34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Ami a hírből kimaradt: Ha van olyan családotok, mely szorosan köthető valamelyik faluhoz, dobjatok egy baglyot Lizinek, és beteszi a leírásba.
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyFöldszint
Erőnlét terme - Reiner Kende hozzászólásai (12 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2021. február 1. 23:16 | Link

RÓKA
/ így is van! / eminem – lose yourself /

Lesmárol egy csajt, majd ahelyett, hogy az megpofozná összehaverkodik vele, így később a srác maga hívhassa el egy kiadós edzőtermi izzadásra a bokszzsák mellett, csak remélve, hogy nem lesz olyan kretén megszólalása, amiért a késő, ugyan nem múló pofont bezsebelje. Ki más lehetne ennyire flegmán szemtelen, mint Reiner Kende?
Ennek okán várakozik a klubhelyiség falának dőlve, teljes felszerelésben, kapucnija alól figyelve az ottani navinéseket, akik közül néhányan még rá is köszönnek. Biccentéssel reagál és szürkébe hajló kék tekintetét villantja az érkező barátjára. – Pöpec fonat - int neki, ellöki magát a faltól, hoodieja zsebébe süllyeszti kezeit, majd elindulnak a terembe. Annyi időt tölt Mae –el és Móriccal , akiknek be nem áll a szája, hogy még mindig kicsit szokatlan neki Róka csendessége, de nem bánja, kezdi megszokni. Annyi a trükk, hogy mozdulatait fordítja saját magának, tehát elengedhetetlen szemmel kísérése annak is, ha a vörös éppen a pulóverétől válik meg. Már megint rosszra gondolsz, pedig Kende úriember! Rendes fickó lévén nem tudhatja mikor akar a másik szavak nélkül dumálni, rajta tartja a szemét. És milyen jól teszi, mert már mehetnek is átmozgatni kicsit izmaikat, ami közben a srác összecsapott sztorit mesél arról, hogy mekkora buli volt nemrég a nagyteremben. – Ha ott lettél volna, nem úszod meg – vigyorodik el.
Kende összecsapja tenyerét, majd széttárja kezeit a zsák felé nyújtva őket. – Csapj oda! – beáll a zsák mögé (komolyan hülye, hát tényleg azt akarja, hogy kiverje a fogát a véletlenre fogva) biztosítani Róka számára a stabilitást, kevésbé lengjen ki az ütésektől a plafonra biztosított eszköz. Aprót von a szemöldökén, mielőtt a csaj bevetné magát, de egy pillanattal később elkerekedett szemekkel veti meg hosszú lábait. Basszameg, tényleg odacsapott a zsáknak! Kemény ütésekkel sorozza meg azt eszközt, amiit Kende élvezettel figyel. Végre valaki, aki épp annyira ki tud fordulni magából mozgás közben, mint ő! Halkan elneveti magát, ahogy a levegőben a kesztyű után kap összeszedve őket. – Egész jó volt – el kell ismernie. – Cuki kesztyűk, de nem az én méretem – dobja vissza a lánynak barátságosan elmosolyodva. Amúgy is van sajátja, hiszen otthon a kúriában számára biztosított az edzőterem.
Veszi az üzenetet, megmutatja a technikáját. Kiveszi zsebéből a bandázst, rutinos mozdulatokkal tekeri fel, csavarja meg ott, ahol szükséges fixálja csuklóját és egy perccel később már nikkel fekete kesztyűének tépőzárát megszorítva lép a zsák elé kapucniját hátra lökve. Ugrál párat egyhelyben, onnan indítja lábtempóját. Lecsap egy balossal, jobb horga követi és végül kegyetlenül megsorozza a láncon nyikorgó ellenfelét. A pulóver alatt izmai megfeszülnek, elméjéből pontos kép vetül a zsákra, fejben mást üt, ahogy légzésére figyelve szusszan egy utolsót. Átölelve állítja meg a zsákot és félig felvont szemöldökkel Rókához fordul – Jól tippelem, hogy nem először van kesztyű a kezeiden, Vörös? – nyel egyet a kérdést követően.
Szál megtekintése


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2021. február 10. 20:41 | Link

RÓKA
/így is van! / eminem – lose yourself /

Lehet, hogy csendes a lány, de semmiképp sem nyugalmas. Még a legapróbb mozdulatában is ott van az erő és valami flegma energia, ami Kendét némileg magára emlékezteti. A srác széles mosolya a reakció a fejrázásra. Kis naív, ha azt hiszi, hogy megúszhatja az ilyen bulikat és random szórakozásokat, ha egyszer elkezdenek haverkodni. Arra már fény derült, hogy lazább annál, mint amit előad, saját maga tapasztalta.
Róka erősen üt, határozottan mozdul, nem kegyelmez a zsáknak, ez alatt a szőke tekintete a lábmunkájára esik, ami elárulja korábbi kapcsolatát a sporttal. Elismerően pillant le rá, majd a beállt feszültséget humorával akarja oldani, amiért cserébe egy szemforgatást kell lerázni a magáról. Jó a kedve, ez van.
Hangulatába szünet áll be, ahogy fogai közt szussszantva a levegőt, fordul, hogy ökle ütése keményen csapódjon a zsáknak. Az első bevitt ütést követi a többi, amíg jobb horga meg nem hozza a finálét. Lehet, hogy fejben mást üt ilyenkor, de inkább a zsák bánja, azzal mindenki jobban jár.
- Gondoltam - szippant egyet a levegőből, majd fogával tépi fel a csuklójára szorított tépőzárat. - Ökölvívtál - emeli baj - vagy kick- boxoltál? - majd jobb kezét és megkönnyítve a válaszadást várja a high fiveot. Átadva a terepet, ezúttal nem áll be a zsák mögé, nincs ott rá szükség.
Elfelejtette levenni a hoodiet, ami a mozgásban ugyan nem gátolta, de rendesen kimelegedett tőle. Az anyagot nyakánál fogja meg bandázsba tekert kezével és egy határozott mozdulattal húzza át fején és száműzi a földre. Egyik keze a pólót igazítja, a másik haját dörzsöli át, közben figyeli Róka mit csinál. - Neked hozzák kötelet? - kérdezi az eszközök felé lépve.
Szál megtekintése


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2021. február 27. 15:13 | Link

RÓKA
/így is van! / eminem – lose yourself /

Vallomást kell tennie: imád ütni. Legalábbis azt, amikor érzi az öklének hatását a boxzsákon, és nem másokon, azzal éppen, hogy hadi lábakon áll. Még ha neki bevernek se feltétlen üt vissza, és őszintén, addig jó a másiknak. Önkontroll és a türelmetlenség egy igen vicces elegye rejlik a gyerekben. Eleve a sportokért is azért rajong. Ő maga irányítja a testét, és annak minden mozdulatával egyre magasabbra növelheti az intenzitást, hogy brutális számra pörgesse vele pulzusát. Mint mindig, most is lazán kezdett be. Egy sor a zsákon, majd jöhet egy laza kötél, hogy utána a keresztütésekkel elszabadulhasson és annak csak külön örült, hogy ezen az úton Róka is megindult vele. Biccentve fogadja a csaj pacsiját. - Király. Akkor majd megmutathatod, hogyan rúgod le a zsákot - mosolyodik el.
Gondolt már rá, hogy rellonos haverját elrángatja, de a sporthoz neki nem hiányzik a durcás nyöszörgés, vagy a visítva röhögés, ami elveszi a figyelmét a lényegről. Pedig Kende enyhe figyelemzavarának éppen, hogy jót tesz, hogy összpontosíthat, elméje nem vándorol arra később mit csinál, hanem jelen van, különben kaphat egyet a pofájára. Így van ez az úszással is. Vagy figyelsz, vagy megfulladsz. Az egyéni sportágak már csak ilyenek, azon túl, hogy nagyobbra növelhetik az önbizalmat, mint bármelyik csapatsport. Most frankón ketten vannak, de az nem jelenti, hogy kevésbé venné komolyan a sportot még a következő néhány óra alatt is.
Egy Tankcsapda számot duruzsolva lép oda a polchoz, majd guggol le a kosárba kutakodni. Feláll, mindkettőt leengedi megnézni mennyire hosszúak, aztán egy gyors csere után hanyagul dobja vállára őket. - Szoktál zenére edzeni? - lépdel vissza továbbra is arcán játszó mosolyával. Az egyik kötelet átnyújtja Rókának, a másikat a fogásánál kapja két kezébe és hátrál, ha a lány felkel és belekezdenek, ne csapják le egymást.
Utoljára módosította:Reiner Kende, 2021. február 27. 15:17 Szál megtekintése


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2021. március 21. 17:00 | Link

RÓKA
/így is van! / eminem – lose yourself /

Csajok… Úgy ugrál a hangulatuk A-ból, B-be egy kérdésre, hogy Kende csak pislogva bootolja, hogy most komolyan ekkora változást okozott egy kérdés? Mármint jó, a pasik tudják, hogy a lányok jobban, a csajok is tudják, hogy a lányok jobbak, ez nem atomfizika, de néha igazán megtudták kavarni a srác állóvizét és nem is azért, amire most gondolsz te kis perverz. Nahát! Azt mondom: nahát! Ugye mennyivel izgalmasabbak letted a gondolataid egy kis perverziótól? Na, nézd meg most mi került ide, mert nem tudod magadat kordában tartani! Kende ehhez túlságosan udvarias. Ő csak és kizárólag arra gondol most, hogy amíg Róka egyik pillanatban úgy néz rá, mint akinek megtekeredett a bugyija, a másikban már vigyorogva bólogat és el kell ismernie, az utóbbival máris jobban egy hullámhosszon tudott kerülni a srác.
Kedveli Rókát és azt, hogy vele megoszthatja a sportolás élményét itt a kastélyban. Erre korábban nem igazán volt embere, főleg, hogy a szülei miatt az edzés is leginkább csak közte és a mestere között zajlott és kalap-kabát. Talán ezért is érdekelheti, hogy a lánynak milyen szokásai vannak. Legközelebb - mert mindketten tudják, hogy lesz ilyen - sikerül rávennie közös mozgásra, akkor tudja, hogy a válasz szerint, nem fogja Eminemre, Weezerre és Twenty One Pilotsra veretni mellette. Így is van! Sebaj. - Végül is érthető. Én is csak idebent szoktam, odakint soha. Meg nyilván úszás közben sem - segít neki a ritmust tartani, vagy gyorsítani, ha hallja a légzését és a fülénél váltakozó hullámok jelezte reakciókat, amire ráhangolódva törhet előre. De a víz és ő az az intim téma, amit megtart magának. - Kezdhetjük? - kérdőn vonja fel fél szemöldökét a Rókára. Arcán továbbra is a kedvesség vonásai játszanak, ahogy érdeklődik. Megáll a kötéllel elhelyezkedve, majd a csaj reakciója után aprókat távolodik el a talajtól, amíg csuklója köröz és lendíti a kötelet. Direkt úgy helyezkedett, hogy véletlenül se zavarják meg egymást, így aztán minduntalan pörgethetik a kötelet. Az imént említett zenéket tényleg szokta hallgatni, de az nem kizáró ok arra, hogy a Baby Shark Breakbeat kezdjen bekúszni a fejébe, minden szökdeléssel.
Szál megtekintése


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2021. április 13. 20:37 | Link

RÓKA
/így is van! / eminem – lose yourself /

Tényleg nem érdekli elég sok minden, ami viszont igen, az teljesen leköti. Ilyen a sport is. Franc se tudja mennyit próbált már ki és akárhányszor hangzik el, tényleg örül annak, hogy Rókában megtalálta majdnem ugyanezt az érzést. A kóriában és az úszás edzéseken, tök mindegy hol, általában egyedül volt, így mosolya az arcán bár tudat alatt, de ezért jelenik meg elvétve. Amúgy meg koncentrál és fél szemmel figyeli továbbra is a lányt, hátha szeretne vele közölni valamit, így, hogy nem ad hangot gondolatainak. Csak simán érdekesnek találja a dolgot, de talán az egész kastélyban Kende a legkevésbé kíváncsi természet. Nem tudja néma e, vagy mi más oka lehet, amiért így van a dolgokkal, de nem is érdekli, mert rohadtul úgy fest, hogy a sport lehet a közös nyelvük. Meg persze, Kende sem nagyon beszédes, ha meg olyan van megoldják. Talán,egyszer rákérdez, addig meg teljesen jól elvan a vöröset skubizva, hogy mit pörget ki. Rókával ugyan egysszerre kezdi el, Kende előbb lassabban vág bele, majd valahol a harmincadik szökkenéssel kezdi el a sima, sima, kereszt mintát a nyolcvanadikig, hogy a karjai még több mozgást kapjanak. Százhúsznál kezdi el hümmögni a Green Day Bre Stew ütemét, magában, hogy tovább vigye az, ha kicsit elvonja a figyelmét. Egyelőre százötvennél leengedi a kötelet, majd még egy százast később bevállal, addig meg átmozgatja magát és mosolyogva néz a lányra, akin látszik, hogy nem kispályásan teljesített. - Fürge Róka lábak - szuszogva int a másik lábainak irányába, ahogy mosolya lesz szélesebb és csak pislogva bólint a másikra, hogy elég szép volt. De a srác szerint lenne ott még hova kitolni erőn felülre. Látta, hogyan üt a zsákra. Van benne több. Mégsem mondja neki, nem akarja a morcis orr ráncolást. - Oké, tényleg rohadtul látni akarom, ahogy lerúgod a zsákot, viszont tartunk egy öt perc szünetet - veti fel, ahogy félre dobja a kötelet, majd közelebb lépdel a lányhoz és leül törökülésben a padlóra. Onnan pislog fel szürkéskékjeivel a másikra. - Van olyan sport, amit sosem próbáltál, de mindig is vágytál rá?
Szál megtekintése


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2021. május 2. 00:24 | Link

RÓKA
/így is van! / eminem – lose yourself /

 
Nem tudja, de kicsit úgy érzi a csaj feszült. Hiába az edzés, a levezetés, mintha így lenne. De Kende is tévedhet, nem lenne nagy ritkaság, ha ez most sem lenne másképp. Halvány mosollyal ajkán ingat a fején, amikor a lány reagál a megjegyzésére. Ezúttal nem morcis orr ráncolás jött, hanem összeszökő szemöldökök. Ha nem is ismeri a Vuk regényt, azért az, hogy fürgének nevezi a lábát nem egy akkora világromboló dolog. Jó, a mugli mesét amúgy se sok aranyvérű vágja, mint bálna az iszapot, de Kende feledékenységével még azt hozzá se csapja, hogy bizony a lány durván kanadai. Így aztán csak levágja magát a padlóra. Azon mosolyog szélesebben, hogy Róka is társul hozzá, így felteszi kérdését. Magához képest türelmesen vár és figyel a vörösre. Mugli sport lesz, az már biztos. - Amerikai focizni akartál? - biccenti oldalasan a fejét, amíg szorosabbra kezdi húzni a cipőjének a fűzőjét, hogy fogja a bokáját rendesen. Közben igaz nem pillant el Rókáról. - Vagy valami ahhoz hasonló? De ez tök állat! - lelkesedik kissé. - Gondolkoztam én is hasonlón, de sosem próbáltam végül. Most meg már nem is kockáztatnám meg - kicsit halkabbá válik a hangja és egy pillanatig vacillál, hogy folytassa-e. Hamar túllendül a dolgon. - Az elemim miatt nehezebben gyógyulnak a sérülések. Nem kifogás, csak tudod, azért szeretnék figyelni rá - legyint végül, majd két tenyerén támaszkodik meg maga mögött. - Tudod, tök furcsa ez - mosolyodik el kedvesen. - Sose voltam egy nagy kérdezgetős, vagy kíváncsiskodós, de veled mindig jönnek. Szólj ám, ha zavarna vagy ilyesmi - neveti el magát halkan. - Gondolom az, hogy nem beszélsz csak jobban késztet, hogy megtudjak rólad dolgokat - von vállat könnyedén. Halvány lila fogalma sincs. Egészen eddig fel sem tűnt neki a dolog, de különben ez klasszul jön Kendének is. Kis változatosság sose árt.
Szál megtekintése


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2021. május 20. 22:19 | Link

RÓKA
/így is van! / eminem – lose yourself /

 
Látszik az arcán azért, hogy csak meglepődik. Hiszen akármilyen kemény is a csaj, nem úgy fest, mint az a haverja, aki kétajtós szekrény létére hordja a rácsos fejvédőt. - Egy mugli ismerősöm mesélt róla még a Balatonon. Ő valami Raptoroknál van, de asszem nem a Bagolykő közelébe - próbál visszaemlékezni. - Ha szeretnéd rákérdezhetek neked, hogy kipróbálhatod e - von vállat, mert nem nagy dolog. Mondjuk utoljára a nyáron dumáltak, de no para. Roland megmutatta Kendének, hogyan kezelje ezt a kretén telefont, majd valahogy csak rájön a titok nyitjára, hogy a túróba találja meg a srácot. Pillantása zizzen egyet, Róka kezeire esik tekintete. - Snowboardoznék. Ez még kimaradt nekem – és tökre pótolni fogja egyszer. Volt már Finnországban, sőt az Alpokban is járt, de sosem akadt lehetősége ilyesmire, pedig igenis mozgatja a fantáziáját. Biztonságosabb a szörfnél, a két sport tökre hasonlíthat, mégis különbözik és frankón át akarja élni az élményt.
Mosolyog a lányra, gödröcskéje halványan bukkan fel, mert látszik, hogy Róka nagyon is érti ezt a dolgot a sérülésekkel. Ez van, a sportnak is meg van a vele járó szívós része, ezért sem árt, ha bármennyire is lusta dolgokhoz a technikát mindig is szerette pontosítani. Rókáéval éppen ellentétesen biccen a feje, arcán szélesebb mosollyal. – Tökre bírom – akkor is, ha valszeg nem bulis okokból csinálja a másik. De Kendére nem tartozik, ha így lenne, vagy akarná elmesélné, így aztán nem feszegeti a dolgot csak mosolyogva pattan fel. – Na, gyerünk, csapjunk oda – biccent a zsák felé. – Vagy rúgjunk, rúgj, nekem mindenhogy is jó – bólogat. Tényleg érdekli a csaj mire képes még, így aztán figyeli, amíg a fonott tincsek valahogy az edzés végén szemen nem csapják. Persze azon is csak nevet, kissé könnyezve, de nem problem. Igazából, tök jól érezte magát, hogy ezúttal nem egyedül nyúzta a bőrborítást a zsákon.
Szál megtekintése


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2022. május 20. 20:14 | Link


Ma csak kétszer sétált vissza a szobájába, hogy megnézze Csipesznek adott-e enni vagy rosszul emlékszik. Figyu, tulajdonképpen a kislány nem panaszkodhat -még él -, a keresztapja gondját viseli. Az más kérdés, hogyan fogja a dolgot megoldani majd a szezonban, mert hamarosan Fina, ami annyit jelent, hogy lógni fog a bele. DE MOST MÉG!...
Csütörtök van, az idő fasza, nem is kell ennél több, csak a Szösztalicska az oldalán ahhoz, hogy legyen még valami ebből a napból. Kivételesen nem a padlásra másznak fel sörözni, mivel detoxra megy a homokszőke a következő hónapokra. Értsd.: nem alkoholizálhat, mert ront a teljesítményén, márpedig mezőnyváltás ide vagy oda, dobogón fog állni. Lazább napok is kellenek, plusz ráfér a másikra, így kicsit hasznos, brutál kellemes módon fogja a dán lányt, és elviszi az edzőterembe. Nem, Reiner Kendében nem bujkál a kisördög, hogy ezzel elérje a fél kastély lemészárlását, elvégre ő ott lesz vele. Megnyugtat ez bárkit is? Az most mindegy.
Előre a teremhez ment, és a gépektől távolabb eső kosárpályán pattogtat egy labdát. Oké, úszik, az sem az aranyvérűek büszke sportja, erről bárki eldumálhat a szüleivel, de ez a pattogó labdás sport mindig is tök érdekes volt számára. A muglik tiszta kreatívak tudnak lenni. Fogja a labdát, hosszú, szikár alakját kihúzva fordul a kosár felé, de csak a lánc csörög, majd a narancssárga laszti kiábrándultan, egyre lassabb ütemmel pattog végig a pályán. Mozgását úgy követi Kende bólogatása, akár egy kölyökkutya.
Az ajtó felé pillant, egyik keze kócos hajába túr. Frankón reméli, hogy Mae nem tévedt el.
Utoljára módosította:Reiner Kende, 2022. május 20. 20:45 Szál megtekintése


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2022. július 31. 22:49 | Link


Fel kell fogja a felelősséget, ami rajta van. Hogyha van egy ötlete a Szösztalicska mellett azt kétszer, vagy háromszor gondolja át, mielőtt megszólal, mert a lány képes lenne őt követni. Fel kellene. De a felelősség szóval valahogy félre mennek a dolgok. Kit álltatunk? A srácnak halvány lila fingja sincsen róla, hogy mit csinál, arról meg pláne nem, hogy Marina pingvinezne vele az Antarktiszon. Ha Kende tudná, már ott lennének. Helyette most bámulhattja az elpattogó kosárlabdát, mielőtt azt elnyomja az ismerős hang.
Lassan emeli meg a fejét, pillantása ráérősen találja meg a barna tekintetét, majd azzal egyidőben szélesen elmosolyodik.
- Mi a pálya? - a kérdést sem fejezi be, amikor egy telefon épül az arcába. - Felszedtél egy fodrászt? - szemöldöközve néz a képernyőről a Szösztalicskára. Le is akad a fejénél. Kende keze megemelkedik, és mintha be lenne szívva elkezdi taperolni a fonatot.
- Ez tökre állat - bókol a lánynak, másik keze is beszáll, majd vigyorogva paskolja meg a barna fejebúbját. Halkan nevetve biccent oldalra.
- Abba a sarokba, a zsákokhoz - hátrál egy lépést. - Hoztam neked is bandázst a sajátjaim közül - zsebeiben kezd turkálni és adja oda a tekercseket a lánynak. Oda lépked egy ládához, felpattintja és a boxkesztyűk közül választ két tízeset. Felkelve hajítja a lány felé.
- Ezeknek jónak kellene lennie a T-rex kezeidre is - nevetős hangját vigyora követi mielőtt még elkezdené a bandázst feltekerni. - Megmutassam, vagy tekerjem rád én? - kérdezi, pedig nyilván az előbbivel fognak menni.
Szál megtekintése


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2022. augusztus 2. 23:39 | Link


Pislog párat, újra ki kell várni, hogy vágja, hogy az Ádám az valójában tényleg Ádám és nem Áron… Ákos? Tökmindegy, nemsokára úgyis megint másik nevet kellene megjegyeznie, ha mondja. Jó ez így. - Spanolj csak, ha meg le kell rázni, csak szólj - bólint és már lép is a cuccokért.
Egyik keze a tarkóján, másik a zsebében, ahogy kitekeredve nézi a lányt és most fogja fel mit vállalt be.
- Arra kell, hogy tartsa a kezed és kevésbé sebesedjen ki, ha majd vered a zsákot - mutat is a plafonról lógó bokszzsák felé. - Plusz, ha Létai után veszed fel a kesztyűt, ki tudja mi ragad rád - röhög fel. Nem egy finnyás gyerek, de ha nem arról van szó, hogy valakivel összetapadva izzad, hanem más büdös levetett cuccairól, akkor skippeli. Jó oda az a bandázs.
A terem falairól Kende őszinte röhögése, amolyan állat módjára csapódnak is le miközben a szövege mellé még végig is néz a lányon. Hasára simul a keze, ahogy levegő után kap. - Csodálatos karjaid vannak, tényleg. Pakolunk rá egy kis izmot… - lép Marina mellé. - Úgy még t-rexesebb leszel - teszi hozzá egy hatalmas szemtelen vigyorral a fején.
- Nem mondod? Ezt sikerült összetennem, Szösztalicska, ennyire még nekem is megy - bólogatva dobja le a lábai elé a kesztyűit, ahogy a lány kezéért nyúl, majd egy mozdulattal visszakéri a bandázst is - Inkább rád tekerem én, mielőtt kicsinálod a csuklódat és vihetlek a gyengélkedőre. Azért az szép lenne. El sem kezdünk semmit, de már ott vagyunk - ingat a fején, mert nem, nem. Mae szépen biztonságban sérül meg… ennek így semmi értelme mi? Hm. - Ne sérülj meg lehetőleg sehogysem, oké? - mondja amikor már a bandázst rutinosan forgatja az apró, igenis t-rex ujjak között. Hamar át is megy Marina jobbjára. - Frankó. Mehet rá a kesztyű - bólint és kezd bele a sajátjába.
Szál megtekintése


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2022. augusztus 11. 16:20 | Link


Kis időbe telik, de elkapja a barátja arckifejezésén a pánikhangulatot. Először közbevágna, de a sárral dobálózására benne marad a hang és engedi is tovább a dolgot. - Nem leszel sebes, úgy rátekerem, hogy még a múmiák is irigyelni fognak - fun fact.
Hangosan felröhög a Létais megjegyzésre, aztán tesz-vesz, mielőtt még csak szavakkal, de nagyjából fülöncsípnék. Kende gondolkodás nélkül bólint a költői kérdére, majd egyre szélesedő mosollyal hallgatja. - Az úszóizmaim? - kuncog közbe, de az egész végére már előre görnyedve nevet, mint egy állat, hogy az edzőterem tőle visszhangozzon. Mély levegővel, lassan húzza ki magát. - Figyu, szófosásban  simán pusztítasz, de majd a mai nap végén visszatérünk rá, hogy karban lekvár vagy e vagy sem - fél karral húzza magához, a hajába puszil, majd elkezdi bebandázsolni a kezeit. Ez a dolog már most szuperül halad.
Az agya rutinosan kapcsolódik le a sztoriról, néha azért hümment egyet, és mondaná, hogy figyelget, de nem. A lényeg, hogy vigyáznia kell a lányra mielőtt szájba verné saját magát és hasonlók. A gondolat éppen megszületik Kende agyában, amikor a dán ajkak hangot is adnak neki.
- Kemény és bőr, szóval igen - válaszolja, majd szeme csillan és csapja fel két kezét, már félig bandázsban. - That’s what he said! - elégedetten vigyorogva fejezi be a munkálatokat saját kezén. Átmozgatja a vállait, amennyire tudja a karját, közben ráérősen magyaráz Marinanak is, mielőtt elindul a zsákhoz. A kesztyűket a fal tövéhez dobja.
- Megtartom erről - fordul és két tenyerével megpaskolja a kitömött bőrt. - Üsd meg, Szösztalicska.
Szál megtekintése


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Reiner Kende
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Elemi mágus, Másodikos mestertanonc


got the spirit of a fela
offline
RPG hsz: 322
Összes hsz: 666
Írta: 2022. szeptember 9. 20:06 | Link


Kezeik összeérnek a levegőben, a csattanás hangja visszhangzik a teremben, miközben Kende tenyere minimálisan csípni kezd. Nem foglalkozik vele, csak felnevet el sem engedve az egyedüli és megismételhetetlen Szösztalicska pillantását. Öregem, azért büszkeség tölti el ha belegondol, hogy a másik hány nyelven beszél, és mindegyik nyelven rengeteget, főleg egy olyan -jobb napokon- csendesebb fazon mellett mint a Reiner örökös. Ha párszaszóul is megtanulna a kígyó helyben le védelme és lelépne.
Jó hír, hogy most más vár a haverjára. Kende két kézzel tartja neki a zsákot, nem túl erősen de még annyira se kellene amikor nem is biztos benne hogy elhangzott a tompa hang. Hirtelen nevetne fel, helyette csak aprókat köhint és hagy magának egy, majd két pillanatot mielőtt meg tud szólalni. A szituban nem segít neki a másik szövegelése, maradjunk annyiban.
- Ez… na jó, hát ez elég béna volt - őszintén. Bocsánatkérő féloldalas mosolyra húzódik ajka, mielőtt bólintan. - De a fütyülést is így kezdtük, nem? Aztán mekkora májer lettél? Na figyu - elengedi a zsákot és a barna mellé lép, ahonnan már nyúl is a vékony karokért. - Legyen mindig kicsit behajlítva.  A lábad tedd így, hogy ne bukj előre - mutatja - és izomból csapj oda - derekát fogva szorít rá - innen kezdve a mozdulatot. Képzelj oda valakit, aki felbaszott - egyszerűsíti le a végére, vállán von és elengedve a lányt áll haránt terpeszbe. Nem hogy a másik de még ő sem emlékszik mennyi mindent mondott, inkább megmutatja. Álla elé emelt kezekkel helyezkedik, szusszan, majd az ökle csattan a bőrön úgy, hogy a plafonhoz rögzített megbűvölt láncok belecsörrennek. - Próbáld meg újra. Baromi jó érzés.

Szál megtekintése


RIDE THE WAVES AND LIVE THE LIFE.
Erőnlét terme - Reiner Kende hozzászólásai (12 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyFöldszint