.
- Hogy vagy? Minden rendben?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Haruka Yamasaki
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. június 29. 02:07 | Link

Sebby
A legédesebb pandának Love
Atashi
München, náladFurcsa, hogy csak akkor jöttem rá, hogy mennyire hiányzott, amikor újra megláttam. Nagyon jó volt újra a szemébe nézni, és ha nem lettem volna annyira ideges, biztosan azonnal a nyakába ugrok.
Egyenlőre nem vettem észre rajta semmi furcsát, de vajon ő is így volt ezzel? Mondjuk nem úgy ismert meg, mint aki csak úgy eldobja az eddigi sikereit. Meg is fogom neki magyarázni, de lehetőleg nem az utcán ácsorogva.
- Wie geht's? - kérdeztem, közben az arcát néztem. Az utóbbi időben próbáltam németül tanulni, hátha ezzel imponálhatok egy kicsit neki.
Azzal tisztában vagyok, hogy másoknak nem igazán vonzó a német tudás, de vajon a német férfiaknál másképp van? Ha magamból indulok ki, én imádnám, ha csak értem valaki elkezdene japánul tanulni.
Nem tudtam hova rakni Sebby viselkedését. A szavai valahogy nem egyeztek nekem a viselkedésével. Már épp válaszolni akartam, hogy miért lenne rossz ötlet, amikor megláttam a kezét, amivel a bőröndömért nyúlt. Nem akartam jelenetet rendezni, ezért némán berángattam a kettes számút, aztán nem törődve semmivel, átöleltem.
- Ki csinálta ezt veled? - A hangom jeges volt, nem tudtam mit tenni, egyre szorosabban fontam köré a kezeim.
Nem tudom, hogyan történt, de egy biztos. Akárki is tette, lassú halál lesz az utolsó ajándéka, és a kínok olyan oldalával ismertetem meg, amiről még csak rémálmaiban sem látott.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sebastian Sieger
INAKTÍV


Vendégelőadó | Te terhes vagy?
offline
RPG hsz: 200
Összes hsz: 284
Írta: 2017. június 29. 02:45 | Link

Haru
Váratlan meglepetés, nálam
Fashun


A német kérdésre kénytelen voltam halványan, de őszintén elmosolyodni. Elvégre tudtam, hogy nem könnyű a nyelvet megtanulni, pláne nem úgy, hogy ő előtte nem is próbálkozott ezzel. Szóval nem mondhatja, hogy fel sem tűnt a dolog.
- Danke, mir geht es gut - vontam meg a vállamat lazán, hogy aztán nem sokkal később vissza is kérdezzek. - És te hogy vagy?
Gondolom, hogy valami nagyon nem passzol, ha már egyszer idejött és bőröndök is vannak nála. Összeveszhetett a családdal?
Aztán persze segítettem neki bevontatni a bőröndöket, mert nem hagyhattam csak úgy odakint, hogy jó, ha annyira ide akarsz költözni, csak tessék, vontasd be a cumód. A pandák sírtak volna, mert annyira kegyetlen vagyok, hogy még ebben sem segítek a nőnek, aki a világ a másik feléről érkezett ide, csak hogy velem legyen.
Mikor letettem a pakkot, még eszmélni sem volt időm, már a karjai közt is találtam magamat. Kissé sután álltam ott pár másodpercig, mielőtt a karjaim a törékeny lány köré fontam volna.
- Azt hiszem, az élet - nevettem fel kínosan, de nem zavart az ölelés, igazából egészen megnyugtató volt. Hiszen Haru mégiscsak a még egyben lévő életem része volt, szerves része. - Én. Én voltam. Csak karcolás, hagyd el.
Jóval több volt egy karcolásnál, de nem keltem fölöslegesen a feszültséget, mikor nincsen rá szükség. Most pedig egyértelműen nem volt.
- Beszéljünk inkább rólad. Miért is vonszoltad át ezeket a mázsás rémeket a fél világon?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Haruka Yamasaki
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. június 29. 02:53 | Link

Sebby
A legédesebb pandának Love
Atashi
München, náladGondolatban pacsit adtam önmagamnak, ahogy megláttam a mosolyát. Még sem volt olyan rossz ötlet, csak a kivitelezése volt nehéz. Sokszor egész nap a seprűket bütykölném, ezért nehéz elővenni a német könyveket. 
De megérte, mert így Sebastian igazi hangját hallhattam, nem azt, amit a gyűrű generált. Mélyebb volt, ami számomra nagyon vonzó volt. Túlságosan is. 
Ahogy ránéztem a jövendőbelimre, rájöttem, hogy mindent túlságosan vonzónak találtam benne. Ez nem volt fair. 
- Velem is minden rendben - röviden bólogattam, hogy megerősítsem az állításomat. - Csak valami újat szeretnék kipróbálni.
A többit majd bent szeretném neki elmesélni. Jobb lesz, ha előbb leül, bár azt hiszem, a publikus verzió hallatán csak örülni fog. Nincs itt az ideje annak, hogy elmondjam, mik az igazi indíttatásaim. 
Amikor visszaölelt, megnyugodtam. Akármi is történt, ő most itt van, nekem pedig abban a pillanatban csak az számított. 
Várjunk. Ő maga tette?
- Totemo baka dayo. - Nem tudtam megállni, japánul mondtam el, mekkora idióta. De nem kérdeztem semmit, csak motyogás formájában kicsúszott a számon, ezzel még ha nem is zártam le véglegesen a témát, egy időre biztosan. 
Akármennyire is nehéz volt, kibújtam az öleléséből és beljebb mentem. Gyorsan szétnéztem, majd vigyorogva fordultam vissza felé. 
- Belekezdek a saját márkám felépítésébe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sebastian Sieger
INAKTÍV


Vendégelőadó | Te terhes vagy?
offline
RPG hsz: 200
Összes hsz: 284
Írta: 2017. június 29. 03:29 | Link

Haru
Váratlan meglepetés, nálam
Fashun


Maradhatunk annyiban, hogy értékeltem az erőfeszítést a lány részéről. Tudtam, hogy egyszerűbb, ha a gyűrűt használja, meg is lenne vele oldva minden probléma és ő mégis fordított időt arra, hogy egy nem éppen egyszerű vagy szép nyelvvel bajlódjon. Ha valakinek ez nem esik le, akkor az túl szőke hozzá, hogy életben legyen.
- És úgy gondoltad, Európába költözni az kezdésnek jó? - kérdeztem kissé felvonva a szemöldökömet és még el is mosolyodtam féloldalasan. Mert ugye tipikus női logika, nem hogy otthon vett volna egy lakást valami új helyen, vagy tenne egy két hetes nyaralást, ő átköltözik egy teljesen más kulturális közegbe.
Az ölelés miatt kicsit jobb lett a közérzetem, de azt hiszem, ő is osztja az általános közvéleményt az önbántalmazó tendenciáimról. Mert ha nem is sokat értek japánul ezt köszönöm, már gond nélkül felfogom.
- Hát ezzel nem mondtál újat, csillagom - grimaszoltam, legyintve egyet, hogy én itt részemről most egy időre zárnám is a témát. Nem akartam belemenni a pontos okokba és hogy milyen tudatállapottal rendelkeztem, mikor összenyirbáltam magam.
Ő közben kicsit körbenézett, mielőtt kijelentette volna, hogy belekezd a saját márkájába. Pillanatnyi hatásszünetet követően vigyorodtam el szélesen, őt figyelve.
- Nagyon örülök, hogy legalább erre rávetted magad. Mondtam már korábban is, hogy a helyedben ezt tenném, szóval támogatom az ötletet - közöltem, majd a csuklóját megfogva finoman a nappali felé kalauzoltam, hogy ne ácsorogjunk már egy helyben. A kanapém mégis sokkal kényelmesebb volt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 29. 13:29 | Link

A mindenem
Nézi Aurórát, hallgatja a szavait, látszólag jelen van a beszélgetésben, azonban ez koránt sincsen így. Már teljesen máshol jár, messzi földön, ahol éppen
- Te nő. Mondtam már, hogy ne ingerelj - finoman rácsap a nő combjára, majd apró csókot hint az ütés helyére. Bizony, ha Auróra tovább folytatja ezt a mozgást, akkor kénytelen lesz olyat tenni, amit egy úriember nem tehet meg.   - Ha tovább játszol, akkor abból baj lesz. Ezt pedig te sem gondolhatod komolyan, hogy itt szeretnéd – kezével körbemutat. A hely gyönyörű, de kicsit sokan járkálnak errefelé, annak ellenére, hogy már nincsen fent a nap. Ez a férfit pont annyira érdekli, mint az, hogy a zebra fekete alapon fehér csíkos, avagy fordítva van-e.
- Pedig kifejezetten nyers voltam vele. Úgy látszik nálatok ez családi vonás, bejönnek a taplók – tér vissza még egy mondaterejéig a témára, de már igazán szeretné maga mögött tudni. Nem fogja megérteni, hogy Auróra édesanyja miért is bírná, sőt valószínűleg ez is csak egy fellángolás, ami ellen nem nagyon szeretne tenni. Ha már a saját családja nem képes elfogadni a kapcsolatukat, akkor örülhet, hogy Auróráé igen.
– Szóval, azt hiszem kellene egy kis büntetés neked, mert még mindig úgy érzékelem, hogy elég csábítóan és kihívóan viselkedsz – kezével finoman masszírozni kezdi, hogy lazítson a nő viselkedésén és hangulatán. Már, ha ez még lehetséges. Másik kezével közelebb vonja magához Aurórát és nyom az ajkaira egy apró csókot. – Nem foglak becipelni, mert engem a közönség se zavar, még azt se bánnám, ha a családod is errefelé téblábolna – fejével finoman a kabin felé bök, ahova bizony tényleg nem fognak eljutni. Jobban izgatja a fantáziáját ez az egész. Hallja mások nevetését, kiabálását, a hajók okozta zajokat és mindent, ami még izgalmasabbá teszi a dolgot.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. július 8. 15:22 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Haruka Yamasaki
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. június 29. 13:33 | Link

Sebby
A legédesebb pandának Love
Atashi
München, nálad
Nem Európáról szól ez, de ezt neki nem kell tudnia. Azért örültem neki, hogy legalább ezen a kontinensen él, és nem Amerikában. Azokat a varázslókat nagyon, nagyon nem kedveltem. Csak akkor vettem fel a rendelésüket, ha személyesen engem kértek, egyébként meg átpasszoltam őket máshoz. Csak az a baj, hogy a tokiói készítők közül én voltam a legjobb, és nem egyszer engem kértek. 
De szerencsére ez már csak a múlt volt. 
- De hát itt vagy te - kicsit értetlenül néztem rá. 
Még ha el is mondta, hogy nem szeret engem, akkor is jó kapcsolatban voltunk. Az egy dolog, hogy erről csak én tudok, de Japánban mindenki furcsán nézne rám, ha a férjem a világ másik oldalán lakna. Mármint... most tényleg elpirultam a gondolatra? 
Felnevettem, mikor válaszolt, de a grimaszolása még jobban tetszett. Határozottan nem kellemes témáról volt szó, de ha valami gondja volt, az azt jelentette, hogy nincs elég vidámság az életében. Ha másban nem is, ebben mindenképp megpróbálok segíteni neki. 
- De tanulnom kellett, ráadásul muszáj volt kiépítenem egy biztos vevő bázist. Senki nem venné meg egy névtelen japán lány seprűit.
Imádtam a hazámat, semmi pénzért nem születtem volna máshova, ha választható lenne. De tisztában vagyok a negatív oldalával is, és még ha el is fogadom, akkor sem fog megváltozni. Hiába van bajnok csapatunk, még csak időpontot se kaptam volna, nem hogy esetleg valaki kipróbálja a seprűimet. Még apám kapcsolataival sem. 
Míg vezetett, lenéztem oda, ahol fogta a csuklóm, közben lágy mosolyra húzódott a szám. 
- Azt akarom, hogy mindenkit megelőzve megnyerd a meccseket - mondtam sokkal inkább magamnak, mint neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lewy Bojarski
INAKTÍV


Lengyel csk | Satan | Apuci | Mr Schwarz| kewy
offline
RPG hsz: 1199
Összes hsz: 2273
Írta: 2017. június 30. 00:16 | Link


Hi, I'm Satan | dom, Warsaw | styczeń 3, sobota | zsebszótár


Abszurdumnak tűnt, hogy felfaljam Voltot. Egyrészt, mert nem egy görög drámában élünk, ahol a családi vacsora nem egészen egyértelmű. Másrészt meg most gondoljunk csak bele, mennyire szőrös és harapós és nyűgös egy vacsora lenne az....
- Nem akarlak bántani, te nagyon okos... a saját gyerekünk pedig tappancsos, de attól még nem degradálódik vacsora sorba! - ráztam meg a fejemet rosszalló pillantással, mielőtt megint a számban éreztem volna azt a bizonyos enyhén vegyszeres, levendulás ízt. Fúj? Igen, elég fúj. De már megérte, mert felhangzott az a bizonyos nevetés. Miért is voltam itt, ha nem ezért? Már, ha azt nem vesszük, hogy ez az én lakásom, természetesen, de ez egy apró részletkérdés.
Mindig akadnak az ember életében kisebb bökenők és azt hiszem, hogy mi boldogok lehetünk, ha csak egy-egy edzőtábor, meg havi pár nap az, ami miatt stresszfaktor van a kapcsolatunkban.
- Na várjunk, ez azt jelenti, hogy az úriember már tegnap óta nem volt hajlandó megfürödni? - mutattam a színes kölyökre meglehetősen felháborodott pillantással. Ő erre oldalra biccentette a fejét, még az egyik füle is lekonyult. Szerintem már tudja, mit jelent a fürödni szó. Ez megmagyarázná, miért rohan a lakás legtávolabbi pontjába, mikor ilyesmi kerül szóba.
Közben ugye Maját áthelyeztem kicsit, ő meg rövid fészkalódás után döntötte a fejét a vállamnak. Finoman átkaroltam a derekát és a hátát cirógattam csendesen, mielőtt a kérdésre elmosolyodtam volna ismét. Persze, ostobaság volt ilyesmi után érdeklődni. Leginkább nehezen tudtam bármi másra gondolni, ha szabadidőm akadt.
- Nem. Jó, hogy mondod! Most megkérted a kezemet? - kérdeztem már-már szégyellős mosollyal az arcomon, a jobb kezem felemelve és nézegetve a nemlétező gyűrűmet. Vagyishogy, ez nem teljesen igaz, volt gyűrűm, csak még nem hordtam. Egy hétnyi távolságra volt tőlem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Maja Bojarska
INAKTÍV


méhecske° | mom, the bee°| babygirl°
offline
RPG hsz: 1311
Összes hsz: 4930
Írta: 2017. június 30. 01:36 | Link


csak így | Varsó-majdnemotthon-Lengyelország | június 3., szombat
ne utálj majd nagyon :c


- Nem akarod bántani a babánkat, ezzel én is tisztában vagyok már. - Látványos sóhajjal jeleztem, hogy tudom, értem én, de elsőre nem volt azért tiszta, azt hiszem velem ez túl gyakran esik lassan már meg. Szégyelltem is magam emiatt, meg butának is éreztem a megjegyzés nélkül is. A kezemmel óvatosan Volt füleit vakarásztam aztán visszahúztam magamhoz, hogy úgy kuporogjak egyelőre. Igazából azt hiszem mindketten tudjuk, ha betett volna a sarokba egy doboz fagyival, most semmi gondja nem lenne rám. De nem szabad most olyat ennem, és azt hiszem a sarkot is kényelmetlennek találnám. Beérem én azzal az öleléssel is, csak kezdem azt érezni, hogy a kibírhatatlansági szintem percről percre növekedett onnan, hogy leült mellém. Nem akartam ezt, nagyon nem. De azt hiszem így is egészen szerencsés páros voltunk, láttam már ennél kevesebben is naponta veszekedni másokat a folyosón, arról nem beszélve, amit anyu hisztisebb ismerősei műveltek, mikor ismerkedett még.
- Ühhüm. Én megpróbáltam, de miután háromnegyed órát kergetőztünk, már nagyon fájt minden és feladtam. Nem tudom hol bujkált, de utána még húsz percig mancsnyomát se lehetett észlelni.
Teljes meggyőződéssel meséltem, hiszen így volt, egyszerűen nehéz lett volna még hozzátenni, hogy én hiába kérleltem, azt nem nagyon akaródzott megérteni. Egyébként se sűrűn szokott olyat, amit nem akar nekem elhinni, hogy kéne. Engem máskor ez nem zavar, de tudtam, hogy bajban lesz, nem hitte el nekem. Volt rosszcsont és ezt nem fél megmutatni, pláne, ha valami olyan marad rám vele kapcsolatban, ahol fegyelmezni kéne őt. Így volt ez az eset múltkor is a „nincs több jutalomfalat” történettel. Mégis elfogyott.. Sajnáltam a dolgot, de nem volt vele mit tennem. Ahogy közelebb kerültem a vőlegényemhez még ha csak a tudattól is, de legalább jobban éreztem magam. Ilyenkor egy kicsit még jobban elkeserít, ha van köztünk egy vagy több országhatár, nem is kis távolságok. Nagyon dilemmáztam tegnap egyáltalán ide jöjjek-e de nem bírtam volna jobban Pécsen.
- Jó, na, nem azért mondtam Mi? Kellett volna? - A szemeim egész hatalmas méretekben meredtek rá visszafordulva a kutyusunktól, egy pillanatra tényleg átfutott rajtam, hogy valamiről megint lemaradtam, de szerencsére gyorsabban kapcsolok már, mint hónapokkal ezelőtt. Lehet, ha egy hasonlót még korábban ejt el, kétségbeesetten sírnék most. De kivételesen csak összeszorítottam a számat, még leesett, hogy nem gondolta ezt úgy szó szerint. Aztán a hasamhoz közelebbi kezét megfogva összefűztem az ujjainkat, kicsit azt figyeltem csak aztán néztem rá és mosolyogva adtam puszit az arcára, aztán az ajkaira, végül csak az arcom az övének döntöttem. - Tényleg nem akartam neked rossz hétvégét csinálni, remélem nem is lesz az.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Brownie°|Hápi°|Commander Sunshine°|Bee Happy°
Lewy Bojarski
INAKTÍV


Lengyel csk | Satan | Apuci | Mr Schwarz| kewy
offline
RPG hsz: 1199
Összes hsz: 2273
Írta: 2017. július 4. 04:56 | Link


Hi, I'm Satan | dom, Warsaw | styczeń 3, sobota | zsebszótár


Persze, voltak dolgok, amikben kimondatlanul is megegyeztünk, legalábbis én azt hittem. Aztán úgy tűnik, hogy annyira mégsem, ez pedig elég szomorú. Már. ha én bántom a gyereket, akkor ki lesz az, aki majd megvédi?  
- Még szerencse, hogy tudod. - ingattam a fejemet kissé elégedetlenül. Na, nem azért, mert baj van Majával, csak így, a hónap elején elég hülyeségeket tud összehordani, még akaratlanul is. Ő meg közben csak nyünnyögött tovább csendesen, mintha mi sem történt volna.
Aztán nagyjából felvázolta nekem, hogy miért is nem sikerült a kis szőrösnek a kádban kikötnie. Érthető volt, mert ahogy egyre nagyobb lett, nyúltak a lábai és egyre gyorsabban tudott futni.
- Igazából nem baj, néha még nekem is komoly kihívást jelent, szóval nem lep meg a dolog. Nem is zavar, csak nem hiszem, hogy jó neki, ha sokáig színes marad... - húztam el a szám, miközben a hajamba túrtam. Vannak az életnek kemény pillanatai és a színes szőrmók az pont ilyen.
Azért én örültem, hogy itt van, még akkor is, ha ilyen kis használhatatlan, mert hónap eleje van. Mert ugye mi mással is lehetne az ilyesmit magyarázni, ha nem ezzel?
A hatalmas boci szemek láttán arra jutottam, hogy egy kis időre komolyabban vette a kézkéréses megjegyzésemet, mint amennyire komolynak szántam azt, ez pedig nem annyira vicces. Szed sztori. Nem ellenkeztem, hogy az ujjait az enyéim közé fűzze, helyette inkább az ajkaimhoz húztam és nyomtam rá egy puszit, mielőtt az ajkai az enyémet súrolták.
- De nincs rossz hétvégém, hagyd már el, asszony! Itt vagy, persze, szar időszakod van, de attól még én örülök neked... - az elején kissé élesebb hangnemet ütöttem meg, mint ahogyan azt terveztem, pedig isten lássa lelkem, nem akartam bántani szerencsétlent! De azért a végére azért ellágyult a hangom és csak az övének döntöttem kicsit az arcom, miközben a haját piszkáltam.
- Hozzak neked fagyit...? - kérdeztem halkan, amolyan utolsó mentsvárként.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Maja Bojarska
INAKTÍV


méhecske° | mom, the bee°| babygirl°
offline
RPG hsz: 1311
Összes hsz: 4930
Írta: 2017. július 4. 23:52 | Link


csak így | Varsó-majdnemotthon-Lengyelország | június 3., szombat
ne utálj majd nagyon :c


Kisebb vagy nagyobb levegők után, meg ahogy fészkelődtem legalább egészen kicsit jobb volt minden. A kutyus esetén hála az égnek viszonylag hamar túl tudtam én is lendülni, azt hiszem ez már a nap pozitívuma is lehetne. Már persze ez nem jelenti azt, hogy itt vége volt a gyerkőc kivesézésének, ugyanis tegnap rossz volt, én is tudtam, de mit tehettem volna vele? Nem nagyon hallgat rám, ha véletlenül rá is szólok. Nem is tudom mit tehetnék ezzel, de valahogy úgy voltam vele ez így van rendjén. Én az voltam, aki az engedékeny és agyonszerető, Lewy a szigorúbb és imádós gazdi. Így volt ez rendjén.
- Nem biztos hogy ez a por is túl bababarát, de csak egy-két részen jött le róla, ahogy próbáltam törölgetni, mikor éppen nyugton csücsült ma. Meg kellene fürdetnünk?
Elmesélhettem volna az egész történetet pontról pontra, de annyira azért nem volt fontos minden mozdulat és hát mindketten beláttuk a fürdés szükségességét, de bízta benne, h most megint megpróbáljuk megejteni, akkor sem kell átesni a tegnapi procedúrán. Nagyon szeretem Voltot, de most tényleg nem maradt valami sok erőm se fizikailag, se pedig lelkileg rávenni őt, hogy de a kádba bemászva nem jön a mumus és utána legalább majd alszizhatunk együtt, mind a hárman, mint egy naaagy ohana. Talán közben kicsit jobban a szívemre vettem fölösleges dolgot ismételten, de azzal, hogy nem mardosott úgy a fájdalom és jól is éreztem magam a kezei között sikerült ezen túl lendüljek. A kapott puszi és sók után elmosolyodtam, ami most azért ki is tartott még.
- Szeretlek, és én csak örömet akarok szerezni, majd kicsit jobban igyekszem. De most jó. - Úgy éreztem, hogy bár valószínűleg még nem lesz minden kicsattanóan boldog és egyenesben, de az út már jó. Legalábbis éppen a legjobb helyen éreztem magam ehhez. Simiztem a kezét kicsit, ahogy figyeltem rá, aztán a kérdésre kicsit lebiggyesztve a szám megráztam a fejem. Aztán sóhajtva elmosolyodtam újra.
- Szeretnék, de nem szabadna, verseny lesz, most figyelni kellene ezekre. Csak... ölelj meg jó szorosan és úgy jó.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Brownie°|Hápi°|Commander Sunshine°|Bee Happy°
Lewy Bojarski
INAKTÍV


Lengyel csk | Satan | Apuci | Mr Schwarz| kewy
offline
RPG hsz: 1199
Összes hsz: 2273
Írta: 2017. július 5. 06:49 | Link


Hi, I'm Satan | dom, Warsaw | styczeń 3, sobota | zsebszótár


Igazából ahogy figyeltem a színes babát, csak sokadjára merült fel a fejemben, hogy amúgy nem biztos, hogy ez egészen jót tesz neki. Biztosan nem káros, de  egy idő után le kéne mosni a kicsi bundáját. Ha annyira színes akar lenni, azt majd eldönti ő maga és megkéri a kozmetikus nénit, hogy színezze át. Meg amúgy is Lewlew... varázslat, tudod.
- Szerintem nem lesz baja tőle, de azért lassan nem ártana tőle megszabadítani. Majd ha mást nem, lemosom kint a slaggal, azt úgysem utálja annyira... - sóhajtottam fel, miközben vizualizáltam magam előtt a jelenetet. Azt biztos, hogy nem fogom megúszni színek nélkül, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nem oldja meg az összekenésemet valami retardált módon. Ha mást nem, majd odaszáguld hozzám és megszeretget.  
A helyzet úgy tűnt, hogy lassan kialakul egy holtpont, ahol Maja egészen boldognak tűnt, legalábbis az a bizonyos mosoly ezt sugallta.
- De szívem, ne izgulj ilyenen, én pont így szeretlek. Még akkor is, ha néha egy egészen kicsit nehezen is boldogulok az érzelmivilágoddal - húztam el a számat, de aztán a fanyalgás helyett inkább puszikat nyomtam a homlokára.
A nagy szeretgetést követően felajánlottam, hogy ha szeretné, én hozok neki fagyit, de azt mondta, hogy nem szabad, így lemondóan sóhajtottam és inkább csak öleltem helyette. Nem könnyíti meg a dolgomat, de cserébe legalább a tökéletes nő a számomra.
- Azért ha meggondolod magad, Kochanie, csak szólj...  - simogattam meg finoman a haját, kicsit közelebb húzva. Majd csak minden a helyére zökken. A magam kilenc hónapját napról napra rakom össze, minden hónap elején.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Maja Bojarska
INAKTÍV


méhecske° | mom, the bee°| babygirl°
offline
RPG hsz: 1311
Összes hsz: 4930
Írta: 2017. július 5. 19:30 | Link


csak így | Varsó-majdnemotthon-Lengyelország | június 3., szombat
ne utálj majd nagyon :c


Elképzeltem azt a slagolós és mosdatós jelenetet a kertben, valahogy bármilyen opcióban próbáltam a végéig jutni a fejemben összeállt képnek, nem tudtam elképzelni, hogy Lewy is megússza szárazon. Már persze konkrét értelemben. Biztos voltam benne, hogy ahogy a sima fürdőszobai eseteknél itt sem kímélne senkit a gyerkőcünk, ami nagyon kis mókás tud alapból lenni, meg is mosolyogtat mindig. Pár bólintással értettem egyet végül a javaslattal, mert hát ez így logikusnak tűnt. Hosszabb és elég lassúnak tűnő idő után legalább már úgy voltam vele, hogy most rendben van minden, amennyire emellett lehet.
- Nem fogok, csak... csak azt akartam, hogy tudd. Majd igyekszem segíteni, jó? - A puszik után lehunyt szemmel bújtam hozzá és úgy figyeltem. Igazság szerint felcsillantak a szemeim és jó is lett volna az a fagyi, de most nem éreztem elég erőt magamban arra, hogy mértékkel egyek csak belőle, az pedig sosem jó. El is akadtam, hogy mi legyen. Felnéztem rá, mikor felajánlotta, hogy azért a lehetőség még áll és kicsit a felsőjét piszkálgatva gondolkodtam.
- Már akkor meggondoltam magam, mikor kimondtam igazából. - De ettől persze még továbbra se kellene. Hogyan fogom lemozogni, ha itt nyünnyögök csak mellette, rajta, vele. Szóval ha meg sem moccanok érdemben. Ráadásul csak felpörget a sok cukor és még a végén úgy pörgök majd itt, mint Aranyhaj, mikor végre lemerészkedett a toronyból és nekiindult az erdőnek Flynn társaságában. Mondjuk érzelmileg éppen én is hasonlóan érzek. Sírni tudnék a ténytől, hogy mennyire fájt a pocim, ami mostanra egészen jó, de azért örülök is most meg már. Nem szeretem ezt.
- De téged jobban szeretnélek, mint a fagyit, ne menj el innen még egy kicsit. Lécci.
A végét már egész halkan mondtam, legalább még egy kicsit maradjunk, aztán bármit szabad. Lehet annak tudtam be, hogy ez a mostani ülőhelyzet el volt találva és tetszett is, nem fájt, nem gondoltam semmi borongósra és még Volt is nyugisan szuszogott távolabb.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Brownie°|Hápi°|Commander Sunshine°|Bee Happy°
Lewy Bojarski
INAKTÍV


Lengyel csk | Satan | Apuci | Mr Schwarz| kewy
offline
RPG hsz: 1199
Összes hsz: 2273
Írta: 2017. július 6. 02:45 | Link


Hi, I'm Satan | dom, Warsaw | styczeń 3, sobota | zsebszótár


Azt hiszem egyértelmű volt, hogy nem kivitelezhető Volt megfürdetése áldozathozatal nélkül, de annyi már biztos, hogy a fehér felsőmnek annyi volt. Mára, legalábbis. Szóval az már nem igazán állíthatott meg abban, hogy a gyerekről lemossam a színeket. Remélhetőleg a fülei ezúttal a helyükön maradnak...
- Jó, az azért jól fog jönni. A segítség az majdnem mindig - közöltem viszonylag csendesen, mert amúgy köszönöm szépen, rendben vagyok magam is. Nagyfiú, aki sokszor boldogul egyedül és sokáig nem is igényelte a társaságot. Aztán jött Maja... így született a chokapic. Nem, az egy másik sztori.
A kezét figyeltem, nézve, ahogyan a felsőmet piszkálja és elfojtottam a kikívánkozó vigyort, mikor közölte, hogy igazából ő akarja azt a fagyit, csak mégsem.
- Hozzak? Van vaníliás meg madártejes is... - pislogtam rá a szemem sarkából kissé, mert nem nagyon akartam megmozdulni. Akkor megint időre lesz szükség, hogy eltaláljam azt a bizonyos pózt. Szóval még vártam a választ, de már szólt is, hogy még szeretné, ha maradnék, az úgy jobb lenne, szóval az izmaim ismét ellazultak és a hátsómon maradtam.
- Igenis, értem főnök, maradok - közöltem szórakozott mosollyal, miközben tovább cirógattam a kisasszonyt. - Itt maradjunk ma estére, vagy szeretnél hazamenni?
Mert ugye ez egy elég fontos, eldöntendő kérdés, amire egyáltalán nem mindegy a válasz. Ha haza szeretne menni, akkor még hoppanálni is kell, de akkor lesznek éjszaka csillagok, meg esetleg kert is a kutyi fürdetéshez. Így van zuhany a fürdetésre és befőttes cikesz a szobában.
- Ha maradunk, megnézheted, hogy szenvedem be a gyereket a zuhany alá - ajánlottam fel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. július 7. 21:45 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- A büntetesben benne vagyok..
Vigyorog szélesen, majd egyszerűen csak sodródik az árral, hiszen miért ne tenné? Végre újra együtt vannak, másfél hét kihagyás után, túl van egy kisebb veszekédes és minden rendben van. Boldog volt, ez az érzés pedig tetőzött benne, ahogy Bálint végre ismét közeledett hozzá. Furcsa egy kapcsolat volt az övék, nagyon sokszor veszekedtek, kiabáltak egymással, talán többször is, mint az normális lenne, de egy idő után ez vált számára a természetessé. Bálint előtt nem nagyon volt lehetősége tartós kapcsolatra így viszonyítási alapja sem, de abban biztos volt, hogy ezt az egészet senki nem tudná űberelni.
- Szörnyű vagy.
Neveti bele a vállába, majd leül mellé és megpróbálja felmérni a károkat, amit Bálint okozott. Nem maradéktalan, épp elég ahhoz hogy hiányos legyen.
- Öntök neked még egyet, aztán ha gondolod, tőlem vissza is mehetünk.
Odasétál a poharakhoz, önt az egyikbe, majd a férfi felé nyújtja, ő pedig visazaül mellé. Ő már többet nem iszik, így is kellően imbolyog.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.


Oldalak: « 1 2 ... 30 ... 38 39 [40] 41 42 ... 50 ... 98 99 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek