36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 117 ... 125 126 [127] 128 129 ... 136 137 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1347
Összes hsz: 1366
Írta: 2022. február 15. 22:38 | Link

Will
- A műtét másnapján -

Right now: as Magdalena Flaviu


Nyugodtan kavargatja a kávéját, még egy hümmögést is megenged magának a hallottakra egy biccentéssel egybekötve. Igen, ő is attól félt, hogy a kislányt végül fel kell ruházzák majd a Machay névvel, mert Adél enged a botor, semmiből jött ragaszkodásának. Csendben nagyon is örül, hogy a természetes szelekció intézkedett helyettük, és nem kell kínos kérdésekkel foglalkoznia, vagy a Krise család jogos számonkérésére megoldást keresnie.
Az azonban határozottan meglepi, hogy a tanár talán még képben van. Szépen ívelt szemöldökei értetlenül szaladnak össze, szemei kérdő fénnyel villannak Williamre.
- Ezt kifejtenéd egy kissé részletesebben? Tudomásom szerint Jean-Paul Baptiste megszakított mindenfajta kapcsolatot az én kicsikémmel. Miről maradtam le? - Ugyan szivélyes a modora még mindig, de van benne egy gyanakvó él is. Maga vette at a levelet a bagolytól szilveszter előtt, maga bontotta fel. Aztán maga küldte tovább Bagolykőre a lányának, hogy végre minden ostoba ábrándtól elvegye az ő drága kicsi csemetéje kedvét. Valami elkerülte folyton árgusan figyelő szemeit, és ennek nem örül most.
Utoljára módosította:Adele Nadia Krise, 2022. február 15. 22:40 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2022. február 15. 23:03 | Link

Adele (aka: Madga)
   -  Én sem tudom, de...
Összeráncolja az orrát, a mutatóujjával megpiszkálja a fánkot a szalvétán, de egyelőre sem azt, sem pedig a hányingerig cukrozott kávét sem emeli föl.
Megérzés, fejezné be a mondatát, azonban tudja, hogy az mennyire ostobán és színpadiasan hangzana, mintha bármi megérzése is lehetne a szinte alig ismert felesége magánéletével kapcsolatban. Mégis ez írja le a legszemléletesebben azt a ködös sejtelmet, ami néha környékezi, ha Adél szemébe néz.
Az esküvő másnapján kezdődött. A könyvtárszobába még fájó fejjel és fáradtan lépett be Adél nyomában, a kilincsen az ujjuk egy pillanatra összeért; őt pedig ingerültség rázta meg. Nem tudja, mi volt a mozgásában vagy talán a tekintetében, de Adél visszanézett rá, ő pedig érezte, hogy titkol előle valamit. A megérzés amilyen gyorsan jött, úgy vált köddé, pillanatnyi, zaklatott féltékenységével azonban azóta sem tud mit kezdeni.
Azóta időről időre ismét felrémlik benne ez, érzésre, akár egy különös, bizsergető déja-vu. Mintha... tudnia kellene valamit, amire mégsem képes rátapintani; mintha a nyelve hegyén lenne egy szó, azonban mégis képtelen lenne kimondani azt. Talán látott valamit, amit fel sem fogott, sőt...
   -  Szerintem ott volt az esküvőn. Tudom, tudom, nem láttam, de... - szinte esdeklőn pillant föl a nőre, küzdve azzal, hogy szavakba öntse a zavaros sejtelmet - Ne érts félre. Nem vagyok hülye, Adél szereti őt. De ha itt a gyerek apja, akkor érted - hátradől, a tenyereit fölfelé fordítja az asztalon - Miért vagyok itt én? Eddig nem akartam stresszelni emiatt, volt elég baja így is. De el akarok válni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1347
Összes hsz: 1366
Írta: 2022. február 16. 00:12 | Link

Will
- A műtét másnapján -

Right now: as Magdalena Flaviu


Anyai türelmet gyakorol, hagyja, hogy Will kifejtse, mire gondol, mi van benne. Ez volt sokáig a nevelési taktikája, míg a gyermekei kicsik voltak: hagyta, hadd fejezzék ki önmagukat, de ez nem jelentette azt, hogy maradéktalanul mellettük is állt minden hisztijükben. Adél esetében kifejezetten hagyta, hogy tomboljon a lánya, de nem szorította keretek közé, nem mutatott neki irányt, mert nem látta az ambíció szikráját sem benne. Időpazarlás lett volna formálni őt.
Will megint más eset, a veje, egy idegenből lett családtag, egy anyátlan férfi, akinek láthatóan jólesik, ha figyelmet szentelnek neki. És Magda kész megadni neki a hiányzó kedvességet és odaadást, ha ezért cserébe egy kezesbárányt kap.
Úgy tűnik, a báránykája rémeket kezd látni, vagy keveri a valóságot a módosított emlékeivel. Nos igen, Magda tudja pontosan, mi történt, de nem állt érdekében közbeavatkozni. Tudja, hogy William kis szeretője kozmetikázott egy kicsit a veje emlékein, miután a lánya szeretőjét arcon ütötte egy üveg alkohollal. Az inas mindent elmondott, elvégre ez is a munkaköri leírásának része: ha a ház úrnője füleket akar mindenütt, és szemeket mindenhova, akkor ennek engedelmeskedniük kell. Magda előtt nagyon kevés dolog maradhat rejtve, akár házon belül, akár házon kívül.
- Nos, afelől megnyugtathatlak, hogy a vendéglistán nem volt rajta, de nyilván ezt te is tudod. - Elgondolkodva szel a süteményből egy újabb kis szeletet a villájával, a hegyére tűzi, kicsit megforgatja, miközben beszél. - És arra is gondom volt, hogy a biztonság megfelelő legyen. Ha álruhában jelent volna meg, tudnék róla. Főleg, hogy az aurori kíséret is átvizsgált minden gyanús elemet. - Nem lehetett esküvő néhány pingvinkosztümös majom auror nélkül Magda legnagyobb sajnálatára.
- De tovább megyek. Én és Ilya mindenkivel, szó szerint mindenkivel váltottunk néhány szót. Még Júliával is. Ugye így hívják? Nagyon helyes kislány, pezsdítően talpraesett. - Mint mondtam, Magda előtt szinte semmi nem marad titokban.
- William, édesem. - Végre elengedi a kávéját és a süteményt is. Ezeket valószínűleg nem most fogja befejezni. - Nevezz bolondnak, de tényleg azt gondolod, hagynánk, hogy a lányom közelébe menjen? És Adél valóban  szereti még? Egyvalamit teljes bizonyossággal meg tudok válaszolni neked: Jean-Paul nincs a képben. Mi több, szilveszterkor megfenyegette a lányomat, hogy feljelenti, ha a közelébe megy. Őrültségnek és abszolút logikátlannak tartanám, ha ezek után megjelenne a színen. Ha okos játékos lett volna, azonnal elveszi Adélt. Akkor már mi sem tehettünk volna semmit. Ehelyett kidobta. Jean-Paul maga is rájött, hogy egy tizenéves csitri nem jövő, és bármikor meghurcolhatják kiskorú megrontása miatt. Nem fog visszajönni. De, ha vissza is jönne... - Magdalena Flaviu ritkán hagyja, hogy megkeményedjenek a vonásai, de ebben a pillanatban teljes premier plánban látható, milyen egy anyatigris, ha fenyegetve érzi a kölykét. - ... gondoskodnék róla személyesen, hogy az legyen az utolsó dolog, amit megpróbál. Nem érhet és nem is fog Adélhoz érni. - Van a szavaiban valami végleges, súlyos, eldöntött.
- Mellesleg, kedvesem, elég rövidlátó vagy, ne haragudj.  - Most már enyhül az arckifejezése, a kedves, anyai mosolya is visszatér a maga melengető valójában. - A lányom kellemetlenül sokat beszél rólad. Még, ha nem is szeret még, kifejezetten érdeklődik irántad a maga gyermeteg módján. Miért válnál hát el, ha semmi sem veszélyezteti a házasságod, és elkezdtek kialakulni a dolgok? Mondd meg nekem, drágám? -
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2022. február 16. 00:52 | Link

Adele (aka: Madga)
Az alsó ajkát kezdi el rágcsálni, miközben zárkózottan összefonja a karjait maga előtt az asztalon. Bosszantja, hogy képtelen szavakba önteni az érzését, hiszen semmivel sem tudja alátámasztani azt. Féltékeny, de nincs oka rá, néha dühös, de fogalma sincs, miért. Meglehetősen ostobának érzi magát emiatt, azt pedig végképp nem tudta, kivel oszthatná meg ezt. Adéllal kizárt, hogy nyíltan konfrontálódon, különösen most. Emma minden egyes nappal egyre távolabb kerül tőle, az egyetlen ember pedig, akit közel érez magához, nos...
A rágcsáló mozdulata megáll, amikor Magda Júlia nevét említi, az álkapcsa megfeszül, a szeme hirtelen ugrik rá. Ha nem Magda, hanem Madlen ülne vele szemben a kávéját kavargatva, most azonnal és pánikba esve tagadni kezdene - a nő azonban más. Emlékszik a hónapokkal korábbi beszélgetésükre a könyvtárszobában a félrelépéseket illetőleg, ő pedig az esküvő pillanatáig egyáltalán nem leplezte, hogy a lány az élete része. Talán ez a mai napig így lenne - ezt azonban nem tudhatja.
Júlia majd' két hete már, hogy kijelentkezett az életéből.
   -  Akkor is tudom, amit tudok - ellenkezik, a fojtott hangjában cseppnyi ellenségességgel - Adél volt az, aki meghívta Júliát az esküvőre, én nem akartam, hogy ott legyen. Az első pillanattól fogva ő volt az, aki szabotálta ezt az egészet, nem én.
Ezt már csak magának jegyzi meg, mint dohogó, sértődött ítéletet. Ő is el fog tűnni, pont, mint Júlia.
   -  Ez mocskosul kínos nekem - folytatja, miközben most már ráfog a kávésbögre fülére és az asztalon könyökölve megemeli azt. Oldalra pillant a  bejárat felé- Én belementem volna, hogy megtartsa ezt a gyereket, ha azt akarja. De azt, hogy most eljátsszam a gyászoló apát, ezt nem kérhetitek tőlem. Ez nekem sok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1347
Összes hsz: 1366
Írta: 2022. február 16. 01:13 | Link

Will
- A műtét másnapján -

Right now: as Magdalena Flaviu


- Persze, ezt nem is vonom kétségbe. - Ráhagyja, mi mást is tehetne? A hangja viszont megfelelően empatikus és kellemes ahhoz, hogy őszintének hasson. - Nekem úgy tűnt, határozottan jól hatott rád Júlia közelsége. Kisimult az arcod, még a tömeget is jobban elviselted. Büszke voltam rád. - Könnyed mozdulattal simít végig William kezén, szeretetteljesen hunyorítja mosolyra a szemét is a szája mellett. Magában megdicsérte a kislányt, mert akármit is csinált a vejével, tökéletesen kapóra jött, és valljuk be, megmentett egy esküvőt is, ha már ott volt. Alkalomadtán meg kellene keresse ezt a Júliát. Felkarolni akár, ha tényleg van benne potenciál, és vevő rá.
- Nem is kell eljátszanod. - Újból hátradől a székén, és legurítja a kávéja maradékát, hogy a továbbiakban a süteményére koncentrálhasson.
- Bízd magad rám. A társasági köröket én és Adél kezeljük majd. A lányom ebben gyakorlottabb nálad és hamar fel fogja találni magát, ha a helyzet úgy kívánja. Amennyiben tényleg elindul a lavina... - Szórakozottan kapja be az utolsó falat süteményét, hagyva egy kellemesen elnyújtott szünetet a mondat két csücske között. - ... te csak egy gyászoló, de a közönségtől elzárkózó férj vagy, drágám. Akit szörnyen megviselt ez az eset. Akit nem lehet zavarni a részvétnyilvánításokkal. Aki egyébként sem a nyilvánosság embere, és ezt abszolút meg kell érteniük, főleg, hogy szépen áttereljük majd a reflektorfényeket Adélra. Ő pedig képes parancsra sírni. - William már tapasztalhatta Adél eme káprázatos tehetségét a Kállayval történt kis intermezzókor.
- Egyébként pedig olyan, mintha azt feltételeznéd, Bogolyfalva ettől lesz hangos, pedig nem hallottalak még arra panaszkodni, hogy gratuláltak volna a pubban az apaságodhoz. Abban a faluban elég sok hozzátok hasonló él, édesem. Visszavonult, csendre vágyó mágusok, külföldiek, változatos társaság, és a nagyja nem feltétlen tudja, kik vagytok. A pletykaforrások másutt vertek tábort, őket pedig nyugodtan rám bízhatod. Megígértem, hogy segítelek titeket, és ehhez tartom magam, William. - Magda stabil asszony, és tartja magát az adott szavához. Ha megígérte, hogy mindenben fogja majd a kezüket, amiben szükséges, véghez is viszi ezt bármi áron.
- Bizonyíték nélkül suttoghatnak bármit. A bizonyítékot valószínűleg nemsokára elhamvasztják és átadják az édesanyjának, hogy eltemethesse akarata szerint. Bizonyíték nélkül vádaskodni pedig merész kihívás a Machay és a Krise családok ellen. - Nem jó ujjat húzni egyikkel sem, mert a pofon gyorsan és precízen csap le a kotnyelesekre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2022. február 16. 13:13 | Link

Adele (aka: Madga)
Morózus arccal iszik bele a túlcukrozott, tejszínmentes kávéba. Hányingert keltően önző, hogy a klinika étterében nyávog és nyalogatja a képzelt sebeit, amíg a felesége pár emelettel feljebb az első gyereke elvesztését gyászolja? Előfordulhat. Ő is tudja, sőt, biztos benne, hogy Magda is, hogy a szavai nagy része erős túlzás, ahogy a válással való üres fenyegetőzése is csak egy sértett gyerek figyelemfelkeltési kísérlete. Mentségére legyen mondva, a Machay család idomította erre a viselkedésre azzal, hogy nyomban összeszaladtak körülötte, ha ő felvetette a jegyességük felbontásának lehetőségét.
   -  Nem, félreértesz...
Eddig hallgatta a nő szavait, közben étvágytalanul eszegetve a karamellával töltött, kakaóöntetes fánkot, néha a kávéba kortyolva, néha csak közbeszúrva egy komor, de beleegyező hümmögést.
   -  Engem az, hogy mit gondol ez az - a mutatóujjával leír egy kis kört maga előtt - egész rólam vagy rólunk, nem érdekel. De Adélt nekem kell hazavinnem most és fogalmam sincs, hogy mit kezdjek vele. Nem én vagyok a gyereke apja. Nem én tettem ezt vele. Te nem voltál ott, amikor kiderült ez a szar, úgy kapaszkodott belém, mintha azt várná el, hogy csináljak valamit. Magda te nem érted, neki az anyja kell, vagy a barátai, vagy nem tudom, bárki, de nem én. Mit csinálok itt egyáltalán?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1347
Összes hsz: 1366
Írta: 2022. február 16. 13:31 | Link

Will
- A műtét másnapján -

Right now: as Magdalena Flaviu


Magda úgy van vele, hogy amíg ilyen kedves szavakkal le tudja nyugtatni a hisztis vejét, addig imádja őt. Egy kedves gyermekre emlékezteti, akinek csupán figyelem kell, és ehhez kreál egy kis közjátékot. Nem túl nagyot, de elegendőt ahhoz, hogy a felnőttek figyelmét felkeltse. És ó, Magda ad neki figyelmet, minden egyes alkalommal. Ilya egyszer már rászólt, hogy ne legyen folyton ilyen anyáskodó Williammel, de nem tehet róla, nem is akar ellene- William szinte könyörög érte, hogy a szárnyai alá vegye és elhallgassa minden zsörtölődését- egy bizonyos pontig.
Az viszont már kevésbé szórakoztatja, hogy túlontúl érzelmi síkra terelődik a dolog, és a veje próbál menekülni az elkövetkezendők elől, a magába zuhanni készülő lánya elől. Az arca kedvessége monoton unalomba fordul át, egykedvűen pillant a vele szemben ülő fiatal férfire.
- Azt, amit a szerződésben vállaltál, drágám. A férje leszel, akár tetszik, akár nem. A lányom egy hasznavehetetlen, elkényeztetett, ostoba kis liba. Mit vársz? Karoljam fel és hagyjam, hogy tizennyolc évesen is a vállamon sírjon? Nincs benne ambíció, nagyravágyás, nincs benne semmi olyan, ami érdemessé tenné a minimális figyelemnél többre. Szeretem, mert én szültem, de ideje, hogy a saját lábára álljon és ne másoktól várja a megoldást. Én is elvesztettem előtte két magzatot, mégsem sírtam tele a párnám. - Elkezd szedelőzködni, feláll, nyilvánvalóan itt részéről befejeződött a beszélgetés.
- Majd abban az iskolában szerez barátokat, ha végre megtanulta, hogyan kell. Egyelőre csak ahhoz ért, hogyan legyen elviselhetetlen és közveszélyes. - Színtiszta irritáltság cseng ki a hangjából, nagyjából olyan, mint mikor először találkoztak a Várnegyedben Petrével és Williammel, és rá kellett szóljon Adélra.
- Szedd össze, vidd haza, adj neki egy nyugtatót, vagy altatót, és a többit majd megoldja ő. Ne törődj vele túl sokat, édesem. A végén még neked is a nyakadon marad teljesen indokolatlanul. - Begombolja az utolsó gombot is a kabátján, elsimít egy-két ráncot a szöveten, és vállára veszi a táskáját.
- Most pedig, ha megbocsátasz, megbeszélésem lesz. Kellemes napot, William drágám! - A jómodor jegyében ugyan még megvárja William viszonzását, de nem szándékszik itt maradni a továbbiakban. Elég időt pazarolt a haszontalan gyerekére, hogy lassan ácsingózni kezdjen a hasznos után - távozás közben ilyesfajta gondolatok fogalmazódnak meg a fejében. Úgyis olyan rég látta Dominikot!


***

Back as Adele Krise


Ez alatt az emeleti szobák egyikében egy üvegpohár darabkái hevernek a földön, miután nekivágta az ajtónak azt. Az anyja fejéhez akarta igazából, de addigra már bezárult Magda mögött az ajtó. Szörnyen megalázott, dühös, és elkeseredett volt. Még zsong a feje, túlságosan tudatában van annak, hogy már nem nő benne egy gyerek hétről hétre. Az ápoló óvatosan nyit be a szobába, ő maga viszont a füle botját sem mozdítja erre. Csak fekszik oldalra dőlve az ágyán, indulásra készen. Fel sem pillant, csak tudatosítja, hogy a pohár ismét egy egésszé állt össze, és gyógyszereket raktak le a feje melletti éjjeliszekrényre. Kedves hang kéri meg udvariasan, hogy vegye be őket, aztán csukódik az ajtó, és ismét egyedül marad.
Lassan felkönyököl, hezitálva nézi a bogyókat. Fertőzés ellen, elővigyázatosságból. Na igen... Nincs ereje gondolkodni- egy hajtásra legurítja mindet, és visszadől a párnájára. Valahogy haza kellene jusson innen, ha már az anyját kirúgta a szobából. Valahogy...
Az a nagyjából fél óra, amíg Will és Magda odalent beszélgetnek, pont arra elég, hogy a Magda által kért és odakészített nyugtató kifejtse hatását. Ha végre Will feltalál a szobába, egy elég zsibbadt, félig kába Adéllal szembesülhet, aki összegömbölyödve fekszik az ágyon, gyakorlatilag készen arra, hogy hazavigyék, csak kicsit fel kell még húzni ülő, majd állóhelyzetbe, hogy menetkész legyen. Meg cipőt sem ártana húznia.
Utoljára módosította:Adele Nadia Krise, 2022. február 16. 14:31 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2022. február 16. 17:45 | Link

Adele (aka: Madga)
A kávéscsésze aljáról ragacsos kristálycukor folyik a szájába, ő fintorogva nyammog rajta, az ujjai végét megtörli a szalvétában. Először nem pillant fel a nőre, amíg az beszél hozzá, a mozdulatai azonban lelassulnak az első rideg mondatán. Mit vársz? Karoljam fel és hagyjam, hogy tizennyolc évesen is a vállamon sírjon?
Őszintén szólva igen, pontosan valami ilyesmit várna el a nőtől és egyáltalán nem titkolja azt. Megrökönyödve ráncolja össze a homlokát, miközben újabbat harap a fánkból: Magda hűvössége őszintén meglepte őt. Egy ideje tisztában van már vele, hogy a Machay család sajátosan értelmezi a szülői szeretetet, azonban az, hogy a lány anyja nemes egyszerűséggel feláll, majd pedig a kijárathoz indul, mintha egyenesen őt vágná pofon. Válaszolni sem tud, csak összezavarva biccent egyet, nézi, ahogy a nő kopogó magassarkúban elsétál, majd visszaejti a fánkot a tálcára.
   -  Szerencsétlen... - dünnyögi csak magának, míg a telefonját ismét előveszi a zsebéből.* * *Egymás után ötször vagy hatszor megnyomja a lift zárógombját, zsebre tett kézzel, egyik lábáról a másikra állva nézi a lassan váltakozó számokat. A mellette álló idegen férfi halkan köhint egyet, a kezében tartott virágcsokorral takarva el az arcát; ő egy emelettel korábban kiszáll, mint ő. Néhány másodpercre a halk zenét a gyermekágyas osztály változatos zaja váltja fel, ő ismét csak türelmetlenül nyomkodja a gombokat, amíg a lift újra elindul. Az utolsó zöttyenéssel egyidőben még egyszer belenéz a hátsó falat kitöltő magas tükörbe, az ajtó még nem nyílik ki teljesen, amikor ő már kilép a csöndesebb és hűvösebb folyosóra.
Megtorpan, a zsebéből egy halványrózsaszín jelölőcímkét húz elő, amire érkeztekor a recepciós lány a szobaszámot írta. A magánklinikára csak előzetes regisztrációt követően jöhetett be mint Adele Nadja Krise férje, ehhez mérten kapott mágneskártyát, az nyitja a folyosó végi üvegezett ajtót is, ami a magán hotelszobák szárnyához vezet. Itt csend van és kellemes vaniliaillat, a falakat nyugtató tájképek díszítik, nyoma sincs az egészségügy rideg felszereléseinek.
Kihúzza a zsebéből a kezét, röviden megáll a kétszáznegyvenes ajtó előtt, mielőtt két koppintás után benyitna oda.
   -  Kész vagy? - szól be először az ajtón résnyire nyitva azt, majd, amikor látja, hogy a lány ruhában van, aztán lép be - Találkoztam anyáddal idefelé, azért volt... Adél, jól vagy?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1347
Összes hsz: 1366
Írta: 2022. február 16. 21:57 | Link

Will
- A műtét másnapján -


Még a szeme sem nyílik ki azonnal az ajtónyitásra, csak megrezzennek a szempillái. Zsibbadt. Tudja, hogy ez nem normális, mi több, az hogy olyan mintha víz csorogna a végtagjaiban, emelni sem bírja őket, félelmetes. A tudata hol tiszta, hol jótékony köd bódítja. Akármit is adtak neki Magda kérésére, elég erős, hogy rongybabát csináljon belőle.
Will kérdésére megpróbál ugyan felülni, de csak a hátára tud fordulni, bágyadtan bámulva a mennyezetet.
- Nem tudom... - A hangja gyenge, álomittas. Végre Will felé próbál nézni, ha az közelebb jön. - Segítesz felülni? - Nem tud magától ez biztos. Még a karját is nagy munka megmozdítania.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2022. február 16. 22:13 | Link

Adele Nadja KriseÖsszevonja a szemöldökét, becsukja az ajtót maga mögött, hogy közelebb sétáljon az ízlésesen berendezett egyszemélyes szobában. A hívogatóan meleg napfényt vékonyka lapfüggöny zárja ki a teremből, a csokorba szedett, színes tulipánok - ami minden szoba gondosan összekészített kiegészítői -  bánatosan lógatják virágfejeiket az éjjeliszekrényen.
Adél teknősbékaként fordul a hátára, azzal a sajátos mozdulattal, ami... túlságosan is ismerős számára.
   -  Na mi az, beadtak neked valamit?
Az ágy mellé sétál, kinyújtja a kezét a lány felé, ha az elfogadja, akkor annál és a vállánál fogva ülő helyzetbe segíti őt. Nem engedi el azonban, csak az állát emeli fel, hogy kutatón belenézhessen a szemébe.
Tudja, hogy nincs patológiai oka Adél bágyadt viselkedésének - legalább is, bármi is az, a beavatkozás magában nem magyarázza a ködös és fakó tekintetet. Párszázszor találkozott nőkkel ilyen helyzetben, és bár néhányukat lelkileg megviselték a történtek, mindannyian órákkal később a saját lábukon távoztak.
   -  Na gyere. Kelj fel, hazaviszlek - szorítja meg a vállát, mielőtt eleresztené.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1347
Összes hsz: 1366
Írta: 2022. február 17. 11:10 | Link

Will
- A műtét másnapján -


Bizonytalanul megrázza a fejét, de még azt is igen lassúnak, álomszerűnek érzékeli, miközben gyenge mozdulattal megpróbálja megfogni Will kezét. Végül sikerül, de nem sok erőt tud kifejteni, nagyjából teljesen a férje húzza fel ülő helyzetbe. Dezorientáltan, most már zsongó aggyal pillant fel Willre, szó nélkül tűri, hogy az állánál fogva vizsgálgassák.
- Nem tudom... Az ápoló behozta... az antibiotikumot... meg vitaminokat... ? Nem tudom... - Gyenge próbálkozást tesz, hogy megrázza a fejét, de nem megy. Inkább nekidől Will vállának, mielőtt megpróbálna felállni, de az se működik zökkenőmentesen. Nagyjából semmi sem úgy megy, mint ahogy szeretné.
- Mi van velem? - Nyöszörgi elhagyatottan, miközben második próbálkozásra fel tud állni Willbe kapaszkodva, de erősen imbolyogva. Tétován körbenéz, láthatóan az éjjeliszekrényen próbál beazonosítani valamit. Ott viszont nincs egyéb, mint egy apró urna, nem nagyobb egy kávésdoboznál. Megpróbál előbb felé nyúlni, de aztán visszahúzza a kezét bágyadtan pillantva le a saját ujjaira. Nem biztos benne, hogy stabilan tudná fogni.
- Elteszed nekem? - Nem akarja, hogy összetörjön, vagy hogy innentől kezdve bármi baja essen. Csak haza akarja vinni magával, és kitalálni, hogyan tovább ezután?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2022. február 17. 12:54 | Link

Adele Nadja KriseMielőtt elengedné Adél arcélét, röviden a kézfejét a homlokához nyomja, az azonban nem forró, inkább hűvösebb, mint általában. Kisöpör egy hajtincset is az arcából, mielőtt távolabb húzódna tőle, hogy segítsen neki felállni. Először csak a kezét fogja, ahogy azonban a lány megtántorodik, a másik karjával a derekát támasztja, amíg az kiegyenesedik. Adél mezítláb és bizonytalanul áll mellette, ő kérdőn figyeli a karja tétova mozdulatát, az tekintete követi azt az éjjeliszekrényre.
   -  Semmi sincs veled, csak nagyon nagyon be vagy tépve - mondjuk határozottan jobban, mint ami még elfogadható lenne. Látott már nyugtató szereket, használta is őket, mi több, készített is már ilyet, többször, mint hogy azt fel tudja idézni. Azonban hacsak az ember fia-lánya nem adagolja túl őket, nem igazán okoznak olyan hevesen kábító reakciót, amit a lány szemében és mozdulatain lát.
Türelmét vesztve szusszan egy kicsit - majd ahelyett, hogy elengedné a lányt, kockáztatva ezzel, hogy arccal előre a padlóra esik, szelíd erőszakkal visszaülteti az ágy szélére. Látja, hogy ez így, ebben a formában nem fog működni.
   -  Tudsz járni vagy vigyelek? - amíg beszél, a dobozt az éjjeliszekrényről a kabátja zsebébe süllyeszti, anélkül hogy jobban megnézné azt. Tudja, mi van benne - végeredményben mindenkiből hamu vagy komposzt lesz idővel, ez számára az élet teljesen természetes velejárója.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1347
Összes hsz: 1366
Írta: 2022. február 17. 15:16 | Link

Will
- A műtét másnapján -


Bambán felpillant Willre, kiskutyaszemekkel próbál értelmes fejet vágni- sikertelenül. Még mindig úgy fest, mint egy betépett ember. A lábai néha megremegnek, de így, hogy Will tartja a derekát, egy fokkal biztosabban áll a lábán. Egyébként csomagot tekintve mindene bent van a kézitáskájában, köszönhetően a tértágító bűbájnak.
- Oh... - Felettébb értelmes reakció, miközben még mindig makimajomként kapaszkodik a férjébe. - Még... sosem téptem be eddig. - Azért néha megáll elgondolkodni a szavakon, de összességében legalább a beszéde érthető és koherens. A mozdulatai már inkább hasonlítanak egy részegére, aki a kocsmából ingadozik hazafelé. Ebből kifolyólag komolyan fontolóra kell vegye, tud-e járni, de végül csak nagyon elgondolkodóan megrázza a fejét.
- Vigyél. - Inkább kér semmint parancsol, de a 'kérlek' ugye hiányzik a szótárából, cserébe ott van a hangsúlyában és a nagy szemeiben, amik még mindig elgondolkodóan próbálnak rájönni, mi a fene történik vele. Egyrészt ijesztő, másfelől leveszi a válláról a gondolkodás súlyát, és ez megnyugtatja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

William Martin Krise
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos


cyanide glazed cinnabun
offline
RPG hsz: 1670
Összes hsz: 1718
Írta: 2022. február 17. 17:35 | Link

Adele Nadja KrisePersze, hogy nem tépett be eddig. Más helyzetben talán látványosan megforgatná a szemét, hiszen nyilvánvaló, hogy a hercegnő, pure and innocent, távol maradt az ilyesmiről. Helyette csak megvakarja a tarkóját, tanácstalanul néz le a most már ágyon ülő, fejét bambán lógató lányra.
   -  Yeah...
Mennyire romantikus. Ha nem tudná jobban, már azt feltételezné, hogy Magda intézte így, hogy ölben vigye haza a lányt a klinikáról, lehetőleg úgy, hogy minél többen lássák azt.
Összeszedi Adél cipőit a földről, a kézitáskába dobja, ellép az ágytól, hogy az akasztóról magához vegye Adél kabátját is. A táskát Adél kezébe adja, aki ebben az állapotában valószínűleg kérdés és ellenvetés nélkül átveszi majd, a kabátot csak a vállára teríti.
   -  Jólvan Csipkerózsika, csak relaxálj - a válla és a térde alatt emeli fel, szusszan egyet - De kurva nehéz vagy.


Két emelettel lejjebb, az előtérben még leteszi egyszer, amikor a pultnál a nevében aláírja a papírokat. A férjeként egy elegáns, műbőr mappában még átadják neki a további tennivalókat és javaslatokat, azok ismét a táskába kerülnek. A tágas kandallóba eztán száll be a lánnyal, miután pedig kimondja a címet, kettősüket elnyelik a zöld lángok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanwell, well, well
if this isn't the consequences of my actions


Borbély A. Leila
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 197
Összes hsz: 253
Írta: 2022. március 8. 16:26 | Link

Feba
All Tomorrow's Parties (2009)Nem tudom hogy kerültem oda. A helyre se nagyon emlékszem, vagy az útvonalra, de az emberekre se, akikkel együtt voltam. Menekültem a háztól bármi áron, csapódtam a társasághoz, fizettem, amit kell, hogy egy kicsit ne fájjon. A vérem pezsgett az újabb meggyújtott szálaktól. Tudom, hogy mielőtt megtörtént nevettem. Hallgattam a zenét, testem még talán mozgott is rá a zsibbadás közben. Aztán sötétség.
A következő képen már a padlón fekszem. A kezemre rátaposott valaki, aki szintén nem tudott magáról. Fájt, mégse éreztem, csak másztam. El, messzebb. Egyszer, kétszer megpróbáltam felállni, de a gravitáció folyton letaszított, míg valahogy ki nem botorkáltam a folyosóra. Hátam nekivetődött a falnak, lábamat felhúztam. Kapkodtam a levegőt, mégse férkőzött egy kis oxigén se a tüdőmbe. Remegtem a félelemtől, a szertől, a kibaszott melegtől, az emlékektől, a félelemtől, a szertől... Összeszorítottam az ökleim, hogy körmeim bőrömbe vájjanak. A fájdalom általában stimulálja a rohamot, nekem pedig levegő kellett. De nem éreztem. Körmöm alatt vöröslött a felszakított bőr, de tompa voltam. Izzadt, maszatos arcomon elkezdett hullani a könnyem, miközben kapkodtam levegő után. A francba, ez lenne a vég? Azt se tudom hogy történt. Csak hogy egyedül vagyok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2022. március 10. 13:49 | Link

DaeAz elmúlt pár napot Jerry padlóján töltötte morgások és szitkozódások közepette, mert minden egyes kurva nap elhajtották fürödni. Utálja. Kétnaponta is elég lenne bőven. Amennyire meg van őrülve a tébolyodott bájitalmesterért, annyira utálja a női hülyéit.
Pont emiatt kellett ma kiszabaduljon egy kicsit abból a lakásból, mert másként megfojtana valakit. Budapest még mindig nyüzsög annak ellenére, hogy a muglikat tizedeli az a szar... na, akármi is a neve annak a betegségnek. Komfortosan érzi magát közöttük már csak azért is, mert legalább akkora csótányok, mint ő maga. Könnyű elvegyülni: csak a fejére húzza a kapucniját, felhúzza állig a cipzárt a kopott dzsekijén és zsebre vágja a kezeit a szakadt farmerében. Máris úgy néz ki, mint egy átlagos pesti, vagy esetében, mint egy hétköznapi mexikóvárosi. Ember meg nem mondaná róla, hogy az apja mexikói volt, annyira nincs benne semmi kreol, semmi latin, csak az anyja üvöltő, ázsiai vonásai.
Már lecsengett a hiperaktivitása az újhold miatt (meg is maradt a nyoma, Jerry bordán rúgta, mikor rá akart mászni), de pár napon belül megint be fog köszönteni a fáradtság, a farkaséhség, az ingerültség, és azután... Megáll, nyel egyet, aztán megrázza a fejét.
Kurvára meg fog ettől szabadulni. Muszáj.
Ahogy ennie és élnie is, így amikor megunja a fal támasztását a körúton, és már a kebabos is kissé rondán pislog rá, hogy mi a fenét játszik állószobrot az ő üzleténél, elrugaszkodik, ugyanis meglátta a kiszemelt célpontját. Fiatal, gazdagnak kinéző ázsiai kis szarkupac. Szinte ide érzi, hogy odahaza pénz jön ki ebből a tagból a vécén is. Bingó.
Árgus szemekkel figyeli minden mozdulatát, várja a pillanatot, amikor végre előveszi majd a telefonját, hogy aztán azt is kileshesse, hova teszi vissza. Ezek a kis retkek ötpercenként megnézik a telefonjukat, naná, social media lol. Őket a legkönnyebb lenyúlni. De, ha a telefon nem is fog előkerülni, türelmes és találékony gyerek. A tárcával is megelégszik majd, hiszen pénz nélkül biztos nem indult el otthonról az áldozata. Jópár lépéssel lemaradva sétál nyugis léptekkel a srác után, hogy megfigyelhesse, melyik zsebe dudorodik, hova gyömöszölte be az értékeit, míg végül megszaporázza a lépteit, hogy vállal 'véletlen' nekiütközzön a megfelelő oldalról.
- 'rry.. - Ja persze, saaaajnálja, főleg, hogy az ujjai kígyóként csusszannak a zsebbe, hogy kikapja az első, kezébe akadó értéket az évek és a rutin hatalmával. Persze ettől függetlenül bőven elkaphatják, mint mindig, ott lebeg az esély a levegőben.
Utoljára módosította:Yun Na-ri, 2022. március 10. 13:52 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dae Young Min
KARANTÉN


Golden Boy
offline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 109
Írta: 2022. március 10. 14:54 | Link

Na-ri
Ennél jobb DADDY-s zenét nem találtam, sorry:(

Még a reggeli órákban hagytam el a kastély falait, majd Bogolyfalva határát. Bár az emberek itt még leginkább télikabátban járnak, engem most is egy bőrdzseki véd, hogy ne fagyjak meg, bár ezt is soknak érzem. Az itteni időjárás enyhébb, mint az otthoni, így az igazán hideg darabokat hagytam a szekrény mélyén.
Nagybátyám ma nem dolgozik, így gondolta megmutatja nekem az egyik kedvenc koreai éttermét a fővárosban, miközben tanácsokat is osztogat az itteni élettel kapcsolatban. Természetesen megemlíti a sok lopást, vagy éppen a lehúzást, a dulakodásokat a tömegközlekedésen, ha arra kerülne sor, hogy azt használjam.
Gyorsan el is telik az idő, és az elválás után másfelé venném az irányt, azonban fogalmam sincs, mit merre találok. Nem sokszor fordulok meg Budapesten, így semmilyen nevezetességet, külföldieket vonzó helyet nem tudok. Természetesen a Fashion street-ről, illetve a Budai várról hallottam, ezek megvannak, azonban a Halászbástyát, már nem tudnám megmondani, merre találom. Rengeteg ember téblábol, valaki siet, valaki lézeng, valaki az utcán kéreget, vagy aláírást gyűjt. Ilyenkor örülök, hogy nem beszélem a nyelvet. Bár megpróbálnak lehúzni, a gyenge angoljukkal nem erőlködnek sokáig, ha köhögök kettőt, még el is szaladnak előlem. Hülye kínaiak.
Telefonom bámulásában nem tűnik fel, hogy majdnem az utca közepén állok meg, holott nem szokásom. Ilyenkor igyekszem a falhoz húzódni, én is utálom, ha valaki pont előttem áll cövekben és mozdulni sem lehet. Még rosszabb, ha kikerülni sem! Nekem is jön valaki, miközben hallom a hangjából, hogy nem nagyon érdekli a dolog, inkább csak amiatt szólalt meg, mintha elvárt lenne. Az már érdekesebb megmozdulás, hogy a zsebemben találom a kezét, még, ha csak egy pillanat erejére is. Az ilyenekről beszélt a bácsikám alig pár órája. Mielőtt elszaladhatna, vagy valamit csinálhatna, gyorsan megragadom a csuklóját, és nem eresztem. Nem tud menekülni, fájdalmat sem érez, mivel nem az a szándékom, hogy kék-lila foltokat hagyjak a bőrén, egyszerűen az ujjaim rákulcsolódnak a vékony testrészre. Ha mégis megpróbálkozna a meneküléssel, abban az esetben más lenne minden.
- Nincs tárcám, ha azt keresnéd – mondom a szemeibe nézve. Megszoktam az otthoni helyzetet, az esetek 99%-ban kártyával fizetek.
- Koreai vagy? Beszélsz koreaiul? – érkeznek a következő kérdéseim, még mindig nem engedve őt.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2022. március 11. 00:14 | Link

Dae


Kibaszott életbe már! Csak egy könnyű, gazdag ficsúros prédát akart, erre nem megfogták a csuklóját? Itt helyben ki kellene rúgja a bokáját a helyéről, hogy reccsenjen a csontja, de félő, nem tudna elég hamar és távolra elfutni ezen a rohadt, nyílt úton, hogy hoppanálhasson. Ha meg helyben lelépne, utána az aurorokat vágnák hozzá tiltott nyilvános bűbájgyakorlásért.
Reflexből megrezzen a csuklója, mintha el akarná kapni, de végül nyugalmat erőltet az amúgy undort tükröző arcára. Rühelli az embereket!
- [És, ha igen? Mit számít?] - Azonnal hangszínt és -lejtést vált, de feketén-fehéren az is hallatszik, hogy nem dél-koreai nyelvjárást beszél, hanem észak-koreait, elvégre az anyja menekült volt egykor. Jól jönne most az a koreai-koreai szótár, mi? Bár még nem kezdtek mélyenszántó gondolatok kifejtésébe, szóval valószínűleg probléma nélkül meg fogják érteni egymást egy ideig.
- [Szedd le rólam a kezed, vagy anélkül maradsz.] - Szabályosan morog, a járókelők meg máris gyanakodva pillantanak rájuk, hogy mit művel a férfi ezzel a szakadt kiscsajjal? Ráadásul még pár megálló és ott a Blaha, ami hemzsegni szokott a járőröktől, most már napszak ide vagy oda. Éljen a Népszínház utca szépsége és vonzósága.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Elsős mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 712
Írta: 2022. március 11. 17:09 | Link

Szigetközi Ármin
Találkozás
Kezdő hsz


Éppen, a cirkusz gárdával mendegélünk, amikor a közelben meglátok egy fiút. Mivel pont arra felé megyünk ezért oda lépek hozzá. A fiú felém fordul, azonnal felkelti, a kíváncsiságom. Szólok neki, megvárom amíg arrébb sétál aztán megszólítom.
– Szia! Mi a Tüzes Főnix nevű cirkusz vagyunk, engem Fekete Nononak hívnak, téged láttalak már valahol. Csak nem tudom hol. – A fiú nagyon ismerős. Csak fogalmam sincs honnan. De lehet, összekeverem valakivel.
– A cirkuszt jötetettek megnézni? Nemsokára kezdődik. Te ismered Bagolykőt? – Mert mintha ott láttam volna már. – Gyertek csak. Negyed óra múlva elkezdjük, elárulom, hogy én tűzkarikákal zsonglőrködöm majd. – Mosolygok. – És ti mi járatban erre? – Érdeklödőm a fiú ittléte miatt. Közben felveszek egy nagy dobozt, amiben parókák vannak, és felveszem kiegyensúlyozott, és megfogok egy kisebb dobozt a másik kezembe. Csodálkozva nézek a távolban, ott meg mi történhetett, az apukám éppen ledob egy kalapot a földre. – Amúgy szerintem mivel te Bagolykős vagy ezért elmondom, a szüleim a cirkusznak a vezetői. – Talán mindent elmondtam. – És téged, hogy hívnak? – Kérdezem meg. – Majd az előadás után beszélgethetünk. – Mondom a srácnak. Aztán elfordulok és odaintek az apukámnak. Integetek neki, hogy jöjjön ide, mert az ismerőst nem akarom magára hagyni. Ide is jön. – Ő itt az apukám, a cirkuszunk vezetője. Körbevezethetlek ha szeretnéd, van még egy csomó időnk az előadás kezdetéig. – Ajánlom fel, mert akkor nem fog eltévedni a nap folyamán.Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

𝓞𝓽𝓽 𝓴𝓮𝔃𝓭𝓽𝓮𝓶 𝓪𝓱𝓸𝓵 𝓽𝓮!
Szigetközi Ármin
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2022. március 11. 20:31 | Link

Fekete Nono


Hát itt vagyunk. Apa újra elhozott a cirkuszt megnézni. Mióta Bagolykőre járok, mintha kicsit nyitottabb lenne, hát hogy is mondjam, a nem mugli világ felé. Ahhoz képest meg a cirkusz is egy lépcső. Ahhoz képest pedig, hogy szinte fél évig hadakoznom kellett vele, hogy egyáltalán elengedjen a mágusiskolába, szinte csoda. Bár csak két hetet töltöttem Bagolykőn, most mégis úgy érzem, hogy ez az egész már annyira kevés. Két dolog miatt tettem úgy, mintha lelkesítene a cirkusz megnézése: apa miatt, és mert az állatokat, még a teljesen varázstalanokat is, továbbra is nagyon szeretem.
Ilyesmiken jár az eszem, mikor nézelődök, sétálok a kerítés mellett, és egyszer csak észreveszem, hogy valaki áll mellettem. Nem is akárki. Egyszerre nagyot dobban a szívem, mert láttam már őt, méghozzá Bagolykőn. Kicsit felszalad a szemöldököm, mert mostanában ugyan a feje tetejére állt a világ, de még én is meglepődhetek. Ő visszanéz rám, kíváncsi, és érdeklődő a tekintete. Megszólít.
- Igen. Találkoztunk már. – Csodálom, hogy emlékszik rám. Hogy mit keresünk itt? Azt én is szeretném tudni. – Tűzkarikákkal zsonglőrködsz? Az nagyon szuper lehet.
Látom, hogy elkalandozik a tekintete. Miközben egy doboz parókával lavírozik, én közben a szemem sarkából apát keresem. A pénztári sorban áll, néha rám pillant, egyik lábáról a másikra áll, topog, bizonytalan. Az én figyelmemet mégis az új ismerősöm köti le.
- Azta. Tiétek ez az egész cirkusz? Persze, szívesen beszélnék veled, ha majd végeztetek.
Int valakinek. Odajön az apukája?! Azt hiszem az apukája. Vannak rá jelek. Végülis nem is számít nekem, hogy ki milyen furcsa, sőt, talán pont ezt keresem. Felajánlják, hogy körbevezetnek. Én olyan szívesen mennék. Kíváncsi vagyok az új ismerősömre, és, hogy ő is Bagolykőre jár, egyszerűen el sem hiszem, mégis bizonytalan leszek.
- Szigetközi Ármin vagyok. Nagyon szeretnék körbenézni. Hozhatom apát is? Csak ő tudjátok… hát nem olyan egyszerű ez.
Utoljára módosította:Szigetközi Ármin, 2022. március 11. 21:23 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Elsős mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 712
Írta: 2022. március 13. 16:02 | Link

Ármin
Csevegés/bemutatkozás


Örülök, hogy most nem tévedtem. Remeg az egész testem, mert most újra felépek és már nagyon régen nem voltam közönség előtt, de összeszedem minden bátorságomat.
– Akkor jól emlékeztem, köszöntelek a cirkuszunkban, jó szórakozást hozzá. Igen, azzal fogok fellépni és pantonimes is leszek. – Nagy levegőt veszek és folytatom. – Igen, a miénk a cirkusz, és én a vezetőnek a gyermeke vagyok. Szuper akkor majd megkereslek, van telefonszámod? Ha van akkor meg adhatod és akkor fel tudlak hívni, hogy megtaláljalak. – Leejtettem véletlenül a dobozt a lábamra. – Au! – Kiáltok fel. – Per….sze! Minél többen vagyunk annál jobb. Miért, nincs jó kapcsolatod vele? Vagy csak nehéz rávenni dolgokra.– Átérzem a helyzetét. Hiszen én meg egy időben haragudtam a szüleimre és ezért nem volt annyira jó a kapcsolatunk, de most már nagyjából rendeztük. – Mi történt? Ha gondolod segítek az apukáddal. Persze, ha egyedül szeretnéd megoldani, akkor nyugodtan. – Mert lehet, jobban örülne annak ha beszélhetne kicsit ő az apukájával. Megértem, hiszen jobb ezt családon belül rendezni. – De ha bármiben kell segítség, suliban vagy azon kívül akkor hívj és akkor segítek. Az apukád nagyon szimpatikus. – A hangosbemondóban bemondják, hogy egy óra múlva kezdődik az előadás, és pont mi következünk. – Ha gondoljátok jöhettek, de a bejáratnál lekapcsolódom, mert a kelléktárba nem jöhettek be, oda csak a fellépők mehetnek. Amíg én készülődök addig elfoglalhatjátok a helyeteket. Mit szóltok, és miközben bemegyünk, megkérdezem, én mikor következem. Rendben? – Kérdezem, hogy benne vannak-e.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

𝓞𝓽𝓽 𝓴𝓮𝔃𝓭𝓽𝓮𝓶 𝓪𝓱𝓸𝓵 𝓽𝓮!
Dae Young Min
KARANTÉN


Golden Boy
offline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 109
Írta: 2022. március 17. 03:18 | Link

Na-ri
Ennél jobb DADDY-s zenét nem találtam, sorry:(

Mióta itt élek, jobban figyelek a dolgaimra. Ha otthon elhagytam valamit, pár órával később visszamentem érte és ugyanúgy a földön hevert, akár egy sapkáról, akár a bankkártyámról volt szó. Itt ilyen nincs. Ha elhagysz valamit, két perccel később már bottal ütheted a nyomát.  
Megérzek egy kezet, ami éppen a zsebembe nyúl, azonban nem az enyém, így rögtön leesik a szitu, hogy mi történik. Meglepetésre, egy szintén ázsiai személyt, találok magammal szemben. Rögtön fel is teszem neki a kérdéseimet, amikre megkapom a kielégítő választ. Furcsán beszéli a nyelvet, valószínűleg nem szöuli, de nem is buszaninak hangzik. Talán a családja kiköltöztek egy idegen országba, és csak otthon gyakorolhatta a nyelvet.
- Kell pénz? Miért próbáltál meg lopni? – talán buta kérdéseknek tűnnek, de soha nem volt szükségem ilyen cselekedetekre, így nem értem a miérteket.
Közben, ha nem hívná fel a figyelmemet, ki is menne a fejemből, hogy még mindig a csuklóját fogom. Bár nem a legkedvesebb szavakkal szól hozzám, ezért először, csak egy szemöldökfelhúzást kap válaszul, végül mégis megszakítom a köztünk lévő fizikai kapcsolatot.
- Ha leszálltunk, keresünk egy automatát, és veszek fel pénzt. De csak akkor, ha megtartod a tisztes távolságot, míg a kártyám a kezemben van – nem, egyáltalán nem bízok benne ezek után, és kérdezhetik, miért segítek a lánynak (ha minden igaz lány), amikor megpróbált kirabolni. Jó kérdés, magam is keresem rá a választ.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2022. március 17. 12:05 | Link

Dae


Kitágult szemekkel mered a pasira, mintha nem értené, milyen nyelvet beszél, pedig de, almost tökéletesen érti azt leszámítva, hogy fura a dialektus, de ilyen részletek fel se tűnnek tudatosan. Az már annál inkább, hogy valami kurvára nincs rendben agyilag ezzel a csávóval. Úgy értem, egy vadidegen csaj megpróbálja lenyúlni pénzzel, erre magától adna neki? Talán a megdöbbenés, talán a nyilvánosság okozta óvatosság teszi, hogy nem esik neki nyíltan és menekül el, mielőtt rendőrség elé cipelnék. Legalábbis erre számított, helyette nemsokára már a 4-6 villamost tapossák kissé egymásnak szorulva a nappali rohadt tömeg miatt.
- [Mi a franc, szeretsz adakozót játszani?] - Na ne! Valami tényleg marhára nem oké ezzel a taggal. Nagyon benne van, hogy megüsse és kereket oldjon ajtónyitáskor, de a következő megállójuk már maga a Blaha, és mindketten kiszállnak a tömeggel együtt. Még mindig gyanakodva tekint a nálánál magasabbra (szegény csaj nagyjából 165 centi tokkal-vonóval, ő majdnem bárkire csak felfelé nézhet, még magassarkúja sincs).
- [Oké, nyögd ki, mi kell? Egy menet, két menet? Hagyd ezt az altruista faszságot.] - Áh, semmit sem adnak ingyen, mi több, ő nem is tervez bármit is viszonozni ennek az őrültnek. Majd az első adandó alkalommal elkábítja, amint ez a félkegyelmű nem figyel, és elhúzza a csíkot. Az egyetlen elborult, akit jelenleg megtűr maga körül, az Jerry, ez a pasi meg egy vadidegen. A végén még élve felboncolják vagy valami.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dae Young Min
KARANTÉN


Golden Boy
offline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 109
Írta: 2022. március 18. 02:50 | Link

Na-ri
Ennél jobb DADDY-s zenét nem találtam, sorry:(

Néha magamat is képes vagyok meglepni a döntéseimmel. A mostani kérdéses számomra is, hogy miért segítek rajta. Talán azért, mert koreai. Gondolom ez a legjobb válasz rá. Az ide érkező, országomból származó emberek jó módban élnek, hiszen az otthoni fizetést kapják, plusz szállást, kaját, mindent a fenekük alá tesznek, így valami nagy baj történhetett a csajjal, ha lopáson értem.
- Ha nem kell a pénz, felőlem le is léphetsz, én csak felajánlottam – rántom meg a vállamat. Nem szeretem ismételni magamat, nem vagyok papagáj, így, ha nem fogadja el a felajánlásomat, akkor elengedem így. Ha a helyében lennék, engem az sem érdekelne, ha illegális pénzről van szó, csak legyen mit ennem, meg egy hely, ahol fürödhetek.
Végigmérem a csajszit, és az egyik legrosszabb tulajdonságom, hogy vannak esetek, mikor kinézet alapján ítélkezem. Mint most is. Egy fintor jelenik meg az arcomon, ahogy a gondolat átfut az agyamon, miszerint szexeljek vele.
- Nem szeretnék semmit elkapni, így inkább kihagynám ezt a lehetőséget – intek nemet a fejemmel. Nem vicces egyik reggel valami gombával, vagy akár komolyabb betegséggel ébredni, és nem kockáztatnám meg.
Közben a tömeg le is sodor bennünket a villamosról. Intek a fejemmel, hogy merre van az automata, innentől a döntés rajta áll. Ha elfogadja, akkor mehetünk, ha nem, akkor talán többet nem is látjuk egymást.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2022. március 18. 13:53 | Link

Dae


Nyilvánvalóan ennek a kis köcsögnek fogalma sincs róla, milyen a spektrum másik oldalán élni, lassan évek óta nyomorban. Persze magától választotta, nem akart a nővére további kegyelem kenyerén élni, belemászott jó néhány seftelős üzletbe Mexikóvárosban, amibe nem kellett volna, de mégis boldogabb így, mint ha egy búra alatt nevelt kis gyökért csinált volna belőle Na-rae.
Arra persze nem mond már semmit, hogy akkor ha nem kell pénz, nem is kap. A túlélőösztöne arra sarkallja, hogy fogja be a pofáját és kövesse ezt a tagot, aztán ha gáz lenne, egyelőre bízik a fizikai erejében, de főleg a pálcájában. Nem tűnik valami nagy túlélőnek ez a selyemfiú, de láthatóan kényesnek igen. Elvigyorodik a sértődés helyett. Nos, jogos a feltételezés, elvégre a külseje alapján tényleg borzasztóan szakadt.
- [Finnyás kis csitri vagy.] - Pedig tökéletesen beillik a magyar meg a hazája összképébe. A mexikói főváros sokszor olyan koszos, mint itt a Kálvária tér környéke.
- [Hé.] - Mielőtt bármiféle pénzfelvételre kerülne a sor, inkább megállítja a srácot a vállánál fogva (igen, ehhez fel kellett nyúljon, kissé idétlen ez a magasságkülönbség). - [Nincs valami melód inkább? Nem annyira király az adományozás, nem szeretek csak úgy tartozni.] - Ja hogy ez már nem annyira kóser, de lopni nem gáz. Végül is, ha sikerül, többé sose látta volna ezt a krapekot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Winter Cone Danvers
Bogolyfalvi lakos, Végzett Hallgató, Vendéglátós


A Fenséges
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 248
Írta: 2022. március 19. 22:54 | Link

A.R.

Azt se tudom, hogy kik ezek az emberek. Az alsómban ébredek, az arcomba és a számba vörös tincsek, amiket fintorogva tolok félre. A földön erősen tetovált arcok. Pasi és csajok fetrengenek, mint a kutyák, nyilván azért mert az asztalon több üres piás üveg hever. Ránézek és belehasít a fájdalom a halántékomba, aminek csuklóm tövét nyomom. Visszavetődök a kanapé párnái közé, de szinte fojtogató. Levegő helyett erős, olajos gáz szag terjeng, benne a tegnap esténkkel, vagy a ma reggelünkkel: droggal, alkohollal, dohánnyal. A mocsok minden szaga ide tömörült. Csak egy hétköznap reggel. A falióra szerint, hétköznap délután. Kibaszottul kiütött a tegnap.
Kimászok a bige mellől, eltökélten a fürdőszobába megyek, hogy rendbe szedjem magam és olyan gyorsan végezzek a dologgal, amilyen gyorsan csak lehet. Lelépek innen a picsába. Ahogy kilépek a levegőre, szinte esteledik. A hajamba fésülve nézek szét, majd dzsekimen rántva indulok el egy irányba, hogy keressek valami mást. Mondjuk kajálni kellene.
Kizárt, hogy ma még visszamenjek Bagolyfalvára. Inkább járom az utcákat, mint egy kivert kutya, de nem vagyok hajlandó betenni a lábamat a kocsmába, vagy a kúriába, hogy az álszent családi képen a baromarcú mellett vigyorogjak, mint egy fogyatékos. Zsebből veszem ki a cigarettás dobozt és kiszedve egy szálat teszem ajkaim közé.
- Csajok - biccentek az egyik graffitivel borított ajtó mellett ácsorgó csajnak. Annak, amelyiknek jobbak a virgácsai.
- Van tüzetek? - mosolyogva nézek hol egyikre, hol másikra és miután meggyújtanak, még meg is köszönöm, csak aztán hagyom ott őket és sétálok tovább a cigarettacsikkel tele dobált sikátoron. De nem érdekel, amíg a harmonika hangja lágyan visszhangzik végig rajta és kúszik a füleimbe. A sarkon, kék szemeim villannak a tetőtől-talpig zöldbe borult csapatra, akik között a srác a hangszeren játszik. Még több gyűlölettel nézném őket? Nem. Most nem. Még több önbizalommal. Szent Patrik napján sokkal szabadabban lehetek önmagam.
Vigyorogva indulok tovább, cseppet sem zavartatva magam, hogy két napja a kúria közelébe se toltam a képem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


"Botránysztár" - Vattai
Lick your cigarette, then kiss me

Illés Ferdinánd
INAKTÍV


L a z a r u s
offline
RPG hsz: 17
Összes hsz: 26
panic!
Írta: 2022. március 22. 00:37
| Link

▌│█║▌║▌║BORBÉLY A. LEILA║▌║▌║█│▌
fangs

Fogalma sincs mit keres itt. Valamit biztosan. Ezen a helyen, ahol mindenki előszeretettel dramatizál túl mindent, amennyire csak lehet. Csak ami sokaknak drámát jelent, az másoknak a színpadiasan csomagolt megaláztatás. Végighaladva a ház folyosóján be sem kell pillantania a szobákba, érzékei megsúgják: részeg, magukról sem tudó emberek két percenként megbánják tetteiket, hogy megfogadják, soha többet nem isznak. Vagy még jobb, kutyaharapás szőrével, azonnal újra vedelni kezdenek. Igazuk van. Fontos hidratálni.
Egy órával később, szájában a vermunt ízével élvezi, hogy a zene elnyomja a szívdobogások hangját. Színjózan, ahogy mindig. Pedig sokan lelkesen hívják, hogy próbáljon ki ezt-azt. Csábító, de a rémképek, ami szeme előtt leperegnek, ott tartják, a falat támasztva, izzadó tenyérrel. Szeme sarkából érzékeli a mozgást a terem másik végében, feje fordul az irányba és hideg kék szemei azonnal kikerekednek, ahogy a nő már a padlón van. Ha leleplezi magát, elkaphatta volna. Képes lett volna odaérni, mégis csak áll, majd a poharát a párkányra csúsztatva indul ki. Fogalmam sincs, mit fog mondani, mikor odaér.
- Hé - foszlányos, halk hangot üt meg. A remegés, a könnyek nem annyira árulkodóak, mint a légzés üteme, ami Ferdinánd kiélezett fülében visszhangot ver.
Pánik.
Azzal dobban félholt szíve is, ahogy akaratlan nyalja meg ajkát. Izzó, ködbe borult tekintete megtalálja a lány tenyerén a bíborszín foltokat. Vér. Ajkait összeszorítva fordul el, majd néhány lépés után visszafordul és a szembe lévő falnál lassan ereszkedik guggolásba, akaratlan is kecsesen.
Elkapja a tekintetét, ha tudja. Ferdinándé épp annyira szelíd, mint vágyakozó és veszélyes.
- Minden rendben lesz - mondja, de képtelen elmosolyodni. - Simítsd a tenyered a combodra, vagy a padlóra. Hideg lesz, de stabil - segít, tudom, mert nekem ez volt az első, ami működött a pengén kívül. - Nem kapsz levegőt, igaz? Megengeded, hogy kivigyelek innen? - pillantok az ajtó felé, aztán nem is nézek vissza rá. Igyekszem a bűzre koncentrálni, az izzadságra, az italokra, a dohányra, de a tenyerétől édesgető szag annyival erősebb…
Nagyjából pár percig még bírom az önuralmamat éltetni, mielőtt bele találok kóstolni. Jobban járna, ha engedné, hogy kivigyem.
Utoljára módosította:Illés Ferdinánd, 2022. március 22. 01:22 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

B u k o t t     A n g y a l
Autumn Rue Danvers
Bogolyfalvi lakos, Vendéglátós


A Nemes
offline
RPG hsz: 413
Összes hsz: 554
Everybody needs someone beside 'em
Írta: 2022. április 1. 19:22
| Link

x


Apánknak remek ötletei vannak. Például Szent Patrik napját ünnepelni a kocsmában. Épp csak arra nem gondolt, hogy Winter és én a francokért se akar majd részt venni ezen a népünnepen, mintha semmi gondja nem lenne a családunknak. Jól megy az üzlet a felhajtás nélkül is. De ha erre vágyik, hát oldja meg a kedvenc gyerekével karöltve.
Hogy honnan tudom, hogy Wintert minimum annyira kirázza a hideg a gondoltra, hogy egész este jópofiznia kell egy rakás idegennel? Egyrészt mert ismerem a testvérem. Másrészt meg már két napja még csak meg sem mozdultak a cuccai a szobájában. Egy kicsit talán aggódtam is érte ezért, de főleg csak ki akartam kapcsolni. Mert tudtam, hogy a sok cinikus megszólalás mellett még mindig mi ketten kötődünk egymáshoz a legjobban. Talán itt volt az ideje egy régi hagyományt újraéleszteni. Így hát erőt vettem magamon, és megcsavartam az ujjamon a gyűrűt háromszor. Olyan régen tettem meg ezt utoljára, hogy a testem minden porcikája libabőrözni kezdett. Betúrtam a táskába a két kalapot, amiket még Írországból hoztam, és mentem amerre a megérzéseim vittek.
Pest sokkal jobban zsongott, mint Bogolyfalva. Kicsit már-már úgy éreztem magam, mintha visszacsöppentem volna a világba a száműzetésből. Mosollyal az arcomon hallgattam a sok nyelvet, amit az utcán sétálva hallottam, és úgy néztem körbe, mintha mindent rögzíteni akarnék az agyam egyik hátsó zugába, hogy elővehessem, mikor újra csak a szürke felhőket látom összegyűlni a fejem felett. És ott volt az én drága bátyám. A Király utca kellős közepén kuncsorgott tűzért, ahogy szokott. Ezek szerint a gyűrűk még mindig működnek.
- Igazán vehetnél már magadnak egy gyújtót - kunkorodott mosolyra a szám. Most, hogy nem kell azon az átok helyen roskadnom, hirtelen feléledt bennem egy fél, amiről azt hittem örökre eltűnt. Ma este nem akartam gondolkodni. Ma érezni akartam.
Levettem a hátamról a táskát, és előhúztam belőle Winter ütött-kopott Szent Patrik napi sapkáját, és odadobtam neki. A nyakamból egy egyik láncot, ami lassan mindig ott függött lerántottam, és a sapka helyére dobtam. - Happy Saint Partick’s Day, brother! - tettem hozzá erős ír akcentussal.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

I N T U I T Í V   D Í V A
(Hollósi, 2021)
Dae Young Min
KARANTÉN


Golden Boy
offline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 109
Írta: 2022. április 5. 14:12 | Link

Na-ri
Ennél jobb DADDY-s zenét nem találtam, sorry:(

Akár meg is sértődhetnék a szavakon, amik elhagyják a száját, vagy éppen azon, hogy még egy köszönömöt sem képes kinyögni, de nem várok ilyeneket tőle. Gondolom, örül, ha két falat kenyér jut a szájába a nap végén, nemhogy jó modort tanult volna régebben.
- Inkább nem szeretnék tíz év múlva elpatkolni AIDS-ben – az igazság az igazság. Bár a nemi betegségeken kívül más is bujkálhat a lányban, ezek jutnak először eszembe, miután a szex kerül szóba.
Indulnék is az ATM felé, nem sajnálom tőle a pénzt még ezek után sem, viszont úgy tűnik, neki más terve van. Esetlenül kapaszkodik fel a vállamhoz, és állít meg. Akár vehetném tolakodásnak is a kérdését, de mégsem, inkább elnevetem magamat.
- Szóval lopni jobb, mint egy ismeretlentől pénzt elfogadni. Nem értelek – adom meg az őszinte választ. Elcsépelt lenne azt mondani, hogy a lányok bonyolultak, ahogy az sem igaz, hogy mi, koreaiak lennénk azok. Magamban konstatálom, hogy nem velem, vagy a felfogásommal van baj, inkább a lánykát ejtették fejére születésénél. Elkezdek gondolkozni, hogy mit csinálhatna, de a szex munkánál jobb nem ugrik be. Ingyen szállást nem adhatok neki, még azt sem tudom, hogy mugli-e vagy boszorkány, leleplezni a varázsvilágot, pedig nem lenne ésszerű ötlet.
- Ha gondolod, fizethetsz természetben, de előtte, akkor elviszlek a kórházba – vonom meg a vállamat, hiszen ennél jobb ötletem nincs.
Utoljára módosította:Dae Young Min, 2022. április 5. 14:12 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2022. április 6. 12:37 | Link

Dae


Ahelyett, hogy zokon venné, nemtörődöm módon megvonja a vállát a finnyázásra. Felőle aztán... Amíg nem ő fizet bármit is, neki tökéletesen megfelel más is. Mondjuk a fasz nevetését pont leszarja telibe, de attól még irritáló.
- [Nem is kell. Nem ugyanúgy nőttünk fel.] - Golden boy szüleit biztos nem tépték szét vérfarkasok és nem maradt a nővérére koloncnak, másként nem vetné fel ennyire a pénz, nem? Él a sztereotípiák áldásos lehetőségével.
- [Ha van melód, jó, ha nem, megoldom máshogy.] - Már fordulna is, hogy keressen egy következő áldozatot, de csak a lábfeje rezdítéséig jut el, mielőtt a srác szavai megállítanák.
Elvigyorodik.
- [Deal. Állok rendelkezésedre, gazdám.] - Csak viseljenek rá megfelelő gondot. Aztán úgyis el fog kóborolni vissza Jerryhez, amikor megunja ennek a srácnak a társaságát.
Úgy libben az oldalára vissza, mint a legkezesebb macska, arcán nem épp őszintének nevezhető mosollyal, némi szempillarebegtetéssel. Egyébként nem csúnya lány, sőt, csak fiús a kisugárzása és lelakottnak néz ki, de ha kipucolnák a nyomorából, igazán szemrevaló hölgy válhatna belőle... Amíg ki nem nyitja a száját, persze.
Utoljára módosította:Yun Na-ri, 2022. április 6. 12:37 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 117 ... 125 126 [127] 128 129 ... 136 137 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek