36. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 117
Írta: 2023. március 31. 22:01 | Link

Weiler Dante


Idegesen ropogtatja az ujjait a kabátja zsebében, miközben megáll a megadott cím előtt. Hónapok teltek el, Jerry néha eltűnik, néha ő lép le napokra, akár több hétre, de ez nem változtat a tényen, hogy még mindig vérfarkas, és még mindig nem képes ezt elfogadni. A türelme egyre fogytán, és az ösztönei kezdik azt súgni, Jerry át akarja baszni. Az a kis fasz kísérleti egérnek használja, és ezt tudta, amikor megkereste, mármint, hogy ez lesz, de az ő türelme is véges. A kétségei már régóta fennállnak, hogy milyen kényelmes lehet Jerrynek egy önkéntes fehér egérrel élnie, és valszeg nem fogja őt semmiből sem kigyógyítani, így hát átértékelte lassan a helyzetét, és döntött: ha az a kis szemét nem segít neki, akkor majd valaki más fog.
Ezért áll most itt, hogy találkozzon azzal a bizonyos valaki mással, és persze, hogy az megmondja, mennyiért volna hajlandó megszabadítani őt a havonta kiújuló vérszomjától? Kezd begolyózni attól, hogy az erdőben ébredjen, meztelenül, fájó tagokkal, mint akit hülyére vertek. Nem utolsó, hogy retteg tőle, megtalálja a nővére és magával rántja a tébolyába. Bármit, csak azt ne!
Hezitálás nélkül kopog be a bejárati ajtón.
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Független varázsló, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 845
Írta: 2023. március 31. 22:17 | Link

Yun Na-ri

A bejárati kapun ajtón kint van a neve, Yun Na-rit gond nélkül engedte be. Végül is, aki ezt a címet ismeri, illetve célzottan érkezik hozzá, az... hát vagy gázóra-leolvasó vagy vevő/érdeklődő. Éppen dolgozik valamin, de egy pálcaintéssel sztázisba rakja a bugyogó főzetet, így az pontosan abban a pillanatban ragad, amiben itthagyja. Ha végzett a látogatóval, visszatér hozzá. Egyszerű farmert és fekete inget visel, a hosszú ing ujja könyékig feltűrve, hogy ne zavarja a főzet elkészítésében. Először kinéz az ajtón lévő kukucskálón, csekkolja a kintlévőt, tudomásul veszi, hogy .. fogalma sincs ki ez. Majd egyszerűen kinyitja az ajtót előtte.
- Üdv, Weiler Dante, miben segíthetek?

Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 117
Írta: 2023. március 31. 22:27 | Link

Weiler Dante


Rágcsálni kezdi az alsó ajkát oda sem figyelve a dologra, csak várja, hogy az a kurva ajtó végre kinyíljon és beszélhessen Weilerrel. Ha nincs itthon, kurvára ledobja az ékszíjat.
Szerencsére nem kell sokat várnia (tekintve, hogy úgy egy hét van még hátra teliholdig, ez az aprócska várakozás is türelmetlenné teszi a végtelenségig), és miután elsőkézből bizonyosodhat meg róla, jó személyhez jött, szusszant egy mélyebbet.
- Yun Na-ri, heló. Azt mondták, vállal konzultációt... speciális löttyök kapcsán? - Nem kertel túl sokat, de nem is akarja az ajtóban elharsogni, hogy vérfarkas. Egy társasházban a falnak is kéretlen füle van és az elmúlt hónapokban volt alkalma megízlelni, milyen "kitüntető" bánásmódot kapnak egyes helyeken a vérfarkasok, a gyanakvó pillantásokról nem is beszélve.
- Bemehetek? Nem akarnám idekint vázolni, ha nem gond. -
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Független varázsló, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 845
Írta: 2023. március 31. 23:02 | Link

Yun Na-ri

Speciális löttyök, hát ez egészen széles skála lehet, kereste már meg vámpír, vérfarkas, véla, de még sellő is annak reményében, hogy valami igényekhez igazított bájitalt készítsen nekik. Minden problémát ugyan nem tud megoldani, de az apró lifehackek egész értékesek tudnak lenni. Eléggé értékesek ahhoz, hogy fenntartsa ezt a labort. (A Nemzetközi Bájitalmester Egyesület nem fizet különösebben bőkezően a publikációkért.)
- Jól hallottad. - Szűkszavú és amúgy nem túl udvarias részéről a szó nélküli tegeződés, de nincs kedve diplomáciai köröket futni. Ennek ellenére nem kaffogósan ellenséges a fellépése, mindössze.. nyers. Félrelép az ajtóban, megvárja, míg látogatója beljebb engedi magát. Az előszoba egy átlagos lakás előszobája, letisztult és modern belső tér, oldalt akasztók a kabátoknak.
- Menjünk az irodámba. Anton, hozz nekünk kávét és vizet.
Utólag tűnhet csak fel, hogy egy idősebbnek tűnő házimanó ácsorog mellettük, aki ezzel az utasítással együtt halk pukkanással eltűnik. Az előszobából két ajtó nyílik, Dante a jobb oldalit nyitja ki és átvezeti magukat egy egyértelműen irodahelyiségbe. Körben szekrényeken és polcokon könyvek, mappák. Yun Na-rinak van hely leülni az asztal másik oldalára, míg Dante helyet foglal a szekrények felé eső oldalán a dolgozóasztalnak.
- Szóval.. milyen speciális bájitalra van szüksége? - nem kedveli a 'lötty' kifejezést.

Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 117
Írta: 2023. március 31. 23:11 | Link

Weiler Dante


Jobb is így, könnyebben megérti ezt a nyelvezetet, mint a seggnyalós udvariasságot, amit sokan tolnak manapság. Beljebb lépve valóban nem vette észre a manót, de amint tudatosul benne a jelenléte, jobban kitágulnak a szemei egy pillanatra a váratlan meglepettség jeleként. Ettől független szó nélkül követi Dantét a dolgozójába, ahogy kibújt a dzsekijéből; a hátizsákját szorosan magánál tartja, mint valami szakadt tini.
Odabent épp csak körbejáratja a tekintetét első körben, miközben leül, de az is inkább ficergő-izgága mozdulatsorra hajaz. Türelmetlen, irritált.
- Előbb... - Leejti maga mellé a hátizsákot, és az ingének a szélét elhúzza, hogy látható legyen a fél válla, meg még egy kicsi, pontosabban a kulcscsontján díszelgő harapásnyom. - ... ez a helyzet. - Nem magyarázza túl, Jerry is egyből levágta az elég ronda marásnyomból, mi a franc van vele, így aztán fel sem merül benne a gondolat, hogy Dante ne találkozott volna már vérfarkas-marásnyommal.
- Az van, hogy... érdekelne, van-e rá gyógymód? Akár kísérleti. Nem a '90-es években vagyunk már, szóval... nagyon jól jönne... - Itt már nem néz Dante szemébe. Utálja a kórságát, utál róla beszélni is, de azt is tudja, hogy muszáj ahhoz, hogy reményei szerint egy napon kigyógyulhasson ebből a franckarikából. Mintha leprás lenne, olyan undort érez saját maga iránt ilyenkor.
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Független varázsló, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 845
Írta: 2023. március 31. 23:23 | Link

Yun Na-ri

A koreai lány egyszercsak lehúzza a vállán a ruhát, meztelen bőrét felfedve - és ezzel együtt egy csúnya, nem túl egészségesen hegedt marásnyomot. Felvonja a szemöldökét. Ebből azonnal rá kéne jönnie, hogy mi a helyzet? Rögtön három nagytestű mágikus ragadozót fel tud sorolni Európában, amibe belefutva ilyen sebet szerezhet magának az ember. Ha tovább gondolkodna, lehet többet is tudna mondani. Megvakarja az orra oldalát.
- Mármint a hegre? Vérfarkas marás? - Rákérdez, mert nem akar feltételezés mentén elkezdeni magyarázni. Jártak már nála olyan kenőcs elkészítése miatt, ami csúnya sebhelyeket kezel. Akár ez is lehet a nő kérdésének a tárgya.
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 117
Írta: 2023. március 31. 23:43 | Link

Weiler Dante


- Vérfarkas... de nem a hegre. A kórra. - Megint felnéz, ezúttal pedig már látszik a türelmetlenség is a szemében. Nyilván nem Danténak szól, csak úgy érzi, le tudná marni a bőrét a helyéről, mintha folyton vakaróznia kellene, mintha... ki akarna ugrani lassan belőle. Még nem őrjítően zavaró, csak mint mikor épp elaludnál és ráhullik egy csepp víz az arcodra. Felráz és nem hagy nyugodni.
- Tudni szeretném, hogy van-e rá gyógymód? Hogy visszaváltozzak... teljesen emberré. -
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Független varázsló, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 845
Írta: 2023. április 1. 00:03 | Link

Yun Na-ri

Oké, jöttek már hozzá meredek kérésekkel, de az utóbbi időben elkerülték az ilyenek. Felvonja a szemöldökét, hitetlen kétkedéssel majd elhúzza a száját. Nem próbál meg úgy tenni, mintha valami megoldható kéréssel állna elő a lány.
- Nézd, én bájitalmester vagyok, nem csodatevő. - Széttárja a kezeit, a mozdulat nem színpadias és széles.
- Nem húzom az idődet, nincs. Nincs rá gyógymód. És nem azon múlik, hogy a 90-es években vagyunk vagy sem. Hacsak nem fedez fel a varázslótársadalom egy eddig nem ismert komponenst, amit még soha nem használt senki és pont beleillene a farkaskór kezelésének képletébe, addig nem valőszínű, hogy lesz.
Hátradől a székében, közben Anton megérkezik egy tálcával, rajta kávéscsészék kávéval, barnacukor és fehércukor, valamint édesítő, tejszín. Illetve ásványvíz: szénsavas és mentes. Dante maga elé húzza az egyik csészét és feketén hagyja.
- Ami jelenleg módunkban áll, hogy enyhítsünk a tüneteken.
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 117
Írta: 2023. április 1. 00:09 | Link

Weiler Dante


Elmarad a látványos csalódás az arcán, de ettől még a fogaskerekei bőven mozognak. Szóval a kis szaros tényleg eldöntötte, hogy nem segít neki. Ne felejtse el hátba döfni a szívélyesség kedvéért első adandó alkalommal.
- És... - Már megint az alsó ajkát harapdálja annak ellenére, hogy az érkező kávé betölthetné a pótcselekvés szerepét. - ... létezik olyan bájital, ami telihold idejére teljesen leszedál egy vérfarkast? Mondjuk... 24 órán át nem kel fel, beveszi emberként, átváltozik, visszaváltozik, felébred emberként. Van ilyen? Vagy valami nagyon hasonló legalább? - Nem a szép esze megtartására van igénye, hanem teljesen elfelejteni, milyen farkasként poroszkálni a vadonban egy teljes éjjelen át.
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Független varázsló, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 845
Írta: 2023. április 1. 01:26 | Link

Yun Na-ri

- Hát lássuk... - Felkel a helyéről, hátat fordít a lánynak és az egyik felső polcról könnyedén levesz egy összefogott mappát. Elég magas és nyurga alkat, szóval nem kell túlzottan nyújtózkodnia.
Hangos csattanással landol az asztalon, pedig csak könnyedén leejti arra, nem hajítja vagy csapja. Miközben beszél, elkezd lapozgatni a belefűzött lapok között.
- Olyan, ami teljesen eszméletlenné tesz 24 órára, olyan nincs tudtommal. Sajnos a likantrópoknak van egy igencsak idegesítő ellenállásuk sokfajta komponenssel és bájitallal szemben.
Felnéz a lapokból és csak egy rövidke félmondatot tesz hozzá.
- Nekünk bájitalmestereknek idegesítő legalábbis. A leghosszabb idő olyan 12-15 óra lehet, abban az esetben, ha a vérfarkas legyengült állapotban van, valamilyen betegség gyötri. Általános esetben pedig inkább 8-10 óra.
Már megállt az egyik oldalon és a számokat már láthatóan onnan nézi ki. Nem tud mindent fejből, szóval meg kellett keresnie a referenciát.
- Illetve az utóhatás komoly izomfájdalom, akár több napig tartó. Nem szeretik használni ezt a bájitalt, mert akinek munkája van, a megszokottnál hosszabb szabadságot kellene kivennie.
Nyitva hagyja a mappát, de ismét a kávéscsésze után nyúl inkább, mert amit erre rákövetkezőleg mond, azt már fejből is tudja.
- Jobban kedvelik azt a típusú főzetet, ami tisztán tartja a tudatot. Kontrolláltabb átváltozás, enyhébb mellékhatások.
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 117
Írta: 2023. április 4. 01:25 | Link

Weiler Dante


Az egyik pillanatban még a bőrt tépkedi az ellentétes keze körömházánál, a másikban pedig - mikor ráeszmél a pótcselekvésre - azonnal abba is hagyja, mint a rajtakapott gyerek. Eközben csak Dante hátát bámulhatja, mert az láthatóan elkezdett releváns infók után kutakodni a jegyzetei között, háttal neki.
- 8-10 óra... - Automatikusan ismétli meg a szavakat maga elé bámulva. - És, ha a vérfarkas teljesen egészséges? - Nem jellemző rá a betegeskedés. Ironikus módon elég rezisztens immunrendszerrel rendelkezik leszámítva a kórságát és a havi menstruációját, amik megviselik általában. Elvégre a mocsok alapból elég ellenálló, kevés dolog tudja bántani.
Csak akkor sötétül el valamennyire az arckifejezése, amikor a másik bájital is szóba jön.
- Nem kell. - Nyersebb válasz, undorodó arckifejezés; Na-ri nagyon nem szeretné megőrizni az emlékeit az átváltozásairól, okkal. Bőven elég volt gyerekkorától egy mélyről fakadó rettegést ápolnia a vérfarkasok iránt, nem hiányzott, hogy egy legyen közülük, pedig akarata ellenére ez történt. Ha van döntési lehetősége, nem kéri az élmények dokumentálását az agya által.
- Nem érdekel, ha izomfájdalmat vagy akármilyen rosszullétet okoz... El tudod készíteni? - Mondjuk nagyon reméli, hogy igen, és nem a semmiért bájitalmester Dante. Nagy szüksége lenne arra a főzetre akár már a következő teliholdhoz, ami lassan a nyakán lesz körülbelül egy hét múlva.
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Független varázsló, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 845
Írta: 2023. április 8. 19:29 | Link

Yun Na-ri

Egy kicsit megáll a visszakérdezésre. Nem vonja fel ugyan a szemöldökét, de elsőre nem tudja hová tenni. Jobb híján csak egyszerűen válaszol megint.
- Nyolc-tíz óra általános esetben. Az általános esetet arra értettem, hogy teljesen egészséges. -
Rezzenéstelen arccal mond el mindent. A lány láthatóan nincs túl jóban a ténnyel, hogy vérfarkas, mondjuk miért is lenne? A legtöbb likantróp átkozza a napot, amikor bemarták - az is ritka, hogy beleegyezéssel történjen, így ezeknek az embereknek az életében még egy ráadásul kifejezetten traumatikus élmény is kötődik az állapotukhoz. A heves "nem kell"-re csak megvonja a vállát. Hát jó, felajánlotta, ahogy szokta.
- Nyilvánvalóan el tudom készíteni. Egy fiola 15 galleon. - Borsos, de korrekt piaci ár, tekintve a felhasznált komponensek értékét és a belefektetett munkaórákat.
- Mivel egy hét múlva telihold és urgent megrendelés, másfél galleont rászámolok. Ha ez az összeg megfelel, akkor elkészítem.
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 117
Írta: 2023. április 11. 00:34 | Link

Weiler Dante


- Ah, oké... - Szóval lenne tíz eszméletlen órája, és igazán minimálisra szorulna az átalakult alakban töltött ideje. Ez első hallomásra máris több, mint amiben része volt az elmúlt hónapokban, mióta bemarta a nővére.
Az ár viszont hirtelen elfeledteti vele a további agyalást, mert baszki, 15 galleon? És még másfél a sürgősségi díj? Nagyon közel áll hozzá, hogy leessen a székről úgy, ahogy van, és egyedül az akadályozza meg ebben, hogy erősebben rámarkol a kávéscsésze fülére, és egy pillanatra eltűnik mögötte, míg belekortyol az abszolút ízesítetlen löttybe, csak hogy fájjon ez az ár minden érzékének.
A fél kurva fizetése! De jó, kibaszott csóró volt eddig is, de ez azért azta rohadt... A csésze pereme jótékonyan fedezi azt a némán, és önmagához képest baromi diszkréten elmormogott "Kurvaélet"-et.
Egyszer, de csak egyszer fizeti ezt ki, és utána addig zsarolja Eliast, míg havonta meg nem fogja főzni neki ezt a szart. Leereszti a csészét. Itt nincs mit malmozzon, ő van szar helyzetben és neki kell a főzet.
- Rendben. Mikorra leszel kész vele? - Meg persze az előleget is meg kell beszéljék, de úgy néz ki, ebben a hónapban lesz némi esélye tényleg elfeledni az átváltozás okozta kínokat legalább egy nagyon kicsit.
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Független varázsló, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 845
Írta: 2023. április 14. 02:57 | Link

Yun Na-ri

Hagy időt arra, hogy a lány bedolgozza a kért összeget. Valóban nem kellemes szám, pláne nem galleonban, de az a helyzet, hogy ez viszonylag ritka főzet is. Mármint csinálhatna sokkal olcsóbban is. Ami azt illeti, hogy ne érezze magát a lány átverve, megemlíti.
- Látom, egy kicsit megrendít az ár és megértem. Mindenképpen fair szeretnék lenni, így megemlítem, hogy van olyan változata a bájitalnak, amelynek a komponensei kevésbé költségesek. A hatás ugyanaz, viszont sokkal nagyobb terhet rak a szervezetedre. A lehetséges mellékhatások között vakság is előfordulhat, ami bár nem száz százalékos bizonyossággal léphet fel, de a szokásos kockázati valószínűségekhez viszonyítva nagyon is jelentős.
Ép eszű személy nem választaná, azért is nem hozakodott elő vele rögtön, pontosabban azért is feledkezett meg róla. Nem szokta elkészíteni és nem szokta eladni sem. De ha valakinek kevés pénzért belefér a lehetséges vakság, hát.. ki tudja.
- ... csak a teljesség kedvéért.  - Akkor viszont tényleges szerződést íratna a nővel, mely szerint ő ismertette a kockázatokat és nem terjeli felelősség.
- Nemsokára telihold, mivel megfizeted az árát, hogy előbb elkészítsem, ha ma nekiállok, két nap múlva visszajöhetsz érte. - Egy sokkal értékesebb alapanyagot használva jelentősen le tudja rövidíteni az elkészítési időt, de ez nyilván benne is van az általa mondott árban. - Eszébe jut ugyan egy lehetőség, egy kósza ötlet, hogy miként tudna úgy discountot adni Yun Na-rinak, hogy az neki se legyen veszteséges, de amikor legutóbb szenvtelen természetességgel rákérezett egy likantróp ügyfélnél, nagy perpatvar lett abból, hogy mit képzel magáról.
Csak az a baj, hogy tényleg híján vana vérfarkasszőrnek. Sőt, némi karomhegy sem jönne rosszul. Megáll és elhallgat, néhány másodpercig csak rendezgeti vissza a polcról levett iratokat csendesen. Na jó, miért is ne. A lány csendje volt annyira hosszú a vételár hallatán, hogy legyen esélye az igenlő válaszra.
- Ami azt illeti, lehet volna egy módja, hogyan tudnál néhány galleont spórolni ezen...


Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 117
Írta: 2023. április 18. 21:31 | Link

Weiler Dante


Tény, hogy egy zsugori picsa, de ha kurvára nincs feles pénzed, azért megnézed, mire vered el. Ez a főzet viszont olyasmi, amivel kiüthetné magát, és őszintén? Sokkal jobban hangzik ez, mint átélni az átváltozás teljes palettáját. Ha lemarad a nagyjáról és csak a záró képkockákra ébred fel, számára eddig ez a legjobb forgatókönyv, amit találhatott.
- Kihagyom, de köszi. - Nem, a látását, meg úgy a szaros egészségét nem fogja szétbaszni, ennyi esze még neki is van. Ha ennyi, akkor fogát összeszorítva, de kiadja rá a pénzt.
- Perfekt. - Kezd belenyugodni, hogy ez borsos lesz, és csak azért nem mer pofátlanul nekiállni alkudozni, mert fingja sincs, Dante mennyire hirtelen haragú és ha most kivágja a lakásból, mint a macskát szarni, akkor oda az értékes főzete, és a pénzt aztán feldughatja magának, ha ugyanolyan szar lesz az átváltozása. De lám, végül nem is tőle jön az árcsökkentés gondolata. Hagy egy-két másodpercnyi csendet megülni közöttük, ez alatt van alkalma a férfi arcát mustrálni riasztó jelek után kutatva. Egy fél máj, egy vese, vagy szerezzen be neki valami cinkest? Végül is...
- Mesélj. Csupafül vagyok, ha kedvezményekről van szó. - Magában levonja a tanulságot, hogy hihetett volna a látszatnak, hogy Dante nem az az őrjöngős fajtának kinéző.
Hozzászólásai ebben a témában
Weiler Dante
Független varázsló, Animágus, Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 845
Írta: 2023. április 20. 15:55 | Link

Yun Na-ri

Úgy dönt, hogy teljesen felesleges bármilyen sugar-coating, amit kér az nagyon személyes és igazából teljesen logikus és érthető lenne, ha a lány kijelentené, hogy nem és nem. Ettől függetlenül vesztenivalója nincs.
- A vérfarkasszőr meglehetősen értékes komponens. Ha megengeded, hogy amíg átváltozott alakba eszméletlen vagy, begyűjtsek néhány szálat, tíz és fél galleont elengedek az árból..
Egy komponensnél az is számít, hogy milyen friss és hogyan szerzik be. A piacon a legtöbb vérfarkasszőrt telihold után az erdőben vadásszák össze. Nem túl friss, ráragadt az erdőnek minden szennye-pora. Használható, de a minőséget nézve a közelébe nem ér annak, amit egyenesen egy vérfarkasról szereznek. Pont ezért anyagilag neki több, mint megérné ez az engedmény, cserébe egy nagyon értékes komponensért.
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 117
Írta: 2023. április 30. 04:12 | Link

Weiler Dante


Látszik a pillanatnyi lefagyás az arcán. Erre nem számított; miért akarna valaki egy gyilkos vadállat közelében lenni a legérzékenyebb időpontban? Azonban másképp lehetetlen volna begyűjteni a bájital-összetevőt. Mégis, nem tudja leplezni az arcára kiülő tömény iszonyat és undor keverékét, ha belegondol, mivé válik majd egy hét múlva.
- Csináljuk. De, ha véletlenül bemarlak a vége felé, ha már nem hat a bájitalod, nem az én saram lesz. Tudod, mire vállalkozol. - Nem lesz felelős érte, hogy ha Dante nyitott szájjal sétál be a faszerdőbe. Másfelől nem szabad elfelejteni, hogy ez a pasi valószínűleg képzettebb és okosabb nála varázslatok terén, ami nem nehéz, ha csak az RBFig jutott. Ha nem tudja megvédeni magát, nem ajánlotta volna fel a tranzakció lehetőségét.
- Akkor... - Feláll a helyéről, induláshoz készülődve. - ... mennyi az előleged? - Ez már apró részlet, természetes velejárója az üzletkötésnek. Nem kötekedik a továbbiakon, kifizeti Danténak a pénzt. Legközelebb két nap múlva fog újból erre járni, utána pedig teliholdkor tesztelhetik élesben, mennyire hatásos rá nézve a szer.
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek