33. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint

Oldalak: « 1 2 ... 25 ... 33 34 [35] Le | Téma száljai | Témaleírás
Marina Darik
Mestertanonc Rellon (H), DÖK tag, Elsős mestertanonc


#Móriczcsaja
offline
RPG hsz: 337
Összes hsz: 593
Írta: 2022. május 13. 22:35 | Link


#Boró
#Yours
#ElsőésutolsóSzemei újra és újra végigfutottak a sorokon, mintha csak nem akarná elhinni, ami ott van. Talán így is volt. Mellkasa nehezen emelkedett és süllyedt. Újra. Ma. Az erkélyen. Boróka, miért pont ott? Marina a karjaiba dőlve próbálta eldönteni mi lenne a helyes lépés. Ez a nő akárhányszor megjelent az életében, nagy port kavart, és hatalmas űrt maga után. Még akkor is, mikor nem történt semmi, és már Ádámmal járt. Valami elemi erő húzta hozzá, és ugyanez a külső erő nem hagyta, hogy elszalassza a mai alkalmat.
Lassan, hangtalanul lépkedett ki a hűvös csempékre. Úgy jött el, ahogy volt, nem zavartatva magát, hogy Borókáról van szó. Ha belegondolt volna, talán értelmetlenül festette volna ki magát, ruhába bújtatta volna testét, és úgy tett volna, mint aki újra el akarja csábítani a nőt. Pedig már nem volt mit tenni. Nem volt mit mondani. Más utat választott, és Mae csak hálás lehetett a közösen töltött időért.
Szeme rögtön a lányokra tapadt. Megállt az ajtóban. Félt. Nem a lány kezében lévő tűztől, de ami benn égett a mellkasában, és mindig felgyulladt Boróka láttán.
- Visszanyerted az elemed - állapította meg színtelen hangon. Mikor legutóbb találkoztak Boróka fél lábbal a sírban volt. Ő pedig kislányos féltéssel maradt vele másnapig. Nem aludt egy szemhunyásnyit sem, csak simogatta a haját. Aztán a nő elment. Ahogy mindig teszi. Vajon most mikor fog megtörténni újra?
- Örülök, hogy jobban vagy - bólintott, mintegy megerősítve szavait.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
offline
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2022. május 23. 23:17 | Link

Darik
Ég veled


Ahogy telnek a másodpercek, a lángok egyre türelmetlenebbül mozognak körülöttem. Hirtelen felcsap egy-egy láng egyenesen az ég felé, hirtelen elvakítva engem, eltakarva előlem az egész világot, majd hirtelen lapos vonallá simulnak a levegőben, hogy lágy derengésbe vonják mindazt, ami a látóhatáron túl vár majd rám. Ujjaim idegesen dobognak a karfán, ám tudom, hogy nem szaladhatok el a rám váró percek elől. Tartozom neki ennyivel, sőt, pontosan tudom, hogy ennél sokkal többel is. Merlin tudja, hogy mennyinek lesz tanúja az erkély ma este.
Ahogy nyikordul az ajtó, szívem akaratlan vált szaporább ütemre és én nem győzöm szidni ezért. Vágyom rá? Tartok tőle? Merlin a tanúja, mindkettő igaz. Túl sokat tud, túl sokat látott belőlem és épp most tervezem lecsupaszítani előtte a lelkemet is, a testem mellé, amit talán mindenkinél jobban ismer. Bár ne lenne ennyire piszok nehéz...
Nem fordulok felé, ahogy végre megszólal, ám a lángcsíkom lassan kúszni kezd felé a levegőben, hasonlóképp, mint első alkalommal. Mennyivel könnyebb lenn egyszerűen csak visszautazni az időben és mindent másképp csinálni. Egyszerűen csak kihajítani a gyűrűt az erkélyen és vállalni apám haragját. Darik, vajon akkor is magam mellé vettelek volna, ha így teszek? A válasz túlságosan is egyértelmű és csakis ez gátol meg, hogy a feledést válasszam.
- Jobban. Végre olyan vagyok, mint mindezek előtt - búgom, miközben csupasz vállam felett pillantok hátra rá, vörösre festett ajkaimon csábító mosollyal. Szép emléket akarok magamnak is és neki is.
- Tartozom neked Darik. És ezt úgy szeretném neked leróni, mint még soha, senkinek. - Lassan fordulok meg, ám kékjeim nem veszem le róla egy pillanatra sem. Ha ő nem jön közelebb hozzám, hát én lököm el magam a korláttól és lépdelek oda hozzá, míg végül alig pár centi marad közöttünk. - Készen állsz rá? - kérdem halkan, ahogy álla alá nyúlok lágyan. A lángcsík lassan körbefut körülöttünk és kört alkotva von minket dicsfénybe. Téged és engem, Darik, mert bármilyen messze is megyek, miután itt végeztünk, mindig az enyém maradsz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Marina Darik
Mestertanonc Rellon (H), DÖK tag, Elsős mestertanonc


#Móriczcsaja
offline
RPG hsz: 337
Összes hsz: 593
Írta: 2022. május 26. 23:43 | Link


#Boró
#Yours
#ElsőésutolsóFélt, sőt rettegett ettől a találkozótól, mert tudta, hogy Boróka bármire képes. Több hónapon keresztül elhitette vele, hogy szereti, miközben jegyben járt. Vajon szereti egyáltalán a lányokat? Lassan mindent meg kellett kérdeznie, ami vele kapcsolatos volt, talán csak így tudott fátylat bontani a múltra. Már ha képes lett volna. Mert az igazság az, hogy az első szerelem soha nem múlik el teljesen. Mindig az emberrel marad, és ha csak egy irányú volt is, Marina az egész szívét belerakta.
- Mint előttem, vagy előtte? Van egyáltalán különbség? - kérdezte meg érdesen, bár szemében a legnagyobb naivitás fénye csillogott. Tudni akarta, melyik Borókát ismerte. Amilyen volt? Vagy akivé abban a kapcsolatban vált? A kérdések egyszerűen túlnőttek rajta, és a dermesztő hideg végigfutott a karján, pedig tavaszi meleg szél fújt az erkélyen.
A szíve a torkában kezdett el dobogni, ahogy a nő felé közelített. Hátrálni akart, elmenni, de a lábai nem engedelmeskedtek. Talán ha csak elmozdítaná egy kicsit. Ha egyetlen izma kifejezné, hogy nem akarja, csak egy picit. Ám végső soron a kérdés tette kezébe a hatalmat. Óriásit nyelve nyitotta száját válaszra.
- Boróka én nem... nekem... mi nem.... barátom van, és én nem... - ingatta a fejét. Leginkább sírni lett volna kedve a benne háborút vívó hullámok kereszttüzében. Hiszen megtehetné, megcsalhatná Ádámot. Egyetlen estéért. Ám mégis képtelen volt rá. - Kérlek ne kényszeríts rá, hogy elutasítsalak - szűkölt a lány tehetetlenségében. Borókának ellentmondani olyan volt, mint megszegni a legfontosabb elvét. Mint elfelejteni a dán származását. Lehetetlen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 809
Írta: 2022. július 20. 00:00 | Link

Zalán|
OOTD|2/6 |

______________________________________________________


A nyári hőség lassan csökken az idő múlásával, így délutánra az erkély kellemes, hűvös árnyékba borul. Ezt kihasználva ücsörgök a korlát tetején néha le-lenézve a mélybe. Mókás a tudat, hogy ha megbillennék egy erő azonnal visszarántana. Lehetetlen lezúgni. Bezzeg máshol, a kastély magasabb pontjain is sokszor nincs ilyen védőbűbáj. Úgy tűnik csak az erkélyről nem szabad zakózni, bár megjegyzem a leni rózsabokrokat elnézve nem soknak jutna eszébe innen a másvilágra kúszni.
Visszatekintve odaát a nyitott üvegajtón túl üres a folyosó. Hirtelen elfog az érzés, hogy egyedül vagyok az egész kastélyban, sőt talán az egész világon. Minden mozdulatlan és dermedt. Ha pedig átsétálok az örökkévalóságba fagyott festmény előtt, hát majd értetlenkedve mélázik el azon, hogyan is szabad léteznem.
Mintha ez a séta gondolata varázsige volna, úgy idéz meg egy diákot. Az alakot gyorsan felismerem, ajkam kaján vigyorra görbül.
- Hé Zalán, hogy van a csajod? - elég kicsit felemelnem a hangom, hogy a folyosón elsétáló hallhassa. Amit akkor Winternél hallottam valahogy a feledés homályába veszett, mindaddig, amíg most elém nem került szerencsétlen. Lehet hiba volt a legényke részéről ma nem kitérővel tenni az utat, amerre siet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 561
Összes hsz: 800
Írta: 2022. július 20. 00:43 | Link

Júlia


A versenyről visszatérve, mintha szellemként viselkedett volna. Arról nem is beszélve, hogy tanácstalan lett Benett bájitalos akciója után. Elveszettnek érezte kicsit magát és nem tudta eldönteni, melyik problémája megoldásának fusson neki újult erővel. Merthogy gondból sok volt, erőből viszont annál kevesebb. Fogyatkoztak a lehetőségei.
 Hangsúlyozta Kornélnak, hogy nem kerüli őt, de több időre van szüksége egyedül. Talán ezért is fogadta el Lafayette ajánlatát, hogy éjjel minél távolabb legyen a körletétől (nem mintha sok választása lett volna). Az órákra is sokszor egyedül járt el, vagy inkább Rami társaságát választotta. Ő legalább nem kérdezett.
 Füle megrezzent a neve hallatán, ahogy sporttáskával a vállán próbált utat találni a keleti szárny felé. Nem merte volna bevallani senkinek, de mostanában többször tévedt el a kelleténél. Lehet jobban járt volna, hogyha a csak a körlet edzőtermét használta volna. De ott nincs futógép...
 Zaklatottan forgatta fejét, hogy megtalálja a hang forrását, úgy tolatott vissza az erkélyre vezető ajtó felé.
 - Júlia? - kérdezte bizonytalanul. Tényleg ő szólt hozzá? Hiába, valamiért nehezére esett elhinni. Főleg amiatt, amit a neve után ejtett ki a száján. - Nem értem, honnan veszed, hogy... - kezdte óvatosan, miközben kezével az ajtófélfába markolt. Őszintén, ötlete sem volt, hogyan kellene befejeznie a mondatot.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2022. július 20. 01:03 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 809
Írta: 2022. július 20. 00:58 | Link

Zalán|
OOTD|2/6 |

______________________________________________________


Kifejezetten élvezem, hogy úgy tűnik annyira sikerült összezavarnom a gyereket, hogy még vissza is tolat. Hang nélkül párszor ajkammal a bíp-bíp tolatóhangot utánozom, amíg felém nem fordul. Akkor bájos, szertelen mosolyt küldök rá. Sőt még integetek is neki. A félig kinyögött mondatát figyelmen kívül hagyva kezdek bele.
- Nézzenek oda, hogy megnőttél, mióta is nem találkoztunk? Vagy ezer éve - tárom szét kezeimet rá mutatva. Régen sem volt kicsi, de nem is ilyen colos az hét szentség. Lassan Wintert is le fogja pipálni, ha így folytatja. Mondjuk azért szélességre még van hova terpeszkedni akkor.
- Nézd, azóta én is megváltoztam ám, már nem félek a magastól - felhúzom lábaimat és hátrabillenek annyira, hogy a korlátot markoló kezemmel még vissza tudjam magam húzni az utolsó pillanatban. Francnak se hiányzik, hogy a bűbáj a földre kényszerítsen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 561
Összes hsz: 800
Írta: 2022. július 20. 01:18 | Link

Júlia


Gyanakodva méregette a lány sziluettjét, amit még a délutáni sugarak formáltak meg körülötte. Kedvelte anno Júliát, kedves volt vele, de sosem tudta hova tenni. Mindig ott terpeszkedett valamiféle keserédes bizonytalanság a gyomrában, amikor beszélgetett vele. Most is ezt okozták a szavak, amivel leszólították, miközben ami azt követte, barátinak tűnt... legalábbis... valami olyasmi.
 - Igen, egy kicsit. Köszönöm? - a hangsúly már kérdéssé formálta a köszönetet, nem volt képes eldönteni, dícséretnek szánták-e, hogy már derekáig érne egy hegyi trollnak.
 - Ennek örülök - ragadta grabancon a témát és mosolyt erőltetett magára. Azért a fáradságtól beesett arc rontott kicsit az összképen. - Sikerült megtanulni jól kezelni a seprűdet? Ugye vigyázol rá?
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2022. július 20. 01:20 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 809
Írta: 2022. július 20. 01:44 | Link

Zalán|
OOTD|2/6 |3

______________________________________________________


A kérdésére szélesen elmosolyodom. Ez édes. Legszívesebben azonnal rávágnám, hogy ki*tam azt a szart a picsába az első adandó alkalommal, de valahol még az én kőszívemben is érzem, hogy ezt nem volna szabad kiejteni ajkamon.
- Azt hiszem kviddics kupákat nem fogok nyerni azért még most sem -halk nevetéssel vonom meg a vállamat, mielőtt lekászálódnék a korlátról, hogy hátul összekulcsolt kacsókkal közelebb lépjek hozzá.
- De nem válaszooltál még az első kérdésemre Nyuszifül, hogy van? - pillantok fel somolyogva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 561
Összes hsz: 800
Írta: 2022. július 20. 01:52 | Link

Júlia


A mosoly olvadni kezdett, vonásai pedig fagyosan dermedtek komollyá. Ezek szerint nem hallotta rosszul.
 - Őszintén nem tudom, kire gondolsz - volt azért benne némi igazság. A legkézenfekvőbb elmélet vert gyökeret a fejében. - Azért létezik jobb olvasmány is az Edictumnál, remélem tudod - pillantott le jelentőségteljesen Júliára. Mégha a lábai könyörögtek is azért, hogy hátrálni kezdjen és tisztes távolságot lőjön be a lánytól. Nem lehetne egyszerűen csak itthagyni őt? Nem, ahhoz túl kíváncsivá tették. Mennyi pletykát képes mégis elhinni?
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2022. július 20. 01:54 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 809
Írta: 2022. július 20. 02:07 | Link

Zalán|
OOTD|2/6 |

______________________________________________________


Figyelem az arcát ahogy megváltozik. Nem tudom miért jó nekem az, hogy másokat bántok, mert bajom van az élettel, de nem akarok leállni. Emlékszem még arra az édes, naiv fiúra, aki folyton zavarba jött, aki mindig hebegett meg habogott amíg a seprű vagy a kviddics szóba nem jött, most meg nézd, nem lép egy lépést sem hátrébb. Csak nem felnőtt kicsit? Vagy más miatt dermedt kővé?
- Oh tudod az a cuki lány, barna haj, kb velem egymagas, zöld szemű, meglepődik ha a bátya szobájából kisétálva kávét kér az ember tőle, én nem tudom szereti e az őszt de irónia lenne tőle, ha nem... - elsétálok az első székig és levágódok rá, keresztbe fonva lábaimat.
- Hallottam a...hangodat aznap éjjel - vigyorom előbújik, ajkamba kell harapnom, hogy ne legyen annyira széles, hogy fültől fülig elérjen.
- Nem tudtam, hogy sógorok leszünk - az, hogy Winter és én elég jó barátok vagyunk nem titkolt a suli előtt. Sokszor látnak együtt. Ez nem is gond, amíg csak egy férfival látnak nem nyolccal, addig csak ártatlanul szerelmes vagyok egy rosszfiúba. Ha látnának Létaival is akkor már talán bonyolódna a helyzet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 561
Összes hsz: 800
Írta: 2022. július 20. 02:33 | Link

Júlia


Minden egyes eleme a listának egy újabb ráncot eredményezett Zalán homlokán, ahogy szemöldöke a magasba szökött. A pókerarc sosem volt erőssége. Pedig mit meg nem adott volna most érte.
 A nyakába zúdított információk meglehetősen mély vízbe sodorták. Persze, az Edictum nem akart anno leszállni Autumn-ról és róla, de az már régi történet. Mégha valakinek el is járt a szája arról, hogy tetszik neki egy lány, kinek jutna eszébe a középső Danvers testvér?
 Frusztrációjának egy halk szusszanással adott hangot, Júlia szembesítő szavai pedig arra késztették, hogy rászorítson a táskája pántjára.
 - Mi a fenéről beszélsz, Júlia?
 Ki van zárva, hogy arra az éjszakára értse. Rue bűbájt húzott az ajtóra, hogy ne hallhassák, ha kiabál álmában. És ha mégis, ha a falak nem lettek volna elég vastagok... mit kersett volna Danversék lakásán? Nem olyan lánynak gondolta, aki összeszűrné a levet Winterrel.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2022. július 20. 02:42 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 809
Írta: 2022. július 20. 02:49 | Link

Zalán|
OOTD|2/6 |1

______________________________________________________


Ahogy mondom egyre csak változik az a cuki pofika. Annyira összeszaladnak a ráncok,hogy szinte egészen férfiszámba megy már a babaarcocskája.
Azonban továbbra is teszi az angolt, megforgatom a szemeimet.
- Jaj már Zalán, kábé felnőtt ember vagy, 17 ugye? Nem kell ennyire titkolnod azt, ha bemászol valakinek az ágyába. Tini vagy, mindenki ezt tette tinikorába - legyintek.
- Nem ülsz le? - ütögetem meg magam mellett a széket - vagy állsz? Nehéznek tűnik a táska - ugyan minek gügyögjek vele úgy, mint egy gyermekkel. Hiszen már egészen férfi. Az ilyen témákra is csak lazán vigyorognia kellene enyhe büszkeséggel a képén. Ej no majd hátha a beszélgetés végén.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 561
Összes hsz: 800
Írta: 2022. július 20. 03:07 | Link

Júlia


Feszülten tekint körbe a folyosón, van-e esély, hogy bárki is hallja őket, de kíváncsi fülek híján nem volt hajnaldó egy tapontat sem mozdulni az erkély ajtajából. Tagadni akart mindent, de az egyenlő lett volna a beismeréssel, hogy tényleg ott töltött egy éjszakát abban a házban. Hiszen Júlia még mindig nem pontosított.
 Törékeny ambivalencia, talán ez írta le tökéletesen a véleményét most a vele szemben állóról. Sosem látta így viselkedni, még csak hírből sem hallotta, ezért állt többek között továbbra is megsemmisülten.
 - Nem csináltam semmi ilyesmit és kifejezetten örülnék, ha ezt itt és most abbahagynád. Nem hallhattál semmit, mert nem történt meg.
 El sem merte képzelni, mit reagálna Rue, ha efféle pletyka kélne szárnyra a kastély falai között. Okkal nem vallotta be neki és nem híresztelte másnak sem, hogy érez iránta.
 - Mit akarsz ezzel elérni pontosan? - kérdezte szárazon. Essenek túl ezen a beszélgetésen minél hamarabb.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2022. július 20. 03:09 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 809
Írta: 2022. július 21. 00:29 | Link

Zalán|
OOTD|2/6 |

______________________________________________________Ahogy figyelem Zalánt miként néz körbe feltételezett füleket keresve egy pillanatra elgondolkodom, hogy most drogot adok el neki vagy a csajáról kérdezem, mert a viselkedése alapján nem egészen tiszta.
- Akkor miért nyögdécseltél Rue szobájába? Legóztatok és ráléptél egy darabkára? - vonom fel a szemöldökömet. Valahogy nem túl hihető két fiatal, hormonoktól fűtött egyénnél.
- Csak kíváncsi vagyok. Mikor még tanítgattál repülni el se tudtam képzelni, hogy valakit megcsókolj, annyira kis gyerek voltál anno. Hihetetlen milyen gyorsan szalad az idő. - elmélázva rázom a fejemet. Rémes, hogy itt hülyéskedünk olyan dolgokkal mint a kutyaszőr fésülő bűbáj meg tortamázat simító bűbáj, de azt nem találták még ki senki sem, hogyan éljünk több száz évig.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 561
Összes hsz: 800
Írta: 2022. július 21. 00:56 | Link

Júlia


A szavak nem csak a fejében vertek visszhangot, de a folyosón is. Júlia nem zavartatta magát a témával. Riadtan lépett beljebb az erkélyen és hajtotta be az ajtaját. A lány felé sietett és próbálta lepisszegni őt. Kezével határozottan akarta vállon fogni, hogy nyomatéka legyen a kérésének, de a csupasz vállakat észrevéve inkább visszahúzta a kezeit. Igen, tényleg arról az éjszakáról beszél. Most már biztos.
 Csend állt be, mert a válaszon gondolkodott. Semmi értelmes nem jutott eszébe. Maradt hát a klasszikus sztorinál, amivel nem teljesen hazudott és a levitások már úgy is tudtak róla. Bármit, csak ne keljenek szárnyra róluk alaptalan pletykák.
 - Rosszul alszom, oké? - szemei valósággal könyörögtek, hogy el is higgyék, amit mond. - És még szerencse, hogy nem neked kell azt elképzelned. Egyáltalán minek... - megbicsaklott a nyelve, hisz látszott, hogy nem kicsit zavarta a feltételezés, miszerint képtelen lenne megcsókolni egy lányt.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2022. július 21. 00:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 809
Írta: 2022. július 21. 01:09 | Link

Zalán|
OOTD|2/6 |

______________________________________________________


Iszonyat mulattató, ahogy behúzza az ajtót, mintha hangszigetelt volna innentől kezdve az erkély, sőt még egészen közel is jön, csak a kezét húzza vissza, mielőtt hozzám érne. Vajon az veszélyezi, hogy csak egy kendőt húztam ma fel felső gyanánt? Nehéz minden nap feketét venni a gyász miatt, néha elfogy a motyó na. Shame on me.
- Oké, oké, rosszul alszol és ezért Rueval játszadozol helyette éjszakánként, vágom - kifogások mindig csak a kifogások. Mondjuk tuti sok csajnál működhet, a "Nem tudok aludni, hozzád bújhatok csak egy kicsit?" kérdések és társai.
- Mit minek? - értetlenkedek. Minden szót harapófogóval kell kirángatni belőle, mintha nem akarna beszélni róla vagy ilyesmi...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 561
Összes hsz: 800
Írta: 2022. július 21. 01:23 | Link

Júlia


Kezébe temette fél arcát, s úgy vette a levegőt, mintha képes lenne kinyerni belőle egy használati útmutatót Júliához. Most igencsak rászorult volna.
 - Egyáltalán minek beszélünk erről? Hogy pont ez érdekel téged? És pont most? Hónapok teltek el azóta. Nem értem, mondtam valami rosszat rólad, vagy csináltam olyasmit? Nem így szoktál viselkedni.
 Próbált ismét nyugalmat erőltetni magára. Csak túlságosan hirtelen támadták le a kérdéssel. Nincs miért kiakadni. Nincs valóságalapja sem... mármint tényleg nem... kéne, hogy legyen?
 - Mi lenne, ha... kiegyeznénk abban, hogy azt hiszel igaznak, amit csak szeretnél, csak... könyörgöm, ne add tovább senkinek. Nem akarom, hogy még több dolgot beszéljenek róla a háta mögött.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 809
Írta: 2022. július 21. 01:51 | Link

Zalán|
OOTD|2/6 |

______________________________________________________


A fej arcba temetésére már tényleg nem tudom megállni hogy ne kezdjek kuncogni. - - Ittenem, ha nem hallottam volna aznap azt mondanám, hogy még kis szűz vagy életem. - kezemmel próbálom leplezni a kuncogást, meg hogy ne fajujjon röhögéssé.
- Semmi rosszat nem tettél. Elfelejtettem, aztán amikor megláttalak eszembe jutott és gondoltam rákérdezek. Kíváncsi ember vagyok na. Ez genetikailag belém lett kódolva, hát szerinted hol kezdték az öregasszonyok? Rögtön a ház előtti kispadon? - mi sem egyértelműbb ennél. Pont van időm null huszonnégy az ő életével foglalkozni? Néha érek csak rá ilyesmivel, mint mondjuk most. Bár egy jó margaréta jól esne a csevej mellé. De elmenne mire visszaérnék az itallal.
- Ahw, hogy védi, mint egy igazi lovag, kezdek irigy lenni, kinéznéd belőlem, hogy bárkinek is továbbadnám? - sértett fejjel teszem bal kezem a mellkasomra. Ejnye, ez fájt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 561
Összes hsz: 800
Írta: 2022. július 21. 02:08 | Link

Júlia


Összeszorított ajkakkal nézett el a lány feje fölött a semmibe, lapos tekintettel, mivel minden erejével azon volt, hogy a kifejezés ne indítson el végeláthatatlan diskurzust a fejében. Mert lehet, hogy nem látszott, de ez is egy volt a problémák közül, ami foglalkoztatta... nos, még ha a sor legvégén is kapott jelenleg helyet.
 Megváltozott Júlia? Vagy a régi énje volt csupán kiemelkedő színészi alakítás? Vicces, hogy régen azt szerette volna, bárcsak őszintébb lenne vele. Visszakozni szeretne most már.
 - Őszintén kéne válaszolnom erre? - kérdezett vissza az utóbbira. - Nem ismerlek. A legtényszerűbb, amit tudok rólad, hogy kiszámíthatatlan vagy.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 809
Írta: 2022. július 21. 02:36 | Link

Zalán|
OOTD|2/6 |

______________________________________________________


Kiszámíthatatlan. Az volnék? Talán igaza van, talán most az összes ember aki ismer bólogatna ha hallaná.
- A matematika is az a legtöbb embernek, de aki megismeri meg tudja kedvelni - mormogom halkabban. Kiszámíthatatlan. Bóknak kéne vennem, hiszen mióta itt vagyok erre hajtok, csak lassan kezd a tököm is tele lenni vele.
- Ne vedd már támadásnak az egészet. Na gyere ülj már le duzzogi. Miért zavar annyira, hogy Rue meg te? Szégyelled? - megpaskolom a széket még egyszer magam mellett. Azzal, hogy ott cövekel mint egy nyolc méter magas fenyőfa, na azzal hívja fel a figyelmet pont a fülecskékre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 561
Összes hsz: 800
Írta: 2022. július 21. 03:01 | Link

Júlia


 
A hasonlata több sebből is vérzett, de a véleményét Júlia már abból kitalálhatta, hogy szimplán ránézett. Vagy tucatnyi apró, de felismerhető érzelem mozgatta a fiú vonásait: bizonytalanság, félsz, aggodalom, kíváncsiság, talán egy árnyalatnyi düh.
 - Akkor ne gyere így nekem a kérdéseiddel a semmiből. Merlinre... - szusszantotta fáradtan. Pedig még nem is volt edzeni.
 Annyira azért már ismerte, hogy tudja, ha ennél közelebb megy hozzá, akkor nem csak a szavak fogják kiégetni nála a biztosítékot. Még emlékezett a mozdulatra, mikor Júlia csak úgy lerántotta a fűbe magával. Nem akarta, hogy lássák rajta, mennyire zavarba tud jönni (bár ennél a pontnál már igazán mindegy volt), így inkább odalépett, ahol a lányt az elején találta: a korláthoz, hogy megtámaszkodhasson rajta.
 - Nem szégyellem - bökte oda tömören, de muszáj volt folytatnia, ha nem akarta, hogy tovább nyaggassák ostoba kérdésekkel. - Egyszerűen nincs olyan, hogy ő és én. Csak a barátom. - magyarázta fene tudja hányadjára, de magát nem tudta legbelül átverni. Szerette volna, ha mást tudna mondani, de ahhoz egyszerüsíteni kéne a kéttényezős egyenletet: el kéne mondania Autumn-nak, mit érez.
 - Nem úgy, mint neked Danvers, ha jól sejtem - fonta össze maga előtt karjait. Égkék íriszére borús szürkeség telepedett.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 809
Írta: 2022. július 21. 23:51 | Link

Zalán|
OOTD|2/6 |

______________________________________________________


- Előtte elkellett volna vinnem téged vacsorázni vagy mi? - azt hittem csak szex előtt vannak ilyen szabályaik a romantikusabb lelkeknek. Minden nap tanul valami újat az ember.
Figyelem ahogy a korláthoz lép, majd végre elkezd magától is beszélni. Csak barátok. Rue vak, fogyatékos, vagy csak kihasználja Zalánt. Talán mind a három.
- De te kedveled nem? Ha megkaphatnád elvennéd mi? - eléggé felesleges kérdés, tudom a választ rá. Mégis, legalább kíváncsi vagyok, hogy mennyit tagad le maga előtt ezekből az érzésekből, vagy előttem.
- Mi is csak barátok vagyunk - kicsit kevésbé gátlásos barátok az mondjuk igaz. Egyikünk sem elrontója a jó dolgoknak, mégis ami köztünk van az mind a kettőnk részéről hatalmas friendzone.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Harmadikos diákoffline
RPG hsz: 561
Összes hsz: 800
Írta: 2022. július 22. 00:18 | Link

Júlia


Úgy látszott, ráférne Júliára némi felvilágosítás az emberi kapcsolatok szintjeiről. Vagy ő látta rosszul? Nem, tényleg ez volt a helyzet - nyilalt belé a felismerés. De lenne bármi haszna, ha ezt elkezdené magyarázni neki? Igen, meglepődött, amikor a lány átlépte egyik pillanatról a másikra a személyes határokat. Fizikálisan és verbálisan is. Most utóbbira volt ez ékes példa. Mindig csak őt kérdezte és alig mesélt magáról. Betört a védelmi falai közé, hogy a sajátját csak erősítse vele. Olyan dolgokról próbál vele társalogni, amiről a legjobb barátjának is nehezen beszélt. Nem volt jogosult arra, hogy ennyit tudjon róla. Ahhoz egy utat kéne megtennie, ahol nem vághatja le a kanyargós részeket.
 Nem látta értelmét, hogy szembesítse Júliát az általa hozott konklúzióval (persze, hogy ezt az információt is előnnyé kovácsolja?), így csak ingerülten bontotta ki összefont karjait, hogy megigazítsa a vállán a táskát.
 - Ne haragudj Júlia, de ez nem tartozik rád. - felelte kimérten. Tudta, hogy ez felért egy válasszal, de kivételesen nem a mögöttes tartalmon volt a hangsúly.
 Csendben várt pár másodpercet, hogy leülepedjen benne ez az egész, majd a magára erőltetett nyugalmat kihasználva visszalépett az ajtóhoz, hogy távozhasson.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 758
Összes hsz: 809
Írta: 2022. július 22. 02:00 | Link

Zalán|
OOTD|2/6 |1

______________________________________________________


Nem tartozik rád. Az egyik leggyűlöltebb szó, amit valaha hallhatok. Mert ez egy kurva falat jelent, amit vagy meg kell másznom vagy össze kell zúznom, akárhogy is, ideig-óráig akadályként tornyosul előttem.
Összepréselem ajkamat pengevékonyra, úgy tekintek el messze a távolba. Nem. Nem szoktak nemet mondani nekem. Most is összetörhetném amiért megtette. A kis lelkét, akár Rue alakjába akár máséba. Mégis, mit érdekel engem egy még kölyök levitás seprűbuzi?
Csak ciccegek egyet, és oda se nézek amíg elmegy. Kapja be. Én meg egy kis port, hogy kiengedjek.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 34
Összes hsz: 64
Írta: 2022. augusztus 10. 15:44 | Link

Kornis

A vizsgaidőszak itt a nyakunkon, hohó, de még hogyan. Kettőt pillogunk és már szét is fogja rúgni a seggünket, annak ellenére is, hogy se fizikai teste, ennek okán meg nyilván lába sem. Én napok óta nyughatatlan vagyok, és ezen se a zöld, se az altatópirula nem segített, de még a friss levegő sem, szóval társaságra volt szükségem. Túlzás azt mondani, hogy egy kopó képességeivel rendelkezem (tetszik tudni az egy olyan kutya, aki nagyon jól tud nyomozni.), de pár kérdésbe telt csak a folyosón lébecoló diákoktól és már tudtam is, hogy merre keressem Kornélt.
- Jaj, mássz már ki azokból a jegyzetekből, hallod? Nem kell, okos vagy, átmennél úgy is a vizsgán, ha semmit nem tanulnál rá - fújtattam egy nagyot, ahogy berobbantam az erkélyre és megpillantottam a papírok fölött görnyedő Levitást. - szünet. Beszélgessünk, próbáltalak utolérni a napokban, de nagyon elfoglalt embernek látszol.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.
Athanaczkovics Kornél
Diák Levita (H), Magántanuló, Harmadikos diák


Bicebóca ][ mocsag
offline
RPG hsz: 120
Összes hsz: 145
Írta: 2022. augusztus 10. 22:19 | Link

Pol
my hero ; mkay

Van itt minden, mi szemnek-szájnak ingere: Bájitaltan, LLG, Mágusjog, GYNT, Vámpírológia. Ilyen sorrendben kell végig mennem az összes tananyagon, különben elvérzem. A tavalyi BIT például borzasztóan sikerült - legalábbis a szüleim szerint -, én borzasztóan boldog voltam, hogy egyáltalán átmentem. De a lényeg, hogy idén sokkal jobban meg kell húznom, különben nemhogy nem merem elmondani nekik, hogy visszaülök a lóra rövid időn belül, de a versenyeket is elfelejthetem azzal a lendülettel. Anya így is nehezen viselte el, hogy a hegedűt teljesen abbahagytam.
A hangra reflexből csukom össze a BIT tankönyvet, ami akkorát csattan, az asztal is majdnem összeesik. A pennám így is elgurul, de kihúzott háttal, totál meglepve pillogok Polra. - Merlinre! Majdnem elvitt egy szívinfarktus - csóválom meg fejemet. Már csak azért is, mert az okos nagyon messze áll tőlem. Maradjunk egy közepesnél. Hellyel-közzel. - Annak is érzem magam - mutatok körbe gyorsan a halmokon. - Teljesen ki vagyok készülve, hogy már megint vizsgaidőszak van, ráadásul már anyámék döntötték el milyen tantárgyakat kell felvennem, így köztük van a mágusjog, amit nem is értek! - fakadok ki keservesen, miközben fejem két oldalán túrok hajamba teljesen kétségbeesetten.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 34
Összes hsz: 64
Írta: 2022. augusztus 11. 00:15 | Link

Kornis

Nekem is illene elkezdenem tanulni, de igazából a kávézóban Pesten egyre több a meló, ami miatt extra műszakokat kell vállaljak, meg Borkával is sok időt töltöttem, szóval az a nagy tanulás leginkább úgy áll, hogy sehogy. Ami elkeserítő, valahol, mert nem vagyok a legélesebb kés a fiókban, meg az idomaimmal sem fogom magamnak gazdag, öreg férjet találni (úgy hallottam a mamától, hogy ez is egy karrier opció, bár nem teljesen értem, hogyan.) A lényeg ugyanaz, kellene tanulni, ehelyett inkább másokat is meggátoltam benne, mert az most nagyon jól megy.
- Bocsánat. Nem akartalak megijeszteni - tartottam fel a kezeim, jelezve, hogy se fegyver, se ártó szándék nincsen benne. Tökre üres mindkettő. De aztán vissza is ejtettem a kacsóim magam mellé. - Komolyan mi ez a rengeteg vacak, Kornél? Jó ég, Vámpírológia? Nem is tudtam, hogy érdekel. Harris professzor szigorú ám.
Én már csak tudom, míg nem volt jobb dolgom, beleástam magam a témába rendesen, és még így is van hova fejlődjek. A lényeg, hogy legalább lelkes vagyok. Bizonytalan fintorral böktem meg a mágusjog könyvet, majd mikor az megmozdult, összerezzentem és a fiúra pillantottam.
- Hát ez undorító. Anyukád miért szól bele, mit tanulsz? Nincsen neki valami jobb dolga? Ha nincs, ismerek egy ilyen mozgalmat, Afrikában építenek házakat, szívesen beajánlom - ráztam meg a fejemet rosszallóan, majd leültem nem messze a barátomtól. Látszott rajta a feszültség, így felmerült bennem, hogy felajánljam neki az egyik cigim felét, de azt mondják, hogy ez nem mindenkinek opció, így csendben maradtam a dologról inkább. - Nyugodj meg, minden oké lesz. Minden oké lesz, ugye? Nem csináltál semmi hülyeséget mostanság. Igaz?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.

Oldalak: « 1 2 ... 25 ... 33 34 [35] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint