35. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium

Oldalak: « 1 2 ... 16 ... 24 25 [26] 27 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 232
Összes hsz: 301
Írta: 2023. március 11. 03:05 | Link

Ahol a baj van...
Kakasi tanárnő

Átlagosnak indult a nap. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, elfogadod, hogy semmi nem történt - személy szerint, örülök is neki. Végre a hátam mögött tudhattam egy kellemes, eseménytelen napot: amíg fel nem röppent a hír, hogy valami eridonos akciózik. A következő pillanatban Zalán eltűnt, én meg lassú léptekkel - mert futni nem tudok, kösz - indultam a folyosó felé, amit megjelölt. Gondolataim között motoszkál, hogy mintha ezzel a folyosóval már lett volna probléma, ráadásul azok után, hogy ez a hír felröppent, Brightmore mosolyogva tartott órát a felsőbb évfolyamoknak. Valaki azt mondta, kedves volt.
Na, mindebből kiindulva, senki nem róhatja fel nekem, hogy mennyire félve közeledem a folyosó felé, ahonnan csak az üvöltözést hallom. Hol egy fiatalabb hangot, hol Kak-. Szentséges Merlin! Ez Kakasi taná-
És puff. Remek hír, hogy leesik ki fog véget vetni a remek szórakozásnak, de a rossz hír, hogy ennek a személynek a háta éppen beleékelődik a mellkasomba. Megszeppenve pislogok. A nő feje fölött nézem az eridonost, majd pislogok lefelé, hogy meglássam a fehér hajszálakat. Hangtalan tátogok, egyet hátrébb lépve, mintha csak mi sem történt volna fordulok sarkon, hogy olyan gyorsan hagyjam el a helyszínt, ahogy csak lehetőségem van rá.
Maradjunk annyiban, nincs rá sok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Agárdi Kornélia Auróra
Prefektus Eridon, Ötödikes diák


be Lilith. never Eve.
offline
RPG hsz: 170
Összes hsz: 282
Írta: 2023. március 11. 03:32 | Link


X TalárAlatt   X MIIVAN   X Elakarokszublimálniagyászba

Még most sem tudta kiverni fejéből a néhány napja történt kiruccanását Jeremy társaságában, aki mellékesen nem is Jeremy, hanem Elias volt. Kori agyában sok minden motoszkált, de sértettségétől perpill fontosabb volt Aladár csitítása. Le kellett nyelnie mérgét, a végén megvonják a segítséget és pisloghatnak egymásra a szeszélyes árnyékkal.
Csendes délutánnak nézett elébe, fent ücsörgött az ágyán és az altatók hatásait véste fejébe, hogy  a vizsgán legalább makogni tudjon róla valamit és ne várja a maximális pontszámot neve felírása után. Bár egész sok pontot kaphatna érte, hisz hosszú a neve. Ha egy betű egy pontot érne, hamar meglenne az E.
A folyosóról nagy zsibongás hallatszott. Nagyobb, mint általában. Dorián megint készült valamire, Kori pedig tudta: more, ebbű baj lesz. Becsukva hát könyveit, a hangokat követve osont lefelé. Egyre erősödött susmus, amelyet egy vezetéknév üvöltése tört meg. Bakkerka - sutyorogta és immáron nem Dorián megfékezésén gondolkodott, hanem megmentésén… valahogy. Állítólag Kakasi nem volt az a fajta professzor, akitől könnyű megszabadulni. Ha szarban vagy, ő ezt megduplázza, négyzetre emeli, gyököt von és megint dupláz rajta. Ha sétál a folyosón, még a festmenyek is vigyázzban állnak vagy lefagynak, simán megnevel bárkit. Korinak szerencséjére eddig nem volt vele összetűzése, így nem is állíthatott semmit tapasztalatból. Az előbb elhangzottakat is a többiektől hallotta. Ilyen ronda pletykákat magától sosem terjesztene. Gyerekes dolog.
Odaért hát a tömeghez, ott Kornél sziluettje rajzolódott ki messzebb, jobbnak látta először a másik prefektust meginterjúvolni.
- Hát te meg hova osonsz? Ne segítsünk Doriánon? Kakashi-sensei élve megeszi… - dünnyögte orra alatt.

Utoljára módosította:Agárdi Kornélia Auróra, 2023. március 11. 15:09 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Don't fucking bark if you can't fucking bite.
Theodore B. Marchetti
Diák Eridon (H), Ötödikes diák


tasmanian devil | Sátánka
offline
RPG hsz: 136
Összes hsz: 205
Írta: 2023. március 11. 11:23 | Link


Kenyeret és cirkuszt a népnek


Lepacsizik Tomival, akivel az egyik teremben elbújva osztották meg a kis kedvcsinálót, majd úgy döntöttek, hogy ha már sörbe fojtották bánatukat, jót fog tenni a délutáni alvás. Elkönyvelte, hogy ez a vizsgaidőszak szar, ez az egész év az volt, ideje elföldelni. Van annyi esze, hogy egy tuttifruttis nyalókát szlopáljon épp, hogy a finom malátaillatot elnyomja, ha mégis valami buzgómócsing prefi megtalálná, miközben még mindig, reggel óta köntösben, rózsaszín mamuszban oson az eridon felé. Nem épp egyenruha.
Ő tökre nem akar mára semmit, amikor nem messze tőle, valakik hangosak. Ugyan magyar vér nincs az ereiben, de emberből van, ilyenkor pedig a szükség meg a kötelesség átalakul valami sokkal ősibb ösztönné. Megtorpan, egész egy másodpercig jó gyerek lenne, de a másodikban már indul is. Így ér oda a folyosóhoz, kapja el a szöszke gyereket, majd a tanerőt. Jaj. Ez a nő félelmetes, mint valami keselyű vagy fogalma sincs micsoda. Mozgolódik a nép, a lány alakját kiveszi, így Kori mögé okos, pont elkapva, ahogy a srác nekimegy a tanárnőnek. Felszisszen.
- Ezért élve megeszi, még jó, hogy feketében vagyok. Nyugodjon békében mind a kettő - halk, komoly és bólogat mellé, valószínűleg a hirtelen megjelenésével Korira hozza rá a frászt. Popcorn kéne meg minden, mert ahogy nézi ezt a jelenetet, kacagnia támad kedve, de csak csendben lenyeli. Nem, veszélyérzete még mindig zéró.
Utoljára módosította:Theodore B. Marchetti, 2023. március 11. 16:31 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanJankovits Panka
KARANTÉN


Pankó morzsa
offline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 64
Írta: 2023. március 11. 11:41 | Link

Kedves társaság és Gabi néniA vizsgák közötti szünetben időnként ki szokott mozdulni a könyvtárba tanulni, legalábbis ezt szokta magának mondani. Igazából számára a könyvtár nagyobb zavaró tényező, mint a csupa lányokból álló hálójuk, hiszen ott srácok is szoktak tanulni. Szereti az okos fiúkat, nagyon sokat tud tőlük tanulni. Igaz, még egy okos pasija sem volt, de a könyvtár kiváló lehetőség erre. Meg persze vannak ott kevésbé okos srácok is, de ők nagyon szórakoztatóak, főleg, amikor a könyvtáros haragja lesújt rájuk.
Szóval a vége az az, hogy nem minden tárgyból készült fel, mert túl sok zavaró tényező ellen kellett küzdenie az ártatlan kicsi lelkének. Ennek apropójából úgy döntött egy ilyen edukációs alkalmat követően, hogy kiszellőzteti a fejét egy délutáni sétával.
- Oh, jaj. - Sóhajt fel egy tükröződő vitrint elé érve, ahogy csekkolja magát. Ez a sok tanulás totál leszívja, úgy néz ki, mint egy kicsavart rongy. Kell egy kis rúzs touch-up, hogy legyen egy kis színe az arcának. Először a haját igazítja meg, picit felborzolja, hogy dúsabbnak hasson, majd pedig jöhet a rúzs. Nem túl éles a kép, elvégre mégsem tükörről van szó, de megteszi.
JANKOVITS! Hangzik fel a háttérben, mire a keze megugrik a rémülettől. Túl jól ismeri ezt a hangot és veszélyesen közel van a tanárihoz. A vörös rúzs azonnal szétkenődik a képén ő pedig nyakát behúzva pislog körbe. Mi van, már a folyosón sem lehet sminkelni?
Dorián? Basszus, már megint mit a szart csináltál? Felismerni véli Korit is, meg azt a cukin harcisérült levitás prefit is. Sok pletyka terjeng arról, hogy mi történt vele.
Arcáról gyorsan letörli a rúzst, azonban nem sikerül tökéletesen helyrehozni a kárt, így egy halvány piros csík marad a bőrén, így inkább egy nyálas zsepivel próbálkozik mindent lesikálni útközben - mert bizony szedi a lábait -. Az a hülye rúzs bezzeg most tartós.
- Mit művelsz, Dorisz? - Suttogja át Marchetti háta mögött. Hát nem igaz ez az ember, komolyan itt produkálja magát Korinak? Minden héten mást csajt szédít. Azt hiszi, hogy ettől lesz menő?
Testvére helyett a körülötte állók tekintetét keresi, hátha azoktól előbb kap választ. Ha Kornéllal véletlen összeakadna a tekintete zavartan elmosolyodik és lesüti a szemét. Már el is felejtette a halványan felsejlő féloldalas-Joker sminkjét.


Utoljára módosította:Jankovits Panka, 2023. március 11. 18:18 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kakasi Gabriella
Tanár, Mestertanonc Tanároffline
RPG hsz: 47
Összes hsz: 72
Írta: 2023. március 11. 14:22 | Link

Fiatalok


A bűbája célt tévesztett, ahogy belérongyoltak hátulról terjedelmes, tollakkal tarkított talárjába és a gördeszka helyett Marchetti szájából kicuppant a nyalóka, hogy aztán az asszonyság mellett tébláboló Agárdi kisasszony hajába repüljön. Gabi néni keselyű módjára nyújtotta ki nyakát, látva, hogy Dorián lába alatt még mindig ott virít az a förtelmes mugli kacat, majd lendületes fordulatot vett, hogy felmérje a mögötte zajló eseményeket.
 - Hová siet, fiam? - szűkültek össze szemei, ahogy tekintetét fúrta Kornél tarkójába. Botjával megcsapkodta a levitás fájós bokáját, hogy maga elé tereljen mindenkit, aki ott volt.
 - Hölgyeim, maguk meg szedjék össze magukat, Merlinre. - grimaszolt, mert nem tudta nem kiszúrni Panka elkent képét, Kornélia haját is elszörnyedve vizslatta, mit sem sejtve, hogy az ő pálcája nyomán néz így ki.
 - Maga kezdi a magyarázatot a szégyenletes viselkedéséről, Jankovits.
Utoljára módosította:Kakasi Gabriella, 2023. március 11. 14:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 232
Összes hsz: 301
Írta: 2023. március 11. 14:35 | Link

Ahol a baj van...
Kakasi tanárnő, Kori, Panka

Mikor meghallom Kori hangját, már tudom, hogy nincs esélyem a menekülésre. Nyakamat behúzva torpanok meg és minderre jön Kakasi tanárnő hangja. Vállam felett fordulok hátra megszeppenve, és igyekezvén a legártatlanabb tekintetemet előszedni, de nincs esélyem: a bokámat ért ütögetés hatására a fájdalom felfelé kezd haladni, arcom eltorzul. Akaratlan támaszkodom Korira. Felemelem lábamat, aprókat dörzsölök a felületen, majd követve a néma utasítást állok meg ott, ahol Kakasi láthat.
- El ne engedj, mert összeesek az egész kastély előtt - sziszegem Korinak, hogy nehogy most próbáljon meg igazi eridonos lenni, mert elásom magam. - Doriánon már csak az segítene, ha három Baziliszkusz ugrik be látogatóba a kastélyba - próbálom nyomatékosítani, hogy esélye sincs az eridonosnak és azoknak sem, akik véletlen betoppantak most ide.
Kicsit helyezkedve emelem fel fejemet, tekintetem találkozik a lányéval, aki zavartan elfordul. Elmosolyodtam pedig, remélem nem vette magára, de nem tudom nem észrevenni a vörös éktelenséget az arcán. Intéssel próbálom felhívni magamra a figyelmét - azt elérem, hogy egy háztársam integessen vissza, akire értetlen nézek, majd legyintem le -, és ha sikerül kezemmel mutogatva igyekszem értésére adni, hogy valami nem jó ott a szájánál. Hüvelykujjammal törlöm meg a számat, majd mutatok rá, és eszembe sem jut, ez mennyire tiszteletlen, félreérthető és undorító is lehet külső szemmel, úgyhogy zavartalanul folytatom tovább az activity-t, hiszen nekem már úgyis mindegy.
Utoljára módosította:Athanaczkovics Kornél, 2023. március 11. 14:38 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Simonka Asztrea Zóra
INAKTÍV


Dzsenissz
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 79
Írta: 2023. március 11. 14:47 | Link

Folyosói káosz


Éppen smaciztunk Janival az egyik sarokba félrehúzódva, magam se tudom, hogy miért, mert annyira amúgy nem volt jó, de hirtelen meghallottam, ahogy a Jankovits nevet kiáltják, s a vállainál fogva toltam el Janit, hogy aztán kifordulhassak a fal takarásából, s lássam, mit művelt Panka. Amúgy is, mit keresett itt, utánam kémkedett? Aztán legnagyobb döbbenetemre nem csak, hogy Panka ácsorgott ott, egy csodás elkent rúzsfolttal az arcán, de pillantásom megakadt Doriánon -úristen de jól nézett ki! - aztán a negyedévesek gyöngyszemein, beleértve a fura frizkójú srácot és a cuki bicebócát.
- Mi a fene történt? - sziszegtem oda Pankusznak, ahogy előrébb sétáltam a fal takarásából, de ajjaj, már akkor láttam Kakasi tanárnőt, s csak most bántam meg azt, hogy nem léptem le idő előtt. Ráadásul valaki fogta a kezem, s amikor oldalra pillantottam, láttam, hogy Jani taperolja a tenyerem.
- Ne már, eressz - susogtam, s próbáltam eltolni a mancsát, hát na, ne már! Mit fog gondolni Dorián??
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Theodore B. Marchetti
Diák Eridon (H), Ötödikes diák


tasmanian devil | Sátánka
offline
RPG hsz: 136
Összes hsz: 205
Írta: 2023. március 11. 15:37 | Link


Kenyeret és cirkuszt a népnek


Hajaj. Vérszagra gyűl az éji vad - mondja a költészet, neki ez azonban itt, ebben a suliban megszokott. Ha bárki kicsit hangosabb és még tanár is kerül oda, szájtáti műsor van. Csakhogy, ahelyett, hogy ezt messziről, valami szobor mögül nézné - ami ideális lenne -, közel merészkedett. Vészesen közel. Az valahol azonban kezdi kicsit aggasztani - fenéket aggasztó, egyenesen büszke arra, hogy egyre több háztársa kerül ide, a bámészkodók közé. Ezaz! Ez az összetartás kell mindenhova. Már majdnem válaszolna is hátrafelé, csak épp esemény van.
Bűbáj. Ott rohadjon meg mindegyik, ahol van. Tudja őket, ismeri és van sikeres is, de nem, nem szereti a benne buzgó mágiát és azt, hogy neki ezt kezelnie kell, tanulni meg miegymás. Akkor meg pláne nem, ha szív miatta. Épp még mindig a röhögésével küzd, tökre elvan, amikor a baj eléri őt is. Szerencsétlen deszkás srác volt a célpont, most azonban egykettőre hatalmassá nyílt a néni vadászterülete. Érzi azt a rántást a szájában, amit illedelmes lányok és fiúk sosem kellene, így akaratlanul kiált fel, amint koccan a fogával is, elvégre, rohadtul nem akar a hülye jelző mellé még fogatlan is lenni. Így nyílik a szája egy halk "ááá" szólammal, majd aztán vált hangosabb és élesebb sikolyba.
- A NYALÓKÁM! - kap utána, de ujjai már csak a levegőn zárulnak össze, dráma hatást keltve ezzel a komoly, de valljuk be, egyre komikusabb jelenethez. A bicebócát még ütik is, igaz, hadd legyen neki még rosszabb, rendes sajnálni is kezdi, csak épp el van foglalva.
- Én összeszedném, de éppen kényes helyen van - mordul fel, nyúl Kori haja fel és a pálcikát megfogva már eléggé érzi, hogy ez veszett ügy. Fintorogva engedi el. - Jó, akkor nem kell - duzzogva túr bele köntöse zsebébe, félrelökdösi a cigis dobozás és keresgél. Van ott üres papír, zsepi, minden, csak ami kéne... egy rágó csomagolása, de kivéve csak a papírt találja ott, semmi többet. Basszus. Reméli Doriánt végzi ki és ezzel jól is lakik. A vörös csaj felé fordul, aki épp elhesseget valakit.
- Ti mit kerestek itt? - mintha neki lenne bármi keresnivalója ilyenkor idekint, komolyan. Eddig miért nem járt ki vele a tilosba senki?! Álszent banda!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanWinkler Ábel Julián
KARANTÉN


Julianus barát | Cézár
offline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 24
Írta: 2023. március 11. 15:55 | Link

Az esemény

Vannak dolgok, amiket sok ember nem tud megérteni. Ilyen a holdvíz, ami mások szerint olyan, mint a napvíz, mert a hold a nap sugarait veri vissza. Azonban azzal nem számolnak, hogy a hold a saját rezgéseivel is feltölti a vizet, sokkal hatásosabb a Myddrin bájitalok hígításra, mintha simán kiengedtük volna a csapból.
Vannak páran az iskolában, akik használják a bájitalainkat, és az egyikük szerette volna megpróbálni holdvízzel higítva is. Úgy döntöttem, hogy adok neki a sajátomból, hiszen én mindig készítek magamnak.
Kezemben a díszes, opálos üvegem, melyet jól lezártam egy parafa dugóval, le is folyattam viasszal, hogy biztosan le legyen zárva. Egy csepp sem mehet kárba.
Utam átvezet a fejetlenség folyosóján, amit nem szeretek, de mivel ez a leggyorsabb módja az épületből való kijutásnak, így ezt választom. Messzebbről látok már csoportosulást, a hangzavart pedig még a bekanyarodásom előtt hallottam. Emberek, emberek.... csóválom meg a fejem mosolyogva. Itt mindig akkora élet van, legutóbb is ott volt az a romantikus történet...
Elrőehaladván megpillantok prefektusokat, felsőbb éveseket, a deszkás srácot nagy bajban, meg kicsiket és Janit. Nagyon gyorsan próbálom felmérni a helyzetet, hogy mi történhetett. Balhés Jankovits és a Teofil nevű, hangos eridonos, ez megvan. A prefektus hajában nyalóka? A kishölgy feje elkenve? A másik prefektus meg a lábán alig bír megállni. Kakasi tanárnő pedig csinosan, de mérgesen, mint mindig. Fogalmam sincs mi történt itt.
- Szép jó napot kívánok! -Szólalok meg oldalról.
- Tudok esetleg valamiben segíteni? - Kérdem csillogó szemekkel. Nem ilyenre indultam, de az ember milyen? Segíteni szeretne másokon, elvégre annyi rossz van ebben a világban, minek vinnénk bele még többet?


Utoljára módosította:Winkler Ábel Julián, 2023. március 11. 16:21 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Agárdi Kornélia Auróra
Prefektus Eridon, Ötödikes diák


be Lilith. never Eve.
offline
RPG hsz: 170
Összes hsz: 282
Írta: 2023. március 11. 16:59 | Link


X TalárAlatt   X MIIVAN   X Elakarokszublimálniagyászba

Kornélt vizslatta kérdőn. Láthatta ő is, hogy az eridonos bajban volt, mégis elinalna? Szép. A levitás mesélt ugyan Korinak és Zalánnak Gabi néniről, de nem gondolta, EKKORA traumát okozott neki a sensei.
Teddy jelenlétére felé fordult, nem hallotta mikor állt mögé és... turistáskodott as always. Épp nyitotta volna ajkait, hogy köszöntse a helyzethez illően, ám Kornél akciója végett a Teddy-féle nyálas nyalóka egyenest hajában landolt az eltéved bűbájnak köszönhetően és ott is maradt rendesen. Miféle cukorból volt az? Hát a rágó nem ragadt ennyire.
- Teddyyyyyy - nyüszített fel, ahogy próbálta ő is kiszedni az édes veszedelmet hajából, fel se fogta Kakasi megrovó szavait, amit Pankával szinkronban kaptak meg. Egyedül annyit érzékelt, hogy Kornél megint Allah Akbart -némán- kiáltva próbálta megöngyilkolni magát mindenki előtt a bokájára mért csapás miatt. Utána nyúlt, szerencsére épp időben tette, ezért sikerült is megtartani barátját.
- Neked már úgyis mindegy. De nyugi, tartalak - sziszegte vissza, majd fejét felemelve pásztázott körbe és úgy hallgatta Kornélt a baziliszokról, egyetértően hümmögött. Talán Kakasi mégis túl nagy falat lenne a negyedikesek két ügyeletes csicskájának? Csicskáról beszélve eszébe jutott a harmadik grácia is, Zalán. Tuti megint Rue vagy Rami után koslat. Általában Zalán és a baj kézenfogva járnak. Neki csaj se kell, ha a baj állandóan vele van. Szép barát.
- Jaj, ne húzd a hajam, Teddy. Áh, inkább hagyd, majd Kasza professzort megkérem, segítsen - hesegette el az ötödikes kezét feje rángatásával, aki addigra már bőszen túrta zsebeit.
Merlin szerelmére, valaki robbantsom már fel valamit, hát Kakasi tömeggyilkosságra készül! A legrosszabb, ő lesz az egyetlen, aki látni fogja a thesztrálokat, én meg nem! - gondolta. Aladár ezalatt alattomosan kezdett nyúlni, kúszott a földön a diákok lábai között észrevétlenül, Merlin tudja hová.
Ismételten: More, ebbű' baj lesz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Don't fucking bark if you can't fucking bite.
Jankovits Dorián
Diák Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


muffmágus | Babyface | mester
offline
RPG hsz: 85
Összes hsz: 120
Írta: 2023. március 11. 18:48 | Link

Gabi néni
és a bámészkodók


Hajszálon múlik, vagy még inkább Kornél közreműködésén, hogy a deszkám még a hátam mögött van - úgy kulcsolom az ujjaimat a tengelyre, mintha az életem múlna rajta - és inkább Teddy nyalókája kap szárnyra, hogy Kori hajában landoljon. Na most fognak szeretni az évfolyamtársaim csak igazán, úgy érzem. Szegény Kornélnak még meg is ütögeti a banya a bokáját, pedig tutira ez hiányzik neki, azért jár a gyógyítóhoz nyaralni is. Pankának is itt kell téblábolni persze, rá is villan a szemem, remélem érti, hogy erről szépen hallgatni fog otthon. Ha nem, hát még a végén el találok árulni anyának én is ezt meg azt, viszont most először is a fő problémám az mégis, hogy Gabi néni csípett nyakon. Nála nem lesz elég, hogy milyen szépen tudok nézni. Görnyedt vállaim közé húzom a nyakam, de így is jóval fölé magasodom, mégis ő az ijesztőbb kettőnk közül. Én most igazán szeretnék amúgy is összezsugorodni, úgy talán megmenekülhetnék, de jelenleg legfeljebb csak annyi előnyöm van, hogy nyújtózkodnia kell, ha a fülembe akar csimpaszkodni. Megrángatom kicsit a nyakkendőt még egyszer, hátha attól nem érzem úgy, mintha feszülne a nyakam körül a hurok, és kinyitom a számat, majd becsukom, aztán megint kinyitom.
- Én... ööö... hát én csak... nem csináltam semmit? - próbálkozom be a magyarázatnak nagy jóindulattal sem elég mondattal kérdő hangsúllyal. Szemem sarkából pillantok oldalra, hátha valaki megszán, de mindenki csak bámészkodni jött, azt hiszem.
- Takarítom egész héten a baglyok tornyát, csak ne tessék elvenni a deszkámat, tanárnő, kérem szépen - vetem fel végül már a büntetést is javasolva magamnak. Nem lenne első eset, és egyébként is, hátha ettől kicsit megenyhül a kőszíve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Ötödikes diákonline
RPG hsz: 1126
Összes hsz: 1429
Írta: 2023. március 11. 19:10 | Link

Mindenki is


Elkapta pár foszlánnyal a hírt az évfolyamtársaitól, hogy Dorián gördeszkával trükközik a kastélyban. Zalán fülének ez olyan csodálatosan csengett, tekintve, hogy az elsődleges adrenalinforrását, a Kométát elkobozták a szülei tőle még év elején. És hiába járt edzeni minden héten, nem kárpótolta az élményt, amit a repülés adott. A deszkáját, amit meg még tavaly karácsonyra kapott, nem tudta hol használni, mert a macskaköves udvarok és a göröngyös földutak a kastély körül elég szánalmas helyszínnek tűntek az ilyesfajta szórakozáshoz. De hogy az iskolában... ebbe eddig még bele sem gondolt. Mennyi esze van Doriánnak!
 Már hóna alatt a deszkával szelte hármasával a lépcsőfokokat, szabad kezével kapaszkodott az egyik oszlopba a saroknál, hogy ne kelljen lassítania és a célegyenesben már úgy érezte, igazán nincs szükség rohanásra: ha egyszer gurulhat is! Talpa alatt volt már a járgány és büszkén farolt oda egy kickflippel megspékelve a csoportosuláshoz. Kornélt szúrta ki először, így hozzá intézett először szót.
 - Már megint mit csináltál, hogy nem tudsz megállni magadtól... - aztán a többiekhez fordult. - Igazán szólhattatok volna, hogy... - Magabiztosan kezdte, de úgy elbátortalanadott a végére, hogy talán még 30 centit zsugorodott is mellé. Kakasit meglátva botladozva szállt le a gördeszkáról és berúgta a háta mögé, ahol Teddy és még pár lány állt megkövülten.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jankovits Panka
KARANTÉN


Pankó morzsa
offline
RPG hsz: 38
Összes hsz: 64
Írta: 2023. március 11. 19:20 | Link

A műsor

Az, hogy ciki tud lenni neki a bátyja, kétségtelen. Mindig csak a csajozás, meg a deszka, dobolás, folyamatosan mindenki ráfigyel, ahelyett, hogy Pankával törődnének. Jó, mondjuk Kakasi néni figyelmét inkább nem vívná ki, legalább nem negatív irányba.
Éppen a prefi srác épp elcsípett mosolyán vigyorog a rúzsa alatt, amikor az események kibontakozni kezdenek egy szálló nyalóka személyében, mely egyből Korni hajában köt ki.
- Jeez. - Pusmogja, ahogy figyeli pizsamás Teddyt. Neki valahogy mindig is kicsit ijesztő volt az ötödikes, van benne valami furcsa.
Döbbenten néz Gabi nénire, egyszerűen nem érti, hogy miért kéne összeszednie magát. Nem is olyan rosszak a jegyei, hát a könyvtárba jár tanulni.
- Neki van az a spéci cucc, ugye? - Kérdi Kornéliától együttérzően. Olvasott ilyenek bájitalokról, amik a haj károsítása nélkül kioldanak dolgokat a hajból.
Dorián jelentőségteljes pillantást vet a húgára, mire az száját összeszorítva felvonogatja a szemöldökét. Majd meglátjuk, hogy mit sikerül kialkudnia és mennyire szépen kéri.
Maga mögött érez egy embert, akinek a hangját százezer körül is megismerné. Hátrahajolva suttog, hogy ne hívja fel magára még jobban a figyelmet.
- Dorián produkálta magát a deszkálva, aztán Gabi néni meg a prefektusok elkapták. A srác meg nemtom miben sérült meg megint, gondolom a testével próbálta megállítani Doriánt, mint prefi. - Igazából fogalma sincs, hogy mi történt, csak feltételezi, hogy a deszkával gázolta el a levitást és azért ennyire mérges Gabi néni. Bár... Gabi néni mindig mérges.
- Te mit keresel itt mamuszban? - Vág vissza grimaszolva Teddynek, majd pedig újból Kornél felé pislog párat, akivel összeakad a tekintete és valamit üzenni próbál neki. Kékjeivel ismét ránéz, majd játékosan elvigyorodva félrerántja a tekintetét és Zozóhoz közelebb siet.
- Hess-hess, tipli János! Fontos. - Zóra és a srác közé fúrja magát, kezével eltakarja barátnője fülét, hogy a szájáról se tudják leolvasni, amit közölni szeretne.
- Láttad mit csinált Kornél? - Suttogja alig hallhatóan, majd izgalmában szájához kapja a kezét, hogy elfojtsa a nevetgélést. Bejön egy negyedikes srácnak! Tuti féltékenyek lesznek rá a többiek, ha megtudják! Ismét felemeli a tekintetét Kornélra, amikor megérkezik Robi egyik haverja is, aki ott volt a múltkori társas közben.
Száját elhúzva nézi, ahogy bátyja könyörög Gabi néninek. Szórakoztatnia kéne, ahogy vergődik meg örülni az új szerelemnek, de őszintén sajnálja, még akkor is, ha magának köszönheti. Szeretne segíteni, de túlzottan fél megszólalni, amikor befut egy újabb deszkás, aki el szeretné dobni az életét magától.


Utoljára módosította:Jankovits Panka, 2023. március 11. 19:22 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 232
Összes hsz: 301
Írta: 2023. március 11. 19:42 | Link

Ahol a baj van...


Teddy ordít, én meg annyira el voltam foglalva a fájdalommal és azzal, hogy arrébb kotródjak, fel sem tűnik a Kori hajában landoló nyalóka.
- Veled mi a dementor történt? - pislogok a hajára értetlenül, miközben Teddy szabadítaná meg tőle. Értetlen nézek rá, amolyan miaterv? tekintettel, mert ez így biztos nem fog működni, úgyhogy fél kézzel nyúlok fel és húzom meg én is, majd vonom meg vállamat. - Majd valahogy kiszedjük - bólintok is, mert egyébként Kasza tanárnő nem rossz ötlet - még ha el is felejtem a tényt, hogy ő fodrászkodik is.
A kezemben tartom a nyalóka pálcikáját, mikor megérkezik a navinés, akire csak pislogok. Komolyan úgy nézünk ki, mint akin ő tud segíteni, amikor Kakasi lassan elveszik a káoszban? Itt mindenki maga a káosz, éppen ezért nem akarom tudni, hogy nézhetünk ki kívülről: és erre jön a másik deszka hang.
- Még csak te hiányoztál! - tárom ki fél karomat, amikor meglátom Zalánt, aki befarol, majd amint leesik neki a helyzet, nem éppen diszkrét módon szabadul meg az eszköztől. Mögé elnézve elismerő pillantással fogadom el, hogy ez megtörtént, és én semmit nem láttam. Fordulás közben találkozik tekintetem ismét Pankáéval, megint elmosolyodom, de most nem tartom tovább. Zalánra nézek. - Mind itt fogunk halni. Doriánnak nem megy valami jól a kimagyarázás, aminek eredményeképpen valószínűleg mi is szívni fogunk. Csak remélhetem, hogy nem maraton futás lesz a büntetésünk, ha már Kakasi tanárnő miatt ismét rokkant lettem - monológom végén kap tőlem Dorián egy értetlen nézést, hogy valami jobbal is előrukkolhatna, ha már megcsinálta magának a karriert. Minket is magával rántva, mint valami vú-lányokat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kakasi Gabriella
Tanár, Mestertanonc Tanároffline
RPG hsz: 47
Összes hsz: 72
Írta: 2023. március 11. 19:50 | Link

Fiatalok


Ha nem nagyított volna rá a szemüveg, még akkor is lehetett volna a folyosóról látni azt a szekptikus pillantást, amit Jankovits felé küldött a nyegle magyarázatra. Egyenes beismerést remélt, vagy legalább több kreativitást.
 - De még mennyire, hogy takarítani fogja - felelte csendes mosollyal, majd vonásai hirtelenjében megkeményedtek, úgy sziszegte a mondatot a fiúnak - Húsz pont az Eridontól.
 A fiatal navinésre siklott aztán tekintete, hangja még mindig szigorú volt, de már nem megrovó. - Hogyne segíthetne, kedves. Legyen szíves elvenni Jankovits úrtól azt a förtelmet még mielőtt én teszem meg és vigye el a gondnoknak megőrzésre. Majd a tanévzáró után visszakapja azt a... valamicsodát.
 Végigpásztázta az ott megjelenteket, de nem tudta eldönteni, ki volt ott már a kezdetektől fogva és ki gyűlt oda a zűrzavar hallatán, egy dologban azonban biztos volt: prefektusi mulasztások történtek.
 - Öt pont mégegyszer az Eridontól - mutatott a sétabot hegye Kornélia zilált fejére - és öt pont a Levitától. Szedjék végre össze magukat és legalább ezt a hetet még viseljük el egymás mellett békességben. Maguk meg mit sutyo... - kérdezte volna a pletykás hátsó fertálytól, amikor megint guruló kerekek zajára lett figyelmes. A néni már tajtékzott.
 - HOLLÓSI! - szökkent a pálca a levegőben újfent és maga felé húzta - immár sikeresen - a fiú deszkáját - HÚSZ PONT A LEVITÁTÓL - rikácsolta torkaszakadtából Zalánnak.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. március 11. 20:06 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Theodore B. Marchetti
Diák Eridon (H), Ötödikes diák


tasmanian devil | Sátánka
offline
RPG hsz: 136
Összes hsz: 205
Írta: 2023. március 11. 20:29 | Link


Kenyeret és cirkuszt a népnek


Újabb arccal bővül ez a csodás kis folyosói színtér, csakhogy a kis sárga nem nézni jön, hanem segíteni? De nem nekik, neeem, a keselyű néninek. Amennyire szomorú a nyalókája miatt, olyan grimaszt vág le a gyerek puncsolására. Komolyan.
- Strébeeeer – talpnyaló és hasonlók. Ezt is csak sziszegi persze a srác felé, mert éppen Kori hajnyalókájával bíbelődik pár másodpercig – mert az már az övé, ha akarja, ha nem, de feladja.
- Kirepült a számból, bele a hajába. Nem én köptem bele na – mormogja Kornél felé, mielőtt azt kezdi hinni, hogy itt nyalókával köpköd bárkit, holott ő nem, soha. Kori nyávogására válaszol nyávog ő is, elhúzza a kezét, lemond a cuccról. Hát a hajával együtt meg nem tudja enni.
- Jójójó, nem húzom, nem fogom – még a végén ki is tépi, az meg ugye halállal jár a lányok esetében. Az a legnagyobb baj, hogy senki sem áll jól, Kornél szó szerint nem, de a fővesztés terhe lebeg a fejek felett. A néni elemében van, az a tollas köpeny meg végképp pontot tesz az ijesztő megjelenésére. Lehet mégis kellett volna bérelni valami szép sírhelyet?
- Áú már – koccan a bokájának a deszka. Egy pillanatra eljátszik a gondolattal, hogy felpattan rá, de csak bal lábát teszi fel rá, egészen addig a szent pillanatig, míg el nem tűnik onnan. Úgy néz ki, ennek a deszkának ma nincs szerencséje. Kicsit billen csak meg, lábát csapja le gyorsan a padlóra, nehogy ő vágódjon el, feldöntve a szép kis sort, mint valami rossz dominó.
- Mi a bajod a mamuszommal? Meleg és kényelmes – igazából tudja, mi a baj, meg hogy a pizsinadrág és trikó kombóra sem talárt kapott fel, hanem köntöst. De fekete, szóval majdnem! Ennek a napnak már mindegy. Legyint is, tekintetét mereszti a többiek felé és sóhajt. Ilyenre mondják azt, hogy inkább ment volna tanulni?
- Uuuuh, hullanak a fejek – saját nyakát behúzza, de nem tud nem vigyorogni. A deszkának integet, a stréber srác kezébe kerül és viheti a gondnoknak. Ha van esze Dorinak, akkor szépen kilopja majd onnan, akkor meg majd legalább rendesen öli meg a néni, nem közönséggel. Kornélra mutat a sétabot és csóró lány azért kap levonást, mert kócos. Ha tőle vonna a néni minden nap ezért, már olyan mínuszban lenne az Eridon, hogy még az unokáik se nulláznák ki. Csóró.
- Ez nem ér! Ő csak áldozat – védi be a lányt, hát a kócos a divat, nem tudja?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanOhridszki-Füst Álmos
Mestertanonc Rellon (H), Minisztériumi dolgozó, Bogolyfalvi lakos, Magántanuló, Másodikos mestertanonc


álomjáró | Vladislav
offline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 265
Írta: 2023. március 11. 20:49 | Link

WTF

Ma csak az átoktörés vizsgája miatt teszi tiszteletét az iskolában, és éppen a megbeszélt helyszínre próbál eljutni, hogy elbeszélgessen Kállay proffal mindenről, amit idén az év elején javasolt olvasmányokból és a ritka megbeszélések során tanulnia sikerült. Az útja a fejetlenség folyosóján át vezet, már amennyiben nem szeretne elkésni, mert kifejezetten nagy kerülővel próbálna odaérni a tanteremhez, a folyosón azonban kisebb tumultusba sikerül belebotlania. Nem különösebben érti, mi történt, bár ahogy Kakasi tanárnőt elnézi, egészen egyértelműnek tűnik a válasz. Valaki szabályt szegett, rendet bontott, most pedig megissza a levét. Akkor se állna meg igazán bámészkodni, ha ideje engedné, bár valaha még ő is volt bajkeverő diák, mi tagadás. Magántanulóként viszont jóval kevesebb alkalma van felkavarni az állóvizet, mint régen teljes időben bentlakó rellonosként. Egy pillanatra azért megáll, felmérve, hogy mennyi levitás és eridonos is gyűlt össze itt gyászos csoportba, mint akitől most vonták le az éves pontversenyben a házuk győzelméhez szükséges néhány pontot éppen, és lássuk be, ahogy a pávának is beillő, másik századból itt ragadt tanerőtől éppen valami ilyesmire számítana. A tantárgyát egyébként puszta passióból vette fel, na meg arra a racionálisnak mondható meglátásra alapozva, hogy ebből legalább könnyedén veszi az akadályokat, legyen már valami, ami mondhatni kikapcsolódás. Egyszer talán még a néni véleményét is kikéri a bűbájairól, hátha van valami igazán hasznos tanácsa annyi tapasztalattal, amennyi a háta mögött már feltorlódott jó pár évtized alatt.
- Jó napot, tanárnő - köszön egy biccentéssel megtoldva, mintha ugyan ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. - Nem tetszett ma már látni Kállay profot véletlenül? - kérdezi, és még megvárja, hogy választ is kapjon, mielőtt távozna is, nem vonzzák az ilyen tömegrendezvények.
Utoljára módosította:Ohridszki-Füst Álmos, 2023. március 13. 15:53 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mórocz A. Móric
KARANTÉN


*sigh* Rozoga Szörny Vadász
offline
RPG hsz: 302
Összes hsz: 577
Írta: 2023. március 11. 21:41 | Link

P E R P A T V A R
dikakáosz | mood | kukkantás

Fontosnak tartom letisztázni, hogy az ember nem számít arra, mikor reggel felkel, hogy a nap folyamán meg fog látni egy két lábon járó és beszélő madarat. Remélem senki nem akadt fenn azon, hogy két lábon, mert minden madár lét lábon jár. Jó esetben. De ez történik. Ráadásul a színes csirke néni hangosan beszél, lebasz mindenkit, mutogat, a szemüvege meg úgy áll az orrán, mint a Pisai Ferde Torony, és még jó fej voltam.
De ugye erről nem tudtam, mikor reggel felkeltem és betoltam a hamvas barackomat vizsgázni, úgyhogy semmit nem tudva sétálok ordító zenével a fejemben, kezemben a cserepes növényeimmel:
- Írogatják nekem azt, hogy RIP RIP RIP, olyat nyomok lehozza a Blikk Blikk Blikk, honnan ez a sok millió klikk klikk klikk? Dolce Gabbana Givenchy dik dik dik - és ahogy a zene ordít, én sem vagyok rest kiadni a hangomat, teljesen elfelejtve, hogy lehet máshol még vizsgáztatás zajlik. Nos... szar érzés lehet koncert közben vizsgázni. Hiro haveromat nem tudom sokáig élvezni, mert a tömeg nem viszi tovább a flowmat. Pislákolva nézek körbe.
Az arcok közül sok nem ismerős, de a levitás Hollósit soha nem fogom elfelejteni valószínűleg, majd akad meg tekintetem a csirke nénin. Fejem biccen félre, letolom róla a fejest, majd állok meg a nő előtt.
- Csókolom! Eltetszett tévedni? - hátránya, ha elmész több évre? Nem tudod kik az új tanárok. - Hallod, Álmi, segítsünk már neki - nézek háztársamra.
Utoljára módosította:Mórocz A. Móric, 2023. március 11. 21:51 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

" " "
L O K I K U S, HOGY ESZMÉLETLENÜL őrült, kiszámíthatatlan, rosszindulatú gyökér
Bontovich Miksa
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár, Harmadikos mestertanonc


#Zrudwj ¦ #Albertné
offline
RPG hsz: 525
Összes hsz: 728
Írta: 2023. március 11. 21:53 | Link

Csődület
Nem én voltam, csak idetévedtem


- Szóval, megint kellene egy kis elterelés, hogy sikerüljön - intézem szavaimat Alberthez, akinek az iménti percekben már felvázoltam, hogy mit szeretnék a következő tanévnyitón produkálni. - Jó, most nem hagyom, hogy kicsússzon pár taknyos miatt a dolog, komolyan - teszem fel kezeimet védekezőn, mert hát lássuk be, irtó gáz volt az egész, de én csak a nőt védtem, a magam módján.
- Mi a..? - nézek az előttünk lévő csődületre. - Nézd már ezek megint nem bírnak magukkal - biccent fejével a pindúr pandúrokra. Aztán tekintete Kakasira, s mintha már mindent értene.
- Napsütéses, arany virágokkal teli napot és jó munkát tanárnő. Vonja ám tőlük rendesen a pontokat, hát jól megdolgoztak érte - azért a szapora benne van ám a járásomban, s érzékelem, hogy Albert sem tesz másként. Nem, ez nem a mi balhénk, hanem az övék. Menjen csak mínuszba a ház, majd szépen a hálókörletben leverem rajtuk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ifj. Holló Albert
Tanár, Egyetemi hallgató


Miksáné <3 | Kölyökkutya képű
offline
RPG hsz: 360
Összes hsz: 377
Írta: 2023. március 11. 21:54 | Link

Életem szerelme, meg a tömeg

- Nekem tetszik ez a terv, de ha az apám kitagad, köteles vagy a nevedre venni. - azok a csúnya magyar törvények másként úgysem engedik, hogy az igaz és őszinte, sírig tartó szerelmünket prezentáljuk. - Óóó baszki, hány pontot is gyűjtöttél idén? Mert ahogy nézem, az összeset elvesztik éppen. - ami mondjuk tényleg gáz, mert velük ellentétben Miksa egy csomót dolgozott azokért a pontokért, amiket most kidobnak az ablakon. Hogy nem bírtak ki még pár hetet, nem hiszem el.
- Hihetetlen, hogy ezt mondom, de eljött az ideje annak, hogy elkezdjem mondani, hogy bezzeg a mi időnkben. Legalább a harmadikat megvártuk, mielőtt beírtuk a nevünket a Bagolykő történelmébe. Szép napot kollegina, az édesapám kérte, hogy adjam át, holnap meglátogatná a korábban megbeszélt ajándékkal. Elég titokzatos volt. - úgy sejtem, hogy az a drága brandy lesz a titok nyitja, de hát ezt majd ők rendezik, én inkább csak szájelhúzva végigpillantok a csődületen, és folytatom az utamat Miksával, milyen kiábrándító. - Szóval, én benne vagyok, csak hozzájuk ne legyen közöd megint, inkább Laurát tartsd távol az évnyitótól. - Fordulok be vele a sarkon, hogy magunk mögött hagyjuk ezt az egészet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kakasi Gabriella
Tanár, Mestertanonc Tanároffline
RPG hsz: 47
Összes hsz: 72
Írta: 2023. március 11. 22:27 | Link

Fiatalok


Türelmetlenül ciccent egyet és szabad kezével int Azthanaczkovicsnak és Marchettinek, hogy szálljanak le végre Agárdiról. A felé guruló deszkát vastagtalpú csizmájával állította meg, kíváncsian méricskélve azt.
 - Jankovits és Hollósi elmehetnek, holnap reggel jelentkezzenek az irodámban a büntetésük miatt - húzza ki magát méltóságteljesen, amikor megint megszólítja őt valaki.
 - A tanáriban van, már várja magát, menjen nyugodtan. És ha... - sűrűn pislogva méregette Móricot, amikor végre abbahagyta az üvöltözést. Meglepődött, de az előbbiek fényében ez már bocsánatos közjátéknak számított neki. - Azt hiszem, kiismerem itt magam kedves, ha azt a micsodát leszedi a fejéről, talán sikerül ugyanannyit érzékelnie a környezetéből, mint nekem - hessegeti tovább a rellonosokat is, és elégedettség tölti el, hogy végre letudhatott már pár dolgot.
 Botjának támaszkodott és száját csücsörítve vette el Alberttől a levelet. Még több jó hír, ezt már szereti.
 - Bezzeg az én időmben volt annyi tartás egy tanárban, hogy nem beszéli ki a diákjait a saját fülük hallatára - morrantotta a két fiatalember után, amikor érzékelte, hogy az előtte sorakozó diákok némelyikének vonásain csalódottság vagy épp sértődöttség fut át. Az egy dolog, hogy neveletlenek voltak, de ez nem fair velük szemben. Hátradőlt, fontolgatta, hogy legyen-e még hozzáfűznivalója az esethez.
 - Értékelem az egyediséget és a merészséget. Persze, amíg nem órán művel ilyesmit - meredt ferde szemüvegén keresztül Teddyre, majd le a mamuszra - Húsz pont az Eridonnak. Mehetnek a dolgukra.
 


Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. március 11. 22:42 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jacob Lehman
INAKTÍV


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 136
Írta: 2023. március 12. 07:05 | Link

A perpatvar közepébe


Az egyik szobatársa már napokkal ezelőtt rászólt, hogy takarodjon kifelé a növényeivel, különben belőle fog visongó mandragórát varázsolni, ha még egyszer paprikát mer nevelni cserépben. Nem egészen értette a másik frusztráltságát, hisz ezek a növények nem ártottak semmit, és különösképp illat se volt olyan, ami zavarhatta volna a másikat. Ennek ellenére szerzett egy rekeszt, de csak most vitte rá a lélek, meg a kedv, hogy átültesse a növényeit. Be is pakolta a kosárba a paprikákat, párosult hozzá néhány koktélparadicsom is, némelyiken már szépen beért kis paradicsomok is himbálóztak. Eszébe is jutott, hogy talán kifelé menet tesz majd egy kanyart a nagyterem irányába, s ott okoz meglepetést, odakészíti a finom, friss paradicsomokat az eridonosok asztalához, úgy nagyjából olyan helyre, hogy Korinak elérhető legyen. Meg persze tenne néhányat a levitásokéra is, hisz mégis ott ülnek Zalánék. Szóval sietősen szedte lefelé lábait kantáros nadrágjában, tornacipőben és hófehér ingjében, de az utolsó pár lépcsőfoknál hangokra lett figyelmes, ezek elterelték a figyelmét, így az utolsó előttinél rosszul lépve elveszítette egyensúlyát, és szó szerint zuhant egy nagyot. A kosár kirepült a kezéből, ő meg pofára esett, szétnyúlt tagokkal valahol Kakasi professzorasszonyság előtt, kosara úgyszint valahol a folyosón landolt, melyből gurultak szanaszét a paradicsomok és a paprikatövek.
- Aúú - nyögött fel, s csak ezután vette észre oldalra fordított fejjel, hogy itt kicsit nagyobb a tömeg annál, mint amennyire számított. - Baszki, akarom mondani hoppá...Kori? Szia..sztok - Zalán is ott volt, meg a háztársa, Julián is, és még rengeteg eridonos. Hanyatt vergődve pedig magát Kakasi tanárnőt látta , teljes testközelből.
Utoljára módosította:Jacob Lehman, 2023. március 12. 07:05 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Simonka Asztrea Zóra
INAKTÍV


Dzsenissz
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 79
Írta: 2023. március 12. 07:26 | Link

Mindenki, aki a folyosón van


Döbbenet, magam se értettem, hogy mi a franc van, de látva Kakasit azért a vér megfagyott az ereimben. De vajon melyik Jankovits tett valami rosszat? Pankát elnézve, durván elrúzsozta magát, Dorián meg…áhá, a deszka! Ahogy figyeltem a társaságot, hamar összeállt a kép, a nyalókás szitun még nevetnem is kellett, az meg egyenesen szemet szúrt, hogy Pankusz és cukibogyó egymást hesszelik. El is mosolyodtam ezen, de Jani még mindig matricaként ragadt. - Hallod? Nem járunk - sutyorogtam, s épp, amikor sikerült kiszednem tenyerem az övéi közül, akkor érkezett meg a felmentő sereg Pankusz személyében.
- Hogyne láttam volna, viccelsz? Tök cuki - meséltem mosolyogva Pankának. - De ez a rúzsfolt…jesszus, mit műveltél? Várj, segítek - ugyan már látszott, hogy némi praktikát bevetett Pankám, azért még mindig foltos volt az arca. Elő is húztam egy zsepit, s azzal törölgettem le az arcáról a maradványokat, majd felkaptam a fejem a büntetések hallatán.
- Jesszus, mi van ezzel a nővel? Már elmúlt karácsony, hogy pontokat osztogasson - sutyorogtam Pankának, meg is csóváltam a fejem. - Dorián jó nagy szarban van - suttogtam, aztán megláttam az eridon gyöngysorának második felét, meg is tekertem a szemeimet. - Ne már…Wessi hol van? Már csak ő hiányzik - hangomból érezhette a gúnyt barátosném, bár próbáltam halkan beszélni, hogy a többiek ne hallják meg. Kicsit frusztrált a nagy magas jelenléte, s valahogy tudatosan be is álltam Panka elé.  Közben feltűnt Juliánus barát, egész helyes srác volt.
- Hmm nekünk segíthetnél, igaz Panka? - kuncogtam, igaz inkább csak Pankusznak mondtam, de lehet más is meghallotta. S ha ez nem lett volna még elég, valami gyökér szétterült a padlón, erre viszont már kiszakadt belőlem a röhögés. - Na jó…ez durva, le kéne lécelnünk, míg lehet - csóváltam a fejem. - Húsz, mi? Miért kaptunk pontot?- értetlenül pislogtam a többi eridonos felé.
Utoljára módosította:Simonka Asztrea Zóra, 2023. március 12. 07:26 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Wesselényi Arabella Valéria
Diák Eridon (H), Illúziómágus, Színjátszós, Negyedikes diák


Mammon
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 113
Írta: 2023. március 12. 10:59 | Link


Face ; Szett


Tudjátok miért szeretem Dorci babyt? Hát mert tökéletes, te ostoba! Tényleg! Helyes, jó fizikumú, tudja mit vegyen fel - bár néha segítek neki, gihi. De a legfontosabb, királynőként kezel, ahogy azt én meg is érdemlem!
Bercivel beauty napot tartottunk a szobájukban, amikor jött a hír, hogy az én csodálatos hercegemet elkapta Kakasi. Na neeem… Nem-nem-nem! Ezt nem engedhetem! Mi az, hogy az a divatgyökér, vén szatyor a lovagom körül ólálkodik? Kész vicc! Direkt nem lógunk együtt éjjel-nappal, hogy legyen neki is, meg nekem is szabad terünk, de látom ez nem fog működni. Azzal a csábos tekintetével még a tanárainkat is elcsábítja. Hihetetlen! Dárga egyetlen Bercimet sietve kellett otthagyni egy ígérettel, hogy befejezzük máskor a közös skincare rituálénkat, de ez most sokkal fontosabb volt! Hát épp le akarja nyúlni a vén tyúk Dorci babyt! Magamhoz képest gyorsan átöltöztem, amolyan boss bitch külcsint varázsoltam magamra és valljuk be, pont erre volt szükségem. A tükörbe nézve minden tökéletes volt, sehol nem maradt egy hiba sem. Tökéletes, ezt pedig a megbűvölt tükröm is alátámasztotta bókjával. Olyan kis kedvi.
- Doriááán - kiáltottam kétségbeesetten a nevét, ahogy magassarkúm szaporán kopogott az öreg kőpadló felszínén. A luxustól zengett az egész folyosó. Ahogy odaértem, azonnal kihúztam magam és az addigi kocogó tempómat leváltotta a manöken séta. Úgy vonultam végig az emberek között, akárcsak a modellek a kifutón, viszont majdnem felbuktam a földön hempergő perverzen.
- Félre, paradicsomos lúzer! - belé is rúghattam volna, de ha baja esik a szandimnak elsírom magamat.
- Édes Doriánom - álltam végül oda én is, miután az ízlésficamos vén keselyű távozásra intett mindenkit - Mi történt? Ugye nem bántott téged ez a vén szatyor? - suttogva kérdezgettem érdeklődve arcát tapperolva puha ujjaimmal sérüléseket keresve rajta s fittyet hányva arra, ki hallotta vagy ki nem.
Utoljára módosította:Agárdi Kornélia Auróra, 2023. március 12. 11:54 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

I am so fab
Check out, I'm blonde, I'm skinny, I'm rich
And I'm a little bit of a 🍑
Agárdi Kornélia Auróra
Prefektus Eridon, Ötödikes diák


be Lilith. never Eve.
offline
RPG hsz: 170
Összes hsz: 282
Írta: 2023. március 12. 11:43 | Link


X TalárAlatt   X MIIVAN   X Elakarokszublimálniagyászba

- Azt mondják fodrász volt. Remélem, ismer valami kutyulékot, mert nem akarok rövid, fiús hajjal lézengeni. Onnantól tényleg fiúnak hinne Kornél és Zalán - felelt Panka kérdésére, szemei viszont laposan az előbbi fiúra terelődtek egy percre, majd vissza az elsősre. Kedvelte Pankát. Olyan kis extrovertáltnak találta, igazi eridonosnak. Bezzeg egyre inkább érezte már, ez belőle apadozik és egyre jobban kezd elhalni.
- Te is fiam, Kornél - sipított fel újra, ahogy barátja is megkísérelte kiszedni hajából az ádáz édességet. Szemei bekönnyeztek, ahogy buksijához nyúlt és úgy hüppögött a kitépett hajszálai után. Egyetlen szerencséje az volt, hogy Gabi néni megkegyelmezett neki és a fiúkat nyugvásra intette, így nem rángathatják tovább sötét tincseit.
Az események felgyorsultak, jöttek a pontlevonások, dorgálások, még Holló professzor is befutott, oldalán Miksával. Kori úgy vélte, jobb kedvre derítették Kakasit, mert utána kapott az Eridon még plusz húsz pontot Teddy mamusza miatt. Hogy miiii? Ha ez az ára, ellopja az örödikes mamuszát és ő is abban fog mászkálni.
Az egész tetejében pedig még két személy befutott, bár ne tették volna. Bellától állt a hátán a szőr. A strasszköves táskától pedig egyenesen kiégtek a szemei valamelyik nap, amikor a fény megcsillant rajta és az egész klubhelyiség úgy nézett ki, mint egy diszkó. Így is érzékenyebbek szemei a fényekre egy ideje, erre jön a csaj meg a virító táskája. Aztán itt a másik gyöngyszem, Jacob. Kori ereiben a vér is megfagyott, ahogy a navinés megjelent, fejében újra felelevenedtek a bálon történtek és nagyon szeretett volna valahol nagyon messze lenni tőle.
- Te jóságos Merlin - látta, ahogy elvágódott Jake, mire Kori fülig vörösödött a szégyenérzettől, ahogy a fiú félholtan is az ő nevét nyögdécsetei. Azt hitte, sikerült megértetni vele a bálon decemberbe, hogy nem lehet köztük semmi.
- Ne hari Kornél, de nekem most mennem kell. Zalán… - szólt elhalt hangon barátjának, de már nyúlt is karjáért, hogy magukhoz húzhassa és átpasszolja a sánta Kornélt. Neki elege lett abból a délutánból. Aladár pedig kitudja, mikor kezd önszórakoztatásba.
- Vigyázz rá légyszi, én meg megyek és megkeresem Kasza tanárnőt - azzal sarkon fordulva átszökkent Jacob paradicsomain és magán a fiún, aztán egy árnyékba húzódva eltűnt.
Utoljára módosította:Agárdi Kornélia Auróra, 2023. március 12. 11:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Don't fucking bark if you can't fucking bite.
Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Jövendőmondó, Pro Levita-díjas, Ötödikes diákonline
RPG hsz: 1126
Összes hsz: 1429
Írta: 2023. március 12. 12:29 | Link

Mindenki is


Hápogva hallgatta - megint - ahogy Kakasi üvöltözik vele s elsápadt, ahogy pontot vontak tőle. Nyögésféle szakadt fel belőle, ám számos intervenció szakította félbe a fogalmazódó kifogását. Nem véletlenül, végtére is épp a Fejetlenség folyosóján álldogálltak.
 Szomorúan pislogott a deszkájára, ami már Kakasi lábánál hevert búcsút intve minden reménynek, hogy valaha ki fogja tudni próbálni azt a kastélyban. Ami aztán lassan sértődött grimaszba fordult át, mikor elkapta Holló prof megjegyzését. Még Miksa is szerényebben volt képes fogalmazni. Ideje már nem volt duzzogni azon, hogy az évfolyamukról jószerével úgy beszélnek, mintha még mindig elsősök lennének, mert Lehman borult be a helyszínre. Szent griffgané.
 A tanárnő utasításának készült volna eleget tenni és lelépni, de Kornélia a karját kezdte taperolni. Seperc alatt máris volt egy Kornél a nyakában. Ez már legalább nem megy újdonságszámba... Engedelmesen támasztotta barátját, de azért még kilépett vele a diákkupacból, hogy szabad karjával felcibálja Jacobot is a földről. Már sajnálat ébredt benne attól, amit a mögötte lézengő eridonos lányok pusmogtak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 232
Összes hsz: 301
Írta: 2023. március 12. 15:58 | Link

Ahol a baj van...


Felsülök, hogy segítsek Korinak, pedig én minden tőlem telhetőt megtettem, és ennek tetejében még megállni sem tudok nagyjából a saját lábamon. Véletlen sem kellemetlen és szánalmas az egész iskola előtt. Dehogyis. Teljesen jót tesz a férfiúi büszkeségemnek meg hasonlók. Az kicsit javít a helyzetemen, amikor Jacob szó szerint beesik a tömeg közepére, de nem annyira, hogy ne érezzem magam kellemetlenül.
És minden fájdalmam ellenére van bennem annyi, hogy fejemet kapjam fel, amikor meghallom az egyik tanár szavait. Totál ledöbbenve követem végig, ahogy elhagyja a helyszínt az eridonossal. Zalánra nézek, majd Kakasira, aki a pontlevonások után osztja tovább az ukázt, kioszt pontot, majd mindenkit útjára enged.
Korira nézek, de mire szólhatnék, már Zalán tart és csak Kori hátát látom. Apróbbakat lépve támaszkodom rá, majd nézek körbe.
- Menjünk innen nagyon gyorsan - hajolok le én is, hogy felsegítsem Jacobot, majd, amikor úgy érzem már, hogy stabil, elengedem és remélhetőleg Zalán támogatásával minél előbb elhagyhatom a helyszínt. Ennyi kellemetlenség egy napra bőven elég volt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jankovits Dorián
Diák Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


muffmágus | Babyface | mester
offline
RPG hsz: 85
Összes hsz: 120
Írta: 2023. március 12. 18:00 | Link

Gabi néni és
tüncibogár


Nos, ezt jól elszúrtam. Meg kellett volna várni, amíg a néniről biztosan tudom, hogy már az ötödikesek életkedvét szívja el vizsgának titulálva az épület másik felében. Legközelebb majd biztosra megyek, addig most viszont sajnos hiába kapaszkodom a deszkám tengelyébe, mintha az életem múlna rajta, és hiába igyekszem alkudozni, hogy bevállalom én a baglyok alól a trutyi takarítását is önként, csak hagyja meg nekem a járgányom, a vén keselyű nem kegyelmez. Nagyszerű, most járhatok gyalog akkor év végéig, mert a gondnok biztos nem fogja visszaadni. Ismer már, mint a rossz pénzt, négy év alatt kijutott néhány büntetésecske nála. Van ugyan egy deszkám még otthon, valami bölcs előrelátás munkálhatott bennem, amikor azt kértem karácsonyra. Anyuékban pedig kevésbé bölcsen értékelték a helyzetet, mert meg is kaptam.
- Igenis, tanárnő - válaszolom kelletlenül, fejemet lehajtva, hogy ne lássa, ahogy grimaszolok, mert a végén még arra is pontot von le és meghosszabbítja egy héttel a büntetést. A fogaim megcsikordulnak, olyan erővel szorítom össze az állkapcsom, amikor az arra utasított navinés átvenni igyekszik a deszkám, én pedig kénytelen vagyok elengedni azt. Megfordul a fejemben egy pillanatra a képtelen ötlet, hogy felpattanok rá és elgurulok, de aztán le is teszek róla azzal a lendülettel. Egész évben a bagolyházban lakhatok a végén. Sóhajtanék egy nagyot, de nem merek igazán pisszenni sem, nemhogy bárkinek odaszólni vagy nevetni, amikor Jacob eltaknyol például. Felszusszanok, amikor végre, amikor közli az öreglány, hogy mehetek, Zalánnal együtt, akinek szintén a deszkája bánta ezt a mai akciót, pedig ő csak megjelent, tényleg nem csinált semmit. Csak rosszkor érkezett rossz helyre. Na szép. Szerencsére itt a hírek pont olyan gyorsan terjednek, mint a fény, és Bella is megérkezik. Felüdülés látni is, bár a fogkrémreklámba illő vigyor helyett most csak egy satnya mosolyra futja nekem.
- Jaj, édes... Elvette a deszkámat év végéig, de menjünk innen, mielőtt eszébe jutna még több pontot levonni - dünnyögöm válaszul, és átkarolom a vállát, igyekezve minél távolabb kerülni Kakasi tanárnőtől, csak a vállam fölött pillantva hátra egészen a sarokig. - Pedig ma sikerült épp a bűbájtan vizsgám.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Wesselényi Arabella Valéria
Diák Eridon (H), Illúziómágus, Színjátszós, Negyedikes diák


Mammon
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 113
Írta: 2023. március 13. 14:58 | Link


Face ; Szett


Ekkora csődületet én még nem láttam ezen a csicska folyosón. A keselyű rikácsolását bárhonnan felismerném, még ha nem is üvöltve engedte útjára a népet, amire.épp megérkeztem. Közeledve a csoportosuláshoz a két kis elsős ribit szemeim sarkából kiszúrtam, viszont nem fordítottam rájuk különösebb figyelmet. A végén elhiszik, hogy körülöttük forog a világ, pedig ha az iskola naprendszer lenne, a kibaszott Nap én lennék! Ragyogó vagyok, szinte tündöklő! Na meg kedves, melegséget sugárzó és istennőként tisztelnek. Kell ennél több? Ők maximum két apró törpebolygók lennének, aminek még egy nyomi holdja sem lehet. Ők ketten igazából egymás utánfutói.
Dorci babyhez érkezve óvatosan vizsgalni kezdtem azt a tökéletes arcát, amikor is a navinés próféta ragacsos mancsi között meg nem pillantottam Doriszom deszkáját. Nem hallottam Kakasi kérését irányába ezért nem is tudhattam miért volt nála a pasim járműve. Felbosszantott. Szemüvegem levéve épp szerettem volna jól helyretenni Juliánt és visszaszerezni a hercegem eszközét, de ekkor közölte velem ez a szexi, mi a hókuszpók történt.
- Jaj, Életem! - azonnal megfeledkezve terveimről fordultam sajnálkozva Dorcihoz, mégis mit képzel magáról az a vén szatyor? Terrorizálja a diákokat vizsgaidőszak alatt? Elég bajunk van így is. Kibírhatta volna már ezt a kis időt. Így is fél lába már a koporsóban volt. Csak ne asszonykodjon, mert a szivére mehet a stressz vagy beáll a dereka. De akkor a botját is kirúgom a kezéből, az is biztos.
- Semmi baj, Kedves. Visszaszerezzük neked, megígérem - hajtottam fejemet vállára automatikusan, ahogy magához húzott, még a szabad kezemmel is végigsimítottam mellkasán, hogy éreztethessem vele együttérzésemet. Ahogy leléptünk, szemem sarkából a két taknyos elsősre villantottam győztes mosolyom, mivel összebújva hagyhattam el a helyszínt Vele. Nem szakíthatnak el az én Dorci babymtől. Sem ők, sem senki!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

I am so fab
Check out, I'm blonde, I'm skinny, I'm rich
And I'm a little bit of a 🍑
Jacob Lehman
INAKTÍV


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 136
Írta: 2023. március 15. 12:58 | Link

Rémálom az Elm utcában


Sajgott minden csontja, de leginkább a szégyen az, mely vörösre festette arcát és fejfájást gerjesztett a kemény kobakban. Egyesek röhögtek rajta, a tanárnő hosszú botja, és szódásszifonhoz emlékeztető szemüvege megijesztette, soha ennyire közel még nem került tanárhoz, legfeljebb rémálmaiban. A helyzettől azonban annyira lefagyott, hogy még mozdulni se bírt, Arabella majd fociként kezelte, Kornélia pedig...nos, csak úgy átlépett rajta és elsietett. Talán ez esett neki a legrosszabbul, a lány még csak kezét se nyújtotta, hogy felsegítse, netán megkérdezze, hogy van. Ez tényleg élete legnagyobb rémálma volt, s már az sem érdekelte, hogy egyesek rajta röhögnek.
Már csak akkor mozdult, amikor megérezte Zalán segítő szándékát, neki köszönhetően tudott felkászálódni a földről, meg persze Kornélnak hála.
- Köszi - nyögte mindkét srácnak, zavartan és sietve kapkodta össze kosarába a kigurult paradicsomokat, egyet óvatosan húzott el Kakasi tanárnő lába közül, majd félve pislogott fel rá. - El...nézést - még jobban vörösödött a feje, aztán felegyenesedve, sietve szedte a lábát, hogy eltűnjön, és maga mögött hagyja a folyosót.Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 16 ... 24 25 [26] 27 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium