33. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Ombozi Boróka összes hozzászólása (89 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Le
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2019. november 4. 22:59 Ugrás a poszthoz

Micsoda este Rolleyes
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2019. november 5. 06:44 Ugrás a poszthoz

Csendes, nyírkos, hideg, bah...

Szebb reggelt Cheesy
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2019. november 5. 06:57 Ugrás a poszthoz

Az mindegy, nem fogok látni belőle semmit xD mire szabadulok, már sötét lesz Cheesy
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2019. november 5. 07:14 Ugrás a poszthoz

Helvey Belián Balázs - 2019.11.05. 06:58
Uhh, ennyire hosszú a rabságod mára? :O


Hatkor már vak a sötét is Sad
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2019. november 5. 08:03 Ugrás a poszthoz

Thomas Middleton - 2019.11.05. 07:47
ó, mégis látok még világosodást, ahogy most buszozok. nem így emlékeztem. na ennyire számít nekem XD. szinte kár belém. na jó, azért nem


Tessék akkor szépen, jó ember módjára megkezdeni a fotoszintetizálást Cheesy
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2019. november 5. 14:41 Ugrás a poszthoz

Fuss, szaladj, menekülj!
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2019. november 5. 15:24 Ugrás a poszthoz

Csepreghy Péter - 2019.11.05. 15:04
akkor így is teszek :3

köszönöm a bölcs tanácsot, Boró :]


Nagyon szívesen, máskor is Grin
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2019. november 5. 15:46 Ugrás a poszthoz

Vajda Richárd - 2019.11.05. 15:39
Ombozi Boróka - 2019.11.05. 14:41
Fuss, szaladj, menekülj!


A tapasztalat mondatja ezt veled, mi? Rolleyes


Mondhatnám, hogy igen, de... *átgondolja* ...IGEN! Grin
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2019. november 5. 16:54 Ugrás a poszthoz

Jason Henry Payne - 2019.11.05. 16:45
Helvey Belián Balázs - 2019.11.05. 16:13
Ha a kedvemen múlik, én sose megyek be 😂


Meg is van az én emberem. Grin


Igen, én Rolleyes

De Beliánnal én is mélyen egyetértek Cheesy
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2019. november 5. 21:50 Ugrás a poszthoz

A holnap pont jó *-*
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
November 14.
Írta: 2019. november 12. 18:39
Ugrás a poszthoz

Boldog Születésnapot... NEKEM ♥
Székesfehérvár, otthon


November. Tizen. Négy.
Hogy miért olyan fontos ez? Ez a nap rólam szól és ezt mindenki tudja. Már aki fontos vagy kevésbé az. Mondjuk úgy, hogy aki ismer. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy hajnal óta érkeznek a baglyok Franciaországból, Olaszból és persze, Spanyolhonból. Mert ahol én egyszer megjelenek, nem távozok a kellő hatás nélkül. Mindenki nyugodjon meg, biztos vagyok benne, hogy ez a nap, mondjuk úgy... kétszáz év múlva, mikor már csak a lelkem hagyja nyomait a föld felszínén - előbb nem tervezem leengedni a pálcám -, nemzeti ünnepnek lesz nyilvánítva. Ahogy mondtam, ezt mindenki tudja.
Már tegnap este megérkeztem a családi kúriába, mindenki hatalmas örömére, természetesen. A mai órákat egy vállrándítással elhalasztottam, így hátradőlve hagyhatom, hogy körbeujjongjon a család. Egyértelmű volt, hogy így lesz, ha már a legutóbbi két alkalom az ő életükből kimaradt. Megérdemlik most ezt a napot. Na nem mintha hagytam volna őket nyugodtan tevékenykedni.
Annyira édesek, ahogy próbálnak meglepni engem. Engem, aki minden ilyesmit képes egy pillanat alatt kiszagolni. Jókat somolyogtam már este is, ahogy Sára odasúgott anyának, mikor azt hitték, hogy nem figyelek. De a legjobb szórakozást a mai reggel okozta. Annyira görcsösen próbáltak elpaterolni az útból, a szívem repesett, ahogy Nelli a társaságomért könyörög. Jó, kissé erős megfogalmazás, de nála a folyamatos beszéd már annak számít.
Nehezen adtam be a derekam, de mégsem ronthatom el a saját bulimat. Kihúztam a szám a kedvenc rúzsommal, majd a következő pillanatban már a belváros utcáit róttuk, hogy drága nővérem kedvenc elfoglaltságát művelhessük; közösen szidjuk a rohangáló muglikat és fura szokásaikat. Ezért még hajlandó volt egy teljesen hétköznapi kávézóba is beülni, hogy ott az én kedvemre tegyen egy sóskaramellás lattéval és fűszeres keksszel.
Mivel pontosan meg volt adva, hogy meddig kell távol lennünk - amiről nekem persze fogalmam sem volt -, így még akadt idő valami rejtélyes okból egy új ruhát is beszerezni, amiben hazaállíthatok. Természetesen még ekkor sem tudtam semmiről. De a kék ruha olyan gyönyörűen emelt ki mindent, amit lehetett és takart mégis sejtelmesen, hogy egy pillanatra mégis sikerült megfeledkeznem a rám váró hatalmas meglepetésről. Még Nelli is megdicsért benne. Kell ennél jobb ajándék? Jó, hát azért lennének még ötleteim. Mondjuk egy meglepi buli? Várjunk csak...
- Látod Nelli, mondtam, hogy szerezzünk egy önoltót. Megint valaki Nox-ot használt Lumos helyett - mondtam a kelleténél hangosabban. Alig bírtam leplezni a mosolyom, fejben már már azt latolgattam, hogy hogyan lepődjek majd meg. Nelli lemaradt mögöttem a forgatókönyv szerint, én pedig tovább lépkedtem, a cipőm visszhangot vert a padlón. Három, kettő, egy...
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2019. december 29. 00:31 Ugrás a poszthoz

Weißling


Én. Meg egy férj. Másnak a férje. Szilveszter este. Biztos kezdődik így valami híres dráma, ahol a végén mindenki meghal. Hisz nekem valami menő partin kéne most táncolni egyik férfival a másik után. Nem valaki másnak a férjével bájcsevegni. Biztos be voltam már rúgva, ha igent mondtam egy meghívásra. Oké, azért szemrevaló egyed, de ott éktelenkedik az a fene gyűrű. És én, Ombozi Boróka, ugyan nem fogok kicseszni egy nőtársammal sem! Jó, mondjuk, ha már feleség. Akkor nem.
Fejben legalább háromszor elátkoztam már magam. A saját magam szabályát szegtem meg, azzal, hogy rábólintottam erre a kis... összejövetelre. Még megfelelő szó sincs rá! Boró, ezt elcseszted.
- Szerintem negyedjére már te jobban mesélnéd, mint én. - Illedelmesen nevetek, majd elkobzok pár sültkrumplit. Sajnálom, nem vagyok én Bogar bárd, hogy estimeséket zengjek. De ha már itt tartunk...
- De lenne egy érdekességem a számodra. Ha jól sejtem, elég sok kapcsolatra szert tettél már az évek során. És nekem most pont erre lenne szükségem. Kicsit előrébb hajolva, mosolyogva nézek rá, úgy várom a válaszát. Még akár tényleg lehet egy kicsit izgalmas az este.
- Az életem legizgalmasabb pontjait már tudod és nem szeretem túlzottan ismételni magamat. Szóval mit szólnál, ha most szerepcsere lenne? Várom a piszkos kis titkokat. - Vigyorogva emelem a poharam és kortyolok belőle párat. Legalább a hangulat legyen egy alapszinten.
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 14. 10:21 Ugrás a poszthozTegnap végre az utolsó vizsgát is letudtam, így a magamnak emelt határidő is véget ért. Merlin rőt szakállára mondom, ennyire még egy hímnek sem sikerült felhúznia, mint ahogy ezt ő tette! Esküszöm, fogalmam sem volt, hogy képes vagyok ilyen nagyszabású türelmet és nyugalmat produkálni, mint azt az elmúlt hónapok alatt tettem. Komolyan... mi a fene van ezzel a férfival!?
Sok mindent lejátszottam már fejben. Biztos meleg. Kasztrálták. Impotens... de egyik sem állja meg a helyét a pletykákkal! És minden pletykának van valóságtartalma...
Eddig bírtam. A tanári felé csörtetek és már az se érdekel, ha az egész kastély szeme láttára rendezek jelenetet...
- Payne! Állj meg ott, ahol vagy! - Visszhangot vet a hangom a folyosón, ahogy megtorpanok egy pillanatra a sarkon. Pár diák felém fordul, van, aki megbotránkozva néz rám, hogy hogy veszem én a bátorságot, hogy így beszélek a félisten proffal. Hát pont hidegen hagy az összes!
- Kérlek, világosíts fel... mi bajod van neked?! - Felé lépkedve teszem fel az ominózus kérdést, mutatóujjammal a fejemhez mutatok, hogy bizony az említett díszpéldánynál ott vannak a problémák. Más kérdezhetné, hogy mivan, ha velem van a probléma? Biztos kétszer körbenevetném... Hisz, hahó! Én egy Ombozi vagyok! Nekem nem szoktak nemet mondani!
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 14. 11:13 Ugrás a poszthozAhogy felém fordul, akaratlanul is ráharapok az alsó ajkamra. Annyira idegesít, annyira irritál, annyira... akarom. Nem tudom megmondani, hányszor ültem Noelnél és hozzám nem illő módon panaszkodtam emiatt a Félisten Ősember miatt. Egyszerűen ésszel nem tudom felérni, hogy miért nem akar A pontból B-be lendülni és menni tovább. Külön-külön, mindenki a maga útján, természetesen. Hisz én ugyan nem fogom magam egy helyhez kötni! Nem. De feladni sem tudom, mert... az rontaná a nyerőszériámat, igen. Mi más okom lenne?
Noel mégis azzal a mindentudó mosolyával nézett rám minden egyes alkalommal, amitől bizseregtek az ujjaim a pálcám után és Merlinre esküszöm, ha nem szeretném ennyire, már rég leátkoztam volna az összes hajszálát... egyesével.
Ahogy megszólal, libabőrös lesz a karom, ami aljas módon, túlságosan tisztán tudatosul bennem. Hogy emiatt, vagy a szavait reagálom le egy horkantással, azt még én magam sem tudom eldönteni. Csak szúrós szemekkel csörtetek felé, a többi diákról tudomást sem véve. Borzadjanak csak, ha akarnak, legalább történik velük valami említésre méltó!
- Ne add nekem itt a bárgyút, Payne! Nagyon is jól tudod, hogy miről beszélek! Tényleg nem unod még a játszadozást? Ne hidd, hogy tűkön ülve várok rád, mindketten tudjuk, hogy annyi skalpot gyűjtök, amennyihez kedvem szottyan és bizony meg is teszem! Mert én... - Hirtelen hagyom abba a monológom, ami tisztán hallható volt mindenkinek, aki csak egy picit is hegyezte a fülét. Év vége van, pont nem érdekel, hogy ki hallja meg és ki nem, hisz a hírem úgy is megelőz. Nem hiszem, hogy pont ez verné ki bárkinél is a biztosítékot. Egy szuszra vágtam szavaimat Payne-nek, így csupán hatalmas fáziskéséssel jutottak el hozzám az övéi. Hirtelen azt is elfelejtem, hogy még mit akartam hozzávágni, pedig bizony készültem! Hirtelen párolog el a haragom egy kis része és csalfa mosolyra húzódnak a pirosra festett ajkaim.
- Azt hiszed, hogy ezzel minden el van intézve? Akkor nagyon rossz ajtón kopogtatsz! - Hiába próbálom hitelesen előadni, az előbbi vehemenciának csupán egy részét tudom belepasszírozni a szavakba. Csak állok ott előtte karba font kézzel, nem törődve a személyes térrel és félig megemelt szemöldökkel. Tessék Payne, a staféta átadva!
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 14. 12:31 Ugrás a poszthozVedd el
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 14. 14:30 Ugrás a poszthozVedd el
Utoljára módosította:Ombozi Boróka, 2020. március 29. 19:42
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 19. 20:31 Ugrás a poszthoz

Helló mindenki Cheesy Boldog karantént Rolleyes

Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 19. 20:51 Ugrás a poszthoz

Én csak a #maradjotthon-t támogatom, míg megtehetem Cheesy

Zsombi, már a pókerben is wc papírt tolnak be, ha all in-t kiáltanak Rolleyes
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 19. 21:13 Ugrás a poszthoz

Csonka Zsombor - 2020.03.19. 21:08
#StaytheFHome napló Love Love
Quarantine Day 8 - otthon töltött napok száma 5
Azt hiszem lassan megfolyt a család....

Uuuu, adnék egy olyan játékot Cool Cool Csak előbb taníts meg pókerezni Grin

Akkor tiszta ragacs leszel... utána ne ölelgess jó? Rolleyes


Mennyire adom!!! Csak toborozni kéne még pár játékost és mehet a menet... aki nem tárazott be wc papírral, lehet liszt is a tét Rolleyes Cheesy
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 19. 21:58 Ugrás a poszthoz

Weiss Arion Ruben - 2020.03.19. 21:57
Ombozi Boróka - 2020.03.19. 21:13
Csonka Zsombor - 2020.03.19. 21:08
#StaytheFHome napló Love Love
Quarantine Day 8 - otthon töltött napok száma 5
Azt hiszem lassan megfolyt a család....

Uuuu, adnék egy olyan játékot Cool Cool Csak előbb taníts meg pókerezni Grin

Akkor tiszta ragacs leszel... utána ne ölelgess jó? Rolleyes


Mennyire adom!!! Csak toborozni kéne még pár játékost és mehet a menet... aki nem tárazott be wc papírral, lehet liszt is a tét Rolleyes Cheesy


szerencsejáték? hozom az ifritet Grin
nekem még kézfertőtlenítőm is van. Na? *szemöldökvonogat*


Pff, nem ér felvágni Rolleyes *azért szépen pislog és nyújtja a mancsát*
Alakul azért a buli Grin
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 19. 22:05 Ugrás a poszthoz

Sorry, azt aduásznak tartogatom Rolleyes
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 19. 22:11 Ugrás a poszthoz

Ha már mindenáron üzletet akarsz... van gumikesztyűm. Na?
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 19. 22:22 Ugrás a poszthoz

Az ne lenne? Méghozzá jóféle.
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 21. 12:20 Ugrás a poszthoz

Devereux


Vajon csak mi, zöldek vagyunk ennyire gátlástalanok, hogy a hatalmunkat fitogtatva érjük el a céljainkat? A héten már másodjára kaptam gyilkos tekinteteket válaszul a jelvény csillanását követően, én pedig mindkétszer fölényes mosollyal válaszoltam rájuk. Hogy bűntudat? Egy csepp se. Csupán egy bosszús horkantás csusszant ki érzelemnyilvánítás gyanánt, ahogy az egyik kis vakarcs merő figyelmetlenségből letarolta a bal oldalam, miközben kifelé igyekezett. Semmi baj, majd legközelebb megtanítom a tiszteletre!
Viszont amióta elfoglaltuk a felségterületünket, lógatom a lábam a semmibe a korláton ülve és élvezem, ahogy a hideg levegő borzolja a bőröm. Hátam nyomja az egyenetlen fal, a hátsóm már zsibbad, de mégsem igénylem a pozícióváltást. Jelenleg még ezt a kis kényelmetlenséget is élvezem.
- ... és ahogy a falnak nyomott! Merlin ágyékig érő ősz szakállára mondom, nem hiszem, hogy valaha volt már ennyire jó. Már bocs - vigyorogva sandítok oldalt rá, kivillantva tökéletesen fehér fogsorom. Na nem mintha attól tartanék, hogy megbántanám a férfiús önérzetét. Nem egy hasonló sztorit hallott már tőlem, csak a többi nem volt ennyire... felkapott. Mégiscsak majdnem a folyosó közepén tepert le Payne! Viszont az mégis csak zavar, hogy ennyire beette vele magát a gondolataimba...
A kérdését hallva reppenek vissza a valóságba és ismét szidom magam, amiért hagytam, hogy Payne ismét a fejembe férkőzzön. Viszont ahogy elér szavainak jelentése is hozzám, megemelt szemöldökkel hajolok közelebb a borostás archoz.
- Nahát cariño, még a végén zavarba jövök a fene nagy figyelemtől - mondom vigyorogva, közben a kezemet nyújtom, hogy egy slukk erejéig birtokba vegyem a cigarettáját.
- Hatalom és dicsőség, mi más? - vonok vállat mellé, majd végre kényelmesebb pozíciót veszek fel; mindkét lábam az erkély szilárd talaja fölé lógatom és lekönyöklök a combomra. - Már akkor tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, mikor még minden második lépésnél seggre ültem. Vissza akarom adni azt, amiről azt gondolják, hogy örökre elveszett vagy nem is létezett soha. Igazzá akarom tenni a legendákat. - Kíváncsian figyelem az arcát, hogy látok-e bármi, tán kevésbé megszokott rezdülést, hogy átláthatok-e a semlegesség sűrű mocsarán. Ezt azóta játszom, mióta valahogy egymás mellé sodort minket az élet. És egyelőre ő áll nyerésre.
Utoljára módosította:Ombozi Boróka, 2020. március 30. 21:06
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 29. 20:55 Ugrás a poszthozVedd el
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 30. 13:22 Ugrás a poszthoz

Liam Laoiseach - 2020.03.30. 10:52
Micsoda élet van itt, mióta nem dugtam ki az orrom a naftalinbol


Welcome Love
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. március 31. 11:46 Ugrás a poszthoz

Egervári Zalán - 2020.03.31. 11:21
Szép delet mindenkinek GrinOhmy, dat Bellamy mosoly... mármint Zalán mosoly Rolleyes
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. április 8. 12:40 Ugrás a poszthoz

Meglepiakárki


Agyondögönyöztem, mielőtt kihoztam volna sétálni, erre ez a hála!? Mintha sajnáltatnia kéne magát, hogy Nonónál lakik. Hiába a kedvenc bátyám, biztos kiherélném, ha nem bánna jól ezzel a csokiszínű kis démonnal. Most viszont itt vagyok, csak neki, erre nem kibújik a pórázból!? Eszem megáll, komolyan.
- Daisy, gyere vissza, most rögtön! - kiáltom, mintha bármi haszna is lenne. Ismerem már a kis dögöt, ezzel csak olajat dobok a tűzre.
- Merlin tökeire mondom, ha a kezem közé kaparintalak, leátkozom a bundádat a helyéről és majd sírhatsz! - morgok tovább, miközben ide-oda tekintgetek, hátha megpillantom a kis propeller farkát.
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. április 8. 13:16 Ugrás a poszthoz

Meglepi Weiss


Mindig el tudok képedni, hogy azon az apró lábakon milyen gyorsan el tud tűnni szem elől. Annyiszor gondoltam már rá, hogy valami nyomkövető bűbájt kéne rászórni, de... nincs szívem szerencsétlent így korlátozni. Hiába vagyok rá most mérges, amint meglátom azokat a tányér méretű borostyán szemeket, rögtön ellágyulok.
Ahogy végül megpillantom a csokibundát, sóhajtva indulok el az áldozat felé. Na nem mintha egy kicsit is gyorsítanék a tempón. Legalább Daisy kifárasztja magát és nem lesz már kedve megint eltűnni. Nagy stratéga vagyok ám.
- Daisy, ezerszer mondtam, hogy nem rágunk szét idegeneket. Max akire én küldelek - hajolok le érte, hogy kiműtsem a fogai közül a fűzőt, de nem elkezd rám is morogni!?
- Te mocsok, nem szégyelled magad? - pirítok rá, de túlságosan szeretem ezt a dögöt, hogy komolyan lehessen venni. És ezt ő is tudja.
- Mit szólnál, hogyha meg kéne válnod a cípődtől egy nagyobb jó érdekében? - pillantok fel végre vigyorogva az áldozatunkra.
Ombozi Boróka
KARANTÉN


#Alcedo atthis
RPG hsz: 161
Összes hsz: 447
Írta: 2020. április 8. 13:40 Ugrás a poszthoz

Meglepi Weiss


Nem mondom, vannak dilijei Daisynek, de azt hiszem nem is csodálkozhatok rajta. Elkényeztetett, akaratos kis dög, de ő életem egyetlen szerelme. Csakis az ő érdekében fogalmaztam át anno az álláspontomat erről a témáról és azóta is ragaszkodom ehhez a verzióhoz. Csinálhat ez a kis virsli bármit, tényleg bármit, akkor is gügyögve dögönyözöm. Tessék, legalább tudható, hogy nekem is van szívem.
- Hát de nézd meg milyen béna henger feje van, nyaka sincsen! - lebegtetem meg közben a pórázát, amiből ismét kibújt. Tudom, vehetnék neki hámot is, de több helyen koptassák a szíjak a bundáját? Hát biztos nem. Inkább maradok a fogócskánál, ha nagyon muszáj.
- Ez a kutya többet ér, mint az életed, ha már itt tartunk - tessék, szemrebbenés nélkül. Így kell ezt csinálni. - Nézd meg milyen édesen morog, meg hogy küzd vele! Ne foszd meg ily kegyetlen módon a játékszerétől. - és képes vagyok úgy beszélni, mintha legalább Daisyé lett volna előbb. Hát de egyem is meg, már hány szálat kihúzott belőle, mióta rávetette magát a cipőre!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Ombozi Boróka összes hozzászólása (89 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Fel