35. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint

Oldalak: « 1 2 ... 27 ... 35 36 [37] Le | Téma száljai | Témaleírás
Mészáros Z. Csongor
Diák Levita (H), Harmadikos diák


Mézga
offline
RPG hsz: 4
Összes hsz: 6
Írta: 2023. március 28. 13:04 | Link

Julián


- Csak egy készülő kezdemény. Egyelőre még leginkább semmi. - De azért persze örülök, ha tetszett neki, mert az azt jelenti, hogy már most felismerhetően jól hangzik. Vagy legalábbis neki. Egyelőre ennél többet nem szeretnék belőle mutatni, mert ilyenkor mindig attól félek, hogyha idő előtt lát nyilvánosságot elveszik az a varázsa, amit egyébként látok benne. Mert a zene szerintem pont ugyanolyan varázslat, mint az, hogy egy pálcával hadonászva képes vagyok hajmeresztő dolgokra.
- Igazán köszönöm! Mindenesetre nem szeretném kipróbálni ezt a titkos rítust. Hacsak nem én vagyok az, aki áldoz. - Persze amúgy tök nem, mármint soha nem lennék képes bántani senkit szerintem. És elég visszás is lenne, ha pont én akarnék bárkit megkövezni. Én, a lustaság tankönyvi példája. - Ne de úgy látom, neked sincs okod panaszra! Főleg, ha te is örülsz - villantom meg a kedvenc mosolyom. Többféleképpen is tudok ám mosolyogni, de ilyen kis kedvesen-barátságosan szeretek a legjobban.  
- Ne is mondd, tök jó lenne ha tudnánk kicsit lazítani. De nálunk ilyenkor van igazán szezon, szóval szerintem dolgozok majd. Mármint ne érts félre, ez nem olyan igazi munka, ami gyötrődéssel jár, csak mégis, eléggé helyhez köt. - Most már semmiért sem cserélném el az életem. Mikor leköltöztünk a farmra, mindenkit elátkoztam, hogy érezzék, mennyire nem kedvelem ezt a szituációt, de azt hiszem, Apáék mindig is jobban ismertek engem, mint én magam, és ők már akkor is tudták, hogy imádni fogom. - Ha gondolod, nézzetek be ti is. - Szerintem ezt mindenkinek receptre kéne felírni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Winkler Ábel Julián
Diák Navine (H), Elemi mágus, Negyedikes diák


Julianus barát | Cézár
offline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 24
Írta: 2023. április 1. 23:20 | Link

Mézga barátom

Azt hittem, hogy többet fog mesélni a szerzeményéről. De megértem, hogy amíg nincs kész, addig nem mutogatja, elvégre még sokat változhat a mű.
- Biztos klassz lesz, majd mutasd meg, ha készen van. - Felelem bátorítva. Én sosem tudnék zenét írni a zongorámon, ahhoz nagyon kevés gyakorlatom van. Amennyit volt lehetőségem az utóbbi időben játszani rajta, örülök, ha normálisan tudok kottát olvasni.
- Hehe, azt elhiszem. A másik oldalon mindig jobb állni. - Ezzel a viccel azért eléggé súrolom a határt, de nem vezérel rosszindulat. Néha nem is tudom, hogy hogyan lehetnék olyan, hogy ne lógjak ki a többiek közül, de megtartsam az értékrendet, amiben felnőttem.
Helyeselve bólogatok arra, hogy örülök. Bizony, keményen megdolgoztam ezért az eredményért, igaz lehettem volna elszántabb, de így is elégedett vagyok.
- Oh, sajnálom. Azért remélem fogsz tudni egy kicsit kikapcsolni is, az ráfér az emberre két tanév között. - Számomra nagyon fontos a feltöltődés, anélkül igencsak nehezen bírja az ember a gyűrődést. Meg ez nem is mindig szórakozást jelent, nagyon sokszor elmélkedést a mindennapokról, a világ és önmagad kapcsolatáról.
- Örömmel meglátogatunk, ha nem zavarunk! Köszi a meghívást! Még megkérdezem otthon, hogy mit szólnak hozzá. - Felelem mosolyogva. A szüleim mindig is támogatták, hogy barátkozzunk más családokkal, így szerintem maximum csak a szabadidő szólhat közbe.
- Képzeld, Geri jövőre elsős lesz! - Újságolom büszkén. Nagyon örülök, hogy az öcsém is végre a közelemben lesz. Szerintem ő is navinés lesz, akárcsak én!
- A húgaid mikor is kezdik a középfokú tanulmányaikat? - Kérdem érdeklődve pislogva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Molnár-Vars Tímea Magda
Diák Eridon (H), Másodikos diákoffline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 42
Írta: 2023. április 28. 19:42 | Link

Kevin

Összeráncolt szemöldökkel ül egy katalógus felett, mely seprűket sorol fel. Ötlete sincs, hogy melyik az, amit érdemes megvenni. Azt meg pláne nem tudja, melyikre lesz pénze. Na és hogy fog rá pénzt szerezni? Ez még egy nagyon jó kérdés. Abban viszont biztos, hogy ha beválogatják a csapatba, szüksége lesz egy saját seprűje. Az eszébe sem jut, hogy megkérhetni a szüleit, vegyék meg neki. Vagy inkább nem is mer ilyesmibe belegondolni. Még mindig nem szokott hozzá a helyzethez.
Unottan fúj egyet és dől hátra a széken. Még sapkás fejét is hátra ejti. Kezei csúsznak kapucnis pulcsija zsebébe, ahogy lassan ismét előredől. Eddig nem törődött azzal, hogy van-e forgalom az erkélyen, ekkor konstatálja, hogy egyedül van. Talán másokat elriasztott a hűvös idő. Timi inkább csak félig lecsúszik a széken, tekintete úgy vándorol vissza a katalógusra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szentesi Kevin
Diák Levita (H), Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 29
Összes hsz: 31
Írta: 2023. május 8. 14:38 | Link

Timi
/^^/

A sütögetőnél túl sokan voltak, az elhagyatott mosdóba nem mer bemenni, a Nagyterem felejtős, mert olyankor mindenki ott van szinte. Félő, hogy azok is, akiknek állandóan céltáblája.
Ez az oka annak, hogy könyvével a kezében mászkál céltalanul a kastélyban, minden lehetséges opciót megnézve, hátha akad valami hely, ahol egyedül lehet. Ami addig opció, amíg meg nem látja eridonos barátját fejét hátraejtve. Megszeppen, először azt hiszi baj van, de végül Timi ismét előre néz és mozdul is. Megkönnyebbült sóhajjal lép pár bátortalanabbat, nem tudja, merje-e zavarni. Kicsit toporog, végül indul a lány felé.
- Szia! - köszön halkan. - Zavarlak? - kérdezi azonnal, tekintete esik a magazinra. - Nem szeretnélek, csak megláttalak, és régen beszéltünk, gondoltam megkérdezem hogy vagy, öm... - jön azonnal zavarba, amint felfogja, igenis megzavarta a lányt valamiben. Ha másban nem is, a seprűk nézegetésében. Egyáltalán nem ért hozzájuk, így még a segítségét sem tudja felajánlani. Zavartan áll mellette, szinte a csodát várja: vagy el lesz küldve, vagy a lány hellyel kínálja, de ő igenis kivárja. Ha másra már nem képes.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Létai Roland
Prefektus Rellon, Harmadikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 219
Összes hsz: 310
Írta: 2023. május 9. 15:53 | Link

Gréta
#doktornő - kinézet

Nem tudom mit történt. Egy hete voltam lett az egyik üvegházban, és talán akkor csikarhatott meg valami növény. Bevetettem a tanulmányaimat, egy vettem mindenféle égés elleni kenőcsöt, de egyelőre egyik sem használt. Illetve, de, mert már nem ég. Most épp egy nagy vörös folt terjed inkább helyette a bal felkaromon azóta. Ciki lenne gyógyítóhoz menni, nem igaz? "Még azt sem tudja, hogy mit kezdjen az xy növény karcolásával? Hogy végezte el a VAV-ot, ki a maga tanára?" A fenének sincs kedve ezzel bajlódni, ráadásul, mi van ha ez másfajta cucc. Nem akarom, hogy bedugjanak valami ispotályba, vagy bárhová. Először egy szakértő valaki kell, egy ilyet ismerek, Salikát. Mármint Salamon Grétát, tudom, hogy ő jó fej és nem kérdezősködik. Legalábbis az én sztereotip elképzelésemben pont így van benne. De hát persze természetesen Eridonos - tuti nem kérek meg senkit, aki Rellonos még elfertőzné jobban poénból, mint Diaboli -, szóval fel kell kajtatnom érte a kastélyt. Nem tudom, hogy miért pont őt pécéztem ki, még az is lehet, hogy konzolos. Na, mindegy megkértem Korit, hogy nézzen utána az órarendjének, vagy hogy hol szokott lebzselni, ha éppen nincs dolga, és ő az erkélyt ajánlotta a második szünetben. Na, felvetődik a kérdés, hogy az ilyeneket honnan tudják a csajok? Mindegy, megpróbálom most. Tök mákom van, vagy éppen Korinak, hogy ott találom. Aztán lehet, hogy megbeszélték ezt, erre mondjuk pont nem gondoltam. Villantok egy mosolyt, mert fontos a jó hangulat és hogy ne ijesszem el. Szerencsére pont kettesben vagyunk most csak, szóval nem lesz baj, ha egy kicsit vetkőzök neki.
- Szia Sali! tudsz nekem segíteni egy kicsit... nagyon? - állok meg előtte, és talán egy kicsit túl közel is. Amikor ezt érzékelem, gyorsan ellépek egyet hátra, mert fontos az illedelmesség.
- Amúgy Roland vagyok - nyújtok neki kezet, mert még max így látásból találkoztunk, ha van ilyen képzavar.
Hozzászólásai ebben a témában
Molnár-Vars Tímea Magda
Diák Eridon (H), Másodikos diákoffline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 42
Írta: 2023. május 24. 15:38 | Link

Kevin

Pont nem látja, ahogy a levitás kilép az erkélyre, ám mikor meglátja, halvány mosoly költözik az arcára. Szemében továbbra is látszik az unalom és tanácstalanság keveréke.
- Nem, dehogy zavarsz. - Előredől, az asztalra támasztja alkarját. - Ülj le nyugodtan, ha van kedved - még fejével is int hozzá, a vele szemben álló szék felé biccentve. A társasággal sosincs baja, főleg, ha olyan valaki csatlakozik hozzá, akit bír. Kevin pedig határozottan illik ebbe a kategóriába.
- Próbálok seprűt választani magamnak - avatja be a fiút. - Nem sok sikerrel. - Egy sóhajjal el is tolja maga elől a katalógust, nem akar bunkó lenni és folytatni a válogatást Kevin társaságában. - Neked mi volt a terv? -ujjával bök a könyv felé. Lehet az regény vagy tankönyv, szakkönyv esetleg. Olyasmi, ami Timinek ritkán akad a kezébe. - Nem zavarlak, ha tanulni akarsz. - az eridonossal ez is ritkán fordul elő, de igyekszik tiszteletben tartani, ha másban viszont van ilyesmi szándék.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 27 ... 35 36 [37] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint