37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Létai Roland összes hozzászólása (110 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Le
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. február 20. 22:41 Ugrás a poszthoz

Marina és Kende

A legjobb a tanulószobában, hogy csend van. Tehát, ha valaki zenét akar hallgatni, vagy csak azt szeretné, hogy ne zavarják, menjen a tanulószobába és garantáltan nyugalma lesz. Így tett Roland is, habár a vizsgaidőszakban elég nagy a forgalom, a papír sercegésétől és néhány sóhajttól eltekintve nyugodt az egész. Ő pedig beülvén egy sarokba néhány saját maga által készített jegyzettel tökéletesen elvolt. Ugyanis a bluetooth fülesében szólt mindenféle zene a magimusic-ról, ami a varázsvilág spotify-ja, legalábbis eléggé hasonló. Ha már mugli zenékből elég jól elvan, most kíváncsi volt ennek a világnak a zenekaraira is. Éppen a Sápadt Lábú Őzgidáktól tombolt a fülében az Én leszek hajnali lenyugvó napsugár és eléggé szórakoztatta. Sokan nézték, hogy minek örül ennyire, amikor ők szenvednek, de az apró füllhallgatóra nem figyelt fel senki a fülkagylójában. Így aztán bolondnak hihették, de szerencsére erről Rolnd semmit sem tudott, mert bizonyosan kikérte volna magának. Jobb lába ütemesen fel alá járt a zene ritmusára. Előkapta a telefonját, hogy lementse a kedvencekbe ezt a dalt, és akkor látta meg, hogy nemrég küldött neki valaki üzenetet. Nem tudta, hogy éppen ki zavarja meg Rikoltsatok madárfészkek-et, de roppanttul bosszantotta, hogy vélhetően valahová mennie kell. Rolanddal ugyanis általában nehéz csevegni, mert a harmadik "okoskodás" után kinyomja a francba a beszélgetést, rosszabb kedvében tiltja az illetőt. Így biztos benne, hogy csak ritkán zavarják,és akkor meg valahová hívják és ennyi. Azt meg majd eldönti ő, hogy megy-e vagy járás, de nem válaszolgat rá. A válasz az, hogy megjelenik-e, vagy sem. Nincs is olyan túl sok ismerőse emiatt, de azért, ahogy apélda mutatja akad. Amikor megnyitja az üzenetet felvonja a szemöldökét, majd körülnéz. Meglátja a barnát, aki egy számára ismeretlen ismerőssel van egy asztalnál. Kendét látta már órákon, de amúgy nem nagyon szól hozzá sem, de ez nem személyes. Sóhajtva állítja le a Térdelve ne edd a parasztsajtot, majd kiveszi a fülesit és zsebrevágja a telójával együtt. Odaporoszkál a kettőshöz zsebredugott kézzel, majd Marina mögül megszólal. - Cső, megint mi a szar van? - csak így kedvesen, udvariasan, ahogy egy rellonoshoz illik.
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. február 23. 19:15 Ugrás a poszthoz

Marina és Kende

Egyáltalán nem volt kedve a dán csajhoz, már ami a szívességeket illeti. Más helyzetben persze, hogy el tudta volna képzelni, de volt egy nagypon halvány sejtése, hogy nem azért kell megjelennie, hogy a csaj ledobálja neki a textilt és légy az enyémet játszanak. Nem is érti egyébként mi az ami egyáltalán rávette arra, hogy megszakítsa a fontos teendőjét a barna miatt, persze a múltkori könnyű csók biztosan motiválta valamennyire. Így aztán elszlalomozott a dán lány asztaláig, ahol egy sráccal volt, aki navinés és évfolyamtársa, nagyjából ennyi a tudása. Ha nagyon figyelne órákon, akkor talán még a nevére is emlékezne, de nem hiszi, hogy Kergének, vagy Kelmének hívják. Most viszont hogy belegondol jobban, szokta őket együtt látni, lehet, hogy a pasija? Kit érdekel.
- Létai Roland - fogadja el a felajánlott kezdet és határozottan megrázza. Az, hogy a másik zsebrevágja a másik kezét egyáltalán nem zavarja, valójában ez sem érdekli. - Jaja, én is láttalak már, mi a stájsz? - néz a fiúra, majd a dán csajra, hogy kiderüljön, miért is kellett sósban jönnie. Nyilvánvalóan nem kell kihúznia majd belőlük az ittléte okát, és ahogy erre számított Marina azonnal elkezdi előadni azt, hogy a srác is fogalmatlan a telefonokkal. Hamarosan kezébe kerül a készülék és annak szenteli a figyelmét, miközben a dán csaj hangja a fülét csapkodja megállíthatatlanul. Ez a "telekommunikációs készülék" viszont máris megtetszett Rolandnak, de igyekezett nem mutatni, hogy ilyen drága teló van a kezében.
- Van zsé baszki - jegyzi meg, majd bekapcsolja a készüléket és a srác felé mutatja. Az pedig, ahogy kell a faceID-val feloldja a telefont és végre tud vele foglalkozni. -  Na lássuk - huppan le a székre, ha már felszabadult egy. Néhányan azért halkan duruzsolnak Marináról, hogy milyen bunkó, hogy az asztalon üldögél, Rolandot nem érdekli, próbál navigálni az új szerzeményén.
- Szóval azon kívül, hogy jelez, ha valamit frissít, mi még a bajod vele? Meg mibe fog ez neked kerülni, hogy megcsinálom? - pillant fel Kendére, mert nem kenyere az ingyenmunka. Közben lapozgat, és nézi, hogy mik vannak feltelepítve, de az alap appokon kívül nem nagyon van semmi. - Egyszerűbb lenne, ha cserélnék az enyémmel, az sokkal egyszerűbb cucc, mint ez. Miért pont ezt választottad? - nézett rá újból, miközben már a beállításokon szöszölt. Mindenféle szir-szart ki kell kapcsolnia, tudja, hogy felesleges még időjárás appot is használnia a srácnak. Már a bekapcsolás sem mehet annyira könnyen.
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. február 26. 21:12 Ugrás a poszthoz

Rochard úr
Fura bagoly érkezett - Nyugati Szárny - SVK tanterem

Kapott egy baglyot. De fura volt számára, mert nagyon hivatalos volt, és ismeretlen aláíróval rendelkezett. Mégis úgy érezete, hogy kötelezi valamire. Ha még meglenne megnézhetné, de nagyjából ez állt benne. "Létai Rolandnak, Rellon, III. évfolyam. Kérem jelenljen meg órák után, 15:00-kor a mai napon a Sötét Varázslatok Kivédése teremben. Kali Rohárd, vagy ilyesmi. Hát, végül is nagy baj nem lehet, maximum neki is be kell állítani majd a telefonját, csak nem meri megkérdezni szexi Nadia-ját - mert ugye a kiváló az kiváló, szóval biztos tetszik a tanárnőnek -, mert milyen égő lenne már, hogy egy telefon pittyog. Tuti ez lehet az oka, mert amúgy meg sosem hallott erről a fickóról. Már ha fickó, ebből a névből még ezt sem tudná kijelenteni. Délután már talár nélkül kóborol a terem felé, egy sima farmer szettben, tornacipőben, meg egy Cápa III-as pólóban. Sokáig nem kell keresgélnie, rengeteget járt már itt, és kopogás nélkül nyit be a tanterembe. Szinte rögtön megáll, amikor észreveszi a férfit - most már biztos -, és annak a magasságát. Alaposan végigméri, majd ránt egyet a vállán.
- Aztán maga mivel eszi a nokedlit? - néz fel rá, miközben megközelíti Rochardot, többször is megméri magának szemmel. - Napot, én vagyok Létai Roland, minek kellett ide jönni? Mondjuk tény, hogy ilyen colos pasit még nem láttam élőben, csak kosármeccsen. Szóval mi a stájsz? - huppan fel az asztalra és néz fel továbbra is férfire. Kicsit feszeng a magasságkülönbség miatt, de próbálja eltitkolni az ilyen irányú gondjait. Vagy talán tett valamit, amit nem kellett volna? Ez valamelyik kis szaros apja, és beszélgetni akar vele? Meg akarja fenyegetni? Inkább fizesse le és szivesen beállítja a telefonját. Habár a férfinél nem lát ilyet, ez még nem jelenti azt, hogy téved.  Hátul megtámaszkodik a kezével és várja, hogy végre történjen valami.
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. február 28. 10:33 Ugrás a poszthoz

Marina és Kende

Mikor fogadta a másik a kézfogást, legalább egy kis tiszteletcsíra kezdett el benne kialakulni. Egyébként meg srác, szóval ez máris előny. Nem mintha a saját neméhez vonzódna - még ha rá gondol is öklendezni kezd -, csak a csajok túl kiismerhetetlenek. Tehát már az igen sem biztos, hogy igen, vagy nem olyan igen, hanem háromféle változata és te értsd jól. A srácoknál legalább egyértelműbb szerinte, és jól is van ez így. - Aha - mondja sóhajtva, legalább tudja, hogy két muglitechnológia-analfabétával van dolga. De nincs ezzel baj, csak nem akar arról elhíresülni, hogy olyan segítőkész. Most is csak szerencséje volt Marinának, hogy a közelbe volt, mert a Rellonból biztos nem sétált volna át idáig.
- Persze, mindent is tudok - mondja egy mosolyt villant, ami majdnem azonnal el is tűnik, majd a feloldás után kitörli a nem kellő dolgokat. - Van, mugli zene, vagy mágikus kell. Vagy mindkettő? - pillant a srácra, aztán úgy dönt, hogy letelepíti neki mindkét appot. A magify - szerinte annyira gázak a varázs appok, ahogy lopják a mugli neveket, hogy néha neki fáj - jó lesz a varázsos zenekaroknak a másiknak meg tidal, bár azért fizetnie kell, de nem hiszi, hogy ezzel probléma lesz. - Ó, itt van, ha befejeztem meglesem - mondja Marinának fel sem pillantva  nyomkodásból. Egészen belelendül és élvezi az iphone adta lehetőségeket. - Annyi a hátránya ennek a cuccnak, hogy minden szarért fizetni kell, de gondolom nem lesz gond. És ja vízálló, de azért ne fürdöjél vele, főleg nem tengerbe, a sót nem szereti. Meg a sokáig vízben levést sem - ad némi ingyen tanácsot - majd hozzádobja a végén az árhoz - mikorra végez is és visszaadja a telót. - Ez jó a mágikus, ez a mugli zenekarokhoz, ezzel tudsz tájékozódni, ezzel... - elmond még egy pár appot, amiket feltett és hasznos lehet, amjd visszaadja a telót, kicsit sajnálva. Jó lett volna egy csere, de hát úgy tűnik nem hülye a gyerek, szóval majd gyűjt és vesz magának ő is. - Na, oké, legyen 10 sarló - mondja végül, miközben a dán csaj elmeséli, hogy miért vett olyan telefont, aminek nincs értelme. Mármint szerinte, mert attól, hoyg ecsúsztathatós, nemigen tudja használni.
- Ó, ezzel igazán megnyugtattál - a szarkasztikus él és az orrán átt hirteln kifújt levegőből csak úgy süt az érdektelenség. Meg tudja oldani ha kell, hogy visszaállítson mindent, ha meg nem, majd elküldi a Kins&Kens-be a csajszit. Bár az drágább lesz, mint ő, de legalább múködni fog a "telkommunikációs eszköze".
- Na, van még valami? - kérdezi, majd fel is áll, távozni készül. Nincs kedve beleszólni itt a nagy romantikázásba, vagy bármibe, legyen az egy nagy semmi.
Utoljára módosította:Létai Roland, 2021. március 7. 18:49
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. március 9. 14:39 Ugrás a poszthoz

Marina és Kende

A kezei varázslatos sebességgel állítgatják a mobilt és kérsnek megfelelően működni kezd az iphone. Továbbra is vágyik rá, de a fene nagy büszkesége nem engedi kiutatni eme gyengeségét. Sajnos ők nincsenek is ilyen anyagi helyzetben, hogy megengedhessenek magának egy ilyet, de lehet, jhogy a végén ráveszi magát valami diákmunkára. Amit persze nem láthat senki, szóval csak a sötétben feketerózsa ültetés és hasonló jöhet szóba.
- Ja, meg a széllel, baszki - felhirkan, majd még egyszer, amikor Marina is ekézni kezdi Kendét. - Egyébként... a Kins&Kensbe tesznek rá víztől, meg hőtől óvó rúnát is, ha védni akarod a tűztől. Amúgy, ahogy Marina mondja: ne dobd a kandallóba - von vállat flegmán, és már kezd elege lenni az ingyenmunkából, mikor is megkapja a pénzt. Oké, ez a másik meló, amit szívesen csinálna. De nem hiszi, hogy tele van annyire gyíkokkal a kastély, hogy mindenki hozzá rohangálna egy kis apróért megcsinálttatni a mobilját. Sajnos.
- Én kösz - mondja, és gyorsan el is tünteti a pénzt. Hát ez jobb, mint remélte, szerinte nem dolgozott drágán, de lehet, hogy olcsóbban is megcsinálná valakinek. Mondjuk a törzsvendégeknek, mint Marina. Mert, hogy a dán az lesz, ebben egészen biztos. Még ad némi kiegészítő információkat, amikor végre úgy veszi, hogy távozhat. Végül is csak ezért jött, nem igaz?
- Mé' tapsoljak még neked egyet, mielőtt lépek? - néz rá a barnára, aki a walkmannel akarná itt tartani. Azért annyira nem érdekli, hogy belekavarjon a két barát dolgaiba és hallgatnia kelljen őket. Visszadugná a fülébe a fülesét és megint élvezhetné a száguldó ritmusokat, meg a basszust, ami szétvágja a dobhártyáját és öreg korában olyan süket lesz, mint az ágyú. Nem gond, megéri, és lehet, hogy van rá bájital, ayeah.
- Ja, néha elmegyek egy párra - bólint, bár ő inkább a keményebb zenéket szereti, mint a cingogást, meg a drogbulikra rángatózást. Felröhög a Marian által felvázolt képre, mikor rászólnak, hogy hagjya abba. - Bocs má' - röhhent egyet, majd visszafordul a két jómadárhoz. - Hát megnézném, ahogy pogózol Marcsi, baszod - röhögcsél tovább, majd kitörli a könnyét a szeméből. - A sörlocsáláshoz már nagyon vidámnak kell lenni - heherészik, majd sóhajt egy nagyot a fejét rázva. - Tán menni akartok? Vigyetek sok mugli pénzt, mert lehet jókat inni, meg enni, meg mindenféle baromságban részt venni, mint a habparti - ad néhány tanácsot, majd ráül a padra Marina mellé. - Én inkább ilyen mágikus cuccra mennék el, kíváncsi vagyok, hogy hogy tolják ezek a népek - egy jó bartelben benne lenne. Ő vinné el a muglikhoz a jómadarakat, őt meg az ebben a világban jobban mozgók kalauzolnák el. Nem is lenne gond, nem?
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. március 21. 10:34 Ugrás a poszthoz

Marina és Kende

Nem tudja, hogy melyik szürreális mese két főszereplőjébe botlott bele, de az Alice csodaországban egy-két jelenete beugrik neki. Persze, nem azért mert látta volna, csak mesélték neki, hogy mik vannak benne. Persze. Ő annál keményebb, hogy ilyen baromságokat nézzen, de most egy kicsit bántja, hogy olyan régen lát... mesélték neki, hogy nem emlékszik rá kristálytisztán.
- Minél jobban? - húzza össze a szemöldökét, nem érti, hogy miért kéne maradnia, hiszen annyi történt kétszer is velük, hogy kisegítette őt valamiért. Most nem is őt ráadásul, csak a barna is itt van, még jó, hogy nem kér közvetítői díjat. Talán tényleg hirdetnie kéne az ilyen technológiaguruknak jó pénzért, hogy  ő is vehessen ezt-azt, például egy jobb fejest. Mekkora menő lenne már, ha egy Sennheiserrel járkálna a kastélyba mondjuk. Tudja jól, hogy annyi pénze nemigen lesz, mint amilyen változatára vágyik, de talán érdemes lehet később ebbe az irányba mennie, mint a két világ szakértője.
- Persze, Marinát - hunya be a szemeit, mellé pedig fájdalmas képet vág. Nyilvánvaló, hogy nincs ki egyikőjüknek sem minden kereke, nem véletlenül lehetnek barátok. Azért a srác egy fokkal értelmesebbnek tűnik, de azért Marinának is akadnak erős oldalai... Végül mégis ott tartják őt a nyári koncertlehetőségekkel kapcsolatban. Abban viszont szívesen benne van, hiszen ott bármikor le tud pattanni a kettőről, miután kigyönyörködta magát a barna pogózásában.
- Miért akarsz te minden áron piát locsolgatni? - néz a lányra, és próbálja megfejteni, csak hát nem tudja, hogy ez nem olyan egyszerű, vagy túl egyszerű. Úgy gondolja elsőre, hogy szándékosan szivatja őket, hogy ennyire béna, vagy ilyesmi. Akkor viszont nagyon ravasz, hiszen valamiért mégiscsak a rellonba került a lány.
- Egy területre rengeteg habot lőnek be és az mindenkit beterít, mintha rádszakadt volna egy méter hó. Csak ez hab, vicces, színes és közben lehet hülyülni benne - gőze sincs, hogy józanulmit lehet benne csinálni, ő sosem volt az, amikor már odáig ment, hogy bele is menjen. De jó buli, főleg ha már nem vagy szomjas.
- Oké, mehetünk nyáron. A Balaton amúgy is jó hely, tele van jó csajjal - kacsint Kendére, majd Marinára is, nehogy a lány azt gondolja, hogy rá nem gondolt. Most szó serint nem arra célzott, hogy Marina milyen csinos, hanem akár neki is akad pár csajszi, ha akarja. Mit tudja ő, hogy a dán milyen beállítottságú, ő azért megnézné egy csajjal.
- Amúgy te hogyhogy rellonos vagy? - néz Marinára. - Vagy együtt mentetek be a házválasztó vizsgára és összecserélték a papírjaitok? - néz a másikra, mert Kende tűnik jobban rellonosnak. Igen, biztos ez lehetett az ok.
Utoljára módosította:Létai Roland, 2021. március 21. 11:13
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. március 29. 14:09 Ugrás a poszthoz

Marina és Kende

- Az oszt válasz – emelkedik el a feje hátrafelé, és vág egy „ez igen” fejet mellé. Tudta, hogy nem egy agytröszt a lány, de azért ennél többre számított válaszként, mint, hogy ugyanazt kapja, mint eddig. De hát mindegy, nem lehet mindenki olyan okos, szép és szerény, mint ő, túllép rajta gyorsan. Szürreális beszélgetés kezdődik hármuk között, aminek a felét sem érti olyan szempontból, hogy sok összefüggést nem talál a szavak és ezek értelmei között. Viszont a buli jó ötlet, simán elmegy velük, társaságban jobb inni is, meg hülyülni, amit még ő sem vet meg. Nem sznob és általában le is szarja, hogy mit gondolnak róla az emberek, amíg ki nem mondják. Akkor már képes tettekre is. Közben  a dán lány elkalandozik, talán épp arra gondol, hogy mennyire jó lesz pogózni, vagy ő nem tudja, hogy miért. Mármint akár arra is gondolhat a másik, hogy milyen jó lesz kilocsolni italokat és erre nem csak ő kíváncsi. A válasz már szokásosnak mondható, bár most fellengzősnek tűnik. Nem fogja kioktatni, hogy piát nem öntünk ki, mert nem arra való és általában drága is. Majd megtanulja a drága, egye a szívét leforrázott kiskanállal. A fogdosásra felvonja a szemöldökét, és hiába a női kacsók érintése, csak kapaszkodóként volt használna. Szív egyet az orrán nemtetszése jeléül, szerencsére nem szörcsögős, Roland egészséges. Végül megegyeznek a nyári mókába, Roland már előre dörzsöli a kezét, és el is mondja a főbb látnivalókat.
- Hát persze, hiszen mi ketten is ott leszünk – feszíti be a Marinához közelebb lévő bicepszét, hogy előre vetítse a dögös pasik fogalmát. Kende bár nem olyan jól kigyurmázott, mint ő, de biztos benne, hogy sok csajnak tetszik, szóval végül is belefér a Mariana által felvezetett képbe. A tippje nem jön be, Kende azonnal tisztázza a helyzetet, Mae pedig… hát ő is mond valamit a saját nyelvén.
- Aha – összegzi a hallottakat. Mivel nem igazán ismeri a külföldi varázslóiskolákat, így nem pontosan érti miről van szó. Ahogy Marina kérdését sem teljesen.
- Persze, minden év végén. Elsőben a sámánbot oszt be, utána nem tudom, hogy hogy van – von vállat, azt sem igazán érti, hogy miért egy sámánbot, pedig olvasott róla valamit anno. Annyira érdekfeszítő lehetett, hogy egy feljegyzésnyi sem maradt meg belőle.
- Amúgy nem vagytok kajások? Korog a gyomrom… meg itt ez a sok stréber, biztos örülnének, ha végre ehetnék és nem itt lógnánk. Bekapunk valamit? Marina nyugi, kajáról van szó – nevet fel hangosan és azonnal pisszegős, rászólós kommentárok érkeznek felé, de ő nagyon lassan hagyja abba. Kérdőn néz a másik kettőre, mert sokáig már nem fog itt maradni, hanem ha nem jönnek, ő tutira elmegy valami zabahelyre.
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 4. 16:32 Ugrás a poszthoz

Bárki aki érti az előző hozzászólót, jelezze és fordítsa le kérem. Kösz.
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 4. 16:34 Ugrás a poszthoz

Nem pont rád gondoltam dán csaj. Gondoltam, hogy te érted Rolleyes
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 4. 16:37 Ugrás a poszthoz

Mae, ne. Rolleyes
*kislattyog a forradalmárok közül, és inkább megnézek egy csinos női hátsót, úgyis annyi új jött*
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 4. 17:33 Ugrás a poszthoz

Marina
kinézet

Az új prefektus jelvény csak úgy csillogott a szívem felett, én inkább egyébként sheriffcsillagnak hívom. Mennyivel keményebb így, nem? Legalább most már Karolina sem, tud csak úgy megbüntetni, bár őszintén nem tudom, hogy ha egyszer összeosztanak vele az öröm, vagy üröm lesz még nekem. Nyilván neki minden vágya, hogy egy ilyen félistennel járőrözzön, de hát Merlin ne adja neki ezt a fantasztikus lehetőséget. Reggel szépen felöltöztem menőbe, kitűztem az új jelvényem és úgy sétáltam a kisebbrendű nép között. Ha megláttam egy prefektustársam szerényen bólintottam neki, nyilván ő is érzi annyira a súlyát a jelvénynek, mint én. Sajnos Karolina nem akadt az utamba, hogy lesokkoljam ezzel, viszont egy fekete lány igen. Főleg a hátsója tűnt fel, később láttam csak meg a bőre színét, és ha már így esett követni kezdtem. Előbb elgondolkodtam, hogy mivel szólítsam le majd, ha utolérem, mert valljuk be, hogy amije hátul van neki, inkább használtam volna tornaórán szekrényugráskor, mint a szokásos tornaeszközt. Talán csak lazán le kéne szólítanom, ahogy szoktam, bár nem értem, hogy a sok csaj bunkónak tart, pedig hát csak az igazat mondom nekik. Jó, nem mindegyik, Marina bírja, ha normálisan beszélek vele, márpedig mindenkivel normálisan beszélek. A következő saroknál viszont eltűnik Ms. Segg, numero uno. Hát el tudnék vele több numerót is képzelni, de előbb meg kéne a csajt találnom hozzá. Amint befordulok rájövök, hogy hol járok és csak egyetlen helyre mehetett őbarnasága, a könyvtárba. Hát, őszintén, csak ha nagyon muszáj mutatkozok ott, ha tényleg a jegyem múlik rajta. Na jó, ilyen seggért még arra is képes vagyok, hogy bemenjek. Kicsit megforgatom a nyakam, majd lenyomom a kilincset. Azonban nem látom a csajszit sajnos, akkor tovább ment volna? – Csukd már be! – hallatszik a könyvtárostól, én meg intek, hogy jól van már. Csak nem huzatot kaptál, baszki?! Besétálok és meglátom a dánt. Majdnem elröhögöm magam, ahogy felteszi a lábát az asztalra és olvas, érted?! Olvas! Hát ezt nem lehet kihagyni még egy jó segg miatt sem, szóval elnéző vigyorral a képemen odasétálok hozzá és ledobom magam mellé.
- Te meg a mi a lószart csinálsz itt? – köszöntöm kedvesen, és próbálom leolvasni, hogy mit néz. – Mae, hallod, te mit csinálsz a könyvtárban? – kérdezem az egyik legőrültebb, legidiótább, de az egyik legkedvencebb háztársamat, akár mondhatnám a barátomnak is, de azt tiltja a vallásom. Csak az ő dán szemeit nézem és várom a választ. Remélem hamarabb megadja annál, hogy megpukkadjak a röhögéstől.
Utoljára módosította:Létai Roland, 2021. április 4. 18:19
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 4. 18:42 Ugrás a poszthoz

Marina
kinézet

Aww életem egyik legszebb segge és eltűnik! Nincs igazság! Lehet, nem is volt, rémálom! Lehet, hogy fel kéne ébrednem, mert amúgy miért is mennék én a könyvtárba? A karomba csípek, de azon kívül, hogy fáj egy fél másodpercig semmi nem történik. Még az a szerencse, hogy annyira érdekel a barna lány azonosítása, hogy emiatt szétnézek és dánlányt találok. Ez röhejes, hogy ő itt van, de tényleg, hiszen mindent mástól szokott megkérdezni, miért lenne most másképp. Talán valami egyedi bűbájt fejleszt? Meg a szart, csak viccelek! Ez senkinek sem jutna eszébe, se neki, se nekem. Na mindegy, meglátogatom barna háztársamat. Amikor leteszem a szép hátsómat mellé, ő nagyon pánikba esik. De tényleg, látszik rajta, hogy nem jókor jöttem és ez miért is érdekes? Soha nem történt még olyan, hogy én Marinát valamivel megzavartam volna! Mindig örült nekem, vagy épp a telóját kell újraindítani a sok vírus miatt, ami csak „véletlenül ment rá”. De most láthatóan nem akarja megmutatni, hogy mit olvas.
- Hát azt látom, hogy olvasol, de mit és minek? Nem szokásod, azt sem hittem volna, hogy idetalálsz – én mindig őszinte vagyok, ezt szeretik bennem (utálni) a legjobban. – Jól van ám, nem kell a hülye szöveg, nem megy neked - forgatom a meg a szemeimet, amikor terelni kezd bénán, vagy mondhatjuk úgy Marinásan. Ettől függetlenül bírom én a csajszit, még az is lehet, hogy pont emiatt. Bár igazán lehetne a barátom extrákkal is, nem dobnám ki az ágyamból, azért van nekem ízlésem, kérem szépen!
- Egy jó segget követtem ide, egy cappucino lányka hordozta a hátulján. Bejött ide, de téged láttalak meg helyette. Az ilyesmire meg az a válaszom, hogy - laza természetességgel simítom meg a jelvényem fentről lefelé, hogy jól lássa, hogy kivel beszél mostantól. És nem fogok kivételezni vele, nehogy azt higgye. Csak ha lefizet valamivel, ehehehe. Amíg bámulja a jelvényt, addig kikapom a kezéből a könyvet és elhúzom tőle jó messzire, hogy megnézzem, hogy mit olvas. Hirtelen dermedek meg és a szemeim igencsak elkerekedhetnek, ahogy beleolvasok. A nemi vonzalom ABC-je. Lassan odafordítottam a fejem, mint egy robot Mae felé, és láthatta rajtam a meglepődést. Majd hangosan felröhögtem, kacagtam, de nem tartott sokáig, mert jött könyvtárostól a szokásos. – Létai fogja be a száját, vagy húzzon innen kifelé – így muszáj voltam a szám elé tenni a kezemet és belül sírni tovább.
- Mi a fasz? – kérdeztem suttogva, de könnyesen. Kitöröltem az örömkönnyeket a szemeimből, majd Marinát fürkésztem. – Miért olvasod te eeehhhezt? – nyekeregtem és próbáltam mély levegőkkel lenyugtatni magam. Lehet benne van a „szép fekete segg” bejegyzés is. Hát már nem mertem megszólalni még egyszer, mert kizárnak erről a tanévről a könyvtárból, ha megint elröhögöm magam.
Utoljára módosította:Létai Roland, 2021. április 4. 20:31
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 4. 20:16 Ugrás a poszthoz

Marina
kinézet

- Ezt beszéld meg Volkovval és Eleanora Savannah Vila de La Rosa professzával – a nő nevét olyan élvezettel ejtem ki, mintha magam elé képzelné nyaktól lefelé. Mondjuk ez is történik, de mindegy. – Nem olyan neve, mintha közben szexelni akarnál vele? Eleonorahhh. Savannahh. Villaaaahh. De la Rosaaaah. Megőrülök! – most jöttem rá, hogy ez a név szexuálisan izgató, ráadásul mi az a nő?! Nézz rá és mehetsz zsepiért, baszki! De ennél is nagyobb felfedezés az, hogy a könyvtárban vagyok és itt van a dánjány is. És, ha ez nem lenne elég, ki gondolta volna, hogy valamiért ilyet olvas Marina! Sosem hittem volna, hogy könyvből akar ilyesmit megtudni, de lehet, hogy az a 69-es póz – naná, hogy láttam a képet, ahogy leszedte magáról a könyvet - vonzotta annyira. Nem rossz póz, de melyik az? Oké, vannak kitekertek, aminek tényleg nincs értelme, csak az emberek már nem tudnak mit kezdeni magukkal és rámondják, hogy ez nagyon jó, de amúgy mind élvezetes. A könyv címe viszont nem azt mutatja, hogy ilyesmik lehetnek benne, de… nem bírtam ki, hogy ne röhögjek és jól meggondoljam azt, hogy Marinának milyen szándékai vannak és kivel.
- Hogyhogy? Hisz a barátod vagyok, vagy nem? – emelem fel megsértődve a fejem, mintha tényleg úgy lenne. Mármint tényleg kedvelem na, de nem hiszem, hogy engem bárki a barátjának tart. Nem lehet, mert egyedülálló vagyok, és így egyedül állok a sorban is. Meg a barátok közt is. – Jól van márna, izé Marina, nem kell így fortyogni. De tényleg… hisz megcsókoltál a tavaly, akkor nem tudod, hogy mi vagy? Vagy nem értem – töprengek el hirtelen, érdekel a téma, még jó, hogy. Pláne, ha ezzel segíthetek neki, és ami a legfontosabb, hogy ha a csajokat is szereti, akkor szerezhet majd nekem párat. Például összeismerkedhet Ms. Jóseggel és… na de, maradjunk előbb itt és lássuk, mit mondd Marina. Már, ha mond valami értelmeset egyáltalán, vagy bedurcizott végleg. Keddig.
Utoljára módosította:Létai Roland, 2021. április 4. 20:31
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 4. 21:28 Ugrás a poszthoz

Marina
kinézet

Nagyon kíváncsian várom végül, hogy mit fog mondani. De tényleg a csók nem volt semmi és nem is tűnt úgy, mintha idegenkedne tőle. Persze ki tudja, hogy kit képzelt oda, lehet Kendét, vagy Móriczot, de mondjuk felőlem mindkettőt is, mert az én számba mászott be a nyelvével, szal... Még mindig egy kicsit saját hatásom alatt vagyok, ahogy a HVH-nk nevét hallom újra és újra, majd feltűnik egy barna segg... megrázom a fejem, ahogy Marina végre belekezd, de most nem szokásosnak mondható naívságával, vagy nem is tudom, hogy milyével, hanem magához képest komolyan. Mit is hazudunk, nagyon komolyan, ez nem tréfa. Nem, az a segg sem volt az, még egyszer kétszer látni akarom. Már megint hazudok, ehehehe.
- Tehát te megcsókoltál úgy, hogy abban a hitben éltél, hogy leszbikus vagy. Már itt elveszítettem a fonalat - tárom szét a kezeim, majd hallgatom tovább. - Ja, hogy nem velem volt először, oké - kommentálom tovább, meglepő érdeklődést mutatva. - B? Jó, mindegy, mondd tovább, bocs - szólok bele megint, mert nem bírom ki, hogy hová fogunk a végén kilyukadni. Egyelőre agyalni sem tudok rajta, mert árad belőle a szó, de hát Marináról beszélünk, miért ne áradna. - Incidens - papagájkodok tovább, felhúzva a szemöldököm. Úgy meséli, mintha mindent tudnék róla, holott nem sokat. Jól smárol, azt hiszem. Olyan nagy tesztalanyszámról nem beszélhetünk még esetemben. De ami késik, nem múlik, ahogy az okos muglik mondják. Muglik, mi? Emberek, ti nyomik. - Aha - bár nem értem, hogy ha most ide jött, miből derült ki, hogy biszexuális?
- Miért ne lenne válasz? Talán rossz a kérdés, amit felteszel, nem gondolod? Mit akarsz tudni? Hogy biszex vagy-e? Azt mondtad, hogy a csókomnál nem éreztél semmit. Az "incidens" miben merült ki? - még a macskakörmöket is mutogatom az ujjaimmal, ahogy rá nézek, ő viszont nem rám néz. - Hé, nézz rám. Én nem ítéllek el azért, mert két nemhez vonzódsz esetleg. Ha más meg igen, szard le, kit érdekelnek. Az érdekeljen, hogy neked legyen jó, Mae - mondom komolyan, és ezt kivételesen így is gondolom. Érdekelje saját maga, vagy a pasik és csajok is, nem ez a lényeg. Legalábbis az, hogy mások mit gondolnak, nem számít.
Utoljára módosította:Létai Roland, 2021. április 4. 22:11
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 4. 22:34 Ugrás a poszthoz

Marina
kinézet

Mindent elmond nekem Mae, amit magában tartott ezt érzem. Érdekes gondolatok cikáznak a fejemben, például az, hogy miért nem megyek 'a segg' után most azonnal, miért inkább vagyok kíváncsi kedvenc dánunk hülyeségére. Nem érzem annak meglepő módon, más esetben úgy gondolnám pedig. De itt a könyvtárban, komoly hangon előadott szégyenlős válaszaival teljesen megvesz a csaj, és próbálok neki hasznos információkkal előrukkolni, annak ellenére, hogy a legjobban a titokzatos B érdekel. Mivel ennyire titkolja a nevét, B, mint biztos vagyok benne, hogy még most is itt van a közelében, akár az egyik diák is lehet. De miért kellene pont ő bárkinek? Mármint így komolyabban, és ezzel nem akarom őt lenézni, de olyan kis éretlennek tűnik még ilyen komoly kapcsolatokhoz. Nem úgy, mint én, ugyebár...
- Most nem értem. Be voltál tündérporozva, amikor megcsókoltad azt a marhát, velem meg volt egy üzleted, és úgy érzed, hogy egyikben sem lett volna semmi. Akkor csak simán leszbi vagy, nem? - nézek rá, majd a jobb kezem az arcára teszem, lassan beletúrok a hajába és figyelem a jelzéseit. KÖzben pedig közeledek hozzá az arcommal. Ezután pedig kifejti azt, amit nem hiszem, hogy ez a könyvtár valaha hallott ilyet, de szerintem egy pasi sem hallott még csajtól. Hát veled nagy baj van, Marina baszki! Úgy érzem, hogy el is pirultama kérdésre, ami meg égő, még jó, hogy a csaj felszívódott.
- Nos, nézd. Pfff - sóhajtok egy nagyobbat, hogy összsedjem a gondolataimat. - Szerintem pont úgy, ahogy magadat szoktad, csak vannak hozzá ilyen segédeszközök. Ugye én csak a pasi oldalt tudom elmondani, de nekem van rá szerszámom, hogy... te ezt tényleg megkérdezted tőlem, te gyagya? - zavartan mosolyogva rázom meg a fejem. Ekkor eszembe jut az ultimate megoldás, ejj, tűzhányó az agyam, 200 IQ, meg amit akarsz. Lazán letépek egy fecnit a szuper könyv aljából, ahol nincs írva semmi, majd előveszem a golyóstollam és ráfirkantom a barátom által elmondott linket. Igen, sosem jártam ott! Sokat.
- A tabletedbe beírod ezt, az internetes böngészőbe. Ott rákeresel a lesbians-ra és látni fogod, amit kérdeztél. Ennél jobb ötletem és mondanivalóm a könyvtárban nem nagyon lesz. Mondanám, hogy megmutatom rajtad, de nem akarlak kihasználni - hazudom, mert egy jó barát hazudik, ha kell. A könyvtárban szót pedig próbálom hangsúlyosan ejteni, biztos, ami biztos. Gyakorlásnak sem lenne rossz vele, ami azt illeti, de amúgy tényleg nem itt kéne megbeszélni.
- Félve kérdezlek. Van még kérdésed? - viszont komolyan állok hozzá, láthatja, hátha van valami más is. Még tudnék adni neki pár ötletet a pornóoldalon kívül, de azt sem tudom, hogy szűz-e, szóval... így azért _itt a könyvtárban_ szűkösek a lehetőségeim.
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 5. 10:07 Ugrás a poszthoz

Marina
kinézet

Nem gondoltam, hogy pont őt zavarja majd, hogy kit hogyan hívok, de úgy látszik ez a srác mégis közelebb áll hozzá, mint gondoltam. Szóval felemelem a kezem, hogy bocsánatot kérjek, ennyi úgy gondolom pont elég. Bármikor marhának fogom nevezni ezután is, ha úgy viselkedik, szóval engem aztán nem érdekelnek az ilyen kicsinyes kérvények. Akcióba lépek, hogy tényleg leszbika-e csak, mert nem hiszek a szavaknak, engem a tettek érdekelnek igazán. Láthatóan reagált rá a lány, sőt, mintha vágy is csillant volna a szemeibe, amennyire meg tudtam állapítani, szóval tényleg nem semleges a fiúk irányába sem. Talán. Ezt úgysem tudom teljesen megállapítani egy ilyen stresszteszttel, ahhoz több kéne, ami nem a könyvtárba való. Még a végén elvennék a friss prefektusi jelvényem, amit azért bánnák egy kis fogdosás miatt. Így aztán lassan kihúzom a kezem a hából, vissza az arcára és a mutatóujjamat az ajkaira teszem. - Ma nem - mosolyodom el, majd még hozzáteszem. - Tényleg nem vagy semleges a pasikra, talán van abban valami, amit mondasz - hümmentek egyet utána, ahogy végleg elhúzódom tőle. Biszex lenne? Nincs abba semmi, sőt, az még izgalmas is lehet.
- A nagyjából nem olyan rossz ám, mert mindenki más, de ami neked jó, az jó lesz neki is. Csak esetleg némi mát is kell csinálni. Meg amit a fiúk szoktak veled, az is tetszene titkos B-nek - kacsintok a lányra, majd hirtelen ötlettől vezérelve a legjobb helyre küldöm, ahol tanulhat erről. Némi rongálást végzek ugyan a könyvtári könyvben, de úgyse fogja soha többé elolvasni más, és a szöveg is megmaradt. - Működik persze - húzom el a számat, mert így nem kellett volna kitépni a lapot. Nem baj, már így esett az eset. - Azért azt nem mondanám elsőre, hogy nem tudnád mit kell tenni, mert én mást is csinálnék, mint amiket te szoktál magaddal. De maradjunk ennél - elveszem a telefont és bepötyögöm az oldalt. - De várj, ne itt nézd meg, hanem nyugiban, mert kivágnak a suliból... - figyelmeztetem, mielőtt ráugrana a dologra. Azért megkeresem neki a leszbi szekciót és úgy hagyom, becsukom a telóját. - Ezután szépen elmész valahová, ahol nyugton lehetsz és megnézel többet is. Ennyit tudok tenni érted, ha nem akarod, hogy rajtad mutassam be a fogásokat - mosolyodom el újra, hátha még van esélyem nála. Nem lenne baj, mert hiába nem egy melles lány, azért nem hagynám ki. A képek elég ergyák a könyvben, de az újszülöttnek minden újdonság, ahogy szokták mondani.
- Hát attól, hogy mindenhol jelen vagy még szerintem annak számít. Nem tudom, ezzel nem szoktam foglalkozni, de gondolom az egyik féltékeny lenne a másikra, szóval ugyanaz, mintha hetero lennél. Kivéve, ha egyiknek sincs baja a másikkal, erről fogalmam sincs. De mivel emberek vagyunk, gyanús, hogy nem tetszene, ha szerelmesek beléd - vonok vállat, ez nem az én pályám. Amúgy sem kell barátnő, mert azzal sok a gond. Persze, ha 'a segg' lenne az... hmm, ezen még elgondolkodom. Akkor sem lenne baj, ha nem lenne nagy kötődés, nem? Nem szeretem az ilyen megkötéseket, nem érzem magam szabadnak.
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 5. 14:56 Ugrás a poszthoz

Laylavics
ne taníccsá - kinézet

Jön a tavasz, azt a csajok kezdenek vetkőzni, mi, ha ez nem jó dolog? Mondjuk jobb lenne máshol lenni, de 'a nyúl' levakarhatatlan volt, mint valami rászáradt festék, és mindenáron akart korrepetálni. Azt sem tudom, hogy hogyan lettünk jóban, mert Layla sem azok közé a csajok közté tartozott, akik el bírták viselni különleges személyiségjegyeim, mégis valahogy a szőke csaj emlékezett rám. Én persze, hogy emlékeztem rá, hiszen milyen jól néz ki, és még egy buliban is táncoltunk tavaly. Kár, hogy már a fogdosós rész előtt Layla felvette a nyúlcipőjét, pedig akkor kezdődött volna csak a jó móka. Fura, de mégis itt voltam a mestertanonc lánnyal a tanulószobában, és tény, hogy rámfért volna egy kis BBT ismeret. De valahogy inkább a csajszi ajkait bámultam, meg a szép bőrét, a szemeit fürkésztem. Így legalább úgy tűnt, mintha figyelnék... nem, mégsem tűnt úgy, mert rám szólt. Elsőre nem is regálok, hányszor hallottam már ezt ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjam? De mivel nem tesz le a tervéről az aranyszőke hajú, muszáj vagyok visszatérni a valóságba. Pedig már milyen jól levetközött nekem álmodozásim közepette.
- Aha, az a gyökér, az kell bele - bólogatok, amikor eszembe jut egy szó, amit mondott, majd újra felveszem vele egy sóhaj közepette a szemkontaktust. - Sokkal jobb dolgokat lehetne nekünk csinálni ennél nyuszkóka. Van egyáltalán barátod, vagy ilyen kis szűzieske vagy? - mosolyodom el, ez inkább az én témám. Nem mintha én barátnőerdővel rendelkeznék, és csak annyi lenne a dolgom, hogy néha kivágjak egyet belőle és... na igen, de hát azért mégiscsak volt már ez-az, meg amaz is. Bármiről dumálhatunk, csak a BBT-t hagyjuk nyugodtan. Persze próbálkozni, azt lehet.
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 5. 15:15 Ugrás a poszthoz

Marina
kinézet

Az a furcsa, hogy tényleg majdnem megcsókoltam a kiscsajt, és nem tudom, hogy mi állított meg. Már-már jófej lennék - nyilván az vagyok, nem kérdés -, hogy mégsem vittem bele ilyesmibe? Végül is a teszt pontosan azt adta eredményül, amire hivatott volt, csak éppen nem gondoltam, hogy ez lesz az eredmény az elmondott szöveg után. Úgy látszik az érintések fontosabbak nála, tehát simán fel lehet izgatni, aztán meg már nem lesz baja a csókkal sem.
- Nem is úgy gondoltam, te... de nem csak azt csinálják, nem igaz? Érointések, csókok, ahol kell, sokat számítanak, de ezt sem biztos, hogy itt fogom elmondani. Pont jók lesznek azok a videók erre, talán még jobbak, mert így elképzelned sem kell majd, amit mondok, csak simán láthatod - vonok vállat, nem mintha nem lenne jó a beszélőkém, csak nem szeretem járatni a számat feleslegesen, főleg nem iylen témákban. Inkább teszek, mint beszélek. - Nem, csak illetlen, vagy mondjuk túl személyes dolgok, hogy csak úgy menjenek. És tizennyolc pluszosak, azaz felnőtt tartalmak, amiket nem engedélyeznek. De mindegy, csak nézz meg egy párat és vágni fogod a témát - mondom szenvedéllyel, lehet, hogy ma én is ráfanyalaodok majd este egy kis nézelődésre. Az egészséges életmód része a gyeremekek kiengedése a szabadba, ugyebár. - Ügyes - bólogatok a konklúziójára, majd még elmondom azt is, hogy attól, hogy a csajok is a kalapban vannak, még nem lesz jobb a helyzet.
- Arra aki tetszik, baszki. Legalább nem kell csak az egyik nemet nézned. Vagy csak fedezd fel a nemeket, magadat és majd ha eljön az idő, biztos lesz olyan is, akivel együtt akarsz lenni. Az meg lehet fiú vagy lány. Sajnos a párok a hűséghez ragaszkodni szoktak, ezért nincs barátnőm. A kapcsolatok biztos jók, de nekem addig nem kellenek, amíg... valameddig - vonok végül vállat, erre igazán magam sem tudok válaszolni. Amíg szerelmes nem leszek? Én? Hát nem hiszem, hogy változni tudnék annyit, és a legtöbb csaj nem annyira értékeli a nyers őszinteségem. Meg amíg akad valaki az ágyamba, minek plusz hülyeségeket válallalni? Mi van ha megtetszik más közben? Hát nehogymá elzárjak valami friss vizet adó csapot.
- Meg miért lenne előnye bárminek is? Általában hátrányos, ha ratyi vagy, mert kevesebb a buzi meg a leszbi. Na ezért én maradok a lányoknál. Amúgy nem, nem ezért, szarul jött ki - emelem a kezeimet, még a végén azt hiszi, hogy szappanlehajlós kis csicska vagyok, pedig nagyon nem.
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 5. 18:53 Ugrás a poszthoz

Marina és Róza
kinézet

Úgy tűnik negyedikben minden más lesz, mert Marinának a könyvtáros eset után sikerült még valamibe belerángatnia. Igaz, a könyvtárba nem ő hívott, de ezt az apró tényt elnézem magamnak. De most csínytevés a lényeg, abban pedig tiszta szívből részt tudok venni, főleg úgy, hogy így el fogom kerülni én magam. Mégis csak jobb másokon röhögni, nem igaz? Ilyen lötyiket adott a kezembe, kis fiolákban, szóval beszereztem egy pici váltáskát, és odatettem az üvegeket. A táskát silentioval láttam el, így nem fog hallattszani az üvegek összeütközése, zörgése, az álca tökéletes így. Nem hiába vagyok prefektus, máris jobb vagyok a legtöbbnél. Most épp rajtam a sor, Marina terel én pedig locsolok, höhö. Úgy látom, hogy kipécézett magának valakit, addig én akkurátosan töltök minden szabadon hagyott pohárba, ahol csak tehetem. Persze figyelek arra is, hogy ne vegyenek észre éls túl sok kockázatot sem vállalok, nem akarom, hogy lebukjunk. Mae pedig odamegy az egyik levitáshoz, azt hiszem Rózsához, vagy valami ilyen neve van, habár határozottan kérte, hogy ne szólítsam így. Nem mintha a másik neve eszembe jutna, és egy szép virág, szóval marad. LÁtom, ahogy belékarol, gyorsan odalépkedek, de igyekszem észrevétlen maradni. Amikor felmutat az égbe a dán, abban reménykedve, hogy követi a tekintetét a virágszál óvatosan melléülök, majd az előtte lévő pohárba löttyintem az italt, majd az üvegcsét a hangtalan váltáskáéba teszem.
- Na mit hallok? Amúgy itt mindig más kaja van, mint nálunk? Ti ennyire ismeritek egymást? Még sosem beszélt rólad a dán - mondom mellette, de a háta mögött a virágszálnak. Aztán, hogy biztos legyen abba, hogy semmiben sem mesterkedek, elveszek a tányérjáról egy falatot és betolom a képembe. - Aha, jobb, mint nálunk. Ezt te tudtad Marina? - kérdően nézek rá, még talán kicsit sikerül morcos képet is vágnom. Remélem megissza, kíváncsi vagyok a hatásra. Persze semmit sem mondott el a lökött jány, hogy mire jók, az is lehet, hogy órák múlva hat. Az bizony pech lenne. Természetesen úgy üülök, hogy a prefektusi jelvényem megcsillanjon valami fény által, legalábbis így képzelem. Létai Roland prefektus, hát nem csodás?
Utoljára módosította:Létai Roland, 2021. április 5. 21:22
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 5. 21:45 Ugrás a poszthoz

Marina és Róza
kinézet

Elvileg sikerült a dolog, de ha nem, hát nem, annyira nem rémiszt meg. Úgyis lesznek olyanok, akik kikerülik, de még mindig az aggaszt leginkább, hogy nem láthatom a hatást. Az igazán genyó dolog lenne Istentől, Merlintől egyaránt. Valamit azomban ki kellett találnia, hogy miért menne oda, de végül megbánja, mert Marina el sem csevegte, hogy ilyen jóképű pasibarátja van, mint ő. Hát az a minimum nem, hogy mindenkinek áradozik rólam?!
- Roland vagyok, prefektus - nyújtok kezet a csajszinak. - Amúgy Marina, te rejtegeted a jó csaj barátnőid előlem? - nézek ide-oda a két lány között. - Vagy magadnak akarsz csak, önző módon, mi? - felnevetek, majd egy kicsit megcsócsálom a levitás kaját, ami nyilván ugyanolyan, mint a miénk. De talán mégsem, jobban esik valamiért. Talán csak, mert itt van és nem ott, fene tudja. Ezek ilyen pszichikai dolgok, amikhez éppen nem értek. Még. - Nem tudom milyen, de inkább Coláznék, csak a büdös manók nem gyártják, még előlük is titok. 1:0 az embereknek - nem mintha amúgy mindenfélével jobb a varázslat, mint az elektronika, meg a gépészet. - Persze, Marina ilyen kis duracel nyuszi - vonok vállat, bár olyan sokszor nem találkozunk reggel. Más a hálókörletünk a csajokkal, sajnos. Virágszál nem bírja ezt a nagy hangzavart és lelép, otthagy minket, mint eb a Szaharát. Hát szép, levitás lányok. Nem sokat ismerek, de azok morcosak. - Köszi - és magamhoz veszem a kaját és hagyom elmenni a lányt. Legalább jól is lakok közben. Aztán Marinára nézek somolyogva, na mi lesz?
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 9. 13:20 Ugrás a poszthoz

Marina
kinézet

Nem mondom, hogy nem nyugtatott meg a tudat, hogy Marina sem mondaná rám, hogy buzi vagyok. A lányból ugyanis bármilyen gondolatot ki tudok nézni, de ha még ő sem mondaná rám, hogy ratyiroller, akkor más sem fogja. Mondjuk ezt bőven hirdetem is, most sem férfi segget követtem idáig, ugyebár, hanem a legszexibbet ever, amit itt láttam. Erről jut esezmbe, hogy Marináét sem vizsgáltam még meg ilyen szempontból, majd erre is sort fogok keríteni, már csak az összehasonlíthgatás miatt. Mondjuk itt amúgy elég sok jó hátsó járkál, csak kár, hogy beszélnek is... szerencsére nem ugyanott, ahol nézem őket.
- Van mit, van mit - vigyorgok teli szájjal, ahogy kell, hát nem hiába neveznek mindenhol agytrösztnek is. Jó, ez egy vissza nem térő alkalom, hogy segítettem, de majd valahogy túllesz rajta, ha megadja. Kíváncsi vagyok, hogy mire megy majd a titokzatos B-vel, akinek a nevét is ki kéne derítem majd. Kár, hogy nem vagyok legilimentor - már meg kár, a múltkor még baj volt, meh -, akkor belenézhetnék az okos kis fejébe. Biztos valami felsőbbéves szexbomba, mert azért Marinának is van szeme, ha már a barátjának tart. Éles szeme, csinos szeme.
- Nem olyan egyszerű az, az ilyen seggek nem teremnek minden lány hátulján! - bólogatok bölcsen mellé, majd felkapom a fejem és beverem a perverz képet, hogy lássa: Roland gyerek nem felejt. - Én tudom, hogy igen, erre 0-24-be ráérek dáncsaj - kacsintok vissza és még hozzáteszem. - Most akartalak lekapni, mint szél a sapkát búcsúzásképp, erre elmész. Szívtelen! - felnevetek, majd elkezdem kifelé venni az irányt, mert ha nem magamtól megyek, ki fognak dobni. Márpedig engem ne akarjank kidobni, mert morciu leszek. Merre is mehetett még az a segg? Híííí, megvan, az emeleti lépcső, basszus! Gyrünk, gyerünk, talán még utólérem...

//Köszi a játékot Cheesy//
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 21. 13:54 Ugrás a poszthoz

Karolina
járőrözés pro - kinézet

A fingszek folyosóján álldogálok várva a járőrtársamra. Nem tudom, hogy ki találta ki ezt, de tudom, hogy ha egy kékkel vagyok, nem tudom ellógni, mert feljelent. Egy rellonossal le tudom boltolni, talán a másik kettővel is, de a kékek nagyon szeretnek szabálytbetartani. Szóval ma meg kell várnom a csajt - úgy rémlik csaj neve volt, de az biztos, hogy mikor láttam a neve mögött a kéken virító Levita feliratot, minden mást feledtetett velem -, bárki legyen is az. De már most unom, hogy majd hallgathatom, hogy már elolvasta a fél könyvtárat, meg nekem is jobban össze kéne szednem magam, mert meg fogok bukni. Én tuti nem kisanyám, mert a legnagyobb király vagyok, ha nem tudnád. Mondom majd neki, de egyelőre még nem indult el a legunalmasabb este evör. Előkapom a telóm, hogy elüssem az időt, szerencsére nem zaklatnak engem, mert már csak egy fél óra van arra, hogy eltakarodjanak aludni, vagy legalább bemásszanak a fészkükbe. El tudom képzelni milyen unalmas lehet a klubhelyiségük, biztos minden kék, meg fehér, ezek azt hiszik görögök, gecó! Majd csinálok nekik fehér görögjoghurtot, vagy túrót bazd meg! Felröhögök, ahogy elképzelem az esetet, mondjuk a fele csaj biztos örömmel venné, csak letagadná. Mindegyik ilyen kis szűzkislány, közben meg másra sem gondolnak, minthogy ilyen jól megrakják őket reggelre. Istenem, de szánalmas ez, na mindegy. Játszák csak a jókislányt, aztán találjanak valami balekot maguk mellé, ha lehet hosszútávra. Eltelik a fél óra, de mivel a Gardenscapes ma egész jól megy, észre sem veszem, hogy minden elcsendesedik és már takarodó van. Emiatt veszem észre, hogy nyílik a fingszfal és kilép belőle... Karolina! Máris széles mosolyra húzom a szám, megnyalom az ujjam és kifényesítem a nyálammal a jelvényem.
- Cső Karolina, te leszel ma velem? Nyugi nem úgy, mert még megijednél az anakondámtól - röhögök, miközben zsebrevágom a telót és elindulok felé. - Na, mi van odabent? Elaludtak a lekvárok? - kérdezem, és már előre élvezem, hogy milyen jó lesz mégis ez az este. Nem felejtem el megbámulni a melleit, megérdemlik.
Utoljára módosította:Létai Roland, 2021. április 21. 13:56
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 21. 15:29 Ugrás a poszthoz

Karolina
járőrözés pro - kinézet

Nem tudtam, hogy kire számíthatok, így aztán nagyon kellemes meglepetés ért azzal, hogy a smáráldozatom érkezett. Bár lehetne Pofon Pannának is hívni, de maradjunk csak a rendes nevénél: Karolina. Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy nem ő volt kijelölve - azaz úgy be fogom mószerolni a másikat, mint a huzat! -, mert az feltánt volna. Mivel Kolbász Karolina teljesen lesokkolódott mennnyei látványomtól, még a kolbászt is félrenyelte. Ejnye, vigyázz, óvatosan bánk a kolbászokkal hülyejány! Csak rendesen szabad kezelni velük, nem úgy kell fejni, mint a teheneket. Nem beszélve arról, hogy félrenyelni egy kolbászt, nagyon perverz dolog. Miről is gondolkodtam az előbb? Na, ugye!
- Hátbavágjak anyám? - aztán persze meg is teszem nemleges válasz esetén is, nehogy itt halljon meg. Még rám fognák. - Hogyhogy mi? Reggelente mosd meg a szemed nyuszikám! Ez egy sokkal jobb, bár sajnos egyenértékű p_r_e_f_e_k_t_u_s_i jelvény, amit kiérdemeltem - mutatom felé fordítva a bal mellkasom felé bigyesztett zöld prefijelvényt. Még egy kicsit meg is nyomkodom a mellemet alatta szemléltetésképpen, hogy a látvány a retinájába égjen.
- Elmondom, jól figyelj - beszívom mélyen a levegőt, lehunyom a szemeim és erotikus hanglejtéssel mondom a nevet. - Eleanorahhh, Savannaaaaah, Vilaaaaah, de La Rosaaaaahh - a jobb kezemet közben a mellkasomról egészen a farkamig csúsztatom a ruhámon, majd kinyitom a szemeimet, hogy lássam a csodálatot az ő arcán is. - Nálunk ilyen nők adját a jelvényt, nálatok? - vonom fel a bal szemöldököm szkeptikusam, amíg kiderül a válasz. - De amúgy lecseréllek, van nálunk egy Reina nevű új csaj, őt még te is dugnád, kolbászos - támasztom meg a falat a bal kezemmel, de aztán meggondolom magam és előre mutatok. - Na menjünk, mert sosem fogsz megszabadulni tőlem - kacsintok rá, majd megpróbálom megbökni az orrát. Már alig várom a járőrözést!
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. április 22. 08:43 Ugrás a poszthoz

Karolina
járőrözés pro - kinézet

A hátbavágásom megtette a hatását, és még hálálkodnia is kellene, hogy a múltbéli pofozkodásai miatt gyengéden jártam el, mármint magamhoz képest. Mert ilyenkor igenis egy kicsit erősebben kell csapni a simogatás helyett. Az egy másik szituációra tartozik. Nagyban hozzájárul a jókedvemhez, hogy miután "verem az asszonyt", még ki is akaszthatom azzal, hogy prefektus lettem. Én sem teljesen értem, meglepődtem, mikor megkaptam, de azóta sem hallottam sem de La Rosatól, se Volkovtól, hogy valamit máshogy kellene csinálnom. Gondolom úgy vannak vele, hogy mégiscsak a Rellonról van szó és akadnak ott nagyszerű emberek, mint én, és azokat ki kell emelni. Más érvet nem nagyon tudnék felhozni arra, hogy belőlem csináltak prefektust. Pedig nem csillogott a szemük, emlékszem.
- Úgy, hogy odaadták - vonok vállat, hát hogy is magyarázhatnám el, egy ilyen egyszerű léleknek, hogy a mi vezetőink mennyivel kiemelkedetettebbek a többinél. Azért mégis megpróbálom a magam módján elmondani. Természetesen rögtön félreérti, én meg nem leszek rest meglovagolni a hullámot.
- Miért, mit vennél be inkább? A kolbászod helyett van nálam bőrtokos calippo, ha azt jobban szereted - emelgetem meg egyszerre mindkét szemöldököm, miközben kuncogni kezdek. Milyen ratyi szó ez már, nem? Kuncogni, bazeg. Nincs valami jobb? Bagolypostán várom a szinonímákat.
- Nanananana! Álljá meg édes kislányom! Ki mondta, hogy én nem érdemeltem ki? És hogy mered becsmérelni a Rellon házvezetőit? A harmadik sem igaz, ha akarok, rendet tartok én - kicsit felmérgesedtem, mert nehogy már lekicsinyítse a szexuális vadmacska Norámat. Igaz, csak magamban hívom így, mert keresztbe lenyelne, de azért jó úgy rá gondolni. Volkov meg tudja védeni magát, elég ránézni. Az is biztos, hogy ezek ketten naphosszat reszelnek a HV szobában. Nem tudom, hogy miért nem hiszi el, hogy Reina miatt el kell hagynom a Karolina-projektet. Az a csaj egy istennő, ez meg egy hercegnő és ki az, aki az utóbbit választaná? Jó, hát ha mondjuk ma azt mondja, hogy ne foglalkozzunk a járőrőzéssel, hanem csináljunk valami izgalmasabbat, akkor persze nem utasítanám vissza, mégiscsak vannak nekem érzéseim. Nos, megvárom, amíg elmondja a lényegtelen fenyegetőzéseid, ami végén legalább konszenzusra jutunk és elindulhatunk végre. Meg is tesszük az első lépéseket és én naiv azt hittem, hogy ezzel egy éjszakára kiakasztottam és csendben lesz, de nőből van. Kérdez.
- Ez csak a te agyszüleményed, hogy nekem lenne esélyem megérinteni egy olyan nőt, mint de La Rosa prof. Nyilván, ha nagyon akarnám lenne, de úgy megérinteni... ahhoz már két ember kell. Meg ugye a mérgek mestere, szóval jobb nem próbálkozni felelőtlenül - tűnődök el, ahogy befordulunk a következő sarkon. Amúgy sem gondolkoztam még ezen el komolyan, azért vannak határok és én sem vagyok hülye. Nagyon jól nézek ki, de számára csak egy fiatal kisfiú lehetek, szóval nem hinném, hogy minden vágya lenne felettem nyöszörögni. Mondjuk én el tudnám képzelni, de nyilván nincs semmi realitása. - Az igazság meg az, hogy behívtak és azt mondták, hogy megérdemlem és ne merjem visszutasítani. Így hát prefektus lettem. De hát ki ne kívánna magának egy ennyire jól kinéző és remek prefektust, mint én? - pillantok rá vigyorogva. Azért jó kis csaj ez, csak túl van öltözve. - Amúgy legközelebb jöhetnél valami kivágottabba, hogy ne unatkozzak egész este, legalább nézni lehessen valami izgalmasat, ha már ilyen kis visszautasító szüzike vagy - fordulok el, és még csak szerencsénk sincs, hogy valakit jól megbüntessünk. Hátha később lesz, persze ha rellonos, muszáj lesz elengednünk.
Utoljára módosította:Létai Roland, 2021. április 22. 10:03
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. május 18. 15:43 Ugrás a poszthoz

Csenge
kinézet

Az ebéd fontos része a napjának, mivel elég nagy a választék, igyekszik összeválogatni a nem hízlaló kajákat. Általában. De minden héten tart egy napot, ahol nem érdekli az egészség és ma van ez a nap. Így aztán egy elég nagynak számító grillezett hússzeletet eszik éppen, amikor letámadja őt volt évfolyamtársa - azóta sem hiszi el, hogy Csenge megbukott, tuti szivatja vele - és talán az egyetlen olyan barátja, aki még elsőből való. Nos, amikor még nem volt ilyen menő srác, csak egy a sok közül, mégis a lány haverkodott vele, amit így utólag persze meg tud érteni.
- Szevasz szöszim - üdvözli, majd gyorsan hozzá is teszi. - Miféle kutatómunkát... amúgy?! - néz rá kicsit értetlenül, miközben a lány helyet csinál magának. Szereti, ha valaki nem ijedős, de azért lehet, hogy a bátorságot nem a Rellon étkezőasztalánál kellene gyakorolni. Végül is neki mindegy, Benedek - akit Csenge arrébb tessékelt "finoman" - is csak kicsit sértődött meg, úgy tűnik a szőkének megint mákja van és megússza az esetet.
- Ki a fasz? - teszi le akést és a villát, majd azzal a lendülettel fordul is hátra. Ez a mozdulat félúton megakad, amiközben ő megforgatja a szemeit és nagy levegőt vesz, majd lebámul a bújócskázó levitásra. - A helyzet nem rossz, mássz rám még, baby - röhhen egyet Roland-stílusban, de még vár, hogy feltáruljon a mai nap titka. Azaz, hogy: mi van?!
- Vass Vivi azt hiszi, Csenge szerelmes... kibe is? - kérdezhetné még, hogy ki az a Vass Vivi, de megszokta már a csajoknál, hogy nem kell mindent tudnia. Mert könnyen lehet, hogy elmondják és az még fél óra. Két kézbe veszi Csenge arcát, majd ellentétes mozdulattokkal fel és le mozgatja a tenyerét, hogy végre a szöszke barátja rá figyeljen.
- Szóval... mi van? Kit nézünk, miért, és jó csaj az a Vass Vivi? - emeli le a kezét a lányka arcáról végül és kíváncsian várja a választ. Amúgy szereti őt, csak néha a világból ki tudná kergetni az ilyen oknyomozásaival.
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. május 18. 23:19 Ugrás a poszthoz

Csenge
kinézet

Van vér a levitások pucájában - milyen szó már az, hogy puca? - főleg ezen példánynak. Kivételesen nem bánja Roland sem, hogy Benedek kissé arrébb vonulhat Csenge jóvoltából, azonban az egész szövegből nem fog fel semmit. A kontextus hiányzik, így kénytelen észhez téríteni a szöszke csajt.
- Jaj, bocs, direkt volt - csinál egy kényszervigyort és még mindig úgy néz a lányra, mintha egy ufonautát látna. Nem véletlenül kérdez rá mindenre, mert a sötétségből még mindig nem emelkedik ki a lényeg, hogy miért is bujkál a lány és kit kell meglesniük, miért.
- Lili pasija? Az? - mit ne mondjon, az, hogy Süveges nem normális, eddig is tudta. De pont, hogy valami nyálgépet nézzen ki magának, majdhogynem megdöbbentő... ha egy cérnafasznyit is érdekelné Rolandot. De nem így van.
- Konkure... óóó! - esik le hirtelen a hat kilós kettlebell a lábára. Szóval innen fúj a szél, hogy féltékeny a szőke a... szőkére. Vagyis a pasijára, ha ugyan ez igaz, nem mintha ilyen szempontból nyitott fülekkel járna, akár így is lehet. - Hát te nagyon szexi vagy, amikor elpirulsz. Amúgy meg - fogja suttogóra és a lány füléhez hajol - egy dán csajt tudok ajánlani, ha Lili inkább a fiúkat pártolná. Csak mondom - von vállat és hajol vissza, pedig megcsapta az orrát a finom parfüm, amit a lány használ. Ezt éppen szereti tőle, szóval nem kezd el látványosan fintorogni. Ezt is megértük.
- Te határozottan az vagy... hmm - morfondírozik, majd a nagy mellek hiányára már húzza is száját menetrendszerűen. - Fene - sóhajt egy kisebbet a rossz hírre.
- És akkor mi van, Csenge? - kérdezi. - Ki a szart érdekel a melletlen véleménye? És ha azt mondaná? A Lukács gyerek hamar rájönne, hogy - int egyet a fejével, olyan "tudod, hogy mire gondolok" stílusban. Nem most fogja kiteregetni Csengusz Kitekattusz titkát. Valamiért ezt az egyet soha nem pletykálta ki, maga sem érti igazán mi ennek az oka.
- De amúgy meg mi tart vissza a bolond szőkétől? Meg honnan veszed, hogy járnak? - soha nem hallotta még ezt a párost, pedig egy évfolyamba jár Lilivel, csak észrevette volna, ha van ilyen. Amúgy nem biztos, mert jobban lefoglalják általában a zenéi, így inkább azokat hallgatja a szünetben, mint a szerelmi drámákat. Esetleg a srácokkal hülyül, vagy csajokat próbál befűzni, szóval mindig van dolga.
Utoljára módosította:Létai Roland, 2021. május 19. 05:40
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. május 19. 12:57 Ugrás a poszthoz

Araczki Boglárka Sára - 2021.05.14. 17:14
Valaki tudja, hogy lehet egy nap hosszabb, mint 24 óra?


Nem alszol el 24 óra 1 percen át?
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. május 19. 18:08 Ugrás a poszthoz

Csenge
kinézet

Még mindig kicsit sajnálja, hogy megzavarták evés közben, hiszen annak is jár a tisztelet. Szerencsére egy olyan valaki tette, akire úgy igazán nem haragszik, talán ez a szerencse, hogy egyáltalán végig hallgatja Csenge előbb fogalmatlan, majd felvilágosító kulcsokkal megtoldott nyomozását. Így már tudja Roland is, hogy kit kell megoknyomozni, sőt még azt is, hogy miért. Persze mindig tesz ajánlatot a lánynak, hogyha ennyire nem megy a lányokkal, ott van ő, akitől mindenféle trükköt eltanulhatna... amiknek a segítségével majd menni fog a lányokkal. De hát tudja jól, hogy hiábavaló az egész, viszont nem lenne Roland, ha nem hozná fel a témát újból és újból. Mindazonáltal most eltekintvén ettől, eszébe jutott Marina is, akivel kék-kék mágnest alkothatnának, ha úgy adódik. A dán csaj is van annyira bolond, mint Lili, szóval ilyen téren nagy baj nem lehet.
- Na és? Beszélgetni akartál? - százwattos vigyor és emlékeztető következik. - Amúgy van ilyen nyelvgyűrűje, szóval ért magyarul, de igazából mindegy. Ha Lili, hát legyen Lili - most ő biztos nem fogja lebeszélni Csengét senkiről, pedig ha úgy igazán belegondolna, akár a konkurenciája is lehetne. De sosem gondolta annak, meg akad pár csaj még rajta és az ő kiszemeltjein kívül is. Például, ha már feljött, a Vass Vivi. Gőze sincs ki az, ezért gyorsan informálódik is a felsőbb évesről.
- Jól van, de te más vagy. Meg én nem tudtam előre, hogy nincs nagy melle. Meg hát, hmm - gondolkodik el egy pillanatra. - Végül is az extra, nem fontos a nagy mell - hazudik a barátja kedvéért. Mert igen, neki tetszenek a nagyobb mellű lányok, de azért Csenge is. Akkor végül is nem is hazudik nagyot? Na, de ha már témánál vannak, akkor az ő mentalitását elővéve kérdez, hogy a szőke, miért nem vallja be az érzéseit. Ő ezt tenné, nem vitás, csak hát egylőre jobban fűti őt a nyúlhormon, mint a rózsaszín.
- Nagyon valószínű esetleg. Oké - próbál bátoritóan nézni a szemforgatóra, de inkább sikerül felemásra, mint jóra. Ilyen baromságot még sosem hallott, de hát végül is, Csenge volt ott vele sokat, amikor ki kellett húzni őt a letargiából, meg motiválni. Ezek a dolgok természetesen sosem történtek meg!
- A fenéket. Az az én ágyam, nem kapod meg csak úgy. Nekem nagy az alvási... szélességem, még hókon vágnálak és akkor reggelig hallgathatnám, hogy nem figyelek rád eléggé. Na, erre nem vágyom Nyunyikám - fintorog, még a nyelvét is kinyújtja a hülyéskedése közben. Majdnem felkiált, amikor végül kiderül, hogy honnan van a holtbiztos info Lucas és Lili afférjáról vagy járásáról. Azonban a figyelmeztető kézmozdulat inkább egy harapó mozdulatot eredményez nála, így ha nem húzza el a kezét Csenge, fájdalmas fognyomszerzésben lehet része.
- Szóval ha smárolnak, már járnak. Itt nincs helye egyéb opcióknak - bólogat serényen, és legilimencia nélkül is leolvasható róla, hogy mennyire gondolja komolyan. Segítek: semennyire. - Odamenjek megkérdezni? Amúgy tényleg jóképű a srác így első ránézésre, annyira nincs rossz ízlése Lilinek. Bár, mint tudjuk bolond, szóval lehet, hogy csak véletlen találat. Én nem tudom elképzelni, ha járnának nem itt enyelegnének, hogy megmutassák a népnek, hogy együtt vannak? - teszi fel az egymillió galleonos kérdést a szőkének, akire bátorítóan néz épp. Nem egy randiguru, de azért ez általában így szokás, hogy megjelennek "hivatalosan". Ez is mekkora baromság, hogy hivatalosan. Mintha papírt írnának róla, két hónap múlva meg mondjuk Lucas kap egy bókot Vass Vivitől és máris málnásváltásba kezd a srác. Ő így képzeli, hogy az ilyen naaaagy szerelmek nem tartanak igazán sokáig, tehát ő magát megvédi ezektől. Ellenben Csenge kedvét nem fogja elvenni ezzel, szóval csak a vár a válaszra.
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. május 20. 11:52 Ugrás a poszthoz

Csenge
kinézet

- Van mit - jegyzi meg túl gyorsan, vigyorogva és egoját előtérbe engedve, pedig pontosan tisztában van azzal, hogy Csenge tudja, hogy "honnan jött". Így aztán kevés titka van előtte, amivel el tudná rejteni a valódi énjét, de most már mindegy, mert kimondta. Talán nem lesz érte megjegyzés. Az alvás téma viszont már privát szféra, arról igenis markáns véleménye van. De nem azért utasítani vissza a lányt, mert annyira egyedül akar aludni és egy csaj ne aludjon nála. Dehogynem, de akkor már olyan legyen, akivel tud kezdeni valamit. Mármint az alváson kívül.
- Oké. Könyvtárba kell járnod helyettem, jó móka szöszi - úgy mondja, mintha ez már egy lebeszélt forgatókönyv lenne és Lili visszautasította volna Csengét egy direkt szerelem-bevallás után. De egyébként is el tudná képzelni, hogy Csenge helyette járjon könyvtárba, jegyzeteljen. Na, akkor tényleg aludhatna nála, ha éppen nincs ott valaki más ágymelegítőnek. Végül is a szöszke sem lenne rossz arra, csak hát nem fajulhatnának el a dolgok. Biztosan rohadt kínos lenne mindkettőnek, de azért Roland eljátszik a gondolattal...
- Ez itt - kocogtatja meg a levitás homlokának a közepét. Szóval fejbe csapná alvás közben, nyilván nem szándékosan. - De hát egy levitásnak ismernie kéne ilyen régi szavakat - elnyújtja az egész mondandóját, nyálas körítéssel, nyilván az említett testnedv nélkül. Úgy hangzik, mintha tudálékoskodna, holott csak szórakozik az egészen. A szavak a levitások fegyvere, az övé viszont a tettek, szóval be is lengeti, hogy mi lenne, ha odamenne Lucashoz rákérdezni a dolgokra. A reakció Csengusz részéről olyan, mint egy normális emberé, ami mosolyt csal egy ideig Roland arcára.
- Nananana! Nem vagyok ratyi és nem is leszek - háborodik fel a nyelvnyújtós szőke arcába. - Miért nem valid, ha már szakítottak? Főleg, ha Lili miatt. Nehogy megbántsák szegény lány érzelmeit? - takarja el a száját a tenyerével, mintha valami égbekiáltó dolgot hozott volna fel. Holott csak nem érti és utálja is ezeket a drámákat. Valószínűleg, ha nem Csengével "leselkednének", már rég elküldte volna a másikat, vagy... meg is bünteti, ha már prefektus. Felkapja a fejét, micsoda ötlet juthatott eszébe a barátjának. Biztos valami fenomenális, már várja előre, hogy fájjon.
- Van olyan, hogy százfűlé főzet, és akkor pasinak nézhetsz ki. Akár Lucasnak is, csak kell valami hozzá, ami az övé. Sajnos csak ennyi maradt meg, meg az, hogy sokáig tart megcsinálni. Tehát nem vállalom - fordítja el a fejét és csukott szájjal vigyorog a szőke felé. Na még az kéne, hogy főzőcskézzenek, főleg, ha ő benne van. Nem éppen a legjobb bájitalkeverő.
- Persze, ha csinálunk egy rád átváltoztató főzetet nekem, fogdoshatnálak büntetlenül - nevet fel, majd még hozzáteszi. - Ez nem is olyan hülye ötlet, legalább tudnám, hogy mi jó neked és akkor elmondhatnám Lilinek, aki tudná rajtad alkalmazni. Elhiszed, hogy alapos lennék? - vércsevigyor, Roland wins. Fatality.
Létai Roland
Aurortanonc, Végzett DiákRPG hsz: 264
Összes hsz: 362
Írta: 2021. május 20. 15:32 Ugrás a poszthoz

Leila
kinézet

~ Most nem azért, de ma is rohadt jól nézek ki. ~ Állapítja meg magáról, amikor elhagyja a bűbájtan termet. Az új oktató ugyan nem a világ legjobbja számára - azaz Rosales sokkal többet jelent a vérének -, de elég érdekesen tartja az órákat, így nyilvánvalóan jól is teljesít. Valamit valamiért. Hiába na, egy tűzhányó az agya is, emellett az egyik legszexibb pasi az iskolában, bárki kérdezi. Főleg, ha tőle kérdezik, ez akkor igaz. Viszont, amikor már kommunikációra kerül a sor, már nem ő a legszexibb, mert a női egyedek fennakadnak apróságokon a beszédekor. Mint például trágárkodás, túl nagy őszinteség, szexuális aktusra felhívások már az első találkozáskor is. Valamiért ez még mindig nem jött divatba, nem is érti, de mivel vannak sikerélményei ezügyben is, így nem bánja, ha tízből kilenc leányzó nem akar vele lefeküdni, hiszen marad elég. Nem beszélve arról, hogy ő sem akar mindig mindenkivel, van, hogy csak dumálni akar, bár inkább a srácoknak osztja az észt, és ha kell megmutatja a prefektusi jelvényét, ami törvényesíti a véleményét. Vagy éppen olyanokkal van, mint Marina, vagy Csenge, akikhez némi barátság fűzi, így ott a hallgatóság részére koncentrálódik. Azaz a lányok beszélnek, ő meg trollkodik, vagy ellenkezik velük. Esetleg Marina telefonját rakja újra kétszázhuszonharmadjára is. Vannak dolgok, amik nem változnak. Megfontolt léptekkel halad közben a következő terem felé, amikor is valaki próbálkozni kezd nála. Mivel annyira váratlan az eset, nem tud mit tenni, minthogy ahogy tanulta, inkább nem megakadályozni próbálja az esést, hanem tompítani a fájdalmat. Közben lát egy felbukkanó hajzuhatagot és némi fura illat is megcsapja őt a parfüm mellett, rájön, hogy egy csajszi akarja magára felhívni a prefektus úr figyelmét. Viszont nem jár jól, hiszen Roland nem fog vissza rá, hanem inkább ráesik, és elterül rajta. Mivel nem esik nagyot, nem is fáj semmije, kihúzza a bal kezét kettejük közül, ami a lány szerencséjére a mellei közé landolt, talán egy kicsit kompresszálva az ismeretlen mellkasát. Újjáélesztés kérdés nélkül. Közben megkeresi az alatta fekvő arcát is és vigyorogva rákérdez az egyértelműre.
- Ha ismerkedni vagy szexelni akarsz velem, elég lett volna egy bagoly - vigyorodik el, majd még évődik egy kicsit a lányon fekve. Valószínűleg "meg fogják kérni", hogy távozzon, de szívesen kivárja a pillanatot.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Létai Roland összes hozzászólása (110 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Fel