37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: « 1 2 ... 59 ... 67 68 [69] 70 71 ... 74 75 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Dobroviczky Damira
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 37
Összes hsz: 50
Írta: 2023. május 12. 20:32 | Link

Som


Som megígéri, hogy mesél majd Kafkáról. Ha neki tetszik, talán megpróbálkozom vele én is. De csak akkor, ha nagyon el van ragadtatva tőle. Kapok kérdéseket is vonatokról, aminek kifejezetten örülök, mert szeretek róluk beszélni.
- Igen, a Csörgő meg a Hörgő név is a hangjukról ragadt rájuk. A Hörgőkben másabb motor van, azért is lett átkeresztelve. - magyarázom. - De ha már hang, akkor a Taurus indulását kellene hallanod, nagyon vicces. Olyan mintha szolmizálna. - vigyorgok, majd a következő kérdést is megválaszolom. - A keskeny nyomtáv csak annyit tesz, hogy a vonatnak keskenyebb sínekre van szüksége, mint a normál. Van még normál és széles nyomtáv, ugyanezen a logikán haladva.
Megegyeztünk az arzéntilalommal kapcsolatban is, még szeretnék sokáig életben maradni. Az állatos témánál viszont valami félreértés történt.
- Nem futóegér, futóféreg. - javítom ki. - Róla kellett gondoskodni az év folyamán, és tanár úr megígérte, hogy akinek a vizsgája sikeres, megtarthatja. Úgyhogy azóta velem van.
Meghallgatom Som történetét a sok állatról, és felcsillan a szemem.
- Mázlista. Én is szívesen élnék ennyi állattal, de a szüleim nem engedik. Az is csoda, hogy Szergej maradhatott. - hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem irigykedem. - Nem nehéz kaméleonról gondoskodni? Nem ismerek olyat, akinek volt. - biztos menő lehet, mint háziállat. Bár nem tudom mennyire lenne gyomrom etetni.
A jövőt érintő kérdésen nagyon bestresszelek. Először nem is hallom, amit Som magyaráz, majd lassan eljut a tudatommig, hogy nyugtatni próbál. Néhány légzésgyakorlat után még mindig nagyon ideges vagyok, de már működőképes. Som közben témát vált, a zenére ugrunk.
- A z-zenével is ú-úgy vagyok, mint a könyvekkel. - fenébe, már megint elkezdtem dadogni. Mindig ez van, ha nagyon ideges vagyok. - Ha a sz-szám tetszik, akkor hallgatom. N-nagyon szeretem még a P-paddy and the Rats zenekart. Punk-rockot játszanak. Neked van kedvenc bandád? - a végére elmúlik, és érdeklődni is tudok. Még egy pozitívabb kérdés is eszembe jut.
- Mi tetszik eddig a legjobban a Bagolykőn?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Somlay Kornél
Prefektus Levita, Harmadikos diák


Som, Somi
offline
RPG hsz: 160
Összes hsz: 209
Írta: 2023. május 13. 14:46 | Link

Damira


Ma is sikerült bővítenem tudásomat, bár nem gondoltam volna, hogy a vonatokról hallok majd előadást. Damira hatalmas beleéléssel adja át ismereteit én pedig csendben hallgatom, próbálom memorizálni az elhangzottakat. A történet végére mindent tudok a vonatokról.
-Most már mindent értek. -mosolygok a lányra. Azért hasonló előadást nem tudnék tartani, de a lényeg megvan, vagyis azt hiszem.
Az ajándékba kapott állat kapcsán már nem mindent sikerült rögzítenem. Én a kis rágcsálóra gondoltam, de mint kiderül Dami a puhatestű élőlényre gondolt.
-Bocsánat, úgy látszik az agyam csak a futó szóig jutott és utána behelyettesítette mással. -szabadkozom kis tévesztésem miatt. -Milyen gondoskodni róla? -ha már hibáztam, akkor a legkevesebb, hogy érdeklődöm róla.
Sikerült megmaradnunk az állatos témánál, elmesélem neki, hogy hogyan viszonyulok a természethez és az állatvilághoz. Majd ezután meghallgatom az erre érkező reakciót és a kérdését.
-Nem nehéz csak vannak szabályok, amiket be kell tartani ahhoz, hogy komfortosan érezze magát, Ybl- igen, így hívják a kaméleont. Egyszer olvastam Ybl Miklós munkásságáról és életéről, a vezetékneve pedig annyira megragadta fantáziámat, hogy muszáj volt egy hozzám tartozó élőlényt elneveznem róla. A kaméleon pechjére ő kapta ezt a nevet. Bár szerintem őt különösebben nem foglalkoztatja, hogy hogyan hívom. Nagy valószínűséggel arról se tud, hogy mi emberek kaméleonként tartjuk számon.
A megnyugtatására szánt kísérletem látszólag nem vált be. Sőt, Damira dadogva kezd el beszélni. Nagyon erősen koncentrálok arra, hogy megértsem őt és figyelek minden egyes szavára. A zene nem lesz a mi témánk, teljesen más e téren az ízlésünk. Az általa említett zenekarról korábban még nem is hallottam.
-Én talán az alter vonalat támogatom. Bár, mindenevő vagyok e téren, de például a rap az a műfaj, amit nem szeretek, illetve a kemény rock se a kedvencem. Kerülöm az olyan dalokat is, amiknek obszcén szövegük van. A kedvenc bandáim pedig az Elefánt és a Carson Coma. Hallottál már róluk? -az életben is kerülök minden olyan beszélgetést vagy írást, esetleg azokat az embereket, akik káromkodást használnak. Ez nálam egy tabu téma, ha valaki obszcén kifejezések nélkül nem tudja kifejezni önmagát, arról az illetőről elég negatív véleményem van és egyfajta szegénységi bizonyítványt állít ki önmagáról.
A kérdésén el kell gondolkoznom, mert egy dolgot nem tudnék kiemelni. Viszont összességében minden tetszik, ami Bagolykővel kapcsolatos.
-Összességében minden, de ami lenyűgöz az a nagysága. Az épület hatalmas és minden más eltörpül hozzá képest. -válaszolok a kérdésre. -Mindig is lenyűgöztek azon emberi alkotások, amik hatalmasak voltak. Ilyen például az orgonák, tudod a hangszer. Óriási hangszerek a templomokban, de mégis egy ember irányítja az egészet egy kis játszóasztalon. -fejtem ki jobban véleményemet és közben próbálok levegőt is venni. -Viszont a falut még nem fedeztem fel, te már jártál ott? -teszem fel a kérdést Daminak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dobroviczky Damira
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 37
Összes hsz: 50
Írta: 2023. május 20. 19:45 | Link

Som


- Nem egy bonyolult állat, nagyjából csak enni meg inni kell neki adni. Nagyon szereti a salátát. - felelem a kérdésre. Bocsi, tényleg nem tudok mást mondani róla. De legalább mindig van futóféregnyálkám bájitaltanra. Rákérdezek a kaméleonjára, érdekesnek tűnik.
- Menő neve van! - mosolyodok el. Úgy látszik mindketten szeretünk nem szokványos neveket adni az állatainknak.
Ezután a zenére terelődik a téma. Elég mindenevő vagyok zenei téren, hallottam már az említett két zenekarról.
- Engem nem zavar az obszcén szöveg se. Ha dühös vagyok és úgy hallgatok zenét, kifejezetten jól is esik. Az Elefántot annyira nem szeretem, de a Carson Coma tetszik. - válaszolok Somnak. Érdekes a csúnya szavas szövegekhez való hozzáállása. Amíg nem kéne rendszeresen kisípolni a szavakat a szövegben, addig nem zavar. Nem is lehet mindenféle káromkodás nélkül élni. Annak a híve vagyok, hogy kerüljük a mindennapokban, hiszen ha egyszer igazán kellenének az erős szavak, akkor mihez fogunk nyúlni?
A Bagolyköves kérdésemre úgy válaszol Som, hogy szinte levegőt sem vesz.
- Elmászkáltam a tó felé, de máshova nem. Egész nyugis hely. - rázom meg a fejem a mondat végénél.
Eszembe jut, hogy ma még azért tanulni is szándékoztam, csak egy kicsit akartam kijönni. Ránézek az órámra és felszisszenek.
- Figyelj Som, nem lenne probléma, ha én visszaindulnék a szobámba? Tanulni is akartam és jól elszaladt az idő. - fordulok felé fintorral az arcomon.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Somlay Kornél
Prefektus Levita, Harmadikos diák


Som, Somi
offline
RPG hsz: 160
Összes hsz: 209
Írta: 2023. május 23. 15:41 | Link

Damira


-Hol tartod? Mármint úgy értem, hogy ő egy terráriumi állat növényekkel vagy a földben él?
-kérdésem rámutat arra a kevés ismeretre, amivel az állatról rendelkezem. Még nem is láttam futóférget. Miről kapta a nevét? Gyorsan fut vagy gyorsan beássa magát a földbe? Az elhangzottak alapján elég érdekes élőlénynek tűnik.
A szó a kaméleonomra terelődik és én mesélek róla. Pozitív, hogy Daminak is tetszik a neve. Valóban sikerült érdekes nevet találnom neki, kicsit büszke is vagyok magamra.
-Igen, Ybl Miklós magyar építészről kapta a nevét. -kis történeti háttér az állatomhoz. Nagyon sokat nem tudnék mesélni az építészről, mert jelentős nyomokat hagyott az országban és épületei mai napig állnak, de az élete annyira nem ragadott meg, hogy külön előadást tartsak itt a réten róla.
A kaméleon után a zene kerül előtérbe, itt kissé különböznek ízléseink. Neki bejön az obszcén stílus, tőlem pedig nagyon is távol áll.
-Ha mérges vagy, akkor szívesen hallgatsz obszcén szövegű zenéket? Azon vezeted le a benned lévő haragot? Nekem olyankor a klasszikus művek segítenek, megnyugtatnak. Olyankor szívesen hallgatok Brahms, Csajkovszkij, Chopin vagy Britten műveket. -nem is baj, hogy ebben különbözik a véleményünk. Ezek alapján ő mérgesen a zenét egyfajta kifejezőeszközként használja és a dalokban helyette kimondják azokat a gondolatokat, amik benne is megfogalmazódnak. Én pedig ennek ellentéte vagyok. Lenyugtatom magam és olyan műveket hallgatok, amik segítenek ebben.
Olyan hosszan beszéltem az iskoláról és arról az érzésvilágról, amit kaptam itt, hogy el is felejtem megkérdezni Damira véleményét erről a témáról és csak Bogolykőről érdeklődöm nála. Még mielőtt továbblépnénk a témán, gyorsan felteszem neki ugyan azt a kérdést, amit én kaptam tőle.
-Neked mi tetszik eddig legjobban a Bagolykőn? -nehogy úgy váljunk el, hogy az ő véleményét meg se hallgatom.
Dami az órájára pillant és konstatálja az idő gyors múlását, ennek köszönhetően nekem is eszembe jut a sérült térdem és hogy foglalkoznom kell vele.
-Nekem pedig még le kell mosnom fent a térdemet. -lassan felállok a földről, kezembe veszem az eddig combomon fekvő megkezdett csomózást és Dami felé nyújtom. -Ezt neked adom, ha esetleg újrakezdenéd a kötést. -most már készen állok visszamenni a kastélyba könyveimmel a kezemben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Óvári Bernadett
Tanár, Mestertanonc Tanár, Illúziómágus, Egyetemi hallgató, Minisztériumi dolgozó, Bogolyfalvi lakos


Detti
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 74
Írta: 2023. május 28. 19:26 | Link


x valahogy így x


Térdig áll már a gödörben, miközben a megbűvölt lapát ütemesen végzi a dolgát. Nem emlékszik rá, hogy valaha is hallott volna különösebb ereklyékről a környéken, ám a pletyka mégis felkeltette az érdeklődését, és nem bírt ellenállni a saját kíváncsiságának. Túl nagy felfedezésre eleve nem számít, de ki tudja, hiszen Bogolyfalva története mégiscsak a honfoglalás koráig nyúlik vissza, amit egyébként ő is kutat. De még ha nem is honfoglaláskori lenne is az esetleges lelet, biztos örömmel vennék a munkahelyén, ha bármi újat találna. Egy pletykára alapozva azonban nem akar idecsődíteni egy egész csapatot, hogy aztán kiderüljön, hogy csak hiú reménytől vezetve túrták át a környéket. Az ásó viszont valamibe beleütközik, úgyhogy leinti. A szerszám könnyed mozdulattal landol a a gödör mellett, ő pedig az ott heverő táskából előkotor egy ecsetet. Mielőtt azonban bárminek is nekifogna, a pálcáját arra a pontra szegezi, ahol az ásó beleütközött valamibe és meglazítja kicsit a földet a valami körül. Szusszan egyet, és a csuklójáról lehúzva az ott árválkodó hajgumit, copfba köti a haját, majd leguggol és elkezdi óvatosan elővarázsolni azt a valamit, amit talált. Hiányzik azért a világkörüli munka, a veszélyes zónákban végzett munka izgalma, a sokszínű és érdekes csapatok, úgy minden, ami itt nincs. Ha pedig a nagypapa nem gyógyul meg - márpedig erre sok kilátás nincs, hiába a gyógyítás minden csodája -, akkor még itt lesz egy ideig, hogy a középső ujját mutogassa a kedves és tökéletes nővérének. Ha így folytatják, még a jövőre megürülő ereklyetant is megpályázza, tekintve, hogy az oktató jó eséllyel nyugdíjba megy végre, így öt év késéssel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 423
Összes hsz: 507
Írta: 2023. május 28. 20:59 | Link

Óvári

Mégis mi a francot művel ez a nő itt? - tűnődöm, ahogy közeledem felé. Elvégre mi más kötné le a gondolataim egy ilyen fura jelenetet látva. Már messziről is eléggé flúgos benyomást keltett, az, hogy bemászott a gödörbe, csak rátett egy lapáttal. Illetve egy ásóval, ha már az van kéznél itt.
Valamit találhatott, mert a megbűvölt eszköz megpihen, míg ő matatni kezd pálcájával. Én pedig kicsit lassítok lépteimen, és ujjaim megfeszülnek saját varázsvesszőmön. Felzaklat, ha valakinek a kezében pálcát látok, és azonnal a sajátomhoz nyúlok ilyenkor. Alighanem az utolsó dolog, amit tennem kéne, és a nagybátyám figyelmeztetett is, hogy nem lesz jó vége, de elég nehéz megállni.
Megköszörülöm a torkom.
- Na? Megtaláltad az elásott csontodat? - kérdezem unottan, majd ugyanazzal a nyugalommal hangomban folytatom: - De ha mondjuk sírt ásol valakinek, ahhoz kicsit kicsi lesz.
Igazából őszintén érdekel, mi a fenét csinál, de eszembe sincs a nyakamat nyújtogatva, a legminimálisabb kíváncsiságot mutatva úgy viselkedni, mint egy túlbuzgó levitás. Akinek mindent tudnia kell. Nem, nem is érdekel igazán. Illetve talán akkor, ha tényleg el akar földelni valakit, mert akkor nem árthat elkezdeni hátrálni.
Utoljára módosította:Sadie Sallow, 2023. május 28. 21:00 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


“You will never see things as they are; you will only see things as you are.”

Óvári Bernadett
Tanár, Mestertanonc Tanár, Illúziómágus, Egyetemi hallgató, Minisztériumi dolgozó, Bogolyfalvi lakos


Detti
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 74
Írta: 2023. május 28. 22:40 | Link


x valahogy így x


Most már ez a mindennapi valósága. Sőt, ez is kifejezetten érdekes az átlagos hétköznapokhoz képest. A múlt héten ugyanis egy nem túl kedves családdal alkudozott egy magántulajdonban lévő, viszonylag újnak számító ereklyéről, ami remekül beleillene az első világháborús gyűjteménybe. Ez egyáltalán nem izgalmas, a legveszélyesebb része pedig az, hogy esetleg megorrol rá valaki, ami egyébként sem különösebben szokta meghatni. Már javában azon ügyködik, hogy egyben szedje ki azt a valamit, amit talált, amikor valaki megköszörüli a torkát, aztán szarkasztikus kommentekkel folytatja a kapcsolatteremtési kísérletet. Nem gondolta, hogy itt is rejtőzködéssel kellene szórakoznia, elvégre nem egy háborús zóna közepén dolgozik, de most pillanatok alatt megbánja, hogy nem tette.
- Nocsak, valaki a kislábujjadra lépett? Jómodorra biztosan nem tanítottak - válaszolja köszönés helyett, egyetlen pillanatra felemelve a fejét, majd mivel úgy tűnik, hogy eléggé laza már a föld, végre megpróbálja kiemelni, amit talált. Úgy látja, kerek, tömör kődarabba akadt, bár formára koponyának is lehetne nézni. Nem nyúl hozzá, mágiával dolgozik, hiszen ki tudja, mit talált, van-e rajta átok esetleg. Látta, Ákosnak mennyire szépen sikerült magát elintézni, pedig gyakorlott átoktörő. Egyszer nyúlt hozzá valamihez óvatlanul, és tessék, milyen szép eredménye lett. Kilebegteti a gömbölyű, földes valamit a gödör szélére, ami koponya is lehet, de egy kő is. Egyelőre semmit nem tud még róla.
- A helyedben nem velem kötekednék, de mondd csak, mit szeretnél, mufurcka?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 423
Összes hsz: 507
Írta: 2023. május 29. 10:05 | Link

Óvári

Törődhetnék a magam dolgával is, persze, meg ugye minek keresem a bajt, jelenleg inkább bújócskáznom kellene előle, de sajnos úgy jöttem ki a kastélyból, hogy nem volt semmilyen konkrétabb célom, csupán levegőzni vágytam. És egyébként is, teljesen valid okot tudok kreálni ittlétemre.
Elengedem a fülem mellett a csaj első szavait, azt mindenesetre megállapítom, hogy egy kicsit talán idősebb, mint amennyinek először tűnt. És innentől kezdve már nem is érzem úgy, hogy én vagyok rossz helyen. Tekintetem arra a valamire vonom, amit varázslattal kiemel a gödréből, és szinte csalódottan húzom el a számat, hogy mégsem egy félig megrágott csont.
- Miért, kivel kötekedjek? Amennyire látom, te vagy a környéken az egyetlen, aki az iskola területén furcsa dolgokat kapar elő a föld alól. Nem kéne az ilyesmihez valamiféle engedély?
Valójában nem tudom, miféle dokumentummal igazolhatná jogosultságát mindehhez, számomra akár egy teljesen random szöveg valami szignóval is ugyanúgy értelmezhetetlen lenne, mint egy húsz oldalas nyomtatvány hat különböző aláírással. Csupán eljátszom, hogy magabiztos vagyok, és tudom, miről hadoválok. - Nem tűnsz diáknak sem, a professzorok pedig valamelyest jobban öltözöttek ennél - nézek végig szerelésén. - Szóval csak érdekel, nem kellene-e szólnom valakinek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


“You will never see things as they are; you will only see things as you are.”

Óvári Bernadett
Tanár, Mestertanonc Tanár, Illúziómágus, Egyetemi hallgató, Minisztériumi dolgozó, Bogolyfalvi lakos


Detti
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 74
Írta: 2023. május 29. 15:10 | Link


x valahogy így x


- Én találjam ki neked? - kérdez vissza gúnyosan, majd megvonja a vállát. A kis rovásírásos kavics állítólag innen került elő, ő meg azért van itt, hogy felmérje, van-e értelme idecsődíteni egy ásatáshoz elég minisztériumi alkalmazottat vagy teljességgel felesleges.
- Csak jelezném, hogy ez itt meg már a félelmetes erdő, ahol meg neked nem kellene lenni, ha még jól emlékszem a házirendre - közli az alig két lépésnyire lévő fák felé mutatva, ahonnan jött. Igazság szerint nem nézte meg a hivatalban a pontos telekhatárokat, mielőtt elindult volna felfedező útra, de mivel emlékei szerint az iskola közvetlen területét eleve kismillió bűbáj védi és csak metamorf-, illetve animágusoknak van esélye átsettenkedni ezen a védelmi rendszeren, ő pedig egyik sem, ha gond lenne, biztos itt lihegne már a nyakában legalább egy defenzor a sokból. Mondjuk legalább egy Kállay tudja, min dolgozik, de egyébként is már mindjárt megy is, csak előbb még befejezi, amit elkezdett. Előhúzza a táskájából a hegyikristályból készült ingát, és a földes akármi fölé tartja.
- Csss - inti csendre a lányt, mutatóujját a szája elé emelve, tekintetét meg az ingára szegezi már közben. Az inga lassan mozdul meg, ahogy ujját végighúzza a láncon, majd megállni látszik, mielőtt ismét mozgásba lendülne. Szája szélét beharapva figyeli, amíg meg nem áll, aztán leengedi.
- Nagyszerű. Úgy tűnik, nincs átok, és nem, nem vagyok se diák, se professzor, a minisztériumnak dolgozom - válaszolja az ingát a zsebébe csúsztatva, majd elkezdi letakarítani a földet az akármiről. Ha szerencséje van, nem csak egy nagy kő, de még nem tudhatja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 423
Összes hsz: 507
Írta: 2023. május 29. 15:58 | Link

Óvári

Hiába nyilvánvaló, legalábbis számomra, hogy kettőnk közül ő az, aki kevésbé illik ide, még úgy is, hogy én itt sem akarok lenni, láthatóan nem hozom zavarba. Cseppet sem izgul azon, hogy "lebukott". Vagyis talán tényleg joga van itt lenni, csak esze ágában sincs azzal fáradozni, hogy nekem bizonygatja ezt. Legalább nem valami tesze-tosza szerencsétlenség, már ezt is becsülni kell.
- Az ott az erdő - bökök fejemmel a valóban pár lépésre lévő fák irányába, majd pillantok le a kupacba halmozott földre a füvön. - Ez pedig nekem egy rétnek tűnik, de persze lehet rosszul tudom, és ebben az országban már fák sem kellenek ahhoz, hogy erdőnek hívjunk valamit.
Visszafordítom pillantásomat a fák felé, és egy pillanatig hallgatok, mintha valami neszt hallottam volna, pedig épp ellenkezőleg. - Egyébként is, mi félelmetes van ebben?
Látná csak a Tiltott Rengeteget a Roxfort mellett, akkor tudná, milyen a félelmetes. Ott még mintha a fák is elevenen akarnának felfalni. De nem kezdem el neki ecsetelni ezt, mert lepisszeg, és már épp kezdenék kiakadni, hogy mit képzel, amikor figyelmem eltereli az ügyködésével. Illetve leginkább azzal, hogy nem történik a világon semmi.
- Komolyan? Ebből látod, hogy nincs átok? Ha lett volna, elkezd pörögni, vagy mi? - nevetem el magam hitetlenül. Nem értek az átoktöréshez, csak a szkepticizmusomon dolgoztam eleget ehhez.
- Na jó, mi ez? - biccentek a fura valami irányába, és akármennyire próbálom, nem tudom elrejteni hangomból kicsengő kíváncsiságot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


“You will never see things as they are; you will only see things as you are.”

Dobroviczky Damira
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 37
Összes hsz: 50
Írta: 2023. május 29. 20:20 | Link

Som


- Berendeztem neki egy akváriumot, és úgy tűnik jól érzi magát. Szereti a nedves helyeket, úgyhogy van neki egy kis medencéje, meg szoktam locsolni a földet benne, hogy ne legyen száraz. - magyarázom Szergej életkörülményeit. Szeretem nézni, ahogy csak úgy van a helyén. Kiszámítható, semmi hirtelen mozdulat.
Ybl Miklós, mint névadó egy kaméleonnak. A vezetéknéven hívás eléggé családi dolog így Soméknál. Nem sokat tudok róla, igazából csak annyit, hogy építész, így udvariasan bólogatok, és remélem nem kell kifejtenem a véleményem róla.
- Aha, jól levezetik a stresszt, főleg, ha üvölthetem a szöveget. - felelem a zenére vonatkozó kérdésére mosolyogva. - Valahogy klasszikus zenére nem az igazi. De mindenkinek más válik be. Nem is igazán tudom elképzelni, hogy lenyugodjak anélkül, hogy kiadnám magamból. - fejtem ki a véleményem. Egyszerűen jól esik kiereszteni. Ha egyből lenyugodni próbálnék olyan, mintha magamban tartanám, és a legközelebbi alkalommal még jobban vissza kell fognom magam. Szerencsére nem gyakran húzom fel magam dolgokon.
Megkérdezi, hogy nekem mi tetszik a legjobban itt, amire nem igazán tudom, mit válaszoljak.
- A szobám tuti, az jó hely. - nevetem el magam. - Ezen kívül talán a nyugisabb helyek, mint ez. Szeretem a zöld területeket.
Nagyon elszaladt az idő, Somnak is van némi tennivalója még. Nagy meglepetésemre felém nyújtja a megkezdett csomózást, és nekem adja.
- Köszönöm! - zavarba jövök, de egyben örülök is neki, bár az arcomon ez annyira nem látszik. Eszembe jut egy kis fáziskéséssel, hogy mosolyt varázsoljak az arcomra, hogy Som is tudja, hogy örülök neki.
Jó ötlet volt kimerészkedni a szobámból. - gondolom, miközben elindulok visszafelé. Lehet többször kéne.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Óvári Bernadett
Tanár, Mestertanonc Tanár, Illúziómágus, Egyetemi hallgató, Minisztériumi dolgozó, Bogolyfalvi lakos


Detti
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 74
Írta: 2023. május 31. 23:29 | Link


x valahogy így x


- Mondom, ez itt, két lépésnyire, ahova mutatok - válaszolja némileg ingerülten. Nem elég, hogy beleüti az orrát mindenbe a kis szemtelenje, de még kötekszik is. Nincsen óra ilyenkor éppen egyébként is? Vagy nem kéne valamit tanulnia? Ehh, inkább fel se teszi a kérdést, amilyen pimasz, úgyis csak véget nem érő, értelmetlen vita lenne a vége a dolognak, úgy véli. Neki márpedig annál fontosabb dolga van, ilyesmire úgyis kiérdemelte a kedves családját valami, valamelyik előző életében elkövetett szörnyűség miatt, amiről csak reméli, hogy legalább az akkori önmagának megérte. A kérdést elengedi a füle mellett, nem az ő dolga elmondani, miért nem érdemes az erdőben olyannak mászkálni, aki még messze nem tud minden varázslatot használni. Ő a maga idejében bemerészkedett párszor, és ebből néhány alkalommal az is előfordult, hogy hajszálon múltak dolgok. Ám aki a szabályzatot nem fogadja el, annak úgyse érdemes kiselőadást tartani erről, neki pedig ehhez egyébként sem szokott soha kedve lenni. Megrántja a vállát végül, ennyivel tényleg letudja. Sokkal inkább leköti amúgy is, hogy megállapítsa, van-e átok azon a valamin, amibe az ásó beleütközött nemrégiben, ám az inga nem jelez semmit.
- Ez arra van kitalálva, hogy megmutassa az átkokat. Kileng tőlük - feleli a hangjában türelmetlenséggel, mintha ugyan mindenki másnak is tudni kellene, hogyan működik egy átkokat érzékelő inga, amely bármely ereklyevadász és/vagy átoktörő alapfelszerelésének a része. Zsebre dugja az ingát, majd otthon megtisztítja, ahogy azt illik, most már úgysem lesz rá szüksége. A valamiről viszont elkezdi letakarítani a földet. Még mindig sok minden lehet, ha nincs szerencséje, akkor csak egy nagyobb kő, színre úgyis elég szürke.
- Mindjárt kiderül, túl sok rajta a föld és a kosz egyelőre - közli. Ha valamihez van türelme, akkor az a munkája mégis, ezt abból is látni, hogy milyen gondosan és óvatosan takarítgatja le a valamiről az ecsettel a földet, amíg fel nem bukkan a tárgy valódi alakja. - Bármi lehet még, de egyébként ereklyékre vadászom és nagyon örülnék neki, ha valami érdekes lenne. Elsősorban a rúnázott és rovásírásos ereklyék a szakterületem, de... a legendás varázstárgyak amúgy is érdekesek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 423
Összes hsz: 507
Írta: 2023. június 13. 18:25 | Link

Óvári

Azon kapom magam, hogy az egyetlen dolog, már azon felül, hogy valamelyest érdekel, hogy miféle értéktelen vackot ásott elő a földből ez a nő, ami kicsit is érdekessé teszi számomra ezt az egész helyzetet, hogy láthatóan sikerül felbosszantanom a szemtelen beszólogatásaimmal. Szinte látom, ahogy egyre több idegszála pendül meg, ahogy feszülnek, mielőtt elpattannának. Esküszöm érdekel, vajon mit csinálna, ha miattam elrontana valamit, eltörné ezt a micsodát vagy csak nem bírná tovább, hogy a nyilvánvalóan örök szingli életre kárhoztató, béna munkáját zavarom.
- Kileng, mi? És ha fúj a szél, vagy mondjuk egy hajón próbálod használni? - kérdezem a hasam fogva. - Ez tök jó, mint azok a nefeledd gömbök, amik elszíneződnek, ha elfelejtesz valamit, és aztán törheted a fejed, hogy vajon mi volt az, amire nem emlékszel. Tök hasznos!
Hitetlenkedve figyelem tovább ügyködését, ahogy tisztogatja a kincsét, és majdnem el is hiszem neki, hogy találhatott valami valóban értékes tárgyat. Elvégre akad belőlük a világban, nem is kevés, csak nem tudom elképzelni, hogy valaki épp itt ásta volna el az iskola határán. Alighanem megszívatták. Remélem, és erre a gondolatra megint elvigyorodom. De hát szép dolog a káröröm, szokták mondani, hiszen nincs benne semmi irigység.
- Na és mi a terved vele? Már persze, ha érdekes. Eladod a fekete piacon? Egy múzeumnak? Sok értékes holmit találtál már? - Végignézve a ruházatán mondjuk ezt erősen kétlem, de hát ki tudja, lehet ez a játszós rucija. - Vagy az érdekes nem mindig jelent értékest?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


“You will never see things as they are; you will only see things as you are.”

Óvári Bernadett
Tanár, Mestertanonc Tanár, Illúziómágus, Egyetemi hallgató, Minisztériumi dolgozó, Bogolyfalvi lakos


Detti
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 74
Írta: 2023. június 21. 21:06 | Link


x valahogy így x


- Ezért van megbűvölve - válaszolja egy kurta, de annál ingerültebb hördüléssel a mondat végén. Annak tudatában van, hogy nem lehet mindenki szakképzett ereklyevadász, különben még a végén nem maradna munkája, de azért ez mégiscsak hülye kérdés szerinte egy boszorkánytól. Egyébként is agyára megy a lány azzal, hogy itt üti bele az orrát mindenbe, ahelyett, hogy a könyvtárban írná a szorgalmijait, ha már órája nincs éppen. A nefelejcs gömbbel való összehasonlítást szóra sem méltatja, csak a szemét forgatva pillant fel, majd vissza arra a valamire, amit talált. Figyelni próbál, elvégre egy átok sem játék. Kállay is csak egyszer nem figyelt, és szakavatott átoktörőként is hogy elintézte magát. Az inga szerencsére nem mutat semmit, úgyhogy óvatosan bár, de megfogja a tárgyat, és egyelőre nem történik semmi. Remélhetőleg semmi olyasmi sincs ezen a valamin, amit az inga sem ismer fel, aztán késleltetve jelentkezik a hatása és eltart egy örökkévalóságig. Mindenlébenkanál kisasszony közben továbbra sem tágít, hiába barátságtalan vele, úgyhogy azt is van szerencséje megtapasztalni kis adagban, hogy Detti a munkájáról különösképpen nagy lelkesedéssel bír beszélni körülményektől függetlenül bárhol, és bármikor.
- Ha érdekes, akkor még a Nemzeti Ereklyegyűjteménybe is bekerülhet, és kiszáll ide egy csapatnyi régész feltúrni a területet, hogy akad-e valami más is. Ha valaki szórakozni próbált, akkor meg előkerítem és lekapom a tíz körméről. Az érdekes meg valóban nem jelent mindig értékest is anyagi értelemben véve. Ez bonyolult, gyűjtőknek bármi érhet vagyonokat is, de az én dolgom éppen az, hogy a gyűjtőktől is beszerezzem azt, ami viszont az ereklyegyűjteménybe elég érdekes. Ezeknek elsősorban szellemi és kulturális értéke van, csak másodsorban anyagi, de egyébként találtam már értékeseket. Pár évig a Közel-Keleten és Afrikában vadásztam ritkaságok után. Minél legendásabb hírrel bír valami, annál értékesebb minden szempontból. A kétszázadik faragott víziló-csont már nem olyan érdekes, mint a Szent Grál vagy az Excalibur - oszt meg egy szerinte szemléletes példát, amiből talán a lány is megérti, hogy ez nem egy kifejezetten egyértelmű téma. Közben lassan letisztul keze alatt a valami, és minél több réteg földet szed le róla, annál inkább tűnik úgy, hogy ez egy állat koponyája lesz. - Persze a víziló-csontoknak is pár galleonos ára van a fekete piacon, mert amulettként használják, de az Excalibur értéke meg csillagászati, ahhoz képest aprópénzért adják-veszik a csontokat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Farkasházy Rudolf
Házvezető Eridon, Tanár, Egyetemi tanár, Navigátor, Staff, Avatarfelelős, Bogolyfalvi lakos


Pertner a könytösben
offline
RPG hsz: 203
Összes hsz: 685
Írta: 2023. július 2. 23:04 | Link

Medenceparti
az Eridon szervezésében!


Van az úgy, hogy egy ötlet őrülten hangzik, és ahogy a kitaláló hangosan is visszahallja a hangját, rájön, hogy ez minden, csak nem az évszázad ötlete... és van olyan is, hogy még aznap délután megvalósítja. Az utóbbi történt akkor is, amikor anno a múltban Kedves és Sárközi professzorok ellátogattak a WIKEA nevű mindent is árusító mágikus csodaboltba, és megtalálták a hatalmas, és itt értsd úgy, hogy tényleg hatalmas, a rét majdnem teljes területét lefoglaló medencét, mely azon az éjjelen már fel is lett állítva. Aztán a professzorok után házvezetők jöttek, házvezetők mentek, és a normál helyzetben egészen kis helyen elférő medence csak várta és várta, hogy újra rábukkanjanak.
Végül egy könyv elvesztése vezetett oda, hogy tavaly a medence előkerült, és a medencéhez a használati útmutató is, vagyis, hogy nagyon sok víz kell bele, és egyáltalán nem számít gyermekrabszolga munkának, ha ezt a műveletet a házunkba járó diákokkal tesszük. Éppen ezért vasárnap éjjel az Eridonban nem volt takarodó, helyette, amint a kastély népe elszenderült, a ház lakói leosontak, és házvezetőik vezetésével felállították, majd meg is töltötték a medencét. Kedves professzor ugyan morgott egy sort, szidva kedves sógorát, amit miért is ne tett volna, ha egyszer alkalma nyílt rá, meg amúgy is kedves sógorát a Kedves, ugye érted? Rossz szóvicc, de a lényeg, hogy a szidás lehetősége, na meg a nem gyerek rabszolgák, vagyis nem rabszolga gyerekek ténye megenyhítette, és végül ő is segített. Jót tesz neki az apaság, na. Lényeg a lényeg, az eridonosok kihozták hozzá a grillsütőket és a megbűvölt fagyi automatát is, vagyis, senkinek sem lehet oka panaszra. Sőt, az élményhez hozzáad az is, hogy a vezetőség a tanítás utáni időszakban főtt kukoricával is várja a rágcsálni vágyókat.
Emellett a nagy WIKEA körtúrán, amit idén tett a ház első két embere, A tavaly vásárolt számos felfújható matrac mellé újakat is vásárolt, hiszen a trendiséget, mint mondták a diákjaik, őrizni kell. Így hát vannak gyümölcs-  és állatformájúak, valamint számos vízi játék is, amit lehet használni.

És ugye emlékszünk még arra, hogy mi történt a legutóbb? Úgy bizony! Matracszerelem kis matrac gyümölcsei láttak napvilágot!

Az köztudott, hogy a tárgyakra is hatással van a mágia, de az, hogy pontosan milyen módon ivódik a szövetekbe, vázakba a varázslat, nem minden esetben tisztázott. Tuti ami fix, arra nem sokan számítottak, hogy amikor tavaly a kastély aljában lévő raktárakból Rudi bácsi megpróbálta előkeríteni a szokásos medencét a rétre... Nos, nem egy darabban találja meg. Egy huncut szerelmi bűbájra reagált volna így? Sokszorozóra? Nem tudni, mégis, a kávé felett álmosan pislogó, dobozában normálisan nyugvó gumikötegre készült Eridon HV egy sereg kölyökmedencét talált fékevesztetten nyargalászni. És ők ma is vígan élnek.

Hogy kérem?

Ugye. Tovább ugyan nem szaporodtak, de az öt tartja magát. Az öt medencét végül az eridonosok együttes erővel fogták fel, és cibálták a felszínre, igencsak érdekes látványt nyújtva közben. Amit nem árt tudni róluk:
Alapvetően mint a legtöbb gyerekmedence, nagyjából térdig ér a vizük, de négyen öten elférnek benne pancsolni.
Mindnek megvan a maga csínja-bínja, de ami közös, az a mozgékonyságuk. Nappal, a melegben 10-20 centinél nem vándorolnak odébb, de ha épp rosszkor mártózol bennük, érezheted a halvány fodrozódást, és hallhatod a súrlódást, ahogy peremét hullámoztatva pilinckál odébb.
Este bezzeg! Vadállatok. Vízzel nem spórolva vágtatnak fel alá a réten, pacsálva, csikorogva, huppogva.
A rózsaszín a legszeszélyesebb köztük. Ha boszorkányok szállnak be, jól hallhatóan sóhajt fel, sokszor buborékokat csalva felszínre ezzel. Ne lepődjön meg senki, ha a falát behúzva próbálja megakadályozni, hogy belelépj, vigyázz, el ne csússz!
A lila medence fala szinte folyamatosan hullámzik, szépen, lassan, olyan nyugodtan, hogy ha ránézel, hirtelen mintha minden gondod elszállna. Nyugtató, békés, picit hullámzik... Feküdj rá egy órára, és garantáltan legszebb álmaidat alszod aznap éjjel!
A sárga medencében folyamatos kuncogást hallani. Nem csoda, apró örvények keringenek benne, amik mintha direkte a talpakat céloznák be...
A narancs medence... csak egy medence. Látszólag semmi különleges nincs benne, ám a ház vezetése számára valahogy ez a bizonytalan tudatlanság még nyugtalanítóbb.
A piros aztán igazán csak a bátraknak való! Ülsz, nyugodtan, kényelmesen és hopp, egyszercsak besüpped alattad a medence feneke, mélysége sokszorosára nő. Esetleg ácsorogsz, beszélgetsz... és ugyanígy, eltűnik talpad alól a talaj, csak hogy aztán egy fél perc múlva újra megemelkedjen, és csupán lábszárig érő vízben pancsikolhass.
//Az eseményt az Eridon szervezi, de nyitott minden kastélyban tartózkodó számára. Természetesen a kastélyon kívülieknek sem kell csüggedniük, hiszen Bogolyfalván is van medence, és Szalamantonnak is van Balatonja. Akik itt tartózkodnak, azoknak azonban van lehetőségük éjszakai fürdőzésre is, a nagymedencében, hiszen a kicsik komiszok, és a bűbájoknak köszönhetően teljesen biztonságos, nincs fulladás veszély. A medence hivatalosan a nyár végéig áll, vagyis 2023. augusztus 31-ig hagyjuk, amennyiben igény van rá. Elő a fürdőruhát és érezzétek jól magatokat! Ja igen, és egymáshoz szálazzatok.  Wink //


A komisz kis medencéket köszönjük Herbert Aodhan Piper-nek[/
Hozzászólásai ebben a témában

Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 423
Összes hsz: 507
Írta: 2023. július 11. 19:43 | Link

Gergelyfi

Természetesen eszem ágában nem volt kimenni a rétre napközben, mikor diákok tucatját kellett kerülgetni, a visongásról, fröcskölődésről, és az általános jókedvről nem is beszélve, ami különösen taszítónak tetszett, főleg ebben a hőségben. Na meg leégni sem akartam, túl fehér a bőröm ahhoz, hogy csak úgy kimenjek a Napra. Amit nem vallottam volna be, még magamnak se igazán, hogy azt is szerettem volna elkerülni, hogy fürdőruhában lássanak mások.
Nem mennék bele most az önelemzésbe, legyen elég annyi, hogy úgy döntöttem, inkább megvárom a napnyugtát. Így sem találom teljesen elnéptelenedve a helyet, de még nem kezdtek őrült futkosásba a kis medencék, és a pirosat üresen is találom, szóval felé veszem az irányt.
Egyrészes, fekete fürdőruha van rajtam, semmi fenszi, de a gyakorlatilag már felesleges napszemüvegem igazán szép (és drága) darab, a zöld törülköző is nagyon puha, bolyhos még. A tangapapucs, ami lábamon csattog, szintén fekete, de legalább meg van bűvölve, hogy ne csússzon a talpa és mellesleg ha nem akarom, nem is esik le a lábamról, ha netán futni kéne benne. Nem tudom, miért kéne ugyan, de mindig jó, ha menekülőre tudom fogni.
Lepakolok a medencétől pár lépésre, és belépdelek a nem túl mély vízbe. Úgyis csak feküdni szeretnék kicsit benne, ha majd úszni támad kedvem (nem fog), átmegyek a nagyba, lassan talán úgyis kiürül az is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


“You will never see things as they are; you will only see things as you are.”

Gergelyfi László
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


A metamor fia
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 302
Írta: 2023. július 11. 20:04 | Link

SaSa

Az oké, hogy ma nem érnek rá a bestik ("jaaaj, nem akarok leégni Laca!; Pont most, miért nem délután hívtál? Most egy nagyon fontos megbeszélni valóm van Zórával, hagyjál!"), de úgy tűnik az ismerősök közül senkinek sem akaródzik kimászni a vicces medencékbe. Hallottam másoktól, hogy az előző ilyen mennyire érdekes volt korábban, szóval nehogy már ne menjek ki. Egyébként is rám fér egy kis D-vitamin szívás, még ha most nem is lesz a késői óra miatt. Jaja, besötétedett már kissé, de a táncoló mágusfények nem engedik, hogy a diákok vaksötétben kóboroljanak, mégis leginkább a többi srác és csaj sziluettje látszik, ha nem mész elég közel a másikhoz. Hoztam a kedvenc Mennydörgős törölközőmet lazán a hátamra feldobva, a menő - bár szerintem egyszerű fekete - papucsomat, meg csak úgyis azok ismerik fel, hogy drága, akik ilyesmit néznek. Persze most még lehet így sem, mert nem igazán lehet látni azt sem, ahogy senkit sem. A fürdőnadrágom is jó minőségű, de nem tehetek róla, apámék nem engednek egy bizonyos minőség alá - szerintem erre is van valami beépített emberük, mert vettem már "olcsóbb" cuccokat, amik mind egy szálig eltűntek a szobámból -, szóval végül is nem annyira gáz, hogy sötét van. Én nem vagyok az a nagy magamutogató alak, de tény, hogy ennél több edzés rám férne. A metamorfmágia miatt ugyan tudok hamis izmokat növeszteni, de azzal meg nem élek, mindegy is. Elindulok a legközelebbi medence felé, ahol a sziluett alapján egy csajszi lehet, de nem kell az izé, nem azért megyek oda, na. Ledobom a törcsit és kilépek a papucsból is, majd odalépkedek a lábszárig álló vízben a lányhoz.
- Hali, ebben mi az érdekes? Fel lő, vagy valami? - kérdezem fejvakarva, a lány mellett álldogálva. Nem bámulom meg, mert amúgy minek is tenném? Jó, vetek rá egy apró pillantást, de na, csinos, mit csináljak? Szerintem én, ha nagyobb leszek, ebbe bele fogok őrülni, furák ezek a hormonok, vagy mik. Hallottam ilyet mugliismereten... vagy nem ott? Mindegy! Aztán hirtelen eltűnik a talaj és süllyedni kezdünk, én meg reflexből belekapaszkodok a lányba, ahol érem. Mi a szar?!


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy-Zoller vándordíj 2023 tavasz/nyár
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 423
Összes hsz: 507
Írta: 2023. július 11. 20:44 | Link

Gergelyfi

Szeretem a vizet, már ami a benne ázást illeti. Nem is meginni, hát fúj. Viszont azt annyira már nem szeretem, hogy mások is így éreznek, ezért is jöttem ilyenkor. Erre richtig csak odajön hozzám valaki, és kérdés nélkül besétál a medencémbe (igen, most épp az enyém, mert csak én vagyok benne, ez így működik, jó?), és kérdését hallva még csak nem is értem, miért nem ment tovább. Mi érdekes lenne a kis medencényi vízben?
Pont eltakarja alakjával a Napot, így csak a sziluettjét látom, hát megemelem szemüvegem, hogy jobban megnézzem, ki pofátlankodott ide, mielőtt elküldöm a búsba. A legújabb divatot követi a márkás fürdőnadrágja, úgyhogy még akár érdemes is lenne azért nem egyből megutáltatni magam vele, de mielőtt átgondolnám, milyen választ adhatnék neki, váratlanul eltűnik alólam a medence alja, és összecsapnak fejem felett a hullámok. Mert hogy kelt némi mozgást, hogy váratlanul belemerül két test a vízbe. Meg az is, hogy csapkodni kezdek ijedtemben, a srác meg belém csimpaszkodik. Reflexből én is átkulcsolom lábaim rajta, és nyakát húzva próbálok felszínre jutni.
- Azt a.. rohadt... - kiköpök némi vizet, miután sikerül tartósan a vízfelszín felett tartani a fejem, és továbbra is meghökkenve tapasztalom, hogy nem ér le a lábam. - Ezt te.. csináltad?
Még mindig kapaszkodom belé, és csak késve jut eszembe, hogy tudok én úszni amúgy.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


“You will never see things as they are; you will only see things as you are.”

Gergelyfi László
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


A metamor fia
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 302
Írta: 2023. július 11. 20:58 | Link

SaSa

Szerencsére a kiképzésem - mondjuk annak, mert sokszor annak érzem a kedvesen tanításnak hívott kínzást apám részéről -, nem hagyja, hogy csak úgy megfulladjak, ha egy mélyebb tóba lépek. Itt most nem ez történt, hanem a meglepetés erejével tűnik el a medence alja, mi meg süllyedni kezdünk. Abból gondolom, mert amikor a lány derekára kapaszkodom, ugyanolyan lendülettel jön velem lefelé. Arra viszont nem számítottam, hogy a túlélési ösztöne ennyire erős, és inkább belefullaszt a tóba. Mármint szó szerint, mert a nyakamba kapaszkodik, meg a lábával körbeölel. Amúgy ez lehetne izgi is más esetben, csak hát a halálfélelem nem kenyere a sikamlós látványnak. De mivel mégsem vagyok teljesen béna, felfelé lököm kettőnket, hogy némi levegőhöz jussunk. Muszáj elengednem őt, hogy a kezemmel segítsem a feljutást, és amint kiér a fejem köhögve, prüszkölve szívom be az éltető oxigént. A pálcámat természetesen nem hoztam magammal, ami talán most segíthetne - persze ezt csak úgy mondom mert menő, nem tudom, hogy mit lehetne igazán csinálni vele -, így marad a tempózás és az ösztönösen felvont szemöldök a kérdésre.
- Hát persze, szeretek magamtól a vízbe fulladni csajszi - gőzöm nincs, hogy ki ő, és amúgy sem látom tisztán, a napszemüveg pedig hátráltat az esetleges azonosításban is. - Amúgy már minden oké, elengedhetsz - mondom neki, és ekkor dönt úgy a medence, hogy megint térdig érő lesz a mélysége. Azaz a csajszi gyakorlatilag körbeölel a lábával és a kezével. Eddig nem volt túl nehéz, a vízben más a súly, de most egy picit megbillenek, de ellent tartok, hogy ne essünk el. El is vörösödöm - szerencsére nem látszik - mert azonnal eszembe jut, hogy ha kevesebben is vannak, tutira azt nézik, hogy egy csaj szimbióta lett rajtam. Pedig nem vagyok egy Petrik Parkűr, vagy ki!
Utoljára módosította:Gergelyfi László, 2023. július 11. 20:58 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy-Zoller vándordíj 2023 tavasz/nyár
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 423
Összes hsz: 507
Írta: 2023. július 11. 21:15 | Link

Gergelyfi

Nyilván más a gyerek fekvése, ha az ember számít valamire, és más, ha teljesen váratlanul éri ugyanaz. Csak itt most én feküdtem, aztán a következő pillanatban elmerültem. És hiába tudja az eszem, hogy nem hagynák, hogy megfulladjak, az ösztön az ösztön, és ha mostanában nincs is jó kedvem, azért az életemet nem untam még meg.
Szóval kapaszkodom az életemért, és mire kettőt pislogok, már az esti szellő borzolja csupasz bőrömet, én meg még mindig koalaként csimpaszkodom egy vadidegenen. Sajnos a feleszmélésemet megelőzi szavaival.
- Tudom én - pattanok le róla, mintha áram alatt lenne, és kimondottan örülök, hogy rajtam maradt valahogy a szemüvegem, így legalább a tekintetem nem látja, ha rákvörösre színeződő arcomat ki is szúrja.
Gyorsan hátat is fordítok, és úgy szökkenek ki a medencéből, mintha piranhákkal lenne teli a harminc centis kis pocsolya. Magam köré tekerem törülközőmet, és belebújok a papucsomba.
- A Roxfortban is állandóan ez ment. Elvarázsolt fiszem-faszomok mindenütt - puffogok, miközben a vizet csavargatom hajamból.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


“You will never see things as they are; you will only see things as you are.”

Gergelyfi László
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


A metamor fia
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 302
Írta: 2023. július 11. 21:25 | Link

SaSa

Rohadtul meglep, hogy a medence szórakozik velünk. De inkább az a gyanú kezd kialakulni bennem, hogy ezt valaki szabályozza. Mák, hogy ő is elvörösödik, legalább tudom, hogy ő sem feltétlenül akart rám mászni. Legalábbis nem így, vagy nem most, vagy nem még, vagy sosem! Lassan már olyanokat gondolok, mint Zóra, holott, csak kicsesztek velünk, elég keményen.
- Jól van, na - legyintek, ahogy leugrik rólam. Megjegyzem, féltérdre is rogyok, olyan elánnal távozik rólam. Persze a pirulásom nem múlik, hogy múlna, nem? Felállok és elkapom a mérges megjegyzését, ami azonnal feltüzel. Skóciában menő csapatok vannak! Ráadásul a Roxfort is híres, sokszor megnyerte már a máguskupát!
- Várj, te a Roxfortban tanultál? Cserediák vagy? - nézek rá, most már jobban, hogy ne felejtsem el. Milyen rohadt menő már a csaj! Csak minek jött ide, mikor az a suli sokkal híresebb? Felveszem közben a törölközőm, én ugyan nem fázom, de nem hagyom itt az ereklyémet. Kicsit égő is lehetne, hiszen azért az a bajnokság más szint. Habár innen is mentek ki oda játékosok, szóval... mindegy. Odamegyek hozzá, és próbálok belátni a a szemüvege alá, persze nyilván nem fog menni, mert a hajával foglalkozik.
- Kviddicseztél? - mintha az eddigi fuldoklás semmit sem jelentett volna, úgy akarom benyakalni az információt. - Amúgy Laca vagyok, Eridon - nagyon remélem, hogy csak egy felsőbb éves Eridonos és akkor máskor is megkereshetem. Ó, hát ő tutira a barátom lesz, ha kviddicsezik, vagy játszott az egyik Roxforti házcsapatban!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy-Zoller vándordíj 2023 tavasz/nyár
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 423
Összes hsz: 507
Írta: 2023. július 11. 21:50 | Link

Gergelyfi

Nem valami edzett a srác, illetve kis híján meg is sértődöm azon, hogy a hattyú halálát játssza itt nekem, amint leszállok róla. Van némi önértékelési gondom, ha nem mondtam volna.
De a bosszankodás a medence, és előbbi kellemes, nyugalmas pillanataim elkergetése miatt jobban foglalkoztat, viszont a srác inkább a Roxfort miatt jön izgalomba, mint mondjuk, hogy kis híján (nem is) meghaltunk.
- Mi? Nem, nem vagyok cserediák, csak eljöttem onnan - nézek vissza rá. Nyomát se látom előbbi zavarodottságának, helyette láthatóan fel van csigázva, úgy néz rám, mintha valami sztár lennék. Persze nyilván az vagyok, csak nem feltétlenül a jó értelemben. De nem is azt a fajta érdeklődést látom tekintetében, mely végigkísért abban a pár napban, amíg még a skót iskolában voltam, és ami miatt úgy éreztem magam, hogy akár még kapóra is jött volna egy fulladásos halál.
Most már, hogy nem csurog belőle a víz, a hajamba tűzöm a napszemüvegem, és kissé összeráncolt szemöldökkel nézek rá. Oké, tehát nem ismert föl, de a kérdés akkor is fura.
- Kviddicseztem, bár nem sokáig - felelem, és rögtön megbánom a kiegészítő információt. Még a végén rákérdez. Gyorsan beszélni is kezdek, mielőtt még megtenné:
- A törülköződet elnézve te tuti játszol, öhm.. Luca? - kérdezek vissza, k-val ejtve a nevet, mert ilyenről már hallottam. Biztos helyi a srác.
A sajátomat még megtartom magamnak, egy van belőle, nem szívesen osztogatom. Talán nem is kérdez rá. Talán keresnem is kéne gyorsan egy másik medencét. Még jó, hogy tudok futni ebben a papucsban - merengek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


“You will never see things as they are; you will only see things as you are.”

Gergelyfi László
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


A metamor fia
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 302
Írta: 2023. július 11. 22:06 | Link

SaSa

Az, hogy megfullad-e az ember fia, nem számít. Amúgy meg mostanában én vagyok a hős lovag! Zsét is megmentettem a páncéltól, most ezt a csajszit, meg a múltkor is odaadtam Pankának a rúzsát, ami begurult az ágya alá. Azt mondta rá életmentő vagyok, szóval ez biztos is, hogy így van! De mint mondtam ez kevésbé izgalmas, mint az, hogy szemüveg-csaj Roxforti diák... volt.
- Pont ide? Nem volt az jobb hely? Mindenféle tök király dolog terjeng róla, én tuti megnézném! Állítólag van egy nagy tavuk, nem ilyen kis izé, mint nekünk, meg oda járt Házi Pálinka is, akit még a muglik is ismernek! - lelkendezek Harry Potterről. Ja, én már unom, hogy úton útfélen szembe jön a neve, pedig állítólag fogónak is kiváló volt. Meg úgy kábé mindennek. Ezekből nem nagyon hiszek el mindent, azért vannak határok!
- Wow, és milyen poszton? Itt is fogsz játszani? Ha van kedved máskor dobálhatnánk, vagy repülhetnénk! Én nagyon szeretem a kviddicset, de gondolom rájöttél - kicsit hiperaktív leszek, ha a kviddics szóba jön, de hát ez van. Az legalább érdekel, nem úgy, mint a bájitaltan.
- Laca, László. a Luka sem rossz, de Laca vagyok cével. Biztos nehéz neked kiejteni külföldiként... Á, csak hobbiból, sajnos nem vagyok túl tehetséges, másban vagyok jó - kicsit hunyorítok és megnézem magamnak a vonásait, ha már végre látom a szemeit is. Majd felveszem az arcvonásait pár másodpercig vigyorogva. Remélem tetszik neki, hiszen barátjává kell fogadnia! Na nem úgy, csak úgy simán!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy-Zoller vándordíj 2023 tavasz/nyár
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 423
Összes hsz: 507
Írta: 2023. július 11. 22:29 | Link

Gergelyfi

El is kezd nagyon csábítani a gondolat, hogy bizony fel kéne kötni a nyúlcipót, vagy hát, ha már rajtam van ez a szuper papucs, akkor anélkül, de menekülőre lehetne fogni a dolgot, az előbb még felkavaró és kínos helyzet ugyanis roppant gyorsan kezd idegesítővé eszkalálódni.
Az eridonos (te jó ég, csak most esik le, hát persze, hogy az!) ugyanis kezd túlpörögni, és úgy durrogtatja a kérdéseit, és olyan lelkesedéssel, amit már nemigen fogad be a gyomrom. Nem haraptam le egyből a fejét, amiért hozzám szólt, mert úgy tűnt, talán egy nevesebb család sarja lehet, de legalábbis egy gazdagé, és velük nem árthat jóban lenni, de a tűréshatárom végére ér hamar.
- Hogy kit ismernek? Mi van? - nyilván a fordító bűbájnak hála hozzám a kifacsart név már egész más kezdőbetűkkel jut el, és bizony nem sok értelme marad, de nem is ezen akadok fent igazán, de a többi kérdését már lereagálni sem igazán tudom. Értem én, nagy Roxfort meg kviddics fan, ezekben a dolgokban abszolút nem is vitatkoznék vele.
- Hé, hé, hé, nyugodj már le, ha már a medencébe nem fulladtál bele, mi lenne, ha hagynád magad levegőhöz jutni? - próbálom elhallgattatni, kis sikerrel. Aztán meg nekiáll ilyen hülyén vigyorogni és bámulni. Még jó, hogy a törülközőt magamon hagytam, de azért kedvem lenne most lekapni, felcsavarni és jól odasózni vele neki. Nedves is lett tőlem, szóval biztos csípne, mint a fene.
- Amúgy meg nem nehéz. Lasza. La-ca. Laca - mondom ki végre, és rántok is egyet vállamon. - Látod, tök jó vagyok béna nevek kiejtésében. Te miben vagy olyan jó?
Meg is bánom egyből a kérdést, elvégre vagy valami perverz dolgot fog mondani, vagy valami totál érdekelent, szóval inkább tényleg elindulok keresni egy másik medencét, ahol nyugtom lehet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


“You will never see things as they are; you will only see things as you are.”

Gergelyfi László
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


A metamor fia
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 302
Írta: 2023. július 11. 22:58 | Link

SaSa

- Harry Pottert - nem értem, hogy miért nem érti, de gyorsan rájövök, hogy ha fordítóizéje van, akkor abból nem fog kijönni a HP monogram, és így totál baromságot fog hallani. Bár nem hiszem, hogy személyesen ismerné, de talán tud pár dolgot majd mondani róla. Azt gyorsan észreveszem, hogy "kissé" túlpörgök az egészen, de már nincs visszaút. Simán itt fog hagyni nemsokára, vagy pofánvág, ilyesmi. Ha kviddics van, túlságosan belelkesülök és nehéz leállítani. Mégis próbálom magam lehűteni, hátha menni fog. Nem sikerül, de ekkor jön ő, és egy egész jó monológgal próbálkozik. Végül sikerrel jár, és szégyenlősen, harapdálom az ajkaim, hogy befogjam végre.
- Oké, kicsit túlpörögtem, de ne vedd zokon - húzom el a szám, lehet, hogy most fog ez a jó csajszi elküldeni a fenébe. Nem mintha túlságosan zokon venném, számtalanszor megkapom, hogy egyébként kukaként ülök a sarokban, aztán meg beindul a henger. Miért nincs középút? Hát mit tudom én! Az, hogy beszól, már fel sem veszem. Engem Panka és Zóra treníroz, szóval lepattannak az ilyesmik, vagy legalábbis nem üt szíven annyira.
- Tényleg jó lett - dicsérem feleslegesen, szerintem nem szorul rá. Végül átváltozik az arcom az övévé a kérdésére, de azt sem tudom, hogy ebből mennyit érzékel, mert útnak indul, köszönés nélkül.
- Amúgy hogy is hívnak? Ha már itt hagysz. legalább a neved elmondhatnád - szólok utána, mert értek én a ki nem mondott szavakból is. Viszont jó lenne tudni a nevét, hátha máskor is összefutunk és akkor már bekészítem a kérdéseimet a kviddicsről és a Roxfortról.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy-Zoller vándordíj 2023 tavasz/nyár
Kárási-Tóth Zsanna
Diák Eridon (H), Animágus, Harmadikos diák


neveletlen hercegnő | napraforgó
offline
RPG hsz: 281
Összes hsz: 402
Írta: 2023. július 12. 10:15 | Link

Gergelyfi László
medencézés| a bikini felett
- Csináld megint! - Laca elkövette a végzetes hibát, mikor megszólalt a saját hangomon, azóta ahogy alkalmam nyílik, mindig kikönyörgöm, hogy utánozzon már valakit, mert bár elsőre lesokkolt, azóta nagyon vicces nekem.
Egyébként vannak elveim. Közéjük tartozik az is, hiába medencézni megyünk, nem trappolok végig a kastélyon egy szál bikiniben, mert az hogy néz ki. Na meg, bőven eleget kell mutogatnom magam ahhoz, hogy ne ragadjak meg plusz alkalmakat. Így bár elfintorodok a mellettünk elhaladó lány láttára, de megértem. Csak.
- Oké, még ha lenne is neki mit kirakni - mert hát elől deszka, hátul meg léc, mégis úgy húzza ki magát, mint aki el is hiszi, még utána is fordulnak. Jó, nyilván az eridonos is megnézi, hülye lenne nem megnézni, mikor így premier plánba a szeme elé teszik. Nekem ez akkor sem bejövős dolog.
Újabbat kortyolok az üvegből, ami nálam van, és megint fintorgok.
- Citromos víz. Semmi ízesítés, csak így natúr, de valami borzalom, de... nem lehet hasam. Anyu elintézte, hogy benne lehessek a Balenciaga kampányában. Ez ilyen nagy dolog - amit kivételesen még várok is, ez hallatszik azon, mennyire izgatott a hangom. Már annak ellenére, hogy halk, mert nem akarok támadási felületet adni, így nem is verem nagy dobra.
- A csipet csapat amúgy nem fog fellógatni, hogy ennyit lógsz velem? - teszem fel a nagy kérdést, mert már most többet van a társaságomban, mint az előkészítős évek alatt összesen. Én pedig nem akarok ebből kellemetlenséget.
- ÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEEEEEEEEEEEEN! - ahogy a medencékhez érünk, felkiáltok, mikor meglátom a hatalmas flamingót. Hirtelen állok meg, hajolok előre, csak hogy tökéletesen a fejem tetejére tudjam kontyolni a hajam, ami egész idáig a hátam közepét verdeste. Ebben egyet értünk anyussal. Semmi pénzért nem vágatnám le.
Gyorsan lekapom a rajtam lévő ruhát, hogy aztán már bikiniben szaladhassak is.
- Gyereeeeeeee - nem felejtem el, hogy nem vagyok egyedül, csak ez... fú de nagy, és akarom. Még csak nem is figyelem, melyik medencébe rongyolok bele nagy bátran, a flamingót célozom meg, amire roppant hősiesen fel is küzdöm magam. Az meg aztán cseppet sem érdekel, ki hogyan figyel. Sose érdekelt.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Év prefije <3
Év eridonosa <3
Gergelyfi László
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


A metamor fia
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 302
Írta: 2023. július 12. 13:53 | Link

Zsazsa

- Jajj, ne már - mondom Zsanna hangján, bár már kicsit unom, hogy ezzel nyöszögtet. Tudom, jó gyakorlás, és szinte már tökéletes a hangjátékom, már ami rá vonatkozik, annyiszor csináltam, legfeljebb az ehhez értők szúrhatnak ki egy-egy hiányosságot benne. A napszemüvegem mögé rejtve stírölöm a csajt, aki jön felénk, miközben Zsanna morogva lefikázza a lányt. Hát nem tudom, nem kell mindenkinek szupermodellnek lennie, mint mondjuk neki. Tény, hogy csinosabb, de olyan nagy baj nem volt ezzel a lánnyal sem.
- De jó segge volt, az nem kompenzál? - nézek vigyorogva a szőkére, a szemem balsarkával pedig nyugtázom, hogy tényleg jó hátsója volt a másiknak. Legalábbis az én szememnek egészen. Aztán lehet, hogy Zsazsa más szemmel nézi, meg egyébként is lány, szóval még akár féltékeny is lehet? Á, az biztos nem!
- Pedig van hasad, nézd - megbököm a mutatóujjammal, lehetőség szerint csikis helyen. - Mi az a Baleizé? Mint egy torony, olyan nagy dolog? - játszom a hülyét, mert annyi sejtésem azért van, hogy valami modellcucc lehet. A kampöány miatt valami divatbemutatóra tippelek, de ez már tényleg csak tipp. Még, hogy nem lehet hasa. Közben megyünk egyre közelebb, és hozzá kell tennem, hogy rajtam is rövidnadrág és póló van, azaz, én sem egy szál fürdőruhában flangálok, az elmaradhatatlan Mennydörgős törölközőmmel. Elfintorgok láthatóan, ahogy felhozza Pankáékat, végül is van benne valami.
- Ki fogunk nyírni, ha lesz Lacával valami, oké? - mondom Zóra hangján, felemelt mutatóujjal, majd a csuklóm behajlítva egyenesen rámutatok Zsazsára a mondat végére érve. Majd Panka hangja következik, csípőre téve a kezeim. - Igen, vigyázz magadra Zsanna, figyelünk - még a fejem is félrebillentem, ahogy Pankómorzsa vádolni szokott. Imádom őket - persze nem jelentem ki előttük, mert abból lázadás lenne -, de néha eléggé túltolják. Szóval lehet, hogy tényleg lógni fogok.
- Mi van? Megtámadt minket egy vérfarkas falka? - nézek a kiáltás irányába, de csak egy rohadék nagy flamingót látok, amire fel lehet ülni. Áhh, értem, menjünk. Én azért nem rohanok, csak lassan levetkőzve mártózom meg a habokban és úszok egyre közelebb az "állathoz". Zsé már fent is örül magának, én lassacskán mászok be mellé. - Előre Eridon! - csapok a "seggére" a flamingónak, ami ezzel a lendülettel el is indul. - Wow, ez király! - nézek a szőkére és nem létező hasára, meg a mosolygós szemeibe. Jó lesz ez!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy-Zoller vándordíj 2023 tavasz/nyár
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 423
Összes hsz: 507
Írta: 2023. augusztus 3. 14:23 | Link

Gergelyfi

Az a helyzet, hogy az előbbi medencés malőr bőven kimerítette számomra az egy nap alatt befogadható meglepetések számát, és még csak el sem jutottam odáig, hogy teljesen fel tudjam dolgozni, ami történt. Erre meg történik egy újabb furaság, ami igazából egy varázslócsaládba született boszorkánynak, mint amilyen én is vagyok, közel nem olyan nagy dolog, de még egyszer, az előbbit sem sikerült még feldolgoznom, és még hevesen ver a szívem, mikor ez a bolond valamit csinál az arcával, amivel újfent teljesen zavarba hoz. És csak lassan jut el a tudatalattimból a tényleges felfogásomig, hogy amit láttam, azt a tükörben szoktam, csak véletlenül sem pont így. Nem szoktam magamra vigyorogni ugyanis.
Oké, szóval egy metamorfmágus, aki mások cukkolására pocsékolja a képességét. Jó tudni, de akkor is inkább útnak indulok másfelé, még kérdését hallva se állok meg, csak visszapillantok rá, remélve, hogy most már nem én nézek vissza férfitestben.
- Nem hagytalak itt, a szemét medencét hagyom itt - mondom, és rámutatok egy másikra, hogy oda tartok épp. - A nevemet meg majd elmondom, ha biztos leszek benne, hogy nem lopod el azt is.
Miért akarják tudni a nevem itt annyian? Idővel úgyis el akarnák inkább felejteni. Ahogy minden korábbi barátom tette.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


“You will never see things as they are; you will only see things as you are.”

Kárási-Tóth Zsanna
Diák Eridon (H), Animágus, Harmadikos diák


neveletlen hercegnő | napraforgó
offline
RPG hsz: 281
Összes hsz: 402
Írta: 2023. szeptember 3. 11:28 | Link

Gergelyfi László
medencézés| a bikini felett
Újra felnevetek, pedig nem is szoktam én így affektálni. Vagy mégis? Úristen, ugye nem szoktam ilyen picsásan nyávogni, és Laca csak túltol...engem? Majd meg kell kérdeznem valaki elfogulatlant, mert ha meg mégis... az így tarthatatlan állapot.
- Nem tudom, neked elég? Egy jó segg? - oldalra döntöm a fejem, úgy bámulom a lányt én is. Nem, esküszöm nem értek én ehhez. Pasi lennék, nekem tuti nem lenne elég, de minden tévhittel ellentétben, fogalmam sincs, mi jár a fejükben.
Ahogy megböki a hasam, azt nevetve be is húzom, mert marha csikis vagyok.
- Persze hogy van, nem is ez a lényeg. Az a lényeg, hogy mekkora - forgatom meg a szemem, mert nagy hasat nem szeretnék. Brrr..
- Balenciaga, ez ilyen márka, mint Nimbus meg a Tűzvillám. Csak nem seprűket csinálnak, hanem ruhákat. És reklám lesz, mert új cuccok jönnek. Ha meg abban fotóznak le engem, akkor tele lesz a képem mindenhol, szóval igen, Lacus, mint egy felhőkarcoló, akkora dolog. Most gondolja bele, jelentkezik több ezer lány, és abból ötöt, vagy hatot választanak ki, és abban benne vagyok - mesélem neki teljesen lelkesen, és bízom abban, hogy most már megérti, mekkora dolog ez, és büszke lesz rám. Mert ez akkor is nagy szó. Nekem az.
- Régen tanult itt az Egerszegi Nina, ő is modell - újságolom neki, amit megtudtam. Láttam az egyik tablón, szóval azóta nem rossz nekem itt lenni.
- Na jó... ez azért ijesztő... - látványosan megborzongok, komolyan, még a libabőr is látszik, mert Laca annyira ügyes, hogy már várom, hogy Panka és Zóra előbújjon valahonnan.
- De nyugi, mellettem jó kezekben vagy, nem hagylak meghalni - biztosítom róla, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ne legyünk kastélybéli járulékos veszteségek.
- Kakasi megy, vagy az már haladó? - húzom természetesen, de a néninek olyan hangja van, hogy azt képtelenség leutánozni. Szerintem legalább is.
Aztán meglátom a medencéket, el is veszek, meg rohanni is kezdek, mert hát ez volt a cél, ugye.  Kényelmesen elhelyezkedem a flamingóban, és hagyom, hogy elfoglaljuk az egész rétet - már ameddig a medence hagyja -, és kiabálok, meg egyszerűen csak jól érzem magam. Lacával meg még könnyű is, mert sose kapok tőle olyan, "te tuti nem futsz százzal" tekinteteket. Mellette nyugodtan lehetek flúgos.
Ki tudja, mennyi időt töltünk kint, míg meg nem jelenik Rudi bácsi, hogy most már azért takarodó, mert hűvös van. Ezt egyébként eddig nem is éreztem, csak már fent a szobában látom, hogy belilult a szám.


// ezt is köszönöm  Love //
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Év prefije <3
Év eridonosa <3
Gergelyfi László
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


A metamor fia
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 302
Írta: 2023. szeptember 3. 14:24 | Link

Zsazsa

Kicsit néha égőnek érzem, hogy mindenkit szinte csak ezzel tudok megnevettetni, de most nem fog el ez az érzés. Inkább csak próbálom kihozni magamból a legjobbat, ha már fürdeni megyünk, mint például az ő igényeit egy kicsit földibbé tenni. Vagyis nem mindenkinek jut olyan jó kinézet, mint neki, se mindenféle kence, ami eltüntetheti az apróbb hibákat. Mindenesetre szándékosan teátrális mozdulattal megnézem a háztársam fenekét.
- Öhm, talán nem - kuncogok. - De nem is ezt mondtam - vigyorgok a lányra, és próbálom másra terelni a témát, inkább rá. Tudom milyen, elfogadtam ilyennek és szeretek is vele lenni. De senki sem tökéletes, még én sem. Csak azt nem tudom, hogy minek foglalkozom ilyen baromságokkal most, hogy csinos lánnyal megyek medencézni. Inkább csak vele kéne törődnöm, nem? - Jó, ez igaz, nálad a pont - adom meg magam végül, nekem sem jönnek be a túl kövérke lányok. Bár ő szerintem nem volt az, de nem vagyunk egyformák. Hallgatom a ruhamárka és az ő felfedezésével kapcsolatos beszámolóját, és rájövök, hogy tök igaza van. Még ha van is hátszele, akkor is szép eredmény.
- Oké, elismerem, hogy nem kis dolog, és simán venni fogod az akadályt, nem? Majd küldj képeket - vonom meg a vállam, amúgy sincs még rúnázott telefonom és amúgy sem tudom, hogy hogyan kéne megnéznem. De majd Zóráék segítenek, ha nagyon kell venni egyet. - A neve ismerős, nem tudtam, hogy itt tanult - jegyzem meg, nem ismerek minden modellt, sőt, csak egyet Zsazsát. De erről az Egerszegiről biztosan hallottam már, vagy olvastam róla valamelyik újságban. Aztán, be is mutatom az elsős szépségkirálynőnek, hogy milyen az, ha a csajszik mérgesek. Tényleg jól sikerülhetett, látványosan beleborzong az utánzásomba.
- Huhh, köszcsi - látványosan húzom el a kezem a homlokom előtt, kicsit cinkelve őt, de azért jó hallani, hogy kiáll értem. - Kakasi? Hmm - próbálok visszaemlékezni a bűbájtan órákra és kezdem felvenni a járását, meg a mozdulatait, már amennyire sikerül. - KÁRÁSI-TÓTH! Húsz pont az Eridontól! Mégis mit képzel kisasszony?! - kiáltok rá Zsazsára, mondjuk olyan 60%-os Kakasi tanárnő hangon. Nem gyakoroltam még őt - minek is tenném -, nem beszélve arról, hogy visszaveszek a szigorúvá vedlett arcomból és már mosolygok. Na, meg gyorsan körülnézek, hogy itt van-e, mert ha igen, nekem annyi! Aztán viszont már nem törődöm az egésszel, a modellkisasszonnyal bevetem magam a mókázásba. Húzom, vonom őt, néha be is borítom, meg elúszkálunk ketten is hatalmas úszó erődön. Végül csak ránk szólnak, szóval ennek a mókának is vége. Nem gondoltam, hogy ennyire elmegy majd az idő, de a HV-bá megtette ezt helyettünk. Hozzádobom a törölközőjét, majd elmenekülök előle, ha üldözőbe vesz. Mármint Zsazsa.

//Köszi a játékot Love//
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy-Zoller vándordíj 2023 tavasz/nyár

Oldalak: « 1 2 ... 59 ... 67 68 [69] 70 71 ... 74 75 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék