36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium

Oldalak: « 1 2 ... 17 ... 25 26 [27] Le | Téma száljai | Témaleírás
Jankovits Panka
KARANTÉN


Pankó morzsa
offline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 64
Írta: 2023. március 15. 17:35 | Link

Lö dráma

- Fodrász? Ááá, akkor tuti. Szorítok! - Mosolyodik el bátorítóan a szemi-Joker fejével. Lehetséges, hogy Zozót is hozzá kellett volna irányítania ahelyett, hogy maga próbálkozik. Végül is, nem lett tragédia, jól áll a vörös a bestienek.
- Fiúnak? Mia... Normálisak ezek? - Kérdez vissza felháborodottan hüledezve. Tényleg ilyen alacsonyan van a szellemi szint, hogy nehezen ismerik fel az ellenkező nemet? Reméli, hogy ez nem vicc, mert még annak is rossz,
Az események egészen pörögni kezdtek azután, hogy a szőke eridonos leányzó, névszerint Panka hirtelen nem is tudta, hogy hová kapja a fejét. Újabb deszkás, pontvonás, ponteső, weirdo navinés, puffanós paradicsomos navinés, emberek, akiket levegőnek néz, tehát igazából áramló levegő, és akkor még Wessi is jött összenyálazni Doriszt.
Nem lehet így normálisan az esküvőjét tervezni az embernek, az hétszentség. Pedig itt áll előtte Kornél, aki a testével védte a rendet Panka bátyjától, így biztos a két srác örök ellenséggé válik ebben a zord helyzetben és tiltott lesz az ő szerelmük is. Hjaj, de szomorú ez, de mégis milyen romantikus lesz.
- Nagyon cuki. - Susogja vissza szinte remegő hangon, majd még egy utolsót pilláz az irányába, mert közben Zóra valami sokkoló dologra figyelmeztette. Basszus Dorián, te miért nem tudsz szólni? Nem lehetsz akkora bajban, hogy nem segítesz a drága kicsi húgodnak. Ezért még kapni fog.
- Wat? - Kérdez vissza felocsúdva az eseményekből. Szemmel láthatóan Zórának is sok ez az egész, de legalább ő méltóztatott segíteni Pankán. Hálálkodva összébb húzza magát, sikeresebben, mint a körülötte lévő betoji fiúk. Hiába menekül Wessivel, benyit éjjel a hálójába és kifesti a körmét bosszúból, amiért hagyta Pankát ilyen csúnyán megalázni magát.
- Szerintem cuki lenne hozzád. - Sandítja Zozó felé. Ő egyelőre hűséges Kornélhoz, hiszen éppen csak kezd közöttük kialakulni egy kis kémia vagy bájitaltan... vagy mi. Panka kicsit furinak tartja a navinést, bár azért kedves tőle, hogy menteni próbálja a helyzetet, még ha most a rossz oldalra szervezték is be.
- Nem tudom. - Pusmogja lemondóan, de magában eldönti, hogy az új életcélja, hogy Kakasi Gabi néni pontozza az outfitjét és a sminkjét. Mi az, hogy nem az ő szettje kapott pontot, ez azért felháborító.
- Menjünk! - Ragadja karon Zórát, majd Dorián mellett elhaladva kiölti rá a nyelvét, majd egy szemforgatás kíséretében elhúzza Zozót az ellenkező irányba a párostól. Lehet, hogy kap egy Guccsi Viuitton deszkát, ha elég szépen néz Wessire.Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Winkler Ábel Julián
KARANTÉN


Julianus barát | Cézár
offline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 24
Írta: 2023. március 15. 20:59 | Link

Az esemény


Számomra mások segítése mindig nagyon fontos volt, hiszen ez ad erőt, ettől leszek jobb ember. Én hiszek abban, hogy mindenki visszakapja a sok jót, amit csinál, a varázserőd is sokkal erősebb lehet, ha tiszta a lelked.
Ettől függetlenül azonban meglepett a társaim negatív fogadtatása, meg a tanárnőtől kapott feladat. Pillanatnyi habozás után megindulok a deszka irányába, azoban egy pillanatra megtorpanok, ahogy hallom az eridonos prefektus fájdalmas jajgatását. Sajnos úgy fest, hogy én sem tudok mit kezdeni a nyalókával, amikor Hollósi Zalán majdnem letarol hátulról a deszkájával, de végül is épp megúszom. Még szerencse, hogy nem lett baja a holdvizemnek, most várhatnék még egy teliholdat, hogy újat készítsek.
 Nem csoda, hogy a tanárnő ennyire mérges, hogy egyből pontokat kezd vonni. Remélhetőleg nem lesz benne sokáig harag, szemmel láthatóan jól tudja kezelni, egészen hamar váltani volt képes, amikor a két idősebb kolléga kérdezte. Én magam csak kapkodom a fejem és próbálom feldolgozni, hogy vajon mi történt ezen a helyszínen, azonban az eridonos Teofil megszólalása azért nekem is rosszul esett. Meg fogok neki bocsátani, nem fekszem le haraggal a szívemben.
Sóhajtva csóválom meg a fejem, ahogy ügyetlenül átveszem a Tanárnőtől a két deszkát.
- Selwyn úrhoz viszem. - Felelem engedelmesen, majd számat elhúzva szánakozva, kissé bocsánatkérően járatom a tekintetem az eridonos és a levitás között. Eskü nem így akartam javítani a helyzeten, de ellent nem mondhatok. Így nehezebb lesz mozognom, hogy felpakoltam az üvegem mellé, de megoldjuk, mindent megoldunk.
A lelkem hirtelen negatív energia járja át, amikor megjelenik a tanár úr és a szerelme. Tudom, hogy a kettőjük kapcsolatából pozitív érzéseknek kellene áradnia, de én mégis akkora negativitást érzek a szavaikból, hogy menten elmormolok egy fohászt magamban, amitől menten jobb lelkiállapotba lendülök vissza. Nem hiányzik ez senkinek, hogy az erejét tönkretegye egy ilyen mélyről jövő, negatív érzelem.
Valahogy menteni kellene a helyzetet, érzem, hogy tennem kell valamit, így a legkézenfekvőbb módon próbálom oldalni a hangulatot.
- Tanár úúr! Kijavította már a vizsgám? - Kiáltom Holló úr után, túl sokáig haboztam, így már nem érte utol a szavam. Azért remélem jól sikerült, rendesen készültem rá.
Szemeim még egyszer körbefuttatom a társaságon, biztatóan rámosolyodok a két pusmogó lányra, de közben majdnem letarol egy cserép paradicsom.
- Merlinre Jacob, jól vagy? - Kérdem ügyetlenkedve lehajolva, de szerencsére más felsegíti.
Minél hamarabb meg akarok szabadulni a pakkomtól, ráadásul a Tanárnő kívánságának is eleget tennék, így rövid búcsúzás után kereket oldok.
Még ilyen őrületet?!

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kakasi Gabriella
Igazgatóhelyettes, Tanár, Mestertanonc Tanároffline
RPG hsz: 61
Összes hsz: 89
Írta: 2023. március 16. 03:03 | Link

Fiatalok


Köpenyét rántotta teátrális mozdulattal maga elé, mintha az megvédené őt a folyosóra beboruló diák látványától. Nyakát nyújtotta aztán Lehmanra, szürke írisze pedig Arabellára tapadt, ahogy átszökell a navinésen. Ingerülten lendített még egyet ráncos ujjaival, hogy a feltorlódott diákok végre mozduljanak.
 Elégedett biccentést küldött a Winkler fiúnak. Ezzel most szerzett nála néhány jó pontot. Bár a tanórákon nem fog előnyére válni...
 Értetlenül hajolt újfent Jacob fölé, ahogy a lába felé mászott, hogy összekotorja a zöldségeket, amiket Merlin tudja, honnan szedett össze magának. Gyanakodva szűkültek össze szemei, de nem tette szóvá a balesetet. Látott ennél már katasztrofálisabb diákot is. Amikor Athanaczkovicsék nyomában készült távozni, még odabűvölt egy kósza paprikát a gyerekhez, amit útközben megint elpottyantott.
 Elégedett sóhaj hagyta el vastagon rúzsozott ajkát az üres folyosó látványától. Majd ismét végigpörgette fejében az elmúlt perceket. Nem kellett volna. Dühtől tajtékozva fordult a helyiség déli kijárata felé, úgy dünnyögte magának:
 - Le fogom záratni ezt a nyomorult folyosót...
Utoljára módosította:Kakasi Gabriella, 2023. március 16. 03:04 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Simonka Asztrea Zóra
INAKTÍV


Dzsenissz
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 78
Írta: 2023. március 16. 18:31 | Link

Valahol a dráma közepén


- Édes istenem, ez jobban visít, mint a denevérriasztó, amit apáék felszereltek a múlt hónapban - fintorogva húztam el a számat, mikor megjelent Misspádonlö, akarom mondani Wessi. Még a szemeimet is megtekertem, mert úgy sasszézott végig a folyosón, mintha ő lenne a koronahercegnő. Hogy én mennyire utáltam. Gyűlöltem.És persze továbbra se értettem azt, hogy mit eszik rajta ennyire Dorián, mert neki azért mégis csak volt agya, és gondoltam, biztos egy eszesebb lányt szedne össze magának, mint sem egy kirakatbabát. Na de közben rendet tett az öreglány, Merlinre, esküszöm hasonlított az egyik ük-nagynénémre, annak volt ilyen vastagkeretes szemüvege. Egyszer Halloweenkor ennek az üknagynéninek akartam beöltözni, de most eszembe jutott, hogy talán majd Kakasi Gabinéni leszek a kövi bulin. Közben ott volt két helyes srác is, de az egyik nagyon Pankát stalkolta, a másik meg...na hát ő fogalmam sincs mit csinált, de helyes volt. El is vigyorodtam, amikor Panka megjegyezte, hogy illene hozzám, hát nem is tudom, lehet. - Hozzád is ez a kócos - súgtam oda nevetve, aztán még jobban röhögtem, mikor megtörtént Lehman beugrója. A nevét is csak onnan tudtam, mert állandóan mindenkit az uborkáival traktált az ebédlőben, és már kezdett az agyamra menni. - Szerintem is menjünk, igazítsuk ki a sminked, és írjunk egy levelet ennek a bicebócának - vigyorogva karoltam vissza Pankuszba, és sietve elhagytuk a helyszínt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Várffy Altea Katalin
Prefektus Rellon, Negyedikes diák


bambiraptor
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 71
Írta: 2023. március 18. 21:49 | Link

Esti járőrözés Agnesszel
valamikor a vizsgák előtt még

A folyosó viszonylagos csendjét furcsa, nehéz kopogás veri fel - lassú, ütemes kopp-kopp-kopp, ami semmilyen állathoz sem passzol igazán. Az ébredező festmények álmosan nyújtogatják a nyakukat, a valamivel később előbukkanó forrását megpillantva a többségük hamarosan visszasüllyed szunyókálásába. Felhő valóban nem számít kuriózumnak, az meg, hogy valaki a hátán oldalvást ülve viteti magát, még nem szolgál elegendő érdekességgel.
- Azt hiszem, kezd hatni a főzetem,- jegyzi meg egy rekedtes, bágyadt hang - gazdája a kos hátán dülöngélő, lehunyt szemű prefekta. - Ez a hely kizárólag éjjel elviselhető,- mormogja aztán, megköszörülve torkát
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sigrid Agnes Sjölander
Prefektus Rellon, Melodimágus, Harmadikos diák


kicsi Sjöli
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 92
Írta: 2023. március 18. 21:52 | LinkEzúttal cipője a magas sarok ellenére is hangtalan, elvégre kopog helyette is a kőkos jelezve, hogy merre járnak. Ráérősen sétál Felhő mellett, meghagyva Katinak a lehetőséget, hogy rajta ücsörögjön. A kőkos ugyan csak robosztus, makrancosnak kicsit sem mondaná, de mégis inkább csak mellette sétál.
- A folyosó vagy az iskola? - kérdezi felpillantva, miközben átugrik egy kisebb víztócsát, inkább gyerekes szórakozás gyanánt, semmint szükségből. - Ez a folyosó kifejezetten fura hely. Találó a neve. Mintha az összes varázslat megbolondult volna. Biztos nem lesz baj Felhővel itt?


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy Altea Katalin
Prefektus Rellon, Negyedikes diák


bambiraptor
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 71
Írta: 2023. március 18. 21:53 | Link

Agnes  Love

- A folyosó; ha épp nincs migrénem, akkor is kész rémálom,- * a lány szavai meglehetősen vontatottak, kissé össze is mosódnak. Felhő együttérzően béget egyet, vagy csak unatkozik, ki tudja? Néha meg lehet győzni róla, hogy ideig-óráig segítsen neki, talán a jelvényére való tekintettel, talán mert Kati külső szemlélőnek is evidensen szédeleg. Lassú tempóban haladnak, kő-birkatürelemmel várva, hogy végre teljesen beüssön a fájdalomcsillapító.*
- Nagyon remélem! Ha most ledob, szerintem kettéhasad a fejem. De bízom benne, most már jobban leszek,- * a legrosszabb mindig ez az első fél óra, aminek a vége felé járnak; eddig beszélni se nagyon beszélt az émelygéstől, szóval már magában jó jel, hogy megeredt a nyelve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sigrid Agnes Sjölander
Prefektus Rellon, Melodimágus, Harmadikos diák


kicsi Sjöli
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 92
Írta: 2023. március 18. 21:57 | LinkMegértően bólogat. Ugyan nem küzd migrénnel Odinnak hála, de átérzi, mennyire megkeserítheti Kati életét a dolog. Nem is feszegeti nagyon a témát, inkább csak azon aggódik, hogy vajon ez a folyosó mennyire kerge. Felhő szerencsére eddig egészen nyugodtan léptet hátán a lánnyal, ő pedig ráérősen sétál mellettük.
- Áh, remélem, csak feleslegesen aggódom ezen. Azért kíváncsi lennék, mi okozza, hogy itt mintha senki sem tudna rendet teremteni. Pedig a gondnok egészen azt a benyomást kelti, mint aki bármivel elbír, itt meg mégis csupa furcsaság történik. Sikerült amúgy kiolvasnod a könyvet?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy Altea Katalin
Prefektus Rellon, Negyedikes diák


bambiraptor
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 71
Írta: 2023. március 18. 22:08 | Link

Agnes  Love

- Hmm. Dunsztom sincs. Egyszer majd kérdezd meg tőle, ha veled nem olyan karótnyelt. Engem kisasszonyoz,- * a hangsúlya felér egy szemforgatással, aztán halkan szisszen, amint Felhő átugrik valamit, pedig nem egy nagy szökellés. Résnyire nyitja a szemét, aztán óvatosan jobbra-balra fordítja a fejét, próbálgatva.*
- Ugh. Könyvet?- a gondolatai lomhák, de pár másodperccel később kapcsol. - Az Iránytűt? Igen... Igen! Már el is cseréltem két csokibékáért a második részét. Van benne világok közti utazás is. És az egyik szereplő daimónja egy hópárduc!- * lelkesedik visszafogottan, aztán megpaskolja a kos oldalát, ami az "állj" jele. Kulacsot halász elő, iszik pár kortyot, aztán lassan megpróbál lekászálódni az állat hátáról, veszélyesen meginogva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sigrid Agnes Sjölander
Prefektus Rellon, Melodimágus, Harmadikos diák


kicsi Sjöli
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 92
Írta: 2023. március 18. 22:11 | Link- Akkor olyan, mint a rokonaim egy része. Rémesen komolyan veszi némelyikük, hogy aranyvérű, de  roppant mulatságos, amikor úgy viselkednek, mint aki egy évszázaddal le van maradva. Mondjuk a nagynagynénim elmúlt hatvan a dédpapi meg pár éven belül száz lesz, szóval ez nem áll messze a valóságtól - válaszolja felkuncogva a mondat végén, Nagyon ritkán látja őket, de olyankor nehezére esik rendesen viselkedni, már az elvárások értelmében. Mindig megkérdezik, mi vicces, ő meg aztán hebeg-habog, hogy semmi. Ez már az emlék kellemetlenebbik része, így hát jó témaelterelésnek bizonyul, hogy a könyvről kérdez, amit nemrégiben mutatott neki a prefekta.
- Ühümm - helyesen bólogatva, kíváncsi tekintettel pillantva a lányra.
- Ó, folytatása is van? Hópárduc? A végén még tényleg kedvet kapok kölcsönkérni. Pedig lehet, hogy lassan inkább az SVK meg a BBT tankönyveket kellene megennem vacsorára. Nagyon nehezek az év végi vizsgák? - érdeklődik, és még tesz is közben két lépést, mire észleli, hogy a kos léptei már nem kopognak a padlón, így hát visszafordul.
- Ó, minden rendben? Izé... tudok segíteni valamiben... valahogy? - kérdezi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy Altea Katalin
Prefektus Rellon, Negyedikes diák


bambiraptor
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 71
Írta: 2023. március 18. 22:18 | Link

Agnes  Love

- A szüleim mindig tök fura arcot vágnak, ha szóba kerül. Rossz hírű a családja, az öccsét ki is rúgták innen. Azóta a minisztériumnak dolgozik, mert túl jó vagy mert túl sokat tud,- tódítja, mert az ilyen maguknak való alakok akaratlanul is vonzzák a pletykát. Nem mintha ő maga nyomozott volna, de aranyvérű körökben elkerülhetetlen az ilyen szóbeszéd. De el is felejti a témát, amint Agnes kanyarodik gondolatban. - Aah, Jó lehet, hogy még a dédpapid is megvan. Nálunk sokáig halogatta mindenki a nősülést. Robi meg majd feleségül veszi a tükörképét,- fintorog, mert ezen a ponton Kati bátyja is hamarabb lesz családos ember nála.
- Passz, mármint, idén vizsgázom itt először. Ki kellett hagynom két évet, amíg rájöttek, mi okozza a rohamaimat, - megtámaszkodik Felhő kőgyapján, óvatosan próbálva átmozgatni zsibbadt tagjait. A kérdésre felnéz, biccentve. - Esetleg beléd karolhatok? Még kissé szédelgek, de ha járok, gyorsabban helyrejövök.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sigrid Agnes Sjölander
Prefektus Rellon, Melodimágus, Harmadikos diák


kicsi Sjöli
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 92
Írta: 2023. március 18. 22:20 | Link- Óh, ezt nem is tudtam - vallja be. Tulajdonképpen mindebből igazán semmit sem tudott, pletykából többnyire legfeljebb annyit ismer, amennyit az Edictumból tud meg, azonban az iskolaújságot dacból nem olvassa már legalább két hónapja, mióta ő is pletykatéma lett. Mindez pedig feltehetőleg egyébként is valamelyik archivált számban lehet benne, ha azt nézi, hogy a gondnok bőven az apja lehetne. Megjegyzi azért, hogy akad néhány hasonlóan aranyvérű, ósdi szokásokat követő rokona. Jóízűen nevet fel Kati leírásán a rokonát illetően, mielőtt még ismét megszólalna.
- Ezt el is tudom képzelni a tanár úrról. Nálunk amúgy éppen ellenkezőleg, mindenki viszonylag korán, mert a dédpapi ragaszkodott ehhez. Szerintem mindenki fél tőle, Bercit kivéve, aki szándékosan bosszantja. A legutóbbi karácsonyi ebéden babarózsaszín, csillámporos dísztalárban jelent meg - osztja meg kuncogva. Ugyan nem ismeri közelebbről a fiút, de amikor évi kétszer eljönnek a kötelező családi pofavizitre, mindig alakít valami emlékezeteset a rokona.
- Á, akkor neked is új lesz. Majd beszámolhatunk a közös tapasztalatokról, ha valamelyikünknek előbb lesz szerencséje valamelyik tanárhoz - veti fel az ötletet, majd felajánlja a segítségét, látva, hogy a háztársának nehezére esik lekászálódni Felhő hátáról. Bólint is, nyújtva a karját máris. - Persze, nyugodtan. Ez a szagok miatt van? Mármint... nem muszáj válaszolni, nem akarok kíváncsiskodni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy Altea Katalin
Prefektus Rellon, Negyedikes diák


bambiraptor
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 71
Írta: 2023. március 18. 22:22 | Link

Agnes  Love

Egy kicsit jobban élvezné a pletykát, ha nem lenne olyan kocsonyaszerű érzés ráállni a lábára. Az arcára mélységes horror ül ki a leírás hallatán, pusztán a szín ront az émelygését, hogy a glitterről már ne is beszéljenek.*
- Berci?- kérdez aztán vissza, mert sehogysem sikerül felidéznie a névhez tartozó arcot, hiába hunyorog.
- Áll az alku,- csap le a kínálkozó lehetőségre tőle tellő lelkesedéssel. - Legalább öreg Felagundot megúsztuk, a bátyámék rémmesékkel traktáltak végig...-* Felerészt persze sajnálja az elszalasztott alkalmat, hogy tanulhasson a mestertől, de roppant ellenszenves volt a számára mindig is. Ha valaki Robinál is kellemetlenebb fráter, nem feltétlenül éri meg, hogy az ember elviselje.
- Köszi,- csekély súllyal nehezedik Agnes karjára, inkább az egyensúlyának segít és az elzsibbadt lábainak. Az első lépéseknél még tompán bele-belenyilall a feje, aztán tolerálható lüktetéssé halványul, amint egyenletes tempót vesznek fel. - Ja, bizonyos illatok vagy nagyon koncentrált szagok. Rólad nem hiszem, hogy bárkinek elmondanád,- paskolja meg a lány karját szabad kezével. - A bájitalfőzéshez áldás, azt mondták, ritka az ennyire kifinomult szaglás... csak a hülye hormonok! Olyan lettem, mint valami mutáns vérfarkas,- dohog, mert micsoda szar már, hogy havi rendszerességgel napokra kiütik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sigrid Agnes Sjölander
Prefektus Rellon, Melodimágus, Harmadikos diák


kicsi Sjöli
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 92
Írta: 2023. március 18. 22:34 | LinkNem igazán lepődik meg Kati reakcióján, miután leírja a talárt, ez ugyanis meglehetősen gyakori. Bólint kettőt is hirtelen a névre, majd még egy felet, mert abbahagyja a mozdulatot félúton, miközben újra megszólal.
- Albert, az SVK tanársegéd, az a nagy magas szőke Eridonos. Olyan nagyra nőtt, hogy a család amúgy zsiráfnak hívja. Tuti van két méter - osztja meg ezt a szerinte szintén szórakoztató részletet is, némi tódítással, mert a pontos számokat mégsem tudja.
- Huh, őróla apukám is mondta, hogy adjak hálát Odinnak, amiért már nyugdíjba ment - válaszolja Felagung említésére. Ugyan rémtörténetet nem hallott, de elhitte készségesen a dolgot, amit most Kati is csak megerősít, miután belemegy az alkuba, hogy majd szépen megosztják a tapasztalataikat a vizsgák kapcsán. Felajánlja aztán, hogy nyugodtan karoljon csak belé, és igyekszik a lépéseit háztársa tempójához igazítani, hallgatva a tőle már megszokható szabadkozás kíséretében feltett kérdésére a választ. Ki is szalad a száján egy meglepett 'ohh'.
- Nem, nem fogom - biztosítja máris róla Katit, hogy tényleg nem adja tovább az infót.
- És szeretnél is bájitalfőzéssel foglalkozni? Hátha ki tudsz főzni rá valamit, amitől egyszer sokkal jobb lesz. Az ilyenekért aztán még mindenféle díjakat is lehet kapni - állapítja meg még épp időben harapva aztán a nyelvére, mielőtt ismét kisebb családtörténeti beszámolót tartana, mert ha nincs mindenre is egy rokona valahol, akkor egy se.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy Altea Katalin
Prefektus Rellon, Negyedikes diák


bambiraptor
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 71
Írta: 2023. március 18. 22:36 | Link

Agnes  Love

- Az Berci?- mármint igen, a nyakigláb szőkére emlékszik, a... kisugárzásával együtt. A másik ilyen égimeszelő az amcsi, aki a belépésnél a pszichológiai felmérését végezte, az is full... - Minden magas pasi meleg?- csúszik ki a száján, talán még a talár okozta sokk miatt. Jó, a pszichológusról mindenki tudja, hogy alakváltó, bár attól még bizarr élmény találgatni, aznap magassarkúban vagy öltönyben látja-e. Titokban persze nagyon irigyelte, mert neki sosem kellett kitömnie a melltartóját vagy azon aggódni, megint a gyerekrészlegen talál-e magának ruhát.
- Imádom a bájitalfőzést. És a parfümöket. Szóval valamerre ebbe az irányba akarok menni, apáméknak ott a bátyám, hogy foglalkozzon a seprűikkel, a nővérem meg, hogy gyártsa az unokákat.- Lassan egyre egyenesebben megy, ahogy a léptei biztosabbá válnak. Felhő kopp-kopp-kopp, kitartóan jön mögöttük.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sigrid Agnes Sjölander
Prefektus Rellon, Melodimágus, Harmadikos diák


kicsi Sjöli
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 92
Írta: 2023. március 18. 22:47 | Link- Igen, ő az... ezt meg, hát én nem is tudom. Lehet van összefüggés, ki kellene nyomozni - veti fel, a nyomozás említésére pedig fel is csillan a szeme. Szereti az ilyesmit, nagyon is. Meg egyébként is, az apja is magas, legalábbis nála jó huszonöt centivel magasabb, és hát őneki megvan a maga érdekes háttere a témában végülis, mint azt nem is olyan régen megtudta. Tehát roppant érdekes a téma, ő szívesen kutakodna kicsit, hogy lássák, igaz-e a hipotézis. Közben segít Katinak állva maradni, lépéseit az ő tempójához igazítva és érdeklődve hallgatja a válaszát a bájitalfőzést illetően.
- Az jó. Én még nem tudom, hogy auror szeretnék-e lenni, mint apukám, vagy inkább sárkányokkal foglalkozni, mert imádom őket. Bár az is lehet, hogy csak... nem is tudom, író leszek, egyetemi előadó, és akkor valamelyikről majd én írhatom a tankönyvet akár vagy krimiket, amiben más nyomoz - kalandozik el kicsit. Ráér ugyan még kitalálni, de némileg azért mégiscsak frusztrálja, hogy mintha körülötte mindenki tudná, mit akar, neki meg ebből nem sikerült egyre leszűkíteni. Egyszer azért csak meglesz valahogy ez is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy Altea Katalin
Prefektus Rellon, Negyedikes diák


bambiraptor
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 71
Írta: 2023. március 18. 23:14 | Link

Agnes  Love

- Hmm, mit javasolsz? Edictum? Vagy beszéljünk a portrékkal?- mármint, a téma maga nem annyira érdekes, de kifejezetten szórakoztató lenne meginterjúvolni mondjuk néhány szellemet meg házimanót. Egy kicsit mégis olyan tiltott-szerelem terep... Ki tudja, milyen történetek lappanganak a falak közt?
- Az aurorok java szerintem unalmas papírmunkát végez. Bár a lénykutatók meg sokszor tökre elszoknak a civilizációtól,- ezek közt ő se tudna dönteni, egyik se olyasmi, amire mondjuk egy exkurziónál többet szánna. A folytatáson viszont kapva kap. - Te írsz? Hát akkor legyél író, és arról írhatsz, amiről csak akarsz! Tuti elolvasnám az összes könyved,- szorítja meg Agnes karját, nem túl erősen, de a lelkesedése hirtelen felrázza. Meg is feledkezik a maradék, halványuló fájdalomról, csillogó szemekkel nézve fel rá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sigrid Agnes Sjölander
Prefektus Rellon, Melodimágus, Harmadikos diák


kicsi Sjöli
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 92
Írta: 2023. március 18. 23:19 | Link- A szellemeket is megkérdezhetjük esetleg, de kezdhetünk a portrékkal. Az Edictumra nem tudom, mennyire lehet alapozni - válaszolja némi gondolkodást követően. Az iskolaújsággal sajnos az a tapasztalata, hogy nem feltétlen állít igazat. Esetleg néhány diákot meg a manókat is felvehetik a listára az alapos nyomozás érdekében, ezt majd ki kell gondolni. Fejét ingatva hallgatja aztán háztársa fejtegetését az említett szakmákról.
- Hmm, hát apukám most tényleg nagyrészt irodában ücsörög, a sárkánykutató nagybácsim... háááát,.. azért ez igaz. Sven bácsi igazi vadember. Linnea néni nem, ő az akadémián... de az is papírmunka - dünnyögi kissé elkedvtelenedve, pedig amúgy milyen izgalmasnak hangzanak ezek elsőre, és mégis, Kati milyen jól látja. Persze nem lehetetlen, hogy talál még valami igazán neki való szakterületet, esetleg kiderül, hogy élvezi a papírmunkát, ez azonban nem itt és most fog eldőlni. Kati lelkesedése meglepi aztán, amikor megemlíti azt is, hogy a harmadik opció az írás lenne egyébként. Bólint is hirtelen, mielőtt még megszólalna. - Igazából csak próbálkozom, mesét írtam eddig csak, abban volt sok sárkány. De majd szeretnék egyszer könyvet írni. Valami jó krimit például varázslóknak. Meg akár megírhatom majd azt is, mit derítettünk ki és bedobjuk az Edictumnak, úgyis itt van valahol a szerkesztőség.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Másodikos mestertanonc


I. - A Varázsló | Diszkrét pletykafészek
offline
RPG hsz: 160
Összes hsz: 208
Írta: 2023. március 31. 22:51 | Link

Armand Felagund
- Előző tanév, vizsgaidőszak -
I'll be damned


- Maaaan.... - A legszebb az lenne, ha a nyála is elkezdene folyni, de egyelőre csak tátott szájjal bámul az egyik széles ablakpárkánynak támaszkodva fenékkel, és próbálja helyrerakni az elé táruló látványt.
Általában jó bájitaltanból, kivéve most, mert a gyakorlati részen sikerült valami olyan kotyvalékot kikevernie, amitől a feje egy betépett óvodáséra hasonlít leginkább, a reakcióideje szintúgy. Ezzel nem is volna aaakkora baj, Farkasházy joviális vállveregetés közepette kiadta, hogy menjen fel a gyengélkedőre, ott majd rendbe kapják. A jegyét már meg sem kérdezte, nem maradt annyi használható agysejtje. Ellenben a gyengélkedőre, mint láthatod, kedves olvasó, nem jutott el. A koordinációja úgy gondolta, viccesebb elindulni kóborolni az iskolában és kilyukadni egy totális káosz közepén.
Elég nagy esély van rá, hogy a negyedikesek közül valaki meg akarta úszni a Bűbájtan vizsgát. Vagy valami mást, ördög tudja, de hogy honnan gondolja ezt? Épp egy mágikus tűzijáték-sárkányt követ kitágult pupillákkal, amint az egy csirkét(!) kerget és fénygömböket köpköd rá. Emellett egy csapat egér épp ritmikusan köröz fejjel egy nagy, elvarázsolt szélforgót bámulva. Az már csak hab a tortán, hogy manók és diákok is vannak körülötte, egyesek ordítva biztatják a csirkét, mások zenét raktak az egereknek, hogy tényleg ritmusra mozogjanak, és van, aki videózza ezt az egész káoszt.
Vagy lehet, hogy mindez csak a fejében van? Neeem, az előbb ütközött neki vállal egy harmadikos lány mobillal a kezében, vihogva a csirkén. Who knows...
- Hallod, bocsi... - Megszólítja a hozzá legközelebb éppen elhelyezkedő emberi lényt). - ... öhh... öhh... maaaaaaan.... Ez aztán a családegyesítés. - A bóka tekintete, miközben a másikhoz beszél, elvándorol a pánikoló csirkére és a tűzijáték-sárkányra.
Utoljára módosította:Lafayette David Saint-Venant, 2023. április 3. 23:10 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Armand Cedric Felagund
Mestertanonc Rellon (H), Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 66
Összes hsz: 74
Írta: 2023. március 31. 23:14 | Link

Lafayette David Saint-Venant

Csak átmenőben van itt, nem mindig szereti ezt a folyosót, mert amikor sürgős dolga van és itt kell áthaladni, tízből tízszer elakad valami miatt. Valami mindig kitör, egy verekedés, egy veszekedés, valami diákcsapat héliumpartit szervez. Jó, a héliumparti azért elég király dolog, nem véletlenül késett el azzal az alkalommal onnan, ahova tartott.
Befordul a folyosóra és épp a jegyzeteit olvassa, mikor valaki egyszercsak megszólítja.
- Mi van? - Ösztönös reakció, aztán kissé felocsúdik a meglepetésből és korrigálja magát. Főleg látva, hogy az őt megszólító srác elég.. fókuszálatlan.
- Eeehm. Jól vagy?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Másodikos mestertanonc


I. - A Varázsló | Diszkrét pletykafészek
offline
RPG hsz: 160
Összes hsz: 208
Írta: 2023. március 31. 23:18 | Link

Armand Felagund
- Előző tanév, vizsgaidőszak -
I'll be damned


Hát eltelik néhány másodperc, mire megint a megszólított áldozatára tud koncentrálni. A csirke épp felugrott a szomszéd ablakpárkányra amúgy. Bátor csirke.
- Asszem... Nem t'om... - Majd megint pár másodperc múlva rábök a másik ablakpárkányra. - Szerinted a csirke megússza? Vagy elkapja a sárkány? - Az összeráncolt szemöldök arra enged következtetni, hogy nem tudja eldönteni, kinek szurkoljon.
- Hány óra van amúgy? - Végre egyenest belebámul Armand arcába. Jó gyerek, fókuszálj csak!
Utoljára módosította:Lafayette David Saint-Venant, 2023. április 3. 23:10 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Armand Cedric Felagund
Mestertanonc Rellon (H), Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 66
Összes hsz: 74
Írta: 2023. március 31. 23:38 | Link

Lafayette David Saint-Venant

- Dude.
Felvont szemöldökkel lép a levitás srác mellé. Kicsit magasabb nála (rohadjanak meg a magas srácok, komolyan). Meglengeti a kezét az arca előtt, próbálva valahogy magára terelni a figyelmet.
- Komolyan már, mesélték, hogy diákok drogot terjesztenek a suliban, ami elég durva, de most látok először bizonyítékot. - Mármint amikor mesélték neki, hogy ez a terjesztés ez legit dolog és még senki sem kapta el a diákokat, akik ezt csinálják, fogta a fejét, hogy mi a franc.
- Fél öt. És szerintem gyere velem. A sárkány megkíméli a csirkét, ha velem jössz. - Jobb lesz elvinni a srácot a gyengélkedőre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Másodikos mestertanonc


I. - A Varázsló | Diszkrét pletykafészek
offline
RPG hsz: 160
Összes hsz: 208
Írta: 2023. március 31. 23:50 | Link

Armand Felagund
- Előző tanév, vizsgaidőszak -
I'll be damned


- Mi? - Szabályosan felháborodottan néz... el a srác feje mellett lol. Vagy többet láthat belőle, vagy máshová fókuszál, vagy bármi egyéb szóba jöhet.
- Non, non, NON! - Mint egy vérbeli, francia szabadságharcos, felpattan, kezét a mellkasára helyezi hevesen, és egy baromi kéretlen szónoklatba kezd.
- Hogy feltételezhetsz ilyesmit, mon ami? Én teljesen tiszta vagyok! Tetőtől talpig! - Aztán látványosan magába roskadva visszazuttyan a párkányra. - Csak elrontottam a bájital-vizsgát... és valahova elküldött Farkasházy... de hova... - Gyengélkedő, babám, segítek, oda akartál eljutni, és ez a kedves úriember itt segíthet is neked. Persze Lafayette memóriája jelenleg nem óhajt közreműködni ebben, de ettől független megint feláll, ezúttal mellőzve a drámaiságot. Inkább hasonlít egy megszidott kiskutyára.
- Lehet, hogy túltoltam a szárított gombát... ? - A hangos morfondírozás sem segít, mert már megint elkalandozott, de legalább már nem látja a csirkét. Biztos megszökött és a sárkány követte.
Utoljára módosította:Lafayette David Saint-Venant, 2023. április 3. 23:10 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Armand Cedric Felagund
Mestertanonc Rellon (H), Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 66
Összes hsz: 74
Írta: 2023. április 1. 00:37 | Link

Lafayette David Saint-Venant

- Mármint srác, nem rosszindulatból meg minden, de úgy viselkedsz, mint aki feldarabolta és megette az erdő vicces gombaállományának kétharmadát. Minimum. - Azért a végére muszáj elvigyorodnia és megveregeti Lafayette vállát, hogy ne vegye annyira magára. Most, hogy látja, hogy rosszul nem lesz, csak kissé furcsa dolgokat lát, megnyugszik ő is.
- Amúgy Armand vagyok és ha kényelmes, folytathatjuk franciául. - Ezt a mondatát már franciul mondja. A másikat hamar elárulták a beszédébe csempészett kifejezések. Neki is jobban esik az anyanyelvén megszólalni.
- Szóval gyengélkedő. Szédülés, hányinger vagy ilyesmi van? Vagy csak csirkék és sárkányok az ablakpárkányon.
Nem mintha diagnózist akarna kihozni ebből, nem gyógyító, csak hogy számítson-e arra, hogy egyszer csak ráesnek vagy lehányják.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Várffy Altea Katalin
Prefektus Rellon, Negyedikes diák


bambiraptor
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 71
Írta: 2023. április 2. 22:30 | Link

Agnes

- Az is igaz... de elkaphatunk valami szerkesztőt, aki meg tudja erősíteni a híreiket.-*Jó, egy kicsit talán átcsúszott a túlontúl vadregényes, ejtsünk foglyul és vallasunk ki területre.  
- Ugye? Tiszta gáz,- rendesen ráncolja a homlokát. Ezeknek kellene a menő hivatásoknak lenni, aztán mennyi nyűggel járnak.
- A sárkányos meséket szerettem. Bár anyu szerint mindig a sárkánynak szurkoltam,- ami persze aggodalommal töltötte el a szüleit, főleg a bátyja megrögzött érdeklődésének fényében. Egy családba épp elég egy bestiamániás.*
- A krimiket annyira nem, olyan kiszámíthatóak és szárazak tudnak lenni. Meg az egész olyan... elméleti
,-* hadonászik, arra értve, hogy az ember lánya mégse gyilkolhat meg random valakit, hogy anyaggyűjtés címén valódi tapasztalatokból táplálkozzék.*- Mármint hallottam egy vámpírról, aki álnéven egész sorozatot írt az áldozatairól, de sose sikerült kézre keríteni.-* Alti ismeretanyagának egy jelentős részét érdekes pletykák és mendemondák tették ki; mentségére szóljon, elég sokat maradt egyedül és imádott olvasni. Egyebe se volt, mint idő és fantázia, ami néha még máig elharapóznik.
- Pffft. Végre lenne valami valódi kutatáson alapuló is benne,- veti hátra a fejét, nevetve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Másodikos mestertanonc


I. - A Varázsló | Diszkrét pletykafészek
offline
RPG hsz: 160
Összes hsz: 208
Írta: 2023. április 3. 23:24 | Link

Armand Felagund
- Előző tanév, vizsgaidőszak -
I'll be damned


- Visszautasítok minden vádat! - Erősen hasonlít most egy sértett gyerekre, mint akinek nem akarják elhinni, hogy nem, nem pisilt be az ágyba, csak nagyon megizzadt! A kettő nem egy és ugyanaz! Kár is vele vitatkozni, úgyse fogja beismerni, hogy elrontotta a bájitalát kb minden ponton, ahol csak lehetett.
- Áhh, hogy te is földim vagy? Lafayette, szevasz! - Igaz, hogy valahova Armand keze mellé nyújtotta a sajátját, de a szándék a fontos, ugyebár. A nyelvi korlátok ilyen jellegű áthidalása mindig mélységes örömmel tölti el, nem csoda hát, hogy nem kell kétszer mondani, franciául csacsog a továbbiakban ő is.
- Hmmm... Szerintem a csirke és a sárkány arrébb állt közben... Meg a tömeg is eloszlott, fura... - Ideje volt realizálnia, hogy ketten maradtak. Na jó, néhány diák ott lézeng a folyosón, de alapvetően a nevéhez képest épp unalmasan nyugodt a folyosó.
Végül is jól van ez így, járhatott volna rosszabbul is. Mondjuk beleesni fejjel előre egy elhagyatott vécébe, mert azt hiszi, csúszda. Azt az életben nem mosná le magáról, de ahogy engedelmes kiskutyaként halad Armand oldalán, mondhatni innentől kezdve jó, de legalábbis józan kezekben lesz.


***
Utoljára módosította:Lafayette David Saint-Venant, 2023. április 3. 23:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Sigrid Agnes Sjölander
Prefektus Rellon, Melodimágus, Harmadikos diák


kicsi Sjöli
offline
RPG hsz: 68
Összes hsz: 92
Írta: 2023. április 4. 00:55 | Link- Szorítsunk sarokba egyet? - kérdezi kuncogva. Hirtelen el is képzeli azért, ahogy sarokba szorítanak egy tilosban járó szerkesztőt járőrözéskor és jól kikérdezik. Talán nem valamelyik mestertanonccal kell kezdeni, és akkor még mennek is valamire.
- Eléggé - látja be, hogy Katinak nagyon is igaza van. A vadregényesnek feltüntetett szakmák végső soron még unalmasak is többnyire, de legalábbis nem olyan élvezetesek, mint amilyennek lefestik őket. Jó a marketing. Csak az írás marad a listán, és ha már kérdezik, elmeséli, hogy mesét bizony már írt. Sok sárkánnyal, természetesen, mert ha egy bestia is van, amit imád, hát ez az.
- Ki másnak kéne? A hercegnek, aki megöli? - kérdez vissza, közben meg felcsillan a szeme. Ő igazán örülni tud ennek az információmorzsának, hogy nem egyedül gondolja úgy, hogy a sárkányoknak is lehet szurkolni a mesében.
- Márminthogy... ááááh - rakja össze a vámpírral már a képet. Elgondolkodva hallgat kicsit, akarna valami értelmeset mondani, de Katinak ma csupa olyan érve van, amivel nem tud vitatkozni, hiába akarna.
- Hátöhm, akkor ezt csak úgy lehet, ha az ember olyan lénnyé változik... de azt hiszem, ezt egyelőre passzolom. Hallottam, hogy van itt a környéken vérfarkas is, meg vámpír is, de olyan... nem irigylem egyiküket sem, azt hiszem - vallja be. Nem tudja pontosan mivel jár egyik vagy másik, csak amennyit olvasott, de az alapján önként biztosan nem választaná egyik létformát sem.
- Éppen ideje lenne. Most már muszáj lesz megírni ezt - dönti el határozottan. Ebből most már kutatás lesz, ha rajta múlik. - Csak azt kell eldönteni, hol is kezdjük pontosan. Talán listázni kellene az összes magas srácot kezdetnek?
Utoljára módosította:Sigrid Agnes Sjölander, 2023. április 4. 00:55 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy Altea Katalin
Prefektus Rellon, Negyedikes diák


bambiraptor
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 71
Írta: 2023. április 6. 11:46 | Link

Julián

Ezen a ponton kezd híre menni a folyosónak, amit mintha fertőző rózsaszín köd lengene be - mármint a Rellonon belül a diákság egészséges gyanúval fordul minden felé, ami hirtelen emberbaráti szeretetet ébreszt. Kati pedig ezzel csak egyetérteni tud, az idegenek vagy futó ismerősök kezdeményezte indokolatlan ölelkezés és intenzív szeretetrohamok távol állnak tőle.
Nem mintha lenne nyomorultabb napja ennek a hónapnak, mint ez a mai. Mindenki tocsog a parfümben, virágokat hurcibálnak, szerelmi bájitalok, édességek, hormonok mindenütt. Mindez annak a tetejébe, hogy neki nincs senkije és őszintén, még csak számításba se jön a legtöbb ember fejében - az utóbbi jobban zavarja talán, hogy nemhogy nem kell (ami ízlés dolga), de hogy pillantásra se méltatják. Mintha nem lenne elég, hogy nyakán a Robi... Egyszóval nincs valami jó kedvében.
Eleve maszkban kezdte a napot, de a folyosó előtt még leellenőrzi, tökéletesen fedi-e az arcát. Csak utána közelíti meg, hogy az egyik páncél takarásából felmérje a szituációt. Elsőre fel sem tűnik neki az őt bámuló Navinés, mert sokkal inkább a környezet új, oda nem illő elemeire fókuszál - mi az, ami eddig nem volt itt? Valaki mintha a nevét mondaná, de ha hallja is, idegen hangokat  ignorál átmenetileg, hátha akkor nem jönnek ide hozzá. A lány figyelmét a fura színű tócsák kötik le - erre a szivárványos cuccra nem emlékszik. Jobbra-balra kiles, hogy elkapjon egy szabad folyosódarabot, s az övéhez rögzített tokból fiolákat szed elő. Mintavétel, az a legjobb, később nyugiban meg tudja vizsgálni vagy bizonyítékként bemutatni, ezt már megtanulta bájitalfőzéskor. Szoknyáját combjához simítva leguggol, hogy pálcájával belenoszogasson egy-egy adagot az üvegcsékbe, gondosan bedugaszolva minden megtelt darabot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Winkler Ábel Julián
KARANTÉN


Julianus barát | Cézár
offline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 24
Írta: 2023. április 8. 16:45 | Link

Katalinhoz Love Embarrassed
Február 14.


Az, hogy szeretettel forduljunk a világ felé mindig is nagyon fontos volt a számomra. Nem a karmában hiszek, de abban igen, hogy ha jó ember vagy, akkor sokkal nagyobb dolgokra leszel képes, hiszen spirituálisan megtisztulsz, a mágiád is sokkal jobban tud áramlani és általában egy pozitív lenyomatot hagysz ezen a világon.
Most, ahogy haladok ezen a folyosón rájövök, hogy sosem volt még ennyire számomra fontos a szeretet, a mélyről jövő, átható tiszta jóság, amivel a másik felé lehet fordulni. Legszívesebben világgá kiáltanám, hogy mindenki érezze és értse meg, ami kavarog bennem.
Szeretet? Szerelem! Az pont olyan, mint a szeretet, de igazán megváltoztat, jobb emberré tesz, hiszen a másikért lemondasz a saját lényed egy darabjáról. Mind a ketten a legjobbat adjátok magatokból a másiknak, ezzel létrehozva egy szétszakíthatatlan egységet.
Katalin csodálatos, pont, mint a szerelem. Igazából miért is ne lehetnék belé szerelmes, nem igaz? A nagyúr leszármazottjaként bizonyosan nagyszerű ember és tehetséges boszorkány, akitől sokat tanulhatok.
Szeretem a Várffy Róbertet, olyan nagyszerű ember.
Szeretem Kakasi Gabi nénit, mert annyira bölcs és annyira humoros.
Szeretek mindenkit.
Különös, hogy ez az átható érzés pont most kerít hatalmába, de nem baj. A kezemben lévő toll szinte robotiasan ír, mintha csak imperius átokkal mozgatnák a kezem. A penna hegyes serceg, én pedig hol a prefektusra hol pedig a pergamenre pillantva jegyzetelek.
Látom, hogy lehajol abban a csinos kis szoknyában, ami az egyenruhánk része. Elmosolyodva megcsóválom a fejem és gyorsan lekörmölöm az utolsó sort.
Az egészséges félelemnek vagy feszélyezettségnek csíráját sem mutatva lépek oda a gyönyörű hölgyhöz.
- Drága Várffy Altea Katalin! Van valami, amit szeretném, ha tudnál és ezt versben tudom elmondani neked! - Szólítom meg egy kölyökkutya lelkesedésével, majd a torkomat mardosó bájitalos pára miatt egyet krákogva, de továbbra is rekedt hangon újból szólásra nyitom a számat kezemben a papírral, ahol kiemelem a lány neveinek kezdőbetűit.
-Kicsi szívem kalapál,
Arany lelkünk összezár,
Te magad vagy rózsaszál,
A halál jön, és kaszál,
Legyünk megint hangyapár,
Illatfelhőt visz az ár,
Nem koszolhat be a sár. -

Jó az előadó készségem, így szépen hangsúlyozva, átéléssel tudom átadni az érzéseim. A végén elégedetten mosolyodom el és reménykedve várom a válaszát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 17 ... 25 26 [27] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium