32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 27 ... 35 36 [37] 38 39 ... 47 ... 122 123 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 12:56 | Link

Liliána
Ne csigázz


Egy újabb számomra ismeretlen név kerül elő. Akár ki is játszott ezzel a lánnyal, nagyon jól csinálta, de vajon miért pont rólam feltételezi ezt. Miközben szavait hozzám intézi én újra és újra futtatom végig tekintetemet az egész alakján, amely meg kell mondanom egészen a kedvemre való is lehetne, ha nem érezném körülötte ezt a hatalmas zavart.
- Igazából az én nevem Bálint és fogalmam nincsen kikről beszélsz.
Megenyhül a szívem, nem lennék képes az amúgy is zavarodottnak látszó lányt még inkább megvezetni. Pedig pillanatok alatt felvenném én neki azt a személyiséget, akit kíván. Ha Krisztiánt hát leszek neki az, ha pedig Dávidot, akkor amaz, de valahogy jobban értékelném jelenlegi állapotomban, ha játszhatnám saját magamat.
- Most végeztem a dolgommal és indultam volna ebédelni, akkor jöttél te.
Hangom magamhoz képest túlságosan lágy, ebből jövök rá igazán, hogy tényleg megsajnáltam a hölgyet. Úgy lépek, hogy mellé érkezzem, majd szépen lassan elindulok és egy kisebb lökéssel őt is erre kényszerítem. Ha már a sors úgy hozta, hogy egymásba fussunk, lássuk mit tartogat még számunkra.
- Csatlakozz hozzám és mondd már meg, hogy mi ez az egész. Két percen belül sikerült két olyan néven szólítanod, amelyeket még soha nem mondtak rám
Tényleg érdekel, főleg azért, mert hátha a későbbiekben még én is alkalmazhatom azt, ami ennek a hátterében húzódik. Na nem mintha nem lennék eléggé kreatív ember, s ugyebár a pénz is minden.. De ez a kis vörös, eléggé felcsigázta a fantáziámat.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 26. 12:56 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ombozi Rebeka Liliána
INAKTÍV


Tetovált benzintyúk
offline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 181
Írta: 2017. február 26. 13:08 | Link


Meg fogom magyarázni

Rebeka szeme elkerekedik, mert most aztán végleg összezavarodott. Mi az, hogy ő nem Krisztián? Ne nevettesse már! Oké, annak idején, egyszer bedőlt ennek a trükknek, de hogy kétszer ugyanabba a hibába essen? Kizárt! Lehet, hogy ez valami teszt, de azt meg minek? Jaj szegény feje, most már végképp nem ért semmit.
- Bálint. Aha - ahogy megismétli, hangjából süt a hitetlenség. De oké, tegyünk úgy, mintha elhinnénk, hogy ő nem Krisztián. Hátha át tudjuk verni, gondolja vörösünk, de belül milliónyi kérdés kezdi mardosni. Mire fel ez a színjáték? Talán bajba keveredett és Ombozink a lehető legrosszabbkor érkezett a képbe, most pedig úgy kell tennie, mintha más lenne? Nem, már egy szót sem képes felfogni, a saját gondolatai rémisztik meg a legjobban. De csak nyugalom, kell lennie magyarázatnak.
- Én már csak ilyen jövős-menős vagyok - a kis unszolásra elindul ő is, de most meg arra gondol, hogy Krisztián keze épp hozzáért, ebből az érintésből viszont hiányzott minden, amit eddig valaha tapasztalt kedvesétől. Mi az isten folyik itt? Most akkor ő tényleg nem Krisztián?
- De figyelj, most tényleg nem viccelődsz? Nagyon fura vagy. Megebédelhetünk, meg minden, de most tényleg nem vagy Krisztián? - látszik az arcán, hogy totálisan sokkolja a felismerés, hogy az igazi Dáviddal (Bálinttal?) találkozik. Szóval akkor most megelevenedik a pokol. Tudta, hogy ez az édes kis semmiség később még vissza fog ütni. De miért pont most?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


We're the Ombozis!
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 13:25 | Link

Liliána
Kíváncsian várom

Nem gondoltam volna, hogy valaha olyan helyzetbe kerülök, amikor végre valaki nem ismer fel. Egy újságárus mellett elhaladva, hirtelen ötlettől vezérelve, magamhoz veszek egy napilapot, és tovább sétálok a lány mellett. Lepillantva rá, még mindig látom rajta a hitetlenkedést, amely egy kisebb mosolyt csal az arcomra.
- Hozzam neked az anyakönyvi kivonatomat, vagy mit szeretnél bizonyítéknak?
Pár telefonnal el tudnám intézni, hogy pillanatok alatt itt legyen, de talán a korábbi ötletem is sikert hoz. Az újságot kinyitva adom neki, ahol ott virít az arcom, a legutóbbi interjúban éppen arról faggattak, hogy milyen az apám árnyékában felnőni és mikor nő be végre a fejem lágya.
- Én lennék a legjobban meglepődve, ha Dávid vagy Krisztin lennék, mert az elmúlt 28 év alatt mindenki Bálintnak hívott.
S csak most realizálódik bennem, hogy míg engem már három néven is szólított, nekem fogalmam sincsen, hogy ehhez a lehengerlő nőszemélyhez miféle név tartozik.
- Téged, hogy hívnak? Vagy én is mondjak rád random neveket?
Elnézve az arcát, eszembe jut pár név, ami illene hozzá, de jobban örülnék neki, ha legalább őt a hozzátartozó néven szólíthatnánk, ha már az én kilétemet megkérdőjelezi.
- Mit szeretnél enni?
Hosszadalmasnak ígérkezik ez a dolog és a hasam újra meg újra jelzi, hogy mennyire kívánja az ételt. Leginkább az éttermekhez vagyok hozzászokva, de ez a lány nem úgy tűnik, mint aki megkövetelné tőlem, hogy puccos helyre vigyem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ombozi Rebeka Liliána
INAKTÍV


Tetovált benzintyúk
offline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 181
Írta: 2017. február 26. 13:38 | Link


Te tényleg te vagy te

Ő tényleg, igazán próbálja elhinni, hogy ami itt történik az valóság, hogy ez a férfi tényleg nem Krisztián, de közben a kétely ott matat agyának egy eldugott - vagy nem is olyan eldugott - részében.
- Jaj, Merlin mentsen meg attól - felemeli mindkét kezét, érdekli is őt a dolog. Vagyis igen, épp ez az, baromira érdekli, de hogy születési anyakönyvi kivonat...? Az már tényleg túlzás lenne, nem? Elvégre nem oknyomozó vagy riporter, nem is valami megszállott, pusztán egy zavarodott hölgy, aki szeretné tudni, mi folyik körülötte.
Ekkor kapja kezébe a magazint, amiben, lássunk csodát, valóban Bálintként szerepel. Oké, ideje lenne elkezdeni hinni neki. Mégsem győzheti meg arról a srácot, hogy olyan ember, aki nem ő. Vagy hát értitek. - Azt hiszem, most elég nagy hülyének nézhetsz - felpillant az újságból, tekintete ezúttal bocsánatkérő, semmint vádló vagy hitetlen. Ideje lenne feldolgoznia az információt, hogy ez a férfi nem Krisztián.
- Oh, ne haragudj, Rebeka vagyok. Csak tudod, azt hittem ismersz, nem is gondoltam arra, hogy bemutatkozzak - legszívesebben felnevetne a helyzet abszurditásán, de majd inkább máskor. Mindenek előtt magyarázattal tartozna - már amennyiben korgó gyomra engedne bármiféle gondolatfoszlányt is megfogalmazódni. - Hú, mondjuk egy hamburgert. Vagy pizzát. De ha te kagylóra vágysz, akkor ehetünk azt is, nem vagyok válogatós - megvonja a vállát, elvégre úgyis ő fizeti a saját kajáját. Amúgy sem várná el az ellenkezőjét, ezek után meg aztán pláne nem.
- Azt hiszem tartozom egy kis magyarázattal.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


We're the Ombozis!
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 13:54 | Link

Liliána
Kíváncsian várom

Merlin? Na nézzenek oda, hát nem egy kis boszorkával van dolgom? Persze, erős egyetlen egy szóból egyből erre következtetni, de a mugli világban leginkább az ’Isten ments’ kifejezést hallom, nem pedig ezt. Így máris érdekesebbnek ígérkezik számomra az egész és biztos vagyok benne, hogy ez a tüzes kis vöröske egy fantasztikus sztorit tartogat a számomra.
- Igazából egész jól szórakozom a helyzeten.
Ez igaz, ha nem lennék agyilag leamortizálódva talán még lett volna pofám ki is használni a dolgot és egy kellemetlenebb szituációba keverni a lányt. Úgy tűnik ma van a szerencse napja.
- Örvendek Rebeka.
Kezemet most nem nyújtom felé, az már felesleges mozdulat lenne ezek után a kellemetlen pillanatok után. Az újságot visszahalászom tőle és a legelső kukába beledobom, majd zsebre vágom a kezeimet és úgy lépdelek tovább mellette.
- Akkor együnk hamburgert vagy pizzát.
Fejemmel a sarkon lévő falatozó felé bökök, nem szeretem a sztereotípiákat és szomorúan törődök bele, hogy az öltönynek és az újságnak köszönhetően, valószínűleg Rebeka is elkönyvelt magában egy felsőbbrendű baromnak, aki csak a luxus ételeket bírja magába tömni. Pedig aztán, ha tudná, hogy néha nekem is becsusszan egy-egy gyors éttermi falat, úgy félévente egyszer.. Ki is nevethetne.
Kinyitom az ajtót és nem engedem magam elé, ezt csak azért teszem, mert az illem úgy kívánja, hogyha idegen helyre lépnek be, de kit is izgat. Azért teszem, mert én vagyok a férfi és nekem kell uralni a terepet. A pulthoz lépdelek, amely felett ott vannak az árak és az étel lehetőségek.
- Kíváncsian várom, de előbb válaszd ki, mit eszel.
Ha a lánynak sikerül kérnie, akkor én is választok magamnak egy kis átmérőjű pizzát, majd egy asztalhoz vezetem a lányt. Kihúzom a széket, megvárom, hogy leüljön rá, majd elhelyezkedek vele szemben és érdeklődő pillantásokkal méregetem. Izgatja a fantáziámat, hogy milyen épeszű magyarázatot fog kitalálni, hiszen nincsen tudatában annak, hogy az én ereimben is csordogál varázsló vér.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 26. 13:55 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ombozi Rebeka Liliána
INAKTÍV


Tetovált benzintyúk
offline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 181
Írta: 2017. február 26. 14:30 | Link


Érkezik a válasz...

Legalább egyikük jól szórakozik a helyzeten, ez is valami. Mellesleg szerencsésnek mondhatja magát, hogy a fiú nem küldte el oda, ahová való lett volna azok után, hogy tulajdonképpen meg akarta győzni arról, hogy ő nem létezik, vagy ha mégis, nem ebben a formában. Bár tulajdonképpen ez valóban mulatságos a maga kitekert, elmebeteg módján.
Biccent egyet, de most már csukva tartja a száját. Jobb lesz, ha annál több kárt nem csinál, mint amennyi amúgy is van. A hamburger-pizza páros hallatán felcsillan a szeme, mert bár úgy tűnhet, nem ítélkezett előre. Jó, igen, az öltöny eléggé arra utal, hogy Bálint nem a sarki büfében akart bedobni valami zsíros malacot, hanem mondjuk minimum egy Hilton minőségű luxus helyre készült, de... Egy szakadt ember is ehet kagylót, meg egy jól öltözött is gyorskaját. Ez még nem jelent semmit.
Leányzónk szinte ámul és bámul, mert Bálint éppen olyan előzékeny és kifinomult, mint Dávid volt. Illetve Krisztián. Jaj már ebbe a sok névbe! Hát lehet ezt ésszel felérni?! Kér egy hatalmas hambit, nagyjából mindennel, ami az étteremben megtalálható, majd némileg feszengve hagyja, hogy a leadott rendelés után leüljenek. Pontosabban kihúzzák neki a széket és leüljön. Mamám!
- Oooooké, szóval gondolom nem azért járkálsz Budanekeresden, mert mugli vagy, vagy ilyesmi. Ha mégis, legfeljebb lecsuknak engem, amiért szivárogtatok - legyint egyet és előrehajol, hogy jobban megnézze magának a férfit. Ez persze kínos vagy épp furcsa lehet, mégis megteszi, nem zavartatja magát. Pár másodperc után ismét a háttámlának dől és keresztbe fonja kezeit maga előtt, miközben egyik lábát átveti a másikon az asztal alatt. - Az a helyzet, hogy a barátom metamorfmágus. A megismerkedésünk, vagy inkább újra találkozásunk alkalmával pontosan ugyanúgy nézett ki, ahogyan most te. Hónapokig találkozgattam vele úgy, hogy fogalmam sem volt róla, hogy ő az, lévén a külsejét megváltoztatta és Dávidként mutatkozott be. Aztán színt vallott, blabla, az már csak a tündérmese része. Szóval ezért hittem azt, hogy nem vagy Bálint. Vagyis nem Bálint vagy, érted - reméli, hogy sikerült elmagyaráznia érthetően a lényeget. Hogy egy korábbi kis affér miatt tulajdonképpen félreértés áldozata lett és hát... Itt kötöttek ki. Nincs ezen mit szégyellni, ha ezek után sem tartja totálisan őrültnek a vöröst, még akár haverok is lehetnek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


We're the Ombozis!
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 14:48 | Link

Liliána
Miért érzek dühöt?

Meglepő mód egész okos a kicsike, ez pedig egy mosolyt csal elő az arcomra. Nem kommentálom megállapítását, miszerint nem vagyok mugli, inkább csak tovább figyelem őt. Olyan közel van, olyan kívánatosnak tűnik, miket tudnék vele kezdeni. Na, de félre a nem ide illő gondolatokkal, elszomorodva veszem tudomásul, hogy közelsége nem tartott sokáig, így én is hátradőlök és kezeimet felpakolom az asztalra.
- Ennyire sanyarú és visszataszító élete van, hogy hónapokig el kellett előled titkolni?
Értetlenül vakarom meg a fejemet. Hát ez még nekem is eléggé kritikán aluli megoldásnak tűnik. Értem én, hogy az elején milyen jó buli lehetett ez, sőt kifejezetten tetszik is a csávó megoldása, na de hogy ezt hónapokig képes volt szerencsétlen lánnyal eljátszani. Hirtelen idegesnek, sőt inkább dühösnek érzem magamat. S nem azért, mert az én arcomat használta, hanem, mert átverte ezt a lányt.
- Ezek után meg még képes vagy a barátodként tekinteni rá? Elcseszett egy lelked lehet, aranyom.
Elnevetem magamat, remélem, hogy nem sértődik meg és nem fog hisztérikus roham közepette távozni innen. Mert én tényleg csak egy egyszerű tényt közlök vele, amelyet bárki épeszű ember alátámasztana.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 26. 14:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ombozi Rebeka Liliána
INAKTÍV


Tetovált benzintyúk
offline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 181
Írta: 2017. február 26. 14:58 | Link


A kérdésre felszalad fél szemöldöke egy pillanatra. Sanyarú? Visszataszító? Korántsem. Meglepődne, ha tudná, hogy mennyire más ember, mint amilyennek ezek alapján hangzik. És persze jogos a kérdés, miért kéne védenie? Talán azért, mert teljes szívéből szereti. Szívás.
- Nem. Igazából tejesen véletlen volt. A korcsolyapályán futottunk össze, ő már épp más arcot viselt. Nem hittük, hogy találkozunk még, aztán végül újra, meg újra megesett - megvonja a vállát. Itt már azért befigyel a dolog, hogy mennyire is voltak váratlanok azok a találkozások, de mindegy. Tudva azt, hogyha Rebeka nem lett volna akkora tuskó a fiúval annak idején, akkor ez mind nem történt volna meg... Hát igen. Részint magának köszönheti.
- A páromként - könnyeden javítja ki, miközben kezeit az asztalra csúsztatja és ismét közelebb hajol a másikhoz. - Lábjegyzetként hozzátenném, hogy eredeti alakjában szóba sem voltam hajlandó állni vele, vagy ha mégis, abban nem volt köszönet, pusztán egy félreértés miatt, mint utóbb kiderült. Plusz direkt nem tett semmit, egy csók vagy ölelés se volt köztünk, míg be nem vallotta a dolgot - ismét megrántja a vállát, majd egy pillanatra elpillant a pult felé, ahol kérték az ebédjüket. Hozhatná már valaki, éhen fog veszni. - Haragudtam rá, de megbocsátottam. Szerencsénkre nem a külsejébe habarodtam bele az alatt a két-három hónap alatt - és, hogy mi volt az a bizonyos félreértés? Rebeka összepréseli ajkait, ha visszagondol rá. Lepillant tenyereire, majd lassanként inkább az asztal alá dugja kezeit. Még mindig nehéz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


We're the Ombozis!
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 15:11 | Link

Liliána
A szerencse forgandó

Véletlen ennyiszer, ebben még én sem hiszek. Na de, ha neki ez a tündérmese így megfelel, hát ki vagyok én, hogy firtassam?  Egy hümmögés keretein belül veszem tudomásul, hogy párjaként tekint erre a félbolondra. Nem tudok rá másképpen gondolni, még akkor sem, ha van egy nagyon hihető és kreatív magyarázata arra, hogy miért történt így. Mivel nem igazán tudok mit reagálni erre a hihetetlen sztorira, így csak egy kínos mosoly keretein belül kortyolok egyet a vizemből, majd a fejemet támasztva hallgatom tovább a meséjét. Mindeközben az ajkait, a szemét, a mozdulatait vizslatom, teljesen elkalandoznak más merre a gondolataim és a figyelmem is. Mekkora egy tapló vagyok.
Sötét gondolataimból egy olyan mondat ébreszt fel, amelyet már nem bírok nem kommentálni. Testtartásom változik, eddigi könyökölésemből, most kihúzom magamat és teljes komoly arcot felvéve szólalok meg.
- Szerencsétlenségemre nem a külsejébe habarodtál bele.
Elvigyorodom, mekkora szerencsém lett volna most, ha a lány a külsőt nézi csak és teljesen hidegen hagyja, hogy mi a nevem. Már nem itt ücsörögnénk, hanem teljesen másfelé vette volna találkozásunk az útját. Vigyoromat a pincér kiérkezése szakítja félbe, aki lepakolja elénk az ételeket. Nagy, elkerekedett szemekkel nézek az adagra, ami a hölgy elé került.
- Vigyázz, mert amekkora a végén még ő fog megenni téged.
Ha már ilyen helyen vagyunk, képes vagyok levetkőzni az evőeszközzel evés rejtelmeit és felemelek egy szeletet a pizzából, majd elkezdem enni. Közben pedig tekintetemet le nem venném a vörösről, nagyon érdekel, hogyan fogja leküzdeni a választását
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 26. 15:12 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ombozi Rebeka Liliána
INAKTÍV


Tetovált benzintyúk
offline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 181
Írta: 2017. február 26. 15:30 | Link


Tartozott ennyi magyarázattal, hát megadta. A lényeg, hogy ő szereti Krisztiánt, meg az apja, meg mindenki más is, akinek mesél róla. Látják, hogy boldog vele. Kellhetne neki ennél több? Ugye hogy nem.
Persze, bár vaknak tetteti magát, látja, hogy Bálint miképp legelteti rajta tekintetét. Nyilvánvalóan nem mindennapi látvány egy vörös hajú, tetovált lány, aki kétszer akkora hamburgert rendel, mint amekkora ő maga, ráadásul meglehetősen zizzent. Ebből a csodából mindenki szeretne egy falatot, csak hát kár, hogy nem lehet mindenkié. Pedig mennyivel könnyebb lenne az élet, ha mindenkinek lehetne egy Rebekája!
- Jobban tetszett a külseje, mint azt valaha is hajlandó volnék bevallani, de őszintén szólva, belőle jobban kell az eredeti - széttárja a karjait, amolyan "ne haragudj öcskös, de ez van" stílusban. Igen, Bálint külseje több, mint egy egyszerű nyeldeklés, pár nyögés és sóhaj. Ezzel a testtel sok mindent lehetne csinálni és őszintén érdekelné, mi lehet az alatt az öltöny alatt. Valószínűleg olyan hasfal, hogy itt helyben elalélna, mégis... Számára csak Krisztián van - ha pedig nem így lenne, már nem lenne vele.
Végre megérkezik az ebéd, Rebeka pedig le sem tudja venni tekintetét hatalmas áldozatáról. Ezt aztán jól megtömték! Mondjuk farkas éhes, nem is reggelizett ma még, szóval... Vesszen a hambi! Mielőtt azonban jó varacskos disznó módjára elkezdhetne ízléstelenül zabálni, Bálint szakítja félbe. Erre a mondatra kaján vigyorra húzódnak ajkai, melyeket gyorsan végig is nyal.
- Fogalmad sincs, mennyi minden fér a számba... - megemeli az előtte található monstrumot, majd folytatja. - ...és a gyomromba. Jó étvágyat - azzal nemes egyszerűséggel beleharap a batár szendvicsbe. Mennyei! Atyavilág, már megérte felkelni ezen a madárcsicsergős reggelen!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


We're the Ombozis!
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 15:45 | Link

Liliána

A történetben az eredeti szó eléggé vitatható, mert ha tényleg beleszeretnénk ebbe menni, akárhogy is nézem én vagyok az eredeti, akinek az arcát valahogy ellopta ez a semmirekellő, amiért akár be is perelhetném. Szerencséje van, hogy kinőttem ezekből a gyerekes csínyekből, legalábbis igyekszem nem foglalkozni velük már olyan sokat, csak mondjuk heti 1-2-szer.
- Nem fogok sírva a sarokban ücsörögni, azért mert nem tudlak becipelni az ágyamba.
Villantok neki egy vigyort. Remélem nem képzelte azt, hogy romba dönti az egómat és életemet, azért mert neki éppen foglalt a szíve. Nem is kell nekem szerelem, erről szó sincs, de a pimasz ábrázata miatt, muszáj volt közölnöm vele ezt a tényt.
Az étel megérkezik, ő pedig pontosan úgy méregeti azt a nyamvadt hamburgert, ahogyan néhány pillanattal ezelőtt én tettem vele. Hát mi ez már, hogy egy darab hús nagyobb figyelmet kap, mint én. Felháborító, mégis érdekel, csessze meg.
Majdnem kiesik a kezemből a pizza, amikor abba kezd bele, hogy mennyi minden fér a szájába. Hát ez a kis csaj nem semmi. Nem tudom eldönteni, hogy akarta-e, s tudatosan tett egy ilyen utalást, vagy csak véletlen.. mindenesetre telibe talált vele. Egy kisebb köhögéssel leplezem, hogy pimaszsága milyen hatást ért el, majd újabb korty a vízből és eszem tovább. Hamarabb sikerül bepusztítanom a pizzát, minthogy Rebeka eltüntetné a hamburgerét, így van lehetőségem kiélvezni a látványát és néha elvigyorodni azon, hogy mennyi minden köt ki a tányérján. Ha nem lennék úriember valószínűleg még le is törölném a szája sarkában időző mustár és ketchup maradványt, de így csak szó nélkül nyújtok felé egy szalvétát.
- Úgy eszel, mint egy hajléktalan, aki hónapok óta nem jutott ételhez.
Ez egy kissé visszavesz eddigi érdeklődésemből. Tudom, nem lehet az ilyen ételeket gusztusosabban fogyasztani, de azért valahol reméltem, hogy nem lesz ennyire lelombozó a dolog.
- Mivel foglalkozol?
Nem kerülte el a figyelmemet a sok tetoválás, ebből arra merek következtetni, hogy valami művészi beállítottsággal rendelkezik. De mi is az pontosan, azt nem merném megkockáztatni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. február 26. 15:45 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ombozi Rebeka Liliána
INAKTÍV


Tetovált benzintyúk
offline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 181
Írta: 2017. február 26. 16:03 | Link


Csak most tudatosul: miért pont Liliána?

Az eredeti alatt természetesen Krisztián valódi kinézetét érti, de a megfogalmazás félreérthető volt, mea culpa. Meg azért nem semmi, hogy anélkül, hogy ismerte volna Bálintot, ilyen tökéletes mása volt. Tuti nem fogja elhinni Rebekának, ha az elmeséli neki ezt a sorsszerű találkozást.
- Reméltem, hogy nem okozok benned maradandó károsodást. Mindenesetre, ha a szitu változna, te leszel az első, aki megtudja - pimasz módon rákacsint, ráadásul abszolút nem is zavartatja magát emiatt. Sosem volt kifejezetten férfiakkal kikezdős típus, de flörtölni mindig is tudott, illetve zavarba hozni másokat. Főleg férfiakat. Néha napján azt hinné az ember, még a hóembert is meg tudja győzni, hogy jól esne neki egy forró zuhany. Érdekes, nem igaz?
Hahaha! Természetesen sohasem tesz véletlenül kétértelmű megjegyzéseket és, ha esetleg arra gondolnál, hogy csak te gondolsz arra, tévedsz. Ő is pontosan arra utal, amire azt hiszed, hogy utal. Magában elégedetten konstatálja, hogy ismét sikerült találatot bevinnie, de hát, jelenleg itt ez a hamburger és, ameddig el nem pusztítja, addig sajnos Bálintnak a második helyre kell szorulnia. Nem törődve az illemmel, jóízűen eszik, bár hozzáteszem, nem gusztustalanabbul, mint az elfogadható lenne. Szóval nem tömi úgy tele száját, mint valami rágcsáló, nem folyik róla mindenhol minden, pusztán a járulékos maszatolás van. Ami egyes férfiak szemében úgy tetszik, hogy végre egy nő, aki tud enni, másoknak meg pont úgy nem tetszik, hogy ezt azért mégse. Van ilyen, nem azért van itt, hogy felszedjen bárkit is.
- Nem reggeliztem, nem maradt rá időm. Sajnálom, hogy végig kellett szenvedned ezt a vizuális környezetszennyezést - természetesen egy fikarcnyit sem sajnálja, de igazán jól hangzott. Megtörli száját és ujjait is - bár kacérkodott a gondolattal, hogy végignyalja őket. Csak őszintén: mit akarna ezzel elérni? Semmit. Maga is belekortyol a vízbe, amit még korábban kért és már helyre is áll a világ rendje.
- Jelenleg mestertanonc vagyok a Bagolykő Mágustanodában. Szabadidőmben igyekszem megnyitni a tetkószalont, amit a féltestvéremmel álmodtunk meg - mivel az étterem üvegfalú, így könnyedén mutat ki rajta az utca túlsó végére, ahol nem messze tőlük látszik a kis üzletecske. Hamarosan kint lesz a névtábla, hogy Ombozis, de addig is... - Nem kínos, hogy a névnapod pont Valentin napra esik? Mindig is meg akartam kérdezni erről egy Bálintot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


We're the Ombozis!
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. február 26. 16:16 | Link

Liliána
Mert különleges...

Hálás vagyok ennek a boszorkánynak, hogy nem húzogatja előttem tovább a mézesmadzagot. Ha elkezdte volna még tovább cifrázni a flörtölését, lehet olyant teszek, amelyet börtönnel illettnek kicsiny hazánkban. Meg még a végén a boszorkányok is fellázadnak ellenem, az aztán egy élmény lenne.
- Ahh a jó öreg Bagolykő… Micsoda élményeim vannak onnan.
Nem nevezném őket szörnyűnek, de bátran állíthatom, hogy nem is a legjobbak. Sokkal jobban élveztem a mugli iskolát, amelyet vele párhuzamosan végeztem. Tálán nem is véletlen, hogy most is ezen a téren vagyok tapasztaltabb.
- Jól hangzik, de innen kívülről elég lepukkant a kinézete.
Máris előtör belőlem az üzleti érzék. Látnom kell közelebbről azt a helyet, mert így vagy úgy de én biztosan be fogok jutni oda. Talán jobb lenne az engedélyével
- Szeretném megnézni, szóval még nem szabadulsz tőlem egy kicsit.
Kezemmel intek a pincér felé, nincs az a helyzet, hogy a nő bármit is fizethessen abból, amit itt elfogyasztottunk, még ha meg is próbálkozna ezzel, leintem és lerendezek mindent.
- Nekem aztán nem kínos. Mivel nem tartom ünnepelendő dolognak a Valentin-napot. Csak egy felfújt ostobaság, amelyet egy szent kivégzésére alapoztak, meg mely manapság arra megy, hogy minél több pénzt költsenek általában a férfiak, hogy ezzel bizonyítsák a hitetlen nők felé, hogy mennyire szerelmesek
A magyarázatom egyszerű, nem egy betanult szöveg, tényleg ennyire ostobaságnak tartom ezt az egészet. Egyébként meg, ha éreztem is volna valaha a szerelmet, akkor sem ezen a napon adtam volna tudtára a kiválasztottamnak, hogy mit érzek iránta.
- Hozzáteszem még azt is, hogy a Karácsonyt ugyanennyire rühellem. Mert mi az, hogy szeretet ünnepe, szeressük egymást, stb.. Máskor nem kell? Számomra ez a két dolog összeférhetetlen, az emberi ostobaság legszebb példái.
Csak remélni tudom, hogy Rebeka, nem egy a legromantikusabb oldalt képviseli és nem kezdi el fejtegetni nekem, hogy mennyire jó a szerelem, meg hogy milyen gyökér vagyok, hogy így vélekedek. Ez van bogaram, ilyen vagyok és nem szeretnék változni, persze végighallgatom a sztoriját, ha kell, de nem garantálom, hogy élvezni fogom.
- Szoktál kávézni?
Ha nem az sem érdekel, nekem kell szerezni egyet, minél előbb, már így is 20 perces késében vagyok a megszokott időhöz képest. Feltápászkodok a székből, kezemet nyújtom felé, hogy neki is segítsek, majd megvárom, hogy rendbe szedje magát. Ezután elhagyjuk a helyet, s nekem első dolgom az, hogy találjak valami helyet, ahol tudok szerezni egy nagyobb koffein adagot, amelyet elvitelre kérhetek.

Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 17:12 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Árvai-Mózs Barnabás
INAKTÍV


LIGHTLY
offline
RPG hsz: 32
Összes hsz: 86
Írta: 2017. február 28. 12:05 | Link

Helluskája
előzmény


Nem gondolta a fiú, hogy ennyire meg fogja lepni az utasát a mugli eszköz. Barnabás emlékezetében úgy élt, hogy a mágusok is azért használnak autót, még ha kicsit tuningoltakat is. Ennek ellenére nem kellett sokat nógatni Hellát, hogy bepakolja magát a négykerekűbe - véletlenül sem üvöltött róla, hogy még egy ilyen ismeretlen eredetű járgányba is beszáll, csak itt ne kelljen lennie. Coloska látta, hogy utasa milyen rémülten ül ott, mint egy faszent, és hogy oldja a feszültségét a másiknak, nekiállt összehordani hetet-havat. Agyzsibbasztó vicceket is nyomott néha, mint pl. hogy mit csinál a kecske, ha elfogy a vajaskenyere? Megken egyet.
Úgy 20 perc után tört rá a sebességmámor. Egy pillanatra sem ment többel, mint amennyi a megengedett, de egész megnyugodott, ahogy duruzsolt alatta a motor és suhant el mellettük a táj. Kicsit lehúzta mindkét ablakot, bal kezét a kocsiajtóra fektette és egy kézzel kormányzott, amíg nem kellett sebességet, vagy zenét váltani. A nap ragyogva verődött vissza fehér pólójáról, szemén megcsillant a fény, kezén a kis erek kezdtek kirajzolódni, izmai megfeszültek. Út közben azért rendszeresen megkérdezte Hellát, hogy meg akar-e állni, vagy akármi, és ha bármi kellett, akkor a legközelebbi pihenőnél megálltak.
Egy szűk óra után odaértek a budanekeresdi menhelyre, ahol finom parkolást követően leállította a motort, megsimította a műszerfalt és némán megköszönt egy újabb utat az autójának. Kiszállt, kinyitotta Hella ajtaját is. A hely, ahova megéreztek, nem épp egy bevásárlóközpont, de egy nagyon meleg, kellemes benyomást keltő egyaránt szabad-és zártterű épület. A hófehér, kék szemű kiscicáktól kezdve az engedélyt igénylő bestiákig elég széles volt a felhozatal. Ahogy kicsit beljebb mentek a kerítésen belülre, egy vidám, mosolygós, szőke hajú lány üdvözölte őket melegítőben és pólóban, amiken látszott, hogy nem csak a kapát támasztja egész nap, s felajánlotta a segítségét. Barnabás Hellára pillantott, hisz most a fiú a szócsöve, neki kell észrevennie a legapróbb jeleket is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hajnal Hella
INAKTÍV


Mutista Maugli |18 éves
offline
RPG hsz: 45
Összes hsz: 458
Írta: 2017. március 2. 18:14 | LinkEgész úton csak a fejét ingatta. Nem lett rosszul az autóban, hiába nézelődött kifelé egyfolytában, az elsuhanó fák nem kavarták fel a gyomrát. Azért nem volt túl boldog az utazás alatt, nem tudott lazítani, tehát egy órán keresztül kellett Barninak élvezni a fatuskót az anyósülésen.
Mikor megérkeztek a célállomásra, bizony úgy pattan ki, mint aki egész úton ilyen jól volt. A friss levegőt mélyen tüdejébe szívja, arcán mosoly rajzolódik ki. Egy kacsóján megtudja számolni, az utóbbi hetekben hányszor járt az intézet udvarán kívül.
Hálásan pillant a férfira, de csak egy pillanatig. Ezután felé nyújtja a kabátból kilógó ujjait és ha engedi, megfogja a kezét. Bár alapjáraton szeretne elveszni, az állatokat még megvárja.
Ő észre se nagyon veszi a nőt, aki a segítségét ajánlja, annyira el van foglalva a hangokkal, szagokkal és persze a látvánnyal. Itt már el is ereszti Barnabás kezét és elszakad tőle. Szájtátva, érdeklődve indul útnak.
A macskák nem érdeklik, a hüllők sem, Barninak egy ugatós négylábú kell. Arrafelé tart, bárhol is legyen az. Ő megy előre, keres.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


tumblr♣ ♥Vigyázz, harap!♦
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 20:27 | Link

Auróra
Margit-sziget


#végedvan #aranyosagyerekedholvetted

Brigád. Így nevezték el az ő titkosnak már alig hívható, gazdag ficsúrokból álló csoportjukat, amelynek minden évszakban volt egy nagyobb volumenű össznépi találkozója. Budapestre azért kerültek, mert Káténak itt volt egy aktuális csaja, akivel éppen a nászutas fázisban voltak, így nem bírtak elválni egymástól még egy cigaretta erejéig sem. Szóval kényszermegállót tettek be, többnaposat, mert akkor már a többiek is be szeretnének csajozni, minden este máshol. Ez azzal jár, hogy minden este mindenki annyit iszik, amennyit a szervezete képes elbírni, másnap pedig, amint felkelnek újrakezdik. Gusztustalan ördögkerék.
Ő maga már nem annyira élvezi ezeket a dolgokat, de mivel esze ágában sincsen a közeljövőben megállapodni, ezért ha hívják elmegy. Azonban már közel sem üti ki magát annyira, mint a többiek. Ezért is lehetséges az, hogy amíg a lakosztályban haldokló nők és férfiak fetrengnek egymáson, neki lehetősége van a kondijára odafigyelni. Ez számára már sokkal többet ér, mint hogy azzal hencegjen, előző este mennyi nőt döntött meg.
A Margit-szigeti futópályán körülbelül a harmadik körnél jár, így eshet meg, hogy harmadjára fut el egy ismerősnek tűnő szőkeséggel, aki egy kislánnyal tartózkodik itt. Minden egyes körnél egyre feltűnőbben méregeti a hölgyet, lassan már perverznek is elmenne, ezért a 4. kör végén úgy dönt, hogy sétára adja a fejét és kiáll a körből, hogy képes legyen összetenni, hol és mikor vésődhetett be ennyire az emlékezetébe a nő.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 3. 20:37 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 20:38 | Link

Bálint
Margit-sziget


#fujjmár #nemondjilyet #nemvettem

Rájuk fért a kiapcsolódás. Ahogy a nap első sugarai melegítettek valamicskét, szinte az összes szabadidejüket kint töltötték. Így esett hát most a választás a Margit szigetre. Hanna élvezte, bár kényelmetlen volt számára a kabát és hiányzott neki a tengerpart. Rorának úgyszint, de próbálta a dolgok derűs oldalát látni. Labdáztak, igaz, pici rózsaszín gumilabda volt, de célnak megfelelt. Hanna azonban gyorsan elunta a dolgot és mindenképp szerette volna megnézni a Dunát. Mivel Rora soha nem tudott nemet mondani a lányának a kezét szorongatva kezdték el kerülgetni a futókat, hogy közelebb jussanak a folyóhoz. Hannának tetszett a látvány, el is volt egy darabig, így miközben Rora szorosan fogta, volt ideje szemrevételezni a körülötte lévőket. Minden egyes alkalommal, mikor elfutott előttük egy nagyon is ismerős férfi, felkapta a tekintetét, de addigra már csak a hátát látta. Mígnem Hanna egy jól irányzott mozdulattal behajította a futópályára a lasztit.
- Hanna. Nem szabad. Még a végén valaki elesik benne.
Gyorsan felkapja a kislányt és a labda után nyúl, de a napot addigra elállja, valaki. Auróra gyoran felpillant, és mikor realizálódik benne, ki áll fölötte, lányos zavarában a legszebb mosolyával ajándékozza meg.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 20:42 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 20:53 | Link

Auróra
Margit-sziget

#jólnéztekki #ittalabda

A gyerekekkel való kapcsolata könnyedén leírható; nincs. A kölykök érdekében messziről elkerüli azokat, akikhez tartozékként egy törpe is csatlakozik. Az ok pofon egyszerű, képtelen bánni velük, nem tud gyermeteg hangon elcsevegni és pár pillanat alatt az őrületbe tudja kergetni egy gyermek visítása. Mégis látva a nőt, ahogy tartja a csöppséget, nem tudja elkerülni. Legalább pár szó erejéig le kell foglalnia, meg kell tapasztalnia, hogy milyen személyiség tartozik ehhez a bájos kinézethez.
Még mielőtt tényleg valaki orra bukna a labdában, magához ragadja azt és határozott léptekkel terem ott a bájos anyuka és gyermeke mellett.
- Azt hiszem ez hozzátok tartozik - egy félszeg mosollyal az arcán nyújtja feléjük a labdát, majd kezeit zsebre vágja. Megvárja, amíg a nő is felegyenesedik és még egyszer végigméri tetőtől talpig, érdeklődését pedig esze ágában sincsen leplezni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 3. 20:54 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 21:04 | Link

Bálint
Margit-sziget


#teis #jólállafutás #köszi


Mire nyúlna a labdáért, a férfi megelőzi, túl sokáig volt tétlen, beelőzött. Így nincs más dolga, mint zavartan köhinteni és kiegyenesedni, Hannával a karjában. Mikor legutoljára összefutott a férfivel még nem volt férfi, maximum fiatal felnőtt, vagy tinédzser, neki pedig nem volt gyereke, és nem volt több tizennégynél. De ettől még emlékszik rá, vagyis reméli, hogy az emlékezete nem csapja be. De arról szó sem volt, hogy ismét találkoznak.
- Igen. Én is azt hiszem. Köszönjük.
Még szerencse, hogy ma reggel kicsivel több időt fordított magára, mint tervezte. Ha nem így lett volna, valószínűleg nem kapná meg most azt a biznyos tekintetet, még gyerek nélkül sem.
- Nem gondoltam volna, hogy ismét összefutunk.
Igyekszik nem tudomást venni arról, hogy Hanna időközben a nő a vállát kezdi el csamcsogni, hogy az anyja inkább rá figyeljen, ne holmi férfiakra.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 22:58 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 21:12 | Link

Auróra
Margit-sziget

#felnőtté' #dögösanyucivagy

Hogy ismét összefutnak? Tehát nem a képzelete űzött vele mocskos tréfát, hanem tényleg volt szerencséje már a vele szemben állóhoz. Mélyen kutat elméjében, sajnos az utóbbi évek termései nincsenek segítségére, biztos benne, ha valami olyasmi lett volna közöttük, az már rég beugrott volna neki. Arcán azonban nem tükröződik, hogy még mindig nem tudja hova tenni a szőkét. Főleg így gyerekestül. Magabiztosan ácsorog velük szemben és direkt úgy helyezkedik, hogy miközben a nőnek fel kell néznie rá, a nap ne égesse ki a szemei.t
- Nem elég nagy ez az ország - csibészes vigyora kiül az arcára, majd a kisebbik hölgyet kezdi el méregetni.
- Tiéd? - Fejével még egy kisebbet bök is a lányka felé. Igen, ennyire távol állnak tőle a gyerekek, még csak egy kérdést se tud úgy feltenni róluk, hogy abból ne érződjön hozzánemértősége.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 21:17 | Link

Bálint
Margit-sziget


#ahogyteis #megvagyöregedve #denagyonjóláll

Valami nagyon furcsa, de nem tudja megmondani mi. Lehet, hogy mostanában paranoiás lett. Mindenesetre hálásan pillant a férfire, hogy legalább a nappal nem kell küzdenie, ha mással igen csak. Hanna ugyanis nem hagyja abba, nyilvánvaló, hogy fel akarja magára hívni a figyelmet. El van szokva tőle, hogy nem reagálnak rá pozitívan. A legtöbben megdícsérik a szemét, a haját az arcán. Elhalmozzák bókokkal, de az előttük álló férfi inkább hűvös és zárkózott, Hanna pedig most először ütközik falba.
 - Hanna? Igen, az én lányom.
És erre nagyon is büszke, senki előtt nem fogja eltitkolni a dolgot, még akkor sem ha ez a másik félnek nem tetszik. Hanna hozzá jár és bár látja a férfin, hogy nincs ínyére egy gyerek társasága, ettől még a tényen nem változtat, hogy az övé.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 23:00 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 21:51 | Link

Auróra
Margit-sziget


#beadomazacibajátszóházba #megszívtam #lebénítagyerek

Úgy érzi a csöppség pont annyira nem kívánja a társaságát, mint amennyire ő az övét. Eléggé keserves helyzetbe került. De ő nem tehet róla, hogy Auróra aurája úgy vonzotta oda magához, mint a szirének éneke a gyanútlan hajósokat. Szerencsétlen ember.
- Aranyos - fogalma sincsen mit kellene mondani. Ez a gyerek egyre jobban elvonja a nő figyelmét, amivel képtelen felvenni a harcot. A legelső kör után, amikor kiszúrta őket, azt gondolta, hogy sokkal könnyebb helyzetben lesz. Nem számolt azzal, hogy a kölyökkel ilyen harcot kell majd folytatnia.
Ha már a Dunához közel vannak, lehajol pár kavicsért és elkezdi behajigálni a folyóba. Teljesen megbénította a gyermek, nem találja a szavakat, amivel felkelthetné a hölgyek érdeklődését. Veszett ügy.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 22:01 | Link

Bálint
Margit-sziget


#játszóházatmegkaphatod #ezmégsemmi

- Ja. Aranyos.
Kezdi kapizsgálni, mi is helyzet. Nyilván nem néz ki tipikus anyukának, hiszen csak huszonhárom, fiatal ahhoz, hogy öreges szerkóba járjon és leharcolt legyen. Így is lehet, erre ő az élő példa. Soha egy percig nem nyavalygott Hanna miatt, mindig mindenre tudott mellette időt szánni. Most sem bánja, hogy itt van. Csak az zavarja, hogy a férfit feszélyezi, ez pedig egy kissé sérti, de nem hibáztatja érte. Olyan férfinek tűnt, aki távol tartja magát az ilye veszélyes dolgoktól, mint egy gyerekes anyuka, vagy maga a gyerek, akin ráadásul látszott, hogy érdeklődő és ahhoz képest, hogy pici, pontisan tudja mi történik és nem tetszik neki.
- Ami azt illeti, most indultunk meginni a kávézóba valamit. Ha befejezted a futást, csatlakozhatsz.
Hogy látszódjon, nincs rászorulva a férfi társaságára, lerakja Hannát és a kezét fogva elindulnak a legközelebbi étterem felé.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 22:59 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 22:43 | Link

Auróra
Margit-sziget

#csaknebarbizzunk #elhagyottazerőm #mosthaelmészmegveszek

Olyan idiótának érzi magát, mint az amerikai iskolákban játszódó filmek, gyíknak beállított szerencsétlen fiai, akik nem tudnak megszólalni egy dögös csaj mellett. A legszomorúbb az egészben az, hogy nem is a nő van ilyen hatással rá, hanem a lánya. Olyan, mint a kriptonit.
Nyakát idegesen dörzsöli meg, s miután minden felszedett kavicsot elhajított, újra figyelmet szentel a hölgyeknek.
- Nem vagyok benne biztos, hogy a leányzó örülne neki - félszeg vigyort erőltet az arcára. Az anyai szeretet és édesgetés hiánya most jól a földbe tiporja önbecsülését. Ilyenkor tudja még inkább gyűlölni Esthert. Ami még inkább kikészíti az az, hogy sorsa jutott, amikor őt invitálják meg egy kávézóba. Egy bizonyos, erre sokat kell innia az este folyamán.
- De, ha ő is beleegyezik, akkor szívesen csatlakoznék - veszteni semmit se veszthet, mivel még mindig nem tudja a fiatal nő nevét, ezért nem fog a haverok előtt szégyenkezni, ha véletlenül elmeséli a sztorit.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 3. 22:43 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 22:51 | Link

Bálint
Margit-sziget


#majdkisautóztok #aztesthezállóbb #gyerevelem


Zavarában nem tudja végig várni, míg a férfi befejezi a mondandóját. Képtelen elhinni, hogy ezt tette, de most már igazából mindegy. Az ilyen férfiak általában egyformák. Kihasználják a nőket, sokszor még tárgyiasítják is, de ahogy ránézett nem tudta legalább nem megadni az esélyt arra, hogy bebizonyíthassa az ellenkezőjét.
 - A leányzó neve Hanna. És ha nem viszolyognál tőle, ő sem tenné ezt veled.
Csak kibukott, ha nehezen is. De nem tudta szó nélkül hagyni. Mondandóját egy mosollyal kíséri, hogy láthassa, nem gondolja ő ezt annyira komolyan.
Mikor belépnek az étterembe, Hanna rögtön kiszúrja a gyerek sarkot, ami rögtön a terasz mellett van, úgyhogy oda fognak ülni, a kislányt pedig elengedi játszani.
- Nekem kell megkérdeznem azt is, hogy mit iszol?
Egy szimpatikus asztal mellé sétál és úgy ül le, hogy láthassa a lányát.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 22:59 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 23:08 | Link

Auróra
Margit-sziget

#ezsemjójáték #máskell #dögvagy #követlek

Karjait megadóan széttárja és bűnbánó fejével igyekszik javítani a helyzetén. Eddig is elvarázsolta az a pár szó, amit hallott, de ez a védelmező magatartás még jobban megmozgatta elméjét.
- Ne haragudj, de eddig elkerültem a Hannához hasonló, lehengerlő hölgyeket - menti a menthetőt. Tény, hogy a kislány a szépségét valószínűleg az anyjától örökölte, bár arról nem sok tudomása van, hogy az apuka mennyire lehet modell alkatú. Viszont biztos benne, hogy közelébe sem ér a nőnek, az képtelenség.
Követi a szőkeség minden lépését, majd illedelmesen megvárja, hogy előbb a ő üljön le, aztán foglal csak helyet.
- Nem a gyereked vagyok, tudok magamnak kérni - most, hogy a kisebbik szépség nincs az aurájában, már könnyedebben tudsz beszélni. Maga elé veszi az itallapot, bár ez a mozdulat felesleges, mert szinte mindig ugyanazt issza. Mikor a pincérnő odariszál hozzájuk, nem különösebben fordít figyelmet rá, csak a vele szemben ülőt nézi és várja, hogy rendeljen. Miután ez megtörtént, tekintetét még mindig nem emeli a rendelést felvevőre, hanem továbbra is Aurórát nézi.
- Én egy Espressot kérek, kösz - most veszi le először barnáit a nőről, de csak azért, hogy a kislányra pillantson, nem venné a lelkére, ha közben történne vele valami.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 23:18 | Link

Bálint
Margit-sziget

#vannakmégjátékaink #dögvagyte #furalennehazáig


- Nem vagy hozzászokva a gyerekekhez, teljesen megértem.
Felesleges tovább forszírozni a témát, ha lassan is, de Rorának leesett a pillatnyi kihagyás miértje. Mindenesetre nem tartja emiatt rossz embernek a vele szemben ülőt, csak másnak. Elég tapasztalt ahhoz, hogy tudja, nem mindenki éli így az életét, sőt.
- Ohh bocsánat. Átadom az irányítás lehetőségét, most, hogy felocsudtál.
Kóstolgatja. Hát persze, hogy azt teszi. Végtére is független nő, azt csinálja, amihez kedve van. És ha most ezt dobta a gép, akkor ez lesz.
- Én egy sört.
Nem épp a legnőiesebb ital, de egyáltálán nem érdekli, ha már őszintén játszanak, akkor őszinte lesz az egész. Kényelmesen hátradől, a szemeivel Hannát keresi, mikor pedig a kislány megvan, a tekintete a férfire siklik.
- Ne aggódj, nem lesz baja. Jól elvan.
Megvárja, míg kihozzák az italokat mikor pedig már előtte van, óvatosan belekortyol, közben keresi a szavakat.
- Ne haragudj...de nem emlékszem a nevedre...
Talán soha nem jutottak el odáig, hogy szóba elegyedjenek, vagy csak szimplán az évek elfeledtették vele a nevét.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 23:24 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 23:30 | Link

Auróra
Margit-sziget

#édesálom #csakelőszörlennefura

Nincs hozzászokva a gyerekekhez, ez igen a nő még meg is érti. Most elképzeli mennyi hozzáhasonló idióta van még a földön, akit ennyire lebénít egy gyerek és nevetség tárgyává válik a kiszemelt nő előtt.. Mondjuk, reméli, hogy ennyire még nem szörnyű a helyzet és ide el sem fognak jutni.
Szemei elkerekednek, amikor a nő hozzá kevésbé illő italt rendel. Meglepődve mered rá, de még mielőtt ismét bolondnak tűnne abbahagyja ezt a bámulást.
- Én nem aggódom.
Magában még kiegészíti azzal, hogy felőle akár baja is eshet a kislánynak, akkor legalább megmutathatja empatikusabb énjét is. De ezt véletlenül se kötné a nő orrára, mert az a végén még asztalostul döntené fel. Az lenne csak kellemetlen igazán.
- Miért be lettünk valaha mutatva egymásnak?

Tisztában van azzal, hogy igen, de mégse válaszolhat anélkül a kérdésre, hogy ezt az elterelést bevetne. Bár annak kifejezetten örül, hogy nem csak az ő emlékkepei haloványak a másikról, ezek szerint nem történt közöttük olyasmi, aminek egy gyerek lett volna a vége. Igen. Egész eddig ettől is rettegett.
- Bálint vagyok.
Nem fűz hozzá mást. A vezetéknevet inkább megtartja magának, mert valószínű, hogy azzal többet elárulna magáról, mint szeretne.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 3. 23:32 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 3. 23:36 | Link

Bálint
Margit-sziget

#deakkornagyon #összezavarsz

- Gondoltam. De mégis odanéztél.
Nevezhetjük önkéntelen reflexnek, de Rora többször is észrevette már, hogy Hanna társaságában, vagy egyáltalán gyerek közelében így reagálank azok is, akiknek még nincsenek utódaik. Lehet, hogy ezt most abszolút félreérti, de valahol titkon szeretné ha igaza lenne. Szereti, ha igaza van, nem úgy mint nőnek, sokkal inkább mint művelt, tanult embernek.
- Azt hiszem egy iskolába jártunk.
Nem emlékszik pontosan, mikor és hogyan, de egy ilyen arcot nem lehet elfelejteni, hangjáról nem is beszélve. Már akkor is sütött róla, hogy egy igazi nőfaló, ezen túlemenően pedig tökéletes úriember, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
- Auróra vagyok.
Örült neki, hogy végre szólíthatja magában valahogy a férfit, egyebek mellett még emésztgeti a nevet, nem találta még ki, milyen hangsúllyal kellene mondania, ez Bálinton múlik, és nem rajta. Újabbat kortyol az italba, majd jólesően fordítja a gyér napfény felé az arcát, hogy sütkérezzen kicsit.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 3. 23:38 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 3. 23:46 | Link

Auróra
Margit-sziget

#pedignemcsináloksemmit #csakbeszélgetek #figyelekrád #nemhatmegmás

Odanézett, hát nincs mit tenni, ha már velük jött, akkor kötelességének érzi figyelni a kislányra is. Két ilyen szépség között szívesen megosztja a figyelmét, ha arról van szó. Persze mindenféle hátsószándék nélkül, milyen úriember lenne akkor, ha bármit is tovább gondolna a jelennél.
– Az esélyes – érezte ő, hogy van valami varázslat körülöttük, de hát mégse mehet oda azzal a mondattal a másikhoz, hogy ’hé te boszi, mi a szitu?’, mekkora gyökérségre vallana a történet.
– Bár nem mostanában jártam ott – befejezte az iskolát aztán nem volt maradása. Volt akkoriban egy barna hajzuhataggal megáldott nőstény a közelében, de már a nevére se emlékszik, tehát ennyire lehetett meghatározó személy. Félreértések elkerülése végett, a nagy nőcsábász imidzs, akár még meglepetéseket is okozhat, ha lehetőséget kap rá. Meg, ha olyan emberrel találkozik össze, akinél úgy véli érdemes azt levetkőzni.
– Elég különleges neved van – megemeli a kávét, amit tej, cukor és mindenféle adalék nélkül legyűri. Túlzottan a mindennapjaiba férkőzött már ez a lötty, így hatása egyenlő a nullával, csak a megszokás. Állát megtámasztja baljával és úgy nézi a napfényben tündöklő nőt, akinek haja szinte csillog a napnak köszönhetően. Ebből még gondok lesznek.
– A lánynak nem kell semmi? Süti, innivaló? Bármi? – a némaság csak más helyzetekben az erőssége. A pincérnőt, amúgy is odahívná magukhoz, hogy egy italt rendeljen magának, így legalább megspórolják neki ezt a kis távolságot is, amit látszólag nehezen tesz meg.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 27 ... 35 36 [37] 38 39 ... 47 ... 122 123 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek