34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Ami a hírből kimaradt: Ha van olyan családotok, mely szorosan köthető valamelyik faluhoz, dobjatok egy baglyot Lizinek, és beteszi a leírásba.
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyFöldszint

Oldalak: « 1 2 ... 7 ... 15 16 [17] Le | Téma száljai | Témaleírás
Marina Darik
Mestertanonc Rellon (H), DÖK tag, Másodikos mestertanonc


noisy little f*cker
offline
RPG hsz: 414
Összes hsz: 704
Írta: 2022. augusztus 2. 23:57 | Link


#dühkezelés
#dühösvagyok?
#badass
#LostBoiAz álla szinte egyszerre esik le Kende mondatának azon részével, ahol a lehetséges mellékhatásait ossza meg a boxról a lánynak. - Ki fogok sebesedni? De én szeretem a kézbőrömet. Szoktam ápolni, attól ilyen puhi, és nem hat rá, ha például sárral dobálódzunk az udvaron - bólintott büszkén. Hogy a játékuk miatt, vagy a szépségápolási szokásainak szólt, azt mindenki döntse el maga.
- Meh... Létai ujjai olyan helyeken járnak, amiket nem akarok tudni - fintorgott Marina. Persze, nagyon is hálás volt, hogy a srác megmutatta neki, hogy kell egy lánnyal bánni az ágyban, de továbbra se tüzelte fel a gondolat, hogy Létai a páros másik fele. Talán mégse biszexuális, hanem csak forró. Lehet az ilyet váltogatni?
- Reiner Kende azt mondod, hogy nem elég izmos a karom? - vágta csípőre a szalagos kezeit felpuffadt pofival. Pedig ha őszinte akart lenni, tényleg elég puding. - Tudom, hogy a te úszóizmaid sokkal többet bírnak, de tudod mennyi kalóriát égetek el azzal, hogy az ágyamban háttal fekve a fejem felett tartva a telefont nézek videókat? - tette fel a költői kérdést. Igen, szokott olyan videókat is nézni, mikor a szobatársai nincsenek a szobában, de inkább filmeket meg sorozatokat szokott egymás után falni. Hiába alakultak Ádámmal úgy a dolgok ahogy, a szenvedélye megmaradt.
- Egyszer amikor kicsi voltam és meg akartak tanítani biciklizni, akkor ez történt. Mentünk ki a lakásból, és véletlenül a lépcső szélére léptem, és legurultam. Kiment a bokám is, szóval hetekig nem próbálhattuk újra - mesélte a kis történetet Marina, miközben szemével végig Kende mozdulatait kísérte. - De igyekszem most egyben tartani magamat - ígérte, és lehajolt a kesztyűért. Belebújtatta a kacsóját, és ráhúzta a tépőzárat - ezzel már ismeretes volt.
- Wáó. Úgy érzem mintha biztonságba lennék magamtól. Ha megütném az arcom úgy, hogy ez rajtam van fájna? - tette fel a nagyon elmés kérdést a lány, miközben össze-vissza forgatta a karját, hogy megszokja a plusz súlyt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2022. augusztus 11. 16:20 | Link


Kis időbe telik, de elkapja a barátja arckifejezésén a pánikhangulatot. Először közbevágna, de a sárral dobálózására benne marad a hang és engedi is tovább a dolgot. - Nem leszel sebes, úgy rátekerem, hogy még a múmiák is irigyelni fognak - fun fact.
Hangosan felröhög a Létais megjegyzésre, aztán tesz-vesz, mielőtt még csak szavakkal, de nagyjából fülöncsípnék. Kende gondolkodás nélkül bólint a költői kérdére, majd egyre szélesedő mosollyal hallgatja. - Az úszóizmaim? - kuncog közbe, de az egész végére már előre görnyedve nevet, mint egy állat, hogy az edzőterem tőle visszhangozzon. Mély levegővel, lassan húzza ki magát. - Figyu, szófosásban  simán pusztítasz, de majd a mai nap végén visszatérünk rá, hogy karban lekvár vagy e vagy sem - fél karral húzza magához, a hajába puszil, majd elkezdi bebandázsolni a kezeit. Ez a dolog már most szuperül halad.
Az agya rutinosan kapcsolódik le a sztoriról, néha azért hümment egyet, és mondaná, hogy figyelget, de nem. A lényeg, hogy vigyáznia kell a lányra mielőtt szájba verné saját magát és hasonlók. A gondolat éppen megszületik Kende agyában, amikor a dán ajkak hangot is adnak neki.
- Kemény és bőr, szóval igen - válaszolja, majd szeme csillan és csapja fel két kezét, már félig bandázsban. - That’s what he said! - elégedetten vigyorogva fejezi be a munkálatokat saját kezén. Átmozgatja a vállait, amennyire tudja a karját, közben ráérősen magyaráz Marinanak is, mielőtt elindul a zsákhoz. A kesztyűket a fal tövéhez dobja.
- Megtartom erről - fordul és két tenyerével megpaskolja a kitömött bőrt. - Üsd meg, Szösztalicska.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Marina Darik
Mestertanonc Rellon (H), DÖK tag, Másodikos mestertanonc


noisy little f*cker
offline
RPG hsz: 414
Összes hsz: 704
Írta: 2022. szeptember 3. 18:40 | Link


#dühkezelés
#dühösvagyok?
#badass
#LostBoiŐszintén, a barna nagyon is büszke volt arra, hogy mennyit tud beszélni. Franciául még lassabban mentek a sztorizgatások, de ha az ember három nyelven el tudja mondani ugyanazt a történetet egy lélegzetvétellel, az azért jelent valamit nem? Talán neki is úsznia kéne, ahhoz kell tüdő nem? Mármint hosszú tüdő, ami sokéig bírja a víz alatt. Neki az van. Kifejlesztette a beszéléssel.
- That's what he said - mondta ki egyszerre Kendével, és elnevette magát. - Nice! - nyújtott egy ötösre a kezét, hogy Kende belecsapjon. Nem hiába legjobb haverok. Mi lett volna velük, ha azon az ominózus órán nem kéne össze a másik fejét...
- Oké... - lépett bizonytalanul közelebb Marina, és egy kicsit méregette az oszlopot mielőtt mély levegőt vett volna, és ahogy az Ádám által mutatott filmekben látta, megemelte a kezeit, majd az egyikkel ügyetlenül beleütött a bőrbe.
- Wáu... azt hittem puhább. Tudod, mint a párnáim. Bár még azokat se szoktam püfölni - gondolkodott el a barna, aztán megvonta a vállát, és újabbat próbálkozott.
- Kende, azt hiszem valamit rosszul csinálok. Nem... érzem jónak - vallotta be, és kérlelőn barátjára nézett. Lehet tényleg puding, de akkor se kéne ennyire... nyehnek éreznie a dolgot, nem?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2022. szeptember 9. 20:06 | Link


Kezeik összeérnek a levegőben, a csattanás hangja visszhangzik a teremben, miközben Kende tenyere minimálisan csípni kezd. Nem foglalkozik vele, csak felnevet el sem engedve az egyedüli és megismételhetetlen Szösztalicska pillantását. Öregem, azért büszkeség tölti el ha belegondol, hogy a másik hány nyelven beszél, és mindegyik nyelven rengeteget, főleg egy olyan -jobb napokon- csendesebb fazon mellett mint a Reiner örökös. Ha párszaszóul is megtanulna a kígyó helyben le védelme és lelépne.
Jó hír, hogy most más vár a haverjára. Kende két kézzel tartja neki a zsákot, nem túl erősen de még annyira se kellene amikor nem is biztos benne hogy elhangzott a tompa hang. Hirtelen nevetne fel, helyette csak aprókat köhint és hagy magának egy, majd két pillanatot mielőtt meg tud szólalni. A szituban nem segít neki a másik szövegelése, maradjunk annyiban.
- Ez… na jó, hát ez elég béna volt - őszintén. Bocsánatkérő féloldalas mosolyra húzódik ajka, mielőtt bólintan. - De a fütyülést is így kezdtük, nem? Aztán mekkora májer lettél? Na figyu - elengedi a zsákot és a barna mellé lép, ahonnan már nyúl is a vékony karokért. - Legyen mindig kicsit behajlítva.  A lábad tedd így, hogy ne bukj előre - mutatja - és izomból csapj oda - derekát fogva szorít rá - innen kezdve a mozdulatot. Képzelj oda valakit, aki felbaszott - egyszerűsíti le a végére, vállán von és elengedve a lányt áll haránt terpeszbe. Nem hogy a másik de még ő sem emlékszik mennyi mindent mondott, inkább megmutatja. Álla elé emelt kezekkel helyezkedik, szusszan, majd az ökle csattan a bőrön úgy, hogy a plafonhoz rögzített megbűvölt láncok belecsörrennek. - Próbáld meg újra. Baromi jó érzés.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Marina Darik
Mestertanonc Rellon (H), DÖK tag, Másodikos mestertanonc


noisy little f*cker
offline
RPG hsz: 414
Összes hsz: 704
Írta: 2022. október 30. 16:47 | Link


#dühkezelés
#dühösvagyok?
#badass
#LostBoiHát ez aztán sehogy se jössz össze. Ahelyett, hogy a boxzsák került volna ki a  nyugalmi állapotából, a barna pattant vissza róla. Egyáltalán nem olyan volt, mint amilyennek a filmekben látta. Ott mindenki olyan badass volt, még lyukat is ejtettek rajta, aztán szóródott ki belőle a homok. Az se biztos, hogy ez egyáltalán lehetséges, legalábbis Marina számára tutira nem.
- Ez igaz. Most megmutatnám, csak hogy tudd nem felejtettem el, de van két akadályozóm - emelte fel kezeit, amiket a kesztyűk voltak. Kicsit furcsa lett volna, ha azokat tömte volna a szájába. Nem lehetetlen, de nem is... etikus.
Értetlenül engedelmeskedik Kendének. Ha ő mondja, az biztos úgy jó, csak hogy is van az az úgy. Mert hogy közben láb, kéz, derék, minden volt a magyarázatban. Kérlelően nézett barátjára, mire az már ismételte is a mozdulatot. Ezazzz! Hát ezért a broja.
- Aham, oké - bólintott végül, és lehunyta a szemét. Valaki, aki felbaszott. Denis. De ellene már tesz valamit, így sokkal elviselhetőbb. Ha rendes okklumentor lesz, nem árthat neki. Talán Ádám. Amiért mindig másodikként tekintett rá, és nem tudott Leila helyébe lépni. Boróka, amiért összetörte a szívét. Hazudott neki, és kihasználta. Cam, aki az első crusha volt, és aki miatt olyan sokáig tartott neki elfogadnia magát. Egy buta liba lett miatta, csak hogy belesimuljon a Roxfortos diákok életébe. Loki. Mert elhagyta. Elment. És el se akart köszönni tőle. ELMENT.
Egy néma könnycsepp gördült le az arcán, és már sokkal dühösebben nézett fel a boxzsákra, és teste gondolkodás nélkül hajtotta végre a Kende által adott parancsokat, hogy püfölni kezdje teljes erejéből a piros hengert. Minden izma belesajdult a mozdulatokba, de nem érdekelte, olyan egyszerű volt végre kiengedni az összes keserűségét. Mindig mosolygott, mindig pozitív volt, de belül igazából folyamatosan sérült, és most... most végre kint volt. Kende kinyitotta pandora szelencéjét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT

Oldalak: « 1 2 ... 7 ... 15 16 [17] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyFöldszint