37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium

Oldalak: « 1 2 ... 18 ... 26 27 [28] 29 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. március 24. 13:14 | Link

Patrocino

Prefektustársamra bízom, hogy visszakísérje a körletébe ezt az ütődöttet, elvégre egy házba tartoznak, nekem pedig nincs kedvem kitérőt tenni, hogy aztán onnan caplassak le a Rellonba. Azt is ráhagyom, hogy közben milyen büntetést szab ki rá, mert engem ez a része végtelenül hidegen hagy, az se érdekel, ha végül megússza annyival, hogy teljesen ráhoztam a frászt. Még el is fehéredett, mint aki mumust lát, pedig csak én voltam az. Lehet persze, én vagyok a mumusa, ez esetben érthető a reakció.
Megvárom, míg eltűnnek a sarkon, és csak aztán fordulok sarkon, hogy aztán pont megpillantsak egy újabb diákot, akinek semmi keresnivalója nem lenne éjnek évadján a folyosókon. Felemelem pálcám, hogy fényével jobban megvilágítsam a teret, és gyorsan megállapítom, hogy ez a lány bizony teljesen kizárt, hogy mestertanonc legyen. Futottam már ebbe a hibába, azért sem szívleltem különösebben ezt a részét a melónak.
- Hacsak nem vagy alvajáró, remélem nagyon jó okod van arra, hogy kint császkálj ilyenkor! - szólok oda neki cseppet sem barátságosan, és el is indulok felé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Candela Sophie Patrocino
Diák Eridon (H), Másodikos diák


Bedrogozott puffskein by Sadiiie
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 23
Írta: 2024. március 25. 06:26 | Link

Sadie Sallow
Takarodó után

Szerencse, hogy nem krimi hősnőnek készülök, mert akkor felsülésemmel szégyent hoztam volna fejükre. Örök szabály, hogy sose tudasd az ellenséggel, hogy itt vagy! Nekem kifejezetten nem célom rejtőzködni. Megfeledkezem róla, annyira szétvet a kíváncsiságom, hogy mégis ki az a két h*ülye, aki egymást gyepálja ilyenkor? Megijedek, mert a hang halványodni kezd. Aztán léptek közeledtére leszek figyelmes.
- Dehogy, én ugyanis álomjáró vagyoook! - felelem dallamosan kacarászva, éberen figyelve az előttem levő alakra. Közeledik felém, hang alapján beazonosítanám, ha éppen lenne halványlila unikornispukim arról, hogy kicsoda is!
- Teee valamiféle szellem vagy esetleg? - kérdezem felvont szemöldökkel. Pálcája derengő fényében nem sokat látok belőle. Túlzásba vitte az alapozót, azon kívül a lány rendben van. Simán lehet illúzió ettől függetlenül, vagy az előbb említett szellemek közül valamelyik. Időbe telt megszokni, hogy akad néhány a kastélyban. Némelyik kifejezetten undoknak hat, mint ő is.
- Tök jó a sminked! - dicsérem csakúgy. Ha természetes szépsége van, annál jobb! Nem szokásom hazudozni. Csak füllentek néééha. Neki kivételesen nem, tényleg azt gondolom abból, amit látok, hogy elegáns. Lelkiekben felkészülök arra, hogy akkora letolást fogok kapni, arról pendülök majd. Haha! Végre valami izgalmas is történik a kastélyban!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. március 26. 18:21 | Link

Patrocino

Legnagyobb bánatomra, jól hallhatóan nem egy alvajáróval, de még csak nem is valami bajkeverővel sodor össze a balszerencse ma este, hanem valami ütődöttel.
Grimaszba fordul az arcom, ahogy meghallom vidáman csilingelő, dallamos hangját, amit mintha cukorszórás kísérne, és mosolygó felhőpamacsok.
Elkínzottan sóhajtok egyet.
- Sajnos nincs akkora szerencsém. - Akkor ugyanis csak átúsznék a falon, és már itt se lennék. Ehelyett büntethetem meg, meg kísérgethetem a házába vissza ezt a lökött csibét. Mert még csak nem is tyúk.
Elég fehér a bőröm, alapból is, szeplők is pettyezik nem csak az arcom, de mindkét karom és vállam is (bár utóbbiak nem látszanak jelenleg), a vaksötétben derengő pálca pedig csak ráerősít erre, de a lebegésben nem vagyok jártas, és áttetsző sem vagyok, a már előbb említett képesség hiányán túl, hogy nem tudok most felszívódni.
- Milyen smink...? Tudod mit, tök mindegy - hagyom annyiban a dolgot, miközben lejjebb engedem pálcámat, most, hogy már odaértem a kiscsajhoz. - Hogy hívnak, kik a szüleid, milyen a véred és várj, volt még valami.. ja, megvan! Melyik házba jársz? - Csak a legfontosabbakat kell tudnom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Candela Sophie Patrocino
Diák Eridon (H), Másodikos diák


Bedrogozott puffskein by Sadiiie
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 23
Írta: 2024. március 26. 20:55 | Link

Sadie Sallow
Takarodó után

Kijelentésén felkucongok és vigyorogva, csillogó szemekkel tekintek az előttem állóra. Nem sokkal magasabb tőlem. Sokan mondják, hogy az optimizmusom kölcsönöz nekem olyan aurát, hogy elmehetnék egy lámpába villanykörtének. Van aki újabban Napocskának hív, sokan a házamból például, nem is értem. (De, teljesen biztosan tudom, hogy miért! Hehhe.) Az előttem álló viszont még a sminkről se hallott. Vagy de? Szemeim reménytelien felcsillannak, persze tudom én, milyen irányba visz ez az út. Rá is tér hezitálás nélkül az illető, akitől nem félek kicsit se! Alaposan végigmérem magamnak. Sápadt arcú, szeplős lány, ebben a megvilágításban vámpírnak gondolom és a vérre is kitérő kérdésével merengésre késztet.
- Candela Sophie Patrocino, Eduardo Rozales Sanches el Rodrigo e Sophia Mandal - kezdem olasz nyelven bemutatni családomat, erős spanyol akcentussal. Érdekes családba születtem, ahol az apám spanyol, az anyám meg olasz. Észre sem veszem, hogy nyelvet váltok útközben, hiszen nekem tök természetes, hogy bárki kérdezi a családomat, sulis körben elsősorban az anyanyelveim egyikén fogok megszólalni. Hát igen. Ilyen ez a mélyről fakadó családi szeretet. Visszaváltok aztán magyarra, azt viszont már tudatosan csinálom, mert észbe kapok és rájövök, hogy hol siklottam el.
- RH negatív, szereted az olyan vért? - meresztem rá tágra nyílt tekintetemet, bennük huncut fény csillanásával. Azok a barnák sok rosszaságot rejtegethetnek még a számomra még ismeretlennek - Eridon. Te meg ha jól látom, rellon. Mi a neved?
Pillantásom zöld kitűzőjére esik. Szóval bizonyíthatóan prefektussal van dolgom. Uu sheep! Eddig nagyon izgi ötlet volt idáig elmerészkedni! Kezdek fellelkesedni, hogy talán az utam nem hiábavaló. Miről beszélek? Sose az!
Utoljára módosította:Candela Sophie Patrocino, 2024. március 26. 20:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. március 28. 19:01 | Link

Patrocino

Nem először és nem is utoljára fogalmazódik meg bennem, hogy ugyan miért is lettem én prefektus? Mert biztosan nem azért, hogy éjszaka kódorgó gyerekeket hajkurásszak. Nem is a büntetés élvezete, csak az vonzott, hogy büntetlenül lehetek kint éjszaka a folyosókon. A legbiztosabb módja a törvényszegésnek, ha beállsz betartatni azt.
De az ilyen pillanatok megkérdőjelezik bennem, hogy valóban megéri-e mindezért.
- Ezek a nevek az égvilágon semmit nem mondanak nekem - jelentem ki, és bár még nem vagyok teljesen meggyőződve róla, a következő szavaival már minden kétséget eloszlat gyanúmról.
Kicsit fel is vonom a szemöldököm, és aprót horkantok.
- Ne legyél ostoba, nem a mugli besorolása érdekel, hanem a minősége. De lényégében meg is válaszoltad már a kérdésemet, sárvérűkém.
Semmi személyeskedés, nem célom beleállni. Sőt, ahogy kimondom a szót, valami furcsa érzésem is támad. A szüleim helyeslően néznének most. Rosszullét fog el.
- Igen, én Rellon, és Sadie Sallow, de nem barátkozni jöttem ide hozzád. Kitalálod, miért érdekel, melyik házba jársz, Patisszon? - Megint csak, nem gúnyt űzök belőle, csak a fura neve nem jön a nyelvemre. Segítség gyanánt meg is kocogtatom a jelvényem.
Utoljára módosította:Sadie Sallow, 2024. március 28. 19:02 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Candela Sophie Patrocino
Diák Eridon (H), Másodikos diák


Bedrogozott puffskein by Sadiiie
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 23
Írta: 2024. március 31. 11:55 | Link

Sadie Sallow
Takarodó után

Örülök, hogy a szüleim neve semmit nem mondanak az előttem állónak. Nem szabtak ki még rám büntetést, valahogy sikerült eddig megúsznom, viszont ha az orrára kötöm, akkor biztosan odavezet ez az út. Ugyanakkor kivételesen elhülyülni se szeretném, a végén túlságosan komolytalannak vesz és hitelét veszti nála a szó.
- Öööhmm, igeeeen - nyitom ki a számat, a legrosszabb amit tehetek, a néma ácsorgás - Lehet azért, mert viszonylag új vagyok itt. Mármint másodikos, de szerintem nem futottunk össze még soha.
Akárhogy nézem, nem ismerős külsőre ez a lány. Büszkén elmosolyodom, amikor kiejti száján a "sárvérűt". Szemeim boldogan csillannak.
- VÉGRE VALAKI ÍGY HÍÍÍV! - kiáltom égbetörő lelkesedéssel és még a kezeimet is ökölbe szorítva a levegőbe lendítem.
- Whoaaaaa!! láttam a jelvényt, de... de úristen, úristeen! - vigyorodom el, előbb fellendített kezeimet továbbra is ökölve szorítva izgágán rázogatom magam mellett. Mint aki azt ünnepelné, hogy megnyerte a hatos lottó fődíját. Arcomhoz kapok. Még jó, hogy a bőröm nem ad ki valamilyen a kutyajákokra emlékeztető, édes kis csipogást, mert körülbelül ott tartok, hogy... amennyire örülök most ennek a pillanatnak, ha tudnék, csipognék is.
- SAAADIEEE! - lépek hozzá közelebb, határozott fénnyel tekintetemben - Szólíts nyugodtan Candynek! Az sokkal egyszerűbb. Atyaúristen, én azt hittem, hogy csak legendákban létezel!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. március 31. 14:56 | Link

Patrocino

Odahaza ismertem minden családnevet, tudtam kinek milyen felmenői vannak, de itt sokáig tartott, mire megszoktam, hogy kénytelen vagyok rákérdezni. Többekkel ápolok rossz viszonyt, akikkel nem kellene (akármilyen irritáló is az ostoba feje annak a levitás baromnak), és őket meg nem illető módon viselkedtem olyanokkal, akikkel nem érdemes. Nem kéne több ilyet hibát elkövetni, ezért is érdeklődöm meg a lánytól, kicsoda-micsoda, mielőtt még úgy döntenék, hogy tönkreteszem a napját.
- Határozottan nem - erősítem meg, mert ez a mostani fejfájás nagyon újnak érződik, de annál kellemetlenebbnek.
És az érzés csak felerősödni látszik, mikor vinnyogni kezd, és még a fülemhez is kell kapnom kezem, mert bizony az éjszaka közepén, mikor csak a távoli finom ablakzörgés és az itt-ott süvítő enyhe huzat zaja töri meg a csendet, igen bántó tud lenni, ha valaki nekiáll a folyosón kiabálni.
- Megbolondultál!? - sziszegem felé, miközben úgy viselkedik, mint egy lekötözött gurkó. Egy helyben pattog, fura hangokat ad ki magából, és mintha egyszerre hat irányba akarna kilőni.
Azt tudtam, hogy van némi hírem a suli falai közt, de ez a reakció, amit ez a bedrogozott puffskein produkál, messze felülmúlja a képzeletemet. Ez a csaj.. ez örül nekem.
- Candy, mi? - kérdezem fintorogva, miközben hátrálok két lépést tőle. Ha követne, még kettőt. Hát az biztos, hogy túl sok cukor van benne. - Inkább sárvérűnek hívlak, ha már úgy odavagy érte. És tudod mit? Azt hiszem, kitalálom egyedül is: Eridonos vagy, mi?
Ezt is irigylésre méltó fintorral az arcomon ejtem ki a számon.
Utoljára módosította:Sadie Sallow, 2024. március 31. 14:58 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Candela Sophie Patrocino
Diák Eridon (H), Másodikos diák


Bedrogozott puffskein by Sadiiie
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 23
Írta: 2024. április 1. 13:13 | Link

Sadie Sallow
Takarodó után

Nekem tönkretenni a napomat aligha lehet. A lány nem tudja, hogy cserfes emberrel, akarom mondani boszival hozta össze ám a sors személyemben. Lelkesen válaszolok arra, hogy kik a szüleim, még csak nem is hall róla, ami tök rendben van. Na de, hogy lesárvérűz engem és kiderül, hogy ő Sadie? Ne viccelj! Egyszerre két soromat húzza ki a képzeletbeli bakancslistán! Miért ne sikítanék, ha egyszer így van?!
- Huh? - kérdezem kezeimet továbbra is ökölbe szorítva magam mellett tartva, enyhén oldalra billentett fejjel, barátságosan mosolyogva - Leheet!!
Jobb kezemmel ismét a levegőbe csapok, aztán leengedem mindkettőt, hogy ellazíthassam. Most már érzem, hogy kezdenek fájni az ujjaim és fárad a vállam is.
- Jó, nekem mindegy - vonok vállat, mert tényleg mindegy hogyan szólít. Arra csak szememet meresztem, hogy.. . nem hallotta volna, amikor mondtam, hogy Eridon? Vagy vajon a nevem részének hitte azt, ami valójában a házam neve akarna lenni? Jó, hát olasz-spanyol vagyok. Nem mindennapi látvány, hanem egy sétáló szivárványbomba. Ha tudnék Sadie rólam tett felvetéséről, arra a hatfelé kitörni akaró gurkóra biztos felröhögnék, mert pont úgy érzem magam legbelül. Erről letörölhetetlen, vigyorrá fejlődő mosolyom tesz tanúbizonyságot.
- Már említettem, de lehet, hogy hadartam, azért bocsi. Eridonos vagyok! Na, ennyire ijesztő hír? - kérdezem szolid mosolyra fogva hátralépéseit kifigyelve, s míg ő elhúzódik én mindig csökkentem a köztünk lévő távot - Szeretsz táncolni esténként?
Utoljára módosította:Candela Sophie Patrocino, 2024. április 1. 13:14 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. április 2. 18:19 | Link

Patrocino

Lehet? Ha még ő sem teljesen biztos benne, hogy nem hibbant-e, akkor egész biztosra vehető, hogy kórosan bolond. És még örül is neki! Eszem megáll, és kipotyognak a fogaskerekek, hát két év után kell megtudnom, hogy nem is iskolába küldtek, hanem elmegyógyintézetbe?
Az meg, hogy nem zavarja, ha lesárvérűzik, csak még jobban elveszi a szó élét. Már mikor előbb kiejtettem, is zavart benne valami, de most már egyenesen idegennek érzem a nyelvemen. Inkább el is engedem a fenébe, úgyse akarom igazán sokáig bárhogyan is szólítani őt. Most egy "gyere ide", aztán meg egy "húzzál befele" pont megfelel, ha az Eridonhoz értünk.
- Nem. És igen, a lehető legrosszabb. Ti pirosak vagytok a legalja, és a sors esküszöm direkt ver engem veletek! Miért épp az én nyakamba szakadtok mind!? - kesergek bosszúsan, miközben magam elé emelem kitartott tenyerem, hogy ha tovább közelít, abba gyalogoljon arccal, és ne jöjjön már közelebb hozzám.
- Még a héten jelentkezel nálam büntetőmunkára, be kell állnod a házimanók közé, teljesíted minden kérésük, zöldséget hámozol, krumplit pucolsz, mosogatsz, és felmosol, vagy amit mondanak. És közben hozod nekem a szendvicset és a kávét, mert kénytelen vagyok végigülni. - Az égvilágon semmi kedvem hozzá, remélem el is felejtem, ő meg ellógja. - És most indulás van! Gyerünk, lássuk, hazatalálsz-e a bolondok házába.
Utoljára módosította:Sadie Sallow, 2024. április 2. 18:20 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Candela Sophie Patrocino
Diák Eridon (H), Másodikos diák


Bedrogozott puffskein by Sadiiie
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 23
Írta: 2024. április 5. 12:02 | Link

Sadie Sallow
Takarodó után

Ha ez azt jelenti, hogy én vagyok az-az unalmas életű, aki búgócsigaként pörög egész álló nap akkor nálam egész biztosan kijelenthető, hogy hibbant vagyok és nagyon büszke rá!
- Mi vagyunk a legalja, amikor két navinés betépve felgyújtotta annak a levitás lánynak a haját és azt üvöltötték, hogy "UNIKORNIS!!"? A skandálásra figyeltek fel a tanárok. Már elbocsájtották őket - Azért magas labdával kezdi a vagdalkozás hadmenetét. Még csak felépített indoklás se hangzik el, hogy a mi házunkból mit követhetett el az-az ember, aki miatt mi csak legalul vagyunk. Mondjuk ha ezt a gondolatmenetet megfordítom, még jó is, mert én piramisban nézem és aki a csúcsnak vallja magát, vagy ott helyezkedik el, legtöbbször nem az. Tekintetemből ki nem mondott "Ezt te sem gondolod komolyan" féle mondat olvasható, aztán drámázására csak tovább vigyorgok és azt már csak különben is csak szórványosan értem, mert elönt a felvilágosodás fénye. Kitartott tenyerének gyalogolok arccal, de nem mintha meghatna! Ráfogok két kézzel az ő kezére és barátilag rászorítok.
- Uúhhóóóó, jóó puhaaa! - visítok tovább, mintha nem lenne holnap, majd kacagó tekintetemet emelem az ő ultra lenéző szemeibe, amikor sorolja a büntetőmunkámat - Oké.
Sima, egyenes, célratörő beleegyezés, éles váltásként hathat. Semmi tiltakozás, vagdalkozás, szomorúság.
- Egynapos munka lesz? - Ha akarja felőlem több is lehet, éppenséggel jól tudok főzni, köszönhetően, hogy anyám valamiért a kötelességének érzi, hogy ideje korán asszony váljék belőlem. Fújj, ki akar olyat?! De a kaja mindig jól jön. Remek vigasztalótárs - ezzel akaratlanul azt is megválaszolom, hogy hogyan küzdök a stressz ellen. Akár kávét is készítek neki, bár mivel én nem szoktam inni, ezért előfordulhat, hogy jó erősre csinálom. Arra nem hiszem, hogy felkészültünk. Leginkább őt féltem, magamat nem, mert nekem úgy is mindegy.
- Ó? Már nem ott vagyunk a bolondok házában? - kuncogom és őt megelőzve kicsit előremegyek. Hátrafordulok és hátrafelé sétálok, szemeimet a lányon tartva. Közben hümmögök egy egész felismerhető dallamot, ami mintha a Despacitora hajazna.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. április 7. 09:43 | Link

Patrocino

Szólni akarok, aztán inkább becsukom a számat, és egy-két pillanatig gondolkodom, mielőtt újból kinyitnám.
- Jó, annak a kettőnek tényleg teljesen elmentek otthonról - ismerem el, de a véleményem ettől még nem változik. Kirívó eset, de általánosságban a pirosaktól jobban kiver a víz. A legtöbb navinés tökéletesen érdektelen tud maradni a szememben, még meg is dicsérném őket, ha feltűnne, hogy ott vannak.
És hogy mindezt tovább erősítse bennem, tovább közelít, az sem hatja meg, hogy megpróbálom távol tartani magamtól, és elkezdi fogdosni a kezem. Épp csak nem dörgöli az arcához.
- Dehogy lesz egynapos, hülye vagy? - forgatom meg a szemeim. - Nem bírnék ki annyit... meglátjuk, meddig tudlak elviselni.
Azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy még a házimanók is falra másznak tőle, és páros lábbal rúgnak ki minket a konyhából. Bár elvileg nem tehetik meg, de elnézve ezt a hiperaktív kis szörnyeteget, nem lepődnék meg.
Irányba állítom, de még erre is képtelen, és hátrafelé lépdelve indul meg. Remélhetőleg így is tudja, merre kell menni, mert én direkt meg se próbáltam eddig keresni az Eridon tornyot. Mármint persze tudom, hol van, csak az utat nem ismerem oda, és a bejáratot sem láttam még. Azt hiszem legalábbis.
- Nem fogok szólni, ha egy lépcsőhöz érsz - figyelmeztetem az orrnyergemet masszírozva. Sőt, ahogy elképzelem, amint hátrafelé sétálva nem veszi észre, és lebukdácsol egyen, még kicsit jobb kedvem is lesz. Persze nem kívánom, hogy a nyakát szegje, elég ha kezét-lábát töri. Előbbiből nem tanulna sokat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Candela Sophie Patrocino
Diák Eridon (H), Másodikos diák


Bedrogozott puffskein by Sadiiie
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 23
Írta: 2024. április 9. 13:38 | Link

Sadie Sallow
Takarodó után

Sadie megsemmisíthető ennyivel? Hmmm. Guys! Ne értsetek félre, mert nem akartam őt bántani, csak felemelő érzés látni, hogy erre megmukkan. Mintha a fogait is hallanám enyhén összekoccanni a szájában, amikor becsukja.
- Igen... - nézek félre és lehorgasztom fejemet. Megadok fél perc tiszteletcsendet szegény lány hajáért, aztán odacaplatok Sadie-hez, esélyt se hagyva a súlyos gondolatoknak, hogy megpróbáljanak maguk alá gyűrni.
- Owh - próbálok csüggedt pofit vágni. Még csücsörítek is hozzá, de valójában meg fülig ér a szám, mert pont ez volt a tervem. Nagyon szépen köszönöm Sadie, hogy a kezem alá dolgozol! Khm... Még mindig a kezét fogom, lehet ezzel kihúzom a maradék idegszálait is, viszont nem tehetem meg, hogy elengedem csakúgy, ha egyszer jóóóó puuhaaa!
- Imádom a kezed, tök puhiii! - ezt már halkabban mondom, kezét kedvesen arcomhoz dörgölve, aztán indulok is hátrafelé lépkedve. Olyan, mintha táncolnék!
- Jóóó, rendben! - vigyorgok a lányra. Hát ne szóljon, nekem hátul is van szemem. Továbbdudorászom a Despacitot, már a dal felénék járok, amikor a folyosó végéhez érünk. Még sehol a lépcső, de hirtelen kifut lábam alól a talaj. Megcsúszom egy ismeretlen folyadékban és annyira megijedek, hogy pánikreakciómban kinyúlok és belekapaszkodok Sadie karjába, esélyesen magammal rántva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. április 12. 19:36 | Link

Patrocino

A francnak kell elképzelnem, mitől lehetne rosszabb, ez a kis görcs (mintha én olyan magas lennék) kitalálja a gondolataim, és tovább fokozza a helyzet kellemetlenségét, mikor megvalósítja. Előbb csak fogdossa, aztán az arcához dörgöli a kezem, mint aki meg van értem őrülve, de szó szerint, és rajongásában mindenféle elvetemült baromságra képes.
- Tedd magad takarékba! - rázogatom meg a kezem, mintha taknya-nyála ráfolyt volna, pedig csak patisszonos lett.
Aztán meg még csalódott is a kiscsaj, amiért nem lehet velem büntetését töltve több ideig. Lehet azzal fegyelmezném csak igazán, ha egyáltalán semmilyen szinten nem baszogatnám ezzel? Várjunk csak, ez a gondolat most komolyan oda vezetett, hogy hagyjam büntetlenül, hogy azzal regulázzam meg? A bolondját járatja velem?
- Fájni fog - figyelmeztetem mindenféle aggodalom nélkül hangomban, nem is sejtve mennyire igazam lesz. Csak épp nem pont úgy, mint várom.
Fapofával nézem végig, amint beletrappol valami folyadékba, amit én már messziről kiszúrtam, és amiről már el is képzelem mekkorát fog nyekkenni megcsúszva benne. Előkészítem kárörvendő nevetésemet is, de sajnos arcomra fagy a mosoly, mert ez a nem normális utánam kap ijedtében, és ugye említettem már, hogy én sem vagyok valami termetes jelenség?
Hát persze, hogy magával ránt ez a szerencsétlenség, és együtt nyúlunk ki a folyosón. A pálcámat is elejtem, de így legalább nem törik el, mikor kenyérrel próbálom tompítani az esést, ami persze elcsúszik a dzsuván, ezért bár nagyrészt a lányra esek, azért sikerül megfejelni a követ is. Csak kicsit vigasztal a tudat, hogy alaposan bele is térdeltem valamijébe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Tatai Karina Böske
Prefektus Eridon, Harmadikos diák


Karina
offline
RPG hsz: 2
Összes hsz: 4
Írta: 2024. április 19. 16:04 | Link

Kori

Ó, azok a régi szép idők, amikor holdfényes folyosókon róttuk az árnyas köröket - majd biztosan így emlékszik vissza ezekre az évekre. Legalábbis, ha abból indulunk ki, hány felnőttől hallotta már ilyen vagy hasonló formában az elmerengéseket, erre számít a saját jövőjében is. Miért lenne elvégre pont vele máshogy?
- Eww - szalad túl a lába a kövön, váratlanul. Csodáló szavai, melyek az ablakon át látható csillagképek szépségét dícsérték épp prefektustársának, most megszakadnak, ahogy reflexszerűen megtorpan, és igyekszik visszanyerni egyensúlyát. - Mi? Szerintem valamibe belelép- fúúj, nem látom.
Szája széle lebiggyed, cipőjét magasabbra emeli, kezében tartott jegyzettömbbel egyensúlyozik közben. - Ugye ne-, fúj, dehogynem - még be se fejezi kérdő mondatát, ahogy megcsapja orrát a jellegzetes szag. Hiába él évek óta együtt egy macskával, akinek rendszeresen takarítja az almát, belelépni az ilyesmibe még mindig egy másik lapra tartozik.
- Az éjszaka a folyosókon bolyongó tanulókat a kastély maga is vissza akarja kergetni az ágyba? - vet kétségbeesett pillantást Kori felé, amelynek feloldása valahol a "ments meg" és a "ne nevess ki" között ingadozik éppen. Lehet, hogy mégsem a szép holdfényről lesznek anekdotái időskorára? Csábító kilátások.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Agárdi Kornélia Auróra
Prefektus Eridon, Egyetemi hallgató, Másodikos mestertanonc


be Lilith. never Eve.
offline
RPG hsz: 310
Összes hsz: 469
Írta: 2024. április 21. 00:44 | Link


X SzigorúAHaj X Rostás Szabika - Vettem a piacon X betanítalak X Aladárindahaus X KarnéliaKorina


Mellkasa előtt fonta össze karjait, úgy rótta Karina mellett az éjszakai járőrözés alatt a folyosókat. Útközben magyarázott, mutogatott egy-egy jó búvóhelyet - amit még ő is használt prefektusi titulusa előtt elsősként. Szerencsére akkor sem őt, sem pedig Zalánt nem kapták el, mert kint lófráltak. Mára erre abszolút nincs szüksége, viszont továbbra is számontartja a praktikusabb helyeket.
- Te mit csi... - villantak szemei az eridonosra, aki akkor konstatálta, hogy belelépett valami....be. Kornélia tekintete Karina cipőjére siklott tova, az a valami barna volt és nagyon olyan állagú, mint a fekália.
Mégis ki szarik a folyosó közepére?
A mestertanonc gyomra egyébként sem bírja az ilyeneket, öklendezve fordított hátat a másiknak, csak amíg feltörekvő hányását próbálta visszafogni. Szemei emellett megállás nélkül könnyeztek, és csak orrán igyekezte beszívni a levegőt, hogy megnyugtassa magát - már amennyire sikerült.
- Főleg a Fejetlenség folyosója, ahol most is vagyunk - tette hozzá két, majdnem róka között. Bal kezét szájára tapasztotta, míg pálcájával intett, hogy megtisztítsa Karina cipőjét. Remélte, ennyi elég lesz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Don't fucking bark if you can't fucking bite.
Candela Sophie Patrocino
Diák Eridon (H), Másodikos diák


Bedrogozott puffskein by Sadiiie
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 23
Írta: 2024. április 25. 06:31 | Link

Sadie Sallow
Takarodó után

Úgy mondjad, hogy regulázzam magam, hogy az eridon szelleme nem ismer határokat. Rád nézve ez vagy rossz, vagy rosszabb; jobb csak és kizárólag akkor lehet, ha neked sincs ki mind a négy kereked. Amikor elveszi a kezét, nem kapok utána, csak halk kuncogást hallatok.
Sült bolond, nézek Sadie szemébe, miközben úgy rázogatja a kacsóját, mintha sósavba mártotta volna. A belső narratíva hozzám hasonlóan könnyed, maximum talán egy halovány fokkal gúnyosabb, de csak azért, mert viccesnek találom, hogy ennyi mindennel ki tudom idegelni őt. Pedig egyébként tünemény vagyok ám és kifejezetten azért táncolok az idegein, mert amellett, hogy a lány hagyja magát felbosszantani, szimpatikus számomra.
- Tök jó kamilla illatú a kezed, Saaaadiee!! - lelkendezem, továbbra is háttal róva a folyosót. Összevont szemöldökkel, apró "o" betűt formázó ajkakkal nézek azért, amikor azt mondja "fájni fog". Nem esik le, egész addig a pillanatig, míg el nem taknyolunk mindketten. Lelassul az idő fél pillanatra. A sötéthajú pálcájának visszahangzó koppanását, majd gurulását hallom meg a kőpadlón. Aztán én háttal a földre esek, de biztosra megyek abban színtiszta pánikból, hogy még ez se egyedül velem történjen. Belemarkolok a rellonos ruhájába, aki ennek eredményeképp rám esik.
Azt a bizonyos szerelme esést másképp képzeltem el.
- Owwwww! - Beverem a tarkóm fölött egy tenyérrel. Érzek sugárzó fájdalmat is, majd valamiféle zsibbadást, s még bizarrabb dolog történik, amit valaha is el tudtam volna képzelni. Érzem Sadie-nek a térdét egyetlen kissé csontos, domború helyen, ami az én szótáramban a "behajtani tilos" tábla festve van. Természetesen ez a két láb közt található szapírószerv szerves részét képezi. Ha ez nem lenne elég, mintha a keze se lenne éppen jó helyen, vagy hát nekem igen, a többit ő rá bízom. Rámarkolok én is eltévelyedett balommal, hogy jól érzem-e amit érzek. A tenyerem mindig itt volt? Olyan puha.
- Te... gyúrsz? - érdeklődöm egy ártatlan fél mosoly kíséretében. Nem vizsgáltam én a ruhája alatt, tök komolyan az rajzolódik ki bennem, hogy a vállánál tapogatom, vagy a karja került olyan lehetetlen állapotba kettőnk mellkasa közé, hogy esetleg azt nézem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. április 27. 19:01 | Link

Patrocino

Fogalmam sincs, honnét veszi, hogy kamillaillatú a kezem, a kézápolóm aloe verás, de aztán eszembe ötlik, hogy talán a mosdóban olyan szappan van kitéve. Akárhogy is, semmi különleges nincs abban, hogy nem bűzlik a kezem, de ő meg akkora hisztériát csap körülötte, mintha sohase lett volna szerencséje egy ápolt kacsót fogni.
Mint valami ELME-ből szabadult eszelősre, úgy nézek rá, és egyre kevésbé érdekel, hogy ha hanyatt esik, és kitöri a nyakát, akkor majd bajlódnom kell a hullájával. Alighanem simán ott fogom hagyni ahol van. Csakhogy nem számolok vele, hogy magával ránthat, és bár nem egy lépcsőn bukdácsolunk le, csupán a folyosón terülünk el, azért így sem kellemes, sőt.
Beletérdelek az alsóbb nemi szervébe, az esést pedig egyik kezemmel a fentebbik egyikén tompítom. Ha nem vertem volna be a fejem, máris pattannék fel róla, így viszont kissé szédülten fekszem rajta, és próbálom helyére tenni a gondolatokat, amiket a folyosó kövével való ütközés kivert az agyamból.
- Hogy mi van...? - pislogok kettőt-hármat, mire realizálom, hogy kettőnk közé beszorult kezével épp a mellemet markolássza. - SZÁLLJ LE RÓLAM!
Szabályosan kikelek magamból, és azzal a részletkérdéssel sem nagyon foglalkozom, hogy igazából nem ő van énrajtam, hanem fordítva. Pár másodperccel később azért sikerül felküzdenem magam, közben a földhöz szorítom, és még egyszer, csak félig-meddig szándékosan megrúgom. Szédülök még kissé, és megtapogatva a homlokomat már érzem is a puklit, ami növekszik.
- ÁÁáuh! - véleményezem meg a dolgot, majd elbotorkálok elgurult pálcámért. - Egy durrfarkú szurcsókba is több kifinomultság szorult, mint beléd! Pattanj fel, gyerünk! És előre nézel!
Hogy segítsem az irányba állásban, még szúrós szikrákat is lövellek felé pálcámból, elsősorban lábait célozva, de ha nem siet, a fenekébe is küldök párat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Tatai Karina Böske
Prefektus Eridon, Harmadikos diák


Karina
offline
RPG hsz: 2
Összes hsz: 4
Írta: 2024. április 27. 20:47 | Link

Kori

Az jó ha naaagy. Az jó ha dundiii. De nem akkooor, ha macska... szar. És az új Oszkár, GrannySmith és Aranybálna díjakat kérjük szépen a Napközibe postázni, Tatai Bori névre, mert lánya, Tatai Karina évközben bentlakásos iskolában tartózkodik, köszönjük, köszönjük.
- Ez gusztustalan - fintorog a lány, mit sem sejtve a rá váró dicsőségről, és bizony Kori öklendező hangjai az ő reflexeit is beindítják - még ha eredetileg a szag nem is lett volna elég hozzá. Uhh, szürreális élmény, ő se tudta, hogy képes erre. A házibulis, hajfogós időszak durva meglepetés lesz majd.
- Köszi - ráz még párat lábán, hogy a képződmény fantomszerű emlékét is eltüntethesse talpáról, és mindenhonnan, ahová esetleg kenődhe- ne, ne, nem is gondol rá inkább. A folyosó nevét hallva hirtelen minden a helyére kattan, mégsem tűnik el a kósza fintor arcáról.
- És nem lehetne, hogy ezt a folyosórészletet kikerüljük járőrözés közben? Mármint aki elég bolond ahhoz, hogy sötétben pont ide tévedjen, az... meg is érdemli, mert maga a kastély fogja traumatizálni, nem kell hozzá büntetőmunka. Akadtál már itt rá bárkire is?
Tónusa kicsit nyafogó, ahogy elnyom egy ásítást - nem lendült még át a holtponton, sőt, nem is igazán tudja, mit is jelent átlendülni a holtponton. Sokat kell még tanulnia Koritól, ebben biztos!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Candela Sophie Patrocino
Diák Eridon (H), Másodikos diák


Bedrogozott puffskein by Sadiiie
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 23
Írta: 2024. május 3. 16:34 | Link

Sadie Sallow
Takarodó után

Squak, squak. Ilyen és ehhez hasonló, rajzfilmbe illő hangokat képzelek mellé, hogy Sadie-t a  gömbölyded testtáján markolászom éppen.
- De hát fordítva volt - suttogom és felnézek rá elkerekedett barnáimmal, ártatlanságot színlelve. Hát igen. Nem vagyok egy angyal. Őt se lehet annak nevezni, hisz direktben megrugdos, leszorít. Még jó, hogy a pulcsim zsebébe mélyesztve tartom a saját pálcámat, így még az eséstől tompa lány a sajátját keresi, én is kiélhetem magamat. Kisebb szellőket gerjesztek, ami nem igazán bűbáj, csak amolyan alaptrükk amire szinte bárki képes lehet, aki normál varázserővel bír. Arra megyek ki, hogy mindig amikor a kezéhez kerülne a földön a darab, szépen odébblökdössem tőle. Talán összejöhet, de számításba veszem azt, hogy még mindig leszorítva a földnek háttal fekszem. Nem látom mindig, hová célzok éppen. Eléggé érzésre megyek, nem mindig tudom fenntartani a fejem, mert hamar elfárad a nyakam.
- Nem én nyúlkáltam az előbb kneazle húgyban - jelentem ki faarccal. Ha még nem esett volna le neki, miben csúsztunk el, mert anyám! Ez a szag… Orrfacsaróan büdös! - Ráadásul ha kiderülne, hogy prefektusként te belenyomtál egy kisdiákot…
Ne velem kezdjél ki, Honey.
Próbálok fenyegetőn hatni, de lehet, hogy lepereg róla. Kicsit vontatottan beszélek. Esés közben elharaptam a nyelvem és most fáj. Nyoo, annyi baj legyen! Legalább jól szórakozunk mindketten - ki a saját módszerével, ugye. Amikor felránt, indulásra késztet. Nem ellenkezem. Sokkal jobb sétálni, a föld túlságosan hideg volt. Nem sietek és nem szégyellem össze magam a sötéthajútól. Somolyogva hátrapillantok, miközben határozott de laza tempót igyekszek tartani.
- Nem tudom mit vagy úgy oda! Szerintem egész formásak - kuncogom. Néha elkapják a pálca végéből kiszóródó szikrák lábaimat, amit cseppet se bánok. Fájnak ugyan, de vagyok olyan szinten, hogy ezt el tudjam rejteni. Nem hibbantam meg annyira, hogy ezt az örömöt megadjam neki.
- Wháááá, SADIEE-SAADIIIEEE! Eszembe jutott valami! Te most akkor… voltaképpen… szikrázó hangulatodban vagy, ugye?
Legnagyobb részt előrepillantok ugyan, hisz az utat figyelni kell és ezt most már igenis komolyan veszem. Azért viszont belefér, hogy megint csak átnézzek a vállam fölött a mögöttem sétáló, magát nagylánynak képzelő prefektusra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. május 4. 13:37 | Link

Patrocino

Nem teljesen ismeretlen tapasztalat ugyan, hogy rövid, vagy be sem iktatott előjátékot követően már fogdos valaki, és fájdalmat is okoznak közben nekem, de a húgyszag, ami társul mellé, és a tény, hogy egy másik lány csinálja, már az. És nem tudom, melyik része akaszt ki jobban.
Ügyelve rá, hogy biztosan belerúgjak a földön fekvőbe, kelek fel és indulok a pálcám után, ami különös módon egyre csak távolodik tőlem. Eltelik vagy tíz másodperc, mire felfogom, hogy mi történik, és akkor is csak azért, mert a hülyegyerek egyik próbálkozása nem a pálcát löki arrébb, hanem a hajam borzolja fel.
- Mindjárt arccal is belenyomlak és felnyalatom veled! - puffogok immár a pálcával kezemben és előbb a szemem szór szikrákat, mielőtt az tenné.
Egy gyors suhintással eltüntetem a tócsát a folyosó kövéről, de utána folytatom az eridonos görcs terelgetését, és lopva megszagolom a kezem. Fintorgok. De nekem legalább csak a kezem olyan, ő meg meghempergett benne.
Eleresztem fülem mellett a megjegyzését, és igazgatok kicsit ruházatomon, mert elcsúszott kissé ez-az rajtam.
- Mi van már!? - csattanok fel riadtam újabb kitörésére reagálva. De csak tovább irritál a hülyeségével, mire ingerülten csapok tenyérrel az arcomba. A helyzet tagadhatatlanul megérett egy facepalm-ra.
- Mindjárt kirobbanó hangulatban leszek és az Eridonig repítelek - helyezem kilátásba, hogy mire számíthat a következőkben. De persze tudom, hogy nem volna tanácsos pirosra festeni vele a folyosót. Egy rövid ideig persze jól esne.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Várffy Altea Katalin
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


bambiraptor
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 103
Írta: 2024. május 12. 17:27 | Link

Sig és Sadie
- az évnyitó estéje -

- Szóval...- ezen a ponton már túl vannak jónéhány likőrös bonbonon, amit valószínűleg meg fog bánni, de abban az - egészségére nézve roppant előnyös - állapotban időzik, ahol az ilyen holnap-Kati problémája. - Valójában nem történt semmi. Azon kaptam, hogy a szemembe hazudik, ami rohadtul nem új viselkedés az embereket tekintve,- vonogatja a vállát, féloldalas fintorral. A teljes történetet persze nem oszthatja meg, azonban ha lecsupaszítja a dolgokat, valóban ennyi történt. Adódott egy szituáció, megpróbált segíteni, aztán Theo ellentmondásba keverte magát és lebukott. Pár mondattal később meg már gőzsebességgel robogott kifelé a teremből, szal... jah, ennyi.  
- Nem is kellene érdekeljen,- mormogja sértetten. Most már az idegesíti, hogy Ebony görcsösen el akarja simítani az ügyet. A Rellonban átöltöztek, de annyira kint akart lenni valahol a folyosók útvesztőjében, még mielőtt bármelyik HV beléjük botlana, hogy csak mostanra jutott odáig, hogy elmagyarázza Signek a nagyteremben történteket
- Te viszont úgy néztél rá, mint aki kész...késelni,- fordítja arcát Sadie felé, akinek a reakcióját ő sem teljesen érti, csak érezte, hogy mindenkinek jobb, ha le tudják nyugtatni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. május 12. 17:30 | Link

Sigrid & Altea

Ha lettem volna annyira döntésképes állapotban, és nem fenyegetne a veszély, hogy az amúgy is problematikus megpattanásunkat az évnyitót követő feladatok elől csak súlyosbítaná, javasoltam volna, hogy lépjünk meg Bogolyfalvára. Mert ez a likőrös bonbon nem rossz, de túl sokat kell magamba tömnöm belőle, hogy legyen valami hatása rám, márpedig a mostani állapotomnál sokkal szétcsúszottabbat preferálnék jelenleg.
Próbálok odafigyelni Alteára, hogy inkább az ő Theonyval kapcsolatos problémáján bosszankodjunk együttesen, de nehezen tudom a csokifalást és az érdemi hozzászólást összeegyeztetni. Amúgy is inkább Sigridnek meséli, hogy mi van, és én csak azért vagyok itt, mert konkrétan magukkal kellett cibálniuk. Még átöltözni se tudtam rendesen, csak levetettem a talárt és nyakörvet, de a blúzt már csak kihúzni tudtam a szoknyám derekából, megválni tőle már nem sikerült, hogy valami kényelmesebbet húzzak magamra.
Aztán a hozzám intézett szavakra már csak kell egy nagyot nyelnem, és kissé undorodva félredobni egy újabb csokoládét, mielőtt azt is elpusztítanám. Már fáj a gyomrom is tőle.
- Khrrm.. hmm!? - krákogok először érthetetlenül, majd megköszörülöm a torkom. - Nem kell úgy csinálni, mintha nem ismernétek, én mindenkit folyton meg akarok késelni.
Nem is igazán tudom, mi mondatja velem ezt az egyértelmű hazugságot, ami annyira az, hogy lényegében nem is haragudhatnak rám, amiért kamuzok, mert egy ötéves is látná. De ha őszinte akarok lenni, pontosan tudom. Ha elmesélem, mi zaklatott fel, el kell mondjam azt is, honnan ismerem Yaxleyt, és akkor ezzel együtt talán minden mást is, bezárólag azzal, hogy miért is járok ide a Roxfort helyett.
Nem kéne érdekeljen. Nem is szabadna érdekeljen, hogy mit szólnának hozzá.
De ha tényleg, tényleg őszinte akarok lenni, egész biztos, hogy belepusztulok, ha ezek a lányok is elhagynak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sigrid Agnes Sjölander
Prefektus Rellon, Melodimágus, Negyedikes diák


kicsi Sjöli | Sig
offline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 138
Írta: 2024. május 12. 18:55 | Link

Alti & Sadie
- az évnyitó estéje -


Tulajdonképpen úgy követi a lányokat, mint egy lelkes bari, mert fogalma sincs egyelőre, hogy kinek mi a problémája, csak azt érzékeli, hogy mindenkinek van valami. Nem is nagyon mer rákérdezni, meglehetősen nehezére esik rávenni magát, hogy mégis megtegye, részben azért, hogy kíváncsiságát kielégítse, és ennél sokkal nagyobb részben meg azért, hogy meg is értse, mi történik éppen az orra előtt. Elvégre nem rossz dolog tudni azt, hogy mégsem az ő esze megy el éppen. Figyelmesen hallgatja is a választ, amikor már ott tartanak, hogy mégsem elküldik őt a lányok a világ végére, hanem választ kap.
- Hmm... ééértem - dünnyögi barátnőjének fejét ingatva közben. Talán ez nem is lepi meg annyira, bár kénytelen belátni, hogy különösebben nem ismeri a fiút ahhoz, hogy megalapozott következtetéseket vonjon le arról, mennyire is lehetett volna ezt előre látni. A szó aztán Sadie-re terelődik, aki meg azt közli, hogy ő folyton megkéselne bárkit, nincs ebben semmi meglepő. Nem is nagyon tudja, mit mondjon, ezért inkább egy muffint töm a szájába az elemelt készletből, elvégre senki nem várhatja, hogy teli szájjal véleményezzen bármit is.
- Ühmm... és ha Theo panaszkodik Várnainál esetleg, hogy ott hagytuk azzal a rengeteg elsőssel, mit mondunk? Csoportosan mentünk pisilni, ahogy a lányok szoktak? - teszi fel végül a nagyon fontos kérdést, ami szerinte teljesen logikus, amint sikerül megrágnia és lenyelnie a muffint. A kérdés is, meg a válasz is értelmes szerinte, bár tulajdonképpen egyikük sem az a csoportban pisilni járós. Ettől viszont még csak elhinné bárki, hogy őrizni kell az ajtót meg társaságot szolgáltatni, vagy mi okból megy bárki kísérettel a mosdóba. Ha elég sok időbe telik a dolog, az még a lenyúlt elemózsiát is indokolja. Jó, nem fűzőben és krinolinban suhannak a folyosón, de azért na. - Muffint? Tényleg finom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy Altea Katalin
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


bambiraptor
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 103
Írta: 2024. május 12. 20:54 | Link

Sig és Sadie

A szemöldöke összefut a válaszra, nem haragosan, inkább a gondolkodástól. Mármint, valóban látott már dühroham-szerű dolgokat, ez mégis sokkal... fojtottabb volt?
- Tudsz undok lenni, de ez másnak tűnt,- rázza a fejét, ami nem bizonyul jó ötletnek, mert a mozdulattól megszédül. Mondjuk annyira nem zavartatja magát, csak megkapaszkodik Sadie karjában egy pillanatra, aztán ott is felejti magát, őzikeszemeit ráfüggesztve. Hosszan fürkészi, hátha kap másik választ, de ha nem, akkor sem kell Sadienek izzadnia - Kati figyelme egy kicsit csapongó.
- Maszatos vagy!- Derül, amint Sadie arcát nézi, aztán kinyúl és ujjának hegyével megböködi a csokifoltokat, - itt és itt!
- Fogjátok rám,- ránt egyet a vállán, mert őszintén, nem érdekli az egész téma. - Rosszul lettem Ebony látványától és sürgős lelki támaszra volt szükségem,- tárja szét karjait teátrálisan, ami különösen mókás magyarázat annak fényében, hogy lerámolták az asztalt távozás előtt. De na, üres gyomorra nem lehet bevenni gyógyszert. Így, hogy elengedte Sadiet, most a másik lány felé gravitál, főleg, amikor a muffinok szóba kerülnek.
- Adj egyet!- nyúlkál Sig felé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Candela Sophie Patrocino
Diák Eridon (H), Másodikos diák


Bedrogozott puffskein by Sadiiie
offline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 23
Írta: 2024. május 14. 07:23 | Link

Sadie Sallow
Takarodó után

Mondom én, hogy nem látok sokat az orromnál tovább. Kigyilkolja a nyakamat ez a póz, de megéri minden másodpercét, amég Sadie-t kicsit elégedetlenkedni láthatom. Rossz embernél hiszi azt, hogy megtörheti, félni fog tőle és minden áron teljesen szót fogadni. Ahogy a pálcáját próbálja elérni, eszembe jut >>egy dal, amitől nagyon-nagyon nehezen fogom vissza, hogy ne nevessem el magam, épp amikor a kis trükkömre rájön. Ha állandó erősségű lenne az a huzat, amivel a haját birizgálom, esküszöm, tudnám nézegetni még egy darabig. Jól áll neki, ahogy lobogtatja azt a sörényt, de hát róla beszélünk, Ms Citrom Pofiról. Kezeimet enyhén felemelem és tenyérrel kifelé feltartom arra, hogy felnyalatja velem a pisit. Addigra már felránt, én pedig stabilan megállok két lábon. Hát most na, a hülyéskedés belefér, a határokat persze tökéletesen látom, az övé zöld, az enyém piros. Nem lépek át mindent feltétlenül én se… csak ha szórakoztatónak tartom. Pálcám után nyúlok, mely pulóverem zsebében rejtőzik, aztán mit aki hátat akar vele vakarni, hátranyúlok és a hajamhoz meg hátamhoz érintem. Evaporesszel menedzselem a nedves lobonc meg ruha kérdését.
Ewh, húzom a számat elkenődve.
A nadrágom is csak derékig volt nedves, ahol a szikrák érnek, ott száraz minden.
- Csak nem jalapenoba haraptál? - pillanatok rá szemem sarkából. Side eye babygirl. Felőlem a Levitáig is repíthet, vagy magukhoz, én hiszem, hogy bárhol megállom a helyem. Még akár... a Navine padlásán is. Ezután elnémulok az út hátralevő részében, nem marad mondanivalóm. Páclámat visszarakom zsebecskémbe, s mindkét kezemet hanyagul becsúsztatom.
- Itt akkor vége szakad a kalandunknak - állok meg hirtelen, és mielőtt azt hinné Sadie, hogy újabb elvetemültségre készülök, hüvelykujjammal magam mögé mutatok amit talán ő is felismer. Elérünk a célhoz, ha továbbjönne velem, azzal már átlépne az Eridon területére - Na akkor büntetőmunka a konyhában és egy hét, ugye?
Ha rosszabbat találna ki, tutira húznám a szám, szóval úgy kitolhat velem ha annyira szeretne, mert én szeretek főzni, meg kávét készíteni. Fogjuk a méltán híres olasz vendégszeretetre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. május 15. 16:57 | Link

Sig_
     _Alt


Annyira a saját fejemben vagyok, hogy egy ideig fel sem igazán fogom, hová tartunk. Egy pillanatra feldereng a tanári ajtaja, és csak könnyedén nyugtázom, hogy bizonyára oda tartunk, hiszen logikus, ha minden tanár épp az évnyitón tömi a fejét, itt senki se lesz, aki zavarhat.
Végül aztán csak a folyosón ragadunk le, bizonyára itt fogy ki a lendület, vagy üt be Altinál eléggé a csoki. Nekem végül is mindegy, ennyi futárkodással a hátam mögött már bárhol lecövekelek enni.
- Ez a csoki undok - nézek a földön heverő, félbe harapott édességre, amit az imént hajítottam el. Nem tudom, mit mondjak prefektustársamnak, mert sajnos igaza van, általában beérem a verbális inzultussal, nem jellemző, hogy török-zúzok magam körül.
Azonban úgy látszik, ő nem veti meg annyira a bonbont, szóval talán nem is kell igazán őszintén megválaszolnom neki a dolgot, mert jobban foglalkoztatja most, hogy az arcomat birizgálja, és hogy muffint kunyeráljon Sigridtől. A szőke pedig szívesen ad, nem undok, mint én, bár tőlem is kapna, de nálam csak valami csokikrémes van. Illetve.. volt.
- Hé, nem láttátok a...? - kezdem, de aztán elharapom a kérdést, mert kicsit távolabb, ahonnét érkeztünk, észreveszek pár elkenődött, sötétbarna dombocskát, a kezemben meg az üres tálcát, amin azok korábban ültek szép rendezetten.
- ...mindegy, semmi. Adj egyet nekem is! - nyúlkálunk immár két oldalról Sigrid irányába.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. május 15. 17:12 | Link

Candírozott cukor

Kicsit sajnálom, hogy csak húgyban fetrengett meg, és nem valami gyúlékonyban, most nagyon szórakoztató látvány lenne, hogy a szikráimtól lángra kap és égő fenékkel rohan vissza az Eridonig. Nesze nektek főnixmadár, csinálok én egyet belőletek.
De az elégtétellel még várnom kell, és amilyen egy bosszantó, idegesítő kis görcs ez a csaj, attól tartok, sokkal nagyobb büntetés lesz nekem, mint neki az a büntetőmunka. De majd elkövetek mindent, hogy megkeserülje, és ha még utána is pattog, teszek róla, hogy kipukkadjon ez piros gumilabda.
Kérdését válaszra sem méltatom, és szerencsére utána már képes ő is cipzárt húzni a szájára az út hátralévő részében. Sosem akartam húsz méternél jobban megközelíteni a pirosak házát, és lám, rákényszerülök. Undorodva húzom a számat, és úgy nézek vissza Pattisonra, mintha citromba harapnék éppen.
- Keress meg a héten, addig kitalálom a részleteket! És jegyezd meg az útvonalat a konyhára, mert most egy darabig sűrűn fogod látogatni. Jó éjt!
Azzal sarkon fordulok, és otthagyom a francba. Nem, tényleg, hát az Eridonnál vagyunk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sigrid Agnes Sjölander
Prefektus Rellon, Melodimágus, Negyedikes diák


kicsi Sjöli | Sig
offline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 138
Írta: 2024. május 15. 20:03 | Link

Alti & Sadie


Valami tényleg fura, úgy érzi. Nem csak Sadie feszültebb, de Alti esetében is az az érzése egyébként, hogy nagyon felületes összefoglaló az, amit hallott, viszont esze ágában sincs egyiket sem vitatni. Még az kéne, hogy magára haragítsa a barátnőit. A muffinon nyammogva legalább senki nem várhatja tőle, hogy bármi továbbit hozzá is fúzzön még az elhangzottakhoz, csak jót mosolyog tele szájjal a maszatos Sadie-n. Alti javaslatára pedig vállat von, jelezve, hogy neki aztán így is jó.
- Hmpfh... - indul neki, majd inkább nyel egy nagyot, mielőtt folytatná, mert úgy mégiscsak könnyebbnek ígérkezik a dolog, mint az pillanatokon belül ki is derül. - Azt nem vitathatja senki, hogy vagyunk ilyen jó barátnők, akikre mindig lehet számítani - állapítja meg, azt nem téve hozzá hangosan, hogy mindjárt ráadásnak Sadie-t meg két oldalról támogathatják egészen a körletig. Alti lelkiállapota talán még s sütit is magyarázza, elvégre nem tárolnak a pincében ilyen esetekre fagyit, pedig az mennyi mindent megoldana. Lehet, hogy fel kellene vetni egy házgyűlésen, hogy milyen jó is lenne egy saját kis készlet fagyi minden eshetőségre. Egy kicsit el is bambul a gondolaton, de aztán már ajánlgatni is kezdi a muffint, amihez a talárja csücskét áldozta be, hogy a tálat mégse hozza. Tele is van morzsával máris a bélés, de ez legyen a legnagyobb baj. Hátát a falnak dönti, és ha a lányok vettek a muffinból, egyelőre ismét elrejti a maradékot a talárcsücsökből kreált hevenyészett zsebben, vagy minek lehet ezt egyáltalán nevezni.
- Nem akarjuk inkább megmutatni Sadie-nek a gyűjteményt? Hozzácsaphatjuk a régi Edictumokat is... vaaagy... kitalálhatnánk valami jó kis meglepit Theónak - veti fel, tőle meglepően lazán vonva meg a vállát. Az a likőr kezd nála is elérni valami hatást, főként, hogy nem igazán van szokva semmi ilyesmihez. - Nem is tudom, csempésszünk trolltakony-konfettit a táskájába... vagy...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy Altea Katalin
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


bambiraptor
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 103
Írta: 2024. május 18. 17:52 | Link

Sig és Sadie

- Hé! A csoki nem bántott senkit!- veszi kacarászva védelmébe szegény bonbonokat. Pont olyan ártatlan szemtanúi ennek a tragikus estének, mint a muffinok, amikből kiválaszt egy teljesen csálét. Egy kicsit mereng az illatán, az édes, fűszeres, sütőtökös aromán, amit gyerekkora óta az iskolai évkezdésekkel köt össze, aztán beleharap. Éhesnek már végképp nem éhes, szóval rágcsálóra emlékeztető módon majszolgatja, lenyalva az ujjára kenődött fahéjas krémet. Közben úgy fest, újabb veszteségeket szenvednek.
- Csórik...- guggol le melléjük, mintha nem az egyik bajtársuk arcát falatozná épp. - Életük egyetlen célját se töltötték be,- jelenti ki komolyan, majd előhúzza a pálcáját és méltóságteljes mozdulattal eltünteti a tetemeket. Aztán a következő pillanatban már Sig javaslatára ugrik.
- Jó! Hfva tfttdm,- a szájába fogja a muffint, hogy mindkét kete szabad legyen, mert szükséges a szütyőjében való turkáláshoz. Mondjuk valszeg nem a legcélszerűbb egy ilyen bizonyítékot magánál tartani, de ha választania kell, hogy egy házimanó találja-e meg véletlenül vagy ez, akkor az utóbbira voksol. Elégedetten a magasba tartja az összehajtott mesterművet, mielőtt átnyújtaná valamelyik lánynak.
- Nem szeretném az időmet rá pazarolni,- közli aztán, amint ismét képes az artikulált beszédre, - inkáááább... csapjunk Signek szülinapot!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 355
Összes hsz: 437
Írta: 2024. május 19. 09:30 | Link

Sig_
     _Alt


Magát az évnyitóról való távozást is csak félig-meddig sikerült realizálnom, azt meg végképp nem, hogy tulajdonképpen nekünk ott illett volna még maradnunk. Eljutottak az infók hozzám, csak a feldolgozásukkal gyűlt meg a bajom, most meg már csokifoltosan nem érdekel az egész.
- Engem bántott. Fáj a hasam tőle - jelentem ki kislányos durcival hangomban, miközben azt figyelem, Alti hogy keni össze magát még reménytelenebbül. Az ujjairól még lenyalogatja a krémet, de a szája szélén ott marad egy kevés, és potyog az ölébe is, de ő inkább a földön elkenődötteket takarítja el serényen.
Sig ötleteire lelkes pislogásba fogok, jelenleg ennyi reakciót tud kiváltani belőlem, mert ha kinyitnám a számat, még valami hölgyhöz nem kimondottan illő hanghatás és illat keveredne a közösbe. De én is pálcát húzok, azzal a feltett szándékkal, hogy megtisztítom Alti ruháját, de aztán végül inkább csak leteszem magam mellé a kőre, hogy átvehessem a szütyőből előhalászott, minden bizonnyal nagy becsben tartott gyűjteményt.
- De honnan szerzünk trolltaknyot? - teszem fel a fontos kérdést, miközben a kincset forgatom kezeimben. Nem nagyon érdekel, hogy őszinte legyek, az viszont annál inkább, amit Alti vet fel. - Szülinap? Most van a szülinapod? Csak nem nagykorú lettél?
Tőlem szokatlan vigyor terül el arcomon, ahogy Sigrid arcába bámulok, és a lehetőségeinket kezdem képzeletem szerencsekerekén pörgetni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 18 ... 26 27 [28] 29 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium