30. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:
Kiírásra kerültek az év végi/eleji pályázatok, ne felejtsd el csekkolni a híreket! Wink
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Farkas Kamilla összes RPG hozzászólása (271 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 » Le
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 6. 14:04 Ugrás a poszthoz

Gosti, a lelki szemetesládám.


Ahogy kimondta, szinte azonnal meg is bánta. Remek, most a másik nagy valószínűséggel azt hiszi róla, hogy valami önpusztító depressziós, érvágós kis akárki. Nem mintha baja lett volna az ilyen emberekkel, egyszerűen csak ő nem volt ilyen. Szerette az életét, szerette önmagát az egészséges keretek között, szerette azokat akik körüleötte vannak. Az anyját mondjuk nem, de arra ugye megvolt a saját maga oka. Amit mostmár az egyik prefektusa is tudott. Megkérte volna, hogy ne mondja el senkinek, de bízott abban, hogy Ágoston nem fogja fogni magát, és elújságolni az első szembejövő embernek. Nem tűnt olyannak. Persze nem mintha olyan sok élettapasztalatot szerzett volna eddig az embereket illetően. Viszont mostmár megtörtént, ez van. Nem tudja visszaforgatni az időt, és meg nem történtté tenni az eseményeket. Az élet megy tovább. Micsoda világrengető gondolatok. Edictumba velük.
Mikor a fiú felvetett néhány esetleges megoldást, amik talán működhetnének, megrázta fejét. És most kivételesen tényleg átgondolta, mit fog mondani. Nem akart olyannak tűnni, aki mindenáron el akarja hitetni vele, hogy tizenöt évesen milyen világfájdalmas, meg satöbbi. Főleg nem úgy, hogy ezek nem is igazak.
- Próbálkoztam. Nem ment. Az egész semlegessé vált.- vonta meg vállát, remélve, hogy tényleg úgy hangzott, amilyennek szánta. Vidámabb téma, vidámabb téma.. Lássuk csak.
- Mi volt eddigi életed legboldogabb pillanata?- mosolyodott el. Ez elég vidám kell legyen. Más boldogabb dolog jelenleg nem igazán jut eszébe. És amúgy is, ezzel talán többet meg fog tudni a másikról. Elvégre, ha már elmondott neki egy ennyire komoly dolgot, még akkor is, ha ezzel leginkább önmagának tett jót. Megelőlegezte a bizalmával. Ez azért elég érzékeny dolog.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 6. 18:46 Ugrás a poszthoz

Lali
IzártIruha, pucéran csak nem szaladgálhatunkI

A szőke lány torka kiszáradt csupán az épület látványától. Hát még a hideg, amit a falak leheltek sápatag bőre felé, amiből időközben kiszökött mindenféle Madagaszkáron szerzett barnaság. Persze tudta, hogy minden fal szokott ilyet csinálni, de ez egy kísértetjárta, sokat megélt példány volt. Neki lehet van oka rá. Például elrémiszteni az olyan szőke, alacsony és vékony teremtéseket, akiket Farkas Kamillának hívnak. Bár akkor még, mikor ezt az egészet kitalálták egész jó viccnek hangzott. Utána megtudta, hogy neki is be kell menni. Telljes tudatában annak, hogy az ezüsthajú valami féle pszichopata lelkesedéssel viseltetik az ilyen dolgok iránt. Igazából azt is kinézte volna  belőle, ha majd elkezdi csapkodni az ablakokat, meg ilyenek. Megforgatta szemeit a másik heves tiltakozására.
- A vadászgörényeim sokkal többet érnek mint egy tengerimalac. Vagy mi ez. Nekik van tudatuk. És amúgy is, ilyenkor még alszanak.- dünnyögte kissé bosszúsan. Amúgy is, a görény egy ragadozó. A hörcsög vagy mi ez, egy patkány. Az is csoda, hogy még nem lépett rá senki. Szegény kis csontocskáinak egy egész apró nyomás is elég lenne a halálhoz.
A fogadást illető kérdésre elmosolyodott. Gonoszan. Kárörvendően. Semmiképp nem jót sejtetőleg.
- Bezabálsz egy csomagnyit abból a cukorkából. Tudod, amelyikben mindegyiknek más-más íze van. Akkor is, ha kifogsz egy hányás aromájút.- vigyorgott társára, a hatás kedvéért még végig is nyalva szája szegletét. Elég hitelesen próbálta elhitetni, hogy nem fél. Közben meg majd' összecsinálta magát, főleg mikor fújni kezdett a szél, s ahogy betódult egy betört ablakon, földöntúli hangot adott ki. Tetőtől talpig kirázta a hideg, gyomra görcsölni kezdett. Méregette az ódon falakat melyekről már vált le a vakolat, majd megrázta fejét. Ez csak egy ház. Tény és való, hogy alig tizenöt évesen nem lenne mit keresnie benne, de mindettől függetlenül, ez nagyonis csak egy ház. Lanetta noszogatására erőt vett magán, s bár minden egyes idegszála hevesen tiltakozott, megindult a kihalt füvön, hogy majd odalépkedjen a korhadozó ajtóhoz. Ahogy a kilincs találkozik a fallal összerándulnak izmai, s idegességében kíméletlenül kezdi harapdálni alsó ajkának bőrét. Az, hogy felsebzi így száját s vér szivárog nyelvére szinte meg sem kottyan neki.
- Remek, bent vagyunk, akár vissza is mehetnénk, nem gondolod? Úgysincs itt semmi érdekes, csak... Falak... Meg.. Üvegszilánkok.. Meg... Szellemek.- hadarta el, s bár hangja először még erőtelljesnek is mondható volt, a végére telljesen elhalványult, bizonytalanság lengte körül.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 7. 12:22 Ugrás a poszthoz

Lali
IzártIruhaI

Megforgatta szemeit a heves védekezésre. Hörcsög vagy tengerimalac, nem teljesen mindegy? Mocskos kis rágcsáló mind a kettő, akik horkolnak meg röfögnek. Vagyis, biztos röfögnek, elvégre valami hangot csak ki kell adniuk magukból. Még a zsiráfok is kommunikálnak verbálisan, pedig róluk aztán tényleg azt hinné az ember, hogy némák. Pedig ha elvesződik a kicsijük, akkor hívják vissza magukhoz. Elképesztő, mire nem képesek. Felvont szemöldökkel, pókerarccal hallgatta végig Ozzy végtelen nagy agykapacitásának részleteit, majd vállat vont. Attól ő még egy egér.
Elvigyorodott, mikor a másik elfogadta a kihívás, s kezet fogtak az elhangzottak megerősítésére. A kis dög a tanú. És ő nem fog csak úgy kirohanni. Lehet, hogy párszor ki fogja verni a hideg veríték, és szidni fogja a földet s az eget, ám nem fog megalázkodni csak úgy. Mármint Kamilla, nem az állat. Ha valamit nagyon akart, azt igenis elérte, tűzön-vizen kersztül. És már alig várja, hogy Lanetta mindenféle finomságokat tömjön magába. Ha lenne nála egy kamera, biztos lefilmezné.
Ahogy belépett a házba jeges borzongás járta át, s úgy érezte, neki innen most rögtön ki kell menekülnie. Ujjai pálcájára fonódtak, ahogy azt maga elé tartotta. Megforgatja szemeit a másik válaszára, miszerint az eddigi tartózkodás nem elég, és egész nyugodtan kiszaladhat, ő önként és dalolva megengedi. Nos, akkor mégsem menekül el színpadiasan.
Figyelte, ahogy az ezüsthajú leányzó valami beteges csillogással szemeiben tanulmányozza az épület belsejét- annak ellenére, hogy nem sokminden volt fellelhető a falakon és padlón kívül. Már épp megszokta a rajtuk honoló csendet, mikor az felszakadt. Erősebben kezdte harapdálni száját, bőre izzadni kezdett a cseresznyefa markolatán. Amikor otthon horrorfilmeket nézett, ki tudta volna tépni az öszes haját amikor a főszereplő ilyen helyzetbe került, s tessék, most tökéletesen ebben vannak.
Megforgatta szemeit társa találgatására.
- Ha húsevő, én elbújok egy ajtó mögött és hagyom, hogy téged szépen kicsináljon.- közölte rá pillantva, ahogy mély levegőt vett, s tett egy lépést a hangok irányába.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 7. 12:51 Ugrás a poszthoz

Elemi mágia óra

Próbált mindenre odafigyelni, minden illatot képet és felvillanó színt megjegyezni, elvégre ki tudja mikor lehet rá szüksége. Újra lehunyta szemeit, s mikor kinyitotta őket, már minden tiszta volt. Valahogy úgy alakulhatott át a káosz erre, mint amikor a fényképezőgéppel rázoomolsz valamire, és az addig homályos, összefolyt dolgoknak hirtelen alakjuk lesz. Bőrén érezte a meleg levegőt, s egy enyhe szellő lágy nyomását. Kezeit széttárta, hogy ne veszítse el egyensúlyát. Nem lenne valami szerencsés beleesni abba a forró maszlagba. Fejét körbeforgatva mérte fel a terepet, majd fülét megütötte a halovány énekfoszlány. Összeráncolta homlokát, majd vetett még egy pillantást az alatta bugyogó vörös katyvaszra. Száját harapdálva kezdett vacilálni a két lehetőség között.
1- ez nem a valóság, erre emlékeztetnie kell magát. Úgy mindíg.
2- ha nem a valóság, nem eshet baja. Emellett egy álomhoz is lehetne hasonlítani, márpedig az ember képes uralni az álmait.
3- azért elég valósághű, szóval ha beleugrana, akkor bizonyára úgy érezné, mintha épp égne és szétolvadna.
4- figyelembe véve, hogy ez ugye képzelgés, amit a tanára irányít- legalábbis nagyon bízott ebben, bizonyára nem véletlenül biggyesztette oda azt a hangot.
Mindezt ilyen szépen átgondolva indult el a fák irányába, áldva a percet, amikor nem valami kis szandált vett fel magára.
Pálcáját maga előtt tartva hajtotta félre az útjába lógó vékonyabb ágakat s faleveleket, követve a kellemes hangzású dallamot.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 9. 12:04 Ugrás a poszthoz

Lali
IzártIruhaI


Az, hogy elbizonytalanodott, nem kérdéses. Viszont hősiesen bírta a strapát, és csinálta az eszét, hogy ő ugyan nem fél. Annak ellenére, hogy a másik biztosan tisztában volt a valósággal. Elég régóta ismerik már egymást, tisztában lehet Kamilla lelki világával, ahogy azzal is, hogy nagyonis retteg az ilyen helyektől. Viszont Bagoly Berti Mindenízű Drazséjából sem akarna megenni egy egész csomaggal, ha ez megtörténne, biztos kidobná a taccsot. A másik szőke úgy méregette a megdohosodott falakat, mintha csak aranyból lennének. Persze, biztos volt bennük valami érdekes, vagy tudja fene, ami valahogy elkerülte a kis navinés figyelét. Meresztette ő acélszürke szemeit a nemlétező vakolatra, de nem látott semmit. A szagtól felhúzta orrát, s grimaszt vágott, ahogy megrázta fejét. Ez után jöttek a hangok. Harapdálni kezdte száját, ahogy társára nézett, majd felöltve a bátor unikornis szerepét indult meg irányukba. Izmai pattanásig feszültek, hogy ha kell, el tudjon menekülni. Tervének hangot is adott. Az persze, hogy esetleg lefagyassza a támadót, hogy az mozdulni se tudjon, csak később jutott eszébe.
- Elbújok, és majd nem talál meg. Meg ameddig veled lesz elfoglalva, szépen kilógok innen.- vont vállat, ahogy megállt a másik szoba küszöbén. Sötét. Egy sötét nappali. Ahonnan hangok szűrődnek ki. Brühühü.
- Lacarnium Inflamare.- mormolta, ahogy megmozdította ujjai között a cseresznyefa pálcát, s annak végén lángocska jelent meg. Végülis ez is ad fényt, nem debár?
- Jössz?- pillantott hátra barátnőjére. Tökéletes álca ez a megszólalás, úgy hangzik, mintha a másikat nem akarná itt hagyni, meg amúgy is, számára érdekes ez a ház. Közben meg esze ágában sincs egyedül bemenni. Hát nem csodálatos figyelemelterelés? Ahogy magát dícsérte zsenialitása miatt, hirtelen túl sokminden történt egyszerre. Valami dőlt, mire Kamilla vérnyomása az egekbe szökött- csak úgy mint ő maga is-, s az is veszélyeztetett, hogy menten szívrohamot kap. Ezután a kis szőrgolyó úgy döntött, hogy ő inkább továbbáll, mire Lanetta utána vetődött, s immáron ő is a porban találta magát. Szegény szőke meg csak állt a küszöbön, kikerekedett, szemekkel, a torkában doboló szívvel, a sokkal, amit a fán puffanó fa hangos hirtelensége okozott, a görcseivel, és jóformán fel sem fogta mi történik.
- Mennjünk innen, kérlek.- nyöszörögte kétségbeesetten, ahogy a sírás kezdte folytogatni. Csak úgy ugráltak az idegei, tarkóján felálltak az apró szőrszálacskák, s minden második pillanatban késztetést érzett arra, hogy hátranézzen, nem-e figyeli valaki. Vagy valami. Például egy gyilkos.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 9. 20:48 Ugrás a poszthoz

Lali
IzártIruhaI

Az egész annyira hirtelen jött. Az egyik pillanatban még itt viccelődtek, nevetgéltek, most meg hirtelen olyan halálfélelme támadt, hogy képes lett volna saját magára rászórni az Avada Kedavra-t. Ez ez most nem vicc. Elvégre háttal állt az áthatolhatatlannak tűnő sötétségnek melyből betájolhatatlan hangok szűrődtek ki, s egyik sem volt valami bizalomgerjesztő. Pálcája végén a kis lángocska kihunyt, s jeges borzongás futott végig gerince mentén. Száját sebesre harapdálta, vére lassan szivárgott nyelvére. Remegve vette a levegőt, ahogy ajkai görcsösen görbültek lefelé. Szürke szemeit csípni kezdték a sós könnyet, majd lassan lefelé kezdtek barangolni. Utált sírni, ám ez most egy különleges eset volt. Könyörgően nézett társára, ám az hajthatatlannak tűnt. Persze, átérezte, de akkor is. Neki is van két görénye, és imádja őket, de ha ilyen helyzetbe kerülne, ő nem kockáztatná az életét. Ahoz túlságosan is önző. Összeszorította ajkait, ahogy a másik elment mellette, s belépett a sötétbe. Lehunyta szemeit. Minden izma kifelé kívánkozott, minél messzebb innen, de azért nem akarja itthagyni Lalát sem. Elvégre egy csomó mindent köszönhet neki, hálátlanság lenne. Persze ha kell, gondolkodás nélkül elinallan. Még mindíg remegve fordult meg, s pislogott társára, aki időközben láthatóvá vállt. Nagy szemekkel nézett körbe, ahogy egyik kezével a hasát kezdte szorongatni, a másikkal pedig a pálcáját.
- Nekem annyira mindegy.- motyogta alig hallhatóan, ahogy az ajtófélfának támaszkodott. A szag, mely orrába kúszott egyszerre hordozta magában a halált és a rothadó húst. Persze ez most idiótán hangzik, de a halálnak igenis megvan az a különleges szaga. Azt mondjuk nem tudta honnan ismerte fel, de azonosította, és ez a lényeg. Összepréselte fogait, ahogy nagyot nyelt. Nem fogja kidobni a taccsot. Nem. Nem. Megrázta fejét, mintegy megerősítésül, majd újra Lanettára nézett.- Mennjünk... Valamerre.- nyögte ki, s bele sem mert gondolni abba, hogy most milyen lehet az arckifejezése, és milyen színt ölthetett fel bőre.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 10. 12:17 Ugrás a poszthoz

Lali
IzártIruhaI

A hányinger telljesen előreláthatatlanul tört rá, s nem úgy tűnt, mintha egyhamar el szeretné engedni. Kamilla torkában felgyülemlett az aznapi ebéd, s minden erejét bele kellett adja, hogy ott is maradjon. Ahogy Lanetta kinyitotta az egyik ajtót, a szag csak mégerősebbé vált, s a szőke lány nagyot nyelve erőlködött az étel bentmarasdása érdekében. Ez egyre rosszabb. A kérdésre gyorsan megrázta fejét, ahogy kikerekedtek szemei. Ő ugyan nem fog csinálni semmit vele. Úgy fog kiiszkolni innen, mint egy megvert kutya, behúzott füllel és farokkal. És próbálja majd elfelejteni ezt a bűzt. És majd kiűzni az orrából. Minél hamarabb, annál jobb. És maga a hangsúly, amivel mindezeket kiejtette a száján. Hogy képes ilyen nyugodtan erről beszélni?? Lanetta elindult az ajtó túloldalán, s Kamillát bármennyire is kínozta a kikívánkozó meggyespiskóta, nem akart egyedül ott maradni. Felsóhajtva sietett utána- már amennyire tőle telt-, s igyekezett szorosan a sarkában maradni. Mikor újra rátört, a falnak támaszkodott, s lehunyta szemeit. Az egészből barátnője felkiáltása rázta fel, mire nyöszörögve botorkált arra. A szag itt volt a legerősebb, s összefolytak szeme előtt a tárgyak. Ahogy megpillantotta a forrást érezte, hogy már nem bír uralkodni teste reakcióin. Gyorsan hátat fordított az ezüstös tincsekkel rendelkező lánynak, majd a szemközti falnak támaszkodva adta ki gyomra tartalmát. Az egész megkínozta, izzadt és remegett, ám a szédülése mindeközben enyhült, s rosszulléte is az étekkel távozott. Körmei belevájtak a rothadozó tapétába, ahogy arra gondolt, mit meg nem adna most egy zsebkendőért. Vagy törölközőért. Vagy egy hideg zuhanyért.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 10. 22:09 Ugrás a poszthoz

Lali
IzártIruhaI


Remegve adta ki magából gyomra tartalmát, ami bár nem lehetett a leggusztusosabb látvány, legalább úgy-ahogy jobban lett tőle. Ettől függetlenül még félt, s minden vágya volt minél hamarabb kijutni az egész helyről. Megforgatta szemeit, ahogy párat még köpdösött, majd, még mindíg háttal a másiknak körbepillantott, nem-e talál valamit, amivel megtörölheti a száját. Miért nincs nála törölköző? Pedig mindenre a válasz a törölköző. Na meg persze a negyvenkettő, de a törölközőnek most nagyobb hasznát venné. Mikor Lanetta szavai felhangzottak, még a tevékenysége közben, nem igazán fogta fel őket, csak az után értek el tudatáig, hogy végzett.
- Jól vagyok.- mosolyodott el kissé erőtlenül, ahogy végül jobb híján kezével törölte meg arcát, majd roppant nőiesen a trutymót átadta a falnak. Inkább ott, mint rajta. Összeráncolt homlokkal nézett az állatkára.
- Honnan tudod, hogy nem veszett? Vagy nincs valami varázsbetegsége?- vonta fel szemöldökét, ahogy megpöckölte az élőlény fülét, mire az nyöszörögve rázta meg fejét. Kissé erőtlenül felsóhajtott, ahogy a kis vörösről a nagy őszre nézett. Kérlelhetetlen, ehez kétség sem fér.
- És mégis hogy fogod felnevelni? Mármint.. Biztos kell neki rókatej, meg majd összecsinál mindent.. Büdös lesz, satöbbi.- kezdett grimaszolni. Egy szóval sem mondta azt, hogy itt kéne hagyniuk. Viszont vegyük figyelembe, hogy ez mégis egy vad állat, aminek vannak szükségletei, és ki tudja, az is lehet, hogy nem engednék meg, hogy megtartsa. Persze mindezek bizonyára nem fordultak meg Lanetta fejében, ahogy Kamilláéban sem fordultak volna meg az ő helyében. Éppen ezért nem is vádaskodott, csak.. Kettejük közül valakinek realistán is kellett gondolkodnia, s bármilyen meglepő, ez a szerep most a szőke navinésre esett.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 11. 14:25 Ugrás a poszthoz

Kézikönyv Micsához. Második fejezet - Hogyan veresd szét magad a gurkójával.


Őszintén szólva, mikor megkérte a mestertanonc rellonost, arra számított, hogy az majd nem épp nőiesen és nem épp gyengéden visszaküldi oda, ahonnan jött. De nem! A Szántó-Vető meglepően jól fogadta a felvetést, és még el is fogadta. Igaz, hogy kellett neki egy kis rábeszélés, meg egy kis akaratosság, de a végére beleegyezett. Igaz, hogy az arcán volt egy fura mosoly, ami akár gonosznak is lehetne mondani, dehát ez Mihaeeeeel, miért akarna ő gonosz lenni, pont őőő?
Szegény kis szőke navinésünk lehuppant a fűbe, maga mellé téve seprűjét, ahogy a nála jópár évvel idősebb magántanárát várta. Persze fogalma sem volt arról, hogy őt most lehet kicsinálják- sőt, biztos. A lehető legtöbb úton és módon. Azért valljuk be, találhatott volna egy valamivel kedvesebb terelőt is, aki mondjuk megpróbál közben vigyázni rá, vagy valami. Viszont már mindegy, és amúgy is, legalább rendesen fel tud készülni. A füvet tépkedte, meg szemmel felmérte a pályát. Mint mindíg, türelmének most is hamar vége lett, s képtelen volt ott ülni egyhelyben, és nem csinálni semmit. Feltápászkodott, majd lenézett az új kedvenc tárgyára. Kinyújtotta kezét felette, majd széttárta ujjait. Egy kis gyakorlat sosem árthat, nem? Végül megrázta fejét, és inkább visszaült. Majd, ha a másik méltóztatik megérkezni, akkor. Addig meg, itt ül. És tépi a füvet. Mármint, ezt a füvet. Amit esznek a birkák. Meg a tehenek. Nem a másik füvet.
Utoljára módosította:Farkas Kamilla, 2015. augusztus 11. 17:05
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 12. 00:29 Ugrás a poszthoz

Kézikönyv a Saint- Venanthoz. Második fejezet - Hogyan veresd szét magad a gurkóval
Micsa vagy, bleee


Nagyon belemerült a bambulásba, nézte a felhőket, amiknek unikornis alakjuk volt. Meg volt egy, amelyik úgy nézett ki, mint egy ember, aki felett volt egy madár, és ahogy mozgott a fehér vatta, a madár beleolvadt az emberbe, és így lett madárember. Meg még növekedő sorrendbe rendezte a fűszálakat, meg vagy hatvanszor újrakontyolta a haját. Csak a biztonság kedvéért. Már azon kezdte törni a fejét, hogy mi újba kezdjen bele, amikor hirtelen valami eltakarta előle a napot. Mint valami aszteroida- amit nem tud kimondani-, vagy egy mamut, vagy épp egy bengáli rellonos. De ez az utolsó csak az után jutott eszébe, hogy méltóztatott felnézni. Mert azért már mégis. A megszólításra felvonja szemöldökét, sőt, még el is mosolyodik. Hiába, bármennyire is tud utálni valakit (őt például legszivesebben fogná, és elásná, vagy kikötné valahova. Vagy bedobná a navinébe. Vagy van egy még jobb ötlete, összezárná Ellával. Ella tuti kikészítené. Na de vissza a témához. Bármennyire is nemszereti Micsát, ez akkor is vicces volt.
- Persze, hogy utána mindenki abban gyönyörködhessen.- tápászkodott fel, majd leseperte magáról az esetlegesen ráragadó kis cuccokat. Földdarab, por, a fűű, meg ilyenek. Mármint.. A rendes fű. Amit zabálnak a tehenek. A fű fű. Nem a másik fajta fű, amit szívni szoktak, és az ember Csodaországban landol tőle. A kérdésekre már tényleg felvonta a szemöldökét, amolyan 'ezt most nem gondolod komolyan' stílusban. Ha nem tudna seprűzi, nem jelentkezett volna.. És valószínűleg nem vették volna fel. Vagyis, még csak elméletben van felvéve.
- Tudom, hogy kell felhívni egy seprűt.- dünnyögte kissé sértetten. Azért már mégis, ennyire azért.. Lehet, hogy úgy néz ki, mint aki nem, de ez nem igaz.- És ülni is tudok rajta.- tette hozzá. Itt már lebiggyesztette a száját is. A hatás kedvéért.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
zárás
Írta: 2015. augusztus 12. 16:28
Ugrás a poszthoz

Lali
IzártIruhaI


Igen, pontosan erre számított. Telljes értékű ellenállásra. Lehunyta szemeit, ahogy felsóhajtott. Reménytlen. Javíthatatlan.
- Először is, a veszettségnek több fokozata van. Persze az emberek csak azt ismerik, amikor már telljesen meg van vadulva, de az egész folyamat heteket, hónapokat vesz igénybe.- rázta meg fejét. Egy veszett kutya képes elrágni a vasat még úgy is, hogy beletörik az összes foga. Hát akkor egy veszett róka, aki vadként született? Az egész helyzettől nevethetnékje támadt. Ez az egész általában fordítva szokott működni. Lali kapja azt a szerepet, hogy tisztán gondolkodik és bírál, Kamilla pedig azt, aki mindent elhamarkod, és nyavajog, ha valami nem úgy megy, ahogy azt ő eltervezte. Szemléltető, képletes példának vegyük az apuka és az óvodás kisgyerek helyzetét: a kissrác talál egy kismacskát, aki nagyon cuki édes aranyos, és a papa meg bevágja, hogy "nyugodtan simogasd meg kisfiam, de haza nem visszük, az egyszer biztos". Persze vannak különféle okok is, mint mondjuk, hogy "anyád kivág macskástól minket az utcára", vagy épp "nem tudnánk eltartani", esetleg "már így is van otthon egy". És tessék, most totálisan szerepet cseréltek. Hát nem irónikus?
- Oké, oké, ne essünk túlzásokba.- rázta meg fejét, mikor a másik elkezdett az életről papolni. Ezt is pont ő mondja, aki képes mindennek nagy feneket keríteni.- Ha két hét után megunod, én verem a fejed a falba.- dünnyögte belátva, hogy ennek az egésznek már semi értelme. Az eridonos elhatározta, hogy a rókát megtartja, s mindenféle ellenállás csupán időfecsérlés lenne, a szavak úgy pattognának le róla, mint acélpajzsról a mályvacukor. Apropó mályvacukor, olyat nagyon régen nem evett. Kétség kívül be kell pótolnia. Követte a másik tekintetét, ki a tájra, s helyeslően bólogatott.
- Szerintem is.- törölte bele még egyszer kezét a falba, majd elindult visszafelé. Megigérte önmagának, hogy soha többet ide vissza nem fog jönni. Csodálkozott azon, hogy barátnője csak úgy fogja magát, és ilyen könnyen lemond Ozzy-ról, főleg az után a mondat után, hogy "ha nem találjuk meg, abba belehalok". Vagyis valami ilyesmi lehetett a lényege. De nem akarta erőltetni a keresgélést, már alig várta, hogy eltűnhessen innen.
- Szerintem együnk mindketten drazsét.- vont vállat, ahogy megállt a sötét szoba ajtaja előtt. Ő ugyan nem fog először bemenni, az már ezerrel biztos.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 16. 20:22 Ugrás a poszthoz

Elemi mágia óra


Bár mikor elindult, még elég határozottnak tűnt, ám most, pár méter megtétele után elbizanytalanodott. Bosszúsan ráncolta össze homlokát, ahogy azon gondolkodott, hogy az a hang az előbb még sokkal közelebb volt. Sőt, ki tudja, lehet pont itt volt. Ám az, hogy mostmár máshol dalolászik, az biztos. A vulkán erősebben kezd forrani, legalábbis a hangokból ez hallatszik ki. Megugrik, s ijedten húzza be nyakát, ahogy egy kisebb kavics mellé esik, telljesen váratlanul. Majd ezt követik nagyobb társai. Idegesen rágni kezdi száját ahogy felpillant oda, ahonnan jött. Nem sokat értett a vulkánokhoz, de annyit azért tudott, hogy egy köpködő, felháborodott hegy, amely belsejében láva van és másodpercek alatt szénné égetheti, nem egészen.. Biztonságos. Fejét most a még mindíg csilingelő hang felé fordítja, amely mintha csalogatná valami felé, játszadozott vele. Mint amikor egy kutya azt akarja, hogy kövesd. Először tépni kezdi a nadrágszárad vagy épp a kezed, utána megindul. Nem mész utána, így újrakezdi egészen addig, ameddig nem telljesíted az akaratát. Lépteid az övéi után igazítod, néha-néha megáll, hátranéz, utána megy tovább. Pont ezt művelte vele a hang. Felborzolta az idegeit, amiért nem maradt egy helyben, egyszerre volt ideges és kíváncsi, mindemellett menekülni is akart, de elhatározta, hogy kideríti, mi ez. Mutató és középső ujját homlokához érintette, kissé megdörzsölte a koponyán feszülő bőrt. A dallam most jobbfelől ütötte meg füleit, bal oldalán végigzúgott egy nagyobb kő, amely talán ha a fejét találja, ki is csinálta volna. Aprót sóhajtott, ahogy trappolni kezdett az énekhang felé, s már az sem igazán érdekelte, hogy felkarcolja-e a lábát vagy sem. Persze azért igyekezett ügyelni a felette háborgó kráterre is, elvégre nem lenne szerencsés, ha fejbetalálná valami, vagy esetleg kitörne a vulkán anélkül, hogy ő tudna erről. Persze nem mintha valami sokat tehetne a katasztófa ellen, de soha nem lehet tudni.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 17. 11:56 Ugrás a poszthoz

Gosti, a lelki szemetesládám
- ez amúgy csúnyán hangzik :C-


Lehet, hogy kérdezhetett volna másról is, vagy mondjuk beszélhettek volna az időjárásról, mert ha süt a nap az is lehet egy boldog téma, nem? Viszont akkor pillanatnyilag jobb nem jutott eszébe, és szinte amint kimondta a kérdést, sejtette mi lesz a válasz. Vagyis a válasz egy része. Halvány mosollyal arcán hallgatta, s megpróbálni elképzelni a Fandler-családot, ahogy egy rakás mini-Fandler szaladgál a házban vagy annak környékén. Azután visszatért a téma rá.
- Amikor először varázsoltam, és apa akkor kivételesen otthon volt, és mindenki szitkozódott, amiért nincs áram, ő meg mintha valami hős lennék szorongatott meg a vállára kapott meg minden.- vált szélesebbé a mosolya, ahogy az apjára gondolt. Gondolkodni kezdett, hogy mik lehettek eddig még azok a jelenetek, amik bekerülhetnek ebbe a kategóriába.- Még amikor megkaptam a levelet.- tette hozzá némi hallgatás után.-Azt hiszem ennyi.- vont vállat. Boldog téma, másik boldog téma... Süt a nap. Bár ezt biztos ő is észrevette. Jó, hogy most bezzeg nem tud járni a szája, mint ahogy máskor szokott. A másikra nézett, szinte segélykérően, hátha annak van valami ötlete. Mert ugye nem lenne a legszerencsésebb, ha mondjuk rájuk telepedne az a fajta bizonyos kínos csend, ami a lány esetében ritkán szokott ugyan előfordulni, ám nem volt lehetetlen.
- Valami új.. Téma?- kérdezte egy apró sóhaj kíséretében. Ez nem az a fajta "beszéljünk már másról légyszike" sóhaj volt, hanem inkább az a "csináljunk valami izgit" levegőkieresztés.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 17. 19:32 Ugrás a poszthoz

Szenvenánt Michelle
♥ Rajzolok neked szépeket 🐘


Minden gyorsan történt. Az előbb még csak üldögélt meg minden, utána a következőben meg már ott térdelt, és mugli vízfestékkel pingált a falra. Öltözete egy szinte már fehér farmernadrágból és egy kék ingből állt, aminek feltűrte az ujját. Szőke haját kontyba fogta, pár babatincs és rövidebb hajszálacska kiállt, úgy lebegték körbe, mint Szimbát a sörénye. Belemártotta az ecsetet a vizespohárba, majd elintézte, hogy piros legyen, majd húzott egy görbe vonalat. Szóval szivárvány. Igazából nem igazán tudta, hogy milyen színek vannak pontosan a szivárványban, csak úgy csinálta, és minél csíkosabb annál jobb. Meg van itt egy ""unikornis"" is, ami leginkább egy krumplira hasonlít amiből állnak ki pálcikák, és a fejénél meg van két fekete pötty. Azok a szemei. Halványan csücsörítve billentette oldalra fejét, majd belátva, hogy ezzel a testhelyzettel csak feltöri a térdét, egyik kezével megtámaszkodva pakolta le fenekét, húzta törökűlésbe lábait. Ismét megtisztította az ecsetet, majd belenyomta a barna festékbe. Akkor most rajzol egy fát. Illetve még napocskát, felhőket, egy cuki kis emeletes házat pálcikaemberkékkel és pálcikakutyával, fog még csinálni egy minielefántot is, megőő... Még ezeken kívül nem határozta el, hogy mit fog csinálni még, de valamit fel fog még ide pingálni. Hogy legyen minél színesebb ez az erkélyfal, és amikor valaki belép, akkor egyből jókedve lesz, még akkor is, ha épp szomorú, vagy elkeseredett, vagy akármi. És még ha ölni akar, akkor is megszállják lelkét a gumicukrok, hirtelen olyan lesz mint valami gumicukor maci, és boldog lesz, lelkét megszállja a békesség satöbbi.
Utoljára módosította:Farkas Kamilla, 2015. augusztus 18. 15:39
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 19. 17:26 Ugrás a poszthoz

Pranciiii 💟
#szurkolunkmindenkinek #bogolyfalvacsillaga #emlékezeteslesz #nemvagyunknormálisak♥
-ruca-


Szóval kimozdul. És mi lenne jobb egy kimozduláshoz, mint mondjuk egy ilyen varázslatos tehetségkutató, ahol majd lehet fognak tüzet okádni, meg lesz óriáskerék, meg ilyen játékok, mint a mugli falunapokkor. Biztos fognak majd lenni, még ha elbűbájolva is, mert kell legyenek. Másképp nem harty pard a party hard. A lilás kockás inget derekára kötötte, s a szürke ruha térde felett négy újnyival ért véget. Szőke haja verdeste derekát, benne egy pont tökéletes vastagságú fonattal, s mindezt egy virágkoszorúval koronázta meg, hogy még Kamillásabb legyen az egész.
Teljes tudatlanságban lépett ki a kapun, s kezdett magányos útjába a tér felé remélve, hogy majd ott fog találni valakit akire ráakaszkodhat telljes hiperaktív énjével. Akármi óvja majd azt a szerencsétlent, akit kitűz magának a nagy sokaságban. Már épp eltervezte, hogy majd szépen odasomfordál, és letarolja, és vetet magának valami irtófinom édességet, amikor hirtelen egy nagy vattacukorfelhőben találta magát, és valami olyan hangot hallott, amit leginkább egy gumicukorhoz tudna hasonlítani. Elkerekedtek szemei, s megfordult agyában, hogy most vagy álmodik, vagy megint megtalálta Cupido. Az első variáció valahogy jobban tetszett neki. Ahogy végre méltóztatott jobban szemügyre venni a hangot, csakhamar rájött, hogy a rózsaszín menyország tulajdonosa nem más, mint- dobpergés- Pranni az eridonból. Aki cseppet sem volt normálisabb mint ő, és pont ezért találták meg ilyen jól a közös hangot.
- Prannyiiii.- terült el széles vigyor arcán, ahogy magához szorította a másik lányt. Szinte el sem jutott telljesen a tudatáig amit a másik elhadart. Nem azért, mert nem képes befogadni, azért, mert mindent elfoglalt az az információ, hogy ők bizony egy helyre igyekeznek. Ők. Ketten. Egy helyre. Itt apokalipszis lesz, de persze csak a jó értelemben.
- Igeeeeen!- kezdett hevesen bólogatni, elhúzva az "e" betűt, mint valami boldog kisgyerek, akitől megkérdik, hogy kér-e csokit. Mást nem volt alkalma reagálni, még arra sem volt ideje, hogy megszeretgesse a kis vasgyúró vadállatot, már száguldottak is tovább.
- Hallod.. Te kit mész megnézni?- ráncolta össze homlokát. Mert amúgy az úgy oké, hogy mennek meg minden, de valakinek szurkolni is kéne, ha már ott vannak.
Utoljára módosította:Farkas Kamilla, 2015. augusztus 19. 21:00
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 19. 20:59 Ugrás a poszthoz

Pranciiii 💟
#szurkolunkNorbinak #bogolyfalvacsillaga #emlékezeteslesz
-ruca-


Mint kiderült, ez csak egy nagyon cuki Pranci, pedig Kamillánk nagyon örült volna, ha egyik pillanatról a másikra egy vattacukorhegyen találja magát. Nem mintha Fanninak nem örülne, sőt, találkozott a lelki társával, akivel ugyan olyan hatalmas őrültségekre képesek. A kis bevezető után rátért az itt felmerülendő legfontosabb kérdésre, egyrészt, mert ő még nem igazán tudta, hogy kinek tapsoljon meg ott sikongasson, másrészt, valami értelmes mondatot is ki kellett nyögni. Kissé összeráncolva homlokát hallgatta a felsorolást, megpróbálva követni a gondolatmenetet. Norbi. Ja, hogy az a Norbi! Hát azt a Norbit nem lehet elfelejteni, frontálisan ütköztek, utána elkezdtek dumálni, és a következő pillanatban már vadul rázták Beyoncéval. Vagyis... Valami olyasmi. Ha valakinek ezt elmondaná, biztos küldenék az elmegyógyba.
- Hát... Szurkolok én is Norbinak.- vont vállat. Elvégre miért ne szurkolna neki, főleg egy ilyen örök életre szóló élmény után? Na jó, erre mondjuk nem tud választ adni, de maga a kérdés jól hangzik. A többi nevet nem ismerte, fogalma sem volt arról, hogy ki az a Gwenci. De ha Szirmos és Pranci ismeri, akkor rossz ember nem lehet. Előre ülés. Az több szempontból is jó lenne, leginkább mert akkor még látna is valamit. És tök jó buli lenne. Mondjuk.. Lehet kapna némi halláskárosultságot, de attól még tök jó lenne.
- Jó!- ült vissza arcára az a tipikus Kamillás vigyor, az a minden fogat megvillogtató, az a "boldog vagyok és csináljuk!" fajta.- És majd ugrálunk meg minden.- csillantak fel szemei. Mint a koncerteknél, meg minden. Az milyen jó lenne már. Következő kérdés. A jelentkezés. Igazából volt egy ötlete, hogy majd a Single Ladies-t elrázzák ott, de lekésett. Viszont ezt hosszú lett volna elmagyarázni, szóval inkább csak megrázta fejét.
- Jövőre megyünk ketten, légyszi-légysziii.- pislogott a másikra tökre belelkesedve. Elvégre megtanult Beyoncésan mozogni, ja, ha az megy neki, akkor minden más fog menni. Közben megbotlott a lábai közé bepattogó Himébe, utána a járókák összeakadtak, meg beakadtak valamibe, és hirtelen másba sem tudott kapaszkodni, mint a mellette lépkedő vattacukorhajú leányzóba, aki.. Hát most vagy erős megtartja önmagát másodmagával, vagy mindketten eltaknyolnak.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 20. 18:24 Ugrás a poszthoz

Pranciiii 💟
#szurkolunkNorbinak #bogolyfalvacsillaga #emlékezeteslesz
-ruca-


Nagyon belelkesedett, már el is képzelte hogy fognak ott kinézni, meg minden, és úgy tűnik társa is az ő véleményén volt. Mármint, amúgy is ő vetette fel, szóval.. Mindegy. Mikor Fanni visszakérdezett a felvetésre kissé elbizonytalanodott, s már eltervezte, hogy gyorsan visszavonja, ám a másik rábólintott. Arcára visszaült az előbbi vigyor. Azon, hogy mit fognak jövőre előadni, még ő sem gondolkodott el, de majd csak lesz valami. Hevesen bólogatott mikor társa beszélt.
- A tánc jó lesz. Megcsináljuk.- állt ki a hirtelen jött elhatározás mellett, elvégre még van elég idejük a próbákra meg a zene kiválasztására meg minden. Ez után jött az apokalipszis. A minieb rossz helyre ugrált, ő beleakadt, utána a kis gonosz eliszkolt, utána Kamilla magába akadt, meg Fanniba is, és rántotta maga után a vattacukorhajút, mert ha már ő esik, essen a másik is. Jó baráti szeretet, meg minden. Persze arra, hogy ez a másiknak fájhatott csak az után jött rá, hogy a leányzó ennek hangot is adott. Elkerekedtek szemei, s ártatlanul pislogott Prancira.
- Ne haraguuudj.- nyögte ki a bocsánatkérést, hangja elvékonyodott mint ilyenkor mindig. Legszívesebben elmosolyodott volna a megjegyzésre, de most nem úgy vélte, hogy lehetne ezen mosolyogni. Szóval próbálta lent tartani a száját, és megakadályozni azt a kunkorodást. Mármint a száján. Mikor a más talpán levő egyénke felkiáltott, összerezzenve mérte végig.
- Hát.. Nem tudom.- húzta el száját.- De.. Csak nem eshetett olyan messzire.- próbálta menteni a menthetőt, mert ha ez a főnix úgy dönt, hogy ráveti magát és bosszút áll a napszemüveg miatt, akkor lehet, hogy nem tudna elszaladni, és legalább valami kevésbé fájdalmas bosszút kapjon már.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 20. 21:15 Ugrás a poszthoz

Szenvenánt Michelle
♥ Rajzolok neked szépeket 🐘


Halványan csücsörített, oldalra billentve fejét koncentrált, s közben dúdolgatott magában. Tök cuki az az unikornis, biztos Mihaelnek is tetszene- már ha mutogatná Mihaelnek a műveit. Bár ha minden igaz, akkor ez egy ideig itt marad, és csak fog még erre járni. Ha meg nem, csak azért is rá fogja venni, mert imád az idegein táncolni, és ezzel biztos felhúzná egy jó időre. Úgy is úgy tud hetvenkedni a nemlétező prefektusságával. Előre elvigyorodott, ahogy elképzelte a mestertanonc arcát, ahogy majd mutogatja, hogy az az unikornis bizony ő, mert egy rellonosnak gumicukor lelke van, meg mályvacukor szíve, meg ilyenek. Mint egy ilyen nagy unikornisnak. Tökre beleélte magát, amikor jött a hang. Összerezzenve pislogott fel vendégére teljesen ártatlan arccal, és mikor elhangzott a mondat- amit már egyszer hallott kinél is? Ja igen, Mihaelnél- még az álla is leesett.
- Ha te is csak eljátszod, hogy prefektus vagy, én, én... Nem tudom, kiugrom innen.- közölte, bele sem gondolva, hogy a másik erre mit fog reagálni. Gondolom felmerült a kérdés kedves kívülálló, hogy látta-e Kamillánk a jelvényt. Nem, nem látta, ő csak a nő arcára tudott fókuszálni meg arra, hogy ez most prefi-e vagy nem. Közben szorongatta kezében az ecsetet, a bűntett bizonyítékát. Majd ha ráfogja, hogy az az övé- ami amúgy igaz lenne-, akkor majd gyorsan eldobja, és rávágja, hogy találta. Nagyon meggyőző érvei tudnak lenni, meg amúgy is, lehet, hogy ez is elintézi azzal, hogy lemennek a konyhába meginni egy kakaót. Nagyon jártas már ezekben az éjjeli kakaózgatásokban, meg amúgy is ebben az egész éjszakai mozgásban. De hát ez van, ha egyszer az ember alvászavarral szenved.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 22. 18:27 Ugrás a poszthoz

Levi Ferrari, és Annnuliiii  Love
-ruhaci-
- Michelle büntetése előtt -


Miután teljesítette Michelle büntetését- vissza sem mer gondolni rá-, már azonnal tudta, hogy Annának bizony mindezt meg fogja mutatni. Ha meg valaki leszedte, akkor ott helyben visszafesti, mert Annának azt látni kell, olyan nincs, hogy Annát kihagyja egy ekkora dologból az életében. Annak ellenére, hogy most, a vizsgaidőszakban éjt nappallá téve kellett volna tanulniuk, eléggé.. Nem tanultak. Sőt, nagyon nem azt csinálták, ott ugrándoztak a folyosó közepén a kézenfogva meg minden.
- Szerintem nagyon fog tetszeni neked, tényleg.- magyarázta tökre belelkesedve, szőke tincsei ott röpködtek mögöttük, meg mellettük, meg mindenütt. Abban a reményben, hogy egyedül fognak ott lenni, magabiztosan vágott be az ajtón, s torpant meg- pont úgy mint barátnője. Összeráncolva homlokát mérte végig a fiút, majd felvonta fél szemöldökét. Valahogy nem jött be neki, nagy valószínűséggel azért, mert ő épp nagyon be volt Cupidózva, mégpedig nem is akárkibe. Mert Radits bizony nem akárki, Radits ő Radits, Radits egy isten, meg minden. Éppen ezért lepődött meg, Anna kijelentésén. Nem akarta megsérteni bartnője érzéseit, látszott rajta, hogy első látásra belehabarodott a még ismeretlen fiúba. Kissé vonakodva bólintott.
- Őőőő... Aha. Szép aaaaaa... Nem tudom, valamije biztos szép.- suttogta vissza. Nem arról van szó, hogy ez a velük szemben álló tag nem nézett ki jól, egyszerűen csak ő Viktort kereste benne, és ő bizony nem volt Viktor. Nem sok ideje maradt a gondolkodásra, a következő percben háztársa már eltávolodott tőle, s paprikavörös arccal köszönt rá az egyénre. Nos, most vagy bunkó lesz, és hallgatni fog, vagy nem lesz bunkó, és ő is köszön.
- Szia.- mosolygott rá végül bátorítóan. Kamillánk nem a bunkóságról híres.
Utoljára módosította:Farkas Kamilla, 2015. augusztus 23. 21:26
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 22. 20:52 Ugrás a poszthoz

Levi Ferrari, és Annnuliiii  Love
-ruhaci-
- Michelle büntetése előtt -


Az, hogy már az egész akció gyökerestől változott meg, nem kifejezés. Kamilla nagy lelkesen eltervezte, hogy majd Annának megmutatja az éjszaka szült műalkotást meg minden, erre jött egy ilyen fiú vagy mi ez, és még a végén elveszi tőle Annát, az ő Annáját. Hogy Kamilla féltékeny lett volna a barátaira? Azokra az emberekre, akik közel állnak hozzájuk? Ááá, dehogyis, azért ha valaki közéjük mer állni, az jobb ha menekül, mert nemes egyszerűséggel úgy elátkozza, hogy az illető csak pisloghat jobbra balra. Felvonta fél szemöldökét, ahogy kissé kritikusan és enyhe ellenségeskedéssel szemeiben mérte végig a fiút. Nem sajátította ki Annát, és az ő kettőjük szívügye, hogy lesz-e valami a leányzó meg a fiúka között, de ha a háztárs el fogja hanyagolni a legjobb barátnőjét egy ilyen.. Szóval egy pasi miatt, akkor az a pasi jobban teszi, ha menekül, kézzel- lábbal, ahogy csak tud. Halkan felsóhajtott barátnője áradozását hallva. Viszont nem mondott semmit, neki ezt még elnézte. Szemei elkerekednek, mikor Levi szóba hozta a barna hajú leányzó felsőjét. Ilyet azért még nem hallott fiútól, legalábbis normális beállítottságú fiútól nem. Kissé féltve pillantott a mellette lévőre, remélve, hogy neki lassabban fog leesni, ám mikor szíve szerelme megszólalt, úgy tűnik ő is elég hamar rájött. Vagyis, nagyon úgy tűnt, hogy rájött. Kissé megkönnyebbült mosoly jelenik meg arcán, ahogy egyre jobban kezd biztos lenni sejtésében. Hogy ilyen témában mennyire volt gonosz? Ezt inkább ne részletezzük. Összefonva kezeit mellkasa előtt dőlt a kastély falának, ahogy most már sokkal barátságosabban nézett a jövevényre.
- Én meg Kamilla.- közölte Liváj kérdésére, majd az eget kezdte fürkészni. Anna arckifejezése.. Vicces volt. Nagyon, és alig állta meg, hogy ne nevesse el magát ott helyben, viszont ez elég sértő lehetett volna mindkettő számára, így hősiesen állta a sarat. Közben a saját ingét is piszkálta, azon gondolkodva, hogy a másik arra vajon miért nem kérdezett rá. Lehet, hogy nem tetszik neki? Bár az is lehetséges, elvégre nem lehet mindenkinek ugyan az az ízlése. 
Utoljára módosította:Farkas Kamilla, 2015. augusztus 23. 21:26
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 23. 10:17 Ugrás a poszthoz

Pransziiiii 💟
#szurkolunkNorbinak #bogolyfalvacsillaga #emlékezeteslesz
-ruca-


Kutya a láb közé, csupán ennyi az apokalipszis receptje, kérem szépen. A szőkeség orra bukott, és rántotta maga után barátosnéjét is, mert miért ne? A kutya meg, az az ádáz gonosztevő, aki miatt ez az egész volt, egyszerűen arrébb iszkolt. Pedig nagyon megérdemelte volna, hogy ő is elessen. Azt mondjuk, hogy hogy esik el egy kutya még nem tudta, de biztos volt benne, hogy Hime képes rá. Elvégre.. Úgy néz ki, és ha már úgy néz ki, az elegendő ok a bizonyosságra. Kissé bosszankodva nézett az eb irányába miután Pranszi segítségével feltápászkodott, s megdörzsölte fájó állát. Ekkor jött az újabb katasztrófa, tudni illik a rózsaszín elvesztette a szemüvegét, vagy bármi is volt az a fején. 
- Nem repülhetett el, elvégre nem egy assssssszt...- kezdett bele a bizonygatásra, mikor egy olyan szóhoz ért, melynek kimondása számára telljes mértékben lehetetlen. Az 'sz' betűt elhúzta, keresve a megfelelő betűrendet.- Asztemo.. Aerosz.. Asztreroida, na.- vigyorodott el, mikor megtalálta a tökéletest. Vagyis ő azt hitte, ez a jó.- Szóval nem egy aszreroida esett le, csak becsapódtunk.- vont vállat remélve, hogy ezzel meggyőzte az eridonost. Hát, úgy tűnik nem jött be. Kissé félve tekintett rá, azt méregetve, hogy vajon menyi esélye lehet elszaladni, ha Fanneh úgy dönt, hogy rátámad és elássa amiért eltűnt a rózsaszín bigyója. Kétségbeesetten pislogott körbe, hátha valami isteni sugallat visszarepíti a fejére vagy akármi, amikor megpillantotta a kutyán. Vagyis a szájában.
- Hime lenyúlta.- jelentette ki, ahogy a megkönnyebbülés kiült arcára. Újabban elég sokszor veszélyeztette az életét, például mondjuk mestertanonc állprefektus rellonosok közelében- nem, nem kell gondolni senkire-, ám valahogy úgy tűnik, hogy eddig ez volt a legvészesebb. Mert egy rózsaszín hajú csupa cukor leányka ki tudja, lehet egész hamar át tud kapcsolni bosszúálló dühös pszichopatává.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 23. 11:01 Ugrás a poszthoz

Viktor Szívem Szerelme
riciruci


Teljesen el van szállva magától, úgy érzi magát mint egy koffeintúltengéssel rendelkező héliumos lufi. Egy csomó minden van benne, mindent egyszerre szeretni megtenni, és mégsem csinálhatja, elvakítja az a cukormázas akármi ami egy nyíl kíséretében szállta meg. Szegény Kamillánk, soha nem volt ilyen- ami azt illeti nem is lesz- csak most megszállódott, belerepült ez az akármi és nem tud ellenállni. Nem azt mondom most, hogy undorodik a szerelemtől, egyszerűen csak nála más jelentést kap ez a szó. Ő sosem ilyen csöpögős mályvacukormázban fejezte ki érzéseit, és most.. Valószínűleg ő sem tudja mi van vele. Felsőbb hatalmak parancsára cselekszik bár valljuk be, nincs ellenvetése, nagyon is élvezi a dolgot. Belül közben mintha felrobbanna, érzi a hasában a fájdalmat, mintha összepréselték volna a gyomrát és mégis csodálatos ez egész. Számára ezek eddig ismeretlennek titulált megnyilvánulások, reakciók, és ha képes lenne gondolkodni, most halálra rémülne. Hogy gyerekes-e ilyen téren? Fogalmazzunk úgy, hogy egy egytől tízig terjedő skálán ötvenet kapna. Csüngött a férfi szavain mint maci a mézen, méhecske a virágon, vámpír a nullás véren. Itta minden mondatát, remélve, hogy meg is fogja jegyezni őket, megrészegült a másik hangjától. Teljesen.. Más lett, és nem, ez nem az "a végtelen szerelem megváltoztat gyökerestől" dolog, mert biztos vagyok benne, hogy amint letelik a négy nap vissza fogjuk kapni az eredeti Kamillát, aki nem csöpög viasz módjára a kemencében. Gyorsan le rázta meg fejét szívszerelme kijelentésére, valóságos csoda, hogy a szőke kobak le nem esett a helyéről.
- Ez nem igaz!- kezdett ellenkezni. Jaj ne. Még csak az kéne, hogy ezek ketten elkezdjék a "te vagy a jobb, én szeretlek erősebben" játékot. Kamilla, kérlek, ne tedd ezt.- Csinálunk valamit?- jelent meg egy hatalmas, boldog vigyor arcán. Köszönöm Kámikáze.- Üljünk le, és nézzük a naplementét, és beszélgessünk, és bújjunk össze, és nevessünk, és minden.- na jó, lehet, hogy mégsem köszönöm. Nem vagyunk egészen a helyzet csúcsán, vagyis Kamilla biztos nem, és most egyszerre mindent meg szeretne tenni, és mégsem tudja, mit kéne csináljon. De ettől függetlenül csinálná. Ez.. Nagyonjó
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 23. 16:40 Ugrás a poszthoz

Lájvi, és Annnuliiii  Love
-ruhaci-
- Michelle büntetése előtt -


Készen volt arra, hogy majd Anna maradékát fogja kivonszolni innen, és majd pillanatragasztóval vagy "reparo"- val kell összeragasztania. Elvégre egy ekkora szerelmi bánat sebeket hagy az ember lelkében, s a barna hajú leánykára csak rá kellett nézni, már az is csoda, hogy nem esett mély depresszióba. Félve tekintett barátnőjére, aki úgy tűnik talán mégis fel tudja mindezt dolgozni, legalábbis elég hamar kapcsolt. Továbbra is a falnak dőlve méregeti a másik kettőt. Most, hogy megbizonyosodott arról, hogy ez akárki nem fogja csak úgy lenyúlni előle a legjobb barátnőjét, egész más szemmel kezdte méregetni. Ettől függetlenül még kritikusan méregette minden egyes megnyilvánulását. Az, hogy tegnap este érkezett még oké. Az, hogy tetszik neki a neve oké. Az, hogy Anna hirtelen fellángolt iránta.. Na, az is legyen oké. Viszont az, hogy csak így előszed egy cigis dobozt, az már nem kéne oké legyen. Felszaladt szemöldöke, majd látva, hogy Podmanicky kisasszony nem ellenkezik, vállat vont. Végül is neki édes mindegy, hogy ez az ember hogyan mérgezi magát. Neki ugyan senkije, hogy megpróbálja leállítani, kapjon csak tüdőrákot, meg amit még a dohányzás mellé meg lehet szerezni bónuszban. Kissé érdeklődve pillantott körbe. Még jó, hogy ilyenkor nem tud jönni egyetlen Saint-Venant sem, csak akkor, ha ő csinál valamit. Na midegy haladjunk tovább. Szóval ez itt szívja a cuccot, meg magyarázza, hogy tegnap este jött, és egyszer csak kijelenti, hogy ő ki akarja találni, hogy melyik házba tartoznak. Ez azért.. Elég fura lesz. Mármint, elsőre tuti nem fog ráhibázni, olyan egyszerűen nem létezik.
- Hát.. Ha szeretnéd.- mosolyodik el. Hogy most keveset beszélt, ez ilyen. Ilyen mellékes. Elvégre ott van Anna, ő szóval tartja, és ha egyszer Kamillánk megmakacsolja magát, akkor képes tényleg meg nem szólalni. Szinte alig tudja kimondani ezt a pár szót, a fiú újabb megnyilvánulására dióméretűre kerekednek szemei, álla leesik, hirtelen köpni- nyelni nem tud. Azt sem tudja, meddig néz így a másik tenyerére, meg a bele hulló hamuba. Ami hamu. Kics*szett HAMU. PARÁZSMARADÉK. FORRÓ. ÉGET. ÉGÉSTERMÉK. FÁJNIA KELL!!!!! És ez csak úgy fogja magát, és a bőrére... Ezzel másokat kínozni szoktak. KÍNOZNI. 
- Hallod..- nyögi ki, miután megtalálta a nyelvét. Próbáljuk meg akkor most szépen megfogalmazni azt, amit ki akar mondani, csak próbáljuk meg.
- Te most vagy önsanyargató vagy, vagy csak szimplán hülye.- hát nem sikerült. A szavak kisiklottak a száján, s még csak arra sem volt ideje, hogy átgondolja az egészet. Mert ugye lehet, hogy Lájvi megsértődik. Vagy valami. De ez azért mégsem normális.
Utoljára módosította:Farkas Kamilla, 2015. augusztus 23. 21:25
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. augusztus 31. 20:31 Ugrás a poszthoz

Rhoxáné
@csakmegneölj @szeretlektudod


Nos. Mihael nem vágta ki a gégéjét, és Roxy meg nem verte addig a fejét a falba, ameddig kicsorgott belőle a káposztalé. Ami amúgy eléggé meglepte, tekintettel arra, hogy szerinte mindkettőt megérdemelte volna. Hogy volt- e bűntudata? Nem is kicsi. Most meg itt ül, vacsoránál, és próbál lenyomni valamit a torkán. Akármit, mert igazából még most sem bocsátotta meg igazán magának, hogy ő_ betörte_ Mihael_ feleségének_ a_ fejét_. Kissé meredten bámult a tányérjába, miközben próbált a körülötte folyó beszélgetésre koncentrálni, hogy azért ha valamit kérdeznek tőle, tudjon válaszolni. Erőszakosan kifújja a levegőt, ahogy a villáját a valamibe döfi, majd inkább elfordítja tekintetét az ételről, és a többieket kezdi bámulni - nem mintha valami érdekesek lennének. Úr isten Kamilla, ne gondolj ilyenre. Mert oké, hogy épp nem a pozitív oldaláról szemléled most a világot, de akkor se. Ismét piszkálni kezdi a kaját, ahogy gondolatai visszabarangolnak a Saint-Venant házaspárhoz.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. szeptember 1. 08:32 Ugrás a poszthoz

Rhoxáné
@rohanokén @miazhogynemeláttam?


Igazából már azóta tervezi, hogy valahogy megpróbál bocsánatot kérni tőlük, amióta kitette onnan a lábát. Ebben a nagy tervben csak két dolog nem ment. Az egyik az, hogy félt és szégyellt eléjük állítani, a másik meg az, hogy fogalma sem volt arról, mit és hogyan csináljon. Viszont a szándék, na az nagyon erősen élt benne. A száját harapdálva próbált lenyomni egy újabb falatot a torkán - valósággal rátört a hányinger közben - amikor megjelent Roxy. Pont ő. Pont most. Kikerekedett szemekkel meredt a szőkére, ahogy még arrébb is húzódott, hogy az kényelmesebben elférjen. Hát.. Ha ez így megy, hogy csak rágondol és itt terem, akkor mehetne az is, hogy nagyon erősen akarja azt az elnézést, és az is lefolyik. Már épp belekezdett volna a mondandóba, hogy Roxy miért ne essen neki a torkának, ám ugyan akkor miért érdemelné meg, amikor jött a másik szájából a kérdés. A villa szinte kifordult a kezéből, és vagy kétszer megfordult körülötte a világ. Mi az, hogy nem látta-e? Mit csinált, hogy látnia kelljen? Automatikusan indult be nála ez a féltő meg védeni akaró akármi, mert bárhogy is nézzük, Mihael ez, aki megtanította kviddicsezni, meg aki megmentette az összeroppanástól és az őrültségtől, amit tettének súlya okozott volna.
- Mi.. Mi lett vele? - tette fel az első értelmes kérdést, amint meg tudott szólalni. Körbepillantott, majd teljes testével a lány felé fordult, s lehalkította hangját.
- Miért kellett volna látnom? - suttogta, hogy azért valamennyi infót be tudjon gyűjteni mielőtt kijelentené, hogy az incidens óta még csak hallani sem hallott róla.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. szeptember 8. 12:51 Ugrás a poszthoz

Szenvenánt Michelle
♥ Rajzolok neked szépeket 🐘


Kár, hogy nem fejezheti be a műalkotást, mert amúgy eléggé szép, tuti Picasso is megirigyelné, ha még élne. Ám vissza a prefektus - nem prefektus kérdésre. Őt egyszer már elég csúnyát átvágták és nem, nem engedi, hogy ez még egyszer megtörténjen. Még akkor se, ha a másik épp tényleg egy prefektus. Jó harciasan kihúzta magát, és most először mérte végig tüzetesebben a másikat és lám, szinte azonnal szemébe ötlött a jelvény, csoda, hogy eddig nem verte ki a két pislogót. Sóhajtott, szinte már bosszúsan eresztette ki a levegőt, ahogy újra a másik arcára nézett.
- Egyszer Mihael már átejtett. Igyekszem kerülni a következő esetet. - dünnyögte kissé magyarázkodva miközben belátta, itt bizony nem lehet elkerülni a színvallást. Illetve itt nem lesz konyhai kakaózgatás, meg a többi ínyencség. Itt kőkemény felelősségre vonás fog sorra kerülni, ami remélhetőleg nem döngöli porba a büszkeségét.
- Farkas Kamilla, Navine, első. - válaszolt a kérdésre egy újabb, egyszerre bosszús és valahol mégis beletörődő sóhaj kíséretében, majd széttárta karjait. Ajkai szóra nyíltak, majd inkább becsukta őket, hogy azért mégse rontson már többet a helyzeten. Elvégre nézzünk csak rá a szőkére, nem úgy néz ki, mint aki lelkét megszállta a kegyelem vagy a boldogság. Szóval készüljünk a legrosszabbra. Reméljük nem kell falat nyalni. A szó szoros értelmében.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. szeptember 11. 21:33 Ugrás a poszthoz

Jared S. Nightingale

A rossz idő kikészíti. De komolyan, rosszabb, mint egy kamaszodó emós öngyilkos hajlamú tizenhárom éves. Őhozzá aztán ne szóljon senki, ne közelítsen senki, ne adjon neki senki semmit, és most is legszívesebben beiszkolna a szobájába, hogy elbújjon a pont tökéletes hőmérsékletű takarója alatt. Igazából ez egy nagyon is jó ötlet, csak tudná, hogy akkor mi a francot keres itt. Felsóhajtva masszírozza meg orrnyergét, ahogy ráfordul az egyik random folyosóra, csak úgy ni. Nem_ akar_ hazamenni_. Abba a házba, ahhoz a személyhez, _egyszerűen _nem. Már a gondolattól is irtózik, hogy látnia kell az anyját - amúgy ezt a szót még mindig képtelen kiejteni a száján -, nem hogy még egy egész nyarat vele tölteni, hogy második elején újabb égési sérülésekkel térjen vissza. Komolyan, lassan már rejtegetnie kell a karját a sok kicsi olajfoltocska miatt. Nem normális az a nő, egy pszichopata vadállat, egyáltalán, hogy mehetett hozzá az apja? Oké, hogy auror meg keveset van otthon, meg minden, de akkor is. A felesége egy klinikai eset, kórházba kéne vinni. Bár lehet, hogy Melinda megfenyegette a drága papát, akkor mindenre lenne magyarázat.
Mint látjuk, nagyon belelovalja magát az "anyja" - és itt hatalmas macskaköröm" - szidásába és lám, fülét rikácsolás üti meg. Ez az, erre van most szüksége, egy kis botrány, egy kis ordibálás, hogy kiadhassa magából a felgyülemlett feszültséget. Aztán Isten áldja a szerencsétlen áldozatot.
Csendháborítás. Már meg is van a bűntény megnevezése, csendháborítás, meg majd még valamit kitalál, elég kreatív lélek. Mint az iskola legifjabb prefektusa, akár egy szimatot fogott vadászkutya indul meg a füle után. Mondjuk abba nem egészen gondolt bele, hogy fogja letámadni az illetőt, de majd azt is megoldja.
Hirtelen áll meg a Fejetlenség elején, csúszik egy pár centit, majd az elé terülő hát felé szegezi mutatóujját.
- Tudom, hogy te voltál! - hangzik fel. Na, mondom én, találékony a gyerek.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. szeptember 11. 21:58 Ugrás a poszthoz

A kis csendháborító
@nemvagyokgyerekes @neellenkezz @nincsesély


Komolyan csak erre van szüksége. Kiabálni egy kicsit, és utána ismét kezes báránnyá válik. Persze lenne jelölt, akivel nagyon szívesen kiabálnának egymással, csak az épp lelépett egy... Nos... Nagyon _érdekes_ emléket hagyva maga után. Hiába, a Saint - Venantok már csak ilyenek, főleg, ha tök véletlenül betöröd valamelyik fejét. Na akkor duplán izgalmas a móka. Na de ha nincs Mihael, akkor jó lesz ez is. Aki csípőből tesz egy megjegyzést az anyjára, mármint, annak a nőnek kellett volna megtanítania ilyenekre, nem? Hát de. És még ha szidta volna, akkor tuti Kamilla is becsatlakozik a közös ócsárolásba, de így, így nem. Kihúzza magát, felszegi állát, s kezeit összefonja mellkasa előtt, hátha így dominánsabbnak, vagy esetleg komolyabbnak néz ki. Az jó lenne.
- Fogadni mernék arra, hogy valamit csináltál az egyik festménnyel, és azért haragszanak rád. - áll elő a spontán támadt ötletével, mire az egyik nő ott a keretben még bólogatni is kezd. Na tessék, még ők is megmondják, ezek után ne is merészeljen tagadni ez a fiú.
- Neked meg nem tanították meg, hogy nem illik ártani a festett személyeknek? - szájal vissza, bele sem gondolva, hogy ez valójában mennyire is nevetséges. De most komolyan, akár még jöhetnének is páran pattogatott kukoricával, meg ilyen kis vizes palackokkal, törölközőkkel, mint a boxmeccseken. Hölgyeim és uraim, itt rövid időn belül olyan szópárbaj fültanúi lehetünk, hogy csak győzzük befogadni a sok infót.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. szeptember 12. 09:47 Ugrás a poszthoz

Te festményrongáló
@nemérdekel @rosszvagyéskész


A nő bólogatott. Határozottan bólogatott, Kamilla meg úgy belelovalta magát a hárpia szerepébe, hogy az csak olaj volt a tűzre. Sőt, látva azt, hogy a fiú még haragudott is a festményre ezért, arra mert következtetni, hogy tényleg tett valamit. Mentségére legyen mondva, hogy már nem sokáig fog tartani ez az állapot.
- Velem eddig még nem volt semmi bajuk. - vágta be, ahogy mégjobban kihúzta magát. Nem Kamilla, nem fogod elérni, hogy egy magasak legyetek. És ez a helyzet egyre nevetségesebb kezd lenni, komolyan, Mihael kell szerezzen neki egy szájkosarat. Viszont kezd kigyógyúlni, legalábbis úgy döntött rátér arra a szintre, amit "ellenfele" használ. Ez azért elég gyógyulás, főleg itt, főleg most.
- Nem csak fizikailag lehet bántani őket. Honnan tudjam, hogy nem lelkileg zsaroltad meg valamelyiket? - vonta fel szemöldökét. Ez egy tökéletes visszavágás, kéretik nem röhögni. Persze azért a szeme sarkából vetett egy lopott pillantást a pingálványokra, hogy tényleg nincs - e rajtuk egyetlen karcolás se, mert ha lett volna, biztos azt is Jaredre keni. Ez egy gyönyörű barátság kezdete. Ez után jött a következő mondat, meg a hangsúly, meg a nézése. Nem, ez nem az a nóta, itt komoly dolgokról van szó.
- Te csak ne akarj nekem tanácsokat adni, jó? - tárta szét kezeit, mert azért már mégis. Neki ne osztogasson itt javaslatokat, hogy mit hogyan kéne tennie, főleg ne így!
Ha most két sávban elképzelnénk Kamilla feszültségét mondjuk pirossal, és a problémát, mondjuk aranysárgával, azt látnánk, hogy az első oszlop színe fordítottan arányos módon csökken a második oszlopéval, ami viszont ugye nő.
- Nem tenném meg. - rázta meg a fejét. - Ezt még meg kell beszélnünk. - adta meg a magyarázatot is. Deja vu, átkozottul nagy deja vu.
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. szeptember 12. 15:26 Ugrás a poszthoz

Jaredecske


A szőke kezdett lenyugodni, viszont úgy tűnik, a másik meg egyre dühösebb lett. Ezzel mondjuk nem egészen számolt, pedig biztos jó lett volna. Az egészben a legviccesebb pedig az, hogy ő amúgy nem szeret senkivel haragban lenni. Nos, lesz mit magyarázzon, az egyszer biztos. Igen, azt a kijelentést nagyon is komolyan gondolta. Biztos lehet képeket is bántani, mondjuk megfenyegetni őket, hogy felgyújtod, vagy valami. A kérdésre bólintott, majd mikor az eridonos megemelte hangját, kissé kényelmetlenül, sőt, talán még egy hangyányit félve is harapta be alsó ajkát. Sosem számol a következményekkel, ez az egyik legnagyobb hibája. A másik meg az, hogy hamarabb jár a szája, mint az esze.
Ijesztő. Ez volt az első gondolata, amikor Jared nem ordibált, nem dühöngött, hanem nyugodt volt. So fckin' freaky. És amikor rámosolygott. Na akkor tényleg kirázta a hideg, az egész olyan volt, mintha épp most váltott volna át a csendes gyilkosba.
Most pedig épp nagyon agyal valami olyanon, ami ne tűnjön feltétlenül annak, hogy megadja magát, de azért helytálló is legyen, és ne legyen éppen annyira sértő, és.. Ez nehéz.
Jó látványosan végigméri a fiút, ahogy kattognak a fogaskerekei, majd felsóhajt.  Mégis, mit kezdene velük egy HV? Jól kiröhögné őket, és utána elküldené mindkettőt, hogy menjenek a játszótérre, vagy mi?
- Nem úgy nézel ki, mint aki még nem nőtt ki a "megmondalak anyámnak" korszakból. - adta végül be. Nem mintha rajta nem lenne mit kritizálni, ááááh, dehogyis.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Farkas Kamilla összes RPG hozzászólása (271 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 » Fel