32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Drávecz Bálint összes RPG hozzászólása (172 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] 6 » Le
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 14. 17:34 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Szerelmesek? - Hirtelen izzadni kezd és levegőt is alig kap. Ajajj szegény mibe keveredett és hogyan fog kikeveredni belőle, senki se tudja. Ez az egész egy útvesztő számára, amelybe napról napra egyre jobban belekavarodik. Megköszörüli a torkát, hogy valami hangfélét tudjon varázsolni magának, azonban ez beletelik jó pár pillanatba, így az amúgy is kellemetlen helyzet, még kínosabbá válik. Az a szerencséje, hogy a szoba téma lendít egy keveset a helyzetükön, így legalább elkezdhetnek mással foglalkozni.
- Hát, ha ezt akarod- elhúzza a száját, nem tetszik neki az ötlet még így se, de ha Auróra ennyire ragaszkodni hozzá, akkor majd megemészti. Jelenleg még mindig az előző kijelentésnél tart, amit képtelen megemészteni.
- Nem- hangja határozott és hűvös. - Én nem találkozom senkinek se a családtagjával- az hiányzik már csak. Elég volt a nőnek beadagolni, hogy Drávecz, annak is egy felesleges vita lett a vége. Ő aztán nem fogja a családjával is eljátszani ezt a mentet. Kizárt.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 14. 17:34
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 15. 14:23 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

Inkább hagyja a dolgot. Ő rosszul van az sz betűs téma hallatán, Aurórát pedig bántja, ha valódi érzéseivel reagál erre. Pedig nem fogja megjátszani magát és előadni a szerelmes kisfiút, majd maximum akkor, mikor tényleg így lesz. Egy kicsit megigazítja pólójának a nyakát, mert úgy érzi, mintha még az is szorítaná. A majdnem sokkos állapotából úgy ugrasztja ki magát, hogy kezeit összecsapja, majd összedörzsöli és tekintetét körbefuttatja a lakáson, mintha tényleg sokat kellene azon gondolkoznia, melyik szoba is lenne a legmegfelelőbb.
- Én arra ott- kis töprengés után, kezével arra a szobára mutat, amelyben Ádám és Káté húzta meg magát. Nem kicsi, olyan közepes méretű, amibe bármennyit játékot, kis kastélyt vagy bármit be tudnak telepíteni. Emellett nincs messze, hiszen csak pár lépésnyire van, de legalább nem egymás mellett helyezkednek el. Furán hathat, de kényes erre a témára, jobban szeret meglenni mindenféle varázslat nélkül és szeretné is tartani magát ehhez.
- Én képtelen vagyok rá. Abból kiindulva te hogyan reagáltál a nevemre, ne haragudj meg, de nem hiszem, hogy ő összetenné a két kezét értem- ebből nem enged. Maximum egy telefonhívás az, amit hajlandó lefolytatni, de a személyes találkozást köszöni szépen, ameddig lehet kihagyja.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 15. 14:24
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 15. 21:13 Ugrás a poszthoz

Lilien


A szőke nők a végzeteim, s valószínűleg, ha egy nem birtokolná már a szívemet, csapnám is a szelet annak amelyik éppen itt pillog fel rám. Nem, még az sem érdekelne igazán, hogy kinek a fülébe landolna az információ. Én még mindig élvezem, ha sikerül megbotránkoztatni a nagy elitet, s biztos vagyok benne, hogy egy Drávecz - Nemes címlap elég jó pletykát indítana el. No, de Lilien szerencséjére jófiúvvá avanzsáltam pár hónappal ezelőtt, így szavak helyett csak hümmögéssel és elismerő pillantásokkal tudok neki szolgálni.
- Hát nem tudom, hogy mi van manapság a családoddal, rólad is azt hallottam, hogy még mindig iskolába jársz Bagolykőre. Azért lepődtem meg - nézzenek oda, még én állok neki magyarázkodni, holott csak érdeklődtem. Nővére nevét meghallva, mosolyom egy kissé szélesebb lesz. Hogyne emlékeznék rá, volt pár dolog,  amelyből mindenkit kihagyva, csak úgy kettesben elvoltunk, úgy mint ahogy a tinik szoktak. Persze mindent csak diszkréten, bírtam a csajt, fogalmam sincsen, hogy sikerült elkeveredni tőle.
Testtartásomon némiképp lazítok, mert valami azt sugallja, hogy a kiállásomnak köszönhetően Lilien, mintha nem érezné magát annyira lazán, mint annyira én társaságokban kellene. Hiszen láttam én gyakorlatilag őt már mindenhogyan. Igaz akkor még nem voltak ilyen domborulatai, na de mégis, nem kell tőlem rosszul éreznie magát. Tudok én jó arc is lenni, ha éppen olyan a kedvem. Míg én a testtartásommal foglalkozom ő gratulál nekem a kislányhoz, amitől hirtelen úgy érzem, mintha forogni kezdene körülöttem a világ. Egyszerre leszek dühös és elkeseredett, s ez a két érzés együtt, nem a legszerencsésebb párosítás. Kell pár pillanat, míg sikerül összeszednem magamat.
- Gratulálj Korollnak vagy kinek,  az övé  - mintha valami ilyen neve lett volna. Nem különösebben érdekel, csak az agyvízem ne forrna fel még a gondolattól is.. - Na és egy három évesnek milyen ékszert vesz az ember? - ha csak Auróráról lenne szó, akkor simán megoldanám a gondomat, de Hanna esetében teljesen világtalan vagyok.
Mivel férfi vagyok, tekintetem egy pillanatra automatikusan a mellettem elhaladó szőke lány ringó fenekére téved, de még mielőtt észrevenné, összeösszeszedem magam és egy száznyolcvan fokos fordulatnak köszönhetően már veszem is fel a leányzó tempóját. - Figyelj már, nem futóversenyen vagy. Lassíts egy kicsit, ráérsz - kezemet a vállára teszem, hogy ezzel is lassítsak rajta. Na meg így végre sikerül is teljesen beérnem és besorolnom mellé.  - Hova rohansz? Kerget valaki? - kezemet lassan visszahúzom, mert semmiképp sem szeretnék a kelleténél több időt tölteni a szemèlyes szféráját megzavarva. Na meg a végén még eltöri, milyen jól fogok járni vele.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 19. 00:00
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 20. 18:06 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

Halántékát idegesen dörzsöli és teste is megfeszül egy kissé. Nem tetszik ez neki, kifejezetten rossz ötletnek tűnik, de egyelőre ötlete sincs, hogyan adja ezt értésére ennek a nőnek, aki láthatóan hajthatatlan a témát illetően.
- Elég bolond, ha tudja és mégis engedi, hogy itt legyetek- elneveti magát, nem akarja sértegetni a férfit, de ez egy nagyon jól megállapított tény. Aki a közelébe engedi a lányát, annak biztosan van valami problémája, csak esetleg még nem tud róla. De majd, ha egyszer találkoznak, akkor az apuka is rájön, hogy jobban járt volna, ha távolsági végzést kér ellene.
- Amikor megyünk a cuccaitokért, akkor a kocsi mellett álldogálva hajlandó vagyok inteni neki egyet. Ennél többet nem tudok ajánlani- már ez is bőven sok. Nem szeretne ebből vitát, s nagyon is nehezményezi, hogy Auróra nem képes felfogni a nem-nek a jelentését. Ő nem olyan férfi és nem is szeretne azzá válni, jobb lesz, ha a szőkeség ebbe beletörődik.
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 20. 18:45 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

Kezdi elveszíteni a türelmét. Egyszerűen képtelen felfogni minek kell ezt ennyire erőltetni. - Ha bízik benned, pont elég lesz, ha megmutatom magam neki. - a fene vigye el, hát csak nem tud szabadulni ettől a dologtól. - Ha most nem engeded el a témát legalábbis egy kis időre, akkor esküszöm, hogy visszavonom az egészet. Ne ezzel menjen el a napunk - mintha tárgyalna. Hangulata már eléggé elcseszett, ennyi erővel el is mehetne dolgozni, ott is eléri ezt az idegállapotot.
Tekintetét lassan a mesére vezeti, amit Hanna bámul, arcára egyből egy fintor ül ki. Nem tudja mikor váltak ilyenné a mesének csúfolt animációs dolgok, de örül neki, hogy az ő gyerekkorában ehhez képest még kulturálisabbak voltak. Bár már akkor is volt olyan, amit eléggé meredek volt mesének nevezni.
- Elég bizarrnak tűnik ez az izé és még a hangja is morbid- nem az ő világa, most esik le neki igazán, hogy mire is vállalkozott. Bár mivel általában ő ilyentájt nincsen itthon, ezért szerencséjére el fogja kerülni ezt a műsort.
- Te neked amúgy nem kéne az egyetemen lenned? - nem mintha bánná, hogy a nővel lehet végre egy kevés minőségi időt, de megharagudna, ha miatta hanyagolná a tanulmányait a leányzó.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 20. 18:46
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 29. 16:44 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

Úgy helyezkedik, hogy a nőnek is legyen lehetősége egy kényelmesebb pozíció felvevéséhez. A fejét jobbjával elkezdi simogatni és úgy figyel rá. Arca eleinte érdeklődő, aztán végül egy kissé elkomorodik.
- Ne célozgass, mondd ki határozottan - komorsága mosollyá avanzsál, nem szereti a célozgatásokat. Auróra pedig akarva akaratlan sokszor megteszi ezt, még ha nem is direkt. Meg kell nevelni ezt a nőt ezen a téren, mert folyamatosan képes ezt csinálni, ezzel pedig elég hamar a sírba fogja őt vinni.
- El leszünk majd. Valahogy csak rábírom a délutáni alvásra - Bár ebben még ő sem igazán bízik. Nem volt még huzamosabb ideig kettesben Hannával, így egy kissé fél, de nem annyira, hogy ne vállalná be Auróráért. Ha véletlenül nem boldogul, akkor majd jobb híján cukorkómát fog bevetni, állítólag az hatásos.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 29. 16:44
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 29. 17:22 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

Felsóhajt. Nem tudja felfogni, hogyan tudnak belefutni az ilyen helyzetekbe. Bár ez még nem is annyira vészes, mint amik eddig előfordultak. Nem lesz itt gond, meglesznek, túlélik mindketten, mást nem hív egy bébicsőszt, aki besegít neki.
- Majd én leteszem, elleszünk - vigyorogva kacsint Hannára, majd kezét elveszi Auróra fejéről és finoman észrevehetetlenül végigsimít az oldalán.
- De remélem nem valami férfival kell találkoznod, mert oda nem engedlek el - tekintete elkomorodik. Még annak a gondolatától is rosszul van, hogy Auróra valaha ránéz másra. Nem szeret osztozkodni, s ha ő beleteszi magát egy kapcsolatba, akkor ezt várja el a másiktól is. Bár ugye ebbe neki nem lehet beleszólása, mert aztán amit ő művelt eddig, az nem elfogadható, már számára se.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 29. 17:23
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 29. 17:38 Ugrás a poszthoz

Lilien

– Mik a terveid azután, hogy végeztél? – teljes őszinteséggel teszem fel a kérdésemet. Régen találkoztunk már, de ettől függetlenül nem szűnt meg az érdeklődésem, sem felé sem pedig a családja fele. Kapcsolatok jönnek és mennek, de vannak olyan emberek, akiket ha évekig sem látsz, akkor sem tudsz kiverni a fejedből. Na hát ez a szőke leányzó pontosan ilyen, na meg a nővére is.
– Ja tudod, ott tanít az iskolában, lehet a-val vagy i-vel van a neve – nem különösebben érdekel, hogyan hívják. Szememben neki semmi értéke nincsen, mert megvetem azokat, akik felcsinálnak valakit, aztán eltűnnek. Bár becsületére váljék, hogy amint megtudta, hogy gyerek van, próbál belekerülni az életébe, de ettől még nem lesz nagyobb ember a szememben. Csak megtanítanám a gimnáziumokban és a varázslóképzőkben egy-egy óra keretén belül a fogamzásgátlás szabályait, meg lehetőségeit. Na de már mindegy. Hanna van és lesz is, én meg majd apja helyett leszek az apja, szerencsétlenségére.
– Az édességet hanyagoljuk, mert utána meg fizethetem a fogorvost is – kínomban elnevetem magamat. – A tütü az nem az autó megnevezése? – most már megvakarom a tarkómat is. Kezdem elveszettebbnek érezni magamat, pedig még mielőtt Izabella megkiabált, már akkor is teljesen végem volt. – Pónit meg nem hiszem, hogy bevihetnénk a lakásba, nincs kertünk – reménytelenül felsóhajtok és széttárom a karjaimat. – Így akkor maradjunk a tiaránál, azt tudunk ékszerüzletben is, nem? Akkor egy helyen tudok venni nekik, mert hát csak nem veszek valami bóvli műanyag kacatot – de nem ám, nekem igazi kell, ami sokba fog kerülni, amely miatt majd fájhat később a fejem. Hanna megérdemli, bár abban nem reménykedem, hogy az a tiara sokáig fogja bírni, de meg fogja érni, az tuti.
-  Jól van, nem olyan gáz, de elég nevetségesen néz ki, hogy te futsz előttem én meg loholok utánad. A végén még azt hiszik, hogy menekülsz előlem – bár lehet jobban járna, ha tényleg ezt tenné. Most még elviselhető vagyok, de csak azért, mert lehetőséget látok a lányban, ő lesz a napom megmentője, amelyet majd a tőlem megszokott, túlságosan is bőséges nagylelkűséggel fogok neki meghálálni. Már van is ötletem arra, hogy milyen kivitelben, az biztos, hogy sok pénzem fog rámenni. Megint. Lassan lépdelek oda a kirakathoz, amelyben nem is az ékszereket nézem, hanem az árukat. Nem túl drágák, sőt van, amelyik eléggé olcsónak tűnik, így nem igazán nyeri el a tetszésemet. Kicsit még töprengek, majd a lány felé fordítom fejemet. – Ennél drágább termékekben gondolkozzunk – bevillantok egy vigyort. Had költekezzek egy kicsit jobban, hiszen van miből. Még nézem egy kicsit a kirakat mögött csillogó ékszereket, majd egy apró lökéssel jelzem a levitásnak, hogy akár indulhatnánk is tovább, bár én aztán nem sietek, eltöltöm vele az egész délutánt, ha arról van szó.

Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 29. 18:09
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 2. 19:40 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Na akkor nincs min gondolkozni - elégedetten visszavigyorog Hannár, majd próbálkozik felfogni a mesét, ami annyira elbűvölte a kislányt. Számára ez még mindig érthetetlen, muszáj lesz erre kitalálni valamit, hogy a gyerek ne butuljon el. Te jó ég mikre gondolsz. Megrázza a fejét, hogy kiverje belőle a bugyuta gondolatokat, majd visszapillant Aurórára.
- Hiszen az öregek a gyengéid - igen ezzel magára is céloz, bár nem tisztázták le a kor különbséget, ami őt nem is annyira érdekli, azért ez a megjegyzés ide pont illet.
- Ne vedd el ezt a kis örömöt - közelebb hajol hozzá, fejére ad egy csókot. A szavakat úgy ejti ki, hogy biztosan csak Auróra hallja. Kezét kiszabadítja és finoman simogatja a hasát, mindenféle hátsó szándék nélkül.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 2. 19:41
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 5. 19:16 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

Jót mulat Aurórán, ez az oldala eddig számára még ismeretlen volt. Büszke rá, hogy a nő képes válaszolni a 6 évnél fiatalabbaknak feltett kérdésekre.
- Hát melletted vénnek érzem magam - főleg jelen helyzetben. Annyira ismeretlen neki a mese vagy mi fene, ami a tévében megy, hogy ilyenkor tényleg érzékeli, mennyire nem ebben az évszázadban született. Mondjuk az is igaz, hogy gyerek sem volt eddig a közelében, akinek köszönhetően ismernie kellene az ilyesfajta szórakozási lehetőséget. Arcizmai megmozdulnak és mosolyt formáznak, miközben lehetőségéhez mérten, megmozgatja végtagjait, amelyek egy kissé elgémberedtek ebben a helyzetben.
- Nem veszel meg ilyen bókokkal- megrázza a fejét, miközben mosolya vigyorrá változik. Reméli, hogy a nő is tudja, hogy ez nem így van. Már rég levette a lábáról és gyakorlatilag a bolondját is járathatná vele, mert még azt is engedné neki. Mozgolódásával rákényszeríti Aurórát, hogy üljön fel, mert hiába pihenő nap és semmittevés. Neki valahogy muszáj valamit kezdenie magával, mert nem bírja a hosszas tétlenséget.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 5. 19:16
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 5. 21:21 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Ebéd? Hogy én? - Auróra meg se várja, hogy befejezhesse a mondatot már sehol sincsen. Ő meg reménytelenül pislog a kislány felé. Hát mit kéne ebédre adni egy gyerek számára, amit még ő is készít el. Hát ez elképzelhetetlen. Inkább rendel valamelyik étteremből, az lesz a legbiztosabb. Keresgél az étlapok között, majd rendel Hannának egy gyerek menüt, magának egy húslevest, carbonara spagettivel, Aurórának meg, hát mivel elmegy, így semmit. Mire a nő visszaér ők az asztalnál ülnek. Hanna eszegeti a kis rántott dívókat, hasábkrumplival, ő meg tömi magába a tésztát. Mikor meglátja a Aurórát egyből elkezdi rázni a fejét.
- Nem. Így biztosan nem mész - ha átkot küld rá a nő maximum akkor mehet ki innen ebben a ruhában. Leteszi az evőeszközt, lassan feláll a székéből és elindul a nő felé. Mikor odaér hozzá mélyen magába szívja az illatát, már látja maga előtt, ahogy egyszer ezt a ruhát is letépi róla. Kezeit a vállaira teszi, majd szépen megfordítja a szoba irányába, ahonnan jött.
- Öltözz át - nem kérés, ez a hangsúlyából és arcvonásaiból is könnyedén levehető.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 5. 21:21
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 25. 18:16 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

Egyáltalán nincsen ellenére az,a hogyan a nő öltözködik. Sőt. Kifejezetten üdítő látványt tud nyújtani egy-egy lengébb ruhadarabjában, de azt nem szereti, ha más is gyönyörködhet ebben a látványban, főleg, akkor ha ő nincsen jelen.
- Mert az esetek többségében ott voltam melletted.
Nem tűr ellentmondást, maga előtt tolja befelé a szobába a nőt. Ha kell saját maga fog neki kiválasztani egy ruhát, de abban biztosan nem lesz köszönet. Vállát hanyagul az ajtó félfának támasztja és türelmesen vár, amíg Auróra megtalálja a megfelelő rongyot és átöltözik.
- Nem fogsz ilyen dögösen egy kiéhezett vén tatával találkozni.
Karba fonja mellkasa előtt a kezeit, lábával szabályos ütemben dobolni kezd. Néhány előkerülő darabnál arcizmai megrándulnak, nem tetszését fejezi ki, néha pedig elismerően hümmög. Hát ha csak beleképzeli ezekbe a nőt, már nem csak a két lábán áll.. Ami a lényeg, nem enged abból, hogy Auróra kénytelen felöltözni és olyan csodába bújni, ami elrejteni a domborulatait, mert különben előkerül féltékeny, önző és akaratos énje, ami nem lenne most jó lépés kettejüket nézve.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 25. 18:16
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 25. 19:13 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Ugyan már. Manapság mindenki így áll hozzá.
Megforgatja a szemeit. Belemehetnek ebbe a felesleges vitába, de akkor Auróra biztosan el fog késni. Bár ha sokáig itt flangál előtte fehérneműben, akkor is. Mert hát tudjuk már milyen hatással van ez a férfira.
- Hát. Talán.
Megköszörüli a torkát, ez sem az igazi. De talán jobb választás, mint a másik. Legalább kevesebbet mutat. Mielőtt azonban Auróra felvehetné a ruhát, odalép hozzá és egy könnyed mozdulattal vonja magához.
- Legjobban az tetszene, ha nem mennél és inkább elterülnél az ágyunkon.
Egy csókot lehet a nyakára, majd hátrébb lép. Tudja hogy ez lehetetlen küldetés lenne, ezért jobbnak látja nem is belemenni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 25. 19:15
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 26. 08:08 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Én nem bírok addig várni.
Fájdalmasan felsóhajt, majd visszalép az ajtóhoz és ismét neki támaszkodik. Végigméri a nőt, mikor már fel van öltözve és elégedett vigyorog rá.
- Még hozzá az enyém.
Kinyújtja felé a kezét és kivezeti a nappaliba. Auróra túloz, nem úgy néz ki ebben a ruhában, mint egy apáca, ha meg az apácák véletlenül mégis így öltözködnek, hát akkor le a kalappal a papok előtt, hogy még mindig azok. Bár már a mai világban ugyebár minden megengedett. Nem akar vérre menő vitákat, szóval ezt a ruha ügyet majd  úgyis még megvitatják. Esze ágában sincsen határokat szabni, most is csak úgy a semmiből szállt el az agya.
A nagy búcsúzkodás után, odakíséri Aurórát az ajtóhoz, ad még egy búcsúcsókot a dögös anyucinak, majd becsukja  mögötte az ajtót. Ezután visszalépked az étkező asztalhoz és befejezi az ebédet Hannával. Az evés végeztével egyezkedések közepette kiválasztanak valami rövidebb és értelmesebb mesét, amit mindketten végignéznek, majd ezután indulnak el, hogy Bálint letegye Hannát aludni. Igen ám, de ez nem megy olyan könnyen, mint ő azt gondolta volna. Ezért mikor majd Auróra hazaér az a kép fogadja, hogy Hanna és Bálint együtt alszanak a hálószobában.
   
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 26. 08:08
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 27. 19:40 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

Szégyen vagy nem, de őt valószínűleg előbb eléri álommanó tevékenysége, mint a kislányt. Ez szerencsére nem okoz gondot, mert Hanna, amint nem látja, hogy vevőt talál az éneklésre, beszélgetésre, szintén álomba merül. Kivételesen nyugodtan alszik, egészen addig, míg mocorgásra nem lesz figyelmes maga mellett. Mire szemei kinyílnának, már egy apró kezecske simogatja az arcát, arra kényszerítve őt, hogy végre felkeljen. Nagyokat pislogva néz a kislányra, miközben nyújtózkodik egyet. Arca mosolyra rándul, még nyom egy apró puszit a kislány arcára.
– Na gyere ide – karijait kitárja. A kislány rendezetlen tincseit eligazgatja, kósza hajszálakat is söpör ki Hanna arcából, majd a kezébe veszi, s lassan felemelkedik az ágyról. – Nézzük meg, hogy anya haza ért-e már – elindul kifelé, karjaiban tartva a kisebbik szőkeséget. Mikor kiérnek a konyhába mosolya szélesebb lesz, ahogy észreveszi Aurórát. Hannát odacipeli és átadja az anyukájának, nyom egy csókot a nő hajába, majd egy kávéért igyekszik, mert az kelleni fog neki ahhoz, hogy felébredjen.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 27. 19:40
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 30. 21:32 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

Nyúzott az arca, a haja kócos, most nem éppen az egyik felső tízezer közötti látszatát kelti. Az is tény, hogy amióta a kicsi család az életébe lépett,sokszor előfordul ez vele, már történt olyan, hogy véletlenül egy megbeszélésre sem a megfelelő kinézetre érkezett,mert éppen előtte Hannával volt valami harca.
A leányzót miután letette, útjára bocsátja, valahogy most jobbnak véli a távolságot, mert ez az alvás azért túlságosan átlépett minden eddigi határon.
- A lányod szerintem vagy focizott vagy karatèzott álmában, mert nem érzem a vesém - halkan dörmögi a szavakat, mert hát Isten ments nehogy a végén megsèrtődjön a leányzó. Nem szokott napközben aludni, gyakran éjszaka sem így nem csoda hogy hangulata egy kissé morcos. Utoljára talán a bölcsibe volt hajlandó délutáni alvást színleli, de már akkor is felesleges dolognak élte meg.
- Neked milyen volt a találkád? - Nyomatékosítja a találka szót, mert hát mégis csak éreztetni kell a nővel, hogy bármennyire is egy öreg emberről volt szó, egyáltalán nem tetszik neki az ügy.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 30. 21:33
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 5. 14:12 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Hanna minden női praktikát ismer már, amivel rá tudja venni a férfiakat, hogy azt csinálják, amit akar - mosolyog. Nem kellett nagyon győzködni, de ezt a világért sem vallaná be. Miközben Auróra beszél készít egy kávét, azt remélve hogy talán attól észhez tér majd.
- Kifizetem a ruhádat- megforgatja a szemeit, érzi a nő hangján az iróniát, de arra kíváncsi meddig lenne képes ezt játszani. Reméli, hogy érti mire céloz a mondattal, ha nem akkor majd szívesen kibővíti a hiányos információkkal.
- Akkor azért tűnsz jóval érettebbnek - meg kívánatosabbnak és sorolhatná, de inkább magában tartja, a kislányra való tekintettel. Na meg azért is, hogy visszafogja magát, mert hát na, férfiból van, s a nő számára mindig kívánatos, még ha apáca ruhában is van. A kávéscsészét szorongatja a kezében, miközben odalép a pizzához és elvesz belőle egy szeletet. Ami az övé az a nőé és reméli fordítva is igaz ez a gondolkodás mód.
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 13. 16:07 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

Török habitus vagy női praktika, neki teljesen mindegy. A kislány olyan szépen érte el nála, amit akart, hogy azt tanítani kéne, de minimum egy könyvet kiadni belőle.
- Milyen jó, hogy az enyém igen - elneveti magát, majd leül Aurórával szemben és elkezd enni.
- Akkor most már te is vén csont vagy, mint én - megköszörüli kicsit a torkát, majd a maradékot leteszi egy tányérra. A pizzaszeletet leöblíti a kávéjával, majd oda áll a lányok mögé és belekukkant a válluk fölött a könyvbe.
- Hát ez rettentően unalmasnak tűnik... Minek neked ez? - Szégyen vagy nem, eddig nem igazán törődött azzal, hogy mit is csinál kedvese. Az elején azt hitte, hogy ez egy múló és futó állapot lesz, erre tessék, együtt élnek és még egy gyerek is képben van. Ha ezt tudta volna előre... Ahh kit akar becsapni? Akkor is pontosan így cselekedett volna, ha előre látja az egészet, mert már semmiért sem cserélné ezt el.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 13. 16:07
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 13. 16:26 Ugrás a poszthoz

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Hajlékonyabb, mi? - felvonja a szemöldökét, de inkább lenyeli a mondanivalóját, tekintettel Hannára. Hát már egy egyszerű beszélgetésből is képes olyan tájakra terelni a gondolatait, melyek egyáltalán nem helyén valóak. S őrültség lenne bevallani, de nagyon tetszik neki a dolog. Minden egyes perc, amit a nővel tölt olyan számára, mint amikor egy kisgyerek elé odateszik az édességet és azt mondják neki nem ehet belőle. Számára a nő éppen olyan csábító, s legszívesebben el sem engedné maga mellől, de hát ugye a kötelesség az nagy úr.
- Aha, hát ez nagyon unalmas - előrébb hajol, majd becsukja a könyvet. Ma pihenés van, erről volt szó, éppen ezért nem szeretné azt látni, hogy a nő ezt olvasgatja.
- Gondolkozz inkább azon, milyen legyen a szoba - mármint Hannáé, mert az övüké köszöni szépen jól van. Szereti, hogy Auróra itt lébecol, sőt az ötletért imákat zeng nap, mint nap. Az pedig maga a mámor, hogy nincsen elnyomja a saját lakásában. Persze itt-ott van olyan zug, ahol a kelleténél több női holmiba szokott belefutni, de már nem menekül ki a világból miattuk, hanem inkább elviseli, hogy felesleges vitákat kerüljön el ezzel.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 13. 16:45
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 18. 22:18 Ugrás a poszthoz

Auróra
Másfél hét telt el. Ígéretét sajnos nem tudta megtartani, mert közbejött valami. Szerencsére a mugli eszközök tárháza elég nagy ahhoz, hogy a kapcsolatot tudták tartani a nővel, így időben tudta figyelmeztetni őt, hogy később érkezik. De azt nem mondta meg, hogy meddig marad. A repülőúton nem volt semmi érdemleges, amint felszállt a gép, inkább elaludt, minthogy nézelődjön és nem sokkal a landolás előtt ébredt fel. Jelenleg a csomagjára vár, ami reményei szerint nem keveredett el, mert nem beszéli az itteni nyelvet és semmi kedve activityzni. Negyedórás dekkolás után végre megpillantja a cuccát a szalagon, amit idegesen vesz magához, majd elindul kifelé, reménykedve abban, hogy nem felejtették el, hogy ma érkezik.
Szerencsére amikor a magasságért kellett sorba állni, akkor nem állt leghátul, így a legtöbb előtte özönlő nép feje felett kiszúrja a szőkeséget és a mellette lévő mitugrászt, akinek a viselkedése már most erős kételyeket ébreszt benne. Egy félszeg mosolyt varázsol az arcára és határozott léptekkel terem a két nő mellett.
- Hello Szépségem - Aurórát egy csókkal köszönti,  húga felé pedig a kezét nyújtja. - Biztos te vagy Tíra, örülök a találkozásnak - a lány felé beszéde és testtartása egy kissé tartózkodó, nem ismeri ezért nem fogja kebelbarátként üdvözöli.
Utoljára módosította:Tóth Lola, 2017. július 8. 12:04
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 18. 22:45 Ugrás a poszthoz

Auróra
A csók közben az illendőnél kissé közelebb húzza magához a nőt. Keze lassan a derekára csusszan, s hosszú másodperceken keresztül szívja magába az illatot, amely nélkül már szinte elképzelni sem tudja az életét.  Egy halk morgás közepette szedi össze magát, tekintetét a másik nőre szegezi, majd egy halk sóhajtás közepette rendezi sorait.
- Aha. Hát ez remek - megforgatja szemeit, jobban örült volna annak, ha soha nem is hallottak volna róla, mert ez a zombi üzemmód amiben a lány van, eléggé hangulat romboló. - Végig ilyen nyomi lesz? - Nem zavartatja magát, elhatározta, hogy egyáltalán nem fog más szerepet játszani, mint amilyen. Reménykedik benne hogy ezzel sikerül Tírát kiléptetni a jelenlegi állapotából. Mert ha mást nem is tud a nőkről azt biztosan, hogy nem mennek el szó nélkül amellett ha szidják vagy gúnyolják őket. Bár ez még egyiknek sem nevezhető az ő világában, csak egy egyszerű szemet felnyitó kérdés, amely jogos volt.
- Nem nekem való a hőség, de hát ha ez az ára, hogy lássalak, megbirkózom vele – van az a hőség, ami neki való, de az nem ebben a kivitelben fordul elő. Na meg ott kevesebb ruhában kell parádézni, sőt leginkább semmiben. Most eléggé furán hatna, ha egy szál himbilimbiben mászkálna a repülőgépről leszállók között.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 18. 22:45
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 18. 22:59 Ugrás a poszthoz

Auróra
Szemöldöke az égbe szökik, mikor meghallja Tírát. Nem érti, miről hadovál és nem is különösebben érdekli, így nem fog kérdezősködni afelől, hogy mi annyira hihetetlen számára. Inkább ráhagyja a dolgot.
- Nézd már tud beszélni - viszonozza a grimaszt, majd sodródik az eseményekkel. A taxi csomagtartójába bedobja a cuccait, aztán jobb híján beül hátra Auróra mellé, egy gondterhelt mosollyal az arcán.
- Kezdek kételkedni benne a húgod reakciója után - nem fogja becsapni se a nőt, sem pedig magát. Az egész szituáció távol áll tőle és igazából nem kívánja a háta közepére se,  de hát ha már megígérte… betartja, amit mondott. Még úgy is, hogy pontosan tudja mennyire kínos és frusztráló élmény lesz számára az egész találkozás.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 18. 22:59
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 18. 23:13 Ugrás a poszthoz

Auróra
Utál taxizni, nem igazán szokta ezt a formáját használni az utazásnak, még akkor sem, ha üzleti útra megy. Nem véletlenül. Szereti, ha ő irányíthat, vagy egy olyan ember, akire az életét is rábízná. Ez a fószer, aki a volán mögött ül, eléggé veszélyesen vezet, bár ezt betudja a török habitusnak is, mely merőben más, mint a számára megszokott. Miközben Auróra beszél hozzá, ő a kint elsuhanó épületeket nézi, s miután úgy érzi, hogy valamit mondania is kellene szerelmének, tekintetét is visszavándoroltatja rá.
- Miért gyakran szoktál hazudni? Mert akkor megértenem, hogy miért nem hitték el, de valahogy úgy ismertelek meg, hogy nem élsz a hazugsággal, maximum kis füllentéssel - ad a homlokára egy csókot. Nem tartja valószínűnek, hogy bárki képes lenne azt hazudni a családjának, hogy ő a párja.  Persze jó parti, de, ha az emberek tényleg olvassák a szennylapokat, akkor nem feltétlenül az igazi oldalát látják. Ez pedig eddig még soha nem vezetett jóra, egyedül Aurórával.
Mikor megérkeznek, egyből megcsapja a hangulat, teljesen más a mentalitás, mint amihez ő eddig szokott. Tudja jól, hogy ezzel még bajok lesznek, mert ő ehhez képest le van lassulva és egyelőre nem érez késztetést az iránt, hogy megerőltesse magát. Talán, ha kapna pár kör italt, akkor sikerülne elengednie magát, de jelenleg olyan merev és ideges, hogy még saját magát is nehezen ismeri meg.
- Lehet, hogy bealudtam, de emlékszem ám rá - elvigyorodik, néha képes felfogni fél kómában is a történteket, még ha úgy tűnik, hogy nem is.
- Nagyobb, mint ahol én nőttem fel... – szemeit lassan futtatja körbe, aztán engedelmeskedik a nő akaratának. Itt ismét nem tud majd irányítani, ez pedig még jobban nehezíti feloldódásának körülményeit.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 18. 23:13
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 18. 23:36 Ugrás a poszthoz

Auróra
Olyan gyorsan történnek a dolog, hogy bizony képtelen követni az eseményeket. Még szerencse, hogy csak két ember mutatkozik be neki, az elsőre nem is fordít nagy figyelmet, azonban a szőkeség édesanyjára már annál inkább. Már messziről végigfuttatja rajta a tekintetét, amikor közelebb érnek, akkor pedig elismerően hümmög csak úgy magának egyet. Kezét megfogja, de ahelyett, hogy megrázná nyom rá egy csókot, hát na mégiscsak arról az asszonyról beszélünk, akinek köszönhetően Auróra a világon van, ennél még többet is érdemelne.
- Én meg a rossz fiú vagyok az újságokból - elvigyorodik,, ha már mindenki annyira vágja kicsoda, akkor nem különösebben fogja elmondogatni minden második embernek a nevét. Mellékesen az asszony se közölte, szóval majd marad a szexi mami becenévnél, aztán meglátjuk meddig fogja a család ezt értékelni.
- S ahogy érzékelem, már távozok is - egy bocsánatkérős mosolyt küld a nő felé és követi a szőkeséget. Érti ő, hogy itt pörög az élet, de úgy gondolta azért egy társalgás csak beleférne az anyukával, mert ez eléggé rossz képet festhet róla. De hát, ha Auróra ennyire rejtegetni akarja hát legyen, ebben is van elég izgalom..
- Mondanám, hogy szép hely és kellemes, de nem hagysz rá esélyt se, hogy körbe szimatoljak vagy valami... - ezt veheti leszúrásnak a nő, mert kifejezetten annak szánja. Nyilván neki is hiányzott az illata az érintései és minden egyéb, na de hogy ennyire nyilvánvalóan máris szobára cipeli.. Csibészesen elvigyorodik a gondolattól, ő aztán nem lesz ennek az elrontója, áll elébe, de így tényleg sikerül megerősíteni az újságok által kialakított rossz fiú és bunkó énjét.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 18. 23:52
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 18. 23:54 Ugrás a poszthoz

Auróra
Úgy tűnik a pörgés az csak nem hagy alább, szinte be se lép a szobába, de már azt várja el tőle a nő, hogy menjen is vissza. Egy pillanatra megáll és közelebb húzza magához a őt, hogy legalább egy tisztességes csókot kicsikarjon belőle.
- Állj már le egy pillanatra - mosolyogva néz bele a szőkeség íriszeibe, amelyek újra és újra megbabonázzák. - Tudnál egy kicsit örülni annak, hogy itt vagyok és nem úgy viselkedni, mintha kutyavásáron lennénk? - Vagy kiállításon, nem is tudja minek nevezze ezt. Úgy van ide-oda tologatva, mintha árajánlatot várnának érte, ez pedig kifejezetten nem tetszik neki. Érti ő, hogy a nő is be van szarva, mert meg kell felelni a család által felállított mércéknek, de ha ez így folytatódik tovább, inkább fogja a cuccait és itt hagyja őket a fenébe.
Miután sikerül ezt tisztázni, zsebre tett kézzel követi őt vissza az étterembe és illedelmesen leül a kijelölt helyre. A kávé ehhez a menethez kevés lesz, de azért egy mosolygás közepette megköszöni, majd várakozó tekintettel néz a vele szemben ülőkre.
- Hajrá - unott arcot vág, kifejezetten nincsen ehhez kedve, de ha annyira kell, előveszi a jobbik formáját, hogy meggyőzze a családot arról, hogy nem egy mániás pszichopata, aki el akarja lopni Aurórát.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 18. 23:54
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 19. 00:00 Ugrás a poszthoz

Auróra
- Jó lenne, mert nem bírom követni már az eseményeket - ehhez túl fáradt és valószínűleg nem is fog sikerülni neki, hogy felvegye ezt a pörgést. Ő annyira megszokta már azt, hogy ráér, hogy be van táblázva az ideje és nem kell sehol sem pörögnie. Sőt valószínűleg, ha egy-egy megbeszélés során úgy pattogna, ahogy az itteni népek, még bolondnak is néznék.
A kávéba lassan kortyol bele, meglepő mód úgy van elkészítve, ahogyan ő szereti, így nem is kell rajta javítania. Tekintetét lassan futtatja végig az anyós jelöltön, majd egy félszeg mosolyt villant neki. Figyelmét most ő köti le, így nem kifejezetten szentel időt arra, hogy Tíra tevékenységével törődjön.
- Remélhetőleg csak a jót mondta - sejtelemesen a szőkeségre pillant, kezét végighúzza a combján, nem zavartatja magát.
- Én nem igazán mondhatnám azt, hogy tudok Önökről bármit is. Például a maga nevét sem közölte velem senki se - nem feltétlen Aurórának szól a dolog. Tisztában van az egész családfával, de mégis hogyan nézne ki, ha felsorolná az összes unokatestvér és rokon nevét úgy, hogy még nem is mutatkozott be neki senki sem.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 19. 00:01
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 19. 15:44 Ugrás a poszthoz

Auróra
Inkább nem próbálja meg kimondani a nevet, bár Magyarországon már gyakorolta a dolgot, de nem akar beégni a család előtt, így marad a szöxi mamuci megszólításnál, persze csak magában.
Kissé félve pillant a távozó nők után, ez még kellemetlen helyzetbe is hozhatja, hiszen kettesben maradni egy ilyen nővel... A fantáziája már rég beindult, még szerencse, hogy  Auróra teljesen le tudja kötni ezen a téren, különben a végén lehet olyant tenne, amit nagyon megbánna.
- El kell mondanom, hogy Hanna eléggé visszavetett az elején. Nem tudom kezelni a kölyköket, szóval nem mondom, hogy nem volt gondom ezzel - ha már őszinteségi hullám van, akkor legyen. Ezt még nem mondta el Aurórának, de valahogy úgy gondolja, hogy ő szavak nélkül is tisztában van ezzel.
- Mellesleg nem volt választásom - elmosolyodik, ha lett volna, lehet hogy kétszer is átgondolja a dolgot. Lehet ezzel nem nyeri el Fahriye tetszését, de egye kutya. Aurórának kell tetszenie, nem a családnak.
- Tudja a lánya érdeklődése eléggé hasonlít az enyémhez, szóval mellékes volt a dologban, hogy van-e gyereke vagy nem - nem fejtegeti tovább a dolgot, az ágyban történő dolgaikat nem az anyukának kellene kiterítenie. Ha a nő elég okos, akkor hamar leeshet neki, hogy nem az üzleti életről beszél, hiszen azon a téren valószínűleg tűz és víz a két fiatal.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 19. 15:45
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 21. 09:34 Ugrás a poszthoz

Schwarz kisasszony


A történetben az lenne a logikus, ha most az jön, hogy én voltam az a szánalomra méltó egyén, aki a szőke leányzónak neki ment. Ám szerencsére nem így van. Káté, az egyik legjobb haverom tette magát máris lapátra, pedig maximum fél órája érkezhettünk. Én vagyok az, akinek esélye nem volt odaköszönni a rég látott ismerősének, mert az úgy elviharzott, mint a pesti gyors. Ez pedig nekem kifejezetten nem tetszik. Értem én, hogy régen futottunk össze és a megszokott babapofimat most szőrzet fedi, s ruházatom sem a megszokott, na de kikérem magamnak.
Kezemben a sörrel, szívemben az elhatározással, na meg a Káté irányába kialakult haragommal felpakolva, megindulok a szőke hurrikán után, s mikor sikerül beérnem egy laza mozdulattal vonom magamhoz és átölelem.
- Hmm darling, még ebben a tikkasztó hőségben is édes az illatod - halkan búgóm a szavakat fülébe, majd eleresztem, mert valami olyasmire számítok, hogy hiába fogtam le, s akadályoztam meg a támadását, valószínű kapok egy jó nagy pofont a viselkedésemnek köszönhetően.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 21. 09:34
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 21. 16:06 Ugrás a poszthoz

Auróra
- Hannának kell egy apa, bár nem vagyok benne biztos, hogy én jó lennék erre a szerepre - elfintorodik. Nem érzi magát eléggé felnőttnek ahhoz, hogy egy gyereket neveljen. Szerencsére Auróra helyette is az, így neki nem is kell beleszólnia abba, hogy mi történik a kislánnyal, ami azt illeti nem is akarna, hiszen neki igazából nincsen sok köze hozzá.
- Lássuk be, az sem tesz jót egy ekkora gyereknek, hogy nekem például rengeteget kell utaznom, az pedig amit én láttam mintaként, kifejezetten rossz lehet számára. Tudja azzal kompenzálom azt, hogy nem vagyok velük, hogy összeveszek nekik mindent, talán még olyan dolgokat is, amire nincsen szükségük, ez pedig egy gyereknek nem feltétlen jó - valakinek ezt is ki kell mondania, s ez már elég régóta motoszkált a fejében. Nem feltétlen a jó nővel osztja meg aggodalmait, de ha már ilyen kedélyesen el tudnak erről csevegni, akkor miért fogná vissza magát.
- Köszönöm a szép jellemzést, de azt hiszem van, akinek ezek nem igazán a legpozitívabb tulajdonságok - félszegen elmosolyodik, a nő egész jól leírta, hogy ő milyen, mindezek ellenére nem feltétlen érzi azt, hogy ez jó lenne. Ha valaki nem bírja elviselni, hogy irányítják, vagy uralják, akkor ez eléggé kiütköző lehet egy kapcsolatban.
- Nem vagyok benne biztos, hogy meg tudnék adni mindent, ami kell neki  - s most itt nem feltétlen az anyagiakra gondol, mert hát azzal nincsen gond. De az érzelmekkel gondjai vannak, amelyeket nem is feltétlen kell, hogy egy kívülálló tudjon, elég ha ők ketten tisztában vannak ezzel.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 21. 16:07
Drávecz Bálint
INAKTÍVRPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 21. 16:32 Ugrás a poszthoz

Auróra
- Nem is kértem tanácsokat, azt hiszem teljesen félreértett - felsóhajt, majd lehúzza a kávéját, bármennyire is úgy tűnik, hogy jól érzi magát ebben a helyzetben, eléggé feszélyezett, jobban örülne, ha Auróra visszariszálná ide a seggét és leülne, hogy mentse, ami menthető.
- Túlságosan előreszalad - felemeli a kezeit, nem akar ebbe mélyebben belemenni, a végén még kiderül, hogy a család már az esküvőjüket is megtervezte, az pedig eléggé kellemetlen lenne. - Most költöztek csak vissza hozzám, nem hiszem, hogy már azt kellene boncolgatni, hogy látom Hannát felnőni. Mi van, ha megint szétmegyünk egy teljesen ostoba félreértés miatt, gondolja, hogy a lánynak az jót tesz, hogy azt látja, hogy az anyja ide-oda sodródik egy kapcsolatban? - felkönyököl az asztalra és felvont szemöldökkel nézi a nőt, mélyen belesüllyesztve tekintetét az övéibe.
- Én Auróra helyében be se mutattam volna magamnak Hannát, de ez ugyebár eléggé elkerülhetetlen volt, tekintve, hogy  első találkozásunk során is ott volt a lány - tekintetével ő is a konyha felé kezd el pillogni és az ő tekintete eléggé rosszalló, semmi jóról nem árulkodik a jövőre nézve.
- Nem vagyok egy karót nyelt minta példány, aki meg tudná fékezni a maga lányát. Sőt, nem is szeretném ezt tenni vele - még egyszer odapillant a konyha felé, remélhetőleg a szőkeségnek lassan leesik, hogy húzza kis a seggét és tegyen valamit, mert egy közelgő bomba robbanását tudná ezzel megakadályozni. Mert lássuk be, a kezdeti bájolgást azért eléggé eltűnt ebben a beszélgetésben, s nem fogja a továbbiakban sem visszafogni magát.
- Biztos vagyok benne, hogy jól nevelte a lányát, nem szeretném ezt elrontani azzal, hogy alájuk pakolok mindent.  De mint említettem, ez egy rossz szokásom - talán ezzel lezártnak tekintheti a témát. Kezdi egy kicsit felhúzni magát, ami ha elér egy bizonyos szintet, megfékezhetetlen lesz.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 21. 16:32
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Drávecz Bálint összes RPG hozzászólása (172 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] 6 » Fel