37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Sean Warren összes hozzászólása (102 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Le
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. november 27. 10:18 Ugrás a poszthoz

Sadie

Valahogy leült a buli a toronyban. Egy ideig mindenki nevetgélt, elvolt, aztán idejekorán csend lett, és a legtöbben elmentek, többnyire a szobájukba. Közeledik a karácsony, és az ünnepi időszak előtt mindig van egy ilyen lehangoltabb periódus. Én viszont még egyáltalán nem akartam visszavonulót fújni. Így aztán, sálat kötve meg kabátot húzva a kinti hűvös felé vettem az irányt, hátha egy kicsit elálmosodom, mert ha most egy ágyba kell feküdnöm és hallgatnom, ahogy más nyolc órakor már alszik, bizisten, hogy agyvérzést kapok.
Az idő egyetlen pillanat alatt fordult át a meglepő tavasziasságból az elképesztően csípős hidegbe, így én is összehúzva magam bandukolok ráérősen az erdő felé. A terveim szerint elsétálok a faházig meg vissza, az kellőképpen fárasztó kell, hogy legyen, aztán zuhany, alvás. A terv remek, egyetlen, apró kis dolgot nem figyelembe véve, a teliholdat. A szokatlan világos persze feltűnik, fel is pillantok a nagy, kerek égi sajtra, de valahogy nem kapcsolom össze fejben, hogy ez mit is jelent, egészen addig, amíg már túl mélyen vagyok az erdőben. Akkor viszont, mintha megvilágosodnék, a lépéseim lelassulnak, a szívem pedig hevesebben kezd verni, és újra felnézek az égre.
- Szóval ezért álltak tanárok a bejárati ajtónál. - nem akartam magyarázkodni nekik, így egy lenti ablakon másztam ki, és indultam el az ösvény mellett, hogy ne legyek feltűnő. Hát ez gáz.
Vajon ma van telihold vagy csak az előéjszakája? - mintha a gondolatomat meghallotta volna, úgy vonyít fel az egyik farkas, én pedig gyors mérlegeléssel megállapítom, hogy a faházba még mindig előbb felérek, mint vissza a kastélyba. Így aztán tovább indulok, gyors sétával, minimális hangadással, hogy minél előbb beérjek a kétes biztonságot adó építménybe. Az apám nagyon el fog picsázni, és jogosan, ha ez kiderül, márpedig biztos vagyok benne, hogy ki fog derülni. És nem csak ez, ugyanis nem vagyok egyedül a házban, és nem is ismeretlen a másik, Sallow az, aki békésen szunyókál. Vagy halott. Akárhogy is, mind a ketten nagy szarban vagyunk.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. november 27. 20:11 Ugrás a poszthoz

Sadie

Állok a csendben és próbálom kitalálni, hogy vajon a vonyítás közelebb vagy messzebb van-e, mint volt, amikor először meghallottam. Talán távolabb, ami határozottan egy jó alap, már csak az kell, hogy néma csendben megvárjuk a reggelt. Sima ügy, vagy nem.
- Csss! Sean vagyok, és ez egy teliholdas, vérfarkasos szitu. - mind a két kezemet felemelve, jelezve, hogy fegyvertelen vagyok, lassan közeledek hozzá, és lassan, ha nem támad rám, akkor leülök a padlóra vele szembe, hogy suttogva hozzátegyem. - Mivel van vagy négy a környéken, az apám mondta, ezért valószínűleg az a legjobb, ha itt maradunk, és majd reggel, amikor már visszaváltoztak, akkor mi is visszaosonunk. - nagyon bölcs meglátás, az apám mondjuk kicsit intenzívebben adta át, hogy miért ne legyek kint ilyenkor, és én teljes nyugalommal mondtam, hogy nem hiszem, hogy olyan idióta lennék, hogy kint akarnék lenni, amikor vérfarkasok is vannak kint. - Remélem Kedves nem most akar majd létszám ellenőrzést tartani, mert akkor beszoptam.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. november 28. 21:12 Ugrás a poszthoz

Sadie

Anyánál is nehezen viselem, hogy nehezen fókuszál ébredés után, pedig ez tőle örököltem, csak nyilván más az, ha neked kell várni, így veszek néhány mélyebb lélegzetet. Anyám amúgy is egy pillangó, egyszer erre figyel, aztán arra szállnak a gondolatai, kész kabaré tud lenni, és apám egy hős, amiért még mindig vele van.
- Úgy tűnik, ez a klíma jobban bejön nekik, vagy tudom is én, de több is van.- lehet, hogy nem négy, hanem mondjuk kettő, de tök mindegy, mert az is veszélyes, és lehetek bármilyen jó varázsló, mert tudom, hogy jó vagyok, itt nekem is annyi lenne. - Van gyógynövénytanod? Vagy ha most nincs is, akkor tuti elsőben volt, alaptárgy. Helvey, a tanár, emlékezz vissza. Minden hónapban egyszer lebetegszik, mindegy, hogy tél vagy nyár, két fok vagy negyvenkettő. Beteg. Minden hónapban. Teliholdkor. Előtte már szarul néz ki, utána még szarul néz ki. Nem kell zseninek lenni, hogy az ember összerakja, hogy mi a szitu. Szóval egy tuti van, de hidd el, több is. - Abban biztos vagyok, hogy ha kell, akkor leátkozom és úgy tartom itt, mert nekem aztán nem fog egy életen át traumát okozni meg bűntudatot gerjeszteni, hogy gyakorlatilag hagytam őt meghalni. Még csak az kellene, hogy reggel lemászok és a szétmarcangolt testébe essek hanyatt. - Hallod a vonyítást?
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. november 29. 14:35 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Idióta! - ugrok oda, és nyílván a szám gyorsabb, mint az agyam, hogy ne rögtön sértéssel indítsak, de most már mindegy. Úgy húzom el onnan, mintha attól félnék, hogy ha nem lép vissza azonnal, akkor szétmarcangolják. Az ajtót visszacsukom, és nem eresztve a csuklóját nézek a szemébe. - És tudod, hogy mekkor a különbség egy átlagos farkas és egy átlagos ember sebessége között? Egy átlag ember tíz - tizenhárom kilométer per óra sebességgel fut, egy átlag farkas meg hatvan - hetven kilométer per órára is képes, és két embernyit is ugrik közben. Szerintem egy vérfarkas még gyorsabb, neked meg fullba semmi esélyed sincs, akkor sem, ha nem vagy átlagos futó. - Elengedem őt, de nem lépek el az ajtótól, nem vagyok hülye, szinte látom magam előtt, hogy kimenne csak azért is. - Majd én őrködöm, te meg alhatsz nyugodtan, reggel meg majd visszamegyünk. Van lent egy ablak, amin be tudunk mászni, mintha el se jöttünk volna.
Utoljára módosította:Sean Warren, 2023. november 29. 14:36
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 1. 13:39 Ugrás a poszthoz

Sadie

Nem nagyon foglalkozok azzal, amit mond, vagy a sértéssel, azért apám gyerekeként csúnya is lenne, ha elvonulnék egy faszozás miatt a sarokba sírni. A szemöldökeim feljebb szökkennek, amikor egyet konkrétan meg is nevezek, erre azt hiszi, hogy nincs is kint egy sem. De azért az előbb ő is hallotta a vonyítást, hiszen reagált is rá. Szavakkal is.
- Ebből egyenesen következik az, hogy tele kell szórni védővarázslatokkal, és akkor reggel ép bőrrel fogunk kimenni. - teljesen logikus, és én már húznám is elő a pálcám, de legyünk őszinték, az életemnél is jobban féltem, főleg Sallow közelében. Biztos, hogy nem fogom kockáztatni, hogy megrongálja vagy akár el is töri. - Csak mert prefektus vagy? Azt ne mondd nekem, hogy a jelvényhez extra túlélés óra is jár, mert akkor becsókolok. - tudom, hogy az régebben volt, de az anyám is prefektus volt, és mivel a szüleim sosem titkolták, hogy hogyan lett a nővérem, egy valamit biztosan tudok, az anyám a természettel csak addig volt jóba, amíg elszívta. Pedig erdei véla felmenőkkel rendelkezik, de úgy tűnik, nem minden örökíthető át. - Szóval, milyen védőbűbájokat ismersz és mennyire varázsolsz magabiztosan?
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 2. 20:39 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Szóval szarban vagyunk. - állapítom meg nyugodtan, mert ha az én testi épségemre kell figyelnie és ezért felelősséggel tartozik, akkor nyilván nem ismer még elég jól. Én, ha valami érdekel, akkor megcsinálom. Maximum belehalok, de eddig még csak pár súlyosabb vágásom lett, semmi életveszélyes. - Idősebb vagy, de hidd el, ha te a tankönyvek szerint haladsz, én többet tudok. - a legtöbb alapképzéses diáknál többet tudok, mégiscsak Dwayne Warren az apám, az én mesterem első kézből tudom, hogy a legjobb és legeredményesebb tanító. Az iskolában sok a töltelék, varázslatokkal viszont nagyon sok mindent meg tudsz oldani. A hajamba túrok, aztán megrázom kicsit a fejem, hogy normálisan visszaálljon az egész kupac. Lehet, hogy nem is akkora hülyeség az a fodrász.
- Ez egy jó gondolat. Én inkább egy libido defensor-t csinálok, az a repülő tárgyakat sem engedi át. Három lány testvérem van, elég sok mindent kivédtem már vele.- ha fejbe talál egy fanyelű hajkefe és utána napokig van egy nagy pukli a homlokodon, hidd el, megtanulod ezt a varázslatot. Az ajtóra irányítom, úgy, hogy az ablakot is védjem vele, és a megfelelő pálcamozdulatnak és hangsúlyozásnak köszönhetően, számos kis kabóca szökken ki, hogy pajzsként elfoglalják az előttünk lévő teret.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 3. 14:42 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Egyszer majd bemutatlak a testvéreimnek, utána megérted, hogy jogosan védtem magam pajzsbűbájjal ellenük. - nem hiszi el az ember, hogy mennyi erő van egy kicsi gyerekbe, amíg az egy távirányítós játékautót nem hajít a feje irányába. És mennyi volt Alice akkor? Négy éves? Talán öt. Fájt, legyünk őszinték. Egy kis megnyugvással tölt el, hogy mind a ketten sikerrel jártunk, a hálózsák mellé ülök, és a pálcámat az ajtóra szegezem. Nem érdekel, hogy mennyi manát használok fel, csak jöjjön el a reggel.
- A legnagyobb félelmem a vérfarkasmarás. Nem az, hogy széttépnek, hanem, hogy átváltozom. - felé nyújtom a bal kezem, hogy a feltűrt pulóverujj alatti részen megnézhesse a tetoválást. A telihold ma élénkebb, mint a többi holdciklus, csak nem pillantottam rá, mielőtt elindultam. - Ismerek egyet, a vérfarkasok közül. Régen ide járt, most csak néha bukkan fel a környéken. Jófej, és nem ezt érdemelte. Egy buliban volt, amikor megmarták. Az anyám a pszichológusa, így ismertem meg.- visszahúzva a kezem, nem pillantok rá, az ajtóra koncentrálok, és közben fülelek, hátha meghallok valamit kintről. Csak éljük túl ezt az éjszakát, és ígérem, hogy soha többet nem leszek ekkora balfasz, mint amekkora ma voltam.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 3. 20:03 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Hidd el, a Warren lányok veszélyesebbek. - mosolyodom el, mert érzem, hogy egy kicsit oldódik a feszültség. Nem feltétlenül szeretem kiadni magam, de ebben az esetben azt éreztem, hogy fontos, hogy értse, miért is parázok annyira. Odett tényleg tök jó arc, és nagyon sajnálom, hogy vérfarkas lett, főleg, hogy látom, ahogy minden hónappal egyre jobban szenved tőle.
- Um, attól függ, hogy mennyire erős a szervezeted. A marásba bele is halhatsz, de megvan annak az esélye is, hogy túléled. Ha túléled, napokon át tartó iszonyatos kín következik. A tested lángol, a méreg szétterjed a testedben, az izmaid megfeszülnek. Aztán a vihar után is rosszabb a csend, ahogy a tested elernyed, az agyad pedig elkezdi felfogni, hogy mi is történt veled. Rettegve várod azt az órát, amikor eljön a telihold. Előtte két nappal már érzed, hogy eljön. Nyugtalan leszel, ideges, van, aki nem tud enni, másnak falási rohamai vannak. A tested minden izma feszültté válik, te magad pedig hisztériássá. - úgy beszélek, mintha személyes tapasztalat lenne, de egyáltalán nem, csak túlságosan megjegyeztem azt, amit Odett mondott. - Az első átváltozás a legrosszabb, amikor még nem tudod, hogyan fog reagálni a tested. A végtagjaid megnyúlnak, és bár rövid ideig tart, te ép elmével vagy jelen, érzed, ahogy nyúlik a bőröd, az izmaid, ahogy a szőr beborítja a tested, leírhatatlan a fájdalom. Aztán elveszel, elveszted önmagad. A farkasölőfű-főzet segít a tudat megőrzésében, ha a szervezeted nem veti ki. Az ismerősöm nem nagyon emlékszik az éjszakáira, ahogy idősödik, úgy egyre rosszabbak az éjjelek, az átváltozások. Volt, hogy beleájult a fájdalomba, és nappal tért csak magához az ágyban. Valószínűleg valaki, aki szereti kiment érte, és behozta, mielőtt más találja meg. Azt mondta, hogy ő valószínűleg így fog meghalni is, hogy egy nap már nem marad elég ereje az átváltozáshoz. Utána napokig tart még a rosszullét, a gyengeség, megintcsak egyedfüggő. A fiatalabb farkasok gyorsabban regenerálódnak. A férfiak nemzőképesek maradnak, az utódaik teljesen emberek, a nők teherbe eshetnek, de átváltozáskor elvetélnek. A minisztérium nem tekinti őket sem embernek, sem lénynek, kirekesztettek. Ez borzalmas. Tudod, csak, ez nem velük született és nem olyan, amit ők választanak. Szomorú, hogy támogatást sem remélhetnek.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 3. 22:15 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Nem tudom. Valószínűleg amíg nem kezelik ezt az egészet normálisan, amíg valaki nem foglalkozik ténylegesen az ügyükkel, addig marad az, hogy minket zárnak be, amíg tart. - hiszen most is ez történik, a kastélyt lezárják, nem sokkal az után, hogy kijöttem, valószínűleg a szokásos védővarázslatokat mondják el, hogy senki se juthasson be hajnalig. Utána minden visszaáll a normál kerékvágásba. A kérdésére bólintok egy kicsit, de nem szólalok meg azonnal, érdekes kérdés, és tudom, hogy a válaszom nem igazán megnyerő.
- Hálátlan lennék. - felelem végül hátradőlve, rápillantva Sadie-re. - A szüleim így is szeretnének, az egyetlen fiuk vagyok, és veszítettek már el gyereket, de nem hiszem, hogy a közelükben tudnék maradni. Valószínűleg beleőrülnék a helyzetbe, így elvándorolnék egy olyan helyre, ahol csak magam lehetek, és ahol senkit sem bánthatok. Nem vennének fel az aurorképzőbe, nem léphetnék az apám nyomdokaiba, minden, amiért dolgoztam és ami motivált a kukában landolna. - a hálátlan a legjobb szó, amivel le tudom írn iazt, hogy milyen lennék ebben a helyzetben. Nem hangzik túl jól, tudom. -  Sokan tök jól megbirkóznak ilyen terhekkel, de ha gyerekként végighallgatod ezeket a történeteket, egy életre beléd égnek. Az anyám nem sejtette, hogy mindent hallok. Azt hiszem csak akkor rakta össze a képet, amikor hazamentem a tetoválásaimmal.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 7. 20:48 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Az olyan ember lehet, akinek nem szívesen néznék bele a fejébe, mert biztos, hogy belebolondulnék abba, amit ott találok. - nem szeretem az olyan embereket, akik ennyire erősen elborultak, bőven elég nekem a saját családom. Egyik oldalról vélák, másik oldalról vélaüldözők. Komolyan, mint valami eltúlzott romantikus gejl történet.
- Az apám miatt. Mindig szerettem volna, ha büszke rám, és ő auror, nagyon jó, szóval valahogy nekem, mint egy szem fiának, olyan természetes volt, hogy követem őt. - sosem volt más, és sosem gondoltam másra, mint, hogy alapképzés után auroi mester, aztán a Sárkányölő. Valahogy ez így természetes volt, amíg be nem paráztattak a csoporttársaim. - Nincs, anyám pszichológus, azt valahogy kurva gyorsan kizártam. de ő is nagyon jó. A nővérem lényeket gyógyít, elnyert nemrég valami díjat is, kicsit túl sok az egy négyzetméterre jutó sikeres emberek száma a családunkban. - vallom be félszegen, zavaromban megvonva a vállam. - Lehet, hogy én csak abban vagyok tehetséges, hogy fiúnak születtem. Elképzelem a szakmákat, és vagy rém unalmasak vagy nem mozgatnak meg bennem semmit. És ez gáz.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 16. 13:35 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Nem tudom, hogy mi más lehetnék. - vallom be csendesen, nem törődöm módon vállat vonva, mintha nem számítana, pedig de, ezen kattogok most már lassan hónapok óta, és ez egy nagyon idegesítő állapot. - Azért kérdeztelek téged is, hátha mondasz valami olyat, ami nekem eddig nem jutott eszembe, viszont nyilvánvalóan zseniális ötlet, annyira, hogy fél év múlva kijelentem, hogy az akarok lenni. - sunyi kis geci vagyok, ha úgy tetszik, hiszen ellopnám az ötletét, de úgy állítanám be, mintha a saját, hihetetlenül csodás gondolatom lenne. Nyilván görénység volna. - Nem nyomnak, amúgy. Az apám laza, az anyám meg ilyen túlbuzgó típus. Tudod, akinek azt mondod, hogy arra gondoltál, hogy veszel egy farmot, és fél óra múlva már ott áll előtted egy öt éves tervvel, amivel szerinte ezt jól kivitelezheted. Mentségére szóljon, hogy levitás volt. - a végére elmosolyodom, nagyon szeretem a szüleimet, még akkor is, ha kicsit ironikusan, kicsit néha szemforgatásosan reagálok is rájuk. Tényleg szeretem őket, és a kezdeti botladozás meg bénázás után, szerintem egészen rendben intéztek mindent. Meg intéznek most is, és rendesen várom már, hogy karácsonykor közöljék, újabb kölyök érkezik.
- Szóval, akkor jól kell házasodnod? Nálatok is nézik, hogy ki alkalmas meg ki nem? Az unokatesóm is így ment férjhez valakihez, akinek túl jó a családneve, és hiba lett volna kihagyni. - nem mintha sok közöm lenne Adélhoz, hiszen az anyámat kitagadták, de azért sajnálom csórót.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 19. 21:49 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Nagy kár, pedig fizettem volna érte. Bár megtettem. - vigyorodom el, hiszen akkor még titoknak kellett lennie, nem mintha ügyesen csináltam volna, hogy én adtam ajándékot neki. Jó kis eridonos játék volt, de hát én az ilyen sunyulásokban meg tikolózásokban nem vagyok valami jó. Igen, még mindig az anyám fia vagyok, köszönöm a kérdést.
- Ezt inkább elkerülném, mert tudod mi lenne a vége? Javasolna ő, aztán így kezdene el nézni. - a szemeimet kinagyítom, mint anyám átlag szemei, és olyan aggódással nézek Sadie-re, ahogy ő nézne rám. - Mindig így nézne. Nem kérdezne rá, csak játszaná a nyomozót. Következtetéseket vonna le olyanokból, mint, hogy milyen a pólóm mintázata, hogyan néznek ki azok az emberek, akikkel beszélgetek, és apám idegeire menne, mert a kis susmust nyomná neki. És akkor apám megunná, és kitalálná, hogy akkor beszélgessünk. Nagyon cikis lenne az egész. - furcsa mód szeretnék inkább határozott lenni és elégedett, amikor felhozzák ezt a témát, felmutatni egy utat, amit a jövőm felé tettem.
- Sose bízz bennük, mert valójában sosem adják fel. Most úgy tűnhet, aztán észre se veszed, és máris jegyben jársz. Az a baj, hogy árucikként tekintenek rád, és az opcionális családokra meg úgy, mint befektetőkre. Ez szörnyen hangzik, de láttam már pár csajt, akik összeomlottak, mert azt hitték, hogy nyugisan dönthetnek, vagy, legalább megkérdezik őket. Aaa...umm...hogy is van?- ez a baj a nagy családokkal, te is belezavarodsz. - Na mindegy, szóval valahogy rokonok vagyunk a Radetzky-kel, ő most a magyar mágikus miniszterelnök. Na az ő legkisebb fia, Bercel például tényként kapta meg karácsonykor, hogy el kell vennie az egyik Payne lányt, Edith-et. Aztán januárban, amikor úgy volt, hogy valami családi találkozóra vagy mire kell elmenniük, az az esküvőjük volt. A csajjal konkrétan összesen nem töltött együtt huszonnégy órát, és a felesége lett. Szóval szerintem sose bízz meg olyanokba, akik valaha is opciónak gondolták, hogy kiárulnak. A legjobb dolog nálunk az, hogy anyámat kitagadták, de még így is van, aki szerint értékesek vagyunk. Gondolom, ha nagyon nagy szarba lesz a Machay dinasztia, akkor előrángatnak majd minket. De ettől nem félek. - maximum egy nagyon kicsit, de azt meg nem vallom be. - Mi volt a baj az eddigi opciókkal?
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 23. 20:10 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Persze, de a védelmemre szóljon, hogy három lánytestvérem van, meg egy anyám. Meg egy nagynéném, akinek a férje, az ötödik férje, szó szerint egy nyugimágus, rendesen kikapcsolsz mellette. De nélkülük is elnyomásban élünk az apámmal. - mondjuk azt nem tudom elképzelni, hogy a nagy Dwayne Warren beérve a munkahelyére nekiáll pletykálni, hiperventillálni, és minden kis szart, amin rágódik, felhozni és kiadni magából. De értem én, hogy sok belőlem. Csak jöjjön el a reggel, és mehessünk végre innen, lehetőleg nem megfertőződve.
- Nem szeretik a kihívást, puhapöcsű köcsögök. - vonom meg a vállamat, hiszen ha nem voltak képesek megküzdeni egy tinilánnyal, akkor tényleg nem sok hasznuk van. Mondjuk jobb neki nélkülük, tényleg, mert az ilyenekből többnyire frusztrált asszonyverők lesznek, és Sadie-ből simán kinézem, hogy kinyírja őket, és a testükre virágokat ültet.
- Ha kell egy alibi pasi, én ráérek. Az én szüleim biztos, hogy nem mennek bele a kényszer házasságba, de a génjeim elég jók, állítólag. Attól még, hogy az anyámat kitagadták, mégiscsak Machay vérem van. - vigyorodom el, mintha ez egy jó ötlet lenne, pedig az ilyenek általában káosszal járnak. - Mondjuk lehet, hogy a szüleid szívrohamot kapnának tőlem, mint opció. Nem tudom, hogy mire vágynál jobban.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 23. 22:32 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Ez valami adottság, vagy mi. - pedig nagyon jól jönne, ha csak ennyi lenne a dolog, esküszöm a legjobb tanítvány lennék. Ez a megfelelési kényszer olykor jobb, máskor rosszabb, és természetesen, az olyanok, akik már csak negyedvélák, csak a szívást kapják, semmi gyönyörű kinézet, semmi igézés, csak a hiszti.
- Nem volt kamu. - húzódik mosolyra a szám, ahogy közelebb hajol, és követve a példáját, én is közelebb hajolok, hogy egész közelről nézzünk szembe egymással. - Nem tudom miért, de hozzád állandóan beszélni akarok, és meg akarom fejteni, hogy miért. - az esetek többségében nem szoktam sokat beszéni, ez főleg az otthoni női elnyomás okán lehet, de vele valahogy folyton jár a szám, rendesen zsibbad is már. - Vannak elméleteim, melyek szerint megátkoztál, de ha távol vagyok tőled, nem tudlak leleplezni. - a mosolyom vigyorgássá szélesedik, és bár most is kutatok, folyamatosan keresem a miértet, nem látok mást magam előtt, csak Sadie-t. - Tudom, ez most nagyon rosszul fog hangozni, de talán össze kellene bújnunk. A hálózsákban. A testünk melege felmelegítene mindkettőnket. - A kérdésre pedig, hogy voltam-e már megverve igen a válasz, köszönöm a kérdést.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 25. 12:41 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Nem gondolod, hogy felfedem a titkaimat, amit ellened készülök használni, ugye? - az igazság az, hogy fogalmam sincs, hogy mégis miként leplezhetném le, sőt, azt sem tudom, hogy mégis mi az, amit csinált velem. Megátkozott, ebben egészen biztos vagyok, és ha nem vigyázok, akkor kettőt pislogok, és kiderül a feleségem és van három gyerekünk. Azért mindennek van határa!
Ahogy elneveti magát, felhorkanok, de aztán átveszem én is a jókedvét, és vele nevetek. Ez a csaj készen van, és rendesen üdítőnek hat a sok világdrámás nő között egy amúgy egész normálisat is felfedezni.
- Lebuktam. Mindenképpen az volt a tervem, hogy ma itt kettesben legyünk, miközben kint nyüzsögnek. De áruld el nekem, hogy vajon honnan tudtam, hogy itt vagy, mi volt a garancia, hogy nem átkozol le? Vajon kockáztattam volna a testi épségem azért, hogy megkaphassalak? - elárulom a titkot, roppant mód kényelmes ember vagyok. Persze, ha nagy bajban lett volna, akkor tuti, hogy utána megyek, anyám meg utána órákig válogathatott volna a sírfeliratok között, amíg apám azt nem mondja, hogy "aki hülye, megérdemli a sorsát", és ezzel le is zárta volna a kérdéskört. Nem szívtelen, de jogos lépés lett volna, én is hasonlóan cselekednék a helyében. - Ez lehet a baj veled, hogy megugorhatatlan a szint, amit felállítottál. Vagy a lányokat szereted. Amit persze tök megértenék.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 25. 14:31 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Szerintem túl sokat feltételezel rólam. - állapítom meg teljesen nyugodtan, és a testi épségem veszélyeztetésére vonatkozó megjegyzése után csak még szélesebben mosolyodom el. - Tarts perverznek, de rendesen felkeltetted ezzel a figyelmemet. - és nem is hazudok, mert bár valószínű, hogy én húznám a rövidebbet, mégis, vonz a gondolat, hogy megtegye. Oké, lehet, hogy eddig nem tűnt fel, hogy egy perverz állat vagyok. - Próbállak megkapni? Hiszen én csak azt mondtam, hogy egy hálózsákban fekvő két ember testmelege elég lehet ahhoz, hogy ne fagyj meg. Ezek szerint te valami másra vágynál tőlem? - érdeklődök vigyorogva, egy kicsit még közelebb hajolva, ami már-már kezd veszélyes közelség is lenni, de a fene egye meg, hát élvezem! Akkor is, ha csúnyán elver, akkor is tovább akarom szítani ezt az egészet, és bele kell harapnom az alsó ajkamba, hogy ne nevessem el magam a felcsattanásától. - Pedig nem ítéltelek volna el érte, sőt. De valószínűbb a túl magas szint, egy szint, ahova lehet, hogy senki sem ér fel.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 25. 15:31 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Valóban nem? - mégis közeledik, és mégis közeledem. Nem tudok veszíteni, nem akarok én lenni az, aki beadja a derekát a másiknak, kitartok, ameddig csak képes vagyok arra, hogy kitartsak. Szóval még körülbelül másfél percig, és maximum három beszólásig. - Gyanítom, hogy nem azért reszketsz, mert így akarod a tudtomra adni, hogy be vagy gerjedve. - a tekintetem egy pillanatra lejjebb siklik, de csak annyi időre, hogy zavarba tudjam hozni, és már vissza is találok a szemeihez, vissza az engem néző szempárba. Legalább hetvenöt százalékos valószínűséget adok neki, hogy nem csak az állam fog sajogni hamarosan, de az orrom is eltöri.
- Tudod mit? Én inkább az az átkozódós típus vagyok, leszedem őket a seprűről, mielőtt elérik a szintet. - érzem az ujjaim végében, hogy bizseregnek, és már teljesen libabőrössé válok attól, hogy megint közelebb kerülök hozzá. - Mindig te győzöl? - suttogom kettőnk közé a kérdést, mert pontosan tudom, hogy képtelen vagyok nem mozdulni, magamhoz húzni, és megcsókolni őt. Ki fog csinálni, vagy így vagy úgy, de tudom, hogy ki fog csinálni. Viszont meg kellett tennem, ha nem teszem, duplán veszítek.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 25. 20:22 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Bírom én, de olyakor vannak jobb megoldások is. Ha nincs senki, aki jobb lenne a versenyszámban, amit kihirdetnek, akkor valójában te vagy a legjobb, az mellékes, hogy más módszerrel ugyan, de ellehetetlenítetted a többieket. - ez egyszerű logika, ha nincs meg benned minden képesség, amivel rendelkezned kéne, alakítsd úgy a helyzetet, hogy te legyél a legjobb választás. Ez egyszerű matek, amit alkalmaznék is.
- Igen, de evolúciós szempontból ti nők is nézitek a fajfenntartáshoz legjobb opciókat, és ha én vagyok a legjobb, megváltozik a mérce. - ez egyszerű logika. Anyámat is sokan kérdezik, hogy miért éppen az apám, de egyszerű, olyan férfit választott, aki, ha kell, könnyűszerrel leöli a létfenntartáshoz szükséges állatokat, valamint több módon is képes megvédeni az utódokat. Az apám, ha így nézzük, kiváló választás volt.
- És nem lenne jó győzelem az, ha nem fagynál meg? - már szinte az ajkai közé suttogom a kérdést, de még mindig kitartok, pedig az orrom már súrolta az övét, más, normális emberek ilyenkor már a ruhát szaggatják egymásról, mi meg beszélgetünk.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 25. 21:26 Ugrás a poszthoz

Sadie

- Ez egy kiváló ötlet. - szélesedik ki a mosolyom, csak, hogy egy kicsit még összezavaró legyek, holott tudom, hogy mi az, ami ezek után következni fog: apámnak reggelre négy lánya lesz, mert az biztos, hogy engem Sadie az éjszaka folyamán kiherél. Most azonban csak az számít, amire vágyok, így mozdulok egy aprót még, hogy a következő pillanatban az ajkaira tapasszam a sajátjaimat, és mindenféle visszafogottság nélkül, intenzíven csókoljam meg, az ölembe húzva őt. A kezeim a hátára csúsznak, magabiztosan tartom őt, ameddig engedi, és csókolom is, ha hagyja, egészen addig, amíg levegőért nem kell kapnom, csak akkor jegyzem meg, vigyorogva és felkészülve az ütésre, hogy: - Vesztettem.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 25. 21:53 Ugrás a poszthoz

Sadie

Annyira fel tud bosszantani azzal, hogy komolyan még bólintani is van kedve arra, hogy veszettem, hogy majdnem elnevetem magam, de esélyem sincs, mert ahogy az előbb hevesen bele vetette magát a csókba, most egy újabbat kezdeményez, én pedig nem kívánok szelíd is zavarban lévő egyedet játszani, mint, aki nem érti, hogy mi történik. Az meglepett, hogy ennyire vadul reagált, de sokkal inkább hittem azt, hogy tényleg pofon lesz a vége, és nem az, hogy ő is akarja, vagy, hogy újabb csókot kezdeményez.
A harapásnál belemorranok a csókba, jelezve, hogy érzékelem a büntetését, csak éppen rohadtul élvezem is. Még közelebb húzom, a mellkasunk teljesen összeér, és jobb kezem a combjára siklik, egészen véletlenül - nem - a feneke ívét is simítva. Ha már meg kell halni, legalább legyen értelmes halál teljesen.
- Egy átkozott boszorka vagy, Sadie. - közlöm vele a harmadik csók előtt, hogy tudja, hirtelen nem kezdtek el a pillangók kergetőzni, de a szememből könnyen kiolvashatja a vágyat, hogy nem akarok megállni, sőt, viszont észnél kell lennie, mert én tényleg nagyon hamar el fogom veszíteni a kontrollt az eszem felett, és ha valamit nem akar, azt nyomatékosan kell közölnie. Azonban addig is, újra birtokba veszem az ajkait, és vadul indítom meg most én a nyelvem. Egy biztos, ha így folytatjuk, fázni egyáltalán nem fogunk.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 25. 22:20 Ugrás a poszthoz

Sadie

Ha vallanom kellene, akkor se mondanék mást, mint amit az elején gondoltam, hogy csak a szája nagy, és lesz egy pillanat, amikor visszakozik, talán az első csókig elmegy, aztán ennyi. De nem, egyáltalán nem, és ahogy mozdul, ahogy kiserken a vérem, és ő csak még inkább csókol, határozottan kijelenthetem, hogy az életemet vesztettem volna, ha meg kellett volna tippelnem, hogy milyen is. Egyáltalán nem ilyennek hittem, és amit tapasztalok, az jobb, mint eddig bárkivel az első alkalom.
- Reszketek, és minden órával egyre hidegebb lesz. - felelem pimaszul, a saját véremet lenyalva az alsó ajkamról. Nem hittem volna, hogy mostanában ilyesmit tapasztalok, és azt sem, hogy ha tapasztalnék, akkor akarnék még, de belőle akarok. Sűrűn emelkedik és süllyed a mellkasom, ahogy a levegő áramlását és a saját szívem heves ritmusát próbálom kontrollálni, miközben a számmal az állára csókolok. A döntés az övé, én akarom őt, kérdés, hogy ő is akar-e engem.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 25. 22:47 Ugrás a poszthoz

Sadie

- A rideg természeted, az teszi ezt velem. - bólogatok hevesen az észrevételemhez, mert őszintén szólva, ebben nincs semmi hazugság, nekem nagyon bejön az, hogy gyakorlatilag eltaszít magától. Mondom én, a fiú gyerek az mindig az anyjára hasonlít, hát tessék. Apám is folyton lekoptatta az anyámat, aztán mégis mindig visszament. Esküszöm, már értem, hogy miért. De nem, Isten mentsen tőle, hogy nekem most a szüleimre kelljen gondolnom, amikor itt van Sadie, aki határozottan felkorbácsol minden egyes múló perccel.
- Szóval lehetnek jó ötleteim, ezzel azt kívánod mondani?- vigyorodom el szélesen, elégedetten és meglehetősen pofátlanul, ahogy megemelem a fejem, hogy megcsókoljam, de a korábbiakkal ellentétben ez most csak egy rövid csók. - Hálózsák sem kell? - sok lány szégyenlős, de valamiért azt érzem, hogy Sadie nem ilyen, és én pedig látni akarom, hogy vajon igazam van-e, de az biztos, hogy hálátlan nem leszek, ha enged nekem ma éjjel.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 25. 23:16 Ugrás a poszthoz

Sadie

Eddig bírom, de most már tényleg elnevetem magam arra, amit mond, hát valóban, és tudom, hogy holnap, aki csak meglát, zavartan fogja nézni a sebeimet, én viszont tudom, hogy nem akarom majd elmondani, hogyan szereztem őket. Ez normális lehet? A korábbi barátnőimet és kalandjaimat nem titkolom, Sadie-t viszont nem osztanám meg senkivel. Nem akarom, hogy bárki is tapasztalja azt, amit én.
- Egy újabb kihívás, lássuk, hogy elbukok-e. - kacsintok egyet, ahogy egy kicsit felemelkedve a padlóról, egyszerre veszem le a pulóveremet és a pólómat, felfedve ezzel a felsőtestem előtte. Mivel aurornak készülök, ezért edzek is, bár nem mondhatjuk, hogy olyan testem van, mint több tanárunknak, vagy a kviddicseseknek, mégsem érzem úgy, hogy panaszkodnom kéne, mert látszik, hogy a munka meghozza a gyümölcsét. Közelebb hajolva csókolom meg újra, miközben ujjaimmal a felsője alá férkőzöm, és a hátán indulnak el az ujjaim felfelé, figyelve arra, hogy miként reagál erre a hirtelen jött közvetlenségre. Még van vér az agyamban, még tudok gondolkozni, még, és egyáltalán nem biztos, hogy sokáig.
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 26. 11:18 Ugrás a poszthoz

Noel B. Duffet - 2023.12.25. 22:47
Menjünk és törjünk rá a faházban Sadiere és Sean-ra  Evil  Cheesy


Sok sikert a vérfarkasokkal, akik kint játszadoznak! Cheesy

És húzzatok pulcsit, kabátot, hideg az éjszaka. Már akinek  Rolleyes

Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 26. 11:32 Ugrás a poszthoz

Sadie


Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 26. 11:35 Ugrás a poszthoz

Szentesi Lilla Kamilla - 2023.12.26. 11:23
Tényleg nagyon reggel van. Hirtelen úgy láttam, hogy Sadie átjött a navinébe....


Szerintem ezt még április 1-jei viccnek se meri senki megkockáztatni. Cheesy
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 26. 11:37 Ugrás a poszthoz

Az apám vezette a házat. Érdekes látvány volt, az biztos. Cheesy
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 26. 12:13 Ugrás a poszthoz

Sadie


Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 26. 12:14 Ugrás a poszthoz

Lehet, hogy be kéne ülnöm hozzátok egy kurzusra, hogy megfeleljek az elvárásoknak. Cheesy
Sean Warren
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


a defenzor fia
RPG hsz: 126
Összes hsz: 136
Írta: 2023. december 26. 13:08 Ugrás a poszthoz

Sadie


Bagolykő Mágustanoda Fórum - Sean Warren összes hozzászólása (102 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Fel