33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 29 ... 37 38 [39] 40 41 ... 49 ... 94 95 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Annelie Freya Merkovszky
INAKTÍV


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 10631
Írta: 2017. június 22. 23:08 | Link

idrg
Mr. Lucifer - kicsit előre
Kibenézet

Nem áll szándékában lelépni idegenekkel, ha egyedül maradna is inkább táncolna, mint hogy olyat tegyen, amit később megbánna. Ennek ellenére az édesen mosolyogó fiúban látott valami lehetőséget - nem sátoros értelemben -, ezért is torpant meg amíg South onnan el ne húzta. Beszédén kissé meg is lepődik, mert ahogy mást sem, ezt sem tudta róla. Perfekt angol, ki hitte volna...?
- Félnél egyedül? - neveti el magát Annie. Szédül, érzi a bizsergést tagjaiban, de nem tudja eldönteni, hogy ez csupán az italnak köszönhető-e, vagy annak, hogy kéz a kézben sétálnak odébb.
Annyira lefoglalja a kezük összefonódása, hogy nem is nézi, hova lépnek, már csak arra eszmél fel, hogy a férfi megrántja, ő pedig valamivel hűvösebbet érez maga körül. Meglepetten áll fel a tóban amennyire magassága engedi, és míg feldolgozza a történteket, nagyokat pislog.
A zene mellett ugyan nem nagyon hallani, de arca kivirul és felnevet, majd csapkodni és spriccelni kezdi a vizet South-ra.
- Én tudom ám, hogy vizespóló versenyezni akarsz, de nincs olyan kockás hasad, mint nekem - vigyorog közelebb úszva hozzá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 22. 23:31 | Link

A N N E L I E, holnap és azután

Szellemes válasszal szeretett volna kontrázni a kérdésre, de valami megzavarta a folyamatban. Eltűnt a lába alól a talaj. Kissé zavarodva próbálta a fejét kiemelni a vízből, és prüszkölve törölte meg kezével az arcát. Aztán újra, és újra. Ugyanis Annie nem kímélte a víztől, egészen addig közelített és spriccelte a vizet rá, amíg a férfi meg nem elégelte a dolgot és el nem kapta a kezét.
- Próbára akarsz tenni, Merkovszky? - tette fel a kérdést nevetve. Elengedte a kezét, és lejjebb ereszkedett a vízben, hogy csak a szeme és a szokásos kendője látszott ki belőle.
A fények ekkor elsötétedtek, a tömeg éppen kántált valamit a színpadok környékén. Talán visszaszámoltak, de ilyen messziről nem értette. Aztán mikor szeme már kezdett hozzászokni a sötétséghez, színes fények kezdtek cikázni az égen. Tűzijáték. Mugli módszer, de határozottan látványos.
Kissé hunyorgott a fényre, lelassultak az reflexei és az érzékei is, volt pár másodperc, míg elvakította a messzi fény.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Annelie Freya Merkovszky
INAKTÍV


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 10631
Írta: 2017. június 22. 23:47 | Link

idrg
Mr. Lucifer - kicsit előre
Kibenézet

Csak nevet és nevet, még akkor is, mikor le kell állnia, mert egyes férfiak lefogják. Már nem is először. Halványan tud csak visszaemlékezni az erdőben történt hasonló esetre, de abban biztos, hogy akkor józanul is határozottabban kinyilvánította akaratát, nem mint most. Mármint amennyit megengedhet magának egy hölgy.
- Próbára tennélek, igen - harap ajkába. Kissé kábán néz a kék szemekbe és meglepődik, hogy már nem fogják a kezét. Értetlenül ráncolja is a homlokát, nézi, ahogy South eltűnik a víz alatt. Amíg a fények bevilágítják a tavat, még látja, de a következő pillanatban rendesen meglepődik. Nem figyelte a tömeget, csak a férfit, de most arra próbál fordulni, amerre eddig még emberek voltak.
Hunyorog, próbája kivenni az emberek körvonalait a sötétben, köztük South-ét is a vízben. Szótlanul lebeg, a felbukkanó fényekre pedig a száját tátja. Az első csodálkozás után mosoly rajzolódik ki arcán, fejét hátradöntve az eget kémleli. Ezt az élményt meg akarja osztani a férfival, ha még nem tűnt el.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 23. 00:07 | Link

A N N E L I E, holnap és azután

Sokadszorra próbálta már elengedni a füle mellett az utalást. Nem akarta, hogy Annie így érezzen, és azt sem, hogy ez, ami most őket összeköti, létezzen. Ezek a dolgok mindig megnehezítették az életét, és idővel egész jól sikerült is kordában tartania. A kötődést. Viszont tagadhatatlanul kötődött Annelie-hez.
Egy ideig hagyta, hogy csak a szemei látszódjanak ki a vízből. Amint hozzászokott szeme az új fényekhez, figyelte Annie sziluettjét, és a háttérben a tűzijáték mintáit az égen. Aztán lemerült a víz alá, hogy lehűtse egy kicsit magát. Hogy a víz kitisztítsa a fejét. Mert nem gondolkodott tisztán, ebben biztos volt.
Mikor felbukott a víz alól... semmi sem változott. Ugyanolyan illékonynak tűnt minden, mint előtte. Mintha ez a világ egy másik világ lett volna, egy másik élet.
Annie-hez sétált, fölé magasodott. Tekintetét először az égre emelte, a mintákat akarta megfejteni. Észre sem vette, mikor fogta meg ismét a kezét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Annelie Freya Merkovszky
INAKTÍV


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 10631
Írta: 2017. június 23. 00:24 | Link

idrg
Mr. Lucifer - kicsit előre
Kibenézet

Ha csak pár napra is, de elfelejthetik, kik ők valójában. Ahogy azt is, milyen érzelmek kötik őket össze. Az ital ellazít, mindent könnyebbé tesz. Annie sem gondolkodik amikor utalgat, és jobb lenne, ha South sem tenné, csak kiélveznék egymás társaságát és bizalmát.
Az eget kémleli, csodálja a tűzijáték mintáit. Minden szikrát gyorsabbnak, maszatosabbnak lát a szédelgéstől, de ezt cseppet sem bánja. Különleges. Itt akarna maradni örökre.
Újból az az érzés keríti hatalmába. Jól eső melegség tölti el, ujjai automatikusan fonódnak a másik kézfejére. Nagyot sóhajt, akárcsak most tenné le minden gondját és tekintetét a férfira emeli. Finoman elmosolyodik miközben szembe fordulva vele kihasználja a víz adottságait és csak egy picit meglökve magát feljebb emelkedik. Kezeit South nyaka köré fonja, állát pedig a vállára helyezi. Még mindig a színes fényeket figyeli odafent.
- Azért majd táncoljunk is - említi meg csak úgy mellékesen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 23. 00:42 | Link

A N N E L I E, holnap és azután

Szikrázott az égbolt is, ahogyan a rakéták robbantak a fejük felett, ők pedig csodálták a látványt, amit mindenféle varázslat nélkül állítottak elő. A kótyagos fejével már nem igazán tud tisztán gondolkodni, inkább csak az érzéseket élte át, amik a hatalmába kerítették.
Nem is igazán tudta, Annie mikor fordult pontosan felé, és nézett a kék szemeivel fel rá. Pontosan látta őt, mintha a fejük felett táncoló színes fények csak rá vetültek volna abban a pillanatban. A derekánál ölelte át, és szorította magához, mint a kislányokat szokták, mikor állát a vállára helyezte.
- Táncoljunk - dörmögte, és kezdett a vízben dülöngélni, miközben egy régi dalt dúdolt. Olyat, amit még a dajkájától hallott. Nem tudta, mi volt az, nem emlékezett a szövegére, csak a lágy dallamra, amit munka közben dúdolgatott neki és öccsének a néni. Abban sem volt biztos, hogy egyáltalán még ismerte ezt és emlékezett rá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Annelie Freya Merkovszky
INAKTÍV


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 10631
Írta: 2017. június 23. 08:11 | Link

idrg
Mr. Lucifer - kicsit előre
Kibenézet

Elhiszi. Csak kis időre ugyan, de elhiszi, hogy ez így normális és a kapcsolatuk nem bonyolult és félelmetes. Szíve a mellkasában már máshogy ver és a hasában is izguláshoz hasonló érzés keletkezik, de ő ebből semmit nem érzékel, annyira lefoglalja az ég színezete és South illata, amit még így a víz mellett is érez a nyakában.
Most először nincs köztük távolság. És Annelie ezt sokkal jobban élvezi, mint illene. Szorosan öleli a nyakát, fejét sem mozdítja. Csak lassan a lábait emeli és fonja csípője köré, ekkora hallja meg a dallamot, amit a férfi dúdolni kezd. Szemeiben tükröződnek a feltűnő fények, egy kis ideig csak élvezi a kettejük saját kis világát. Azt a világot, ahol nincsenek bekategorizálva, megnevezve, csupán vannak egymásnak.
Aztán fejét hátrahúzza, lazít a nyaka ölelésén is. A szemébe néz és finoman elmosolyodik. Még, hogy félnie kellene... Még, hogy rossz ember... Örül, hogy nem kell szavakba öntenie gondolatait, mert valószínűleg a férfi a tekintetéből is érti, mi jár a fejében.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 18:22 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Egy pillanatra az az érzése támad, hogy egyáltalán nem ismeri a szobájában ülő férfit. Nem tudja miért, de ahogy végigpillant rajta elfogja az a kellemetlen érzés, ami eddig csak egyszer kerítette hatalmába az együtt töltött idő alatt, akkor pedig szakítottak és úgy döntöttek, hogy külön jobb lesz. Akkor volt számára ennyire idegen utoljára Bálint tekintete. Az a szorító érzés a mellkasában egyre erősebb lesz, hirtelen azt sem tudja, mit mondjon. Teljesen megérti, hogy Bálintnak ez sok és idegen és értékeli azt, hogy mindezek mellett mégis eljött, de most ébred csak rá, hogy mennyire távol áll egymástól kettőjük élete.
- Öö...ma már nem kellett volna dolgoznom, de gondoltam hagyok neked egy kis időt.
Tehetetlenségében zavartan körbepillant, majd úgy ahogy van leül az ágyra. Magyarázkodnia kellene? Talán igen, sőt, kellene. El kellene mondania, hogy mennyire sajnálja ezt az egészet, de nem szabadkozhat a családja miatt, csakis magát okolhatja, hiszen tényleg ő a hibás. Nem kellett volna egyedül hagynia, már korábban sem, ahogyan most sem, mégis megtette. Ezt látta helyesnek, de elnézve Bálintot nyilvánvaló, hogy nem jól döntött. Ugyanakkor ha utána jön is csak a veszekedést kapta volna, ez egyértelmű, akkor is, ha Bálint letagadná. Úgyhogy utána a vízözön, tök mindegy alapon elmondja az igazságot.
- Nem akartam, hogy összevesszünk aztán első gondolatra hazamenj, úgyhogy jobbnak láttam ha egy kicsit pihensz. Távol az őrülettől. Én pedig hasznossá tettem magamat.
Kezeit tehetetlenül széttárja és felhúzza a vállát. Vállalja a következményeket, amik előbb vagy utóbb úgyis útólérték volna.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 23. 18:23 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 23. 19:38 | Link

A N N E L I E, holnap és azután

Csak dúdolt, és dúdolt, és akkor úgy érezte, a dalával egy külön kis gömböt formált maguk körül. A színpad távoli zenéje tompult, és a körülöttük lévő emberek hangja is csak messzi visszhangnak tűnt.
Aztán Annie ismét ránézett. Ránézett azzal a tekintettel, amiért egyszerre átkozta volna őt el, és amiért mégsem törölte az emlékeit az erdő szélén akkor. A bizalom. Amit ő határozottan hitt, hogy nem érdemli meg. Erre jön ez a lány, akit egyszer már elfelejtett, és neki is el kellett volna South-ot. És közli vele, hogy nem érdekli az sem, ha sorozatgyilkos lenne.
Rosszallóan megcsóválta a fejét, de szája szegletében ott bujkált a mosoly. Aznap este nem számított semmi. Nem számított, ki ő valójában, és miket tett meg a túlélésért. Most csak egy srác volt a többi fesztiválozó közül, akinek a csomagjai a kapunál maradtak, ő pedig Sohaországban repül.
A tűzijáték lassan véget ért. Néhány piros és zöld pukkanás zárta le a produkciót. Aztán ismét minden fekete lett, ő pedig az előtte ácsorgó Annie körvonalait sem tudta kivenni a sötétben. Felemelte jobbját, és megkereste kezével az arcát. Megakadt hüvelykujja Annie ajkaiban, majd kezét felhúzta arca szélén, egészen a összekuszált, nedves hajtincsekig.
Utoljára módosította:South West, 2017. június 23. 20:15 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 23. 19:40 | Link

Auróra
A kelleténél ingerültebben reagál az egészre, ami körülötte folyik. Az eszét valahol elveszítette félúton már a repülőn, és ez egyre csak fokozódott, ahogyan belekeveredett az egész sűrűjébe. Minden másképpen alakul, mit ahogy azt eltervezte, ez pedig egyáltalán nem nyeri el a tetszését. Szereti, ha irányíthat, ha minden egyes lépését tudja kontrollálni, de Auróra és a pereputtya mellett ez gyakorlatilag kivitelezhetetlen.
- Hát babám ezzel csak azt érted el, hogy gyakorlatilag kinézetem hogyan mennek holnap a gépek - hangja érces, könnyedén elárulja vele sértettségét. Hogy bizonyítsa is állítását a nő fele fordítja gépét, amelyen ott áll színesben a jegy foglalás, amit csak el kell küldeni.
- Értékelem, hogy meghívtál ide, tényleg.  De semmiképpen sem szeretném azt, hogy másképpen viselkedj mint szoktál. Ez a világod én ettől messze állok, majd otthon leszel velem eleget - ha a nő közelében van, akkor azt akarja, hogy teljes figyelmét rá szentelje. Ez jelenleg kivitelezhetetlen, hiszen a családja ahogy fütyül, neki úgy kell ugrálnia. Bálint számára ez az egész elviselhetetlen, s még mielőtt olyan lépéseket tenne, amiket valószínűleg megbánna, inkább szeretne meglépni. Ha sokáig marad ebben a környezetben, akkor valószínűleg egyhamar felfogja emelni a hangját és kioktatni a népet, hogy bizony Aurórának nem kell Hamupipőkeként ugrándozni, ha éppen azt kívánják tőle. A gépet lassan visszafordítja maga fele és tovább kutat a megfelelő gép után.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 19:41 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 21:08 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Meglepődve pillant végig a férfin. Elég ismerős neki ez a szituáció. Érzi, hogy könyörögnie kellene, kérlelni, hogy maradjon, de szeretné megtartani a méltósága utolsó morzsáit. Így ellép tőle, lekapja magáról a boros ruhát és a szekrényben kezd matatni. Eleget könyörgött már az ágyán ülő férfinek, rövid együttlétük alatt annyit veszekedtek, hogy ötszáz évre is elengedő lenne egy normális kapcsolatba és annyiszor könyörgött neki, hogy gyanítja normális nő erre nem lenne képes, elég volt. Keres magának inkább egy másik ruhát, gyorsan magára kapja, majd mielőtt ismét felé fordul lepillant a gyűrűjére. Tétován forgatja. Nem tudja elengedni az iménti gondolatot. Talán nem illenek össze, talán csak megszédítette őket az a sok utazás, a gyönyörű helyek. Aztán meg szépen pofán csapja őket a valóság, itt és most. Pedig ez a hely sem épp a rosszak közé tartozik, igaz, nem Marrakesh, de sokan még ezért is ölni tudnának.
- Ha nem szeretnél velem itt maradni, akkor rendben. Nem foglak rákényszeríteni.
Pedig mennyi mindent talált ki, régóta tervezi ez az egészet, de úgy tűnik a férfinek hála semmi nem lesz belőle. De ezúttal nem fog nekiállni hisztizni, vagy sírni. Nem, inkább egy egész más irányba tereli ezt az egészet. Szeretné ha a férfi megértené őt és ezt az életet, legalább egy kicsit. De ez nem megy, amíg csak célozgat arra, mit jelent neki ez az egész. A család, a környezet, hogy nekik köszönhet mindent.
Kihúzza magát és végre valahára megfordul, a férfire pillant, mintha mi sem történt volna. Ha menni akar, hát menjen. Nem fogja marasztalni, lehet, hogy jobb lesz neki Budapesten.
- Hmm...mielőtt elmész...mutathatok neked valamit?
Az ajtó felé lép, majd cinkosan rávigyorog.
- Van ám hátsó ajtó, nem kell keresztül menni a tömegen.
Összevont szemöldökkel hallgatja, ahogy lent összetörik néhány tányér, a társaság már nem szomjas, a zene megcsapja a fülét, úgyhogy a legjobb amit tehetnek, ha kiszöknek hátul, már ha Bálint belemegy a dologba.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 23. 21:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Annelie Freya Merkovszky
INAKTÍV


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 10631
Írta: 2017. június 23. 21:25 | Link

idrg
Mr. Lucifer - kicsit előre
Kibenézet

Boldogan veszik el a pillanatban. Jó ideje vágyott erre, még ha próbálta is elnyomni. A két éve kezdődő kapcsolat sokáig csak az álmaiban jelent meg, sosem hitte, hogy egyszer újra látja Davidet.
Látja a mosolyt és azt a dorgáló tekintetet, ami sokkal lágyabb azokhoz képest, melyeket korábban produkált. Talán bízik benne, talán mindketten tudják, hogy a kialakult érzelmi szálakat nem szükséges elvágni, csak együtt kell élni vele és kihasználni. Legalábbis Anne azt reméli, hogy a férfiban is tudatosul az, ami benne már akkor az erdőben. Amikor majdnem elveszítették ezt.
South szemeiről tekintete az égre siklik, fejét egy kicsit hátra dönti. Az utolsó szikrákat figyeli. Nem érzékeli az időt, sem a külvilágot, így nem tudná megmondani, mennyi ideje van Southra ragadva, de ami azt illeti...még egy ideig nem szeretne elszakadni.
Ahogy az ég elsötétül, az ő szeme még nem áll készen az új fényviszonyokra. Nem lát semmit. Lábait szorosabbra fűzi a férfi csípője körül, majd kezei is mozdulnak. Vissza akarna húzódni a rejtekébe, a válla és nyaka találkozásához, ám megállítja a mozdulatban a másik keze. Ajkai elnyílnak az érintésre és szemei automatikusan csukódnak le. Sötét van, nincs is mit látni...
Ujjai lassú mozdulattal vesznek el a sötét hajában a tarkóján, miközben továbbra is lehunyt szemmel közelebb hajol. Oldalról közelíti meg, és nyom egy csókot a borostás arcára. Sokkal többet akarna, egész testében érzi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 23. 21:47 | Link

Auróra
Ha a nőnek ennyire mindegy, akkor tényleg nincs mit tenni. Nem kezd el könyörögni és és érveket felsorakoztatni, mert tudja, hogy hasztalan és eléggé kevés is lenne. Örül, hogy Auróra jó helyen van, hogy felszabadultabb, mint általában, de az egyáltalán nincsen ínyére, hogy a nyaralás helyett dolgozni jött ide. Egy fintor kíséretében rányom a foglalás gombra, majd hálával tekint a bőröndje fele, amit még nem pakolt ki. Mert hát milyen szar lenne most az visszapakolni, legalábbis a filmekben ez elég kínos jelent szokott lenni. Tekintetét csak azután futtatja a nőre mikor az már átöltözött, de nem szól hozzá semmit. Túl szexi, túl jól néz ki és túlságosan nem az övé jelenleg. Újra és újra felfalja a tekintetével, de egy szót sem szól hozzá, amíg a szőkeség meg nem töri a csendet.
Összeráncolja a homlokát, nem érti a jelenetet, de mivel holnap úgyis távozóra fogja, veszíteni nem veszíthet már semmit.  Megvonja a vállait, majd leteszi a laptopot az éjjeli szekrényre és felkel az ágyról.
- Menjünk - neki aztán most már tök mindegy mi lesz. Csalódott képet vágva követi a nőt, amerre megy, de egyelőre lerí róla az érdektelenség. Még az előtte ringó csípő sincsen olyan megbabonázó hatással rá, mint kellene.
   
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 21:47 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 23. 22:01 | Link

A N N E L I E, holnap és azután

Valami más volt az estében. A levegőben vagy egyszerűene csak a hangulatban. A kapun átlépve már érezte, hogy minden, amit eddig teherként a vállán hordott, levetkőzte.
Még néhány durranás, és vége is volt a tűzijátéknak. Érezte, ahogy Annie lábai szorosabban kulcsolódtak köré, mire karjai öntudatlanul húzták őt közelebb magához. A sötétség az övé volt. Az életéhez tartozott, de ebben a sötétségben most nem volt egyedül.
Összeszorította a szemét, ahogyan megérezte az érintést a tarkójánál, és csókot az arcán. Az ital köde alatt valami tiltakozott még benne, de egy morranással elhallgattatta az idegesítő kis zörejt, és mielőtt még Annelie elhúzódhatott volna tőle felé fordult és megcsókolta. Nem finoman, nem óvatosan.
Kezével dobott egyet rajta, hogy tenyerével jobban meg tudja támasztani őt alulról, és a part irányába botorkált, miközben ajkával vagy a másik ajkait kereste, vagy a nyaka bőrén futtatta végig.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 22:12 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Egyelőre nem foglalkozik a feszült, hűvös hangulattal, nem veszekedni fog, inkább megmutat egy szeletet az itteni lét kellemesebb oldalából. Na meg persze ideje lesz elmondani neki az utolsó néhány dolgot, ami még rejtve volt előtte. Ugyanis Rora szinte semmit nem mondott el abból, ami Hanna három éves kora előtt történt Törökországban, szégyellte, nem akarta, hogy Bálint másként nézzen rá. Hiszen jelenleg ő volt a legszerencsésebb nő a földön, ebben egészen biztos volt. Egy olyan férfi szíve lett az övé, akiről korábban többször is leírták, hogy nincs szíve. Elfogadta, sőt, szerette a lányát, sőt, szálka volt a szemében, hogy nem ő vér szerinti apja. Csodálatos helyeket látogathatott meg, gyönyörű otthonuk volt. Továbbra is látni akarta azt a bizonyos tekintetet a férfin, mikor ránéz. Ölni tudna érte, gondolkodás nélkül. Betegesen odavolt érte és ahogy hallotta a nehéz lépteket maga mögött, alig tudta megállni, hogy ne forduljon meg.
A hátsó lépcsőn át a teraszhoz érnek, onnan pedig ki a kikötőhöz, ami éjszaka csodálatos látvány. Az emberek zaja tompa, nem ér el egészen idáig, a hullámok hangja viszont beteríti a teret.
- Gyere..
Amilyen óvatosan csak tudja megfogja a férfi kezét, és elkezdi húzni egészen a stég végéig, ahol felugrik egy kikötött hajóra, és megvárja, míg a férfi is így tesz.
- Egy perc és jövök.
Gyorsan leszalad a kabinba. Majd két pohárral és egy üveg whiksyvel tér vissza, és elindul a hajó orrához, ahol a legkényelmesebb. Leül, kicsit odébb húzódik, majd maguk közé rakja a poharakat és kitölti az italt.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 23. 22:13 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 23. 22:23 | Link

Auróra
Lassú és kimért lépésekkel követi a nőt, de a lelkesedése valahol már a reptéren van. Zsebeibe hanyagul belecsúsztatta kezeit, de csak azért, hogy ezzel megakadályozza, hogy hozzáérjen vágya tárgyához. Nem tehet róla, de ez a nő mindig hatással van rá. Akár örök haragot is fogadhatna és megpróbálhatna nem beszélni vele évekig, tudja jól, hogy ez a lépése hasztalan és lényegtelen lenne. Mert Auróra teljesen behálózta, elvette az eszét és tudtán kívül képes őt irányítani.
Tény, hogy a hely ahova érkeznek maga a csoda, sok mindenhez volt már szerencséje, de ehhez hasonlóhoz soha, szóval talán egy kicsit enyhülni látszik. Kezei még mindig zsebében vannak és a távolságot is megtartja, amíg lehet. Nyakát kicsit megtornáztatja, majd szemeit az előtte jobbra-balra billenő popsira szegezi. Járása még mindig ugyanaz a merev és görcsös testtartással jár, mint amikor elindultak, annyira lefoglalja az előtte ringó csípő, hogy gyakorlatilag azt sem venné észre, ha Auróra egyenesen belevezetné a tengerbe. Sőt, talán még el is ismerné, hogy ezt bizony megérdemelte. Egy mélyről kitörő sóhaj szakad ki belőle, majd tekintetét most már az útra szegezi, hogy sikerüljön épségben megérkeznie a hajó orrába. Hívogató és csábító a látvány, legszívesebben most rávetné magát szerelmére és nem is törődne semmivel, azonban még inkább megtartja kettejük között a teret és nem ül le mellé. Keres egy helyet, ahol meg tud támaszkodni, hátát a korlátnak dönti.
- Egy itallal nem éred el, hogy megenyhüljek - Érdeklődve pislog a nő felé, miután már jól körbenézett, kezeit összefonja a mellkasa előtt. Ez tökéletes várakozó pozíció lesz, mert legalább egy asztal és egy szék van kettejük között.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 22:24 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Annelie Freya Merkovszky
INAKTÍV


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 10631
Írta: 2017. június 23. 22:28 | Link

idrg
Mr. Lucifer - kicsit előre
Kibenézet

A parton az emberek türelmetlenül várják a tűzijátékot követő bulit, őrjöngenek és lassan a zene a fényekkel együtt tűnik fel. Annelie ebből viszont már tényleg nem érzékel szinte semmit. Tompa zajként hat a külvilág, testében érzi csak a zene lüktetését. Az alkohol megtette jótékony hatását. Meggondolatlanul cselekszik amikor arcon csókolja a férfit, de nem bánja. Még nem.
Ereiben egy pillanatra megfagy a vér, majd amikor ajkai mozdulnak, a szíve is ezerrel kezdi pumpálni ereiben a vért. Úgy sóhajt fel, mintha egy iszonyú nagy súlyt tett volna le ezzel, és nem lennének határok, sem tegnapok és holnapok. Csak a ma, a jelen, ez a pillanat, amiben kapaszkodik a férfiba amíg a partra tartanak. Egészen addig a pillanatig nem engedi el magától, míg meg nem érzi a talajt maga mögött. Egy könnyed mozdulattal tolja fel magát és húzza a másikat is. Újabb és újabb csókot követelve dől szinte teljesen el a füvön.
Sokkal jobbak idekint a fényviszonyok, a színes fénycsóvák villódznak és láthatóvá teszik az alakokat. Így South is láthatja Annelie szemeiben azt, amit ki is nyilvánít a pólójába való kapaszkodással.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 22:32 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- Nem is azzal fogom.
Halványan mosollyal kel fel, odaviszi a férfinak az italt, majd visszaül a hajó orrába és végignéz a tájon. A tekintete megállapodik a sötétségen, figyeli a tengert, mintha látna bármit is a távolban.
- Anya nagyjából elmesélte, miről beszéltetek délután. És elejtett egy megjegyzést, arról mi volt előtted, és hogy tulajdonképpen mit jelentesz te nekem.
Sóhajt, még mindig nem néz a férfire, nem tudna. Helyette inkább lerakja maga mellé a poharat, persze, csak miután belekortyolt. Helyette a gyűrűjét nézi, majd, hogy csináljon valamit nekiáll azt forgatni. Szerencse, hogy ekkora rajta a kő, legalább van mibe kapaszkodni.
- Mikor megszültem Hannát, és hazahoztuk. Rá sem tudtam nézni, nem tudtam elhinni, hogy ő az enyém. Mindenki dicsérte, hogy milyen szép..és az is volt. De nem tudtam megvigasztalni amikor sírt, nem tudtam megetetni, levetkőztetni.
Kirázza a hideg. Egy pillanatra abbahagyja, de ez még semmi.
- Akkor indultam el a lejtőn. Nem ettem, nem csináltam semmit, csak feküdtem, nem beszéltem senkivel. Mindig is bajom volt az evéssel, de soha nem így. Aztán egyszer csak fordult a kocka. Mikor Hanna egy hónapos lett kivettem az anyám kezéből és onnantól kezdve nem akartam odaadni senkinek. Nem fogadtam el segítséget, alig aludtam, hirtelen jól akartam csinálni, aztán kórház lett a vége.
Érzelemmentesen beszél, belekortyol az italába csak utána folytatja.
- Mikor elmentem innen, mindenki halálra aggódta magát. Mert féltek mi lesz ha teljesen egyedül maradok és megint összetörök. Aztán jöttél te...és...ahh, annyira hihetetlennek tűnik az egész.
Mérgesen törli ki a könnyet a szeméből, sűrűn pislog, nem akar bőgni. Mondta már a férfinek korábban, hogy szereti, de azt soha nem volt bátorsága megosztani vele, hogy mennyire.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 23. 22:47 | Link

Auróra
Miközben hallgatja a nőt egyre csak azon jár az agya, hogy mekkora egy barom, mert egyetlen egy jelet sem vett észre az egészből. Tény, hogy amikor külön váltak, akkor a nő egy nagyon szar állapotba került, szinte rá sem ismert, de nem gondolta volna, hogy ilyen mélységekben van ez a probléma. Úgy látszik ezt majd valahogy gyökerestül kell kivágni a lehető leggyorsabban. Orrnyergét masszírozva indul el a nőhöz, majd lehuppan mellé. Kezdetben nem szól semmit, nem jó a vigasztalásban, meg azt se tudja mi lenne a legjobb  Auróra számára.
- Még mindig úgy gondolom, hogy én nem feltétlen vagyok a megoldás- elhúzza a száját, annak tudatában, hogy ennyire pengeélen táncolnak egyre biztosabb abban, hogy akkor tenne jót ennek a nőnek, ha nem találkoznának többet. De most hallva a történetet, olyan áron nem akarja ezt elérni, hogy közben Auróra ismét elér egy mélypontot.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 23:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 23:04 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Nehéz mindezt bevallani, mert bár nem tűnik olyan nagy dolognak, neki mégis be kell vallania, hogy gyönge volt. Sok nővel előfordul ez, miután babájuk születik, de Rora maga döntött úgy, hogy egyedül fogja nevelni a lányát, de mégsem sikerült, nem tudta a gondját viselni, nem volt jó anya. Persze, most már más a helyzet, hiszen Hanna egy kicsivel önállóbb, egyedül eszik, iszik, tud menni a saját lábán. De a legelején mégsem tudott száz százalékosan ott lenni. Számára ez egy törés volt, hiszen korábban mindig pozitív visszajelzést kapott mindenhonnan. Legyen az egy versmondó verseny, vagy akár egy csinos ruha. Bálint is ezt erősíti benne, úgy bánik vele mintha tökéletes lenne, pedig korán sem az, csak az akar lenni. Lopva rápillant, majd inkább összevont szemöldökkel süti le a szemeit, nem akarja látni a szánakozást, ami még a félhomályban is tökéletesen átjönne. Sem a csalódottságot, dühöt...azt most már elviselné, hisz megérdemli.
Mikor Bálint leül mellé, futólag rámosolyog, majd inkább ismét a sötétségbe bámul, próbálja szavakba önteni azt, amit az elmúlt időszakban kapott, ami miatt nem csak ő, hanem mindenki más is annak tartja, ami. Talán mutatnia kellene egy fényképet, akkor lehet, hogy a férfi elhinné mennyire más most minden. És mindennek köze sincs a pénzhez, vagy a luxushoz, amiben élnek, mindez csak a ráadás. Mikor megismerte Bálintot fogalma sem volt róla, hogy mennyi pénze van, mégis elemi erővel vonzotta magához, pedig még a nevét sem tudta.
- Lehet, hogy te nem tartod magadat annak.
Képtelen rá, nem tud többet mondani, de ezt a pár szó olyan biztosan hagyja el a száját, mint még soha semmi. Számára Bálint a megoldás, ő jelen mindent. Erről nem akar vitázni, nem kérdezett, kijelentett. Ha a férfi nem hiszi el, az az ő baja.
- Soha nem szerettem úgy senkit, mint téged. És ezalatt nem feltétlen azt értem, hogy soha nem voltam szerelmes. Megmagyarázhatatlan, több, mint puszta érzelem, más mint amit bárki iránt éreztem valaha. Nem csak szerelem, nem csak szeretet. Minden egyszerre.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 23. 23:15 | Link

A mindenem
Ez az egész teljesen más irányt vett, mint gondolta volna. A dühe és haragja már elszállt, és az érzések kavarognak benne. Egy kicsit mérges, azért mert nem lehetett ott a nő mellett, hogy segítsen neki. Aztán csalódott is, mert ezekről eddig semmit se tudott, s szentül hiszi, hogy sok minden másképpen zajlott volna le kettejük történetében, ha már valahol az elején szembesül azzal, mekkora probléma is van. Vágytól ittas. Magához akarja szorítani őt, átkarolni és biztosítani róla, hogy semmi gondja nem lesz már az életben, mert ő vigyáz rá. De nem tudja, hogy Auróra erre hogyan reagálna.
Kezei megindulnak felé, azonban csak megpihenteti az egyiket a nő combján a másikat, pedig hanyagul átveti mögötte, hogy ezzel is minimálisra csökkentse kettejük között a távolságot. Nézi azt a csoda szép arcot, amely annyira megbabonázta hogy képes volt miatta minden elvét eldobni. Neki ez a nő a minden,de ezt egyelőre nem tudja elmondani számára. Auróra szavai a lelke mélyéig hatolnak, dühe kezd újra előtörni, de nem a nő felé irányul. Saját magára dühös, amiért még mindig úgy érzi, hogy ő nem lehet elég jó ennek a nőnek. Pedig bármit megtenne érte, akár a csillagokat is lehozná, viszont a hibái, amiket elkövetett és amikről a szőkeség még nem tud, sajnos felhőként lebegnek ott felettük.
- Ha te így gondolod, hát legyen. Megadom magam - kezeit is felemeli, sőt még odébb is csúszik, hogy most ne a testiségre és az ágyra koncentráló barom szerepében tetszelegjen. Ez ennél sokkal komolyabb téma. - Nézd, most már nem vagy ilyen. Egy felelősség teljes és jó anyuka vagy. Nem fogsz soha többé visszaesni abba az állapotba, ezt megígérem - a tőle telhető legtöbbet meg fogja tenni annak érdekében, hogy ez így legyen.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 23:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 23:38 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Lepillant a combjára, és még inkább úgy érzi, hogy nem fogja tudni megállni az egészet. Nem akarta neki elmesélni, hiszen eddig ő volt a szuperanyu, aki mindig csinos, és összeszedett, tanul és gyermeket nevel egyszerre, ráadásul szemtelenül fiatal is mellé. Ezzel mondjuk sikerült elérnie, hogy ő legyen a legnépszerűbb csaj az oviban, de soha nem érdekelte különösebben az a sok utálkozó tekintet, erőt merített belőlük. Mert ez az jelentette, hogy jól csinálja, most már jól. De azt az egy évet senki nem fogja neki visszaadni, az már örökre elveszett és ha Hanna nem is, de Auróra mindig is emlékezni fog rá és gyűlölni fogja magát érte, mert tudja, hogy nem fogja tudni jóvátenni, akárhogy is kapálózik. Bármennyit van a lányával, hiába van kastélyos szobája, bármennyi hercegnős ruhát is kapott. Belekortyol az italába, majd egy hirtelen döntés után inkább kiissza a tartalmát. Elfintorodik majd ahogy végigmarja az ital a torkát, kirázza a hideg. Soha nem szerette ez az italt, egészen addig, amíg nem érezte Bálinton még a szagát is utálta, de egyrészt csak ezt találta, másrészt pedig tudta, hogy csak ezt fogja találni, mivel ő rakta oda korábban, hogyha esetleg idejönnek, tudjon Bálintnak adni egy pohárral. De arról nem volt szó, hogy ő is iszik. Ahhoz képest most már a második poharat önti magába, hátravetve a fejét. Ha Bálint nem figyelne, lehet, hogy még az orrát is befogná, hogy ne érezze az ízét. De mivel a vőlegénye jelen van és így is kellemetlen a helyzet, inkább úrinő marad.
- Tudom...vagyis remélem, szeretném ezt hinni. De még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy az anyám ezt elhintette neked. Mintha szükség lenne arra, hogy megbizonyosodj róla mennyire ideális vagy számomra. Mintha nem tudnád amúgy is.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. június 23. 23:40 | Link

A N N E L I E, holnap és azután

Elveszett. Elveszett abban az érzésben, ami most hatalmába kerítette, és abban a vágyban, amit sosem gondolt volna, hogy érezni fog Annelie társaságában. Ez a számára különös kavalkád pedig süketté és vakká tette. Ha a másik nem érzékelte volna a földet, és állította volna meg, együtt buktak volna fel.
Engedett a kísértésnek, és ahogyan Annie lehevert a füvön, fölé hajolt. Ott folytatta volna, ahol abbahagyta, ha éppen ragadta volna meg valaki a vállát, és rántotta volna fel a földről.
Megpróbálta beazonosítani az ismeretlen támadót, így egy keveset még körbeforgott terepfelmérés gyanánt. Egy biztonsági őr volt, fényvisszaverős mellényben, aki éppen a fekete adóvevőbe beszélt, szemmel tartva South-ot. Nem igazán értette, mit mondott, franciául beszélt, de a következő pillanatban egy figyelmeztető pillantás után elindult egy nagyobb tömeg irányába.
South Annie-re pillantott, és kézen fogva húzta maga után. Mindegy is hova, csak el az emberek közeléből.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 23. 23:52 | Link

A mindenem
A kis távolságot kihasználva elmereng kedvese arcán és annak minden rezdülésén, majd az emlékeiben kutat. Minden egyes porcikáját ismeri már a nőnek, ő mégis mindig tud neki valami újat mutatni, főleg az arc játékával. Ezzel pedig lenyűgözi a férfit és mindig elér, hogy még jobban odalegyen érte. Most megint valami újat látott rajta, halovány félelem és elkeseredés keveredett szégyennel és bizalommal. Olyan törékenynek és esetlennek látta egy pillanatra ezt az erős nőt, hogy egy másodpercre tényleg azt gondolta, az lenne a legjobb, ha inkább elengedné. Aztán a tekintete az ujján lévő gyűrűre táncikált, amely rögtön el is tüntette az összes kétségét. Szereti őt, mindennél jobban és bármit megadna neki, illetve nekik, csak nehezen megy neki ennek a kimutatása.
- Hagyd már. Nem tudta, hogy nem tudom, mellesleg az én anyámhoz képest, ő maga volt a mennyország - kinézetre és modorra is. Auróra édesanyja egy angyali démon volt, aki jött látott és tarolt. Nem tudja pontosa, hogy az volt-e a célja, hogy kettejük között feszültséget generáljon, de abban biztos, hogy egy kis tesztet mindenképpen szeretett volna bedobni kettejük közé. Úgy tűnik, bármennyire is siralmas ez a dolog, de sikerült neki. Ám Bálint azt is tudja, hogy a nő nem biztos, hogy számolt azzal, hogy Auróra képes megnyílni előtte. Beszélgetésük során néha úgy érezte, hogy hiába mondja a szép szavakat, azért van benne kétely. Hát majd most meglátja, hogy nem is lehet őket olyan könnyedén megtörni.  Nézi, ahogy a nő újra és újra iszik. Teljesen meg van lepődve és szinte lesokkolódik a látványtól. Persze látta már őt alkoholos mámorban, de arra nagyon is emlékszik, hogy a whiskey nem tartozott azon italok táborába, amelyeket szeretettel pusztított volna. Erre most tessék, már leelőzte őt és újra iszik. Ha a szőkeség így folytatja tovább, akkor bizony az ölében kell majd visszacipelnie, amire most nem feltétlen vágyik.
- Jók vagyunk. Ne aggódj. Ettől még ugyanúgy bármelyik pillanatban elcipelnélek az ágyba és az sem érdekelne, ha a családod látná - egy ár jól ismert csibészes vigyor jelenik meg a szája sarkában. Nem szégyelli magát. Auróra pontosan tudja, hogy milyen hatással van rá, mert ezt mindig hangoztatja. Talán túl sokszor és talán nem a legmegfelelőbb pillanatokban, de be kell ismernie, hogy bizony a szerelmi életük szerves része a testiség.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 23:52 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 24. 10:55 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- Mert túl jól néz ki egy anyához képest. Nem mintha a tiéd annyira rossz lenne..
Nevetve rázza mega fejét, a könnyek még mindig ott vannak a szemében, de elnyeli őket, feleslegesek. Nem akarta ő ezt, nem akar belőle drámát csinálni, de ha elhallgatta volna, most sokkal rosszabbul érezné magát és ha a férfi mástól tudja meg, akkor nagy balhéra számíthatott volna, tapasztalatai szerint.
- Undorító vagy.
Összekoccintja a poharaikat, mintha csak toastot mondott volna Bálintra. Az égető érzés megint kiöl belőle mindent egy pilantra, majd mikor visszaér a jelenbe oldalra billentett fejjel figyeli Bálintot. Szívesen beleturna a hajába, közelebb húzódna hozzá, hogy a fülébe súghassa a legmocskosabb dolgot ami az eszébe jut, de bölcsebbnek látja meghagyni a távolságot. Korábban ebből is volt már problémájuk (mint lassan már mindenből), hogy túl könnyen adja a kínálkozó helyzetet. De hát kit tehetne? Bálint váltja ki ezt belőle, szabályosan küzdenie kell az ösztönei ellen
.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:24 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 24. 11:41 | Link

A mindenem
Gyötrődik. Nem tudja miképpen lehetne a legfőbb támasza annak a nőnek, aki számára a világot jelenti. Mert bizony Auróra olyan könnyedén betáncikált a szívébe, hogy a férfinek esélye sem volt kitérni. Pedig aztán próbálkozott, hozta a bunkó és barom énjét, elment a srácokkal ide-oda, de a szíve mindig visszavágyott a szőke nőhöz. Az elején azt hitte, hogy csak egy futó és múló állapot lesz az övék. Amikor találkoztak, akkor még úgy álltak a dolgai, hogy úgysem Magyarországon fog telephelyet keresni, szóval a terve annyi volt, hogy Auróra lesz a magyar csaja. De a kávézóban úgy levette a lábáról, hogy már az akkor esedékes bulizásra szánt úton sem tudott másra gondolni. Hiába volt körülvéve temérdek nővel, egyik sem érhetett Egressy kisasszony nyomába. Volt egy pont, amikor tényleg szerette volna őt elengedni, s nem önző érdekből, hanem azért, hogy megvédje őket. Talán élete végéig nem fog megszűnni az érzés, miszerint nem ő a legmegfelelőbb ember arra, hogy a nő oldalán legyen.
- Ha szeretnéd lehetek papucs, de nem hiszem, hogy arra vágynál - hosszú folyamat kellene ahhoz, hogy ez bekövetkezzen, de ha a nőnek ez a vágya, érte megpróbálja. Ideig óráig, talán még képes is lenne rá, de ismeri magát annyira, hogy az akaratossága és birtoklási vágya elég hamar a felszínre szeretne törni.
Nézi a szőkét, el van benne veszve. Az alakja tökéletes, törékeny és olyan édesgetni való. Éppen erre vágyik. Megnyalja alsó ajkát aztán ártatlan tekintetét felvezeti az asszonya szemébe.
- De most komolyan. Fél napja itt vagyok és még nem érhettem hozzád úgy igazán. Tudod milyen kínszenvedés ez nekem? - nem látta már ki tudja mióta, epekedik után és még egy rendes csókban sem volt része. Ha most nem kap végre már valamit, akkor bizony állattá fog válni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 24. 12:02 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 24. 12:18 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- Azt hiszem azt passzolom.
Nem tudná elképzelni, hogy ő legyen a határozottabbik fél. Neki szüksége van valakire, aki fölötte áll a legtöbb szempontból, Bálint pedig tökéletes erre, idősebb, tapasztaltabb, minden szempontból, arról nem is beszélve, hogy okos és csiszol üzletember, szinte bármiben ki lehet kérni a tanácsát, a segítségéről nem is beszélve. Befolyásos ember, olyan messzire ér a keze, hogy Auróra bele se mer gondolni. Magától értetődő hát, hogy övé az irányító szerep a kapcsolatban és ez így teljesen rendben van. Szereti, hogy a férfi ilyen és kész, imádja, mikor reggelente visszafordítja egy-egy illetlen ruhadarab miatt, mikor ráparancsol, hogy egyen. Erre a Bálintra van szüksége, ezért szeretett bele.
Ha már koccintottak bele is iszik az italba, aminek a hatását azonnal érzi minden porcikájában. Felmelegíti, még az arca is kipirosodik tőle, már nem látja annyira borúsan a dolgokat, felenged egy kicsit.
- Csak halvány sejtéseim vannak.
Huncut vigyorral harapja be a száját, kicsivel közelebb ül a férfihez, az ujjával végigsimít az alkarján. Próbál rájönni, hogy most akkor szabad-e vagy sem. A férfi mosolyából ítélve igen, de sosem lehet tudni, hogy pontosan mi jár Bálint felében. Lehet, hogy túl korai, de az is lehet, hogy már régen elkésett azzal, hogy körberajongja. Így inkább egy óvatos taktikával igyekszik a középutat választani és szép fokozatosan ráérezni a határokra.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:26 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Annelie Freya Merkovszky
INAKTÍV


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 10631
Írta: 2017. június 24. 12:21 | Link

idrg
Mr. Lucifer - kicsit előre
Kibenézet


Érzelmekről szó sincs most. Ezen az estén, ennél a pontnál és a szonda kiakadásánál már nem foglalkozik azzal, milyen érzelmek kötik a férfihoz. Csak érezni akarja olyan közelről, amennyire csak lehetséges.
Nem állna meg. Ott helyben lerángatná a pántot South fejéről, ha nem szakítanák őket el egymástól. Meglepetten pislog fel, nem érti a hirtelen eltávolodást. Egy pillanatig azt gondolja, hogy a másik jobban észnél van és befejezi, mielőtt belemélyednének a dolgokba. Aztán meglátja a harmadik személyt az akciójukban.
Southnak nem is kell mondania, már tápászkodik is fel a földről kótyagos fejével, szétzilált hajával és csurom vizes ruháiban futásnak ered. Ujjaik szorosan fonódnak össze, nem kellene a tömegben elveszíteniük egymást.
Dülöngél, lábai néha összeakadnak és sikerül majdnem orra is buknia egy ilyen mozzanat során. Elneveti magát a saját bénaságán, és lelassít, majd a közelben felállított bódéhoz húzza a férfit. Nehezen bírná ki tovább a csók nélkül, melyet ad neki amint háta a deszkáknak ütközik.
- Sátrak? - sóhajt fel South tekintetét keresve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 24. 12:26 | Link

A mindenem
- Azt hiszem nem is lennék rá képes - akármennyire is rabja lett a nőnek, nem tudna úgy ugrálni, ahogyan ő fütyül. Talán néhány percig elviselné a dolgot, aztán inkább menne másfele, mert ezen elveit már képtelen lenne eldobni. Aztán pár nap elteltével négykézláb kúszna vissza a nőhöz. Ebben is ezer százalékig biztos, merthogy már képtelen elképzelni az életét nélküle. Kezdetben nagyon Hanna ellen volt, gyakorlatilag úgy kezelte, mint egy háziállatot, de most már a kislány is a része lett és szereti, hogy a gyermeki butaságaival megszínesíti a mindennapjait.
- Hát akkor? Mi ez a távolság kettőnk között? - bár már többször is megállapította a nő, hogy az ágyba keveredés nem mindenre megoldás, neki mégis testiség kell. S nem feltétlen akarja magáévá tenni a szőkeséget, beéri egy öleléssel is, amivel biztosíthatja a nőt arról, hogy itt van neki.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 24. 12:31 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 24. 15:22 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Nem kell neki kétszer mondani, az üres poharat lerakta a földre, majd egy óvatos, de határozott lökéssel messzebbre löki a földön, hogy ne legyen útban, nem akarja takarítani a szilánkot, sem a vért. Szüksége van a kezeire, és így kissé már kótyagosan ez tűnik a legjobb megoldásnak. Miután az italt is sikerült elvarázsolni a közelből, kisvártatva felkel, vigyorogva beletelepszik a férfi ölébe, és átkarolja a nyakát. Hosszú lábait igyekszik úgy pakolni, hogy legalább az egyiküknek kellemes legyen. Ha testiség kell, akkor kap is, csak egy szavába kerül, legtöbbször abba sem. Számára is fontos volt, főleg az utóbbi időben, korábban soha nem gondolta volna, hogy ennyit ér egy kósza érintés, vagy egy csók, a kapcsolat részének tekintette. Aztán rájött mekkora tévedésben is volt. Na nem mintha Bálint előtt akkora tapasztalatra tett volna szert, a legtöbb dolgot a férfitól tanulta, meglepő, de még magára a kapcsolatról is.
- Büdös piaszagom van, mint egy rossz alkoholista.
És nem csak amiatt, mert magába öntött két pohárra a keserű italból. Érzi, hogy a karja ragad a bortól, amiből jó adagot kapott, de arra már nem volt esze, hogy lemossa, csak, hogy ruhát cseréljen. Tipikus, de igyekszik figyelmen kívül hagyni a savanykás, ragadós helyzetet. Kadir egy igazi idióta, de ezt inkább nem firtatja, felesleges lenne belekezdeni abba mi történt odalent. Pedig biztos jót röhögne rajta Bálint, de inkább majd máskor.
- Sajnálom, hogy elmész.
Végigsimít a tarkóján, miközben oldalra billentett fejjel figyeli. Legalább kibékültek, és ordibálás, ajtócsapkodás nélkül megúszták.
Rora odahajol a férfihoz, lassan csókolja  meg, miközben a körmei végigszántják mellkasát. Kicsit megemelkedik, fészkelődik, kelletti magát, ahogy azt illik. A háta megfeszül, szomorú sóhajt hallat. Csókot lehel a borostás állra, majd lassan tér át a nyakára, miközben a férfi combján, maga előtt támaszkodik a kezeivel.
- Nagy kár. Annyi mindent nem tudunk emiatt csinálni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 15:23 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.


Oldalak: « 1 2 ... 29 ... 37 38 [39] 40 41 ... 49 ... 94 95 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek