34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Ami a hírből kimaradt: Ha van olyan családotok, mely szorosan köthető valamelyik faluhoz, dobjatok egy baglyot Lizinek, és beteszi a leírásba.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Drávecz Bálint összes RPG hozzászólása (172 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 » Le
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 25. 13:13 Ugrás a poszthoz

Hannah

Amszterdam az a hely, ahol a magamfajta pénzes fickók nagyon jól el tudják ütni az idejüket. Főleg, ha a haverjaik társaságában érkeznek, akiknek semmi sem szent és ugyanazt a züllött élet stílust vallják. Káté és Ádám pont ilyen. Az egyetemen töltött évek alatt volt szerencsém megismerni őket egy házi buli alkalmával. Azóta minden egyes buliban és üzletben együtt vagyunk, így nem volt kérdéses, hogy megjelenek velük, ezen a modellek által is látogatott rendezvényen. Jelenleg nem tudom mely jótékonysági alapnak megy a bevétel és hogy őszinte legyek, mivel nem Magyarországon tartózkodom annyira nem is érdekel. Amúgy is az oly bölcs sajtó megírta a héten, hogy szerelmi életem mennyire darabokban heverhet, mert már ki tudja milyen  régen láttak az oldalamon nőt.. Na hát akkor adunk nekik a következő hétre is egy kis pletyka alapot.
Már, amikor megérkezik van szerencsém kiszúrni Hannah Scwarzot, akit ha jól értesültem manapság nagyon felkaptak. Ha nem lenne ott mindenhol az arca, akkor nem biztos, hogy fordítanék rá időt, mert számomra egy kicsit nyeszlett, de jelenléte ma éppen kapóra jön. Bocsánatot kérve jelenlegi unalmas társaságomtól, határozott léptekkel érkezem meg a pulthoz. Hátamat támasztom neki, fel is könyökölök rá és egy mosoly kíséretében nézek a nőre.
- Hannah. Pont a legmegfelelőbb pillanatban érkeztél.
Ismeretségünk nem túl nagy, elég felszínesnek nevezhető. A fantáziámat mindig izgatja, hogy ő még nem dőlt be a jól bevált dumáknak, ezzel teljesen az őrületbe kergetve engem.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 25. 15:27
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 12:14 Ugrás a poszthoz

Liliána
Számodra ő is leszek


Egy újabb unalmas üzleti megbeszélésen van a csapat túl, amelyben biztosítani kellett a kétkedő ügyfélnek, hogy minden éppen úgy megy, ahogyan az el lett képzelve. Persze megértem én, ha egyszer kételkednek abban, hogy egy fiatalabbakból álló csapat, nem tudja ugyanazt a színvonalat hozni, mint egy idősödő, tapasztaltabb team, de amikor már ötödjére kell találkozni két héten belül, az nekem is sok. Szerencsére apám, a nagy hős lovag bevetette magát és másfél órányi bájolgás után elérte, hogy többször már ne jöjjön ez az anyámasszonykatonája, hogy megkérdőjelezze a munkámat.
Egy hatalmas, megkönnyebbült sóhaj kíséretében ültetem a vénségeket be az autójukba, arcomra egy kedves mosolyt erőltetve intek utánuk, majd a telefonommal kezdek el babrálni. Ez az eszement, szinte sehova sem vezető beszélgetés annyira leszívta az agyamat, hogy muszáj is lenne kikapcsolni egy kicsit. A nevek között vadul kutatva keresem Káté nevét, aki jól benne hagyott a kakiban azzal, hogy nem jött el. Szeretném elküldeni a fenébe, utána meg megtervezni vele a hétvégi kiruccanást, mert ha nem szabadulok el ebből a környezetből, hamar begolyózok.  Egy pillanatra pillantok csak fel a telefon kijelzőjéről és akkor fedezem fel, a felém közeledő nőt, aki számomra idegen néven szólít engem. Emlékeimben vadul kutatok, próbálom megtalálni azt a csatlakozási pontot, amikor volt szerencsém ehhez a tüneményhez és próbálom beazonosítani, azt az eszement és ostoba ötletet, hogy én miért mondtam volna neki azt, hogy Krisztián a nevem. Mert szoktam én mókázni, nem feltétlen kell mindenkinek tudnia, hogy ki vagyok, de olyankor általában az Áron vagy a Levente neveket vetem be.
- Én?
Még körbe is nézek, de nagyon úgy tűnik, hogy célirányosan engem nézett ki magának. Arcomra kiül egy önelégült mosoly, s valami olyan eszement ötlet jut eszembe, amely végeztével, lehet, hogy megérezhetem ennek a hölgynek a kezét is az arcomon.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 26. 12:14
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 12:26 Ugrás a poszthoz

Hannah
Tekintetemet vadul vezetem végig a jelenlévő társaságon, amelynek zöme a negyvenes-ötvenes éveiben mozoghat. Ez számomra nem olyan bizalomgerjesztő, ezért is örülök ennek a fiatal szépségnek a jobbomon, aki az est további részében biztosan sziporkázó társaságot fog nyújtani.
- Szeretem, amikor nem a buta liba szerepében tetszelegsz és egyből tudod, hogy mit akarok.
Valóban, számomra ez sokkal jobban bejön, mint amikor az üresfejű modell szerepet aggatja magára. Tudom én, hogy ebben a lányban annál sokkal több rejlik, volt már alkalmam tapasztalni, de nem szeretem minden egyes alkalommal szóvá tenni neki ezt. Ha neki jó az, hogy azt hiszik róla, hogy a többi modellhez hasonlóan mennyire tudatlan, hát legyen. Ez már nem az én problémám.
- Egyben a három, kezdek unatkozni és ahogy látom elég sok fotós van itt. Mit szólnál egy kis mókához?
Elkaphattam volna azt a barnát is, akiről lerí, hogy minden kívánságomat teljesítené, de Hannah lesz a legmegfelelőbb erre, s reménykedem abban, hogy unatkozik ő is annyira, hogy legalább velem múlassa az időt.
- A nyomomban vannak egész héten és arra vágynak, hogy végre lássanak valami nő közelében… Kezdem unni, hogy azt hiszik ők irányítanak. Tekintve, hogy láttak már minket nem egyszer együtt, megkoronázhatnánk az estélyüket.
Sejtelmesen vigyorogva fordulok a nő felé, majd számhoz emelem poharamat s nagyot kortyolok a whiskyből. Ötletem van, de ehhez kell az ő beleegyezése is, mert kellemetlen lenne, ha erőszakoskodásommal kerülnénk a címlapokra.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 26. 12:27
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 12:56 Ugrás a poszthoz

Liliána
Ne csigázz


Egy újabb számomra ismeretlen név kerül elő. Akár ki is játszott ezzel a lánnyal, nagyon jól csinálta, de vajon miért pont rólam feltételezi ezt. Miközben szavait hozzám intézi én újra és újra futtatom végig tekintetemet az egész alakján, amely meg kell mondanom egészen a kedvemre való is lehetne, ha nem érezném körülötte ezt a hatalmas zavart.
- Igazából az én nevem Bálint és fogalmam nincsen kikről beszélsz.
Megenyhül a szívem, nem lennék képes az amúgy is zavarodottnak látszó lányt még inkább megvezetni. Pedig pillanatok alatt felvenném én neki azt a személyiséget, akit kíván. Ha Krisztiánt hát leszek neki az, ha pedig Dávidot, akkor amaz, de valahogy jobban értékelném jelenlegi állapotomban, ha játszhatnám saját magamat.
- Most végeztem a dolgommal és indultam volna ebédelni, akkor jöttél te.
Hangom magamhoz képest túlságosan lágy, ebből jövök rá igazán, hogy tényleg megsajnáltam a hölgyet. Úgy lépek, hogy mellé érkezzem, majd szépen lassan elindulok és egy kisebb lökéssel őt is erre kényszerítem. Ha már a sors úgy hozta, hogy egymásba fussunk, lássuk mit tartogat még számunkra.
- Csatlakozz hozzám és mondd már meg, hogy mi ez az egész. Két percen belül sikerült két olyan néven szólítanod, amelyeket még soha nem mondtak rám
Tényleg érdekel, főleg azért, mert hátha a későbbiekben még én is alkalmazhatom azt, ami ennek a hátterében húzódik. Na nem mintha nem lennék eléggé kreatív ember, s ugyebár a pénz is minden.. De ez a kis vörös, eléggé felcsigázta a fantáziámat.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 26. 12:56
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 13:25 Ugrás a poszthoz

Liliána
Kíváncsian várom

Nem gondoltam volna, hogy valaha olyan helyzetbe kerülök, amikor végre valaki nem ismer fel. Egy újságárus mellett elhaladva, hirtelen ötlettől vezérelve, magamhoz veszek egy napilapot, és tovább sétálok a lány mellett. Lepillantva rá, még mindig látom rajta a hitetlenkedést, amely egy kisebb mosolyt csal az arcomra.
- Hozzam neked az anyakönyvi kivonatomat, vagy mit szeretnél bizonyítéknak?
Pár telefonnal el tudnám intézni, hogy pillanatok alatt itt legyen, de talán a korábbi ötletem is sikert hoz. Az újságot kinyitva adom neki, ahol ott virít az arcom, a legutóbbi interjúban éppen arról faggattak, hogy milyen az apám árnyékában felnőni és mikor nő be végre a fejem lágya.
- Én lennék a legjobban meglepődve, ha Dávid vagy Krisztin lennék, mert az elmúlt 28 év alatt mindenki Bálintnak hívott.
S csak most realizálódik bennem, hogy míg engem már három néven is szólított, nekem fogalmam sincsen, hogy ehhez a lehengerlő nőszemélyhez miféle név tartozik.
- Téged, hogy hívnak? Vagy én is mondjak rád random neveket?
Elnézve az arcát, eszembe jut pár név, ami illene hozzá, de jobban örülnék neki, ha legalább őt a hozzátartozó néven szólíthatnánk, ha már az én kilétemet megkérdőjelezi.
- Mit szeretnél enni?
Hosszadalmasnak ígérkezik ez a dolog és a hasam újra meg újra jelzi, hogy mennyire kívánja az ételt. Leginkább az éttermekhez vagyok hozzászokva, de ez a lány nem úgy tűnik, mint aki megkövetelné tőlem, hogy puccos helyre vigyem.
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 13:54 Ugrás a poszthoz

Liliána
Kíváncsian várom

Merlin? Na nézzenek oda, hát nem egy kis boszorkával van dolgom? Persze, erős egyetlen egy szóból egyből erre következtetni, de a mugli világban leginkább az ’Isten ments’ kifejezést hallom, nem pedig ezt. Így máris érdekesebbnek ígérkezik számomra az egész és biztos vagyok benne, hogy ez a tüzes kis vöröske egy fantasztikus sztorit tartogat a számomra.
- Igazából egész jól szórakozom a helyzeten.
Ez igaz, ha nem lennék agyilag leamortizálódva talán még lett volna pofám ki is használni a dolgot és egy kellemetlenebb szituációba keverni a lányt. Úgy tűnik ma van a szerencse napja.
- Örvendek Rebeka.
Kezemet most nem nyújtom felé, az már felesleges mozdulat lenne ezek után a kellemetlen pillanatok után. Az újságot visszahalászom tőle és a legelső kukába beledobom, majd zsebre vágom a kezeimet és úgy lépdelek tovább mellette.
- Akkor együnk hamburgert vagy pizzát.
Fejemmel a sarkon lévő falatozó felé bökök, nem szeretem a sztereotípiákat és szomorúan törődök bele, hogy az öltönynek és az újságnak köszönhetően, valószínűleg Rebeka is elkönyvelt magában egy felsőbbrendű baromnak, aki csak a luxus ételeket bírja magába tömni. Pedig aztán, ha tudná, hogy néha nekem is becsusszan egy-egy gyors éttermi falat, úgy félévente egyszer.. Ki is nevethetne.
Kinyitom az ajtót és nem engedem magam elé, ezt csak azért teszem, mert az illem úgy kívánja, hogyha idegen helyre lépnek be, de kit is izgat. Azért teszem, mert én vagyok a férfi és nekem kell uralni a terepet. A pulthoz lépdelek, amely felett ott vannak az árak és az étel lehetőségek.
- Kíváncsian várom, de előbb válaszd ki, mit eszel.
Ha a lánynak sikerül kérnie, akkor én is választok magamnak egy kis átmérőjű pizzát, majd egy asztalhoz vezetem a lányt. Kihúzom a széket, megvárom, hogy leüljön rá, majd elhelyezkedek vele szemben és érdeklődő pillantásokkal méregetem. Izgatja a fantáziámat, hogy milyen épeszű magyarázatot fog kitalálni, hiszen nincsen tudatában annak, hogy az én ereimben is csordogál varázsló vér.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 26. 13:55
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 14:48 Ugrás a poszthoz

Liliána
Miért érzek dühöt?

Meglepő mód egész okos a kicsike, ez pedig egy mosolyt csal elő az arcomra. Nem kommentálom megállapítását, miszerint nem vagyok mugli, inkább csak tovább figyelem őt. Olyan közel van, olyan kívánatosnak tűnik, miket tudnék vele kezdeni. Na, de félre a nem ide illő gondolatokkal, elszomorodva veszem tudomásul, hogy közelsége nem tartott sokáig, így én is hátradőlök és kezeimet felpakolom az asztalra.
- Ennyire sanyarú és visszataszító élete van, hogy hónapokig el kellett előled titkolni?
Értetlenül vakarom meg a fejemet. Hát ez még nekem is eléggé kritikán aluli megoldásnak tűnik. Értem én, hogy az elején milyen jó buli lehetett ez, sőt kifejezetten tetszik is a csávó megoldása, na de hogy ezt hónapokig képes volt szerencsétlen lánnyal eljátszani. Hirtelen idegesnek, sőt inkább dühösnek érzem magamat. S nem azért, mert az én arcomat használta, hanem, mert átverte ezt a lányt.
- Ezek után meg még képes vagy a barátodként tekinteni rá? Elcseszett egy lelked lehet, aranyom.
Elnevetem magamat, remélem, hogy nem sértődik meg és nem fog hisztérikus roham közepette távozni innen. Mert én tényleg csak egy egyszerű tényt közlök vele, amelyet bárki épeszű ember alátámasztana.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 26. 14:49
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 15:11 Ugrás a poszthoz

Liliána
A szerencse forgandó

Véletlen ennyiszer, ebben még én sem hiszek. Na de, ha neki ez a tündérmese így megfelel, hát ki vagyok én, hogy firtassam?  Egy hümmögés keretein belül veszem tudomásul, hogy párjaként tekint erre a félbolondra. Nem tudok rá másképpen gondolni, még akkor sem, ha van egy nagyon hihető és kreatív magyarázata arra, hogy miért történt így. Mivel nem igazán tudok mit reagálni erre a hihetetlen sztorira, így csak egy kínos mosoly keretein belül kortyolok egyet a vizemből, majd a fejemet támasztva hallgatom tovább a meséjét. Mindeközben az ajkait, a szemét, a mozdulatait vizslatom, teljesen elkalandoznak más merre a gondolataim és a figyelmem is. Mekkora egy tapló vagyok.
Sötét gondolataimból egy olyan mondat ébreszt fel, amelyet már nem bírok nem kommentálni. Testtartásom változik, eddigi könyökölésemből, most kihúzom magamat és teljes komoly arcot felvéve szólalok meg.
- Szerencsétlenségemre nem a külsejébe habarodtál bele.
Elvigyorodom, mekkora szerencsém lett volna most, ha a lány a külsőt nézi csak és teljesen hidegen hagyja, hogy mi a nevem. Már nem itt ücsörögnénk, hanem teljesen másfelé vette volna találkozásunk az útját. Vigyoromat a pincér kiérkezése szakítja félbe, aki lepakolja elénk az ételeket. Nagy, elkerekedett szemekkel nézek az adagra, ami a hölgy elé került.
- Vigyázz, mert amekkora a végén még ő fog megenni téged.
Ha már ilyen helyen vagyunk, képes vagyok levetkőzni az evőeszközzel evés rejtelmeit és felemelek egy szeletet a pizzából, majd elkezdem enni. Közben pedig tekintetemet le nem venném a vörösről, nagyon érdekel, hogyan fogja leküzdeni a választását
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 26. 15:12
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 15:45 Ugrás a poszthoz

Liliána

A történetben az eredeti szó eléggé vitatható, mert ha tényleg beleszeretnénk ebbe menni, akárhogy is nézem én vagyok az eredeti, akinek az arcát valahogy ellopta ez a semmirekellő, amiért akár be is perelhetném. Szerencséje van, hogy kinőttem ezekből a gyerekes csínyekből, legalábbis igyekszem nem foglalkozni velük már olyan sokat, csak mondjuk heti 1-2-szer.
- Nem fogok sírva a sarokban ücsörögni, azért mert nem tudlak becipelni az ágyamba.
Villantok neki egy vigyort. Remélem nem képzelte azt, hogy romba dönti az egómat és életemet, azért mert neki éppen foglalt a szíve. Nem is kell nekem szerelem, erről szó sincs, de a pimasz ábrázata miatt, muszáj volt közölnöm vele ezt a tényt.
Az étel megérkezik, ő pedig pontosan úgy méregeti azt a nyamvadt hamburgert, ahogyan néhány pillanattal ezelőtt én tettem vele. Hát mi ez már, hogy egy darab hús nagyobb figyelmet kap, mint én. Felháborító, mégis érdekel, csessze meg.
Majdnem kiesik a kezemből a pizza, amikor abba kezd bele, hogy mennyi minden fér a szájába. Hát ez a kis csaj nem semmi. Nem tudom eldönteni, hogy akarta-e, s tudatosan tett egy ilyen utalást, vagy csak véletlen.. mindenesetre telibe talált vele. Egy kisebb köhögéssel leplezem, hogy pimaszsága milyen hatást ért el, majd újabb korty a vízből és eszem tovább. Hamarabb sikerül bepusztítanom a pizzát, minthogy Rebeka eltüntetné a hamburgerét, így van lehetőségem kiélvezni a látványát és néha elvigyorodni azon, hogy mennyi minden köt ki a tányérján. Ha nem lennék úriember valószínűleg még le is törölném a szája sarkában időző mustár és ketchup maradványt, de így csak szó nélkül nyújtok felé egy szalvétát.
- Úgy eszel, mint egy hajléktalan, aki hónapok óta nem jutott ételhez.
Ez egy kissé visszavesz eddigi érdeklődésemből. Tudom, nem lehet az ilyen ételeket gusztusosabban fogyasztani, de azért valahol reméltem, hogy nem lesz ennyire lelombozó a dolog.
- Mivel foglalkozol?
Nem kerülte el a figyelmemet a sok tetoválás, ebből arra merek következtetni, hogy valami művészi beállítottsággal rendelkezik. De mi is az pontosan, azt nem merném megkockáztatni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 26. 15:45
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 16:16 Ugrás a poszthoz

Liliána
Mert különleges...

Hálás vagyok ennek a boszorkánynak, hogy nem húzogatja előttem tovább a mézesmadzagot. Ha elkezdte volna még tovább cifrázni a flörtölését, lehet olyant teszek, amelyet börtönnel illettnek kicsiny hazánkban. Meg még a végén a boszorkányok is fellázadnak ellenem, az aztán egy élmény lenne.
- Ahh a jó öreg Bagolykő… Micsoda élményeim vannak onnan.
Nem nevezném őket szörnyűnek, de bátran állíthatom, hogy nem is a legjobbak. Sokkal jobban élveztem a mugli iskolát, amelyet vele párhuzamosan végeztem. Tálán nem is véletlen, hogy most is ezen a téren vagyok tapasztaltabb.
- Jól hangzik, de innen kívülről elég lepukkant a kinézete.
Máris előtör belőlem az üzleti érzék. Látnom kell közelebbről azt a helyet, mert így vagy úgy de én biztosan be fogok jutni oda. Talán jobb lenne az engedélyével
- Szeretném megnézni, szóval még nem szabadulsz tőlem egy kicsit.
Kezemmel intek a pincér felé, nincs az a helyzet, hogy a nő bármit is fizethessen abból, amit itt elfogyasztottunk, még ha meg is próbálkozna ezzel, leintem és lerendezek mindent.
- Nekem aztán nem kínos. Mivel nem tartom ünnepelendő dolognak a Valentin-napot. Csak egy felfújt ostobaság, amelyet egy szent kivégzésére alapoztak, meg mely manapság arra megy, hogy minél több pénzt költsenek általában a férfiak, hogy ezzel bizonyítsák a hitetlen nők felé, hogy mennyire szerelmesek
A magyarázatom egyszerű, nem egy betanult szöveg, tényleg ennyire ostobaságnak tartom ezt az egészet. Egyébként meg, ha éreztem is volna valaha a szerelmet, akkor sem ezen a napon adtam volna tudtára a kiválasztottamnak, hogy mit érzek iránta.
- Hozzáteszem még azt is, hogy a Karácsonyt ugyanennyire rühellem. Mert mi az, hogy szeretet ünnepe, szeressük egymást, stb.. Máskor nem kell? Számomra ez a két dolog összeférhetetlen, az emberi ostobaság legszebb példái.
Csak remélni tudom, hogy Rebeka, nem egy a legromantikusabb oldalt képviseli és nem kezdi el fejtegetni nekem, hogy mennyire jó a szerelem, meg hogy milyen gyökér vagyok, hogy így vélekedek. Ez van bogaram, ilyen vagyok és nem szeretnék változni, persze végighallgatom a sztoriját, ha kell, de nem garantálom, hogy élvezni fogom.
- Szoktál kávézni?
Ha nem az sem érdekel, nekem kell szerezni egyet, minél előbb, már így is 20 perces késében vagyok a megszokott időhöz képest. Feltápászkodok a székből, kezemet nyújtom felé, hogy neki is segítsek, majd megvárom, hogy rendbe szedje magát. Ezután elhagyjuk a helyet, s nekem első dolgom az, hogy találjak valami helyet, ahol tudok szerezni egy nagyobb koffein adagot, amelyet elvitelre kérhetek.

Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 17:12
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 20:27 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget


#végedvan #aranyosagyerekedholvetted

Brigád. Így nevezték el az ő titkosnak már alig hívható, gazdag ficsúrokból álló csoportjukat, amelynek minden évszakban volt egy nagyobb volumenű össznépi találkozója. Budapestre azért kerültek, mert Káténak itt volt egy aktuális csaja, akivel éppen a nászutas fázisban voltak, így nem bírtak elválni egymástól még egy cigaretta erejéig sem. Szóval kényszermegállót tettek be, többnaposat, mert akkor már a többiek is be szeretnének csajozni, minden este máshol. Ez azzal jár, hogy minden este mindenki annyit iszik, amennyit a szervezete képes elbírni, másnap pedig, amint felkelnek újrakezdik. Gusztustalan ördögkerék.
Ő maga már nem annyira élvezi ezeket a dolgokat, de mivel esze ágában sincsen a közeljövőben megállapodni, ezért ha hívják elmegy. Azonban már közel sem üti ki magát annyira, mint a többiek. Ezért is lehetséges az, hogy amíg a lakosztályban haldokló nők és férfiak fetrengnek egymáson, neki lehetősége van a kondijára odafigyelni. Ez számára már sokkal többet ér, mint hogy azzal hencegjen, előző este mennyi nőt döntött meg.
A Margit-szigeti futópályán körülbelül a harmadik körnél jár, így eshet meg, hogy harmadjára fut el egy ismerősnek tűnő szőkeséggel, aki egy kislánnyal tartózkodik itt. Minden egyes körnél egyre feltűnőbben méregeti a hölgyet, lassan már perverznek is elmenne, ezért a 4. kör végén úgy dönt, hogy sétára adja a fejét és kiáll a körből, hogy képes legyen összetenni, hol és mikor vésődhetett be ennyire az emlékezetébe a nő.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 3. 20:37
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 20:53 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget

#jólnéztekki #ittalabda

A gyerekekkel való kapcsolata könnyedén leírható; nincs. A kölykök érdekében messziről elkerüli azokat, akikhez tartozékként egy törpe is csatlakozik. Az ok pofon egyszerű, képtelen bánni velük, nem tud gyermeteg hangon elcsevegni és pár pillanat alatt az őrületbe tudja kergetni egy gyermek visítása. Mégis látva a nőt, ahogy tartja a csöppséget, nem tudja elkerülni. Legalább pár szó erejéig le kell foglalnia, meg kell tapasztalnia, hogy milyen személyiség tartozik ehhez a bájos kinézethez.
Még mielőtt tényleg valaki orra bukna a labdában, magához ragadja azt és határozott léptekkel terem ott a bájos anyuka és gyermeke mellett.
- Azt hiszem ez hozzátok tartozik - egy félszeg mosollyal az arcán nyújtja feléjük a labdát, majd kezeit zsebre vágja. Megvárja, amíg a nő is felegyenesedik és még egyszer végigméri tetőtől talpig, érdeklődését pedig esze ágában sincsen leplezni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 3. 20:54
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 21:12 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget

#felnőtté' #dögösanyucivagy

Hogy ismét összefutnak? Tehát nem a képzelete űzött vele mocskos tréfát, hanem tényleg volt szerencséje már a vele szemben állóhoz. Mélyen kutat elméjében, sajnos az utóbbi évek termései nincsenek segítségére, biztos benne, ha valami olyasmi lett volna közöttük, az már rég beugrott volna neki. Arcán azonban nem tükröződik, hogy még mindig nem tudja hova tenni a szőkét. Főleg így gyerekestül. Magabiztosan ácsorog velük szemben és direkt úgy helyezkedik, hogy miközben a nőnek fel kell néznie rá, a nap ne égesse ki a szemei.t
- Nem elég nagy ez az ország - csibészes vigyora kiül az arcára, majd a kisebbik hölgyet kezdi el méregetni.
- Tiéd? - Fejével még egy kisebbet bök is a lányka felé. Igen, ennyire távol állnak tőle a gyerekek, még csak egy kérdést se tud úgy feltenni róluk, hogy abból ne érződjön hozzánemértősége.
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 21:51 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget


#beadomazacibajátszóházba #megszívtam #lebénítagyerek

Úgy érzi a csöppség pont annyira nem kívánja a társaságát, mint amennyire ő az övét. Eléggé keserves helyzetbe került. De ő nem tehet róla, hogy Auróra aurája úgy vonzotta oda magához, mint a szirének éneke a gyanútlan hajósokat. Szerencsétlen ember.
- Aranyos - fogalma sincsen mit kellene mondani. Ez a gyerek egyre jobban elvonja a nő figyelmét, amivel képtelen felvenni a harcot. A legelső kör után, amikor kiszúrta őket, azt gondolta, hogy sokkal könnyebb helyzetben lesz. Nem számolt azzal, hogy a kölyökkel ilyen harcot kell majd folytatnia.
Ha már a Dunához közel vannak, lehajol pár kavicsért és elkezdi behajigálni a folyóba. Teljesen megbénította a gyermek, nem találja a szavakat, amivel felkelthetné a hölgyek érdeklődését. Veszett ügy.
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 22:43 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget

#csaknebarbizzunk #elhagyottazerőm #mosthaelmészmegveszek

Olyan idiótának érzi magát, mint az amerikai iskolákban játszódó filmek, gyíknak beállított szerencsétlen fiai, akik nem tudnak megszólalni egy dögös csaj mellett. A legszomorúbb az egészben az, hogy nem is a nő van ilyen hatással rá, hanem a lánya. Olyan, mint a kriptonit.
Nyakát idegesen dörzsöli meg, s miután minden felszedett kavicsot elhajított, újra figyelmet szentel a hölgyeknek.
- Nem vagyok benne biztos, hogy a leányzó örülne neki - félszeg vigyort erőltet az arcára. Az anyai szeretet és édesgetés hiánya most jól a földbe tiporja önbecsülését. Ilyenkor tudja még inkább gyűlölni Esthert. Ami még inkább kikészíti az az, hogy sorsa jutott, amikor őt invitálják meg egy kávézóba. Egy bizonyos, erre sokat kell innia az este folyamán.
- De, ha ő is beleegyezik, akkor szívesen csatlakoznék - veszteni semmit se veszthet, mivel még mindig nem tudja a fiatal nő nevét, ezért nem fog a haverok előtt szégyenkezni, ha véletlenül elmeséli a sztorit.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 3. 22:43
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 23:08 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget

#ezsemjójáték #máskell #dögvagy #követlek

Karjait megadóan széttárja és bűnbánó fejével igyekszik javítani a helyzetén. Eddig is elvarázsolta az a pár szó, amit hallott, de ez a védelmező magatartás még jobban megmozgatta elméjét.
- Ne haragudj, de eddig elkerültem a Hannához hasonló, lehengerlő hölgyeket - menti a menthetőt. Tény, hogy a kislány a szépségét valószínűleg az anyjától örökölte, bár arról nem sok tudomása van, hogy az apuka mennyire lehet modell alkatú. Viszont biztos benne, hogy közelébe sem ér a nőnek, az képtelenség.
Követi a szőkeség minden lépését, majd illedelmesen megvárja, hogy előbb a ő üljön le, aztán foglal csak helyet.
- Nem a gyereked vagyok, tudok magamnak kérni - most, hogy a kisebbik szépség nincs az aurájában, már könnyedebben tudsz beszélni. Maga elé veszi az itallapot, bár ez a mozdulat felesleges, mert szinte mindig ugyanazt issza. Mikor a pincérnő odariszál hozzájuk, nem különösebben fordít figyelmet rá, csak a vele szemben ülőt nézi és várja, hogy rendeljen. Miután ez megtörtént, tekintetét még mindig nem emeli a rendelést felvevőre, hanem továbbra is Aurórát nézi.
- Én egy Espressot kérek, kösz - most veszi le először barnáit a nőről, de csak azért, hogy a kislányra pillantson, nem venné a lelkére, ha közben történne vele valami.
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 23:30 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget

#édesálom #csakelőszörlennefura

Nincs hozzászokva a gyerekekhez, ez igen a nő még meg is érti. Most elképzeli mennyi hozzáhasonló idióta van még a földön, akit ennyire lebénít egy gyerek és nevetség tárgyává válik a kiszemelt nő előtt.. Mondjuk, reméli, hogy ennyire még nem szörnyű a helyzet és ide el sem fognak jutni.
Szemei elkerekednek, amikor a nő hozzá kevésbé illő italt rendel. Meglepődve mered rá, de még mielőtt ismét bolondnak tűnne abbahagyja ezt a bámulást.
- Én nem aggódom.
Magában még kiegészíti azzal, hogy felőle akár baja is eshet a kislánynak, akkor legalább megmutathatja empatikusabb énjét is. De ezt véletlenül se kötné a nő orrára, mert az a végén még asztalostul döntené fel. Az lenne csak kellemetlen igazán.
- Miért be lettünk valaha mutatva egymásnak?

Tisztában van azzal, hogy igen, de mégse válaszolhat anélkül a kérdésre, hogy ezt az elterelést bevetne. Bár annak kifejezetten örül, hogy nem csak az ő emlékkepei haloványak a másikról, ezek szerint nem történt közöttük olyasmi, aminek egy gyerek lett volna a vége. Igen. Egész eddig ettől is rettegett.
- Bálint vagyok.
Nem fűz hozzá mást. A vezetéknevet inkább megtartja magának, mert valószínű, hogy azzal többet elárulna magáról, mint szeretne.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 3. 23:32
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 23:46 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget

#pedignemcsináloksemmit #csakbeszélgetek #figyelekrád #nemhatmegmás

Odanézett, hát nincs mit tenni, ha már velük jött, akkor kötelességének érzi figyelni a kislányra is. Két ilyen szépség között szívesen megosztja a figyelmét, ha arról van szó. Persze mindenféle hátsószándék nélkül, milyen úriember lenne akkor, ha bármit is tovább gondolna a jelennél.
– Az esélyes – érezte ő, hogy van valami varázslat körülöttük, de hát mégse mehet oda azzal a mondattal a másikhoz, hogy ’hé te boszi, mi a szitu?’, mekkora gyökérségre vallana a történet.
– Bár nem mostanában jártam ott – befejezte az iskolát aztán nem volt maradása. Volt akkoriban egy barna hajzuhataggal megáldott nőstény a közelében, de már a nevére se emlékszik, tehát ennyire lehetett meghatározó személy. Félreértések elkerülése végett, a nagy nőcsábász imidzs, akár még meglepetéseket is okozhat, ha lehetőséget kap rá. Meg, ha olyan emberrel találkozik össze, akinél úgy véli érdemes azt levetkőzni.
– Elég különleges neved van – megemeli a kávét, amit tej, cukor és mindenféle adalék nélkül legyűri. Túlzottan a mindennapjaiba férkőzött már ez a lötty, így hatása egyenlő a nullával, csak a megszokás. Állát megtámasztja baljával és úgy nézi a napfényben tündöklő nőt, akinek haja szinte csillog a napnak köszönhetően. Ebből még gondok lesznek.
– A lánynak nem kell semmi? Süti, innivaló? Bármi? – a némaság csak más helyzetekben az erőssége. A pincérnőt, amúgy is odahívná magukhoz, hogy egy italt rendeljen magának, így legalább megspórolják neki ezt a kis távolságot is, amit látszólag nehezen tesz meg.
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 4. 00:00 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget

#nefélj #nemharapok #csakmegkóstollak #miattadmegtanulom

- Tetszik, megbabonáz, ahogy kimondom - pont, mint az, aki viseli. Gondolatait elengedte a képzelet szárnyán, ahogy a napfényben sütkérezőt nézte, nem lett volna szabad. Szerencsére itt van a kislány, akinek nevét meghallva képes realizálni a valóságot. Még a végén megbarátkozik a gyerekekkel, meg a tudattal, hogy A NŐnek gyereke van.
Kihúzza magát a székben, úgy hallgatja, ahogy a két hölgy egy teljesen más nyelven megbeszélik a dolgot. Felcsigázza ez a beszélgetés, nem a perverz értelemben. Lenyűgözőnek tartja azt, ha valaki már ilyen kis korban is több nyelvet beszél. Már pedig hallotta, hogy Auróra két nyelven is megszólította már a lányt, így egyértelmű számára, hogy Hanna is érti a magyart.
– Milyen nyelv volt ez? – tippje van, de mivel nem akar tippelgetni, ezért egyenesen rákérdez. Nem szégyen, ha nem ismeri a világ összes nyelvét, majd bepótolja.
Tekintetével most sem tiszteli meg a pincérnőt, csak kér tőle egy puncs szeletet a hercegnőnek és ásványvizet magának. Az alkoholhoz még túl korán van.
- Te kérsz még valamit? – félszegen mosolyog a szőkére, őt nézi, ő vele foglalkozik, tesz magasról a többi nőre. Amennyiben Auróra is kér valamit, azt is felíratja a listára, majd egy intéssel jelzi a pincérnőnek, hogy távozhat. Talán bunkónak tűnik, tulajdonképpen annak érdekében az, hogy a nő lássa, tényleg minden figyelme rá irányul. Rajta kívül jelenleg egyetlen nőszemély van számára a világon, az pedig akármennyire is nehéz belátnia, de a kislány az.
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 4. 00:04 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget

#nembántalak #ígérem #bízzbennem


- Nyisd ki a szemed!
- hangja követelőző és mielőtt folytatná vár, amíg a szempár ránéz. - Teljesen komolyan mondtam. Azt hiszed, ha nem így lenne, akkor még veled ücsörögnék, amikor bárkit elvihetnék innen? - jobbjával körbemutogat a szégyentelennek tűnő pincérnőkön. Mikor végez a mutatvánnyal az öklével gyengéden az asztalra is üt, de nem olyan feltűnően, hogy kettőjükön kívül bárki más is érzékelhetné ezt.
- Nem tudom milyen okból jöttél vissza, de majd ha legközelebb templomba megyekk hálát adok érte - hangja még mindig komorabb, mint eddig. Nem szereti, ha első ránézésre megítélik, de most is pontosan ez történt. Ha éppen a következő ágyasát keresné, nem velük jött volna ide. Ugyan, egy kisgyerekes anyuka mindig sokkal nagyobb falat, mint amire az egy éjszakások vágynak.
Tetszik neki ez a felvágott nyelv, tudna vele mit kezdeni. Fenébe. Hagyd a dolgot. Imponál neki a nő, főleg, hogy képes még akkor is felvenni a harcot, holmi pincérnőkkel, amikor a teljes figyelme ráirányul. Mikor a barna hajú visszatér hozzájuk, megköszöni neki, hogy kihozta a rendelésüket, de még mindig nem figyel rá. Felesleges. A puncs szeletet a nő elé tolja, tekintetével a kislányt keresi.
- Mindig ilyen jól elvan idegen helyen? - felvonja egy kissé a szemöldökét. Oké, ott van szem előtt, de azért mégiscsak olyan felszabadultan játszadozik, mintha mindennap idejárnának.
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 4. 00:11 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget

#ezmostfájt #összetörtedaszívem #elkellmennem #nembírokittmaradni

Nem illik? Mióta nem illik szépet mondani a nőknek? Szemöldökeit felvonja, egyik kezével az állát támasztja meg és úgy néz a nőre.
– Nem mondhatok neked szépet? Még akkor se, ha igaz? – hihetetlen. Teljesen földbegyökerezett ettől a lába, milyen világ ez?
Az apuka szót meghallva ökölbe szorul a keze. Eddig is érezte, hogy veszett ügy ez az egész, de most végleg tudatosult benne. Azt már fel se fogja, amit még megjegyzésként odaszúr a nő. Ha képben van az apa, hát nincs mit tenni, csak fizetni és elvinni valamelyik fele annyira sem érdekes nőt, had örüljenek a srácok.
– Értem – az ásványvizet eltünteti. Tényleg most kellene lelépnie. Nem érzi úgy, hogy elpazarolta volna az idejét, mert legalább egy művelt és szép nő társaságát élvezhette, de minek hajtson rá, ha képben van más. Kinézete és modora ellenére ő nem ilyen, aki foglalt azt elkerüli. Ő se örülne, ha véletlenül a csajára valaki rástartolna.
Időközben a kisebbik hercegnő is megérkezik és ráveti magát a sütire, mintha napok óta nem evett volna. Ezt a pillanatot megmosolyogja.
– Jó étvágyat – hangja sokkal kedvesebb, talán mégis képes más modort megütni, ha egy gyermekről van szó. Tekintetét Auróra és a kislány között táncoltatja, majd int a pincérnőnek és elkéri tőle a számlát.
– Remélem azt illik, hogy én fizetek – nem bírja megállni anélkül, hogy ezt megjegyezhesse.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 4. 00:12
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 4. 00:20 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget

#gondoldmeg #nehogybajlegyen #elvarázsolsz

Ez nő. Kikészíti a bizonytalanságával és azzal, hogy megkérdőjelezi a szavait.
– Auróra – a nevét lágyan, édesdeden ejti ki. – Az előbb mondtam, hogy komolyan gondolom, ne kérdőjelezz meg – végig a szemébe néz. Nem hazudik, tényleg komolyan gondolta a szavait, mindet. Egyik se volt trükk vagy betanul szöveg, amit mindenkinek elmondana. Amúgy sincsen két egyforma nő, még az ikrek között is van különbség. – Legyél magabiztosabb, hiszen egy dögös nő vagy, aki elég sok modellt szégyenbe hozna – ezeket még azelőtt mondja, mielőtt a kislány odaülne hozzájuk, nem szeretne olyan szavakat használni előtte, amit ki tudja illik-e.
A számlát rendezi, bár fogalma sincsen meg van-e elégedve a kiszolgálással, azért még borravalót is ad. Most először néz rá a vörös arccal álldogáló lányra, fapofával. Alig várja, hogy végre eltakarodjon tőlük. Tekintete csiga lassan szalad vissza a nőre. A nőre, akiről már lemondott, akit éppen készül itt hagyni és, aki felfordítja az újabb kártyáját, amivel megálljt parancsol. Arcára egy kaján vigyor szalad, legszívesebben mondana egy olyant, amit biztosan nem illik, de tekintettel van a lányra.
– Szép ajándékot kaptál tőle – néma mégsem maradhat, abba inkább nem menne bele, hogy miért sikerült ilyen felelőtlen módon viselkedni azon az éjszakán. Ez nem az ő dolga. Nézi, ahogy a kislány elpusztítja a süteményt, arcára kiül egy mosolyt. Még a kisebbik is megbabonázza, vége van.
– Nézd, tudom, hogy gyereked van, de szórakozni azért néha eljársz, ugye? – annak tudatában, hogy Pesten most éppen már csak két napot van, muszáj a lényegre térnie. Ha már ennyire nyíltan közölték vele, hogy az apuka nincsen a képben, akkor miért ne teperhetne, kell neki ez a nő.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 4. 00:21
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 4. 00:26 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget

#nemondjnemet #lásdamásikoldalam #hadtáncoltassalakmeg #legyélahercegnőm

Van még remény, nem lehet ennek így vége. Sajnálná, ha többet nem találkozna vele, velük. Igen, még a kislányt is képes elviselni, ha arról van szó, csak láthassa ezt a nőt.
– Nézd, én bevallom, már csak két napot vagyok itt, aztán egy hétig az országban sem leszek – muszáj őszintének lennie, nem akarja átverni őt. S valamiért reménykedik abban, hogy az ha nyíltana beszél, nem hátrány, hanem inkább jó pont. – De úgy érzem muszáj találkoznom veled még ebben a két napban – ha kell fél órán belül elkezdi virágcsokrokkal, bonbonokkal, játékokkal, pezsgővel és minden filmekből vett klisével bombázni. – Este bulizni megyünk a srácokkal, ha gondolod, tarts velünk – nem biztos benne, hogy jó ötlet kiéhezett férfiak közé vinni ezt a nőt, de van olyan fizikuma és tekintélye, hogy képes legyen megvédeni. Mielőtt folytatná a mondanivalóját megvárja, hogy mi a reakciója Aurórának. Ha nem érdekli a dolog, akkor nem mesél tovább. Azonban azt már elhatározta, hogy nem fogja elengedni innen anélkül, míg a szőkeség bele ne egyezik egy másik találkába.

Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 4. 00:27
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 4. 00:36 Ugrás a poszthoz

Auróra
Margit-sziget

#többenleszünk #neféljtőlem #legyélcsinos #feleségülveszlek #najónem
- zárás -

– Van, aki vigyázzon rá? – ez fontos kérdés, nem szeretne kiszúrni vele, hogy most neki álljon keríteni valakit akivel el lehet a gyerek. – Mert, ha nincs, szívesen segítek a dologban – kerít egy megbízható embert, aki még annyi időre se meri egyedül hagyni a kislányt, hogy elmenjen wc-re.
– Ha nem akarnám, nem kérdezném meg - a női logika, amelyet soha az életben egyetlen egy férfi se fog megfejteni. Nyilvánvalóan, azért tette fel a kérdést, mert szeretné, ha velük tartana. Ahh.
– Akkor elviszlek vacsorázni előtte – ebből nem enged. Egy ilyen nőnek kijár az, hogy úgy bánjanak vele, mint egy hercegnővel, ő pedig mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ez így történjen. – Itt szálltam meg, küldök érted egy kocsit és odahoznak – gazdag ficsúr, ezt most árulta el a leginkább, miközben beszél áttol egy cetlit, amin a hotel neve található. Bár jobban szereti, ha a nők nincsenek  tisztában azzal, hogy van pénze, mert ezen a téren nem bízik bennük. De Auróra nem olyannak tűnik, mint, akit ez érdekel.
– Nem kell estélyi, de elegánsan kell öltözni, utána találkozunk a srácokkal, elmegyünk egyet casinozni, aztán majd, amit hoz az este – kimenti onnan bármikor a szőkeséget, ha kell. Nem fogja egy pillanatra sem magára hagyni, még a wcre is elkíséri, ha ezt kívánja. Ismeri a srácokat, képesek lennének egyből rávetni magukat, azt pedig nem engedheti meg. Miután pontosítják a részleteket, és Auróra összeszedi Hannát, elbúcsúznak egymástól. A férfi útja egyenesen a hotelbe vezet vissza, hogy csatlakozzon barátaihoz.

//vágy  Wink //
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 4. 00:41
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 10:15 Ugrás a poszthoz

Hannah

Úgy érzékelem kezd közöttünk egy kisebb félreértés kialakulni, de szerencsére egyikünk sem az a fajta, aki fent akadna valamin.  Nem tetszelgésnek gondoltam a dolgot, egyszerűen csak jobban szeretem, ha nem az ostoba modellel kell kommunikálnom, hanem az emberi, okos és szép énjével, akit lehet, hogy a legtöbben nem is ismernek. Szerencsésnek érzem magamat, hogy nekem egy buli alkalmával sikerült megtalálni ezt az oldalát. Valószínűleg, ha ez nem következett volna be, akkor nem ápolnánk kapcsolatot, mert én egyetlen egy üres fejű libával nem vagyok hajlandó két mondatnál többet váltani. Ez van.
– Ennek örülök. Tudtam, hogy te leszel az emberem, elég gáz lenne valamelyik negyvenéves milfhez. A végén még örökre rajtam ragadna.
Isten ments, köszönöm ilyen helyzetekből nem kérek. Biztos megvan annak a szépsége is, ha az emberfia egy idősebb nővel múlatja az időt.. Hmmm, azok a régi szép középiskolás évek, bár az csak pár év volt. Na de nekem inkább egy korombeli, jelenesetben pár évvel fiatalabb társasághoz, sokkal több gusztusom van.
- Élek még. Mostanában egyre kevesebbet bulizom, nem tudom, mi van velem.
Színpadiasan sóhajtok fel. Sejtelmem van, olyan mintha kezdenék kiöregedni ebből a ’mindennap tegyük taccsra magunkat’ dologból.
- Ádám meg Káté még mindig mindenhol ott vannak, de komolyan mondom, néha már unom azt, hogy annyit igyak egy este alatt, mint más egy éven belül.
Számhoz emelem azért a poharamat és gyorsan eltüntetem a tartalmát az utolsó cseppig. Az, hogy az ember néha egy-egy pohárral megiszik valamit, merőben más életforma, mint amit én az elmúlt években folytattam. De most komolyan, melyik 28 éves vágyik arra, hogy végeláthatatlan bulikon vegyen részt, mellette meg eredményesen dolgozzon is? Persze nem azt állítom, hogy nem vagyok benne egy-egy ilyen hétvégébe, de amit a két barátom művel, az nekem már sok.
-Na és veled mi a helyzet? Milyen a modell élet? Most kivételesen egész jól nézel ki, nem úgy, mint aki hónapok óta nem eszik. Tetszel.
A móka kedvéért még közelebb is hajolok hozzá és az arcából kisöpröm az oda bújt hajtincset, meg egy bájos vigyort is villantok neki. Na nem azért, hogy őt verjem át, hanem azokat, akik egyre inkább ránk figyelnek. Olyan egyszerű manapság megvezetni az embereket, főleg úgy, hogy mindent elhisznek, amit látnak, anélkül, hogy bármit is tudnának a háttérről.

Sokáig elvagyunk, tesszük egymásnak a szépet, odafigyelünk arra, hogy mindenki jól lássa, hogy mi együtt vagyunk. Sőt a móka annyira jól sikerül, hogy még együtt is távozunk a helyszínről, csak hogy legyen miről pletykálnia az embereknek.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 21. 10:53
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 19:13 Ugrás a poszthoz

Egressyék legszebbje

#holazállam #nemhagylakmagadra #visszakellfognommagam

A srácok egész délután halálra szekálták, legfőképpen azért, mert nem kezdett el inni velük. Ők azon az elven működnek, hogy egyetlen nő se ér annyit, hogy ne rúgjanak be napközben. Látszik is rajtuk, túlságosan kölykök még.
Nem mondhatni, hogy túlzottan sokat készült volna. Több öltöny van a szekrényében, mint laza cucc, neki ez a megszokott. Nyakkendőt nem visel, inge pedig nincs a nyakáig begombolva, az túl nyomivá teszi.
Az órájára fél percenként pillant, a hallban ücsörögve várakozik, miközben kezeivel a térdein dobol. Kevés várakozás után, anélkül, hogy felnézne már tudja, hogy megérkezett A NŐ, hiszen a jelenlevő összes férfi ugyanarra néz. Miközben feláll öltönyét begombolja és egy pimasz mosollyal közelít Auróra felé.
- Dögös vagy.
Olyan közel hajol hozzá, hogy a szavakat a fülébe tudja suttogni, majd megragadja a jobb kézfejét és nyom rá egy csókot. Nem kell ezt túlköríteni, szereti tudatni mindenkivel, amit gondol, s ettől nem fog eltekinteni, azért mert egy csinos hölgyről van szó.
- Örülök, hogy itt vagy, megvesztem volna, ha lemondod.
Útra kelt volna, hogy felkeresse és meggyőzze. Mindenáron. A kezét nem engedi el, úgy vezető az étterem felé. Most már biztos benne, hogy ma este nem hagyhatja egyedül a szőkeséget, mert a végén még verekednie kell érte.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 19:33
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 19:32 Ugrás a poszthoz

Egressyék legszebbje

#tisztánkellesz #neigyálsokat #megölökmindenkitakirádnéz

Szerencse vagy sem, most itt vannak és ő kihúzva magát, büszkén lépked a dögös anyuci mellett. Nyilván ezzel a teremben rajta kívül senki sincs tisztában, s félreértés ne essék, akkor is így sétálna Auróra oldalán, ha nem lenne anyuci. Na jó, akkor talán kevésbé feszélyezve, mert ez a tény, még mindig hátráltatja abban, hogy lazán tudjon viselkedni.
Az étteremben olyan helyen kapnak asztalt, ami nem annyira forgalmas, a közelünkben szinte nincsen senki. Nem véletlen, tett azért, hogy így legyen. Nem bírná elviselni, ha kiéhezett, idegen férfiak már a tekintetükkel levetkőztetnék ezt a nőt. Valószínűleg a kellemesnek nem nevezhető jobb horgával jutalmazta volna ezt.
A széket kihúzza neki, miközben hátához önkéntelenül is hozzá érinti a kezét. Ó micsoda puha bőr, milyen szépen kirajzolódó formás hátsó, na meg az elbódító illat. Kezdi úgy érezni, hogy itt nem is ő a vadász, hanem a teljesen becserkészett vad. Lassan foglal a nővel szemben  helyet, nem azért mert semmi kedve írt lenni, sokkal inkább a látvány végett. Annyira elmerül a piszkos fantáziájában, hogy fel se tűnik neki, mennyivel tovább tart ez az egyszerű mozzanat, mint kellene. Zakóját kigombolja, nem csak a legalsó gombot, ahogy azt illik, az összeset és az ujját kissé feltűri.
Mikor végre eléjük kerül egy pezsgő, amelyet most egy jóképű pincér hoz ki nekik, féloldalas mosollyal néz a nőre és lazán emeli feléje a poharat.
- Legyen felejthetetlen ez az este.
Szavait komolyan gondolja. Ő biztosan emlékezni akar minden pillanatra, még ha véletlenül rossz dolog is történne, arra is. Összekoccintja a poharát a szőkeséggel és egy kisebb kortyot fogyaszt a nedűből. Tekintete mindvégig a vacsorapartnerén pihen, esély nincsen rá, hogy egy pillanatra is levegye róla a tekintetét.
- Olyan dögös vagy ebben a ruhában, hogy be kell valljam, legszívesebben nem ide kísértelek volna.
Mit kerteljen. Már a kávézóban is bebizonyosodott, hogy megy nekik az, ha őszintén kell társalogni a másikkal. Ha pedig ez megriasztja a nőt, hát akkor vacsoráznak egy jót, végül pedig szívesen elviszi haza. Nem erőszak semmi.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 19:38
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 19:41 Ugrás a poszthoz

Egressyék legszebbje

#sokbakerülsznekem #nemleszingyen #hogytörleszted?

Rendezi sorait, úgy dönt nem lehet annyire nyomulós, mert megint előkerülnek az elhamarkodott következtetések, amelyek nem a legszebb oldalát mutatják meg. Úriembert ígért, így az is lesz. Az étlapot nem nézegeti sokáig, neki teljesen mindegy lenne, hogy mit esznek, az estének egyáltalán nem ez a lényege. A pincérhez odafordul, és kér tőle két borjúcombot, burgonyapürével és zöldbabbal. Halhoz most nincsen kedve, s reméli, hogy Auróra nem az a típusú nő, aki elbőgi magát, mert egy állat kerül a tányérjára, elvégre török felmenői is vannak. Mikor végre a pincér eltűnik, figyelme ismét a nőre irányul. Azonban nem viszi túlzásba, nem akarja azt éreztetni, hogy bármelyik pillanatban képes lenne ráugrani, pedig aztán...
- Szóval, ha itt végeztünk, elvileg nekünk kell összeszedni a srácokat, de van egy olyan érzésem, hogy ez minden percben változik.
Megköszörüli a torkát, s miután befejezte a mondanivalóját eltűntei a pezsgőt.
- Előre szólok, hogy ők azok a tipikus s***fejek. Az összes gusztustalan férfi trükkel be fognak próbálkozni nálad, annak ellenére, hogy ott leszek melletted.
Ismeri már őket ennyire, talán még azt is pontosan tudná idézni, hogy miket fognak mondani. Úgy vetődnek majd Aurórára, mint a prédára, egészen addig, amíg le nem csillapítja őket. Már pedig ez meg fog történni, abban száz százalékig biztos.
- Talán az a legjobb, ha nem is foglalkozol velük, bár ahogy a kávézóban tapasztaltam eléggé felvágott a nyelved.
Elmosolyodik. Ez bók, egy rossz szava se lenne a nőre. Behálózta, pedig szinte semmit se tud róla.
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 19:59 Ugrás a poszthoz

Egressyék legszebbje

#ennéltöbbkell #elrabollak #nemengedlekel

- Ebben egy percig sem kételkedem.
Elmosolyodik egy pillanatra, mert látja lelki szemei előtt ahogy a nő lazán a földbe tiporja a többieket. Képes rá, ezt már a kávézóban tapasztalta.
Az ételt lassan és csendben fogyasztja el. Nem illik evés közben társalogni és ezt tiszteletben is tartja. Amúgy is, olyan izgatónak tartja az egész helyzetet, hogy félő olyant mondana, amit a nő nem biztos, hogy megbocsájtana. Mikor végez, komótosan megtörli a száját.
Teste megfeszül, amikor a nő felemelkedik és úriemberek méltóan ő is megemelkedik. Tekintetével végig követi a minden mozzanatát, oly óvó pillantásokkal lesi, mintha attól félne, hogy valami vagy valaki képes lenne  rávetni magát. Egészen addig feszülten üldögél, amíg végre meg nem pillantja partnerét, aki így a távolból még inkább elkápráztatja. Tekintetét lassan futtatja végig Aurórán és alig láthatóan mintha még az alsó ajkát is megnyalná. Mikor a szőkeség visszér felkel, hogy kihúzza neki a széket, majd ismét helyet foglal vele szemben.
- Desszertet?
A süteményre gondol, bár ő nem mondana nemet másra sem. Ha Auróra kér még valamit, azt is megrendeli és türelmesen megvárja, hogy elfogyasztja, csak ezután íratja a számlát a szobához. Ha nem kér semmit természetesen ez a cselekedett elmarad. Felsegíti a nőt a székből, majd derekára csúsztatja a kezét, úgy irányítja kifelé az étteremből.
- Keressük meg ezeket a szégyenteleneket.
Elmosolyodik. Fogalma sincsen merre lehetnek, de tartja magát a megbeszéltekhez. A liftbe irányítja a hölgyet, majd megnyomja a legfelső gombot. Ezután visszalép Auróra mellé, éppen olyan kevés távolságot hagyva maguk között, hogy a nő mindenképpen zavarba jöjjön.
- Legközelebb testőrt is küldök érted.
Bár rajtuk kívül senki sincsen a liftben, mégis csak suttogja a szavakat, annyira közel hajolva, hogy szája majdnem eléri a nő nyakát.
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 21:12 Ugrás a poszthoz

Egressyék legszebbje

#csakrámfigyelj #rosszvagy #necsábíts

Azok a szemek, a hihetetlenül kék szemek, amelyek ártatlanul néznek rá és egy szörnyű pillanatig úgy érzi, mintha keresztüllátnának rajta, ő meg csak úgy áll, védtelenül. Kezei automatikusan a nő dereka köré fonódnak és most az egyszer bánja, hogy a lift ilyen hamar ér fel a kiválasztott szintre. A nő úgy játszik vele, ahogyan neki kellene ezt tenni. Tökéletesen hozza a lapjait.
Összeszorítja ajkait, majd egy apró lökés kíséretében kitessékeli vendégét. Micsoda játék lesz ez.
A lakosztály ajtaját óvatosan löki be és nem is csodálkozik az elé táruló hatalmas káoszon. Csak azért nem ég az arca, mert tisztában van azzal, hogy legalább saját lakrésze tiszta, mivel megfenyegette a többieket, hogy be ne merjenek menni. A srácok neveit egyenként kiabálva halad végig egy - egy szobán, majd amikor semmi választ sem kap,  odalép Auróra elé.
- Szerintem már elmentek.
Nem bánja. Kifejezetten örül. Hirtelen közelebb vonja magához a törékeny testet és viszonozza az apró csókot, amit a liftben kapott. Éppen annyi ideig tart, mint az első, nem kell túlzásokba esni már az elején.
- Úgy gondolom, van még egy utunk a liftben.
Megemelgeti a szemöldökét és felvesz a földről egy ledobott pólót, mert ha ismét a liftbe kerülnek, akkor még hasznát veheti. Aztán ha mégsem kell, majd a legelső szemetesbe beledobja vagy odaajándékozza egy hajléktalannak.
- Mehetünk?
Sejtelmesen mosollyal az arcán fordul a nő felé. Átadja most neki a lehetőséget a döntésre, nem szeretné elvenni tőle a szabadságérzet jogát. Még.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 22:11
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Drávecz Bálint összes RPG hozzászólása (172 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 » Fel