34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Ami a hírből kimaradt: Ha van olyan családotok, mely szorosan köthető valamelyik faluhoz, dobjatok egy baglyot Lizinek, és beteszi a leírásba.
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint

Oldalak: « 1 2 ... 26 ... 34 35 [36] Le | Téma száljai | Témaleírás
Polaris Jomana
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


Lenié
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 99
Írta: 2022. szeptember 6. 15:37 | Link

Kornis
nehaljálmeg!  | Kiscsillag

- Köszönöm, kelleni is fog, kicsit tartok tőle, hogy túlvállalom magam - nevettem el magam, az arcom a kezeim közé temetve, de azok után, amik idén lementek, jobban szerettem volna nonstop elfoglalt lenni, mint azon pörögni, hogy a magánéletemben semmi nem úgy alakul, ahogy szeretném.
- Jó, majd küldök neked fixen képeslapot. Az enyémek pont ott vannak, ide jöttem előlük - ingattam meg a fejem kis mosollyal. Nem teljesen helyes ez a kijelentés így, mert anyukám sokszor hiányzik, de apukám soha. Sosem volt jó viszonyunk, amin nem segített az sem, hogy vagyontárgyként kezelt, amit kedvére ad-vesz.
- Oh... Akkor azt hiszem, jó ez így, igen. Figyelj, sokszor nem fognak neked örülni az életben, és nem mindig tehetsz ellene semmit. Rám sokszor azért is furcsán néznek, mert más a bőröm színe - tártam szét a karjaim tanácstalanul. Nem értem, ez miért kéne negatív dolog legyen, de az itteniek nagyon is azt éreztették néha, hogy ejnye, fúj fúj. De arra lelkes voltam, hogy ő elhívja a szívszerelmét a bálra, amit nem is restelltem kimutatni. Eléggé meghökkent, de csak kinevettem kicsit.
- Hát nagyon ajánlom. Én szívesen drukkolok valami bokorból, vagy ilyesmi - jegyeztem meg vicceskedve, de igazából nem volt ebben semmi poén, halál komolyan megtettem volna. - Nekem is csak azok mennek, de még csak nem is jól. Ha nem jön össze Szofival, majd legalább jól szórakozunk. Rendben.
Szórakozottan figyeltem, ahogy pakolgatja a jegyzeteit, hagyva beállni a csendet, de én nem éreztem kínosnak egyáltalán.
- Hallod ezek a szerelmi ügyek annyira bonyolultak. Előbb ott volt Gracie, tök jól éreztük magunk a randin, de valahogy neeeem. Aztán volt ez a másik lány, akit nem tudtam kiverni a fejemből, most meg... Ahj. Voltam egy koncerten és... kínlódom, tudod? - volt rajtam a sor végül, hogy borítsam a bilit párkapcsolat témában.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Negyedikes diák


Bicebóca ][ mocsag
offline
RPG hsz: 139
Összes hsz: 177
Írta: 2022. szeptember 6. 20:31 | Link

Pol
my hero ; mkay

Csak legyintek arra, hogy túlvállalja magát, aminek hatására repül ki a penna a kezemből. Oldalasan hajolok ki, hogy elnézve Pol mellett nézzem végig, ahogy pörög a földön, majd vonjam meg a vállaimat. Na, mindegy. Így, hogy barátnőm itt van, már amúgy sem fogok tanulni. Kicsit megkönnyebbült érzés, miközben a gyomrom van görcsben. Furcsa dolog ez a vizsgapara.
- Nagyon jó. Akkor menjünk olyan helyre, ahol egyikünket sem találják meg, de mindkettőnknek jó - ingatom meg fejemet. Csak van olyan hely, ami mindkettőnknek megfelelhet. Nem is tudom. Hawaii? Ott meleg is van, pálmafák, kókuszdió - ami szerintem a legindokolatlanabb dolog a világon, de mindegy, megbarátkozom vele. Mi kellhet még?
- Azok csak simán bunkók. Én meg eddig sem tudtam mindenkinek megfelelni, úgyhogy kezdek hozzászokni. Őszintén... nem is akarok már megfelelni, azt sem akarom, hogy örüljenek nekem. Csak fogadják el a döntéseimet - még ha nem is tetszik nekik. Ami előfordulhat, mert eddig egyetlen döntésem sem tetszett nekik. Akkor mi lesz, ha közlöm, nem én fogom örökölni a házat? Hah, jó lesz, mi? A hivatalos örökös a bátyám, és csak azért, mert éppen hadakoznak egymással, még nem rakhatják ki a sorból. Nem tehetik.
- Akkor megbeszéltük. Jó lesz ez, én mondom! Ha más nem, tényleg nevetünk egymáson. Már azért megérte elmenni - nevetek fel jókedvűen és csúsztatok mindent a táskámba. Gondolnám, itt befejeztük az én történetemet, és éppen azért hagyom a csendet, hogyha esetleg Pol... itt is van. Pislákolva nézek rá, ajkaim nyílnak el minimálisan.
- Halványlila Pixie-szárny elképzelésem sincs arról, miről beszélsz. Azt hittem jól megvagytok Grace-szel. Milyen másik lány? És milyen koncert? - szalad ráncba szemöldököm, az információ sokktól szinte lefolyok a székről. Merlinre, ilyen régen beszélgettem Pollal? Borzasztó barát vagyok. - Avass be - dobom le a táskámat a földre, húzom ki neki a széket és dőlök előre, hogy minden figyelmem az övé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Polaris Jomana
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


Lenié
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 99
Írta: 2022. szeptember 6. 22:18 | Link

Kornis
nehaljálmeg!  | Kiscsillag

- Jó. Az jól hangzik, de valami meleg helyre, ahol nem kell ennyi ruhát hordani, mert ez a talárosdi megöl engem - grimaszoltam. Annak idején az is furcsa volt, hogy több réteg ruha kell, meg mindened takarva van, akkor arról még nem is beszéltünk, mekkora sokk volt, hogy erre még egy talárt is felveszel. Rettenetes macera volt megszokni.
- Azt hiszem ez egy egészséges felfogás. Bár nem értem, hogy miért nem tudnak örülni itt az emberek a más boldogságának, de már én is kezdem megszokni - sóhajtottam fel teátrálisan, el is kényelmesedve most, hogy már nem voltak Kornél dolgai szana meg szét mindenfelé. Nekem az agyam nézett ki ugyanígy, de nem volt benne mód a rendrakásra.
Igazából nem hiszem, hogy Szofi nemet mondana a barátomnak, mert mégis ki lenne rá képes? Egy nagyon okos, aranyos fiú, aki oda meg vissza van érte. Hülye lenne  elutasítani. Ettől függetlenül el tudtam képzelni, hogy szerencsétlenkedünk a táncparketten, ha a dolgok mégsem úgy jönnek ki.
- Iiigen, meg leraboljuk a büfét és pletykálunk a tanárokról, hm? - nevettem vele, mert ez egy teljesen lehetséges jövőnek tűnik, elképzelhető, élhető. Aztán beállt a csend, amit végül én megtörtem a szófosásommal, arról, hogy bizony mennyi mindenbe kavartam bele magam az utóbbi időben. Láttam is az arcán a pillanatnyi sokkot.
- Hát. Igen, mint barátok, szerintem neki már azóta van is egy barátja... neeem esküdnék meg rá. Az csak egy futó dolog volt, arra gondoltam, hogy lehetne belőle valami, de aztán... berezeltem, szóval nem. Ő is itt tanul. Jaj, a koncert. Borkával voltam, tudod, a barátnőm, elmentünk a Lo Siento egyik koncertjére. Rockot játszanak és elég jók is... de hogy nekik a gitárosuk milyen gyönyörű egy ember. - Lassan csúsztam lejjebb ültömben, az arcom a kezeimbe temetve, mert hát, nem gondoltam, hogy nekem ez valaha elhagyja a számat. Már elég sokszor említettem, hogy én szerintem csak a lányokat kedvelem, ez az elmélet pedig most nagyon gyorsan megdőlni látszott. - Szóval most úgy össze vagyok zavarodva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Athanaczkovics Kornél
Prefektus Levita, Elemi mágus, Magántanuló, Negyedikes diák


Bicebóca ][ mocsag
offline
RPG hsz: 139
Összes hsz: 177
Írta: 2022. szeptember 11. 16:36 | Link

Pol
my hero ; mkay

Hangosan nevetek fel. - Rendben, majd kitalálunk valamit - nevetgélek tovább fejcsóválva. Nem csoda, hogy nem tudott megbarátkozni vele. Először nekem is furcsa volt, hiszen nem tudom hány év magántanulóság után mindennap talárt hordani, amiben viszketett a nyakam... igazából kínzás volt, de talán én még a szerencsések közé sorolhatom magam, mert egész hamar megszoktam.
- Ez nem az, hogy nem örül neki, dehogyis. Csak óvni szeretné az unokahúgát, amit megértek. Teljesen. Mondom, lehet, hogy visszafele én még rosszabb lennék - vonom meg vállaimat. Igazából csak hálás lehetek Zalánnak, amiért a barátságunk megmaradt mindezek után és még hajlandó velem szóba állni.
- Benne vagyok! - vágom rá azonnal. Ha esetleg felsülök Szofival, amire igencsak nagy esélyt látok, és nem feltétlen Szofi hibájából, hanem mert simán ilyen vagyok, akkor Pollal a maximumot fogjuk kihozni abból az estéből. És őszintén, alig várom már, hogy megtörténjen, mert soha nem voltam még bálon. Egy, nem mertem elhívni soha senkit, kettő, nem éreztem magaménak az ilyen eseményeket - túl sok kiöltözős bálon kellett már részt vennem ahhoz, hogy ne kedveljem az ilyeneket, mikor tudatosult bennem, hogy lényegében ez a bál a mi végzőseink és a mi szórakoztatásunkra készül. Ott a helyem.
Ha ez még lehetséges, akkor egyre értetlenebbül pislogok Polra, miközben meséli a történetet. Mármint azt, ami addig történt, amíg nem volt alkalmunk beszélgetni. - Várj. Tehát Grace-szel nincs semmi, mert neki van barátja, a másik lánnyal sincs semmi, mert berezeltél, de közben van ez a gitáros srác, akibe meg fülig beleestél? - a személyekkel párhuzamosan tartom fel mindig plusz egy ujjamat, hogy tudom-e követni az eseményeket. - És akkor most ezzel a sráccal mi a helyzet? Jártok vagy ilyesmi? - dörzsölöm meg államat gondolkodóan, mintha hatalmas szakértője lennék a témának. Pedig elég csak rám nézni, hogy mindenki tudja ez mekkora hazugság.
Utoljára módosította:Athanaczkovics Kornél, 2022. szeptember 11. 16:37 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Polaris Jomana
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


Lenié
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 99
Írta: 2022. szeptember 30. 23:18 | Link

Kornis
nehaljálmeg!  | Kiscsillag

- Valahol megértem, másfelől meg nem teljesen. Szerintem mindenki azt szeressen, akit akar... Mármint, ameddig az a valaki egy érett személy, aki tudja, mibe egyezik bele - tisztáztam le az álláspontomat. Én nem értem, hogy a fiúk miért csinálnak ebből ekkora ügyet. Szerintem többet kellene beszélgessenek és talán értenék is egymást.
- Jó. Még egyiken sem voltam, szóval... most már illene megnézni - vigyorogtam rá szélesen, el tudtam képzelni, hogy rengeteget nevetünk, meg hülyéskedünk az eseményen. Igazából talán pont ez lenne az, amire szükségem lenne az idei év után. Túúúl sok dráma volt benne az én ízlésemnek. Ahogy Kornél összefoglalta nekem az eseményeket, keskeny vonallá préseltem a számat, majd lassan bólogattam párat.
- Ja, lényegében ennyi történt. Borzasztóan hangzik - nevettem el magam fülig vörösen, a kezembe temetve az arcomat. Szerintem legjobb lenne, ha nem mutatkoznék most egy ideig nyilvánosan. - Nem, nem, dehogy. Mármint, egy tök népszerű zenekarban játszik, nem szorul rá egy olyan nyomira, mint én. Csak futólag ismerjük egymást.
Az ezt követő sóhajba a világ összes fájdalmát belesuvasztottam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 26 ... 34 35 [36] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint