34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek:
Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek
Európa - Egressy Auróra hozzászólásai (30 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 22:11 | Link

Te
Antalya, Türkiye

Hát persze, hogy nem felejtette el az érkezését, volt bőven ember, ki erre figyelmeztesse, jószerével mindenki tudta, hogy jön, és mindenki várta, főleg miután az édesanyja elmesélte ki is ez a férfi. Két unokafivére ki is nevette, nem hitték el, hogy szeretheti őt meg a nagy orrát ilyen hírhedt és gazdag üzletember. Pláne, hogy el is akarja venni és a gyűrű mintegy hatalmas bizonyíték csillogott az ujján. Az életében nem látott még ekkora követ, úgyhogy meg is bűvölte a gyűrűt, hogy le ne essen az ujjáról. A legidegesítőbb azonban Tíra volt, hiába volt tizenkilenc, úgy viselkedett mint egy óvodás. Mikor Rora az étteremben dolgozott folyton követte és kérdésekkel zaklatta. Most sem egyedül jött, mielőtt bármi mondhatott volna a húga bevetette magát a taxi hátsó ülésére és végigcsacsogta az utat. Fülled nyári délután 30 fok, a tenger mellett volt egyedül elviselhető, így mikor beértek a reptérre a nőt egyből kirázta a hideg hála a légkondinak.
- Csak fogd be! Ne hozz rám szégyent...Allah.
Égnek emeli a tekintetét, direkt magyarul beszélt, hogy a közelében lévők ne értsék, de az utóbbi időben egy magyar szó sem hagyta el a száját, nem csoda, hogy az 'istenem' hamar lecserélődött. Megállnak a kapu előtt, Tíra a nyakát nyujtogatja, még lábujjhegyre is áll, de Rora egy egyszerű mozdulattal megfogja a vállait és lenyomja a földre.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 18. 22:15 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 22:44 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Ő is hamar kiszúrja a férfit, de szándékosan nem szól semmit. Egyrészt nem akarja felhívni Tíra figyelmét felhívni rá, továbbá szeretne Bálinthoz méltóan viselkedni. De ez baromi nehéz, mivel régen találkoztak és hiányzott neki, jobban, mint azt gondolta volna. Így nyugodt marad, csak a kezeit tördeli. Mikor a férfi odaér hozzájuk, egy pillanatra karolja át, hogy viszonozza a csókot, majd egy küld egy 'én megmondtam' pillantást a húga felé, miközben az egyik szemöldöke a magasba szökik.
- Bálint, ő a húgom Tíra. Tíra, ő Bálint.
Inkább átveszi az irányítást, mert a húga egyelőre megszólalni se tud, csak vigyorog, mint a vadalma. A húgának sokat jelent ez, mindig is odavolt a "celeb" életért, amit az újságok hamisan festettek meg, s mivel Bálint ennek a közepén volt, Tíra végre közelebb érezhette magát hozzájuk.
- Tudod..nagyon otthon van bulvárban. Sokat olvasott rólad.
Megfogja a férfi kezét, fejével int a láynak, hogy induljanak. Nem akar erről beszélni mégis úgy érzi, szabadkoznia kell a testvére viselkedése miatt.
- Felkészültél a hőségre?
Inkább tereli a témát, választ valami közömböset, míg  nem ketten vannak.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 18. 22:47 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 22:57 | Link

Te
Antalya, Türkiye


- Nem vagyok nyomi. Csak kissé hihetetlen az egész...
Grimaszol a lány, aki immáron harmadik kerék lett, de nem zavartatja magát, mondhatni megszokta a helyzetet, kisebb testvérként sokszor szembesül ezzel, így otthon érzi magát a kialakult helyzetben.  Auróra csak vigyorogva csóválja a fejét, majd mikor kiérnek egy laza füttyel és kézfeltartással jelzi a közelben lévő taxinak, hogy itt vannak.
- Tíra, te mész a csomagtartóba, a bőröndökkel. Úgyis olyan kis dugó vagy és legalább nem kell téged hallgatni.
Ez nagyjából egyet jelent azzal, hogy viselkedjen. Úgyhogy a lány rögtön bevágódik az anyósülésre és le is rántja a napellenzőt, hogy a tükörben megnézhesse magát. Talán keményebbnek és határozottabbnak kellene lennie, hogy Bálint ne érezze magát annyira szörnyen itt, de mégiscsak a testvéreről van szó, aki zokszó nélkül mindenben támogatja és bármikor lehet rá számítani. Nem róhatja ezt fel neki.
- Nem lesz olyan szörnyű, hidd el.
Ellenörzi a csomagokat, aztán beszéll ő is az autóba.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 18. 22:58 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 23:12 | Link

Te
Antalya, Türkiye


- A társaság nagy része arra fogadott, hogy kamuzok téged illetően.
Szemforgatva mesél, ezt azért jobb tisztázni, de Bálint látni fogja, hogy nem mindenki ilyen bolond, mint Tíra, sőt az esetek egy részében ő is tud viselkedni, csak ez most nem az a pillanat. Mikor a kocsi elindul Rora vált néhány szót a sofőrrel, aki végigbólogatja a kommunikációt, az utazás további fél órájában pedig csak a zene szól, amire a szőke képtelen nem meg-meg mozdulni néha.
Amint a kocsi leparkol egy hatalmas ház előtt, a nő pénzt nyom a kezébe, majd mire kiszáll a bőséges jattnak hála a bőrönd is előkerül.
- Nos, itt vagyunk..
Kissé széttárja a kezeit, vizslatva Bálint minden reakcióját. Hátuk mögött a tenger, rajta egy stég hatalmas fotelekkel, az étterem pedig hosszan folytatódik a megemelt ház alatt, félig nyitottan. Számtalan fa asztal terül el, de egyelőre a hely majdnem üres, csak néhány teázó, társasozó férfi ül a pult közelében, akik szinte naphosszat itt időznek, és azzal a hülye, sakkhoz hasonlító játékkal játszanak, és persze fogadnak. Az asztalok között egyenes út vezet a pulthoz, ahol egy férfi áll, majd onnan egy hatalmas üvegajtó a házba.
- Mikor elmondtam mivel foglakozik a családom te bealudtál. Azóta nem nagyon emlegettem a dolgot. Nos, ez az étterem a  családi válallkozás. A ház pedig nagyjából tizenöt szobás, olyan motel szerű.
Figyeli, hogy a Tíra végigszalad a székek között, futólag köszön a vén bútordaraboknak és a pult mögött lévő férfiba csimapszkodik.
- Hát nem nagy szám..de otthonos, nekem.
Bálintnak meg valószínűleg a földi pokol. Elnézve őt már nem tartja annyira jó ötletnek, hogy ide rángatta, tart tőle, hogy ezzel majd elijeszti, de most már mindegy.
Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 23:34 | Link

Te
Antalya, Türkiye


- Én egy két szobás lakásban nőttem fel Budán, annál azért csak nagyobb volt a tiétek.
Nevetve csóválja a fejét
, majd felhúzza a férfit a lépcsőn, el egészen a pultig, ahol a srác már kezet is nyújt Bálintnak, angolul mutatkozik be, de nem túl bőbeszédű, lerendezi annyival, hogy örül a találkozásnak.
- Kadir nem dolgozik itt, a húgomnak kellene a pult mögött állnia.
Ősszevont szemöldökket nyitja be a nagy ajtót, ahol az anyja áll, halvány mosollyal az arcán. Egy pillanatra sem rezdül meg, lép egyet Bálint felé és kezet nyújt. Rora érzi, hogy ez sok lesz, de hiába beszélt a család lelkére, az anyja hajthatatlan volt, látni akarta, megismerni, azonnal. A lány tudta, hogy az anyja félti őt, de felnőtt ember volt, egy gyermekkel, nem egy tinédzser lány aki hazahozza az első szerelmét, még ha az utolsó rész igaz is. Betegesen ragaszkodott Bálinthoz, félt, hogy egy rossz szó is lavinát indíthat el és akkor örökre elveszítheti.
- Örülök, hogy megismerhetlek, Auróra édesanyja vagyok.
Mintha nem tudná bárki, de mindegy is. Fél szemmel a férfi reakcióját figyelte, nem akarta direktbe végignézni a jelenetet, de a szeme sarkából szemmel tartotta a szerelmét.
- Anya, amíg Osmanék nem jönnek vissza addig megmutatom a szobánkat, meg ilyenek.
Nem akar felesleges kellemetlenséget okozni a férfinek, épp csak annyit mint kell, aztán már mennek is fel a lépcsőn a második emeletre ahol Rora szobája van.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 18. 23:35 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 23:48 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Felvonja a szemöldökét a kézcsókra, de nem reagálja le, legalábbis ott helyben biztosan nem. Nyilvánvaló volt, hogy Bálint nem fog elmenni az anyja szépsége mellett szó nélkül, annak pedig magától értetődőnek kellene lennie, hogy nem lesz féltékeny az anyjára. Vagy legalábbis ez volt tervben, de nem jött össze maradéktalanul. Inkább felér a lépcsőn és kitárja a szobaja ajtaját.
- Csak azt akartam hogy pakoljunk le, utána kapsz egy kávét, meg ilyenek.
Semmi rosszra nem gondolt, tekintve, hogyha most hosszabb időre eltűnnek, mindenkinek nyilvánvaló lesz, hogy mit csinálnak, azt pedig nem szeretné, főleg, hogy ez lenne a maradék időben a téma, és akkor Bálint a következő géppel menne is vissza. Úgyhogy amint a férfi lerakja a bőröndjét, rögtön az ajtóhoz lép, hogy jelezze mehetnek vissza, nem fogja megfosztani a férfit az anyja látványától.
Ha leérnek, vissza az asztalokhoz, már az ajtóból látni lehet, hogy ki van készítve a tea, Bálintnak pedig a kávé, az anyja ott ül, mellette pedig a húga, kinek láthatóan nincs dolga, mert a fiúja elvégzi helyette a munkát. Nem akarja oda-vissza ráncigálni a férfit, de akaratlanul is ezt teszi, ami nagy hiba, de nem veszi észre, ahhoz túlzottan izgul.
- Itt is vagyunk.
Leül az asztalhoz, kezével jelzi, hogy mehet a beszélgetés, ő nem szól bele, csak legyenek túl rajta és lehetőleg ne marják el mellőle a férfit.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 16:16 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 23:59 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Úgy tűnik kezdik félreérteni egymást. Rora jelenlegi állapotának csak része az izgalom, egyszerűen felvette az itteni ritmust, pörög, pluszban még túl is akar lenni rajta, aztán ott van a félelem. Ennyi minden mellett az öröm olyan biztosan törpül el, mintha ott sem lenne. De eetől eltekintve tényleg minden este pörgés volt, hajnalig voltak fent, másnap délelőtt volt egy kis szabadidejük, de nagyjából ennyi volt. Kellett a segítő kéz, mert a nagyapja szerette, ha a család kezében van az irányítás. És hiába volt jó pár darab alkalmazottuk, néha semmi nem tűnt elégnek. Az emberek esténként csak úgy ömlöttek be az étterembe, és a délelőtti hajótúrákat sem úszták meg kevesebbel.
- Sajnálom, igyekszem lenyugodni.
Egészen más világ volt, amit nehéz megszokni, de mikor leülnek az asztalhoz felettébb nyugalmasnak tűnik a légkör...tűnik. Aminek köszönhetően Tíra is visszavesz, Rora anyja pedig halvány mosoly keretében néz végig a férfin.
- Tudod Bálint, Auróra rengeteget mesélt rólad. Örülünk, hogy végre itt vagy, és megismerhetünk.
A hangján hallani, hogy egyáltalán nem előítéletes, kisebbik lányával ellentétben egyáltalán nem ad a pletykákra, tényleg szeretné megismerni a  lánya választottját.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 16:16 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 19. 00:11 | Link

Te
Antalya, Türkiye


- Ez csak természtes.
Hogyan is mondhatna róla Auróra rosszat? Senkinek nem kötötte az orrára, hogy voltak külön, hogy milyen undorító dolgokat tudnak egymás fejéhez vágni. Ezeket kihagyta a történetből, mert ez a kettőjük dolga. Csak azt mondta el, ami publikus, így nem csoda, hogy az anyja le van nyűgözve. Ez Roráról már kevésbé mondható el, mert mikor Báint hozzáér, kicsit megugrik, mintha áram csípte volna meg. Talán lehettek volna egy kicsit többet a szobában.
- Sajnálom, de a kisasszony tempója megakadályozott. Fahriye vagyok.
Merovó pillantást küld a lánya felé aki azonnal lesüti a szemeit, még egy 'sajnálom' is elhagyja a száját, törökül.
- Lányok, szedjétek ki a sütőből a sütmenyéket.
A két lány azonnal pattan, mikor a szőke elmegy a férfi háta mögött a vállára teszi a kezét, majd a húga nyakát elkapva nevetve bevonszolja a konyhába.
- El kell mondanom meglepődtem rajta és ne vedd sértésnek, mikor azt hallottam, hogy elfogadtad a tényt, hogy Aurórának gyermeke van. Ráadásul ahogy tudom nagyon jól kijössz Hannával. Az ilyen férfiak nagy része ezt el sem tudná viselni...
Belekortyol a teájába. A mosolya továbbra is megvan, sőt, ha lehet még inkáb kiszelesedik. Tényleg boldoggá teszi a tudat, és szerette volan elmondani a férfinak, lehetőleg úgy, hogy a lánya ne hallja. Szeretne néhány szót váltani Bálinttal a kívácsi fülek nélkül és hát, itt az van amit ő akar.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 16:17 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 19. 18:54 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Érdeklődve hallgatja a férfit, ugyanis tényleg az őszinteség érdekli, semmi sallang. Vele őszintén lehet beszélni, ő is így játszik, ezt is várja el.
- Az igazság az, hogy Hanna nagyon nehéz helyzetben van. Ide született, itt cseperedett. Számtalanszor könyörögtem a lányomnak, hogy ne szakítsa ki ebből a környezetből, de ő menni akart. És ha veszekedés volt is az ára, elment. Szerintem ebben az egyetlen jó dolog az, hogy téged megismert. Semmi más.
Érti ezt úgy, hogy egyáltalán nem támogatta sem azt, hogy találkozzon Hanna igazi apjával, és Magyaroszágon telepedjen le. Bizonyára ez a férfinek is leesik, de nem magyarázza túlc a dolgot, mert nem szeretne félreértést.
- Mindig van választásod. És hidd el, ha zavart volna, a szerelem ténye nem befolyásolt volna pont téged. Határozott, vezető, erős egyéniségnek látlak, aki nem hisz a tündérmesékben.
Kihúzza magát, és belekortyol a teájába, majd megfogja a kanalat és lustán kevergetni kezdi az aranyló italt.
- Ohh, mi azt illeti ez rögtön feltűnt. Nem is tudnék más karaktert elképzelni az oldalán. Te megtudsz neki adni mindent, kétlem, hogy ez másnak is sikerülne.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 16:17 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 21. 16:16 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Nem mernek visszamenni. Auróra az ablakból leskelődik, abban a tudatban, hogy bármelyik pillanatban lebukhatnak. Kicsit féltékeny, mert eddig nagyon kevés időt tudott eltölteni a férfivel, de láthatólag benne vannak valamiben, ami nem biztos, hogy az ő fülükbek való.
- Apa...
Az anyja felsóhajt, majd előredől az aszatlon. Úgy tűnik más irányt vett a beszélgetést, de egyáltalán nem bánja.
- Nem fogok neked tanácsokat osztogatnk, nincs jogom beleszólni a kettőtök dolgába. De Auróra sem látott jobb példát. Pontosan annyi idős voltam amikor ő a világra jött, mint amennyi akkor volt mikor Hannát szülte. Az apja sosem volt otthon, konferenciák, meg munka késő estig. De mint látod, ő is csak felnőtt valahogy. Ha nem akarsz a a nevelőapja lenni, hát ne tedd. De az biztos, hogy később nem fogod tudni magadat kihúzni a feladat alól. Látni fogod hogy rossz döntéseket hoz, és nem fogod tudni megállni, hogy ne szólj bele, mert a szemed előtt nő fel.
Csöndesebbre veszi a hangját, nem mintha bárki is értené mit beszélnek. Miután végzett, az ajtó felé pillant, és mikor meglátja ott a lányát ingatja a fejét, még nem végeztek.
- Aurórának úgy tűnik tökéletes. Mert ő az esetek többségében szertelen és bizyontalan. Kell neki valaki aki vigyáz rá és a jó irányba tereli. Sokkal több minden történt vele az elmúlt három évben, mint gondolnád. A fennálló problémákról nem is beszélve.
Felsóhajt, kissé túl sokat jártatta a szaját, de úgy tűnik Bálint vevő a dologra.
- Ami pedig az ajándékokat illeti. Talán rájönnek milyen kivételes helyzetben vannak. Nem úgy neveltem, mint aki ezt elvárja, ha nem látod helyesnek,
kompenzálj máshogy.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 16:17 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 21. 18:06 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Halványan mosolyog, szinte végig amíg Bálint beszél. Egyáltalán nem ér el hozzá a kritika, legalábbis látszólag nem. Megfontoltan beszél, továbbra is megmarad a magabiztosság.
- Előre? Nem a távoli jövőről beszéltem, hanem a holnapról, vagy mondjuk a jövőhétről.
Nem fog extrém lehetőségekkel dobálózni, mert felesleges és a lényegen nem is változtat.
- Én úgy tudom te választottad ezt. Ez pedig arra enged következtetni, hogy ezt akarod.
Egy szónak is száz a vége. Tud róla, hogy két lehetőség állt a férfi előtt, az egyik már túl szép is volt, hogy igaz legyen. Hiszen Auróra a legutóbbi veszekedésük után felajánlotta neki, hogy hagyják ki Hannát a dologból és ne legyen ennyire szoros a kapcsolat, ám mégis visszaköltöztek a férfihez.
- Valamiért mégis sikerült. Tervei vannak, tanul, felkel, boldog...hidd el, ez nem mindig volt így. Ezért volt mindenki meglepődve.
Elkomorodik egy pillanatra, nem akarja forszírozni a témát, ha Auróra ezt nem monsta el, bizonyára oka volt rá.
- Ne haragudj rám, talán egy kicsit eltúloztam a dolgot, de valakinek muszáj féltenie. Az apja nem teszi és nem is tudja, hogyan élt korábban Rora, vagy csak nem akar róla tudomást venni.
Auróra pedig nem bírja tovább. Szembeszállva az anyja akaratával sétál vissza az asztalhoz, de nem mer senkire se nézni. Tudja, hogy ennek csúnya vége lesz. Meg fogja szívni, újabb veszekedés, újabb balbé, nem épp ideális a környezethez.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 18:06 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 21. 18:18 | Link

Te
Antalya, Türkiye


A nő követi Bálint tekintetét, figyeli a lányát, majd a férfire nézve alig láthatóan összevonja a szemöldökét. Szimpatikus neki a férfi, szereti az egyenes beszédet és nincs szüksége a mézes-mázas szavakra, ismeri a lányát, ugyanakkor vannak fenntartásai.
- Rosszul gondolod..
Teszi hozzá csöndesen, de mikor a lánya megérzkezik rögtön elhallgat, nem mond semmi mást. Inkább felkel az asztaltól. M
- Jól van gyerekek. Azt hiszem itt hagylak titeket egy kicsit. Hamarosan jönnek a vendégek, jobb lesz ha minden rendben megy a konyhán. Bálint, köszömöm a beszélgetest. Tudom, hogy így van. Auróra...viselkedj.
Fenyegetően felemeli a mutatóujját, majd lerakja az asztalra a süteményes tányért és bevonul a házba. A következő pillanatban a szőke már fordul is a férfi felé.
- Annyira sajnálom. Nem akartam ezt hidd el. Nem akarom, hogy mégres legyél, és ha az vagy akkor...nem is tudom, hogy tehetném jóvá. Tényleg.
Fél. A múltban történtek után ez nem is csoda, Bálintnak sokszor pattan el az agya, olyankor pedig gusztustalan dolgokat képesek felkiabálni, ami mély nyomot hagy benne. Nem szeretne most is így járni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 18:19 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 21. 19:02 | Link

Te
Antalya, Türkiye


- Rendben.
Nem tud mit tenni. Hagyja, hogy Bálint felmenjen, és pihenjen, egyedül. Talán tényleg nem szabadott volna ennyi ideig kettesben hagyni őket. De szembeszállni az anyjával sokkal félelmetesebbnek hatott abban a pillanatban, meg nás pillanatban is. Kíváncsi, vajon miről beszéltek, de senkit nem mer megkérdezni, fél a választól. Megvárja, míg Bálint bemegy az ajtón, csak utánna áll neki üvöltözni, és lehordani mindenkit, nem fél eltörni egy-két tányért és felborogatni pár széket.

Néhány órával később már a tömött asztalok között járkál, tálcával a kezében, amin legalább három tányér étel van, de mosolyt erőltetve az arcára rakja le a vendégek elé, majd visszaérve a pulthoz beleiszik a sörébe. Bálintot nem látta délután óta, nem merte zavarni, elég időt akart hagyni neki.
Tekintetvél Hannát keresi, és mikor meglátja, hogy Osmannal játszik nyugodtan viszi ki az italokat a következő asztalhoz.
Egészen addig eszében sem jut mennyi az idő, vagy hogy más dolga is lenne, míg le nem öntik egy pohár borral. Az ital végigfolyik a fehér ruháján, így nem tud más tenni, minthogy levágja a pultra a tálcáját és szitkozódva elindul felfelé. Nem akarja a férfit zavarni, úgyhogy csöndesen nyit be, de mikor látja, hogy ég a villany, kicsivel bátrabban megy be.
- Sajnálom, nem akartalak zavarni, de leöntötték a ruhámat.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 19:03 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 18:22 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Egy pillanatra az az érzése támad, hogy egyáltalán nem ismeri a szobájában ülő férfit. Nem tudja miért, de ahogy végigpillant rajta elfogja az a kellemetlen érzés, ami eddig csak egyszer kerítette hatalmába az együtt töltött idő alatt, akkor pedig szakítottak és úgy döntöttek, hogy külön jobb lesz. Akkor volt számára ennyire idegen utoljára Bálint tekintete. Az a szorító érzés a mellkasában egyre erősebb lesz, hirtelen azt sem tudja, mit mondjon. Teljesen megérti, hogy Bálintnak ez sok és idegen és értékeli azt, hogy mindezek mellett mégis eljött, de most ébred csak rá, hogy mennyire távol áll egymástól kettőjük élete.
- Öö...ma már nem kellett volna dolgoznom, de gondoltam hagyok neked egy kis időt.
Tehetetlenségében zavartan körbepillant, majd úgy ahogy van leül az ágyra. Magyarázkodnia kellene? Talán igen, sőt, kellene. El kellene mondania, hogy mennyire sajnálja ezt az egészet, de nem szabadkozhat a családja miatt, csakis magát okolhatja, hiszen tényleg ő a hibás. Nem kellett volna egyedül hagynia, már korábban sem, ahogyan most sem, mégis megtette. Ezt látta helyesnek, de elnézve Bálintot nyilvánvaló, hogy nem jól döntött. Ugyanakkor ha utána jön is csak a veszekedést kapta volna, ez egyértelmű, akkor is, ha Bálint letagadná. Úgyhogy utána a vízözön, tök mindegy alapon elmondja az igazságot.
- Nem akartam, hogy összevesszünk aztán első gondolatra hazamenj, úgyhogy jobbnak láttam ha egy kicsit pihensz. Távol az őrülettől. Én pedig hasznossá tettem magamat.
Kezeit tehetetlenül széttárja és felhúzza a vállát. Vállalja a következményeket, amik előbb vagy utóbb úgyis útólérték volna.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 23. 18:23 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 21:08 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Meglepődve pillant végig a férfin. Elég ismerős neki ez a szituáció. Érzi, hogy könyörögnie kellene, kérlelni, hogy maradjon, de szeretné megtartani a méltósága utolsó morzsáit. Így ellép tőle, lekapja magáról a boros ruhát és a szekrényben kezd matatni. Eleget könyörgött már az ágyán ülő férfinek, rövid együttlétük alatt annyit veszekedtek, hogy ötszáz évre is elengedő lenne egy normális kapcsolatba és annyiszor könyörgött neki, hogy gyanítja normális nő erre nem lenne képes, elég volt. Keres magának inkább egy másik ruhát, gyorsan magára kapja, majd mielőtt ismét felé fordul lepillant a gyűrűjére. Tétován forgatja. Nem tudja elengedni az iménti gondolatot. Talán nem illenek össze, talán csak megszédítette őket az a sok utazás, a gyönyörű helyek. Aztán meg szépen pofán csapja őket a valóság, itt és most. Pedig ez a hely sem épp a rosszak közé tartozik, igaz, nem Marrakesh, de sokan még ezért is ölni tudnának.
- Ha nem szeretnél velem itt maradni, akkor rendben. Nem foglak rákényszeríteni.
Pedig mennyi mindent talált ki, régóta tervezi ez az egészet, de úgy tűnik a férfinek hála semmi nem lesz belőle. De ezúttal nem fog nekiállni hisztizni, vagy sírni. Nem, inkább egy egész más irányba tereli ezt az egészet. Szeretné ha a férfi megértené őt és ezt az életet, legalább egy kicsit. De ez nem megy, amíg csak célozgat arra, mit jelent neki ez az egész. A család, a környezet, hogy nekik köszönhet mindent.
Kihúzza magát és végre valahára megfordul, a férfire pillant, mintha mi sem történt volna. Ha menni akar, hát menjen. Nem fogja marasztalni, lehet, hogy jobb lesz neki Budapesten.
- Hmm...mielőtt elmész...mutathatok neked valamit?
Az ajtó felé lép, majd cinkosan rávigyorog.
- Van ám hátsó ajtó, nem kell keresztül menni a tömegen.
Összevont szemöldökkel hallgatja, ahogy lent összetörik néhány tányér, a társaság már nem szomjas, a zene megcsapja a fülét, úgyhogy a legjobb amit tehetnek, ha kiszöknek hátul, már ha Bálint belemegy a dologba.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 23. 21:16 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 22:12 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Egyelőre nem foglalkozik a feszült, hűvös hangulattal, nem veszekedni fog, inkább megmutat egy szeletet az itteni lét kellemesebb oldalából. Na meg persze ideje lesz elmondani neki az utolsó néhány dolgot, ami még rejtve volt előtte. Ugyanis Rora szinte semmit nem mondott el abból, ami Hanna három éves kora előtt történt Törökországban, szégyellte, nem akarta, hogy Bálint másként nézzen rá. Hiszen jelenleg ő volt a legszerencsésebb nő a földön, ebben egészen biztos volt. Egy olyan férfi szíve lett az övé, akiről korábban többször is leírták, hogy nincs szíve. Elfogadta, sőt, szerette a lányát, sőt, szálka volt a szemében, hogy nem ő vér szerinti apja. Csodálatos helyeket látogathatott meg, gyönyörű otthonuk volt. Továbbra is látni akarta azt a bizonyos tekintetet a férfin, mikor ránéz. Ölni tudna érte, gondolkodás nélkül. Betegesen odavolt érte és ahogy hallotta a nehéz lépteket maga mögött, alig tudta megállni, hogy ne forduljon meg.
A hátsó lépcsőn át a teraszhoz érnek, onnan pedig ki a kikötőhöz, ami éjszaka csodálatos látvány. Az emberek zaja tompa, nem ér el egészen idáig, a hullámok hangja viszont beteríti a teret.
- Gyere..
Amilyen óvatosan csak tudja megfogja a férfi kezét, és elkezdi húzni egészen a stég végéig, ahol felugrik egy kikötött hajóra, és megvárja, míg a férfi is így tesz.
- Egy perc és jövök.
Gyorsan leszalad a kabinba. Majd két pohárral és egy üveg whiksyvel tér vissza, és elindul a hajó orrához, ahol a legkényelmesebb. Leül, kicsit odébb húzódik, majd maguk közé rakja a poharakat és kitölti az italt.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 23. 22:13 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 22:32 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- Nem is azzal fogom.
Halványan mosollyal kel fel, odaviszi a férfinak az italt, majd visszaül a hajó orrába és végignéz a tájon. A tekintete megállapodik a sötétségen, figyeli a tengert, mintha látna bármit is a távolban.
- Anya nagyjából elmesélte, miről beszéltetek délután. És elejtett egy megjegyzést, arról mi volt előtted, és hogy tulajdonképpen mit jelentesz te nekem.
Sóhajt, még mindig nem néz a férfire, nem tudna. Helyette inkább lerakja maga mellé a poharat, persze, csak miután belekortyolt. Helyette a gyűrűjét nézi, majd, hogy csináljon valamit nekiáll azt forgatni. Szerencse, hogy ekkora rajta a kő, legalább van mibe kapaszkodni.
- Mikor megszültem Hannát, és hazahoztuk. Rá sem tudtam nézni, nem tudtam elhinni, hogy ő az enyém. Mindenki dicsérte, hogy milyen szép..és az is volt. De nem tudtam megvigasztalni amikor sírt, nem tudtam megetetni, levetkőztetni.
Kirázza a hideg. Egy pillanatra abbahagyja, de ez még semmi.
- Akkor indultam el a lejtőn. Nem ettem, nem csináltam semmit, csak feküdtem, nem beszéltem senkivel. Mindig is bajom volt az evéssel, de soha nem így. Aztán egyszer csak fordult a kocka. Mikor Hanna egy hónapos lett kivettem az anyám kezéből és onnantól kezdve nem akartam odaadni senkinek. Nem fogadtam el segítséget, alig aludtam, hirtelen jól akartam csinálni, aztán kórház lett a vége.
Érzelemmentesen beszél, belekortyol az italába csak utána folytatja.
- Mikor elmentem innen, mindenki halálra aggódta magát. Mert féltek mi lesz ha teljesen egyedül maradok és megint összetörök. Aztán jöttél te...és...ahh, annyira hihetetlennek tűnik az egész.
Mérgesen törli ki a könnyet a szeméből, sűrűn pislog, nem akar bőgni. Mondta már a férfinek korábban, hogy szereti, de azt soha nem volt bátorsága megosztani vele, hogy mennyire.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:25 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 23:04 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Nehéz mindezt bevallani, mert bár nem tűnik olyan nagy dolognak, neki mégis be kell vallania, hogy gyönge volt. Sok nővel előfordul ez, miután babájuk születik, de Rora maga döntött úgy, hogy egyedül fogja nevelni a lányát, de mégsem sikerült, nem tudta a gondját viselni, nem volt jó anya. Persze, most már más a helyzet, hiszen Hanna egy kicsivel önállóbb, egyedül eszik, iszik, tud menni a saját lábán. De a legelején mégsem tudott száz százalékosan ott lenni. Számára ez egy törés volt, hiszen korábban mindig pozitív visszajelzést kapott mindenhonnan. Legyen az egy versmondó verseny, vagy akár egy csinos ruha. Bálint is ezt erősíti benne, úgy bánik vele mintha tökéletes lenne, pedig korán sem az, csak az akar lenni. Lopva rápillant, majd inkább összevont szemöldökkel süti le a szemeit, nem akarja látni a szánakozást, ami még a félhomályban is tökéletesen átjönne. Sem a csalódottságot, dühöt...azt most már elviselné, hisz megérdemli.
Mikor Bálint leül mellé, futólag rámosolyog, majd inkább ismét a sötétségbe bámul, próbálja szavakba önteni azt, amit az elmúlt időszakban kapott, ami miatt nem csak ő, hanem mindenki más is annak tartja, ami. Talán mutatnia kellene egy fényképet, akkor lehet, hogy a férfi elhinné mennyire más most minden. És mindennek köze sincs a pénzhez, vagy a luxushoz, amiben élnek, mindez csak a ráadás. Mikor megismerte Bálintot fogalma sem volt róla, hogy mennyi pénze van, mégis elemi erővel vonzotta magához, pedig még a nevét sem tudta.
- Lehet, hogy te nem tartod magadat annak.
Képtelen rá, nem tud többet mondani, de ezt a pár szó olyan biztosan hagyja el a száját, mint még soha semmi. Számára Bálint a megoldás, ő jelen mindent. Erről nem akar vitázni, nem kérdezett, kijelentett. Ha a férfi nem hiszi el, az az ő baja.
- Soha nem szerettem úgy senkit, mint téged. És ezalatt nem feltétlen azt értem, hogy soha nem voltam szerelmes. Megmagyarázhatatlan, több, mint puszta érzelem, más mint amit bárki iránt éreztem valaha. Nem csak szerelem, nem csak szeretet. Minden egyszerre.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:25 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 23:38 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Lepillant a combjára, és még inkább úgy érzi, hogy nem fogja tudni megállni az egészet. Nem akarta neki elmesélni, hiszen eddig ő volt a szuperanyu, aki mindig csinos, és összeszedett, tanul és gyermeket nevel egyszerre, ráadásul szemtelenül fiatal is mellé. Ezzel mondjuk sikerült elérnie, hogy ő legyen a legnépszerűbb csaj az oviban, de soha nem érdekelte különösebben az a sok utálkozó tekintet, erőt merített belőlük. Mert ez az jelentette, hogy jól csinálja, most már jól. De azt az egy évet senki nem fogja neki visszaadni, az már örökre elveszett és ha Hanna nem is, de Auróra mindig is emlékezni fog rá és gyűlölni fogja magát érte, mert tudja, hogy nem fogja tudni jóvátenni, akárhogy is kapálózik. Bármennyit van a lányával, hiába van kastélyos szobája, bármennyi hercegnős ruhát is kapott. Belekortyol az italába, majd egy hirtelen döntés után inkább kiissza a tartalmát. Elfintorodik majd ahogy végigmarja az ital a torkát, kirázza a hideg. Soha nem szerette ez az italt, egészen addig, amíg nem érezte Bálinton még a szagát is utálta, de egyrészt csak ezt találta, másrészt pedig tudta, hogy csak ezt fogja találni, mivel ő rakta oda korábban, hogyha esetleg idejönnek, tudjon Bálintnak adni egy pohárral. De arról nem volt szó, hogy ő is iszik. Ahhoz képest most már a második poharat önti magába, hátravetve a fejét. Ha Bálint nem figyelne, lehet, hogy még az orrát is befogná, hogy ne érezze az ízét. De mivel a vőlegénye jelen van és így is kellemetlen a helyzet, inkább úrinő marad.
- Tudom...vagyis remélem, szeretném ezt hinni. De még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy az anyám ezt elhintette neked. Mintha szükség lenne arra, hogy megbizonyosodj róla mennyire ideális vagy számomra. Mintha nem tudnád amúgy is.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:25 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 24. 10:55 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- Mert túl jól néz ki egy anyához képest. Nem mintha a tiéd annyira rossz lenne..
Nevetve rázza mega fejét, a könnyek még mindig ott vannak a szemében, de elnyeli őket, feleslegesek. Nem akarta ő ezt, nem akar belőle drámát csinálni, de ha elhallgatta volna, most sokkal rosszabbul érezné magát és ha a férfi mástól tudja meg, akkor nagy balhéra számíthatott volna, tapasztalatai szerint.
- Undorító vagy.
Összekoccintja a poharaikat, mintha csak toastot mondott volna Bálintra. Az égető érzés megint kiöl belőle mindent egy pilantra, majd mikor visszaér a jelenbe oldalra billentett fejjel figyeli Bálintot. Szívesen beleturna a hajába, közelebb húzódna hozzá, hogy a fülébe súghassa a legmocskosabb dolgot ami az eszébe jut, de bölcsebbnek látja meghagyni a távolságot. Korábban ebből is volt már problémájuk (mint lassan már mindenből), hogy túl könnyen adja a kínálkozó helyzetet. De hát kit tehetne? Bálint váltja ki ezt belőle, szabályosan küzdenie kell az ösztönei ellen
.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:24 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 24. 12:18 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- Azt hiszem azt passzolom.
Nem tudná elképzelni, hogy ő legyen a határozottabbik fél. Neki szüksége van valakire, aki fölötte áll a legtöbb szempontból, Bálint pedig tökéletes erre, idősebb, tapasztaltabb, minden szempontból, arról nem is beszélve, hogy okos és csiszol üzletember, szinte bármiben ki lehet kérni a tanácsát, a segítségéről nem is beszélve. Befolyásos ember, olyan messzire ér a keze, hogy Auróra bele se mer gondolni. Magától értetődő hát, hogy övé az irányító szerep a kapcsolatban és ez így teljesen rendben van. Szereti, hogy a férfi ilyen és kész, imádja, mikor reggelente visszafordítja egy-egy illetlen ruhadarab miatt, mikor ráparancsol, hogy egyen. Erre a Bálintra van szüksége, ezért szeretett bele.
Ha már koccintottak bele is iszik az italba, aminek a hatását azonnal érzi minden porcikájában. Felmelegíti, még az arca is kipirosodik tőle, már nem látja annyira borúsan a dolgokat, felenged egy kicsit.
- Csak halvány sejtéseim vannak.
Huncut vigyorral harapja be a száját, kicsivel közelebb ül a férfihez, az ujjával végigsimít az alkarján. Próbál rájönni, hogy most akkor szabad-e vagy sem. A férfi mosolyából ítélve igen, de sosem lehet tudni, hogy pontosan mi jár Bálint felében. Lehet, hogy túl korai, de az is lehet, hogy már régen elkésett azzal, hogy körberajongja. Így inkább egy óvatos taktikával igyekszik a középutat választani és szép fokozatosan ráérezni a határokra.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:26 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 24. 15:22 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Nem kell neki kétszer mondani, az üres poharat lerakta a földre, majd egy óvatos, de határozott lökéssel messzebbre löki a földön, hogy ne legyen útban, nem akarja takarítani a szilánkot, sem a vért. Szüksége van a kezeire, és így kissé már kótyagosan ez tűnik a legjobb megoldásnak. Miután az italt is sikerült elvarázsolni a közelből, kisvártatva felkel, vigyorogva beletelepszik a férfi ölébe, és átkarolja a nyakát. Hosszú lábait igyekszik úgy pakolni, hogy legalább az egyiküknek kellemes legyen. Ha testiség kell, akkor kap is, csak egy szavába kerül, legtöbbször abba sem. Számára is fontos volt, főleg az utóbbi időben, korábban soha nem gondolta volna, hogy ennyit ér egy kósza érintés, vagy egy csók, a kapcsolat részének tekintette. Aztán rájött mekkora tévedésben is volt. Na nem mintha Bálint előtt akkora tapasztalatra tett volna szert, a legtöbb dolgot a férfitól tanulta, meglepő, de még magára a kapcsolatról is.
- Büdös piaszagom van, mint egy rossz alkoholista.
És nem csak amiatt, mert magába öntött két pohárra a keserű italból. Érzi, hogy a karja ragad a bortól, amiből jó adagot kapott, de arra már nem volt esze, hogy lemossa, csak, hogy ruhát cseréljen. Tipikus, de igyekszik figyelmen kívül hagyni a savanykás, ragadós helyzetet. Kadir egy igazi idióta, de ezt inkább nem firtatja, felesleges lenne belekezdeni abba mi történt odalent. Pedig biztos jót röhögne rajta Bálint, de inkább majd máskor.
- Sajnálom, hogy elmész.
Végigsimít a tarkóján, miközben oldalra billentett fejjel figyeli. Legalább kibékültek, és ordibálás, ajtócsapkodás nélkül megúszták.
Rora odahajol a férfihoz, lassan csókolja  meg, miközben a körmei végigszántják mellkasát. Kicsit megemelkedik, fészkelődik, kelletti magát, ahogy azt illik. A háta megfeszül, szomorú sóhajt hallat. Csókot lehel a borostás állra, majd lassan tér át a nyakára, miközben a férfi combján, maga előtt támaszkodik a kezeivel.
- Nagy kár. Annyi mindent nem tudunk emiatt csinálni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 15:23 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 25. 17:59 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye

Ingerelni? Ha teszi is, csak félig szándekosan. Az igazság az, hogy szeret vele játszani, szereti látni, hogy hogyan reagál rá a férfi, de úgy tűnik jelenleg vesztésre áll. Így kissé sértetten húzódik el és támaszkodik meg a feje mellett. Végre valahára kissé más irányba menne a dolog, békülne, játszana, de a férfi elutasítja.
- Tudod, néha oltári nagy paraszt tudsz lenni.
Nem, nem megbántani akarja, csak biztosítja arról, hogy a korábbi véleménye nem változott. Számtalanszor mondta már ezt a férfinek, eggyel több vagy kevesebb már igazán nem számít. Hangjából sértettség cseng, mert tudja, hogy Bálint csak az eszét játsza és ha nem tartaná tiszteletben az ő nem létező erényeit már rég nem kellene beszélgetniük.
- Csak el akarom érni azt, hogy akarj maradni. De nem engeded...
Nem fog könyörögni, most nem akar megalázkodni, tartja magát ehhez.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 25. 18:00 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 25. 21:58 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Hihetetlen, de Bálint képes elérni azt, higy egy pillanat alatt magát okolja mindenért. Mikor Bálint csókot lehel a kezére alig láthatóan elhúzza a száját, mert tisztában van azzal, hogy most mi fog kövezkezni. Kioktatás...mint az általáos iskolában, csak épp a téma változott meg. Jön a költői kérdés (mintha bizony lenne tisztában az okokkal amúgy is), aztáb mikor a legmegfelelőbb a reakció, már el is durran a tanár bácsi agya. Ismeri már, végigszenvedte párszor és bár kifejezetten a tetszésére van a felállás, a téma annyira már nem.
- Sajnálom. Nem akartam sírni, vagy hisztizni, mert azt gondoltam attól még rosszabb lesz.
Lesüti a szemeit, mennyire tőle telik igyekszik bűnbánó lenni, mint egy kisgyerek, akit rosszaságon kaptak.
- Ezerszer, de könnyebb azt mondani, mint megfogadni.
Nem akar feleselni, de olyan könnyen gördülbek le a szavak a szájáról, hogy észre sem veszi. Egyszerűen csak ezt látta a könnyebb megoldásnak, mert az esetek többségében ilyenkor a férfit kenyérre lehet kenni. Ha érvel, vagy veszekszik, az nem mindig torkollik sikerbe. Magától értetődő, hogy a könnyebb és az amúgy sokkal élvezetesebb utat választaná.
Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 26. 09:40 | Link

- Én ilyet nem mondtam.
És soha nem is mondana. Mindössze annyit, hogy ezzel a férfinél sok dolgot el lehet érni, na meg amúgy is szeret neki örömet okozni. De nem csak Bálint ilyen, tudomása szerint a legtöbb férfi rendelkezik ezen képességgel. Főleg ha egy szép nő tesz a kedvükre. Kár lenne tagadni, vagy játszani a sértetett Bálintnak.
- Mikor legutoljára kész tények elé állítottalak szakítottunk.
Válaszol kissé szárazon, mert nem szívesen emlékszik vissza arra a veszekedésre ami amúgy elég élénken él benne. Még az előtt volt, hogy Bálint megkérte volna a kezét. Annyira butaságnak tűnt innen, több ezer kilométerről, de a még hallja ahogy a férfi követelőzik, ahogy megszorítja a kezét, a sötétség a tekintetében...
Hetekig nem is találkoztak utána, ő pedig annyira maga alatt volt, akkor is csak azért volt hajlandó enni, mert az akinek az ölébe ül megfenyegette. Hát hogy lehetne őt erős nőnek nevezni? Talán másokkal szemben az, de Bálint, vele egész másmilyen.
Nem akarja még egyszer átélni, nyilván emiatt nem fog követelőzni. Könnyű azt mondani, hogy erős és független nő, amikor ő maga még erősebb férfi. Nyilvánvaló melyikük az erősebb. Ha ő nemet mond, akkor az nemet jelent.
Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 27. 17:49 | Link

- Ezt tudom, pontosan ezért is nem merek kiállni a dolgokért. A végén még kicsúszik a számon, úgy, ahogy legutóbb...azt pedig nagyon nem szeretném.
Rossz érzéssel tölti el, hogy a férfi képes lenne bármikor elengedni, mikor ő ugyanerre nem képes, ez is csak hozzáad az amúgy is kiszolgáltatott állapotához, nyilvánvaló, hogy neki sokkal nagyobb szüksége van rá, mint fordítva.
- Annál azért jobban tartanak tőled.
Nevet fel finoman, majd megtámaszkodik a férfi vállai mögött. Tekintetét az övébe fúrja és próbál rájönni, mire gondol most Bálint, igazából. Mert hát ötletei vannak, de a nyilvánvalón túl. De nem tud mit mondani, nem tud tovább lépni csak úgy.
Pontosan ez a probléma, ha kiáll magáért, akkor sajnos nem tud illendően viselkedni. Legalább a testiség szabályait ismeri kettőjük között, a komkunikációét kevésbé.
- Hát azért valljuk be, üzletember vagy. Az apád...legalábbis a hivatalos, elég gazdag és befolyásos. Bár ami azt illeti,  hentes bárd is lehet nagyon befolyásos.
Csücsőrítve gondolkodik el, majd felnevet.
- Sajnálom. Szeretném, ha nem szállnál fel a gépre holnap. Tudom, hogy nehéz volt a kezdés, de ez csak egy első nap, kell az átfutási idő. Még Hannát is lepasszoltam, látod.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 27. 17:49 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 27. 19:27 | Link

- Ami azt illeti...egy nagyon picit igen.
Nyelvet ölt a férfire, majd egy picit ficereg, hogy rátegyen egy lapáttal a dologra. Ha már Bálint ennyire nyilvánvalóvá tette, akkor hülye lenne nem szórakozni vele egy kicsit, csakhogy oldja a hangulatot.
- Én nem. De szerencsére ők ezt nem tudják. Anyámat lenyűgözted délután, ami azt jelenti, hogy felkerültél a térképre.
Amin már amúgy is rajta volt, de nem akarja tovább pumpálni a férfi egyébként is hatalmas egóját. Pedig az igazság az, hogy az anyja szereti az egyenes beszédet és bár meglett belőle a baj, az anyjának valamiért mégis kivíva a megbecsülését. Bezzeg anno az apjával nem volt ilyen nehéz dolga, pedig az sokkal nagyobb kihívásnak tűnt. Bárcsak Auróra is elmondhatná magáról, hogy a választottja szülei legaláb kedvelik, vagy elviselik. Ehhez képest az anyja ki nem állhatja, az apját még soha nem látta, pedig boldogítják már egymást egy ideje. Ez idő alatt pedig annyit sikerült elérni, hogy az anyja majdnem szézromboltatta a lakásukat.
Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. július 7. 21:45 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- A büntetesben benne vagyok..
Vigyorog szélesen, majd egyszerűen csak sodródik az árral, hiszen miért ne tenné? Végre újra együtt vannak, másfél hét kihagyás után, túl van egy kisebb veszekédes és minden rendben van. Boldog volt, ez az érzés pedig tetőzött benne, ahogy Bálint végre ismét közeledett hozzá. Furcsa egy kapcsolat volt az övék, nagyon sokszor veszekedtek, kiabáltak egymással, talán többször is, mint az normális lenne, de egy idő után ez vált számára a természetessé. Bálint előtt nem nagyon volt lehetősége tartós kapcsolatra így viszonyítási alapja sem, de abban biztos volt, hogy ezt az egészet senki nem tudná űberelni.
- Szörnyű vagy.
Neveti bele a vállába, majd leül mellé és megpróbálja felmérni a károkat, amit Bálint okozott. Nem maradéktalan, épp elég ahhoz hogy hiányos legyen.
- Öntök neked még egyet, aztán ha gondolod, tőlem vissza is mehetünk.
Odasétál a poharakhoz, önt az egyikbe, majd a férfi felé nyújtja, ő pedig visazaül mellé. Ő már többet nem iszik, így is kellően imbolyog.
Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. július 7. 22:23 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- Ez a legnagyobb hibám.
Színpadiasan sóhajt, majd vigyorigva megrázza a fejét, igyekszik éreztetni, hogy csak viccel, de ez ittasan nehezebb, mint gondolná, de azért próbálkozik. Tekintetével követi a férfi mozdulatait, azt gondolta volna, hogy rögtön belekortyol az italba, ahogy általában ilyenkor tenni szokta és meglepődik mikor nem ez történik.
Nem tétovázik, elfogadj a felkínált kezet és visszaül Bálint ölébe, fejét a nyakába fúrja és mélyen beszívja a semmivel össze nem keverhető illatot. Ami már annyira hiányzott neki, ami megcsapja mikor kinyitja a szekrényt, amit maga mögött hagy az ágyon, imádta és nagyon hiányzott neki az utóbbi időben.
- Sok volt ez a másfél hét, most nehezebben ment, mint máskor.
Többször voltak külön hosszabb ideig, hiszen Bálint utazott ő pedig nem mehetett mindig vele, de rosszabb volt így, hogy ő utazott nélküle. Reméli, legalább megérte a dolog, de ezt nem meri felhozni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. július 7. 22:24 Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. július 8. 15:16 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Szép gondolat, kár, hogy nem valósítható meg. Hanna az elmúlt időszakban sokat maradt ki a óvodából és többet aludt repülőn, mint a délutáni csendes pihenő idején és szeretett az apukájánál, vagy a nagyapjánál lenni, de az akkor sem "anya". Bármilyen csábító volt a gondolat, kénytelen volt két lábbal állni a földön, még akkor is, ha jelenleg eszében sem volt kipukkasztani az álombuborékot, amibe kerültek.
- Így is több helyre vittél, mint az normális lenne.
Jegyzi meg félig viccesen, majd felkel, végigpillant a ruháján, de inkább nem kommentálja mit művelt vele a férfi, helyette körbepillant, van-e a közelben valaki. Ideje lesz visszaszökni a szobába, mintha el sem mentek volna.
- Rajtam ne múljon. Tőlem mehetünk.
Felveszi a poharakat és eltűnik a hajó gyomrában, hogy gyorsan visszapakoljon mindent a helyére, nem valószínű, hogy ez holnap kifut, de akkor sem szeret maga után kupit hagyni, biztos mérgesek lennének rá. Az üveget Bálintnál hagyja, úgyis neki vette az italt, szóval maradhat. Mikor nagyjából mindennel végzett, könnyedén kiugrik a stégre, hogy ott várja meg a férfit. Ismét gondtalannak érzi magát, hirtelen megint helyre állt a világ rendje. Még mindig szerették egymást, rendben voltak, nagyon is. A gyűrű ott díszelgett az ujján, a ital melegen és elevenen tartotta, a szél a hullámos hajába kapott, a sós levegő kitisztította a tüdejét. Itthon volt és ezt soha nem cserélte volna el semmire.
Szál megtekintése


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Európa - Egressy Auróra hozzászólásai (30 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek