35. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyFöldszint

Oldalak: « 1 2 ... 7 ... 15 16 [17] Le | Téma száljai | Témaleírás
Marina Darik
Mestertanonc Rellon (H), DÖK tag, Harmadikos mestertanonc


noisy little f*cker
offline
RPG hsz: 444
Összes hsz: 737
Írta: 2022. augusztus 2. 23:57 | Link


#dühkezelés
#dühösvagyok?
#badass
#LostBoiAz álla szinte egyszerre esik le Kende mondatának azon részével, ahol a lehetséges mellékhatásait ossza meg a boxról a lánynak. - Ki fogok sebesedni? De én szeretem a kézbőrömet. Szoktam ápolni, attól ilyen puhi, és nem hat rá, ha például sárral dobálódzunk az udvaron - bólintott büszkén. Hogy a játékuk miatt, vagy a szépségápolási szokásainak szólt, azt mindenki döntse el maga.
- Meh... Létai ujjai olyan helyeken járnak, amiket nem akarok tudni - fintorgott Marina. Persze, nagyon is hálás volt, hogy a srác megmutatta neki, hogy kell egy lánnyal bánni az ágyban, de továbbra se tüzelte fel a gondolat, hogy Létai a páros másik fele. Talán mégse biszexuális, hanem csak forró. Lehet az ilyet váltogatni?
- Reiner Kende azt mondod, hogy nem elég izmos a karom? - vágta csípőre a szalagos kezeit felpuffadt pofival. Pedig ha őszinte akart lenni, tényleg elég puding. - Tudom, hogy a te úszóizmaid sokkal többet bírnak, de tudod mennyi kalóriát égetek el azzal, hogy az ágyamban háttal fekve a fejem felett tartva a telefont nézek videókat? - tette fel a költői kérdést. Igen, szokott olyan videókat is nézni, mikor a szobatársai nincsenek a szobában, de inkább filmeket meg sorozatokat szokott egymás után falni. Hiába alakultak Ádámmal úgy a dolgok ahogy, a szenvedélye megmaradt.
- Egyszer amikor kicsi voltam és meg akartak tanítani biciklizni, akkor ez történt. Mentünk ki a lakásból, és véletlenül a lépcső szélére léptem, és legurultam. Kiment a bokám is, szóval hetekig nem próbálhattuk újra - mesélte a kis történetet Marina, miközben szemével végig Kende mozdulatait kísérte. - De igyekszem most egyben tartani magamat - ígérte, és lehajolt a kesztyűért. Belebújtatta a kacsóját, és ráhúzta a tépőzárat - ezzel már ismeretes volt.
- Wáó. Úgy érzem mintha biztonságba lennék magamtól. Ha megütném az arcom úgy, hogy ez rajtam van fájna? - tette fel a nagyon elmés kérdést a lány, miközben össze-vissza forgatta a karját, hogy megszokja a plusz súlyt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Harmadikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 727
Írta: 2022. augusztus 11. 16:20 | Link


Kis időbe telik, de elkapja a barátja arckifejezésén a pánikhangulatot. Először közbevágna, de a sárral dobálózására benne marad a hang és engedi is tovább a dolgot. - Nem leszel sebes, úgy rátekerem, hogy még a múmiák is irigyelni fognak - fun fact.
Hangosan felröhög a Létais megjegyzésre, aztán tesz-vesz, mielőtt még csak szavakkal, de nagyjából fülöncsípnék. Kende gondolkodás nélkül bólint a költői kérdére, majd egyre szélesedő mosollyal hallgatja. - Az úszóizmaim? - kuncog közbe, de az egész végére már előre görnyedve nevet, mint egy állat, hogy az edzőterem tőle visszhangozzon. Mély levegővel, lassan húzza ki magát. - Figyu, szófosásban  simán pusztítasz, de majd a mai nap végén visszatérünk rá, hogy karban lekvár vagy e vagy sem - fél karral húzza magához, a hajába puszil, majd elkezdi bebandázsolni a kezeit. Ez a dolog már most szuperül halad.
Az agya rutinosan kapcsolódik le a sztoriról, néha azért hümment egyet, és mondaná, hogy figyelget, de nem. A lényeg, hogy vigyáznia kell a lányra mielőtt szájba verné saját magát és hasonlók. A gondolat éppen megszületik Kende agyában, amikor a dán ajkak hangot is adnak neki.
- Kemény és bőr, szóval igen - válaszolja, majd szeme csillan és csapja fel két kezét, már félig bandázsban. - That’s what he said! - elégedetten vigyorogva fejezi be a munkálatokat saját kezén. Átmozgatja a vállait, amennyire tudja a karját, közben ráérősen magyaráz Marinanak is, mielőtt elindul a zsákhoz. A kesztyűket a fal tövéhez dobja.
- Megtartom erről - fordul és két tenyerével megpaskolja a kitömött bőrt. - Üsd meg, Szösztalicska.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Marina Darik
Mestertanonc Rellon (H), DÖK tag, Harmadikos mestertanonc


noisy little f*cker
offline
RPG hsz: 444
Összes hsz: 737
Írta: 2022. szeptember 3. 18:40 | Link


#dühkezelés
#dühösvagyok?
#badass
#LostBoiŐszintén, a barna nagyon is büszke volt arra, hogy mennyit tud beszélni. Franciául még lassabban mentek a sztorizgatások, de ha az ember három nyelven el tudja mondani ugyanazt a történetet egy lélegzetvétellel, az azért jelent valamit nem? Talán neki is úsznia kéne, ahhoz kell tüdő nem? Mármint hosszú tüdő, ami sokéig bírja a víz alatt. Neki az van. Kifejlesztette a beszéléssel.
- That's what he said - mondta ki egyszerre Kendével, és elnevette magát. - Nice! - nyújtott egy ötösre a kezét, hogy Kende belecsapjon. Nem hiába legjobb haverok. Mi lett volna velük, ha azon az ominózus órán nem kéne össze a másik fejét...
- Oké... - lépett bizonytalanul közelebb Marina, és egy kicsit méregette az oszlopot mielőtt mély levegőt vett volna, és ahogy az Ádám által mutatott filmekben látta, megemelte a kezeit, majd az egyikkel ügyetlenül beleütött a bőrbe.
- Wáu... azt hittem puhább. Tudod, mint a párnáim. Bár még azokat se szoktam püfölni - gondolkodott el a barna, aztán megvonta a vállát, és újabbat próbálkozott.
- Kende, azt hiszem valamit rosszul csinálok. Nem... érzem jónak - vallotta be, és kérlelőn barátjára nézett. Lehet tényleg puding, de akkor se kéne ennyire... nyehnek éreznie a dolgot, nem?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Harmadikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 727
Írta: 2022. szeptember 9. 20:06 | Link


Kezeik összeérnek a levegőben, a csattanás hangja visszhangzik a teremben, miközben Kende tenyere minimálisan csípni kezd. Nem foglalkozik vele, csak felnevet el sem engedve az egyedüli és megismételhetetlen Szösztalicska pillantását. Öregem, azért büszkeség tölti el ha belegondol, hogy a másik hány nyelven beszél, és mindegyik nyelven rengeteget, főleg egy olyan -jobb napokon- csendesebb fazon mellett mint a Reiner örökös. Ha párszaszóul is megtanulna a kígyó helyben le védelme és lelépne.
Jó hír, hogy most más vár a haverjára. Kende két kézzel tartja neki a zsákot, nem túl erősen de még annyira se kellene amikor nem is biztos benne hogy elhangzott a tompa hang. Hirtelen nevetne fel, helyette csak aprókat köhint és hagy magának egy, majd két pillanatot mielőtt meg tud szólalni. A szituban nem segít neki a másik szövegelése, maradjunk annyiban.
- Ez… na jó, hát ez elég béna volt - őszintén. Bocsánatkérő féloldalas mosolyra húzódik ajka, mielőtt bólintan. - De a fütyülést is így kezdtük, nem? Aztán mekkora májer lettél? Na figyu - elengedi a zsákot és a barna mellé lép, ahonnan már nyúl is a vékony karokért. - Legyen mindig kicsit behajlítva.  A lábad tedd így, hogy ne bukj előre - mutatja - és izomból csapj oda - derekát fogva szorít rá - innen kezdve a mozdulatot. Képzelj oda valakit, aki felbaszott - egyszerűsíti le a végére, vállán von és elengedve a lányt áll haránt terpeszbe. Nem hogy a másik de még ő sem emlékszik mennyi mindent mondott, inkább megmutatja. Álla elé emelt kezekkel helyezkedik, szusszan, majd az ökle csattan a bőrön úgy, hogy a plafonhoz rögzített megbűvölt láncok belecsörrennek. - Próbáld meg újra. Baromi jó érzés.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Marina Darik
Mestertanonc Rellon (H), DÖK tag, Harmadikos mestertanonc


noisy little f*cker
offline
RPG hsz: 444
Összes hsz: 737
Írta: 2022. október 30. 16:47 | Link


#dühkezelés
#dühösvagyok?
#badass
#LostBoiHát ez aztán sehogy se jössz össze. Ahelyett, hogy a boxzsák került volna ki a  nyugalmi állapotából, a barna pattant vissza róla. Egyáltalán nem olyan volt, mint amilyennek a filmekben látta. Ott mindenki olyan badass volt, még lyukat is ejtettek rajta, aztán szóródott ki belőle a homok. Az se biztos, hogy ez egyáltalán lehetséges, legalábbis Marina számára tutira nem.
- Ez igaz. Most megmutatnám, csak hogy tudd nem felejtettem el, de van két akadályozóm - emelte fel kezeit, amiket a kesztyűk voltak. Kicsit furcsa lett volna, ha azokat tömte volna a szájába. Nem lehetetlen, de nem is... etikus.
Értetlenül engedelmeskedik Kendének. Ha ő mondja, az biztos úgy jó, csak hogy is van az az úgy. Mert hogy közben láb, kéz, derék, minden volt a magyarázatban. Kérlelően nézett barátjára, mire az már ismételte is a mozdulatot. Ezazzz! Hát ezért a broja.
- Aham, oké - bólintott végül, és lehunyta a szemét. Valaki, aki felbaszott. Denis. De ellene már tesz valamit, így sokkal elviselhetőbb. Ha rendes okklumentor lesz, nem árthat neki. Talán Ádám. Amiért mindig másodikként tekintett rá, és nem tudott Leila helyébe lépni. Boróka, amiért összetörte a szívét. Hazudott neki, és kihasználta. Cam, aki az első crusha volt, és aki miatt olyan sokáig tartott neki elfogadnia magát. Egy buta liba lett miatta, csak hogy belesimuljon a Roxfortos diákok életébe. Loki. Mert elhagyta. Elment. És el se akart köszönni tőle. ELMENT.
Egy néma könnycsepp gördült le az arcán, és már sokkal dühösebben nézett fel a boxzsákra, és teste gondolkodás nélkül hajtotta végre a Kende által adott parancsokat, hogy püfölni kezdje teljes erejéből a piros hengert. Minden izma belesajdult a mozdulatokba, de nem érdekelte, olyan egyszerű volt végre kiengedni az összes keserűségét. Mindig mosolygott, mindig pozitív volt, de belül igazából folyamatosan sérült, és most... most végre kint volt. Kende kinyitotta pandora szelencéjét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Jacob Lehman
Prefektus Navine, Negyedikes diák


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 135
Írta: 2023. március 6. 14:08 | Link

Zalán

Nem egészen úgy alakultak mostanában a dolgai, ahogyan azokat tervezte, kicsit úgy érezte, hogy még annak az egy-két barátjának sincs ideje rá, akikkel az utóbbi időben közelebb kerültek egymáshoz. Pedig jó lett volna, ha valakivel egy kicsit el tud beszélgetni, de társaság híján inkább csak a növényeihez motyogott. Mintha mostanában mindenkinél beütött volna a ménkű. Ott volt például Inez, aki mindig elfoglalt volt, sokat edzett. Akkor ott volt Júlia, akivel a legutóbbi beszélgetésük óta aligha futott össze, csak párszor látta a lányt a klubhelyiségben vagy a folyosókon. Korábbi haverjaival se lógott már együtt, kirekesztve is érezte magát. Aztán pár napja úgy döntött, hogy lemegy kicsit az edzőterembe, és kezd magával valamit, bár nagyon nem értett az edzéshez. Ahogy lement az erőnlét termébe, egy ismerős arcot vett észre, úgy tűnt, hogy Zalán is éppen ott edz. Egy pillanatra elgondolkodott, hogy odasétáljon-e hozzá, hisz az utóbbi időben úgy érezte, mintha kerülné őt a srác, végül mégis odabattyogott a levitáshoz. - Hali Zalán, mi a helyzet? - kezdett bele, miközben a törölközőt levette a válláról, és leterítette a szomszédos padra, majd ő is helyet foglalt, egyelőre tanácstalanul figyelve az ott lévő gépeket, nem tudta eldönteni, hogy melyikkel is kezdjen.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 977
Összes hsz: 1273
Írta: 2023. március 6. 14:25 | Link

Jacob


Ha nem tört volna rá rendszeresen a szédülés... Na meg nem lebegett volna a feje felett folyamatosan a baljóslatú ómen, magabiztosan ki merte volna jelenteni, hogy kezdi összeszedni magát. Már jónéhany vizsgáján sikeresen vette az akadályokat, a barátai bíznak benne, amióta megosztotta velük a titkát... Csak a repülés.
 A repülés mindennél jobban hiányzott neki. Sóvárgott az adrenalinért, amiben csak akkor volt része, amikor az eget szánthatta a Kométával... Vagy amikor csókot lophatott Autumn-tól. De most egyik sem volt opció.
 Ennyi idő után sikerült már megfejtenie, hogyan működik a futógép, így most is azon tette próbára magát. Nem törődött a körülötte lévő zajokkal, de a saját nevére már felkapta a fejét.
 Hirtelenjében tenyerelt rá a futógép paneljére, hogy leállítsa azt. Ajkát törölte meg, ahogy odalépett a cuccához, ami mellé Lehman pakolt.
 - Jacob - szusszantotta halkan két sóhaj között, majd a kérdésre kérdéssel felelt. - Te meg mit keresel itt?
 A kulacsátval babrált, ahogy kétkedve végigmérte a navinést. Nem épp úgy nézett ki, mint aki itt ütötte volna el a szabadidejét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jacob Lehman
Prefektus Navine, Negyedikes diák


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 135
Írta: 2023. március 6. 14:32 | Link

Zalán

Jacob nem értette azt, hogy miért van szükség futógépre, mikor odakint, a szabad ég alatt is jókat lehetne futni, meg egy kicsit veszélyesnek is ítélte az eszközt. Zalán mondjuk elég rutinosnak tűnt, nem bukott fel a leállítás után, ettől függetlenül a navinés nem akarta ezt az eszközt kipróbálni. Inkább valami mást csinált volna, egyelőre azonban nem volt benne biztos, hogy súlyt emeljen, vagy inkább a bokszzsákot csapkodja. Korábbi évfolyamtársa kérdésére egy kicsit meglepődött, aztán vette a lapot, meg a célzást is.
- Ja, hát igen, most járok itt kb. másodszor, még nem tudom, edzenék, csak nem tudom, hogy és mivel kezdjem. De ez a futócucc nem tetszik annyira - jegyezte meg, ahogy pillantásával a gépre bökött.
- Te régóta jársz ide? Mert akkor adhatnál valami tippet. Úgy amúgy mi a helyzet negyedikben? Többiek? - finoman és diszkréten puhatolózott, hogy vajon úgy mellesleg mi lehet a negyedik évfolyamon, bár az is érdekelte, hogy vajon Korival mi lehet, mert az utóbbi időben őt se látta nagyon.
Utoljára módosította:Jacob Lehman, 2023. március 6. 14:33 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 977
Összes hsz: 1273
Írta: 2023. március 7. 13:30 | Link

Jacob


Ajkába harapott, ahogy próbálta visszafogni a vigyort Lehman szavai hallatán.
 - Azt hittem, a kertészkedés neked elég testmozgás - dobta vissza egy korty után a kulacsot a táskájába. - Pedig a futás jó bemelegítés. Valami nyújtással muszáj kezdened, ha nem akarod, hogy kétszer annyira fájjon a végén - felelte egyszerűen és egy apró intéssel unszolta Jacobot, hogy akár itt és most nekikezdhet. Aztán elgondolkodott, hogy mégis mi lehet említésre méltó az osztályukat illetően.
 - Még élünk. Kornélról kideült, hogy terromágus. Rami szokás szerint csendben lealáz mindenkit gyógynövénytanon és LLG-n. Inez meg SVK-n. Korival elbukdácsolunk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jacob Lehman
Prefektus Navine, Negyedikes diák


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 135
Írta: 2023. március 7. 18:33 | Link

Zalán

- Áh, dehogy is, olyan sokat nem kertészkedek, ha beültetném az iskolaudvart, na az már mozgás lenne, de azért tuti, hogy mehetnék az igazgatóiba - nevette el magát, pedig lelki szemei előtt már látta a hatalmas búzamezőket. Megvakarva a füle tövét gondolkodott Zalán tanácsain, aztán biccentett.
- Ja, jó a futás, csak nem ilyen masinán. Mondjuk most rossz kint az idő, inkább nem megyek futni - jegyezte meg, majd felállt és elkezdte a bemelegítést, kicsit körözött a nyakával, meg a karjaival, de eközben azért tudott figyelni a levitásra is, s mivel kíváncsi volt, jól fülelt. Az annyira nem is izgatta, hogy Kornélról mi derült ki, sokkal inkább akkor kapta fel a fejét, amikor Kori jött szóba, mostanában ugyanis a leányzót nem látta, nem nagyon érte utol. Persze, vizsgaidőszak, de attól még…
- Kori bukásra áll? Ne már, pedig ő tök értelmes szerintem, nem hinném, hogy Kori bukna, mondjuk belőled se nézem ki. Tényleg, mi van vele? Ennyire készül a sulira vagy mi? Tök rég nem láttam, mondjuk ez Júliára is igaz. Régen sokat dumáltunk, most meg a színét se látni. Te tudsz róla valamit? - és persze , ha már a sornál tartunk, Inezt is a föld nyelte el, róla persze tudta, hogy sokat edz és készül valami versenyre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 977
Összes hsz: 1273
Írta: 2023. március 7. 23:35 | Link

Jacob


- Szent szalamandra Jacob, csak szállj fel rá végre - nyúlt türelmetlenül a srác vállához, hogy elhallgattassa és a futógép felé fordítsa őt. Rossz volt nézni, ahogy nyújtózkodik előtte. - Majd én kezelem neked, ha béna vagy hozzá.
 Közben azon tanakodott, hogy érdemes-e belemásznia jobban a Kornélia témába. Mindkettejük véleményét ismerte egymásról, ennek ellenére nem akart ő lenni az a szerencsétlen, aki felvilágosítja Jacobot. Mintha neki hinne egyébként ilyesmiben.
 - Hát szenved a ragálytannal meg a gyógynövénytannal is. Én meg... úgy mindennel. - Fel sem fogta, mit kérdeztek utána tőle, mert azzal volt elfoglalva, hogy eldöntse, milyen beállításokkal fárassza le Lehmant a mugli szerkezeten.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. március 17. 04:19 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jacob Lehman
Prefektus Navine, Negyedikes diák


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 135
Írta: 2023. március 9. 15:57 | Link

Zalán

- Jól van na, hallod hajcsár vagy - jegyezte meg, de talán pont erre volt szüksége, egy kis noszogatásra, mert ha rajta múlt volna, talán marad az uborkaföldeken. - Valami laza legyen - próbált instrukciót adni a ketyerekezelőnek, közben elhelyezkedett a gépen, és ha elindult alatta, akkor egyik lábát kezdte pakolni a másik után.
- Azt nem csodálom, nem a legkönnyebb tárgyak. Idén belehúzok, nem akarok megint harmadikos lenni - mondta komoly elhatározással, közben ha gyorsult a gép, szaporábban szedte a lábait és próbálta felvenni a futógép ritmusát. Nem volt ehhez szokva, máris kezdett kimelegedni.
- Hahhalod lassabban - nyögte, látszott rajta, hogy még ráférne pár hét edzés, hogy normálisan vegye az akadályokat.
- Amúgy a bálon lerázott - nyögte még mindig Zalánnak. - Mármint Kori. Neked mondott valamit? - kíváncsian pislogott rá, halántékán megindult az első izzadságcsepp.
Utoljára módosította:Jacob Lehman, 2023. március 9. 15:58 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 977
Összes hsz: 1273
Írta: 2023. március 11. 00:40 | Link

Jacob


Szemöldöke szökött a magasba, aztán ajka rándult, mert történetesen - és kivételesen - illett rá a megnevezés.
 - Persze, laza. Edzeni jöttél, nem kikapcsolódni. - emelte meg enyhén az állát, majd új kapcsolta be a gépet, hogy végig a navinés arcát mustrálta. Először lassú tempót adott neki, mert mégis csak bemelegítésről volt szó, de ahogy Lehman tovább forszírozta a Kornélia témát, Zalán annál könyörtelenebbül kapcsolt magasabb fokozatra. Bál... amikor ő utoljára volt a karácsonyi bálon, viccből sózták rá a bálkirály címet és Móric majdnem nekiugrott egy félreértés miatt. Ráadásul egy bűbáj folytán egész este csak hazudni volt képes...
 - Nem mondott, kellett volna? - kérdezte kifejezéstelen arccal, de remélte, hogy már nem lesz tüdeje a másiknak válaszolni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jacob Lehman
Prefektus Navine, Negyedikes diák


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 135
Írta: 2023. március 11. 09:01 | Link

Zalán

Kérhette a levitást gyengédebb bánásmódra, mégis úgy tűnt,  hogy sikerült rákanyarodnia a pokolhoz vezető, bugyrokkal teli útszakaszra. Pedig igaza lehetett Hollósinak, edzeni jött és nem uborkát nevelni.
- Jó hát…akkor toljad, de csak finoman - nem akarta, hogy a közelben edző lányok azt higgyék, ennyire nyápic, hogy még egy futógéptől is berosál, szóval csak beleegyezett a tempóba, de ahogy a tempó gyorsult, úgy kezdett egyre jobban kimerülni a futástól, és a visszakérdésre már nem is tudott reflektálni, mert tekintete már csak a talajra fókuszált, na meg arra, hogy ne felejtsen el levegőt venni.
- Áhhlljunk le! - túl gyors volt, ő meg nem volt hozzászokva, nem is koncentrált, rosszul is lépett, s elveszítve az uralmát, valahogy sikerült leesnie a szerkezetről, ami másoknak vicces mozival érhetett fel.
- Haver Te tényleg hajcsár vagy - nyögte a földről Zalánnak, miközben levegő után kapdosott. Hallotta, ahogy röhögnek rajta a csajok, inkább csak megrázta a fejét, s kézfejével letörölte a homlokát.
- Azt hiszi, hogy van köztem és Inez közt valami, csak ez lehet az oka. Jó mondta azt is, hogy tetszik neki valaki, de nagyon felhúzta magát azon, amit az Edictumba olvasott. De nincs köztem és Inez közt semmi, érted? Tényleg! És Júliával se…- na igen, a navinés lány majdnem megcsókolta, amivel egészen zavarba hozta Jacobot, de mindezek ellenére neki mégis csak Kornélia kellett.
- Nem beszélnél vele? - pislogott Zalánra, miközben feltápászkodott a földről.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 977
Összes hsz: 1273
Írta: 2023. március 11. 14:04 | Link

Jacob


Akármennyire is kellett volna rosszul éreznie magát, egy leheletnyi káröröm elegyedett az ijedtséggel, ahogy Jacob tolt egy seggest. Szemét forgatta aztán, hogy még így sem tudta rendesen elhallgattatni. Kezeit a térdének támasztotta, mintha egy gyereknek akarna magyarázni.
 - Jacob. Akármennyire is nehéz elhinni, de nem izgat. Törvényszerű, hogy mindenki olyasvalakibe van belezúgva ebben az iskolában, aki feléjük sem hajlandó nézni. Ezt ha nem akarod, hogy végzős évünkre kihulljon az összes hajad, el kell fogadnod. Szóval nem, nem fogok beszé... - elhallgatott, ahogy megint elhangzott Júlia neve. Akjai megremegtek, s ha eddig valaki még nem bámulta meg őket a teremben, Zalán prüszkölő nevetésétől most már biztos mindenki megtette.
 - Vattai mindenkinek a nyakába próbál mászni éppen ezért, vagy azért. Nyugodj meg, nem lógsz ki a sorból, csak gondolom örült neki, hogy zavarba hozhatott téged. - Itt egyik szemöldöke kíváncsian megrándult. - Mert gondolom ez volt a reakciód rá, nincs igazam?
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. március 11. 14:05 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jacob Lehman
Prefektus Navine, Negyedikes diák


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 135
Írta: 2023. március 15. 12:50 | Link

Zalán

Megdörgölte a homlokát, szerencsére nem történt kutya baja sem az eséstől, legfeljebb a levegőt szedte szaporábban. Ennek ellenére próbált puhatolózni Zalánnál, még egy szívességet is kért tőle, de a levitás nem tűnt segítőkésznek, szavai rosszul is estek Jacobnak, s olyan volt, mintha pofon csapták volna. Mocorgott benne néhány gondolat, ki is akarta mondani, de közben Zalán elröhögte magát, a navinés meg értetlenül nézett rá.
- Ne már - kínosan érezte magát, főleg úgy, hogy már mindenki őket nézte, s a távoli sarokban összegyűlt lányok is rajtuk mosolyogtak.
- De…persze, hogy sikerült zavarba hoznia, tök kínos volt - jegyezte meg, s még egy kicsit el is vörösödött, ahogy eszébe jutott. - De akkor Veled is ezt csinálta? - pislogott meglepetten Zalánra, aztán a súlyzókat kezdte nézegetni.
- Te már túlléptél Rue-n? - eddig Zalán nagyon lazán beszélt az ilyen szívügyekről, Jacob pedig tudni akarta, hogy mi a recept.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 977
Összes hsz: 1273
Írta: 2023. március 15. 13:22 | Link

Jacob


Kezet nyújtott a fiúnak, mert úgy érezte, ennyi nyersség talán elég volt ahhoz, hogy egy kis észt verjen bele. Bemelegítésnek ennyi pont elég volt.
 - Persze, hogy csinálta. Csak a saját mérgét kell megkóstoltatni vele és egyből más lesz a hozzáállása - tette hozzá komor arccal, hogy elnyomja a kárörömöt, amit már nem Jacob, hanem az az emlék szült, ahogy a navinés lányt váratlanul a könyvespolchoz szorította és ismertette vele, hogy önként és dalolva fogja elvezetni őt a fához, ahonnan a Tündérpor származik. Ott még az ő lepcses száját is képes volt befogni, hacsak egy pillanatig is tartott az egész.
 Körbefordult, hogy a következő állomásukat kezdje el keresni. Szeme akadt meg neki is a trükkös súlyzókon. Elindult abban a reményben, hogy a srác követni fogja, bár majdnem megbotlott a kérdéstől.
 - Igen - hazudta ijesztő gyorsasággal. - És javaslom, te is tegyél hasonlóképp. Keresgélj hasonló... súlycsoportban. - Jobb hasonlat híján (és mert épp azt nézte, melyik súlytól nem esne menten össze Lehman) ezt tudta csak kinyögni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jacob Lehman
Prefektus Navine, Negyedikes diák


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 135
Írta: 2023. március 16. 17:54 | Link

Zalán

Tarkóját vakarta, ahogy hallgatta Zalánt, meg ezt a méregkeverős sztorit, amit persze a másik biztosan képletesen értett csak, viszont Jacob nem egészen tudta, hogy ezt most hogyan is gondolja. - Őő, most hogy érted? Rá kell nyomulni Júliára, és akkor nem hoz zavarba? - ebből is látszik, hogy semennyire sem értett a nőkhöz. Vehetett volna példát Zalánról, mert ő legalább határozottnak tűnt, és mindig úgy beszélt, mintha mindent tudna, ez volt az, ami Jacobból annyira hiányzott. És ha már a lányok, meg a tanácsok, csak rákérdezett, hogy mi a szitu Ruevaé, meg is lepődött azon, hogy Zalán ilyen könnyen túltette magát az eridonos prefektuson. - Azta…de hogyan csináltad?- épp csak rákérdezett, amikor a következő szavak adtak neki egy gyomrost. - Most mégis hogy érted, hogy hasonló súlycsoport? Mi a baj velem? De őszintén Zalán - komolyan nézett a srácra, mert valószínűleg csak tudott valamit a Hollósi, ha ilyesmit mondott.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 977
Összes hsz: 1273
Írta: 2023. március 17. 04:03 | Link

Jacob


Már gyakorlottan járatta végig szemét az állványon és nyúlt kellő óvatossággal a súlyzók után. Még mindig nem kopott el a legtöbbről a csalafinta bűbáj, amitől könnyebb vagy épp nehezebb lett egy-egy darab a mérete ellenére. Aztán ujjai álltak meg a levegőben. Teljes testével fordult Jacob felé, hogy minden porcikájával kifejezhesse, mennyire nem érti a navinés észjárását.
 - Nem tagadom, hogy végtelenül kíváncsi vagyok, hogyan oldanád azt meg. De inkább arra értettem, hogy az ilyen reakciókra mindig fel van készülve. Neked kell meglepni őt előbb, ha jól akarsz kijönni a szituációból. - Nem akarta hangosan fejtegetni, de némi igazságot azért Jacobnak is sikerült nyakoncsípni. Júlia szereti provokálni a fiúkat és csak olyankor hagyja abba a szarkeverést, ha a másik fél a sarkára áll. Ez legtöbb esetben nyilván valami elcseszett alfa alakjában lehetett tettenérhető, akiknek készséggel szokta széttenni a lábát és abban a ritmusban lejteni nekik a táncot, ahogy azt kívánják tőle. Valamiféle komplexus talán? Mintha lenne értelme fenntartani azt a kérdőjelet a mondat végén...
 Az elmélkedésből feleszmélve érte pofonként az újabb kérdés. Visszafordult, mert ebben a témában viszont már semmiféle árulkodó jelet nem akart mutatni Lehmannak. Lassan hunyta le szemeit, mantrázva magának a nyugalom hívószavait, de már az is soknak számított, hogy magának képtelen volt tagadni: még mindig sóvárog utána. Vakon és reménytelenül. Lassú légzéssel kontrollálta a szívverését, amit az ezernyi árnyalatban pompáró zöld szemek emléke váltott ki belőle.
 - Meghallgattam őt. Tudomásul vettem, mit szeretne. Ő nem valami trófea, amit hajkurászni kell és egyből a tiéd, ha végigbukdácsolsz az akadálypályán. Inkább valami... - hangja kissé elvontnak érződött, akárcsak a hasonlat, ami megfogant a fejében. - Valami mágikus lény, amit csak akkor láthatsz a saját szemeddel, ha ő is úgy akarja.
 Meglepte magát a költői képekkel, amiket pont itt, pont Jacobnak jutott eszébe ecsetelni. De hát Autumn ezt hozta elő belőle. Ő is pont ilyen volt. Szélben kavargó líra, ami kegyetlenül játszadozik az érzelmeiddel, ha alkalmad adódik elolvasni belőle akár egyetlen szót is.
 - Úgy értem Jacob, hogy Kornéliának egy nálad sokkal idősebb, sokkal komolyabb srác jön be, akivel tényleg nem tudsz versenyezni. Keresztbe lenyel téged, ha a közelébe mész és ezen az edzés sem fog segíteni. - A navinés kezébe nyomott egy még egészen könnyűnek mondható súlyzót. - De az önbizalmadon talán lök egy kicsit, hogy túllendülhess rajta emelt fővel.

Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2023. március 17. 04:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jacob Lehman
Prefektus Navine, Negyedikes diák


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 135
Írta: 2023. március 18. 15:37 | Link

Zalán

Szemöldökét ráncolta a gondolkodástól, próbálta megérteni Zalán tanácsait Júliával kapcsolatban. - Ahaa, értem, jó, tehát ha mondjuk csinál valamit, akkor úgy kell reagálnom, hogy meglepődjön, jó - bólintott a levitás felé, persze esze ágában sem volt most meglepni a navinés lányt, meg amúgy is, nem hinné, hogy Júlia megint zavarba akarná hozni. Ettől függetlenül megjegyezte a tanácsot, mert sosem tudhatja, hogy mikor keveredik majd hasonló helyzetbe.  
- Hű - meglepetten pislogott, mikor választ kapott a kérdésére, de igazán nem azt kapta, amire számított. Mármint persze, volt igazság abban, hogy talán nem kéne hajkurásznia valakit, aki rá sem bagózik, mégis, valamiért úgy érezte, hogy ha azonnal feladná, akkor nem érezné azt, hogy mindent is megtett. A tanulságot viszont azonnal levonta, miközben egy súlyzóért nyúlt.  
- Te totál bele vagy zúgva - hiába is tagadta, ilyen szép hasonlatot még soha senkitől nem hallott, s talán még ő se tudott volna ennyire szépen nyilatkozni Kornéliáról. Pechére azonban pont az utolsó szónál megérezte a súlyzót, hiába tűnt kívülről leheletkönnyűnek a mentazöld darab, attól még piszok nehéz volt, s ezt mi sem bizonyította jobban, mint hogy előre rántotta Jacobot, aki inkább hajolt előre, mint hogy lábfejére ejtse a vasat.
- Bassszuuus, mágia, ehh..- ilyenkor utálta amúgy a mágiát, mert csalóka volt, és sokszor megtévesztette. Nagy nehezen felegyenesedett, immár két kézzel markolva azt a vackot, s jobbnak látta visszatenni a helyére.
- És amúgy mit mondott, mármint miért nem? - azért még ez is érdekelte, ha már témánál voltak, de amikor a következő kérdésnél Zalán finoman szólva is arcába mondta a csúf igazságot, az azért rosszul esett neki.
- Idősebb….komolyabb. A kor csak kor, meg nem tudom, sosem beszélgetett velem, hogy eldönthesse. És amúgy is, ha nem tetszenék neki, miért jött volna el velem a bálba, vagy korizni? Akkor határozottan mondott volna nemet. Szerintem ezért a lányért küzdeni kell, és lehet, hogy neked is ezt kéne tenned! - kicsit, mintha felszólította volna a másikat, indulatos volt, mert hát bosszantotta az, hogy van valaki más, aki nála jobban bejön az eridonos lánynak.  - Most.. most mennem kell - le is rakta a súlyzót, nem akarta, hogy lássák rajta, mennyire rosszul érzi most magát az igazságtól, így sarkon fordulva, sietve lépett le.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Hollósi Zalán
Diák Levita (H), Pro Levita-díjas, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 977
Összes hsz: 1273
Írta: 2023. március 18. 23:04 | Link

Jacob


 Ajka széle rándult egyet Jacob következtetésétől.
 - Igen - felelte végül tömören. Nincs mit szépíteni ezen. - De muszáj volt túltennem magam rajta. Abban a távolságban és abban a szerepben maradok, amit kért tőlem, mert ez így helyes.
 Nem fejtegette, mi mindent mondott neki Autumn a kviddicspályán, segítő szándék ide vagy oda. Ez már tényleg csak rájuk tartozott.
 - Amiért Autumn is időt tölt velem: mert a barátom. Csak mégjobban ellökném  magamtól, ha érte kapálóznék, ez nem... Jacob, ez nem egy tetves lovagi torna - replikázott, amikor a fejére olvasták a kéretlen tanácsot. Nagyokat pislogott, hisz még jószerével a fiú el sem kezdte az edzést, máris kereket készült oldani.
 - Nem egy trófea, Lehman! - szólt utána még utoljára, hogy a lényeget próbálja hangsúlyozni. Bár volt egy olyan érzése, hogy annyit ért, mint halott vélának a csók...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 7 ... 15 16 [17] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyFöldszint