36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 125 ... 133 134 [135] 136 137 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Weiler Dante
Független varázsló, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 845
Írta: 2023. április 1. 01:26 | Link

Yun Na-ri

- Hát lássuk... - Felkel a helyéről, hátat fordít a lánynak és az egyik felső polcról könnyedén levesz egy összefogott mappát. Elég magas és nyurga alkat, szóval nem kell túlzottan nyújtózkodnia.
Hangos csattanással landol az asztalon, pedig csak könnyedén leejti arra, nem hajítja vagy csapja. Miközben beszél, elkezd lapozgatni a belefűzött lapok között.
- Olyan, ami teljesen eszméletlenné tesz 24 órára, olyan nincs tudtommal. Sajnos a likantrópoknak van egy igencsak idegesítő ellenállásuk sokfajta komponenssel és bájitallal szemben.
Felnéz a lapokból és csak egy rövidke félmondatot tesz hozzá.
- Nekünk bájitalmestereknek idegesítő legalábbis. A leghosszabb idő olyan 12-15 óra lehet, abban az esetben, ha a vérfarkas legyengült állapotban van, valamilyen betegség gyötri. Általános esetben pedig inkább 8-10 óra.
Már megállt az egyik oldalon és a számokat már láthatóan onnan nézi ki. Nem tud mindent fejből, szóval meg kellett keresnie a referenciát.
- Illetve az utóhatás komoly izomfájdalom, akár több napig tartó. Nem szeretik használni ezt a bájitalt, mert akinek munkája van, a megszokottnál hosszabb szabadságot kellene kivennie.
Nyitva hagyja a mappát, de ismét a kávéscsésze után nyúl inkább, mert amit erre rákövetkezőleg mond, azt már fejből is tudja.
- Jobban kedvelik azt a típusú főzetet, ami tisztán tartja a tudatot. Kontrolláltabb átváltozás, enyhébb mellékhatások.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Linzenbold Inez
KARANTÉN


Die junge Duellmeisterin
offline
RPG hsz: 54
Összes hsz: 65
Írta: 2023. április 2. 01:18 | Link

Jake
An outfit for you


- Deee! - Feleli vigyorogva begyömöszkélve a navinést ebbe a klassz kis üzletbe. Csak egy kis bátorítás kell neki meg néhány divattanács, hogy kikupálódjon. Nem lehet mindig uborkavető outfitben.
- Vigyázz! - Sziszegi aggódva, de azért visszafogja a saját erejét, nehogy még a végén tényleg fellökje a srácot. Nagyon izgatott, hogy divatdiktátort játszhat, igazából mindig is ki akarta próbálni ezt a dolgot, de csak magát tudta stylingolni.
- Csak vicceltem! - Siet gyorsan megnyugtatni Jaket, mert tényleg nem akarta megsérteni. Még akkor sem, ha őszintén borzalmasnak tartja azokat a darabokat, amik a ruhatárát képezik.
- Szerintem templomba elegánsabb ruhát szoktak, nem? Vagy az amisoknál nincs többféle szett? - Kérdi őszintén érdeklődve pislogva. Sosem kérdezte még Jaketől, hogy az amisoknak van-e úgymond szép ruhájuk, amiket eseményeken hordanak, vagy teljesen az egyszerűséget követik. A rellonos biztosan nem tudna így élni.
Elgondolkodik azon, hogy mivel lehetne Jake viseletét feldobni, ami visszaadná a madárijesztő szerelés kényelmét és praktikusságát, de mégis elegánsabb lenne.
Kékjeit végig futtatja a bolt kínálatán, amikor megkapja az utasítást, hogy ő szerezzen valamit. Hümmögve járja a sorokat, közben taperolja is a darabokat, hogy megtalálja a legjobbat.
A merev szövetből készült, élre vasalt szövetnadrágok kiesnek, hiszen azok gyűrődékenyek, ráadásul nem kényelmesek.
Végül megakad tekintete egy farmeren, aminek teszteli a rugalmasságát és elég jól tágul. Hozzá lekap a polcról egy szép pulóvert meg egy lenvászon inget.
- Valami cipőt kerítünk hozzá, de ehhez mit szólsz? Szerintem kényelmes. - Inez többnyire merv szövetből készült ruhákat visel az év nagy részében,de nyáron kedveli a lenge, puha darabokat is. Ennek tudatában igyekezett válogatni, hogy praktikus, de mégis elengáns lehessen navinés barátja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2023. április 4. 01:25 | Link

Weiler Dante


Az egyik pillanatban még a bőrt tépkedi az ellentétes keze körömházánál, a másikban pedig - mikor ráeszmél a pótcselekvésre - azonnal abba is hagyja, mint a rajtakapott gyerek. Eközben csak Dante hátát bámulhatja, mert az láthatóan elkezdett releváns infók után kutakodni a jegyzetei között, háttal neki.
- 8-10 óra... - Automatikusan ismétli meg a szavakat maga elé bámulva. - És, ha a vérfarkas teljesen egészséges? - Nem jellemző rá a betegeskedés. Ironikus módon elég rezisztens immunrendszerrel rendelkezik leszámítva a kórságát és a havi menstruációját, amik megviselik általában. Elvégre a mocsok alapból elég ellenálló, kevés dolog tudja bántani.
Csak akkor sötétül el valamennyire az arckifejezése, amikor a másik bájital is szóba jön.
- Nem kell. - Nyersebb válasz, undorodó arckifejezés; Na-ri nagyon nem szeretné megőrizni az emlékeit az átváltozásairól, okkal. Bőven elég volt gyerekkorától egy mélyről fakadó rettegést ápolnia a vérfarkasok iránt, nem hiányzott, hogy egy legyen közülük, pedig akarata ellenére ez történt. Ha van döntési lehetősége, nem kéri az élmények dokumentálását az agya által.
- Nem érdekel, ha izomfájdalmat vagy akármilyen rosszullétet okoz... El tudod készíteni? - Mondjuk nagyon reméli, hogy igen, és nem a semmiért bájitalmester Dante. Nagy szüksége lenne arra a főzetre akár már a következő teliholdhoz, ami lassan a nyakán lesz körülbelül egy hét múlva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jacob Lehman
INAKTÍV


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 135
Írta: 2023. április 8. 16:07 | Link

Inez

Vége volt, nem volt menekvés. Bent találta magát az üzletben, mindenféle gönc között, s tudta jól, hogy idővel majd választania kell valamit. Most százszor inkább lett volna udvaron lévő kacsák, vagy borsófejtő asszonyok közt, mint hogy vásárolgasson. Persze Ineztől ez egy nagyon kedves gesztus volt, de inkább mást csinált volna a lánnyal a vásárlás helyett. Mondjuk megfordult a fejében az, hogy megcsókolhatná, mert amikor egyszer megpróbálták, az nagyon tetszett neki. Na de mégis hogyan is hozakodhatott volna elő ilyesmivel? Hé, gyere, üssük el az időt és smacizzunk? A lány biztosan zokon vette volna, Jake meg…nos, úriember volt. Emiatt csak diszkréten nézett végig Inezen, hátulról, hogy aztán szemügyre vegye az üzletben lévő portékát.
- Héé, oké - elmosolyodott, nem sértődött be a poénon, igazából nevetett a lánnyal együtt, mert tény, hogy sajátos öltözködése kitűnt a tömegből.
- Többféle? Nem, nincs - nevetett. - Van a nadrág, ing, ha hidegebb van, vehetsz fel hozzá mellényt és zakót. Ja, meg a kalapom - mosolygott büszkén, nehezen tudott megválni attól a darabról, most is csak Inez kérésére hagyta otthon, hogy nehogy leverjék őt az utcán, amiért egy ufo landolt a fején.
- Hát, szerintem ez nem az én boltom - jegyezte meg, találva egy bőrdzsekit, amikből szögek álltak ki. Nézegette azért, de nem igazán jött rá a funkciójára.
- Ezzel mondjuk könnyebben összekapnám az udvaron a faleveleket, elég lenne csak végig gurulnom benne - röhögve magyarázott Ineznek, majd szemügyre vette a választott ruhadarabot. - Hm, nem is olyan rossz - meglepődött, mert az a pulóver kimondottan jól nézett ki.
- Na jó, akkor ezt megpróbálom, míg keresel nekem egy cipőt, oké? - befelé menet még egy farmert is vitt magával, mert egy olyat már korábban be akart szerezni magának. A fülkében neki is állt öltözködni, s közben várta, hogy Inez visszatérjen a cipőkkel.
- Mi van cicca, hol a gazdád? - csak tompán hallotta a függöny mögül, nem is tulajdonított neki jelentőséget, pedig épp két srác lépett oda Inezhez.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Független varázsló, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 845
Írta: 2023. április 8. 19:29 | Link

Yun Na-ri

Egy kicsit megáll a visszakérdezésre. Nem vonja fel ugyan a szemöldökét, de elsőre nem tudja hová tenni. Jobb híján csak egyszerűen válaszol megint.
- Nyolc-tíz óra általános esetben. Az általános esetet arra értettem, hogy teljesen egészséges. -
Rezzenéstelen arccal mond el mindent. A lány láthatóan nincs túl jóban a ténnyel, hogy vérfarkas, mondjuk miért is lenne? A legtöbb likantróp átkozza a napot, amikor bemarták - az is ritka, hogy beleegyezéssel történjen, így ezeknek az embereknek az életében még egy ráadásul kifejezetten traumatikus élmény is kötődik az állapotukhoz. A heves "nem kell"-re csak megvonja a vállát. Hát jó, felajánlotta, ahogy szokta.
- Nyilvánvalóan el tudom készíteni. Egy fiola 15 galleon. - Borsos, de korrekt piaci ár, tekintve a felhasznált komponensek értékét és a belefektetett munkaórákat.
- Mivel egy hét múlva telihold és urgent megrendelés, másfél galleont rászámolok. Ha ez az összeg megfelel, akkor elkészítem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Linzenbold Inez
KARANTÉN


Die junge Duellmeisterin
offline
RPG hsz: 54
Összes hsz: 65
Írta: 2023. április 8. 19:46 | Link

Jake
találtam cipőt is

Inez mindig is nagyon szeretett vásárolgatni, még akkor is, ha ez csak budapesti üzletekben tehette meg, nem pedig Bern vásárlónegyedében. A kínálat és a minőség gyatrább, de az élmény hasonló.
Reméli, hogy Jakenek tudnak valami jó cuccot találni és nem úgy fog öltözni, mint aki éppen teheneket készül kihajtani az Alpokba a Milka csokigyár megbízásából.
- Nahát... és akkor egy szabásmintából varrják mindig az asszonyok? - Kérdi döbbenten. Beszéltek már korábban is az amish életmódról, mert nagyon különös világ az Ineznek, de eddig valahogy a ruházkodás nem keltette fel ennyire a figyelmét, elvégre nem is gondolta, hogy mindig kb. ugyanazt hordják, számára annyira evidens volt az óriási gardróbja.
- Majd keresünk másik kalapot. - Ezt ugyan nem tudta megígérni, de vannak egészen cuki fejfedők a férfiak számára is, amik nem olyanok, mint egy 19. századi történelmi illuszráció, hanem vagányak egy jó szettel.
- Ugyan, biztosan találunk valamit. Nem mindegyik darab ilyen... edgy... - Nem jut eszébe a magyar kifejezés rá, de érti, hogy mi a probléma a szegecses dzsekivel. Azon viszont jót röhög, amit Jake kitalál, mint alternatív felhasználási mód.
- És azzal a láncos nadrággal mit csinálnál? - Kérdezi rábökve az egyik gatyára, amiről két sorban láncok lógnak, mint dísz. Nagyon szereti Jake humorát, még akkor is, ha nem is mindig viccel, amikor nevetségeset mond.  
Örül, hogy jó darabokat sikerült összeválogatnia, egészen lelkes, hogy öltöztetőset játszhat Jake-kel, még akkor is, ha ez gyerekesnek hathat.
Bólintva elsétál a cipőosztályra miután megtudakolja a navinés cipőméretét, hogy szerezzen valami kényelmes, de mégis kifinomult csukát is. A legtöbb vagy túlzottan sportos volt, vagy túlzottan olyan, mint amiket az apja hord munkába. Jól nézne ki az elegáns bőrcipők is, de nem látja bennük a navinés barátját, legalábbis még nem.
Épp siet vissza kezében a zsákmánnyal, amikor két szánalmas külsejű alak megszólítja. Normális esetben nem félne, hiszen a pálcájával pár mozdulattal képes leteríteni a legtöbb embert, azonban muglik között nem használhatja, így most a táskája mélyén lapít. Ösztönösen nyúl a táskája irányába, azonban időben kapcsol, hogy ez most nem megoldás. Úgy dönt, hogy ignorálja a fenyegetést és megpróbálja kikerülni őket a szűk helyen, azonban az útját állják.
- Mi van cica, nem is válaszolsz? - Nyaggatja tovább az egyikük.
- Menjél dolgodra! - Utasítja megpróbálva áttörni a kis sávon, ahol még elférhet. A pálcája nélkül nagyon megrémül konfliktus helyzetekben, nehezen tudja kezelni őket. Még sosem kötöttek bele csak így.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2023. április 11. 00:34 | Link

Weiler Dante


- Ah, oké... - Szóval lenne tíz eszméletlen órája, és igazán minimálisra szorulna az átalakult alakban töltött ideje. Ez első hallomásra máris több, mint amiben része volt az elmúlt hónapokban, mióta bemarta a nővére.
Az ár viszont hirtelen elfeledteti vele a további agyalást, mert baszki, 15 galleon? És még másfél a sürgősségi díj? Nagyon közel áll hozzá, hogy leessen a székről úgy, ahogy van, és egyedül az akadályozza meg ebben, hogy erősebben rámarkol a kávéscsésze fülére, és egy pillanatra eltűnik mögötte, míg belekortyol az abszolút ízesítetlen löttybe, csak hogy fájjon ez az ár minden érzékének.
A fél kurva fizetése! De jó, kibaszott csóró volt eddig is, de ez azért azta rohadt... A csésze pereme jótékonyan fedezi azt a némán, és önmagához képest baromi diszkréten elmormogott "Kurvaélet"-et.
Egyszer, de csak egyszer fizeti ezt ki, és utána addig zsarolja Eliast, míg havonta meg nem fogja főzni neki ezt a szart. Leereszti a csészét. Itt nincs mit malmozzon, ő van szar helyzetben és neki kell a főzet.
- Rendben. Mikorra leszel kész vele? - Meg persze az előleget is meg kell beszéljék, de úgy néz ki, ebben a hónapban lesz némi esélye tényleg elfeledni az átváltozás okozta kínokat legalább egy nagyon kicsit.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Független varázsló, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 845
Írta: 2023. április 14. 02:57 | Link

Yun Na-ri

Hagy időt arra, hogy a lány bedolgozza a kért összeget. Valóban nem kellemes szám, pláne nem galleonban, de az a helyzet, hogy ez viszonylag ritka főzet is. Mármint csinálhatna sokkal olcsóbban is. Ami azt illeti, hogy ne érezze magát a lány átverve, megemlíti.
- Látom, egy kicsit megrendít az ár és megértem. Mindenképpen fair szeretnék lenni, így megemlítem, hogy van olyan változata a bájitalnak, amelynek a komponensei kevésbé költségesek. A hatás ugyanaz, viszont sokkal nagyobb terhet rak a szervezetedre. A lehetséges mellékhatások között vakság is előfordulhat, ami bár nem száz százalékos bizonyossággal léphet fel, de a szokásos kockázati valószínűségekhez viszonyítva nagyon is jelentős.
Ép eszű személy nem választaná, azért is nem hozakodott elő vele rögtön, pontosabban azért is feledkezett meg róla. Nem szokta elkészíteni és nem szokta eladni sem. De ha valakinek kevés pénzért belefér a lehetséges vakság, hát.. ki tudja.
- ... csak a teljesség kedvéért.  - Akkor viszont tényleges szerződést íratna a nővel, mely szerint ő ismertette a kockázatokat és nem terjeli felelősség.
- Nemsokára telihold, mivel megfizeted az árát, hogy előbb elkészítsem, ha ma nekiállok, két nap múlva visszajöhetsz érte. - Egy sokkal értékesebb alapanyagot használva jelentősen le tudja rövidíteni az elkészítési időt, de ez nyilván benne is van az általa mondott árban. - Eszébe jut ugyan egy lehetőség, egy kósza ötlet, hogy miként tudna úgy discountot adni Yun Na-rinak, hogy az neki se legyen veszteséges, de amikor legutóbb szenvtelen természetességgel rákérezett egy likantróp ügyfélnél, nagy perpatvar lett abból, hogy mit képzel magáról.
Csak az a baj, hogy tényleg híján vana vérfarkasszőrnek. Sőt, némi karomhegy sem jönne rosszul. Megáll és elhallgat, néhány másodpercig csak rendezgeti vissza a polcról levett iratokat csendesen. Na jó, miért is ne. A lány csendje volt annyira hosszú a vételár hallatán, hogy legyen esélye az igenlő válaszra.
- Ami azt illeti, lehet volna egy módja, hogyan tudnál néhány galleont spórolni ezen...


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mihail Vladiszlav Sztravinszkij
Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


#fattyú #édes ördög
offline
RPG hsz: 481
Összes hsz: 1240
Írta: 2023. április 14. 11:14 | Link

Damien
Arany Kaviár Étterem, Budapest, 10.13. / somehow

Végig követem, ahogy az ablak felé fordul, de csendben várom meg, amíg érkezik a kérdés. Fejemet rázom meg. Sok minden elmondható rólam, de az, hogy arab zenét hallgassak, pont nem.
Szemeimet lesütve mosolyodom el, kékjeim a terítőt fürkészik, pedig jóformán semmi érdekes nincs rajta. Egyszerű fehérsége tisztaságról árulkodik. Felnézek, találkozik tekintetünk, de nem tartom sokáig a szemkontaktust: de összecsengnek. Több hasonlóság lenne bennünk, mint, amit elképzelni tudtam volna? A kastélyban olvasó srác felszívódott, helyette Damien Felagund ül előttem, teljes valójában, amilyennek évek óta kellett volna lennie. Nincs dadogás, nincs háttérbe szorítás, csak ő. Végül ismét ránézve bólintok aprót.
- Csengjünk össze - fordulok a léptek felé, végül vissza Damien felé. - Szívesen beszélgetnék veled franciául, de az a nyelv sajnos nincs a repertoáromban - jegyzem meg mellékesen, miután a pincér már biztosan nem hallja szavainkat. Kortyolok a whiskyből. Arra, hogy félreértem, tudnék reagálni, azonban nem teszem meg. Nézőpont kérdése.
Fél szemöldököm rebben meg, ahogy közelebb hajol. Testem gondolkodás nélkül reagál rá; ugyanezt teszem. A pohár koppan az asztalon, de azt nem elengedve hajolok én is előrébb, hogy válaszoljak a kérdésre.
- Döntéshozatal - felelem halkan, mély hangon. - Külső nyomás nélkül - egészítem ki mondandómat, végül ülök vissza eredeti pozíciómba. Sok ember elképzelni sem tudja, hogy a szabad akaratnak mekkora jelentősége van, és bár én is előszeretettel élek ezzel, a lehetőség, hogy ez miatt elvesztem a családom, mindig a fejem felett lebeg.
A vacsora kellemes hangulatban telik, bármennyire elképzelhetetlen, könnyedebb témákat is érintünk vacsorapartneremmel, mint a ki nem mondott feszültség mindkettőnkben az elvárások miatt. Annak végeztével búcsúzom el tőle, egy ideig még az utcán állok, nézve elsétáló alakját, mielőtt beülnék az autóba.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Jacob Lehman
INAKTÍV


the amish boy| "Jake"
offline
RPG hsz: 123
Összes hsz: 135
Írta: 2023. április 16. 18:11 | Link

Inez

Jacob pislogott párat, miközben próbálta megálmodni a kérdésre a választ, de se a divathoz nem értett, sem pedig a varráshoz. - Hátőőő, nem tudom - zavartan vakarta meg a tarkóját, sosem érdeklődött igazán a szabásminták iránt, de talán már Inez is sejtette, hogy Jake és a divat az két külön világ. Ennek ellenére a vásárlás egész jól telt, bámészkodtak, válogattak és még jókat nevettek is egy-egy darabon.  - A láncossal? Magamhoz kötném Riskát, és úgy sétáltatnám - nevetett fel, nem is értette, hogy miért hord valaki lánccal vagy szögekkel feldíszített ruhát. Közben elvette Ineztől a kiválasztott holmit, s míg a lány elsétált, hogy keressen neki még cipőt, addig Jake a fülkében lehúzta saját gúnyáját, s magára húzta a farmert, meg azt a pulcsit. Nézegette magán, kicsit elhúzva a száját, bár nem is találta olyan rossznak ezt az összeállítást, sőt. Egészen meglepődött azon, hogy ez a cucc jól áll neki. Már várta is vissza a lányt, mikor a fülét megütötte Inez hangja.
- Épp ott vagyok, a dolgom hogy ilyen cicákat szedjek össze a városban - vigyorgott a srác, egyáltalán nem tartva a lánytól. Jake erre lépett ki a fülkéből, s már ráncolta is a homlokát, érezte, hogy a barátja bajban van. Csak az volt a baj, hogy két, nála szélesebb fazon kötött bele a lányba, így Jakenek inába is szállt a bátorsága, s lefagyott.
- Na gyere, ne kéresd magad, túloldalt bedobunk egy italt - vigyorgott rá, s nyúlt máris a lány karjára. - Inez, jönnél segíteni? - szólalt meg végül mégis csak, s tett közelebb pár lépést.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2023. április 18. 21:31 | Link

Weiler Dante


Tény, hogy egy zsugori picsa, de ha kurvára nincs feles pénzed, azért megnézed, mire vered el. Ez a főzet viszont olyasmi, amivel kiüthetné magát, és őszintén? Sokkal jobban hangzik ez, mint átélni az átváltozás teljes palettáját. Ha lemarad a nagyjáról és csak a záró képkockákra ébred fel, számára eddig ez a legjobb forgatókönyv, amit találhatott.
- Kihagyom, de köszi. - Nem, a látását, meg úgy a szaros egészségét nem fogja szétbaszni, ennyi esze még neki is van. Ha ennyi, akkor fogát összeszorítva, de kiadja rá a pénzt.
- Perfekt. - Kezd belenyugodni, hogy ez borsos lesz, és csak azért nem mer pofátlanul nekiállni alkudozni, mert fingja sincs, Dante mennyire hirtelen haragú és ha most kivágja a lakásból, mint a macskát szarni, akkor oda az értékes főzete, és a pénzt aztán feldughatja magának, ha ugyanolyan szar lesz az átváltozása. De lám, végül nem is tőle jön az árcsökkentés gondolata. Hagy egy-két másodpercnyi csendet megülni közöttük, ez alatt van alkalma a férfi arcát mustrálni riasztó jelek után kutatva. Egy fél máj, egy vese, vagy szerezzen be neki valami cinkest? Végül is...
- Mesélj. Csupafül vagyok, ha kedvezményekről van szó. - Magában levonja a tanulságot, hogy hihetett volna a látszatnak, hogy Dante nem az az őrjöngős fajtának kinéző.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Független varázsló, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 845
Írta: 2023. április 20. 15:55 | Link

Yun Na-ri

Úgy dönt, hogy teljesen felesleges bármilyen sugar-coating, amit kér az nagyon személyes és igazából teljesen logikus és érthető lenne, ha a lány kijelentené, hogy nem és nem. Ettől függetlenül vesztenivalója nincs.
- A vérfarkasszőr meglehetősen értékes komponens. Ha megengeded, hogy amíg átváltozott alakba eszméletlen vagy, begyűjtsek néhány szálat, tíz és fél galleont elengedek az árból..
Egy komponensnél az is számít, hogy milyen friss és hogyan szerzik be. A piacon a legtöbb vérfarkasszőrt telihold után az erdőben vadásszák össze. Nem túl friss, ráragadt az erdőnek minden szennye-pora. Használható, de a minőséget nézve a közelébe nem ér annak, amit egyenesen egy vérfarkasról szereznek. Pont ezért anyagilag neki több, mint megérné ez az engedmény, cserébe egy nagyon értékes komponensért.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 83
Összes hsz: 83
Írta: 2023. április 30. 04:12 | Link

Weiler Dante


Látszik a pillanatnyi lefagyás az arcán. Erre nem számított; miért akarna valaki egy gyilkos vadállat közelében lenni a legérzékenyebb időpontban? Azonban másképp lehetetlen volna begyűjteni a bájital-összetevőt. Mégis, nem tudja leplezni az arcára kiülő tömény iszonyat és undor keverékét, ha belegondol, mivé válik majd egy hét múlva.
- Csináljuk. De, ha véletlenül bemarlak a vége felé, ha már nem hat a bájitalod, nem az én saram lesz. Tudod, mire vállalkozol. - Nem lesz felelős érte, hogy ha Dante nyitott szájjal sétál be a faszerdőbe. Másfelől nem szabad elfelejteni, hogy ez a pasi valószínűleg képzettebb és okosabb nála varázslatok terén, ami nem nehéz, ha csak az RBFig jutott. Ha nem tudja megvédeni magát, nem ajánlotta volna fel a tranzakció lehetőségét.
- Akkor... - Feláll a helyéről, induláshoz készülődve. - ... mennyi az előleged? - Ez már apró részlet, természetes velejárója az üzletkötésnek. Nem kötekedik a továbbiakon, kifizeti Danténak a pénzt. Legközelebb két nap múlva fog újból erre járni, utána pedig teliholdkor tesztelhetik élesben, mennyire hatásos rá nézve a szer.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kárási-Tóth Zsanna
Prefektus Eridon, Másodikos diák


neveletlen hercegnő
offline
RPG hsz: 188
Összes hsz: 264
Írta: 2023. június 25. 12:59 | Link

Lafayette David Saint-Venant
egy cseppnyi űr| ruhácska
- Hol vagy? - egy apró pittyenés, még csak meg se szólalt rendesen a telefonom, és már veszem is fel, hogy kérdőre vonjam a nőt, aki a világra hozott. Pedig megbeszéltük, hogy akkor eszünk egy jót - már ha az anyámnak való evést jónak lehet nevezni, mert épp csak nem köt vájúhoz, és ad zabot - aztán körbe járjuk a Mammutot, mert kellene nekem ez meg az.
A fél percig tartó csend már erősen árulkodik arról, hogy ebből nem lesz semmi, s miután ezt megemésztettem, már csak szemforgatva hallgatom végig anyukám szabadkozását. Ismerem már. Az utóbbi időben már több verziót hallottam, és bólintok egy nagyot, ahogy megint a vendégek elnyújtott ideje van terítéken. Örülnöm kéne, jó fotós. Van egy csomó munkája, más meg bizonyára kiugrana a bugyijából, ha az anyja nem lógna a nyakán. Én valahogy mégsem örülök.
- A telefonod nálad van? - jön a kérdés, és hosszú másodpercig néma csend rá a válaszom. Szerintem anyus a telefonon keresztül is látja a tekintetet, amivel magam elé meredek. Semmi gond, innen tudni, hogy van köztünk némi rokonság. Be is jelez. Pénzt küldött. Költsem el. Azzal nincs gond, szóval miután leteszem a telefont, nagyot sóhajtva célzom meg a közelben lévő Starbucksot, csak egy ponton megtorpanok. Nem igazán gondolkodok, nyitom is meg a fényképezőt, és a padon ülő srácot le is fotózom, mert ez a beállás így most tetszett. Igazából felkészülök arra, hogy megint hosszasan kell magyarázkodnom, hogy se rajongó, se pszichopata nem vagyok. Nem gond az sem, már megy rutinból.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Másodikos mestertanonc


I. - A Varázsló | Diszkrét pletykafészek
offline
RPG hsz: 160
Összes hsz: 208
Írta: 2023. június 25. 13:20 | Link

Zsanna
- Budapest -


Teljesen letört, de komolyan. Van valami különösen kasztráló élmény abban, ha nagy bátrán bemegy egy fehérnemű boltba, de rá kell jönnie, hogy minden melltartó UGYANOLYAN, minden bugyi UGYANOLYAN, és hiába volt meg benne a jóakarat, hogy meglepje Laylát, már eleve ott elvesztette a csatát, hogy megfelelő tudás nélkül be merte tenni ide a lábát. És az eladók ezen cseppet sem javítottak: összenéztek, megjelent az a bizonyos mosoly az arcukon és elkezdték kérdezgetni, segíthetnek-e, mit keres, milyen modellt. És elvörösödött egy idő után, mert amikor a tangák és a push-uppok is előkerültek, már végképp csak hebegni-habogni tudott, aztán borzasztóan zavartan megköszönni a segítséget és lelécelni rém gyorsan. Szinte biztosra veszi, hogy faszra vették és jót röhögtek rajta.
Így, leforrázottan ücsörög a Mammut kellős közepén, amikor végre tudatosul benne a fényképezőt tartó lány jelenléte. Aki felé tartja a gépet. Aki... lefotózta?
- A következő állva vagy ülve legyen? - Úgy van vele, ha már a porba alázta magát az Intimissimi dolgozói előtt, egy fotós lánnyal poénkodni semmiség. Ennek szellemében az egyik lábát felrakja a padra, mintha szétterpeszkedett volna, és a lehető legcringebb csábvigyorát szedi elő. Már csak egy szál rózsa kellene a szájába.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Kárási-Tóth Zsanna
Prefektus Eridon, Másodikos diák


neveletlen hercegnő
offline
RPG hsz: 188
Összes hsz: 264
Írta: 2023. június 25. 13:29 | Link

Lafayette David Saint-Venant
egy cseppnyi űr| ruhácska
Azt sikerült leszűrnöm, hogy ő sincs a legjobb passzban, szóval már tényleg várom azt a pofont, ami mint Damoklész kardja, lebeg a fejem felett. Eddig szerencsésnek mondhatom magam, vagy embereket túl toleranciásnak, akikkel találkoztam, de valahogy a zsigereimben érzem, nem lesz ez mindig így, be fogok én szaladni abba a bizonyos erdőbe.
Meglepetten konstatálom azonban, hogy az sem ma lesz. Semmi fenyegető fölém tornyosulás, sem dobálózás azzal, hogy rám hívják a rendőréket, és még csak paragrafusokat se sorolnak fel, amikkel törvényt, meg személyiségi jogot sértettem. Jó nap ez.
- Így jó, csak... - összeszűkítem a szemem, mert valami mégse teljes, úgy meg nem az igazi. Körbe forgatom a fejem, és meglátom a nénit, akinél tulipánok vannak. Tökéletes. Veszek egy szálat, mert egyrészt a cél érdekében bármit, másrészt, pont van nálam annyi készpénz, harmadrészt...szegény néni. Ahogy megkaparintom a virágot, az idegennek nyújtom, pontosan olyan tekintettel, hogy ő is tudja, mit kell csinálnia, és még el is vigyorodok.
- De ha elfeküdnél, és kigombolnál két gombot, sokkal jobb lenne - mert kérem szépen, lehet ezt még tetézni. Micsoda reklám, főleg hogy felette ott lóg az Intimissi felirat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Másodikos mestertanonc


I. - A Varázsló | Diszkrét pletykafészek
offline
RPG hsz: 160
Összes hsz: 208
Írta: 2023. június 25. 21:18 | Link

Zsanna
- Franciaország -


Őszintén, kissé meglepődik. Azt hitte, hogy a viselkedése majd visszakozásra készteti a lányt, ehelyett mire feleszmél, már egy egész tulipán landol a kezében. Meglehetősen bamba pofával veszi át az idegentől, néhány másodpercig kamillázik a növényre, aztán sóhajt egyet és megvonja a vállát. Ha már faszság, legyen rendes faszság: oldalvást fekvőbe vágja magát a padon (itt már azért néhányan elkezdenek röhögve felé pislogni a háttérből, de kit érdekel?), a szájába fogja a tulipánt, beizzítja a gyönyörű retard vigyorát és peace jelet mutatva a szabad kezével készen áll a fotózásra. A két gomb ötletét elhessegeti, Layla fejbe is verné érte, ha nyilvánosan ennél jobban ízléstelenkedne. Ejj, hogy az asszonynak máris mekkora hatalom van a kezében!
- Na, a következők már azért pénzbe kerülnek izé... Mi is a neved? Csak tudod, a miheztartás végett. Mégse hívhatlak Juliette-nek. - Vagy Piroskának. Képzeljétek el azt a bemutatkozást: A nevem Riska. Ma-riska!
- De hallod, nem sértődök meg, ha elvágódunk valahova máshova, ha nagyon akarsz fotózni, mer' itt már kezdenek kicsit sokat bámulni. - Itt már azért vakargatja az állát, a szájából meg hagyta kiesni a tulipánt a kép elkészülte után.
Utoljára módosította:Lafayette David Saint-Venant, 2023. június 25. 21:22 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Kárási-Tóth Zsanna
Prefektus Eridon, Másodikos diák


neveletlen hercegnő
offline
RPG hsz: 188
Összes hsz: 264
Írta: 2023. június 25. 22:07 | Link

Lafayette David Saint-Venant
egy cseppnyi űr| ruhácska
Talán ez a különleges képességem. Fél perccel ezelőtt még el akartam bújni, hogy kisírjam magam, amiért anyám lepasszolt, de mostanra már nyoma sincs a szomorúságnak.
Rendesen bele is élem magam a rögtönzött jelenetbe, hisz sose hagyok ki egy alkalmat. Sajnos egyáltalán nem vagyok visszatáncolós típus, de hát... rövid az élet, így legalább lesz min nosztalgiáznom. Már így is várom, hogy megmutathassam Kornélnak a képet, és elmeséljem, milyen jó fej idegenekbe lehet itt belefutni.
- Zsanna vagyok, szia - mosolygok rá olyan ragyogóan, mint bárkire. Ez viszont láncreakciót indít el, és be is szívom a levegőt. A körülöttünk lévő kisebb lánygyűrűnek ennyi kellett. Egyből körém kerülnek, és pislogni sincs időm, telefonok kerülnek elém, épp csak egy bocsánatkérő pillantásra futja. De profikat megszégyenítve tűröm, hogy egymás szavába vágva kérdezzenek, és aláírás közben még válaszolok. Mindezt pedig olyan lelkesen, mintha eleve az lett volna a célom, hogy elérjem, felismerjenek.
- Ő a pasid? - mutatnak a srácra, de mivel a kérdést szinte vártam már, mosolyogva rázom a fejem.
- Neeeem, ő az új stylistom asszisztense - persze bólogathatnék is, sokkal menőbb lennék, ha címlapon hoznának le egy láthatóan idősebb pasival, de senkit nem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni, és van bennem tartás. A világ majd tudni fog a pasimról, amint lesz, és olyas valaki lesz, aki mellett büszkén húzom ki magam, és nem egy Mammut közepén boronálnak össze vele. Arról nem is beszélve, mit kapnék az anyámtól.
- Akkor tényleg szerepelni fogsz a Balenciaga kampányban? - na erre a kérdésre viszont őszinte örömmel bólogatok, és pár kép után már meg is szabadulunk tőlük. Nem okoz gondot beszélgetni velük, és ha nekik ettől meg pár képtől jobb a napjuk, hát ki vagyok én, hogy ezt elvegyem tőlük?
- Pontosabban Kárási-Tóth Zsanna, és igen... mármint nem gáz, hogy te nem ismersz, modellkedek, meg pár szépségversenyt megnyertem - megvonom a vállam, mert nem tartom akkora számnak, mint az előbbi lányok.
- És anyukámmal kajáltam volna, szóval ha a bírod a kínait szívesen meghívlak kárpótlásul - meresztek nagy szemeket, mert az sem lep meg, ha ezek után nem akar a közelemben lógni.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Másodikos mestertanonc


I. - A Varázsló | Diszkrét pletykafészek
offline
RPG hsz: 160
Összes hsz: 208
Írta: 2023. június 26. 19:39 | Link

Zsanna
- Franciaország -


- Zsanna... - De nincs alkalma ezt jobban elmélyíteni, netán a saját nevét is kinyögni, mert úgy tűnik, az ázsiai nyomulós-fangirl effektus elterjedt ide Magyarországra is, úgy rohamozza meg az a pár kiscsaj Zsannát. Tagadni se próbálja persze, hogy hallgatózik, így a "Balenciaga", "stylist" és "kampány" szavakat egész tisztán kiveheti megfelelő arckifejezés-változásokat társítva melléjük. Ő. Stylist-asszisztens. Próbál nem belefulladni a saját nyálába a visszafojtott röhögéstől, amíg a rajongók el nem oszolnak a helyszínről.
- Nem kellene minimum napszemüvegben meg baseball sapkában járkálnod hírességként? - Él benne a sztereotípia, hogy a hollywoodi nagykutyákat is szeretik így körbevenni az emberek, hogy még vécére se tudnak menni két instafotó nélkül. Fújmár.
- Mint a stylistod asszisztense, meg kell mondjam... - Ja bocsi, Lafayette Saint-Venant vagyok. - Szóval meg kell mondjam, hogy a kínai eléggé lehúzza az imázsod. Mehetünk! - Szereti a kínait, ki az, aki nem szereti egyáltalán? Hajnalban dürümöt zabálni a Blahán, este elfosni a gencsi határt az utolsó, megromlott kínaitól nyáron, ezek mind mérföldkövek egy rendes, budapesti tini életében, de még egy nem budapestiében is.
- Amúgy ki is rakod ezeket instára vagy pinterestre? - Fejjel a gépre bök, hogy jelezze, a képekről beszél, meg kíváncsi, hogy ez csak úgy pillanatnyi roham volt, vagy tényleg akar az arcával kezdeni valamit a lány?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Kárási-Tóth Zsanna
Prefektus Eridon, Másodikos diák


neveletlen hercegnő
offline
RPG hsz: 188
Összes hsz: 264
Írta: 2023. június 26. 22:00 | Link

Lafayette David Saint-Venant
egy cseppnyi űr| ruhácska
Még ha zavar is a kialakult helyzet, vagy kellemetlenül érzem magam miatta, egy pillanatra se hagyom egyetlen apró jelét sem kiülni az arcomra. Profin tudom kezelni, mert nincsenek sokan, és ahogy látom az arcukon az örömöt, nem is sajnálom a perceket. Azt már inkább, hogy magyarázkodnom kell.
A kérdésre elnevetem magam, és még jól is esik, de a fejem rázom.
- Talán ha Taylor Swift, vagy Ariana Grande lennék. Sokan csak a platformokon ismernek, aztán ha leugrok egy kifliért, még végig is tudom hallgatni, ahogy engem beszélnek ki - vigyorgok fel az újdonsült modellemre.
- Az anyukámmal más. Őt nagyon sokan ismerik, pedig már nincs is a szakmában, de mégis - nyomkodom kicsit a telefonom, hogy aztán megmutassam az egyik képet róla. Ha fogott életében Playboy magazint a kezében, már ismerős is lehet neki, mert anyus durván tolta. És szépen össze is szedte magát belőle.
- És full tiltólistás, de egyszerűen imádom - vigyorgok rá, mert bizony én most szabályt szegek, ő meg ezzel tettes társsá avanzsált.
- És bocsi az asszisztens miatt, de nem akartam kellemetlenséget - kérek azért mégis csak elnézést, mert nem szoktam minden idegennel előre lebeszélni a sztorit az ilyen esetekre. Az azt hiszem furcsa is lenne.
- De ne oda, ha nagyon jót akarsz enni, itt az egyik sarkon van a legjobb. Bízz bennem, tudom miről beszélek - megfogom a kezét, csak hogy megállásra késztessem, és amint sikerül, el is engedem természetesen.
- Ha kell leteszem a nagy esküt, hogy nem foglak leütni, és eladni a szerveid - pislogok is mellé szépen. Jó, kicsit hozzá tartozik az is, hogy így már én se akarok itt lenni, mert félek az esetleges következményektől.
- Ha megengeded a privát instámra igen. Sokat fényképezek, és ott csak a pár ismerősöm látja. A hivatalosra nem igazán posztolhatok, rendszerint anyu intézi, meg egy Kriszta, meg ők is felügyelik. Tudod... azért sok a beteg ember, én meg még mindig csak tizenöt vagyok - nem akarom részletezni, ha képben van ezekkel a platformokkal, akkor azzal is képben kell lennie, milyen elvetemült férgek kerülnek sokszor elő.
- Na, akkor menjünk? - indulok meg a kijárat felé.
- Amúgy...miért ültél úgy ott a padon, mint akit elcibált az asszony a Glamour napokra és véletlenül ott is hagyott? - óvatosan teszem fel a kérdést, miközben felnézek rá, de tényleg nagyon szomorúnak tűnt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1347
Összes hsz: 1366
Írta: 2023. július 10. 15:31 | Link

Júlia
- Olaszország után egy nappal -


- De nézd, ő ott például... - A napszemüvegét egy ujjal feljebb tolja a feje búbjáig, és a másik kezében tartott starbucksos csészével finoman az előttük elhaladó, jól öltözött páros férfi tagjára mutat. - ... biztos megcsalja a barátnőjét. Folyton a telefonját nyomkodja, nem figyel a lányra. Fogadni mernék, hogy félrelép. - Nagyot kortyol a koffeinmentes kávéból, majd...
- A férfiak undorítóak. - Mintha valami életigazságot mondott volna minimum. Persze Will nem undorító, mert őt mindig megdobálhatja étkészlettel, teáskannával, és ha elég ügyes, felpofozhatja vagy egyéb módon tehet kárt benne. Ők így működnek jól: szemet szemért, fogat fogért, és másnap már a szex teszi ki az idejük nagy részét. Remek házasság, immáron három éve!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1140
Összes hsz: 1208
Írta: 2023. július 12. 11:24 | Link

Adál
Ez melyik állat volt?
______________________________________________________


A Júlia egy magyar női név. Az egyik legrégebbi, legismertebb,legegyszerűbb név, amire húsz-ötven évvel ezelőtt minden második parasztlányka hallgatott, ha véletlen nem Máriának hívták. Ez a külföldi egyetemista pedig két l-el írta, hogy az ég áldja meg és annak összes angyala. Így fél órával később is épp ugyanannyira megbotránkozva nézem a poháron a feliratot, miközben Adélt hallgatom. Az ilyen kis mean girl találkozások kellemesen rózsaszínűek a sok tanulás és edzés szüneteiben, amit az utolsó év kíván meg.
A férfira pillantok akire Adél utal. Nem néz ki jobban mint a páros női tagja, de valószínűleg jobbnak érzi magát. Ez pontosan az a szituáció, amikor a csaj eleinte csak sajnálatból randizott vele, most meg majd össze fogja törni a csávó a szívét. Kellemetlen.
A kijelentésre elvigyorodom, miközben tovább figyelem a párost ahogy eltűnnek az ajtóban.
- A-a, a nők hibája, hogy nem tartják őket megfelelően kordában. A férfiak idomíthatóbbak mint a kiskutyák a kellő jutalomfalatokkal és fejsimogatásokkal- vonom meg a vállamat, majd mint csodás átvezetés:
- Apropó kiskutyák, mi van Williammal? Jól viselkedett a nyaraláson? - pillantok rá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1347
Összes hsz: 1366
Írta: 2023. július 12. 11:41 | Link

Júlia


- Ezt nem tudom vitatni. - Elvégre mióta nem bárgyú, elvarázsolt hercegnőként várja, hogy a hercege, aka ez a büdös tróger, akivel együtt él, utána rohanjon és szeresse, azóta javulnak a dolgok. Helyére teszi a hites férjét, ha kell, elhúzza a mézesmadzagot előtte, ha muszáj, így tényleg idomítja a saját ízlésére. Nem tervezi átadni a tulajdonjogot másnak.
- Nos... 10-es skálán 6-os. Jó, legyen 7-es, mert megmasszírozta a vállam, amikor kértem, és nem akadékoskodott. - Közben újabb oldalpillantást vet a csodásan elírt névre a pohár oldalán, és nem áll meg egy újabb félmosolyt és fejingatást.
- Kiugrottunk Nápolyba és Rómába is. Meg kell mondjam, végig igazán példásan viselkedett. Az alkoholstoppot nem tudja ugyan még teljesen tartani, de haladás az van legalább. - Lehet, Júlia már hallott erről az alkoholtilalomról Willtől, ha a férje eléggé nyávogós hangulatban volt megosztani ezt a szeretőjükkel.
- Szent szalamandra... Odanézz! - A poháron nyugvó ujjai közül az egyik diszkréten a megfelelő irányba mutat: a magamutogató TikTok-harcosok feléledtek és az egyik srác épp valami utcai közvélemény kutatással rohasztja a járókelők agyát. Úgy tűnik, az egyik, nagydarab, nagy hasú úriember ezt nem díjazza, mert már jó magyar szokás szerint megy az üvöltözés. Milyen jó a vastag üveg, ami elválasztja őket ettől a csőcseléktől.
- Egyébként... A segítségedet szeretném kérni. Az aurori segítséged. Érdekelne? -
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1140
Összes hsz: 1208
Írta: 2023. július 12. 12:09 | Link

Adál
Ez melyik állat volt?
______________________________________________________


Csak hümmögve bólogatok, bár Adélt se érzem, hogy kordában tudna tartani valaki olyan hatalmas állatot mint William. Félreértés ne essék, imádom Willt, kicsi szívem csücske, de az az ember akkor is határozottan minimum haladó rangú társat követel meg magának. De talán Adél fejlődik és okosodik az idő múlásával. Csak ott van az a kurva rózsaszín felhő. Örök hiba.
- Ühhüm, akkor jó kis nyaraláson vagytok túl - Milyen pénzt lehetne csinálni Rómába a porral...bár ott biztos sokkal több is a konkurens, aki épp ugyanúgy gondolkodik mint én. Valószínűleg sokkal macerásabb lenne az egész.
- Jól is van ez így, megérdemeltetek végre egy kis pihit - nyugtázom, mielőtt ara pillantanék amerre a lány mutat. Majd ugyanolyan gyorsasággal és unott tekintettel el onnan.
- Üdv itthon - kortyolok bele a kávémba. Az ilyen hangos szóváltások már nem sok reakciót tudnak kihozni belőlem. Sok a hülye.
No fene. Aurori? Felhúzom szemöldököm, miközben rá pillantok oldalról.
- Attól függ, mit is kérsz egész pontosan? - mióta egy hülye másodikos kiskölyök odajött hozzám, hogy aurori tudásommal keressem már meg a zokniját kicsit kevésbé vagyok lelkes az így kezdődő felhívásokra, de azért talán Adélnak több esze van ennél.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1347
Összes hsz: 1366
Írta: 2023. július 12. 12:16 | Link

Júlia


- Egy gyilkos után nyomozni. És bizonyítékot keresni. - Most, hogy túlestek a kötelező udvariassági körökön és kedveskedéseken, ideje a komoly dolgokra terelni a szót. Willt nem érdekelte az sms, nem akart jelentőséget tulajdonítani neki. Nem tudja, hogy azért, mert fájdalmas visszagondolnia Noahra, vagy mert egyáltalán nem érdekli? Akárhogy is, Júliát legalább a kihívás és a szimatolás reménye megmozgathatja. Az aktákra is azonnal ráharapott, és lehet, ez is érdekelni fogja. Ha pedig nem, érdekessé kell tennie a lány számára. Más személy jelenleg aligha jöhet szóba- Júlia eléggé középúton van mindenhez, hogy alkalmas társ legyen ebben. Még nem auror, de kapcsolatok fűzik az aurorokhoz. Már nem is civil, ezért nem biztos, hogy csak úgy lerázza az >üzenetet<. Akárhogy is, az elejétől kell kezdje a magyarázatot, így odatolja a telefonját Júlia elé, rajta az smssel.
- Ennek a tartalmát kellene felderítenünk. -
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1140
Összes hsz: 1208
Írta: 2023. július 12. 13:17 | Link

Adál
Ez melyik állat volt?
______________________________________________________


Hiába más kvalitású kérés a lányé, mint a zoknitlan kölyöké, az arcom valahogy pont ugyanolyan értetlen. Felhívás egy gyilkos után nyomozni kora délután a starbucks kávézóban ücsörgő lánytól, aki három perce még a nyaralásáról áradozott Rómában kicsit furcsa érzés. Másrészről abban se vagyok biztos, hogy bármi ilyesmit engednem kellene Adélnak, aki épp csak jobban lett annyi minden után. Vagy talán pont ez bizonyítja, hogy mégsem lett jobban? Épp készülnék mindezt elmondani neki is, amikor az orrom elé tolja a telefonját.
- " A férfi, akit keres az ördög nevét viseli, mégis az Úr az ő istene." Merlinre mi ez a szöveg? Az a nyomorult mellékszereplőnek hiszi magát valami retro fekete-fehér nyomozós filmből vagy magának a Levita szobornak? Ha köpni akar köpjön rendesen az ég szerelmére - ráncolom össze a szemöldökömet. El tudom képzelni meddig ült a kád vizecskéjében áztatva a seggét még kitalálta ezt a szöveget, ami csak arra elég, hogy odafingjon valaki orra alá, aki jelen esetben egy mentálisan labilis, gyereket gyászoló épp nem tinilány.
- Szerintem inkább menj el Willel még egy nyaralásra, mondjuk a Bahamákra -nem azt mondom, izgalmas is lehet felvenni ezt a szálat. De még ha egy konkrét nevet is írt volna le, nehéz lenne bizonyítani, hogy a vádlott tette, nem hogy úgy, hogy valami rejtvényszavaló bohócnak képzeli magát az illető. Ez csak arra lesz jó, hogy Adélt még egyszer pofán csapja az élet és visszaküldje a földre.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1347
Összes hsz: 1366
Írta: 2023. július 12. 13:33 | Link

Júlia


Nem vág közbe egy pillanatra sem, de lassacskán mégis szétterül a szomorú színezetű mosoly az arcán.
- Te is őrültnek nézel, igaz? - Végül nem kertel, kár volna. Sejti, hogy mind Will, mind Júlia, mind mindenki még mindig hibbantnak hiszi. Szélmalomharcot vív a körülötte élőkkel, de ez semmiben sem gátolja, hogy újra és újra próbálkozzon.
- És nem tagadom, egy nap kalap ostoba, sokadrangú szövegnek tűnik elsőre. Cirkalmas hülyeség, mintha egy olyan ember írta volna, aki nagyot akar alkotni és egy kalap doxitrágya lesz belőle. - Mintha csak önmagával értene egyet, bólint is a szavai mellé, miközben kibámul az utcára. Odakint mindenki siet valahová, éli a saját életét a kis mikrouniverzumában. Igazán furcsa belegondolni, hogy míg mindenkinek megvan a saját világa, mégis egy nagy szervként lélegzik együtt a többi emberrel, ugyanabban a világban.
- Will azt mondta, nem volt eszem megmutatni az auroroknak. De, amikor elnézem, hogy reagált ő és te is, rájövök, hogy semmi értelme bárkinek is megmutatni. Nem veszik komolyan. Talán nincs is mit komolyan venni, de túl célirányos az egész ahhoz, hogy ignoráljam. Mi van, ha nem csak egy undok ugratás, hogy engem kiborítsanak? Mi van, ha idiótán és fölöslegesen körítve, de tényleg elárulták a gyilkos nevét benne? - Egy idő után visszanéz Júliára teljesen komoly arckifejezéssel a kávéja fölött.
- Túl sokáig ragadtam bele a saját mocskomba, Júlia. Olyasmiért sírtam, amit nem tudok visszacsinálni, de ha megtehetném, egyelőre azt sem tudom, mit csinálnék vissza. Sosem kaptam válaszokat arra, hogyan történhetett meg ez a tragédia. - Szusszant egyet, hogy közben időt hagyjon a lánynak is reagálni bármit, akármit, csak tudja, hogy itt van fejben és nem ignorálja. Az mélyebben ütne most bárminél.
- Röviddel a hivatalos lezárás után kaptam ezt. Nem voltam olyan állapotban, hogy bárki orra alá dugjam, és most sem vesztek komolyan, ami persze nem baj... de nekem nem elég az, hogy felejtsem el. Ha tényleg rájöhetek arra, ki húzta ki a talajt a lábam alól, akkor meg akarom ragadni a lehetőséget. Mi lehet a legrosszabb? Kiderül, hogy valaki mocskos tréfát űzött velem? Akkor elég, ha elfordulsz, én pedig megköszönöm az illetőnek az adjonistent. Ilyen egyszerű. De, ha mégis kiderülnek dolgok... az neked sem egy olyan rossz dolog? Egy aurortanonc, aki felgöngyölít egy aurorokat is kispadra küldött esetet. - Az ujjaival ki tudja, mikor kezdett el halkan dobolni a kávés pohár oldalán. - Egyébként is, nem érdekel, mit hámoztam ki ebből a sületlenségből? Mert egy teljes nevet kiguberálhat az ember belőle egyébként. Egy elég közeli nevet. -
Utoljára módosította:Adele Nadia Krise, 2023. július 12. 13:35 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1140
Összes hsz: 1208
Írta: 2023. július 12. 16:50 | Link

Adál
Ez melyik állat volt?
______________________________________________________


A kérdésére csak megrázom a fejem, de amúgy sem tudok szóban válaszolni, mert Adél azonnal belendül. Kivárom, én is ugyanúgy az ablakon át bámulva ahogyan ő.
- Adél, nem az üzenet hitelességét vonom kétségbe, hanem azt, hogy neked vissza kéne fordulnod és újra belemélyedni azokba a dolgokba. Veszélyes lenne a mentális egészségedre. Kicsi az esély rá, hogy egyetlen morzsából várat tudj építeni, viszont annál több, hogy beleőrülj - rázom a fejemet. Tudom, hogy ilyesmire nem áll készen, már csak abból is, hogy nem azon gondolkodik hogyan lépjen tovább a múlton, hanem hogy mit akarjon majd visszacsinálni a múlton őrlődve.
Tényleg nem lenne rossz, ha olyan bizonyítékokat tudnék szolgáltatni amikkel valakit elítélnek. Ha olyan, civilként begyűjthető, egyáltalán nem gyanús eszközökkel beszerzett bizonyítékokat tudnék szolgáltatni. De ha nekem még jól is jön, vajon neki is jól fog? Tényleg az a legrosszabb eshetőség ha tréfa a dolog? Mi van ha az igazság sokkal rosszabb?
- Nem fogod elengedni mi? - pillantok oldalra a kis, barna sütőtökfejre. Egy pillanatra elgondolkodom mennyire egyszerű lenne ha kifelé menet behúznám az egyik sikátorba, ráolvasnék egy felejtőátkot az sms-t pedig kitörölném. Vagy egyszerűen beárulnám Magdának, aki talán kezdene vele valamit, de az a baj, hogy engem is kezd érdekelni a dolog.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adele Nadia Krise
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1347
Összes hsz: 1366
Írta: 2023. július 12. 18:16 | Link

Júlia


Egy pillanatra beharapja az alsó ajkát, hezitál. Most már eltelt jó néhány hét, a reggeli teszt pedig még mindig ugyanazt a választ adta neki.
- Hidd el, nyomós okom van. És nem csak visszafelé nézek, hanem előre. Megelőzés. Egyszer már megtörtént, még egy alkalmat nem akarok biztosítani akár egy arctalan szervezetnek, akár egy rejtőzködő őrültnek. - A terapeutája se támogatná ezt az egészet, ebben biztos. Törékeny a siker, a visszalépés pedig fájdalmas következményeket vonhat maga után. Mégis úgy érzi, a felelősség az övé, hogy megelőzzön még egy tragédiát.
- Nem. Ismersz. - Tagadhatatlanul örül neki, hogy Júlia már tudja, mire számítson. Ott bujkál a mosoly a szája szegletében, hogy aztán elbújhasson a pohara mögé egy utolsó korty erejéig.
- Csak válaszokat akarok, hogy továbblépjek. És elégtételt, ha megtalálom a tettest. Amúgy pedig "mi csak együtt lógunk, csajosan", semmi rosszban nem törjük a buksink. Nem igaz? - A világ legártatlanabb szempillarebegtetése párosul a tizenhat éves archoz. Júlia felé nyújtja a kezét a megegyezés jeleként remélve, hogy a lány betársul és nem egyedül kell Eliasról előásson mindent majd.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vattai Júlia
Aurortanonc, Animágus, Világalkotó, Végzett Diák


Porcica
offline
RPG hsz: 1140
Összes hsz: 1208
Írta: 2023. július 12. 22:30 | Link

Adál
Ez melyik állat volt?
______________________________________________________


Tehát mégiscsak lesz baba. Bár sejtettem, hogy Adél nem mondta komolyan azt, hogy soha többet nem akar anya lenni. Látszott rajta, hogy ez kamu. Így viszont már tényleg igaza van abban, hogy nem kellene megvárni a jövőben vajon előfordul-e hasonló.
Végül beadom a derekam, ha már csinálja, legalább valaki vigyázzon a seggére is. Látom, hogy ez a lánynak is leesik a kis szája szélében megbúvó mosolyból.
- Nem igaz... - sóhajtok nagyot aztán állammal felé bökök - na mire jutottál? - mert, hogy említett valami olyasmit, hogy lenne tippje. Közben nagyot kortyolok a kávémba és gondolkodni kezdek. Igazából az lenne a legbiztosabb, ha nem a tipp után mennénk hanem a tippet adó után. Úgy biztosra lehetne menni ki az emberünk. És van egy olyan érzésem, hogy a pontos név még csak a kezdet lesz.Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 125 ... 133 134 [135] 136 137 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek